#bajuonline

2,369,509 posts

Loading...
LBS09 Dress (Lapis Trikod)-stock 5 pcs Rp 285.000,- LD baju : 94 cm LD baju : 98 cm LD baju : 104 cm LD baju : 108 cm LD baju : 110 cm Panjang baju : 95 cm #bajuetnik #batik #batikindonesia #batikmodern #batikcantik #batikkerja #batikgaya #batikwanita #fashion #baju #womenfashion #tenun #lemaribajusabrina #bajubatik #kebaya #abaya #bajugamis #bajutunik #tenun #bajuonline #hijab #ootd
NO MIN ORDER, WS PRICE 135k . OPEN FIRSTHAND PO BANGKOK BASIC WEAR & PREMIUM COLLECTIONS 18 - 29 okt 2018 Close PO 29 okt jam 11 malam fix, akan diinfo jika ada EXTEND Listing 19 nov (diusahakan lebih cepat) Pengiriman eta 20 nov . Bagi yang mau order lgsg DP 100rb/pcs. . Semua barang PO jadi availability tidak 100% ada. Jadi jgn tunggu sampai CLOSE PO baru order . Order sesuai format agar mempermudah penginputan. Nama: Alamat: Hp: Orderan: (kode) (nama barang) (warna) (size) serta dicantumkan warna cadangan . Contact via Line: lapetiteid Wa: 08196065024 (fast response) Pilih salah satu agar tidak double order . #firsthandpobkk #pobkk #supplierpobangkok #pobkkmurah #pobangkokmurah #importbangkok #bangkokcollection #jualbajubangkok #pobangkok #bajugrosir #bajugrosirmurah #supplierbaju #wholesalebangkok #jualbaju #pohkpremium #pochina #pobkkfirsthand #bangkokwholesale #pobangkoksupplier #bkkfirsthand #grosirbangkok #bajubangkokmurah #jualan #pobangkokpremium #suppliergrosir #pobkkpremium #onlineshopmurah #firsthand #bajuonline #bangkokfirsthand
JULIET PEONY BLOUSE . (+) A cutting cute blouse - cutting A secomel designnya. cutting yang dilengkapi dgn bendding jalur2 yg mampu buat korang nampak lebih exclusive bertambah kuruss , selesa dan tak ikut bentuk bodyy. Mmg cute habis ! . . (+) Side poket- kiri dan kanan , memudahkan korang nak letak anything barang yg comel.. siap boleh ootd sambil tangan masuk dalam poket lg, mmg style habissan ! . . (+) Lengkongan berombak- memberi Element yang "Menawan" di tambah dengan rekaan ribbon yang "Unik" di jahit rapi di bahagian lengan, seriusly ciri-ciri ni hanya ada pada blouse juliet, Korang tak akan jumpa dekat tempat lain ! . . (+) Dubai como crepe – material yang bersepah testimoni . dah terbukti material terbaik dan jadi pilihan sejak 2016 lagi . mudah iron dan tak panas ! . . (+) 7 warna – 7 warna pilihan dari bold ke pastal , mcm biasa.. warna2 keluaran bynurhafizah warna yang sentiasa up too date .. . . (+) wudhu friendly and bf friendly- sesuai untuk mommy yang nak susukan anak dan memudahkan untuk solat, bukan nampak cute jerr tapi memudahkan benda wajib aktiviti harian mommy. . Whatsapp 0176551432 Whatsapp 0176551432 Whatsapp 0176551432
NO MIN ORDER, WS PRICE 155k . OPEN FIRSTHAND PO BANGKOK BASIC WEAR & PREMIUM COLLECTIONS 18 - 29 okt 2018 Close PO 29 okt jam 11 malam fix, akan diinfo jika ada EXTEND Listing 19 nov (diusahakan lebih cepat) Pengiriman eta 20 nov . Bagi yang mau order lgsg DP 100rb/pcs. . Semua barang PO jadi availability tidak 100% ada. Jadi jgn tunggu sampai CLOSE PO baru order . Order sesuai format agar mempermudah penginputan. Nama: Alamat: Hp: Orderan: (kode) (nama barang) (warna) (size) serta dicantumkan warna cadangan . Contact via Line: lapetiteid Wa: 08196065024 (fast response) Pilih salah satu agar tidak double order . #firsthandpobkk #pobkk #supplierpobangkok #pobkkmurah #pobangkokmurah #importbangkok #bangkokcollection #jualbajubangkok #pobangkok #bajugrosir #bajugrosirmurah #supplierbaju #wholesalebangkok #jualbaju #pohkpremium #pochina #pobkkfirsthand #bangkokwholesale #pobangkoksupplier #bkkfirsthand #grosirbangkok #bajubangkokmurah #jualan #pobangkokpremium #suppliergrosir #pobkkpremium #onlineshopmurah #firsthand #bajuonline #bangkokfirsthand
NO MIN ORDER, WS PRICE 170k . OPEN FIRSTHAND PO BANGKOK BASIC WEAR & PREMIUM COLLECTIONS 18 - 29 okt 2018 Close PO 29 okt jam 11 malam fix, akan diinfo jika ada EXTEND Listing 19 nov (diusahakan lebih cepat) Pengiriman eta 20 nov . Bagi yang mau order lgsg DP 100rb/pcs. . Semua barang PO jadi availability tidak 100% ada. Jadi jgn tunggu sampai CLOSE PO baru order . Order sesuai format agar mempermudah penginputan. Nama: Alamat: Hp: Orderan: (kode) (nama barang) (warna) (size) serta dicantumkan warna cadangan . Contact via Line: lapetiteid Wa: 08196065024 (fast response) Pilih salah satu agar tidak double order . #firsthandpobkk #pobkk #supplierpobangkok #pobkkmurah #pobangkokmurah #importbangkok #bangkokcollection #jualbajubangkok #pobangkok #bajugrosir #bajugrosirmurah #supplierbaju #wholesalebangkok #jualbaju #pohkpremium #pochina #pobkkfirsthand #bangkokwholesale #pobangkoksupplier #bkkfirsthand #grosirbangkok #bajubangkokmurah #jualan #pobangkokpremium #suppliergrosir #pobkkpremium #onlineshopmurah #firsthand #bajuonline #bangkokfirsthand
JULIET PEONY BLOUSE . (+) A cutting cute blouse - cutting A secomel designnya. cutting yang dilengkapi dgn bendding jalur2 yg mampu buat korang nampak lebih exclusive bertambah kuruss , selesa dan tak ikut bentuk bodyy. Mmg cute habis ! . . (+) Side poket- kiri dan kanan , memudahkan korang nak letak anything barang yg comel.. siap boleh ootd sambil tangan masuk dalam poket lg, mmg style habissan ! . . (+) Lengkongan berombak- memberi Element yang "Menawan" di tambah dengan rekaan ribbon yang "Unik" di jahit rapi di bahagian lengan, seriusly ciri-ciri ni hanya ada pada blouse juliet, Korang tak akan jumpa dekat tempat lain ! . . (+) Dubai como crepe – material yang bersepah testimoni . dah terbukti material terbaik dan jadi pilihan sejak 2016 lagi . mudah iron dan tak panas ! . . (+) 7 warna – 7 warna pilihan dari bold ke pastal , mcm biasa.. warna2 keluaran bynurhafizah warna yang sentiasa up too date .. . . (+) wudhu friendly and bf friendly- sesuai untuk mommy yang nak susukan anak dan memudahkan untuk solat, bukan nampak cute jerr tapi memudahkan benda wajib aktiviti harian mommy. . Whatsapp 0176551432 Whatsapp 0176551432 Whatsapp 0176551432
NO MIN ORDER, WS PRICE 165k . OPEN FIRSTHAND PO BANGKOK BASIC WEAR & PREMIUM COLLECTIONS 18 - 29 okt 2018 Close PO 29 okt jam 11 malam fix, akan diinfo jika ada EXTEND Listing 19 nov (diusahakan lebih cepat) Pengiriman eta 20 nov . Bagi yang mau order lgsg DP 100rb/pcs. . Semua barang PO jadi availability tidak 100% ada. Jadi jgn tunggu sampai CLOSE PO baru order . Order sesuai format agar mempermudah penginputan. Nama: Alamat: Hp: Orderan: (kode) (nama barang) (warna) (size) serta dicantumkan warna cadangan . Contact via Line: lapetiteid Wa: 08196065024 (fast response) Pilih salah satu agar tidak double order . #firsthandpobkk #pobkk #supplierpobangkok #pobkkmurah #pobangkokmurah #importbangkok #bangkokcollection #jualbajubangkok #pobangkok #bajugrosir #bajugrosirmurah #supplierbaju #wholesalebangkok #jualbaju #pohkpremium #pochina #pobkkfirsthand #bangkokwholesale #pobangkoksupplier #bkkfirsthand #grosirbangkok #bajubangkokmurah #jualan #pobangkokpremium #suppliergrosir #pobkkpremium #onlineshopmurah #firsthand #bajuonline #bangkokfirsthand
NO MIN ORDER, WS PRICE 180k . OPEN FIRSTHAND PO BANGKOK BASIC WEAR & PREMIUM COLLECTIONS 18 - 29 okt 2018 Close PO 29 okt jam 11 malam fix, akan diinfo jika ada EXTEND Listing 19 nov (diusahakan lebih cepat) Pengiriman eta 20 nov . Bagi yang mau order lgsg DP 100rb/pcs. . Semua barang PO jadi availability tidak 100% ada. Jadi jgn tunggu sampai CLOSE PO baru order . Order sesuai format agar mempermudah penginputan. Nama: Alamat: Hp: Orderan: (kode) (nama barang) (warna) (size) serta dicantumkan warna cadangan . Contact via Line: lapetiteid Wa: 08196065024 (fast response) Pilih salah satu agar tidak double order . #firsthandpobkk #pobkk #supplierpobangkok #pobkkmurah #pobangkokmurah #importbangkok #bangkokcollection #jualbajubangkok #pobangkok #bajugrosir #bajugrosirmurah #supplierbaju #wholesalebangkok #jualbaju #pohkpremium #pochina #pobkkfirsthand #bangkokwholesale #pobangkoksupplier #bkkfirsthand #grosirbangkok #bajubangkokmurah #jualan #pobangkokpremium #suppliergrosir #pobkkpremium #onlineshopmurah #firsthand #bajuonline #bangkokfirsthand
JULIET PEONY BLOUSE . (+) A cutting cute blouse - cutting A secomel designnya. cutting yang dilengkapi dgn bendding jalur2 yg mampu buat korang nampak lebih exclusive bertambah kuruss , selesa dan tak ikut bentuk bodyy. Mmg cute habis ! . . (+) Side poket- kiri dan kanan , memudahkan korang nak letak anything barang yg comel.. siap boleh ootd sambil tangan masuk dalam poket lg, mmg style habissan ! . . (+) Lengkongan berombak- memberi Element yang "Menawan" di tambah dengan rekaan ribbon yang "Unik" di jahit rapi di bahagian lengan, seriusly ciri-ciri ni hanya ada pada blouse juliet, Korang tak akan jumpa dekat tempat lain ! . . (+) Dubai como crepe – material yang bersepah testimoni . dah terbukti material terbaik dan jadi pilihan sejak 2016 lagi . mudah iron dan tak panas ! . . (+) 7 warna – 7 warna pilihan dari bold ke pastal , mcm biasa.. warna2 keluaran bynurhafizah warna yang sentiasa up too date .. . . (+) wudhu friendly and bf friendly- sesuai untuk mommy yang nak susukan anak dan memudahkan untuk solat, bukan nampak cute jerr tapi memudahkan benda wajib aktiviti harian mommy. . Whatsapp 0176551432 Whatsapp 0176551432 Whatsapp 0176551432
NO MIN ORDER, WS PRICE 140k . OPEN FIRSTHAND PO BANGKOK BASIC WEAR & PREMIUM COLLECTIONS 18 - 29 okt 2018 Close PO 29 okt jam 11 malam fix, akan diinfo jika ada EXTEND Listing 19 nov (diusahakan lebih cepat) Pengiriman eta 20 nov . Bagi yang mau order lgsg DP 100rb/pcs. . Semua barang PO jadi availability tidak 100% ada. Jadi jgn tunggu sampai CLOSE PO baru order . Order sesuai format agar mempermudah penginputan. Nama: Alamat: Hp: Orderan: (kode) (nama barang) (warna) (size) serta dicantumkan warna cadangan . Contact via Line: lapetiteid Wa: 08196065024 (fast response) Pilih salah satu agar tidak double order . #firsthandpobkk #pobkk #supplierpobangkok #pobkkmurah #pobangkokmurah #importbangkok #bangkokcollection #jualbajubangkok #pobangkok #bajugrosir #bajugrosirmurah #supplierbaju #wholesalebangkok #jualbaju #pohkpremium #pochina #pobkkfirsthand #bangkokwholesale #pobangkoksupplier #bkkfirsthand #grosirbangkok #bajubangkokmurah #jualan #pobangkokpremium #suppliergrosir #pobkkpremium #onlineshopmurah #firsthand #bajuonline #bangkokfirsthand
NO MIN ORDER, WS PRICE 125k . OPEN FIRSTHAND PO BANGKOK BASIC WEAR & PREMIUM COLLECTIONS 18 - 29 okt 2018 Close PO 29 okt jam 11 malam fix, akan diinfo jika ada EXTEND Listing 19 nov (diusahakan lebih cepat) Pengiriman eta 20 nov . Bagi yang mau order lgsg DP 100rb/pcs. . Semua barang PO jadi availability tidak 100% ada. Jadi jgn tunggu sampai CLOSE PO baru order . Order sesuai format agar mempermudah penginputan. Nama: Alamat: Hp: Orderan: (kode) (nama barang) (warna) (size) serta dicantumkan warna cadangan . Contact via Line: lapetiteid Wa: 08196065024 (fast response) Pilih salah satu agar tidak double order . #firsthandpobkk #pobkk #supplierpobangkok #pobkkmurah #pobangkokmurah #importbangkok #bangkokcollection #jualbajubangkok #pobangkok #bajugrosir #bajugrosirmurah #supplierbaju #wholesalebangkok #jualbaju #pohkpremium #pochina #pobkkfirsthand #bangkokwholesale #pobangkoksupplier #bkkfirsthand #grosirbangkok #bajubangkokmurah #jualan #pobangkokpremium #suppliergrosir #pobkkpremium #onlineshopmurah #firsthand #bajuonline #bangkokfirsthand
next page →