#bajulayang

1,039 posts

Loading...
Berminat dgn busana Melayu boleh pm abam whatapps : 0166323320 #destar #tanjak #tengkolok #bajulayang
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan. Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan. Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan. Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
Perkongsian gambar dari pelanggan yg menempah tanjak dan bengkung ,,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp dan di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
Perkongsian gambar dari pelanggan yang menempah baju dan seluar dengan kami,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp dan di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan. Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan. Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan,tanjak kanak2,Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan. Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
Terima kasih atas tempahan Exclusive set Solok Timbo Berminat wasap 0186642568 #tanjak #tengkolok #Destar #tanjakmahkota #binmansor #langka #rare #bajulayang #bajumelayutelukbelanga #bajuRaya #trend2019
Berseri Si Permakai Dengan Busana Puteri Dan Busana pahlawan Makan Malam Institut Latihan Sultan Ahmad Sah TNB Kajang. Busana : zularif6824 Call/wsap : 012-221 5629 #bajucantikmurah #bajulayang #busanahellok #busanasongket #busanacantik #bajutariankreatif #busanachings #busanajohor #cantiksayangkubaju #cantiknyasayang #busanajohor #busanaperak #bajukurungjohor #busananegeri2 #busacina #bajutari #bajusewa #busanasewa
Comel nyaaa adik kita ni 😘😘. Songket biru koleksi Karya Asmara. 😍Nak pilih kain songket mai dtg ke rumah. Lagi senang dan banyak pilihan. Lokasi di Bandar Puncak Alam😃. #karyaasmara #aqiqah #tanjakbaby #bajukurung #melayu #murahmurah #busanamelayu #tanjak #tengkolokbudak #aksesoribusana #kainsongketbungatabur #sampin #selendangsongket #capal #silat #kendurikahwin #bajulayang #klasik #tradisional #bajukebaya #bajukebarung #cucuksanggul
Assalamualaikum, sehelai seluar potongan silat belum bertuan. Material kain hitam tebal dan berkualiti. Bukan jenis material garis kuning. Berukuran; Pinggang: 30-33 Labuh: 36.5 Lebar kaki seluar: 19 Rm70 Pos +rm8SM rm10SS Ukuran dalam inci. Berminat boleh hubungi kami secara DM, PM atau whatsapp di 0123395667. #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajusikap #bajulayang #bajutekua #selendangsongket #seluarsilat #seluarguntingacheh #seluarguntingcina #alindra
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan. Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan. Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan. Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan. Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan. Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
DP
 Full package Textile production . Apparel . Stickers . Patches . Enamel Pin . Design . Screen Printing . Lukluk - Bali ------------------------------------------- 📞 / WA : (+62) 85 93513 2424 📧 : infolukco@gmail.com 🌐 : www.lukcobali.com ------------------------------------------- #bordirbali #embroiderybali #patchbali #clothing #tshirtmaker #clothingmaker #tshirt #distro #clothingbali #sablonkaos #sablonbali #sablonraster #sablonfoto #sablonkaosbali #sablon #vendor #konveksi #garment #vendorbali #konveksibali #garmentbali #bajudistro #distrobali #screenprinting #textile #productionapparel #layanglayang #apparelbali #bajulayang #pelayangan
SD 800pcs done!
 Full package Textile production . Apparel . Stickers . Patches . Enamel Pin . Design . Screen Printing . Lukluk - Bali ------------------------------------------- 📞 / WA : (+62) 85 93513 2424 📧 : infolukco@gmail.com 🌐 : www.lukcobali.com ------------------------------------------- #bordirbali #embroiderybali #patchbali #clothing #tshirtmaker #clothingmaker #tshirt #distro #clothingbali #sablonkaos #sablonbali #sablonraster #sablonfoto #sablonkaosbali #sablon #vendor #konveksi #garment #vendorbali #konveksibali #garmentbali #bajudistro #distrobali #screenprinting #textile #productionapparel #layanglayang #apparelbali #bajulayang #pelayangan
RB TWL
 Full package Textile production . Apparel . Stickers . Patches . Enamel Pin . Design . Screen Printing . Lukluk - Bali ------------------------------------------- 📞 / WA : (+62) 85 93513 2424 📧 : infolukco@gmail.com 🌐 : www.lukcobali.com ------------------------------------------- #bordirbali #embroiderybali #patchbali #clothing #tshirtmaker #clothingmaker #tshirt #distro #clothingbali #sablonkaos #sablonbali #sablonraster #sablonfoto #sablonkaosbali #sablon #vendor #konveksi #garment #vendorbali #konveksibali #garmentbali #bajudistro #distrobali #screenprinting #textile #productionapparel #layanglayang #apparelbali #bajulayang #pelayangan
Perkongsian gambar dari pelanggan yg menempah tanjak, bengkung ,baju dan seluar dengan kami,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp dan di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
Alhamdulillah,, bertambah lagi hasil olahan dari #sericantik Sebarang pertanyaan boleh terus dm Mohd Rizuan/Ina Zarina Atau boleh terus whatsapp kami www.wasap.com.my//+60192005098 #sericantik #tanjak #destar #semutar #bajulayang #bajusikap #kebaya #tradisionaltest #melayu #shaklee #sayajualshaklee #shakleepromosi #sungaibesar #selangor #sabakbernam
Alhamdulillah,, bertambah lagi hasil olahan dari #sericantik Sebarang pertanyaan boleh terus dm Mohd Rizuan/Ina Zarina Atau boleh terus whatsapp kami www.wasap.com.my//+60192005098 #sericantik #tanjak #destar #semutar #bajulayang #bajusikap #kebaya #tradisionaltest #melayu #shaklee #sayajualshaklee #shakleepromosi #sungaibesar #selangor #sabakbernam
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan. Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan. Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan. Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan. Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan. Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
Bagaikan Laksamana Hang Tuah.🤩🤩😍Jika patah sayap rajawali, Bertongkat jua daku kemari, Walau perang sekalipun mati, Janji keramat bagaikan sakti...🌹🌹🤩 Busana, tanjak, bengkung dan pending dari Karya Asmara #karyaasmara #aqiqah #tanjakbaby #bajukurung #melayu #murahmurah #busanamelayu #tanjak #tengkolokbudak #aksesoribusana #kainsongketbungatabur #sampin #selendangsongket #capal #silat #kendurikahwin #bajulayang #klasik #tradisional #bajukebaya #bajukebarung #cucuksanggul
Teruja Cik Asmara tgk gambar ni😍🤩, segak sangat penampilannya😀. Terima kasih sudi menempah sepersalinan lengkap dari Karya Asmara. Busana, tanjak, bengkung dan pending dari koleksi kami😍😍 #karyaasmara #aqiqah #tanjakbaby #bajukurung #melayu #murahmurah #busanamelayu #tanjak #tengkolokbudak #aksesoribusana #kainsongketbungatabur #sampin #selendangsongket #capal #silat #kendurikahwin #bajulayang #klasik #tradisional #bajukebaya #bajukebarung #cucuksanggul
Alhamdulillah,, siap 3set tempahan tanjak songket dari sahabat silat boss kita. Terima kasih atas kepercayaan terhadap #sericantik Kepuasan anda, keutamaan kami. Maafkan kami, doakan kami. InshaAllah. Moga mendapat barakahnya. menerima sebarang tempahan tanjak. www.wasap.com.my//+60192005098 www.wasap.com.my//+60192005098 www.wasap.com.my//+60192005098 #sericantik #tanjak #destar #semutar #kainsongket #bajulayang #bajusikap #kebaya #busana #melayu #bajusilatmurah #silatmelayu #psgfm #shaklee #sayajualshaklee #sungaibesar #sabakbernam #selangor #vivixpromosi #vivixmurah #twinpack #yearendsale #best #syoknya #holiday #school #newyear #love #family #healtyfirst
Alhamdulillah,, siap 3set tempahan tanjak songket dari sahabat silat boss kita. Terima kasih atas kepercayaan terhadap #sericantik Kepuasan anda, keutamaan kami. Maafkan kami, doakan kami. InshaAllah. Moga mendapat barakahnya. menerima sebarang tempahan tanjak. www.wasap.com.my//+60192005098 www.wasap.com.my//+60192005098 www.wasap.com.my//+60192005098 #sericantik #tanjak #destar #semutar #kainsongket #bajulayang #bajusikap #kebaya #busana #melayu #bajusilatmurah #silatmelayu #psgfm #shaklee #sayajualshaklee #sungaibesar #sabakbernam #selangor #vivixpromosi #vivixmurah #twinpack #yearendsale #best #syoknya #holiday #school #newyear #love #family #healtyfirst
Kembara tanjak kini di taman bendahara, peng chepa. Boleh datang tgk² apa yang ada. Berminat boleh wasap saya. Call pun boleh. www.wasap.my/60189748892/kembaratanjak #kembaratanjak #tanjak #tengkolok #destar #busanamelayu #bajulayang #bajutekua #kreasi #tanjakkreasi #kotabharu #melayuislambangkit
See? Banyaknya kebaikan vivix ni.. Patut lerr ramai yang jatuh cinta😍😍 Jum la grab sekarang, sekarang vivix tgh promosi ni tau. Penjimatan yang lebih dengan pembelian set vivix. Bukan tu saja, dgn pembelian set vivix boleh dapat free membership, pulak tu ditambah lagi dpt free gift coller bag, Then boleh dpt cash back lg tauuu! Wau wau wauuuuuu. Superb save wauuu😍 Shaklee bg Harga yang sgt x masuk akal. Xtau bila lagi boleh dpt harga runtuh gini.. Rugi sgt sapa yang lepas kan peluang ni tau😄 #vivixshaklee #vivixpromo #vivixmalaysia #sayajualshaklee #shaklee #shakleemurah #jumsihat #jumcantik #sericantik #selangorku #sabakbernam #suppliment #sungaibesar #bajusikap #bajulayang #kebaya #tanjak #destar #semutar #silatmelayu #pssgfm #gayahidupsihat #healtylover #healtyfirst
Tanjak half songket😍 Ada yg lebih memilih tanjak half songket, lebih casual katanya🤩 Nak tempah 👇🏻mai cepat; http://www.wasap.my/60165606247 #karyaasmara #aqiqah #tanjakbaby #bajukurung #melayu #murahmurah #busanamelayu #tanjak #tengkolokbudak #aksesoribusana #kainsongketbungatabur #sampin #selendangsongket #capal #silat #kendurikahwin #bajulayang #klasik #tradisional #bajukebaya #bajukebarung #cucuksanggul
√Ready stok. √Material cotton √Saiz boleh adjust √selesa dipakai √cod(sabak bernam-skinchan) Sebarang keraguan boleh terus whatsapp www.wasap.com.my//+60192005098 www.wasap.com.my//+60192005098 www.wasap.com.my//+60192005098 #sericantik #tanjak #destar #semutar #tradisionaltest #busana #melayu #bajulayang #bajusikap #kebaya #psgfm #silatmelayu #malaysia #holiday #shaklee #sayajualshaklee #shakleemurah #shakleesungaibesar #shakleesabakbernam #shakleesimpang5 #jumsihat #jumcantik #healtylover #healtyfirst #gayahidupsihat #vitaminc #vitamine #vivixpromo #vivixshaklee
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan. Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan. Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan. Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan. Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan. Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
Jatuh cinta la kat herbal bland ni, sekali cuba terus x cari lain dah tau! 💖💖 Iye,, betul. Ina adalah pengguna tegar cream herbal bland ni tau. Sungguh cakap, mmg sgt best cream ni. Like all in one penyelesaian ada, bkn sje dpt kurg kn masalah kulit gatal, malah dpt hilangkan parut parut yg ada, selain dr tu blh jgk di guna utk hilang kan bintik bintik merah kesan gigitannyamuk. Pulak tu, yg ada masalah tumit kaki merekah.. ina mmg suggest pkai cream ni. Sgt sgt membantu. Fuhhh. Byk sgt tau sebenarny kelebihan yg herbal bland ni bg. Setiap rumah wajib kena ada cream ni tau.. Belum cuba blm tahu, dah cuba pasti terus jatuh cinta. Jum rasai kehebatannya bersama😍😍 Alhamdulillah, restok je mesti habis. Laku keras cream ni tau. Bak kata org dulu dlu, kecil kecil cili padi uolss😆 Satu tube ni boleh tahan 3-4bulan mengikut penggunaan. Dahla murah, jimat pulak tu. Xnak ke?? Utk yg nak cod area sabak bernam/sungai besar blh terus dm ina okayy😘😘 www.wasap.com.my//+601135681807 #sayajualshaklee #shaklee #shakleesungaibesar #shakleesabakbernam #readystok #cod #originalshaklee #shakleemurah #trustedsid #jumsihat #exzima #kulitgatal #jumatasi #sihatbersama #sericantik #tengkolok #terbaik #destar #tanjak #melayu #tradisionaltest #busana #bajulayang #kebaya #silatmelayu #pssgfm #mrzteam #kitaboleh #admin
Alhamdulillah, lama dah x update tengkolok. Harini kita kasi up sikit ok. 😉 Ready stok, and limited stok. Jum cepat cepat grab, sebelum habis. Satu design hanya ada satu unit sahaja tau. Boss besar kita tengah baik hati nak bagi harga murah murah je. Meh bisik harga kat tepi😁 Atau untuk fast respon boleh terus direct whatsapp no kat bawah ni ok😊 www.wasap.com.my//+60192005098/tanjak www.wasap.com.my//+601135681807/tanjak Material kain songket Colour dark blue Saiz boleh adjust Limited Ready stok Cod(sabak bernam-tanjung karang) #sericantik #tanjak #kainsongket #songket #malaysia #original #limited #destar #semutar #tradisional #selangor #sabakbernam #sungaibesar #skinchan #bajulayang #kebaya #melayu #sayajushaklee #shakleesungaibesar #shakleesabakbernam #shaklee #vivix #vitaminE #jumsihat #jumcantik #vitamincshaklee
next page →