#babyboy

43,155,411 posts

Loading...
#20190114 週一媽咪很憂鬱🈳🔵🔷💙 然後中午大爺老公說工作有狀況 要很~~~晚回家 我更憂鬱了😨 然後腰痛來到了第四天 已經痛到沒食慾了,只想什麼都不做 下午陪少爺午睡 夢到我在幫1個女嬰換尿布 然後我身邊還有2個兒子 重點是,我肚子裡還有2個!!!! 5個小孩會不會太多了😂 #可以頒獎給我了 這絕對是做噩夢啊~ 醒來真的拍拍自己的胸口,一切都是夢而已!!! 晚上少爺聽了5678遍abc之歌 一邊聽一邊搖擺身體 連肚子裡的千金都跟著興奮😆 #動感兄妹 #高少爺の日常 #我是超容易做夢的體質 #所以白天也在做白日夢 😂 #拜託腰痛快快好 #babyboy #ig_baby #myson #bluemonday #男の子ママ #赤ちゃん #息子 #子供 #マタニティ #ママリ #第2子妊娠中 #1y4m30d
This toddler, that was a baby not too long ago, is discovering the world and becoming a smart, strong-willed little woman.
Cute Comment “CUTE” letter by letter to get featured 😍 Follow @_king_qu33n  for more 💜 .. .. .. .. 🎥 Unknown Please DM for credit 📸 #babygirl  #baby  #babyplanet  #babylovers   #babyboy  #babyshower  #babys  #babies   #babylovers  #babypet   #babypetvideos #petvideos   #babyfashion  #babyfunny   #babylovers #babygram #babyplanet  #babylookstyle   #followforfollowback #babyclothes  #stylish #love  #lovely #babymom  #babydad  #babylove #babystyle
pic.1. pakein pita ditangan biar ga kelewatan machonya. pic 2. puter balik dehh abis kelewatan macho sihh #baby #babyboy #elephant #babyelephant #justbaby #cuteboy #cuteelephant #elephantboy #bayi #bayilucu #bayimacho #machobaby
Nursing time #adrianshaqeree #babyboy
MUVA TALK 💎 One (A) is good for the environment the other (B) is not. One (B) is easy to dispose of the other (A) you have to clean in your machine. One (B) is expensive to buy the other (A) is expensive to clean. Either way they are both nappies fulfilling the same purpose you as the parent make the decision on which to have just because a baby is wearing s cloth nappy doesn't mean that they sleep through the night...that literally depends on the baby #mummy #love #mumlife #baby #mummyblogger #mummysboy #mummylife #family #babygirl #mummysgirl #babyboy #mummyblog #mummyof4 #mummytobe #motherhood #mummyandson #mummyandme #mummylove #mummydaughtertime #mummydaughter #mummyof2 #mum #mummyof3 #mummyanddaughter #mummybloggers #newborn #happy #momlife #pregnant #daughter
My baby is 1. It’s a day of mixed emotions. So happy and sometimes a little sad that he’s not a baby anymore. A year has gone by so quickly. I feel like I was in labour just yesterday. Maybe it’s because he’s my last baby, but I’m glad he chose us as his family. He brings laughter and smiles to us everyday. We love you buddy. Please always be who you want to be. We love you more than you will ever know. You and your sister make me be a better person (and mother). Happy 1st birthday Gavin #1yearold #firstbirthday #milestone #wherestheyeargone #toddleryears #babyboy #motherhood #itsonlywednesday #january16 #capricorn
3人でランチ。 53階でランチ1200円は良い👍 ・ 息子は500円のホットミルクを。 私より良いもん飲んでるな〜🤣 ・ ・ ・ #新米ママ #1月6日生まれ #1月生まれ #1歳 #新米ママ東京部 #ママ #男の子ママ #momlife #親バカ部 #親バカ #l4l #赤ちゃん #ママリ #babyboy #男の子 #写真好きな人と繋がりたい #空 #sky
So. Much. Joy. 😍👏🏼 He seriously fills our home with so much excitement and energy and curiosity, and has completed our family so perfectly. Happy birthday to our little Benny Bear! We have loved every minute of our 1st year with you in our lives!! ☺️💙 #firstbirthday #babyboy #dontgrowuptoofast #spoiledmama #blessed #momofthree #rainbowbaby #lastbaby #growingup @im_a_macintosh
(SWIPE LEFT) Always fun times at my G Mamas house @sandimcgregor #LifeOfaKing #KINGCAIRO #bossbaby #babylife #babyboy #exploringbaby #jumpmansuit #babyfashion #babyswag ❤️🤪👑😊
KURTA BABY SUPER SMART & SELESA! . Harga asal RM69/sepasang❌ PROMOSI RM49 SAHAJA!!! . Bukan senang nak cari kurta untuk Si Kecil kan?? Jenuh pusing pekan tak jumpa!😢 . Beli kain nak upah jahit pulak fuhh harga dah berapa.😣 . 🔥Kurta baby dari Fortuna Baby Shop adalah READY STOCK! Selesai sahaja bayaran kami segera uruskan pengeposan. Service pantas kami cuba sediakan!😍 . 📢 AMARAN! STOK MEMANG TERHAD. DAH TAK RESTOCK BILA DAH HABIS!!! 😭😰😫 . Kelebihan kurta baby dari Fortuna Baby Shop ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵ . ⚠️FREE SIZE! ✅Material cotton berkualiti ✅Baju dan seluar asing (tidak bercantum) ✅Jahitan yang kemas dan mudah digosok ✅Getah penuh di bahagian pinggang menjamin keselesaan anak ✅Meresap peluh ✅Ringan dan tidak panas di tubuh anak ✅Warna yang menarik dan tidak luntur ✅Murah dan sangat berpatutan! ✅Sesuai untuk bayi yang berumur 0~1Tahun (bergantung juga pada saiz badan bayi) ✅Fast delivery via Pos Laju ✅Ukuran lengkap kami sediakan. Sila ukur badan anak untuk kepastian; . ⚠️Free size; Bahu: 23cm Labuh baju: 35cm Labuh tangan: 22cm Ukur lilit dada: 52cm Pinggang: 32cm Labuh seluar: 36cm . 👉🏻 So, mcm mana NAK BELI niee??? OK, senang jer puan.. . WHATSAPP 017-5621902. . Atau klik je link di bawah⤵ www.wasap.my/60175621902/kurtarm49 . . #barangbaby #bajubaby #bajubudak #newborn #bajumelayubaby #bajumelayunewborn #seluarbaby #bajumelayubabyviral #raya2019 #bajuraya2019 #rompersbajumelayubaby #bajumelayubabymurah #bajumelayu #kurtababy #kurta #kurtababy2019 #anaklelaki #babyboy #twinboy #bajumelayuviral #bajumelayubabymurah #upinipin2019 #boboiboy #kurtanewborn #kurtababymurah #bajumelayufortuna2019 #kurtababyviral #bajuaqiqah #bajumelayumoden #kurtafortuna2019 #kikilala
Mummy was worried this little ones session would be like her older sisters- she didn’t sleep much or for long- let’s just say, they may look similar but this little babe slept like a dream!! 💤 #omg #omgimagery #ohmygoshimagery #photography #photographer #bendigo #bendigophotography #bendigophotographer #sneakpeek #backofcamera #canon #icanposestyleclick #newbornfamilysession #siblings #family #baby #newborn #love #clickinmoms #inspiredbycolour #babygirl #newbornphotography #babyphoto #babyboy #newbornphoto #newbornphotographer #bendigonewbornphotographer
This seems like ions ago. And in a way it was. What I wouldn’t give to have this moment back for just a day. Then I’d go happily back to hanging with my not so little anymore guy who I love and enjoy spending time with each and every day. Wish it could all happen simultaneously, all the beautiful moments. PS - I miss the sling :( #babyboy #bigboy #myguy #timeflying #harborisland #bahamas #1yearold
“I am your mother, you are my child. I am your quiet place, you are my wild. I am your calm face, you are my giggle. I am your wait, you are my wiggle. I am your dinner, you are my chocolate cake. I am your bedtime, you are my wide awake. I am your lullaby, you are my peek-a-boo. I am your goodnight kiss, you are my I love you.” I love you Adam 😍 #firstbaby #babyboy #firsttimemom #baby
KURTA BABY SUPER SMART & SELESA! . Harga asal RM69/sepasang❌ PROMOSI RM49 SAHAJA!!! . Bukan senang nak cari kurta untuk Si Kecil kan?? Jenuh pusing pekan tak jumpa!😢 . Beli kain nak upah jahit pulak fuhh harga dah berapa.😣 . 🔥Kurta baby dari Fortuna Baby Shop adalah READY STOCK! Selesai sahaja bayaran kami segera uruskan pengeposan. Service pantas kami cuba sediakan!😍 . 📢 AMARAN! STOK MEMANG TERHAD. DAH TAK RESTOCK BILA DAH HABIS!!! 😭😰😫 . Kelebihan kurta baby dari Fortuna Baby Shop ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵ . ⚠️FREE SIZE! ✅Material cotton berkualiti ✅Baju dan seluar asing (tidak bercantum) ✅Jahitan yang kemas dan mudah digosok ✅Getah penuh di bahagian pinggang menjamin keselesaan anak ✅Meresap peluh ✅Ringan dan tidak panas di tubuh anak ✅Warna yang menarik dan tidak luntur ✅Murah dan sangat berpatutan! ✅Sesuai untuk bayi yang berumur 0~1Tahun (bergantung juga pada saiz badan bayi) ✅Fast delivery via Pos Laju ✅Ukuran lengkap kami sediakan. Sila ukur badan anak untuk kepastian; . ⚠️Free size; Bahu: 23cm Labuh baju: 35cm Labuh tangan: 22cm Ukur lilit dada: 52cm Pinggang: 32cm Labuh seluar: 36cm . 👉🏻 So, mcm mana NAK BELI niee??? OK, senang jer puan.. . WHATSAPP 017-5621902. . Atau klik je link di bawah⤵ www.wasap.my/60175621902/kurtarm49 . . #barangbaby #bajubaby #bajubudak #newborn #bajumelayubaby #bajumelayunewborn #seluarbaby #bajumelayubabyviral #raya2019 #bajuraya2019 #rompersbajumelayubaby #bajumelayubabymurah #bajumelayu #kurtababy #kurta #kurtababy2019 #anaklelaki #babyboy #twinboy #bajumelayuviral #bajumelayubabymurah #upinipin2019 #boboiboy #kurtanewborn #kurtababymurah #bajumelayufortuna2019 #kurtababyviral #bajuaqiqah #kurtafortuna2019 #kikilala
Have a No stress day 😀
“Mum, thinking I’m really going to like all my big boy toys cause... I cant wait to mow the lawn this summer” ☀️ #toro #mower #summer #boy &toys #babyboy #workingmaninnotime #growingupfast #happychappy @chadp89
どんどん増えていく息子くんの写真。 * 毎月1冊は無料のnohanaでフォトブック作ってます👶🏻🍼 * 前の見返しては、こんな小さかったんだ🥺 * 大きくなったなー♡♡としみじみ☺️💓💓 * 写真も現像してアルバムちゃんと作らなきゃなーと思いつつ * どんどんたまっていって…なかなか手をつけれず😓 * ちゃんとしてあげなきゃな… * #赤ちゃん #赤ちゃんのいる生活 #赤ちゃんのいる暮らし #写真 #写真好きな人と繋がりたい #フォトブック #nohana #アルバム #アルバム作り #ミーハー #ミーハー女子 #Love #男の子ママ #男の子ベビー #ママリ #ベビフル #baby #babyboy #親バカ部
Wah uda ga berasa ya dd’ Raja udah mau setahun . Kayaknya baru kmrn di dalem perut myma dngerin ngaji As-Sajdah, dll tiap subuh n mau bbok, elus-elus diajak ngbrol tiap mau diajak kerja, nyodog2 perut myma klo diajak ngbrol . Huhuhu 🙃 • Waktu cepet banget ya . Skrg dd’ raja lagi pinter2nya niruin dari yg suka kiss bye, tepok tangan, klo ada yg teriak2 ikutan, ngangguk2, guling2 klo ga mau smbil nangis (klo di gendong lgsng ketawa) 🙂 klo di dngerin ngajinya lgsng senyum (mngkin dia tahu ini suara merdu wktu diperut) • Yeayyy .. 👏🏻💕 #baby11months #babyboy
59 hari 6,2 kg. Sehat selalu nakq. Tuhan Yesus selalu menjagandu. #jepayoabshalom #adekjepa #blessed #buahbara #kelengate #babyboy #ginting
KURTA BABY SUPER SMART & SELESA! . Harga asal RM69/sepasang❌ PROMOSI RM49 SAHAJA!!! . Bukan senang nak cari kurta untuk Si Kecil kan?? Jenuh pusing pekan tak jumpa!😢 . Beli kain nak upah jahit pulak fuhh harga dah berapa.😣 . 🔥Kurta baby dari Fortuna Baby Shop adalah READY STOCK! Selesai sahaja bayaran kami segera uruskan pengeposan. Service pantas kami cuba sediakan!😍 . 📢 AMARAN! STOK MEMANG TERHAD. DAH TAK RESTOCK BILA DAH HABIS!!! 😭😰😫 . Kelebihan kurta baby dari Fortuna Baby Shop ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵ . ⚠️FREE SIZE! ✅Material cotton berkualiti ✅Baju dan seluar asing (tidak bercantum) ✅Jahitan yang kemas dan mudah digosok ✅Getah penuh di bahagian pinggang menjamin keselesaan anak ✅Meresap peluh ✅Ringan dan tidak panas di tubuh anak ✅Warna yang menarik dan tidak luntur ✅Murah dan sangat berpatutan! ✅Sesuai untuk bayi yang berumur 0~1Tahun (bergantung juga pada #saiz badan bayi) ✅Fast delivery via Pos Laju ✅Ukuran lengkap kami sediakan. Sila ukur badan anak untuk kepastian; . ⚠️Free size; Bahu: 23cm Labuh baju: 35cm Labuh tangan: 22cm Ukur lilit dada: 52cm Pinggang: 32cm Labuh seluar: 36cm . 👉🏻 So, mcm mana NAK BELI niee??? OK, senang jer puan.. . WHATSAPP 017-5621902. . Atau klik je link di bawah⤵ www.wasap.my/60175621902/kurtarm49 . . #barangbaby #bajubaby #bajubudak #newborn #bajumelayubaby #bajumelayunewborn #seluarbaby #bajumelayubabyviral #raya2019 #bajuraya2019 #rompersbajumelayubaby #bajumelayubabymurah #bajumelayu #kurtababy #kurta #kurtababy2019 #anaklelaki #babyboy #twinboy #bajumelayuviral #bajumelayubabymurah #upinipin #boboiboy #kurtanewborn #kurtababymurah #bajumelayufortuna2019 #kurtababyviral #bajuaqiqah #kurtafortuna2019 #kikilala
Haaaai👋 Hello boy 😁 Ditanya moment apa yang bikin haru sama anak satu ni yaaa buanyaaaak jawabnya. 😊😊 Misal ditulis sampe berlembar2 😁 kagak ckup lembar2 kayaknya (sayang, 😅belom bisa nulis yang baik dan benar). Kadang2 lagi duduk ngobrol bareng yyaaa bisa bilang 'afoyu bunda ayaah', terus pulang main sama temennya tiba2 kasih kembang sebiji🌸, kadang saya ketiduran: dia jagain terus cium2 pipi 😅, pas lagi iris2 sayurr ikutan potong2, iris2 jga 😂, terlebih kenal setrika udah mulai berlagak setrika baju sndiri 🤭. Pernah kalau lagi bolooong jaa ikutan nyapu, ikutan jemur baju 🤭 dlu sok2an peras pakean, terus bantu wadahi beras, laaah banyaaak lagi. Tanpa sadar itu saya sering haru sendiri kalau liat tingkahnya demikian 🤗.. Dah kenal jajaan 😜minta duit 😌deuuhh ileh. Bangga? Jelas. Sejauh apapun dia tahu meski baru sedikit ada keinginan untuk belajar dan belajar. Tapi jangan dikira enak2nya saja mengasuhnya sendiri kala ditinggal ayahnya kerja 😂. Drama dibalik semua senyumnya juga banyak. Punya banyak jawaban kalau lagi ga dibolehin main(gegara hujan), alesan kalau lagi mogok makaan, alesan kalau lagi males mandi😄, buanyak ngeles kalau lagi pengen jajanaan, ngeles kalau lagi minta mainan hp 😃😃😃 jujur saja saya membatasiii dan harus membatasi anak ini main gadget 😃biarlah ia berkembang sesuai dengan usianya tanpa perlu tahu yang belum waktunya ia tau. Ada yang dibolehin ada yang harus dibatasi, ada yang wajib ia lakukan ada yg harus ia hindari. Jadi ibu buatnya adalah pelajaran penting dan baru bahwa dahulu yang tak pernah terpikirkan sekarang bisa melakukannya bersama anak sendiri😊. Bikin peraturan, bikin hal yang baru, sesuatu yg asyik, sesuatu yang harus ia pelajari, sesuatu yang perlu ia tahu dan banyak lagi😀.Paling penting faktor S tidak boleh hilang bahkan berkurang 😆😆😆😆😆. Dan saya semakin menyadari, ia makin beranjak 🙂 sudah tidak muat lagi di gendongan, 🤗 entah saya yang kecil atau memang dia yang lekas tumbuh🤫🤭. Pasti banyak yang ingin dia tahu tak harus selalu aku mendampingimu huhuhuhu... -Anakku dah makin gede- 🤗🤗🤗💕💕💕💕 ------- #throwback #baby #babyboy #kids #childs #mother #ibu #bunda #note #selfreminder #self #share
#678days ✨ 이제서야 드디어💶 엄마가 차곡차곡 잘 모아볼께💸 지금까지껀 어데가뿔고 없노😌 단순히 뽀로로라 국민은행가서 만들어왔고 이율보단 꾸준히 모으겠다는것에 의미를🙂 최고예쁜 지후도장이 처음쓰인날❤️ 좋은곳에 가득가득 쓰이길✨ - #까꿍이폴더 #목요일 #구미 #일상 #데일리 #아들맘 #도치맘 #육아맘 #육아소통 #육아스타그램 #아기통장 #아기도장 #국민은행 #뽀로로통장 #서누새김 #22개월아기 #22months #babyboy #instababy #아주미일상 #인스타베이비 #소통 #좋아요
Cuentan las leyendas que a los 3 meses después de nacido se debe rapar el cabello de un bebé. Yo como toda mamá primeriza moría de miedo que su cabellito se malograda o que cortaron mal si cabezita. A los 6 meses pude perder ese miedo y me atreví hacerlo. #mommyblogger #mamáfeliz #mamáluchona #soymamá #mamábloguera #mamáehijo #mamáprimeriza #mylittleman #purelove #baby #littleprince #babyboy #photography #cute #litlleangel #litllemodel #family #proudmommy
Our little wolf is growing up super fast 💛 It's been an intense month for us but more than anything it's been quite lovely getting to know him, learning about love all over again, watching him grow and change so much in such a short amount of time. It was a special month, we had a lot of firsts, some fun and others not so fun but all of them will be forever cherished. Looking forward to sharing the rest of my life with our #babylove . #firstmonth #parenting #babyboy #newborn #newchapter #boymom #love #newlove #morelove
朝から大人しいなって見に行ったら、、、あらら。 . お米を散らして遊んでた。 . 最初は「やられたー!( ゚д゚)」ってなっていたのだけど。 . 実はお米撒かれるのはこれで3.4回目。 . 事象が増えると慣れからか、 あ、また遊んでる。 撒くの楽しいんだろうな。 たしかにパラパラ落として面白いかも。 一緒になって楽しんでるわたしがいる。 写真や動画を撮れるまでに。 . . 園長先生ご夫妻から聞いたお話。 お子さんが小さい頃、サラダ油を床いっぱいにこぼしてそれを身体中に浴びて油まみれでその油を壁に塗りたくって遊んでいたとか。 . そういう事例を聞いておくと、 「なんだ。うちの子のすることって案外かわいいもんじゃない。」 って心に余裕をもって向き合える。 大人じゃ気に留めないような事もこどもは興味津々になんでもやってみる。 . こどもは遊びの天才。 次は何をしでかすんだろうって感心しながら見ている毎日。 . この後一粒一粒お米を拾ってお片づけしたのは言うまでもない。 . . . こんなことをするのも今だけって思ったら、この出来事も大切なものに思える。 . #大変だけどね . . . #乳児 #幼児 #年少 #男の子 #長男 #次男 #兄弟ママ #息子 #男の子ママ #鹿児島ママ #鹿児島 #赤ちゃんのいる暮らし #子育て #子育てママ #ママリ #コドモノ #ベヒフル #男の子 #こどものいる暮らし #1歳 #3歳 #11月生まれ #2月生まれ #親バカ #親バカ部 #baby #babyboy #myson 
We convert your moments into memories...! Wedding photography Pre-wedding Post wedding Boby shoot For booking and enquiry call or DM 9888777552 Sony a7M||| + 24-105g + godox . . . . . . . . . . . . . . . . . . #godoxad200 #sonyalpha #babyshoot #baby #babyphotography #babyboy #photooftheday #babylove #photography #love #newborn #india #cutebaby #babyfashion #gallery #hirako #instababy #motherhood #cute #photoshoot #portrait #babies #newbornphotography #photographer #of #photographers #sonya7iii #babyshower #bhfyp
Merece un me encanta 💙 @arnoldj.official
🌱Our son🤴🏼 Growing every day🥰 week29 ❤️ So proud of him already!👑❤️😌
next page →