#babycookies

68,363 posts

Loading...
Happy Monday! And happy 30th birthday to @hanouda10 . These were her cookies that went out over the weekend for her dessert table. Happy birthday lovely hope you had a great one 💕💕💕 #birthdaycookies #30thbirthdaycookies #30thbirthday #party
✨🍊 Galletas de Naranja para Bebes🍊✨. . . Ya por fin me di tiempo de compartirles esta receta de “Galletas de Naranja” para Bebés 😍✨🍪. Como es temporada de frutas cítricas hay que aprovecharlas al máximo para que nuestros bebés reciban Vitamina C 🍊 y estén preparados para estos cambios de clima❄️🌨. . . 1 taza de Harina de Avena ( literal es avena molida), 1/4 de crema de cacahuate , 1 huevo , el jugo de 1 naranja , un puñito de zanahoria rallada y listo .. batimos todos los ingredientes muy bien hasta formar una masita que va a quedar un poco “aguada” pero es la consistencia que queremos para que los bebés la puedan comer sin problema 🙌🏻. Hazla con un batidor ( no en licuadora) porque quedará aún más líquida y no quedarán 🤷🏻‍♀️. Al horno por 10-15 min ( puede variar cada horno) . . Están súper completas porque tienen los 5 grupos de alimentos , asegúrate que tu bebé ya haya probado todos los alimentos por separado 🤗🍊🍪.. . . . #healthybabyfood #babycookies #babyledweaning #babyleadweaningideas #babyboy #babyhealthy #healthyboy
So I wasn't sure how this color combination would work out before I started but I am a huge fan of it now! Such a beautiful baby shower order! #babyshower #babyshowercookies #floralcookies #babycookies #Houstoncookies #katycookies #Richmondcookies #thebeardedbaker #cookiesofinstagram
Yara Sweet's Cookies ❤ My daughter is teething and with teething comes waking up sporadically throughout the night. Crying and cold like symptoms. While teething the babies immune system can weaken slightly so it's very important to feed your little one real food. Nutrient Food packed with vitamins antioxidants and minerals. That's why these cookies are great not only for teething baked soft, but the cookies offer beneficial vitamins to keep the babies immune system strong while they are dealing with the discomfort of recieving new teeth. Paz y Amor #glutenfree #vegan #greatforteething No Dairy✔ No Eggs✔ No Artificial Flavors✔ No Artificial Sugars✔ No Preservatives✔ Gluten Free✔ Real Fruit✔ Vegan✔ No GMO✔ Teething Friendly✔ Vitamins✔ Omegas✔ Vegan Protein✔ Fiber✔ Healthy✔ Delicious✔ By - Maya Goddess Baby Teething Tips •Rest •Hydrated with Water •Essential Oils (lavender eucalyptus lemon) •Lavender Chamomile Bubble Bath •Baby Body Massage (lavender oil) •Lots of hugs and kisses •Humidifier •Cleansing Plants (out of reach) •Soft Food, Soft Fruit Watermelon . •Green Juices or Smoothies #IINhealthcoach Paz y Amor #babycookies #freshmade #sogood #organic #mango #forbabies #momlife #IINhealthcoach #certified #nutritionist #intergrativenutritionhealthcoach #cookies #soakedoats #babytested #natural #ingredients #delicious #yummy #nutritious #antioxidants #omegas #chiaseed #protein #fiber . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #babyhealth #healthyeating
Sunday baked a batch of Homemade #organic Oat Chia Seeds Mango Cinnamon, Yara Sweet's Cookies *date sugar* #glutenfree #vegan #greatforteething No Dairy✔ No Eggs✔ No Artificial Flavors✔ No Artificial Sugars✔ No Preservatives✔ Gluten Free✔ Vegan✔ No GMO✔ Real Fruit✔ Teething Friendly✔ Vitamins✔ Omegas✔ Vegan Protein✔ Fiber✔ Healthy✔ Delicious✔ Paz y Amor #babycookies #freshmade #sogood #organic #mango #forbabies #momlife #IINhealthcoach #certified #nutritionist #intergrativenutritionhealthcoach #cookies #soakedoats #babytested #natural #ingredients #delicious #yummy #nutritious #antioxidants #omegas #chiaseed #protein #fiber . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #babyhealth #healthyeating
Gâteaux naissance#babycookies #
Serbuk ayam ♡ sedia diguna ♡ mesra travel ♡ boleh diletakkan dalam pelbagai menu makanana baby Nak order? Whatsapp 0133182104 Promosi Akhir Tahun. . Set travel lengkap untuk mommy yang tercari set makanan baby yang TIADA GULA, TIADA GARAM, TIADA PERASA DAN TIADA PENGAWET. . Free gift dan siap dapat bekas untuk isi bekalan baby food. . Harga asal untuk kesemua ni RM130. Tapi mama nak kasi harga promosi RM 99 je. Whatsapp 0133182104 #babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen
Con mucho cariño preparamos los regalitos para los bebés que vienen en camino 😊 ➡️ Toquilla + chupetero de madera 🔴39.99€🔴 📝 Pedidos 📦 625480202 ☎️ MD 📩 ✈️ Envíos a toda España. #bebeguapo #beberebornespaña #babyreborn #realbaby #babyclothesonline #babycloths #babycloseth #tartapañales #pregnant_world #pregnantfitness #babycookies #babysweet #mantabebe #babyblog #babyboys #carrito #cuna #maternal #baberos #chupete #pregnant #babyshower #mum #mama #mamaprimeriza #baby #mamamolona #babylove #babyboy #babystyle
Con mucho cariño preparamos los regalitos para los bebés que vienen en camino 😊 ➡️ Toquilla + chupetero de madera 🔴39.99€🔴 📝 Pedidos 📦 625480202 ☎️ MD 📩 ✈️ Envíos a toda España. #bebeguapo #beberebornespaña #babyreborn #realbaby #babyclothesonline #babycloths #babycloseth #tartapañales #pregnant_world #pregnantfitness #babycookies #babysweet #mantabebe #babyblog #babyboys #carrito #cuna #maternal #baberos #chupete #pregnant #babyshower #mum #mama #mamaprimeriza #baby #mamamolona #babylove #babyboy #babystyle
سلام دوستاي خوبم، يادتونه گفتم از اين به بعد كيك هاي ماكت هم اماده ميكنم؟☺️ اينم يه نمونه از كيك ماكت😁 ———- جهت سفارش و اطلاعات بيشتر پیغام بگذاريد Telegram،whatsapp tell: 09357351525 #cookies #cooking #royalicingcookies #wedingcookies #babycookies #cake #cakedecorating #cupcakes #كوكيز #كيك #كيك_دكوراتيو #كاپكيك #royalicingcookies #royalicing #royalicingcookies #royalicing #cak #cakedecorating #cakesofinstagram #cakes
Selain untuk bayi dan batita kami juga menyediakan catering sehat utk keluarga bunda. . . Baik selama liburan atau bunda yang mungkin tidak sempat menyiapkan masakan untuk keluarga tercinta di tengah kesibukan yang sangat padat, tentunya dengan harga family catering yang sangat terjangkau @sashabilla.hc Please do not hesitate tO contact us 📲 WA : +6281 547 36 76 08 . . . #healthykidsfood #kidsfood #homemade #frozenfood #healthyfrozenfood #kulinerbali #healthyfoodfortoddler #cateringanakdenpasar #cateringanakbali #babycateringbalj #mpasibali #mpasidenpasar #babycookies #snackanakdenpasar #cateringdenpasar #healthycatering #bentoboxbali #nasibentodps #mpasiwho #cateringrumahdenpasar #cateringanakdenpasar #cateringliburanbali #bentoultahanak #bentoulangtahundenpasar #bentoultahbali #cateringsehatbali #healthycateringdenpasar #vegetariancateringbali
Selain untuk bayi dan batita kami juga menyediakan catering sehat utk keluarga bunda. . . Baik selama liburan atau bunda yang mungkin tidak sempat menyiapkan masakan untuk keluarga tercinta di tengah kesibukan yang sangat padat, tentunya dengan harga family catering yang sangat terjangkau @sashabilla.hc Please do not hesitate tO contact us 📲 WA : +6281 547 36 76 08 . . . #healthykidsfood #kidsfood #homemade #frozenfood #healthyfrozenfood #kulinerbali #healthyfoodfortoddler #cateringanakdenpasar #cateringanakbali #babycateringbalj #mpasibali #mpasidenpasar #babycookies #snackanakdenpasar #cateringdenpasar #healthycatering #bentoboxbali #nasibentodps #mpasiwho #cateringrumahdenpasar #cateringanakdenpasar #cateringliburanbali #bentoultahanak #bentoulangtahundenpasar #bentoultahbali #cateringsehatbali #healthycateringdenpasar #vegetariancateringbali
Selain untuk bayi dan batita kami juga menyediakan catering sehat utk keluarga bunda. . . Baik selama liburan atau bunda yang mungkin tidak sempat menyiapkan masakan untuk keluarga tercinta di tengah kesibukan yang sangat padat, tentunya dengan harga family catering yang sangat terjangkau @sashabilla.hc Please do not hesitate tO contact us 📲 WA : +6281 547 36 76 08 . . . #healthykidsfood #kidsfood #homemade #frozenfood #healthyfrozenfood #kulinerbali #healthyfoodfortoddler #cateringanakdenpasar #cateringanakbali #babycateringbalj #mpasibali #mpasidenpasar #babycookies #snackanakdenpasar #cateringdenpasar #healthycatering #bentoboxbali #nasibentodps #mpasiwho #cateringrumahdenpasar #cateringanakdenpasar #cateringliburanbali #bentoultahanak #bentoulangtahundenpasar #bentoultahbali #cateringsehatbali #healthycateringdenpasar #vegetariancateringbali
Selain untuk bayi dan batita kami juga menyediakan catering sehat utk keluarga bunda. . . Baik selama liburan atau bunda yang mungkin tidak sempat menyiapkan masakan untuk keluarga tercinta di tengah kesibukan yang sangat padat, tentunya dengan harga family catering yang sangat terjangkau @sashabilla.hc Please do not hesitate tO contact us 📲 WA : +6281 547 36 76 08 . . . #healthykidsfood #kidsfood #homemade #frozenfood #healthyfrozenfood #kulinerbali #healthyfoodfortoddler #cateringanakdenpasar #cateringanakbali #babycateringbalj #mpasibali #mpasidenpasar #babycookies #snackanakdenpasar #cateringdenpasar #healthycatering #bentoboxbali #nasibentodps #mpasiwho #cateringrumahdenpasar #cateringanakdenpasar #cateringliburanbali #bentoultahanak #bentoulangtahundenpasar #bentoultahbali #cateringsehatbali #healthycateringdenpasar #vegetariancateringbali
Selain untuk bayi dan batita kami juga menyediakan catering sehat utk keluarga bunda. . . Baik selama liburan atau bunda yang mungkin tidak sempat menyiapkan masakan untuk keluarga tercinta di tengah kesibukan yang sangat padat, tentunya dengan harga family catering yang sangat terjangkau @sashabilla.hc Please do not hesitate tO contact us 📲 WA : +6281 547 36 76 08 . . . #healthykidsfood #kidsfood #homemade #frozenfood #healthyfrozenfood #kulinerbali #healthyfoodfortoddler #cateringanakdenpasar #cateringanakbali #babycateringbalj #mpasibali #mpasidenpasar #babycookies #snackanakdenpasar #cateringdenpasar #healthycatering #bentoboxbali #nasibentodps #mpasiwho #cateringrumahdenpasar #cateringanakdenpasar #cateringliburanbali #bentoultahanak #bentoulangtahundenpasar #bentoultahbali #cateringsehatbali #healthycateringdenpasar #vegetariancateringbali
Selain untuk bayi dan batita kami juga menyediakan catering sehat utk keluarga bunda. . . Baik selama liburan atau bunda yang mungkin tidak sempat menyiapkan masakan untuk keluarga tercinta di tengah kesibukan yang sangat padat, tentunya dengan harga family catering yang sangat terjangkau @sashabilla.hc Please do not hesitate tO contact us 📲 WA : +6281 547 36 76 08 . . . #healthykidsfood #kidsfood #homemade #frozenfood #healthyfrozenfood #kulinerbali #healthyfoodfortoddler #cateringanakdenpasar #cateringanakbali #babycateringbalj #mpasibali #mpasidenpasar #babycookies #snackanakdenpasar #cateringdenpasar #healthycatering #bentoboxbali #nasibentodps #mpasiwho #cateringrumahdenpasar #cateringanakdenpasar #cateringliburanbali #bentoultahanak #bentoulangtahundenpasar #bentoultahbali #cateringsehatbali #healthycateringdenpasar #vegetariancateringbali
Selain untuk bayi dan batita kami juga menyediakan catering sehat utk keluarga bunda. . . Baik selama liburan atau bunda yang mungkin tidak sempat menyiapkan masakan untuk keluarga tercinta di tengah kesibukan yang sangat padat, tentunya dengan harga family catering yang sangat terjangkau @sashabilla.hc Please do not hesitate tO contact us 📲 WA : +6281 547 36 76 08 . . . #healthykidsfood #kidsfood #homemade #frozenfood #healthyfrozenfood #kulinerbali #healthyfoodfortoddler #cateringanakdenpasar #cateringanakbali #babycateringbalj #mpasibali #mpasidenpasar #babycookies #snackanakdenpasar #cateringdenpasar #healthycatering #bentoboxbali #nasibentodps #mpasiwho #cateringrumahdenpasar #cateringanakdenpasar #cateringliburanbali #bentoultahanak #bentoulangtahundenpasar #bentoultahbali #cateringsehatbali #healthycateringdenpasar #vegetariancateringbali
Selain untuk bayi dan batita kami juga menyediakan catering sehat utk keluarga bunda. . . Baik selama liburan atau bunda yang mungkin tidak sempat menyiapkan masakan untuk keluarga tercinta di tengah kesibukan yang sangat padat, tentunya dengan harga family catering yang sangat terjangkau @sashabilla.hc Please do not hesitate tO contact us 📲 WA : +6281 547 36 76 08 . . . #healthykidsfood #kidsfood #homemade #frozenfood #healthyfrozenfood #kulinerbali #healthyfoodfortoddler #cateringanakdenpasar #cateringanakbali #babycateringbalj #mpasibali #mpasidenpasar #babycookies #snackanakdenpasar #cateringdenpasar #healthycatering #bentoboxbali #nasibentodps #mpasiwho #cateringrumahdenpasar #cateringanakdenpasar #cateringliburanbali #bentoultahanak #bentoulangtahundenpasar #bentoultahbali #cateringsehatbali #healthycateringdenpasar #vegetariancateringbali
Healthy Kids Catering Spotted one of our best seller “ chicken katsu “ . . Catering ini cocok utk bekal anak sekolah dan juga alternatif mama mama yang sedang berlibur di bali dan bingung memilihkan menu makanan untuk buah hati tercinta. . . Selain fresh catering kami juga menyediakan frozen meals yg pastinya lebih mudah dibawa saat bepergian . . @sashabilla.hc Please do not hesitate tO contact us 📲 WA : +6281 547 36 76 08 . . . #healthykidsfood #kidsfood #homemade #frozenfood #healthyfrozenfood #kulinerbali #healthyfoodfortoddler #makanananak #snackanak #kateringbayibali #kateringanakbali #kateringbayidenpasar #kateringanakdenpasar #mpasibali #mpasidenpasar #babycookies #kidscookies #snackanakdenpasar #cemilananakdenpasar #cateringdenpasar #healthycatering #cateringsehatdenpasar #bentoboxbali #nasibentoanak #nasibentodps #mpasiwho #cateringrumahdenpasar #cateringanakdenpasar #cateringliburanbali
Healthy Kids Catering ( butternut beef fried rice • ayam suir toodler • rolade ) . . Catering ini cocok utk bekal anak sekolah dan juga alternatif mama mama yang sedang berlibur di bali dan bingung memilihkan menu makanan untuk buah hati tercinta. . . Selain fresh catering kami juga menyediakan frozen meals yg pastinya lebih mudah dibawa saat bepergian . . @sashabilla.hc Please do not hesitate tO contact us 📲 WA : +6281 547 36 76 08 . . . #healthykidsfood #kidsfood #homemade #frozenfood #healthyfrozenfood #kulinerbali #healthyfoodfortoddler #makanananak #snackanak #kateringbayibali #kateringanakbali #kateringbayidenpasar #kateringanakdenpasar #mpasibali #mpasidenpasar #babycookies #kidscookies #snackanakdenpasar #cemilananakdenpasar #cateringdenpasar #healthycatering #cateringsehatdenpasar #bentoboxbali #nasibentoanak #nasibentodps #mpasiwho #cateringrumahdenpasar #cateringanakdenpasar #cateringliburanbali
Healthy Kids Catering . . Catering ini cocok utk bekal anak sekolah dan juga alternatif mama mama yang sedang berlibur di bali dan bingung memilihkan menu makanan untuk buah hati tercinta. . . Selain fresh catering kami juga menyediakan frozen meals yg pastinya lebih mudah dibawa saat bepergian . . @sashabilla.hc Please do not hesitate tO contact us 📲 WA : +6281 547 36 76 08 . . . #healthykidsfood #kidsfood #homemade #frozenfood #healthyfrozenfood #kulinerbali #healthyfoodfortoddler #makanananak #snackanak #kateringbayibali #kateringanakbali #kateringbayidenpasar #kateringanakdenpasar #mpasibali #mpasidenpasar #babycookies #kidscookies #snackanakdenpasar #cemilananakdenpasar #cateringdenpasar #healthycatering #cateringsehatdenpasar #bentoboxbali #nasibentoanak #nasibentodps #mpasiwho #cateringrumahdenpasar #cateringanakdenpasar #cateringliburanbali
*PROMO COMBO YES TERLAJAK JIMAT!!* Apa ada dalam set combo YES izliyah ni? Haaaaa jom tengok: Set combo ni sesuai untuk travel taw mommies sebab semua blh terus bancuh air panas je 1) cookies - *28pcs* 2) mix cereal- *150gram* 3) instant rice - *150gram* 4) set travel fruit/vege ( ada tiga jenis buah dan ada free 4 sachet cereal dalam kotak) 5) serbuk bilis/ayam - *100gram/70gram* 6) 2 free gift Haaa berbaloi ke berbaloii sangat ni??? Jika dikira semua, item ini berharga lebih rm130 taw Tapi dengan set combo terlajak jimat ni Hanya *RM99* Wassap Dila sekarang..stok sgt2 LIMITED... www.wasap.my/0195055892 COD Setia Alam, BBR, dan sekitar Pos seluruh malaysia * setiap item boleh ditukar dengan pilihan lain, terhad kepada stok yg ada. #babyfood #babycookies #babyfoodrecipes #babyfoodsetiaalam #babyfoodklang #babyfoodshahalam #babycereal #babyfoodizliyahkitchen #babyfoodmeru #mixcerealoat #mixcereal #cookies #instantporridge #instantrice #setvege #setfruit #izliyahkitchen #goodmorning #bazarpaknil #makananbayi #makanansihat #food #picoftheday #yes #babyfoodmurah #jualanakhirtahun
Cookies for 7m+ . 🍪Butter Raisin 🍪Banana 🍪Dates Oat 🍪Mixfruit #izliyahkitchen #izliyahkitchenbrunei #babyfood #babycookies #babyfoodbrunei #babyfoodonthego #babytravelfood
1st Birthday Cookies for Sweet Felicity Moon 🌙
Makanan baby siap dalam masa 3 minit! . Yg ni pulak brown/white rice+ikan bilis..siap dlm 1 botol..dh x perlu nk mix2 kn..guna 1/2 sudu..bancuh dgn air pnas siap! . Mudahnya momies ltk dlm bag time outing tu..pgi shoping ke,travel ke,klinik ke..standby je momies..guna time kecemasan😅..x sempat nk masak mknn bby..yg ni boleh bancuh di mana2.. . Sgt2 mesra momies mknn bby dri izliyah kitchen nie. . Best x best? Wasap mira ye 017.429.5334 #babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen
Makanan baby siap dalam masa 3 minit! . Yg ni pulak white rice+ikan bilis..siap dlm 1 botol..dh x perlu nk mix2 kn..guna 1/2 sudu..bancuh dgn air pnas siap! . Mudahnya momies ltk dlm bag time outing tu..pgi shoping ke,travel ke,klinik ke..standby je momies..guna time kecemasan😅..x sempat nk masak mknn bby..yg ni boleh bancuh di mana2.. . Sgt2 mesra momies mknn bby dri izliyah kitchen nie. . Best x best? Wasap mira ye 017.429.5334 #babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen
Makanan baby siap dalam masa 3 minit! . Yg ni pulak brown rice+ikan bilis..siap dlm 1 botol..dh x perlu nk mix2 kn..guna 1/2 sudu..bancuh dgn air pnas siap! . Mudahnya momies ltk dlm bag time outing tu..pgi shoping ke,travel ke,klinik ke..standby je momies..guna time kecemasan😅..x sempat nk masak mknn bby..yg ni boleh bancuh di mana2.. . Sgt2 mesra momies mknn bby dri izliyah kitchen nie. . Best x best? Wasap mira ye 017.429.5334 . #babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen
COMBO LIMITED TIME RM99 Tinggal 1 set je lagi.. Siapa berminat boleh terus wasap mommy linda ye http://www.wasap.my/60132592806/COMBO99 Apa ada dalam set ni 🤔 :: Serbuk ayam/bilis :: Traveling set fruit/vege/spice :: Cookies monster - mixfruit/banana/chippie choc :: mixed cereal :: instant brown rice :: free gift #babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen
COMBO "YEAR END SALE" TERLAJAK MURAH. 8 ITEM DALAM 1 HARGA. . NORMAL PRICE 👉 RM139.00 HARGA COMBO 👉 RM119.00 . . *PEMBAYARAN SEBELUM 12.12 AKAN DAPAT HARGA LEBIH ISTIMEWA. BUKAN RM139, BUKAN JUGA RM119. . . . DAPATKAN SEKARANG SEBELUM TERLAMBAT. SET COMBO SANGAT LIMITED. SIAPA CEPAT DIA DAPAT. . . . #babycookies #biskutbayisedap #biskutbayi #izliyahKitchenhomemadebabyfood #makananbayisabah #makananbayihomemade #homemade #babycereal #homemadebabyfood #homemadebabyfoodsabah #instantcereal #buburmesratravel #instantmixedcereal #instantporridge #bancuh2jedasiap #bubur3minit #solidfoods #buburbayi #solidfoodforbaby #biskutbayisedap #sale #yearendsale
BUBUR 3 MINIT - INSTANT RICE FLAKES / RICE PORRIDGE. BANCUH JE DENGAN AIR PANAS @ BOLEH TERUS MASUKKAN SUP YANG MASIH PANAS KE DALAM RICE FLAKES. TEKSTUR BUBUR LEBIH KASAR. . . 150 GRAM / PACK RM20 SM, RM23 SS . . . #buburbayi #whitericecereal #babycookies #biskutbayisedap #biskutbayi #instantporridge #izliyahKitchenhomemadebabyfood #makananbayisabah #makananbayihomemade #homemade #babycereal #homemadebabyfood #homemadebabyfoodsabah #instantcereal #buburmesratravel #instantmixedcereal #instantporridge #bancuh2jedasiap #bubur3minit #solidfoods #buburbayi #solidfoodforbaby #biskutbayisedap
Inilah dia tekstur instant brown rice (IBR) bila dibancuh. Dan sebenarnya kuantiti IBR ni rupanya lebih pekat, padat dan banyak berbanding instant white rice (IWR). . . Sebab itulah kita katakan yang korang kena cuba sendiri item-item ni. Sebab ada kebaikan tersendiri yang boleh kita dapat dan ketahui. Memang bagus ibr sebab ia melawaskan. So far poo poo elok je. 😊 . . #babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen
Since ada yang tanya, boleh ke nak bagi makan instant brown rice macam tu je? . . Haaa actually hakak dah cuba bagi pada anak hakak yang sekarang berusia 9 bulan. Semalam baru je try since dah mula nak try instant brown rice. Sebelum ni guna instant white rice je. . . Alhamdulillah dia makan tanpa ragu-ragu dan tak reject pun. So korang bolehlah cuba. Bau ibr macam roasted sikit. Ada juga bau macam kacang tanah yang digoreng. So okay je nak makan. Korang kena cuba. 😊 . . #babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen
Strok Haba! . . Cuaca panas betul sekarang ni kan? Terasa membahang sampai malam. Fuh! Mandi jangan cakaplah. Ikutkan nak berendam lama dalam kolam mandi tu ha. Kita yang dewasa ni pun panas, apatah lagi anak-anak kecil, kan? . . So, parents kena alert! Sentiasa kena waspada dengan sebarang perubahan cuaca. Waktu panas terik ni la yang jadi sakit tekak, badan tak selesa dan jangan tak tahu, angkara sakit tekak, anak boleh demam tau! Jadi, biasakan anak untuk kerap minuma air kosong. Bagi mandi dengan kerap pun takpe, untuk keluarkan panas dalam badan. Jika anak menunjukkan tanda lemah, lesu, sila periksa anak korang tu. Orang dewasa ni bolehlah nak cakap sakit itu ini, tapi anak-anak yang kurang faham ni, apalah yang diorang tahu kan.... So, jom jadi parents yang alert. . . Korang boleh jugak bagi air barli untuk menyejukkan badan anak-anak. Jika beri ais krim, pastikan susuli dengan minum air suam. Kalau tak, memang boleh batuk la. Semoga kesihatan kita semua terjaga tak kira yang besar mahupun yang kecil. 😊 . . #babyfood #mixcereal #homemade #organicfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #infobayi #babyinfo
Biskut khas untuk anak yang susah nak makan atau kurang selera makan Bahan tersembunyi iaitu sup air tulang ayam dapat membantu naikkan selera makan anak. Mostly yang dah cuba pasti jatuh hati dengan rasa dan kesan ke atas anak mereka. Haa bbc juga membantu kuatkan antibodi anak2. Kalau anak2 kerap terkena demam batuk selesema, cuba berikan bbc ni.. InsyaAllah membantu😍 Yang berminat boleh wasap segera http://www.wasap.my/60103964784/bbc #rushbabyfood #babyfood #makananbayi #babycookies #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #babycereal #makanansihat #babyinfo
یعنی عجله ترین کوکی هایی که تا حالا زدم 🙈 #babycookies
next page →