#bahanorganic

1,621 posts

Loading...
MENGAPA PERLU FACIAL DENGAN SAKURA FACIAL HOME SPA?? . Sebab kami gunakam ELYSYLE UPII skincare ,ia merupakan krim anti penuaan yang dapat membantu untuk: βœ… Menjadikan wajah Vshape, mengurangkan double chin, jerawat dan bintik hitam βœ… Mengurangkn garisan halus pada wajah, mengurangkn sel kulit mati βœ… Menjadikan kulit lebih segar, glowing dan flawless βœ… Memberi keselesaan di rumah Booking slot facial anda segera 0148386575 #facial #facialtreatment #mobilespa #sakurafacialhomespa #facialservice #spabergerak #facialhometohome #jeragat #jerawat #kulitkusam #kulitsensitif #nakcantik #flawless #nakgojess #tiadabahankimia #produkselamat #bahanorganic #facialkualalumpur #facialselangor #facialserdang #facialserikembangan #facialbalakong #facialcheras #facialkelantan #facialterengganu #facialjohor #facialseremban #facialmelaka #parttime
Kandungan Argan Oil, Vitamin E, Rosehip dan Sakura dapat membantu selesaikan masalah rambut hampa. Dan dia punya wangii tu tangkap lentokkk Available in 30ml RM 49 50ml RM70 πŸ“² 017 4156481 πŸ“² 017 4156481
Hati2 tau semua.. Jgn kerana kita obsess untuk cantik, kita letak apa shja bahan kimia dekat muka tanpa kaji dahulu bahan tu. Bahaya sgt tau! . Muka kita nak pakai lama kan...betul tak? tak kan nk cantik seawal 3 hari, smggu tapi sanggup terima padah kerosakan kulit sampai bila bila? . . MaryKay dihasilkan dari mineral and organic base...tiada merkuri dan bahan chemical . Jadilah pengguna yang bijak 😊😊😊 . . Wassup for consultation or to order! 😘 . ☎ @maryk_sophea 0143495753 MaryKay Beauty Consultant . #produkmerkuri #kegagalanginjal #highchemical #produkchical #produkbahaya #productbahaya #bahanorganic #masalahkulit
tq order puan mazidah.2 botol proinsect dipos ke melaka.Ade spe2 lg nk order? Insyaallah,masalah serangga dapat di selesaikan. Wasap 0173143283 untuk order #antiseranggaorganic #tiada racun #bahanorganic #agenproinsectampang
NAMPAK KULIT BEFORE AND AFTER MACAM SAMA JE KAN? . 🧐 . . . Tapi dalam 7 hari perubahan dia serious terasa kat kulit and sangat puas hati. 😌😌😌 . . Product organik akan mengambil masa untuk rawat kulit kita. Consistent adalah rahsia dia. . ✌🏻 . Pada siapa yang nak instant result, maaf product kami bukan jawapannya. πŸ™…πŸ»β€β™€οΈ Tapi pada yang nak forever cantik and selamat bahan bahan nya, INSYAALLAH, product kamilah jawapannyaaa πŸ’•πŸ˜Œ . . Pada yang tak percaya, tak yakin. Jangan risau, KUATKAN HATI. Paksa diri cuba. RASAKAN PERUBAHAN DAHSYAT πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ . . . Selagi tak cuba, selagi tu rase geram tak percaya dengan result mimi. Hihihi . . Kalau korang nak tahu, mimi tak pernah share product yang mimi tak yakin, malah product mahal pun mimi tak pernah share even ada yang menjadi sbb Mimi tak yakin product tu boleh tahan lama πŸ€·πŸ»β€β™€οΈ . . . Tapi dengan Seri Soap and Wawa Serum serious Mimi yakin dengan product nie sbb hasil dia power and padu. Mimi nampak perubahan dia. πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ . . So Jom DM Mimi for more info πŸ”₯βœŒπŸ»πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈπŸ˜Œ . . #remedeal #remedealsquad #beautytips #homemaderemedy #serisoap #sabuntomato #masker #mask #wawaserum #serum #scrub #siscantik #7dayschallenge #oilyskin #originalbahan #copkementerian #approval #sayangskinkita #organic #bahanorganicforskin #bahanorganic
Hai baby baby manja semuaaa, . . WAWA SERUM ADA PROMO SEKARANG NIE SEMPENA HARI MALAYSIA πŸ”₯ . . Dulu harga Rm69, now turun Rm59 😌 . . Siapa berminat nak mencuba Wawa Serummm, mari cuba sementara harga runtuuhhhh πŸŽ‰πŸŽŠ. . . Siapa yang ada jerawat baby datang masa bulan mengambang, or jerawat yang menyakitkan di muka, korang patut cuba, insyaAllah akan hilang like ABC 😌. . . #remedeal #remedealsquad #beautytips #homemaderemedy #serisoap #sabuntomato #masker #mask #wawaserum #serum #scrub #siscantik #7dayschallenge #oilyskin #originalbahan #copkementerian #approval #sayangskinkita #organic #bahanorganicforskin #bahanorganic
JERAWAT BATU SEMAKIN MENGHILANG Jerawat batu yang bersusun semakin menghilang dari pandangan. Muka terasa semakin licin dan gebu😍 Hanya dengan konsisten dengan #Mimiskincare 😘 ja. Segala masalah dah selesai. Tak rugi taw bila tengok kesan yang WOW giniπŸ˜‰ Sapa tak grab rugi tawπŸ˜ͺ #MimiskincareAgent #Mimiskincare 😘 #Calit2TerusCantik #KosmetikBerkesan #BahanOrganic #AgentAlorSetar #RM60Sekotak #ReadyStok
Princess Hair Perfume + Treatment Dapat memberi nutrisi yang diperlukan oleh rambut anda. Kandungan proaktif ARGAN OIL amat bagus untuk rambut 30ml RM49jerr πŸ“² 017 4156481 πŸ“² 017 4156481
GOOD MORNING πŸŽ‰πŸŽŠ . . Share Story Sikit-Masa sekolah rendah, Mimi seorang yang sangat "over protective", "private", "rendah diri" , "over pemalu", πŸ™„ Even pernah di malukan oleh cikgu kat sekolah, depan the whole student in CLASS A just because im not her student type. And yes most of my time is to complain about ME. πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ . . its has been so hard, to in love with my self, and accept me as who i am today. . . Literally it takes me almost 15 years to get out from my "over-thinking period". But well, Hooreyy for that ! πŸŽ‰πŸŽŠ hahahaha . . I had worked hard to be confident as i am today (even still working on that) and i am not gonna let any "over-thinking attitude" let me broken and depress again. πŸ”₯. . . So LISTEN- BEAUTY IS WHEN YOU CAN APPRECIATE YOURSELF πŸ’• . . #ihavechangealot #morningpeople #benice #bepretty #remedeal #remedealsquad #beautytips #homemaderemedy #serisoap #sabuntomato #masker #mask #wawaserum #serum #scrub #siscantik #7dayschallenge #oilyskin #originalbahan #copkementerian #approval #sayangskinkita #organic #bahanorganicforskin #bahanorganic
Bezakan warna KULIT TANGAN HANGUS, dengan warna KULIT MUKA bermake up?? 🌝 . . Sebenarnya kulit muka hangus terbakar and nak pulih dulu ambik masa SETAHUN LEBIH. Tu pun pudar pudar malu. 😭 . . Kulit tangan takya cakap, bertahun tahun, sampai dah mcm kekal terbakar 😩 . . Now kulit muka terbakar sekejup je dapat pulih balik, kulit tangan pun getting better even tak serancak kulit muka still makin elok. 😌😌😌 . . untuk pengetahuan korang SERI SOAP serious boleh guna untuk satu badan! . πŸŽ‰πŸŽŠ . . Dia rawat segala yang perlu sementara kau take a break and chill. . πŸ’‹ . Dm Mimi, kita talk talk tepi ea πŸ’• . . #remedeal #remedealsquad #beautytips #homemaderemedy #serisoap #sabuntomato #masker #mask #wawaserum #serum #scrub #siscantik #7dayschallenge #oilyskin #originalbahan #copkementerian #approval #sayangskinkita #organic #bahanorganicforskin #bahanorganic
Siapa mencari product yang dapat baik pulih kulit dengan hanya mengunakan barang ORGANIK ?! . . DM MIMI, kita bincang sama sama! . . FAQ πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ Apakah bahan-bahan yang terkandung dalam Serisoap? -Serisoap terdiri daripada Tomato, Grape Seed, Chia Seed dan Walnut Shell. . . . Berapa lamakah tempoh ketahanan bagi sebuku Serisoap? -Kebiasaannya dalam 2 hingga 3 bulan (bergantung pada penggunaan individu) . . . Bolehkah Serisoap digunakan di bahagian badan juga? -Ya. Serisoap boleh digunakan di muka dan badan. . . . Adakah kulit menjadi lebih kering setelah menggunakan Serisoap? -Tidak. Bagi kulit kering, disarankan bilas muka sejurus setelah sabun diratakan ke seluruh muka. . . . Bilakah waktu paling sesuai menggunakan Serisoap? -Pagi dan malam (sebelum tidur) . . . Adakah Serisoap mampu mengatasi masalah jerawat? -Ya. Penggunaan Serisoap secara konsisten mampu menghapuskan jerawat. . . . Bagaimanakah penggunaan Serisoap bagi kulit berminyak? -Bagi kulit berminyak, kulit muka disarankan untuk dibiarkan seketika setelah Serisoap disapu ke serata muka. . . #remedeal #remedealsquad #beautytips #homemaderemedy #serisoap #sabuntomato #masker #mask #wawaserum #serum #scrub #siscantik #7dayschallenge #oilyskin #originalbahan #copkementerian #approval #sayangskinkita #organic #bahanorganicforskin #bahanorganic #throwback2nddayschallenge
Assalamualaikum Organica Baby Face Cleansing Powder (Pembersih Wajah) Baby Face Cleansing Powder, adalah pembersih wajah yang terbuat dari bahan-bahan alami pilihan sehingga aman untuk kulit. Baby Face memiliki 3 varian 1. Baby Face Milky Terbuat dari bahan Susu, Almond, Maccadamia, Oats, dan Madu Varian ini membuat kulit halus, lembab sejak pemakaian pertama, wajah terlihat lebih bersih, dan dapat menghilangkan noda-noda pada wajah Varian ini sangat cocok untuk anda yang memiliki kulit kering pada wajah 2. Baby Face Fruitty Terbuat dari bahan Ekstrak buah, Susu, Oats, dan Madu Varian ini bermanfaat untuk mengontrol minyak pada kulit wajah, mencerahkan dan merapatkan por-pori wajah 3. Baby Face Greenherbs Terbuat dari bahan Ekstrak Teh Hijau, Susu, Oats Varian ini sebagai anti angin, sehingga wajah terjaga kelenturannya dan tidak cepat keriput. Selain itu dapat mendetox kulit wajah yang kerap terkena polusi dan perawatan dengan kimia. Varian ini juga bermanfaat untuk membersihkan kulit yang berjerawat, beruntusan dan kusam parah akibat penggunaan bahan-bahan kimia pada meka up wajah Jadi kulit normal bisa pakai yang mana saja asal tidak alergi kacang untuk pemilihan yang "Milky Nuts". Serius dan Minat bisa konfirmasi melalui inbox terkait ketersediaan varian yang akan di pesan Konsumen bijak teliti dan cermat sebelum membeli. Selamat berbelanja #prawatanwanita #scrubwajah #pembersihwajah #hilangkanjerawat #kecantikanalami #kecantikanwanita #produkkecantikan #kecantikanwajah #prawatanwajah #bahanorganic #bahanalamiperawatankecantikan #hargamumer
Lama2 neh mamak bisa2 buka toko wkwkwkwk🀣🀣🀣 #snackbayisehat #bahanorganic
Syukur Alhamdulillah 25/8 setahun perkahwinan kami.. Anugerahkan baby kami yang comel Aryan Rizqi.. #avenysskincare #avenysjohor #avenysmalaysia #Bahanorganic
Pagi moms 😍😍😘. Hari ini sarapan apa nih untuk si kecil ? Waaahhh pasti moms sudah memberikan yg terbaik untuk si kecil yaa.. Nah @abon_ikan_gabus bisa jadi pelengkap tambahan untuk si kecil. Banyaknya kandungan gizi pada ikan gabus yang akan membantu pertumbuhan pada anak. Selain itu, @abon_ikan_gabus ini juga sangat baik untuk lansia, hantaran jenguk kerabat pasca operasi karena tingginya protein membantu proses pengobatan. Yuk tunggu apalagi πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ Diorder @abon_ikan_gabus nya Always fresh yaaaπŸ˜‹πŸ˜‹ Info / order : Wa 085711630645 #abonsehat #abonikan #abonikangabus #ikangabus #homemade #alwaysfresh #tinggiprotein #bahanalami #bahanorganic #bebaskimia #kulinerjakarta #kulinerbekasi #mpasibayi #bumil #pregnant #abonalabetawi
Princess Hair Mist Satu percikan boleh memberi nutrition yg diperlukan oleh rambut yang sihat Available in 30ml - RM49 And 50ml - RM70 πŸ“² 017 4156481 πŸ“² 017 4156481
Eid Mubarak.. Selamat Menyambut Hari Raya Aidil Adha. Wawawax mencabut bulu hingga ke akar. Dan menghaluskan lagi bulu yang akan tumbuh.. #wawawax #penanggalbulu #waxing #pencabutbulu #waxhairremoval #hairremoval #viral #wawawaxmurah #nuraysa #buangbulu #wawawaxmalaysia #waxing #buangbuluketiak #buangbulukaki #buangbuluvagina #shave #shaver #bulukaki #licin #kulitlicin #bahanorganic
Spa bergerak tengah viral Anda wajib sertai sekarang, Kami sediakan dana bantuan untuk dapatkan barang set spa, Hanya perlu ada ic, berumur 18tahun keatas, ada akaun bank anda layak memohon. Wasap info lanjut www.wasap.my/60148386575 #spabergerak #servisteruskerumahanda #facial #fulltreatment #bahanorganic #membantumasalahkulit #tiadabahabkimia #selamat #danbantuan #mbfempire #sakurafacialhomespa #spaselangor #facialselangor #facialtreatmentselangor #spaserdang #spaserikembangan #spabalakong #spakajang #spabangi
JERAWAT HILANG Amalkan 3 bulan ja , dah nampak kesan dia. Masalah jerawat, jeragat semua selesai. Walau kecik tapi berbaloi tengok kesan dia. Tahan 2-3 bulan gitu😍 #MimiskincareAgent #Mimiskincare 😘 #BahanOrganic #Calit2TerusCantik #MurahMurahSahaja #RM60Sekotak
Siapa sangka duit dah habis beribu ribu beli product lain akhirnya berkesan dengan penggunaan #ainaaserum dan #ainaacleanser sahaja😱😱 . Jadi siapa siapa yang mempunyai masalah kulit, WAJIB dapatkan #ainaacleanser dan #ainaaserum sekaranggπŸ”₯πŸ”₯ . Nak order boleh WhatsApp or Dm shatul (0102443582)πŸ“² . #nsabeauty #nsabeau #nsabeautyofficial #nsabeautysyafiqahaina #hafizmahamad #syafiqahaina #ainaacleanser #ainaaserum #skincare #serumviral #serum #cleanser #bahanorganic #amancentral #alorsetar #kedah #kedahdarulaman #aor #penang #perlis #perak
KEPUTIHAN? MISS V GATAL2? Spray jer #MistVbynina Bau harum wangi bau strawberi πŸ“πŸ“ Miss V Sihat, segar, Wangi & Keputihan pun hilang. βœ” Halal & Selamat βœ” πŸ’―% Bahan Organik βœ” πŸ’―% Mmg Berkesan klik link ke WhatsappπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» πŸ“² www.wasap.my/60175871446/mistvbynina πŸ“² www.wasap.my/60175871446/mistvbynina #MistVbyNina #mistv #strawberry #bahanorganic #manjakani #vitaminC #sireh #kacipfatimah #segar #masalahwanita #keputihan #kesayangan #keperibadianwanita #wanita #mahkota #dalaman #dropship #syaikalife
FIIRA NANO RICE SERUM NO 1 IN MALAYSIA Kenapa disebut NO 1 IN MALAYSIA ??? Because isi kandungan nya berkualiti, serum yang sejuk di muka, kulit muka terasa tegang seawal 1 minit pemakaian... Dan yang paling PENTING ialah SERUM KAMI TIADA BAHAN TERLARANG❌❌.. Kami amat menitikberatkan kesihatan dalaman dan luaran anda semua.. Jangan ingat pemakain untuk luaran sahaja tak boleh ada effect di dalam nya.. Ohh no no no πŸ‘‰πŸ‘ˆ Bila pakai skincare, skincare akan meresap ke dalam kulit.. Dan op coz menyerap kedalam2 nya.. So, pastikan skincare anda tiada bahan KIMIA ya uolss.. Kalau ada, HARUS BERTINDAK & BERUBAH KEPADA SKINCARE YANG ORGANIK .. Biar lambat asal SELAMAT.. Faham ke faham? #SayaSudahBertukar #AndaBilaLagi #SetSusukModenFIIRA #BahanOrganic
MUKA PELOLES Muka peloles dengan set #Mimiskincare . Pakai sikit ja dah cantik berseri😘 #Calit2TerusCantik . Rugi sapa x grab sebelom raya haji niπŸ˜₯ Tak maw cantik ka raya ni?? #ReadyStok #RM60Sekotak #Mimiskincare #MimiskincareAgent #AgentAlorSetar #Calit2TerusCantik #BahanOrganic #HargaMurah #KosmetikBerkesan
SHAKLEE BABY ada sebulan promosi sekarang ni, apa yang menarik nya anda beli satu set dan akan dpt percuma lagi satu tau, bahan2 nya juga organic dan selamat untuk di gunakan kepada baby, zaman sekarang ni keperluan baby banyak yang dicampur dengan bahan kimia dan kurang selamat untuk baby yang baru nak membesar, so dengan ada nya bahan organic dalam keperluan baby, ibu ayah dah tak perlu risau, ianya jimat dan selamat untuk baby πŸ‘ΆπŸ˜ . Promosi start 1/8-31/8 selama sebulan, so dapatkan segera okay! DM sy jika berminat, saya bantu mana yang mampu 😘 . #ShakleeMalaysia #ShakleeCheras #ShakleeBaby #BahanOrganic #TiadaBahanKimia #TiadaCampuranYangBerbahaya #BabySelamat #BabySelesa #IbuAyahMudah #JauhDariSegalaPenyakit #InShaAllah #LoveShaklee #ILoveShaklee #ShakleeForYou #ShakleeForFamily #ShakleeForBaby #ShakleeForHouse #ShakleeAwesome
SHAKLEE BABY ada sebulan promosi sekarang ni, apa yang menarik nya anda beli satu set dan akan dpt percuma lagi tau, bahan2 nya juga organic dan selamat untuk di gunakan kepada baby tau, zaman sekarang ni keperluan baby banyak yang dicampur dengan bahan kimia dan kurang selamat untuk baby yang baru nak membesar, so dengan ada nya bahan organic dalam keperluan baby, ibu ayah dah tak perlu risau, ianya jimat dan selamat untuk baby πŸ‘ΆπŸ˜ . Promosi start 1/8-31/8 selama sebulan, so dapatkan segera okay! DM sy jika berminat, saya bantu mana yang mampu 😘 . #ShakleeMalaysia #ShakleeCheras #ShakleeBaby #BahanOrganic #TiadaBahanKimia #TiadaCampuranYangBerbahaya #BabySelamat #BabySelesa #IbuAyahMudah #JauhDariSegalaPenyakit #InShaAllah #LoveShaklee #ILoveShaklee #ShakleeForYou #ShakleeForFamily #ShakleeForBaby #ShakleeForHouse #ShakleeAwesome
. . APA KEBAIKAN GUASA??πŸ˜‡ . . Urutan Guasa antara kebaikkannya adalah dapat melancarkan peredaran darah, meningkatkan metabolisme sel badan, membuang toksin dan awet muda. . . (Saya sudah merasainya)😊 . . 10 minit urutan Guasa boleh membantu meningkatkan oksigen dalam badan supaya semua organ dapat berfungsi dengan baik. . . Guasa merupakan satu teknik urutan yang mudah untuk dipelajari dan dipraktikan dimana-mana sahaja dan pada bila-bila masa juga. . . . #getguasa #getsuccess #jomsihat #guasaexpert #t #bahanorganic #organic #kekalsihat #kekalcantik #mudah #simple #modalkecil #trust
KULIT JADI MAKIN GLOWING Konsisten 8 bulan sebab dah jatuh cinta dengan #Mimiskincare ni. Kulit muka terus nampak semakin glowing dan pinkish. Xyah pakai foundation dah. Pakai krim siang MS ja. Kulit pon dah x kusam dah😘 Best kan pakai #Mimiskincare ni😍 #MimiskincareAgent #Mimiskincare #AgentAlorSetar #ReadyStok #Calit2TerusCantik #BahanOrganic
KULIT KUSAM HILANG Konsisten 2 bulan dah, masalah kulit kusam sebelum ni dah hilang. Memang berkesan sangat😘. Sekali pakai x pandang dah skincare lain😝 #MimiskincareAgent #Mimiskincare #CalitCalitTerusCantik #AgentAlorSetar #ReadyStok #BahanOrganic
FEEDBACK CUSTOMER πŸ’˜ cik suami suka wehh 😱😱😱..hmpa xmau ka mcm sis kte nie..die dah hmpa bila lg??? klik link ke WhatsappπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» www.wasap.my/60175871446/mistvbynina www.wasap.my/60175871446/mistvbynina #MistVbyNina #mistv #strawberry #bahanorganic #manjakani #vitaminC #sireh #kacipfatimah #segar #masalahwanita #keputihan #kesayangan #keperibadianwanita #wanita #mahkota #dalaman #dropship #syaikalife
serikanlah mahkota kita dengan #mistvbynina .. tak susah nak jaga hanya perlu spray dah berseri2 mahkota kita..bukan untuk orang lain,suami kita jugak...yang anak dara bonus utk diri sendiri 😍😍😍 klik link ke WhatsappπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» www.wasap.my/60175871446/mistvbynina www.wasap.my/60175871446/mistvbynina #MistVbyNina #mistv #strawberry #bahanorganic #manjakani #vitaminC #sireh #kacipfatimah #segar #masalahwanita #keputihan #kesayangan #keperibadianwanita #wanita #mahkota #dalaman #dropship #syaikalife
KEPUTIHAN? MISS V GATAL2? Spray jer #MistVbynina Bau harum wangi bau strawberi πŸ“πŸ“ Miss V Sihat, segar, Wangi & Keputihan pun hilang. βœ” Halal & Selamat βœ” πŸ’―% Bahan Organik βœ” πŸ’―% Mmg Berkesan klik link ke WhatsappπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» www.wasap.my/60175871446/mistvbynina www.wasap.my/60175871446/mistvbynina #MistVbyNina #mistv #strawberry #bahanorganic #manjakani #vitaminC #sireh #kacipfatimah #segar #masalahwanita #keputihan #kesayangan #keperibadianwanita #wanita #mahkota #dalaman #dropship #syaikalife
FIIRA NANO RICE SERUM NO 1 IN MALAYSIA Kenapa disebut NO 1 IN MALAYSIA ??? Because isi kandungan nya berkualiti, serum yang sejuk di muka, kulit muka terasa tegang seawal 1 minit pemakaian... Dan yang paling PENTING ialah SERUM KAMI TIADA BAHAN TERLARANG❌❌.. Kami amat menitikberatkan kesihatan dalaman dan luaran anda semua.. Jangan ingat pemakain untuk luaran sahaja tak boleh ada effect di dalam nya.. Ohh no no no πŸ‘‰πŸ‘ˆ Bila pakai skincare, skincare akan meresap ke dalam kulit.. Dan op coz menyerap kedalam2 nya.. So, pastikan skincare anda tiada bahan KIMIA ya uolss.. Kalau ada, HARUS BERTINDAK & BERUBAH KEPADA SKINCARE YANG ORGANIK .. Biar lambat asal SELAMAT.. Faham ke faham? #SayaSudahBertukar #AndaBilaLagi #BahanOrganic
Kulit badan selalu gatal dan naik ruam 😣 ? . Jangan risau Hygienic PRO Skin dapat menyelesaikan masalah anda😎. . Cara Pemakaian? Sangat la mudah 🀭 😷.. 1. Membersihkan permukaan kulit. 2. Pastikan bahagian tersebut kering dan bersih. 3. Sembur dan ratakan keseluruh permukaan kulit tersebut. 4. Biarkan kawasan itu kering sebelum mengenakan pakaian. . Mudahkan? Huhu πŸ€—.. . Boleh PM saya ataupun whatssap πŸ‘‡πŸ» ( klik link dibawah ) πŸ‘‡πŸ» jika ingin tahu selanjutnya. http://www.wasap.my/60105651246 . #villherbs #hygienicproskin #sihat #sayajual #murah #berkualiti #bagus #selamat #mudah #bahansemulajadi #penyakitkulit #jerawat #kurap #kencingmanis #bahanorganic
Anda tidak jumpa produk yang sesuai untuk penyakit anda πŸ€“ ? . Jangan risau Produk kami Hygienic PRO Skin mampu membantu anda untuk mencegah supaya tidak menjadi lebih teruk ☺. . Boleh PM saya ataupun whatssap πŸ‘‡πŸ» ( klik link dibawah ) πŸ‘‡πŸ» jika ingin tahu selanjutnya 🀭. . . #villherbs #hygienicproskin #sihat #sayajual #murah #berkualiti #bagus #selamat #mudah #bahansemulajadi #penyakitkulit #jerawat #kurap #kencingmanis #bahanorganic
Anda tidak jumpa produk yang sesuai untuk penyakit anda πŸ€“ ? . Jangan risau Produk kami Hygienic PRO Skin mampu membantu anda untuk mencegah supaya tidak menjadi lebih teruk ☺. . Boleh PM saya ataupun whatssap πŸ‘‡πŸ» ( klik link dibawah ) πŸ‘‡πŸ» jika ingin tahu selanjutnya 🀭. . http://www.wasap.my/60105651246 . #villherbs #hygienicproskin #sihat #sayajual #murah #berkualiti #bagus #selamat #mudah #bahansemulajadi #penyakitkulit #jerawat #kurap #kencingmanis #bahanorganic
πŸ”ŠπŸ”ŠπŸ”ŠTESTIMONIπŸ”ŠπŸ”ŠπŸ”Š Alhamdulillah akhirnya mereka semakin yakin dengan product kami.... Produk yang SIMPLE, EFEKTIF DAN BERBALOI menyelesaikan banyak masalah pelanggan kami Anda tidak jumpa produk yang sesuai untuk penyakit anda πŸ€“ ? . Jangan risau Produk kami Hygienic PRO Skin mampu membantu anda untuk mencegah supaya tidak menjadi lebih teruk ☺. . Boleh PM saya ataupun whatssap πŸ‘‡πŸ» ( klik link dibawah ) πŸ‘‡πŸ» jika ingin tahu selanjutnya 🀭. . http://www.wasap.my/60105651246 . #villherbs #hygienicproskin #sihat #sayajual #murah #berkualiti #bagus #selamat #mudah #bahansemulajadi #penyakitkulit #jerawat #kurap #kencingmanis #bahanorganic
Hi semua... hari ni nak kongsikan cara vlcara nak pakai produk meletops villherbs.... product simple.. tapi hasil memuaskan hati.... Anda tidak jumpa produk yang sesuai untuk penyakit anda πŸ€“ ? . Jangan risau Produk kami Hygienic PRO Skin mampu membantu anda untuk mencegah supaya tidak menjadi lebih teruk ☺. . Boleh PM saya ataupun whatssap πŸ‘‡πŸ» ( klik link dibawah ) πŸ‘‡πŸ» jika ingin tahu selanjutnya 🀭. . http://www.wasap.my/60108998010 . #villherbs #hygienicproskin #sihat #sayajual #murah #berkualiti #bagus #selamat #mudah #bahansemulajadi #penyakitkulit #jerawat #kurap #kencingmanis #bahanorganic
Anda tidak jumpa produk yang sesuai untuk penyakit anda πŸ€“ ? . Jangan risau Produk kami Hygienic PRO Skin mampu membantu anda untuk mencegah supaya tidak menjadi lebih teruk ☺. . Boleh PM saya ataupun whatssap πŸ‘‡πŸ» ( klik link dibawah ) πŸ‘‡πŸ» jika ingin tahu selanjutnya 🀭. . http://www.wasap.my/6010 5651246 . #villherbs #hygienicproskin #sihat #sayajual #murah #berkualiti #bagus #selamat #mudah #bahansemulajadi #penyakitkulit #jerawat #kurap #kencingmanis #bahanorganic
Masker+serum dari pare Kebanyakan nonton YouTube mulai kepincut dengan DIY skincarenya yg katanya sih ampuh bikin kulit bersih,kenyal dan sehat😊😊😊 Bahan-bahannya : 1 buah pare belah dan buang isinya 2 air mawar atau face tonic yg sesuai dengan jenis kulit kalian 3 2 buah vitamin e Cara membuat : 1. Cuci Pare lalu potong kecil-kecil supaya cepat halus saat di blender 2. Masukkan face tonic atau air mawar secukupnya.penting!diketahui pare mempunyai kandungan air juga.jd tidak perlu ditambah dengan air 3. Masukkan 2 buah vitamin e 4. blend semuanya sampai halus lalu saring 5. Masukkan ke botol spray atau bekas parfum yg sudah di bersihkan 6. Semprotkan pada wajah setiap pagi dan malam sebelum tidur 7. Sampek lupa ampas pare jangan di buang manfaatkan untuk masker wajah🀣🀣🀣 Selamat mencobaπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ #instagram #hidupsehat #serum #alami #viral #pialadunia2018 #bahanorganic #pesonacantikalami
Sangat Jimat beli 1 set ini..Foundation full coverage dan warna lipmatte yg sesuai untuk semua jenis kulit. . . #nsabeauty #ainaserum #ainaclearance #ainacosmetics #syafiqahaina #barulahraya #bahanorganic #trendingmalaysia #cod #malaysia #dapdapdahcantik Read less
Sangat Jimat beli 1 set ini..Foundation full coverage dan warna lipmatte yg sesuai untuk semua jenis kulit. . . #nsabeauty #ainaserum #ainaclearance #ainacosmetics #syafiqahaina #barulahraya #bahanorganic #trendingmalaysia #cod #malaysia #dapdapdahcantik Read less
Sangat Jimat beli 1 set ini..Foundation full coverage dan warna lipmatte yg sesuai untuk semua jenis kulit. . . #nsabeauty #ainaserum #ainaclearance #ainacosmetics #syafiqahaina #barulahraya #bahanorganic #trendingmalaysia #cod #malaysia #dapdapdahcantik Read less
Sangat Jimat beli 1 set ini..Foundation full coverage dan warna lipmatte yg sesuai untuk semua jenis kulit. . . #nsabeauty #ainaserum #ainaclearance #ainacosmetics #syafiqahaina #barulahraya #bahanorganic #trendingmalaysia #cod #malaysia #dapdapdahcantik Read less
Sangat Jimat beli 1 set ini..Foundation full coverage dan warna lipmatte yg sesuai untuk semua jenis kulit. . . #nsabeauty #ainaserum #ainaclearance #ainacosmetics #syafiqahaina #barulahraya #bahanorganic #trendingmalaysia #cod #malaysia #dapdapdahcantik Read less
🌸 GLAM SOAP BY NLEE BEAUTY : Sabun yg mengandungi bahan πŸ€aloevera + jintan hitam + daun pudinna + dauh teh + kunyit : yg bole merawat masalah kulit berjerawat , berparut, kulit ruam, kering + jeragat, panau, menghilangkan blackhead & whitehead, alergi, mencerahkan kulit + sunburn dan banyak lagi . ☺ . . Berat : 50GRAM (Kegunaan lebih 2 bulan *potong kecil) Boleh juga digunakan seluruh badan. Selamat mencuba!πŸ˜‰ . . RM20 sahaja! RM20 sahaja! RM20 sahaja! . www.wasap.my/60149021729/GlamSoap #glamsoap #glamsoapbynleebeauty #glamsoapmurah #glamsoaporiginal #glamsoapuntukmuka #antijerawat #meresapkedalamkulit #glamsoapuntukbadan #organic #bahanorganic #bebaskimia #selamatdigunakan #tiadakesansampingan #bazarpaknil #fattzura #skinuntukraya #trustedseller #malaysia
Repost By glamsoapbynleebeauty_: Sis, #GlamSoap tu Untuk apa ? Dear, #glamsoap tu sabun pencuci muka & badan yg boleh merawat masalah jerawat, parut, panau, kulit berminyak, kusam, kering & lain lain. Bahan bahannya juga adalah organik dari daun teh, daun pudina, kunyit, aloevera & jintan hitam GLAM soap tak memedihkan kulit selepas cuci ja, kulit AUTOMATIK jadi lembut & tersangat la wangi. #glamsoap #glamsoapbynleebeauty #glamsoapmurah #glamsoaporiginal #glamsoapuntukmuka #antijerawat #meresapkedalamkulit #glamsoapuntukbadan #organic #bahanorganic #bebaskimia #selamatdigunakan #tiadakesansampingan #bazarpaknil #fattzura #skinuntukraya #trustedseller #malaysia
Sangat Jimat beli 1 set ini..Foundation full coverage dan warna lipmatte yg sesuai untuk semua jenis kulit. Jom join pre-order dari @byalniefsestore NSA Beau agent shah alam. #klang #shahalam #agentdanstokis #nsabeauty #ainaserum #ainaclearance #ainacosmetics #syafiqahaina #barulahraya #bahanorganic #trendingmalaysia #cod #malaysia #dapdapdahcantik #ainaacosmetics #alniefsEstore #teampinkladyadel
minyak hati ikan COD (250ml) price : 450.000 dibuatkan dari ikan cod yang fresh tanpa diawetkan. makanya harganya lumayan ya moms.. sangat bagus untuk perkembangan otak, menjaga imun tubuh dan menaikkan berat badan. varian rasa natural lemon tutti fruti (best seller krn paling enak) packing bubble wrap + extra dus sudah bisa dikonsumsi mulai dr usia 1 bulan keatas, ibu hamil dan menyusui krn langsung diserap bayi. begitu segel dibuka harus disimpan dalam kulkas, karena tanpa bahan pengawet. dosis )per hari 1-6 bulan : 2,5ml (setengah sendok makan) 6 bln -dewasa : 5 ml (1 sendok makan) #minyakikancod #ikancod #minyakikan #babyincen #bahanmakanan #resepmakanan #bahanorganic #bayisehat #makananbayi
🌸PINK UNTUK REMAJA🌸 . Berapa ramai parents yang ada anak yg mengalami masalah kulit berjerawat dan sebagainya???? Jom sis share set skincare yg d rumus khas untuk kulit remaja yang berusia 24 tahun ke bawah . 🌼Produk bebas dari bahan kimia yang terlarang serta kaya dengan mineral asli dan badan semulajadi sahaja 🌼Mempunyai extracts dragon fruit dan aloe vera dapat memberi manfaat antioksidan dalam setiap set EVOLUTION OF BOTANICAL EFFECT . Tengoklah feedback adik ni bila dah dapar skincare yg betul & sesuai 😍 . Your Trusted Beauty Consultant Nor - 0165096112 . #bahanorganik #bahanorganic #skincare #penjagaankulit #skin #care #penjagaan #kulit #lelaki #perempuan #penjagaanwajah #kulitberjeragat #kulitberjerawat #kulitkusam #kulitputih #kulitsehat #kulitcerah #kulitglowing #kulitsensetif #kulitberminyak #kulitkering
FIIRA NANO RICE SERUM NO 1 IN MALAYSIA Kenapa disebut NO 1 IN MALAYSIA ??? Because isi kandungan nya berkualiti, serum yang sejuk di muka, kulit muka terasa tegang seawal 1 minit pemakaian... Dan yang paling PENTING ialah SERUM KAMI TIADA BAHAN TERLARANG❌❌.. Kami amat menitikberatkan kesihatan dalaman dan luaran anda semua.. Jangan ingat pemakain untuk luaran sahaja tak boleh ada effect di dalam nya.. Ohh no no no πŸ‘‰πŸ‘ˆ Bila pakai skincare, skincare akan meresap ke dalam kulit.. Dan op coz menyerap kedalam2 nya.. So, pastikan skincare anda tiada bahan KIMIA ya uolss.. Kalau ada, HARUS BERTINDAK & BERUBAH KEPADA SKINCARE YANG ORGANIK .. Biar lambat asal SELAMAT.. Faham ke faham? #SayaSudahBertukar #AndaBilaLagi #SetSusukModenFIIRA #BahanOrganic
Chicken powder / kaldu bubuk ayam price : 60.000 ini untuk kaldu ayamnya moms.. #resepmakanan #chickenpowder #kalduayam #bahanorganic #bahanmakanan #jualbahanmakanan #babyincen
Organic Apple Cinegar.. (473ml) price : 145.000 Incen tiba tiba keingat nih sama obat jantung kakeknya incen. Jadi neneknya incen rajin buatin obat tradisional sekitar 7 tahunan sampai sekarang.. salah satu campurannya adalah apple vinegar ini.. neneknya incen juga ikut minum ramuannya, alhasil jauh dr kolestrol dan sekarang udh langsing. hihihi kalo mau resepnya boleh dm kok.. diminum langsung juga boleh #apple #applecinegar #bahanorganic #obattradisionaljantung
organic kale powder (60gr) price : 74.000 kale powder asli dari ekstrak sayur kale yang mengandung serat tinggi. #kalepowder #kalepowderorganic #mpasi #mpasibayi #bayisehat #resepmpasi #bahanmpasi #pelengkapmpasi #bahanorganic
next page →