#badansihat

24,459 posts

Loading...
Ramai yang tak kisah jika berbelanja tentang makanan. Setakat “fast food” RM 25 untuk 2 orang makan , murah sangat dah tu☺️ . . TAPI ! Berapa ramai yang nak jaga kesihatan dengan RM24.90 ? Tepuk dada dah tahu selera makan macam mana 😂 Berapa ramai sanggup habis beribu untuk sihat semula ? Berapa ramai yang nak jaga kesihatan ketika sedang sihat ? . . Jom ! Mulai hari ini kita amalkan pemakanan yang sihat, nak makan tak salah tapi sekurang kurangnya adalah makanan sampingan ataupun detox yang selamat. Nanti tak ada lah lepas makan nak cek tekanan darah kan 😉 . . Kita amalkan Sari Cuka Buah Teen ! Ia bukan cuka biasa ianya dihasilkan melalui peraman tong kayu dan ia dihasilkan dari buah yang cukup hebat yang disebut dalam al Quran iaitu Buah Tin. . . Rasai kehebatan apabila anda cuba segelas ! . . Dapatkan PROMOSI sekarang ❗️ . Harga yang tak masuk akal ! apabila membuat pembelian atas talian 😱😱😱 . . So tunggu ape lagi semua ? Dapatkan dari produk dari @olivehousesegamat SEKARANG! . . "Prevent is better than cure" . . JANGAN TUNGGU LAGI❗️ . 📲whatsapp terus: 0183936623 0183936623 0183936623 . . ↗️Click terus link dekat bio pun bole tanpa save number ☺️ . #olivehouse #olivehousesegamat #quranicfood #makanankesihatan #highquality #superfood #agentolivehousesegamat #webeginwithnature #100 %organik #sayajual #sayajualQuranfood #sayajualmakanansunnah #segamat #labis #johorbahru #johor #segamatjohor #minyakzaitun #buahteen #buahtin #buahdelima #cukabuahtin #jusdelima #makananberkhasiat #badansihat #kencingmanis #jantung #darahtinggi #agenolivehousejohor #backtonature
. LAGI PAYMENT 🔥 Alhamdulillah, Subhanallah, Allahuakbar 💕 . TQ CUST SHOPPING TEH KURUS DAN BENGKUNG DGN ROZ ,SEMOGA MURAH REZEKI YER😘😘 - JOM CEPAT2 DPTKAN TEH KURUS DGN BENGKUNG!! - . Berminat trus klik link ws di bio atas ye♥️👆🏻👆🏻 . [DROPSHIP /AGENT /STOKIS DIPERLUKAN DISELURUH NEGERI] . . #misikurus #kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia #buanglemak #buangtoksin #greentea #ruangrezekihanania #ruangniagahanania #kurustanpalapar #bobodimana #bobodimanadancechallenge #jomkurus1malaysia #jomkurussebelumraya #kurusmurah #ramadhan #2018 #kurussebelumkawin #nealofa #kurusmudah #vshape #corsetmalaysia #bengkungmalaysia #bengkungmoden #teatoxtaiping #bengkungtaiping #tehkurustaiping
Happy Holiday semua❤️ Tapi harini dah Sabtu Malam 😣 esok last day cutu kan? Takpe... Masa kerja minum KCT lagi la lemak membakar . Siapa kenal warna air ni? Kepunyaan Kaki Cantiq Tea ke Slimyou Dytox Tea? . . Haruslah KCT kan! Esok wajib tau buat segelas/letak dalam tumbler sebelum pergi kelas/kerja. Sampai je tmpt yg dituju, terus dah boleh breakfast! . . Bagi pengguna tegar Slimming&Detox Tea tahun lepas, korang jangan lupa order dan rasakan sendiri Kaki Cantiq Tea ni😈 Ramuan khas dah ditambah tau! Khas untuk BODY SHAPING! Rasa? Giler sedap tau. Memang sedap dari dulu!! . . . . .
Ramai yang tanya KENAPA VIVIX ? Ini adalah jawapannya.. 🎀Vivix merupakan anti-oksida terbaik yang menghapuskan radikal bebas yang menjadi penyebab hormon tidak stabil dan mempengaruhi kitaran period. 🎀Vivix ni sangat membantu wanita. Khususnya masalah dalaman termasuk proses haid. 🎀Kandungan resverastrol di mana akan membantu baik pulih sel sel atau DNA dalam badan yg rosak dan gantikkannya dengan tisu baru. 🎀Vivix juga boleh membantu kesihatan yang menyeluruh. Teringin nak bervivix ? Jom jangan lepaskan peluang promo yang berbaki 2 jam sahaja lagi Wasap Eya sekarang http://www.wasap.my/60148498085 #vivix #vivixshaklee #setkesihatan #setcantik #badansihat #kulitsihat #shakleebandartunrazak #shakleecheras #shakleekualalumpur #shakleekelantan #shakleepasirputeh #shakleeathlete #youthshaklee #shakleemalaysia #gapoever #tendering
[PERIOD TERATUR LEPAS AMBIL VIVIX] . . awak awak ada tak yang mengalami masalah seperti ini: . . 🌿Masalah period tak teratur? 🌿Senggugut teruk? 🌿Haid kejap ada kejap takde? Kalau ada pun sikit-sikit 🌿Bila nak period je, nak kena MC 🌿Golek2 atas katil memang wajib setiap bulan😔 🌿Pucat muka menahan sengugut, waktu ni badan lemah nak jalan pun rasa macam nak seret badan 😔 . . Jangan risau sayang sayang, vivix kan ada!😍 . . 🍇Vivix merupakan anti-oksida terbaik yang menghapuskan radikal bebas yang menjadi penyebab hormon tidak stabil dan mempengaruhi kitaran period. 🍇 Vivix ni sangat membantu wanita. Khususnya masalah dalaman termasuk proses haid. 🍇 Kandungan resverastrol di mana akan membantu baik pulih sel sel atau DNA dalam badan yg rosak dan gantikkannya dengan tisu baru. 🍇Vivix juga boleh membantu kesihatan yang menyeluruh. . . Jom bervivix! Wasap eyda untuk order k 014-849 8085 014-849 8085 014-849 8085 #vivix #vivixshaklee #vitamin #setkesihatan #setcantik #badansihat #kulitsihat #shakleebandartunrazak #shakleecheras #shakleekualalumpur #shakleekelantan #shakleepasirputeh #shakleeathlete #youthshaklee #shakleemalaysia
🐜❤️MILIKI BDAN YG RAMPING ALA MODEL DGN BENGKUNG VIRAL❤️🐜 . . Kenapa Perlu cuba Bengkung SuperSlim ? ✅Keistimewaan BENGKUNG SuperSlim✅ ▶️Tak bergulung & berlipat sebab disokong dengan 4 spiral wire ▶️Thermal nano Technology untuk memecahkan lemak ketahap maksimum ▶️Material bengkung yang dapat menekan ke bentuk badan yg lebih solid ▶️meterial kain yg LEMBUT & SEJUK, TIDAK GATAL,TIDAK PANAS ▶️ Boleh adjustable pin ▶️Sesuai untuk kegunaan dirumah , office & ketika bersenam ▶️Material Spandex&Polyester Miliki bengkung anda skrang !!! HNYA RM40 SAHAJE ❗️❗️ HNYA RM40 SAHAJE ❗️❗️ Jom click link whatsapp skrang atau komen PM dibawah☺️ ❤️ - . Berminat trus klik link ws di bio atas ye♥️👆🏻👆🏻 . [DROPSHIP /AGENT /STOKIS DIPERLUKAN DISELURUH NEGERI] . . #misikurus #kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia #buanglemak #buangtoksin #greentea #ruangrezekihanania #ruangniagahanania #kurustanpalapar #bobodimana #bobodimanadancechallenge #jomkurus1malaysia #jomkurussebelumraya #kurusmurah #ramadhan #2018 #kurussebelumkawin #nealofa #kurusmudah #vshape #corsetmalaysia #bengkungmalaysia #bengkungmoden #teatoxtaiping #bengkungtaiping #tehkurustaiping
VIVIX SEBAGAI ALTERNATIF PENYAKIT KRONIK . Korang, just to inform VIVIX TODAY ADA PROMOSI..but HARINI SAHAJA tau !! Vivix ni sangat terkenal AS AN ALTERNATIVE untuk mereka yang menderita penyakit kronik. Kenapa? Jom baca entry ni sampai habis. . Jom review KEISTIMEWAAN & KHASIAT VIVIX Shaklee.. . ❤Memperbaiki DNA. Stiap hari, tubuh kta alami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yg menyebabkan proses penuaan trjadi begitu cepat. Vivix mmbantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut. . ❤Memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kpd penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh. . ❤Meningkatkan FUNGSI OTAK Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan. . KEBAIKAN Vivix Shaklee . 🐝Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan 🐝Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius 🐝Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung 🐝Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis 🐝Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf 🐝Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir Membantu merawat penyakit parkinson 🐝Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar 🐝Meningkatkan kesihatan imum badan 🐝Menggalakan kesihatan keseluruhan . Mizs Shu 018-2447995 #produkcantik #produkputih #produkkurus #antipenuaan #antioksidan #antikanser #halangradikalbebas #awetmuda #kulittegang #kulitanjal #kimk #agetech #kekalmuda #badansihat #bertenaga #visitmyig #onlineshop #antiradang #resveratrol #cegahkanser #vivixpromo #studentprice #codklang #codshahalamklang
Nak tau apa yang diorang kata lepas ambil vivix, "Berbaloi betul konsisten vivix" Dari baju ketat ..sekarang dah longgar.. Dulu kulit jerawat..sekarang dah cerah licin. Dulu solat duduk kat kerusi..sekarang dah boleh solat berdiri Dulu sakit lutut..sekarang dh boleh jogging . Dulu period tak regular..dah premenopause..sekarang dia dtang balik regular.. . Dulu ada cyst 9 cm ..sekarang dah tinggal 4.5 cm Banyak lagi la yg dorang bagi feedback.. . . Hubungi eyda untik tahu lebih lanjut 014-849 8085 #vivix #vivixshaklee #setkesihatan #setcantik #badansihat #kulitsihat #shakleebandartunrazak #shakleecheras #shakleekualalumpur #shakleekelantan #shakleepasirputeh #shakleeathlete #youthshaklee #shakleemalaysia
VIVIX SEBAGAI ALTERNATIF PENYAKIT KRONIK . Korang, just to inform VIVIX TODAY ADA PROMOSI..but HARINI SAHAJA tau !! Vivix ni sangat terkenal AS AN ALTERNATIVE untuk mereka yang menderita penyakit kronik. Kenapa? Jom baca entry ni sampai habis. . Jom review KEISTIMEWAAN & KHASIAT VIVIX Shaklee.. . ❤Memperbaiki DNA. Stiap hari, tubuh kta alami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yg menyebabkan proses penuaan trjadi begitu cepat. Vivix mmbantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut. . ❤Memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kpd penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh. . ❤Meningkatkan FUNGSI OTAK Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan. . KEBAIKAN Vivix Shaklee . 🐝Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan 🐝Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius 🐝Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung 🐝Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis 🐝Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf 🐝Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir Membantu merawat penyakit parkinson 🐝Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar 🐝Meningkatkan kesihatan imum badan 🐝Menggalakan kesihatan keseluruhan . Mizs Shu 018-2447995 #produkcantik #produkputih #produkkurus #antipenuaan #antioksidan #antikanser #halangradikalbebas #awetmuda #kulittegang #kulitanjal #kimk #agetech #kekalmuda #badansihat #bertenaga #visitmyig #onlineshop #antiradang #resveratrol #cegahkanser #vivixpromo #studentprice #codklang #codshahalamklang
MANA LAGI BEST? TURUN LEMAK ATAU TURUN BERAT? . . Ramai yang hanya pentingkan penurunan berat badan. Kalau boleh setiap hari timbang dia nak tengok angka berat kat penimbang tu turun 1kg sehari. Boleh bayangkan dia stress macam mana tak kalau takde perubahan? . Tapi ramai juga yang tak ambil port sangat pun perubahan angka berat badan tu yang penting dia dapat rasa badan dia makin Slim dan Fit. Penurunan lemak dalam badan lebih penting dari penurunan berat badan. Lemak kalau masih tinggi akan buat kita masih nampak "berisi" walaupun berat badan tu turun. . Sebab tu dalam program coaching kita tekankan fokus pada penurunan lemak, bukan semata-mata tengok berat pada penimbang. Ambil gambar setiap minggu untuk monitor progress kita samada makin mengecil atau tidak. Ambil ukur lilit perut dan pinggang juga membantu kita monitor progress setiap minggu. . Best kalau ada orang tolong pantau progress kita ni, lagi2 bertambah semangat bila ramai yang dah nampak perubahan tu walaupun baru seminggu dalam program. . Saya tau ramai yang masih struggle nak turunkan berat badan walaupun 500g. Jangan biarkan berat badan anda semakin hari semakin bertambah. Dapatkan bantuan segera untuk kesan jangka masa panjang. . Saya doakan anda berjaya turunkan berat badan sebelum 2019 akan datang ni. . Pendaftaran Kurus Online Coaching Oktober kini dibuka. . Saya Coach zainon. 👉🏻 Jom pelajari cara pemakanan yang betul untuk bantu anda semua turun berat badan 5-7kg sebulan melalui program coaching online 100% . COACH ZAINON 📲 +60139850502 #pemakanansihat #jalanjalancarimakan #sarapansihat #diet #makansihat #eatclean #resepidiet #kurussihat #food #menusihat #restoransihat #healthyfood #healthybrekfast #kesihatan #badansihat #bodyfit #nakkurus #kurusonline #jomkurusonline #jomkurusganu #gym #munafik2
Jangan rasa selesa dengan lemak banyak . Lemak lebihan ni umpama parasit yang perlahan-perlahan buatkan badan mudah letih, kerap mengunyah dan buat badan sakit.. Lebih 70% kes hospital berkaitan dengan obesiti . Buatlah apa saja yang anda boleh buat untuk kurus secara sihat. Jangan bimbang sangat tentang susah atau berjaya ke tak.. Percaya dengan rezeki kesihatan daripada-Nya . . Saya Coach zainon. 👉🏻 Jom pelajari cara pemakanan yang betul untuk bantu anda semua turun berat badan 5-7kg sebulan melalui program coaching online 100% . COACH ZAINON 📲 +60139850502 #pemakanansihat #jalanjalancarimakan #sarapansihat #diet #makansihat #eatclean #resepidiet #kurussihat #food #menusihat #restoransihat #healthyfood #healthybrekfast #kesihatan #badansihat #bodyfit #nakkurus #kurusonline #jomkurusonline #jomkurusganu #gym #munafik2
MANFAAT VIVIX 🍇 Merendahkan tekanan darah 🍇 Meningkatkan tahap tenaga 🍇 Meningkatkan daya seks 🍇 Meningkatkan pengeluaran sperma 🍇 Memutihkan dan mengurangkan pigmentasi 🍇 Mengurangkan kedut halus 🍇 Anti kanser 🍇 Merendahkan tahap kolesterol 🍇 Menguatkan tulang 🍇 Melambatkan penuaan 🍇 Mengurangkan artritis 🍇 Meningkatkan daya ingatan 🍇 Anti inflamasi 🍇 Menghalang kejadian tumor 🍇 Menstabilkan perasaan 🍇 Mengawal selia estrogen 🍇 Mengawal selia insulin 🍇 Anti depresi 🍇 Mengurangkan bintik penuaan 🍇 Membantu glaukoma 🍇 Mengurangkan rambut beruban dan gugur 🍇 Melegakan alergi dan lelah 🍇 Memperbaiki mutasi sel 🍇 Membantu Vasodilatasi 🍇 Menghalang alzheimer 🍇 Mencegah masalah prostat 🍇 Memperbaiki kualiti tidur 🍇 Memperbaiki tekstur kulit 🍇 Mengawal selia kelikatan darah . Kuantiti: 150ml/ 1 Bulan . ☎ yanee 012 3015702 #promovivix #harinisaja #pengedarsahshaklee #pengedarsahshakleenilai #postagesatumalaysia #nilai #nilailama #nilai3 #usim #pajam #mantin #bandarenstek #bukitmahkota #bandarseriputra #bandarbarusalaktinggi #kuruscantiksihat #awetmuda #badansihat #kuruspulak
Combo ni masih ada tau..murah je..rm80 dapat 3 barang..hihi..lagi cepat kurus la.. . . Jom dapatkan..wasap 0135069098
Banyak tu hilang kg..terbaik la..janji kene consistent tau..jangan skip skip..jom dapatkan harga kaw kaw murah la..mampu milik.. . . Wasap 0135069098
Berminat nk try pinklady..tapi x cukup duit? Haa meh booking dgn sis..boleh bayar ansur-ansur..senangkan? Dah boleh cantik cun meletop macam orang lain 😘 takde da berputih mata tgk org lain je lawa . . ========================= Interested? 🌸 WS 0136263426 🌸JOM LAJU-ii TEKAN LINK DI BIO =========================== #REMYEMPIRE #TEAMLADYZARA #pinkladymantap #produkkesihatan #sihatluardalam #produkwanita #hilangmasalahcikbunga #badanmantap 🌸 #badanmantapdanramping #badancergasbertenaga #masalahperiod #masalahhaid #payudaramontok #badansihat #badancunmeletop #pinggangrampingbakkerengga #masalahsenggugut #pinkladybodyperfection #pinkladymantap #pinkladybodyperfectionoriginal #pinkladybodygoals #bayaranansuranpinklady #pinkladymurah #pinklady #bodygoals2018 #putihkurus #putihpinkish
Berminat nk try pinklady..tapi x cukup duit? Haa meh booking dgn sis..boleh bayar ansur-ansur..senangkan? Dah boleh cantik cun meletop macam orang lain 😘 takde da berputih mata tgk org lain je lawa . . ========================= Interested? 🌸 WS 0136263426 🌸JOM LAJU-ii TEKAN LINK DI BIO =========================== #REMYEMPIRE #TEAMLADYZARA #pinkladymantap #produkkesihatan #sihatluardalam #produkwanita #hilangmasalahcikbunga #badanmantap 🌸 #badanmantapdanramping #badancergasbertenaga #masalahperiod #masalahhaid #payudaramontok #badansihat #badancunmeletop #pinggangrampingbakkerengga #masalahsenggugut #pinkladybodyperfection #pinkladymantap #pinkladybodyperfectionoriginal #pinkladybodygoals #bayaranansuranpinklady #pinkladymurah #pinklady #bodygoals2018 #putihkurus #putihpinkish
Berminat nk try pinklady..tapi x cukup duit? Haa meh booking dgn sis..boleh bayar ansur-ansur..senangkan? Dah boleh cantik cun meletop macam orang lain 😘 takde da berputih mata tgk org lain je lawa . . ========================= Interested? 🌸 WS 0136263426 🌸JOM LAJU-ii TEKAN LINK DI BIO =========================== #REMYEMPIRE #TEAMLADYZARA #pinkladymantap #produkkesihatan #sihatluardalam #produkwanita #hilangmasalahcikbunga #badanmantap 🌸 #badanmantapdanramping #badancergasbertenaga #masalahperiod #masalahhaid #payudaramontok #badansihat #badancunmeletop #pinggangrampingbakkerengga #masalahsenggugut #pinkladybodyperfection #pinkladymantap #pinkladybodyperfectionoriginal #pinkladybodygoals #pinkladymurah #pinkladymurah #pinklady #bodygoals2018 #putihkurus #putihpinkish
Haa sis tanak ke kulit flawwless , body shape sexy , payudara mantop tiptop meletopsss 💁 sis bayangkan kalau kulit sis flawwless confirm hari2 suami tatap muka sis alaaa bidadari gituww 😍 bodyshape yg sexy yg mmbuatkan shuband sis terasa "eammmmmmm" . Payudara yg mantop tiptop meletopsss ,confirm lepasni tido takpakai bantal lagi dah 😋 Semua ni untuk suami jugak sis 😉 Tipu lah kalau suami cakap "takpe , saya tak kesah awak xde bodyshape mcm Mariah Carey ,and blablabla" . Disebaliknya , dia selalu puji perempuan2 lain 😂 Sape tak cemburu kan even just "puji" sedangkan sis takde pon dipuji mcm tu 🤣 Haa tunggu ape lagi sis , jangan nak tunggu tanya husband . Buatkan suprise untuk dia , biar shuband "feel like malampertama" gituwww 😍 kembali seperti anak dara 🤗 untuk sis saya ada harga special ma .. kalau sis betul2 berminat , saya bagi diskaun dan 2specialgift . Amacam sis ? Fikirkan lah sis . semua ni untuk suami , bukan untuk org lain 👙 . . ========================= Interested? 🌸 WS 0136263426 🌸JOM LAJU-ii TEKAN LINK DI BIO =========================== #REMYEMPIRE #TEAMLADYZARA #pinkladymantap #produkkesihatan #sihatluardalam #produkwanita #hilangmasalahcikbunga #badanmantap 🌸 #badanmantapdanramping #badancergasbertenaga #masalahperiod #masalahhaid #payudaramontok #badansihat #badancunmeletop #pinggangrampingbakkerengga #masalahsenggugut #pinkladybodyperfection #pinkladymantap #pinkladybodyperfectionoriginal #pinkladybodygoals #pinkladymurah #pinkladymurah #pinklady #bodygoals2018 #putihkurus #putihpinkish
Haa sis tanak ke kulit flawwless , body shape sexy , payudara mantop tiptop meletopsss 💁 sis bayangkan kalau kulit sis flawwless confirm hari2 suami tatap muka sis alaaa bidadari gituww 😍 bodyshape yg sexy yg mmbuatkan shuband sis terasa "eammmmmmm" . Payudara yg mantop tiptop meletopsss ,confirm lepasni tido takpakai bantal lagi dah 😋 Semua ni untuk suami jugak sis 😉 Tipu lah kalau suami cakap "takpe , saya tak kesah awak xde bodyshape mcm Mariah Carey ,and blablabla" . Disebaliknya , dia selalu puji perempuan2 lain 😂 Sape tak cemburu kan even just "puji" sedangkan sis takde pon dipuji mcm tu 🤣 Haa tunggu ape lagi sis , jangan nak tunggu tanya husband . Buatkan suprise untuk dia , biar shuband "feel like malampertama" gituwww 😍 kembali seperti anak dara 🤗 untuk sis saya ada harga special ma .. kalau sis betul2 berminat , saya bagi diskaun dan 2specialgift . Amacam sis ? Fikirkan lah sis . semua ni untuk suami , bukan untuk org lain 👙 . . ========================= Interested? 🌸 WS 0136263426 🌸JOM LAJU-ii TEKAN LINK DI BIO =========================== #REMYEMPIRE #TEAMLADYZARA #pinkladymantap #produkkesihatan #sihatluardalam #produkwanita #hilangmasalahcikbunga #badanmantap 🌸 #badanmantapdanramping #badancergasbertenaga #masalahperiod #masalahhaid #payudaramontok #badansihat #badancunmeletop #pinggangrampingbakkerengga #masalahsenggugut #pinkladybodyperfection #pinkladymantap #pinkladybodyperfectionoriginal #pinkladybodygoals #pinkladymurah #pinkladymurah #pinklady #bodygoals2018 #putihkurus #putihpinkish
Haa sis tanak ke kulit flawwless , body shape sexy , payudara mantop tiptop meletopsss 💁 sis bayangkan kalau kulit sis flawwless confirm hari2 suami tatap muka sis alaaa bidadari gituww 😍 bodyshape yg sexy yg mmbuatkan shuband sis terasa "eammmmmmm" . Payudara yg mantop tiptop meletopsss ,confirm lepasni tido takpakai bantal lagi dah 😋 Semua ni untuk suami jugak sis 😉 Tipu lah kalau suami cakap "takpe , saya tak kesah awak xde bodyshape mcm Mariah Carey ,and blablabla" . Disebaliknya , dia selalu puji perempuan2 lain 😂 Sape tak cemburu kan even just "puji" sedangkan sis takde pon dipuji mcm tu 🤣 Haa tunggu ape lagi sis , jangan nak tunggu tanya husband . Buatkan suprise untuk dia , biar shuband "feel like malampertama" gituwww 😍 kembali seperti anak dara 🤗 untuk sis saya ada harga special ma .. kalau sis betul2 berminat , saya bagi diskaun dan 2specialgift . Amacam sis ? Fikirkan lah sis . semua ni untuk suami , bukan untuk org lain 👙 . . ========================= Interested? 🌸 WS 0136263426 🌸JOM LAJU-ii TEKAN LINK DI BIO =========================== #REMYEMPIRE #TEAMLADYZARA #pinkladymantap #produkkesihatan #sihatluardalam #produkwanita #hilangmasalahcikbunga #badanmantap 🌸 #badanmantapdanramping #badancergasbertenaga #masalahperiod #masalahhaid #payudaramontok #badansihat #badancunmeletop #pinggangrampingbakkerengga #masalahsenggugut #pinkladybodyperfection #pinkladymantap #pinkladybodyperfectionoriginal #pinkladybodygoals #pinkladymurah #pinkladymurah #pinklady #bodygoals2018 #putihkurus #putihpinkish
. LAGI PAYMENT 🔥 Alhamdulillah, Subhanallah, Allahuakbar 💕 . TQ CUST SHOPPING TEH KURUS DAN BENGKUNG DGN ROZ ,SEMOGA MURAH REZEKI YER😘😘 - JOM CEPAT2 DPTKAN TEH KURUS DGN BENGKUNG!! - . Berminat trus klik link ws di bio atas ye♥️👆🏻👆🏻 . [DROPSHIP /AGENT /STOKIS DIPERLUKAN DISELURUH NEGERI] . . #misikurus #kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia #buanglemak #buangtoksin #greentea #ruangrezekihanania #ruangniagahanania #kurustanpalapar #bobodimana #bobodimanadancechallenge #jomkurus1malaysia #jomkurussebelumraya #kurusmurah #ramadhan #2018 #kurussebelumkawin #nealofa #kurusmudah #vshape #corsetmalaysia #bengkungmalaysia #bengkungmoden #teatoxtaiping #bengkungtaiping #tehkurustaiping
VIVIX SEBAGAI ALTERNATIF PENYAKIT KRONIK . Korang, just to inform VIVIX TODAY ADA PROMOSI..but HARINI SAHAJA tau !! Vivix ni sangat terkenal AS AN ALTERNATIVE untuk mereka yang menderita penyakit kronik. Kenapa? Jom baca entry ni sampai habis. . Jom review KEISTIMEWAAN & KHASIAT VIVIX Shaklee.. . ❤Memperbaiki DNA. Stiap hari, tubuh kta alami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yg menyebabkan proses penuaan trjadi begitu cepat. Vivix mmbantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut. . ❤Memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kpd penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh. . ❤Meningkatkan FUNGSI OTAK Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan. . KEBAIKAN Vivix Shaklee . 🐝Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan 🐝Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius 🐝Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung 🐝Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis 🐝Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf 🐝Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir Membantu merawat penyakit parkinson 🐝Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar 🐝Meningkatkan kesihatan imum badan 🐝Menggalakan kesihatan keseluruhan . Mizs Shu 018-2447995 #produkcantik #produkputih #produkkurus #antipenuaan #antioksidan #antikanser #halangradikalbebas #awetmuda #kulittegang #kulitanjal #kimk #agetech #kekalmuda #badansihat #bertenaga #visitmyig #onlineshop #antiradang #resveratrol #cegahkanser #vivixpromo #studentprice #codklang #codshahalamklang
🐜❤️MILIKI BDAN YG RAMPING ALA MODEL DGN BENGKUNG VIRAL❤️🐜 . . Kenapa Perlu cuba Bengkung SuperSlim ? ✅Keistimewaan BENGKUNG SuperSlim✅ ▶️Tak bergulung & berlipat sebab disokong dengan 4 spiral wire ▶️Thermal nano Technology untuk memecahkan lemak ketahap maksimum ▶️Material bengkung yang dapat menekan ke bentuk badan yg lebih solid ▶️meterial kain yg LEMBUT & SEJUK, TIDAK GATAL,TIDAK PANAS ▶️ Boleh adjustable pin ▶️Sesuai untuk kegunaan dirumah , office & ketika bersenam ▶️Material Spandex&Polyester Miliki bengkung anda skrang !!! HNYA RM40 SAHAJE ❗️❗️ HNYA RM40 SAHAJE ❗️❗️ Jom click link whatsapp skrang atau komen PM dibawah☺️ ❤️ - . Berminat trus klik link ws di bio atas ye♥️👆🏻👆🏻 . [DROPSHIP /AGENT /STOKIS DIPERLUKAN DISELURUH NEGERI] . . #misikurus #kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia #buanglemak #buangtoksin #greentea #ruangrezekihanania #ruangniagahanania #kurustanpalapar #bobodimana #bobodimanadancechallenge #jomkurus1malaysia #jomkurussebelumraya #kurusmurah #ramadhan #2018 #kurussebelumkawin #nealofa #kurusmudah #vshape #corsetmalaysia #bengkungmalaysia #bengkungmoden #teatoxtaiping #bengkungtaiping #tehkurustaiping
💝Assalammualaikum 💝 Hai ladies kita org perempuan nie kena pandai jaga badan, kena selalu dibaja mcm pokok klu x dibaja layu jer.. Umur baru 30an tp nmpk berumur, anak baru 1 tp mcm anak 10. Jom makan jamutyara supaya kekal cergas dan awet muda sumpah xkan menyesal😘😘😘 Nak order klik www.wasap.my/60122658255/jamutyara 💲 Agent/dropship diperlukan 💲 #jamuasli #jamumoden #badansihat #awetmuda #kulitcantik
. LAGI PAYMENT 🔥 Alhamdulillah, Subhanallah, Allahuakbar 💕 . TQ CUST SHOPPING TEH KURUS DAN BENGKUNG DGN ROZ ,SEMOGA MURAH REZEKI YER😘😘 - JOM CEPAT2 DPTKAN TEH KURUS DGN BENGKUNG!! - . Berminat trus klik link ws di bio atas ye♥️👆🏻👆🏻 . [DROPSHIP /AGENT /STOKIS DIPERLUKAN DISELURUH NEGERI] . . #misikurus #kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia #buanglemak #buangtoksin #greentea #ruangrezekihanania #ruangniagahanania #kurustanpalapar #bobodimana #bobodimanadancechallenge #jomkurus1malaysia #jomkurussebelumraya #kurusmurah #ramadhan #2018 #kurussebelumkawin #nealofa #kurusmudah #vshape #corsetmalaysia #bengkungmalaysia #bengkungmoden #teatoxtaiping #bengkungtaiping #tehkurustaiping
DAH MUSIM-MUSIM EXAM NI LAHH ANAK MURID DUK TAK SIHAT..NAK JAWAB EXAM PUN TAK SEMANGAT! . . Tolong la hampa ibu2 bapak2 jangan la ambil mudah masalah anak macam ni..anak hampa ada tanda2 resdung tak? atau hampa tak sedar dan tak kisah pun dengan tanda2 resdung ni?🤔🤔 . . Jangan ambil mudah!! Jangan pntingkan diri tak pedulikan tentang anak sendri!! . . Mungkin BgloChewtab dapat membantu anda?Jadikan ia sebagai salah satu usaha anda untuk anak sembuh dari resdung💪 Wasap no dibawah dan kmi akan bntu anda 👇👇 0169076767 0169076767 0169076767
"JUS SYIFA" merupakan minuman herba dari sumber HALIA, BAWANG PUTIH, LEMON, CUKA EPAL & MADU . 👉🏻Telah mendapat kelulusan pelabelan produk di Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan, Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Khasiat JUS SYIFA . . 📌Membantu membuka, membersih & meluaskan saluran darah jantung yang tersumbat . 📌Membantu mengubati penyakit jantung & mencegah dari serangan jantung . 📌Membantu melancarkan pernafasan . 📌Membantu mencegah dan menurunkan kolestrol . 📌Membantu menyembuhkan penyakit bronchitis & asma . 📌Membantu meningkatkan kesihatan . #jussihat #jussyifaoriginal #pembersihkolestrol #sakitjantung #pernafasan #jus #kolestrol #pembersihjantung #ampang #sayajualjus #organik #bahanasli #JusSihat #JusKesihatan #Airkesihatan #PembersihKolestrol #MinumanKesihatan #supplement #SayaJualJus #RamuanSemulajadi #JusSihatTerbaik #Sihat #minumansihat #2019 #kolestroltinggi #jatungtersumbat #ubatjantung #badansihat #syifa #jussyifa #ubatjantung
🌷 Assalammualaikum 🌷 Jamutyara sgt sesuai utk Ibu2 yg lepas bersalin sgt berkhasiat.. Rugi x cuba jamutyara 😍 😍 😍 Meh pm akak cepat 0122655255 💲 Agent/dropship diperlukan 💲 #jamuasli #jamumoden #badansihat #bahanalami #makanansunnah #cayenne #manjakani #habatusauda #kurma
Gerrram tgk paha dia selim betul!!! Saya pun nak paha cmni jgk.. Meh beli set combo meh.. . SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : 0176791546 #misikurussebelumraya #rendam_minum_kurus #kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia #tea #buanglemak #buangtoksin #trustedproduct #ruangrezekihanania #ruangniagahanania #reviewig #paidreviewig #paidreviewmurah #paidreviewigshop #supportpeniagamelayu #lastreview #jomkurus1malaysia #jomkurussebelumraya #kurusmurah #ramadhan #puasa #kurussebelumkawin #kurusbaget #kurusmudah #vshape #corsetmalaysia
SUPER SLIM BENGKUNG Harga rm40 (Free postage) × material - spandex (tidak gatal dan serap peluh) × 4 tetulang mudah lentur dan lembut × mudah dipakai × mempunyai 3 setting hook × size - (S - 5XL) × warna - hitam - . Berminat trus klik link ws di bio atas ye♥️👆🏻👆🏻 . [DROPSHIP /AGENT /STOKIS DIPERLUKAN DISELURUH NEGERI] . . #misikurus #kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia #tea #buanglemak #buangtoksin #greentea #ruangrezekihanania #ruangniagahanania #kurustanpalapar #bobodimana #bobodimanadancechallenge #jomkurus1malaysia #jomkurussebelumraya #kurusmurah #ramadhan #2018 #kurussebelumkawin #nealofa #kurusmudah #vshape #corsetmalaysia #bengkungmalaysia #bengkungmoden
62-60-58-53.. Eh sedar2 dah loss 9kilo dah.. Nak kurus tanpa sedar? Mnum je teh kurus kami hari2.. . . SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order: 0176791546 #misikurussebelumraya #rendam_minum_kurus #kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia #tea #buanglemak #buangtoksin #trustedproduct #ruangrezekihanania #ruangniagahanania #reviewig #paidreviewig #paidreviewmurah #paidreviewigshop #supportpeniagamelayu #lastreview #jomkurus1malaysia #jomkurussebelumraya #kurusmurah #ramadhan #puasa #kurussebelumkawin #kurusbaget #kurusmudah #vshape #corsetmalaysia
ANAK-ANAK MENGALAMI SIMPTOM SEPERTI DIBAWAH KE ???⤵ ✔Bangun pagi jer bersin ✔Gatal gatal hidung dan mata ✔Gatal bila makan seafood ✔Kerap Berdengkur ✔Berkahak ✔Nafas Berbau ✔Gatal di rongga telinga ✔Alahan teruk ✔Kerap selsema ✔Batuk berpanjangan RISIKO KESAN BURUK RESDUNG ⤵⤵⤵ Sekiranya tidak dirawat dari awal boleh merebak ke dalam ruang telinga, mata & bengkak pada rongga hidung sehingga menyebabkan jangkitan bakteria dan mata juga telinga bernanah. Di dalam kes yang sangat kronik, RESDUNG boleh menyebabkan mata menjadi kabur, telinga pekak dan gangguan pernafasan. Jangan risau SOLUSI TERKINI ⬇ MEMOREENB-GloChewTablet dengan ramuan herba & makanan sunnah utk MERAWAT dan ATASI Simptom RESDUNG Dijamin Kelulusan :- 👉 Pengkelasan KKM 👉 Lulus Sijil Halal JAKIM (MS 1500:2009/ 1117-03/2018) Komen ‘Saya ada Resdung’ Kakzaa akan bantu anda. DM / 📲0198711655 utk rawat masalah alahan / resdung.
Yang minum je tahu keberkesannya!!!! Jom beli ‼️‼️Tekan link di atas untuk order - . Berminat trus klik link ws di bio atas ye♥️👆🏻👆🏻 . [DROPSHIP /AGENT /STOKIS DIPERLUKAN DISELURUH NEGERI] . . #misikurus #kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia #tea #buanglemak #buangtoksin #greentea #ruangrezekihanania #ruangniagahanania #kurustanpalapar #bobodimana #bobodimanadancechallenge #jomkurus1malaysia #jomkurussebelumraya #kurusmurah #ramadhan #2018 #kurussebelumkawin #nealofa #kurusmudah #vshape #corsetmalaysia #bengkungmalaysia #bengkungmoden
KAWAN TEGUR KULIT MUKA MAKIN BERSERI & GLOWING ? . . Ehhh, kawan sis ni tegur kulit muka makin berseri happy sis ni cerita dekat wealls 😊 Siapa tak happy kulit dah GLOWING ... Untuk pengetahuan uolss bukan Glowing je uolss .. masalah resdung, stress, otak loading & jerawat batu pun boleh kurang kalau konsisten ambil BgloChewTab ni tauu.. . Uall tak nak ke ?? 🔛❌🔛? DM / 📲 0198711655 #BgloChewTabMemoreen #BrainBooster #IqBooster #SunnahFood #BlockStress #BeautyWithBglow #KunyahKunyah #FlawlessSkin #WhiteningSkin #KulitPutih #Kulit #KulitGebu #KulitJerawat #Memoreen #MakananMinda #Minda #KulitGlowing #MindaCergas #GulaGulaBijakSihatCantik #DayaIngatan #BadanSihat #universitimalaya #universiti #universitimalaysia #anakbijak #pilihanibubapa
. LAGI PAYMENT 🔥 Alhamdulillah, Subhanallah, Allahuakbar 💕 . TQ CUST SHOPPING TEH KURUS DAN BENGKUNG DGN ROZ ,SEMOGA MURAH REZEKI YER😘😘 - JOM CEPAT2 DPTKAN TEH KURUS DGN BENGKUNG!! - . Berminat trus klik link ws di bio atas ye♥️👆🏻👆🏻 . [DROPSHIP /AGENT /STOKIS DIPERLUKAN DISELURUH NEGERI] . . #misikurus #kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia #tea #buanglemak #buangtoksin #greentea #ruangrezekihanania #ruangniagahanania #kurustanpalapar #bobodimana #bobodimanadancechallenge #jomkurus1malaysia #jomkurussebelumraya #kurusmurah #ramadhan #2018 #kurussebelumkawin #nealofa #kurusmudah #vshape #corsetmalaysia #bengkungmalaysia #bengkungmoden
👉Nak tidur nyenyak 👉nak kurangkan dengkur 👉nak cepat legakan deman 👉nak recharge energy masa tidur 👉nak pulihkan badan 👉nak sihat Memang banyak lagi la sebab kenapa BVSM ni penting dan wajib ada dalam setiap rumah. Kalau kita sanggup habiskan beribu ringgit untuk hias bilik tidur, kenapa tak sanggup nak dapatkan selimut dhuha ni juga untuk kebaikkan diri dan keluarga. #BVSM #biovelocitysleepmate #selimutdhuha #bvsm_selimutenergy #pelapiktilamkesihatan #selimutterapi #legademam #hilangdengkur #tidurnyenyak #badansihat #stroke #jaundice #biovelocitysleepmateagent #biovelocitysleepmatejakarta #biovelocitysleepmatesepang
TUTUP LEMAK PERUT DENGAN HANYA MENGGUNAKAN BENGKUNG SUPERSLIM..!! . Dengan hanya bengkung superslim ni uolls akan dapat body yg uolls IMPIKAN selama ini taw! . confirm uolls akan terpaut hati lah dgn bengkung nie,dah la kemas..selesa pulak tu.Ramai dah customer yg berpuas hati dgn bengkung ni tau . Sudi2 la pm roz taw..jgn malu2,hargailah body uolls..jgn biarkan perut tersembul mcm tu..hihi . Nak body cantik jangan tangguh2 uolls nanti lambat pulak dapat result. - . Berminat trus klik link ws di bio atas ye♥️👆🏻👆🏻 . [DROPSHIP /AGENT /STOKIS DIPERLUKAN DISELURUH NEGERI] . . #misikurus #kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia #tea #buanglemak #buangtoksin #greentea #ruangrezekihanania #ruangniagahanania #kurustanpalapar #bobodimana #bobodimanadancechallenge #jomkurus1malaysia #jomkurussebelumraya #kurusmurah #ramadhan #2018 #kurussebelumkawin #nealofa #kurusmudah #vshape #corsetmalaysia #bengkungmalaysia #bengkungmoden
RASA SEDIH KAN BILA ADA ALAHAN TERUK, GATAL-GATAL MUKA !!! "Hampir Bertahun tahun saya mengalami masalah resdung kronik. Sehingga sering berdarah hidung setiap pagi. Dah macam-macam dah cuba dan berhabis untuk rawatan . Alhamdulilah selepas amalkan MemoreenBglo_Tablet Resdung nie memang nampak ketara. Kurang sakit kepala, pagi-pagi bangun tak bersin lagi dan dah tak berdarah hidung lagi. Kalau dulu makan seafood gatal terus muka, sekarang tak lagi … rasa bahagia dpt mkn seafood balik.. "Tn Hj Nizar - KL" . . U ALLS ADA SIMPTOM DIBAWAH:- ✔Bangun pagi jer bersin ✔Gatal gatal hidung dan mata, ✔Gatal bila makan seafood, ✔Kerap Berdengkur ✔Berkahak, ✔Nafas Berbau, ✔Gatal di rongga telinga, . . RISIKO KESAN BURUK Res-dung: Akibat sekiranya tak dirawat dari awal boleh merebak ke dalam ruang telinga , mata & bengkak rongga hidung sehingga menyebabkan jangkitan bakteria dan mata juga telinga bernanah. Di dalam kes yang sangat kronik, res-dung boleh menyebabkan mata menjadi kabur, telinga pekak dan gangguan pernafasan. Jangan risau Kami ada solusinya! TERKINI ⬇ MEMOREENB-GloChewTablet dengan ramuan herba , makanan sunnah utk merawat dan atasi Simptom Resdung.. Dijamain Kelulusan, 👉 Pengkelasan KKM 👉 Lulus Sijil Halal JAKIM (MS 1500:2009/ 1117-03/2018) . Follow ig kami 👇👇 @memoreenbglotablet.hq . DM / Komen ‘Saya ada Resdung’ Kakzaa akan bantu u alls
DAH MUSIM-MUSIM EXAM NI LAHH ANAK MURID DUK TAK SIHAT..NAK JAWAB EXAM PUN TAK SEMANGAT! . . Tolong la hampa ibu2 bapak2 jangan la ambil mudah masalah anak macam ni..anak hampa ada tanda2 resdung tak? atau hampa tak sedar dan tak kisah pun dengan tanda2 resdung ni?🤔🤔 . . Jangan ambil mudah!! Jangan pntingkan diri tak pedulikan tentang anak sendri!! . . Mungkin BgloChewtab dapat membantu anda?Jadikan ia sebagai salah satu usaha anda untuk anak sembuh dari resdung💪 Wasap no dibawah dan klik wasap di bio in shaa Allah kami akan bntu anda👇👇 0169076767 0169076767 0169076767
DAH MUSIM-MUSIM EXAM NI LAHH ANAK TAK SIHAT PULAK ... NAK JAWAB EXAM PUN TAK SEMANGAT ... KESIAN KAN . . Tolong la wahai ibu-ibu & ayah-ayah, jangan la ambil mudah masalah anak macam ni ... anak-anak ada tanda resdung tak? atau uolls tak sedar dan tak kisah pun dengan tanda-tanda resdung ni?🤔🤔 . . Jangan ambil mudah ya!! Jangan pentingkan diri dgn tidak memperdulikan kesihatan anak sendiri. Jadilah ibu bapa yg perihatin kerana uolls adalah penentu kejayaan anak di masa depan. . . Mungkin BgloChewtab dapat membantu selesaikan masalah kesihatan anak-anak uolls. Jadikan ia sebagai salah satu usaha anda untuk anak sembuh dari RESDUNG.
Bila dah kurus cantik macam mawar rashid gitu !! Dah la murah rm40 jerrr😘😘😘 - - Berminat trus klik link ws di bio atas ye♥️👆🏻👆🏻 . [DROPSHIP /AGENT /STOKIS DIPERLUKAN DISELURUH NEGERI] . . #misikurus #kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia #tea #buanglemak #buangtoksin #greentea #ruangrezekihanania #ruangniagahanania #kurustanpalapar #bobodimana #bobodimanadancechallenge #jomkurus1malaysia #jomkurussebelumraya #kurusmurah #ramadhan #2018 #kurussebelumkawin #nealofa #kurusmudah #vshape #corsetmalaysia #bengkungmalaysia #bengkungmoden
KAWAN TEGUR KULIT MUKA MAKIN BERSERI & GLOWING ? 😱😱 . . Ehhh, kawan sis ni tegur kulit muka makin berseri happy sis ni cerita dekat wealls 😊 Siapa tak happy kulit dah GLOWING...Untuk pengetahuan uolss bukan Glowing je uolss..masalah resdung,stress,otak loading & jerawat batu pun boleh kurang kalau konsisten ambil bglochewtab ni tauu.. . Uall taknk ke ?? 🔛❌🔛? Jom wasap no bawah ni 🔽🔽 0169076767 0169076767 0169076767
Kaki cantiq tea fokus buang lemak dibahagian kaki dan lengan tau. Tgk perubahan customer ni lepas 2 minggu. Ketara kan.? Nak order? - - Berminat trus klik link ws di bio atas ye♥️👆🏻👆🏻 . [DROPSHIP /AGENT /STOKIS DIPERLUKAN DISELURUH NEGERI] . . #misikurus #kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia #tea #buanglemak #buangtoksin #greentea #ruangrezekihanania #ruangniagahanania #kurustanpalapar #bobodimana #bobodimanadancechallenge #jomkurus1malaysia #jomkurussebelumraya #kurusmurah #ramadhan #2018 #kurussebelumkawin #nealofa #kurusmudah #vshape #corsetmalaysia #bengkungmalaysia #bengkungmoden
Kaki cantiq tea fokus buang lemak dibahagian kaki dan lengan tau. Tgk perubahan customer ni lepas 2 minggu. Ketara kan.? Nak order? - - Berminat trus klik link ws di bio atas ye♥️👆🏻👆🏻 . [DROPSHIP /AGENT /STOKIS DIPERLUKAN DISELURUH NEGERI] . . #misikurus #kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia #tea #buanglemak #buangtoksin #greentea #ruangrezekihanania #ruangniagahanania #kurustanpalapar #bobodimana #bobodimanadancechallenge #jomkurus1malaysia #jomkurussebelumraya #kurusmurah #ramadhan #2018 #kurussebelumkawin #nealofa #kurusmudah #vshape #corsetmalaysia #bengkungmalaysia #bengkungmoden
Aloooo sukanya dia bila lepas minum ringan rasa badan, tumit dah tak sakit lagi, & paling best senang membuang. Kopi pulak sedap yakmattt😍 Uolls wajib try kopi beras perang yg sangat sangat SEDAPPP ni. Rugi oooo klu tak try. Dah la sedap & part paling best sedor sedor alahai kilo dah hilang🤭 Ws sy 0199626715 @www.wasap.my /60199626715/kopiviral
PERUT MENGELEBEHHH ???BADAN TAKDA SHAPE ,??SELALU SAKIT PINGGANG???DAPATKAN BENGKUNG NIII!! Sememangnyaaaa TAK BERLIPAT DAN MATERIAL SANGAT BAGUS !! SGT SELESA & TAK PANASS!! TIAP2 hari pakai boleh KURUSS CHUOLLS!! Rm40 free postage Rm40 free postage - - Berminat trus klik link ws di bio atas ye♥️👆🏻👆🏻 . [DROPSHIP /AGENT /STOKIS DIPERLUKAN DISELURUH NEGERI] . . #misikurus #kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia #tea #buanglemak #buangtoksin #greentea #ruangrezekihanania #ruangniagahanania #kurustanpalapar #bobodimana #bobodimanadancechallenge #jomkurus1malaysia #jomkurussebelumraya #kurusmurah #ramadhan #2018 #kurussebelumkawin #nealofa #kurusmudah #vshape #corsetmalaysia #bengkungmalaysia #bengkungmoden
PERUT MENGELEBEHHH ???BADAN TAKDA SHAPE ,??SELALU SAKIT PINGGANG???DAPATKAN BENGKUNG NIII!! Sememangnyaaaa TAK BERLIPAT DAN MATERIAL SANGAT BAGUS !! SGT SELESA & TAK PANASS!! TIAP2 hari pakai boleh KURUSS CHUOLLS!! Rm40 free postage Rm40 free postage - - Berminat trus klik link ws di bio atas ye♥️👆🏻👆🏻 . [DROPSHIP /AGENT /STOKIS DIPERLUKAN DISELURUH NEGERI] . . #misikurus #kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia #tea #buanglemak #buangtoksin #greentea #ruangrezekihanania #ruangniagahanania #kurustanpalapar #bobodimana #bobodimanadancechallenge #jomkurus1malaysia #jomkurussebelumraya #kurusmurah #ramadhan #2018 #kurussebelumkawin #nealofa #kurusmudah #vshape #corsetmalaysia #bengkungmalaysia #bengkungmoden
1 set combo dah nampak selim melim customer ni haihh.. Sape nak? Komen kat bawah 😘 - - Berminat trus klik link ws di bio atas ye♥️👆🏻👆🏻 . [DROPSHIP /AGENT /STOKIS DIPERLUKAN DISELURUH NEGERI] . . #misikurus #kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia #tea #buanglemak #buangtoksin #greentea #ruangrezekihanania #ruangniagahanania #kurustanpalapar #bobodimana #bobodimanadancechallenge #jomkurus1malaysia #jomkurussebelumraya #kurusmurah #ramadhan #2018 #kurussebelumkawin #nealofa #kurusmudah #vshape #corsetmalaysia #bengkungmalaysia #bengkungmoden
1 set combo dah nampak selim melim customer ni haihh.. Sape nak? Komen kat bawah 😘 - - Berminat trus klik link ws di bio atas ye♥️👆🏻👆🏻 . [DROPSHIP /AGENT /STOKIS DIPERLUKAN DISELURUH NEGERI] . . #misikurus #kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia #tea #buanglemak #buangtoksin #greentea #ruangrezekihanania #ruangniagahanania #kurustanpalapar #bobodimana #bobodimanadancechallenge #jomkurus1malaysia #jomkurussebelumraya #kurusmurah #ramadhan #2018 #kurussebelumkawin #nealofa #kurusmudah #vshape #corsetmalaysia #bengkungmalaysia #bengkungmoden
Set Kopi Kurus Viral Nak minum air kopi beras perang tak payah lah sampai nak buat tu semua, tak tahu gigih dia sampai bila. Boleh beli ja yang readymade! INI JAWAPANNYA! Klubna Cafe dirumus khas dari beras perang dengan campuran makanan sunnah seperti Arabic Gum', biji kopi hijau yang belum dipanggang serta bahan aktif lain yang selamat digunakan tanpa kesan sampingan No rujukan KKM : *280318/03/053* INGREDIANTS *KLUBNA* (kopi) :- _Green Coffee, Kopi Robusta, Beras Perang, Lemon Powder, Fructooligosacchharide, Grape Seed, Arabic Gum, Garcinia Cambogia, Fiber Apple, Psyllium Husk_ No rujukan KKM : *070318/03/055* INGREDIANTS *LALEH* (fibre) :- _Lemon Powder, Oat Powder, Crape Seed, Purple Potato, Citric Acid, Tricaicium Phospate, Sucralose, Maltodextrin, Apple Fiber, Psyllium Husk_ ___________________________ KENAPA PILIH Klubna (fibre) Laleh Slim Coffee❓ Kerana : ☑️ 6X membakar lemak ☑️ 4X detox buang toksin & racun ☑️ Berkesan sekat gula & karbo ☑️ Mengawal nafsu makan ☑️ Sentiasa kenyang & bertenaga ☑️ Tiada kesan cirit birit ☑️ Amat fokus pada tempat2 lemak senang berkumpul ☑️ Tiada kesan kembali gemuk bila stop guna <===(soalan femes) ☑️ DAN IANYA SESUAI UNTUK LELAKI & WANITA www.wasap.my/60199626715/klubnalaleh
KLUBNA Gabungan Green coffee, kopi Robusta, Non dairy creamer, beras perang, lemon powder, grape seed, arabic gum, Garcinia Cambogia, fiber Apple , Psyllium Husk. #teamkakAya Minum secawan, rasa kenyang membawa kepetang, yg best tu kulit semakin glowing.. minum kopi jeww😉 Ws sy 0199626715 @klik link wasap di bio ig atau www.wasap.my/60199626715/kopiviral
Ni cara dia bancuh klubna ya👍🏻...sebelom breakfast minum ni dulu ya kwn2 semua..😁😏 Sebarang pertanyaan boleh wsp 01128008864 ya😬 🏃🏻‍♀️💃kurus dan cantik!! #misikurusselepasraya #rendam_minum_kurus #kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia #tea #buanglemak #buangtoksin #trustedproduct #ruangrezekihanania #ruangniagahanania #reviewig #paidreviewig #paidreviewmurah #paidreviewigshop #supportpeniagamelayu #lastreview #klubna #laleh #medenadesire #HQ 😬 Sis ade produk yg membantu kecikkan peha dan perut yg besar tu😍😍... Kalau x cuba rugi la 😏 Takot nanti ade yg lari lak bila gemok je...😆😆😬...so kalau nak wsp je 01128008864 ya..nanti sy akan bantu😉😊😎... 🏃🏻‍♀️💃kurus dan cantik!! #misikurusselepasraya #rendam_minum_kurus #kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia #tea #buanglemak #buangtoksin #trustedproduct #ruangrezekihanania #ruangniagahanania #reviewig #paidreviewig #paidreviewmurah #paidreviewigshop #supportpeniagamelayu #lastreview #klubna #laleh #medenadesire #HQ
next page →