#balihenna

2,828 posts

Loading...
What Ever Will be Will be. . Colouring your day with your colour, glittering your passion with love, and do what you love. 🎨 Coz Life is not simsalabim abrakadabra 🎅 . Happy birthday to you all in your BIG day,  reach up what you dream of. . Glitter Tattoo Facepainting Henna Mehndi Body painting for treat your guests in your events party. . . Anastasia @balihenna Will caters all Facepainting + Bodypainting needed to entertain you all : Party Extracurriculer School ( Kids Preneur ). Wedding Expo / Festival Company Promotion Roadshow Workshop Class Private Events Company Events ( Gathering, Sunday brunch, Charity, etc ). . Share with our team by DM & Email . Be yourself Be creative Be Unique because you are limited edition. 🆎 . #birthdayparty #BikinJadiNyata #WhateverWillbeWillbe #eo #eventsinbali #partyplanner #balievent #balikidsguide #balikids #bestofbali #partykids #kidsclass #beautybali #henna #facepainting #glitter #tattoo #bodypainting #hennamehndi #hennadibali #hennaart #glittertattoo #temporarytattoo #hennatattoo #weddinghenna #uvglowinthedarkbodypainting #anastasiabodypainting #balihenna #bali .
Bride Henna in Klungkung🌳 Design by me - #Hennaby_Syafira
Looking for henna artist in Bali? We have a passion for this ancient art and we are happy to share it with you. We are available for individual appointments, parties, weddings, bazaars, corporate and educational events, etc. Please contact us below and tell us about your event. We can come to your place! Facebook: Nirvana Henna Bali Instagram: @nirvanahennabali WA: 081936061865 E-mail: nirvanahenna@gmail.com line: @fel0359c #henna #hennapengantin #jasahenna #hennadenpasar #hennadps #jasahennabali #jasahennadps #lukishenna #lukishennabali #hennasantai #bali #balihenna #hennabali #balilife #baliholiday #hennaart #hennahand #floral #sundaymarket #bazaar #hennatattoo #hennaartist #hennainbali #art #bodypainting #canggu #ubud #seminyak
I draw henna on @krisswahyuni 's hand, using @syraskins Henna cone 😍. Love the paste and it smells so good 😍😍 . . Wanna see the full design? Will share with you in the next post . . #latepost #henna #syraskins #hennacone #tulasihenna #hennabali #balihenna #hennaartists #hennapro #hennasanur #jasahennadenpasar
Im adding the gold fineglitter😍 . To book an appointment, please contact me on : WhatsApp : +6283114703371 Line : balqishassegaff Facebook : Balqish Fathoum Medinna Assegaff Gmail : balqishbimez@gmail.com . #hennawedding #hennaevent #hennaart #weddinghenna #wedding #henna #mahendi #mehendi #mehndi #hena #inai #hennaart #hennatattoo #whitehenna #whitehennawedding #weddingindonesia #hennabali #balihenna #whitehenna #hennadenpasar #denpasarhenna #wedding #balinikah #nikahbali #sanurparadisehotel #paradise #paradisehotel #hotel #balihotel #hotelbali #canggu
Simple white henna on my hand😍 . To book an appointment, please contact me on : WhatsApp : +6283114703371 Line : balqishassegaff Facebook : Balqish Fathoum Medinna Assegaff Gmail : balqishbimez@gmail.com . #hennawedding #hennaevent #hennaart #weddinghenna #wedding #henna #mahendi #mehendi #mehndi #hena #inai #hennaart #hennatattoo #whitehenna #whitehennawedding #weddingindonesia #hennabali #balihenna #whitehenna #hennadenpasar #denpasarhenna #wedding #balinikah #nikahbali #sanurparadisehotel #paradise #paradisehotel #hotel #balihotel #hotelbali #canggu
Pengen pakek aplikasi kamera kok merasa menipu diri sendiri ya? Maksudnya sih biar spot2 dimukeee tertutup oleh kecanggihan digital gituloh, mulus. Tapi kalo liat hasilnya beda -mulus- malah mrinding. yah seperti apa adanya aja engga nutup nutupi supaya terlihat bagus. Mbesok motretnya dari jauh ya. mamacih yg udah candid. . Lhawong kalo orang liat Kartunama body painting ku dengan aslinya aja sering engga percaya. . Nah apa yang sudah kucapai dalam usaha ku sendiri aja masih ada yang sangsi & mencibir. Dapat event2 besar ditanya dapet link dari siapa? Sudah Masuk puluhan media ditanya2; wartawannya yang datang meliput atau saya yang minta diliput. Helowwwwww emang gue artis papan atas pake minta diliput terus mbayar? Siapalah gue? . Be unique. Be yourself. Be creative. . Brand kurintis sendiri mulai nol dari nothing seorang pegawai telemedia CSA  di cempakaputih Jakarta, lalu kemudian kembali titik nol lagi ketika di Bali tanpa bantuan suami, tidak memakai banyak link suami di tanah kelahirannya. Benar benar jalan sendiri tanpa Nebeng nama suami. Proses itulah yang kunikmati hari demi hari, event demi event. Tidak slalu berjalan mulus. Sampai aku berani motoran sendiri kemana-mana. . Baru sekitar 2bulan kepindahan di Denpasar brand ku sudah dijejeri dengan perusahaan2 brand besar seperti bir+clothing+hotel dll bersanding di layar besar sebuah acara Marcomm nasional selama event berlangsung di Nusa Dua. . Sudah 2 tahun di Bali brand ku baru bisa tampil di panggung annualy event international ke 12. . Berkali kali dihadiahi rejeki booth di mall mall besar di Bali. . Diajak kerjasama dalam bisnis dan acara charity oleh nama besar di Bali. . Dan tak lupa ini yg paling dahsyat berkesan; rejeki ketemunya tempat spiritual yang menjadikan aku orang lebih sabar dan lebih kuat dari sebelumnya. . Nikmat berkat yang harus disyukuri penuh.  GBU All people yg sudah memberikan kesempatan semua itu pada kami, aku yakin tangan Tuhan bekerja melalui kalian yang dipilih-NYA untuk menolongku agar aku juga dapat membagi. . #MONDAY money day ... calling Events #bikinjadinyata #anastasiabodypainting #balihenna #eventsinbali
White henna for this cutie😻 . To book an appointment, please contact me on : WhatsApp : +6283114703371 Line : balqishassegaff Facebook : Balqish Fathoum Medinna Assegaff Gmail : balqishbimez@gmail.com . #hennawedding #hennaevent #hennaart #weddinghenna #wedding #henna #mahendi #mehendi #mehndi #hena #inai #hennaart #hennatattoo #whitehenna #whitehennawedding #weddingindonesia #hennabali #balihenna #whitehenna #hennadenpasar #denpasarhenna #wedding #balinikah #nikahbali #sanurparadisehotel #paradise #paradisehotel #hotel #balihotel #hotelbali #canggu
Adorn your hand with Henna. . To book an appointment, please contact us : 🔹WA : 085238262694 🔹Line : @tulasihenna 🔹Facebook: Tulasi Henna Bali 📧 tulasihennabali@gmail.com. ___________________________________________ #henna #mehndi #sanurbeach #heena #mehndibali #balilife #hennatemporary #jasahennabali #naturalhenna #tulasihenna #balitrip #visitbali #weddinginbali #exsplorebali #balibible #sanur #sanurvibes #weddinghennabali #hennainbali #hennabali #balihenna #balidaily #baliholiday #hennasanur
For Bride 💐👐 - #Hennaby_Syafira
Wedding Henna for @dian_aling 😻 (Well idk what happen with my first pict. Im too lazy to re-post it) . To book and appointment, please contact me on : WhatsApp : +6283114703371 Line : balqishassegaff Facebook : Balqish Fathoum Medinna Assegaff Gmail : balqishbimez@gmail.com . #hennabybalqishassegaff #hennawedding #hennaart #weddinghenna #wedding #henna #mahendi #mehendi #mehndi #hena #inai #hennaart #hennatattoo #naturalhenna #hennawedding #weddingindonesia #hennabali #balihenna #whitehenna #hennadenpasar #denpasarhenna #bali #kuta #canggu #hennainbali #denpasar #jasahennabali #jasahenna
next page →