#babycookies

61,673 posts

Loading...
BABY 8 BULAN BELUM TUMBUH GIGI. NORMALKAH? . . Untuk ibu-ibu yang baru pertama kali ada anak, mestilah rasa excited dengan tumbesaran anak-anak, ye dak? Kadang tu hampir setiap minggu check berat badan bayi. ha, sape yang buat tu? Ngaku cepat.hihi Biasalah, keterujaan tu memanglah akan ada dalam diri setiap ibu. normallah tu. . . Orang kata, paling cepat 4 bulan dah ada gigi. wow! memang pun. ada bayi cepat tumbesaran giginya, tapi ada juga yang dah setahun, 8 bulan, 9 bulan, tapi gigi masih menyorok di dalam. 😅 adakah ianya suatu perkara yang normal? Yes, ianya adalah normal. Ok la tu baby lambat tumbuh gigi, takdelah kena gigit kan. seremmm bila baby dah pandai memintal-mintal guna gusi atau giginya. boleh demam mama tawww. . . Pakar perubatan kanak-kanak pun cakap normal je. Sampai masa matang gusi tu, keluarlah gigi. jangan risau baby takde gigi ye. jom refer jadual ni bila anak tumbuh gigi. harap membantu. 😍 . . #babyfood #mixcereal #homemade #organicfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #infobayi #babyinfo
🌸🍃Musmutlu Haftalar🌸🍃💫 Sağlıkla🍀 Sevgiyle💗Mutlulukla😊Başarıyla🏆Aşkla🎈Dolu geçsin her günümüz🙏🏻Kendinizi Sevin Önemseyin💫İçinizdeki çocuk hep gülsün🥁🎡🎈Siz değerlisiniz🌟🌈 Her zaman gülümseyelim✌🏻Hayattaki ilk altın kuralım= Gülümsemek🙃Çünkü herşey daha kolay halloluyor🌸✌🏻Her zaman pozitif enerji🤸🏻‍♀️☀️😎🤞🏻#butikkurabiye #parti #fondant #organization #bebek #hosgeldinbebek #babycookies #birthday #bebekkurabiyesi #iphoneonly #amazing #like4like #likeforlike #likeforfollow #follow4follow #follow4like #instacookie #konseptdogumgunu #parti #instagood #love #happy #cookies #organizasyon #babyshower #instafood #love #tagsforlike #baby #butikpasta #loveislove #cake
Mixed Barley with Vege by #IK 😋😋 antaranya ialah:- . . 🐝Barley Pumpkin 🐝Barley Sweet Potato & 🐝Barley Carrot . . Sangat Mesra travel tau. Cuma tuang air panas.. kacau2 dah siap😋😋😋 . . Sesuai utk baby berumur 7bulan ke atas tau.. 😘 . . #babyfood #mixcereal #homemade #organicfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #ctdk #fattahanas_official #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #AuraInsta #AuraInstaBatch21
RESEPI Serbuk Ayam dlm makanan. Plg best sbb dia boleh tabur cmtu je atas / dlm makanan then terus ngap. Pls mommy⚠️NO MORE SALT MSG PRESERVATIVES in daily meals please‼️ Mesti cuba ok😉 Recommendation utk anak dr umur 8bln & ke atas. FREE POSTAGE untuk pembelian RM35 & ke atas di http://shopee.com.my/aini.idris Klik link di profile utk order 😎 http://www.wasap.my/60192562581/NAKORDER #babyfood #homemade #organicfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat
Bone broth cookies . Sesuai dari 7 bulan ke atas . Area kajang bangi semenyih boleh wasap kak zai 0125433647 untuk dapat kan atau klik link kat bawah . http://zainaliza.wasap.my . . . #babycookies #homemadebabyfood #byrushbaby
JAJAN BERKHASIAT DAN MENGENYANGKAN. DIPERBUAT DARI BERAS DAN TANPA TAMBAHAN GULA GARAM DAN PENGAWET. SOLUTION UNTUK ANAK YG SUSAH NAK MAKAN NASI DAN UNTUK ANAK YG SUKA MENGUNYAH😉 Tgokk video tu mommies anak saya suka sgt jajan berkhasiat nie 😘 Rm2 sahaja untuk pek.kecil www.wasap.my/60103964784 ☎0103964784 Rabiatul Boleh wasap terus ye.😃 #makananbaby #bonebroth #berasperang #berasputih #babycookies #rushbaby
Gender reveal cookies, to celebrate with my daughter @cmparrish88 and @josephfgaude . Congratulations!!!! I’m super excited for my first grandchild . Cake was delicious, and had fun buying some darling outfits afterwards. #genderreveal #genderrevealparty #royalicingcookies #wiltoncakes #royalicing #cookies #cookiesofinstagram #cookies 🍪 #decoratedcookies #decoratedsugarcookie #sugarart #sugarartist #pinterest #pinterestinspired #bakedgoods #beecookies #sugarcookies #sugarcookiesofinstagram #babycookies
Baby cookies available instock. Kalau untuk baby yang belom ada gigi boleh tambah susu bm or fm untuk di jadikan macam bubur. Kalau dah besar macam mereka ni boleh lah makan mcm biscuit. Instock Homemade by ibu anis baby cookies. For 7m+ Melts in the mouth. Can add bf/fm to eat Comment book + cookie name or wa 8366210 to secure booking. No msg No salt/sugar No preservatives No additives 100% homemade 100% natural Cookies oat raison $10.90 Quantity : 1 Cookies banana oat dates $11.90 Quantity. : SOLD OUT Cookies sweetcorn oat dates $11.90 Quantity : 2 #homemadebyibuanis #homemadebyibuanisbrunei #babyfood #babypowder #babycookies #babypureebrunei #babyfoodbrunei #iklanbrunei #lovefood #food #cookies #homemade #organicfood #organic #healthycookies
Tengok cucur keria ni, teringat cucur keria gula melaka yang viral tahun ni. entah apa yang sedap tak tau? sebab hakak tak pernah rasa. tak pernah jumpa lagi pun. hihi mesti ada resipi rahsia sampaikan orang sanggu beratur panjang nak beli, ye dak? . . tapi untuk baby, ada ke kuih keria yang bebas dari gula? . . ada je la. tengok ni. mama ni kreatif sebab gunakan sweet potato sebagai bahan pemanis semulajadi. gittewww. gunakan barley carrot dalam adunan ni. dah siap keria sihat untuk baby tercinta. ni kalau nenek-nenek nak join makan pun takde masalah. helok sangat 😍😍😍 . . #babyfood #mixcereal #homemade #organicfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen
Tengok cucur keria ni, teringat cucur keria gula melaka yang viral tahun ni. entah apa yang sedap tak tau? sebab hakak tak pernah rasa. tak pernah jumpa lagi pun. hihi mesti ada resipi rahsia sampaikan orang sanggu beratur panjang nak beli, ye dak? . . tapi untuk baby, ada ke kuih keria yang bebas dari gula? . . ada je la. tengok ni. mama ni kreatif sebab gunakan sweet potato sebagai bahan pemanis semulajadi. gittewww. gunakan barley carrot dalam adunan ni. dah siap keria sihat untuk baby tercinta. ni kalau nenek-nenek nak join makan pun takde masalah. helok sangat 😍😍😍 . . #babyfood #mixcereal #homemade #organicfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen
Regrann from @babyshoppeville - Thank you ☺️ . Baby foods dari @babyeatsbyjustlixa Sangat sesuai di bawa: ❣️Travel ❣️Babysitter / Nursery . Ada mommy berminat nak order cepat whatsapp kita ya.. No telefon ada dia bio, just click 🤳🏻 . ORDER NOW 📲 017-7779097 Delivery 🚗: KL City, Gombak, Selayang, Kepong, Keramat,Wangsa Maju, Ampang, Glenmarie, Ara Damansara, Subang Jaya/USJ, Subang Aiport, Petaling Jaya, Bangsar, UIA, Selayang, Setapak, Sentul, Kg.Baru dan area berdekatan. . #babyshoppeville #agentbabyfood #makananbayi #babyfood #homemadebabyfood #babyfoodmurah #sayajualbabyfood #biskutbaby #babycookies #babycereal #nestumbayi #instantbabyfood #travelbabyfood #malaysiababyfood #kedaibayi #biskutbayi #toodlerfood #homemadebabycookies #homemadebabyfoodkl #babyfoodkl #babyfoodgombak #makanansihat #makanananak #serbukbilis #serbukayam #babypuree #mummyrqorganicbabyfood #organicbabyfood #babyfooddeliverykl
@Babyfood @InstantMIXcereal INSTANT MIX CEREALS (6 bulan & ke atas) (RM22) 1) Barley Sweet Potato 2) Barley Pumpkin 3) Barley Carrot 4) Oatmeal Sweet Potato + Carrot 5) Oatmeal Pumpkin + Carrot 6) Oatmeal Sweet Potato + Pumpkin 7) Instant white cereal + bilis 8) Instant brown cereal + bilis #babyfood #izliyahkitchen #izliyahkitchenhomemadebabyfood #izliyahkitchenperlis #perlis #ik #ikproduk #healthyfood #healtylifestyle #ikperlis #Inaworrior #wanzbabyfood #biskutbayi #babycookies #instantrice #babyseasoning #instantfood #travelguide #babyfoodtravelkit #babyfoodrecipes #familytravel #familytrip #cuticutimalaysia #travelagency #homestay #homestayperlis #hotelperlis #balikkampung
Banana Cake PRODUK BARU BEBINUTRI Hai Ayah Bunda...kita ada produk baru niih..cocok sekali untuk si kecil yang doyan cake.. Apa aja sih varian cake yang ada di Bebinutri 1. Banana (8+) 2. Cheese (12+) 3. Carrot (8+) Cake ini menggunakan tepung mocaf Ayah Bunda, jadi bebas gluten yaa.. Monggo....dicoba untuk si kecil... #cake #cakebayi #cakeuntukbayi #cakesehat #healthycake #kuebayi #kuesehat #babycake #healthyfood #makanansehat #cookiesbayi #babycookies #roti #rotisehat #cakeglutenfree #glutenfree #bebasgluten #cakebebasgluten #cemilanbayi #snackbayi #snacksehat #babyfood #tokomakanansehat #cakejogja #cakebayijogja #kuebayijogja #cakesehatjogja #bananacake #carrotcake
PRODUK BARU BEBINUTRI Hai Ayah Bunda...kita ada produk baru niih..cocok sekali untuk si kecil yang doyan cake.. Apa aja sih varian cake yang ada di Bebinutri 1. Banana (8+) 2. Cheese (12+) 3. Carrot (8+) Cake ini menggunakan tepung mocaf Ayah Bunda, jadi bebas gluten yaa.. Monggo....dicoba untuk si kecil... #cake #cakebayi #cakeuntukbayi #cakesehat #healthycake #kuebayi #kuesehat #babycake #healthyfood #makanansehat #cookiesbayi #babycookies #roti #rotisehat #cakeglutenfree #glutenfree #bebasgluten #cakebebasgluten #cemilanbayi #snackbayi #snacksehat #babyfood #tokomakanansehat #cakejogja #cakebayijogja #kuebayijogja #cakesehatjogja
Assalammualaikum.. Good Morning & have a blessed Monday..🌅 Kali ni Ummi nak share panduan mencuci dan penjagaan botol susu bayi.Antaranya ialah:- . . 1)Jangan biarkan botol susu yang telah digunakan. Cuci dengan segera botol susu. . 2)Sediakan berus botol susu yang sesuai untuk mencuci. Pastikan ada SATU berus BESAR dan SATU berus yang KECIL. . 3)Pastikan mami2 menanggalkan kesemua bahagian botol susu bayi, termasuk puting botol susu. Cuci celah antara puting susu dengan penutup botol susu agar tiada sisa susu tertinggal. . 4)Pastikan tempat membasuh (sinki) anda bersih dari kotoran untuk mengelakkan pencemaran bakteria pada botol susu bayi. . 5)Pastikan juga mami2 menggunakan bahan pencuci yang selamat tanpa bahan kimia ketika mencuci botol susu. . 6)Keringkan botol susu yang ditempatkan di dalam satu bekas atau menggunakan ‘tray’ pengering botol susu khas. . 7)Sekurang-kurangnva (1) seminggu sekali, sterilkan botol susu bayi ke dalam air panas. Dan jika botol susu baru dlbeli PERLU dicuci dan DISTERILKAN SEBELUM digunakan. . Semoga bermanfaat🐝🐝 . #babyfood #mixcereal #homemade #organicfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #ctdk #fattahanas_official #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #AuraInsta #AuraInstaBatch21
Happy Monday! Hoping you all have a wonderful week! Last weekend we welcomed prince Adam with these chocolate and cookie favours displayed in a tray personalised just for him 💙💙 @jenanahmad__ #decoratedchocolates #decoratedchocolate #lindt #chocolate #favours #babyboy #prince #royal
What a BEAUTIFUL day for @justmjhere ’s baby sprinkle! ✨ ⠀ It was so much fun working with @irynka90 to create the perfect day for her dear sister 🤗 ⠀ I absolutely love how all of the details turned out and can’t wait to keep finding creative ways to make this tea theme pop! ⠀ Hope you’re all having a lovely Sunday! ⠀
Great day at the @njbabyexpo Fantastic venue, excited mommies to be and the sweetest babies🤰🏼🤰🏾🤰🏻👶🏻👶🏼👶🏾 Thx for a wonderful event @njmom 💖 #njmom #njmombabyexpo #babyshowercookies #birthdaycookies #babycookies #sugarcookies
💙🌟💙
@BabyCOOKIES @RM23 sem . . •👶🏻BAYI 7 BULAN• 1) Banana Cookies (24pcs) 2) Dates Oat Cookies (24pcs) 3) Mix Fruit Cookies (24pcs) 4) Butter Raisin Cookies (24pcs) . . •👶🏻 BAYI 12 BULAN DAN KE ATAS• 1) Almond Dates Cookies (24pcs) 2) Chippie Chocs Cookies (24pcs) . . #babyfood #izliyahkitchen #izliyahkitchenhomemadebabyfood #izliyahkitchenperlis #perlis #ik #ikproduk #healthyfood #healtylifestyle #ikperlis #Inaworrior #wanzbabyfood #biskutbayi #babycookies #instantrice #babyseasoning #instantfood #travelguide #babyfoodtravelkit #babyfoodrecipes #familytravel #familytrip #cuticutimalaysia #travelagency #homestay #homestayperlis #hotelperlis #balikkampung
مافي أحلى من كوكيز المواليد لحتى تكمل الفرحة بالمولود الجديد 👼🍥 هاد كان شغلنا لمباركة جنى الله يحميها لأهلها ويقر أعينهم فيها ❤ #Sundays #SundayFunday #sundayvibes #baby #babygirl #Coockies #pink #babycookies #Sweets
Geçen haftanın bebeği Kayra’nın parıldayan hastane ikramları✨
Swooning over this soft-shaded palette and this precious name. Baby Everly💕 #evie #babyshowercookies #babycookies #dealiciouscookies
Tour Training by HQ Izliyah Kitchen . . Alhamdulillah selesai 1 lagi tour training untuk team IK. Yang tak boleh datang, next time plan baik-baik ok? Kita merancang, Allah jua merancang. Sesungguhnya perancangan Allah adalah yang paling baik. 😊 . . Yang dah dapat ilmu tadi, balik apply dan share kepada kawan-kawan yang tak boleh datang hari ni. Semoga dapat dimanfaatkan bersama. . . Let's soar high with Izliyah Kitchen! . . #babyfood #mixcereal #homemade #organicfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #tourtrainingik #teamik
Tour Training by HQ Izliyah Kitchen . . Alhamdulillah selesai 1 lagi tour training untuk team IK. Yang tak boleh datang, next time plan baik-baik ok? Kita merancang, Allah jua merancang. Sesungguhnya perancangan Allah adalah yang paling baik. 😊 . . Yang dah dapat ilmu tadi, balik apply dan share kepada kawan-kawan yang tak boleh datang hari ni. Semoga dapat dimanfaatkan bersama. . . Let's soar high with Izliyah Kitchen! . . #babyfood #mixcereal #homemade #organicfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #tourtrainingik #teamik
Tour Training by HQ Izliyah Kitchen . . Alhamdulillah selesai 1 lagi tour training untuk team IK. Yang tak boleh datang, next time plan baik-baik ok? Kita merancang, Allah jua merancang. Sesungguhnya perancangan Allah adalah yang paling baik. 😊 . . Yang dah dapat ilmu tadi, balik apply dan share kepada kawan-kawan yang tak boleh datang hari ni. Semoga dapat dimanfaatkan bersama. . . Let's soar high with Izliyah Kitchen! . . #babyfood #mixcereal #homemade #organicfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #tourtrainingik #teamik
Cookies ni bukan je jadi item kegemaran anak-anak, malah mak-mak pun dah jadikan habit suka kunyah dan make it as healthy snack. Hihi . . Yelahhh mama kata nak kurus. Jadi kenalah cut gula dalam menu seharian. Dan yang bestnya cookies IK adalah semuanya bebas dari gula dan garam serta bahan perisa tambahan. Best kan? . . Barulah tercapai hasrat mama nak tengok jarum penimbang ke kanan, bukan ke kiri. Hihi . . #babyfood #mixcereal #homemade #organicfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen
So obsessed with all things mini! 😍 Thank you so much for all your support. I have one opening in November and one in December for the remainder of the year. With that being said, I do plan on offering holiday pre-sales! Look for Halloween info the first week of October. Let me know if you have any requests! . . . . . . #sundaysweets #sundaysweetsandeats #sweets #dessert #baking #cookies #sugarcookies #royalicing #cookiesofinstagram #decoratedcookies #cookiedecorating #instacookies #babycookies
Cute pup cookies!🐶
Puppy themed Baby 4month Saliva Cookie 宝宝收涎饼干 #babycookies #merrybakingarts #royalicingcookies #宝宝收涎饼干 #puppycookies #penangcookies
Icing cookies for baby boy ! . 很久沒做Icing Cookies 其實我係好鍾意做,做了80多塊好可愛的寶寶曲奇!Happy 100 days to Jayvis !! Thank you Jocelyn for your trust ! P.S :那天自然光不夠,真身是很美的淺藍。 . ——————————————— Whatsapp 📲61192827 Facebook Inbox us📩 Email : kannissweets@gmail.com . #曲奇 #糖霜餅乾 #散水餅 #回禮 #回禮曲奇 #百日宴 #百日宴曲奇 #婚禮 #sugarart #fondantcake #sugarflowers #hkcakeshop #hkfoodie #birthdaycake #sugarcraft #hkbakery #weddingcakes #cakeideas #cookies #sweettable #desserttable #desserts #babycookies #100days #celebration
Baby cake topped with baby cookies. 🤗👶🏻🎀🎂🍪🐤 . #babycake #cake #babycookies #cookies #welcomebaby #decoratedcookies #cakedecorating #baking
SUPPLEMEN PUTIHKAN KULIT BAYI BAHAYA! . . Hakak ada terbaca sekitar 1@2 bulan lepas yang mana ada ibu-ibu moden pada hari ini terlalu obses dengan kulit anak yang putih! Why mama? Siap nak belikan supplemen untuk putihkan kulit anak. 9 . . Anak dilahirkan dengan warna kulit apa pun, pertama sekali adalah sifat syukur. Syukur dengan kejadian Tuhan Yang Maha Hebat. Anak lahir cukup sifat, lengkap anggota badan dll lagi. . . Kita tak nak anak yang sihat tubuh badan tu terkena pula penyakit lain yang bakal menyusahkan diri anak-anak. Macam mana kalau anak terkena penyakit buah pinggang dsb? Sudah tentu kos rawatan akan berganda. Betul? Jadi, mari kita ubah persepsi nak anak putih tu ye. Nak beli apa-apa supplemen, periksa dahulu ciri-ciri supplemen yang menepati syarat KKM. . . #babyfood #mixcereal #homemade #organicfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #babyinfo #infobayi
Ada 3 jenis Mixed Oat with Vege by #IK 😋😋 🍚Oat Pumpkin Carrot 🍚Oat Sweet Potato Carrot & 🍚Oat Sweet Potato Pumpkin . . Yg mana 1 pilihan hati mami²?😘😘 . . Kalau Tanya Ummi semua sedap² tau...😍😍 Dah la mudah ..cuma tuang air panas je..dah siap.. . . Lg 1 ,Oat juga adalah “Goods First Meal” untuk diberi kepada anak2 mami yg baru mengenal solid food.bukan setakat Tu je tau.. oat jugak sgt membantu dlm pencernaan ank2 Mami.gituu..😋😋😋 . . #babyfood #mixcereal #homemade #organicfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #ctdk #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #AuraInsta #AuraInstaBatch21
A repeat design order but in different colours 😍
Cooking 🍪 Biscuit bébé sans sucre ni beurre et MEGA BON ! Merci @julialhappydiet recette à retrouver sur son site ! #babycookies #healthyfood #sanssucre #miam #babyfood
HABIS SEPEKET OAT! . . Lama tak sembang pasal plain oat. Macam mana nak sediakan plain oat? Korang perlu bancuh dengan air panas je. . . Tapi, campurlah dengan puree atau buah segar. Barulah sedap. Sebab kalau kita makan oat kosong pun rasa tak ngam kan? Oat ni sesuai untuk dimakan oleh baby yang ada eczema sebab gluten free. . . Tapi, ada juga baby yang suka makan kosong gtu je. Biasalah. Deria rasa setiap orang tak sama ye dok? 😊 . . #babyfood #mixcereal #homemade #organicfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen
“People who live a life full of drama are lacking purpose & meaningful goals. After all, when you have purpose and meaning, you don't want to waste your life on drama." @notsalmon #justsayin 👍 #llamacookies #cookielove #nodramallama #customcookies #colorcrush #HeartBakedIn
next page →