#awekmuda

17,837 posts

Loading...
Hi Gorgeous ๐Ÿค— . Pore Clear Toner _100ml_ . -Membersihkan wajah lebih mendalam -Mengecilkan pori -Penyegar wajah -Kecut jerawat -Memulihkan PH kulit wajah -Tak mengeringkan wajah -Tak pedih -Sesuai utk kulit sensitif wasap 0194513677 #bffmagicskincare #skincare #jeragat #putih #jerawat #merkuryhaters #awekmuda #krimsiang #krimmalam #serum #viralmalaysia #malaysia #brunei #singapore #testimoni #igloofacemask #facemask #scrubjerawat #scrub #bffscrubawayurskindirt #toner #kkm #halal #porecleartoner #nur2 #curicuricinta
Sis ni banyak happy bila kulit cerah secara sekata, tak la muka putih, tangan gelapkan... ๐Ÿ˜Š Uolls yang ada problem macam sis ni... Ke nak tengok jer, main pm min...hihi #jeragat #jerawat #putih #kulitbersih #kulitputih #cantik #antiradang #antijerawat #berseri #mencerahkan #cegahjerawat #cegahjeragat #kulitberminyak #kulitanjal #kulitlicin #antioksidan #kolegen #awekmuda #merawat #antiagingskincare #bintikhitam #jelita #menawan #antijerawat #antijeragat #gojes #vitamincserum #menganjal #merawat #cikguseo
Min nak say sorry sebab Calla Beautskin Miss JERAWAT sis dah hilang... ๐Ÿ˜ Suka sangat min tengok bila, yang guna Calla dah cantik, raya nanti boleh la selfie puas2... ๐Ÿ˜Š #jeragat #jerawat #putih #kulitbersih #kulitputih #cantik #antiradang #antijerawat #berseri #mencerahkan #cegahjerawat #cegahjeragat #kulitberminyak #kulitanjal #kulitlicin #antioksidan #kolegen #awekmuda #merawat #antiagingskincare #bintikhitam #jelita #menawan #antijerawat #antijeragat #gojes #vitamincserum #menganjal #merawat #cikguseo
Siapa kata tak leh berjamu bulan puasa...lebih elok amalkan jamu jpj sebelum sahur... Badan tak lesu & bertenaga. Kalau tak. Mesti korang melepek jer kan... Yg ada gastric InshaAllah membantu sgt korang . Waktu bulan lusa adalah bonus utk korang utk capai berat ideal sebab boleh bantu cut Selera d SERAP LEMAK TEPU korang tu tau... HERBAL TERBAIK KAMI BERIKAN UTK ANDA.. www.wasap.my/601129808475/jamu Puasa #jamudarikelantan #jamukuncilaki #mantap #montok #awekmuda #gebu #seriwajah #Kompom100percent #jamuhebat #jamupikatlaki #bertenaga #sihat #caramudahdanselamat #jamudalampantang #ibubersalin #buttbesar #jamukesihatandalaman
Apa kelebihan lovlin birds nest ni sebenarnya? Meh baca antara khasiatnya kat sini ya . . . Khasiat lovlin birdโ€™s nest . . ๐Ÿ•Š Meningkatkan metabolisma . ๐Ÿ•Š Memperbaiki struktur kulit . ๐Ÿ•Š Melambatkan proses penuaan . ๐Ÿ•Š Menguatkan saluran pernafasan . ๐Ÿ•Š Memperbaiki saluran pencernaan . ๐Ÿ•Š Pengambilan sarang burung walet ketika kehamilan dapat mengurangi rasa sakit pada punggung, memperkuat paru-paru bayi yang dikandung . ๐Ÿ•Š Mempercepatkan proses penyembuhan setelah melahirkan. ๐Ÿ•Š Kesihatan tenaga batin (Menghasilkan sperma bagi lelaki & Menghasilkan / peningkatan telur dalam ovari.) . ๐Ÿ•Š Sangat elok untuk mengubati kulit yang berjerawat . . โค๏ธ . . Harga? Sangatlah mampu milik! RM20 jer sisturrrr untuk 1set (3bottle) . . #sayajualmurah #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #trustedseller #ctdk #neelofa #jihanmuse #aydajebat #fattzura #zizanrazak #kepalabatas #sungaipetani #Georgetown #kulim #bandarperda #aslegacy #sarangburungwalit #shaklee #demica #susumaaez #chocofit #kesihatandalaman #awekmuda #kulitcantik #kecantikanwajah #motifviral #nona #dramasangat #astrogempak
Apa kelebihan lovlin birds nest ni sebenarnya? Meh baca antara khasiatnya kat sini ya . . . Khasiat lovlin birdโ€™s nest . . ๐Ÿ•Š Meningkatkan metabolisma . ๐Ÿ•Š Memperbaiki struktur kulit . ๐Ÿ•Š Melambatkan proses penuaan . ๐Ÿ•Š Menguatkan saluran pernafasan . ๐Ÿ•Š Memperbaiki saluran pencernaan . ๐Ÿ•Š Pengambilan sarang burung walet ketika kehamilan dapat mengurangi rasa sakit pada punggung, memperkuat paru-paru bayi yang dikandung . ๐Ÿ•Š Mempercepatkan proses penyembuhan setelah melahirkan. ๐Ÿ•Š Kesihatan tenaga batin (Menghasilkan sperma bagi lelaki & Menghasilkan / peningkatan telur dalam ovari.) . ๐Ÿ•Š Sangat elok untuk mengubati kulit yang berjerawat . . โค๏ธ . . Harga? Sangatlah mampu milik! RM20 jer sisturrrr untuk 1set (3bottle) . . #sayajualmurah #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #trustedseller #ctdk #neelofa #jihanmuse #aydajebat #fattzura #zizanrazak #kepalabatas #sungaipetani #Georgetown #kulim #bandarperda #aslegacy #sarangburungwalit #shaklee #demica #susumaaez #chocofit #kesihatandalaman #awekmuda #kulitcantik #kecantikanwajah #motifviral #nona #dramasangat #astrogempak
Apa kelebihan lovlin birds nest ni sebenarnya? Meh baca antara khasiatnya kat sini ya . . . Khasiat lovlin birdโ€™s nest . . ๐Ÿ•Š Meningkatkan metabolisma . ๐Ÿ•Š Memperbaiki struktur kulit . ๐Ÿ•Š Melambatkan proses penuaan . ๐Ÿ•Š Menguatkan saluran pernafasan . ๐Ÿ•Š Memperbaiki saluran pencernaan . ๐Ÿ•Š Pengambilan sarang burung walet ketika kehamilan dapat mengurangi rasa sakit pada punggung, memperkuat paru-paru bayi yang dikandung . ๐Ÿ•Š Mempercepatkan proses penyembuhan setelah melahirkan. ๐Ÿ•Š Kesihatan tenaga batin (Menghasilkan sperma bagi lelaki & Menghasilkan / peningkatan telur dalam ovari.) . ๐Ÿ•Š Sangat elok untuk mengubati kulit yang berjerawat . . โค๏ธ . . Harga? Sangatlah mampu milik! RM20 jer sisturrrr untuk 1set (3bottle) . . #sayajualmurah #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #trustedseller #ctdk #neelofa #jihanmuse #aydajebat #fattzura #zizanrazak #kepalabatas #sungaipetani #Georgetown #kulim #bandarperda #aslegacy #sarangburungwalit #shaklee #demica #susumaaez #chocofit #kesihatandalaman #awekmuda #kulitcantik #kecantikanwajah #motifviral #nona #dramasangat #astrogempak
Warna dalam gambar ni :- Koleksi : Basic Set Bawal Chiffon 45โ€™ โ€ข Lime โ€ข Silver Charm โ€ข Macy Grey #mvacademy #mustveri #tudungbawal #cantikcantik #jombeli #bidang45 #hadiahanniversary #hadiahbirthday #bawalovers #cantikdipakai #awekmuda #anggundipagiraya #babysayang #sayangsayang #sayajual #giftsforher
Ketahui kelebihan lovlin birds nest ni, antara khasiatnya adalah; . . Khasiat lovlin birdโ€™s nest . . ๐Ÿ•Š Meningkatkan metabolisma . ๐Ÿ•Š Memperbaiki struktur kulit . ๐Ÿ•Š Melambatkan proses penuaan . ๐Ÿ•Š Menguatkan saluran pernafasan . ๐Ÿ•Š Memperbaiki saluran pencernaan . ๐Ÿ•Š Pengambilan sarang burung walet ketika kehamilan dapat mengurangi rasa sakit pada punggung, memperkuat paru-paru bayi yang dikandung . ๐Ÿ•Š Mempercepatkan proses penyembuhan setelah melahirkan. ๐Ÿ•Š Kesihatan tenaga batin (Menghasilkan sperma bagi lelaki & Menghasilkan / peningkatan telur dalam ovari.) . ๐Ÿ•Š Sangat elok untuk mengubati kulit yang berjerawat . . โค๏ธ . . Harga? Sangatlah mampu milik! RM20 sahaja untuk 1set (3bottle) . . #lovlinbirdnestklsentral #lovlinbirdnest #lovlinbirdnestputrajayasentral #supplimentnatural #suppliment #onlineshop #sayajualmurah #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #trustedseller #sarangburungwalit #kesihatandalaman #awekmuda #kulitcantik #kecantikanwajah #motifviral
Comelnyo awok Kalau ada berminat nak dapatkan rawatan kecantikan dari emi spa Boleh terus pm wshap ke nombor di akhir vedio ini terima kasih > > > > SPA terus ke rumah anda > > > Vedio penuh di https://youtu.be/GYPXfmn_h-o #spa #awekmuda #awek #jimatduit #awekcomel #kisahawok #nakcomel #nakkuruscepat #janjipuashati ๐Ÿ˜‰ #loniviral #cepat #viral #vedio #comel #mekkelantan #sopian_osman #aimantakisah #pyanx7 #kristal_gallery #kuantan
LAGI TESTI MAK NGAN ANAK UOLLS๐Ÿ˜ฑ . . Uish makin lama makin ramai mak awet muda amat.Sampai ramai salah anggap,ingat adik beradik.Bertahun mudanya wehhh. . . Yela dah macam adik ngan kakak kan๏ผŸ Ni lah AKIBAT guna WDTA yang formula triple Advance tu.Berfungsi MENCERAH,MENGANJAL,MENEGANG dan AWET MUDA 3 KALI GANDA lebih PANTAS. . . Bukan susah pun nak gunanya.Sapu pada 3 nadi utama 2x sehari n buat cream malam.Siap๏ผ . . Pastu tunggu jelahhh kesan die macam sis ni ha.Tak leceh langsung nak guna,pastu effect best.HALAL n LULUS KKM tau.Tanpa was-was. . . Sesuai lah ngan Azam tahun baru.Nak setel masalah kulit,nak cerah,n awet muda๐Ÿ˜ . . Sesambil shantik,leh grab peluang JOIN LUCKY DRAW #TEAMFIZA .Mana tau bertuah,memang berbaloi.Dapat gift best best . . Jom detim sini๐Ÿ‘‡ 601126514945 #NakCantikCariAkak #wdmelaka #calitnadi #cantik #skincare #wdtajohor #wdtaperak #wdtapenang #wdtakl #wdtaselangor #merawatjeragat #merawatjerawat #merawatkulitkusam #ajimaura #melaka #muamelaka #cantiksebelumraya #sedondongmakanak #awekmuda #wdterenganu #ibumengandung #masakan #luckydraw #wdtamelaka #wdtahebat #krimkecantikan #wdta #kkm #halal
Alhamdullilahhh hasil calit dekat nadi dengan konsisten jea bukan kata aweks muda tapiii boleh jugak dapat kembalikan badan idamannn uitttt. . Yang penting kena la calittt dengan konsisten bagi dy cuci dalam dulu baruu laa lawa luar dalam authhhh . . #wdmelaka #calitnadi #cantik #skincare #wdtajohor #wdtaperak #wdtapenang #wdtakl #wdtaselangor #merawatjeragat #merawatjerawat #merawatkulitkusam #ajimaura #melaka #muamelaka #cantiksebelumraya #sedondongmakanak #awekmuda #wdterenganu #ibumengandung #masakan #luckydraw #wdtamelaka #wdtahebat #krimkecantikan #wdta #kkm #halal
Nak Cantik perlu usaha. Takmo biar je kan ๐Ÿ™‚ . . Ramai kata jaga Tak jaga sama je ,Bila dah makin berumur tua Juga. . . Ehhh Tapi kan ,Ramai Yang lalui penuaan awal tau,Umur muda Tapi nampak berumur. . . So elok lah start guna Cream awet muda WDTA Macam sis ni.In Shaa Allah kulit kita ade perisai Yang jaga nanti. . . Tengok sis ni,beza kan? Makin cerah ,anjal,tegang n awet muda ๐Ÿ™‚ . . . Jomm aweks mudaa 01126514945 01126514945 01126514945 . Promosi ngah on nie, sapa nak lekaih Beli 1 RM80 Beli 2 RM160 jimat RM40 Siap dapat join lucly draw lagi #wdmelaka #calitnadi #cantik #skincare #wdtajohor #wdtaperak #wdtapenang #wdtakl #wdtaselangor #merawatjeragat #merawatjerawat #merawatkulitkusam #ajimaura #melaka #muamelaka #cantiksebelumraya #sedondongmakanak #awekmuda #wdterenganu #ibumengandung #masakan #luckydraw #wdtamelaka #wdtahebat #krimkecantikan #wdta #kkm #halal
Konsisten calit jeaaaa.๐Ÿ˜˜ . Tugasan utama si pinky wdta ni memang dari dalam.Dari dalam selesaikan jerawat,jeragat,kulit kusam,n penuaan awal. Bukan cream biasa,cream wdta cream nano yang sapuan pada nadi.Dari nadi meresap ke pembuluh darah n terus detect sesatu masalah kulit awak. Dari yang kecil sampai yang besar.Buang segala kotoran yang tak diperlukan oleh badan. Bahan hebat seperti๏ผš โœ”ekstrak AKAR TREE PEONY bantu buang kotoran toksin punca masalah kulit seperti jerawat โœ”PUERARIA MIRIFICA Selesai masalah kulit seperti kulit kusam n jerawat tang dalam โœ”NIACINAMIDE ATAU VITAMIN B3 membantu mengekalkan kelembapan kulit untuk elak penuaan awal. โœ”ARBUTIN Mencerah kan kulit Antara bahan yang membantu menyelesaikan masalah kulit kita dari dalam. Bayangkan kesan die bila kita jaga betul-betul skin kita dari luar n dalam.Fuhhhh memang awet muda berganda la kan. Yang pasti kunci die adalah KONSISTEN๏ผ๐Ÿ˜‰ . . Jomm aweks mudaa 01126514945 01126514945 01126514945 . #wdmelaka #calitnadi #cantik #skincare #bazarpaknil #wdjohor #wdperak #wdpenang #wdkl #wdselangor #merawatjeragat #merawatjerawat #merawatkulitkusam #ajimaura #melaka #muamelaka #freepost #cantiksebelumraya #sedondongmakanak #raya #awekmuda #womendesiree #wdterenganu #ibumengandung #masakan #luckydraw
Nak Cantik perlu usaha. Takmo biar je kan ๐Ÿ™‚ . . Ramai kata jaga Tak jaga sama je ,Bila dah makin berumur tua Juga. . . Ehhh Tapi kan ,Ramai Yang lalui penuaan awal tau,Umur muda Tapi nampak berumur. . . So elok lah start guna Cream awet muda WDTA Macam sis ni.In Shaa Allah kulit kita ade perisai Yang jaga nanti. . . Tengok sis ni,beza kan? Makin cerah ,anjal,tegang n awet muda ๐Ÿ™‚ . . . Jomm aweks mudaa 01126514945 01126514945 01126514945 . Promosi 1 RM80 (Jimat RM20) 2 RM160 (Jimat RM40) (siap boleh join lucky draw) #wdmelaka #calitnadi #cantik #skincare #wdtajohor #wdtaperak #wdtapenang #wdtakl #wdtaselangor #merawatjeragat #merawatjerawat #merawatkulitkusam #ajimaura #melaka #muamelaka #cantiksebelumraya #sedondongmakanak #awekmuda #wdterenganu #ibumengandung #masakan #luckydraw #wdtamelaka #wdtahebat #krimkecantikan #wdta #kkm #halal
๐ŸŒธ๐ŸŒธHanya RM20 sehelai..๐ŸŒธ๐ŸŒธ . ๐ŸŒธ๐ŸŒธRM20..๐Ÿ˜˜๐ŸŒธ๐ŸŒธ . SEHELAI RM20.. ๐Ÿ’ตTAK TERMASUK POSTAGE ๐Ÿ’ต Postage sehelai RM7sm/RM11ss ( postage ikut berat kain) . beli lagi banyak lagi banyak diskaun.... . . Visit ig @baju_online_rm20 . Whatsapp 0125923412 . #bajumurah #blouserm20 #bajurm20 #joggerpants #seluarrm20 #pakaianrm20 #nrjieblouse #nrjie #kasutmurah #tshirtmurah #tshirtRM20 #pemborongpakaian #borongbaju #borongbajumurah #aydajebat #pakaianRm20 #surpreme #tshirtsurpreme #Tshirtprint #barangmurah #awekmuda
๐ŸŒธ๐ŸŒธHanya RM20 sehelai..๐ŸŒธ๐ŸŒธ . ๐ŸŒธ๐ŸŒธRM20..๐Ÿ˜˜๐ŸŒธ๐ŸŒธ . SEHELAI RM20.. ๐Ÿ’ตTAK TERMASUK POSTAGE ๐Ÿ’ต Postage sehelai RM7sm/RM11ss ( postage ikut berat kain) . beli lagi banyak lagi banyak diskaun.... . . Visit ig @baju_online_rm20 . Whatsapp 0125923412 . #bajumurah #blouserm20 #bajurm20 #joggerpants #seluarrm20 #pakaianrm20 #nrjieblouse #nrjie #kasutmurah #tshirtmurah #tshirtRM20 #pemborongpakaian #borongbaju #borongbajumurah #aydajebat #pakaianRm20 #surpreme #tshirtsurpreme #Tshirtprint #barangmurah #awekmuda
๐ŸŒธ๐ŸŒธHanya RM20 sehelai..๐ŸŒธ๐ŸŒธ . ๐ŸŒธ๐ŸŒธRM20..๐Ÿ˜˜๐ŸŒธ๐ŸŒธ . SEHELAI RM20.. ๐Ÿ’ตTAK TERMASUK POSTAGE ๐Ÿ’ต Postage sehelai RM7sm/RM11ss ( postage ikut berat kain) . beli lagi banyak lagi banyak diskaun.... . . Visit ig @baju_online_rm20 . Whatsapp 0125923412 . #bajumurah #blouserm20 #bajurm20 #joggerpants #seluarrm20 #pakaianrm20 #nrjieblouse #nrjie #kasutmurah #tshirtmurah #tshirtRM20 #pemborongpakaian #borongbaju #borongbajumurah #aydajebat #pakaianRm20 #surpreme #tshirtsurpreme #Tshirtprint #barangmurah #awekmuda
๐ŸŒธ๐ŸŒธHanya RM20 sehelai..๐ŸŒธ๐ŸŒธ . ๐ŸŒธ๐ŸŒธRM20..๐Ÿ˜˜๐ŸŒธ๐ŸŒธ . SEHELAI RM20.. ๐Ÿ’ตTAK TERMASUK POSTAGE ๐Ÿ’ต Postage sehelai RM7sm/RM11ss ( postage ikut berat kain) . beli lagi banyak lagi banyak diskaun.... . . Visit ig @baju_online_rm20 . Whatsapp 0125923412 . #bajumurah #blouserm20 #bajurm20 #joggerpants #seluarrm20 #pakaianrm20 #nrjieblouse #nrjie #kasutmurah #tshirtmurah #tshirtRM20 #pemborongpakaian #borongbaju #borongbajumurah #aydajebat #pakaianRm20 #surpreme #tshirtsurpreme #Tshirtprint #barangmurah #awekmuda
๐ŸŒธ๐ŸŒธHanya RM20 sehelai..๐ŸŒธ๐ŸŒธ . ๐ŸŒธ๐ŸŒธRM20..๐Ÿ˜˜๐ŸŒธ๐ŸŒธ . SEHELAI RM20.. ๐Ÿ’ตTAK TERMASUK POSTAGE ๐Ÿ’ต Postage sehelai RM7sm/RM11ss ( postage ikut berat kain) . beli lagi banyak lagi banyak diskaun.... . . Visit ig @baju_online_rm20 . Whatsapp 0125923412 . #bajumurah #blouserm20 #bajurm20 #joggerpants #seluarrm20 #pakaianrm20 #nrjieblouse #nrjie #kasutmurah #tshirtmurah #tshirtRM20 #pemborongpakaian #borongbaju #borongbajumurah #aydajebat #pakaianRm20 #surpreme #tshirtsurpreme #Tshirtprint #barangmurah #awekmuda
๐ŸŒธ๐ŸŒธHanya RM20 sehelai..๐ŸŒธ๐ŸŒธ . ๐ŸŒธ๐ŸŒธRM20..๐Ÿ˜˜๐ŸŒธ๐ŸŒธ . SEHELAI RM20.. ๐Ÿ’ตTAK TERMASUK POSTAGE ๐Ÿ’ต Postage sehelai RM7sm/RM11ss ( postage ikut berat kain) . beli lagi banyak lagi banyak diskaun.... . . Visit ig @baju_online_rm20 . Whatsapp 0125923412 . #bajumurah #blouserm20 #bajurm20 #joggerpants #seluarrm20 #pakaianrm20 #nrjieblouse #nrjie #kasutmurah #tshirtmurah #tshirtRM20 #pemborongpakaian #borongbaju #borongbajumurah #aydajebat #pakaianRm20 #surpreme #tshirtsurpreme #Tshirtprint #barangmurah #awekmuda
Asyura buat promosi kaw2 punya ๐Ÿ˜ Anda akan dapat ini โ˜๏ธdengan harga RM80 + hilangkan eyebag + urutan percuma ๐Ÿ˜ . Peeerrrhhh!! Bukan selalu dpt berspa dgn servis & harga mcmni ๐Ÿ˜ . Cepat2 grab!!!! 017-6362251 017-6362251 017-6362251 . #teamexclusivebeauty #exclusivebeauty #coachusahawanspa #homefacialtreatment #mobilespa #spabergerak #kurusspa #kelasmarketing #trainthetrainer #spatravel #holiday #kurangkanstres #fesyen #cantikluar #cantikdalam #awekmuda #cucimuka #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat #hilangkankedut #buanglemak #runcingkanmuka #sekatakantonakulit #buangwhitehead #buangblackhead #putihkanmuka #jimatmasa #jimattenaga #jimatduit
Abang ni pun sama... Akak nak cantik, dia pun nak glowing jugak... Calla ni untuk abang2 pun blh la...buka akak2 jer nak cantik, abang2 pun blh. ๐Ÿ˜Š Yang penting, calla dari bahan organik, no chemical...kulit cantik baru konfiden nk selfie time raya.. Hehe #jeragat #jerawat #putih #kulitbersih #kulitputih #cantik #antiradang #antijerawat #berseri #mencerahkan #cegahjerawat #cegahjeragat #kulitberminyak #kulitanjal #kulitlicin #antioksidan #kolegen #awekmuda #merawat #antiagingskincare #bintikhitam #jelita #menawan #antijerawat #antijeragat #gojes #vitamincserum #menganjal #merawat #cikguseo
Apa kelebihan lovlin birds nest ni sebenarnya? Meh baca antara khasiatnya kat sini ya . . . Khasiat lovlin birdโ€™s nest . . ๐Ÿ•Š Meningkatkan metabolisma . ๐Ÿ•Š Memperbaiki struktur kulit . ๐Ÿ•Š Melambatkan proses penuaan . ๐Ÿ•Š Menguatkan saluran pernafasan . ๐Ÿ•Š Memperbaiki saluran pencernaan . ๐Ÿ•Š Pengambilan sarang burung walet ketika kehamilan dapat mengurangi rasa sakit pada punggung, memperkuat paru-paru bayi yang dikandung . ๐Ÿ•Š Mempercepatkan proses penyembuhan setelah melahirkan. ๐Ÿ•Š Kesihatan tenaga batin (Menghasilkan sperma bagi lelaki & Menghasilkan / peningkatan telur dalam ovari.) . ๐Ÿ•Š Sangat elok untuk mengubati kulit yang berjerawat . . โค๏ธ . . Harga? Sangatlah mampu milik! RM20 jer sisturrrr untuk 1set (3bottle) . . #sayajualmurah #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #trustedseller #ctdk #neelofa #jihanmuse #aydajebat #fattzura #zizanrazak #kepalabatas #sungaipetani #Georgetown #kulim #bandarperda #aslegacy #sarangburungwalit #shaklee #demica #susumaaez #chocofit #kesihatandalaman #awekmuda #kulitcantik #kecantikanwajah #motifviral #nona #dramasangat #astrogempak
โฌ‡๏ธ Kalau nak CUN cubalah Pinklady ๐Ÿคญ Apa Kelebihan Pinklady? โฃ๏ธ Membesar, Menggebukan & Menganjalkan Payudara & Punggung โฃ๏ธ Mengetat & merapatkan Miss V (faraj) โฃ๏ธ Meningkatkan libido wanita โฃ๏ธ Hilangkan masalah jerawat, jeragat & parut โฃ๏ธ Kitaran haid kembali teratur โฃ๏ธ Menstabilkan mood & hormone โฃ๏ธ Mengatasi masalah rambut gugur โฃ๏ธ Meningkatkan tahap kolagen dalam tubuh wanita โฃ๏ธ Badan lebih berbentuk Cara pengambilan Pinklady ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‰ 2 biji kapsule sehari - ambil waktu pagi sejam selepas sarapan ๐Ÿ‘‰ Seeloknya consume dengan segelas susu atau soya Belum cuba belum tahu ๐Ÿ˜‰ Kalau nak order Whatsapp +60178402515 ๐Ÿ˜˜ #pinkladyterbaik #terbaik #teampinklady #barangbaik #raya #breastenlargement #buttfirming #bodyshaping #sexybody #babes #instagood #supplement #women #wanita #kekaldara #awekmuda #ketat #montok #suamisayang #vaginaltightening #capsules #allinonesupplement #pinkladymantap #pinkladyberkesan #babysayang
โฌ‡๏ธ Kalau nak CUN cubalah Pinklady ๐Ÿคญ Apa Kelebihan Pinklady? โฃ๏ธ Membesar, Menggebukan & Menganjalkan Payudara & Punggung โฃ๏ธ Mengetat & merapatkan Miss V (faraj) โฃ๏ธ Meningkatkan libido wanita โฃ๏ธ Hilangkan masalah jerawat, jeragat & parut โฃ๏ธ Kitaran haid kembali teratur โฃ๏ธ Menstabilkan mood & hormone โฃ๏ธ Mengatasi masalah rambut gugur โฃ๏ธ Meningkatkan tahap kolagen dalam tubuh wanita โฃ๏ธ Badan lebih berbentuk Cara pengambilan Pinklady ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‰ 2 biji kapsule sehari - ambil waktu pagi sejam selepas sarapan ๐Ÿ‘‰ Seeloknya consume dengan segelas susu atau soya Belum cuba belum tahu ๐Ÿ˜‰ Kalau nak order Whatsapp +60178402515 ๐Ÿ˜˜ #pinkladyterbaik #terbaik #teampinklady #barangbaik #raya #breastenlargement #buttfirming #bodyshaping #sexybody #babes #instagood #supplement #women #wanita #kekaldara #awekmuda #ketat #montok #suamisayang #vaginaltightening #capsules #allinonesupplement #pinkladymantap #pinkladyberkesan #babysayang
โฌ‡๏ธ Kalau nak CUN cubalah Pinklady ๐Ÿคญ Apa Kelebihan Pinklady? โฃ๏ธ Membesar, Menggebukan & Menganjalkan Payudara & Punggung โฃ๏ธ Mengetat & merapatkan Miss V (faraj) โฃ๏ธ Meningkatkan libido wanita โฃ๏ธ Hilangkan masalah jerawat, jeragat & parut โฃ๏ธ Kitaran haid kembali teratur โฃ๏ธ Menstabilkan mood & hormone โฃ๏ธ Mengatasi masalah rambut gugur โฃ๏ธ Meningkatkan tahap kolagen dalam tubuh wanita โฃ๏ธ Badan lebih berbentuk Cara pengambilan Pinklady ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‰ 2 biji kapsule sehari - ambil waktu pagi sejam selepas sarapan ๐Ÿ‘‰ Seeloknya consume dengan segelas susu atau soya Belum cuba belum tahu ๐Ÿ˜‰ Kalau nak order Whatsapp +60178402515 ๐Ÿ˜˜ #pinkladyterbaik #terbaik #teampinklady #barangbaik #raya #breastenlargement #buttfirming #bodyshaping #sexybody #babes #instagood #supplement #women #wanita #kekaldara #awekmuda #ketat #montok #suamisayang #vaginaltightening #capsules #allinonesupplement #pinkladymantap #pinkladyberkesan #babysayang
Sorry sangat awak, kulit awak makin putih lepas guna Calla... Sunburn pun dah ok, sorry sangat yer...๐Ÿ˜‚ Terpaksa minta maaf kat sis tu, sebab kulit dah berubah makin cantik.. Hehe Senang hati kita bila awak dah cantik... Ad yg nak free gilf tak ๐Ÿ˜Š #jeragat #jerawat #putih #kulitbersih #kulitputih #cantik #antiradang #antijerawat #berseri #mencerahkan #cegahjerawat #cegahjeragat #kulitberminyak #kulitanjal #kulitlicin #antioksidan #kolegen #awekmuda #merawat #antiaging #bintikhitam #jelita #menawan #antijerawat #antijeragat #flowles #vitaminc #menganjal #merawat #cikguseo
Ramai yang duk tanya, blh ke ? Berkesan ke? Calla ni... Awak jangan risau calla ni dari bahan semulajadi je, nak consume pun senang... Kemam jer 1 or 2 sanchet sehari.. Tup2 awak terpaksa cantik time raya nanti.. Hehe #jeragat #jerawat #putih #kulitbersih #kulitputih #cantik #antiradang #antijerawat #berseri #mencerahkan #cegahjerawat #cegahjeragat #kulitberminyak #kulitanjal #kulitlicin #antioksidan #kolegen #awekmuda #merawat #antiaging #bintikhitam #jelita #menawan #antijerawat #antijeragat #flowles #vitaminc #menganjal #merawat #cikguseo
Ni malas share kebaikan Calla ni, nanti ramai vok time raya...hehe Puas hati rasa bila ramai akak2 kat luar sana dah makin cantik dan glowing... Alhamdulillah boleh la bantu orang untk dpt kukit ala2 artis ni... ๐Ÿ˜Š Akak2 yang rasa nak cantik masa raya nanti, cpt2 pm yer... Sempat lagi...hehe #jeragat #jerawat #putih #kulitbersih #kulitputih #cantik #antiradang #antijerawat #berseri #mencerahkan #cegahjerawat #cegahjeragat #kulitberminyak #kulitanjal #kulitlicin #antioksidan #kolegen #awekmuda #merawat #antiaging #bintikhitam #jelita #menawan #antijerawat #antijeragat #flowles #vitaminc #menganjal #merawat #cikguseo
Sapa ada masalah JERAWAT PASIR ? Rimas sangat kan ! Jangan risau, SET QASEH FBS mampu melicinkan dan menghilangkan serta menyahkan jerawatยฒ tu taw! Pemakaian bersama #SerumVitaminC dapat mempercepatkan & melancarkan proses tindakbalas masalah tersebut. #FantabulousSkincare #serumfbs #SetQaseh #jomcantik #awekmuda #krimlawa
Korang ingat korang ja nak raya dia pon nak raya ,siap tempah baju gi ๐Ÿ˜‚bukan bse bse ยฐ ยฐ ยฐ #jenterepejuang #jenteraanakmuda #kapcaisisto #awektudung #abam_ranggi_vs_sisto_rare #awekseksimalaysia #awekmuda #minahnakraya #idolagadis2 #idolakecil #idolamalaya #helenaracing
"Awak yang consume,awaklah yang cantik". #AwekMuda #PersisAnakDara #HanyaConsumePucukHarumnita Betul lah kan. Tak consume macam mana nak tahu cantik ke tak Try dulu baru tahu So tunggu apa lagi guyss Jom grab *Pucuk Harumnita* sorang 1. Lepas ni boleh cantik macam akak Zarina Zainuddin dah
Rupanya Calla jugak yang ngam dengan sis ni... Hihi Awak2 tu tak nak try ke Calla ni, admin nak bagi diskaun, free postage dgn free gift... Very jimat ni. Jangan malu-malu nak roger ya.. Kan nak cantik time raya.. ๐Ÿ˜ƒ #jeragat #jerawat #putih #kulitbersih #kulitputih #cantik #antiradang #antijerawat #berseri #mencerahkan #cegahjerawat #cegahjeragat #kulitberminyak #kulitanjal #kulitlicin #antioksidan #kolegen #awekmuda #merawat #antiaging #bintikhitam #jelita #menawan #antijerawat #antijeragat #flowles #vitaminc #menganjal #merawat #cikguseo
BAHAN-BAHAN CALLA BEAUTSKIN 1. Buah Peach Buah Peach merupakan bahan utama Calla Beautskin. Kandungan vitamin C yang terdapat dalam buah Peach merupakan antioksidan kuat yang dapat melambatkan proses penuaan, termasuk dapat mengurangkan kedutan, garis-garis halus dan lingkaran hitam. Selain itu, buah Peach juga sangat berkhasiat dalam mengatasi masalah ; Kulit kering Kulit berminyak Mencegah jerawat Melembapkan kulit Membantu penyembuhkan luka Mengecilkan pori terbuka Dan banyak lagi khasiat dan kebaikan buah Peach. Disebabkan itu lah kami memilih buah Peach sebagai bahan utama Calla Beautskin. 2. Rosehips Rosehips berfungsi melembapkan kulit, mengurangkan bintik hitam, anti-aging dan mencerahkan kulit. 3. Kolagen buah Melindungi kolagen yang terdapat didalam kulit dan menggantikan kolagen yang hilang dalam badan. 4. Vitamin C Meningkatkan sistem pertahanan badan dan membantu pembentukan kolagen. Vitamin C merupakan antioksidan yang bagus untuk mencerahkan kulit. 5. Serbuk Mutiara Melindungi kulit daripada sinaran UV, menyegarkan kulit, membantu menghilangkan masalah jerawat dan menjadikan kulit licin, halus, sihat dan anjal. 6. Ekstrak Sakura Membantu merawat, menganjal dan memperbaiki tona warna kulit #jeragat #jerawat #putih #kulitbersih #kulitputih #cantik #antiradang #antijerawat #berseri #mencerahkan #cegahjerawat #cegahjeragat #kulitberminyak #kulitanjal #kulitlicin #antioksidan #kolegen #awekmuda #merawat #antiaging #bintikhitam #jelita #menawan #antijerawat #antijeragat #flowles #vitaminc #menganjal #merawat #cikguseo
๐ŸŒธ๐ŸŒธHanya RM20 sehelai..๐ŸŒธ๐ŸŒธ . ๐ŸŒธ๐ŸŒธRM20..๐Ÿ˜˜๐ŸŒธ๐ŸŒธ . SEHELAI RM20.. ๐Ÿ’ตTAK TERMASUK POSTAGE ๐Ÿ’ต Postage sehelai RM7sm/RM11ss ( postage ikut berat kain) . beli lagi banyak lagi banyak diskaun.... . . Visit ig @baju_online_rm20 . Whatsapp 0125923412 . #bajumurah #blouserm20 #bajurm20 #joggerpants #seluarrm20 #pakaianrm20 #nrjieblouse #nrjie #kasutmurah #tshirtmurah #tshirtRM20 #pemborongpakaian #borongbaju #borongbajumurah #aydajebat #pakaianRm20 #surpreme #tshirtsurpreme #Tshirtprint #barangmurah #awekmuda
๐ŸŒธ๐ŸŒธHanya RM20 sehelai..๐ŸŒธ๐ŸŒธ . ๐ŸŒธ๐ŸŒธRM20..๐Ÿ˜˜๐ŸŒธ๐ŸŒธ . SEHELAI RM20.. ๐Ÿ’ตTAK TERMASUK POSTAGE ๐Ÿ’ต Postage sehelai RM7sm/RM11ss ( postage ikut berat kain) . beli lagi banyak lagi banyak diskaun.... . . Visit ig @baju_online_rm20 . Whatsapp 0125923412 . #bajumurah #blouserm20 #bajurm20 #joggerpants #seluarrm20 #pakaianrm20 #nrjieblouse #nrjie #kasutmurah #tshirtmurah #tshirtRM20 #pemborongpakaian #borongbaju #borongbajumurah #aydajebat #pakaianRm20 #surpreme #tshirtsurpreme #Tshirtprint #barangmurah #awekmuda
next page →