#awekmuda

15,670 posts

Loading...
Bila mak nampak cam adik kita😂😂 #awekmuda #mama
Cause it is PRICELESS-QUINN V 🍓💋 . - Whatsapp 📲 : 0172367332 . Anytime onzz . COD AREA 🤝: 🍑SG.BULOH 🍑DAMANSARA DAMAI 🍑KOTA DAMANSARA, 🍑MUTIARA DAMANSARA 🍑TESCO 🍑IKEA 🍑ONE UTAMA 🍑THE STRAND MALL 🍑GIANT KOTA DAMANSARA 🍑NSK KOTA DAMANSARA 🍑PRIMA DAMANSARA 🍑BANDAR SRI DAMANSARA 🍑DAMANSARA PERDANA. . #Quinnv #rahsiasuamisayang #kesejahteraanrumahtangga #kemut #vaginaketat #awekmuda
A good wife makes her husband happy -QUINN V 🍓 . - Whatsapp 📲 : 0172367332 . Anytime onzz . COD AREA 🤝: 🍑SG.BULOH 🍑DAMANSARA DAMAI 🍑KOTA DAMANSARA, 🍑MUTIARA DAMANSARA 🍑TESCO 🍑IKEA 🍑ONE UTAMA 🍑THE STRAND MALL 🍑GIANT KOTA DAMANSARA 🍑NSK KOTA DAMANSARA 🍑PRIMA DAMANSARA 🍑BANDAR SRI DAMANSARA 🍑DAMANSARA PERDANA . #Quinnv #rahsiasuamisayang #kesejahteraanrumahtangga #kemut #vaginaketat #awekmuda #montok
A good wife makes her husband happy -QUINN V 🍓 . - Whatsapp 📲 : 0172367332 . Anytime onzz . COD AREA 🤝: 🍑SG.BULOH 🍑DAMANSARA DAMAI 🍑KOTA DAMANSARA, 🍑MUTIARA DAMANSARA 🍑TESCO 🍑IKEA 🍑ONE UTAMA 🍑THE STRAND MALL 🍑GIANT KOTA DAMANSARA 🍑NSK KOTA DAMANSARA 🍑PRIMA DAMANSARA 🍑BANDAR SRI DAMANSARA 🍑DAMANSARA PERDANA . #Quinnv #rahsiasuamisayang #kesejahteraanrumahtangga #kemut #vaginaketat #awekmuda #montok
Mandalika bersame jamu gadis. Walupun sudah berumur #amalkanjamugadis #awekmuda
Pencarian 30 wajah bermula.. Basic makeup free khas pd sesiapa xpernah makeup dengan dila.. Ada sesiapa nak tak??🙋🙋🙋
anya rm65 sahaja ,kebaikkan yg anda akan dapat bila ambil Quinn V 🍓 . * Membantu merawat keputihan . * Masalah kitaran Haid . * Menengangkan payudara & pinggul . * Mengatasi sengugut . * Mengatasi bau badan . * Merapatkan Vagina . * Menghangatkan lagi KEINTIMAN suami isteri . * Meningkatkan sesuburan wanita . * Membantu mendapatkan zuriat . * Seri Awek muda . * Membuang toksid dalam badan . * Baik untuk wanita MENOPAUSE * Memberi tenaga sepanjang masa . . . 🔞 kalau dah suami tak ghairah macam dulu jgn marah ,hampa yang malaih nak jaga aset hampa☝️ . #rahsiasuamisayang #payudaramontok #jamumodern #vaginagrip #rahsiawanita #quinnv #Quinnvdamansara #quinnvfeedback #quinnvdamansaradamai #quinnvkotadamansar #quinnvshbuloh #quinnvprimadamansara #rahsiasuamisayang #awekmuda #payudarategang #missvketat
anya rm65 sahaja ,kebaikkan yg anda akan dapat bila ambil Quinn V 🍓 . * Membantu merawat keputihan . * Masalah kitaran Haid . * Menengangkan payudara & pinggul . * Mengatasi sengugut . * Mengatasi bau badan . * Merapatkan Vagina . * Menghangatkan lagi KEINTIMAN suami isteri . * Meningkatkan sesuburan wanita . * Membantu mendapatkan zuriat . * Seri Awek muda . * Membuang toksid dalam badan . * Baik untuk wanita MENOPAUSE * Memberi tenaga sepanjang masa . . . 🔞 kalau dah suami tak ghairah macam dulu jgn marah ,hampa yang malaih nak jaga aset hampa☝️ . #rahsiasuamisayang #payudaramontok #jamumodern #vaginagrip #rahsiawanita #quinnv #Quinnvdamansara #quinnvfeedback #quinnvdamansaradamai #quinnvkotadamansar #quinnvshbuloh #quinnvprimadamansara #rahsiasuamisayang #awekmuda #payudarategang #missvketat
Hanya rm65 sahaja ,kebaikkan yg anda akan dapat bila ambil Quinn V 🍓 . * Membantu merawat keputihan . * Masalah kitaran Haid . * Menengangkan payudara & pinggul . * Mengatasi sengugut . * Mengatasi bau badan . * Merapatkan Vagina . * Menghangatkan lagi KEINTIMAN suami isteri . * Meningkatkan sesuburan wanita . * Membantu mendapatkan zuriat . * Seri Awek muda . * Membuang toksid dalam badan . * Baik untuk wanita MENOPAUSE * Memberi tenaga sepanjang masa . . . 🔞 kalau dah suami tak ghairah macam dulu jgn marah ,hampa yang malaih nak jaga aset hampa☝️ . #rahsiasuamisayang #payudaramontok #jamumodern #vaginagrip #rahsiawanita #quinnv #Quinnvdamansara #quinnvfeedback #quinnvdamansaradamai #quinnvkotadamansar #quinnvshbuloh #quinnvprimadamansara #rahsiasuamisayang #awekmuda #payudarategang #missvketat
KENAPA PERLU SERUM? Untuk apa sebenarnya serum ini? Serum wajah berupaya melembapkan dan membantu melambatkan proses penuaan. Serum mempunyai kelembapan yang tinggi berbanding pelembap (moisturizer) yang biasa. Struktur serum yang cair berupaya untuk meresap dengan cepat pada kulit dan meningkatkan kolagen wajah anda. Bagi wanita yang mengenakan mekap di wajah, serum sangat penting membantu kulit wajah anda kelihatan segar dan kekal setelah menggunakan mekap. Serum juga dipakai pada waktu pagi sebelum apply foundation glitterglow dan malam sebelum tidur. Pemakaian serum secara konsisten akan membuat wajah anda kelihatan lagi muda daripada usia #serumvitamine #lorabeauty #merawat #menglowingkan #awekmuda
Putik bunga rose yang ada dalam minyak boonga.Yang mana nak cantik jom try.#minyakboongaaifaazlan #minyakboongaputrajaya #minyakcantik #minyakbungaflawless #minyakbungaglowing #awekmuda #awekcantik
Bila ade pm yang nak try wd sebab masalah bekas bekas parut jerawat ni Cik Tipah mula teringat kat dear Hadzrah ni . Macam tu la memula die pm cik tipah,sebab masalah parut jerawat dan pori terbuka . Dia cakap dulu lagi teruk,tp dah guna memacam sekarang dah kurang tapi tetap ade dan sebab tu la nak try wd ni . Sekali tengok lepas 10 hari kemudian die wasapppp kakkkkk i like la wd ni,love gilosssssss😍😍😍😍...haaa sampai gitu sekali la,sekali dia bagi pic terkini nahhh skin glass uolls,memancorr glowing tu haissshhh,gerammm je nengoknye . Dear Hadzrah saiyanggg,tq sudi bagi feedback n testi ni taw,ramai yang nak try wd asbab kisah awak ni,muahhh tikedd😚 . Kalau ade yang like name Hadzrah tu die la tu,dah cakap tak de duta berbayar produk wd ni,semua testi ori dari pengguna sendiri💓 . 0174352328 #wdta #wow #terbaik #cantik #putih #melepak #awekmuda #gebu #mantap #meletop #cun #beyourself #likeit #loveit #like4like #likeforfollow #likeforfollow #follow4follow
"Huwarggggghhh , sakitnyaa hatiiii! Kakak la ni paksa pakai #WD haritu. Sekarang dah terpaksa beli pulak 😖 Sejak pakai wd ni kawan kawan asik puji je. Sampai sister kat hospital pun tegur nampak lain. " Jeragat tebal dah makin pudar. Muka berseri seri macam penantin baru hiks. Sebelum ni dah pakai macam macam produk. Tak jadi apa pun. Tapi pakai wd ni, bestt pulak. Calit kat 3 point nadi je pun. 😅 Huuuu nak kena repeat order la ni. Wd dah nak habis. Alang alang dah berkesan tu. Beli 3 botol terus la. Jimat RM60. hadoii nak gelak sis baca feedback cust ni 😆 Memula kakak eh bagi, kemain tak percaya calit kat nadi boleh cantik, effect satu badan. Dah pakaii, jatuh hati gedebuk gedebab diaaa. Serius tak rugi uols try WD ni. Dia bukan krim biasa biasa. Susuk moden terbaikkk, Pakej awet muda lagi tawww. . 0174352328 #wdta #wow #terbaik #cantik #putih #melepak #awekmuda #gebu #mantap #meletop #cun #beyourself #likeit #loveit #like4like #likeforfollow #likeforfollow #follow4follow
Bila guna si calit nadi ni TERPAKSA CANTIK,TERPAKSA AWETMUDA😜 . mak dan anak cemtu,haisshhh korang jangan stress tengok,mehh sini piyem nak bagi harga kaseh saiyang jurrr . 0174352328 #wdta #wow #terbaik #cantik #putih #melepak #awekmuda #gebu #mantap #meletop #cun #beyourself #likeit #loveit #like4like #likeforfollow #likeforfollow #follow4follow
Haishhhh!!! Macam nak jilat screen ja tengok DAY CREAM FBS nih. Jangan tertipu, ni bukan aiskrim tau ! 😋😋😋 #daycreamfbs #serumfbs #SetQaseh #jomcantik #awekmuda
Pendaftaran ejen TopUp rm10 Boleh jual TopUp: Maxis, Digi, Celcom, Umobile, TuneTalk, Xox, Altel, Friendi, Tron dn njoi Boleh bayar bil utiliti cth: Bil air, elektrik, astro, telefon dn lain-lain Berminat nak jadi ejen TopUp wasap /60193223507 #awekhot #awekcendol #aweks #aweksekolah #awekseksi #awekmantap #awekbogel #awektudung #awekmuda #awekcun #minahsistor #topupmurah #dealertopup #mastertopup @adk.nisa @eccah81 @tg.syafieelaa @norlela_70 @noraa.aaa_ @cikguu.afifah @umiehaffizah @az.zee @cut_qisya #guamusang @mia_razak9
Ayuraa Beauty Candy Perisa Oren🍊 🍊Mempunyai Vitamin C 🍊1 biji tablet oren sehari cukup utk merawat kulit 🍊 Parut jerawat & jeragat mampu hilang dlm mase 1 minggu 🍊 Menghilangkan Parut 🍊 Makan sekali dah cukup Untuk bantu mengaktifkan colagen dan gluta dalam badan 🍊Memulihkan Tapak Kaki Yang Merekah 🍊 Melembabkan Kulit Kering 🍊 Menjadi Kulit kekal awet muda/Anjal KUNYAH KUNYAH JE AGAR CANTIK & BERTENAGA SEPANJANG MASA HIDUP SEMAKIN ANGGUN, BERKEYAKINAN & LEBIH CANTIK DARI HARI KE HARI 1 Kotak Rm50 Shj tauu Berkelulusan KKM 600-7/2/1(31) Klik2 link cini www.wasap.my/60197380029/ABC Klik2 link cini www.wasap.my/60197380029/ABC Klik2 link cini www.wasap.my/60197380029/ABC #cantikluaran #sihatdalaman #serlahkankecantikandaridalaman #kurus #putihgebugebass #kurussihat #ketatmantap #awekmuda #jamuperapat #jamulangsing #jamucantik #periodteratur #hilangsengugut #mlikbooster #tenagadalam #ayuraa #AyuraaCandy #ayuraabeautycandy #ayuraabeautecandysemudahabc #teamrina
Sebiji Purple 💜 ABC mampu MEMBANTU bahagian KUNCI INTIM WANITA seperti 🍇 Bibir FARAJ menjadi merah jambu 🍇Menambah keanjalan 🍇 FARAJ menjadi ketat dan sendat 🍇 Hilangkan masalah BECAK , FARAJ LONGGAR , KEPUTIHAN. 🍇 Mencegah BAU FARAJ yang kurang ENAK . 🍇 Mempercepatkan luka bersalin 🍇 Menaikan Rasa Gairah Bersama Kunyah2 ABC wanita agar SIHAT dan BERSIH... Dalam Terjaga 🔴Putih 🔴Awek Muda 🔴Kurus 🔴Gebu 🔴Ketat 15 biji Berperisa 🍊 (oren) & 15 biji berperisa 🍇 (blueberry) Dalam 1 BoTOL ???? Ada 30 biji ?? HIDUP SEMAKIN ANGGUN,BERKEYAKINAN & LEBIH CANTIK DARI HARI KE HARI 1 Kotak Rm50 Shj tauu Berkelulusan KKM 600-7/2/1(31) Klik2 link cini www.wasap.my/60197380029/ABC Klik2 link cini www.wasap.my/60197380029/ABC Klik2 link cini www.wasap.my/60197380029/ABC #cantikluaran #sihatdalaman #serlahkankecantikandaridalaman #kurus #putihgebugebass #kurussihat #ketatmantap #awekmuda #jamuperapat #jamulangsing #jamucantik #periodteratur #hilangsengugut #mlikbooster #tenagadalam #ayuraa #AyuraaCandy #ayuraabeautycandy #ayuraabeautecandysemudahabc #teamRina
Hi uolls... . Sis perkenalkan produk shaklee lagi.. . Vita-E Complex Shaklee(120 capsul) - RM 140 include postage . Ni khas untuk uolls yang nak kulit yang bermasalah dari kesan parut dari pemedahan/jerawat ke #gebu #licin #flawless #awekmuda 😍😍😍😍😍😍😍 . Berminat? . Meh PM sis #shaklee #mukamakingebu #awekmuda
Hi & Assalammualaikum Quinns 💗 . Kalau Korang Malas ,nak tunggu 2 ke 3 hari barang sampai kita pun ada buat COD jugak . HARI - HARI . depan rumah . SIAP ADA GIFT LAGI ,dan ada Discount Kalau buat pembelian 3 kotak keatas. . Jangan tunggu lama2 ,dok pikir lama2 . Takkan ada perubahan pun . Cuba 1 mesti tak menyesal . Memang tak menyesal. . Nak Order whatsapp je : 017.236.7332 . Anytime onzz. . . #Quinnvdamansara #quinnvfeedback #quinnvdamansaradamai #quinnvkotadamansar #quinnvshbuloh #quinnvprimadamansara #rahsiasuamisayang #awekmuda #payudarategang #missvketat
. Tak smestinya cirit birit ye! Anda ada tanda- tanda seperti ini? Atasi 8 tanda badan penuh toksin dengan #steatehhijau . . Selepas ni takde lagi masalah perut buncit, masalah lemak berlebihan. Buang air pun lancar. Toksin merbahaya dalam perut pun hilang 😚 - Rugi тaĸ cυвa dιjaмιn нarga мaмpυ мιlιĸ. joм wнaтѕapp 📲 +60137229688 +60137229688 +60137229688 . - #steagreentea #matcha #puregreentea #plussize #sihatsecarasemulajadi #melaka #metabolismebooster #kedah #perak #perlis #seremban #kakakasipenjualtehhijaustea #cergasbertenaga #slimtea #awekmuda #steajb #slimteamurah #stokiststea #stea #slimteamy #metabolismbooster #greenteaextract #kurussihat #uitmskudaijohor #ramping #tamanuniversiti #kelebangmelaka
. Tak smestinya cirit birit ye! Anda ada tanda- tanda seperti ini? Atasi 8 tanda badan penuh toksin dengan #steatehhijau . . Selepas ni takde lagi masalah perut buncit, masalah lemak berlebihan. Buang air pun lancar. Toksin merbahaya dalam perut pun hilang 😚 - Rugi тaĸ cυвa dιjaмιn нarga мaмpυ мιlιĸ. joм wнaтѕapp 📲 +60137229688 +60137229688 +60137229688 . - #steagreentea #matcha #puregreentea #plussize #sihatsecarasemulajadi #melaka #metabolismebooster #kedah #perak #perlis #seremban #kakakasipenjualtehhijaustea #cergasbertenaga #slimtea #awekmuda #steajb #slimteamurah #stokiststea #stea #slimteamy #metabolismbooster #greenteaextract #kurussihat #uitmskudaijohor #ramping #tamanuniversiti #kelebangmelaka
RAHIM KEMBANG ???? Adakah anda mengalami seperti di bawah ?? 9 Tanda RAHlM TAK SIHAT . 1 - Sakit Tumit 2 - Sakit Tapak Kaki 3 - Sakit Pinggang 4 - Sakit Ari-Ari 5 - Cik bawah Berbau 6 - Sakit Ketika Bersama 7 - Cik bawah Kentut 8 - Selalu Kembung Perut 9 - Sering "Basah" . Jika anda ada salah satu dari 9 tanda di atas, anda berkemungkinan besar mempunyai masalah RAHlM. Ikhtiar dalam merawat rahim kembang HARUMNITA dari As Legacy ... Jum cuba sekarang sebelum parah ... 0163984590 #aslegacy #rahimkembang #harumnita #gentelharumnita #sihat #awekmuda
Dok makan je product! Hangpa semua kena try yang sapu sapu boom besar! Kita kena biar aset padu, kecang & ketat baru la cik abang sayang 😍 Hangpa semua sapu kat tetek kat bontot laju laju hari hari balik abang terus ngap hang! Jangan marah sis kalau abang abang sayang korang. . . #sabunpayudara #lovepotionbyhushhush #inmyfeelingschallenge #inmyfeelingschallengemalaysia #tiktokchina #tiktokhot #tiktokviral #babymall #babyctdk #milkbooster #awekseksi #awekmelayu #awekcun #awekcendol #awekmuda #awektudung #tetekmontok #tetekbesar #inmyfeelingschallengemalaysia #inmyfeelings #kikichallenge #kikidoyouloveme #kikichallengefail #kekechallenge #cikguseo
. Sedikit #tipskakeja nak kongsi. Sebelum tidur pekena secawan STEA #tehhijau membantu untuk dapat kan tidur yang berkualiti🍵 . Nanti korang akan lihat kesannya. Cuba dulu baru tau!!! . Tidur cukup 7-8 jam sehari mampu membakar 400 kcal sehari. . Selamat malam #stealovers ❤️ . . . Jom amalkan minum #tehhijaustea secara konsisten dan korang akan lihat hasilnya selama sebulan. . To Oder WhatsApp us fo more info:- +60137229688 +60137229688 +60137229688 . #steagreentea #matcha #puregreentea #slimtea #plussize #greenteaextract #sihatsecarasemulajadi #kakakasipenjualtehhijaustea #cergasbertenaga #slimtea #awekmuda #steajb #slimteamurah #stokiststea #stea #slimteamy #metabolismbooster #tehhijau #agentdiperlukansegera #breakfast #pahang #kelantan #kedah
Nak mekap lawa pakai foundation awek muda...tahan lama jimat.... Untk yg trial rm18 jee...yg full rm48.... Jom wasap ayu cpt smntra stok msh ada... Www.wasap.my/60199016198/fd #foundation #awekmuda #murah
siape ade masalah jeragat, betul tak sy cakap bertahun dah cuba macam² produk untuk jeragat ni tak pernah hilang kan, pudarrr pudarrr then naik lagi melataaa itu la masalah orang yang ade jeragat kite kite je faham ni kan 😢 Dah tak mo sesedihh lagi, mehh calit krim anti jeragat ni, komfem puas hati lepas ni tengok cermin senyum sampai telinga 😊 . 0174352328 #wdta #tegang #anjal #awetmuda #glowing #krimawetmuda #krimantijeragat #paskal #neelofa #wow #terbaik #cantik #putih #melepak #awekmuda #gebu #mantap #meletop #cun #beyourself #likeit #loveit #like4like #likeforfollow #likeforfollow #follow4follow
Yaamfunnn bau peluh pon dah tak de sejak calit wd ni,haisshhhhh apa lagi mahunya kamoo😁 . Wd memang best,dalam banyak banyak produk yang pernah sis guna,wd yang paling the best everrrr . Tak mungkin tukar ganti lagi😘 . 0174352328 #WDTA #wow #terbaik #cantik #putih #melepak #awekmuda #gebu #mantap #meletop #cun #beyourself #likeit #loveit #like4like #likeforfollow #likeforfollow #follow4follow
📣 PERHATIAN kepada Anak Dara , Isteri & Wanita berusia (40 + meno P ) . Ada masalah wanita tak 👆 Kalau ada masalah wanita ,dah bermacam macam produk dah cuba ,pakai atau sapu . Masih lagi tak berkesan . Bawa-bawa lah cuba produk kami ni . QUINN - V 🍓 . Insyallah berkesan . Kami ada beribu testimoni dalam hanya 2 mggu launching nya Quinn-v ni. . Tak payah tunggu lama2 ,berkira dengan diri tu. . Muka ada cantik. Pakaian ada cantik . Dalaman ? Miss V ? . Benda tu memang tak nampak, kita sorang yang rasa masalah tu. Tapi sampai bila ? . . Nak Order whatsapp je 📲 : 017.236.7332 . Anytime onzz. . . #Quinnvdamansara #quinnvfeedback #quinnvdamansaradamai #quinnvkotadamansar #quinnvshbuloh #quinnvprimadamansara #rahsiasuamisayang #awekmuda #payudarategang #missvketat
next page →