#bajulayang

840 posts

Loading...
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan. Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp dan call di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan. Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp dan call di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
Busana Puteri Perak untuk si cantik manis😍😍. Siapa yg tak tahu mcm mana nak gayakan, kita ada gambar model sekali boleh tengok ok😍 #busanamelayu #tanjak #tengkolokbudak #aksesoribusana #kainsongketbungatabur #sampin #selendangsongket #capal #silat #kendurikahwin #bajulayang #klasik #tradisional #bajukebaya #bajukebarung #karyaasmara #cucuksanggul
Alhamdulillah. Bukan majlis formal saja kita bertanjak. Berniaga pun pakai tanjak tau😀. Baguihh. Jadikan budaya kita bertanjak ke mana saja. Hampa bila lagi?😀 ##busanamelayu #tanjak #tengkolokbudak #aksesoribusana #kainsongketbungatabur #sampin #selendangsongket #capal #silat #kendurikahwin #bajulayang #klasik #tradisional #bajukebaya #bajukebarung #karyaasmara #cucuksanggul
Tanjak Mini DASHBOARD🌸 Saiz: 5"x4" ** Stock sedia ada seperti dalam gambar ** Dibuka untuk tempahan Kegunaan: 🌸Hiasan dashboard atau dirumah 🌸Sebagai cenderamata VIP atau kenduri #karyamustika #tanjakmini #tanjakminiature #hiasankereta #cenderamatakenduri #cenderamatakorporat #cenderamatavip #silat #bajulayang #aqiqah #cenderamata #ilovemalaysia #istananegara #istanabudaya #kejoramustika
Alhamdulillah..😁 tempahan 6 set tanjak dari Selangor. Terima kasih krn sudi menempah.. 🌹🌹 semoga berpuas hati, yg buruk akn kami perbaiki... Untuk tempahan boleh inbox @ whatsapp sy http://LayangKuning.wasap.my . http://LayangKuning.wasap.my . http://LayangKuning.wasap.my . Terima kasih 😊 #tanjak #setanjak #tengkolok #destar #silat #warisan #busana #melayu #bajulayang #busanasilat #pendekar #bajupendekar #bajutradisi #tradisional #abadmelayu #bajumelayu #busanamelayu #warisanmelayu #handmate #layangkuning #songket #bajulayang #bajuhias #songketbungatabur #bajurakyat #bajusikap #bajusaudagar #byfinasmujib
Alhamdulillah😍😍 Pelanggan setia kami dari Sabah tak jemu2 menempah tanjak dari Karya Asmara. Terima kasih di atas kepercayaan yg diberi. Segak sungguh bertanjak😃 ##busanamelayu #tanjak #tengkolokbudak #aksesoribusana #kainsongketbungatabur #sampin #selendangsongket #capal #silat #kendurikahwin #bajulayang #klasik #tradisional #bajukebaya #bajukebarung #karyaasmara #cucuksanggul
Alhamdulillah..😁 tempahan dari Kelantan. Terima kasih krn sudi menempah.. 🌹🌹 semoga berpuas hati, yg buruk akn kami perbaiki... Untuk tempahan boleh inbox @ whatsapp sy http://LayangKuning.wasap.my . http://LayangKuning.wasap.my . http://LayangKuning.wasap.my . Terima kasih 😊 #tanjak #setanjak #tengkolok #destar #silat #warisan #busana #melayu #bajulayang #busanasilat #pendekar #bajupendekar #bajutradisi #tradisional #abadmelayu #bajumelayu #busanamelayu #warisanmelayu #handmate #layangkuning #songket #bajulayang #bajuhias #songketbungatabur #bajurakyat #bajusikap #bajusaudagar #byfinasmujib
TANJAK READYMADE😍😀😀 Belum bertuan lagi Tanjak Plain Hitam RM50 sahaja 😃 Boleh pakai kemana mana saja, sesuai dengan semua baju, pergi ke kedai boleh, shopping mall pun boleh 😃 Sesiapa berminat, klik je link kat bawah tu😁 http://www.wasap.my/60165606247 #busanamelayu #tanjak #tengkolokbudak #aksesoribusana #kainsongketbungatabur #sampin #selendangsongket #capal #silat #kendurikahwin #bajulayang #klasik #tradisional #bajukebaya #bajukebarung #karyaasmara #cucuksanggul
WH
 Full package Textile production . Apparel . Stickers . Patches . Enamel Pin . Design . Screen Printing . Lukluk - Bali ------------------------------------------- 📞 :(+62) ‭81 54760 8457‬ WA: (+62) 85 93513 2424 📧 : infolukco@gmail.com 🌐 : www.lukcobali.com ------------------------------------------- #bordirbali #embroiderybali #patchbali #clothing #tshirtmaker #clothingmaker #tshirt #distro #clothingbali #sablonkaos #sablonbali #sablonraster #sablonfoto #sablonkaosbali #sablon #vendor #konveksi #garment #vendorbali #konveksibali #garmentbali #bajudistro #distrobali #screenprinting #textile #productionapparel #layanglayang #apparelbali #bajulayang #pelayangan
BWP
 Full package Textile production . Apparel . Stickers . Patches . Enamel Pin . Design . Screen Printing . Lukluk - Bali ------------------------------------------- 📞 :(+62) ‭81 54760 8457‬ WA: (+62) 85 93513 2424 📧 : infolukco@gmail.com 🌐 : www.lukcobali.com ------------------------------------------- #bordirbali #embroiderybali #patchbali #clothing #tshirtmaker #clothingmaker #tshirt #distro #clothingbali #sablonkaos #sablonbali #sablonraster #sablonfoto #sablonkaosbali #sablon #vendor #konveksi #garment #vendorbali #konveksibali #garmentbali #bajudistro #distrobali #screenprinting #textile #productionapparel #layanglayang #apparelbali #bajulayang #pelayangan
Alhamdulillah..😁 tempahan dari Perak. Terima kasih krn sudi menempah.. 🌹🌹 semoga berpuas hati, yg buruk akn kami perbaiki... Untuk tempahan boleh inbox @ whatsapp sy http://LayangKuning.wasap.my . Terima kasih 😊 #tanjak #setanjak #tengkolok #destar #silat #warisan #busana #melayu #bajulayang #busanasilat #pendekar #bajupendekar #bajutradisi #tradisional #abadmelayu #bajumelayu #busanamelayu #warisanmelayu #handmate #layangkuning #songket #bajulayang #bajuhias #songketbungatabur #bajurakyat #bajusikap #bajusaudagar #byfinasmujib
Done Thx for order..... Moonlight_customshirt made to order: T-shirt, sweater, kemeja, boxer, polo, DLL Info order: WA: 085847664726 CALL: 085847664726 #bajukelas #bajugroup #bajukomunitas #bajulayang #konveksibali #infobadung #infodenpasar #infotabanan #infosingaraja #infoklungkung #infobangli #infokarangasem #infonegara #bajuogohogoh #clothinglombok #konveksimataram
Perkongsian gambar dari pelanggan yg menempah tanjak dengan kami,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp dan call di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
Stanjak belum bertuan ,silakan melamar... Ayam Teleng Harga:Rm70 Saiz:23-21”(dewasa) Material: Songket Berminat utk pembelian boleh Dm atau whatsapp di no 0123395667 Utk pos +Rm15 SM +Rm20 SS #tanjak #tengkolok #destar #semutar #bajulayang #bajualindra #chapal #selendangsongket #sampinsongket #bajusikap #seluarguntingaceh #bajutekua #bajusilang #tanjakkreasi
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan. Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp dan call di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan. Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp dan call di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
Kami menerima tempahan tanjak dewasa dan juga tanjak kanak2. 😍😍 Pelbagai solekan tanjak yg dipamerkan, rajin2 kan jari jemari anda tengok gambar sampai habis tau😀 Klik je link kat bawah tu jika berminat ok 😀😍 http://www.wasap.my/60165606247 #busanamelayu #tanjak #tengkolokbudak #aksesoribusana #kainsongketbungatabur #sampin #selendangsongket #capal #silat #kendurikahwin #bajulayang #klasik #tradisional #bajukebaya #bajukebarung #karyaasmara #cucuksanggul
Kami menerima tempahan tanjak dewasa dan juga tanjak kanak2. 😍😍 Pelbagai solekan tanjak yg dipamerkan, rajin2 kan jari jemari anda tengok gambar sampai habis tau😀 Klik je link kat bawah tu jika berminat ok 😀😍 http://www.wasap.my/60165606247 #busanamelayu #tanjak #tengkolokbudak #aksesoribusana #kainsongketbungatabur #sampin #selendangsongket #capal #silat #kendurikahwin #bajulayang #klasik #tradisional #bajukebaya #bajukebarung #karyaasmara #cucuksanggul
Kami menerima tempahan tanjak dewasa dan juga tanjak kanak2. 😍😍 Pelbagai solekan tanjak yg dipamerkan, rajin2 kan jari jemari anda tengok gambar sampai habis tau😀 Klik je link kat bawah tu jika berminat ok 😀😍 http://www.wasap.my/60165606247 #busanamelayu #tanjak #tengkolokbudak #aksesoribusana #kainsongketbungatabur #sampin #selendangsongket #capal #silat #kendurikahwin #bajulayang #klasik #tradisional #bajukebaya #bajukebarung #karyaasmara #cucuksanggul
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan. Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp dan call di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan. Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp dan call di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan. Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp dan call di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan. Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp dan call di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan. Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp dan call di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan. Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp dan call di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
SUDAH BERTUAN Anderiguruselebu Harga:Rm70 Saiz:22 1/2”-21”(dewasa) Material: songket merah bunga perak Berminat utk pembelian boleh Dm atau whatsapp di no 0123395667 Utk pos +Rm15 SM +Rm20 SS #tanjak #tengkolok #destar #semutar #bajulayang #bajualindra #chapal #selendangsongket #sampinsongket #bajusikap #seluarguntingaceh #bajutekua #bajusilang #tanjakkreasi
Alhamdulillah selesai akhirnya Festival busana kreatif KL dengan jaya nya. Penglibatan Karya Asmara dalam program yg sungguh menarik dan peluang memperagakan busana Melayu rekaan kami di antara fashion designer yg hebat2. Terima kasih kepada model @miorsidiali dan @maa_rabiatul kerana keberanian kalian dalam penglibatan ini. Alhamdulillah 😀 Designer busana: Bonda Zura Jurusolek : Ma Rodhiatul Aminah Model : Adik beradik😍 Pembuat tanjak : Ma Husna Amirah 🌹 #karyaasmara #busanamelayu #tanjak #tengkolokbudak #aksesoribusana #kainsongketbungatabur #sampin #selendangsongket #capal #silat #kendurikahwin #bajulayang #klasik #tradisional #bajukebaya #bajukebarung #karyaasmara #cucuksanggul #festivalbusanakl #festivalbusanakl2018
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan. Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp dan call di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan. Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp dan call di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan. Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp dan call di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
Stanjak belum bertuan ,silakan melamar... Lang Menyongsong angin(Perak) Harga:Rm70 Saiz:23-21”(dewasa) Material: Songket Berminat utk pembelian boleh Dm atau whatsapp di no 0123395667 Utk pos +Rm15 SM +Rm20 SS #tanjak #tengkolok #destar #semutar #bajulayang #bajualindra #chapal #selendangsongket #sampinsongket #bajusikap #seluarguntingaceh #bajutekua #bajusilang #tanjakkreasi
Tanjak readymade🌹 Belum bertuan lagi. 😀 Sesiapa berminat klik je link kat bio tu ok 😀 http://www.wasap.my/60165606247 #busanamelayu #tanjak #tengkolokbudak #aksesoribusana #kainsongketbungatabur #sampin #selendangsongket #capal #silat #kendurikahwin #bajulayang #klasik #tradisional #bajukebaya #bajukebarung #karyaasmara #cucuksanggul
Tanjak readymade🌹 Belum bertuan lagi. 😀 Sesiapa berminat klik je link kat bio tu ok 😀 http://www.wasap.my/60165606247 #busanamelayu #tanjak #tengkolokbudak #aksesoribusana #kainsongketbungatabur #sampin #selendangsongket #capal #silat #kendurikahwin #bajulayang #klasik #tradisional #bajukebaya #bajukebarung #karyaasmara #cucuksanggul
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan. Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp dan call di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan. Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp dan call di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan. Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp dan call di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
Bismillah.. ▶Set 3item ▪Tanjak ▪Bengkong ▪Sampin Nak bagi harga mur mur je.. Haha🤣🤣 Untuk tempahan boleh inbox @ whatsapp sy http://LayangKuning.wasap.my . Terima kasih 😊 #tanjak #setanjak #tengkolok #destar #silat #warisan #busana #melayu #bajulayang #busanasilat #pendekar #bajupendekar #bajutradisi #tradisional #abadmelayu #bajumelayu #busanamelayu #warisanmelayu #handmate #layangkuning #songket #bajulayang #bajuhias #songketbungatabur #bajurakyat #bajusikap #bajusaudagar #byfinasmujib
Alhamdulillah..😁 tempahan dari Kedah. Terima kasih krn sudi menempah.. 🌹🌹 semoga berpuas hati, yg buruk akn kami perbaiki... Untuk tempahan boleh inbox @ whatsapp sy http://LayangKuning.wasap.my . Terima kasih 😊 #tanjak #setanjak #tengkolok #destar #silat #warisan #busana #melayu #bajulayang #busanasilat #pendekar #bajupendekar #bajutradisi #tradisional #abadmelayu #bajumelayu #busanamelayu #warisanmelayu #handmate #layangkuning #songket #bajulayang #bajuhias #songketbungatabur #bajurakyat #bajusikap #bajusaudagar #byfinasmujib
Bismillah Baju Rakyat untuk maharkan🎉🎉 ▪SAIZ ~ L ▪MATERIAL ~ Cotton ▪RM70 ▪POSTAGE ~ RM8 Berminat? Pm whatsapp 0166981997 atau inbox sy ☺☺ http://LayangKuning.wasap.my http://LayangKuning.wasap.my http://LayangKuning.wasap.my Jazakumullahkhair. #tanjak #tanjakraya #tengkolokhitam #tanjaksimple #bajumelayu #raya2018 #setanjak #tengkolok #destar #silat #warisan #busana #melayu #bajulayang #busanasilat
Bismillah Baju Rakyat untuk maharkan🎉🎉 ▪SAIZ ~ L ▪MATERIAL ~ Cotton ▪RM70 ▪POSTAGE ~ RM8 Berminat? Pm whatsapp 0166981997 atau inbox sy ☺☺ http://LayangKuning.wasap.my http://LayangKuning.wasap.my http://LayangKuning.wasap.my Jazakumullahkhair. #tanjak #tanjakraya #tengkolokhitam #tanjaksimple #bajumelayu #raya2018 #setanjak #tengkolok #destar #silat #warisan #busana #melayu #bajulayang #busanasilat
Bismillah Baju Rakyat untuk maharkan🎉🎉 ▪SAIZ ~ L ▪MATERIAL ~ Cotton ▪RM70 ▪POSTAGE ~ RM8 Berminat? Pm whatsapp 0166981997 atau inbox sy ☺☺ http://LayangKuning.wasap.my http://LayangKuning.wasap.my http://LayangKuning.wasap.my Jazakumullahkhair. #tanjak #tanjakraya #tengkolokhitam #tanjaksimple #bajumelayu #raya2018 #setanjak #tengkolok #destar #silat #warisan #busana #melayu #bajulayang #busanasilat
Bismillah Baju Rakyat untuk maharkan🎉🎉 ▪SAIZ ~ L ▪MATERIAL ~ Cotton ▪RM70 ▪POSTAGE ~ RM8 Berminat? Pm whatsapp 0166981997 atau inbox sy ☺☺ http://LayangKuning.wasap.my http://LayangKuning.wasap.my http://LayangKuning.wasap.my Jazakumullahkhair. #tanjak #tanjakraya #tengkolokhitam #tanjaksimple #bajumelayu #raya2018 #setanjak #tengkolok #destar #silat #warisan #busana #melayu #bajulayang #busanasilat
Bismillah Baju Rakyat untuk maharkan🎉🎉 ▪SAIZ ~ L ▪MATERIAL ~ Cotton ▪RM70 ▪POSTAGE ~ RM8 Berminat? Pm whatsapp 0166981997 atau inbox sy ☺☺ http://LayangKuning.wasap.my http://LayangKuning.wasap.my http://LayangKuning.wasap.my Jazakumullahkhair. #tanjak #tanjakraya #tengkolokhitam #tanjaksimple #bajumelayu #raya2018 #setanjak #tengkolok #destar #silat #warisan #busana #melayu #bajulayang #busanasilat
BK
 Full package Textile production . Apparel . Stickers . Patches . Enamel Pin . Design . Screen Printing . Lukluk - Bali ------------------------------------------- 📞 :(+62) ‭81 54760 8457‬ WA: (+62) 85 93513 2424 📧 : infolukco@gmail.com 🌐 : www.lukcobali.com ------------------------------------------- #bordirbali #embroiderybali #patchbali #clothing #tshirtmaker #clothingmaker #tshirt #distro #clothingbali #sablonkaos #sablonbali #sablonraster #sablonfoto #sablonkaosbali #sablon #vendor #konveksi #garment #vendorbali #konveksibali #garmentbali #bajudistro #distrobali #screenprinting #textile #productionapparel #layanglayang #apparelbali #bajulayang #pelayangan
Selasih mekar di tengah desa, Bunga Melati di tepi paya, Bertanjak sampin si anak muda, Busana Karya disarung mesra😀😀😍 Alhamdulillah terima kasih kerana percaya dgn kami.😍 #busanamelayu #tanjak #tengkolokbudak #aksesoribusana #kainsongketbungatabur #sampin #selendangsongket #capal #silat #kendurikahwin #bajulayang #klasik #tradisional #bajukebaya #bajukebarung #karyaasmara #cucuksanggul
Bismillah Baju Rakyat untuk maharkan🎉🎉 ▪SAIZ ~ XL ▪MATERIAL ~ Cotton ▪RM70 ▪POSTAGE ~ RM8 Berminat? Pm whatsapp 0166981997 atau inbox sy ☺☺ http://LayangKuning.wasap.my http://LayangKuning.wasap.my http://LayangKuning.wasap.my Jazakumullahkhair. #tanjak #tanjakraya #tengkolokhitam #tanjaksimple #bajumelayu #raya2018 #setanjak #tengkolok #destar #silat #warisan #busana #melayu #bajulayang #busanasilat #pendekar #bajupendekar #bajutradisi #tradisional #abadmelayu #bajumelayu #busanamelayu #warisanmelayu #handmate #layangkuning #songket #bajulayang #bajuhias #songketbungatabur #bajurakyat #usahawanmara #byfinasmujib
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan. Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp dan call di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan. Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp dan call di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan. Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp dan call di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan. Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp dan call di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan. Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp dan call di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang
Busana Puteri Perak yang dipilih oleh adik comel ini untuk peragaan di sekolah sempena ‘Hari Kemerdekaan’.😀😍 Meraih tempat kedua dalam pertandingan busana tercantik. Alhamdulillah😍😍 Busana dari Karya Asmara😍 #busanamelayu #tanjak #tengkolokbudak #aksesoribusana #kainsongketbungatabur #sampin #selendangsongket #capal #silat #kendurikahwin #bajulayang #klasik #tradisional #bajukebaya #bajukebarung #karyaasmara #cucuksanggul
Bismillah Tanjak untuk dimaharkan🎉🎉 🔹Material Songket 🔹 RM100 🔹harga fit 🔹kos pos ▪dlm semenanjung RM15, ▪sabah sarawak RM20. Berminat? Pm whatsapp 0166981997 atau inbox sy ☺☺ Jazakumullahkhair. #tanjak #tanjakraya #tengkolokhitam #tanjaksimple #bajumelayu #raya2018 #setanjak #tengkolok #destar #silat #warisan #busana #melayu #bajulayang #busanasilat #pendekar #bajupendekar #bajutradisi #tradisional #abadmelayu #bajumelayu #busanamelayu
Alhamdulillah..😁 tempahan dari KL. Terima kasih krn sudi menempah.. 🌹🌹 semoga berpuas hati, yg buruk akn kami perbaiki... Untuk tempahan boleh inbox @ whatsapp sy http://LayangKuning.wasap.my . Terima kasih 😊 #tanjak #setanjak #tengkolok #destar #silat #warisan #busana #melayu #bajulayang #busanasilat #pendekar #bajupendekar #bajutradisi #tradisional #abadmelayu #bajumelayu #busanamelayu #warisanmelayu #handmate #layangkuning #songket #bajulayang #bajuhias #songketbungatabur #bajurakyat #bajusikap #bajusaudagar #byfinasmujib
Bismillah.. ▶Set 3item ▪Tanjak ▪Bengkong ▪Sampin Nak bagi harga mur mur je.. Haha🤣🤣 Untuk tempahan boleh inbox @ whatsapp sy http://LayangKuning.wasap.my . Terima kasih 😊 #tanjak #setanjak #tengkolok #destar #silat #warisan #busana #melayu #bajulayang #busanasilat #pendekar #bajupendekar #bajutradisi #tradisional #abadmelayu #bajumelayu #busanamelayu #warisanmelayu #handmate #layangkuning #songket #bajulayang #bajuhias #songketbungatabur #bajurakyat #bajusikap #bajusaudagar #byfinasmujib
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan. Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp dan call di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang #bajukebaya
Alhamdulillah..😁 tempahan dari Perak. Terima kasih krn sudi menempah.. 🌹🌹 semoga berpuas hati, yg buruk akn kami perbaiki... Untuk tempahan boleh inbox @ whatsapp sy http://LayangKuning.wasap.my . Terima kasih 😊 #tanjak #setanjak #tengkolok #destar #silat #warisan #busana #melayu #bajulayang #busanasilat #pendekar #bajupendekar #bajutradisi #tradisional #abadmelayu #bajumelayu #busanamelayu #warisanmelayu #handmate #layangkuning #songket #bajulayang #bajuhias #songketbungatabur #bajurakyat #bajusikap #bajusaudagar #byfinasmujib
Alhamdulillah..😁 tempahan dari melaka.. Terima kasih krn sudi menempah.. 🌹🌹 semoga berpuas hati, yg buruk akn kami perbaiki... Untuk tempahan boleh inbox @ whatsapp sy http://LayangKuning.wasap.my . Terima kasih 😊 #tanjak #setanjak #tengkolok #destar #silat #warisan #busana #melayu #bajulayang #busanasilat #pendekar #bajupendekar #bajutradisi #tradisional #abadmelayu #bajumelayu #busanamelayu #warisanmelayu #handmate #layangkuning #songket #bajulayang #bajuhias #songketbungatabur #bajurakyat #bajusikap #bajusaudagar #byfinasmujib
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan. Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp dan call di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang #bajukebaya
TELAH DIJUAL Harga:RM60 Warna: Merah Hati Saiz :XL Postage: RM8 sm, RM10ss Boleh DM atau hubungi kami melalui whatsapp di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang #bajukebaya
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan. Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp dan call di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang #bajukebaya
Alhamdulillah siap tempahan pelanggan. Terima kasih pada yang sudi menempah,untuk tempahan boleh hubungi kami melalui whatsapp dan call di no 0123395667 - #bajukebaya #alindra #benanghitamenterprise #busanamelayu #busanatradisi #tradisimelayu #bajutelukbelanga #bajulamalif #bajualindra #bajusikap #setbusana #bengkung #seluar #bajulayang #bajukebaya
next page →