#baliguideline

52,548 posts

Loading...
Serving scrumptious Burgers & creamylicious Shakes! Do join us for a #retrolicious dining experience — find us at Sunset Star, Lippo Mall Kuta and Sanur Arcade. 🤩 #CosmicDinerBali
Majestic sillhouette of coconut trees as the sun is slowly setting. There is always something so special about sunsets in Bali. . #UbudVillage #UbudVillageResort
The little details at The Surga
We’ve been talking a lot about the upcoming Moving into Balance Yin & Yang Retreat with Maxine Yeates (@maxineyeatesyoga ) on 12-18 May. But what actually is Yin yoga? Yin Yoga is a complementary style of yoga that focuses on the harder tissue of the joints, cartilage, fascia, bones and other areas. This kind of yoga allows the body to explore its full range of motion and stimulates the body’s natural healing response in these areas #OneworldRetreats
Babi guling on the roll @mariannetai Order one at our villa 😁
Late post Birthday party, Thank you for coming and share your time with us @lliiieee @jedinja06 & Yasmin (sorry if I spelled it wrong 😊) Wish you good health and fortune See you when we see you again😘 #birthday #birthdaycake #nicepeople #niceday #balilife #baligasm #balinesfood #bali 🌴 #baliguideline #baliindonesia #baliguide
Tirta Empul is an important temple complex and holy mountain spring, located in the village of Manukaya in central Bali. The site serves as a legendary setting of a traditional tale about good versus evil. It is also a national cultural heritage site. The complex, built circa 960 AD, is also a silent witness to the old Balinese kingdom years, particularly at the time of the Warmadewa Dynasty. Another nearby and prominent site on top of a hill is the presidential palace, Istana Tampaksiring, built during the years of the nation’s first president, Soekarno. Tirta Empul, meaning ‘holy water spring’ is actually the name of a water source located within the temple. The spring feeds various purification baths, pools and fish ponds surrounding the outer perimeter, which all flow to the Tukad Pakerisan River. Various sites throughout the region and many other archaeological relics relate to local myths and legends. As is common with Balinese temples, the Tirta Empul Temple complex has three key divisions, namely a front, secondary and inner courtyard. «««Book Your Bali Driver Now»»» -------------- Book direct to : -------------- +62857 3939 1616 -------------- ↪ WhatsApp ↪ Line ↪ WeChat ↪ Viber ------------------------ E-mail : balif1driver@gmail.com ------------------------ We are provided : --------------- ↪Airport Shuttle ↪Sightseeing Tours ↪Packages Tours ↪Nusa Penida Tours ↪Watersports Activities ↪White Water Rafting ↪ATV Quad Bike ↪Bali Safari ↪Bali Zoo ↪Snorkeling ↪Diving --------------- #balidriver #balitour #balitourdriver #baliguideline #privatetour #balitransport #balivacation #beautifulbali #wonderfulbali #baliisland #balilife #balibeach #balitrip #baligasm #balitourguide #travellife #baliphotography #travelldeeper #awsomeearth #baliholiday #solotraveller #lovebali #instatravel #englishspeakingdriver #balibestdrivertour #balisafestdriver #balifirstonedriver #instagram #travelinside .
let's have fun by eating overlooking a lush forest with family and friends. ▪️ Visit Our Website : www.senentan.villas Like Our Fanpage : https://www.facebook.com/SenetanvillasSpaResort/ ▪️ #senetanvillassparesort #senetanvillas #bali #villa #resortbali #holiday #trevelingindonesia #explorebali #balilife #visitbali #beautifulbali #privatvillabali #privatepoolvillabali #greenvilla #lovebali #luxuryvilla #onebedroomvilla #twobedroomvilla #trip #baligasm #baliguideline #restaurant #indonesia
Saturdays well spent under our the delightful charm of our vintage chandeliers…✨ We love to watch the instant joy as you marvel the treasures that embellish our walls For reservations please click the link underneath our bio #thebistrotbali
Nusa Ceningan ⠀ The South-east coast away from Bali consist of 3 islands named as Nusa Penida, Nusa Lembongan and Nusa Ceningan Island. Nusa Ceningan is the smallest one out of three. It’s near by Bali. You can get there by boat departed from Sanur or if you are currently in at Lembongan you can just get there by the bridge that connects both islands. ⠀ #thenest_hotelbali_guide ⠀ ⠀ 📸 @Irsm__ _________________ Have you been to one of those places?
Eat & Drink @ De’ Bar-ongs cafe & resto. Chose the right snack for your drink. ⠀ Oh, don’t forget about the happy hour❗️ ⠀ Buy 2, get one cocktail free❗️ _________________ ⠀ 🍹+🍹 = 🍹🍹🍹 ⠀ 📸 @maxisanchezz
U l u n D a n u T e m p l e B a l i . . . Ulun Danu Bratan Temple Bali (Indonesian: Pura Ulun Danu Bratan) is a water temple situated in the area of Lake Bratan, Bedugul Bali, Indonesia. Ulun Danu Beratan Temple is located in the village of Candikuning, Baturiti subdistrict, Tabanan regency, the distance traveled from Denpasar cityaround 56 kilometers to the north along the highway Denpasar - Singaraja . . .⠀ Amazing 📸 by @giorgiaccolla . . .⠀ Do you want to come here and buy e-tickets /e-vouchers with good price ? Please click our website www.enjoykuta.com on our bio and get special offer from us 😍😍😍 We give you special offers, so please visit our web www.enjoykuta.com . . . #enjoykuta #vacation #travelblogger #travelinbali #travel #baliguideline #bali #explorebali #exploreindonesia #beautifuldestinations #balilife #bestvacations #eticket #evoucher #baliguide #thebaliguideline #indonesia #australia #chinese #india #southkorea #uk #us #europe #ulundanu #puraulundanu
Great weather at the terraces. «««Book Your Bali Driver Now»»» -------------- Book direct to : -------------- +62857 3939 1616 -------------- ↪ WhatsApp ↪ Line ↪ WeChat ↪ Viber ------------------------ E-mail : balif1driver@gmail.com ------------------------ We are provided : --------------- ↪Airport Shuttle ↪Sightseeing Tours ↪Packages Tours ↪Nusa Penida Tours ↪Watersports Activities ↪White Water Rafting ↪ATV Quad Bike ↪Bali Safari ↪Bali Zoo ↪Snorkeling ↪Diving --------------- #balidriver #balitour #balitourdriver #baliguideline #privatetour #balitransport #balivacation #beautifulbali #wonderfulbali #baliisland #balilife #balibeach #balitrip #baligasm #balitourguide #travellife #baliphotography #travelldeeper #awsomeearth #baliholiday #solotraveller #lovebali #instatravel #englishspeakingdriver #balibestdrivertour #balisafestdriver #balifirstonedriver #instagram #travelinside .
Thanks for stay at Karana Resort Ubud kak @renamalauu. Breakfast? What breakfast do you want? We have four kinds of breakfast to make your day full of joy and happiness. Wanna try? Let's booked our villa and get special promotion 👌 Contact us : (0361)294946 reservationkaranaresortubud@gmail.com And visit our webisite www.karanaresortubud.com #explorebali #exploreubud #ubudvilla #ubudresort #ubudhotel #holidayinbali #holidayinubud #balilife #bali #ubudlife #breakfastinbali #onebedroomvilla #onebedroom #maikebali #maimelalikebali #maimelali #letsgotobali #balibible #baliguideline #baliguide #travelingdibali #travelinginubud #travelingyuk #travelingcouples #happyholidays #happyguests #breakfastinbali #floatingbreakfastbali #floaties #floatiesbali #weekendlife
Take a moment to refresh by the beach at @PierEightBali just like @Ginnymarchesini did🍹⁣ ⁣ #PierEightBali #Sanur #BeachBar #FairmontSanur #FairmontHotels
U l u n D a n u T e m p l e B a l i . . . Ulun Danu Bratan Temple Bali (Indonesian: Pura Ulun Danu Bratan) is a water temple situated in the area of Lake Bratan, Bedugul Bali, Indonesia. Ulun Danu Beratan Temple is located in the village of Candikuning, Baturiti subdistrict, Tabanan regency, the distance traveled from Denpasar cityaround 56 kilometers to the north along the highway Denpasar - Singaraja . . .⠀ Amazing 📸 by @agirlwhoblooms . . .⠀ Do you want to come here and buy e-tickets /e-vouchers with good price ? Please click our website www.enjoykuta.com on our bio and get special offer from us 😍😍😍 We give you special offers, so please visit our web www.enjoykuta.com . . . #enjoykuta #vacation #travelblogger #travelinbali #travel #baliguideline #bali #explorebali #exploreindonesia #beautifuldestinations #balilife #bestvacations #eticket #evoucher #baliguide #thebaliguideline #indonesia #australia #chinese #india #southkorea #uk #us #europe #ulundanu #puraulundanu
Ресторан сервирует буфет на lunch с фиксированной стоимостью 100.000 рупий с человека. Но с утра можно позавтракать и полюбоваться прекрасным видом на рисовые террасы и Агунг в уединении без туристов. Также есть отель, цена за ночь 65$ и 100$ в зависимости от вида. ⠀ #mahagiriresort #mahagiri #ricefieldsbali #bali #baliindonesia #baliguideline #baliguide #baliexplore #baligirl #balilife #agung
Bali bersalju, ceunah 🤣
dijepret olwh fotografer pribadi super handal. sebut saja : Mamski 🤣
🏰
salah satu water palace cantik yang ada di Bali tepatnya di karangasem 😁 aku baru tulis tentang Taman Ujung iniloh di blog, yuk mampir ke niwayananggie.com 😆
Keluarga grasa grusu 👌😁😅
🙏
Adik berkakak 😂
"saya sudah dipinggir jalan pak" ____ sebua reka adegan kalo lagi telfonan sama gojek 🤣
selalu ada cerita gak enak yang akan melengkapi kebahagiaan kita 😊 kalau ada yang ngomongin ini itu, anggap saja dia sedang gak percaya diri dengan kebahagiaannya sendiri, makanya mengusik kebahagiaan orang lain 😁
Ternyata berat juga belajar memahami karya seni 😁
Yang di Bali, yang kehabisan tempat main, mungkin bisa dicoba berkunjung kesini night, di ABBC Building lagi Ada pameran sampai tanggal 15 January besok 😁 gaada salahnya sekali-sekali berkunjung ke museum atau pameran-pameran kesenian, banyak pelajaran yang bisa kita dapatkan 👌 ______ By the way aku pake flatshoes kesayanganku dari @hello.nuku aslik secinta itu sama flatshoes nuku 💙
Kita sering lupa bersyukur sampai kita sering merasa kurang dalam hidup ini. Jangan lupa bersyukur hari ini teman-teman 😊🙏
Pose lagi di setrap disuruh skot jump 😁
Akhirnya si anak lemah main ke waterfall 🤣 spesial dicariin waterfall yang turunnya cetek sama bapake, tapi ini aja naiknya udah engap 😂
Sebentar lagi tahun baru tiba, sudah menyiapkan rencana untuk libur tahun baru?
Setidaknya pernah punya pengalaman rafting yang sungguh bikin badan rasanya mau remuk 😂
Sebuah problematika ketika harus berfoto ditempat in dikala macet melanda 😂 harus pasang muka tembok menahan maluz sukur-sukur gaada tetangga yang lewat dan mencyduck 🤣
2018 gakerasa sebentar lagi berlalu 😊 banyak pengalaman seru yang terjadi di 2018c, banyak hal-hal menyedihkan juga yang terjadi di tahun ini 😢 dari harapan ingin selesai skripsi dan ingin lulus semuanya sepertinya gagal, banyak mimpi yg harus terpaksa dikubur dulu dan semoga bisa diwujudkan di 2019, tahun terkacau dalam hidup banget karena hampir sepanjang tahun isinya nangis-nangisan 😭 tapi tetap bersyukur bisa melewati 2018 yg meskipun belum sepenuhnya berlalu dengan penuh pelajaran 🙏 terimakasih 2018 😢
Melukad 🙏 Setelah sekian otonan selalu dihabiskan di Jogja karena bukan pas libur, akhirnya waktu itu sempat juga otonan di Bali dan Melukad lagi 🙏 hal yg paling dirindu juga sejak merantau, Melukad ke Gria atau tempat-tempat Melukad, rasanya benar-benar plong setelah melukad 😢
Lemakku ginuk-ginuk, kalau ngaca jadi inget babi guling 🤣🤣🤣
Lagi nyetopin ojek, siapa tau ada yang berbaik hati ngasi tumpangan 🤣
Menyatu dengan alam 🙏😊
Menjadi “turis” di Ubud 🤣
Yang pasti jangan kesini malem-malem guys, gelap 🤣
Masih berlatarkan gunung batur 🌋
Ditemani penampakan kaki misterius 🤣 akhirnya pesut ini bisa snorekling 🧡🤣
Jadi malu diliatin gitu 😌
Salah satu tempat swing yang sempat sangat hits pada masanya 🙏 dulu pertama kali kesini benar-benar ramai banget, main swing harus antri banyak 😁 jangan berekspektasi disini banyak coklat apa ditengah perkebunan coklat ya gengs, dulu akupun mikirnya gitu, semacam rumah coklat, terus jualan serba coklat, tapi ternyata tidak 🤣🤣🤣 tapi tetep worth buat dikunjungi 😁
The dolphino 🐬
Somewhere in Lovina 🙏 setelah sunrise-an sambil berburu lumba-lumba, galupa keliling pantainya yang gakalah keren meskipun “PUANAS PUOL BEBH” 🤣🤣 selalu bahagia bisa menikmati pantai yang airnya biru jernih 🧡
Liburan menyongsong malam tahun baru setahun yang lalu 🙏😊
Sebuah perjalanan singkat ke Nusa Penida dalam rangka sembahyang 😁 sampai sekarang wishlist untuk liburan disana masih belum terealisasi juga, semoga soon 2019 bisa nyampe disana beneran ya 🙏
next page →