#babycookies

56,485 posts

Loading...
Próximo curso! 📸 Amigos esto es una ternurita 😍 me encantaron ✨ #cookies #royalicing #montselovebakery #babycookies
Why have a regular old rattle when you can have one that doubles as a maraca?!
#mcookies hot Air Balloon na festa liiiinda do Enrico e da Eduarda (@ehgemeos ) 🎈 que amor esses dois! 💙💜 . Tem mcookies espetado nos bolos da incrível @inkucwb Essa decoração toda fofa é da @festasefitas . Obrigada família Hörlle pela confiança! Saúde e sucesso 😙 . . #biscoitosdecorados #royalicingcookies #galletas #glacêreal #customcookies #hotairballoon #ballooncookies #babycookies #ehgemeosfaz1
Good morning! I’ve added this cute Baby Carriage to the store! #cutsalatte #3dcookiecutters #cookiecutters #cookiedecorating #decoratedcookies #etsy #etsyseller #babycookies
muka ada happyyyyy...yuuuu 😍😍😍 . . korang dah try ke travel set dari Izliyah Kitchen? ada 3 set iaitu set sayur, set buah dan set spice. ni ha baby cilik ni makan set buah. seronok dia makan ye...cuma bancuh dengan air suam je tau. . . apa yang best dengan set travel ni? . . haaaa kita bagi PERCUMA 4 sachet plain cereal (white rice, brown rice, oat, barley). so korang boleh la gunakan bersama travel set ni. mudah kan? plain cereal ni korang masak kejap je atas api. oat dan barli pulak just bancuh dengan air panas. dah siap hidangan sihat untuk baby. baby suka, mama bertambah-tambah suka. 😉 . . #babyfood #mixcereal #homemade #organicfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen
Kami masih mengekalkan reka bentuk yang ergonomik,Tanpa Gula dan Garam Tambahan,Tanpa Susu Formula dan Perisa serta Pewarna Sintetik.. . Mamafik dah restock Cookies ni di Shopee tau,segeralah membuat belian disana..link ke Shopee seperti di dalam Bio.. . #sayajualprodukdairyfree  #sayajualbiskutbayi #sayajualprodukglutenfree  #glutenfreeproducts  #glutenfreemalaysia #babycookies  #biskutbayi  #kudapkudap
Preeeeetty much obsessed with these “baby” cookies. I typically hate having to use my airbrush, but for these? I’ll gladly bring it out. 💕😍💕 This @killerzebras stencil is my fav cookie purchase of the summer! #acouplesmartcookies #babyshowercookies #killerzebrastencil #babycookies #girlycookies #decoratedcookies
Perlu ke berpantang makan? . . Baru-baru ni anak kepada kawan terkena air panas. Dah jadi jangkitan sehingga kena masuk wad. So, perlu ke dia pantang makan since anaknya fully bf? . . Yes, kena jaga makan. Jangan makan makanan yang boleh menyebabkan kegatalan/kerengsaan pada baby. . . So, sebelum nak makan, check dulu yang ni boleh ke tak, yang itu gatal ke tidak dan sebagainya. . . Dalam masa yang sama, kita as mom makan makanan yang boleh up imuniti badan contohnya lebihkan makan sayuran hijau, makan bawang putih yang dibakar untuk naikkan antibodi, makan vitamin c, dan lain-lain yang boleh membantu anak. . . Kita dapat manfaat, anak pun dapat manfaat dari pemakanan sihat kita tu. . . Seperkara lagi, pastikan tempat tidur anak berganti cadar dan sarung bantal, bilik tidur tu sapu dan mop untuk elakkan habuk kena pada luka anak, lantai bilik air berus bagi bersih, dapur dijaga rapi, baju kerapkan tukar jika dah kotor dan perhatikan jika anak alah pada sesuatu makanan atau tak. . . Bila kita jaga dengan baik, maka anak pun cepatlah baik. Jika kita lalai, lambatlah anak nak baik. Betul tak? . . #babyfood #mixcereal #homemade #organicfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning
Sekut Monster ni memang sedap. Rasa lemak-lemak gitu. Bila dah ngap sekut ni, bukan sedap je dapat, khasiat pun dapat. . . Banana Munchies Cookies seindah nama. Penuh dengan sumber potassium untuk kesihatan jantung, mampu serap kalsium dengan lebih baik untuk kesihatan tulang, dan juga sebagai sumber antioksida. . . Anak suka, ibu bahagia. . . #IzliyahKitchen #homemade #homemadebabyfood #fingerfood #banana #cookies #babycookies #FeedbackMummyShira #BandarBaruBangi #Kajang #Tapah #AuraInsta
Ceobabymeals Biskuit & Cookies MpASI, untuk anak usia mulai 7-2tahun. Variant menu berdasar usia, tingkatan alergi dan kebutuhan nilai gizi anak. Tanpa bahan kimia apapun dan Halal. Dengan bahan yang sangat aman di konsumsi anak sehari-hari, juga tekstur yang pas untuk merangsang pertumbuhan gigi anak sehingga sangat bermanfaat untuk masa pertumbuhan anak. Di olah secara higienis untuk menjaga kwalitas produk tetap terjaga sampai ke tangan anak bunda. . . #biskuit #biskuitbayi #babybiscuits #cookies #babycookies #cookiesbaby #cookiesbayi #kukis #kukisbayi #biskuitanak #biskuitbalita #babyfingerfood #fingerfoodbayi #menumpasi #mpasi #mpasihomemade #homemadempasi #resepmpasi #makananbayi #makanananak #makananhomemade #keperluanbayi #kebutuhanbayi #kebutuhananak
Sungguh lazat lemak dimakan begitu sajaaaa. . . Ramai baby suka dengan BUTTER RAISIN COOKIES ni. . . Bau harum butter dan manis-manis buah dari kismis menambahkan selera anak-anak. . . Butter terkenal dengan keupayaannya untuk menaikkan berat baby . . . Kismis pula boleh membantu meningkatkan kecerdasan minda anak-anak. Tak rugi mommy beli 1 untuk anak mommy. . . #babyfood #mixcereal #homemade #organicfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #babyfoodseremban
DENGAN PEMBELIAN 5 BOTOL BONE BROTH COOKIES LAYAK UNTUK JADI AGENT RUSH BABY 😱😱WOW!!! . Antara KELEBIHAN jadi Agent Rush Baby 👇 . 🍪 produk mudah jual 🍪 testimoni disediakan 🍪 copywriting disediakan 🍪 TESTER disediakan 🍪 team yg supportive 🍪 reward sales tertinggi 🍪 gambar utk promosi disediakan 🍪 modal rendah, margin besar . Peluang terbuka untuk semua , rugi siapa yang pandang je #fastactionfastresult 😊 . Boleh whatsapp mummy 0123245578 @ click link kat bio ya😘 . #agentwanted #bonebrothcookies #rushbaby #bonebrothcookies #biskutkurma #rushbaby #biskutbaby #biskutsedap #biskutsihat #halal #biskuthalal #babysuka #semenyih #selangor #babyfood #babybiscuits #dates #datesbiscuits #healthysnacks #babyhealthysnacks #malaysia #babyfoodmalaysia #yummybabyfood #babycookies #homemade #babyfoodhomemade
Kısa Bir Tatil Molası✌🏻☀️🌈 10 Ağustos sonrası tekrar sizlerleyim🙃🦋 1 yıl içinde sizler için Binlerce Kurabiye hazırladım💪🏻🙃Tasarımlarımla tüm Türkiye ve Yurtdışında sizlerin en güzel ve mutlu günlerinizde yanınızda oldum😇Şimdi kısa bir dinlenme molası⏳🧜🏻‍♀️☀️ En kısa sürede yine Tasarım Pastalar ve Kurabiyelerimle yanınızda olacağım⏳Herkese Sevgiler Sizi Seviyoooreeee🤗💕😃 #butikkurabiye #parti #fondant #organization #bebek #hosgeldinbebek #babycookies #birthday #bebekkurabiyesi #iphoneonly #holiday #like4like #likeforlike #likeforfollow #follow4follow #follow4like #instacookie #konseptdogumgunu #parti #instagood #love #happy #cookies #organizasyon #babyshower #instafood #love #tagsforlike #baby #butikpasta #loveislove #holidays
Anak--anak ingat cornflakes la pulakkkkkk..... 😍😍😍 . . Cornflakes di pasaran tu dibuat dari jagung. Tapi flakes IK 100% dari beras putih dan beras perang. Takde masalah nak makan macam tu je. Nak bancuh like nestum pun boleh aje. . . Empingan ini juga menyerupai tekstur bubur yang dimasak atas dapur. Bukan je sesuai untuk dimakan oleh baby, malah untuk orang tua yang sakit, pun boleh makan flakes ni. Mudahkan keje anak-anak nak jaga ibu bapa yang sakit tu. Campurkan dengan sup pun boleh jadi sedap. Kena cuba ni!!! . . #babyfood #mixcereal #homemade #organicfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen
"Sedap awak makan dikkkk...." . . Mix Fruit Cookies ni ada campuran raisin dan kurma. Dua-dua bagus untuk minda anak. Kalau korang nak tahu, kurma ni favourite food Rasulullah s.a.w. tau. Ia dapat membantu meningkatkan tumbesaran anak, melancarkan perjalanan darah dan berperanan penting dalam pembetukan darah dan sumsum tulang. . . Orang kata tak kenal maka tak cinta. Jadi, cuba korang bagi anak rasa dulu, baru tahu anak terima atau tak. selamat mencuba! 😊 . . #babyfood #mixcereal #homemade #organicfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen
Complete Meal 7m+ . Mommies yang baru pertama kali nak beli makanan baby tapi ragu2 takut baby tak nak makan nanti membazir pulak... . Kami sediakan trial set buat mommies yang ingin mencuba dulu... Set yang sangat jimat dari segi saiz dan juga harga... . Dalam 1 set ni mengandungi: . ✔️ 50g serbuk beras perang ✔️ 50g serbuk oat+barli+labu ✔️ 15g flake bubur beras putih ✔️ 1 ikat Organic Baby Noodle ✔️ 1 botol Bone Broth Cookies 15pcs ✔️ 10g serbuk bilis ✔️10g serbuk ayam ✔️ 10g serbuk labu ✔️ 10g serbuk cheese . Set yang mudah untuk di bawa ke mana-mana hanya perlu bancuh dengan air panas sahaja untuk bagi baby makan... . Limited set sahaja yang ada jadi mommies boleh dapatkan sementara stok masih ada... . Boleh klik link di profile atau terus ke shopee kami... . . #homemadebabyfood #babyfood #babyfoodhomemade #babycookies #homemadecookies #babyfoodbyrush
"Lepas makan terus poo poo!" . . Wahhh..itu menandakan yang bila makan produk dari IK, tak sembelit dan melawaskan. Instant porridge ni baru je dilancarkan sebelum raya hari tu. alhamdulillah dapat sambutan hangat. mama pun tak kelam kabut nak prepare makanan baby lagi. sempat la nak buat benda lain. . . dalam 1 menu ni lengkap tau. ada 3 sumber dari piramid makanan yang seimbang. apa lagi yang korang perlukan? 😊 . . #babyfood #mixcereal #homemade #organicfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen
Ni nak bgtau ni..sis baru nk berjinak2 jual biskut untuk baby/toddler yg bebas dari garam, gula, msg dan sewaktu dengannye..kalau nk bg anak2 try (mommies pun boleh juga) boleh whatsapp sis ye..kalau nk DM pun boleh juga..postage 1 malaysia..tengkiu😘 . #Repost @yummybabyfood_mas with @get_repost ・・・ Nak cari snek anak2 yg sihat dan berkualiti? Boleh cuba Bone Broth Cookies (BBC) . *SEMUDAH ABC BILA ADANYA BONE BROTH COOKIES NI* . Ramai ibu zaman sekarang yang bekerja kan , yang housewife pun tak kurang busy dekat rumah. Nak siapkan makan keluarga, urus baju dan macam2 lagi 😂 Tapi hati tu terdetik nak bagi anak makanan sihat. Haa inilah masanya 😍 . *BONE BROTH COOKIES* nampak macam biasa tapi lebih dari tu tau. BBC ni paling best is bahan yang digunakan tu. CHICKEN BONE BROTH. CBB ni bantu up immune badan anak, kalau anak demam, batuk dan selsema ibu bagi CBB ni je in sha allah cepat lega. Nak buat CBB ni tak mudah so bila founder BBC masukkan dalam cookies ni walla memang bagus lah 👏 . Cara guna BBC: Untuk baby yang takde gigi, ibu boleh tuang air suam and boleh terus suap anak. Yang mana reti pegang and ada gigi boleh bagi dia pegang sendiri. Lagi sharp motor skill dia 👍 . Nak tau lebih details whatsapp 012-3245578 @ boleh click link kat bio ye 😊 . #bonebrothcookies #agentwanted #rushbabyfood #bonebrothcookies #biskutkurma #rushbaby #biskutbaby #biskutsedap #biskutsihat #halal #biskuthalal #babysuka #semenyih #selangor #babyfood #babybiscuits #dates #datesbiscuits #healthysnacks #babyhealthysnacks #malaysia #babyfoodmalaysia #yummybabyfood #babycookies #homemade #babyfoodhomemade
MMMPPHH, SEDAPNYA BBC NI! . . Tengok adik ni makan BBC, bersungguh-sungguh haa. Memang sedap dan menyelerakan. . . Kalau baby yang jenis taknak makan tu, bolehlah try cuba bagi selera bertambah semula. . . Nak order? Boleh DM atau klik link di profile terus. 😉
Nak cari snek anak2 yg sihat dan berkualiti? Boleh cuba Bone Broth Cookies (BBC) . *SEMUDAH ABC BILA ADANYA BONE BROTH COOKIES NI* . Ramai ibu zaman sekarang yang bekerja kan , yang housewife pun tak kurang busy dekat rumah. Nak siapkan makan keluarga, urus baju dan macam2 lagi 😂 Tapi hati tu terdetik nak bagi anak makanan sihat. Haa inilah masanya 😍 . *BONE BROTH COOKIES* nampak macam biasa tapi lebih dari tu tau. BBC ni paling best is bahan yang digunakan tu. CHICKEN BONE BROTH. CBB ni bantu up immune badan anak, kalau anak demam, batuk dan selsema ibu bagi CBB ni je in sha allah cepat lega. Nak buat CBB ni tak mudah so bila founder BBC masukkan dalam cookies ni walla memang bagus lah 👏 . Cara guna BBC: Untuk baby yang takde gigi, ibu boleh tuang air suam and boleh terus suap anak. Yang mana reti pegang and ada gigi boleh bagi dia pegang sendiri. Lagi sharp motor skill dia 👍 . Nak tau lebih details whatsapp 012-3245578 @ boleh click link kat bio ye 😊 . #bonebrothcookies #agentwanted #rushbabyfood #bonebrothcookies #biskutkurma #rushbaby #biskutbaby #biskutsedap #biskutsihat #halal #biskuthalal #babysuka #semenyih #selangor #babyfood #babybiscuits #dates #datesbiscuits #healthysnacks #babyhealthysnacks #malaysia #babyfoodmalaysia #yummybabyfood #babycookies #homemade #babyfoodhomemade
Anak mommy taknak makan bubur kosong pastu terus reject? . . Mommy cuba set travel VEGE ni. Campur kan dalam bubur anak mommy. Nanti ada rasa manis dari serbuk sayur PEAS, CARROT dan PUMPKIN. Plus zat-zat sayur pun baby dapat sekali. . . Dalam ni siap ada sekali 4 sachet basic cereal (whiterice, brownrice, oat dan barley). Bole tukar2 selera makan macam2 bubur. Best kan 😊. . . #babyfood #mixcereal #homemade #organicfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #babyseasoning #babyfoodmalaysia #babyfoodseremban #njaa #ampangan #paroi #posseluruhmalaysia
Susu yang dipanaskan tahan berapa lama ye? . . Buat 1st time mommy atau dah lama, meh kita refresh balik. Susu ibu yang dipanaskan atau disejukkan, ianya WAJIB dihabiskan dalam tempoh 1 jam tau. . . Manakala, susu ibu yang baru je dipam/diperah, mampu bertahan sehingga 4 jam pada suhu bilik. . . Susu frozen yang diletakkan di bahagian chiller pula hanya mampu bertahan sehingga 24 jam sahaja. Jika lebih masa, sila buang ok. . . Dan susu ibu yang telah dipanaskan TIDAK BOLEH dimasukkan ke dalam chiller mahupun freezer. Dah rosak silalah buang. Kalau korang nak travel ke mana-mana, gunakan susu yang baru je dipam. Lebih mudah. Tapi, ada juga baby yang suka minum susu suam. So, korang kenalah bawak banyak botol untuk panaskan susu bila baby perlukan. Mudah je sebenarnya. 😊 . . #babyfood #mixcereal #homemade #organicfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning
Apa beza biskut baby Izliyah Kitchen dengan biskut baby yang ada dekat pasaran?? . Ini lah bezanya ☝️☝️☝️☝️ . Jadi tepuk dada tanya selera 😋😋 . Jangan tanya kenapa anak ko aktif semacam 🤪 #izliyahkitchen #babycookies #babyfoodbrunei #izliyahkitchenbrunei #izliyahkitchenhomemadebabyfood
Ada x ibu2 di luar sana yg nk mempelbagaikan rasa dlm makanan anak tp penyediaan MUDAH CEPAT RINGKAS hanya dgn tambah air panas shj?🤔 hehe mst adakann.. Kt sini kita ada 6 PILIHAN MIXED CEREALS WITH VEGE (OAT @ BARLEY) & 2 PILIHAN MIXED RICE WITH ANCHOVIES (WHITE @ BROWN RICE). Texture nye halus dan ibu2 hanya adjust kuantiti air yg diinginkan ikot kehendak texture & keperluan anak ketika menjamu selera. Alhamdulillah admin sdr start beri anak makan pd Syawal yg lalu & anak suka x menolak 🤗 (boleh refer previous post). Mcm anak admin mmg sgt suka makan buah. So bila buat cereals ni mmg akan campur buah lenyek atau puree. Anak berselera & yg paling penting cukup khasiat. p/s: Nak bekalkan utk BS / pengasuh pn sgt2 la digalakkan. Bukankah memudahkan kerja org lain tu perkara yg sgt2 mulia😉😇 Tiada garam ⛔ Tiada gula ⛔ Tiada pewarna ⛔ Tiada bahan pengawet ⛔ Nutrient included👇 ✔Karbohidrat ✔Protein ✔Vitamin ✔Fat utk naikkan badan anak ======================= MIXED CEREALS WITH VEGE (Dalam botol) ======================= (For 7 months+) 🌾🍠 Barley Sweet Potato 150g - RM22 🌾🎃 Barley Pumpkin 150g - RM22 🌾🥕 Barley Carrot 150g - RM22 🌽🍠🥕Oatmeal Sweet Potato + Carrot 150g - RM22 🌽🍠🎃Oatmeal Sweet Potato + Pumpkin 150g - RM22 🌽🎃🥕Oatmeal Pumpkin + Carrot 150g - RM22 🍚🍨MIXED RICE ANCHOVIES (WHITE or BROWN) - RM22 FREE POSTAGE untuk pembelian RM35 & ke atas. Klik link di profile utk order 😎 http://www.wasap.my/60192562581/NAKORDER #babyfood #homemade #organicfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat
Welcome to the world baby Ava! 🎀💕
Anak-anak ingat cornflakes la pulak 😂. . . Cornflakes di pasaran tu dibuat dari jagung. Tapi flakes IK 100% dari beras putih dan beras perang. Takde masalah nak makan macam tu je. Nak bancuh like nestum pun boleh. . . Bubur kasar ni bole terus dimakan selepas bancuh dengan air panas tau. Baby, orang demam sakit dan orang tua pun bole makan. . . Nak cepat nak senang nak travel berjalan memang berguna. Cuba tau mommy! . . #babyfood #mixcereal #homemade #organicfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #babyfoodseremban
Eh jangan amek biskut sayaaaa. . 🙈🙈🙈 . Saje je mamy kacau baby kan . Yang baby pegang tuh banana cookies tau. . Kenapa banana/pisang? . Pisang kan sumber potassium. . Alaaa kalau nampak atlet2 pepagi makan pisang kan sebelum bersenam atau buat antiviti lasak . Jadi byk manfaat yang baby kota dapat kan? . Alaaa nk bg pukul sang saje pon boleh kalau tak nk berikan biskut yg kami keluarkan. . #babyfood #homemade #organicfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #breastfeeding #babyfoodcheras #babyfoodsgbesi #babyfoodpermaisuri #babyfoodbandartunrazak
Sementara mommy nk siapkan juadah berbuka tu, berikan baby kudapan biskut sihat baby ni. Boleh la buat alas perut sementara nak tunggu makan malam ms berbuka nanti kan? 😊 _ Homemade Baby Cookies - Mango Kurma Kismis _ Price: 1 jar - Rm18/ sm 1 jar - Rm20/ ss _ ============= Mango 35 pcs 💜 shape Kismis 30 pcs 🔲 shape Kurma 40 pcs 🔴 shape Beza pcs kerana bentuk dan size setiap flavor xsama. Berat setiap 1 bekas 200g +- ========================= _ *BisCute by Mommylin* _ 🍪 100% Homemade baby cookies 🍪 Produk bumiputra dan Halal . 🍪 Sesuai untuk bayi berusia 7 bulan dan keatas. 🍪 Boleh terus dimakan atau dibancuh dengan susu/air 🍪Sesuai untuk baby yg belum tumbuh gigi.Dan alternatif utk bby yg mkn nestum 🍪Rasa manis asli dan lazat. Serta ianya cair di dalam mulut . 🍪 Biskut agak rapuh dan tidak sesuai untuk teething. 🍪 Snack sihat anak, mudah di bawa travel dan boleh terus di makan _ ❌ TANPA GULA ❌ TANPA GARAM ❌ TANPA BAHAN PENGAWET ❌ TANPA BAHAN PENAMBAH RASA . ❌ TANPA TELUR Ramuan: Puree, Unsalted Butter, Tepung Atta, Tepung Jagung Berminat dgn biscute ni boleh lah Whatsapp 👉017-2440364 ya . COD 🚗Tmn Melawati, Sentul, Wangsa Maju, Setiawangsa, Keramat, Mindef, Titiwangsa, HKL, Menara TM . Pos 📮 seluruh Malaysia . #biscutelover #homemadebabycookies #biscutebymommylin #babyfood #babycookies #travelbabyfood #travelfood #homemade #babyfoodmurah #babyfoodmalaysia
Sementara mommy nk siapkan juadah berbuka tu, berikan baby kudapan biskut sihat baby ni. Boleh la buat alas perut sementara nak tunggu makan malam ms berbuka nanti kan? 😊 _ Homemade Baby Cookies - Mango Kurma Kismis _ Price: 1 jar - Rm18/ sm 1 jar - Rm20/ ss _ ============= Mango 35 pcs 💜 shape Kismis 30 pcs 🔲 shape Kurma 40 pcs 🔴 shape Beza pcs kerana bentuk dan size setiap flavor xsama. Berat setiap 1 bekas 200g +- ========================= _ *BisCute by Mommylin* _ 🍪 100% Homemade baby cookies 🍪 Produk bumiputra dan Halal . 🍪 Sesuai untuk bayi berusia 7 bulan dan keatas. 🍪 Boleh terus dimakan atau dibancuh dengan susu/air 🍪Sesuai untuk baby yg belum tumbuh gigi.Dan alternatif utk bby yg mkn nestum 🍪Rasa manis asli dan lazat. Serta ianya cair di dalam mulut . 🍪 Biskut agak rapuh dan tidak sesuai untuk teething. 🍪 Snack sihat anak, mudah di bawa travel dan boleh terus di makan _ ❌ TANPA GULA ❌ TANPA GARAM ❌ TANPA BAHAN PENGAWET ❌ TANPA BAHAN PENAMBAH RASA . ❌ TANPA TELUR Ramuan: Puree, Unsalted Butter, Tepung Atta, Tepung Jagung Berminat dgn biscute ni boleh lah Whatsapp 👉017-2440364 ya . COD 🚗Tmn Melawati, Sentul, Wangsa Maju, Setiawangsa, Keramat, Mindef, Titiwangsa, HKL, Menara TM . Pos 📮 seluruh Malaysia . #biscutelover #homemadebabycookies #biscutebymommylin #babyfood #babycookies #travelbabyfood #travelfood #homemade #babyfoodmurah #babyfoodmalaysia
Sementara mommy nk siapkan juadah berbuka tu, berikan baby kudapan biskut sihat baby ni. Boleh la buat alas perut sementara nak tunggu makan malam ms berbuka nanti kan? 😊 _ Homemade Baby Cookies - Mango Kurma Kismis _ Price: 1 jar - Rm18/ sm 1 jar - Rm20/ ss _ ============= Mango 35 pcs 💜 shape Kismis 30 pcs 🔲 shape Kurma 40 pcs 🔴 shape Beza pcs kerana bentuk dan size setiap flavor xsama. Berat setiap 1 bekas 200g +- ========================= _ *BisCute by Mommylin* _ 🍪 100% Homemade baby cookies 🍪 Produk bumiputra dan Halal . 🍪 Sesuai untuk bayi berusia 7 bulan dan keatas. 🍪 Boleh terus dimakan atau dibancuh dengan susu/air 🍪Sesuai untuk baby yg belum tumbuh gigi.Dan alternatif utk bby yg mkn nestum 🍪Rasa manis asli dan lazat. Serta ianya cair di dalam mulut . 🍪 Biskut agak rapuh dan tidak sesuai untuk teething. 🍪 Snack sihat anak, mudah di bawa travel dan boleh terus di makan _ ❌ TANPA GULA ❌ TANPA GARAM ❌ TANPA BAHAN PENGAWET ❌ TANPA BAHAN PENAMBAH RASA . ❌ TANPA TELUR Ramuan: Puree, Unsalted Butter, Tepung Atta, Tepung Jagung Berminat dgn biscute ni boleh lah Whatsapp 👉017-2440364 ya . COD 🚗Tmn Melawati, Sentul, Wangsa Maju, Setiawangsa, Keramat, Mindef, Titiwangsa, HKL, Menara TM . Pos 📮 seluruh Malaysia . #biscutelover #homemadebabycookies #biscutebymommylin #babyfood #babycookies #travelbabyfood #travelfood #homemade #babyfoodmurah #babyfoodmalaysia
Asked to make cookies for a twins gender reveal party. Swipe through to see the secret. It’s a really cool technique I first saw from @sweetsugarbelle. #twins #genderreveal #genderrevealcookies #babies #babycookies #hidden #surprise #surprisecookies #cookies #cookiedecorating #metrodetroit #downriver #auntiemame
Baby elephant comei, flamingo comei dan mermaid tail mold... semua untuk baby shower theme. Mesti comei cupcake dan cookie ni nanti... ready stock di Cuppieslina. 👶🏻 👶🏻 #babyshower #babycookies #sugarcookies #fancycookiesmalaysia #cakedecorating #kekbirthday #fondantcake #fondant #sayajualcookies #sayajualkek #bakerjb #bakerkl #bakerbangi #bakersmalaysia #bakermelaka #bakerkelantan #cuppieslina
Oh my goodness!!! So cute! Tag a mom to be! Regram @baileylanebakingco 👶👶👶 ------------------------------ Follow 👉 @momlovesbaking Follow👉 #momlovesbaking ------------------------------ 🍰 Like 10 posts & subscribe to my blog for awesome recipes (Link in Bio) 🎂 Tag 3 friends that would love this 🍪 Turn on post notifications to see new content ASAP ------------------------------ 📷 All rights & credits reserved to the respective owner(s) -— #babyshower #momtobe #cookiedesign #royalicing #cookieshop #babycookies #cookiedecorating #homemadehappiness #cookielife #newbornbaby #cookiestylist #instafood #foodblogeats #partycookies #eatmyworld #funfoods #instacookie #heresmyfood #cookiesofinstagram #cookiedecorating #cookiedough #beautifulcuisunes #food #colouryourplate #sugarcookies #wiltoncakes #instacute #cookieart #heresmyfood
Happy Wednesday! I am back from my much needed break! But I tell you it’s never long enough 🤣. These decorated Lindt bars were made to welcome baby Gabriel. These were made to match the shards in my previous posts 💙💙 @rubymerhi #decoratedchocolates #decoratedchocolate #lindt #lindtchocolate #babyboy #blue #welcomebaby #babyfavor #babyshower #love
Marah yer mama ambik sikut dia.... 😙 . . . Korang kena tahu yang pisang sebenarnya salah 1 makanan yang kaya dengan potassium. Baik utk pertambahan tenaga. Selain itu, pisang juga terkenal dengan sifatnya yg melawaskan sistem pembuangan baby. Bukan baby je, malah korang kalau sembelit, amalkan makan pisang tau. . . Ahli sukan pun amalkan makan pisang sebelum start joging atau main. Haaa buat parents yg suka buat zumba tu elok sangat makan pisang tau. Tapi kalau korang nak makan banana cookies IK pun takde masalah. Cubalah dulu baru tau 😊 . . #babyfood #mixcereal #homemade #organicfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen
The only thing sweeter than one sweet baby ...is two! A cute custom set of cookies for a shower to celebrate the arrival of twins! #bdbyyc #bdbcustomcookies #yyccookies #yyc #yycnow #exploreyyc #supportlocalyyc #yyclocal #customcookies #shoplocal #shoplocalcalgary #yycbaby #yycbabyshower #sugarcookies #baby #babycookies #babyshower #babyshowercookies #twins
Welcome to the world, Everleigh Grace! 💕💕 . . . #babyshowercookies #royalicing #cookiedecorating #decoratedcookies #babycookies #babygirl
SEMUA COOKIES SEDAP! . . Cookies dari Izliyah Kitchen bukan jer sedap, malah berkhasiat tau mommies! Bahan yang digunakan pun bahan premium untuk baby kita makan ❤❤ . Available flavor: (7m) 🍪 Banana Munchies Cookies 🍪 Mix Fruit Cookies 🍪 Butter Raisin Cookies 🍪 Dates Oat Cookies (1y) 🍪 Almond Dates Cookies 🍪 Chippie Choc Cookies . #izliyahkitchen #babycookies #babysnacks #homemadebabyfood #homemadebabyfoodmiri #miricommunity #jualbelimiri #jualbelibrunei
Kolostrum tu penting ke untuk baby? Benda apakah Kolostrum tu? . . Untuk pengetahuan kita bersama, kolostrum adalah susu pertama yang keluar selepas ibu-ibu selepas bersalin. . . Teksturnya adalah pekat, likat, putih kekuningan dan agak melekit. Kalau perasan, susu ni jika dibiarkan pada mulut baby, ia akan mengeras. So, nak cuci tu, kena guna air biasa dan lap je pada mulut baby. . . Pentingnya kolostrum ni untuk baby adalah kerana ia mengandungi antibodi, karbohidrat, lemak, vitamin untuk baby. . . Ia akan membentuk satu lapisan pada usus bayi bagi mencegah jangkitan. Sebab itulah tak perlu berikan baby air masak sebab air tu akan menghakis lapisan dari kolostrum ni. . . Bayi ada hak untuk dapat kolostrum ni tau. Jadi, pentingnya skin to skin lepas bersalin. Susukan bayi sekerap mungkin. . . Ada orang lambat keluar susu yang pertama tu, mungkin kerana tak susukan bayi. Mungkin juga sebab salah cara lekapan baby pada nipple. . . Cari ilmu macam mana nak bagi susu keluar. Ada orang, lepas je bersalin, dah ada susu. Ada juga yang sebelum bersalin, dah ada susu yang banyak. Kondisi setiap badan kita adalah berbeza. So kenalilah diri masing-masing. belajar okey? . . #babyfood #mixcereal #homemade #organicfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen
Pertama & Satu2nya di Indonesia. Baby Cookies dengan campuran Curcuma Organik Lokal asli Indonesia. Di Indonesia, Curcuma sudah di percaya dari dulu mampu meningkatkan nafsu makan secara alami. Selain meningkatkan nafsu makan, Curcuma juga mampu melancarkan pencernaan & sbg antioksidan bagi tubuh. Baby Booster Cookies mengandung Curcuma alami (bukan penguat rasa maupun esens) dengan takaran yang pas sehingga aman di konsumsi anak usia 8bulan ke atas. Sudah banyak bunda yang membuktikan nafsu makan anak nya meningkat secara alami dengan Baby Booster Cookies ini. Aman.Sehat.Alami.Halal.Homemade . Harga 55rb/box (15-25 keping) . WA. 085800050109 . Shopee. https://shopee.co.id/ceobabymeals.id . #biskuit #biskuitbayi #babybiscuits #cookies #babycookies #cookiesbaby #cookiesbayi #kukis #kukisbayi #biskuitanak #biskuitbalita #babyfingerfood #fingerfoodbayi #menumpasi #mpasi #mpasihomemade #homemadempasi #resepmpasi #makananbayi #makanananak #makananhomemade #keperluanbayi #kebutuhanbayi #kebutuhananak
Kl anak udah pilih2 makanan sih sama aja GTM yah mom, pengen nya cuma ngemil tp kl sm nasi ngelirik pun ga apalagi mangap 😅 Nah ini ada solusi mom, Toddler Booster Cookies. Anak mana yg g suka coklat, tp ini coklat dr cocoa organik yab mom..pemanis jg dr palm sugar yg jelas aman buat anak, g mengancam gigi2 anak deh 😘 Jgn cm pilih snack yg g ada manfaatnya, tp cookies ini jg bs bantu nafsu makan jd bertambah loh.. . Toddler Booster Cookies 55rb/box. Rekomen 12bulan+. . Info Order WA 085800050109 (chat only) Atau bisa via shopee (klik link di bio) . #biskuit #biskuitbayi #babybiscuits #cookies #babycookies #cookiesbaby #cookiesbayi #kukis #kukisbayi #biskuitanak #biskuitbalita #babyfingerfood #fingerfoodbayi #menumpasi #mpasi #mpasihomemade #homemadempasi #resepmpasi #makananbayi #makanananak #makananhomemade #keperluanbayi #kebutuhanbayi #kebutuhananak
Berselera betul baby rauhah mkn mix fruits cookies Bukan saja sedap tapi berkhasiat untuk baby. Mix fruits adalah gabungan kurma dan juga kismis. Butterbyg digunakan adalah pure butter. Cookies keluaran bumiputera tanpa gula garam dan juga telur. #izliyahkitchenagent #homemadebabyfood #makananbayi #makanansihat #makananberkhasiat #mixcareal #homemade #babycookies #biskutbayi #plaincereal #izliyahkitchen #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat
Pantang nampak mangkuk! . . . Si manja ni makan OAT SWEETPOTATO PUMPKIN dan SERBUK BILIS. Habis 1 mangkuk tau. Memang suka sangat ni 😁. . . SERBUK BILIS adalah 100% asli ikan bilis dan adalah sumber protein. Bagus kan. . . Yang mana belum dapatkan babyfood ni bole terus watsup mama ye. Berdesup mama reply nanti 😘. . . #babyfood #mixcereal #homemade #organicfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #babyfoodseremban
Sungguh lazat lemak dimakan begitu sajaaaa.... . . Ramai baby suka dengan Butter Raisin ni. Keharuman butter menusuk ke qolbu dan manis-manis buah dari raisin menambahkan selera anak-anak. Butter ni terkenal dengan keupayaannya untuk menaikkan berat baby tau. bukan butter biasa tapi ianya adalah unsalted butter yang mana ia bebas dari garam dan gula. Raisins pula boleh membantu meningkatkan kecerdasan minda anak-anak. Ada sesetengah budak tak makan tau pure raisins, tp cookies macam ni makan pulak. begitulah ragam anak. tak semuanya sama. 😊 . . #babyfood #mixcereal #homemade #organicfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen
Welcoming baby Batoul a little while back...
* お誕生日 &3周年記念日オーダークッキー🌟 * お名前ローマ字は、落ち着いたブルー、グレー色💙 * 数字、メッセージクッキーは、可愛らしいカラフルドット😊 * 所々に星を入れて元気な雰囲気に⭐︎ * 記念日&お誕生日おめでとうございました .∗̥✩⁺˚♡.∗̥✩⁺˚♡ .∗̥✩⁺˚♡ * ご注文の際は、 パステル(明るいく元気)、ブラウン(温かみのあるアンティークで優しい)、ダークカラー(落ちついたスタイリッシュ)、濃い薄い等…。 * オーダーの際にご希望。またはお任せができます💓 * * #オーダークッキー #アイシングクッキー #記念日クッキー #アイシング #お誕生日クッキー #cotta #icing #icingcookie #babycookies #babygirls #cookies #birthday #birthdaycookie #decoratedcookies #instacookies #sugarcookie #rayalicing #lin_stagrammerl #pccレシピ課アイシングクッキー #delistagrammer
next page →