#asianfoodchannel

30,650 posts

Loading...
Sizzlin’ hot steak promo just for you, every SATURDAY. Get 3 steak for the price of 1 (Rp 230.000++). Treat your friends and come with your family! #dkevinjkt
Sambil makan pecel dengerin ini, berasa nikmat banget She know when i'm lonesome She cries when i'm sad She is up in the good time She is down in the bad Whenever i'm discouraged She knows just what to do But girl...she doesnt know about you Pecel Ponorogo Bu Tari Jl. Nginden Intan Barat No.505, Ngenden Jangkungan, Sukolilo, Kota SBY, Jawa Timur 60118 0823-3444-3993 https://goo.gl/maps/5vpJCkAyDN82
Filipino fast-food breakfast. #wheninmanila
California végan sur mesure by Kimdo Okaery 🍃
Thai basil pesto! 🍃 I use this sh*t on everything! Give it a try, it’s ridiculously easy to make. 👍 And this freezes so well too. Video 🎥: @healthyfoodvideos shows you the step-by-step. #regram #foodvideos . . ************************************** 👉 Life is an adventure. Eat pretty food! 🍱🍣🥡#asiancaucasianeats ************************************** Follow 👉@asiancaucasianblog Follow 👉 #asiancaucasianblog ************************************** . . . . . . . . . . . . #asianfoodrecipes #asianfood #asianfoodporn #asianfusion #asianlife #asiancuisine #asiancooking #foodiechats #grubstreet #food -inspiration #sushi #foodgawker #asianfoodchannel #asianfoodie #foodieheaven #foodielove #f52grams #foodbeast #chinesefood #koreanfood #japanesefood #thaifood #vietnamesefood
LAST CALL FOR "KEK BATIK WALNUT ALMOND" slot 21 and 22 JULY 2018 COD KLANG, SHAH ALAM, KUALA LUMPUR, dan PUTRAJAYA utk tempahan boleh WHATSSAP I NOW OK... +60173339185 #kekbatikwalnutalmond #kekbatik #viral #sayajual #terlajaklaris #terlajaksedap #gerantisedap #gerentipuashati #sedapteruk #sedapgiler #rugikalautakbeli #asianfood #asianfoodchannel #foodporn
Have been seeing too many fried batang pic on my IG feed that I had craving for it, so shiok esp with chillie lime dipping sauce! But hubby gave a puzzled look why I like it so much 😆 and the Heng Hua white lor mee at 67 Maude Road is still the best! Happy weekend everyone! #eatlocal #jiaklocal #sgeats #sgfood #sgfoodies #localeats #sgeatout #noodle #noodlelover #noodleaddict #friedfish #instafood #foodnation #foodiesg #foodbassador #feedfeed #foodgram #f52gram #eeeeeats #foodblogfeed #foodgasm #foodie #instafoodie #foodcoma #foodgawker #foodculture #foodporn #foodinspo #foodnation #asianfoodchannel #childhoodfood
“My favorite kind of noods!!! The chewy ABURA SOBA 😍😍🍜🍜 mixed with chilli oil and white vinegar, topped with some bamboo shoots 😋” ありがとうございました, @kimbelllly ! - #Yamatoten #TokyoNo1AburaSoba
Love eggs? Is omelette your go-to and all other kind of food? Here's another way to make omelette exciting! Recipe for the spicy "Omelette Curry" on the blog. Quick, easy, healthy, filling meal when paired with rice or breads of your choice. Psst... cooking newbies, this recipe is the perfect way to silence those sceptics. 📷 @rapti_b .. #eggs #omelette #curry #indianfood #omelettecurry #newpost #recipeoftheday #foodcoma #spicyfood #inmykitchen #onthetable #mealtime #fromthecornertable #traveltuckintalk #foodblog #asianfoodchannel #buzzfeast #foodstagram #foodbloggerindia #foodtalkindia
Gak kerasa besok udh weekend lagi aja. Udh pd punya rencana mau kemana? Mending mampir aja ke @decaferooftop.garden guys. Bareng temen2 kamu pasti bakalan lebih seru banget soalnya banyak tempat nyaman yg bisa kamu pilih di cafe kami ______ De Cafe Rooftop Garden Jalan Sukasari 1 No. 12 Kota Bogor Open Hours : 10.00 - 22.00 Facebook Fan Pages : De Cafe Rooftop Garden ______ #decaferooftopgarden #rooftopbogor #LoveFood #visitbogor #kulinerbogor #bogoreatery #cafebogor #kulinerjakarta #foodporn #instadaily #beer #bar #tagsforlike #yahoofood #foodpornshare #topcitybites #dailyfoodfeed #foodporn #asianfoodchannel #ChEatFamousFriday #EatFamous #FoodBeast #jktfoodbang #anakjajan #jktgo #placestogojkt #nowjakarta #qraved
too much cholesterol but..... . . 📍Omija.
Ramen never gets old. #Repost @ramenhitoyoshi with @get_repost ・・・ Friday calls for an extra thick piece of succulent Aburi Belly Chashu to go with your Tonkotsu Ramen! Come and get yours this today! (Or this weekend!)⠀ ~⠀ 📌 #01 -99 Harbourfront Centre⠀ 📌 #02 -K6 Seletar Mall⠀ 📌 #01 -92 Oxley Bizhub⠀ ~⠀ #RamenHitoyoshi#TonkotsuRamen
Kipposhi Ramen in Tokyo doesn't serve you any ordinary ramen as their noodles come in cool blue! This is definitely instagram worthy and a must to try! . . . . #AsianFoodChannel #AFCTravelBites #food #foodie #foodblogger #foodporn #foodstagram #foodlover #instafood #Japan #Tokyo #Ramen #noodles #coolfoods #blueramen "
⏰ HARI INI, 20 Juli 2018 📍#YamatotenExpress Pacific Century Plaza Dapatkan 1 Original Abura Soba gratis, dengan membeli Abura Soba apa saja. One day promo only, khusus di #YamatotenExpress . Don’t miss it!
LOVE creating and launching new concepts + sharing my passion for food ☺️🍴🌱
Puding secang . . . Secang sendiri itu bentuknya kaya serutan bagian batang tanaman yang biasanya jadi bagian rebusan minuman herbal . . . Biasanya mudah di temui kalau kita lagi main ke daerah Yogyakarta (tempat lain mungkin ada tapi aku dari dulu nemunya di Yogyakarta) . . . Setau aku di kemasannya ada tulisan baik untuk pencernaan dan kali ini aku coba dalam bentuk pudding . . . Teksturnya sendiri kenyel2 lebih kaya jelly kalau aku bilang walau namanya pudding. Sausnya si iya kaya fla nya pudding rasanya lucu kaya manis seger ada campuran jahenya juga. Aku suka . . . Bale raos Keraton Yogyakarta DIY . . . #eat #yummy #jelly #makanankeraton #secang #herbal #tradisional #kulinerYogyakarta #TGIFoodLovers #TGIFoodLoversYogyakarta
So it was Baked Garlic Salmon in an AirFryer last night on a bed of baby spinach!!! Yes I never thought that it can be done in an airfryer since my convection oven is out of service. Seriously, Ive never regret experimenting this because it was truly flavourful and can you imagine the minced garlic was crispy on the top?? Errr not crispy rendang hokeh 😁 Heavan!! 😋😋 Preheat airfryer 5 mins @180 d.c. One fillet of salmon - massage the fish with a pinch of salt and pepper and few drops of olive oil. 3 cloves of minced garlic on the top.. bake for 20 mins. You may add salted butter 5 mins before removing from airfryer. Baby spinach - drizzle some olive oil (not too much!!), pinch of salt and pepper, few drops of lemon juice (skip this if you are planning to squeeze lemon juice on your fish) and toss. Garnish with a slice of lemon. #happytummy #homemade #bakedgarlicsalmon #salmon #ilovesalmon #airfryer #babyspinach #foodnetwork #thekitchn #epicurians #asianfoodchannel #gordonramsay #justlogies
#Repost from @acchiasri_foodslab with @regram.app ... Ternyata, tumpeng nasi kuning ini banyak filosofinya yah! Kata mbah google, tumpeng itu menjulang tinggi keatas, diibaratkan seperti gunung. Tempat tertinggi di bumi, tempat yang dekat dengan langit, dekat dengan Tuhan. Mungkin disimbolkan agar orang yang dibuatin tumpeng ini, menjadi orang yang semakin dekat dengan Tuhan (semakin bertaqwa). Aamiin.. Sedangkan nasi kuning itu, disimbolkan sebagai kekayaan, kejayaan, dan keluhuran. Duuuhhh nenek moyang bener-bener bisa banget yaa ngasih filosofinya 💕💕 . NASI KUNING . Bahan : 1 1/2 cup nasi 2 sdm krim pengganti santan, larutkan dengan air seperti saat masak nasi (bisa juga santan kekentalan sedang seukuran masak nasi biasa) 1 sdt bubuk kunyit 1 ruas lengkuas (geprek) 3 lembar daun salam 2 buah sereh (geprek) Sejumput garam . Cara buat : 1. Cuci bersih beras. Sisihkan. Masukkan kedalam rice cooker. 2. Larutkan krim pengganti santan + air + kunyit bubuk. Masukkan kedalam rice cooker. 3. Tambahkan lengkuas, sereh, daun salam dan sejumput garam. 4. Klik tombol cook, tunggu sampai matang. Setelah matang, aduk nasi. Klik kembali tombol cook. Setelah matang, angkat dan sajikan. . . . #acchiasri_nasi #nasikuning #nasitumpeng #tumpengmini #reseptumpeng #resepnasikuning #masakanindonesia #masakanindonesiaasli #indonesianfood #kulinernusantara #kulinerindonesia #doyanmasak #indonesianfoodblogger #asianfoodchannel #asianfoodlover
What could go wrong? Grilled peaches will be served with simple coconut milk cream and palm sugar#the Asian ingredients #fruitsinseason #prepped #grilled #mymagzine #asianfoodchannel #fruitsdessert #istanbullovers #weekly_feature #juicey ##world_great #fruityfriday
Ternyata, tumpeng nasi kuning ini banyak filosofinya yah! Kata mbah google, tumpeng itu menjulang tinggi keatas, diibaratkan seperti gunung. Tempat tertinggi di bumi, tempat yang dekat dengan langit, dekat dengan Tuhan. Mungkin di simbolkan agar orang yang dibuatin tumpeng ini, menjadi orang yang semakin dekat dengan Tuhan (semakin bertaqwa). Aamiin.. Sedangkan nasi kuning itu, di simbolkan sebagai kekayaan, kejayaan, dan keluhuran. Duuuhhh nenek moyang bener-bener bisa banget yaa ngasih filosofinya 💕💕 . NASI KUNING . Bahan : 1 1/2 cup nasi 2 sdm krim pengganti santan, larutkan dengan air seperti saat masak nasi (bisa juga santan kekentalan sedang seukuran masak nasi biasa) 1 sdt bubuk kunyit 1 ruas lengkuas (geprek) 3 lembar daun salam 2 buah sereh (geprek) Sejumput garam . Cara buat : 1. Cuci bersih beras. Sisihkan. Masukkan kedalam rice cooker. 2. Larutkan krim pengganti santan + air + kunyit bubuk. Masukkan kedalam rice cooker. 3. Tambahkan lengkuas, sereh, daun salam dan sejumput garam. 4. Klik tombol cook, tunggu sampai matang. Setelah matang, aduk nasi. Klik kembali tombol cook. Setelah matang, angkat dan sajikan. . . . #acchiasri_nasi #nasikuning #nasitumpeng #tumpengmini #reseptumpeng #resepnasikuning #masakanindonesia #masakanindonesiaasli #indonesianfood #kulinernusantara #kulinerindonesia #doyanmasak #indonesianfoodblogger #asianfoodchannel #asianfoodlover
Pretty pretty moon cakes. #Repost @nuspggg with @get_repost ・・・
Korean Buffet £21.99 each within 2hrs. | นั่งกินกันสองคนจนคนอื่นที่มาทีหลังเขากินจนกลับกันไปก่อนละ 😁
Jangan lupa makan malam rek, ben gak limbung Eaton Restaurant & Bakery Jl. Arjuno No.84, Sawahan, Kec. Sawahan, Kota SBY, Jawa Timur 60251 (031) 5459784 https://goo.gl/maps/woPcAgQTmuq
It is back at Marina Square - Enjoy special lunch deals affordably priced at $25 (U.P. $40). With every ticket purchase of $25, you can also receive a $5 Voucher to Cake Club – a pop-up store at Marina Square Glasshouse from 14 July 2018 to 26 August 2018 😍😍 —- Tuck into a delicious 4-course meal at PUTIEN (one of the 20 merchants under Foodiegram Sunday) at only $25 with the popular Fried Heng Hwa Bee Hoon and Sweet and Sour Pork! Drools ~~ 👇🏻👇🏻 📸 @gnohznaij http://www.oo-foodielicious.com/msqeats-foodiegram-sundays-putien/ . . . . . . #sgfoodporn #sgfoodies #sgfoodie #8dayseatout #burpplesg #insiderfood #stfoodtrending #iweeklyfood #sgfoodunion #singaporeinsiders #sgeats #sgigfood #foodiesg #exploresingaporeeats #visitsingapore #singaporefood #getolympus #olympussg #sgrestaurant #sgrestaurants #putien #putiensg #莆田 #michelin #michelinstar #michelinguide #michelinonestar #marinasquare #foodiegramsg #msqeats
Steamed Vietnamese Rolls —> 👍😍. I got inspired to make these babies after dining @indochinenyc recently. Steamed rolls with ground turkey and shrimp🍤, warmly nestled into wonton wrappers, plus that incredible dipping sauce! 💚💚 You gotta try this! #vietnamesefood ➡️ Recipe link in profile. . . ************************************** 👉 Life is an adventure. Eat pretty food! 🍱🍣🥡#asiancaucasianeats ************************************** Follow 👉@asiancaucasianblog Follow 👉 #asiancaucasianblog ************************************** . . . . . . . . . . #asianfoodrecipes #asianfood #asianfoodporn #asianfusion #asianlife #asiancuisine #thekitchn #asiancooking #foodiechats #grubstreet #food -inspiration #sushi #foodgawker #asianfoodchannel #asianfoodie #foodieheaven #foodielove #f52grams #foodbeast #vietnamesefood #huffposttaste
next page →