#asmr

5,413,384 posts

Loading...
★ notes 🥀: word that sums up 2018? Probably weird C̥ͦR̥ͦE̥ͦD̥ͦI̥ͦT̥ͦS̥ͦ: @issafloralfoam ———no f4f s4s or self promo please ——— ⇒🍀 Tag someone who would love this ! ⇒ ❥ Tags: #asmr #satisfy #crunch #mostsatisfyingvideo #viralhit #talisatosell #relax #aromatherapy #therapy #asmrcommunity #satisfyingvideos #viral
❣️NEW!❣️ Cherry Pop Slime by @ichigoxslime 🍒✨ Scent : Cherry 🍒😍 . Tau kan buah cherry yang biasanya dibuat hiasan kue tart atau es cream banana split itu? Yang suka Buah Cherry ini yuk buruan beli slime ini karena baunya menyengat Cherry banget🍒💫 Dan di slime ini full of jellycubes 😍 jadi kalian bisa mencetin sampe ancur ! Gak rugi deh belinya 🤣👌🏻 Terbuat dari jellycubes warna merah yang bisa hancur dan hologram merah dilengkapi glitter merah dan baunya Cherry banget 😱🍒 . . 🌟ONLY AVAILABLE ON🌟 175gram = 35k . Kemasannya seperti yang di gambar yaa dengan berat 175gram dan tutupnya merah sesuai dengan tema slime kita kali ini 😍👌🏻 . Yuk yg suka makan Cherry buruan dibeli 💕 Minat? Langsung DM aja ya Thank you 💕 #slime #jualslime #slimeindo #slimeindonesia #asmr
@ddoari_slime#플라우드 120ml ⠀⠀⠀⠀ 🎁 선물받은슬라임 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍋비주얼-퍼플색..클라우드..플라우드..작명센스 미안해요^^.. 🍋향-프레쉬코튼 이라는데 하아하아 이렇게 깨끗하고 좋을수가 있나 🍋내 인생 첫 클라우드 두큰..안그래도 요즘 클라우드 질감 너무 궁금해서 살 곳 찾는 중이었는데 이렇게 딱 또만슬로 받아버림 센스오졌다~~~~! 이 미칠듯이 포슬포슬한 수면잠옷 질감ㅠㅠㅠ클라우드 난생 처음 만져보다보니까 플레잉 엉망에 자바라때문에 제대로 찍지도 못했는데 암튼 너무 좋당 듣기로는 클라우드가 잘못사면 망하기가 쉽다는 얘기 들었는데 또아리님 못만드는게 뭐야..? 첨 만져본거라 다른건 어떤지 모르겠지만 암튼 가루 떨어짐도 별로 없는 편인 것 같다⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . . . . #또아리슬라임 #또만슬 #슬라임 #클라우드슬라임 #cloudslime #슬라임후기 #슬라임영상 #asmr #슬라임계정 #slimeasmr #slime #slimevideo #slimereview #kidult #키덜트 #취미 #hobby #antistress #satisfying
20181214 뭉쓰가 낙엽 밟는 ASMR 사박사박 바스락바스락 #부산 #산책 #강아지 #댕댕이 #뭉이 #쓰리잡종 #낙엽 #asmr #겨울 #데일리스타그램
Васильполье Структура этого мела просто по кайфу, именно его я могу просто кушать, покусывая маленькими кусочками, приятный очень)) #люблюмел #мел #глина #хруст #chalk #clay #clayeating #chalkeating #asmr #мел #relax #хрустмела #хруст #жуюмел #еммел #глина #мелоежка #asmreatingchalk #chalk #clay #clayeating #asmrvideo #tebeşirye #gesso #craie #tiza #люблюмел #люблюглину #пищевоймел # асмрмел#мелдляеды #chalksound #хрустглины #хрустмела #pica #naturalchalk #wetchalk #drychalk #wetclay
~M is typing •••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ❥ neon green squishy noodles ❥ @asmrphan ❥we love y’all •••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #soundasmr #food #asian #asianfood #ramen #asmr #yummy #delicious #letseat #mukbang #asmrfood #foodeatingvideo #koreanfood #chicken #nuggets #explore #mukbangasmr #noodles #korea #spicyfood #koreanmukbang #asmrsounds #seafoodboil #seafood #satisfying #satisfyingvideos #explore
ちょっと前にyoutubeにあげたものです(´∀`*) 瓶に入ったキャンディの絵づらがすきなので、そのままスライムにいたしました( ̄∀ ̄)まあ、キャンディを混ぜるのは色んな方々がやっているので、その影響もあります笑笑 このキャンディは「本物」です!レジンでコーティングしました(´∀`*) ぜひyoutubeにも遊びに来てください( ̄∀ ̄) YouTube 「カチューシャCh」”kachusha Ch” 主にスライムのASMR動画を投稿しています!もしよかったらチャンネル登録よろしくお願いいたしますm(_ _)m I love candies in the bottle🍭😁 I use real candies coated with resin! I removed slime from candy slime, and now, I display that 😂 I post slime ASMR videos! Please subscribe to my channel😃 Здравствуйте! Я понимаю Русский немного😋Очень приятно #candy #slime #asmr #スライム #音フェチ #youtube #相互フォロー #fff #f4f #japanese #english #руский #яапония #слизь
Repost due to part of the vid was cut off ~Fluffy Slime Tutorial ~Hope y'all like it :) ~Follow @sealslimeyz for more satisfying slime videos #slimes #asmr #satisfying
❣️NEW❣ Thailand Mango Slime by @ichigoxslime 😍✨ Scent : Mango (baunya mangga podang banget 😋👌🏻) . Di pict ini adalah contoh slime yang sudah dicampur dengan jelly cubesnya yaa 😝❤️ . Slime ini dengan kemasan 175cc dengan aroma mangga podang banget yang nyengat ditambah dengan jelly cubes yang bisa kamu remas remas bisa HANCUR yang mirip potongan mangga beneran!🤩 ditambah whipecream dengan texture yang CLAYISH & slime ori mangga mirip banget sama minuman-minuman khas thailand 😋❤️ WAJIB BANGET DIBELI UNTUK PENCINTA MANGGA / THAI MANGO . . ONLY AVAIL 2 SIZE 🤩 175cc = 35k . 🔸EXTRA JELLY CUBES= 5rb/cup 30gram🔸 Jadi kalo kalian kurang puas mencet-mencet jelly cubes nya , kalian bisa tambah dengan harga 5rb per cup 30gram loh 🤩 . Note : slime ini menggunakan jelly cubes yang lumayan banyak,maaf jika mahal . . FAST RESPON VIA DM Thank you💖 #jualslime #slime #asmr #asmrslime #slimeindonesia #slimeindo #asmr
견생첫눈기념먹방❄️🐕👍
Selling cereal milk slime! Cost for $4.50! #asmr #slime #sellingslime !#
#공지사항 #필독 현금영수증 주문서에 꼭 적어주세요 주문서에 총금액 받으실 서비스 슬라임 적어주셔야 알수있어용 #미미네슬라임 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ #슬라임 #slime #slimes #키덜트 #엘머스슬라임 #글루올 #우드글루 #버터슬라임 #클리어슬라임 #크런치슬라임 #crunchyslime #스팽글슬라임 #폼슬라임 #피쉬볼슬라임 #슬라임영상 #슬라임리뷰 #슬라임계정 #slimevideo #slimeasmr #asmr #귀르가즘 #안티스트레스 #취미 #slimer #fff #l4l
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ☛ғᴇᴠᴇʀ sʟɪᴍᴇ @fever_slime ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ☛#치킨리조또 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ☛구매 240ml ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 피버 슬라임 첫 구매-:) 치킨 파츠보고 급 뽐뿌 와서 사봄ㅎ 올해 2월 슬린이 시절때 라이스볼 첨 구매 해보고 오랜만에 산건데 만지는게 감을 잃었음.. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 엘머스 베이스에 라이스볼이 들어가있는데 베이스가 약간 부족한 느낌이엿다.. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 영상으로 봤을땐 저것보다 더 많아 보였는데 🤔 그래도 소리 하나는 최고쥬 향은 은은한 옥수수향?! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#repost @daldami_slime 이벤트 후기 감사합니다 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #트리버터 @2_hands_slime ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 얘두 트리볼이랑 마찬가지루 수박향이에요! 베이스 색감이 같구요😄 세트인가바용??? 우드글루 오일리하나던데 얘는 전혀 네버 기름기 없는데유..?! 가만히 냅두면 윤기가 도는데 만지면 매트해지는 그런 반전 매력💋 끊기지두 않구 찢기지두 않구 댕댕하지두 않구 질기지도 않아요😍 최고야 묵지한 기포소리 너무 좋구요 똬리트는거 조아하는데 똬리 너무예쁘구요ㅠㅠ 아, 매트해서 그런지 클릭키소리가 크지 않고 바풍이 잘되는 편은 아니지만 그런거 없어두댐 얘는 최고 촉감류니까..❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #버터슬라임 #쫀말 #투핸즈슬라임 #두손슬라임 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #슬라임 #슬라임후기 #슬라임리뷰 #슬라임맞팔 #슬라임맞팔환영 #슬라임영상 #슬라임asmr #슬라임동영상 #슬라임취미 #slime #slimes #slimer #slimeasmr #asmr #slimevideo #slimetutorial #액체괴물 #슬라임취미계정 #antistress #키덜트 #힐링 #취미 #ootd #소통
In a video that has gone viral, a woman in southwestern China made a perfect ice sculpture by peeling a Chinese cabbage leaf from a thin sheet of ice, and it is so satisfying to watch 🥬❄️ - #ice #icesculpture #frost #frosted #sculpture #cabbage #chinesecabbage #cabbageleaf #vegetable #vegetables #veggies #food #foodie #woman #women #asmr #satisfying #satisfyingvideos #oddlysatisfying #winter #china #chinese #中國
it’s just the truth 😔👊🏻😪
She is my favorite 💖💖😂😂 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛 Food:Taco Bell 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛 youtube: Life with Mak 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛 #asmr #asmrvideo #foody #asmrvideos #sasittube #chicken #friedchicken #foodporn #food #eating #asmreatingsounds #eatingsounds #asmrsounds #foodie #foods
🍡🕊☁️🌷 ⇥ 6 figures compilation ♡ 🌿© @raindropslime @popularslime @slimeyflake @slime_og ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ↺✨ this is my first attempt at a slime music video so its really bad please give me some suggestions and tips down below.this is inspired by @kowawa.compilations ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🕊✧ #6figures #slime #musicvideo #floam #sizzles #thwocks #bubbles #bubblepops #bubblyslime #clearslime #satisfyingvideo #satisfyingsounds #asmr #glossyslime #microfloam #floamslime #satisfying #asmrvideo #asmrsounds #asmrtapping #asmrsoapcutting #asmrsoap #asmrwhispering #asmreating
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 𖤐Supporter ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 오디슬라임 @odi_slime 딥블루씨 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 오디님 마켓의 존예탱 슬라임..( ˃̶᷄‧̫ ˂̶᷅ )♡ 파도완충재도 동봉되어 오는데 전 이대로도 너무 예뻐서 이대로 만졌습니다 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 첨 받아봤을때 우선 색상이 넘 예쁘다고 생각했어요 엄청 어두운 남색같은데 또 햇빛에 요리조리 돌려보면 보랏빛도 돌구 넘넘 예뻐요 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 윗부분에 살짝 보이는 금색 글리터두 예쁘고 바닥에 깔려있는 돌고래 글리터+진주조합두 그냥 존예탱..그래서 슬라임 감상컷 저도모르게 넣어벌임( ͡° ͜ʖ ͡°) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 색깔이 어둡고 진해서 직접 뚜껑 열어보기 전까진 몰랐는데 클리어에 눈가루가 들어간 클리어샤벳 슬라임이더라구요 클리어 비율이 좀더높고 클리어 자체가 묵직하고 힘있는 편이라 공중플레잉했을때 처짐이나 찢김없이 쭉쭉 잘 늘어나서 좋았어요 그리구 수분감도 굉장히 적게 느껴지는 편입니다 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 저는 핸드크림을 발라도 손이 워낙 건조해서 대부분의 슬라임이 손에 묻거나 붙어요 그런데 딥블루씨는 눈가루가 들어가서 어느정도는 손붙음이 있을거라 생각하고 만졌는데 기포가 가득차서 색상이 변한 후에도 손붙음이 거의 없었어요 진짜 짱짱bb 그리고 기포차서 많이 부드러워진 후에도 늘어짐이나 처짐이 전혀 없고 힘을 유지하고 있어서 액티조절이 전혀 필요없었어요 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 여튼 슬라임 색상+펼치면서 중간중간 돌고래 글리터 보일때 진짜 닉언일치,,딥블루씨 고대로의 모습임다 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 향은 프레쉬코튼향인데 저 이향 슬라임에서 처음 맡아보는것같은데 진짜 좋아요 은은하면서 머리아프지않은 향수향처럼 느껴졌어요( ்▿்) ⠀⠀⠀⠀⠀ 𖤐오디슬라임 온라인 마켓 오늘 저녁 8시
Весна из морозилки и русская зима🌨❄️ а какое фото нравится Вам?) Фото на память📸 #asmr #asmrsoap #asmreating #asmrvideo #асмрмыло #asmrcrush #relaxing #antistress #soaps #звук #хруст #мыло #хозяйственноемыло #дегтярноемыло #лайки #crunchy #tapping #размокшеемыло #режумыло
Ft Truffle Trouble by @chubslimes 🤩💥 Rlly thic n glossy❤ Bubblepops r yum too💕 unfortunately didnt manage to buy mango pamela sago😪 -------------- Interested in any of the slimes shown? Dm me to preorder! -------------- Taggies❄ #slime #sgslimer #sgslime #yummy #chocolate #thic #glossy #stretchy #bubblepops #poking #scented #satisfying #satisfyingvideos #asmr #asmrvideos #gorgeous #chubproof
Préparez vos oreilles pour recevoir des caresses très douces pour vous endormir ce soir à partir de 20h pour les plus fatigués 😉 #asmr #relax #relaxation #dormir
Selling this butter slime and its cost $3.50!! #asmr #limited edition!#3 lucky got one free slime(small container or medium)
❣️New❣️ Es Kepal Milo slime by @ichigoxslime slime 😝🍫 Scent : Es Kepal Milo (dominan coklat) 🍫✨ . Wihh siapa yang lagi berburu es kepal milo ini? Minuman asal Malaysia yang sekarang lagi HITZ di Indonesia sekarang, dengan serutan es dirambahkan dengan milo cair bubuk dan toping yang sueger banget 😜 . Sekarang @ichigoxslime buat versi slime nya looh, dijamin kayak kepal milo beneran👌🏻😘 NAGIH DEH 🔥 Ada slime choco jellycubes yang bisa ancur kalo di pencet dan baunya coklat banget,ada es susu yang dipadukan fake snow,ada juga sprinkles buat topingnya dari fake meises,dan yang paling penting harus ada es serutnya dong! 😘dari ice beads. Perpaduan ini kalo udah di mix jadi kayak es kepal milo yang udah meleleh! Baunya juga ga kalah deh pokoknya 😋😋 . Oiya kan sekarang udah banyak nih yang buat slime Milo (coklat) yang @ichigoxslime buat ini berbeda ya❣️ karena kita menggunakan konsep Kepal Milo kekinian yang menggunakan es serut beserta toping lainnya . ✨Note : Slime ini kemasannya bakal dipisah warnanya dari coklat,santan,dan juga es&sprinklesnya jadi kalian bisa mix sendiri dan rasakan sensasinya 💥😝 Untuk contoh hasil akhirnya bisa slide (dalam keadaan sudah dicampur) 👉🏻 . 🌟ONLY AVAILABLE ON🌟 175gram : 35rb . . 🔺TAMBAH SPRINKLES & ES (1 paket) = 5rb / 10gram🔺 Kalo kalian kurang puas buat main dengan es yang dikit,kalian bisa tambahin ini biar makin satisfying bunyinya saat mencetnya keras (bunyinya kress kress gitu) juga tambah realistic 😋💕 . . Ayoo buruan order sekarang 😘 Fast respon order?langsung DM aja ya 💕 #slime #jualslime #slimeindo #jualslimemurah #asmr
채에스테틱에서는 ASMR먹방도 할 수 있답니다! 😋 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀채에스테틱만의 특별 레시피로 만든 디저트가 궁금하시다면 유튜브에 '채에스테틱' 검색하시면 보실 수 있답니다! 😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀살 안찌는 건강식으로 만든 디저트 드시러 채에스테틱으로 오세용 !😘 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀#안산 #중앙동 #안산피부관리 #피부관리 #채에스테틱 #채한의원 #채에스테틱랜덤몰 #채에스테틱퍼펙트크림 #파니니 #와플 #샌드위치 #미숫가루 #커피 #아이스크림 #계란 #먹방 #asmr
#asmr gak spam dulu yah capek anggep aja ini spam yah hehehe ini last spam sampe tanggal 19 tapi kalo sempet moga moga spam so yup kemaren pulang setengah 10 tidur jam 10 gak tau nanti kondisi tubuh gimana takut sakit tapi moga moga aja gak lah yah✌✌✌👍👍👍
Winter Wonderland ❄️☃️⁣ ⁣ ⁣ The third limited edition Christmas slime coming out this Christmas restock! Winter Wonderland ❄️☃️ With a thick and stretchy crystal clear glue base, mixed through with a variety of winter add in’s! Reindeer & snowflake glitters, iridescent glitter sprinkles, white snowball pom poms and an adorable snowflake charm! ( I didn’t want to waste a bunch of add in’s for my own personal so each 4oz will come with an extra lil bag full of the add in’s to sprinkle on top! ) Perfect for poking, stretching, bubble pops and more! I am so happy with how this one turned out! I definitely recommend snatching this one if you are wanting a Limited edition slime this christmas shisturs!! This will be available in 4oz this coming restock!✨ ⁣ ⁣ #winterwonderland #winter #christmas #christmasslime #clearslime #snowflakes #reindeer #glitter #pompoms #snowball #slimenz #asmr #slimepoking #slimevideo #slimereview #slimemixing #slimepressing #slimenewzealand #talisatossell #slimeshop #slimers #slimes #chappyslimes #tattoos #sensory #oddlysatisfying #satisfying #slimeusa #explorepage #elmersglue
~ @snoopslimes ~ Someone gave me free food today. Thanks Amber! What a miracle right?! It’s the Christmas holidays but tbh I’m not that hyped. I have to prepare for such exams like my chinese :/ I’ll prepare for my writing test :)
저녁준비, 오늘도 튀긴다 닭고깅 🍗 . . #ASMR #튀김소리 #밤에들으면안되는소리
🥤☁️ @soyummy . . Follow to 🤳🏻 @5tizk @5tizk @5tizk
next page →