#assalamualaikum

1,014,808 posts

Loading...
#assalamualaikum #selamat_pagi Semoga dipermudahkan segala urusan dan dibukakan pintu rezeki sederas air sungai yg mengalir... Salam ceria selamat berhujung minggu. #trustedseller #makkututrusted #noxxa #philips #homeproduct #homecare #homeware #nutrilite #kutubarang #Ansuranbarang #jombayaransuransur #shahalam #klang #freeCOD
Survey Membuktikan ! Wanita dengan payudara yg BESAR dan KENCANG akan lebih menarik untuk pasangannya !! πŸ‘πŸ‘ . Mau dapetin itu semua tanpa efek samping ?? Ini dia solusinya : . Multyfunction Apparatus. Bermanfaat untuk memijat area payudara dengan getaran vibrasi yang lembut, melancarkan peredaran darah sehingga payudara dapat menerima pasokan nutrisi dengan baik. . Merangsang titik akupuntur dan titik bioelektrik tubuh, dan mengaktifkan sirkuit elektrik tubuh yang tertutup. . πŸƒ Info & Order : Fast Respon wa : 082368934353 . #mhca #mhcatiens #tiens #pembesarpayudara #pembesarpayudaraalami #alatpembesarpayudara #hot #mantap #wanitasexy #cewesexy #sexy #girls #idealprotein #ideal #wanitaideal #originalcharacter #notipu #assalamualaikum
Happy Weekend πŸ’ƒπŸΏ yg enak cuss kulineran kmn ya hari ini πŸ€” . . . . #happyweekend #assalamualaikum #happyme #love #instabeauty #athome #mysweethome #homestyle #home
#assalamualaikum . CODE: CC11 . RM55 SM | RM65 SS (Include postage) . Have 1 colour (Swipe Picture) . SIZE: S: Shoulder 52cm | Sleeve 46cm | Waist 100cm | Bust 100cm | Length 57-62cm . M: Shoulder 53cm | Sleeve 47cm | Waist 104cm | Bust 104cm | Length 58-63cm . L: Shoulder 54cm | Sleeve 48cm | Waist 108cm | Bust 108cm | Length 59-64cm . All item Pre-order... 1-2 week's ✈✈✈ . Wanna order pls click the WhatsApp link @ bio πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† . . #trustedseller #trustedsellermalaysia #bajukoreamurah #bajumalaysia #bajucomel #bajulawa #bajucantikmurah #bajuwanita #sayajualbajumurah #sayajualbaju #terapiinstagram #bajumurah #bajumurahmalaysia #bajuonline #bajushop #korealovers #koreanstyle #koreanfashion #ullzang #koreangirl #koreandramafashion #koreandrama #ootd #ootdinspiration #bajumurahmalaysia #bajucantik #bajumurahmurah #bajumurahmeriah #malaysia #hijabfashion
#Assalamualaikum . Harini admin donning JERSEY HIJAB PLAIN GREY dan SNOWCAP DOUBLE CROSS DENIM . Siapa yang masih belum grab SNOWCAP DOUBLE CROSS DENIM , better grab cepat cepat tau . Sebab tinggal 8 helai sahaja tauuuuu . Warna denim ni seriously lawa gilerrrrrrrrr 😱😱😱
As-salāmu ʿalaykum - peace be upon you ✌️ . . . . . . #peacebeuponyou #peace #peaceday #peaceday2018 #assalamualaikum
Assalamualaikum dan Selamat Hari Sabtu semua πŸ€—πŸ€— berani dan Yakin dalam setiap Tindakan. ❀❀❀ #assalamualaikum #motivasipagi #motivasi #selamatpagi #semogaberjaya
Asalaam u Alaikum πŸ’• . #assalamualaikum #goodmorningKashmir #funnykashmir
✨Tiens Herbal Toothpaste Bukan pasta gigi biasa, segera buktikan khasiatnya!!😁 Khasiat : πŸƒ Merawat & membersihkan gigi & gusi πŸƒ Menjaga kekuatan gigi & gigi berlubang πŸƒ Cegah peradangan mulut, gusi berdarah, bau mulut πŸƒ Aman & nyaman untuk gigi& gusi sensitif πŸƒ Tingkatkan kekerasan permukaan gigi& melawan asam πŸƒ Cegah pembusukan πŸƒ Melindungi email permukaan gigi πŸ‘ Daftar member Tiens dapatkan harga reseller πŸ“±info konsultasi : πŸ“žWA : +62 819 1013 8515 #pastagigi #pastagigiherbal #pastagigibagus #pastagigiberkhasiat #pastagigiuntukgigisensitif #pastagigiuntukbehel #pastagigitiens #tiensherbaltoothpaste #pastagigianak #pastagigianakherbal #pastagigiterbaik #kalsiumtiens #kalsium #pemutihgigitiens #assalamualaikum #tiensherbal #tienshalal #tienssyariah #likeforlike #followforfollow #lfl #fff #halal #herbal #syariah #yukorder
Repost from@pendakilawas . . . Dari kota ini Gunung Merbabu, Telomoyo, Andong, Ungaran, Sindoro, Sumbing terlihat elok kala pagi. Ada juga rawa luas yang terkenal akan legendanya . Juga ada museum sejarah perjuangan Gerilya Jendral Soedirman . Tau kota mana kan? β˜• . Selamat Pagi, Happy Weekend kaum lawas!! β˜•β˜• . Foto @fadhikadanendra @widodo.elbara @ekoaguslaksito @faris_alfi @joe_potret @rifai153 . . #assalamualaikum #pendakilawas #gunungmerbabu #gunungsumbing #gunungsindoro #gunungandong #gunungungaran #explorejateng #visitjawatengah #jawatengah #javanese #centraljava #nature #landscape
PEMUTIH GIGI dan Untuk Jerawat Tiens Herbal Toothpaste Bukan pasta gigi biasa, segera buktikan khasiatnya!! Khasiat : πŸƒ Membantu Memutihkan Gigi πŸƒ Merawat & membersihkan gigi & gusi πŸƒ Menjaga kekuatan gigi & gigi berlubang πŸƒ Cegah peradangan mulut, gusi berdarah, bau mulut πŸƒ Aman & nyaman untuk gigi& gusi sensitif πŸƒ Tingkatkan kekerasan permukaan gigi& melawan asam πŸƒ Cegah pembusukan πŸƒ Melindungi email permukaan gigi Selain itu juga pasta ini multifungsi, bisa digunakan untuk kulit, terutama mebgobati peradangan jerawat dan bekas luka πŸ“±info konsultasi : πŸ“žWA : +62 819 1013 8515 #pastagigi #pastagigiherbal #pastagigibagus #pastagigiberkhasiat #pastagigiuntukgigisensitif #pastagigiuntukbehel #pastagigitiens #tiensherbaltoothpaste #pastagigianak #pastagigianakherbal #pastagigiterbaik #kalsiumtiens #kalsium #pemutihgigitiens #assalamualaikum #tiensherbal #tienshalal #tienssyariah #likeforlike #followforfollow #lfl #fff #halal #herbal #syariah #yukorder #jerawat #obatjerawat #bekasluka #pastatiens
I can only see you from afar 😊 #assalamualaikum #bismillah #onlythat
HAVE HERBA SPRAY Have merupakan gabungan 10 bahan semula jadi yang diproses melalui kaedah Nano-Teknologi menghasilkan zarah minyak yang sangat halus hingga mampu menyerap kedalam kulit dalam tempoh masa yang singkat dan memberi kesan yang mengagumkan. . Kesan dirasai dalam masa 5-10 minit mengikut kesesuaian masalah dan pengguna APA YANG BEST SANGAT HAVE NI ? . βœ”οΈ#FastResult Zarah minyak #Have yang halus,menyerap pantas kedalam kulit βœ”οΈ Produk Bumitputera Diluluskan Halal Oleh JAKIM MS2200:2008 βœ”οΈ Boleh Dibawah Bersolat βœ”οΈ Haruman Yang Menyegarkan Wangi Dan Selesa βœ”οΈ Boleh Pakai Tanpa Perlu Dibasuh βœ”οΈ User Friendly -Sesuai Untuk Pelbagai Peringkat Umur βœ”οΈ Saiz Poket - boleh muat poket atau handbag kecil βœ”οΈ Packaging Cantik - Boleh Dijadikan Sebagai Hadiah . * Sejuk dan tidak panas . Wangi & menyegarkan. . Memang sangat2 disyorkan untuk melegakan masalah anda seperti : . 😩 Sakit Pinggang πŸ˜– SakitBelakang ☹️ SakitLutut 😰 Migrain 😯 Gout 😧 Lenguh2 Badan 😴 Mengantuk Ketika Memandu . Spray saja . Badan rasa relax. Kesan seawal satu minit. www.wasap.my/60166748905 #have #haveherbaspray . WhatsApp πŸ“² 016-6748905 πŸ’• lindaπŸ’“ utk info lanjut. . Utk fast response klik link wsp d bwh http://Lindaivmist.wasap.my http://Lindaivmist.wasap.my http://Lindaivmist.wasap.my . #bazaarpaknil #bazaaronline #kedaionline #resdung #posseluruhmalaysia #kebas #restockday #terapiistagram #ajimaura #review #wanita #uitm #sunnah #erezeki #marketing #hijab #terapiinstagram #herbalspray #HaveHerbalSpray #HaveMalaysia #Assalamualaikum #selamatpagi #lenguhbadan #NothingIsImpossible #sakitkaki 016-6748905
Assalamualaikum..πŸ€—πŸ™πŸ™#semangatpagii #assalamualaikum #selalubersyukur πŸ˜‡ #allahmahabaik #semangatmengejarimpian #sayapastibisa πŸ’ͺπŸ’ͺ
BARU 3 HARI DAH PUTIH MCM NI ?WAHH πŸ‘πŸ‘πŸ‘ . . Ya ampunnnnn kakakΒ².. Kalau tak percaya lagi tak tauu laaaa nak cakap ape.. Baru 3 hari amik QM, dah beza selepak lepuk mcm ni... NAK PUTIH ? NAK KULIT BEBAS CELA? NAK CANTIK SEBELUM RAYA? . WhatsApp 013 456 3428 @queen.of.mutiara . . #bukanmukajeputihsatubadanputih #serbukmutiaraasli #blacksoapQM #stokissahqm #menghilangkanjerawat #menghilangkanjeragat #memutihkan1badan #dianzvitc #shawlpublika #janganmengata #duckscarves #like4like #likeforfollow #queenofmutiara #LulusKkm #qmoriginal #queenmutiaraoriginal #codkuantan #qmttoriginal #qmtripleturbo #KeranamuAkuJelita #agentwanted #queenofmutiara #assalamualaikum #queenmutiaraori #kuantan #queenmutiarabrunei #queenmutiarasingapore #qmoriginal #perlashine
Bila habis larian Pakat selfie je lhπŸ˜‚πŸ˜‚ #zack_45 #assalamualaikum #senyum #training #genetions #gym #fit #sekolah #onxon #larian #hipster
Kadang dia kereta, kadang-kadang dia lori πŸ˜‚πŸ˜‚ πŸ‡ πŸ‡ πŸ‡ πŸ‡ Alhamdulillah. Usaha apa yang termampu. Insyaallah. πŸ‘πŸ» πŸ‘πŸ» πŸ‘πŸ» πŸ˜ƒπŸ‘πŸ» #assalamualaikum #alhamdulillah #alfalfahay #ajimaura #makanan_arnab #arnabsihat #rabbit #alizz_agro #alfalfa #klang #selangor #malaysia #pahang
NIKMAT ALLAH MAHA BESAR . ο·½ . وَΨ₯ِنْ ΨͺΩŽΨΉΩΨ―Ω‘ΩΩˆΨ§ Ω†ΩΨΉΩ’Ω…ΩŽΨ©ΩŽ Ψ§Ω„Ω„Ω‘ΩŽΩ‡Ω Ω„ΩŽΨ§ ΨͺΩΨ­Ω’Ψ΅ΩΩˆΩ‡ΩŽΨ§ Ϋ— Ψ₯ΩΩ†Ω‘ΩŽ Ψ§Ω„Ω„Ω‘ΩŽΩ‡ΩŽ Ω„ΩŽΨΊΩŽΩΩΩˆΨ±ΩŒ Ψ±ΩŽΨ­ΩΩŠΩ…ΩŒ . Dan jika kamu *MENGHITUNG NIKMAT ALLAH,* . niscaya kamu *TIDAK AKAN MAMPU MENGHITUNGNYA.* . *SUNGGUH, ALLAH BENAR-BENAR MAHA PENGAMPUN, MAHA PENYAYANG.* . _(Surat An-Nahl, ayat 18)_ . β˜€β˜€β˜€β˜€β˜€ . _Ya Allah.. Syukur kami tak terhingga atas Nikmat Sempurna yaitu Engkau adalah Tuhan kami yang Maha Pengampun dan Maha Penyayang.. Ampunilah dan sayangilah kami senantiasa Ya Allah.. Aamiin.._ . . . . #assalamualaikum #hujungminggu #weekend #saccmall #fashionfair #event #kerudungharlina #goodmorning
PEMUTIH GIGI dan untuk jerawat Tiens Herbal Toothpaste Bukan pasta gigi biasa, segera buktikan khasiatnya!! Khasiat : πŸƒ Membantu Memutihkan Gigi πŸƒ Merawat & membersihkan gigi & gusi πŸƒ Menjaga kekuatan gigi & gigi berlubang πŸƒ Cegah peradangan mulut, gusi berdarah, bau mulut πŸƒ Aman & nyaman untuk gigi& gusi sensitif πŸƒ Tingkatkan kekerasan permukaan gigi& melawan asam πŸƒ Cegah pembusukan πŸƒ Melindungi email permukaan gigi Selain itu juga pasta ini multifungsi, bisa digunakan untuk kulit, terutama mebgobati peradangan jerawat dan bekas luka #pastagigi #pastagigiherbal #pastagigibagus #pastagigiberkhasiat #pastagigiuntukgigisensitif #pastagigiuntukbehel #pastagigitiens #tiensherbaltoothpaste #pastagigianak #pastagigianakherbal #pastagigiterbaik #kalsiumtiens #kalsium #pemutihgigitiens #assalamualaikum #tiensherbal #tienshalal #tienssyariah #likeforlike #followforfollow #lfl #fff #halal #herbal #syariah #yukorder #jerawat #obatjerawat #bekasluka #pastatiens
PEMUTIH GIGI Tiens Herbal Toothpaste Bukan pasta gigi biasa, segera buktikan khasiatnya!! Khasiat : πŸƒ Membantu Memutihkan Gigi πŸƒ Merawat & membersihkan gigi & gusi πŸƒ Menjaga kekuatan gigi & gigi berlubang πŸƒ Cegah peradangan mulut, gusi berdarah, bau mulut πŸƒ Aman & nyaman untuk gigi& gusi sensitif πŸƒ Tingkatkan kekerasan permukaan gigi& melawan asam πŸƒ Cegah pembusukan πŸƒ Melindungi email permukaan gigi Selain itu juga pasta ini multifungsi, bisa digunakan untuk kulit, terutama mebgobati peradangan jerawat dan bekas luka #pastagigi #pastagigiherbal #pastagigibagus #pastagigiberkhasiat #pastagigiuntukgigisensitif #pastagigiuntukbehel #pastagigitiens #tiensherbaltoothpaste #pastagigianak #pastagigianakherbal #pastagigiterbaik #kalsiumtiens #kalsium #pemutihgigitiens #assalamualaikum #tiensherbal #tienshalal #tienssyariah #likeforlike #followforfollow #lfl #fff #halal #herbal #syariah #yukorder #jerawat #obatjerawat #bekasluka #pastatiens
KOREAN 4in1 BAG price setanding kualiti di @bag_lawa_theyayacollection 😍 . . Alhamdulilah. Terima kasih sudi shopping dan support theyayacollection 😘 . . @bag_lawa_theyayacollection (MANGO & KOREAN BAG) . @bag_wanted_theyayacollection (CATALOGUE/FEEDBACK) . @bag_bunga_theyayacollection (HANDBAG/PURSE FLORAL) . . @bag_cun_theyayacollection (HANDBAG BERJENAMA) . @ebook_insta_yaya (BELIAN EBOOK SAKA AJIMAURA) . #feedbackcustomerbaglawayaya
Combo item 3 in 1 . 1. Baby Toothbrush 2. Baby Fruit Feeder Pacifier 3. Baby Nose Cleaning Tweezer . Harga : RM 11/set postage add RM8sm / RM10ss . Pertanyaan atau order?? . Whatsapp 0194031946 Whatsapp 0194031946 Whatsapp 0194031946 . #barangbabymurah #barangbayimurah #babycareset #babycaresetmurah #babytoothbrush #berusgigibaby #berusgigibabymurah #rompersmurah #babydress #dressbudak #girldress #babygirlheadband #headbandmurah #lequeendiaperbagmurah #fruitfeederpacifier #putingbuah #putingbuahmurah #mummybagmurah #babyfruitfeeder #babysoftbook #bukulembut #gyrofoodbowl #stokin3dmurah #bushalegging #like #follow #assalamualaikum #baby #love
Biar mereka mencibir masa laluku , biar mereka mencaci semua langkah yg pernah ku pilih dulu , asal sekarang aku bisa melihat senyummu itu sdh cukup membuatku bertahan . . . Iya senyum itu , yg bs memberiku semangat untuk mengarungi masa depan untuk lbh baik lagi . . . Entah nanti apakah keberhasilan atau ke gagalan selama kau ada untuk ku miliki aku bs mempunyai spirit berlipat lipat untuk melipat letih dan sedihku . Menyimpanya rapat rapat di dlm lemari ku dulu yg telah usang . . . @ukhtywehda_ @ukhtywehda_ NB : tak perlu melihat masa lalu cukup lihatlah apakah hari ini sdh lbh baik dr hari kemarin 😊 . . #assalamualaikumcinta #assalamualaikum #assalamualaikumcalonimam #hijrah #hijrahcinta #wanitamuslimah #wanitabercadar #wanitaberhijab #singglelillah #singgle #jodohduniaakhirat #jomblo #jomblofisabilillah #pacaransetelahmenikah #pacarhalal #pejuanghalal #istiqomah #islamicquotes #qolbi #qoutesindonesia #quetos #jodohduniaakhirat #lfl πŸ’› #lfl ❀️ #lff ❀ #likeforlikes #likeforfollow #like4likes #likeforlikeback #wehdaazalia
=>>> Geser foto ke kiri =>>> WALLDECOR ASSALAMUALAIKUM Size 51cm x 16cm Warna bingkai gold Warna : Hijau, Oren, Pink, Biru, Tosca Bahan : Kayu MDF Harga Rp. 80.000,- #walldecor #hiasandinding #papanassalamualaikum #assalamualaikum #homedecor #rumahminimalis #rumahshabbychic #wallpaperdinding #wallstickermurah #wallsticker
Untuk apa harta yang banyak bila didapatkannya tidak sesuai dengan aturan Allah, sekalipun sedikit bila didapatkannya melalui jalan yang Allah ridhoi itu sudah lebih dari cukup. Sebab bila ingin mencari banyaknya tidak akan cukup, bila ingin mencari ridho-Nya insyaAllah akan terasa cukup dan berkah. @ukhti__98 - - - - #kartunmuslimah #nasehatukhti #ukhti #muslimah #akhwat #pemudahijrah #hananattaki #abdulsomad #adihidayat #khalidbasalamah #syafiqrizabasalamah #oemarmita #evieeffendie #dakwahislam #dakwahkreatif #dakwahvidgram #remajadakwah #dakwahtauhid #dakwahremaja #selfreminder #hijrah #istiqomah #muhasabah #muhasabahdiri #oneminutebooster #1minutebooster #fuadbakh #assalamualaikum #likeforfollow #viralvideo
#Assalamualaikum wr wb Khimar Fateen Khimar Mini dengan bahan ceruti dipercantik dengan swarovski dan aplikasi bunga import disisi kanan kiri khimar😍 PD 70cm PB 120cm Tersedia 6warna : Navy, kuning, Hitam, abu2, marah, salem Harga grosir Rp 1.650.000/kodi Seri Rp 82.500 x6warna Ecer Rp 95.000 Abu seri ya Ready yaa Terimakasih yaπŸ™ Wassalam #fiorihijabrand #fiorihijaboriginal #JualKhimar #KhimarCeruty #jualbergo #bergojersy #jualblouse #jualtunik #setrok #gamissyari #maxidress #Jualmaxidress #JualGamissyari #JualHijab #JualKulot #SetKulot #JualBergo #grosirJilbab #GrosirTanahAbang #grosirjilbabthamcit #hijabthamcit #thamrincity #brandedsyari
KEBAIKAN OKIN GOLD FOUNDATION πŸ’Sesuai utk semua jenis kulit termasuk yg terlalu kering dan terlalu berminyak sbb ada moisturising effect dalam OKIN foundation 😍 πŸ’Long lasting foundation dengan medium to full coverage. πŸ’Mengandungi Honey bee & vitamin c utk treatment benefits bukan sekadar make up tapi dalam masa yg sama utk dapatkn kulit yg lebih sihat. πŸ’Tekstur yang sangat ringan dan lembut halus pada kulit wajah, tidak melekit dan memberi kesan sempurna πŸ’Tidak membuat liang pori tersumbat, bagus utk ruang kulit bernafas _________________________________________ BAHAN UTAMA πŸ’Aqua πŸ’argan oil πŸ’vitamin C πŸ’vitamin E πŸ’Bee Venom _________________________________________ CODE COLOUR πŸ’Light - sesuai utk kulit cerah @ Chinese look πŸ’medium - normaly kulit melayu πŸ’Dark - sawa matang _________________________________________ πŸ’20ml tahan sehingga 3 bulan penggunaan #derinbeauty #okinfoundation #foundation #foundationmurah #assalamualaikum #jomcantik #kulitcantik .
PEMUTIH GIGI dan Untuk Jerawat Tiens Herbal Toothpaste Bukan pasta gigi biasa, segera buktikan khasiatnya!! Khasiat : πŸƒ Membantu Memutihkan Gigi πŸƒ Merawat & membersihkan gigi & gusi πŸƒ Menjaga kekuatan gigi & gigi berlubang πŸƒ Cegah peradangan mulut, gusi berdarah, bau mulut πŸƒ Aman & nyaman untuk gigi& gusi sensitif πŸƒ Tingkatkan kekerasan permukaan gigi& melawan asam πŸƒ Cegah pembusukan πŸƒ Melindungi email permukaan gigi Selain itu juga pasta ini multifungsi, bisa digunakan untuk kulit, terutama mebgobati peradangan jerawat dan bekas luka #pastagigi #pastagigiherbal #pastagigibagus #pastagigiberkhasiat #pastagigiuntukgigisensitif #pastagigiuntukbehel #pastagigitiens #tiensherbaltoothpaste #pastagigianak #pastagigianakherbal #pastagigiterbaik #kalsiumtiens #kalsium #pemutihgigitiens #assalamualaikum #tiensherbal #tienshalal #tienssyariah #likeforlike #followforfollow #lfl #fff #halal #herbal #syariah #yukorder #jerawat #obatjerawat #bekasluka #pastatiens
Dear Moccalatte. entah ini takdir yang indah atau tidak. ku harap kita akan baik-baik saja. bahkan jika kau bertanya apa aku mencintaimu?. aku belum mencintaimu namun hanya pada tahap aku mengagumimu, aku tak punya apa-apa yg dapat aku banggakan untuk mencintaimu. aku hanya seorang gadis yang egois yg ingin memiliki hatimu tanpa mau tau aku ini siapa dan dimana. kdg aku ingin bertanya padamu, aku yg menemukanmu atau aku yg menemukanmu... hingga akupun sadar bahwa takdir yang mempertemukan kita. hai moccalatte. kau tau hal apa yang aku takutkan? aku takut jatuh hati pada hati yang salah. aku takut jatuh hati pada seseorang yang membuatku sulit menerka. #moocow #milkjuice #hallo #Assalamualaikum
Demi matahari dan cahayanya di pagi hari. (Q.S Asy-Syams: 1). #assalamualaikum #selamatpagi #bacaalquran #bunga
#amirnamaku #assalamualaikum Speak to inform, entertain, educate, persuade and influence.. #rizalrashid #speak2018 #morning
Keje jugak harini huuuu... sampai kul 2 petang aje heee .... Assalamualaikum, selamat pagi sabtu heee.... #assalamualaikum #morning #happyworking #happyholidays #smgperfumes #smgcollection #ootdselfie #ootdfashionhijab #ootdphotography
Wooww..sempat plak member selfie😍😍😍 Sementara dalam perjalanan nak bawa baby check up, sempat calit sunblock kemenyan Angel White. Haruslah sapu sunblock, bukan setakat nak nampak cantik, tapi nak lindungi kulit dari matahari juga elakkan pigmentasi luar biasa hingga terhasil jeragat. . Sunblock ni spf50 tau~ tahan 8 jam, sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif dan juga berfungsi merawat kulit kerana mengandungi essential oil/pati tumbuhan~ frankincense dan apricot seed . follow insta @amimohd_drirma @angelwhitehq @dr.irma_official @dr.irma_hq . #drirma #drirmaskincareandcosmetic #munafik2 #ajimaura #cikguseo #angelwhitemalaysia #natuwrel #furaiha #fuhfuhnaikseridia #naikseridia #angelwhiteskincare #angelwhite4in1 #angelwhite #angelwhitebydrirma #dermalene #shayra #drirma j #dermags #essenceoryzalac b #birkay #bluebell #beauarti #meeraclegemstone #vcsannona #lespettua #tokyoorganic #greenteamintfacescrub #elysian #vevious #maryjardin #assalamualaikum
Dia Vera As'ari sejak dia dilahirkan namanya tdk berubah wkwk #loveyourself #lovemyself #beyourself #keepinmymind #fight #yarohman #Assalamualaikum #senja #jingga #mangga
Mereka itu partner in crime juga hanya saja kelas menengah wkwk #classmates πŸ’• #orientasi #mocca #coffea #Assalamualaikum #moocow #hororindonesia #zombiemakeup #iainsenja #sayang
Buah ranum bunganya lebat, Air perigi terasa hangat, Assalamualaikum para sahabat, Sambut pagi penuh semangat..πŸ’—βœŒπŸ»πŸ˜˜ . . . #alhamdulillah #assalamualaikum #happyweekend #salamceria #happysaturday #workingday
there are days you wish to live in the sky being the most hidden as far as possible away from earth being invisible ______________________________ #night #moonlight #orientaledance #bellydance #mosque #dreaming #earth #sky #universe #assalamualaikum #peace #harmony #blessing #beautifulmosque #selfie #religionsoftheworld #islam #christian #buddhism #tolerance
Ω‚Ψ― يعيش Ψ§Ω„Ω†Ψ§Ψ³ Ψ―Ψ§Ψ¦Ω…Ψ§ في Ψ³Ω„Ψ§Ω… وسعداؑ #assalamualaikum #dub #dubai #do #buy #doux #bye - #lerΓͺve #emirates #crown #eliteresidence #marinacrown #etc - #cΓ΄gΓ‘i #Δ‘idulα»‹ch #mα»™tmΓ¬nh #congretulation to #businessmen and #creators #builders #beautifuldubai !!! #dreams of #wealth are not #eternal still brave to build them ! go go go dubai in #modernconstruction
"Orang yang jahat, tak selamanya jahat. Orang yang baik juga, tak selamanya baik. Manusia berubah-ubah, kerana hati." Tusbihu β€˜alal khair... #Assalamualaikum ... BISMIKAL LOHUMMA AHYAA WA AMUUTU #selamatmalam 😴😴😴
next page →