#bahanorganic

1,659 posts

Loading...
FIIRA NANO RICE SERUM NO 1 IN MALAYSIA Kenapa disebut NO 1 IN MALAYSIA ??? Because isi kandungan nya berkualiti, serum yang sejuk di muka, kulit muka terasa tegang seawal 1 minit pemakaian... Dan yang paling PENTING ialah SERUM KAMI TIADA BAHAN TERLARANG❌❌.. Kami amat menitikberatkan kesihatan dalaman dan luaran anda semua.. Jangan ingat pemakain untuk luaran sahaja tak boleh ada effect di dalam nya.. Ohh no no no 👉👈 Bila pakai skincare, skincare akan meresap ke dalam kulit.. Dan op coz menyerap kedalam2 nya.. So, pastikan skincare anda tiada bahan KIMIA ya uolss.. Kalau ada, HARUS BERTINDAK & BERUBAH KEPADA SKINCARE YANG ORGANIK .. Biar lambat asal SELAMAT.. Faham ke faham? #SayaSudahBertukar #AndaBilaLagi #BahanOrganic
Satu lagi tetimoni yang berjaya pulihkan kulit muka dia. Jerawat dah makin kurang Alhamdulillah.. . Sapa yang ada masalah kulit berjerawat, kulit kusam, blackhead, whiteheads, ruam, sunburn, kulit sensitif dan macam2 lagi masalah kulit boleh try Ainaa Serum dan Ainaa Cleanser. Memang bagus dan berkesan. Cuma makan masa untuk sesetengah kulit nak pulih dan kembali sihat☺️
Kulit badan selalu gatal dan naik ruam 😣 ? . Jangan risau Hygienic PRO Skin dapat menyelesaikan masalah anda😎. . Cara Pemakaian? Sangat la mudah 🤭 😷.. 1. Membersihkan permukaan kulit. 2. Pastikan bahagian tersebut kering dan bersih. 3. Sembur dan ratakan keseluruh permukaan kulit tersebut. 4. Biarkan kawasan itu kering sebelum mengenakan pakaian. . Mudahkan? Huhu 🤗.. . Boleh PM saya ataupun whatssap 👇🏻 ( klik link dibawah ) 👇🏻 jika ingin tahu selanjutnya. http://www.wasap.my/60105651246 . #villherbs #hygienicproskin #sihat #sayajual #murah #berkualiti #bagus #selamat #mudah #bahansemulajadi #penyakitkulit #jerawat #kurap #kencingmanis #bahanorganic
⚽️ OLA BOLA NSA ⚽️ . 🔥🔥 PROMO PROMO!! 🔥🔥 . Cepat! Semperna WORLD CUP 2018 NSA BEAUTY ada buat promo SALE 💥. Set combo murah murah 😱😱 cepat dm or wasap shatul (01126454674) Jangan lepaskan peluang untuk beli!🛍
⚽️ OLA BOLA NSA ⚽️ . 🔥🔥 PROMO PROMO!! 🔥🔥 . Cepat! Semperna WORLD CUP 2018 NSA BEAUTY ada buat promo SALE 💥. Set combo murah murah 😱😱 cepat dm or wasap shatul (01126454674) Jangan lepaskan peluang untuk beli!🛍
Anda tidak jumpa produk yang sesuai untuk penyakit anda 🤓 ? . Jangan risau Produk kami Hygienic PRO Skin mampu membantu anda untuk mencegah supaya tidak menjadi lebih teruk ☺. . Boleh PM saya ataupun whatssap 👇🏻 ( klik link dibawah ) 👇🏻 jika ingin tahu selanjutnya 🤭. . . #villherbs #hygienicproskin #sihat #sayajual #murah #berkualiti #bagus #selamat #mudah #bahansemulajadi #penyakitkulit #jerawat #kurap #kencingmanis #bahanorganic
Anda tidak jumpa produk yang sesuai untuk penyakit anda 🤓 ? . Jangan risau Produk kami Hygienic PRO Skin mampu membantu anda untuk mencegah supaya tidak menjadi lebih teruk ☺. . Boleh PM saya ataupun whatssap 👇🏻 ( klik link dibawah ) 👇🏻 jika ingin tahu selanjutnya 🤭. . http://www.wasap.my/60105651246 . #villherbs #hygienicproskin #sihat #sayajual #murah #berkualiti #bagus #selamat #mudah #bahansemulajadi #penyakitkulit #jerawat #kurap #kencingmanis #bahanorganic
🔊🔊🔊TESTIMONI🔊🔊🔊 Alhamdulillah akhirnya mereka semakin yakin dengan product kami.... Produk yang SIMPLE, EFEKTIF DAN BERBALOI menyelesaikan banyak masalah pelanggan kami Anda tidak jumpa produk yang sesuai untuk penyakit anda 🤓 ? . Jangan risau Produk kami Hygienic PRO Skin mampu membantu anda untuk mencegah supaya tidak menjadi lebih teruk ☺. . Boleh PM saya ataupun whatssap 👇🏻 ( klik link dibawah ) 👇🏻 jika ingin tahu selanjutnya 🤭. . http://www.wasap.my/60105651246 . #villherbs #hygienicproskin #sihat #sayajual #murah #berkualiti #bagus #selamat #mudah #bahansemulajadi #penyakitkulit #jerawat #kurap #kencingmanis #bahanorganic
Hi semua... hari ni nak kongsikan cara vlcara nak pakai produk meletops villherbs.... product simple.. tapi hasil memuaskan hati.... Anda tidak jumpa produk yang sesuai untuk penyakit anda 🤓 ? . Jangan risau Produk kami Hygienic PRO Skin mampu membantu anda untuk mencegah supaya tidak menjadi lebih teruk ☺. . Boleh PM saya ataupun whatssap 👇🏻 ( klik link dibawah ) 👇🏻 jika ingin tahu selanjutnya 🤭. . http://www.wasap.my/60108998010 . #villherbs #hygienicproskin #sihat #sayajual #murah #berkualiti #bagus #selamat #mudah #bahansemulajadi #penyakitkulit #jerawat #kurap #kencingmanis #bahanorganic
Anda tidak jumpa produk yang sesuai untuk penyakit anda 🤓 ? . Jangan risau Produk kami Hygienic PRO Skin mampu membantu anda untuk mencegah supaya tidak menjadi lebih teruk ☺. . Boleh PM saya ataupun whatssap 👇🏻 ( klik link dibawah ) 👇🏻 jika ingin tahu selanjutnya 🤭. . http://www.wasap.my/6010 5651246 . #villherbs #hygienicproskin #sihat #sayajual #murah #berkualiti #bagus #selamat #mudah #bahansemulajadi #penyakitkulit #jerawat #kurap #kencingmanis #bahanorganic
Alhamdulillah Sabun ku da sampai😱Testimoni semua positif weyy Tunggu ape lagi ,Bertindak sekarang ,ku tunggu mu di mybank tu uuuuu😆 Salah satu Bahan krim delima adalah dari susu Segar 😍 #krimdelima #pemudarjeragat #pemudarjerawat #Glowingseawal7hari #Tuamudaadikabgkakakmakabahsemuabuleh #bahanorganic
Masker+serum dari pare Kebanyakan nonton YouTube mulai kepincut dengan DIY skincarenya yg katanya sih ampuh bikin kulit bersih,kenyal dan sehat😊😊😊 Bahan-bahannya : 1 buah pare belah dan buang isinya 2 air mawar atau face tonic yg sesuai dengan jenis kulit kalian 3 2 buah vitamin e Cara membuat : 1. Cuci Pare lalu potong kecil-kecil supaya cepat halus saat di blender 2. Masukkan face tonic atau air mawar secukupnya.penting!diketahui pare mempunyai kandungan air juga.jd tidak perlu ditambah dengan air 3. Masukkan 2 buah vitamin e 4. blend semuanya sampai halus lalu saring 5. Masukkan ke botol spray atau bekas parfum yg sudah di bersihkan 6. Semprotkan pada wajah setiap pagi dan malam sebelum tidur 7. Sampek lupa ampas pare jangan di buang manfaatkan untuk masker wajah🤣🤣🤣 Selamat mencoba😃😃😃 #instagram #hidupsehat #serum #alami #viral #pialadunia2018 #bahanorganic #pesonacantikalami
Sangat Jimat beli 1 set ini..Foundation full coverage dan warna lipmatte yg sesuai untuk semua jenis kulit. . . #nsabeauty #ainaserum #ainaclearance #ainacosmetics #syafiqahaina #barulahraya #bahanorganic #trendingmalaysia #cod #malaysia #dapdapdahcantik Read less
Sangat Jimat beli 1 set ini..Foundation full coverage dan warna lipmatte yg sesuai untuk semua jenis kulit. . . #nsabeauty #ainaserum #ainaclearance #ainacosmetics #syafiqahaina #barulahraya #bahanorganic #trendingmalaysia #cod #malaysia #dapdapdahcantik Read less
Sangat Jimat beli 1 set ini..Foundation full coverage dan warna lipmatte yg sesuai untuk semua jenis kulit. . . #nsabeauty #ainaserum #ainaclearance #ainacosmetics #syafiqahaina #barulahraya #bahanorganic #trendingmalaysia #cod #malaysia #dapdapdahcantik Read less
Sangat Jimat beli 1 set ini..Foundation full coverage dan warna lipmatte yg sesuai untuk semua jenis kulit. . . #nsabeauty #ainaserum #ainaclearance #ainacosmetics #syafiqahaina #barulahraya #bahanorganic #trendingmalaysia #cod #malaysia #dapdapdahcantik Read less
Sangat Jimat beli 1 set ini..Foundation full coverage dan warna lipmatte yg sesuai untuk semua jenis kulit. . . #nsabeauty #ainaserum #ainaclearance #ainacosmetics #syafiqahaina #barulahraya #bahanorganic #trendingmalaysia #cod #malaysia #dapdapdahcantik Read less
Balik kijo dea lagi singgoh rumoh saem kacik koloh dlu..lama x jupo.. dulu sama kurus..loni aku hok trlebih lemak plok 😆😆😆 tq bff nak try #SerumbotoxmiracleOrganic moga sesuai dgn kulit awok deh... 😘 #SerumbotoxmiracleOrganic #Rm30freepostage #NPRM35 #halal #Sahsolat #bahanorganic
Alhmdulillah.. Cokkermaskmilk sudah nyampe ke yang punya.. #testi #testimonicokkermaskbeautybandung #cantikalami #aman #bahanOrganic
🌸 GLAM SOAP BY NLEE BEAUTY : Sabun yg mengandungi bahan 🍀aloevera + jintan hitam + daun pudinna + dauh teh + kunyit : yg bole merawat masalah kulit berjerawat , berparut, kulit ruam, kering + jeragat, panau, menghilangkan blackhead & whitehead, alergi, mencerahkan kulit + sunburn dan banyak lagi . ☺ . . Berat : 50GRAM (Kegunaan lebih 2 bulan *potong kecil) Boleh juga digunakan seluruh badan. Selamat mencuba!😉 . . RM20 sahaja! RM20 sahaja! RM20 sahaja! . www.wasap.my/60149021729/GlamSoap #glamsoap #glamsoapbynleebeauty #glamsoapmurah #glamsoaporiginal #glamsoapuntukmuka #antijerawat #meresapkedalamkulit #glamsoapuntukbadan #organic #bahanorganic #bebaskimia #selamatdigunakan #tiadakesansampingan #bazarpaknil #fattzura #skinuntukraya #trustedseller #malaysia
Repost By glamsoapbynleebeauty_: Sis, #GlamSoap tu Untuk apa ? Dear, #glamsoap tu sabun pencuci muka & badan yg boleh merawat masalah jerawat, parut, panau, kulit berminyak, kusam, kering & lain lain. Bahan bahannya juga adalah organik dari daun teh, daun pudina, kunyit, aloevera & jintan hitam GLAM soap tak memedihkan kulit selepas cuci ja, kulit AUTOMATIK jadi lembut & tersangat la wangi. #glamsoap #glamsoapbynleebeauty #glamsoapmurah #glamsoaporiginal #glamsoapuntukmuka #antijerawat #meresapkedalamkulit #glamsoapuntukbadan #organic #bahanorganic #bebaskimia #selamatdigunakan #tiadakesansampingan #bazarpaknil #fattzura #skinuntukraya #trustedseller #malaysia
Sangat Jimat beli 1 set ini..Foundation full coverage dan warna lipmatte yg sesuai untuk semua jenis kulit. Jom join pre-order dari @byalniefsestore NSA Beau agent shah alam. #klang #shahalam #agentdanstokis #nsabeauty #ainaserum #ainaclearance #ainacosmetics #syafiqahaina #barulahraya #bahanorganic #trendingmalaysia #cod #malaysia #dapdapdahcantik #ainaacosmetics #alniefsEstore #teampinkladyadel
minyak hati ikan COD (250ml) price : 450.000 dibuatkan dari ikan cod yang fresh tanpa diawetkan. makanya harganya lumayan ya moms.. sangat bagus untuk perkembangan otak, menjaga imun tubuh dan menaikkan berat badan. varian rasa natural lemon tutti fruti (best seller krn paling enak) packing bubble wrap + extra dus sudah bisa dikonsumsi mulai dr usia 1 bulan keatas, ibu hamil dan menyusui krn langsung diserap bayi. begitu segel dibuka harus disimpan dalam kulkas, karena tanpa bahan pengawet. dosis )per hari 1-6 bulan : 2,5ml (setengah sendok makan) 6 bln -dewasa : 5 ml (1 sendok makan) #minyakikancod #ikancod #minyakikan #babyincen #bahanmakanan #resepmakanan #bahanorganic #bayisehat #makananbayi
🌸PINK UNTUK REMAJA🌸 . Berapa ramai parents yang ada anak yg mengalami masalah kulit berjerawat dan sebagainya???? Jom sis share set skincare yg d rumus khas untuk kulit remaja yang berusia 24 tahun ke bawah . 🌼Produk bebas dari bahan kimia yang terlarang serta kaya dengan mineral asli dan badan semulajadi sahaja 🌼Mempunyai extracts dragon fruit dan aloe vera dapat memberi manfaat antioksidan dalam setiap set EVOLUTION OF BOTANICAL EFFECT . Tengoklah feedback adik ni bila dah dapar skincare yg betul & sesuai 😍 . Your Trusted Beauty Consultant Nor - 0165096112 . #bahanorganik #bahanorganic #skincare #penjagaankulit #skin #care #penjagaan #kulit #lelaki #perempuan #penjagaanwajah #kulitberjeragat #kulitberjerawat #kulitkusam #kulitputih #kulitsehat #kulitcerah #kulitglowing #kulitsensetif #kulitberminyak #kulitkering
FIIRA NANO RICE SERUM NO 1 IN MALAYSIA Kenapa disebut NO 1 IN MALAYSIA ??? Because isi kandungan nya berkualiti, serum yang sejuk di muka, kulit muka terasa tegang seawal 1 minit pemakaian... Dan yang paling PENTING ialah SERUM KAMI TIADA BAHAN TERLARANG❌❌.. Kami amat menitikberatkan kesihatan dalaman dan luaran anda semua.. Jangan ingat pemakain untuk luaran sahaja tak boleh ada effect di dalam nya.. Ohh no no no 👉👈 Bila pakai skincare, skincare akan meresap ke dalam kulit.. Dan op coz menyerap kedalam2 nya.. So, pastikan skincare anda tiada bahan KIMIA ya uolss.. Kalau ada, HARUS BERTINDAK & BERUBAH KEPADA SKINCARE YANG ORGANIK .. Biar lambat asal SELAMAT.. Faham ke faham? #SayaSudahBertukar #AndaBilaLagi #SetSusukModenFIIRA #BahanOrganic
Chicken powder / kaldu bubuk ayam price : 60.000 ini untuk kaldu ayamnya moms.. #resepmakanan #chickenpowder #kalduayam #bahanorganic #bahanmakanan #jualbahanmakanan #babyincen
Organic Apple Cinegar.. (473ml) price : 145.000 Incen tiba tiba keingat nih sama obat jantung kakeknya incen. Jadi neneknya incen rajin buatin obat tradisional sekitar 7 tahunan sampai sekarang.. salah satu campurannya adalah apple vinegar ini.. neneknya incen juga ikut minum ramuannya, alhasil jauh dr kolestrol dan sekarang udh langsing. hihihi kalo mau resepnya boleh dm kok.. diminum langsung juga boleh #apple #applecinegar #bahanorganic #obattradisionaljantung
organic kale powder (60gr) price : 74.000 kale powder asli dari ekstrak sayur kale yang mengandung serat tinggi. #kalepowder #kalepowderorganic #mpasi #mpasibayi #bayisehat #resepmpasi #bahanmpasi #pelengkapmpasi #bahanorganic
Pengguna #SetTrialSkincareNurraysa .. . Terima kasih kerana percaya dengan produk Nurraysa.. ♥ . Sapa nak kulit cantik tanpa jerawat jom cuba Set Skincare Nurraysa ni... . #BebasKimia #LulusKkm #BahanOrganic
FIIRA NANO RICE SERUM NO 1 IN MALAYSIA Kenapa disebut NO 1 IN MALAYSIA ??? Because isi kandungan nya berkualiti, serum yang sejuk di muka, kulit muka terasa tegang seawal 1 minit pemakaian... Dan yang paling PENTING ialah SERUM KAMI TIADA BAHAN TERLARANG❌❌.. Kami amat menitikberatkan kesihatan dalaman dan luaran anda semua.. Jangan ingat pemakain untuk luaran sahaja tak boleh ada effect di dalam nya.. Ohh no no no 👉👈 Bila pakai skincare, skincare akan meresap ke dalam kulit.. Dan op coz menyerap kedalam2 nya.. So, pastikan skincare anda tiada bahan KIMIA ya uolss.. Kalau ada, HARUS BERTINDAK & BERUBAH KEPADA SKINCARE YANG ORGANIK .. Biar lambat asal SELAMAT.. Faham ke faham? #SayaSudahBertukar #AndaBilaLagi #SetSusukModenFIIRA #BahanOrganic
FIIRA NANO RICE SERUM NO 1 IN MALAYSIA Kenapa disebut NO 1 IN MALAYSIA ??? Because isi kandungan nya berkualiti, serum yang sejuk di muka, kulit muka terasa tegang seawal 1 minit pemakaian... Dan yang paling PENTING ialah SERUM KAMI TIADA BAHAN TERLARANG❌❌.. Kami amat menitikberatkan kesihatan dalaman dan luaran anda semua.. Jangan ingat pemakain untuk luaran sahaja tak boleh ada effect di dalam nya.. Ohh no no no 👉👈 Bila pakai skincare, skincare akan meresap ke dalam kulit.. Dan op coz menyerap kedalam2 nya.. So, pastikan skincare anda tiada bahan KIMIA ya uolss.. Kalau ada, HARUS BERTINDAK & BERUBAH KEPADA SKINCARE YANG ORGANIK .. Biar lambat asal SELAMAT.. Faham ke faham? #SayaSudahBertukar #AndaBilaLagi #SetSusukModenFIIRA #BahanOrganic
Butuh brp testi lagi? Blackcarbonz dah ga usah diraguin deh sista..km msh berjerawat? Coba deh cuci muka pake sabun ini ..saya cuma ksh solusi aja biar kinclong di hari lebaran nanti..cuss yg punya temen jerawatan, saudara jerawatan ,keluarga jerawatan, tetangga jerawatan ksh info ke mereka berbagi itu indah ya kannnn... Order chat me Wa. 0812.2802.3829 Bb. MVCRICH #sabunkecantikan #sabunkesehatan #amanbumil #amanbusui #bahanorganic
Serum yang mampu membuatkan kulit awak tegang dalam masa 7 Saat. Tak percaya? Cuba lah sendiri . . _______________________________________________________ Ramadhan Promotion : Combo set Dapat FREE Postage + Scarve + FREE LOKET EMAS 999 . . 📲WA 0104390633 . #hannahfoundation #foundationmesrasolat #hannahbeautee #bahanorganic #moodrepublik #foundationviral #foundation #foundationhalal
ORGANIC MILKBOOSTER HABIS!!!! Alhamdulillah. Habis dah semua stok. Harini #OMB nak terbang jumpe mommy2 y dah order. Harap abg posmen dapat pos selaju y boleh. Hehe. Mane y wasap Rizaini semalam. Tggu next stock k. Rizaini siap2 buat list dah ni. Hihi. #rizainijual #omb #organicmilkbooster #susumeriah #sihatbertenaga #bahansemulajadi #productmuslim #gredAAA #kesihatanbersamaomb #bahanorganic
Yuk intip hal yang bisa kita lakukan untuk dapat cantik luar dalam ! 😍🌺 Ketahui cara merawatnya, selengkapnya di 👉 https://www.vemaly.com/argana/ 👉 https://www.vemaly.com/argana/ 👉 https://www.vemaly.com/argana/ #testimoni #testimoniarganoil #pure #organoil #organic #skincare #arganoilindonesia #arganoilmarocco #minyakargan #olshopjember #olshopsurabaya #solusijerawat #solusiwajah #acne #care #sehat #perawatanwajah #cantikalami #bahanorganic #natural #nature #kulitcantik #healthy #beauty #produk #jualarganoil #cantik #putihalami #arganoilsurabaya #arganoiljember
memperkenalkan GLAMSOAP. sabun pertama keluaran syarikat NLEE BEAUTY. . mampu menyelesaikan masalah kulit kusam, jeragat, jerawat aktif dan resdung. boleh cerahkan kulit dan lindungi kulit dari pancaran matahari yg membahayakan. . bahan bahan UTAMA produk kami adalah - JINTAN HITAM - KUNYIT - DAUN TEH ORGANIK - ALOE VERA - PUDINA . ✔KEBAIKAN merawat : 🌷kulit jerawat 🌷kulit ruam 🌷kulit kering 🌷jeragat 🌷panau 🌷blackhead 🌷whitehead 🌷alergi 🌷mencerahkan kulit . berat : 50GRAM (kegunaan lebih 2 bulan *potong kecil) . www.wasap.my/60149021729/GlamSoap . #glamsoap #glamsoapbynleebeauty #glamsoapmurah #glamsoaporiginal #glamsoapuntukmuka #antijerawat #meresapkedalamkulit #glamsoapuntukbadan #organic #bahanorganic #bebaskimia #selamatdigunakan #tiadakesansampingan #bazarpaknil #fattzura #skinuntukraya #trustedseller #malaysia
Rambut itu mahkota, jangan sampai meyepelekannya 😍🌺 Ketahui cara merawatnya, selengkapnya di 👉 https://www.vemaly.com/argana/ 👉 https://www.vemaly.com/argana/ 👉 https://www.vemaly.com/argana/ #testimoni #testimoniarganoil #pure #organoil #organic #skincare #arganoilindonesia #arganoilmarocco #minyakargan #olshopjember #olshopsurabaya #solusijerawat #solusiwajah #acne #care #sehat #perawatanwajah #cantikalami #bahanorganic #natural #nature #kulitcantik #healthy #beauty #produk #jualarganoil #cantik #putihalami #arganoilsurabaya #arganoiljember
FIIRA NANO RICE SERUM NO 1 IN MALAYSIA Kenapa disebut NO 1 IN MALAYSIA ??? Because isi kandungan nya berkualiti, serum yang sejuk di muka, kulit muka terasa tegang seawal 1 minit pemakaian... Dan yang paling PENTING ialah SERUM KAMI TIADA BAHAN TERLARANG❌❌.. Kami amat menitikberatkan kesihatan dalaman dan luaran anda semua.. Jangan ingat pemakain untuk luaran sahaja tak boleh ada effect di dalam nya.. Ohh no no no 👉👈 Bila pakai skincare, skincare akan meresap ke dalam kulit.. Dan op coz menyerap kedalam2 nya.. So, pastikan skincare anda tiada bahan KIMIA ya uolss.. Kalau ada, HARUS BERTINDAK & BERUBAH KEPADA SKINCARE YANG ORGANIK .. Biar lambat asal SELAMAT.. Faham ke faham? #SayaSudahBertukar #AndaBilaLagi #SetSusukModenFIIRA #BahanOrganic
FIIRA NANO RICE SERUM NO 1 IN MALAYSIA . Kenapa disebut NO 1 IN MALAYSIA ??? Because isi kandungan nya berkualiti, serum yang sejuk di muka, kulit muka terasa tegang seawal 1 minit pemakaian... Dan yang paling PENTING ialah SERUM KAMI TIADA BAHAN TERLARANG❌❌.. . Kami amat menitikberatkan kesihatan dalaman dan luaran anda semua.. Jangan ingat pemakain untuk luaran sahaja tak boleh ada effect di dalam nya.. Ohh no no no 👉👈 . Bila pakai skincare, skincare akan meresap ke dalam kulit.. Dan op coz menyerap kedalam2 nya.. So, pastikan skincare anda tiada bahan KIMIA ya uolss.. Kalau ada, HARUS BERTINDAK & BERUBAH KEPADA SKINCARE YANG ORGANIK .. Biar lambat asal SELAMAT.. Faham ke faham? . #SayaSudahBertukar #AndaBilaLagi #SetSusukModenFIIRA #BahanOrganic
Cuba tengok PUNCA JERAWAT datang tanpa diUndang 😆 Nak kekal Cantik di Hari Raya cuba try Avenys Skincare .. CikLA sudah consume almost 1 years tau.. nanti CikLA payung gambar yaa.. Alhamdulillah Testimoni Customer pun dh banyak pihak kami terima,. #avenysmalaysia #avenysjohor #avenys #kulitsihat #bahanorganic #halalkkm
Cuba tengok PUNCA JERAWAT datang tanpa diUndang 😆 Nak kekal Cantik di Hari Raya cuba try Avenys Skincare .. CikLA sudah consume almost 1 years tau.. nanti CikLA payung gambar yaa.. Alhamdulillah Testimoni Customer pun dh banyak pihak kami terima,. #avenysmalaysia #avenysjohor #avenys #kulitsihat #bahanorganic #halalkkm
Cuba tengok PUNCA JERAWAT datang tanpa diUndang 😆 Nak kekal Cantik di Hari Raya cuba try Avenys Skincare .. CikLA sudah consume almost 1 years tau.. nanti CikLA payung gambar yaa.. Alhamdulillah Testimoni Customer pun dh banyak pihak kami terima,. #avenysmalaysia #avenysjohor #avenys #kulitsihat #bahanorganic #halalkkm
FIIRA NANO RICE SERUM NO 1 IN MALAYSIA Kenapa disebut NO 1 IN MALAYSIA ??? Because isi kandungan nya berkualiti, serum yang sejuk di muka, kulit muka terasa tegang seawal 1 minit pemakaian... Dan yang paling PENTING ialah SERUM KAMI TIADA BAHAN TERLARANG❌❌.. Kami amat menitikberatkan kesihatan dalaman dan luaran anda semua.. Jangan ingat pemakain untuk luaran sahaja tak boleh ada effect di dalam nya.. Ohh no no no 👉👈 Bila pakai skincare, skincare akan meresap ke dalam kulit.. Dan op coz menyerap kedalam2 nya.. So, pastikan skincare anda tiada bahan KIMIA ya uolss.. Kalau ada, HARUS BERTINDAK & BERUBAH KEPADA SKINCARE YANG ORGANIK .. Biar lambat asal SELAMAT.. Faham ke faham? #SayaSudahBertukar #AndaBilaLagi #SetSusukModenFIIRA #BahanOrganic
♥ HALUS ♥ LICIN ♥ MONTOK ♥ TEGANG ♥ CERAH ♥ GEBU ♥ AWET MUDA ♥ ANJAL ♥ SIHAT ♥ BERTENAGA ♥ RAPAT ♥ INTIM ♥ . PRODUK MEMBESAR, MENGANJAL, MENEGANGKAN PAYUDARA YG PALING " HOT " DI PASARAN TERKINI !! . BUKAN ITU SHJ, MISS '' V '' JUGA SEMAKIN UMPHH . ** BUKAN ITU SHJ, KULIT PUN SEMAKIN CERAH, GEBU, LICIN BERSIH . . TERBUKTI BERKESAN!! MELETOP DI PASARAN!! . Eksklusif PINKLADY BODY PERFECTION.. ➽ Khusus untuk WANITA. ➽ Hanya 2 biji setiap pagi selepas sarapan. ➽ Selamat dan tiada kesan sampingan. ➽ Halal JAKIM dan melalui proses pengeluaran yang teliti. ➽ Produk berkualiti daripada HEIDI EMPIRE. ➽ Bahan HERBA 100% bermutu TINGGI. ➽ 500% dijamin BERKESAN dan TERBUKTI.whatsapp 0129740451 #sayajualpinklady #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #supplementcantik #putihgebu #sihat #montok #perapatmissv #kembalidara #jomcantik #jompikatsuamianda #jomkurus #bahanorganic
♥ HALUS ♥ LICIN ♥ MONTOK ♥ TEGANG ♥ CERAH ♥ GEBU ♥ AWET MUDA ♥ ANJAL ♥ SIHAT ♥ BERTENAGA ♥ RAPAT ♥ INTIM ♥ . PRODUK MEMBESAR, MENGANJAL, MENEGANGKAN PAYUDARA YG PALING " HOT " DI PASARAN TERKINI !! . BUKAN ITU SHJ, MISS '' V '' JUGA SEMAKIN UMPHH . ** BUKAN ITU SHJ, KULIT PUN SEMAKIN CERAH, GEBU, LICIN BERSIH . . TERBUKTI BERKESAN!! MELETOP DI PASARAN!! . Eksklusif PINKLADY BODY PERFECTION.. ➽ Khusus untuk WANITA. ➽ Hanya 2 biji setiap pagi selepas sarapan. ➽ Selamat dan tiada kesan sampingan. ➽ Halal JAKIM dan melalui proses pengeluaran yang teliti. ➽ Produk berkualiti daripada HEIDI EMPIRE. ➽ Bahan HERBA 100% bermutu TINGGI. ➽ 500% dijamin BERKESAN dan TERBUKTI.whatsapp 0129740451 #sayajualpinklady #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #supplementcantik #putihgebu #sihat #montok #perapatmissv #kembalidara #jomcantik #jompikatsuamianda #jomkurus #bahanorganic
FIIRA NANO RICE SERUM NO 1 IN MALAYSIA Kenapa disebut NO 1 IN MALAYSIA ??? Because isi kandungan nya berkualiti, serum yang sejuk di muka, kulit muka terasa tegang seawal 1 minit pemakaian... Dan yang paling PENTING ialah SERUM KAMI TIADA BAHAN TERLARANG❌❌.. Kami amat menitikberatkan kesihatan dalaman dan luaran anda semua.. Jangan ingat pemakain untuk luaran sahaja tak boleh ada effect di dalam nya.. Ohh no no no 👉👈 Bila pakai skincare, skincare akan meresap ke dalam kulit.. Dan op coz menyerap kedalam2 nya.. So, pastikan skincare anda tiada bahan KIMIA ya uolss.. Kalau ada, HARUS BERTINDAK & BERUBAH KEPADA SKINCARE YANG ORGANIK .. Biar lambat asal SELAMAT.. Faham ke faham? #SayaSudahBertukar #AndaBilaLagi #SetSusukModenFIIRA #BahanOrganic
2 item ni x blh dipisahkan..sekali pakai teringat2💛 www.wasap.my/+60147408117 #bahanorganic #hargamampumilik #lesandalover #agentsah
♥ HALUS ♥ LICIN ♥ MONTOK ♥ TEGANG ♥ CERAH ♥ GEBU ♥ AWET MUDA ♥ ANJAL ♥ SIHAT ♥ BERTENAGA ♥ RAPAT ♥ INTIM ♥ . PRODUK MEMBESAR, MENGANJAL, MENEGANGKAN PAYUDARA YG PALING " HOT " DI PASARAN TERKINI !! . BUKAN ITU SHJ, MISS '' V '' JUGA SEMAKIN UMPHH . ** BUKAN ITU SHJ, KULIT PUN SEMAKIN CERAH, GEBU, LICIN BERSIH . . TERBUKTI BERKESAN!! MELETOP DI PASARAN!! . Eksklusif PINKLADY BODY PERFECTION.. ➽ Khusus untuk WANITA. ➽ Hanya 2 biji setiap pagi selepas sarapan. ➽ Selamat dan tiada kesan sampingan. ➽ Halal JAKIM dan melalui proses pengeluaran yang teliti. ➽ Produk berkualiti daripada HEIDI EMPIRE. ➽ Bahan HERBA 100% bermutu TINGGI. ➽ 500% dijamin BERKESAN dan TERBUKTI.whatsapp 0129740451 #sayajualpinklady #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #supplementcantik #putihgebu #sihat #montok #perapatmissv #kembalidara #jomcantik #jompikatsuamianda #jomkurus #bahanorganic
" ORANG TUA DULU DAH KATA " . . " ORANG ZAMAN SEKARANG TAKNAK PECAYA " . . Kebaikan Biji Buah Keras dan Biji Betik dan cara penghasilannya secara semulajadi :- . ✔ Ekstrak Biji Buah Keras (candlenut ) yang kaya dengan protein untuk pertumbuhan rambut. . ✔ Ekstrak Biji buah betik yang mengandungi Glucoside Carcirindan yang mampu untuk mencegah pertumbuhan uban serta menghitamkan rambut. . ✔ Biji Buah Keras dibelah dan dibakar sehingga hitam sebelum dikisar halus sehingga menjadi serbuk dan kemudian dimasak bersama natural oil sehingga menghasilkan pati minyak biji buah keras. . ✔ Biji Betik dijemur sehingga kering kemudian digoreng tanpa minyak sehingga hitam keperangan sebelum dimasak bersama natural oil sehingga menghasilkan pati minyak biji betik. . ✔ Kedua-dua pati minyak Buah Keras dan Biji Betik tersebut dicampur dan dimasak bersama sehingga sebati. . ✔ Sapukan ke kulit kepala yg bermasalah setiap hari sebelum tidur. . ✔ Hasilnya rambut baby akan cepat tumbuh dgn lebat. Rambut ibu dah tak gugur. Rambut ayah dah tak botak tengah 😂 . . LECEH NAK BUAT? TAKDE MASA? . . Cuba Minyak Organic ni 👇🏻👇🏻 . . PELEBAT RAMBUT MAMA DONT WORRY ============================== . Kelebihan Utama :- . 💯 Bahan Organic 💯 Diproses secara Traditional 💯 Gabungan Premium Ekstrak Biji Buah Keras dan Biji Betik . Kebaikan :- . ✔ Menguatkan rambut ✔ Mengatasi rambut gugur ✔ Mencegah rambut bercabang ✔ Melembutkan rambut ✔ Mewangikan rambut ✔ Melebatkan rambut ✔ Menghitamkan rambut ✔ Mencegah rambut beruban ✔ Menghilangkan kelemumur ✔ Mempercepatkan pertumbuhan rambut . Kelebihan :- . ♥️ Dijamin Halal dan Suci ♥️ Boleh dibawa solat ♥️ Bau wangian semulajadi ♥️ Bayi seawal 30 hari pon boleh guna. . Bahan2 :- . 👍 Biji buah keras PREMIUM 👍 Biji buah betik PREMIUM 👍 Bunga tanjung 👍 Natural oil (coconut) 👍 Pelbagai herba terpilih . . Untuk maklumat lanjut dan membuat tempahan boleh wasap no dibawah 👇👇👇 . www.wasap.my/60122267153/MDW www.wasap.my/60122267153/MDW www.wasap.my/60122267153/MDW . . #minyakrambut #minyakpelebatrambut #mamadontworry #bahanorganic #naturaloil #babyoil
next page →