#astro

2,196,271 posts

Loading...
Ada yang nonton konser wanna one kemarin?😆 . Member kita, udah bisa nonton konser kemarin bahkan mampu beli tiket VIP loh😀 . Dan itu semua pake uang sendiri loh, disamping liat bias lebih dekat juga gak perlu repotin ortu buat nonton konser lagi😆 . Penasaran? Mau join tapi masih ragu? Kuy DM kita aja Via LINE juga bisa😆 . #bisnismurah #bisnismudah #bisnisonline #bisnispelajar #bisnisolinemurah #bisnislineproyeksi #exo #exol #wannaone #wannable #bts #army #nct #nctzen #shinee #shawol #seventeen #seventeencarat #straykids #astro #pentagon #ikon #ikonic #blackpink #twice #redvelvet #kpopfanart #fanart #kpopers #kpop
Moonbyul slaying the part as always☄🔥 - 🎶| Egotistic 🎤| Mamamoo - 🌸| Members: Solar, Moonbyul, Wheein, Hwasa - _________________________________ #Mamamoo #bts #blackpink #exo #redvelvet #nct #aoa #gfriend #twice #got7 #kpop #korean #straykids #vixx #astro #monstax #bigbang #ikon #snsd #comeback #마마무
Berita baikk untuk Fellera lovers!! . . Buat pertama kalinya HQ memberi peluang kepada siapa yang terlepas nk grab beberapa produk LIMITED EDITION masa ML2018 hari tu. . . Dengan ni jualan dibuka selama 2 MINGGU SAHAJA termaksuk la VANESSA LIPPMATTE!!😱😱 . . Stock sangat terhad siapa cepat dia dapat😍😍 Apa lagi jommmm sementara ada ni rugi laa lau terlepas lagi😘😘 . . Best xbest ni??. . . . #TergodaKE #teamFELLERASAIDA #FelleraBeautyMalaysia #PakaiApaSekarang #FelleraTestimonial #LIKE #setdetox #astro #tv3 #radio #bodycare #sabuncerah #testimoni #produkkecantikan #nomercury #bazarpaknil #gebugabas #sayajual #jomsingah #kelulusanKKM #bedak #produkorganikmalaysia #lakukeras #skincarebebasmerkuri #instagood #like4like #likeforfollow #tagsforlikes #likelike #likelikelikelikelikelkelelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelike
Serius nk kulit cantik???. . Konsisten minum air putih untuk 90hari inn sya allah kn ad hasil. . Jangan percaya tapi cuba untuk diri sendiri dulu.ini contoh cara minum air. . Dalam program saya , kami ada buat water challenge,nak tahu lebih camne ? Boleh try follow my program.... . Follow Me for More Info TQ. . Tag kawan anda ! COACH Zainon 📲 +60139850502 #pemakanansihat #vitamin #testimonikurus #kurus #cantik #comel #bodyfit #fit #jomkurus #kulitcantik #healthyfood #fitness #ramping #slimfit #gebugebas #dahkurus #tipskurus #bajubesar #jalanjalancarimakan #weightloss #fatloss #jomfit #nakcantik #malaysiafood #gemokisawesome #jubahbesar #TV3 #TV9 #Astro
[Fancafe BTS] [Rus trans] Как и последний цвет радуги, давайте вместе будем смотреть на все цвета до самого конца _________________ [Eng trans] Like the last color of the rainbow, let's together look at all the colors to the very end _________________ 💜 #알랭 💜 #bts #monstax #got7 #kard #exo #kpop #korea #seventeen #ikon #blockb #bigbang #astro #shinee #twice #blackpink #mamamoo #redvelvet #vixx #nct #wannaone #dorama #cnblue #suran #cl #b1a4 #btob
"Coach, ape langkah pertama saya kena buat nak kurus ni?". . SENANG je tuuu... Yang paling penting, MESTI ADA. 1. PENIMBANG DIGITAL: kenapa mesti digital? Sbb ia lebih tepat dan mudah berbanding penimbang biasa 2. TALI PENGUKUR: mestilah penting sbb kita nak ikut perbezaan saiz badan kita 3.HANDPHONE : untuk amik gambar before/after kita.kadang2 kita tak sedar kita reshape. Ketiga-tiga perkara ini perlu untuk kita keep our progress on track. Haaa...tapi, bila dan mcm mana kita nak guna dua2 barang nih? . Saya ada solusinya. . COACH Zainon 📲 +60139850502 #pemakanansihat #vitamin #testimonikurus #kurus #cantik #comel #bodyfit #fit #jomkurus #kulitcantik #healthyfood #fitness #ramping #slimfit #gebugebas #dahkurus #tipskurus #bajubesar #jalanjalancarimakan #weightloss #fatloss #jomfit #nakcantik #malaysiafood #gemokisawesome #jubahbesar #TV3 #TV9 #Astro
Ramai masih confuse bab ni. Bila fikir nak turunberat je terus cut makan cut karbo, cut protein, tak makan terus. Tak salah makan. Mmg kita perlu makan. Cuma perlu fokus pada makanan yg padat nutrisi, zat, khasiat Boleh refer contoh2 makanan yg saya share time to time. Fokus pada rendah kalori, tapi padat nutrisi. Orang yg obese, nak turun berat, perlu make sure badan tak kurang nutrisi zat khasiat.Bila kurang nutrisi memang akan letih lesu, tak bertenaga, pucat, kulit mengelebeh & paling tak best, berat yg turun belum tentu sebab lemak yg susut. Kebanyakkan berat turun sebab air dlm badan kurang& otot kecut. Dalam program saya . Saya ada ajar bab kalori dan apa yang sesuai untuk dimakan. . Follow Me for More Info TQ. COACH Zainon 📲 +60139850502 #pemakanansihat #vitamin #testimonikurus #kurus #cantik #comel #bodyfit #fit #jomkurus #kulitcantik #healthyfood #fitness #ramping #slimfit #gebugebas #dahkurus #tipskurus #bajubesar #jalanjalancarimakan #weightloss #fatloss #jomfit #nakcantik #malaysiafood #gemokisawesome #jubahbesar #TV3 #TV9 #Astro
ลาย ก็ สวย นร้า . . . 🔖 กระถางจิ๋ว ราคาถูก🍯 สินค้านำเข้าจากประเทศญี่ปุ่น กระถางต้นไม้เหมาะกับต้นไม้เล็กเล็ก Ex.ไม้อวบน้ำ , กระบองเพชร ฯลฯ สั่งซื้อสินค้า คลิ๊กอัลบั้ม สินค้าพร้อมส่ง https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=940588622779660&id=808097399362117 ✡✡ อัตราค่าส่งสินค้า ✡✡ 📦 KERRY 1-5 ใบแรก คิดค่าส่ง 60บาท ใบต่อไปคิดเพิ่มใบละ 5บาท 📣สินค้าเกิดการแตกหักระหว่างการจัดส่ง ทางร้านรับผิดชอบสินค้านั้นๆ #กระถางจ ิ๋วราคาถูก #แคคต ัส #กระบองเพชร #ต ้นไม้ #กระถาง #ไม ่อวบ #กระถางญ ี่ปุ่น #ส ินค้านำเข้า #ราคาถ ูก #Cactus #Succulent #plant #cactus #cacti #cactusthai #cactusthailand #astro #astrophytum #plant #cactuslover #nursery #แคตต ัส #サボテン #cactusinthailand
"Jangan salahkan keluarga atas sbb penyakit keturunan.." "Jangan salahkan org lain atas sbb buatan mereka - hantar penyakit, saka, santau dll.. " Bukan sebab penyakit keturunan atau buatan org, penyakit itu hinggap pada kita. Jika "RUMAH PENYAKIT" kita bersih, InsyaAllah kita dihindari dari penyakit. Hidup pun lebih cergas Org tua kita boleh hidup sihat dan hidup lama..kenapa? Apa yg diorg makan? Dan Bagaimana aktiviti seharian mereka dulu berbanding kita sekarang ini yg hidup dgn lambakkan makanan yg x sihat, dgn pelbagai kemudahanan yg ada (x payah bergerak pun boleh sampai. X payah pergi beli mknan pun boleh sampai depan muka). Buat kerja pun secara santai, pastu stress. Jom sertai kami untuk belajar banyak ilmu yg selama ini kita tak ambil tahu.. . COACH Zainon 📲 +60139850502 #pemakanansihat #vitamin #testimonikurus #kurus #cantik #comel #bodyfit #fit #jomkurus #kulitcantik #healthyfood #fitness #ramping #slimfit #gebugebas #dahkurus #tipskurus #bajubesar #jalanjalancarimakan #weightloss #fatloss #jomfit #nakcantik #malaysiafood #gemokisawesome #jubahbesar #TV3 #TV9 #Astro
JENIS-JENIS DIET 1. Diet bermusim 📌tunggu dekat raya baru nak diet 2. Diet terpaksa 📌 doktor suru diet baru plan mo diet 3. Diet sihat sampai bila-bila 📌 suka & enjoy pemakanan sihat dan gaya hidup aktif . Diet pun ada jenisnya, setiap jenis ada kriteria & kesannya... . Jenis diet ⚀ biasanya akan tunggu bila nak dekat musim tersebut baru jg makan.. cth. Raya kan nak dekat, harapkan puasa untuk turun berat badan...tapi masih makan byk..xpandai jaga..lps raya senang naik mendadak..kesannya result kurus xtahan lama dan senang tergolong dalam diet 365.. . Jenis diet ⚁ Jenis yang tunggu sakit atau melarat baru mula jaga makan lps doktor suruh..itu pun kalau follow ckp doktor..yg suka ikut nafsu sendiri & abaikan saranan doktor xtau mcm mana nak bantu dah.. Kesannya diet dalam keadaan sakit & myusahkan badan..mungkin terpaksa mgeluarkan belanja lebih banyak utk tujuan perubatan sebab makan xjaga setelah sekian lama.. . Jenis diet ⚂ Ini adalah diet bijak dan kos efektif bila pandai memilih makanan seimbang & cara hidup sihat..kesannya adalah turun berat badan dengan sihat dan senang untuk kekalkan berat ideal sampai bila-bila.. . Anda rasa anda bermula dengan diet yang mana? Boleh komen di bawah 👇👇 . Ingin dapatkan berat badan ideal dengan cara yang sihat? Pendaftaran peserta sabah jom kurus sesi 15 sedang dibuka.. Kurus tanpa stress & berlapar.. Enjoy makan 5x sehari.. Berminat?? Untuk detail click http://kurusuntuksihat.wasap.my/ . #dgsarnizah #sabahjomkurus #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #gemuk #teamsyarifdiana #zalora #astro #malaysia #shawlcantik
А у Вону сегодня день рождения! Давайте поздравим его в комментариях!😍 Пускай наступающий камбэк пройдёт отлично, у Вону будет всё хорошо. Главное-не болеть! С днём рождения, Вону!🎉🎉🎉 ______________ And in the day today a birthday of Wonwoo! Let's congratulate him in the comments! 😍 Start the coming comeback will be fine perfectly, Wonwoo will have all right. The main thing is not to be sick! With the day of birth, Wonwoo! 🎉🎉🎉 ______________ 💜 #알랭 💜 #bts #monstax #got7 #kard #exo #kpop #korea #seventeen #ikon #blockb #bigbang #astro #shinee #twice #blackpink #mamamoo #redvelvet #vixx #nct #wannaone #dorama #cnblue #suran #cl #b1a4 #btob
"Jangan salahkan keluarga atas sbb penyakit keturunan.." "Jangan salahkan org lain atas sbb buatan mereka - hantar penyakit, saka, santau dll.. " . Bukan sebab penyakit keturunan atau buatan org, penyakit itu hinggap pada kita. Jika "RUMAH PENYAKIT" kita bersih, InsyaAllah kita dihindari dari penyakit. Hidup pun lebih cergas . Org tua kita boleh hidup sihat dan hidup lama..kenapa? Apa yg diorg makan? Dan Bagaimana aktiviti seharian mereka dulu berbanding kita sekarang ini yg hidup dgn lambakkan makanan yg x sihat, dgn pelbagai kemudahanan yg ada (x payah bergerak pun boleh sampai. X payah pergi beli mknan pun boleh sampai depan muka). Buat kerja pun secara santai, pastu stress. . EiWAN 📲 0128009302 YANA 📲 0199304658 #pemakanansihat #vitamin #testimonikurus #kurus #cantik #bodyfit #fit #jomkurus #fitness #slimfit #tipskurus #bajubesar #jalanjalancarimakan #weightloss #fatloss #jomfit #malaysiafood #jubahbesar #TV3 #TV9 #Astro #CoachingOnline #AtkinsDiet #workout #bazarpaknil #menudiet #menusihat #meletop #plussize #mudahkurus
Our gorgeous moon and stars tonight night #moon #stars #astro #astrophotography #photographer #photography
"Friendship is the shadow of the evening, which increases with the setting sun of life." 2018.07.13 Photo by Orgil B. #discover #mongolia #travel #countryside #explore #world #love #nature #milkyway #photography #astro #photooftheday #star #galaxy #universe #landscape #photoby_orgil #instameetulaanbaatar
. [🌿] Astro JinJin . ☆彡 trying out this new caption! . [🍃] Tags . 『#아스트로 #astro #parkjinwoo #jinjin #aesthetic #greenaesthetic #astroaesthetic
Low, Quebec Shout out to @stevendlatino for the 3am field party and the ability to stay still for 30 seconds. #explorecanada #milkyway #quebec #astro #astrophotography
Alhamdulillah.. Selesai sudah rakaman di TV Alhijrah utk slot Bfrenz.. pasni nk pergi utk next project.. Billboard for MILLO pula.. Doakan kami yer.. Moga semua berjalan lancar.. Insyaallah billboard MILLO akan terpacak di laluan2 utama kL..💌💌 Haaaaa..tepukkkkkkk👏🏻👏🏻👏🏻 #dhmillofoundationhq #millofoundation #foundationmillo #tepuktepukteruslawa #foundationsukaair #foundationmesrawudhuk #nyatajelita #produkcantiksegera #cantiksekelipmata #nutrimoistessance #nutrimoistclenz #foundationviral2018 #foundationlumpur #foundationkelabu #astro #thrgegar #tvalhijrah
PUNCA KENAPA ANDA TIDAK DIGALAKKAN TIMBANG SETIAP HARI . Tindak balas pd badan kita sebenarnya sgt unik dan agak complicated utk kita fahami. Ada masa angka kg kt penimbang tu naik, ada masanya turun. Kalau naik dan anda tak faham knp naik, biasanya anda akan stress, betul x? . That's why la sy tidak menggalakkan coachee timbang setiap hari dan pastikan setiap antara mereka ada penimbang digital yg boleh baca body fat, water, and muscle. Sbb pemberat dlm bdn kita ni ada 4 iaitu lemak, air, tulang dan juga otot. Ada masanya lemak turun tp otot meningkat juga boleh menyebabkn berat kita naik sedikit atau pn statik . So, jgn focus pd angka kg shj. Focuskn pd penurunan body fat dan ukur lilit, itu lebih penting . Dah faham knp tak boleh timbang setiap hari? Nice 👍 . EiWAN 📲 0128009302 YANA 📲 0199304658 #pemakanansihat #vitamin #testimonikurus #kurus #cantik #bodyfit #fit #jomkurus #fitness #slimfit #tipskurus #bajubesar #jalanjalancarimakan #weightloss #fatloss #jomfit #malaysiafood # #jubahbesar #TV3 #TV9 #Astro #CoachingOnline #AtkinsDiet #workout #bazarpaknil #menudiet #menusihat #meletop #plussize #mudahkurus
Astro - Rise Up -- Detail : - CD - Photobook - Postcard - Photocard - Poster -- Price: IDR 255.000 est. 500 gr TAX✔EMS ✔ -- Close PO : 23 Juli Rilis : 25 Juli #astro #astrocomeback #riseup #astroriseup #astroalbum #kpopalbum #album #albumkorea
ฅʕ•ﻌ•ʔฅ — oh who this qt? seulgiislife 【𓇼𓇼𓇼𓇼】; fav ice cream flavor? - 【𓇼𓇼 𓇼𓇼𓇼】; vanilla is the bomb #bts #exo #exol #got7 #boygroup #boygroups #dancecover #pentagon #ace #jbj #boys #kpopfancams #fancam #astro #monstax #superjunior #seventeen #wannaone #wannable #fortnite #vbucksgiveaway #kpopfff #fff #dope #chill #nct #nct127 #nctdream
. [🌿] Astro MJ ☆彡 who's your astro bias ? mine's this softie over here♡. [🍃]Tags . 『#아스트로 #astro #kimmyungjun #mj #aesthetic #greenaesthetic #astroaesthetic
Güzel bir salı günü olsun önemli işleri öğlene kadar tamamlayın yada yarına bırakın çünkü ay saat 13.50 den sonra boşlukta benden söylemesi canlarım sonra sorunlar çıkar #gokyuzubizediyorki Ay-Pluto görünümünde salı gününe başladık , duygularımız öylesine yoğun ve öylesine güçlüdür ki, ilişkimizi içeren konularda partnerimizin her bir hareketi ve bize yönelik her tavrını gözlemlemeye çalışırız. Kullandığı sözcüklerin ardında neler saklı çözmek isteriz. Saat 13:50-22:42 arasında uzun sürecek Ay-Boşluk etkisindeyiz.Aşk hayatınızı ilgilendiren konularda şu anki mevcut durumunuzun artı ve eksileri üzerinde odaklanabilirsiniz. Eğer mutlu bir dönem geçiriyorsanız, boşluk dilimi içinde aşkınızı daha ciddi bir şekilde sürdürmek adına kafanızın içinde planlamalarda bulunabilirsiniz. Tam tersi bir durum söz konusu ise, doğal olarak didiklemek ve sağlam bir zemin üzerinde durup durmadığınızı kontrol etmek isteyebilirsiniz. Ancak size tavsiyem, boşluk etkisi geçene kadar karar değişikliğinde bulunmamanız, beklemede kalmanızdır. Saat 22:42 Ay-Terazi burcunda seyrine başladığında, sevilmek ve takdir edilmek ihtiyacınız yoğun olacaktır. Düşüncelerinizi verdiğiniz kararları, yaptığınız işleri doğru bulmaları gururunuzu okşar. Sorunlarla uğraşmak yerine, huzurlu bir gün geçirmek istersiniz. Bu enerji altında sizin için huzur, paradan çok daha önemli hale gelir. Çünkü huzurlu olduğunuz takdirde verimli şekilde çalışacağınızı, bedensel ve ruhsal anlamda mutlu olacağınızı gayet iyi bilirsiniz. #egementoreli #burclarinefendisi #astrolog #astroloji #astrologia #astrologist #astrologer #astrology #astro #instaastro #instaastrology #instaastrologia #ozsut #zodiac #horoscope #instazodiac #instagram #turkinstagram #instaday #instamood #instaastrologer #instaastroloji #instaastrologist #instaastrolog #salı #mor #corlu #instatrakyam #trakya
Yg suka nightshot..Keburu musim hujan loh..dan keburu milkyway melingkar terbitnya hilang..... Join yuk...di edisi hunting mendadak dangdut 3-5 agustus 2018...hunting ini fokus ke nightshot.... dan ada agenda nightshot dengan HI...jg salah satu spot sunrise adalah bukit rogowulan..... Minim psrta 6 max 8 .... Biaya include: mkn, transportasi, penginapan sederhana, jeep,fee HI ,tiket masuk ... not include : ojek ke rogowulan, tips driver... Pendftrn sampai dgn 26 juli 2018 Initerary WA 081 249 120 161 #balilandscapers #milkyway #starnight #bromo #mountain #bromomountain #astrophotography #indonesialandscape #startrails #tengger #tnbts #longexposure #startrek #serikat_fi #igcaptures #indonesiaphotography #indonesshotialandscape #ic_longexpo #nikonteam #sunshet #exclusive_shots #bromo #jakartalandscape #astrophotography #astro #haidafilter #skycaptures #starrynight #nisifiltersindonesia #nikonteamindonesia
UIHHHH TUDIA TUDIAA TUDIAA ‼️ #LaBeauty 5 in 1 glam foundation Laku keraihh baq angg! Packaging diaa uii toksah dok kata laa menambat hati meruntun jiwaa 😍 Tak beli lagi? Ha bulihh laa dapatkan #LaBeauty 😊 Nindiaa nak habaq kebaikan bila ampa dok guna foundation glam glam u ols ni 1. Sebagai pressed powder 2. Sebagai foundation 3. Sebagai 2 way cake 4. Sebagai pelembab 5. Sebagai pencerah kulit Ha mmg puas hati sangat lah guna #LaBeauty ni, tak muhungg aih 😜
Loook how beautiful is he 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 #astro #kpop #astrokpop #kpopastro #jinjin #Rocky #moonbin #eunwoo #mj #sanha #astrojinjin #parkjinwoo #astrorocky #parkminhyuk #astromoonbin #astroeunwoo #chaeunwoo #astromj #kimmyungjun #astrosanha #yoonsanha #funnykpop
My first attempt at Astrophotography. The Milky Way plays centre Stage to a rising Mars centre right just above the horizon. I'm happy with the result considering the amount of light polution around. #astrophotography #longexpo #longexposure #ig #astronomy #milkyway #nightphotography #astro #stars #night #universetoday #photography #astrophoto #nightsky #milkywaychasers #moon #shots #nebula #space #universe #sky #outerspace #stargazing #nightscape #nebulae #planets #landscape #interstellar #nebulas #moretonbayregion
Sorry for being inactive!!! • • • • • Tags: #astro #moonbin #rocky #jinjin #mj #sanha #eunwoo #kpop #kpopigstory
So captivating! The Milky Way central bulge to the left of the frame as the centre of the galaxy we are in , is overhead. At the bottom is the roof edge of my house in the middle of melbourne inner east. In the past month the galaxy core has moved from east to the north side. It amazing that we are able to see a celestial structure that's 27,000 light years away from us. Will post a few shots. Got this photo using a sigma 10-20m @10mm f4 20sec exposure and ISO 1600 #canonaustralia #canon_photos #picoftheday #photooftheday #canon700D #sigmaaustralia #melbonpix #sigmaphotoaustralia #melbourne #natgeocreative #natgeoyourshot #natgeotravel #nature #astro #cosmos #universe #milkyway #stars #celestial #galaxy #space #cnnspace #milkywaychasers
Seni alıp yiyebilir miyiz acep? 💓 ------------------------------------------------------- 🌺; Daha fazlası için takip et --> @astro.wannabeyourstar ☁; KEŞFET'te isek bize haber ver ⭐; Beğenip, yorum yapmayı ve kaydetmeyi unutmayın. ❄; AROHA olmana yardım edebilirim ➡DM 🔥GÖNDERİLERİ ÇALMAYIN(ETİKET KULLANARAK ALABİLİRSİNİZ) ➡ @officialastro ⬅ -------------------------------------------------------- #ASTRO #아스트로 #AROHA #아로하 #로하 #MoonBin #EunWoo #Rocky #JinJin #MJ #YoonSanHa #ParkMinHyuk #LeeDongMin #ParkJinWoo #KimMyungJoon #Binnie #Fantagio #Kpop #fangirl #dance #bts #army #blink #방탄 #fallow #keşfet
BENARKAH KOPI MEMBANTU PEMBAKARAN LEMAK? . Anda seorang penggemar kopi? Setiap pagi wajib minum kopi sebelum memulakan tugasan harian? Artikel ini sesuai utk anda si penggemar kopi yg nk kurus 🤗 . Hakikat yg sebanarnya kopi itu menyihatkan kerana ia tinggi antioksida dan nutrisi yg bermanfaat yg boleh memperbaiki tahap kesihatan kita . Dan tahukah anda bahawa kafein yg terkandung di dlm kopi membantu untuk pembakaran lemak? Nah...ini berita baik utk si penggemar kopi bukan 🤗 . Kopi mengandungi kafein semulajadi yg terbukti membantu dlm proses pembakaran lemak sebanyak 10% bg mereka yg obese dan peningkatan sebanyak 29% bg mereka yg kurus. Malah, kafein juga membantu meningkatkan metabolism badan kita sehingga 3 - 11% . Tetapi, kesan ini akan jd kurang berkesan kpd mereka yg kerap minum kopi. Dan yg plg penting, elakkan minum kopi yg dicampur gula dan susu yg banyak kerana kopi yg bercampur gula dan susu yg byk itu tinggi kalori dan tidak membantu anda membakar lemak tetapi meningkatkan kadar lemak di dalam badan anda . EiWAN 📲 0128009302 YANA 📲 0199304658 #pemakanansihat #vitamin #testimonikurus #kurus #cantik #bodyfit #fit #jomkurus #fitness #slimfit #tipskurus #bajubesar #jalanjalancarimakan #weightloss #fatloss #jomfit #malaysiafood #jubahbesar #TV3 #TV9 #Astro #CoachingOnline #AtkinsDiet #workout #bazarpaknil #menudiet #menusihat #meletop #plussize #mudahkurus
. [🌿] Astro Moonbin . ☆彡 hello how are you ? . [🍃] tags . 『#아스트로 #astro #moonbin #aesthetic #greenaesthetic #astroaesthetic
Not BTS Related but I really love Astro as well so yeah. #Astro #astro #ahora #eunwoo
I can’t I’m crying 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 #astro #kpop #astrokpop #kpopastro #jinjin #Rocky #moonbin #eunwoo #mj #sanha #astrojinjin #parkjinwoo #astrorocky #parkminhyuk #astromoonbin #astroeunwoo #chaeunwoo #astromj #kimmyungjun #astrosanha #yoonsanha #funnykpop
selling asap!! astro rocky japanese concert signed ball $100 excluding fees and shipping~ will come with a protective ball base and freebies!! please DM and price can be negotiated if you pay asap #astro #rocky #astropolaroid #astrosigned #아스트로 #라키 #오사카콘서트
Glupp !! Telan air liur tgk pisang ni. Ramai yang tanya boleh ke tak nk makan ni ? . Saya cakap boleh je . Jika makan 1 shja. Pastu di tanya lagi . Satu x ckup coach ? Hehe.saya cakap amek la rm2 makan. Baru kenyang. . Lebih kurang 10 biji rm2 = 10x180kalori dah dekat 1800 kalori. Hehe. Selamat mencuba.dapatkan ilmu dalam program saya.TQ. . Follow Me for More Info TQ. . COACH HUSNA📲 +60139324283 #pemakanansihat #vitamin #testimonikurus #kurus #cantik #bodyfit #fit #jomkurus #fitness #slimfit #tipskurus #bajubesar #jalanjalancarimakan #weightloss #fatloss #jomfit #malaysiafood #gemokisawesome #jubahbesar #TV3 #TV9 #Astro #TeamCoachZul #TeamCoachJoJo #CoachingOnline #AtkinsDiet #workout #kurusonline #kualaterengganu #seluruhmalaysia
. 📷قمری برای یک کوتوله سیاره ماکی ماکی، دومین کوتوله سیاره نورانی در کمربند کوییپر، دارای یک قمر است. نام مستعار این قمر، MK2 است و با سطح به تیرگی ذغال خود، حدود 1300 مرتبه از جرم مادر خود، کم نورتر است. با این حال، این قمر در رصدهای تلسکوپ فضایی هابل که برای یافتن همدم های کم نور انجام می شد، کشف شد. از این روش برای یافتن قمرهای کوچک پلوتو نیز استفاده شده بود. همانگونه که در مورد پلوتو و قمرهایش انجام شد، رصدهای بیشتر از ماکی ماکی و قمرهایش، جرم و چگالی این سیستم را مشخص خواهد کرد و درک گسترده تری را از دنیاهای دوردست برای ما ایجاد خواهد کرد. اندازه این قمر در حدود 160 کیلومتر، در برابر قطر 1400 کیلومتری ماکی ماکی است. در این تصویر تخیلی، اندازه نسبی و کنتراست این دو جرم، نشان داده شده است و خورشید کم نور و دوردست در طول راه شیری دیده می شود. البته فاصله خورشید از ماکی ماکی، حدود 50 برابر فاصله آن از زمین است. Illustration Credit: Alex H. Parker (Southwest Research Institute) #nasa #hubbletelescope #astro #astronomer #astronomy #star #solarsystem #galaxy #milkyway #followme #followback #instagram #like #likeforlike #sky #photo #picture #telescope #earth #google #astrophotography #science #ستاره_شناسی #منظومه_شمسی #منجم #ستاره #آسمان #کهکشان #دانش #دانشمند
Baru habis sebotol!! baju lama dah boleh pakai balik😍 Dulu masa badan naik pakai size L tapi sekarang boleh pakai size M 😍 So Apa Tunggu Lagi !!! Takkan Tengok Je?? Dapatkannya SEKARANG!!! . Korang berminat nak beli Pink Lady Body Perfection? Boleh whatsapp yer Rm320 Free postage NAK DISKAUN?? Tekan link whatsapp di bawah ini untuk maklumat produk dan tempahan. http://www.wasap.my/60136806087/pl #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyselangor #pinkladykl #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #ubatwanita #hotgirls 😍😍😍🍑🍑😘💅 #supplementkesihatanwanita #supplemenwanita #supplementpayudara #besarkanpayudara #bodymantap #tetekbesar #tegang #gebu #anjal #punggungmelentik #suamimakinsayang #suamitakcarilain #ak #aiskacang #astro #tv3 #dramasangat #lafazkankalimahcintamu #kekasihpaksarela #mrgrey #awekmelayu #gadismelayuseksi
Baru habis sebotol!! baju lama dah boleh pakai balik😍 Dulu masa badan naik pakai size L tapi sekarang boleh pakai size M 😍 So Apa Tunggu Lagi !!! Takkan Tengok Je?? Dapatkannya SEKARANG!!! . Korang berminat nak beli Pink Lady Body Perfection? Boleh whatsapp yer Rm320 Free postage NAK DISKAUN?? Tekan link whatsapp di bawah ini untuk maklumat produk dan tempahan. http://www.wasap.my/60136806087/pl #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyselangor #pinkladykl #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #ubatwanita #hotgirls 😍😍😍🍑🍑😘💅 #supplementkesihatanwanita #supplemenwanita #supplementpayudara #besarkanpayudara #bodymantap #tetekbesar #tegang #gebu #anjal #punggungmelentik #suamimakinsayang #suamitakcarilain #ak #aiskacang #astro #tv3 #dramasangat #lafazkankalimahcintamu #kekasihpaksarela #mrgrey #awekmelayu #gadismelayuseksi
Baru habis sebotol!! baju lama dah boleh pakai balik😍 Dulu masa badan naik pakai size L tapi sekarang boleh pakai size M 😍 So Apa Tunggu Lagi !!! Takkan Tengok Je?? Dapatkannya SEKARANG!!! . Korang berminat nak beli Pink Lady Body Perfection? Boleh whatsapp yer Rm320 Free postage NAK DISKAUN?? Tekan link whatsapp di bawah ini untuk maklumat produk dan tempahan. http://www.wasap.my/60136806087/pl #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyselangor #pinkladykl #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #ubatwanita #hotgirls 😍😍😍🍑🍑😘💅 #supplementkesihatanwanita #supplemenwanita #supplementpayudara #besarkanpayudara #bodymantap #tetekbesar #tegang #gebu #anjal #punggungmelentik #suamimakinsayang #suamitakcarilain #ak #aiskacang #astro #tv3 #dramasangat #lafazkankalimahcintamu #kekasihpaksarela #mrgrey #awekmelayu #gadismelayuseksi
Selamat lunch arini. Just a simple menu macam ni je. Saya guide orang makan nasi boleh turun berat jugak.ada ke yang nak turun kene belapar dan seksa sekat makan ? Anda orang saya cari 😂😂. . Sape yang dah boring tak makan nasi atau dah strees berat tak turun-turun tu. saya boleh bantu. 💪 . Nak tahu lebih pasal program saya.click link . . Follow Me for More Info TQ. . COACH HUSNA📲 +60139324283 #pemakanansihat #vitamin #testimonikurus #kurus #cantik #bodyfit #fit #jomkurus #fitness #slimfit #tipskurus #bajubesar #jalanjalancarimakan #weightloss #fatloss #jomfit #malaysiafood #gemokisawesome #jubahbesar #TV3 #TV9 #Astro #TeamCoachZul #TeamCoachJoJo #CoachingOnline #AtkinsDiet #workout #kurusonline #kualaterengganu #seluruhmalaysia
GRAB MORE INFORMATIONS HERE AT - @quantumhub FOLLOW US FOR MIND BLOWING FACTS OF UNIVERSE AND QUANTUM MECHANICS!!! #astroworld #astrophysics #astro #spacefacts #universe #quantum #quantummechanics #facts #music #instagram #black #red #famous #photography #like4like #folow4follow
. 🌍ممکن است آب تنها نشانۀ حیات بیگانه نباشد . 🔸وقتی صحبت از جستجو برای یافتن بیگانگان می‌شود، دانشمندان بیشتر روی مکان‌هایی تمرکز می‌کنند که احتمال وجود آب هست. اکنون محققان معتقدند نگاهی به عناصر «زیستی ضروری» مانند فسفر و مولیبدَن، می‌تواند به قضاوت در مورد پتانسیل یک جهان برای وجود حیات کمک کند. تقریباً در هر جایی از سیاره‌ی زمین که آب هست، از مرتفع‌ترین ابرها تا عمیق‌ترین لایه‌ی پوسته‌ زمین، حیات هم وجود دارد. در واقع جستجوها برای یافتن حیات خارج از سیاره‌ زمین، صرفاً روی جهان‌هایی متمرکز می‌شوند که «قابل سکونت» باشند و دمای آن‌ها به گونه‌ای باشد که بتواند آب را به صورت مایع روی سطح خود حفظ کنند. . 🔹آوی لئوب، نویسنده و پروهشگر ارشد و رئیس بخش اخترشناسی دانشگاه هاروارد در کمبریج می‌گوید: «البته برای حیات به صورتی که ما می‌شناسیم، موارد ضروری دیگری هم وجود دارد. مثلاً برای حیات ِ موجود در اقیانوس‌ها، ممکن است نیتروژن و فسفر هم عناصری کلیدی باشند. نیتروژن برای ساخته شدن پروتئین لازم است، و نیتروژن و فسفر هر دو از اجزای کلیدی DNA و RNA هستند. مطالعات اخیر نشان می‌دهند که حتی ممکن است افزایش میزان فسفر موجود در اقیانوس‌ها در حدود ۶۳۵ تا ۸۰۰ میلیون سال پیش، به فرگشت حیوانات روی سیاره‌ زمین کمک کرده باشد. . 🔸در سیاره‌ زمین، منبع اصلی فسفر اقیانوس‌ها، صخره‌هایی به نام فلسیک‌ هستند که توسط باران‌های اسیدی فرسوده می‌شوند. فسفر از طریق فعالیت‌های هیدروترمالی از دریاهای سیاره‌ زمین جدا می‌شود. بر اساس تجربیات گذشته محققان معتقدند فعالیت‌های هیدروترمالی در انسلادوس قمر زحل و احتمالا اروپا قمر مشتری هم وجود دارند. تشعشعات مشتری که مولکول‌هایی به نام اکسیدان تولید می‌کنند، دائما روی سطح اروپا تابیده می‌شوند و در حالی که سطح یخی اروپا به شدت تکان می‌خورد، این اکسیدان‌ها می‌توانند وارد دریاهای مخفی اروپا شوند و با سولفیدها واکنش نشان دهند و آب را به شدت اسیدی کنند. در واقع محققان معتقدند با اینکه امکان دارد اروپا دارای فسفر کافی برای به وجود آمدن حیات باشد، اقیانوس‌های اسیدی می‌توانند مانع شکل‌گیری حیات در آن شوند... . ✍ترجمه: مریم عبدی/ سایت بیگ بنگ #nasa #hubbletelescope #astro #astronomer #astronomy #star #solarsystem #galaxy #milkyway #followme #followback #instagram #like #likeforlike #sky #photo #picture #telescope #earth #google #astrophotography #science #ستاره_شناسی #منظومه_شمسی #منجم #ستاره #آسمان #کهکشان #دانش #دانشمند
. ❌ Anda Tak Nak Tips . ❌ Anda Tak Nak Info . ✅Tapi Anda Nak Kurus . Anda yg mana satu?? Jom Biar Coach Bantu... . Turun berat perlu ilmu. Kurus secara online 💯 %. Terbuka kepada mereka berumur 18 tahun ke atas dan bmi lebih 23. Program berbayar. . Coach Tasha +60109677645 . #coachtasha #sabahjomkurus #dietatkins #tipskurus #kurusonlinecoaching #plussizemalaysia #coachturunberatonline #tipskurus #jk1m #gemokisawesome #gemuk #zalora #astro #malaysia #shawlcantik
Baru habis sebotol!! baju lama dah boleh pakai balik😍 Dulu masa badan naik pakai size L tapi sekarang boleh pakai size M 😍 So Apa Tunggu Lagi !!! Takkan Tengok Je?? Dapatkannya SEKARANG!!! . Korang berminat nak beli Pink Lady Body Perfection? Boleh whatsapp yer Rm320 Free postage NAK DISKAUN?? Tekan link whatsapp di bawah ini untuk maklumat produk dan tempahan. http://www.wasap.my/60136806087/pl #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyselangor #pinkladykl #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #ubatwanita #hotgirls 😍😍😍🍑🍑😘💅 #supplementkesihatanwanita #supplemenwanita #supplementpayudara #besarkanpayudara #bodymantap #tetekbesar #tegang #gebu #anjal #punggungmelentik #suamimakinsayang #suamitakcarilain #ak #aiskacang #astro #tv3 #dramasangat #lafazkankalimahcintamu #kekasihpaksarela #mrgrey #awekmelayu #gadismelayuseksi
. 📷عکس جدید تلسکوپ فضایی هابل مجموعه‌ای متنوع از کهکشان‌ها را در خوشه کهکشانی غول‌پیکر «RXC J2211.7-0350» نشان می دهد. این خوشه کهکشانی 3.2 میلیارد سال نوری از زمین فاصله دارد #nasa #hubbletelescope #astro #astronomer #astronomy #star #solarsystem #galaxy #milkyway #followme #followback #instagram #like #likeforlike #sky #photo #picture #telescope #earth #google #astrophotography #science #ستاره_شناسی #منظومه_شمسی #منجم #ستاره #آسمان #کهکشان #دانش #دانشمند
I’m pretty sure you can tell which one is the Milky Way, and which one is my flashlight. The Milky Way is always there; we are part of it; it’s as real as it gets. The flashlight can shine any which way I make it shine. Facts don’t care what you think because they’re facts, but it seems as if many humans’ belief systems don’t require facts, and sadly, many U.S. politicians also disregard facts. That’s a real problem when there are issues that need to be resolved. #utah #naturalbridges #nationalmonument #milkyway #galaxy #stars #beautiful #astro #darksky #lightbeam #beammeup #desert #hike #travel #camp #explore #adventure #capture #earth #getoutside #naturefix #longexposure #oneshot #nofilter #nightphotography #astrophotography #landscapephotography #pylepix
Happy birthday #camillaparkerbowles 🎉#teamcancer ♋️ just like #PrinceWilliam & his Mum Diana was too. A good excuse to show this lovely new portrait of the family 💫
Haah. Tepuk...... Even i love makeup tp i prefer less sb kulit cepat berpeluh. for less i prefer this millo bukan utk tutup segalanya tapi untuk memperkemaskan kulit, so org nampak pun sweet sweet no, tak mix dengan fd lain for this pic. jangan pakai jenama lain kata jenama lain ..hah tepok!! tepok terus law kredit :@AthillaDhun #sayajualdansayaguna #dhmillofoundationhq #millofoundation #foundationmillo #tepuktepukteruslawa #foundationsukaair #foundationmesrawudhuk #nyatajelita #produkcantiksegera #cantiksekelipmata #nutrimoistessance #nutrimoistclenz #foundationviral2018 #foundationlumpur #foundationkelabu #astro #thrgegar #tvalhijrah
next page →