#badansihat

27,873 posts

Loading...
Saya Coach zainon. 👉🏻 Jom pelajari cara pemakanan yang betul untuk bantu anda semua turun berat badan 5-7kg sebulan melalui program coaching online 100% . COACH ZAINON 📲 +60139850502 #pemakanansihat #jalanjalancarimakan #sarapansihat #diet #makansihat #eatclean #resepidiet #kurussihat #food #menusihat #restoransihat #healthyfood #healthybrekfast #kesihatan #badansihat #bodyfit #nakkurus #slimladies # #kurusonline # #jomkurusonline # #jomkurusganu # #gym ##munafik2 # #jubahbesar # #lazada ##tudungariani # #bajupengantin #fashionvalet
.. Tetapi memang ada bukti yg menunjukkan bahawa orang yg kehilangan berat badan secara berterusan (antara ½ ke 1 kg per minggu) lebih berjaya mengekalkan berat badan. Kehilangan berat badan yg sihat bukan hanya mengenai "diet" atau "program". Ini mengenai gaya hidup yg berterusan yg merangkumi perubahan jangka panjang dlm tabiat makan & senaman atau aktiviti sihat harian. . Jadi, setelah anda mencapai berat badan yg ideal & sihat, dgn mengamalkan pemakanan & aktiviti fizikal yg sihat sepanjang hari dalam seminggu (kira-kira 60-90 minit, moderate intensity), anda lebih cenderung berjaya mengekalkan berat badan pada jangka masa panjang atau seumur hidup anda! . Dan paling penting apabila kita dapat kekalkan berat badan yg ideal, maka sudah tentu kesihatan kitapun semakin baik! 👍💪😊 . Turun berat badan tak mudah, ianya memerlukan komitmen. Tetapi jika anda sudah bersedia untuk memulakannya, kami ada panduan, langkah demi langkah utk membantu anda dlm perjalanan utk dapatkan penurunan berat badan & kesihatan yg lebih baik. . 📝 Jom join "Fat Loss Challenge"! 👍 Fokus dapatkan lemak yg ideal! 📱 Buat secara online sahaja! 💪 Support dari Coach di sepanjang program! 👫 Pengambilan peserta sedang berlangsung & adalah terhad! . 📲 Wasap untuk pendaftaran 0193543288 Coach Saf . #turunlemak #turunlemakbadan #perutkempis #nakslim #tipskurus #tipskuruscepat #infosihat #badansihat #makansihat #dietpuasa #badanbesar #turunberatbadan #turunberat #jomkurus #naksihat #dietsihat #kurussihat #tipsdiet #taknakgemuk #gemuk #kurus #nakkurus #jomkurus1malaysia #kurus1malaysia #bajubesar #herbalifemalaysia #nutrisi #kurusonline
Assalammualaikum🌷 Hai ladies jgn lupa minum Jamutyara sebelum tidur supaya esok nyer cergas dan bertenaga.. Nak order bole wasap 0122658255 💲 Agent/dropship diperlukan 💲 #jamuasli #jamumoden #jamumutyara #jamutyarawang #badansihat #bahanalami #makanansunnah
DIET SEIMBANG. Sbabtu akak selalu pesan kt customers utk makan suku suku separuh/kurangkan kuantiti makanan dripda biasa tpi kerap mkan ...BUKANNYA XMAKAN SAYANGGGGGGG. Lepastu wajib sarapan pagi.Akak tau rmai rakyat Malaysia ni suka skip sarapan.Sebab busy atau xbiasa sarapan .Korang kena tau BREAKFAST IS A MUST! Ada yang cakap "tapi klau i sarapan sakit perut pastu pergi toilet.sebabtu malas nk sarapan".😕 Okay la Tu cik adik manis.pergi toilet pagi2 utk buang bahan2 buangan yg semalam.takde la tersmpan smpi jdi lemak. Kalau awak membuang awal2 pagi,that is a good sign to be a healthy person.okay?so jgn rsau klau membuang awal pagi. WhatsApp 016-5553017. . #teatox #detoxtea #Klubna #Laleh #detoxmurah #Kopikurus #tipssihat #misikurussebelumraya #abpbh #kurus #badansihat #badanlangsing #mentor7 #plussize #gegarvaganza #paskal #reviewig #paidreviewig #paidreviewmurah #paidreviewigshop #tv3 #lastreview #jomkurus1malaysia #zalora #kurusmurah #bawalexclusive #abpbh31 #bhonline #kurussebelumkawin
DIET SEIMBANG. Sbabtu akak selalu pesan kt customers utk makan suku suku separuh/kurangkan kuantiti makanan dripda biasa tpi kerap mkan ...BUKANNYA XMAKAN SAYANGGGGGGG. Lepastu wajib sarapan pagi.Akak tau rmai rakyat Malaysia ni suka skip sarapan.Sebab busy atau xbiasa sarapan .Korang kena tau BREAKFAST IS A MUST! Ada yang cakap "tapi klau i sarapan sakit perut pastu pergi toilet.sebabtu malas nk sarapan".😕 Okay la Tu cik adik manis.pergi toilet pagi2 utk buang bahan2 buangan yg semalam.takde la tersmpan smpi jdi lemak. Kalau awak membuang awal2 pagi,that is a good sign to be a healthy person.okay?so jgn rsau klau membuang awal pagi. WhatsApp 016-5553017. . #teatox #detoxtea #Klubna #Laleh #detoxmurah #Kopikurus #tipssihat #misikurussebelumraya #abpbh #kurus #badansihat #badanlangsing #mentor7 #plussize #gegarvaganza #paskal #reviewig #paidreviewig #paidreviewmurah #paidreviewigshop #tv3 #lastreview #jomkurus1malaysia #zalora #kurusmurah #bawalexclusive #abpbh31 #bhonline #kurussebelumkawin
DIET SEIMBANG. Sbabtu akak selalu pesan kt customers utk makan suku suku separuh/kurangkan kuantiti makanan dripda biasa tpi kerap mkan ...BUKANNYA XMAKAN SAYANGGGGGGG. Lepastu wajib sarapan pagi.Akak tau rmai rakyat Malaysia ni suka skip sarapan.Sebab busy atau xbiasa sarapan .Korang kena tau BREAKFAST IS A MUST! Ada yang cakap "tapi klau i sarapan sakit perut pastu pergi toilet.sebabtu malas nk sarapan".😕 Okay la Tu cik adik manis.pergi toilet pagi2 utk buang bahan2 buangan yg semalam.takde la tersmpan smpi jdi lemak. Kalau awak membuang awal2 pagi,that is a good sign to be a healthy person.okay?so jgn rsau klau membuang awal pagi. WhatsApp 016-5553017. . #teatox #detoxtea #Klubna #Laleh #detoxmurah #Kopikurus #tipssihat #misikurussebelumraya #abpbh #kurus #badansihat #badanlangsing #mentor7 #plussize #gegarvaganza #paskal #reviewig #paidreviewig #paidreviewmurah #paidreviewigshop #tv3 #lastreview #jomkurus1malaysia #zalora #kurusmurah #bawalexclusive #abpbh31 #bhonline #kurussebelumkawin
DIET SEIMBANG. Sbabtu akak selalu pesan kt customers utk makan suku suku separuh/kurangkan kuantiti makanan dripda biasa tpi kerap mkan ...BUKANNYA XMAKAN SAYANGGGGGGG. Lepastu wajib sarapan pagi.Akak tau rmai rakyat Malaysia ni suka skip sarapan.Sebab busy atau xbiasa sarapan .Korang kena tau BREAKFAST IS A MUST! Ada yang cakap "tapi klau i sarapan sakit perut pastu pergi toilet.sebabtu malas nk sarapan".😕 Okay la Tu cik adik manis.pergi toilet pagi2 utk buang bahan2 buangan yg semalam.takde la tersmpan smpi jdi lemak. Kalau awak membuang awal2 pagi,that is a good sign to be a healthy person.okay?so jgn rsau klau membuang awal pagi. WhatsApp 016-5553017. . #teatox #detoxtea #Klubna #Laleh #detoxmurah #Kopikurus #tipssihat #misikurussebelumraya #abpbh #kurus #badansihat #badanlangsing #mentor7 #plussize #gegarvaganza #paskal #reviewig #paidreviewig #paidreviewmurah #paidreviewigshop #tv3 #lastreview #jomkurus1malaysia #zalora #kurusmurah #bawalexclusive #abpbh31 #bhonline #kurussebelumkawin
Setengah org panggil bonngol.. Ada org panggil bumper.. Alaaaahh.. Lemak berkepul tepi perut tuuu..lpeas mnum teatox.. Hilang terus bonggol tu.. Saiz baju pun berubah terus 😉😉😉 SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 LOSYEN MARYAM™: RM35 SET SUPER KURUS RM75 SET SUPER KURUS : RM75 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : whatapps 011-19928171 http://wasapp.me/601119928171 #misikurussebelumraya #rendam_minum_kurus #kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia #tea #buanglemak #buangtoksin #trustedproduct #ruangrezekihanania #ruangniagahanania #reviewig #paidreviewig #paidreviewmurah #paidreviewigshop #supportpeniagamelayu #lastreview #jomkurus1malaysia #jomkurussebelumraya #kurusmurah #ramadhan #puasa #kurussebelumkawin #kurusbaget #kurusmudah #vshape #corsetmalaysia
VIDEO YANG TERBAIK !!! . MARI CEPAT DAPATKAN AROMA DAN KAPSUL MINYAK KELAPA DARA BY BIE EMPIRE 😍😍😍 . WHATSAPP SAYA ➡ 011-55355274 . #wanie_legacies #bieempire #ekzema #minyakrambut #migrain #stress #sakitkepala #mudahbersalin #badansihat #perutselesa #kakibengkak #ikhtiarmengandung #aromaminyakkelapadara #kapsulminyakkelapadara #babyaromaminyakkelapadara #feedbackbieempire
🎊PROMOSI YEAR END SALE (YES)🎊 . 🌟Beli 2 Unit MAGNESIUM FLAKES dengan harga RM50 SM dan RM53 SS sahaja! 🌟 . 🌷🔥🌷🔥🌷🔥🌷🔥🌷🔥🌷🔥🌷🔥🌷🔥🌷 . 🔥Dengan pembelian RM300 dalam 1 resit- dapat FREE GIFT THERMOS . 🔥Dengan pembelian RM350 ke atas dalam 1 resit- dapat FREE GIFT MAKEUP POUCH . 👉🏽 Hanya untuk pembelian produk YES sahaja. Sementara stock masih ada 👈🏽 . 🌷🔥🌷🔥🌷🔥🌷🔥🌷🔥🌷🔥🌷🔥🌷🔥🌷 . Order segera produk2 YES dr Kak Ainie DM@WA 📲0173316337 COD 🏎 #jrmTAMANMELAWATI 🏎 #jrmTAMANPERMATA 🏎 #jrmTAMANMELATI 🏎 #jrmWANGSAMAJU 🏎 #jrmKEMENSAH dan kawasan berdekatan 📮POSLAJU SELURUH MALAYSIA📮 #magnesiumflakes #magnesiumclorideflakes #badansihat #tanpatoksin
“PINKLADY BODY PERFECTION MAMPU JADIKAN BADAN ANDA KEPADA BODY YG ANDA IDAMKAN SELAMA INI” . . KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION: ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total. . . Lepsni konfom lelaki datang ngorat minta nombor . JOM ORDER SEKARANG ========================== Interested? 🌸 WS 0136263426 🌸JOM LAJU-ii TEKAN LINK DI BIO =========================== #pinkladymantap #produkkesihatan #sihatluardalam #produkwanita #hilangmasalahcikbunga #badanmantap 🌸 #badanmantapdanramping #badancergasbertenaga #masalahperiod #masalahhaid #payudaramontok #badansihat #badancunmeletop #pinggangrampingbakkerengga #masalahsenggugut #pinkladybodyperfection #pinkladymantap #pinkladybodyperfectionoriginal #pinkladybodygoals #pinkladymurah #pinklady #bodygoals2018 #putihkurus #putihpinkish #ansuranpinklady #kutupinkladymurah #ansuranserendahRM20
“PINKLADY BODY PERFECTION MAMPU JADIKAN BADAN ANDA KEPADA BODY YG ANDA IDAMKAN SELAMA INI” . . KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION: ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total. . . Lepsni konfom lelaki datang ngorat minta nombor . JOM ORDER SEKARANG ========================== Interested? 🌸 WS 0136263426 🌸JOM LAJU-ii TEKAN LINK DI BIO =========================== #pinkladymantap #produkkesihatan #sihatluardalam #produkwanita #hilangmasalahcikbunga #badanmantap 🌸 #badanmantapdanramping #badancergasbertenaga #masalahperiod #masalahhaid #payudaramontok #badansihat #badancunmeletop #pinggangrampingbakkerengga #masalahsenggugut #pinkladybodyperfection #pinkladymantap #pinkladybodyperfectionoriginal #pinkladybodygoals #pinkladymurah #pinklady #bodygoals2018 #putihkurus #putihpinkish #ansuranpinklady #kutupinkladymurah #ansuranserendahRM20
“PINKLADY BODY PERFECTION MAMPU JADIKAN BADAN ANDA KEPADA BODY YG ANDA IDAMKAN SELAMA INI” . . KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION: ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total. . . Lepsni konfom lelaki datang ngorat minta nombor . JOM ORDER SEKARANG ========================== Interested? 🌸 WS 0136263426 🌸JOM LAJU-ii TEKAN LINK DI BIO =========================== #pinkladymantap #produkkesihatan #sihatluardalam #produkwanita #hilangmasalahcikbunga #badanmantap 🌸 #badanmantapdanramping #badancergasbertenaga #masalahperiod #masalahhaid #payudaramontok #badansihat #badancunmeletop #pinggangrampingbakkerengga #masalahsenggugut #pinkladybodyperfection #pinkladymantap #pinkladybodyperfectionoriginal #pinkladybodygoals #pinkladymurah #pinklady #bodygoals2018 #putihkurus #putihpinkish #ansuranpinklady #kutupinkladymurah #ansuranserendahRM20
“PINKLADY BODY PERFECTION MAMPU JADIKAN BADAN ANDA KEPADA BODY YG ANDA IDAMKAN SELAMA INI” . . KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION: ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total. . . Lepsni konfom lelaki datang ngorat minta nombor . JOM ORDER SEKARANG ========================== Interested? 🌸 WS 0136263426 🌸JOM LAJU-ii TEKAN LINK DI BIO =========================== #pinkladymantap #produkkesihatan #sihatluardalam #produkwanita #hilangmasalahcikbunga #badanmantap 🌸 #badanmantapdanramping #badancergasbertenaga #masalahperiod #masalahhaid #payudaramontok #badansihat #badancunmeletop #pinggangrampingbakkerengga #masalahsenggugut #pinkladybodyperfection #pinkladymantap #pinkladybodyperfectionoriginal #pinkladybodygoals #pinkladymurah #pinklady #bodygoals2018 #putihkurus #putihpinkish #ansuranpinklady #kutupinkladymurah #ansuranserendahRM20
“PINKLADY BODY PERFECTION MAMPU JADIKAN BADAN ANDA KEPADA BODY YG ANDA IDAMKAN SELAMA INI” . . KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION: ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total. . . Lepsni konfom lelaki datang ngorat minta nombor . JOM ORDER SEKARANG ========================== Interested? 🌸 WS 0136263426 🌸JOM LAJU-ii TEKAN LINK DI BIO =========================== #pinkladymantap #produkkesihatan #sihatluardalam #produkwanita #hilangmasalahcikbunga #badanmantap 🌸 #badanmantapdanramping #badancergasbertenaga #masalahperiod #masalahhaid #payudaramontok #badansihat #badancunmeletop #pinggangrampingbakkerengga #masalahsenggugut #pinkladybodyperfection #pinkladymantap #pinkladybodyperfectionoriginal #pinkladybodygoals #pinkladymurah #pinklady #bodygoals2018 #putihkurus #putihpinkish #ansuranpinklady #kutupinkladymurah #ansuranserendahRM20
“PINKLADY BODY PERFECTION MAMPU JADIKAN BADAN ANDA KEPADA BODY YG ANDA IDAMKAN SELAMA INI” . . KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION: ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total. . . Lepsni konfom lelaki datang ngorat minta nombor . JOM ORDER SEKARANG ========================== Interested? 🌸 WS 0136263426 🌸JOM LAJU-ii TEKAN LINK DI BIO =========================== #pinkladymantap #produkkesihatan #sihatluardalam #produkwanita #hilangmasalahcikbunga #badanmantap 🌸 #badanmantapdanramping #badancergasbertenaga #masalahperiod #masalahhaid #payudaramontok #badansihat #badancunmeletop #pinggangrampingbakkerengga #masalahsenggugut #pinkladybodyperfection #pinkladymantap #pinkladybodyperfectionoriginal #pinkladybodygoals #pinkladymurah #pinklady #bodygoals2018 #putihkurus #putihpinkish #ansuranpinklady #kutupinkladymurah #ansuranserendahRM20
“PINKLADY BODY PERFECTION MAMPU JADIKAN BADAN ANDA KEPADA BODY YG ANDA IDAMKAN SELAMA INI” . . KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION: ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total. . . Lepsni konfom lelaki datang ngorat minta nombor . JOM ORDER SEKARANG ========================== Interested? 🌸 WS 0136263426 🌸JOM LAJU-ii TEKAN LINK DI BIO =========================== #pinkladymantap #produkkesihatan #sihatluardalam #produkwanita #hilangmasalahcikbunga #badanmantap 🌸 #badanmantapdanramping #badancergasbertenaga #masalahperiod #masalahhaid #payudaramontok #badansihat #badancunmeletop #pinggangrampingbakkerengga #masalahsenggugut #pinkladybodyperfection #pinkladymantap #pinkladybodyperfectionoriginal #pinkladybodygoals #pinkladymurah #pinklady #bodygoals2018 #putihkurus #putihpinkish #ansuranpinklady #kutupinkladymurah #ansuranserendahRM20
“PINKLADY BODY PERFECTION MAMPU JADIKAN BADAN ANDA KEPADA BODY YG ANDA IDAMKAN SELAMA INI” . . KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION: ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total. . . Lepsni konfom lelaki datang ngorat minta nombor . JOM ORDER SEKARANG ========================== Interested? 🌸 WS 0136263426 🌸JOM LAJU-ii TEKAN LINK DI BIO =========================== #pinkladymantap #produkkesihatan #sihatluardalam #produkwanita #hilangmasalahcikbunga #badanmantap 🌸 #badanmantapdanramping #badancergasbertenaga #masalahperiod #masalahhaid #payudaramontok #badansihat #badancunmeletop #pinggangrampingbakkerengga #masalahsenggugut #pinkladybodyperfection #pinkladymantap #pinkladybodyperfectionoriginal #pinkladybodygoals #pinkladymurah #pinklady #bodygoals2018 #putihkurus #putihpinkish #ansuranpinklady #kutupinkladymurah #ansuranserendahRM20
“PINKLADY BODY PERFECTION MAMPU JADIKAN BADAN ANDA KEPADA BODY YG ANDA IDAMKAN SELAMA INI” . . KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION: ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total. . . Lepsni konfom lelaki datang ngorat minta nombor . JOM ORDER SEKARANG ========================== Interested? 🌸 WS 0136263426 🌸JOM LAJU-ii TEKAN LINK DI BIO =========================== #pinkladymantap #produkkesihatan #sihatluardalam #produkwanita #hilangmasalahcikbunga #badanmantap 🌸 #badanmantapdanramping #badancergasbertenaga #masalahperiod #masalahhaid #payudaramontok #badansihat #badancunmeletop #pinggangrampingbakkerengga #masalahsenggugut #pinkladybodyperfection #pinkladymantap #pinkladybodyperfectionoriginal #pinkladybodygoals #pinkladymurah #pinklady #bodygoals2018 #putihkurus #putihpinkish #ansuranpinklady #kutupinkladymurah #ansuranserendahRM20
“PINKLADY BODY PERFECTION MAMPU JADIKAN BADAN ANDA KEPADA BODY YG ANDA IDAMKAN SELAMA INI” . . KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION: ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total. . . Lepsni konfom lelaki datang ngorat minta nombor . JOM ORDER SEKARANG ========================== Interested? 🌸 WS 0136263426 🌸JOM LAJU-ii TEKAN LINK DI BIO =========================== #pinkladymantap #produkkesihatan #sihatluardalam #produkwanita #hilangmasalahcikbunga #badanmantap 🌸 #badanmantapdanramping #badancergasbertenaga #masalahperiod #masalahhaid #payudaramontok #badansihat #badancunmeletop #pinggangrampingbakkerengga #masalahsenggugut #pinkladybodyperfection #pinkladymantap #pinkladybodyperfectionoriginal #pinkladybodygoals #pinkladymurah #pinklady #bodygoals2018 #putihkurus #putihpinkish #ansuranpinklady #kutupinkladymurah #ansuranserendahRM20
“PINKLADY BODY PERFECTION MAMPU JADIKAN BADAN ANDA KEPADA BODY YG ANDA IDAMKAN SELAMA INI” . . KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION: ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total. . . Lepsni konfom lelaki datang ngorat minta nombor . JOM ORDER SEKARANG ========================== Interested? 🌸 WS 0136263426 🌸JOM LAJU-ii TEKAN LINK DI BIO =========================== #pinkladymantap #produkkesihatan #sihatluardalam #produkwanita #hilangmasalahcikbunga #badanmantap 🌸 #badanmantapdanramping #badancergasbertenaga #masalahperiod #masalahhaid #payudaramontok #badansihat #badancunmeletop #pinggangrampingbakkerengga #masalahsenggugut #pinkladybodyperfection #pinkladymantap #pinkladybodyperfectionoriginal #pinkladybodygoals #pinkladymurah #pinklady #bodygoals2018 #putihkurus #putihpinkish #ansuranpinklady #kutupinkladymurah #ansuranserendahRM20
“PINKLADY BODY PERFECTION MAMPU JADIKAN BADAN ANDA KEPADA BODY YG ANDA IDAMKAN SELAMA INI” . . KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION: ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total. . . Lepsni konfom lelaki datang ngorat minta nombor . JOM ORDER SEKARANG ========================== Interested? 🌸 WS 0136263426 🌸JOM LAJU-ii TEKAN LINK DI BIO =========================== #pinkladymantap #produkkesihatan #sihatluardalam #produkwanita #hilangmasalahcikbunga #badanmantap 🌸 #badanmantapdanramping #badancergasbertenaga #masalahperiod #masalahhaid #payudaramontok #badansihat #badancunmeletop #pinggangrampingbakkerengga #masalahsenggugut #pinkladybodyperfection #pinkladymantap #pinkladybodyperfectionoriginal #pinkladybodygoals #pinkladymurah #pinklady #bodygoals2018 #putihkurus #putihpinkish #ansuranpinklady #kutupinkladymurah #ansuranserendahRM20
“PINKLADY BODY PERFECTION MAMPU JADIKAN BADAN ANDA KEPADA BODY YG ANDA IDAMKAN SELAMA INI” . . KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION: ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total. . . Lepsni konfom lelaki datang ngorat minta nombor . JOM ORDER SEKARANG ========================== Interested? 🌸 WS 0136263426 🌸JOM LAJU-ii TEKAN LINK DI BIO =========================== #pinkladymantap #produkkesihatan #sihatluardalam #produkwanita #hilangmasalahcikbunga #badanmantap 🌸 #badanmantapdanramping #badancergasbertenaga #masalahperiod #masalahhaid #payudaramontok #badansihat #badancunmeletop #pinggangrampingbakkerengga #masalahsenggugut #pinkladybodyperfection #pinkladymantap #pinkladybodyperfectionoriginal #pinkladybodygoals #pinkladymurah #pinklady #bodygoals2018 #putihkurus #putihpinkish #ansuranpinklady #kutupinkladymurah #ansuranserendahRM20
“PINKLADY BODY PERFECTION MAMPU JADIKAN BADAN ANDA KEPADA BODY YG ANDA IDAMKAN SELAMA INI” . . KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION: ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total. . . Lepsni konfom lelaki datang ngorat minta nombor . JOM ORDER SEKARANG ========================== Interested? 🌸 WS 0136263426 🌸JOM LAJU-ii TEKAN LINK DI BIO =========================== #pinkladymantap #produkkesihatan #sihatluardalam #produkwanita #hilangmasalahcikbunga #badanmantap 🌸 #badanmantapdanramping #badancergasbertenaga #masalahperiod #masalahhaid #payudaramontok #badansihat #badancunmeletop #pinggangrampingbakkerengga #masalahsenggugut #pinkladybodyperfection #pinkladymantap #pinkladybodyperfectionoriginal #pinkladybodygoals #pinkladymurah #pinklady #bodygoals2018 #putihkurus #putihpinkish #ansuranpinklady #kutupinkladymurah #ansuranserendahRM20
“PINKLADY BODY PERFECTION MAMPU JADIKAN BADAN ANDA KEPADA BODY YG ANDA IDAMKAN SELAMA INI” . . KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION: ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total. . . Lepsni konfom lelaki datang ngorat minta nombor . JOM ORDER SEKARANG ========================== Interested? 🌸 WS 0136263426 🌸JOM LAJU-ii TEKAN LINK DI BIO =========================== #pinkladymantap #produkkesihatan #sihatluardalam #produkwanita #hilangmasalahcikbunga #badanmantap 🌸 #badanmantapdanramping #badancergasbertenaga #masalahperiod #masalahhaid #payudaramontok #badansihat #badancunmeletop #pinggangrampingbakkerengga #masalahsenggugut #pinkladybodyperfection #pinkladymantap #pinkladybodyperfectionoriginal #pinkladybodygoals #pinkladymurah #pinklady #bodygoals2018 #putihkurus #putihpinkish #ansuranpinklady #kutupinkladymurah #ansuranserendahRM20
“PINKLADY BODY PERFECTION MAMPU JADIKAN BADAN ANDA KEPADA BODY YG ANDA IDAMKAN SELAMA INI” . . KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION: ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total. . . Lepsni konfom lelaki datang ngorat minta nombor . JOM ORDER SEKARANG ========================== Interested? 🌸 WS 0136263426 🌸JOM LAJU-ii TEKAN LINK DI BIO =========================== #pinkladymantap #produkkesihatan #sihatluardalam #produkwanita #hilangmasalahcikbunga #badanmantap 🌸 #badanmantapdanramping #badancergasbertenaga #masalahperiod #masalahhaid #payudaramontok #badansihat #badancunmeletop #pinggangrampingbakkerengga #masalahsenggugut #pinkladybodyperfection #pinkladymantap #pinkladybodyperfectionoriginal #pinkladybodygoals #pinkladymurah #pinklady #bodygoals2018 #putihkurus #putihpinkish #ansuranpinklady #kutupinkladymurah #ansuranserendahRM20
“PINKLADY BODY PERFECTION MAMPU JADIKAN BADAN ANDA KEPADA BODY YG ANDA IDAMKAN SELAMA INI” . . KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION: ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total. . . Lepsni konfom lelaki datang ngorat minta nombor . JOM ORDER SEKARANG ========================== Interested? 🌸 WS 0136263426 🌸JOM LAJU-ii TEKAN LINK DI BIO =========================== #pinkladymantap #produkkesihatan #sihatluardalam #produkwanita #hilangmasalahcikbunga #badanmantap 🌸 #badanmantapdanramping #badancergasbertenaga #masalahperiod #masalahhaid #payudaramontok #badansihat #badancunmeletop #pinggangrampingbakkerengga #masalahsenggugut #pinkladybodyperfection #pinkladymantap #pinkladybodyperfectionoriginal #pinkladybodygoals #pinkladymurah #pinklady #bodygoals2018 #putihkurus #putihpinkish #ansuranpinklady #kutupinkladymurah #ansuranserendahRM20
Nak resepi wrap ada di bwh👇 Resepi sihat lebih sedap tau .. cuba buat pasti nk buat lagi *Wrap Peas Cendawan Volapsyesss🤤* Wrap w.meal 2 keping/ roti w.meal 2kpg Dada ayam ptg dadu Kacang peas dlm tin kecil 1 Cendawan shitake 1 genggam hiris nipis Tomato 1 biji potong dadu lada cili kalau suka. Bwg besar 1 biji hiris dn bwg putih 2 ulas ketuk dn hiris. *Cara2:* Masak bwg hiris dn bwg putih Masukkan ayam Blcpeper Lada sulah Chiliflakes Tmbh air 1 cwn Biar smpai masak ayamnya. 2. Masukkan cendawan letak kan biarkan kejap dn kacau. masukkn tomato. Last sekali masukkn kcg peas. Gaulkan sebentar. Perasakan dn siap🤤 *Cara sediakan:* Salad tomato timun Hiris2. Masukkn ayam tadi dlm wrap dn bungkus.. Jadikan sandwich atau kebab🥙 Siap : : PENDAFTARAN ONLINE COACHING PROGRAM DIBUKA SEKARANG!! Saya mencari lagi untuk slot ni cepat2 ..slot SANGAT.. SANGAT.. SANGAT.. SANGAT TERHAD.... Peluang untuk mendapat Online Group Coaching. . Apa beza diet sendiri dengan diet bersama coach? ❌ tak ada bimbingan coach ❌ tak tahu nak makan apa? ❌ tak ada orang monitor progress ❌ tak ada target yang realistik ❌ kurang faham konsep turun berat badan ❌ tak ada orang memberi penghargaan bila turun Apa yang kami offer? ✔️ jadual pemakanan harian ✔️ personal & group Whatsapp coaching ✔️ pemantauan dan nasihat coach utk 21 hari ✔️ tips exercise peribadi (option join group exercise) Bonusnya 🎉 Special recognition bila anda Ada hadiah menanti free gift untuk yg mendaftar terawal 10org JOIN PROGRAM KURUS 21 HARI untuk sama-sama belajar mengubah tabiat pemakanan harian dan turun lemak., SLOT SANGAT..SANGAT..SANGAT .. TERHAD KAMI AKAN BERMULA GROUP COACHING 3/12/2018 Untuk info lanjut sila klik di bio ig fitmom_eda atau http://coacheda.wasap.my atau komen "PM" dibawah #kurusonline #misimengencil # #sayanakkurus #kurusdgncoach #turunberatdenganilmu #pehabesar #cantikbadan #nakbadancantik #kurusdarirumah #kurusdaripejabat #cepatdaftar #kurusdarirumah #beritatv3 #badansihat #errafaziracantik #jjcarimakan #sayasayangbadansaya #kurusuntuksenangberibadah
TERUSKAN DENGAN SAIZ XXL ANDA JIKA ANDA SELESA . . Kalau anda rasa size xxxl paling selesa..teruskan. TAPI kalau anda rasa nak tukar size anda.. Jom follow testimoni kami.. . Beli set combo rm40.00 dapat 2 jenis teh.. Murah dan berbaloi2.. . Whatsapp +6011-2086 3880 untuk info & order.. . . #misikurussebelumraya #rendam_minum_kurus #kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia #tea #buanglemak #buangtoksin #trustedproduct #ruangrezekihanania #ruangniagahanania #reviewig #paidreviewig #paidreviewmurah #paidreviewigshop #supportpeniagamelayu #lastreview #jomkurus1malaysia #jomkurussebelumraya #kurusmurah #ramadhan #puasa #kurussebelumkawin #kurusbaget #kurusmudah #vshape #corsetmalaysia
OMG TENGOK ORANG TU BADAN DAH LA GEMOK,ADA HATI NAK PAKAI BAJU MACAM TU,KAKI PON BESAR MACAM GAJAH NAK PAKAI SKINNY JEANS!!!. . . Apa uolls rasa bila orang sindur macam ni?.Mesti sakit ati ann lepas tu rasa nak marah balik orang yang cakap macam tu dekat uolls kan?? . . Takpe uolls,sabar banyak2 dan selalu kena ingat "YOU ARE WORTH MORE THAN YOU THINK!!!" Thexxa Lipo9x boleh bantu uolls slim dengan cepat ,selamat dan selesa.🤩🤩 . . Berminat nak order lipo9x. Tekan link di bio sekarang. #slimmingworld #gemokpower #kurussihat #slim #badansihat #damansaradamai #kotadamansara #cheras #badandbreakfast
SELAMAT TINGGAL 100KG!!!! . 1 set combo je customer berjaya hilang 100kg. Bkn senang tau nak turunkan brt bdan bila dah capai 100kg. Lemak dah tepu dalam badan!! . Tapi tapi tapi set combo yg rm40 hengget tu je berjaya kikis lemak2 tepu dia. Bkn sekilo je hilang. Tapi 12kilo!!! Mmg customer xnk cari lain dah. MURAH MUDAH DAN TERBUKTI BERKESAN !!!! Nak kurus jgk? Jom dapatkan set combo sekarang. - - Berminat trus klik link ws di bio atas ye♥️👆🏻👆🏻 . [DROPSHIP /AGENT /STOKIS DIPERLUKAN DISELURUH NEGERI] . . #misikurus #kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia #buanglemak #buangtoksin #greentea #ruangrezekihanania #ruangniagahanania #kurustanpalapar #bobodimana #bobodimanadancechallenge #jomkurus1malaysia #jomkurussebelumraya #kurusmurah #ramadhan #kurussebelumkawin #nealofa #kurusmudah #corsetmalaysia #bengkungmalaysia #bengkungmoden #teatoxtaiping #bengkungtaiping #tehkurustaiping #taiping
Kurang seminggu! Perut makin kempis! Peha pun kecil.. Mujarab kan teh ni*😉😉😉 SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 LOSYEN MARYAM™: RM35 SET COMBO : RM40 SET SUPER KURUS : RM75 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : whatapps 011-19928171 http://wasapp.me/601119928171 #misikurussebelumraya #rendam_minum_kurus #kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia #tea #buanglemak #buangtoksin #trustedproduct #ruangrezekihanania #ruangniagahanania #reviewig #paidreviewig #paidreviewmurah #paidreviewigshop #supportpeniagamelayu #lastreview #jomkurus1malaysia #jomkurussebelumraya #kurusmurah #ramadhan #puasa #kurussebelumkawin #kurusbaget #kurusmudah #vshape #corsetmalaysia
SWIPE KE ⏪ UNTUK KHASIAT AROMA DAN KAPSUL MINYAK KELAPA DARA BY BIE EMPIRE 👍👍👍 . BERMINAT boleh WHATSAPP saya ye 😊 www.wasap.my/601155355274 . #wanie_legacies #bieempire #ekzema #minyakrambut #migrain #stress #sakitkepala #mudahbersalin #badansihat #perutselesa #kakibengkak #ikhtiarmengandung #aromaminyakkelapadara #kapsulminyakkelapadara #babyaromaminyakkelapadara #feedbackbieempire
Nak turun berat pn kebersihan pn penting jugak Disitulah mengajar kita displinkan diri.. : : :Tag kawan2 yang nak kurus tapi tidak tahu macam mane nak bermula : : PENDAFTARAN ONLINE COACHING PROGRAM DIBUKA SEKARANG!! Saya mencari lagi untuk slot ni cepat2 ..slot SANGAT.. SANGAT.. SANGAT.. SANGAT TERHAD.... Peluang untuk mendapat Online Group Coaching. . Apa beza diet sendiri dengan diet bersama coach? ❌ tak ada bimbingan coach ❌ tak tahu nak makan apa? ❌ tak ada orang monitor progress ❌ tak ada target yang realistik ❌ kurang faham konsep turun berat badan ❌ tak ada orang memberi penghargaan bila turun Apa yang kami offer? ✔️ jadual pemakanan harian ✔️ personal & group Whatsapp coaching ✔️ pemantauan dan nasihat coach utk 21 hari ✔️ tips exercise peribadi (option join group exercise) Bonusnya 🎉 Special recognition bila anda Ada hadiah menanti free gift untuk yg mendaftar terawal 10org JOIN PROGRAM KURUS 21 HARI untuk sama-sama belajar mengubah tabiat pemakanan harian dan turun lemak., SLOT SANGAT..SANGAT..SANGAT .. TERHAD KAMI AKAN BERMULA GROUP COACHING 3/12/2018 Untuk info lanjut sila klik di bio ig fitmom_eda atau http://coacheda.wasap.my atau komen "PM" dibawah #kurusonline #misimengencil # #sayanakkurus #kurusdgncoach #turunberatdenganilmu #pehabesar #cantikbadan #nakbadancantik #kurusdarirumah #kurusdaripejabat #cepatdaftar #kurusdarirumah #beritatv3 #badansihat #errafaziracantik #jjcarimakan #sayasayangbadansaya #kurusuntuksenangberibadah
LEMONEX ADVANCE BARU 💣KEBAIKAN LEMONEX ADVANCE 🍋Lemonex Advance dapat membakar lemak, membuang toksin dan racun di dalam badan 🍋Lemonex Advance dapat Detox 4 kali ganda pantas 🍋Lemonex Advance dapat menyekat gula & karbohidrat daripada diserap oleh badan untuk menjadi lemak. 🍋Lemonex Advance dapat mengawal nafsu badan dan sentiasa rasa kenyang. 🍋Lemonex Advance dapat merawat kulit dari jerawat, parut, kedutan dan luka. 🍋Lemonex Advance dapat melancarkan peredaran darah. 🍋Tiada kesan cirit-birit, sembelit atau kesan sampingan jika anda mengamalkan Lemonex Advance. 🍋Lemonex Advance dapat membakar lemak di kawasan yang mempunyai lemak berlebihan . 🍋Tidak perlu bersenam 🍋Tidak perlu diet ketat . . #lemonex #lemonexadvance #lemonexmurah #lemonexadvancemurah #kurus #nakkuruscepat #kulitcantik #gemuk #neelofa #lemonexmurah #lemonexkl #lemonexjb #lemonexdropship #lemonexkurus #kuruscantik #kulitsihat #badansihat #vitaminc #vitaminmurah #lemonexoriginal #lemonex #cepatkurus #takperlulapar #oatsmurah
RESEPI KURUS ! Lunch ke uolls? 🤩 Resepi 🍫 1 sachet chocofit 🍌sebiji pisang 🌾 Oat Share resepi dengan kengkawan .yang dah beli CF boleh cuba esok pagi 😍
RESEPI KURUS ! Lunch ke uolls? 🤩 Resepi 🍫 1 sachet chocofit 🍌sebiji pisang 🌾 Oat Share resepi dengan kengkawan .yang dah beli CF boleh cuba esok pagi 😍
RESEPI KURUS ! Lunch ke uolls? 🤩 Resepi 🍫 1 sachet chocofit 🍌sebiji pisang 🌾 Oat Share resepi dengan kengkawan .yang dah beli CF boleh cuba esok pagi 😍
GARCINIA CAMBOGIA. . Kawal selera makan Garcinia cambogia, bahan penting bagi sesiapa yang ingin turunkan berat badan. Sebab garcinia cambogia bantu kawal selera makan & hilangkan cravings. Tidak lah kita rasa nak makaaaan je nanti bila dah mula minum #klubnalaleh . Selera makan terkawal, lebih mudah turunkan berat badan 👍🏼👍🏼. . . . "TERPAKSA KENYANG,TERPAKSA KURUS". #kopigaduh . WHATSAPP 016-5553017 #igmashup #autainsta #Klubna #Laleh #detoxmurah #Kopikurus #misikurussebelumraya #rendam_minum_kurus #kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #trustedproduct #ruangrezekihanania #ruangniagahanania #reviewig #paidreviewig #paidreviewmurah #paidreviewigshop #supportpeniagamelayu #lastreview #jomkurus1malaysia #jomkurussebelumraya #kurusmurah #ramadhan #puasa #kurussebelumkawin
Korang semua wajib cube product kurus @chocofithq dah setahun+ dan dah beribu testimoni ade dah. . Ramai yang dah cube, dan ramai yang berpuas hati. Satu kotak turun sampai 15kg untuk sebulan. . KELEBIHAN CHOCOFIT 🍫 ✔Membakar lemak & kalori dgn pantas ✔Meningkatkan metabolisma dengan selamat ✔Mengurangkan selera makan ✔Mencantikkan kulit ✔Membuang toksin & mengempiskan perut ✔Mengecilkan pinggang ala barbie doll utk wanita ✔Lulus kementerian kesihatan
Korang semua wajib cube product kurus @chocofithq dah setahun+ dan dah beribu testimoni ade dah. . Ramai yang dah cube, dan ramai yang berpuas hati. Satu kotak turun sampai 15kg untuk sebulan. . KELEBIHAN CHOCOFIT 🍫 ✔Membakar lemak & kalori dgn pantas ✔Meningkatkan metabolisma dengan selamat ✔Mengurangkan selera makan ✔Mencantikkan kulit ✔Membuang toksin & mengempiskan perut ✔Mengecilkan pinggang ala barbie doll utk wanita ✔Lulus kementerian kesihatan
. Korang semua wajib cube product kurus @chocofithq dah setahun+ dan dah beribu testimoni ade dah. . Ramai yang dah cube, dan ramai yang berpuas hati. Satu kotak turun sampai 15kg untuk sebulan. . KELEBIHAN CHOCOFIT 🍫 ✔Membakar lemak & kalori dgn pantas ✔Meningkatkan metabolisma dengan selamat ✔Mengurangkan selera makan ✔Mencantikkan kulit ✔Membuang toksin & mengempiskan perut ✔Mengecilkan pinggang ala barbie doll utk wanita ✔Lulus kementerian kesihatan ✔Cabohydrate Blocker (bila makan nasi Chocofit akan terus bakar) ✔100% tiada kesan sampingan ✔Sesuai untuk ibu menyusu
Ayam masak black paper Sihat...😁👉 : : Nak turun berat makan makanan sihat dan kuatiti yang betul.. : : Jom 2 daftar INTAKE : : PENDAFTARAN ONLINE COACHING PROGRAM DIBUKA SEKARANG!! Saya mencari lagi untuk slot ni cepat2 ..slot SANGAT.. SANGAT.. SANGAT.. SANGAT TERHAD.... Peluang untuk mendapat Online Group Coaching. . Apa beza diet sendiri dengan diet bersama coach? ❌ tak ada bimbingan coach ❌ tak tahu nak makan apa? ❌ tak ada orang monitor progress ❌ tak ada target yang realistik ❌ kurang faham konsep turun berat badan ❌ tak ada orang memberi penghargaan bila turun Apa yang kami offer? ✔️ jadual pemakanan harian ✔️ personal & group Whatsapp coaching ✔️ pemantauan dan nasihat coach utk 21 hari ✔️ tips exercise peribadi (option join group exercise) Bonusnya 🎉 Special recognition bila anda Ada hadiah menanti free gift untuk yg mendaftar terawal 10org JOIN PROGRAM KURUS 21 HARI untuk sama-sama belajar mengubah tabiat pemakanan harian dan turun lemak., SLOT SANGAT..SANGAT..SANGAT .. TERHAD KAMI AKAN BERMULA GROUP COACHING 3/12/2018 Untuk info lanjut sila klik di bio ig fitmom_eda atau http://coacheda.wasap.my atau komen "PM" dibawah #kurusonline #misimengencil # #sayanakkurus #kurusdgncoach #turunberatdenganilmu #pehabesar #cantikbadan #nakbadancantik #kurusdarirumah #kurusdaripejabat #cepatdaftar #kurusdarirumah #beritatv3 #badansihat #errafaziracantik #jjcarimakan #sayasayangbadansaya #kurusuntuksenangberibadah : :
Umumnya, orang dewasa dengan kondisi tubuh sehat memiliki tekanan darah normal sekitar 90/60 mmHg hingga 120/80 mmHg. Angka 120 dan 90 menunjukkan tingkat tekanan ketika jantung memompa darah ke seluruh tubuh atau biasa disebut tekanan sistolik. Sementara angka 80 dan 60 berarti tingkat tekanan saat jantung beristirahat sejenak sebelum kembali memompa lagi, atau kerap disebut tekanan diastolik. #tekanandarah darah#sembelit #senamanpagi #sesaknafas #sihatcantik #sakitbadan #taknakgemok #kurusihat #ubat #sendi #teamjet #pemakanansihat #minumankurus #jamuchocoyeng2 #pantang #kuruskanbadan #sakittulang #kurussebelumraya #haidtakteratur #selsema #masalahgemuk #kurusdengansihat #kempisperut #cantiksihat #teamkaktila #jomkurussihat #coachkurusonline #bodydreamsenawang #badansihat #bengkunginfrared
Smakin kurus dgn teatox!!! Bermodalkn rm40 je tau !!! Yg msih tknk bli tu nk simpan lemak ke🤣🤣 - - Berminat trus klik link ws di bio atas ye♥️👆🏻👆🏻 . [DROPSHIP /AGENT /STOKIS DIPERLUKAN DISELURUH NEGERI] . . #misikurus #kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia #buanglemak #buangtoksin #greentea #ruangrezekihanania #ruangniagahanania #kurustanpalapar #bobodimana #bobodimanadancechallenge #jomkurus1malaysia #jomkurussebelumraya #kurusmurah #ramadhan #kurussebelumkawin #nealofa #kurusmudah #corsetmalaysia #bengkungmalaysia #bengkungmoden #teatoxtaiping #bengkungtaiping #tehkurustaiping #taiping
😍😍😍 CHOCO FIT‼️ CHOCO FIT‼️ CHOCO FIT ‼️ Hari2 ade org order CHOCO FIT😉 Alhamdulillah testimoni .dari 65 kg minum sekotak je dh turun 5 kg..sekarang dh 60 kg happy sgt baju2 n seluar2 lama semua da blh pakai blk😍tq CHOCO FIT😘💃 🌹SERBUK COKLAT AJAIB TURUN BERAT BADAN 🌹 Chocofit terbukti turun berat badan 3-7kg seminggu👍🏻👍🏻 Bahan utama Chocofit🍫🍫 ✅Coklat Belgium ✅Aloe Vera ✅Guarana ✅Garcinia cambogia KESAN SELEPAS MINUM☕ 2⃣4⃣ JAM (kenyang, bertenaga,badan ringan) 0⃣7⃣ HARI (turun 3-7kg) 2⃣1⃣ HARI (perut kempis,peha kecil,body fit) CARA MINUM ☕Bancuh Chocofit dengan 120ml air panas/sejuk, ambil selepas sarapan. PANTANG ❌Tiada pantang larang 🥛Minum air putih secukupnya
😍😍😍 CHOCO FIT‼️ CHOCO FIT‼️ CHOCO FIT ‼️ Hari2 ade org order CHOCO FIT😉 Alhamdulillah testimoni .dari 65 kg minum sekotak je dh turun 5 kg..sekarang dh 60 kg happy sgt baju2 n seluar2 lama semua da blh pakai blk😍tq CHOCO FIT😘💃 🌹SERBUK COKLAT AJAIB TURUN BERAT BADAN 🌹 Chocofit terbukti turun berat badan 3-7kg seminggu👍🏻👍🏻 Bahan utama Chocofit🍫🍫 ✅Coklat Belgium ✅Aloe Vera ✅Guarana ✅Garcinia cambogia KESAN SELEPAS MINUM☕ 2⃣4⃣ JAM (kenyang, bertenaga,badan ringan) 0⃣7⃣ HARI (turun 3-7kg) 2⃣1⃣ HARI (perut kempis,peha kecil,body fit) CARA MINUM ☕Bancuh Chocofit dengan 120ml air panas/sejuk, ambil selepas sarapan. PANTANG ❌Tiada pantang larang 🥛Minum air putih secukupnya
😍😍😍 CHOCO FIT‼️ CHOCO FIT‼️ CHOCO FIT ‼️ Hari2 ade org order CHOCO FIT😉 Alhamdulillah testimoni .dari 65 kg minum sekotak je dh turun 5 kg..sekarang dh 60 kg happy sgt baju2 n seluar2 lama semua da blh pakai blk😍tq CHOCO FIT😘💃 🌹SERBUK COKLAT AJAIB TURUN BERAT BADAN 🌹 Chocofit terbukti turun berat badan 3-7kg seminggu👍🏻👍🏻 Bahan utama Chocofit🍫🍫 ✅Coklat Belgium ✅Aloe Vera ✅Guarana ✅Garcinia cambogia KESAN SELEPAS MINUM☕ 2⃣4⃣ JAM (kenyang, bertenaga,badan ringan) 0⃣7⃣ HARI (turun 3-7kg) 2⃣1⃣ HARI (perut kempis,peha kecil,body fit) CARA MINUM ☕Bancuh Chocofit dengan 120ml air panas/sejuk, ambil selepas sarapan. PANTANG ❌Tiada pantang larang 🥛Minum air putih secukupnya
KENALI 4 JENIS GEMUK 🔥 Semua orang takut gemuk tapi tahu tak, gemuk ni ada 3 jenis yang biasa dan 1 yang luar biasa. Kalau kena cara, kena gaya, nak turun berat pun mudah. + Gemuk Air ======== 📌 Badan menggelebeh dan lembik disebabkan oleh kandungan air yang tidak diperlukan berlebihan di dalam badan. 📌 Badan akan terasa cepat letih dan mengah apabila melakukan aktiviti harian. + Gemuk Angin ========== 📌 Perut terasa sebu adakalanya sukar untuk membuang angin keluar. 📌 Mudah mendapat sakit kepala. + Gemuk Daging =========== 📌 Badan berasa berat dan pejal. 📌 Mudah penat apabila melakukan tugas harian. 📌 Proses penurunan agak lambat berbanding mereka yang gemuk air atau angin kerana lemak di dalam badan menjadi tepu dan bergumpal bersama daging. 📌 Proses penurunan melalui perpeluhan dan mengikut pantang yang disarankan + Gemuk Tak Nak Mengaku 😆😆 =========== 📌 Yang ini, ramai jugak yang ada. Haha. Gurau je tau 😜😜 Jadi, korang termasuk yang mana eh? Dapatkan produk kurus yang sesuai dan SELAMAT.. #pelangsingbadan #nakkurus #korsetpelangsing #slimmingcorset #instantshaping #korsetkempisperut #alihlemak #turunberat #solusikurus #rahsiawanita #langsingmenawan #kuruscepat #perutramping #jomkurus #bodycurve #reshapebody #badansihat #sayanakkurus #bodytransformation #premiumbeautifulsgpetani #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulpulaupinang #premiumbeautifulalorsetar #premiumbeautifulperlis #premiumbeautifulipoh #premiumbeautifulutara
KENALI 4 JENIS GEMUK 🔥 Semua orang takut gemuk tapi tahu tak, gemuk ni ada 3 jenis yang biasa dan 1 yang luar biasa. Kalau kena cara, kena gaya, nak turun berat pun mudah. + Gemuk Air ======== 📌 Badan menggelebeh dan lembik disebabkan oleh kandungan air yang tidak diperlukan berlebihan di dalam badan. 📌 Badan akan terasa cepat letih dan mengah apabila melakukan aktiviti harian. + Gemuk Angin ========== 📌 Perut terasa sebu adakalanya sukar untuk membuang angin keluar. 📌 Mudah mendapat sakit kepala. + Gemuk Daging =========== 📌 Badan berasa berat dan pejal. 📌 Mudah penat apabila melakukan tugas harian. 📌 Proses penurunan agak lambat berbanding mereka yang gemuk air atau angin kerana lemak di dalam badan menjadi tepu dan bergumpal bersama daging. 📌 Proses penurunan melalui perpeluhan dan mengikut pantang yang disarankan + Gemuk Tak Nak Mengaku 😆😆 =========== 📌 Yang ini, ramai jugak yang ada. Haha. Gurau je tau 😜😜 Jadi, korang termasuk yang mana eh? Dapatkan produk kurus yang sesuai dan SELAMAT.. #pelangsingbadan #nakkurus #korsetpelangsing #slimmingcorset #instantshaping #korsetkempisperut #alihlemak #turunberat #solusikurus #rahsiawanita #langsingmenawan #kuruscepat #perutramping #jomkurus #bodycurve #reshapebody #badansihat #sayanakkurus #bodytransformation #premiumbeautifulsgpetani #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulpulaupinang #premiumbeautifulalorsetar #premiumbeautifulperlis #premiumbeautifulipoh #premiumbeautifulutara
KENALI 4 JENIS GEMUK 🔥 Semua orang takut gemuk tapi tahu tak, gemuk ni ada 3 jenis yang biasa dan 1 yang luar biasa. Kalau kena cara, kena gaya, nak turun berat pun mudah. + Gemuk Air ======== 📌 Badan menggelebeh dan lembik disebabkan oleh kandungan air yang tidak diperlukan berlebihan di dalam badan. 📌 Badan akan terasa cepat letih dan mengah apabila melakukan aktiviti harian. + Gemuk Angin ========== 📌 Perut terasa sebu adakalanya sukar untuk membuang angin keluar. 📌 Mudah mendapat sakit kepala. + Gemuk Daging =========== 📌 Badan berasa berat dan pejal. 📌 Mudah penat apabila melakukan tugas harian. 📌 Proses penurunan agak lambat berbanding mereka yang gemuk air atau angin kerana lemak di dalam badan menjadi tepu dan bergumpal bersama daging. 📌 Proses penurunan melalui perpeluhan dan mengikut pantang yang disarankan + Gemuk Tak Nak Mengaku 😆😆 =========== 📌 Yang ini, ramai jugak yang ada. Haha. Gurau je tau 😜😜 Jadi, korang termasuk yang mana eh? Dapatkan produk kurus yang sesuai dan SELAMAT.. #pelangsingbadan #nakkurus #korsetpelangsing #slimmingcorset #instantshaping #korsetkempisperut #alihlemak #turunberat #solusikurus #rahsiawanita #langsingmenawan #kuruscepat #perutramping #jomkurus #bodycurve #reshapebody #badansihat #sayanakkurus #bodytransformation #premiumbeautifulsgpetani #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulpulaupinang #premiumbeautifulalorsetar #premiumbeautifulperlis #premiumbeautifulipoh #premiumbeautifulutara
FREE JE TAU DENGAN PEMBELIAN SET KOMBO! CHOCOCURVE LOTION adalah lotion pelangsing badan yang diformulasikan dari rumpai laut, collagen, Vitamin E & serbuk koko berkualiti tinggi. Chococurve Lotion mengandungi pati yang dirumus khas dengan bahan-bahan terpilih untuk merangsang proses lipolisis iaitu pemecahan sel -sel lemak & selulit dgn sangat efektif! Chococurve Lotion tersangatlah wangi sebiji bau Cadbury & tidak melekit!😘 Chococurve Lotion:- 🍫 Memecah lemak tepu 🍫 Menghilangkan selulit 🍫 Menurunkan berat badan 🍫 Melangsing & mencantikkan bentuk badan 🍫 Menegangkan kulit 🍫 Membuang lebihan angin dalam badan 🍫 Menghilangkan senggugut 🍫 Melegakan sakit sendi Terbukti berkesan, bebas paraben, tanpa pewarna tiruan & lulus KKM. No. Kelulusan KKM NOT 181002131K CHOCOCURVE LOTION KURUS PALING MUJARAB! 📣📣 Promosi, beli 3kotak CHOCOFIT🍫 & 1kotak LEMONFIT🍋percuma CHOCOCURVE LOTION yang bernilai RM48 & shaker limited edition purple color yg sgt cun! Selagi stock masih ada ya!!!
FREE JE TAU DENGAN PEMBELIAN SET KOMBO! CHOCOCURVE LOTION adalah lotion pelangsing badan yang diformulasikan dari rumpai laut, collagen, Vitamin E & serbuk koko berkualiti tinggi. Chococurve Lotion mengandungi pati yang dirumus khas dengan bahan-bahan terpilih untuk merangsang proses lipolisis iaitu pemecahan sel -sel lemak & selulit dgn sangat efektif! Chococurve Lotion tersangatlah wangi sebiji bau Cadbury & tidak melekit!😘 Chococurve Lotion:- 🍫 Memecah lemak tepu 🍫 Menghilangkan selulit 🍫 Menurunkan berat badan 🍫 Melangsing & mencantikkan bentuk badan 🍫 Menegangkan kulit 🍫 Membuang lebihan angin dalam badan 🍫 Menghilangkan senggugut 🍫 Melegakan sakit sendi Terbukti berkesan, bebas paraben, tanpa pewarna tiruan & lulus KKM. No. Kelulusan KKM NOT 181002131K CHOCOCURVE LOTION KURUS PALING MUJARAB! 📣📣 Promosi, beli 3kotak CHOCOFIT🍫 & 1kotak LEMONFIT🍋percuma CHOCOCURVE LOTION yang bernilai RM48 & shaker limited edition purple color yg sgt cun! Selagi stock masih ada ya!!!
FREE JE TAU DENGAN PEMBELIAN SET KOMBO! CHOCOCURVE LOTION adalah lotion pelangsing badan yang diformulasikan dari rumpai laut, collagen, Vitamin E & serbuk koko berkualiti tinggi. Chococurve Lotion mengandungi pati yang dirumus khas dengan bahan-bahan terpilih untuk merangsang proses lipolisis iaitu pemecahan sel -sel lemak & selulit dgn sangat efektif! Chococurve Lotion tersangatlah wangi sebiji bau Cadbury & tidak melekit!😘 Chococurve Lotion:- 🍫 Memecah lemak tepu 🍫 Menghilangkan selulit 🍫 Menurunkan berat badan 🍫 Melangsing & mencantikkan bentuk badan 🍫 Menegangkan kulit 🍫 Membuang lebihan angin dalam badan 🍫 Menghilangkan senggugut 🍫 Melegakan sakit sendi Terbukti berkesan, bebas paraben, tanpa pewarna tiruan & lulus KKM. No. Kelulusan KKM NOT 181002131K CHOCOCURVE LOTION KURUS PALING MUJARAB! 📣📣 Promosi, beli 3kotak CHOCOFIT🍫 & 1kotak LEMONFIT🍋percuma CHOCOCURVE LOTION yang bernilai RM48 & shaker limited edition purple color yg sgt cun! Selagi stock masih ada ya!!!
Meski tidak ada makanan yang dapat menurunkan tekanan darah tinggi secara cepat, beberapa jenis makanan dapat membantu menurunkan perlahan-lahan : Susu rendah lemak dan yoghurt Susu rendah lemak yang kaya kalsium dan rendah lemak, merupakan perpaduan zat yang ampuh untuk membantu menurunkan tekanan darah tinggi. Yoghurt juga bisa Anda gunakan sebagai pengganti, jika tidak menyukai susu. Buah bit Buah yang satu ini bersifat membantu menurunkan tekanan darah karena mengandung nitrat. Bahkan penelitian telah membuktikan bahwa jus bit menurunkan tekanan darah hanya dalam waktu sehari semalam. Oatmeal Gandum adalah salah satu makanan yang dapat menurunkan tekanan darah. Sebab, makanan ini mengandung rendah lemak, tinggi serat, dan rendah natrium (garam). Pisang Salah satu manfaat pisang yaitu kaya akan potasium yang baik untuk membuat tekanan darah tetap stabil. Anda dapat mengonsumsi pisang begitu saja atau dicampurkan ke dalam oatmeal sebagai menu sarapan. Ikan Pilihlah ikan yang mengandung asam lemak omega 3, seperti ikan salmon. Asam lemak omega 3 inilah yang membantu menurunkan tekanan darah. Minyak zaitun Kandungan polifenol yang terdapat pada minyak zaitun bersifat membantu mengurangi tekanan darah. Hindari makanan hipertensi dan terapkan pola makan sehat untuk menjaga tekanan darah stabil. Selain itu, lakukan pengukuran tekanan darah secara teratur. Jika perlu, coba untuk menggunakan alat pengukur tekanan darah yang dapat dilakukan di rumah. Konsultasi hal tersebut pada sesi kunjungan rutin ke dokter jika ada perubahan pada tekanan darah Anda. #tekanandarah #sembelit #senamanpagi #sesaknafas #sihatcantik #sakitbadan #taknakgemok #kurusihat #ubat #sendi #teamjet #pemakanansihat #minumankurus #jamuchocoyeng2 #pantang #kuruskanbadan #sakittulang #kurussebelumraya #haidtakteratur #selsema #masalahgemuk #kurusdengansihat #kempisperut #cantiksihat #teamkaktila #jomkurussihat #coachkurusonline #bodydreamsenawang #badansihat #bengkunginfrared
KESAN PANTAS SET COMBO!! . Baru 5 uncang je dia minum. Tp awk baca feedback dia. Hakak excited bab masalah keputihan dia dah selesai tu. Perempuan bila ada masalah keputihan mmg dia akan murung tau. Tp set combo berjaya selesaikan masalah tu. Bkn stkt blh kurus. Masalah2 kesihatan lain pn dpt diselesaikan. Jom dapatkan produk terbaik ni. - - Berminat trus klik link ws di bio atas ye♥️👆🏻👆🏻 . [DROPSHIP /AGENT /STOKIS DIPERLUKAN DISELURUH NEGERI] . . #misikurus #kurussihat #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia #buanglemak #buangtoksin #greentea #ruangrezekihanania #ruangniagahanania #kurustanpalapar #bobodimana #bobodimanadancechallenge #jomkurus1malaysia #jomkurussebelumraya #kurusmurah #ramadhan #kurussebelumkawin #nealofa #kurusmudah #corsetmalaysia #bengkungmalaysia #bengkungmoden #teatoxtaiping #bengkungtaiping #tehkurustaiping #taiping
next page →