#autumninseoul

12,576 posts

Loading...
Nami Island, Seoul South Korea The burning colours painted like flames during Autumn at Nami Island. Autumn in South Korea is stunning at its best among the 4 seasons. The scene of the spiralling maple leaves is utmost magical and romantic with its breeze and the beautiful pathway blanketed with the yellow, orange and red. What’s not to love Autumn? 🍁
Foto terakhir abis mandi lupa naro anduk “eh ini anduk gue cantolin dimana?” Terus kata @mandafina “udah di poon sebelah aja” OKE BENTAR! . #autumninseoul . #throwback
🍂🍁 . #autumninseoul . #throwback
"Be confident in who you are. You aren't one in a million kind of person. You are once in a lifetime." Happy Friday! Aja! #travelplannerchard #certifiedtraveladdict #seoul2018 #asia #southkorea #autumncolors #autumninseoul #takemeback #instaquotes #friyay #intatravel
SEAT LIMITED ‼️‼️‼️ SEOUL - NAMI ISLAND | RM1499 🍁 . Kenapa limited seat? Sebab time autumn ni memang best sangat. Semua daun-daun jadi merah dan kuning, cuaca pun tak panas & tak sejuk sangat. . Yang best lagi, 5hari disana tak perlu nak bersusah payah bawa beg naik train dan tangga, kita guna private transport. . Guest house pulak bukan jenis share toilet dengan orang lain tau. Satu bilik untuk dua orang sekali dengan private bathroom. . Jangan lupa share dan rojer semua family, pak menakan, mak menakan, anak menakan, serta kawan kawan untuk join open trip kami ini pada 20 - 24 November (5D4N) . StayflyXAdventure menyediakan pakej Autumn in My Heart dengan harga yang RM1499 Sahaja. . PAKEJ TERMASUK: 📌4 Malam Penginapan 📌 Pengangkutan Khas 📌 Tour Leader 📌 Semua Entrance fees . PAKEJ TIDAK TERMASUK: ❌Tiket Penerbangan ❌ Meals & travel Insurance ❌ Personal Expenses . . Jadi, jika korang betul-betul berminat, boleh terus PM atau Whatsapp Ain www.wasap.my/601111947961 . Jangan lupa join official channel telegram StayflyXAdventure ini https://t.me/Stayflyxadventure . #stayfly #stayflyxadventure #stayfly #stayflyxadventure #seoul #namisland #pakejseoul #autumninmyheart #autumninseoul #iseoulu #pakejkoreamurah #musimluruhdikorea . Jom share & tag!
Hai korangg ! Salam Ramadhan & selamat berpuasa 🙏🏻🍁 anyway, ticket flight KUL - INCHEON ada promo skrgg ! untuk bulan Jun-Julai 2019 ! #summerinseoul . . . So sesiapa yg teringin nak pergi TAPI bajet sederhana bolehh la join trip Seoul kami untuk Summer kali ni 🇰🇷🍁🍃🌿 . . If ada sebarang inquiries bolehh DM @ Klik link Ws kat bio ye 📲📩 . . #opentrip #opentripmurah #opentripseoul #tripseoulmurah #tripseoulmurah2019 #seoultrip2019 #summerinseoul #autumninseoul #winterinseoul #kpoptrip @foodtrip #blackpink #bts #exo #namsantower #yeouidopark #seoulkorea #yeouidohangangpark #namiislandkorea #gyeongbokgungpalace #airasia #airasiamurah
Hai korangg ! Salam Ramadhan & selamat berpuasa 🙏🏻🍁 anyway, ticket flight KUL - INCHEON ada promo skrgg ! untuk bulan Jun-Julai 2019 ! #summerinseoul . . . So sesiapa yg teringin nak pergi TAPI bajet sederhana bolehh la join trip Seoul kami untuk Summer kali ni 🇰🇷🍁🍃🌿 . . If ada sebarang inquiries bolehh DM @ Klik link Ws kat bio ye 📲📩 . . #opentrip #opentripmurah #opentripseoul #tripseoulmurah #tripseoulmurah2019 #seoultrip2019 #summerinseoul #autumninseoul #winterinseoul #kpoptrip @foodtrip #blackpink #bts #exo #namsantower #yeouidopark #seoulkorea #yeouidohangangpark #namiislandkorea #gyeongbokgungpalace #airasia #airasiamurah
Hai korangg ! Salam Ramadhan & selamat berpuasa 🙏🏻🍁 anyway, ticket flight KUL - INCHEON ada promo skrgg ! untuk bulan Jun-Julai 2019 ! #summerinseoul . . . So sesiapa yg teringin nak pergi TAPI bajet sederhana bolehh la join trip Seoul kami untuk Summer kali ni 🇰🇷🍁🍃🌿 . . If ada sebarang inquiries bolehh DM @ Klik link Ws kat bio ye 📲📩 . . #opentrip #opentripmurah #opentripseoul #tripseoulmurah #tripseoulmurah2019 #seoultrip2019 #summerinseoul #autumninseoul #winterinseoul #kpoptrip @foodtrip #blackpink #bts #exo #namsantower #yeouidopark #seoulkorea #yeouidohangangpark #namiislandkorea #gyeongbokgungpalace #airasia #airasiamurah
Pemandangan sepanjang jalan, dipinggir jalan aja sebagus ini 😭😭, yakin gamau ikutan? . Autumn in Seoul 30 oktober - 4 november 2019 (extend is allowed) . Land tour only IDR 5.300.000 . Include Penginapan Transportasi selama tour Tiket masuk tempat wisata Guide Tips guide Exclude Tiket pesawat (bisa dibantu) Visa (bisa dibantu) Meals Personal expenses . Untuk join bisa dp 750rb dan sisanya bisa kamu cicil deh 😍😍😍 . #autumninseoul #opentrip #ngetripirit #jalan2ngirit #jalanmurahkorea #tourmurahkorea #tripmurahkorea #tourkorea #tourkoreamurah #tourhalalkorea #halaltourkorea #backpackingkorea #koreatravel #travelkorea #customtourkorea #customtripkorea #opentripkorea #koreatrip #tripkorea #tripmurah #koreatour #landtourkorea #privatetourkorea #privatetripkorea #explorekorea #pakettourkorea #guidedtourkorea #autumnkorea
Assalamualaikum kwn3 ~ . . Kwn3 yg minat tgk drama korea tu, jom kita ber’autumn’ di Seoul 🇰🇷 Byk aktiviti menarik menanti anda di sana. Byk tmpt yg akn kita jejak nt. Jgn tggu lg, cpt3 book seat anda 😉 . . SEOUL-NAMI Autumn Trip 2019 🍂🍁 20 - 24 November | 5D4N | RM1499 . . TERMASUK: 📌4 Malam Penginapan 📌 Pengangkutan Khas 📌 Tour Leader 📌 Semua Entrance fees . TIDAK TERMASUK: ❌Tiket Penerbangan ( KUL - Seoul - KUL) ❌ Meals & travel Insurance ❌ Personal Expenses . Ok, untuk 5 hari kat Seoul, kita akan cover . 📍Buckhon Hanok ( Old Village ) 📍National Folk Museum 📍Gyeongbonguk Palace 📍Myeongdong Street (Shopping Street) 📍Dongdaemon Plaza (Rose Led) 📍Nami Island 📍Petite France 📍Cheonggyecheon Stream 📍Itaewon Street 📍Itaewon Mosque 📍Namdaemun Market 📍Ewha Woman University 📍Starfield Coexmall 📍Haneul Park 📍Insadong (Shopping Street) . . Utk details & pertanyaan bleh trus ws kami ----> www.wasap.my/601139050976 (Dd) . #stayfly #stayflyxadventure #seoul #namisland #pakejseoul #autumninmyheart #autumninseoul #iseoulu #pakejkoreamurah #musimluruhdikorea
Dah siap lunch ke u ols? Jomm tengok live updates & sneak peek depa kat Korea makan apa.. Tu dia bulgogi set 🍲 & 🍚🍶dining set lain, jenjalan cari street food lagi. Haa kau lobster cheese 😍😍bagai.. Tak cukup lagi layan tobokki & eomuk 😋😋😋pulak. Heaven sangat, yumms.. nak join food hunting kat Korea jom join next trip kita ade autumn & winter 2019 lagi. Even spring🌸🌷, autumn🍁🍂 & winter❄⛄ untuk 2020 pun dah open for booking tauu. For more details boleh whatsapp Zura +601128942286 or click link / whatsapp button kat bio / page @geng_jom_travel #GengJomTravel #TrustedAgent #BahteraKembaraHolidays #TeamAinMata #KeKoreaKita2019 #KeKoreaKita2020 #winterinseoul #wintersonata #musimsalji #winterpackage #autumninseoul #autumninmyheart #autumnpackage #musim luruh #springpackage #springinseoul #springblooms #musimbunga
Experience Autumn In Seoul. To know more about this trip, message us or email us at rosiebielletraveltours@outlook.com ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #seoul #autumninseoul #colorfulfoliage #rosiebielletravel
#Korea All In Promo Package✈️ *AUTUMN IN SEOUL via MNL MEAL | HOTEL | AIRFARE | TRANSFER | VISA 💸Lay-away plan available. For BOOKINGS and RESERVATIONS, DIRECTLY 📞| Contact us: +639158027046 📲| Facebook: https://www.facebook.com/travelisyestowander/ 💻| Email: travelis.express@gmail.com ®️TETT #KoreaPromo #AutumninSeoul
#Korea All In Promo Package✈️ *AUTUMN IN SEOUL via MNL MEAL | HOTEL | AIRFARE | TRANSFER | VISA 💸Lay-away plan available. For BOOKINGS and RESERVATIONS, DIRECTLY 📞| Contact us: 💻| Facebook: SACJ Travel and Tours 📧| Email: sacjtravelandtours@gmail.com 📱|Globe: +63995 569 2350/+63916 507 7260 #KoreaPromo #AutumninSeoul
Favorite color: Autumn. 🍁✨❤️
° 8 seat left❗❗❗ ° ° ° Anyeonghaseyo Seoul 🇰🇷 Seoul - Nami Autumn Trip 2019 🍂🍁 20 - 24 November | 5D4N RM1499 only for ground package! . Anda peminat Korean Drama Kpop & dah lama teringin nak merasa Autumn di bumi Korea? . Inilah masanya! Kami dari @stayflyxadventure sedia membantu anda bagi yang pertama kali ingin ke Korea, dengan bajet yang berpatutan. . Jadi jika korang travel bersama anak-anak kecil & warga emas/ kurang upaya sangat digalakkan join trip bersama kami sebab kami mengunakan private transport, tak perlu naik tangga dan bersesak naik public transport semasa di sana nanti. . Bukan itu sahaja, penginapan yang kami sediakan dalam pakej ini bukannya Hostel yang jenis sharing bilik mandi dan tandas dengan orang lain. . Tapi kami sediakan penginapan di Guest House dua orang sebilik dengan tandas persendirian. Lebih selesa dan lebih privacy bukan 😉 . TERMASUK: 📌4 Malam Penginapan 📌 Pengangkutan Khas 📌 Tour Leader 📌 Semua Entrance fees . TIDAK TERMASUK: ❌Tiket Penerbangan ( KUL - Seoul - KUL) ❌ Meals & travel Insurance ❌ Personal Expenses . Ok, untuk 5 hari kat Seoul, kita akan cover . 📍Buckhon Hanok ( Old Village ) 📍National Folk Museum 📍Gyeongbonguk Palace 📍Myeongdong Street (Shopping Street) 📍Dongdaemon Plaza (Rose Led) 📍Nami Island 📍Petite France 📍Cheonggyecheon Stream 📍Itaewon Street 📍Itaewon Mosque 📍Namdaemun Market 📍Ewha Woman University 📍Starfield Coexmall 📍Haneul Park 📍Insadong (Shopping Street) . Jadi, jika korang betul-betul berminat, boleh terus PM atau Whatsapp disini www.wasap.my/601111947961 Jangan lupa untuk join channel telegram rasmi Stayfly X Adventure : https://t.me/Stayflyxadventure . #stayfly #stayflyxadventure #seoul #namisland #pakejseoul #autumninmyheart #autumninseoul #iseoulu #pakejkoreamurah #musimluruhdikorea
Korea's Greatest Food, Kimchi . . Kimchi is the most famous traditional food and icon that well-represents Korea itself, as it accompanies almost every meal served in the country. The name of the dish also differs depending on the main ingredient used, where cabbage, radish or cucumber most often play the main role. In addition, there are many variations in recipes and forms, offering the fun of tasting different textures and flavors from all across the nation. In addition, kimchi is gaining more attention nowadays worldwide due to its enormous nutritional value, becoming an international wellbeing food not just limited to Korea. . . Cr: http://english.visitkorea.or.kr For further information please contact +65 8531 3381 (Faizun). #korea #seoul #triptokorea #packagekorea #autumninseoul #autumn2019 #namiisland #namsantower #bukchonhanokvillage #gangnam #kpop #dongdaemun #singapore #Malaysia #indonesia #seoultravel #travel #packagetour #korean #koreanfood #kimchi #tteokbokki #bulgogi #eidrestaurant #itaewon #explorepage #visitkorea #jejuisland #busan #kpop
PAKEJ KE KOREA KITA BERSAMA BAHTERA KEMBARA HOLIDAYS 2019 & 2020 ✈ GROUND PRICE(FLIGHTS CAN BE ADD-ON) 👉Deposit Rm350/pax bagi tahun 2019 👉Deposit Rm250/pax bagi tahun 2020 _ Apa yang menariknya ialah pakej ke Korea kita 2019 & 2020 dengan tahun² lepas? Haaa..ni nak habaq kali ni trip/tour di Seoul akan menaik private transport 🚐🚃 ye u ols. ❌No more public transportation, tak perlu rushing nak kejar transport.. 🙅 Tiada lagi heret luggage 💼🎒or shopping bag ke sana ke mari lagi. Senang & sangat selesa tak memenatkan u ols dah siap driver sekali. No extra caj harga tak naik pun dari tahun lepas. _ PAKEJ TERMASUK; ✅Tour guide 💁 berbahasa Melayu which u ols tak perlu buang masa nak cari tempat tu tang mana hat ni tang mana. ✅Tempat² lawatan & makan 💯 Selamat, halal & tak perlu risau kerana mereka adalah orang yang paling berpengalaman dah mengendalikan trip berulang kali. ✅Segala tips & info berkaitan lawatan dijelaskan 1 per 1. Itinerary perjalanan tersusun rapi & tour leader akan menguruskan masa u ols dengan teliti. ✅Penginapan 5H4M di hotel 3🌟... Bukan guest house or hostel yang tidoq atas toto. Bilik min.2pax with private washroom.. No kosing². ✅Sarapan Pagi - English Style (Depends on Hotel) ✅Tiket Masuk ke Pulau Nami ✅ Tiket Masuk ke Istana Gyeongbokgung ✅Hotel amenities-depend on the hotel _ PAKEJ TIDAK TERMASUK; ❌ Tiket Penerbangan KUL - ICN - KUL ❌ Makanan & Minuman / Lunch & Dinner (BAJET RM 40 SEKALI MAKAN) ❌ Bagasi (Boleh rujuk agent) ❌ Perbelanjaan Peribadi ❌ Insurans Perjalanan (PILIHAN-DIGALAKKAN) ❌ Semua yang tidak dinyatakan di atas #GengJomTravel #TrustedAgent #BahteraKembaraHolidays #TeamAinMata #KeKoreaKita #SeoulKorea5D4N #autumn #winter #spring #KeKoreaKita2019 #KeKoreaKita2020 #privatetrip #mixtrip #WinterInSeoul #AutumnInSeoul #SpringInSeoul #pakejseoulkorea5h4m #installmentplanavailable #hargamampumilik
"We make a living by what we get, we make a life by what we give."- Winston S. Churchill . Thank you 🥰 all who have contributed & supported to the survey posted earlier. If you haven't and would like to get started on it, DM me and I'll send the link over ✌️. Every voice matters. 📸: @bellinalo . . . #feelinggrateful #happytuesday #riseandshine ☀️ #winstonchurchillquote #thanksforthelove #thankyouall #livelife #youropinionmatters #joiedevivre #appreciation #helpinghands #just15minutes #girlsvsglobe #autumnleaves #throwback 😍 #exploresouthkorea #jadegarden #autumninseoul #autumngarden #mevtravels #yellowaesthetic #wheninseoul #pixel2photography #teampixel #vsco #madebygoogle
KOREA All In Promo Packages via Manila/Cebu MEAL | HOTEL | AIRFARE | TRANSFERS To inquire, please send the following details: Name: Contact no.: Email address: Selected Travel Date: No. of travellers: (Indicate if there's child and age /infant) Other inquiries: ---------------------------------------------------------- For BOOKINGS and RESERVATIONS, 📞| Contact us: 09173124037 💻| Facebook: B Travels 💻| Email: thebtravels16@gmail.com #korea #autumninseoul #seoul
Anyone planning to visit Seoul ? Lets book with us 😬 . RM 1250 per Pax | Min 5 Pax . DM now @ Whatsapp 📲 . Include -> Guesthouse 🏘 Breakfast 🍞 Entrance Fees 🏰 Transportation (public) 🧕🏻 Tour Guide service . #tripseoulmurah #tripseoul2019 #seoultrip #springinseoul #winterinseoul #autumninseoul #cherryblossom #dongdaemundesignplaza #everlandkorea #everlandthemepark #everland #zahahadid #artistsoninstagram #bigcity #citylifestyle #ddp #ledrose #kpoptrip #foodtrip #bananauyu #luncheon #ikanbakar #kimchi
Namsan Tower 🗼~~ . . Anyone planning to visit Seoul ? Lets book with us 😬 . RM 1250 per Pax | Min 5 Pax . DM now @ Whatsapp 📲 . Include -> Guesthouse 🏘 Breakfast 🍞 Entrance Fees 🏰 Transportation (public) 🧕🏻 Tour Guide service . #tripseoulmurah #tripseoul2019 #seoultrip #springinseoul #winterinseoul #autumninseoul #cherryblossom #dongdaemundesignplaza #everlandkorea #everlandthemepark #everland #zahahadid #artistsoninstagram #bigcity #citylifestyle #ddp #ledrose #kpoptrip #foodtrip #bananauyu #luncheon #ikanbakar #kimchi #namsantower
FOOD IS BAE 😻🥘🍜 Yang penting HALAL 💯 . . Anyone planning to visit Seoul ? Lets book with us 😬 . RM 1250 per Pax | Min 5 Pax . DM now @ Whatsapp 📲 . Include -> Guesthouse 🏘 Breakfast 🍞 Entrance Fees 🏰 Transportation (public) 🧕🏻 Tour Guide service . #tripseoulmurah #tripseoul2019 #seoultrip #springinseoul #winterinseoul #autumninseoul #cherryblossom #dongdaemundesignplaza #everlandkorea #everlandthemepark #everland #zahahadid #artistsoninstagram #bigcity #citylifestyle #ddp #ledrose #kpoptrip #foodtrip #bananauyu #luncheon #ikanbakar #kimchi #nipongnaepong #pizza #ramyeon #foodporn #foodphotography #koreanhalalfood
Yeouido Hangang Park 🇰🇷 . Anyone planning to visit Seoul ? Lets book with us 😬 . RM 1250 per Pax | Min 5 Pax . DM now @ Whatsapp 📲 . Include -> Guesthouse 🏘 Breakfast 🍞 Entrance Fees 🏰 Transportation (public) 🧕🏻 Tour Guide service . #tripseoulmurah #tripseoul2019 #seoultrip #springinseoul #winterinseoul #autumninseoul #cherryblossom #dongdaemundesignplaza #everlandkorea #everlandthemepark #everland #zahahadid #artistsoninstagram #bigcity #citylifestyle #ddp #ledrose #kpoptrip #foodtrip #bananauyu #yeouido #yeouidohangangpark #yeouidopark #iseoulu #seoulkorea
Led Rose at Dongdaemun Design Plaza (DDP) . One of a must-visit place when you come to Seoul🏢 . Anyone planning to visit Seoul ? Lets book with us 😬 . RM 1250 per Pax | Min 5 Pax . DM now @ Whatsapp 📲 . Include -> Guesthouse 🏘 Breakfast 🍞 Entrance Fees 🏰 Transportation (public) 🧕🏻 Tour Guide service . #tripseoulmurah #tripseoul2019 #seoultrip #springinseoul #winterinseoul #autumninseoul #cherryblossom #dongdaemundesignplaza #everlandkorea #everlandthemepark #everland #zahahadid #artistsoninstagram #bigcity #citylifestyle #ddp #ledrose #kpoptrip #foodtrip #bananauyumurah
Yeouido Hangang Park 🇰🇷 . Anyone planning to visit Seoul ? Lets book with us 😬 . RM 1250 per Pax | Min 5 Pax . DM now @ Whatsapp 📲 . Include -> Guesthouse 🏘 Breakfast 🍞 Entrance Fees 🏰 Transportation (public) 🧕🏻 Tour Guide service . #tripseoulmurah #tripseoul2019 #seoultrip #springinseoul #winterinseoul #autumninseoul #cherryblossom #dongdaemundesignplaza #everlandkorea #everlandthemepark #everland #zahahadid #artistsoninstagram #bigcity #citylifestyle #ddp #ledrose #kpoptrip #foodtrip #bananauyu #yeouido #yeouidohangangpark #yeouidopark #iseoulu #southkorea #seoulkorea #travel #asian #art
Who like kimchi ? You can get various type of kimchi here . Anyone planning to visit Seoul ? Lets book with us 😬 . RM 1250 per Pax | Min 5 Pax . DM now @ Whatsapp 📲 . Include -> Guesthouse 🏘 Breakfast 🍞 Entrance Fees 🏰 Transportation (public) 🧕🏻 Tour Guide service . #tripseoulmurah #tripseoul2019 #seoultrip #springinseoul #winterinseoul #autumninseoul #cherryblossom #dongdaemundesignplaza #everlandkorea #everlandthemepark #everland #zahahadid #artistsoninstagram #bigcity #citylifestyle #ddp #ledrose #kpoptrip #foodtrip #bananauyu #luncheon #ikanbakar #kimchi
Customers had their lunch at Dongdaemun 🍛🍚🥘 Anyone planning to visit Seoul ? Lets book with us 😬 . RM 1250 per Pax | Min 5 Pax . DM now @ Whatsapp 📲 . Include -> Guesthouse 🏘 Breakfast 🍞 Entrance Fees 🏰 Transportation (public) 🧕🏻 Tour Guide service . #tripseoulmurah #tripseoul2019 #seoultrip #springinseoul #winterinseoul #autumninseoul #cherryblossom #dongdaemundesignplaza #everlandkorea #everlandthemepark #everland #zahahadid #artistsoninstagram #bigcity #citylifestyle #ddp #ledrose #kpoptrip #foodtrip #bananauyu #luncheon #ikanbakar #kimchi
Yeouido Hangang Park 🇰🇷 . Anyone planning to visit Seoul ? Lets book with us 😬 . RM 1250 per Pax | Min 5 Pax . DM now @ Whatsapp 📲 . Include -> Guesthouse 🏘 Breakfast 🍞 Entrance Fees 🏰 Transportation (public) 🧕🏻 Tour Guide service . #tripseoulmurah #tripseoul2019 #seoultrip #springinseoul #winterinseoul #autumninseoul #cherryblossom #dongdaemundesignplaza #everlandkorea #everlandthemepark #everland #zahahadid #artistsoninstagram #bigcity #citylifestyle #ddp #ledrose #kpoptrip #foodtrip #bananauyu #yeouido #yeouidohangangpark #yeouidopark #iseoulu #southkorea #seoulkorea #travel #asian #art
Shopping time 😍😍 Kat Korea pun ada kain pasang tauu hehe ! kain cotton pun adaa ! Lawaa lawa & of course murahh 😍 . Anyone planning to visit Seoul ? Lets book with us 😬 . RM 1250 per Pax | Min 5 Pax . DM now @ Whatsapp 📲 . Include -> Guesthouse 🏘 Breakfast 🍞 Entrance Fees 🏰 Transportation (public) 🧕🏻 Tour Guide service . #tripseoulmurah #tripseoul2019 #seoultrip #springinseoul #winterinseoul #autumninseoul #cherryblossom #dongdaemundesignplaza #everlandkorea #everlandthemepark #everland #zahahadid #artistsoninstagram #bigcity #citylifestyle #ddp #ledrose #kpoptrip #foodtrip #bananauyu #namdaemunmarket #shoppingtime #kaincottonkorea
Customers had their lunch at Dongdaemun 🍛🍚🥘 Anyone planning to visit Seoul ? Lets book with us 😬 . RM 1250 per Pax | Min 5 Pax . DM now @ Whatsapp 📲 . Include -> Guesthouse 🏘 Breakfast 🍞 Entrance Fees 🏰 Transportation (public) 🧕🏻 Tour Guide service . #tripseoulmurah #tripseoul2019 #seoultrip #springinseoul #winterinseoul #autumninseoul #cherryblossom #dongdaemundesignplaza #everlandkorea #everlandthemepark #everland #zahahadid #artistsoninstagram #bigcity #citylifestyle #ddp #ledrose #kpoptrip #foodtrip #bananauyu #luncheon #ikanbakar #kimchi
DDP (Dongdaemun Design Plaza) . One of a must-visit place when you come to Seoul🏢 . Anyone planning to visit Seoul ? Lets book with us 😬 . RM 1250 per Pax | Min 5 Pax . DM now @ Whatsapp 📲 . Include -> Guesthouse 🏘 Breakfast 🍞 Entrance Fees 🏰 Transportation (public) 🧕🏻 Tour Guide service . #tripseoulmurah #tripseoul2019 #seoultrip #springinseoul #winterinseoul #autumninseoul #cherryblossom #dongdaemundesignplaza #everlandkorea #everlandthemepark #everland #zahahadid #artistsoninstagram #bigcity #citylifestyle #ddp #ledrose #kpoptrip #foodtrip #bananauyu
DDP (Dongdaemun Design Plaza) . One of a must-visit place when you come to Seoul🏢 . Anyone planning to visit Seoul ? Lets book with us 😬 . RM 1250 per Pax | Min 5 Pax . DM now @ Whatsapp 📲 . Include -> Guesthouse 🏘 Breakfast 🍞 Entrance Fees 🏰 Transportation (public) 🧕🏻 Tour Guide service . #tripseoulmurah #tripseoul2019 #seoultrip #springinseoul #winterinseoul #autumninseoul #cherryblossom #dongdaemundesignplaza #everlandkorea #everlandthemepark #everland #zahahadid #artistsoninstagram #bigcity #citylifestyle #ddp #ledrose #kpoptrip #foodtrip #bananauyu
Temukan keceriaan di setiap perjalanan travelmu. Seperti @rachmadwidarto yang berfoto di bridge of love lock N Seoul ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📸 @rachmadwidarto ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ #seoul #turseoul #paketturkoreamurah #turkorea #travelkorea #nseoultowerkorea #opentripkoreahemat #travelhematkorea #liburankoreamurah #liburankoreahemat #btsjinpic #blackpinkmeme #kpopjournal
Jom kwn3 kita ke Seoul 🇰🇷 . Xbyk dh seat yg tinggal utk trip autumn ni. Jgn tggu lg, jom kwn3, join team Stayfly kita explore Seoul sama3😍 . SEOUL-NAMI Autumn Trip 2019 🍂🍁 20 - 24 November | 5D4N | RM1499 . . TERMASUK: 📌4 Malam Penginapan 📌 Pengangkutan Khas 📌 Tour Leader 📌 Semua Entrance fees . TIDAK TERMASUK: ❌Tiket Penerbangan ( KUL - Seoul - KUL) ❌ Meals & travel Insurance ❌ Personal Expenses . Ok, untuk 5 hari kat Seoul, kita akan cover . 📍Buckhon Hanok ( Old Village ) 📍National Folk Museum 📍Gyeongbonguk Palace 📍Myeongdong Street (Shopping Street) 📍Dongdaemon Plaza (Rose Led) 📍Nami Island 📍Petite France 📍Cheonggyecheon Stream 📍Itaewon Street 📍Itaewon Mosque 📍Namdaemun Market 📍Ewha Woman University 📍Starfield Coexmall 📍Haneul Park 📍Insadong (Shopping Street) . . Utk details & pertanyaan bleh trus ws kami ----> www.wasap.my/601139050976 (Dd) . #stayfly #stayflyxadventure #seoul #namisland #pakejseoul #autumninmyheart #autumninseoul #iseoulu #pakejkoreamurah #musimluruhdikorea
They say 'autumn is a second spring where every leaf is a flower'. So here's a photo of (second) spring, enjoy its glorious colors. 🌸✨🍁
Anyeonghaseyo Seoul 🇰🇷 Seoul - Nami Autumn Trip 2019 🍂🍁 20 - 24 November | 5D4N | RM1499 . Anda peminat Korean Drama Kpop & dah lama teringin nak merasa Autumn di bumi Korea? . Inilah masanya! Kami dari @stayflyxadventure sedia membantu anda bagi yang pertama kali ingin ke Korea, dengan bajet yang berpatutan. . Jadi jika korang travel bersama anak-anak kecil & warga emas/ kurang upaya sangat digalakkan join trip bersama kami sebab kami mengunakan private transport, tak perlu naik tangga dan bersesak naik public transport semasa di sana nanti. . Bukan itu sahaja, penginapan yang kami sediakan dalam pakej ini bukannya Hostel yang jenis sharing bilik mandi dan tandas dengan orang lain. . Tapi kami sediakan penginapan di Guest House dua orang sebilik dengan tandas persendirian. Lebih selesa dan lebih privacy bukan 😉 . Ok, untuk 5 hari kat Seoul, kita akan cover . 📍Buckhon Hanok ( Old Village ) 📍National Folk Museum 📍Gyeongbonguk Palace 📍Myeongdong Street (Shopping Street) 📍Dongdaemon Plaza (Rose Led) 📍Nami Island 📍Petite France 📍Cheonggyecheon Stream 📍Itaewon Street 📍Itaewon Mosque 📍Namdaemun Market 📍Ewha Woman University 📍Starfield Coexmall 📍Haneul Park 📍Insadong (Shopping Street) . Jadi, jika korang betul-betul berminat, boleh terus PM atau Whatsapp disini www.wasap.my/60124722902/autumnseoul Jangan lupa untuk join channel telegram rasmi Stayfly X Adventure : https://t.me/Stayflyxadventure . #stayfly #stayflyxadventure #seoul #namisland #pakejseoul #autumninmyheart #autumninseoul #iseoulu #pakejkoreamurah #musimluruhdikorea
No spring content, we're sticking to autumn. 😬✨🍁
Looking for the best Autumn holiday destination for a quick city break? If you have not explored KOREA join us for an exclusive SEOUL experience on 30 Oct - 4 Nov 2019. . . Places to visit: 📍Nami Island 📍Hongdae/Dongdaemun 📍Yeouido Han River Park 📍Gyeongbokgung Palace 📍Namsangol Hanok Village 📍Insadong 📍Namdaemun Market 📍Myeondong Market 📍Itaewon 📍Namsan Tower 📍Cheongyeocheon Stream 📍Dongdaemun 📍Everland theme park . . For further information please contact +65 8531 3381 (Faizun). . #korea #seoul #triptokorea #packagekorea #autumninseoul #autumn2019 #namiisland #namsantower #bukchonhanokvillage #gangnam #kpop #dongdaemun #singapore #Malaysia #indonesia #seoultravel #travel #packagetour #korean #koreanfood #kimchi #tteokbokki #bulgogi #eidrestaurant #itaewon #explorepage #visitkorea #jejuisland #busan #kpop
Bismillaah... Hai, Gengs... Yang suka sama Seoul, kuy ikutan Open Trip awal November 2019, khayran insyaaAllah 😍 . Kalau di foto ini, pepohonannya kosong kayak hati kamu 😆 nanti pas autumn bakalan cantik luar biasaaa 😍😍😍 kayak kamu tiap abis tahajud 😍 MaasyaaAllah... . Buat yg serius minat mau ikutan, bisa tanya2 di inbox atau klik link di bio yaaa 😊 TabaarakArrahmaan 🌼 #opentrip #opentripnovember #autumninSeoul #seoul #autumn #koreantripuniessy
Hangeul, one of the most unique creations of the nation, was introduced in 1443 by King Sejong (r. 1418-1450), the 4th king of the Joseon Dynasty. In order to help all commoners to easily read and write this new alphabet, Hunminjeongeum (meaning "Proper sounds to instruct the people" in Korean) was created. The name of the language was changed to the current Hangeul in the 20th century. . . Hangeul is a series of scientifically designed characters. The alphabet is composed of basic consonants and vowels, each with a set sound, and a dot or a line added to form more sounds. The 5 main consonants (ㄱ, ㄴ, ㅅ, ㅁ, ㅇ) imitate the shape the lips and tongue make when producing that particular sound, while the 3 main vowel components (ㆍ, ㅡ, ㅣ) symbolize the sky, the earth and mankind respectively. Originally composed of 17 consonants and 11 vowels, only 14 consonants and 10 vowels are used in modern Hangeul. . . Hangeul, as a written language, did not have any influence from pre-existing writing systems. The language is very easy for all to learn, evidenced by Korea's illiteracy rates being one of the lowest in the world. Of all Korea's cultural assets, the citizens are most proud of Hangeul and thus designated October 9 as Hangeul Day, to memorialize and celebrate the invention of the alphabet. In addition, UNESCO inscribed Hunminjeongeum Haerye; The Hangeul Manuscript, on the Memory of the World Register in 1997. . . http://english.visitkorea.or.kr/enu/index.kto #korea #seoul #triptokorea #packagekorea #autumninseoul #autumn2019 #namiisland #namsantower #bukchonhanokvillage #gangnam #kpop #dongdaemun #singapore #seoultravel #travel #packagetour #korean #koreanfood #kimchi #tteokbokki #bulgogi #eidrestaurant #itaewon #explorepage #visitkorea #jejuisland #busan #kpop #hangul #fall2019 #Autumnseoul
Open Date - (OPEN TRIP) JOM KITA 😎 SEOUL - NAMI 🍁 Anyeonghaseyo Seoul 🇰🇷 Seoul - Nami Autumn Trip 2019 🍂🍁 20 - 24 November | 5D4N | RM1499 . Anda peminat Korean Drama Kpop & dah lama teringin nak merasa Autumn di bumi Korea? . Inilah masanya! Kami dari Stayfly X Adventure sedia membantu anda bagi yang pertama kali ingin ke Korea, dengan bajet yang berpatutan. . Jadi jika korang travel bersama anak-anak kecil & warga emas/ kurang upaya sangat digalakkan join trip bersama kami sebab kami mengunakan private transport, tak perlu naik tangga dan bersesak naik public transport semasa di sana nanti. . Bukan itu sahaja, penginapan yang kami sediakan dalam pakej ini bukannya Hostel yang jenis sharing bilik mandi dan tandas dengan orang lain. . Tapi kami sediakan penginapan di Guest House dua orang sebilik dengan tandas persendirian. Lebih selesa dan lebih privacy bukan 😉 . TERMASUK: 📌4 Malam Penginapan 📌 Pengangkutan Khas 📌 Tour Leader 📌 Semua Entrance fees . TIDAK TERMASUK: ❌Tiket Penerbangan ( KUL - Seoul - KUL) ❌ Meals & travel Insurance ❌ Personal Expenses . Ok, untuk 5 hari kat Seoul, kita akan cover . 📍Buckhon Hanok ( Old Village ) 📍National Folk Museum 📍Gyeongbonguk Palace 📍Myeongdong Street (Shopping Street) 📍Dongdaemon Plaza (Rose Led) 📍Nami Island 📍Petite France 📍Cheonggyecheon Stream 📍Itaewon Street 📍Itaewon Mosque 📍Namdaemun Market 📍Ewha Woman University 📍Starfield Coexmall 📍Haneul Park 📍Insadong (Shopping Street) . Jadi, jika korang betul-betul berminat, boleh terus PM atau Whatsapp disini www.wasap.my/60124722902 Jangan lupa untuk join channel telegram rasmi Stayfly X Adventure : https://t.me/Stayflyxadventure . #stayfly #stayflyxadventure #seoul #namisland #pakejseoul #autumninmyheart #autumninseoul #iseoulu #pakejkoreamurah #musimluruhdikorea #pakejmurah #pakejmampumilik
🇰🇷🇰🇷안녕하세요🇰🇷🇰🇷. . . Autumn in your SOUL. Explore Korea for 6D5N with MTN Getaways on 30 Oct - 4 Nov 2019. . . Places to visit: 📍Nami Island 📍Hongdae/Dongdaemun 📍Yeouido Han River Park 📍Gyeongbokgung Palace 📍Bukchon Hanok Village 📍Insadong 📍Namdaemun Market 📍Myeondong Market 📍Itaewon 📍Namsan Tower 📍Gangnam 📍Cheongyeocheon Stream 📍Dongdaemun 📍Ehwa University For further information please contact +65 8531 3381 (Faizun). #korea #seoul #triptokorea #packagekorea #autumninseoul #autumn2019 #namiisland #namsantower #bukchonhanokvillage #gangnam #kpop #dongdaemun #singapore #Malaysia #indonesia #seoultravel #travel #packagetour #korean #koreanfood #kimchi #tteokbokki #bulgogi #eidrestaurant #itaewon #explorepage #visitkorea #jejuisland #busan #kpop
“Wait for the Lord; be strong, and let your heart take courage; wait for the Lord!” ‭‭Psalms‬ ‭27:14‬ ‭ESV‬‬ 🚶🏼‍♀️
Craving for this view like I crave for burger at midnight. ✨😋
The time that I have on this earth should just be filled with good times. 多么幸运遇见--->你。 #love #couple #couplegoals #relationshipgoals #boyfriend #lovers #goals #relationship #instagood #bf #photography #travel #seoul #korea #autumn #autumnseason #autumninseoul #autumnleaves #hanbok
Surrounded by Gyeongbokgung Palace, Changdeokgung Palace and Jongmyo Shrine, Bukchon Hanok Village is home to hundreds of traditional houses, called hanok. The name Bukchon literally translates to "northern village". ⁣ ⁣ Have you ever visited Bukchon Hanok Village? If you haven't, would you like to visit it one day?⁣ ============================⁣ 📷 Photo by @_peppermint.b ⁣ ============================⁣ ➱ Tag us to be featured: #korean_adventure ⁣ ============================⁣ #seoulsecret #seoulnight #seoulsky #seoulsearching #seoulcity #seoulstreet #seoullife #seoulfirest #seoulstation #seoulshopping #exploreseoul #seoul_official #wheninseoul #koreaseoul #seoulmate #seouladdicts #iloveseould #seoulnation #seoulperfect #autumninseoul #southkorea2019 #southkoreatravel #southkoreans #southkoreaphotography #southkoreaphoto
It is autumn, and the colors are beautiful #autumninseoul
Never miss to have a selfie with Brown when you're in Seoul! 💜🇰🇷 #flashbackfriday #linefriends #linefriendsstore #autumninseoul
Random snap🏙
👋🏻 한주의 시작 #월요일 #점심 이국적인 #무교동유정낙지본점 에서 정갈한 #한끼 하세요! . Repost @completekim #감사합니다 🙏🏻 . 피렌체에서 낙지볶음 먹는 듯한 이국적 느낌. 정갈한 유정낙지 아침 식사. 얌냠 입맛 돋는다~😊🥘😁 #유정낙지본점 #성공회서울성당 #autumninseoul #gourmet #seoulperfect
They serve the prettiest ice cream 🌷
Getting lost is fun🦋
🇮🇹👇🏻• 🌍 One of my dreams was to travel every European country before turning 30.. But I failed 😂 For some reasons : 1. I started to come back in countries I have already visited 2. I discovered the charming Asia...and before my 30 I visited Japan and China twice 🙃😌🤗 . . I paused the Old continent for a while and the latest Asian countries I visited was South Korea 🇰🇷 . Seoul amazed me so much I can’t wait to come back one day! Especially when my Korean beauty mask will come to an end 🧖‍♀️ . . Which Asian city would you visit between Tokyo, Beijing and Seoul? I am curious ☺️ .. .. 🇮🇹 🌍 Uno dei miei sogni era quello di visitare tutta l’Europa prima dei 30 anni.. ma ho fallito 😂😂 per vari motivi, innanzitutto tornavo spesso nelle città che mi piacevano e poi ho scoperto l’affascinante Asia ❤️ e prima dei 30 anni ho avuto la fortuna di andare due volte in Giappone e due volte in Cina 🙏🏻 . Ho messo in pausa l’europa per un po’ prima della scorsa estate, e l’ultimo paese asiatico che ho visitato è stata la Corea del Sud 🇰🇷 Seoul mi ha rubato il cuore e non vedo l’ora di tornarci..anche perché fra un po’ le mie scorte di maschere di tessuto stanno finendo 😂🧖‍♀️ . Quale città asiatica scegliereste come meta tra Tokyo, Pechino e Seoul? Sono curiosa!! ☺️ . . . #proudlyoutiftreapeter . #passportexpress #openmyworld #exploremore #traveldeeper #colorfullife #agameoftones #girlaroundtheworld #nomadicgirls #sheexplores #ladiesgoneglobal #sheisnotlost #girlsborntotravel #travelinachicas #femmetravel #outdoorwomen #darlingescapes #girlsvsglobe #girlslovetravel #wearetravelgirls #dametraveler #autumninseoul #viaggiarechepassione #viaggiaresempre #seoul_korea #travelgirlsgo #soulofseoul @seoul.southkorea @seoul_official l @seoul_korea #gotouring #travelgirlsgo #darlingescapes
Exploring Bukchon Hanok Village through the yellow dusk. 😷#Autumninseoul #weatheralert
Hello November! 🙆 #autumninseoul
Colors of Nature! #autumninseoul
next page →