#assalamualaikum

911,780 posts

Loading...
@yusuffilasafa - Free to share 🍃 ____________________________________ By: @yusuffilasafa yusuffilasafa - ____________________________________ Apa yang telah hilang, pergi, jadikan pelajaran, jangan berlarut-larut meratapi semua itu. Itulah sebabnya percaya diri sangat penting, yakin kan baik-baik; bahwa kau punya kelas untuk dia lebih yang berkelas. ___________________________________________ #keephamasah #hikmah #edukasi #hijrahcinta #karya #hijrah #sajak #kajiansemangat #sastra #muhasabah #puisi #berbagirasa #literasi #syair #beraniberhijrah #seni #menulis #poems #puisiku #motivasi #jodoh #pemudahijrah #hijrahku #kutipan #hijrahyuk #katabijak #nasehat #prosa #inspirasi
Balik mandi lagi huhuhu x puas ke abng 😘😘😘😘 #modeling #maskulinmag #malaysia #maskulin #asian #assalamualaikum #photography #photoshoot
@yusuffilasafa - Free to share 🍃 ____________________________________ By: @yusuffilasafa yusuffilasafa - ____________________________________ Apa yang telah hilang, pergi, jadikan pelajaran, jangan berlarut-larut meratapi semua itu. Itulah sebabnya percaya diri sangat penting, yakin kan baik-baik; bahwa kau punya kelas untuk dia lebih yang berkelas. ___________________________________________ #keephamasah #hikmah #edukasi #hijrahcinta #karya #hijrah #sajak #kajiansemangat #sastra #muhasabah #puisi #berbagirasa #literasi #syair #beraniberhijrah #seni #menulis #poems #puisiku #motivasi #jodoh #pemudahijrah #hijrahku #kutipan #hijrahyuk #katabijak #nasehat #prosa #inspirasi
Vitaline Pemutih FullBody Alami . APA SIH VITALINE ITU ? . . Pemutih badan alami vitaline ini adalah produk yang telah banyak terbukti berhasil memutihkan kulit tubuh secara natural / alami. Vitaline merupakan suplemen pemutih tubuhdan detoxifikasi tubuh. . . Fungsi vitaline dalam tubuh : ⏩ Membuat kulit anda putih, halus dan merona. . ⏩ Mencerahkan wajah dan badan anda.memperhalus teksture kulit. . ⏩ Mencerahkan wajah dan badan anda, memperhalus teksture kulit. . ⏩ Menghilang kan bintik-bintik hitam bekas jerawat dan mencegah nya kembali. . ⏩ Bibir dan puting yg hitam akan menjadi merah muda karena pigmen gelap akan berkurang. . ⏩ Memutihkan ketiak yg hitam , selangkangan , lipetan-lipetan lain pada tubuh yg hitam. . ⏩ Mengencangkan kulit, mengatasi kulit kering. . ⏩ Mengatasi radikal bebas yang masuk kedalam tubuh.Tanda-tanda penuaan pada kulit akan memudar (kembali awet muda) MORE INFO WHATSAPP: 085394872266 @tiens_qualitystore.id . . . . . #vitalinetiens #maskerwajah #pemutihwajah #jualvitaline #like4like #maskerspirulinaori #maskerspirulina #pemutihalami #pemutihbadan #vitaline #maskerwajahherbal #creamwajah #suntikputih #pemutihpermanen #creampemutihwajah #likeforlike #tianshivitaline #pemutihterbaik #skincare #putihalami #jualvitalinemurah #maskerhijaualami #vitalinetianshi #pemutihtiens #instalike #revitalclinic #vitalinemurah #nonitrend #like4follow #assalamualaikum
Vitaline Pemutih FullBody Alami . APA SIH VITALINE ITU ? . . Pemutih badan alami vitaline ini adalah produk yang telah banyak terbukti berhasil memutihkan kulit tubuh secara natural / alami. Vitaline merupakan suplemen pemutih tubuhdan detoxifikasi tubuh. . . Fungsi vitaline dalam tubuh : ⏩ Membuat kulit anda putih, halus dan merona. . ⏩ Mencerahkan wajah dan badan anda.memperhalus teksture kulit. . ⏩ Mencerahkan wajah dan badan anda, memperhalus teksture kulit. . ⏩ Menghilang kan bintik-bintik hitam bekas jerawat dan mencegah nya kembali. . ⏩ Bibir dan puting yg hitam akan menjadi merah muda karena pigmen gelap akan berkurang. . ⏩ Memutihkan ketiak yg hitam , selangkangan , lipetan-lipetan lain pada tubuh yg hitam. . ⏩ Mengencangkan kulit, mengatasi kulit kering. . ⏩ Mengatasi radikal bebas yang masuk kedalam tubuh.Tanda-tanda penuaan pada kulit akan memudar (kembali awet muda) MORE INFO WHATSAPP: 085394872266 @tiens_qualitystore.id . . . . . #vitalinetiens #maskerwajah #pemutihwajah #jualvitaline #like4like #maskerspirulinaori #maskerspirulina #pemutihalami #pemutihbadan #vitaline #maskerwajahherbal #creamwajah #suntikputih #pemutihpermanen #creampemutihwajah #likeforlike #tianshivitaline #pemutihterbaik #skincare #putihalami #jualvitalinemurah #maskerhijaualami #vitalinetianshi #pemutihtiens #instalike #revitalclinic #vitalinemurah #nonitrend #like4follow #assalamualaikum
Vitaline Pemutih FullBody Alami . APA SIH VITALINE ITU ? . . Pemutih badan alami vitaline ini adalah produk yang telah banyak terbukti berhasil memutihkan kulit tubuh secara natural / alami. Vitaline merupakan suplemen pemutih tubuhdan detoxifikasi tubuh. . . Fungsi vitaline dalam tubuh : ⏩ Membuat kulit anda putih, halus dan merona. . ⏩ Mencerahkan wajah dan badan anda.memperhalus teksture kulit. . ⏩ Mencerahkan wajah dan badan anda, memperhalus teksture kulit. . ⏩ Menghilang kan bintik-bintik hitam bekas jerawat dan mencegah nya kembali. . ⏩ Bibir dan puting yg hitam akan menjadi merah muda karena pigmen gelap akan berkurang. . ⏩ Memutihkan ketiak yg hitam , selangkangan , lipetan-lipetan lain pada tubuh yg hitam. . ⏩ Mengencangkan kulit, mengatasi kulit kering. . ⏩ Mengatasi radikal bebas yang masuk kedalam tubuh.Tanda-tanda penuaan pada kulit akan memudar (kembali awet muda) MORE INFO WHATSAPP: 085394872266 @tiens_qualitystore.id . . . . . #vitalinetiens #maskerwajah #pemutihwajah #jualvitaline #like4like #maskerspirulinaori #maskerspirulina #pemutihalami #pemutihbadan #vitaline #maskerwajahherbal #creamwajah #suntikputih #pemutihpermanen #creampemutihwajah #likeforlike #tianshivitaline #pemutihterbaik #skincare #putihalami #jualvitalinemurah #maskerhijaualami #vitalinetianshi #pemutihtiens #instalike #revitalclinic #vitalinemurah #nonitrend #like4follow #assalamualaikum
#assalamualaikum my good brother @clg_speedy ✊🏾👳🏾‍♂️ May Allah bless you with many more blessing 📍 #HappyGDay ✨
sembur²,In Sya Allah terus wangi...💗😍 baunya,MasyaAllah....😍😍😍 segar sangat²...😘😘 . . "biar betul!??🤔ada fabric perfume yang saya beli,baunya macam berlemak sampai pening jadinya...😥" jangan risau...🤗bau fabric perfume by The Scent ni bau bunga-bungaan yang memang segar...🌻🌼🌸 boleh sembur pada macam² jenis fabrik tau...👕👜🎒👖👔 . . apa tunggu lagi!?!cepat² lah dapatkan fabric perfume ni...🏃🏻🏃🏻💨💨 jangan tunggu lama²,nanti lama² rasa menyesal pula...😮 . . 📲📲📲0177144578 📲📲📲0177144578 📲📲📲0177144578 #fabricperfumebythescent #fabricperfume #fabric #perfume #thescent #segar #bunga #muslimproduct #produkmuslim #prayforpantaitimur #malaysia #wangi #assalamualaikum #harum #cool #gemagegarvaganza #produkmuslim #igshop #malaysianig #supportmuslimproduct
Vitaline Pemutih FullBody Alami . APA SIH VITALINE ITU ? . . Pemutih badan alami vitaline ini adalah produk yang telah banyak terbukti berhasil memutihkan kulit tubuh secara natural / alami. Vitaline merupakan suplemen pemutih tubuhdan detoxifikasi tubuh. . . Fungsi vitaline dalam tubuh : ⏩ Membuat kulit anda putih, halus dan merona. . ⏩ Mencerahkan wajah dan badan anda.memperhalus teksture kulit. . ⏩ Mencerahkan wajah dan badan anda, memperhalus teksture kulit. . ⏩ Menghilang kan bintik-bintik hitam bekas jerawat dan mencegah nya kembali. . ⏩ Bibir dan puting yg hitam akan menjadi merah muda karena pigmen gelap akan berkurang. . ⏩ Memutihkan ketiak yg hitam , selangkangan , lipetan-lipetan lain pada tubuh yg hitam. . ⏩ Mengencangkan kulit, mengatasi kulit kering. . ⏩ Mengatasi radikal bebas yang masuk kedalam tubuh.Tanda-tanda penuaan pada kulit akan memudar (kembali awet muda) MORE INFO WHATSAPP: 085394872266 @tiens_qualitystore.id . . . . . #vitalinetiens #maskerwajah #pemutihwajah #jualvitaline #like4like #maskerspirulinaori #maskerspirulina #pemutihalami #pemutihbadan #vitaline #maskerwajahherbal #creamwajah #suntikputih #pemutihpermanen #creampemutihwajah #likeforlike #tianshivitaline #pemutihterbaik #skincare #putihalami #jualvitalinemurah #maskerhijaualami #vitalinetianshi #pemutihtiens #instalike #revitalclinic #vitalinemurah #nonitrend #like4follow #assalamualaikum
Vitaline Pemutih FullBody Alami . APA SIH VITALINE ITU ? . . Pemutih badan alami vitaline ini adalah produk yang telah banyak terbukti berhasil memutihkan kulit tubuh secara natural / alami. Vitaline merupakan suplemen pemutih tubuhdan detoxifikasi tubuh. . . Fungsi vitaline dalam tubuh : ⏩ Membuat kulit anda putih, halus dan merona. . ⏩ Mencerahkan wajah dan badan anda.memperhalus teksture kulit. . ⏩ Mencerahkan wajah dan badan anda, memperhalus teksture kulit. . ⏩ Menghilang kan bintik-bintik hitam bekas jerawat dan mencegah nya kembali. . ⏩ Bibir dan puting yg hitam akan menjadi merah muda karena pigmen gelap akan berkurang. . ⏩ Memutihkan ketiak yg hitam , selangkangan , lipetan-lipetan lain pada tubuh yg hitam. . ⏩ Mengencangkan kulit, mengatasi kulit kering. . ⏩ Mengatasi radikal bebas yang masuk kedalam tubuh.Tanda-tanda penuaan pada kulit akan memudar (kembali awet muda) MORE INFO WHATSAPP: 085394872266 @tiens_qualitystore.id . . . . . #vitalinetiens #maskerwajah #pemutihwajah #jualvitaline #like4like #maskerspirulinaori #maskerspirulina #pemutihalami #pemutihbadan #vitaline #maskerwajahherbal #creamwajah #suntikputih #pemutihpermanen #creampemutihwajah #likeforlike #tianshivitaline #pemutihterbaik #skincare #putihalami #jualvitalinemurah #maskerhijaualami #vitalinetianshi #pemutihtiens #instalike #revitalclinic #vitalinemurah #nonitrend #like4follow #assalamualaikum
Vitaline Pemutih FullBody Alami . APA SIH VITALINE ITU ? . . Pemutih badan alami vitaline ini adalah produk yang telah banyak terbukti berhasil memutihkan kulit tubuh secara natural / alami. Vitaline merupakan suplemen pemutih tubuhdan detoxifikasi tubuh. . . Fungsi vitaline dalam tubuh : ⏩ Membuat kulit anda putih, halus dan merona. . ⏩ Mencerahkan wajah dan badan anda.memperhalus teksture kulit. . ⏩ Mencerahkan wajah dan badan anda, memperhalus teksture kulit. . ⏩ Menghilang kan bintik-bintik hitam bekas jerawat dan mencegah nya kembali. . ⏩ Bibir dan puting yg hitam akan menjadi merah muda karena pigmen gelap akan berkurang. . ⏩ Memutihkan ketiak yg hitam , selangkangan , lipetan-lipetan lain pada tubuh yg hitam. . ⏩ Mengencangkan kulit, mengatasi kulit kering. . ⏩ Mengatasi radikal bebas yang masuk kedalam tubuh.Tanda-tanda penuaan pada kulit akan memudar (kembali awet muda) MORE INFO WHATSAPP: 085394872266 @tiens_qualitystore.id . . . . . #vitalinetiens #maskerwajah #pemutihwajah #jualvitaline #like4like #maskerspirulinaori #maskerspirulina #pemutihalami #pemutihbadan #vitaline #maskerwajahherbal #creamwajah #suntikputih #pemutihpermanen #creampemutihwajah #likeforlike #tianshivitaline #pemutihterbaik #skincare #putihalami #jualvitalinemurah #maskerhijaualami #vitalinetianshi #pemutihtiens #instalike #revitalclinic #vitalinemurah #nonitrend #like4follow #assalamualaikum
Assalamualaikum ukhti & akhi 😊😊 #salam 🤗 #smile 😊 #assalamualaikum
Vitaline Pemutih FullBody Alami . APA SIH VITALINE ITU ? . . Pemutih badan alami vitaline ini adalah produk yang telah banyak terbukti berhasil memutihkan kulit tubuh secara natural / alami. Vitaline merupakan suplemen pemutih tubuhdan detoxifikasi tubuh. . . Fungsi vitaline dalam tubuh : ⏩ Membuat kulit anda putih, halus dan merona. . ⏩ Mencerahkan wajah dan badan anda.memperhalus teksture kulit. . ⏩ Mencerahkan wajah dan badan anda, memperhalus teksture kulit. . ⏩ Menghilang kan bintik-bintik hitam bekas jerawat dan mencegah nya kembali. . ⏩ Bibir dan puting yg hitam akan menjadi merah muda karena pigmen gelap akan berkurang. . ⏩ Memutihkan ketiak yg hitam , selangkangan , lipetan-lipetan lain pada tubuh yg hitam. . ⏩ Mengencangkan kulit, mengatasi kulit kering. . ⏩ Mengatasi radikal bebas yang masuk kedalam tubuh.Tanda-tanda penuaan pada kulit akan memudar (kembali awet muda) MORE INFO WHATSAPP: 085394872266 @tiens_qualitystore.id . . . . . #vitalinetiens #maskerwajah #pemutihwajah #jualvitaline #like4like #maskerspirulinaori #maskerspirulina #pemutihalami #pemutihbadan #vitaline #maskerwajahherbal #creamwajah #suntikputih #pemutihpermanen #creampemutihwajah #likeforlike #tianshivitaline #pemutihterbaik #skincare #putihalami #jualvitalinemurah #maskerhijaualami #vitalinetianshi #pemutihtiens #instalike #revitalclinic #vitalinemurah #nonitrend #like4follow #assalamualaikum
Vitaline Pemutih FullBody Alami . APA SIH VITALINE ITU ? . . Pemutih badan alami vitaline ini adalah produk yang telah banyak terbukti berhasil memutihkan kulit tubuh secara natural / alami. Vitaline merupakan suplemen pemutih tubuhdan detoxifikasi tubuh. . . Fungsi vitaline dalam tubuh : ⏩ Membuat kulit anda putih, halus dan merona. . ⏩ Mencerahkan wajah dan badan anda.memperhalus teksture kulit. . ⏩ Mencerahkan wajah dan badan anda, memperhalus teksture kulit. . ⏩ Menghilang kan bintik-bintik hitam bekas jerawat dan mencegah nya kembali. . ⏩ Bibir dan puting yg hitam akan menjadi merah muda karena pigmen gelap akan berkurang. . ⏩ Memutihkan ketiak yg hitam , selangkangan , lipetan-lipetan lain pada tubuh yg hitam. . ⏩ Mengencangkan kulit, mengatasi kulit kering. . ⏩ Mengatasi radikal bebas yang masuk kedalam tubuh.Tanda-tanda penuaan pada kulit akan memudar (kembali awet muda) MORE INFO WHATSAPP: 085394872266 @tiens_qualitystore.id . . . . . #vitalinetiens #maskerwajah #pemutihwajah #jualvitaline #like4like #maskerspirulinaori #maskerspirulina #pemutihalami #pemutihbadan #vitaline #maskerwajahherbal #creamwajah #suntikputih #pemutihpermanen #creampemutihwajah #likeforlike #tianshivitaline #pemutihterbaik #skincare #putihalami #jualvitalinemurah #maskerhijaualami #vitalinetianshi #pemutihtiens #instalike #revitalclinic #vitalinemurah #nonitrend #like4follow #assalamualaikum
Vitaline Pemutih FullBody Alami . APA SIH VITALINE ITU ? . . Pemutih badan alami vitaline ini adalah produk yang telah banyak terbukti berhasil memutihkan kulit tubuh secara natural / alami. Vitaline merupakan suplemen pemutih tubuhdan detoxifikasi tubuh. . . Fungsi vitaline dalam tubuh : ⏩ Membuat kulit anda putih, halus dan merona. . ⏩ Mencerahkan wajah dan badan anda.memperhalus teksture kulit. . ⏩ Mencerahkan wajah dan badan anda, memperhalus teksture kulit. . ⏩ Menghilang kan bintik-bintik hitam bekas jerawat dan mencegah nya kembali. . ⏩ Bibir dan puting yg hitam akan menjadi merah muda karena pigmen gelap akan berkurang. . ⏩ Memutihkan ketiak yg hitam , selangkangan , lipetan-lipetan lain pada tubuh yg hitam. . ⏩ Mengencangkan kulit, mengatasi kulit kering. . ⏩ Mengatasi radikal bebas yang masuk kedalam tubuh.Tanda-tanda penuaan pada kulit akan memudar (kembali awet muda) MORE INFO WHATSAPP: 085394872266 @tiens_qualitystore.id . . . . . #vitalinetiens #maskerwajah #pemutihwajah #jualvitaline #like4like #maskerspirulinaori #maskerspirulina #pemutihalami #pemutihbadan #vitaline #maskerwajahherbal #creamwajah #suntikputih #pemutihpermanen #creampemutihwajah #likeforlike #tianshivitaline #pemutihterbaik #skincare #putihalami #jualvitalinemurah #maskerhijaualami #vitalinetianshi #pemutihtiens #instalike #revitalclinic #vitalinemurah #nonitrend #like4follow #assalamualaikum
Peluang utk anda di Malaysia, Singapore & Brunei menjadi pengedar & pemborong. Minimum order 100 ketul shj. SABUN LIMAU PURUT AL-INSYIRAH PRODUK MUSLIM PILIHAN UMAT ISLAM ------------------------------------------- ►Masalah kulit, eczema, jerawat, gatal tak tahu punca, panau, kudis ? ►Masalah lesu dan tak bersemangat? ►Masalah bisa tubuh akibat gangguan jin dan sihir? InsyaAllah dapatkan Produk terlaris kami! berkesan! INSYAALLAH! Sabun Al-Insyirah terkandung Limau purut, Garam bukit ASLI, Minyak kelapa dara dan MINYAK ZAITUN Mengandungi bahan aktif berubat SEMULAJADI seperti anti hysteria, pencuci asli, anti septic, anti bacteria dan banyak lagi. 🌷Mengeluarkan sel-sel kulit yang mati 🌷Melembab dan melembutkan kulit 🌷Mengurangkan kesan jerawat di muka 🌷Merangsang kulit untuk mengeluarkan sel-sel bar 🌷Menghalus dan menggebukan kulit 🌷Menjadikan kulit nampak lebih sihat dan muda 🌷Menghilangkan kegatalan 🌷Menambahkan vitamin semulajadi kepada kulit 🌷caj2 positif menaikkan Aura tubuh menjadikan lebih bersemangat dan positif. Kelebihan Sabun Al-Insyirah boleh digunakan untuk seluruh anggota badan dari hujung rambut hingga ke hujung kaki. 🌲 Kepala & rambut - menghilangkan kelemumur, melegakan stress 🌲 Muka - melembut, melembab, mencerahkan kulit,menghilangkan parut & jerawat 🌲Badan - melembut, melembab, menghilangkan parut & masalah kulit (cth: kurap,panau), meningkatkan aura dan menyegarkan tubuh badan. Hubungi kami segera utk jd pengedar.whatsapp ke 01110575940 utk info lanjut. #alistiqomah #assalamualaikum #produkhomemade #produkmuslim #halalantoiyiban #herba #limaupurut #sabunlimaupurut #sabunmadukelulut #sabunalinsyirah #mandian #sabunhomemade #perfume #aromatherapi #jenamasendiri #rawatanislam #masalahkulit #kulitsensitif #eczema #psoriasis #kurap #ruam #panau #mencaripengedar #jenamasendiri #sayajual #bazarpaknil #Malaysia #Brunei #singapore
kan dah cakap....😯 ada macam² design yang cantik² & meletop tau...😍🤗 . . baju muslimah yang terlajak laris...🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻 pasti rugi kalau tak cuba...😉 hebat,Atief Design sebab hasilkan baju muslimah yang cantik² belaka...👍🏻👍🏻👍🏻 . . kalau dah cuba sehelai,in sya Allah nak berhelai-helai...🤗💕 "kenapa pulak?"🤔 sebab,rasa selesa je bila pakai...😊 tambah pulak,bila pakai,in sya Allah nampak sopan dan ayu jer...😘 . . jom ramai² pakat beli baju muslimah Atief Design ni...🙋🏻 Untuk anak²,adik² ,sepupu²,anak² sedara pun ada..👧🏻👧🏻👧🏻👧🏻👧🏻👧🏻 . . 📲📲📲0177144578 📲📲📲0177144578 📲📲📲0177144578 #bajumuslimah #atiefdesignlovers #atiefdesignfollowers #bajucantik #meletop #terlajaklaris #rugikalautakbeli #hebat #ayu #designbaju #cantik #prayforpantaitimur #malaysia #wangi #assalamualaikum #harum #cool #gemagegarvaganza #produkmuslim #igshop #malaysianig #supportmuslimproduct #spreadpeace #spreadhappiness #peace #aurat
Hiiiiiii,, jangan kepo doang yaaa.. ,, jangan cuman bodo amat ya... Hihihiiiiii . Makasih yang udah L I K E . Luv yu😘........ . #spiritsukma #semangat #hijab #bodoamat #Assalamualaikum #baik #like
Alha alfa lipstick matte..harga mur mur shj 💯quality terbaik ✨sy jual trial ori sephora makeup, murah sahaja cod #pandanindah , cod #ampang cod hrga dibawah #makeuptrialkl #makeupmurah Mur mur shje .if normal price mahal tau trial jimat sgt.. #sayajualmakeup #poresealermurah #trialmakeup trialmakeuporiginal #trialmakeupkl #trialpacksephora #makeuporiginaltrial #mua #instagram #instagood #terapiinstagram makeuptrialpackmalaysia #makeuptrialori chill #photography #makeupartist #trialpack #makeuptrialmurah mm #photography #onlineshop #dsmakeup #bazaarpaknil #gilamakeup #muamalaysia #pretty #instagood #igshopmalaysia #assalamualaikum salam sejahtera, sy jual cosmetic cosmetictools #alhamdulillah trusted seller Postage SM RM8shj SS RM11 pixi, fresh rose sephora toner, dermacol fd , loose powder chanel , Lancome fd rm35 ,Mac fd rm 38, nars rm38 , tarte rm35 Untuk order screenshot dan whatapps 📱0192327062 fatin
Alha alfa lipstick matte..harga mur mur shj 💯quality terbaik ✨sy jual trial ori sephora makeup, murah sahaja cod #pandanindah , cod #ampang cod hrga dibawah #makeuptrialkl #makeupmurah Mur mur shje .if normal price mahal tau trial jimat sgt.. #sayajualmakeup #poresealermurah #trialmakeup trialmakeuporiginal #trialmakeupkl #trialpacksephora #makeuporiginaltrial #mua #instagram #instagood #terapiinstagram makeuptrialpackmalaysia #makeuptrialori chill #photography #makeupartist #trialpack #makeuptrialmurah mm #photography #onlineshop #dsmakeup #bazaarpaknil #gilamakeup #muamalaysia #pretty #instagood #igshopmalaysia #assalamualaikum salam sejahtera, sy jual cosmetic cosmetictools #alhamdulillah trusted seller Postage SM RM8shj SS RM11 pixi, fresh rose sephora toner, dermacol fd , loose powder chanel , Lancome fd rm35 ,Mac fd rm 38, nars rm38 , tarte rm35 Untuk order screenshot dan whatapps 📱0192327062 fatin
Alha alfa lipstick matte..harga mur mur shj 💯quality terbaik ✨sy jual trial ori sephora makeup, murah sahaja cod #pandanindah , cod #ampang cod hrga dibawah #makeuptrialkl #makeupmurah Mur mur shje .if normal price mahal tau trial jimat sgt.. #sayajualmakeup #poresealermurah #trialmakeup trialmakeuporiginal #trialmakeupkl #trialpacksephora #makeuporiginaltrial #mua #instagram #instagood #terapiinstagram makeuptrialpackmalaysia #makeuptrialori chill #photography #makeupartist #trialpack #makeuptrialmurah mm #photography #onlineshop #dsmakeup #bazaarpaknil #gilamakeup #muamalaysia #pretty #instagood #igshopmalaysia #assalamualaikum salam sejahtera, sy jual cosmetic cosmetictools #alhamdulillah trusted seller Postage SM RM8shj SS RM11 pixi, fresh rose sephora toner, dermacol fd , loose powder chanel , Lancome fd rm35 ,Mac fd rm 38, nars rm38 , tarte rm35 Untuk order screenshot dan whatapps 📱0192327062 fatin
Vitaline Pemutih FullBody Alami . APA SIH VITALINE ITU ? . . Pemutih badan alami vitaline ini adalah produk yang telah banyak terbukti berhasil memutihkan kulit tubuh secara natural / alami. Vitaline merupakan suplemen pemutih tubuhdan detoxifikasi tubuh. . . Fungsi vitaline dalam tubuh : ⏩ Membuat kulit anda putih, halus dan merona. . ⏩ Mencerahkan wajah dan badan anda.memperhalus teksture kulit. . ⏩ Mencerahkan wajah dan badan anda, memperhalus teksture kulit. . ⏩ Menghilang kan bintik-bintik hitam bekas jerawat dan mencegah nya kembali. . ⏩ Bibir dan puting yg hitam akan menjadi merah muda karena pigmen gelap akan berkurang. . ⏩ Memutihkan ketiak yg hitam , selangkangan , lipetan-lipetan lain pada tubuh yg hitam. . ⏩ Mengencangkan kulit, mengatasi kulit kering. . ⏩ Mengatasi radikal bebas yang masuk kedalam tubuh.Tanda-tanda penuaan pada kulit akan memudar (kembali awet muda) MORE INFO WHATSAPP: 085394872266 @tiens_qualitystore.id . . . . . #vitalinetiens #maskerwajah #pemutihwajah #jualvitaline #like4like #maskerspirulinaori #maskerspirulina #pemutihalami #pemutihbadan #vitaline #maskerwajahherbal #creamwajah #suntikputih #pemutihpermanen #creampemutihwajah #likeforlike #tianshivitaline #pemutihterbaik #skincare #putihalami #jualvitalinemurah #maskerhijaualami #vitalinetianshi #pemutihtiens #instalike #revitalclinic #vitalinemurah #nonitrend #like4follow #assalamualaikum
Vitaline Pemutih FullBody Alami . APA SIH VITALINE ITU ? . . Pemutih badan alami vitaline ini adalah produk yang telah banyak terbukti berhasil memutihkan kulit tubuh secara natural / alami. Vitaline merupakan suplemen pemutih tubuhdan detoxifikasi tubuh. . . Fungsi vitaline dalam tubuh : ⏩ Membuat kulit anda putih, halus dan merona. . ⏩ Mencerahkan wajah dan badan anda.memperhalus teksture kulit. . ⏩ Mencerahkan wajah dan badan anda, memperhalus teksture kulit. . ⏩ Menghilang kan bintik-bintik hitam bekas jerawat dan mencegah nya kembali. . ⏩ Bibir dan puting yg hitam akan menjadi merah muda karena pigmen gelap akan berkurang. . ⏩ Memutihkan ketiak yg hitam , selangkangan , lipetan-lipetan lain pada tubuh yg hitam. . ⏩ Mengencangkan kulit, mengatasi kulit kering. . ⏩ Mengatasi radikal bebas yang masuk kedalam tubuh.Tanda-tanda penuaan pada kulit akan memudar (kembali awet muda) MORE INFO WHATSAPP: 085394872266 @tiens_qualitystore.id . . . . . #vitalinetiens #maskerwajah #pemutihwajah #jualvitaline #like4like #maskerspirulinaori #maskerspirulina #pemutihalami #pemutihbadan #vitaline #maskerwajahherbal #creamwajah #suntikputih #pemutihpermanen #creampemutihwajah #likeforlike #tianshivitaline #pemutihterbaik #skincare #putihalami #jualvitalinemurah #maskerhijaualami #vitalinetianshi #pemutihtiens #instalike #revitalclinic #vitalinemurah #nonitrend #like4follow #assalamualaikum
Vitaline Pemutih FullBody Alami . APA SIH VITALINE ITU ? . . Pemutih badan alami vitaline ini adalah produk yang telah banyak terbukti berhasil memutihkan kulit tubuh secara natural / alami. Vitaline merupakan suplemen pemutih tubuhdan detoxifikasi tubuh. . . Fungsi vitaline dalam tubuh : ⏩ Membuat kulit anda putih, halus dan merona. . ⏩ Mencerahkan wajah dan badan anda.memperhalus teksture kulit. . ⏩ Mencerahkan wajah dan badan anda, memperhalus teksture kulit. . ⏩ Menghilang kan bintik-bintik hitam bekas jerawat dan mencegah nya kembali. . ⏩ Bibir dan puting yg hitam akan menjadi merah muda karena pigmen gelap akan berkurang. . ⏩ Memutihkan ketiak yg hitam , selangkangan , lipetan-lipetan lain pada tubuh yg hitam. . ⏩ Mengencangkan kulit, mengatasi kulit kering. . ⏩ Mengatasi radikal bebas yang masuk kedalam tubuh.Tanda-tanda penuaan pada kulit akan memudar (kembali awet muda) MORE INFO WHATSAPP: 085394872266 @tiens_qualitystore.id . . . . . #vitalinetiens #maskerwajah #pemutihwajah #jualvitaline #like4like #maskerspirulinaori #maskerspirulina #pemutihalami #pemutihbadan #vitaline #maskerwajahherbal #creamwajah #suntikputih #pemutihpermanen #creampemutihwajah #likeforlike #tianshivitaline #pemutihterbaik #skincare #putihalami #jualvitalinemurah #maskerhijaualami #vitalinetianshi #pemutihtiens #instalike #revitalclinic #vitalinemurah #nonitrend #like4follow #assalamualaikum
Vitaline Pemutih FullBody Alami . APA SIH VITALINE ITU ? . . Pemutih badan alami vitaline ini adalah produk yang telah banyak terbukti berhasil memutihkan kulit tubuh secara natural / alami. Vitaline merupakan suplemen pemutih tubuhdan detoxifikasi tubuh. . . Fungsi vitaline dalam tubuh : ⏩ Membuat kulit anda putih, halus dan merona. . ⏩ Mencerahkan wajah dan badan anda.memperhalus teksture kulit. . ⏩ Mencerahkan wajah dan badan anda, memperhalus teksture kulit. . ⏩ Menghilang kan bintik-bintik hitam bekas jerawat dan mencegah nya kembali. . ⏩ Bibir dan puting yg hitam akan menjadi merah muda karena pigmen gelap akan berkurang. . ⏩ Memutihkan ketiak yg hitam , selangkangan , lipetan-lipetan lain pada tubuh yg hitam. . ⏩ Mengencangkan kulit, mengatasi kulit kering. . ⏩ Mengatasi radikal bebas yang masuk kedalam tubuh.Tanda-tanda penuaan pada kulit akan memudar (kembali awet muda) MORE INFO WHATSAPP: 085394872266 @tiens_qualitystore.id . . . . . #vitalinetiens #maskerwajah #pemutihwajah #jualvitaline #like4like #maskerspirulinaori #maskerspirulina #pemutihalami #pemutihbadan #vitaline #maskerwajahherbal #creamwajah #suntikputih #pemutihpermanen #creampemutihwajah #likeforlike #tianshivitaline #pemutihterbaik #skincare #putihalami #jualvitalinemurah #maskerhijaualami #vitalinetianshi #pemutihtiens #instalike #revitalclinic #vitalinemurah #nonitrend #like4follow #assalamualaikum
Vitaline Pemutih FullBody Alami . APA SIH VITALINE ITU ? . . Pemutih badan alami vitaline ini adalah produk yang telah banyak terbukti berhasil memutihkan kulit tubuh secara natural / alami. Vitaline merupakan suplemen pemutih tubuhdan detoxifikasi tubuh. . . Fungsi vitaline dalam tubuh : ⏩ Membuat kulit anda putih, halus dan merona. . ⏩ Mencerahkan wajah dan badan anda.memperhalus teksture kulit. . ⏩ Mencerahkan wajah dan badan anda, memperhalus teksture kulit. . ⏩ Menghilang kan bintik-bintik hitam bekas jerawat dan mencegah nya kembali. . ⏩ Bibir dan puting yg hitam akan menjadi merah muda karena pigmen gelap akan berkurang. . ⏩ Memutihkan ketiak yg hitam , selangkangan , lipetan-lipetan lain pada tubuh yg hitam. . ⏩ Mengencangkan kulit, mengatasi kulit kering. . ⏩ Mengatasi radikal bebas yang masuk kedalam tubuh.Tanda-tanda penuaan pada kulit akan memudar (kembali awet muda) MORE INFO WHATSAPP: 085394872266 @tiens_qualitystore.id . . . . . #vitalinetiens #maskerwajah #pemutihwajah #jualvitaline #like4like #maskerspirulinaori #maskerspirulina #pemutihalami #pemutihbadan #vitaline #maskerwajahherbal #creamwajah #suntikputih #pemutihpermanen #creampemutihwajah #likeforlike #tianshivitaline #pemutihterbaik #skincare #putihalami #jualvitalinemurah #maskerhijaualami #vitalinetianshi #pemutihtiens #instalike #revitalclinic #vitalinemurah #nonitrend #like4follow #assalamualaikum
Vitaline Pemutih FullBody Alami . APA SIH VITALINE ITU ? . . Pemutih badan alami vitaline ini adalah produk yang telah banyak terbukti berhasil memutihkan kulit tubuh secara natural / alami. Vitaline merupakan suplemen pemutih tubuhdan detoxifikasi tubuh. . . Fungsi vitaline dalam tubuh : ⏩ Membuat kulit anda putih, halus dan merona. . ⏩ Mencerahkan wajah dan badan anda.memperhalus teksture kulit. . ⏩ Mencerahkan wajah dan badan anda, memperhalus teksture kulit. . ⏩ Menghilang kan bintik-bintik hitam bekas jerawat dan mencegah nya kembali. . ⏩ Bibir dan puting yg hitam akan menjadi merah muda karena pigmen gelap akan berkurang. . ⏩ Memutihkan ketiak yg hitam , selangkangan , lipetan-lipetan lain pada tubuh yg hitam. . ⏩ Mengencangkan kulit, mengatasi kulit kering. . ⏩ Mengatasi radikal bebas yang masuk kedalam tubuh.Tanda-tanda penuaan pada kulit akan memudar (kembali awet muda) MORE INFO WHATSAPP: 085394872266 @tiens_qualitystore.id . . . . . #vitalinetiens #maskerwajah #pemutihwajah #jualvitaline #like4like #maskerspirulinaori #maskerspirulina #pemutihalami #pemutihbadan #vitaline #maskerwajahherbal #creamwajah #suntikputih #pemutihpermanen #creampemutihwajah #likeforlike #tianshivitaline #pemutihterbaik #skincare #putihalami #jualvitalinemurah #maskerhijaualami #vitalinetianshi #pemutihtiens #instalike #revitalclinic #vitalinemurah #nonitrend #like4follow #assalamualaikum
Vitaline Pemutih FullBody Alami . APA SIH VITALINE ITU ? . . Pemutih badan alami vitaline ini adalah produk yang telah banyak terbukti berhasil memutihkan kulit tubuh secara natural / alami. Vitaline merupakan suplemen pemutih tubuhdan detoxifikasi tubuh. . . Fungsi vitaline dalam tubuh : ⏩ Membuat kulit anda putih, halus dan merona. . ⏩ Mencerahkan wajah dan badan anda.memperhalus teksture kulit. . ⏩ Mencerahkan wajah dan badan anda, memperhalus teksture kulit. . ⏩ Menghilang kan bintik-bintik hitam bekas jerawat dan mencegah nya kembali. . ⏩ Bibir dan puting yg hitam akan menjadi merah muda karena pigmen gelap akan berkurang. . ⏩ Memutihkan ketiak yg hitam , selangkangan , lipetan-lipetan lain pada tubuh yg hitam. . ⏩ Mengencangkan kulit, mengatasi kulit kering. . ⏩ Mengatasi radikal bebas yang masuk kedalam tubuh.Tanda-tanda penuaan pada kulit akan memudar (kembali awet muda) MORE INFO WHATSAPP: 085394872266 @tiens_qualitystore.id . . . . . #vitalinetiens #maskerwajah #pemutihwajah #jualvitaline #like4like #maskerspirulinaori #maskerspirulina #pemutihalami #pemutihbadan #vitaline #maskerwajahherbal #creamwajah #suntikputih #pemutihpermanen #creampemutihwajah #likeforlike #tianshivitaline #pemutihterbaik #skincare #putihalami #jualvitalinemurah #maskerhijaualami #vitalinetianshi #pemutihtiens #instalike #revitalclinic #vitalinemurah #nonitrend #like4follow #assalamualaikum
Vitaline Pemutih FullBody Alami . APA SIH VITALINE ITU ? . . Pemutih badan alami vitaline ini adalah produk yang telah banyak terbukti berhasil memutihkan kulit tubuh secara natural / alami. Vitaline merupakan suplemen pemutih tubuhdan detoxifikasi tubuh. . . Fungsi vitaline dalam tubuh : ⏩ Membuat kulit anda putih, halus dan merona. . ⏩ Mencerahkan wajah dan badan anda.memperhalus teksture kulit. . ⏩ Mencerahkan wajah dan badan anda, memperhalus teksture kulit. . ⏩ Menghilang kan bintik-bintik hitam bekas jerawat dan mencegah nya kembali. . ⏩ Bibir dan puting yg hitam akan menjadi merah muda karena pigmen gelap akan berkurang. . ⏩ Memutihkan ketiak yg hitam , selangkangan , lipetan-lipetan lain pada tubuh yg hitam. . ⏩ Mengencangkan kulit, mengatasi kulit kering. . ⏩ Mengatasi radikal bebas yang masuk kedalam tubuh.Tanda-tanda penuaan pada kulit akan memudar (kembali awet muda) MORE INFO WHATSAPP: 085394872266 @tiens_qualitystore.id . . . . . #vitalinetiens #maskerwajah #pemutihwajah #jualvitaline #like4like #maskerspirulinaori #maskerspirulina #pemutihalami #pemutihbadan #vitaline #maskerwajahherbal #creamwajah #suntikputih #pemutihpermanen #creampemutihwajah #likeforlike #tianshivitaline #pemutihterbaik #skincare #putihalami #jualvitalinemurah #maskerhijaualami #vitalinetianshi #pemutihtiens #instalike #revitalclinic #vitalinemurah #nonitrend #like4follow #assalamualaikum
Vitaline Pemutih FullBody Alami . APA SIH VITALINE ITU ? . . Pemutih badan alami vitaline ini adalah produk yang telah banyak terbukti berhasil memutihkan kulit tubuh secara natural / alami. Vitaline merupakan suplemen pemutih tubuhdan detoxifikasi tubuh. . . Fungsi vitaline dalam tubuh : ⏩ Membuat kulit anda putih, halus dan merona. . ⏩ Mencerahkan wajah dan badan anda.memperhalus teksture kulit. . ⏩ Mencerahkan wajah dan badan anda, memperhalus teksture kulit. . ⏩ Menghilang kan bintik-bintik hitam bekas jerawat dan mencegah nya kembali. . ⏩ Bibir dan puting yg hitam akan menjadi merah muda karena pigmen gelap akan berkurang. . ⏩ Memutihkan ketiak yg hitam , selangkangan , lipetan-lipetan lain pada tubuh yg hitam. . ⏩ Mengencangkan kulit, mengatasi kulit kering. . ⏩ Mengatasi radikal bebas yang masuk kedalam tubuh.Tanda-tanda penuaan pada kulit akan memudar (kembali awet muda) MORE INFO WHATSAPP: 085394872266 @tiens_qualitystore.id . . . . . #vitalinetiens #maskerwajah #pemutihwajah #jualvitaline #like4like #maskerspirulinaori #maskerspirulina #pemutihalami #pemutihbadan #vitaline #maskerwajahherbal #creamwajah #suntikputih #pemutihpermanen #creampemutihwajah #likeforlike #tianshivitaline #pemutihterbaik #skincare #putihalami #jualvitalinemurah #maskerhijaualami #vitalinetianshi #pemutihtiens #instalike #revitalclinic #vitalinemurah #nonitrend #like4follow #assalamualaikum
➡➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . 💥💥 READY STOCK💥💥. . . Code:#11 Coach 112 3A Rm85 sm / rm90 ss . . 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE STOCK LIMITED!! 💚 STOCK LIMITED!! 💚 CARA UTK ORDER ⬇⬇ 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM ☎ WS/+01117960086 . . #assalamualaikum #cikgu #guccimalaysia #hargakasihsayang #lvmurahmalaysia #bagmurah #ame2018 #gshockmurahmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagraya2018 #sayajualonline #sifucilik #fashion #bazaarmalaysia #sayajual #begmurahmalaysia #dukunsaka #bazaaronline #ajimaurabaru #terapiinstagram #lvmalaysia #meletops #igshopmurah #handbagpromosi #bagberkualiti
#assalamualaikum #throwback #throwbackfriday #bismillah #durian #hantudurian #rezekiAllah #alhamdulillah . Jumaat lepas makan2 durian.. siangnya beli 4 buah, petangnya kawan hubby bagi 7 buah.. Alhamdulillah.. . Please slide photos.✌😄 ----------------------------------- #foodinstagram #foodlover #foodblogger #foody #foodvideo #food #foodpic #foodporn #foodie #fooddiary #instagood #instadaily #instafood #instafoodie #happytummy #yummy #malaysianfood
➡➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . 💥💥 READY STOCK💥💥. . . Code:#09 Fossil 2 straps multi pockets pu 3A - bag with 2 straps Rm75 sm / rm78 ss . . 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE STOCK LIMITED!! 💚 STOCK LIMITED!! 💚 CARA UTK ORDER ⬇⬇ 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM ☎ WS/+01117960086 . . #assalamualaikum #cikgu #guccimalaysia #hargakasihsayang #lvmurahmalaysia #bagmurah #ame2018 #gshockmurahmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagraya2018 #sayajualonline #sifucilik #fashion #bazaarmalaysia #sayajual #begmurahmalaysia #dukunsaka #bazaaronline #ajimaurabaru #terapiinstagram #lvmalaysia #meletops #igshopmurah #handbagpromosi #bagberkualiti
#assalamualaikum selamat petang gais, dyana baru balik keja (hari ni tema france) 🤣😂🇫🇷
➡➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . 💥💥 READY STOCK💥💥. . . 99008-1 Chanel (3in1) Aaa rm95 sm / rm104 ss . . 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE STOCK LIMITED!! 💚 STOCK LIMITED!! 💚 CARA UTK ORDER ⬇⬇ 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM ☎ WS/+01117960086 . . #assalamualaikum #cikgu #guccimalaysia #hargakasihsayang #lvmurahmalaysia #bagmurah #ame2018 #gshockmurahmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagraya2018 #sayajualonline #sifucilik #fashion #bazaarmalaysia #sayajual #begmurahmalaysia #dukunsaka #bazaaronline #ajimaurabaru #terapiinstagram #lvmalaysia #meletops #igshopmurah #handbagpromosi #bagberkualiti
➡➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . 💥💥 READY STOCK💥💥. . . LOUIS VUITTON L1055 Aa rm52 sm / rm58 ss . . 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE STOCK LIMITED!! 💚 STOCK LIMITED!! 💚 CARA UTK ORDER ⬇⬇ 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM ☎ WS/+01117960086 . . #assalamualaikum #cikgu #guccimalaysia #hargakasihsayang #lvmurahmalaysia #bagmurah #ame2018 #gshockmurahmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagraya2018 #sayajualonline #sifucilik #fashion #bazaarmalaysia #sayajual #begmurahmalaysia #dukunsaka #bazaaronline #ajimaurabaru #terapiinstagram #lvmalaysia #meletops #igshopmurah #handbagpromosi #bagberkualiti
➡➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . 💥💥 READY STOCK💥💥. . . LOUIS VUITTON L-2021 Aaa rm106 sm / rm113 ss . . 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE STOCK LIMITED!! 💚 STOCK LIMITED!! 💚 CARA UTK ORDER ⬇⬇ 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM ☎ WS/+01117960086 . . #assalamualaikum #cikgu #guccimalaysia #hargakasihsayang #lvmurahmalaysia #bagmurah #ame2018 #gshockmurahmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagraya2018 #sayajualonline #sifucilik #fashion #bazaarmalaysia #sayajual #begmurahmalaysia #dukunsaka #bazaaronline #ajimaurabaru #terapiinstagram #lvmalaysia #meletops #igshopmurah #handbagpromosi #bagberkualiti
➡➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . 💥💥 READY STOCK💥💥. . . COACH C- 2024 Aaa rm106 sm / rm113 ss . . 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE STOCK LIMITED!! 💚 STOCK LIMITED!! 💚 CARA UTK ORDER ⬇⬇ 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM ☎ WS/+01117960086 . . #assalamualaikum #cikgu #guccimalaysia #hargakasihsayang #lvmurahmalaysia #bagmurah #ame2018 #gshockmurahmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagraya2018 #sayajualonline #sifucilik #fashion #bazaarmalaysia #sayajual #begmurahmalaysia #dukunsaka #bazaaronline #ajimaurabaru #terapiinstagram #lvmalaysia #meletops #igshopmurah #handbagpromosi #bagberkualiti
KENAPA WAJIB ADA SAMBAL TOK BLAGAK? . . Sebab teksturnya yang unik. Di mana ada 5 RASA DALAM 1 RASA . BOLEH DIMAKAN BEGITU SAHAJA. Taknak masak dan guna sebagai perencah masakan pun boleh. . NAK BAWAK PI MANA TEMPAT YANG JAUH JAUH PUN BOLEH. Dengan design botol bersaiz comel itu membuatkan ia mudah bagi penggemar travel atau kaki jalan. Ada nie, kalau pergi oversea payah cari kedai makan yang halal, bawak nie jerr. Makan dengan roti kosong takpun dengan nasi kosong. 😋😋😋 . DAPAT MENJIMATKAN MASA. Bagi yang sentiasa sibuk dengan jadual kerja, boleh gunakan sambal tok blagak ini sebagai rutin pemakanan harian anda. Hanya bukak penutup botol sahaja dan cicah dengan roti. . Dengan kelebihan dan ciri ciri yang ada pada sambal tiok blagak ini, sedikit sebanyak DAPAT MEMENUHI KEPERLUAN SURI RUMAH, KAKI TRAVEL, ORANG YANG BEKERJAYA, BUSINESSMAN, DAN RAMAI ORANG LAGI. . . Nak cuba? Meh whatsapp kak fj di 017-5288520 😊 . #sambaltokblagakpenang #sambaltokblagak #agentsambaltokblagak #sambaltokblagakutara #penang #seberangperai #kepalabatas #tasekgelugor #kulim #sungaipetani #penaga #komplekskailan #bertam #visionpark #jalanjalancarimakan #assalamualaikum #2018 #instaviral
Forza Inter📷 V¢π"Imajinasiku,aku & sepedaku dan karna Realitas meninggalkan banyak imajinasi." #assalamualaikum #forzainter #forzainterpersempre #intermilan #pedalhood #gowes #sepedaku #manasepedamu #waalaikumsalam
Design Veil Akan menyerlahkan Di pengantin Perempuan . . Nak order? . WhatsApp Cik Nur 0176813568 #veilpengantin #veilmalaysia
➡➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . 💥💥 READY STOCK💥💥. . . MICHAEL KORS 2017 Aaa rm106 sm / rm113 ss . . 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE STOCK LIMITED!! 💚 STOCK LIMITED!! 💚 CARA UTK ORDER ⬇⬇ 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM ☎ WS/+01117960086 . . #assalamualaikum #cikgu #guccimalaysia #hargakasihsayang #lvmurahmalaysia #bagmurah #ame2018 #gshockmurahmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagraya2018 #sayajualonline #sifucilik #fashion #bazaarmalaysia #sayajual #begmurahmalaysia #dukunsaka #bazaaronline #ajimaurabaru #terapiinstagram #lvmalaysia #meletops #igshopmurah #handbagpromosi #bagberkualiti
#Assalamualaikum #selamatpetang #sahabat2ku 👫👭👬 ....... a very simple dish for #dinner & utk berbuka puasa sunat ptg nanti done my version of #kerutupdaging for family n for me yg x mkn daging masak just a simple dish #tumissawitudang 🍃 🍤 #sambaltelorcilipadi 🍳🌶 n leftover rendangayam 😊 jgn membazir ........ ❤❤❤❤ #cookonlysimplecooking #cookforfamily #kakpahiscooking
➡➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . 💥💥 READY STOCK💥💥. . . Crazy PROMOSI COACH HOT Design Grade 4A Material :High Grade pu / kain HARGA : 1PCS / 2 PCS Semenanjung RM80/RM115 Sarawak RM92 / RM116 Sabah RM85 / RM120 . . 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE STOCK LIMITED!! 💚 STOCK LIMITED!! 💚 CARA UTK ORDER ⬇⬇ 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM ☎ WS/+01117960086 . . #assalamualaikum #cikgu #guccimalaysia #hargakasihsayang #lvmurahmalaysia #bagmurah #ame2018 #gshockmurahmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagraya2018 #sayajualonline #sifucilik #fashion #bazaarmalaysia #sayajual #begmurahmalaysia #dukunsaka #bazaaronline #ajimaurabaru #terapiinstagram #lvmalaysia #meletops #igshopmurah #handbagpromosi #bagberkualiti
HANNA LUXE | NEW ARRIVAL . 🌸 Colour - Light Brown 🌸 Size - Freesize ( XS - L ) 🌸 Material - top : full lace with lining 🌸 Material - Skirt : Moose Crepe 🌸 Skirt Cutting Mermaid 🌸 Bawah baju,Hujung lengan 2 layer with pleated 🌸 Tak jarang , easy to iron 🌸 Selesa , Tak panas . Top Measurements . Bahu - 16" Dada - 40"- 42" Labuh lengan - 22" Lubang ketiak - 20" Punggung - 42"- 46" Labuh Baju - 28" . Skirt Measurements . Pinggang - 27" - 35" Punggung - 40" - 42" Labuh Skirt - 41" . RM 149 . 📲 to oder - whtsapp 0164334404 For inquiry directly WhatsApp http://www.wasap.my/+60164334404 . 🏠 location - Disiblings B 06 Mydin Taman Batik Sungai Petani Kedah . *sederet dengan kedai roti dan entrance , berhadapan dengan lot parking oku . . 🕙 Operation Hour - OPEN EVERYDY 10 am - 10 pm . 📮 Postage - Everyday exp Thursday . #assalamualaikum #bismillahirahmanirrahim #blousecantik #blousemurah #vendorsungaipetani #vendorutara #disiblings #disiblingslovers #sungaipetani #kedah #newarrivals #bajuraya #setraya #nude #teamrayanude #bajurayalace #palazoplainmurah #marron #teameayamarron #teamrayadustypink #duatypink #bajukurung #kurungmodern #teamrayamintgreen #mintgreen #bajurayamintgreen #teamlightbrown #lightbrown
HANNA LUXE | NEW ARRIVAL . 🌸 Colour - Light Brown 🌸 Size - Freesize ( XS - L ) 🌸 Material - top : full lace with lining 🌸 Material - Skirt : Moose Crepe 🌸 Skirt Cutting Mermaid 🌸 Bawah baju,Hujung lengan 2 layer with pleated . Top Measurements . Bahu - 16" Dada - 40"- 42" Labuh lengan - 22" Lubang ketiak - 20" Punggung - 42"- 46" Labuh Baju - 28" . Skirt Measurements . Pinggang - 27" - 35" Punggung - 40" - 42" Labuh Skirt - 41" . RM 149 . 📲 to oder - whtsapp 0164334404 For inquiry directly WhatsApp http://www.wasap.my/+60164334404 . 🏠 location - Disiblings B 06 Mydin Taman Batik Sungai Petani Kedah . *sederet dengan kedai roti dan entrance , berhadapan dengan lot parking oku . . 🕙 Operation Hour - OPEN EVERYDY 10 am - 10 pm . 📮 Postage - Everyday exp Thursday . #assalamualaikum #bismillahirahmanirrahim #blousecantik #blousemurah #vendorsungaipetani #vendorutara #disiblings #disiblingslovers #sungaipetani #kedah #newarrivals #bajuraya #setraya #nude #teamrayanude #bajurayalace #palazoplainmurah #marron #teameayamarron #teamrayadustypink #duatypink #bajukurung #kurungmodern #teamrayamintgreen #mintgreen #bajurayamintgreen #teamlightbrown #lightbrown
HANNA LUXE | NEW ARRIVAL . 🌸 Colour - Light Brown 🌸 Size - Freesize ( XS - L ) 🌸 Material - top : full lace with lining 🌸 Material - Skirt : Moose Crepe 🌸 Skirt Cutting Mermaid 🌸 Bawah baju,Hujung lengan 2 layer with pleated . Top Measurements . Bahu - 16" Dada - 40"- 42" Labuh lengan - 22" Lubang ketiak - 20" Punggung - 42"- 46" Labuh Baju - 28" . Skirt Measurements . Pinggang - 27" - 35" Punggung - 40" - 42" Labuh Skirt - 41" . RM 149 . 📲 to oder - whtsapp 0164334404 For inquiry directly WhatsApp http://www.wasap.my/+60164334404 . 🏠 location - Disiblings B 06 Mydin Taman Batik Sungai Petani Kedah . *sederet dengan kedai roti dan entrance , berhadapan dengan lot parking oku . . 🕙 Operation Hour - OPEN EVERYDY 10 am - 10 pm . 📮 Postage - Everyday exp Thursday . #assalamualaikum #bismillahirahmanirrahim #blousecantik #blousemurah #vendorsungaipetani #vendorutara #disiblings #disiblingslovers #sungaipetani #kedah #newarrivals #bajuraya #setraya #nude #teamrayanude #bajurayalace #palazoplainmurah #marron #teameayamarron #teamrayadustypink #duatypink #bajukurung #kurungmodern #teamrayamintgreen #mintgreen #bajurayamintgreen #teamlightbrown #lightbrown
HANNA LUXE | NEW ARRIVAL . 🌸 Colour - Mint Green 🌸 Size - Freesize ( XS - L ) 🌸 Material - top : full lace with lining 🌸 Material - Skirt : Moose Crepe 🌸 Skirt Cutting Mermaid 🌸 Bawah baju,Hujung lengan 2 layer with pleated . Top Measurements . Bahu - 16" Dada - 40"- 42" Labuh lengan - 22" Lubang ketiak - 20" Punggung - 42"- 46" Labuh Baju - 28" . Skirt Measurements . Pinggang - 27" - 35" Punggung - 40" - 42" Labuh Skirt - 41" . RM 149 . 📲 to oder - whtsapp 0164334404 For inquiry directly WhatsApp http://www.wasap.my/+60164334404 . 🏠 location - Disiblings B 06 Mydin Taman Batik Sungai Petani Kedah . *sederet dengan kedai roti dan entrance , berhadapan dengan lot parking oku . . 🕙 Operation Hour - OPEN EVERYDY 10 am - 10 pm . 📮 Postage - Everyday exp Thursday . #assalamualaikum #bismillahirahmanirrahim #blousecantik #blousemurah #vendorsungaipetani #vendorutara #disiblings #disiblingslovers #sungaipetani #kedah #newarrivals #bajuraya #setraya #nude #teamrayanude #bajurayalace #palazoplainmurah #marron #teameayamarron #teamrayadustypink #duatypink #bajukurung #kurungmodern #teamrayamintgreen #mintgreen #bajurayamintgreen
HANNA LUXE | NEW ARRIVAL . 🌸 Colour - Mint Green 🌸 Size - Freesize ( XS - L ) 🌸 Material - top : full lace with lining 🌸 Material - Skirt : Moose Crepe 🌸 Skirt Cutting Mermaid 🌸 Bawah baju,Hujung lengan 2 layer with pleated . Top Measurements . Bahu - 16" Dada - 40"- 42" Labuh lengan - 22" Lubang ketiak - 20" Punggung - 42"- 46" Labuh Baju - 28" . Skirt Measurements . Pinggang - 27" - 35" Punggung - 40" - 42" Labuh Skirt - 41" . RM 149 . 📲 to oder - whtsapp 0164334404 For inquiry directly WhatsApp http://www.wasap.my/+60164334404 . 🏠 location - Disiblings B 06 Mydin Taman Batik Sungai Petani Kedah . *sederet dengan kedai roti dan entrance , berhadapan dengan lot parking oku . . 🕙 Operation Hour - OPEN EVERYDY 10 am - 10 pm . 📮 Postage - Everyday exp Thursday . #assalamualaikum #bismillahirahmanirrahim #blousecantik #blousemurah #vendorsungaipetani #vendorutara #disiblings #disiblingslovers #sungaipetani #kedah #newarrivals #bajuraya #setraya #nude #teamrayanude #bajurayalace #palazoplainmurah #marron #teameayamarron #teamrayadustypink #duatypink #bajukurung #kurungmodern #teamrayamintgreen #mintgreen #bajurayamintgreen
HANNA LUXE | NEW ARRIVAL . 🌸 Colour - Mint Green 🌸 Size - Freesize ( XS - L ) 🌸 Material - top : full lace with lining 🌸 Material - Skirt : Moose Crepe 🌸 Skirt Cutting Mermaid 🌸 Bawah baju,Hujung lengan 2 layer with pleated . Top Measurements . Bahu - 16" Dada - 40"- 42" Labuh lengan - 22" Lubang ketiak - 20" Punggung - 42"- 46" Labuh Baju - 28" . Skirt Measurements . Pinggang - 27" - 35" Punggung - 40" - 42" Labuh Skirt - 41" . RM 149 . 📲 to oder - whtsapp 0164334404 For inquiry directly WhatsApp http://www.wasap.my/+60164334404 . 🏠 location - Disiblings B 06 Mydin Taman Batik Sungai Petani Kedah . *sederet dengan kedai roti dan entrance , berhadapan dengan lot parking oku . . 🕙 Operation Hour - OPEN EVERYDY 10 am - 10 pm . 📮 Postage - Everyday exp Thursday . #assalamualaikum #bismillahirahmanirrahim #blousecantik #blousemurah #vendorsungaipetani #vendorutara #disiblings #disiblingslovers #sungaipetani #kedah #newarrivals #bajuraya #setraya #nude #teamrayanude #bajurayalace #palazoplainmurah #marron #teameayamarron #teamrayadustypink #duatypink #bajukurung #kurungmodern #teamrayamintgreen #mintgreen #bajurayamintgreen
HANNA LUXE | NEW ARRIVAL . 🌸 Colour - Dusty Pink 🌸 Size - Freesize ( XS - L ) 🌸 Material - top : full lace with lining 🌸 Material - Skirt : Moose Crepe 🌸 Skirt Cutting Mermaid 🌸 Bawah baju,Hujung lengan 2 layer with pleated . Top Measurements . Bahu - 16" Dada - 40"- 42" Labuh lengan - 22" Lubang ketiak - 20" Punggung - 42"- 46" Labuh Baju - 28" . Skirt Measurements . Pinggang - 27" - 35" Punggung - 40" - 42" Labuh Skirt - 41" . RM 149 . 📲 to oder - whtsapp 0164334404 For inquiry directly WhatsApp http://www.wasap.my/+60164334404 . 🏠 location - Disiblings B 06 Mydin Taman Batik Sungai Petani Kedah . *sederet dengan kedai roti dan entrance , berhadapan dengan lot parking oku . . 🕙 Operation Hour - OPEN EVERYDY 10 am - 10 pm . 📮 Postage - Everyday exp Thursday . #assalamualaikum #bismillahirahmanirrahim #blousecantik #blousemurah #vendorsungaipetani #vendorutara #disiblings #disiblingslovers #sungaipetani #kedah #newarrivals #bajuraya #setraya #nude #teamrayanude #bajurayalace #palazoplainmurah #marron #teameayamarron #teamrayadustypink #duatypink #bajukurung #kurungmodern
HANNA LUXE | NEW ARRIVAL . 🌸 Colour - Dusty Pink 🌸 Size - Freesize ( XS - L ) 🌸 Material - top : full lace with lining 🌸 Material - Skirt : Moose Crepe 🌸 Skirt Cutting Mermaid 🌸 Bawah baju,Hujung lengan 2 layer with pleated . Top Measurements . Bahu - 16" Dada - 40"- 42" Labuh lengan - 22" Lubang ketiak - 20" Punggung - 42"- 46" Labuh Baju - 28" . Skirt Measurements . Pinggang - 27" - 35" Punggung - 40" - 42" Labuh Skirt - 41" . RM 149 . 📲 to oder - whtsapp 0164334404 For inquiry directly WhatsApp http://www.wasap.my/+60164334404 . 🏠 location - Disiblings B 06 Mydin Taman Batik Sungai Petani Kedah . *sederet dengan kedai roti dan entrance , berhadapan dengan lot parking oku . . 🕙 Operation Hour - OPEN EVERYDY 10 am - 10 pm . 📮 Postage - Everyday exp Thursday . #assalamualaikum #bismillahirahmanirrahim #blousecantik #blousemurah #vendorsungaipetani #vendorutara #disiblings #disiblingslovers #sungaipetani #kedah #newarrivals #bajuraya #setraya #nude #teamrayanude #bajurayalace #palazoplainmurah #marron #teameayamarron #teamrayadustypink #duatypink #bajukurung #kurungmodern
HANNA LUXE | NEW ARRIVAL . 🌸 Colour - Dusty Pink 🌸 Size - Freesize ( XS - L ) 🌸 Material - top : full lace with lining 🌸 Material - Skirt : Moose Crepe 🌸 Skirt Cutting Mermaid 🌸 Bawah baju,Hujung lengan 2 layer with pleated . Top Measurements . Bahu - 16" Dada - 40"- 42" Labuh lengan - 22" Lubang ketiak - 20" Punggung - 42"- 46" Labuh Baju - 28" . Skirt Measurements . Pinggang - 27" - 35" Punggung - 40" - 42" Labuh Skirt - 41" . RM 149 . 📲 to oder - whtsapp 0164334404 For inquiry directly WhatsApp http://www.wasap.my/+60164334404 . 🏠 location - Disiblings B 06 Mydin Taman Batik Sungai Petani Kedah . *sederet dengan kedai roti dan entrance , berhadapan dengan lot parking oku . . 🕙 Operation Hour - OPEN EVERYDY 10 am - 10 pm . 📮 Postage - Everyday exp Thursday . #assalamualaikum #bismillahirahmanirrahim #blousecantik #blousemurah #vendorsungaipetani #vendorutara #disiblings #disiblingslovers #sungaipetani #kedah #newarrivals #bajuraya #setraya #nude #teamrayanude #bajurayalace #palazoplainmurah #marron #teameayamarron #teamrayadustypink #duatypink #bajukurung #kurungmodern
HANNA LUXE | NEW ARRIVAL . 🌸 Colour - MARRON 🌸 Size - Freesize ( XS - L ) 🌸 Material - top : full lace with lining 🌸 Material - Skirt : Moose Crepe 🌸 Skirt Cutting Mermaid 🌸 Bawah baju,Hujung lengan 2 layer with pleated . Top Measurements . Bahu - 16" Dada - 40"- 42" Labuh lengan - 22" Lubang ketiak - 20" Punggung - 42"- 46" Labuh Baju - 28" . Skirt Measurements . Pinggang - 27" - 35" Punggung - 40" - 42" Labuh Skirt - 41" . RM 149 . 📲 to oder - whtsapp 0164334404 For inquiry directly WhatsApp http://www.wasap.my/+60164334404 . 🏠 location - Disiblings B 06 Mydin Taman Batik Sungai Petani Kedah . *sederet dengan kedai roti dan entrance , berhadapan dengan lot parking oku . . 🕙 Operation Hour - OPEN EVERYDY 10 am - 10 pm . 📮 Postage - Everyday exp Thursday . #assalamualaikum #bismillahirahmanirrahim #blousecantik #blousemurah #vendorsungaipetani #vendorutara #disiblings #disiblingslovers #sungaipetani #kedah #newarrivals #bajuraya #setraya #nude #teamrayanude #bajurayalace #palazoplainmurah #marron #teameayamarron #
HANNA LUXE | NEW ARRIVAL . 🌸 Colour - MARRON 🌸 Size - Freesize ( XS - L ) 🌸 Material - top : full lace with lining 🌸 Material - Skirt : Moose Crepe 🌸 Skirt Cutting Mermaid 🌸 Bawah baju,Hujung lengan 2 layer with pleated . Top Measurements . Bahu - 16" Dada - 40"- 42" Labuh lengan - 22" Lubang ketiak - 20" Punggung - 42"- 46" Labuh Baju - 28" . Skirt Measurements . Pinggang - 27" - 35" Punggung - 40" - 42" Labuh Skirt - 41" . RM 149 . 📲 to oder - whtsapp 0164334404 For inquiry directly WhatsApp http://www.wasap.my/+60164334404 . 🏠 location - Disiblings B 06 Mydin Taman Batik Sungai Petani Kedah . *sederet dengan kedai roti dan entrance , berhadapan dengan lot parking oku . . 🕙 Operation Hour - OPEN EVERYDY 10 am - 10 pm . 📮 Postage - Everyday exp Thursday . #assalamualaikum #bismillahirahmanirrahim #blousecantik #blousemurah #vendorsungaipetani #vendorutara #disiblings #disiblingslovers #sungaipetani #kedah #newarrivals #bajuraya #setraya #nude #teamrayanude #bajurayalace #palazoplainmurah #marron #teameayamarron #
HANNA LUXE | NEW ARRIVAL . 🌸 Colour - MARRON 🌸 Size - Freesize ( XS - L ) 🌸 Material - top : full lace with lining 🌸 Material - Skirt : Moose Crepe 🌸 Skirt Cutting Mermaid 🌸 Bawah baju,Hujung lengan 2 layer with pleated . Top Measurements . Bahu - 16" Dada - 40"- 42" Labuh lengan - 22" Lubang ketiak - 20" Punggung - 42"- 46" Labuh Baju - 28" . Skirt Measurements . Pinggang - 27" - 35" Punggung - 40" - 42" Labuh Skirt - 41" . RM 149 . 📲 to oder - whtsapp 0164334404 For inquiry directly WhatsApp http://www.wasap.my/+60164334404 . 🏠 location - Disiblings B 06 Mydin Taman Batik Sungai Petani Kedah . *sederet dengan kedai roti dan entrance , berhadapan dengan lot parking oku . . 🕙 Operation Hour - OPEN EVERYDY 10 am - 10 pm . 📮 Postage - Everyday exp Thursday . #assalamualaikum #bismillahirahmanirrahim #blousecantik #blousemurah #vendorsungaipetani #vendorutara #disiblings #disiblingslovers #sungaipetani #kedah #newarrivals #bajuraya #setraya #nude #teamrayanude #bajurayalace #palazoplainmurah #marron #teameayamarron
HANNA LUXE | NEW ARRIVAL . 🌸 Colour - Nude 🌸 Size - Freesize ( XS - L ) 🌸 Material - top : full lace with lining 🌸 Material - Skirt : Moose Crepe 🌸 Skirt Cutting Mermaid 🌸 Bawah baju,Hujung lengan 2 layer with pleated . Top Measurements . Bahu - 16" Dada - 40"- 42" Labuh lengan - 22" Lubang ketiak - 20" Punggung - 42"- 46" Labuh Baju - 28" . Skirt Measurements . Pinggang - 27" - 35" Punggung - 40" - 42" Labuh Skirt - 41" . RM 149 . 📲 to oder - whtsapp 0164334404 For inquiry directly WhatsApp http://www.wasap.my/+60164334404 . 🏠 location - Disiblings B 06 Mydin Taman Batik Sungai Petani Kedah . *sederet dengan kedai roti dan entrance , berhadapan dengan lot parking oku . . 🕙 Operation Hour - OPEN EVERYDY 10 am - 10 pm . 📮 Postage - Everyday exp Thursday . #assalamualaikum #bismillahirahmanirrahim #blousecantik #blousemurah #vendorsungaipetani #vendorutara #disiblings #disiblingslovers #sungaipetani #kedah #newarrivals #bajuraya #setraya #nude #teamrayanude #bajurayalace #palazoplainmurah
HANNA LUXE | NEW ARRIVAL . 🌸 Colour - Nude 🌸 Size - Freesize ( XS - L ) 🌸 Material - top : full lace with lining 🌸 Material - Skirt : Moose Crepe 🌸 Skirt Cutting Mermaid 🌸 Bawah baju,Hujung lengan 2 layer with pleated . Top Measurements . Bahu - 16" Dada - 40"- 42" Labuh lengan - 22" Lubang ketiak - 20" Punggung - 42"- 46" Labuh Baju - 28" . Skirt Measurements . Pinggang - 27" - 35" Punggung - 40" - 42" Labuh Skirt - 41" . RM 149 . 📲 to oder - whtsapp 0164334404 For inquiry directly WhatsApp http://www.wasap.my/+60164334404 . 🏠 location - Disiblings B 06 Mydin Taman Batik Sungai Petani Kedah . *sederet dengan kedai roti dan entrance , berhadapan dengan lot parking oku . . 🕙 Operation Hour - OPEN EVERYDY 10 am - 10 pm . 📮 Postage - Everyday exp Thursday . #assalamualaikum #bismillahirahmanirrahim #blousecantik #blousemurah #vendorsungaipetani #vendorutara #disiblings #disiblingslovers #sungaipetani #kedah #newarrivals #bajuraya #setraya #nude #teamrayanude #bajurayalace #palazoplainmurah
HANNA LUXE | NEW ARRIVAL . 🌸 Colour - Nude 🌸 Size - Freesize ( XS - L ) 🌸 Material - top : full lace with lining 🌸 Material - Skirt : Moose Crepe 🌸 Skirt Cutting Mermaid 🌸 Bawah baju,Hujung lengan 2 layer with pleated . Top Measurements . Bahu - 16" Dada - 40"- 42" Labuh lengan - 22" Lubang ketiak - 20" Punggung - 42"- 46" Labuh Baju - 28" . Skirt Measurements . Pinggang - 27" - 35" Punggung - 40" - 42" Labuh Skirt - 41" . RM 149 . 📲 to oder - whtsapp 0164334404 For inquiry directly WhatsApp http://www.wasap.my/+60164334404 . 🏠 location - Disiblings B 06 Mydin Taman Batik Sungai Petani Kedah . *sederet dengan kedai roti dan entrance , berhadapan dengan lot parking oku . . 🕙 Operation Hour - OPEN EVERYDY 10 am - 10 pm . 📮 Postage - Everyday exp Thursday . #assalamualaikum #bismillahirahmanirrahim #blousecantik #blousemurah #vendorsungaipetani #vendorutara #disiblings #disiblingslovers #sungaipetani #kedah #newarrivals #bajuraya #setraya #nude #teamrayanude #bajurayalace #palazo
#assalamualaikum #❤️
next page →