#babyctdk

154,758 posts

Loading...
Kek buah-buah cinta 💋💋 . Kek kegilaan sayang2 Kat luar sana 😱😱 berapa kali dah team restock buah untuk memenuhi permintaan sayang-sayang 😍😍 . Mini pack RM15 Saiz 7" Rm40 . Kesian Kek Buah-buah Cinta ni tak berteman. Agaknya bilalah hakak-hakak nak masuk meminang 0176618513. Delivery terus ke hati ❤❤❤ . **delivery hanya sekitar KL & seluruh Selangor sahaja.. . **harga tidak termasuk delivery charge.. . #fika #abph31 #mycybersale #husna #meletop #nurtv3 #nur #babyCTDK #munafik2 #comelpipimerah
Tq sayang2 yang order😍😍 . Belgium Cookies is done 💪💪 chaiyokk team . 📷 Belgium cookies RM10 . Belgium cookies ada lagi ni. Jika nak sunting, kita roger-roger yea. Sis tunggu sayang2 di pintu DM 💝 . 0176618513. Delivery terus ke hati ❤❤❤ . **delivery hanya sekitar KL & seluruh Selangor sahaja.. . **harga tidak termasuk delivery charge.. . #fika #abph31 #mycybersale #husna #meletop #nurtv3 #nur #babyCTDK #munafik2 #comelpipimerah
Lapaq dikala musim hujan?? Sis ada solution.. Beli je lamb perap kat cafe Mamasab.. Nyahbeku kan lamb perap Ni then boleh masak!! Bau menggoda sampai rumah sebelah! 😜 . . Ehh jangan geram-geram gigit bibir tu. Jika rusuk sampai dah bergetar, boleh lah masuk meminang Kambing Perap. Nak pm boleh, nak dial terus nombor hati hakak pun boleh. Hik hik. 0176618513. Delivery terus ke hati ❤❤❤ . **delivery hanya sekitar KL & seluruh Selangor sahaja.. . **harga tidak termasuk delivery charge.. . #fika #abph31 #mycybersale #husna #meletop #nurtv3 #nur #babyCTDK #munafik2 #comelpipimerah
Bila weekend je kek hantaran ni akan memenuhi meja kerja team 💪💪💪😍😍😍😍😍 . . Haaaa.. Kot kot nak pinang Kek Hantaran ni, nanti roger Sis Dalilah di nombor ni yea 017-6618513. Delivery terus ke hati ❤❤❤ . **delivery hanya sekitar KL & seluruh Selangor sahaja.. . **harga tidak termasuk delivery charge.. . #fika #abph31 #mycybersale #husna #meletop #nurtv3 #nur #babyCTDK #munafik2 #comelpipimerah
Mini brownies redot tak redot je look dia 😜 matchy pulak dengan butterscotch and nutella.. ce imagine the taste 😋 . . Rm10 jur per pack . . Kalau dah asyik termimpi-mimpi, dah boleh lah pm sis di nombor ni ya 0176618513. Delivery terus ke hati ❤❤❤ . **delivery hanya sekitar KL & seluruh Selangor sahaja.. . **harga tidak termasuk delivery charge.. . #fika #abph31 #mycybersale #husna #meletop #nurtv3 #nur #babyCTDK #munafik2 #comelpipimerah
Kudap-kudap makan tak kira masa, tempat uolls! . Rasa penuh coklat dan badam 🤩 . 📸 chocolate tart cookies rm35 . Kalau berkenan di hati, boleh pm tepi di nombor ni ya 0176618513. Delivery terus ke hati ❤❤❤ . **delivery hanya sekitar KL & seluruh Selangor sahaja.. . **harga tidak termasuk delivery charge.. . #fika #abph31 #mycybersale #husna #meletop #nurtv3 #nur #babyCTDK #munafik2 #comelpipimerah
HI KORANG, HARINI ADMIN NAK SHARE SIKIT TIPS PEMILIHAN PELAMIN. . . 1 - KONSEP Pastikan baju dan pelamin anda sedondon, bukan dari segi warna tetapi tema. Kalau anda pakai busana dari songket, minta bridal anda untuk sediakan pilihan pelamin sentuhan tradisional. Pelamin yang sarat dengan bunga-bungaan dan warna putih sesuai untuk majlis yang bertema kan english style. 2 - JANGAN TERLALU BANYAK WARNA Tradisional biasanya lebih sesuai dengan warna yang keras seperti hijau zamrud, royal biru atau kuning emas dan untuk english style lebih cantik warna pastel. Mainan warna dengan pelamin juga penting, biarlah kena dengan baju anda. Jangan terlalu banyak warna, cukup sekadar dua tona warna dalam pilihan. 3 - PEMILIHAN KERUSI Kalau boleh elakkan memilih jenis kerusi tinggi sehingga menutup pandangan rekaan pelamin. Pemilihan jenis kerusi tinggi tidak lagi menjadi trend. Cukup sekadar memilih kerusi yang rendah dan lebar bagi keselesaan dan tidak menggangu hiasan pelamin. . . p/s Gambar details pelamin kami dari client kami sendiri. Suka betul admin tengok konsep english style/garden macam ni. . 🌹+6019-2704823 (Bella) 🌹+6018-2393313 (Admin) 🖥️Email: sbxsjb@gmail.com . . 💌 Facebook : SBXS PHOTOGRAPHY / SBXS JB-SINGAPORE / SBXS UTARA / SBXS PANTAI TIMUR / FILMACHINE / I DO WEDDING CARD / CHEEZY FREEZY PHOTOBOOTH . . 💌 IG : @sbxs @sbxsjbsingapore @sbxs_utara @sbxs_pantaitimur @liveupdatesbxs @sukabumi @beautybysbxs @filmvchine @idoweddingcard.by.sbxs @cheezy.freezy.photobooth . . CREATE YOUR MOMENTS WITH SBXS ❤️ . #lovestory #youngwife #wedding #motifviral #meletops #neelofa #hariwanita #warnamk #tiadaarahjodohkita #weddingrings #burukcantik #weddingdress #weddingrings #declare #tipswedding #bidadari #singapore #fattzura #jb #sayajual #preweddingpercuma #BabyCTDK #malayweds #singaporeweds #vscomalaysia #vscocam #percuma #singaporebride
Kek hantaran untuk ditatapi . Saiz 8" . Boleh hubungi admin Mimi 017 3865456 . . Klik di bio @manisan_cikmi @manisan_cikmi @manisan_cikmi . Delivery area : Seluruh kl, seluruh selangor, nilai & mantin & seremban, salak tinggi, kota warisan, sepang, bdr seri putra, bukit mahkota , cyberjaya, putrajaya. . #sabrinabakery #mamasab #deliveryseluruhselangor #deliveryseluruhkl #nilai #mantin #fattzura #babyctdk #merdekasales #keksedap #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek #kekviral #toyota #keretauntukabah #cikmisquad #teamroketmamasab #teamkhabib
بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Masih tercari2 kek untuk dijadikan hantaran atau di majlis perkahwinan bakal raja sehari? Antara koleksi kek yang bakal menyerikan majlis nanti...❤️❤️❤️❤️ Boleh hubungi admin Mimi 017 3865456 . . Klik di bio @manisan_cikmi @manisan_cikmi @manisan_cikmi . Delivery area : Seluruh kl, seluruh selangor, nilai & mantin & seremban, salak tinggi, kota warisan, sepang, bdr seri putra, bukit mahkota , cyberjaya, putrajaya. . #sabrinabakery #mamasab #deliveryseluruhselangor #deliveryseluruhkl #nilai #mantin #fattzura #babyctdk #merdekasales #keksedap #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek #kekviral #toyota #keretauntukabah #cikmisquad #teamroketmamasab #teamkhabib
Sweet Adell . Design : Tudung express sarung with piping . Material : Mosscrepe lycra Awning : Quality Scuba Heavy chiffon ruffle . (Dewasa) Size : Free size Ukuran : 18inch dari bawah dagu 28inch dari belakang Size muka : 10.5inch Cara pakai : sarung shj Harga tudung dewasa RM59/pc Postage Sem RM5 Sabah Sarawak RM7 Beli 3pc ke atas less 10% Sis nak? WhatsApp 0189494093 WhatsApp 0189494093 WhatsApp 0189494093 . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #InstantHijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #dukun #babyctdk #bawalinstant #muslimahhijabbynhm
putih putih melati HOTTTT STUFFF SKRNG NI UOLSS sape nakkk mcm ni🙋🙋🙋 bole la nak melaram mcm pengantin 😁😁😉 . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Price : RM55.00 😍😍😍 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . 📲0163864306 📲0163864306 📲0163864306 . . #lawakhambar #igersmy #igersmalaysia #instamalaysia #kedaionline #kedaionlinemalaysia #ajimaura #aurainsta #eusahawan #terapiinstagram #kakishopping #fattzura #uitmpuncakalam #uitm #janganmengata #comelpipimerah #babyctdk #fazura #meletop #kitaok #videolawak #jomrepost #bazaronline #bazarpaknilmurah #bazarkarat #sayajual #visitmyig #intrendmalaysia #jeragat
Eh kenapa ayu sangat mommy @ainantasneem92 ni😍 Ayu kalahkan sis tau 😝 . . Stok Aara Basic sekarang tengah oos di website, kalau korang tak sabar nak tunggu restock, sila TURN ON notification okayh😘! . . Nak order? Jom whatsapp kan details uolls 🌈. http://www.wasap.my/+60132635906 . Nama: Alamat: No tel: Items & Saiz: Warna Order: . . . . . . . . . #teamilala1724 #milalaattire #milalalovers #aaracollection #aarabasicma #aarapremiumma #purdah #bawalmurah #bawalcantik #shawlcantik #basicwideshawlma #bawalbidang50 #bawalbidang60 #plainchiffonwideshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #bawalmurah #shawllovers #bawalsatinlunamilala #sayajual #sayajualmurah #sayajualshawl #bazarpaknil #bazaaronline #onlineigshop #ctdk #babyctdk #fattzura #neelofa #bahagiabukanbidaan
Eh kenapa ayu sangat mommy @ainantasneem92 ni😍 Ayu kalahkan sis tau 😝 . . Stok Aara Basic sekarang tengah oos di website, kalau korang tak sabar nak tunggu restock, sila TURN ON notification okayh😘! . . Nak order? Jom whatsapp kan details uolls 🌈. http://www.wasap.my/+60132635906 . Nama: Alamat: No tel: Items & Saiz: Warna Order: . . . . . . . . . #teamilala1724 #milalaattire #milalalovers #aaracollection #aarabasicma #aarapremiumma #purdah #bawalmurah #bawalcantik #shawlcantik #basicwideshawlma #bawalbidang50 #bawalbidang60 #plainchiffonwideshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #bawalmurah #shawllovers #bawalsatinlunamilala #sayajual #sayajualmurah #sayajualshawl #bazarpaknil #bazaaronline #onlineigshop #ctdk #babyctdk #fattzura #neelofa #bahagiabukanbidaan
Eh kenapa ayu sangat mommy @ainantasneem92 ni😍 Ayu kalahkan sis tau 😝 . . Stok Aara Basic sekarang tengah oos di website, kalau korang tak sabar nak tunggu restock, sila TURN ON notification okayh😘! . . Nak order? Jom whatsapp kan details uolls 🌈. http://www.wasap.my/+60132635906 . Nama: Alamat: No tel: Items & Saiz: Warna Order: . . . . . . . . . #teamilala1724 #milalaattire #milalalovers #aaracollection #aarabasicma #aarapremiumma #purdah #bawalmurah #bawalcantik #shawlcantik #basicwideshawlma #bawalbidang50 #bawalbidang60 #plainchiffonwideshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #bawalmurah #shawllovers #bawalsatinlunamilala #sayajual #sayajualmurah #sayajualshawl #bazarpaknil #bazaaronline #onlineigshop #ctdk #babyctdk #fattzura #neelofa #bahagiabukanbidaan
BUY MORE AND SAVE MORE🔥 . . Semua item di Milala memang bikin korang beli lebih dari 2 helai, KOMPEM! . . BELI 3@4 pcs ja terus dapat DISCOUNT + FREE POSTAGE SM SS. . . Untuk semua items ka? Yessss awak semuanya😘. . . Untuk lebih details follow @chentablossom now🔥JNak order? Whatsapp kan je details uolls to sis okayh 🌈. http://www.wasap.my/+60132635906 . Nama: Alamat: No tel: Items & Saiz: Warna Order: . . . . . . . . #teamilala1724 #milalaattire #milalalovers #aaracollection #aarabasicma #aarapremiumma #purdah #bawalmurah #bawalcantik #shawlcantik #basicwideshawlma #bawalbidang50 #bawalbidang60 #plainchiffonwideshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #bawalmurah #shawllovers #bawalsatinlunamilala #sayajual #sayajualmurah #sayajualshawl #bazarpaknil #bazaaronline #onlineigshop #ctdk #babyctdk #fattzura #neelofa #bahagiabukanbidaan
. Hanya satu ke dua biji sehari untuk hilangkan jerawat. . . Orang selalu sebut, "an apple a day, take the doctor away" . . Yang ni boleh guna, "one tablet Vita-C Plus a day, take the pimple away" 😉 . . . Fungsi Vita C . . 🍀Kulit cerah, gebu, pinkish . 🍀Mengurangkan jerawat . 🍀Memulihkan parut jerawat . 🍀Dapat mengawal paras gula dalam darah . 🍀Menghilangkan sakit kepala . 🍀Menyembuhkan selsema . 🍀Tingkatkan tahap imunasi badan . 🍀Kurangkan resdung dan allergic . 🍀Membantu penghasilan kolagen agar kulit tegang gebu cantik . 🍀Menghilangkan sunburn . 🍀Mengecilkan pori muka . 🍀Mengawal masalah kulit berminyak . . Nak dapatkan best price? Meh cepat whatsapp yuni. . Yuni 0139136155 (Atau lekan link kat bio) . #shaklee #shakleemurah #shakleebyyuni #shakleevitaminc #shakleevitamincmurah #vitamincshaklee #terapiinstagram #aurainstagram #ajimaura #bazarpaknil #onlineshooping #meletop #fattzura #jerawat #parutjerawat #rawatjerawat #pipimerah #cintatiadaganti #villaghazara #alamatnyacinta #bigstage #dominasibbnu #babyctdk #gegarvaganza
🎊NEW STOCK🎊 . . ✔Ready stock . ✔Charles & Keith double strap 2 in 1 barrel bag . ✔Gred AA . ✔Bag with pouch inside . ✔2 straps = adjustable long strap + with shoulder strap . ✔Free postage . . 🌸RM65 SM / RM70 SS . . 📲+60139136155 (Atau klik link di bio) . #ajimaura #terapiinstagram #aurainstagram #fattzura #neelofa #babyctdk #ootd #tutorialtudung #resepimasakan #munafik #cintatiadaganti #villaghazara #onlineshooping #abpbh #handbagmurah #handbagmalaysia #ck #ckmurah #handbagck #handbagckmalaysia #handbagckmurah #slingbagmurah #slingbag #slingbagckmurah #slingbagck
🎊NEW STOCK🎊 . . ✔Ready stock . ✔Charles & Keith double strap 2 in 1 barrel bag . ✔Gred AA . ✔Bag with pouch inside . ✔2 straps = adjustable long strap + with shoulder strap . ✔Free postage . . 🌸RM65 SM / RM70 SS . . 📲+60139136155 (Atau klik link di bio) . #ajimaura #terapiinstagram #aurainstagram #fattzura #neelofa #babyctdk #ootd #tutorialtudung #resepimasakan #munafik #cintatiadaganti #villaghazara #onlineshooping #abpbh #handbagmurah #handbagmalaysia #ck #ckmurah #handbagck #handbagckmalaysia #handbagckmurah #slingbagmurah #slingbag #slingbagckmurah #slingbagck
Medovic Honey Russian Cake semanis madu ❤️ . One slice for u . Boleh hubungi admin Mimi 017 3865456 . . Klik di bio @manisan_cikmi @manisan_cikmi @manisan_cikmi . Delivery area : Seluruh kl, seluruh selangor, nilai & mantin & seremban, salak tinggi, kota warisan, sepang, bdr seri putra, bukit mahkota , cyberjaya, putrajaya. . #sabrinabakery #mamasab #deliveryseluruhselangor #deliveryseluruhkl #nilai #mantin #fattzura #babyctdk #merdekasales #keksedap #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek #kekviral #toyota #keretauntukabah #cikmisquad #teamroketmamasab #teamkhabib
🎊NEW STOCK🎊 . . ✔Ready stock . ✔Charles & Keith double strap 2 in 1 barrel bag . ✔Gred AA . ✔Bag with pouch inside . ✔2 straps = adjustable long strap + with shoulder strap . ✔Free postage . . 🌸RM65 SM / RM70 SS . . 📲+60139136155 (Atau klik link di bio) . #ajimaura #terapiinstagram #aurainstagram #fattzura #neelofa #babyctdk #ootd #tutorialtudung #resepimasakan #munafik #cintatiadaganti #villaghazara #onlineshooping #abpbh #handbagmurah #handbagmalaysia #ck #ckmurah #handbagck #handbagckmalaysia #handbagckmurah #slingbagmurah #slingbag #slingbagckmurah #slingbagck
🎊NEW STOCK🎊 . . ✔Ready stock . ✔Charles & Keith double strap 2 in 1 barrel bag . ✔Gred AA . ✔Bag with pouch inside . ✔2 straps = adjustable long strap + with shoulder strap . ✔Free postage . . 🌸RM65 SM / RM70 SS . . 📲+60139136155 (Atau klik link di bio) . #ajimaura #terapiinstagram #aurainstagram #fattzura #neelofa #babyctdk #ootd #tutorialtudung #resepimasakan #munafik #cintatiadaganti #villaghazara #onlineshooping #abpbh #handbagmurah #handbagmalaysia #ck #ckmurah #handbagck #handbagckmalaysia #handbagckmurah #slingbagmurah #slingbag #slingbagckmurah #slingbagck
🎊NEW STOCK🎊 . . ✔Ready stock . ✔Charles & Keith double strap 2 in 1 barrel bag . ✔Gred AA . ✔Bag with pouch inside . ✔2 straps = adjustable long strap + with shoulder strap . ✔Free postage . . 🌸RM65 SM / RM70 SS . . 📲+60139136155 (Atau klik link di bio) . #ajimaura #terapiinstagram #aurainstagram #fattzura #neelofa #babyctdk #ootd #tutorialtudung #resepimasakan #munafik #cintatiadaganti #villaghazara #onlineshooping #abpbh #handbagmurah #handbagmalaysia #ck #ckmurah #handbagck #handbagckmalaysia #handbagckmurah #slingbagmurah #slingbag #slingbagckmurah #slingbagck
Sweet Adell . Design : Tudung express sarung with piping . Material : Mosscrepe lycra Awning : Quality Scuba Heavy chiffon ruffle . (Dewasa) Size : Free size Ukuran : 18inch dari bawah dagu 28inch dari belakang Size muka : 10.5inch Cara pakai : sarung shj Harga tudung dewasa RM59/pc Postage Sem RM5 Sabah Sarawak RM7 Beli 3pc ke atas less 10% Sis nak? WhatsApp 0189494093 WhatsApp 0189494093 WhatsApp 0189494093 . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #InstantHijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #dukun #babyctdk #bawalinstant #muslimahhijabbynhm
Hai si jelita... . Tau tak yang scrub oren ni kaya dengan vitamin C. Mesti semua tau vitamin C ni memang sangat baik untuk tubuh badan dan kecantikkan. . Sambil scrub buang semua kulit mati tu. Sambil serap vitamin C yang ada kat scrub tu. Best ke best? Terbaikkkk... *Tips menambah Like/Follower menggunakan Hashtag #* Benda ni simple tapi ramai yg x bagi perhatian. Ada tu yg salah letak Hashtag! 🤨 Hashtag berjela tapi xde impak #teamdiamondcharms #agentcharms #agenttreaplus #charmsfoundation #charmshalaljakim #codcharms #charmsdeliverykl #charmsdeliveryselangor #deliveryteruskehati #foundationviral #cosmeticskincareviral #comelpipimerah #babyctdk #sitiaafiyah #ctdkjunior #fattzura #belofa #befazz #tiamosweetheart #bazarpaknil #neelofa #fazura #pru14 #dramamrgrey #kaliskasih #zahirtakterucap
Chocolate callebaut diatas SPARTAK RUSSIAN CHOC CAKE . bakal dilelehkan gitew . Boleh hubungi admin Mimi 017 3865456 . . Klik di bio @manisan_cikmi @manisan_cikmi @manisan_cikmi . Delivery area : Seluruh kl, seluruh selangor, nilai & mantin & seremban, salak tinggi, kota warisan, sepang, bdr seri putra, bukit mahkota , cyberjaya, putrajaya. . #sabrinabakery #mamasab #deliveryseluruhselangor #deliveryseluruhkl #nilai #mantin #fattzura #babyctdk #merdekasales #keksedap #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek #kekviral #toyota #keretauntukabah #cikmisquad #teamroketmamasab #teamkhabib
HADKAN PENGAMBILAN 10 MAKANAN YANG TINGGI LEMAK TEPU INI Jika anda tidak tahu apa itu lemak tepu, maka izinkan saya menjelaskan secara ringkas bahawa lemak tepu adalah makanan berlemak yang padat pada suhu bilik. Minyak lemak, krim, dan keju adalah beberapa contoh makanan dengan lemak tepu. DIsini saya senaraikan 10 Makanan Tinggi Lemak Tepu. 1. Mayonis 2. Mentega 3. Lemak Haiwan 4. Keju 5. Whipped Cream 6. Daging Diproses -sosej, salami dan chorizo 7. Brazil Nuts 8. Kelapa Kering Dan Manis 9. Makanan Goreng 10. Kek Sekarang korang sudah tahu makanan-makanan apa yang anda harus hadkan dalam diet anda, pastikan anda mengambil inisiatif untuk berdisiplin dengan diet anda; insyallah anda boleh mengelakkan sebarang penyakit dan boleh turun berat badan dengan baik. Jom putih kurus dengan MagicSlimwhite RM28 sahaja #sumber : website bukanaku #magicslimwhite #msw #putihkurus #putihkurusgebu #produkviral #kemamkemamcantik #ctdk #babyctdk #fattzura #jepsepahtu #sariyanti #dariyainaraofficial #localbrand #ajimaura #aurainsta #igshopMalaysia #visitmyIG #cintatiadaganti #gegarvaganza #gv5 #cikreenencikngokngek #arenapanggang #jozan #noradanish #lokalah #icanseeyourvoicemalaysia #ICSYVMY #JebatJayden #wanyhasrita
Spartak Russian Choc Cake Bunga Merah 🌹 Not only for hantaran, kek tunang or anniversary pun blh ❤ Size 8" RM125 exclude delivery charge Boleh hubungi admin Mimi 017 3865456 . . Klik di bio @manisan_cikmi @manisan_cikmi @manisan_cikmi . Delivery area : Seluruh kl, seluruh selangor, nilai & mantin & seremban, salak tinggi, kota warisan, sepang, bdr seri putra, bukit mahkota , cyberjaya, putrajaya. . #sabrinabakery #mamasab #deliveryseluruhselangor #deliveryseluruhkl #nilai #mantin #fattzura #babyctdk #merdekasales #keksedap #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek #kekviral #toyota #keretauntukabah #cikmisquad #teamroketmamasab #teamkhabib
Sweet Adell . Design : Tudung express sarung with piping . Material : Mosscrepe lycra Awning : Quality Scuba Heavy chiffon ruffle . (Dewasa) Size : Free size Ukuran : 18inch dari bawah dagu 28inch dari belakang Size muka : 10.5inch Cara pakai : sarung shj Harga tudung dewasa RM59/pc Postage Sem RM5 Sabah Sarawak RM7 Beli 3pc ke atas less 10% Sis nak? WhatsApp 0189494093 WhatsApp 0189494093 WhatsApp 0189494093 . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #InstantHijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #dukun #babyctdk #bawalinstant #muslimahhijabbynhm
Lovebirds 😍😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📸 by @ctdk#tb #sitizonersaustria #sitinurhaliza #datok #love #comelpipimerah #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #sitizonersaustria #sitiaafiyahkhalid #sitizoners #babyctdk #ctdkjunior #ctdk #sitiaafiyah #datositinurhaliza #dafbama2018siti #dafbama2018
"GARU KEPALA DIBUATNYA MANALAH NAK CARI SHAWL LABUH YANG FLOWY AND BERKUALITI BUTIK TAPI MAMPU MILIK". . . Korang ada dilema macam di atas ni ke? Ya ampun, memang sis recommend sangat korang grab BASIC WIDESHAWL by Milala Attire ! Insya Allah kualiti memang tahap butik kaw kaw💥 . . ✨Berukuran 2.1 x 0.7 meter ✨Lebih dari 15 pilihan warna available ✨Jahitan kelim yang kemas, pasti terbentuk mudah di wajah😘 ✨ Material Heavy Chiffon Georgette gred AAA ✨ Flowy teruks sampai susah nak habaq! . . Kalau nak tambah purdah pun boleh! Just added RM 12 per pc (only several colour available). . 🍃Sehelai RM29 exc postage 🎉combo 4 pcs RM110 FREE POSTAGE . . Nak order? Jom whatsapp kan details uolls 🌈. http://www.wasap.my/+60132635906 . Nama: Alamat: No tel: Items & Saiz: Warna Order: . . . . . . . . . #teamilala1724 #milalaattire #milalalovers #aaracollection #aarabasicma #aarapremiumma #purdah #bawalmurah #bawalcantik #shawlcantik #basicwideshawlma #bawalbidang50 #bawalbidang60 #plainchiffonwideshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #bawalmurah #shawllovers #bawalsatinlunamilala #sayajual #sayajualmurah #sayajualshawl #bazarpaknil #bazaaronline #onlineigshop #ctdk #babyctdk #fattzura #neelofa #bahagiabukanbidaan
Sedap taktau habaq spartak russian nii..😂😂😂 wajib try! Boleh hubungi admin Mimi 017 3865456 . . Klik di bio @manisan_cikmi @manisan_cikmi @manisan_cikmi . Delivery area : Seluruh kl, seluruh selangor, nilai & mantin & seremban, salak tinggi, kota warisan, sepang, bdr seri putra, bukit mahkota , cyberjaya, putrajaya. . #sabrinabakery #mamasab #deliveryseluruhselangor #deliveryseluruhkl #nilai #mantin #fattzura #babyctdk #merdekasales #keksedap #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek #kekviral #toyota #keretauntukabah #cikmisquad #teamroketmamasab #teamkhabib
🌧 Musim hujan sekarang ni anak-anak dan kita sendiri senang terkena batuk, kahak dan selesema kan. Apa kata sejuk-sejuk lepas mandi tu sapu je #garlicbalmbyzmbeauty ni. Lebih baik kita mencegah dari merawat. Auntie nani sendiri memang sapu untuk anak-anak auntie nani setiap kali lepas mandi. Dengar ja batuk tros sapu. Depa sendiri dah tau dah. Kira sebulan tu 2 botol garlic balm habis la guna untuk family kecil auntie nani. Ada yang rasa berminat tu mai whatsapp auntie nani cepat. . 📲 Whatsapp 012 - 701 5116 (klik link di bio) . 🚙 COD PENANG - Teluk Air Tawar, Kepala Batas, Pokok Sena (Charge COD bermula RM3)
Berterabur penuh coklat cip atas Congo Bar mamaSab ni . Sejenis congobar yang buat orang tak senang diam asik nak makan dia je . Congo Bar size 7' RM30 Congobar size 7' extra nutella drizzle RM35 Congo Bar size 12' RM55 . Boleh hubungi admin Mimi 017 3865456 . . Klik di bio @manisan_cikmi @manisan_cikmi @manisan_cikmi . Delivery area : Seluruh kl, seluruh selangor, nilai & mantin & seremban, salak tinggi, kota warisan, sepang, bdr seri putra, bukit mahkota , cyberjaya, putrajaya. . #sabrinabakery #mamasab #deliveryseluruhselangor #deliveryseluruhkl #nilai #mantin #fattzura #babyctdk #merdekasales #keksedap #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek #kekviral #toyota #keretauntukabah #cikmisquad #teamroketmamasab #teamkhabib
❌ BOLEH MENGHINDARI NYAMUK dan KESAN GIGITAN NYAMUK . 🚙 COD PENANG - Teluk Air Tawar, Kepala Batas, Pokok Sena (Charge COD bermula RM3) . 🍃 Khasiat Pati Serai Wangi . ✔️Demam ✔️Batuk, Selsema & Asma ✔️Kembung Perut ✔️Tidur Lena ✔️Gatal & Ruam ✔️Anti Nyamuk & Serangga Bahaya ✔️Kulit Sensitif . 📲 Berminat, whatsapp 012-7015116 (klik link di bio)
Tiada mascara yg sebaik mascara dari dyxy cosmetics. . OMG SANGAT WOW 😱 THE BEST MASCARA 👀🙌 Sebab 💁 ✔ Waterproof ✔ Senang cuci ✔ Melentik dengan pantas ✔ Tak tanggalkan bulu mata ✔ Tahan 12 jam ✔ Tak hitamkan bawah mata Kelebihan 💁 ✔Kalis air ✔Berus tebal ✔Senang untuk dicuci ✔Melentikan bulu mata ✔Melebatkan bulu mata ✔Tahan melebihi 12 jam ✔Mudah di bawa ke mana sahaja ✔Boleh digunakan di bawah mata . . ❎ Tidak mengatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata . . . 📮freepostage seluruh MALAYSIA 🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘) . . . . ORDER? CLICK LINK BIO DI ATAS UNTUK WASAP FAST RESPOND👆👆👆 . . THANK YOU SHOPPING WITH @raishabeauties 🛍❤🛍❤🛍❤🛍❤🛍 . . . #challenge30daysposting #myraleefamily #usahawanDYXY #m0010211 #raishabeauties #0199630568 #raisha #DYXYcosmetics #cosmeticsmurah #rm10sahaja #rm50sahaja #luluskkm #tiadabahankimia #selamatdigunakan #terlajaklaris #trustedseller #whj24434 #sungaipetani #babyctdk #comelpipimerah #ctdkjunior #beevenom #malaysia #uitmkedah #jubahmurah #resepimemikatsuami #meleTOP #resepimemikatisteri #aimantino #rozitachewan . . . CANTIK. JIMAT. SELAMAT
Ternyata krim ni mmg hebat & semakin viral, sebab apa? Sebab kandungan, bahan² & khasiat dia jauh berbeza dengan krim/supplement/serum breast & booty yg lain. . . . ✔ Diformulasikan dgn bahan² PREMIUM sahaja ✔ Tiada campuran bahan kimia ✔ Tiada pengawet, paraben & merkuri ✔ Tidak memudaratkan kesihatan & bebas racun kerana telah mendapat kelulusan dari KKM & Pusat Racun Negara ✔ Tiada sebarang side effects ✔ Tiada pantang larang ✔ Tidak mengganggu hormon & kitaran haid ✔ Kesan seawal 3 hari, perubahan nyata dalam 2 minggu ✔ Sebagai milkbooster utk melancarkan mengaliran susu badan ✔ Penghapus segala stretchmarks & selulit sekaligus mencantikkan kulit ✔ Pencegah breast cancer ✔ Penjagaan all-in-one untuk breast & booty ✔ Shelf life: 2 tahun ✔ Beratus genuine testimoni dari customer . . #lovepotionbyhushhush #krimpembesarpayudara #breastbootycream #susuibumeriah #breastpumpterbaik #agendiperlukan #dropshipmalaysia #jubahnursingmurah #yearendsale #kurusselepasbersalin #jomkahwin #dressmenyusu #misitawansuami #projekikatsuami #promolovepotion #sipipimerah #majalahwanita #agenmalaysiawanted #kedaisuamiisteri #prelovedjovianmadagie #leeyanarahmanpreloved #babyctdk #ctdk #mamadil
Kebaya Nyonya looks. Sesuai untuk majlis santai dan formal juga. 😬 . . #kutubarubhdfelia white/black RM195 one set. Top only RM129. —- . @calacrush.co ada menjual pelbagai kebaya labuh dan kutubaru tau. Boleh beli one set atau loose item. Nak senang boleh check katalog ig sis @calacrush.catalogue. . . Mudah kan. .——————- Whatsapp : @calacrush.co 014.534.8900 for further details. Please no DM. . . #bhdapprentice #kebaya #lebaran #kebayamoden #eid #pariomurah #malaysiawedding #kebayamurah
Kebaya BHD bukan untuk yang ramping sehaja tau, semua saiz available from XS to XXL. 😬 . . Boleh beli one set atau loose item. Nak senang boleh check katalog ig sis @calacrush.catalogue. . . Mudah kan. .——————- Whatsapp : @calacrush.co 014.534.8900 for further details. Please no DM. . . #bhdapprentice #kebaya #lebaran #kebayamoden #eid #pariomurah #malaysiawedding #kebayamurah
Musim tengkujuh menjelma sudah, musim bridesmaids amacam? Bilakah? .👉🏻👈🏻 —————-. . Pretty #calacrushdoll @syazamn in Kutubaru Raisa. Tq dear for sharing your ootd.——- #kutubarubhdraisa new colours kita nak release esok tau. Stay tune, stay gorgeous. . . Dont forget to share your ootd now and use the hashtag #calacrushootd ———- Whatsapp : @calacrush.co 014.534.8900 for further details. Please no DM. . . #bhdapprentice #kebaya #wedding #bridesmaids #eid #pariomurah #malaysiawedding #kebayamurah
#teaseralert —— One day to go. A must have collection. Simple, elegance and comfy kutubaru. Siapa dah rindu dengan Raisa, Kita restock dengan few more colours. #kutubarubhdraisa . —————— Pretty model in Kutubaru Raisa Maroon. Got 3 new colours. Nanti kita nak release. Save number sis sesiap.🙆🏻‍♀️ —————— . . Whatsapp : @calacrush.co 014.534.8900 for further details. Please no DM. . . #bhdapprentice #kebaya #lebaran #bajubridesmaid #eid #pariomurah #bajukahwin #kebayamurah #syintagila #music
Congobar versi minipack . Penoh dengan chocolate chip . Boleh hubungi admin Mimi 017 3865456 . . Klik di bio @manisan_cikmi @manisan_cikmi @manisan_cikmi . Delivery area : Seluruh kl, seluruh selangor, nilai & mantin & seremban, salak tinggi, kota warisan, sepang, bdr seri putra, bukit mahkota , cyberjaya, putrajaya. . #sabrinabakery #mamasab #deliveryseluruhselangor #deliveryseluruhkl #nilai #mantin #fattzura #babyctdk #merdekasales #keksedap #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek #kekviral #toyota #keretauntukabah #cikmisquad #teamroketmamasab #teamkhabib
. 🌹 KURUNG SONGKET🌹 . .☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . . Semoga murah rezki semua 😍Doakan kami terus sukses dan dimurahkan rezeki selalu...😁 . . . ❣️Wasappp now‼️ 013-671 2927 atau klik di bio profile je..x perlu save no.hp 😊 . . ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . Grab cepattt!! Stok sgt terhadddd!!! 😱 ‼️for matching utk kids, boleh follow 1st ig 👉👉👉 @ecanisha.closet.my ❣️☺️😍 . . #ecanishasongket #songket #kurungsongket #bajukurungsongket #blouse #suit #blouse #muslimahsuit #suitmuslimah #muslimah #suit #blouse #palazo #blousepalazo #kurung #kurungmodern #jubah #jubahmurahmurah #jubahmuslimah #kebaya #kebarung #kurungmodenmurah #kurungmoden #ctdk #babyctdk #raya #raya2018 #koleksiraya #koleksiraya2018 #familysedondon #kurtaraya2018 #blouse #blouselabuh #maxidress #kurung .
. 🌹 KURUNG SONGKET🌹 . .☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . . Semoga murah rezki semua 😍Doakan kami terus sukses dan dimurahkan rezeki selalu...😁 . . . ❣️Wasappp now‼️ 013-671 2927 atau klik di bio profile je..x perlu save no.hp 😊 . . ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . Grab cepattt!! Stok sgt terhadddd!!! 😱 ‼️for matching utk kids, boleh follow 1st ig 👉👉👉 @ecanisha.closet.my ❣️☺️😍 . . #ecanishasongket #songket #kurungsongket #bajukurungsongket #blouse #suit #blouse #muslimahsuit #suitmuslimah #muslimah #suit #blouse #palazo #blousepalazo #kurung #kurungmodern #jubah #jubahmurahmurah #jubahmuslimah #kebaya #kebarung #kurungmodenmurah #kurungmoden #ctdk #babyctdk #raya #raya2018 #koleksiraya #koleksiraya2018 #familysedondon #kurtaraya2018 #blouse #blouselabuh #maxidress #kurung .
. 🌹 KURUNG SONGKET🌹 . .☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . . Semoga murah rezki semua 😍Doakan kami terus sukses dan dimurahkan rezeki selalu...😁 . . . ❣️Wasappp now‼️ 013-671 2927 atau klik di bio profile je..x perlu save no.hp 😊 . . ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . Grab cepattt!! Stok sgt terhadddd!!! 😱 ‼️for matching utk kids, boleh follow 1st ig 👉👉👉 @ecanisha.closet.my ❣️☺️😍 . . #ecanishasongket #songket #kurungsongket #bajukurungsongket #blouse #suit #blouse #muslimahsuit #suitmuslimah #muslimah #suit #blouse #palazo #blousepalazo #kurung #kurungmodern #jubah #jubahmurahmurah #jubahmuslimah #kebaya #kebarung #kurungmodenmurah #kurungmoden #ctdk #babyctdk #raya #raya2018 #koleksiraya #koleksiraya2018 #familysedondon #kurtaraya2018 #blouse #blouselabuh #maxidress #kurung .
. ❣️AULIYA ❣️ . .☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . . Semoga murah rezki semua 😍Doakan kami terus sukses dan dimurahkan rezeki selalu...😁 . . . ❣️Wasappp now‼️ 013-671 2927 atau klik di bio profile je..x perlu save no.hp 😊 . . ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . Grab cepattt!! Stok sgt terhadddd!!! 😱 ‼️for matching utk kids, boleh follow 1st ig 👉👉👉 @ecanisha.closet.my ❣️☺️😍 . . #ecanishasuitset #blouse #suit #blouse #muslimahsuit #suitmuslimah #muslimah #suit #blouse #palazo #blousepalazo #kurung #kurungmodern #jubah #jubahmurahmurah #jubahmuslimah #kebaya #kebarung #kurungmodenmurah #kurungmoden #ctdk #babyctdk #raya #raya2018 #koleksiraya #koleksiraya2018 #familysedondon #kurtaraya2018 #blouse #blouselabuh #maxidress #kurung .
. ❣️AULIYA ❣️ . .☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . . Semoga murah rezki semua 😍Doakan kami terus sukses dan dimurahkan rezeki selalu...😁 . . . ❣️Wasappp now‼️ 013-671 2927 atau klik di bio profile je..x perlu save no.hp 😊 . . ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ . Grab cepattt!! Stok sgt terhadddd!!! 😱 ‼️for matching utk kids, boleh follow 1st ig 👉👉👉 @ecanisha.closet.my ❣️☺️😍 . . #ecanishasuitset #blouse #suit #blouse #muslimahsuit #suitmuslimah #muslimah #suit #blouse #palazo #blousepalazo #kurung #kurungmodern #jubah #jubahmurahmurah #jubahmuslimah #kebaya #kebarung #kurungmodenmurah #kurungmoden #ctdk #babyctdk #raya #raya2018 #koleksiraya #koleksiraya2018 #familysedondon #kurtaraya2018 #blouse #blouselabuh #maxidress #kurung .
⭐️ Bum Bum Oil Roll Kit ⭐️ . . Harga pengenalan cuma RM 25 ya mommies ‼️ . . Sah sehingga 31 October ‼️. . Limited stock sbb dekat HQ dah licin tau , siapa nk whatsapp cepat2 or dm 😊 10 customer terawal akan dapat special free gift 💕
😍 Mommies dah ade Bum Bum Oil dalam beg baby? Wajib spare tau. 10 Khasiat Dalam 1 Botol. . Ni lah org panggil Kecik2 Cili Berapi 🔥 Dalam 1 botol boleh selesaikan pelbagai masalah taw.. . Banyak Khasiat Bumbum Oil ni antaranya: . 🌿Legakan Lelah & Asma 🌿Bertindak sebagai Anti Nyamuk 🌿Mengurangkan Alahan Ibu Hamil 🌿Menghilangkan kesan gigitan serangga 🌿Mengurangkan angin dalam badan 🎗Mengurangkan Selsema & Kahak Bayi 🎗Melenakan tidur (Aromatherapy) 🎗Melegakan Kembung Perut 🎗Mengelakkan Serangga Bahaya 🎗Tiada Had usia penggunaan . 🚙 COD PENANG - Teluk Air Tawar, Kepala Batas, Pokok Sena (Charge COD bermula RM3 . 📲 Berminat, whatsapp 012-7015116 (klik link di bio)
next page →