#basicteeameena

3,605 posts

Loading...
[APPLESCARF] . LONG TOP LILY . Apa yang BEST tentang Long Top Lily? . - Material HIGH QUALITY COMO CREPE yang kita import khas dari luar - Confirm loose dan tak melekat dibadan. Patuh syariah gitu. - kita sediakan poket di sebelah kanan. Mudah nak letak phone nanti. - Sesuai utk mummy yg breastfeeding sebab nursing friendly - Pergelangan tangan bergetah, senang nak amik wuduk - Boleh dipakai dengan skirt/pallazo/jeans - Terdapat 5 saiz yang available S-2XL - Ada 5 warna yang menarik . . 📌HARGA LONG TOP LILY 1 helai : RM 59 3 helai : RM 150 FREE POSTAGE 1 MALAYSIA . FREE TOTE BAG 150 TERAWAL UNTUK BELIAN COMBO SAHAJA. . WS 📲 014 717 8971 NOW !! WS 📲 014 717 8971 NOW !! WS 📲 014 717 8971 NOW !! . #ASagent #ASvengers #basictee #basicteeameena #blousenursing #tunicmurah #blousemurah #blouselabuh #promosiblouse #blouselawa #blouseplain #plainblouse #blousehitam #bajulabuh #muslimahblouse #blousemuslimah #igshop #sayajual #bajumuslimah #blousetunic #tunic #blouseputih #blousewanita #blousemenyusu #blousemoden #blouseraya #blouse #instantshawl #wideshawl
[APPLESCARF] . LONG TOP LILY . Apa yang BEST tentang Long Top Lily? . - Material HIGH QUALITY COMO CREPE yang kita import khas dari luar - Confirm loose dan tak melekat dibadan. Patuh syariah gitu. - kita sediakan poket di sebelah kanan. Mudah nak letak phone nanti. - Sesuai utk mummy yg breastfeeding sebab nursing friendly - Pergelangan tangan bergetah, senang nak amik wuduk - Boleh dipakai dengan skirt/pallazo/jeans - Terdapat 5 saiz yang available S-2XL - Ada 5 warna yang menarik . . 📌HARGA LONG TOP LILY 1 helai : RM 59 3 helai : RM 150 FREE POSTAGE 1 MALAYSIA . FREE TOTE BAG 150 TERAWAL UNTUK BELIAN COMBO SAHAJA. . WS 📲 014 717 8971 NOW !! WS 📲 014 717 8971 NOW !! WS 📲 014 717 8971 NOW !! . #ASagent #ASvengers #basictee #basicteeameena #blousenursing #tunicmurah #blousemurah #blouselabuh #promosiblouse #blouselawa #blouseplain #plainblouse #blousehitam #bajulabuh #muslimahblouse #blousemuslimah #igshop #sayajual #bajumuslimah #blousetunic #tunic #blouseputih #blousewanita #blousemenyusu #blousemoden #blouseraya #blouse #instantshawl #wideshawl
[APPLESCARF] . LONG TOP LILY . Apa yang BEST tentang Long Top Lily? . - Material HIGH QUALITY COMO CREPE yang kita import khas dari luar - Confirm loose dan tak melekat dibadan. Patuh syariah gitu. - kita sediakan poket di sebelah kanan. Mudah nak letak phone nanti. - Sesuai utk mummy yg breastfeeding sebab nursing friendly - Pergelangan tangan bergetah, senang nak amik wuduk - Boleh dipakai dengan skirt/pallazo/jeans - Terdapat 5 saiz yang available S-2XL - Ada 5 warna yang menarik . . 📌HARGA LONG TOP LILY 1 helai : RM 59 3 helai : RM 150 FREE POSTAGE 1 MALAYSIA . FREE TOTE BAG 150 TERAWAL UNTUK BELIAN COMBO SAHAJA. . WS 📲 014 717 8971 NOW !! WS 📲 014 717 8971 NOW !! WS 📲 014 717 8971 NOW !! . #ASagent #ASvengers #basictee #basicteeameena #blousenursing #tunicmurah #blousemurah #blouselabuh #promosiblouse #blouselawa #blouseplain #plainblouse #blousehitam #bajulabuh #muslimahblouse #blousemuslimah #igshop #sayajual #bajumuslimah #blousetunic #tunic #blouseputih #blousewanita #blousemenyusu #blousemoden #blouseraya #blouse #instantshawl #wideshawl
[APPLESCARF] . LONG TOP LILY . Apa yang BEST tentang Long Top Lily? . - Material HIGH QUALITY COMO CREPE yang kita import khas dari luar - Confirm loose dan tak melekat dibadan. Patuh syariah gitu. - kita sediakan poket di sebelah kanan. Mudah nak letak phone nanti. - Sesuai utk mummy yg breastfeeding sebab nursing friendly - Pergelangan tangan bergetah, senang nak amik wuduk - Boleh dipakai dengan skirt/pallazo/jeans - Terdapat 5 saiz yang available S-2XL - Ada 5 warna yang menarik . . 📌HARGA LONG TOP LILY 1 helai : RM 59 3 helai : RM 150 FREE POSTAGE 1 MALAYSIA . FREE TOTE BAG 150 TERAWAL UNTUK BELIAN COMBO SAHAJA. . WS 📲 014 717 8971 NOW !! WS 📲 014 717 8971 NOW !! WS 📲 014 717 8971 NOW !! . #ASagent #ASvengers #basictee #basicteeameena #blousenursing #tunicmurah #blousemurah #blouselabuh #promosiblouse #blouselawa #blouseplain #plainblouse #blousehitam #bajulabuh #muslimahblouse #blousemuslimah #igshop #sayajual #bajumuslimah #blousetunic #tunic #blouseputih #blousewanita #blousemenyusu #blousemoden #blouseraya #blouse #instantshawl #wideshawl
[APPLESCARF] . LONG TOP LILY . Apa yang BEST tentang Long Top Lily? . - Material HIGH QUALITY COMO CREPE yang kita import khas dari luar - Confirm loose dan tak melekat dibadan. Patuh syariah gitu. - kita sediakan poket di sebelah kanan. Mudah nak letak phone nanti. - Sesuai utk mummy yg breastfeeding sebab nursing friendly - Pergelangan tangan bergetah, senang nak amik wuduk - Boleh dipakai dengan skirt/pallazo/jeans - Terdapat 5 saiz yang available S-2XL - Ada 5 warna yang menarik . . 📌HARGA LONG TOP LILY 1 helai : RM 59 3 helai : RM 150 FREE POSTAGE 1 MALAYSIA . FREE TOTE BAG 150 TERAWAL UNTUK BELIAN COMBO SAHAJA. . WS 📲 014 717 8971 NOW !! WS 📲 014 717 8971 NOW !! WS 📲 014 717 8971 NOW !! . #ASagent #ASvengers #basictee #basicteeameena #blousenursing #tunicmurah #blousemurah #blouselabuh #promosiblouse #blouselawa #blouseplain #plainblouse #blousehitam #bajulabuh #muslimahblouse #blousemuslimah #igshop #sayajual #bajumuslimah #blousetunic #tunic #blouseputih #blousewanita #blousemenyusu #blousemoden #blouseraya #blouse #instantshawl #wideshawl
[APPLESCARF] . LONG TOP LILY . Apa yang BEST tentang Long Top Lily? . - Material HIGH QUALITY COMO CREPE yang kita import khas dari luar - Confirm loose dan tak melekat dibadan. Patuh syariah gitu. - kita sediakan poket di sebelah kanan. Mudah nak letak phone nanti. - Sesuai utk mummy yg breastfeeding sebab nursing friendly - Pergelangan tangan bergetah, senang nak amik wuduk - Boleh dipakai dengan skirt/pallazo/jeans - Terdapat 5 saiz yang available S-2XL - Ada 5 warna yang menarik . . 📌HARGA LONG TOP LILY 1 helai : RM 59 3 helai : RM 150 FREE POSTAGE 1 MALAYSIA . FREE TOTE BAG 150 TERAWAL UNTUK BELIAN COMBO SAHAJA. . WS 📲 014 717 8971 NOW !! WS 📲 014 717 8971 NOW !! WS 📲 014 717 8971 NOW !! . #ASagent #ASvengers #basictee #basicteeameena #blousenursing #tunicmurah #blousemurah #blouselabuh #promosiblouse #blouselawa #blouseplain #plainblouse #blousehitam #bajulabuh #muslimahblouse #blousemuslimah #igshop #sayajual #bajumuslimah #blousetunic #tunic #blouseputih #blousewanita #blousemenyusu #blousemoden #blouseraya #blouse #instantshawl #wideshawl
Secantik nama, tampil lebih manis bergaya dengan koleksi kurung yang dititipkan sentuhan tradisional + moden 😱 . =========================== KEISTIMEWAAN KURUNG SUFII =========================== . ☘ Menggunakan fabrik Como Crepe yang berkualiti tinggi. . ☘ Design yang simple tapi memberikan impak anggun dan sopan. . ☘ Potongan yang longgar, tidak mengikut bentuk badan . ☘ Pastinya sangat selesa dipakai, tidak panas dan tidak mudah renyuk. . ☘ Nursing friendly. Zip sorok dibahagian dada. . ☘ Wuduk friendly. Zip di kedua-dua pergelangan tangan. . ☘ Shoulder pad di bahu buat tampak lebih kemas. . ☘ 5 pilihan warna yang buat awk rambang mata!! . ☘ Ada 5 saiz, S hingga XXL. . . . . . . . #apparelawo #muslimahapparel #longtopalisha #longtopmurah #longtopmuslimah #longtopblouse #longtopviral #longtopcantik #blouselabuh #kurungasiah #basicteeameena #kurungsuffi #longtopmesrawudhu #jubahmoden #jubahmuslimah #asagents #asvengers #blouseviralmalaysia #dressmurah #longtopmurah #jubahmurah #sayajual #sayajualblouse #sayajualjubah #sayajuallongtop #longtoplily #basicteaameena #kurungwarda #kurungasiah #sayajualbajukurung
Open order untuk Kurung Sufii Yang cantik bergaya macam rupawan antarabangsa ni 😱 . =========================== KEISTIMEWAAN KURUNG SUFII =========================== . ☘ Menggunakan fabrik Como Crepe yang berkualiti tinggi. . ☘ Design yang simple tapi memberikan impak anggun dan sopan. . ☘ Potongan yang longgar, tidak mengikut bentuk badan . ☘ Pastinya sangat selesa dipakai, tidak panas dan tidak mudah renyuk. . ☘ Nursing friendly. Zip sorok dibahagian dada. . ☘ Wuduk friendly. Zip di kedua-dua pergelangan tangan. . ☘ Shoulder pad di bahu buat tampak lebih kemas. . ☘ 5 pilihan warna yang buat awk rambang mata!! . ☘ Ada 5 saiz, S hingga XXL. . . . . . . . #apparelawo #muslimahapparel #longtopalisha #longtopmurah #longtopmuslimah #longtopblouse #longtopviral #longtopcantik #blouselabuh #kurungasiah #basicteeameena #kurungsuffi #longtopmesrawudhu #jubahmoden #jubahmuslimah #asagents #asvengers #blouseviralmalaysia #dressmurah #longtopmurah #jubahmurah #sayajual #sayajualblouse #sayajualjubah #sayajuallongtop #longtoplily #basicteaameena #kurungwarda #kurungasiah #sayajualbajukurung
Secantik nama, tampil lebih manis bergaya dengan koleksi kurung yang dititipkan sentuhan tradisional + moden 😱 . =========================== KEISTIMEWAAN KURUNG SUFII =========================== . ☘ Menggunakan fabrik Como Crepe yang berkualiti tinggi. . ☘ Design yang simple tapi memberikan impak anggun dan sopan. . ☘ Potongan yang longgar, tidak mengikut bentuk badan . ☘ Pastinya sangat selesa dipakai, tidak panas dan tidak mudah renyuk. . ☘ Nursing friendly. Zip sorok dibahagian dada. . ☘ Wuduk friendly. Zip di kedua-dua pergelangan tangan. . ☘ Shoulder pad di bahu buat tampak lebih kemas. . ☘ 5 pilihan warna yang buat awk rambang mata!! . ☘ Ada 5 saiz, S hingga XXL. . . . . . . . #apparelawo #muslimahapparel #longtopalisha #longtopmurah #longtopmuslimah #longtopblouse #longtopviral #longtopcantik #blouselabuh #kurungasiah #basicteeameena #kurungsuffi #longtopmesrawudhu #jubahmoden #jubahmuslimah #asagents #asvengers #blouseviralmalaysia #dressmurah #longtopmurah #jubahmurah #sayajual #sayajualblouse #sayajualjubah #sayajuallongtop #longtoplily #basicteaameena #kurungwarda #kurungasiah #sayajualbajukurung
Secantik nama, tampil lebih manis bergaya dengan koleksi kurung yang dititipkan sentuhan tradisional + moden 😱 . =========================== KEISTIMEWAAN KURUNG SUFII =========================== . ☘ Menggunakan fabrik Como Crepe yang berkualiti tinggi. . ☘ Design yang simple tapi memberikan impak anggun dan sopan. . ☘ Potongan yang longgar, tidak mengikut bentuk badan . ☘ Pastinya sangat selesa dipakai, tidak panas dan tidak mudah renyuk. . ☘ Nursing friendly. Zip sorok dibahagian dada. . ☘ Wuduk friendly. Zip di kedua-dua pergelangan tangan. . ☘ Shoulder pad di bahu buat tampak lebih kemas. . ☘ 5 pilihan warna yang buat awk rambang mata!! . ☘ Ada 5 saiz, S hingga XXL. . . . . . . . #apparelawo #muslimahapparel #longtopalisha #longtopmurah #longtopmuslimah #longtopblouse #longtopviral #longtopcantik #blouselabuh #kurungasiah #basicteeameena #kurungsuffi #longtopmesrawudhu #jubahmoden #jubahmuslimah #asagents #asvengers #blouseviralmalaysia #dressmurah #longtopmurah #jubahmurah #sayajual #sayajualblouse #sayajualjubah #sayajuallongtop #longtoplily #basicteaameena #kurungwarda #kurungasiah #sayajualbajukurung
Secantik nama, tampil lebih manis bergaya dengan koleksi kurung yang dititipkan sentuhan tradisional + moden 😱 . =========================== KEISTIMEWAAN KURUNG SUFII =========================== . ☘ Menggunakan fabrik Como Crepe yang berkualiti tinggi. . ☘ Design yang simple tapi memberikan impak anggun dan sopan. . ☘ Potongan yang longgar, tidak mengikut bentuk badan . ☘ Pastinya sangat selesa dipakai, tidak panas dan tidak mudah renyuk. . ☘ Nursing friendly. Zip sorok dibahagian dada. . ☘ Wuduk friendly. Zip di kedua-dua pergelangan tangan. . ☘ Shoulder pad di bahu buat tampak lebih kemas. . ☘ 5 pilihan warna yang buat awk rambang mata!! . ☘ Ada 5 saiz, S hingga XXL. . . . . . . . #apparelawo #muslimahapparel #longtopalisha #longtopmurah #longtopmuslimah #longtopblouse #longtopviral #longtopcantik #blouselabuh #kurungasiah #basicteeameena #kurungsuffi #longtopmesrawudhu #jubahmoden #jubahmuslimah #asagents #asvengers #blouseviralmalaysia #dressmurah #longtopmurah #jubahmurah #sayajual #sayajualblouse #sayajualjubah #sayajuallongtop #longtoplily #basicteaameena #kurungwarda #kurungasiah #sayajualbajukurung
Secantik nama, tampil lebih manis bergaya dengan koleksi kurung yang dititipkan sentuhan tradisional + moden 😱 . =========================== KEISTIMEWAAN KURUNG SUFII =========================== . ☘ Menggunakan fabrik Como Crepe yang berkualiti tinggi. . ☘ Design yang simple tapi memberikan impak anggun dan sopan. . ☘ Potongan yang longgar, tidak mengikut bentuk badan . ☘ Pastinya sangat selesa dipakai, tidak panas dan tidak mudah renyuk. . ☘ Nursing friendly. Zip sorok dibahagian dada. . ☘ Wuduk friendly. Zip di kedua-dua pergelangan tangan. . ☘ Shoulder pad di bahu buat tampak lebih kemas. . ☘ 5 pilihan warna yang buat awk rambang mata!! . ☘ Ada 5 saiz, S hingga XXL. . . . . . . . #apparelawo #muslimahapparel #longtopalisha #longtopmurah #longtopmuslimah #longtopblouse #longtopviral #longtopcantik #blouselabuh #kurungasiah #basicteeameena #kurungsuffi #longtopmesrawudhu #jubahmoden #jubahmuslimah #asagents #asvengers #blouseviralmalaysia #dressmurah #longtopmurah #jubahmurah #sayajual #sayajualblouse #sayajualjubah #sayajuallongtop #longtoplily #basicteaameena #kurungwarda #kurungasiah #sayajualbajukurung
Jubah ekslusif yang menjadi pilihan ramai. Cantik bak namanya. Tampak manis. Tampak sopan. . ======================== KEISTIMEWAAN JUBAH RAUDHAH ======================== . ✔️ DESIGN YANG EKSLUSIF Penambahan lace yg mewah pada bahagian tangan. Simple, tapi aura dia ummphh sgt! Mmg terasa exclusive bila pakai tau. . ✔️ CUTTING A YG BEST! Cutting jubah dari Applescarf ni the best! Dah la loose, takde ketat or ikut body tau. . ✔️ MATERIAL SUPERB. Kita pakai Soft Como Crepe yg diimport khas utk keselesaan pecinta jubah semua. Serap peluh dan selesa tau, pakai seharian pun rasa best. . ✔️ 7 PILIHAN WARNA WAJIB ADA. Yg mana awk dah jatuh hati? Si biru atau si maroon yg menggoda? Tapi si classy hitam wajib ada dlm almari... senang la nk match bila2 pon kan. Jangan lupa ada si manis pink jugak. Banyaakknya pilihan! . ✔️ 5 SIZE PILIHAN. Dari yg comel S hingga ke 2XL, korang boleh melaram dgn penuh yakin & cantik! Yg penting potongn longgar dan loose mmg ngam cun cantik terletak di badan. . ✔️ NURSING & WUDUK FRIENDLY. Kita tak lupa letakkan zip sorok di bahagian dada & kedua pergelangan tangan utk mudah mummy2 pakai walaupun kena BF anak xkira masa. Dan nk solat dkt luar pon takde masalah, senang je nk sinsing tangan tu amik wuduk tau. . . . . . . #apparelawo #muslimahapparel #longtopalisha #longtopmurah #longtopmuslimah #longtopblouse #longtopviral #longtopcantik #blouselabuh #kurungasiah #basicteeameena #kurungsuffi #longtopmesrawudhu #jubahmoden #jubahmuslimah #asagents #asvengers #blouseviralmalaysia #dressmurah #longtopmurah #jubahmurah #sayajual #sayajualblouse #sayajualjubah #sayajuallongtop #longtoplily #basicteaameena #kurungwarda #kurungasiah #sayajualbajukurung
Open order untuk Jubah Raudhah. Boleh swipe tepi untuk tengok size chart 🤗 . ======================== KEISTIMEWAAN JUBAH RAUDHAH ======================== . ✔️ DESIGN YANG EKSLUSIF Penambahan lace yg mewah pada bahagian tangan. Simple, tapi aura dia ummphh sgt! Mmg terasa exclusive bila pakai tau. . ✔️ CUTTING A YG BEST! Cutting jubah dari Applescarf ni the best! Dah la loose, takde ketat or ikut body tau. . ✔️ MATERIAL SUPERB. Kita pakai Soft Como Crepe yg diimport khas utk keselesaan pecinta jubah semua. Serap peluh dan selesa tau, pakai seharian pun rasa best. . ✔️ 7 PILIHAN WARNA WAJIB ADA. Yg mana awk dah jatuh hati? Si biru atau si maroon yg menggoda? Tapi si classy hitam wajib ada dlm almari... senang la nk match bila2 pon kan. Jangan lupa ada si manis pink jugak. Banyaakknya pilihan! . ✔️ 5 SIZE PILIHAN. Dari yg comel S hingga ke 2XL, korang boleh melaram dgn penuh yakin & cantik! Yg penting potongn longgar dan loose mmg ngam cun cantik terletak di badan. . ✔️ NURSING & WUDUK FRIENDLY. Kita tak lupa letakkan zip sorok di bahagian dada & kedua pergelangan tangan utk mudah mummy2 pakai walaupun kena BF anak xkira masa. Dan nk solat dkt luar pon takde masalah, senang je nk sinsing tangan tu amik wuduk tau. . . . . . . . #apparelawo #muslimahapparel #longtopalisha #longtopmurah #longtopmuslimah #longtopblouse #longtopviral #longtopcantik #blouselabuh #kurungasiah #basicteeameena #kurungsuffi #longtopmesrawudhu #jubahmoden #jubahmuslimah #asagents #asvengers #blouseviralmalaysia #dressmurah #longtopmurah #jubahmurah #sayajual #sayajualblouse #sayajualjubah #sayajuallongtop #longtoplily #basicteaameena #kurungwarda #kurungasiah #sayajualbajukurung
Jubah ekslusif yang menjadi pilihan ramai. Cantik bak namanya. Tampak manis. Tampak sopan. . ======================== KEISTIMEWAAN JUBAH RAUDHAH ======================== . ✔️ DESIGN YANG EKSLUSIF Penambahan lace yg mewah pada bahagian tangan. Simple, tapi aura dia ummphh sgt! Mmg terasa exclusive bila pakai tau. . ✔️ CUTTING A YG BEST! Cutting jubah dari Applescarf ni the best! Dah la loose, takde ketat or ikut body tau. . ✔️ MATERIAL SUPERB. Kita pakai Soft Como Crepe yg diimport khas utk keselesaan pecinta jubah semua. Serap peluh dan selesa tau, pakai seharian pun rasa best. . ✔️ 7 PILIHAN WARNA WAJIB ADA. Yg mana awk dah jatuh hati? Si biru atau si maroon yg menggoda? Tapi si classy hitam wajib ada dlm almari... senang la nk match bila2 pon kan. Jangan lupa ada si manis pink jugak. Banyaakknya pilihan! . ✔️ 5 SIZE PILIHAN. Dari yg comel S hingga ke 2XL, korang boleh melaram dgn penuh yakin & cantik! Yg penting potongn longgar dan loose mmg ngam cun cantik terletak di badan. . ✔️ NURSING & WUDUK FRIENDLY. Kita tak lupa letakkan zip sorok di bahagian dada & kedua pergelangan tangan utk mudah mummy2 pakai walaupun kena BF anak xkira masa. Dan nk solat dkt luar pon takde masalah, senang je nk sinsing tangan tu amik wuduk tau. . . . . . . . #apparelawo #muslimahapparel #longtopalisha #longtopmurah #longtopmuslimah #longtopblouse #longtopviral #longtopcantik #blouselabuh #kurungasiah #basicteeameena #kurungsuffi #longtopmesrawudhu #jubahmoden #jubahmuslimah #asagents #asvengers #blouseviralmalaysia #dressmurah #longtopmurah #jubahmurah #sayajual #sayajualblouse #sayajualjubah #sayajuallongtop #longtoplily #basicteaameena #kurungwarda #kurungasiah #sayajualbajukurung
Jubah ekslusif yang menjadi pilihan ramai. Cantik bak namanya. Tampak manis. Tampak sopan. . ======================== KEISTIMEWAAN JUBAH RAUDHAH ======================== . ✔️ DESIGN YANG EKSLUSIF Penambahan lace yg mewah pada bahagian tangan. Simple, tapi aura dia ummphh sgt! Mmg terasa exclusive bila pakai tau. . ✔️ CUTTING A YG BEST! Cutting jubah dari Applescarf ni the best! Dah la loose, takde ketat or ikut body tau. . ✔️ MATERIAL SUPERB. Kita pakai Soft Como Crepe yg diimport khas utk keselesaan pecinta jubah semua. Serap peluh dan selesa tau, pakai seharian pun rasa best. . ✔️ 7 PILIHAN WARNA WAJIB ADA. Yg mana awk dah jatuh hati? Si biru atau si maroon yg menggoda? Tapi si classy hitam wajib ada dlm almari... senang la nk match bila2 pon kan. Jangan lupa ada si manis pink jugak. Banyaakknya pilihan! . ✔️ 5 SIZE PILIHAN. Dari yg comel S hingga ke 2XL, korang boleh melaram dgn penuh yakin & cantik! Yg penting potongn longgar dan loose mmg ngam cun cantik terletak di badan. . ✔️ NURSING & WUDUK FRIENDLY. Kita tak lupa letakkan zip sorok di bahagian dada & kedua pergelangan tangan utk mudah mummy2 pakai walaupun kena BF anak xkira masa. Dan nk solat dkt luar pon takde masalah, senang je nk sinsing tangan tu amik wuduk tau. . . . . . . . #apparelawo #muslimahapparel #longtopalisha #longtopmurah #longtopmuslimah #longtopblouse #longtopviral #longtopcantik #blouselabuh #kurungasiah #basicteeameena #kurungsuffi #longtopmesrawudhu #jubahmoden #jubahmuslimah #asagents #asvengers #blouseviralmalaysia #dressmurah #longtopmurah #jubahmurah #sayajual #sayajualblouse #sayajualjubah #sayajuallongtop #longtoplily #basicteaameena #kurungwarda #kurungasiah #sayajualbajukurung
Jubah ekslusif yang menjadi pilihan ramai. Cantik bak namanya. Tampak manis. Tampak sopan. . ======================== KEISTIMEWAAN JUBAH RAUDHAH ======================== . ✔️ DESIGN YANG EKSLUSIF Penambahan lace yg mewah pada bahagian tangan. Simple, tapi aura dia ummphh sgt! Mmg terasa exclusive bila pakai tau. . ✔️ CUTTING A YG BEST! Cutting jubah dari Applescarf ni the best! Dah la loose, takde ketat or ikut body tau. . ✔️ MATERIAL SUPERB. Kita pakai Soft Como Crepe yg diimport khas utk keselesaan pecinta jubah semua. Serap peluh dan selesa tau, pakai seharian pun rasa best. . ✔️ 7 PILIHAN WARNA WAJIB ADA. Yg mana awk dah jatuh hati? Si biru atau si maroon yg menggoda? Tapi si classy hitam wajib ada dlm almari... senang la nk match bila2 pon kan. Jangan lupa ada si manis pink jugak. Banyaakknya pilihan! . ✔️ 5 SIZE PILIHAN. Dari yg comel S hingga ke 2XL, korang boleh melaram dgn penuh yakin & cantik! Yg penting potongn longgar dan loose mmg ngam cun cantik terletak di badan. . ✔️ NURSING & WUDUK FRIENDLY. Kita tak lupa letakkan zip sorok di bahagian dada & kedua pergelangan tangan utk mudah mummy2 pakai walaupun kena BF anak xkira masa. Dan nk solat dkt luar pon takde masalah, senang je nk sinsing tangan tu amik wuduk tau. . . . . . . . #apparelawo #muslimahapparel #longtopalisha #longtopmurah #longtopmuslimah #longtopblouse #longtopviral #longtopcantik #blouselabuh #kurungasiah #basicteeameena #kurungsuffi #longtopmesrawudhu #jubahmoden #jubahmuslimah #asagents #asvengers #blouseviralmalaysia #dressmurah #longtopmurah #jubahmurah #sayajual #sayajualblouse #sayajualjubah #sayajuallongtop #longtoplily #basicteaameena #kurungwarda #kurungasiah #sayajualbajukurung
Jubah ekslusif yang menjadi pilihan ramai. Cantik bak namanya. Tampak manis. Tampak sopan. . ======================== KEISTIMEWAAN JUBAH RAUDHAH ======================== . ✔️ DESIGN YANG EKSLUSIF Penambahan lace yg mewah pada bahagian tangan. Simple, tapi aura dia ummphh sgt! Mmg terasa exclusive bila pakai tau. . ✔️ CUTTING A YG BEST! Cutting jubah dari Applescarf ni the best! Dah la loose, takde ketat or ikut body tau. . ✔️ MATERIAL SUPERB. Kita pakai Soft Como Crepe yg diimport khas utk keselesaan pecinta jubah semua. Serap peluh dan selesa tau, pakai seharian pun rasa best. . ✔️ 7 PILIHAN WARNA WAJIB ADA. Yg mana awk dah jatuh hati? Si biru atau si maroon yg menggoda? Tapi si classy hitam wajib ada dlm almari... senang la nk match bila2 pon kan. Jangan lupa ada si manis pink jugak. Banyaakknya pilihan! . ✔️ 5 SIZE PILIHAN. Dari yg comel S hingga ke 2XL, korang boleh melaram dgn penuh yakin & cantik! Yg penting potongn longgar dan loose mmg ngam cun cantik terletak di badan. . ✔️ NURSING & WUDUK FRIENDLY. Kita tak lupa letakkan zip sorok di bahagian dada & kedua pergelangan tangan utk mudah mummy2 pakai walaupun kena BF anak xkira masa. Dan nk solat dkt luar pon takde masalah, senang je nk sinsing tangan tu amik wuduk tau. . . . . . . . #apparelawo #muslimahapparel #longtopalisha #longtopmurah #longtopmuslimah #longtopblouse #longtopviral #longtopcantik #blouselabuh #kurungasiah #basicteeameena #kurungsuffi #longtopmesrawudhu #jubahmoden #jubahmuslimah #asagents #asvengers #blouseviralmalaysia #dressmurah #longtopmurah #jubahmurah #sayajual #sayajualblouse #sayajualjubah #sayajuallongtop #longtoplily #basicteaameena #kurungwarda #kurungasiah #sayajualbajukurung
Jubah ekslusif yang menjadi pilihan ramai. Cantik bak namanya. Tampak manis. Tampak sopan. . ======================== KEISTIMEWAAN JUBAH RAUDHAH ======================== . ✔️ DESIGN YANG EKSLUSIF Penambahan lace yg mewah pada bahagian tangan. Simple, tapi aura dia ummphh sgt! Mmg terasa exclusive bila pakai tau. . ✔️ CUTTING A YG BEST! Cutting jubah dari Applescarf ni the best! Dah la loose, takde ketat or ikut body tau. . ✔️ MATERIAL SUPERB. Kita pakai Soft Como Crepe yg diimport khas utk keselesaan pecinta jubah semua. Serap peluh dan selesa tau, pakai seharian pun rasa best. . ✔️ 7 PILIHAN WARNA WAJIB ADA. Yg mana awk dah jatuh hati? Si biru atau si maroon yg menggoda? Tapi si classy hitam wajib ada dlm almari... senang la nk match bila2 pon kan. Jangan lupa ada si manis pink jugak. Banyaakknya pilihan! . ✔️ 5 SIZE PILIHAN. Dari yg comel S hingga ke 2XL, korang boleh melaram dgn penuh yakin & cantik! Yg penting potongn longgar dan loose mmg ngam cun cantik terletak di badan. . ✔️ NURSING & WUDUK FRIENDLY. Kita tak lupa letakkan zip sorok di bahagian dada & kedua pergelangan tangan utk mudah mummy2 pakai walaupun kena BF anak xkira masa. Dan nk solat dkt luar pon takde masalah, senang je nk sinsing tangan tu amik wuduk tau. . . . . . . . #apparelawo #muslimahapparel #longtopalisha #longtopmurah #longtopmuslimah #longtopblouse #longtopviral #longtopcantik #blouselabuh #kurungasiah #basicteeameena #kurungsuffi #longtopmesrawudhu #jubahmoden #jubahmuslimah #asagents #asvengers #blouseviralmalaysia #dressmurah #longtopmurah #jubahmurah #sayajual #sayajualblouse #sayajualjubah #sayajuallongtop #longtoplily #basicteaameena #kurungwarda #kurungasiah #sayajualbajukurung
Jubah ekslusif yang menjadi pilihan ramai. Cantik bak namanya. Tampak manis. Tampak sopan. . ======================== KEISTIMEWAAN JUBAH RAUDHAH ======================== . ✔️ DESIGN YANG EKSLUSIF Penambahan lace yg mewah pada bahagian tangan. Simple, tapi aura dia ummphh sgt! Mmg terasa exclusive bila pakai tau. . ✔️ CUTTING A YG BEST! Cutting jubah dari Applescarf ni the best! Dah la loose, takde ketat or ikut body tau. . ✔️ MATERIAL SUPERB. Kita pakai Soft Como Crepe yg diimport khas utk keselesaan pecinta jubah semua. Serap peluh dan selesa tau, pakai seharian pun rasa best. . ✔️ 7 PILIHAN WARNA WAJIB ADA. Yg mana awk dah jatuh hati? Si biru atau si maroon yg menggoda? Tapi si classy hitam wajib ada dlm almari... senang la nk match bila2 pon kan. Jangan lupa ada si manis pink jugak. Banyaakknya pilihan! . ✔️ 5 SIZE PILIHAN. Dari yg comel S hingga ke 2XL, korang boleh melaram dgn penuh yakin & cantik! Yg penting potongn longgar dan loose mmg ngam cun cantik terletak di badan. . ✔️ NURSING & WUDUK FRIENDLY. Kita tak lupa letakkan zip sorok di bahagian dada & kedua pergelangan tangan utk mudah mummy2 pakai walaupun kena BF anak xkira masa. Dan nk solat dkt luar pon takde masalah, senang je nk sinsing tangan tu amik wuduk tau. . . Klik link di bio untuk order 😘 . . . . . #apparelawo #muslimahapparel #longtopalisha #longtopmurah #longtopmuslimah #longtopblouse #longtopviral #longtopcantik #blouselabuh #kurungasiah #basicteeameena #kurungsuffi #longtopmesrawudhu #jubahmoden #jubahmuslimah #asagents #asvengers #blouseviralmalaysia #dressmurah #longtopmurah #jubahmurah #sayajual #sayajualblouse #sayajualjubah #sayajuallongtop #longtoplily #basicteaameena #kurungwarda #kurungasiah #sayajualbajukurung
Rare nya warna moss green ni. Moss green ni macam olive green tau 😍 Material : Moss Crepe Serap peluh, ironless, tak mudah kedut, SELESA sgt pakai! Harga RM69 FREE POSTAGE . ✔ Zip dihadapan baju. Nursing friendly. ✔ Poket (Sebelah Kanan) ✔ Cutting baju longgar. Tak ketat. Patuh syariah. ✔ Ada shoulder pad bahagian bahu. . 📲 Whatsapp 011-32500244 😃 Mention item, warna dan saiz. . #sayajual #blouse #blouseborong #blouselabuh #blousemurah #tshirtlabuh #blousemuslimah #nursingfriendlyblouse #blousenursingfriendly #basictee #blousefrontzip #basicteemurah #blouseironless #basicteeameena #ironlessblouse #plainblouse #blouseplain #like4like #likeforlike #fashion #hijab #likeforfollow #terapiinstagram #ajimaura
Happy Weekends #ASvengers . Ada yang nak cari baju untuk travel? Cikzee suggest korang mesti try Ameena Basic Tee sebab materialnya memang ANTI KEDUT. Dah tak perlu fikir nak iron baju, terus pakai dan enjoy 😜 - #basicteeameena #blousemosscrepe #blouseantikedut #blousetravel
Happy Weekends #ASvengers . Ada yang nak cari baju untuk travel? Kak Ren suggest korang mesti try Ameena Basic Tee sebab materialnya memang ANTI KEDUT. Dah tak perlu fikir nak iron baju, terus pakai dan enjoy 😜 . . . Untuk dapatkan Basic Tee Ameena korang boleh terus order melalui #ASagent sahaja 😉 . . #basicteeameena #blousemosscrepe #blouseantikedut #blousetravel #applescarf
[APPLESCARF] . LONG TOP LILY . Apa yang BEST tentang Long Top Lily? . - Material HIGH QUALITY COMO CREPE yang kita import khas dari luar - Confirm loose dan tak melekat dibadan. Patuh syariah gitu. - kita sediakan poket di sebelah kanan. Mudah nak letak phone nanti. - Sesuai utk mummy yg breastfeeding sebab nursing friendly - Pergelangan tangan bergetah, senang nak amik wuduk - Boleh dipakai dengan skirt/pallazo/jeans - Terdapat 5 saiz yang available S-2XL - Ada 5 warna yang menarik . . 📌HARGA LONG TOP LILY 1 helai : RM 59 3 helai : RM 150 FREE POSTAGE 1 MALAYSIA . FREE TOTE BAG 150 TERAWAL UNTUK BELIAN COMBO SAHAJA. . WS 📲 014 717 8971 NOW !! WS 📲 014 717 8971 NOW !! WS 📲 014 717 8971 NOW !! . #ASagent #ASvengers #basictee #basicteeameena #blousenursing #tunicmurah #blousemurah #blouselabuh #promosiblouse #blouselawa #blouseplain #plainblouse #blousehitam #bajulabuh #muslimahblouse #blousemuslimah #igshop #sayajual #bajumuslimah #blousetunic #tunic #blouseputih #blousewanita #blousemenyusu #blousemoden #blouseraya #blouse #instantshawl #wideshawl
[APPLESCARF] . LONG TOP LILY . Apa yang BEST tentang Long Top Lily? . - Material HIGH QUALITY COMO CREPE yang kita import khas dari luar - Confirm loose dan tak melekat dibadan. Patuh syariah gitu. - kita sediakan poket di sebelah kanan. Mudah nak letak phone nanti. - Sesuai utk mummy yg breastfeeding sebab nursing friendly - Pergelangan tangan bergetah, senang nak amik wuduk - Boleh dipakai dengan skirt/pallazo/jeans - Terdapat 5 saiz yang available S-2XL - Ada 5 warna yang menarik . . 📌HARGA LONG TOP LILY 1 helai : RM 59 3 helai : RM 150 FREE POSTAGE 1 MALAYSIA . FREE TOTE BAG 150 TERAWAL UNTUK BELIAN COMBO SAHAJA. . WS 📲 014 717 8971 NOW !! WS 📲 014 717 8971 NOW !! WS 📲 014 717 8971 NOW !! . #ASagent #ASvengers #basictee #basicteeameena #blousenursing #tunicmurah #blousemurah #blouselabuh #promosiblouse #blouselawa #blouseplain #plainblouse #blousehitam #bajulabuh #muslimahblouse #blousemuslimah #igshop #sayajual #bajumuslimah #blousetunic #tunic #blouseputih #blousewanita #blousemenyusu #blousemoden #blouseraya #blouse #instantshawl #wideshawl
[APPLESCARF] . LONG TOP LILY . Apa yang BEST tentang Long Top Lily? . - Material HIGH QUALITY COMO CREPE yang kita import khas dari luar - Confirm loose dan tak melekat dibadan. Patuh syariah gitu. - kita sediakan poket di sebelah kanan. Mudah nak letak phone nanti. - Sesuai utk mummy yg breastfeeding sebab nursing friendly - Pergelangan tangan bergetah, senang nak amik wuduk - Boleh dipakai dengan skirt/pallazo/jeans - Terdapat 5 saiz yang available S-2XL - Ada 5 warna yang menarik . . 📌HARGA LONG TOP LILY 1 helai : RM 59 3 helai : RM 150 FREE POSTAGE 1 MALAYSIA . FREE TOTE BAG 150 TERAWAL UNTUK BELIAN COMBO SAHAJA. . WS 📲 014 717 8971 NOW !! WS 📲 014 717 8971 NOW !! WS 📲 014 717 8971 NOW !! . #ASagent #ASvengers #basictee #basicteeameena #blousenursing #tunicmurah #blousemurah #blouselabuh #promosiblouse #blouselawa #blouseplain #plainblouse #blousehitam #bajulabuh #muslimahblouse #blousemuslimah #igshop #sayajual #bajumuslimah #blousetunic #tunic #blouseputih #blousewanita #blousemenyusu #blousemoden #blouseraya #blouse #instantshawl #wideshawl
[APPLESCARF] . LONG TOP LILY . Apa yang BEST tentang Long Top Lily? . - Material HIGH QUALITY COMO CREPE yang kita import khas dari luar - Confirm loose dan tak melekat dibadan. Patuh syariah gitu. - kita sediakan poket di sebelah kanan. Mudah nak letak phone nanti. - Sesuai utk mummy yg breastfeeding sebab nursing friendly - Pergelangan tangan bergetah, senang nak amik wuduk - Boleh dipakai dengan skirt/pallazo/jeans - Terdapat 5 saiz yang available S-2XL - Ada 5 warna yang menarik . . 📌HARGA LONG TOP LILY 1 helai : RM 59 3 helai : RM 150 FREE POSTAGE 1 MALAYSIA . FREE TOTE BAG 150 TERAWAL UNTUK BELIAN COMBO SAHAJA. . WS 📲 014 717 8971 NOW !! WS 📲 014 717 8971 NOW !! WS 📲 014 717 8971 NOW !! . #ASagent #ASvengers #basictee #basicteeameena #blousenursing #tunicmurah #blousemurah #blouselabuh #promosiblouse #blouselawa #blouseplain #plainblouse #blousehitam #bajulabuh #muslimahblouse #blousemuslimah #igshop #sayajual #bajumuslimah #blousetunic #tunic #blouseputih #blousewanita #blousemenyusu #blousemoden #blouseraya #blouse #instantshawl #wideshawl
[APPLESCARF] . LONG TOP LILY . Apa yang BEST tentang Long Top Lily? . - Material HIGH QUALITY COMO CREPE yang kita import khas dari luar - Confirm loose dan tak melekat dibadan. Patuh syariah gitu. - kita sediakan poket di sebelah kanan. Mudah nak letak phone nanti. - Sesuai utk mummy yg breastfeeding sebab nursing friendly - Pergelangan tangan bergetah, senang nak amik wuduk - Boleh dipakai dengan skirt/pallazo/jeans - Terdapat 5 saiz yang available S-2XL - Ada 5 warna yang menarik . . 📌HARGA LONG TOP LILY 1 helai : RM 59 3 helai : RM 150 FREE POSTAGE 1 MALAYSIA . FREE TOTE BAG 150 TERAWAL UNTUK BELIAN COMBO SAHAJA. . WS 📲 014 717 8971 NOW !! WS 📲 014 717 8971 NOW !! WS 📲 014 717 8971 NOW !! . #ASagent #ASvengers #basictee #basicteeameena #blousenursing #tunicmurah #blousemurah #blouselabuh #promosiblouse #blouselawa #blouseplain #plainblouse #blousehitam #bajulabuh #muslimahblouse #blousemuslimah #igshop #sayajual #bajumuslimah #blousetunic #tunic #blouseputih #blousewanita #blousemenyusu #blousemoden #blouseraya #blouse #instantshawl #wideshawl
[APPLESCARF] . LONG TOP LILY . Apa yang BEST tentang Long Top Lily? . - Material HIGH QUALITY COMO CREPE yang kita import khas dari luar - Confirm loose dan tak melekat dibadan. Patuh syariah gitu. - kita sediakan poket di sebelah kanan. Mudah nak letak phone nanti. - Sesuai utk mummy yg breastfeeding sebab nursing friendly - Pergelangan tangan bergetah, senang nak amik wuduk - Boleh dipakai dengan skirt/pallazo/jeans - Terdapat 5 saiz yang available S-2XL - Ada 5 warna yang menarik . . 📌HARGA LONG TOP LILY 1 helai : RM 59 3 helai : RM 150 FREE POSTAGE 1 MALAYSIA . FREE TOTE BAG 150 TERAWAL UNTUK BELIAN COMBO SAHAJA. . WS 📲 014 717 8971 NOW !! WS 📲 014 717 8971 NOW !! WS 📲 014 717 8971 NOW !! . #ASagent #ASvengers #basictee #basicteeameena #blousenursing #tunicmurah #blousemurah #blouselabuh #promosiblouse #blouselawa #blouseplain #plainblouse #blousehitam #bajulabuh #muslimahblouse #blousemuslimah #igshop #sayajual #bajumuslimah #blousetunic #tunic #blouseputih #blousewanita #blousemenyusu #blousemoden #blouseraya #blouse #instantshawl #wideshawl
[APPLESCARF] . LONG TOP LILY . Apa yang BEST tentang Long Top Lily? . - Material HIGH QUALITY COMO CREPE yang kita import khas dari luar - Confirm loose dan tak melekat dibadan. Patuh syariah gitu. - kita sediakan poket di sebelah kanan. Mudah nak letak phone nanti. - Sesuai utk mummy yg breastfeeding sebab nursing friendly - Pergelangan tangan bergetah, senang nak amik wuduk - Boleh dipakai dengan skirt/pallazo/jeans - Terdapat 5 saiz yang available S-2XL - Ada 5 warna yang menarik . . 📌HARGA LONG TOP LILY 1 helai : RM 59 3 helai : RM 150 FREE POSTAGE 1 MALAYSIA . FREE TOTE BAG 150 TERAWAL UNTUK BELIAN COMBO SAHAJA. . WS 📲 014 717 8971 NOW !! WS 📲 014 717 8971 NOW !! WS 📲 014 717 8971 NOW !! . #ASagent #ASvengers #basictee #basicteeameena #blousenursing #tunicmurah #blousemurah #blouselabuh #promosiblouse #blouselawa #blouseplain #plainblouse #blousehitam #bajulabuh #muslimahblouse #blousemuslimah #igshop #sayajual #bajumuslimah #blousetunic #tunic #blouseputih #blousewanita #blousemenyusu #blousemoden #blouseraya #blouse #instantshawl #wideshawl
[APPLESCARF] . LONG TOP LILY . Apa yang BEST tentang Long Top Lily? . - Material HIGH QUALITY COMO CREPE yang kita import khas dari luar - Confirm loose dan tak melekat dibadan. Patuh syariah gitu. - kita sediakan poket di sebelah kanan. Mudah nak letak phone nanti. - Sesuai utk mummy yg breastfeeding sebab nursing friendly - Pergelangan tangan bergetah, senang nak amik wuduk - Boleh dipakai dengan skirt/pallazo/jeans - Terdapat 5 saiz yang available S-2XL - Ada 5 warna yang menarik . . 📌HARGA LONG TOP LILY 1 helai : RM 59 3 helai : RM 150 FREE POSTAGE 1 MALAYSIA . FREE TOTE BAG 150 TERAWAL UNTUK BELIAN COMBO SAHAJA. . WS 📲 014 717 8971 NOW !! WS 📲 014 717 8971 NOW !! WS 📲 014 717 8971 NOW !! . #ASagent #ASvengers #basictee #basicteeameena #blousenursing #tunicmurah #blousemurah #blouselabuh #promosiblouse #blouselawa #blouseplain #plainblouse #blousehitam #bajulabuh #muslimahblouse #blousemuslimah #igshop #sayajual #bajumuslimah #blousetunic #tunic #blouseputih #blousewanita #blousemenyusu #blousemoden #blouseraya #blouse #instantshawl #wideshawl
Manisnya warna purple ni 😍 Material : Moss Crepe Serap peluh, ironless, tak mudah kedut, SELESA sgt pakai! Harga RM69 FREE POSTAGE . ✔ Zip dihadapan baju. Nursing friendly. ✔ Poket (Sebelah Kanan) ✔ Cutting baju longgar. Tak ketat. Patuh syariah. ✔ Ada shoulder pad bahagian bahu. . 📲 Whatsapp 011-32500244 😃 Mention item, warna dan saiz. . #sayajual #blouse #blouseborong #blouselabuh #blousemurah #tshirtlabuh #blousemuslimah #nursingfriendlyblouse #blousenursingfriendly #basictee #blousefrontzip #basicteemurah #basicteeameena #ironlessblouse #plainblouse #blouseplain #blousetakpayahgosok
Blouse plain simple hot selling! Ramai dah customer repeat order 🔥😍 . Material : High Quality Import Moss Crepe. Serap peluh, ironless, tak mudah kedut, SELESA sgt pakai! RM69 FREE POS SEM & SS . ✔ Zip dihadapan baju. Nursing friendly. ✔ Poket (Sebelah Kanan) ✔ Cutting baju longgar. Tak ketat. Patuh syariah. ✔ Ada shoulder pad bahagian bahu. . 📲 Whatsapp 011-32500244 😃 Mention item, warna dan saiz. . #sayajual #blouse #blouseborong #blouselabuh #blousemurah #tshirtlabuh #nursingfriendlyblouse #blousemuslimah #breastfeedingfriendly #basictee #basicteemurah #basicteeameena #blouseapplescarf #ironlessblouse #plainblouse #blouseplain #blousetakpayahiron
. 🌸Basic Tee Ameena🌸 . ✔️ High Quality Import Moss Crepe. ✔️ Tak Perlu Iron. ✔️ Tak Mudah Kedut. ✔️ Cutting baju yg longgar. ✔️ Tak Ketat. ✔️ Size S - 2XL. ✔️ 14 warna menggoda jiwa. ✔️ Ada shoulder pad bahagian bahu. ✔️ Nursing friendly. Ada zip sorok kt dada. ✔️ Ada poket bahagian kanan. ✔️ Patuh syariah. ✔️Serap peluh dan SELESA sgt pakai! ✔️ Sesuai sgt utk geng mak_mak , kaki travel, student dan org pegi opis pon beh mix match pakai skirt! ✔️ Jimat elektrik tak payah iron 😋. ✔️Jimat masa, #sarungjerteruscantik . . Harga ; Rm69 Free postage sm ss . . Order Whatsapp : 014 503 4275 . *Please be informed colour may differ due the factor of lighting and camera. #bajuironless #takperluiron #bajutravel #basictee #feedbackameena #basicteeameena #bajubaru #designterkini #longtops #butikmuslimahaddin #teamapplescarf #bajuplain #bajumuslimah #bajulabuh #Feedbackapplescarf #grouping #asvengers #ASagent #blouselabuh #blousemuslimah #blousecantik #blouses #blousemuslimahmurah #blouseplain #blousehijab #blouseraya #blousekerja #blousewudhufriendly #longtopmurah
. 🌸Basic Tee Ameena🌸 . ✔️ High Quality Import Moss Crepe. ✔️ Tak Perlu Iron. ✔️ Tak Mudah Kedut. ✔️ Cutting baju yg longgar. ✔️ Tak Ketat. ✔️ Size S - 2XL. ✔️ 14 warna menggoda jiwa. ✔️ Ada shoulder pad bahagian bahu. ✔️ Nursing friendly. Ada zip sorok kt dada. ✔️ Ada poket bahagian kanan. ✔️ Patuh syariah. ✔️Serap peluh dan SELESA sgt pakai! ✔️ Sesuai sgt utk geng mak_mak , kaki travel, student dan org pegi opis pon beh mix match pakai skirt! ✔️ Jimat elektrik tak payah iron 😋. ✔️Jimat masa, #sarungjerteruscantik . . Harga ; Rm69 Free postage sm ss . . Order Whatsapp : 014 503 4275 . *Please be informed colour may differ due the factor of lighting and camera. #bajuironless #takperluiron #bajutravel #basictee #feedbackameena #basicteeameena #bajubaru #designterkini #longtops #butikmuslimahaddin #teamapplescarf #bajuplain #bajumuslimah #bajulabuh #Feedbackapplescarf #grouping #asvengers #ASagent #blouselabuh #blousemuslimah #blousecantik #blouses #blousemuslimahmurah #blouseplain #blousehijab #blouseraya #blousekerja #blousewudhufriendly #longtopmurah
. 🌸Basic Tee Ameena🌸 . ✔️ High Quality Import Moss Crepe. ✔️ Tak Perlu Iron. ✔️ Tak Mudah Kedut. ✔️ Cutting baju yg longgar. ✔️ Tak Ketat. ✔️ Size S - 2XL. ✔️ 14 warna menggoda jiwa. ✔️ Ada shoulder pad bahagian bahu. ✔️ Nursing friendly. Ada zip sorok kt dada. ✔️ Ada poket bahagian kanan. ✔️ Patuh syariah. ✔️Serap peluh dan SELESA sgt pakai! ✔️ Sesuai sgt utk geng mak_mak , kaki travel, student dan org pegi opis pon beh mix match pakai skirt! ✔️ Jimat elektrik tak payah iron 😋. ✔️Jimat masa, #sarungjerteruscantik . . Harga ; Rm69 Free postage sm ss . . Order Whatsapp : 014 503 4275 . *Please be informed colour may differ due the factor of lighting and camera. #bajuironless #takperluiron #bajutravel #basictee #feedbackameena #basicteeameena #bajubaru #designterkini #longtops #butikmuslimahaddin #teamapplescarf #bajuplain #bajumuslimah #bajulabuh #Feedbackapplescarf #grouping #asvengers #ASagent #blouselabuh #blousemuslimah #blousecantik #blouses #blousemuslimahmurah #blouseplain #blousehijab #blouseraya #blousekerja #blousewudhufriendly #longtopmurah
. 🌸Basic Tee Ameena🌸 . ✔️ High Quality Import Moss Crepe. ✔️ Tak Perlu Iron. ✔️ Tak Mudah Kedut. ✔️ Cutting baju yg longgar. ✔️ Tak Ketat. ✔️ Size S - 2XL. ✔️ 14 warna menggoda jiwa. ✔️ Ada shoulder pad bahagian bahu. ✔️ Nursing friendly. Ada zip sorok kt dada. ✔️ Ada poket bahagian kanan. ✔️ Patuh syariah. ✔️Serap peluh dan SELESA sgt pakai! ✔️ Sesuai sgt utk geng mak_mak , kaki travel, student dan org pegi opis pon beh mix match pakai skirt! ✔️ Jimat elektrik tak payah iron 😋. ✔️Jimat masa, #sarungjerteruscantik . . Harga ; Rm69 Free postage sm ss . . Order Whatsapp : 014 503 4275 . *Please be informed colour may differ due the factor of lighting and camera. #bajuironless #takperluiron #bajutravel #basictee #feedbackameena #basicteeameena #bajubaru #designterkini #longtops #butikmuslimahaddin #teamapplescarf #bajuplain #bajumuslimah #bajulabuh #Feedbackapplescarf #grouping #asvengers #ASagent #blouselabuh #blousemuslimah #blousecantik #blouses #blousemuslimahmurah #blouseplain #blousehijab #blouseraya #blousekerja #blousewudhufriendly #longtopmurah
. 🌸Basic Tee Ameena🌸 . ✔️ High Quality Import Moss Crepe. ✔️ Tak Perlu Iron. ✔️ Tak Mudah Kedut. ✔️ Cutting baju yg longgar. ✔️ Tak Ketat. ✔️ Size S - 2XL. ✔️ 14 warna menggoda jiwa. ✔️ Ada shoulder pad bahagian bahu. ✔️ Nursing friendly. Ada zip sorok kt dada. ✔️ Ada poket bahagian kanan. ✔️ Patuh syariah. ✔️Serap peluh dan SELESA sgt pakai! ✔️ Sesuai sgt utk geng mak_mak , kaki travel, student dan org pegi opis pon beh mix match pakai skirt! ✔️ Jimat elektrik tak payah iron 😋. ✔️Jimat masa, #sarungjerteruscantik . . Harga ; Rm69 Free postage sm ss . . Order Whatsapp : 014 503 4275 . *Please be informed colour may differ due the factor of lighting and camera. #bajuironless #takperluiron #bajutravel #basictee #feedbackameena #basicteeameena #bajubaru #designterkini #longtops #butikmuslimahaddin #teamapplescarf #bajuplain #bajumuslimah #bajulabuh #Feedbackapplescarf #grouping #asvengers #ASagent #blouselabuh #blousemuslimah #blousecantik #blouses #blousemuslimahmurah #blouseplain #blousehijab #blouseraya #blousekerja #blousewudhufriendly #longtopmurah
. 🌸Basic Tee Ameena🌸 . ✔️ High Quality Import Moss Crepe. ✔️ Tak Perlu Iron. ✔️ Tak Mudah Kedut. ✔️ Cutting baju yg longgar. ✔️ Tak Ketat. ✔️ Size S - 2XL. ✔️ 14 warna menggoda jiwa. ✔️ Ada shoulder pad bahagian bahu. ✔️ Nursing friendly. Ada zip sorok kt dada. ✔️ Ada poket bahagian kanan. ✔️ Patuh syariah. ✔️Serap peluh dan SELESA sgt pakai! ✔️ Sesuai sgt utk geng mak_mak , kaki travel, student dan org pegi opis pon beh mix match pakai skirt! ✔️ Jimat elektrik tak payah iron 😋. ✔️Jimat masa, #sarungjerteruscantik . . Harga ; Rm69 Free postage sm ss . . Order Whatsapp : 014 503 4275 . *Please be informed colour may differ due the factor of lighting and camera. #bajuironless #takperluiron #bajutravel #basictee #feedbackameena #basicteeameena #bajubaru #designterkini #longtops #butikmuslimahaddin #teamapplescarf #bajuplain #bajumuslimah #bajulabuh #Feedbackapplescarf #grouping #asvengers #ASagent #blouselabuh #blousemuslimah #blousecantik #blouses #blousemuslimahmurah #blouseplain #blousehijab #blouseraya #blousekerja #blousewudhufriendly #longtopmurah
. 🌸Basic Tee Ameena🌸 . ✔️ High Quality Import Moss Crepe. ✔️ Tak Perlu Iron. ✔️ Tak Mudah Kedut. ✔️ Cutting baju yg longgar. ✔️ Tak Ketat. ✔️ Size S - 2XL. ✔️ 14 warna menggoda jiwa. ✔️ Ada shoulder pad bahagian bahu. ✔️ Nursing friendly. Ada zip sorok kt dada. ✔️ Ada poket bahagian kanan. ✔️ Patuh syariah. ✔️Serap peluh dan SELESA sgt pakai! ✔️ Sesuai sgt utk geng mak_mak , kaki travel, student dan org pegi opis pon beh mix match pakai skirt! ✔️ Jimat elektrik tak payah iron 😋. ✔️Jimat masa, #sarungjerteruscantik . . Harga ; Rm69 Free postage sm ss . . Order Whatsapp : 014 503 4275 . *Please be informed colour may differ due the factor of lighting and camera. #bajuironless #takperluiron #bajutravel #basictee #feedbackameena #basicteeameena #bajubaru #designterkini #longtops #butikmuslimahaddin #teamapplescarf #bajuplain #bajumuslimah #bajulabuh #Feedbackapplescarf #grouping #asvengers #ASagent #blouselabuh #blousemuslimah #blousecantik #blouses #blousemuslimahmurah #blouseplain #blousehijab #blouseraya #blousekerja #blousewudhufriendly #longtopmurah
. 🌸Basic Tee Ameena🌸 . ✔️ High Quality Import Moss Crepe. ✔️ Tak Perlu Iron. ✔️ Tak Mudah Kedut. ✔️ Cutting baju yg longgar. ✔️ Tak Ketat. ✔️ Size S - 2XL. ✔️ 14 warna menggoda jiwa. ✔️ Ada shoulder pad bahagian bahu. ✔️ Nursing friendly. Ada zip sorok kt dada. ✔️ Ada poket bahagian kanan. ✔️ Patuh syariah. ✔️Serap peluh dan SELESA sgt pakai! ✔️ Sesuai sgt utk geng mak_mak , kaki travel, student dan org pegi opis pon beh mix match pakai skirt! ✔️ Jimat elektrik tak payah iron 😋. ✔️Jimat masa, #sarungjerteruscantik . . Harga ; Rm69 Free postage sm ss . . Order Whatsapp : 014 503 4275 . *Please be informed colour may differ due the factor of lighting and camera. #bajuironless #takperluiron #bajutravel #basictee #feedbackameena #basicteeameena #bajubaru #designterkini #longtops #butikmuslimahaddin #teamapplescarf #bajuplain #bajumuslimah #bajulabuh #Feedbackapplescarf #grouping #asvengers #ASagent #blouselabuh #blousemuslimah #blousecantik #blouses #blousemuslimahmurah #blouseplain #blousehijab #blouseraya #blousekerja #blousewudhufriendly #longtopmurah
. 🌸Basic Tee Ameena🌸 . ✔️ High Quality Import Moss Crepe. ✔️ Tak Perlu Iron. ✔️ Tak Mudah Kedut. ✔️ Cutting baju yg longgar. ✔️ Tak Ketat. ✔️ Size S - 2XL. ✔️ 14 warna menggoda jiwa. ✔️ Ada shoulder pad bahagian bahu. ✔️ Nursing friendly. Ada zip sorok kt dada. ✔️ Ada poket bahagian kanan. ✔️ Patuh syariah. ✔️Serap peluh dan SELESA sgt pakai! ✔️ Sesuai sgt utk geng mak_mak , kaki travel, student dan org pegi opis pon beh mix match pakai skirt! ✔️ Jimat elektrik tak payah iron 😋. ✔️Jimat masa, #sarungjerteruscantik . . Harga ; Rm69 Free postage sm ss . . Order Whatsapp : 014 503 4275 . *Please be informed colour may differ due the factor of lighting and camera. #bajuironless #takperluiron #bajutravel #basictee #feedbackameena #basicteeameena #bajubaru #designterkini #longtops #butikmuslimahaddin #teamapplescarf #bajuplain #bajumuslimah #bajulabuh #Feedbackapplescarf #grouping #asvengers #ASagent #blouselabuh #blousemuslimah #blousecantik #blouses #blousemuslimahmurah #blouseplain #blousehijab #blouseraya #blousekerja #blousewudhufriendly #longtopmurah
💮 LONG TOP LILY 2ND BATCH 💮 --------------------------------------- Long top Lily buat comeback dengan 5 warna Yang baharu, Yang hots gitew dan pastinya boleh buatkan korang bertambah peloles, gojes Dan cun sepanjang masa 😍 . . ✅Material : High quality Como Crepe yang kita import khas dari luar 💆 . ✅Confirm loose dan tak melekat dibadan. Patuh syariah gitu 😘 . ✅Kita sediakan poket di sebelah kanan. Mudah nak letak phone nanti 🤗 . ✅Sesuai utk mummy yg breastfeeding sebab nursing friendly 😉 . ✅Pergelangan tangan bergetah, senang nak amik wuduk 😱 . ✅Boleh dipakai dengan skirt/pallazo/jeans 😄 . ✅Terdapat 5 saiz yang available S-2XL 😆 . . . . . #apparelawo #muslimahapparel #longtopalisha #longtopmurah #longtopmuslimah #longtopblouse #longtopviral #longtopcantik #blouselabuh #kurungasiah #basicteeameena #kurungsuffi #longtopmesrawudhu #blouselabuh #asagents #asvengers #blousemurah #blouseviralmalaysia #dressmurah #dresslabuh #dresslawa #sayajual #sayajualblouse #sayajualdress #sayajuallongtop #longtoplily #basicteaameena #kurungwarda #kurungasiah #sayajualbajukurung #blousehipster #longtopviral
💮 LONG TOP LILY 2ND BATCH 💮 --------------------------------------- Long top Lily buat comeback dengan 5 warna Yang baharu, Yang hots gitew dan pastinya boleh buatkan korang bertambah peloles, gojes Dan cun sepanjang masa 😍 . . ✅Material : High quality Como Crepe yang kita import khas dari luar 💆 . ✅Confirm loose dan tak melekat dibadan. Patuh syariah gitu 😘 . ✅Kita sediakan poket di sebelah kanan. Mudah nak letak phone nanti 🤗 . ✅Sesuai utk mummy yg breastfeeding sebab nursing friendly 😉 . ✅Pergelangan tangan bergetah, senang nak amik wuduk 😱 . ✅Boleh dipakai dengan skirt/pallazo/jeans 😄 . ✅Terdapat 5 saiz yang available S-2XL 😆 . . . . . #apparelawo #muslimahapparel #longtopalisha #longtopmurah #longtopmuslimah #longtopblouse #longtopviral #longtopcantik #blouselabuh #kurungasiah #basicteeameena #kurungsuffi #longtopmesrawudhu #blouselabuh #asagents #asvengers #blousemurah #blouseviralmalaysia #dressmurah #dresslabuh #dresslawa #sayajual #sayajualblouse #sayajualdress #sayajuallongtop #longtoplily #basicteaameena #kurungwarda #kurungasiah #sayajualbajukurung #blousehipster #longtopviral
💮 LONG TOP LILY 2ND BATCH 💮 --------------------------------------- Long top Lily buat comeback dengan 5 warna Yang baharu, Yang hots gitew dan pastinya boleh buatkan korang bertambah peloles, gojes Dan cun sepanjang masa 😍 . . ✅Material : High quality Como Crepe yang kita import khas dari luar 💆 . ✅Confirm loose dan tak melekat dibadan. Patuh syariah gitu 😘 . ✅Kita sediakan poket di sebelah kanan. Mudah nak letak phone nanti 🤗 . ✅Sesuai utk mummy yg breastfeeding sebab nursing friendly 😉 . ✅Pergelangan tangan bergetah, senang nak amik wuduk 😱 . ✅Boleh dipakai dengan skirt/pallazo/jeans 😄 . ✅Terdapat 5 saiz yang available S-2XL 😆 . . . . . #apparelawo #muslimahapparel #longtopalisha #longtopmurah #longtopmuslimah #longtopblouse #longtopviral #longtopcantik #blouselabuh #kurungasiah #basicteeameena #kurungsuffi #longtopmesrawudhu #blouselabuh #asagents #asvengers #blousemurah #blouseviralmalaysia #dressmurah #dresslabuh #dresslawa #sayajual #sayajualblouse #sayajualdress #sayajuallongtop #longtoplily #basicteaameena #kurungwarda #kurungasiah #sayajualbajukurung #blousehipster #longtopviral
💮 LONG TOP LILY 2ND BATCH 💮 --------------------------------------- Long top Lily buat comeback dengan 5 warna Yang baharu, Yang hots gitew dan pastinya boleh buatkan korang bertambah peloles, gojes Dan cun sepanjang masa 😍 . . ✅Material : High quality Como Crepe yang kita import khas dari luar 💆 . ✅Confirm loose dan tak melekat dibadan. Patuh syariah gitu 😘 . ✅Kita sediakan poket di sebelah kanan. Mudah nak letak phone nanti 🤗 . ✅Sesuai utk mummy yg breastfeeding sebab nursing friendly 😉 . ✅Pergelangan tangan bergetah, senang nak amik wuduk 😱 . ✅Boleh dipakai dengan skirt/pallazo/jeans 😄 . ✅Terdapat 5 saiz yang available S-2XL 😆 . . . . . #apparelawo #muslimahapparel #longtopalisha #longtopmurah #longtopmuslimah #longtopblouse #longtopviral #longtopcantik #blouselabuh #kurungasiah #basicteeameena #kurungsuffi #longtopmesrawudhu #blouselabuh #asagents #asvengers #blousemurah #blouseviralmalaysia #dressmurah #dresslabuh #dresslawa #sayajual #sayajualblouse #sayajualdress #sayajuallongtop #longtoplily #basicteaameena #kurungwarda #kurungasiah #sayajualbajukurung #blousehipster #longtopviral
💮 LONG TOP LILY 2ND BATCH 💮 --------------------------------------- Long top Lily buat comeback dengan 5 warna Yang baharu, Yang hots gitew dan pastinya boleh buatkan korang bertambah peloles, gojes Dan cun sepanjang masa 😍 . . ✅Material : High quality Como Crepe yang kita import khas dari luar 💆 . ✅Confirm loose dan tak melekat dibadan. Patuh syariah gitu 😘 . ✅Kita sediakan poket di sebelah kanan. Mudah nak letak phone nanti 🤗 . ✅Sesuai utk mummy yg breastfeeding sebab nursing friendly 😉 . ✅Pergelangan tangan bergetah, senang nak amik wuduk 😱 . ✅Boleh dipakai dengan skirt/pallazo/jeans 😄 . ✅Terdapat 5 saiz yang available S-2XL 😆 . . . . . #apparelawo #muslimahapparel #longtopalisha #longtopmurah #longtopmuslimah #longtopblouse #longtopviral #longtopcantik #blouselabuh #kurungasiah #basicteeameena #kurungsuffi #longtopmesrawudhu #jubahmoden #jubahmuslimah #asagents #asvengers #blouseviralmalaysia #dressmurah #longtopmurah #jubahmurah #sayajual #sayajualblouse #sayajualjubah #sayajuallongtop #longtoplily #basicteaameena #kurungwarda #kurungasiah #sayajualbajukurung
Material : High Quality Import Moss Crepe. Serap peluh, ironless, tak mudah kedut, SELESA sgt pakai! . ✔ Zip dihadapan baju. Nursing friendly. ✔ Poket (Sebelah Kanan) ✔ Cutting baju longgar. Tak ketat. Patuh syariah. ✔ Ada shoulder pad bahagian bahu. . 📲 Whatsapp 011-32500244 😃 Mention item, warna dan saiz. . #sayajual #blouse #blouseborong #blouselabuh #blousemurah #sale #sale1111 #blousemuslimah #breastfeedingfriendly #blousebreastfeedfriendly #basictee #basicteemurah #basicteeameena #blouseapplescarf #ironlessblouse #plainblouse #blouseplain #blousetakpayahgosok
BASIC TEE AMEENA 💕 . HARGA SALE 👉1 helai : RM 60 *FREE POSTAGE SM & SS *Limited saiz & warna *Warna maybe berbeza dengan gambar *Tolong ukur saiz sebelum beli . Jom whatsapp sis 018-9419926 untuk order. Nak sembang pasal item yang lain pon boleh❤ . #teamapplescarf #asraya2018 #kurungadelia #jubahraudhah #kurungasiah #kurungas #kurungbest #kurungmurah #kurungcomocrepe #kurungmalaysia #kurungwf #kurungbf #kurungnf #kurungkembangmanik #longtopthiraa #longtoplenganbelang #longtopsejuk #longtopalisha #basicteemedina #basicteeameena
BASIC TEE AMEENA 💕 . HARGA SALE 👉1 helai : RM 60 *FREE POSTAGE SM & SS *Limited saiz & warna *Warna maybe berbeza dengan gambar *Tolong ukur saiz sebelum beli . Jom whatsapp sis 018-9419926 untuk order. Nak sembang pasal item yang lain pon boleh❤ . #teamapplescarf #asraya2018 #kurungadelia #jubahraudhah #kurungasiah #kurungas #kurungbest #kurungmurah #kurungcomocrepe #kurungmalaysia #kurungwf #kurungbf #kurungnf #kurungkembangmanik #longtopthiraa #longtoplenganbelang #longtopsejuk #longtopalisha #basicteemedina #basicteeameena
Assalamualaikum semua😊. Hari ni last sale 11/11 tau. Siapa yang nak shopping, baik shopping sekarang sebelum sale habis😭. . Bukan senang tau HQ nak buat sale besar-besaran macam ni. Rugi nau uols tak grab sale 11/11 ni😎😘 . #teamapplescarf #applescarf #kurungsufii #kurungwarda #kurungadelia #kurungaafiya #kurungkhadeeja #kurungasiah #jubahraudhah #basicteeameena #basicteemedina #longtopthiraa #longtopalisha #longtopasiah
Assalamualaikum semua😊. Hari ni last sale 11/11 tau. Siapa yang nak shopping, baik shopping sekarang sebelum sale habis😭. . Bukan senang tau HQ nak buat sale besar-besaran macam ni. Rugi nau uols tak grab sale 11/11 ni😎😘 . #teamapplescarf #applescarf #kurungsufii #kurungwarda #kurungadelia #kurungaafiya #kurungkhadeeja #kurungasiah #jubahraudhah #basicteeameena #basicteemedina #longtopthiraa #longtopalisha #longtopasiah
Assalamualaikum semua😊. Hari ni last sale 11/11 tau. Siapa yang nak shopping, baik shopping sekarang sebelum sale habis😭. . Bukan senang tau HQ nak buat sale besar-besaran macam ni. Rugi nau uols tak grab sale 11/11 ni😎😘 . #teamapplescarf #applescarf #kurungsufii #kurungwarda #kurungadelia #kurungaafiya #kurungkhadeeja #kurungasiah #jubahraudhah #basicteeameena #basicteemedina #longtopthiraa #longtopalisha #longtopasiah
Malam ni last tau saleee 😁🛒 cepattt grabb sebelum sale tamat! . RM60 FREE POS sahaja sempena sale 11.11. Valid sampai malam ni je ok 😁 . Material : High Quality Import Moss Crepe. Serap peluh, ironless, tak mudah kedut, SELESA sgt pakai! . ✔ Zip dihadapan baju. Nursing friendly. ✔ Poket (Sebelah Kanan) ✔ Cutting baju longgar. Tak ketat. Patuh syariah. ✔ Ada shoulder pad bahagian bahu. . 📲 Whatsapp 011-32500244 😃 Mention item, warna dan saiz. . #sayajual #blouse #blouseborong #blouselabuh #blousemurah #blousemuslimah #breastfeedingfriendly #blousebreastfeedfriendly #basictee #basicteemurah #basicteeameena #blouseapplescarf #ironlessblouse #plainblouse #blouseplain #blousetakpayahgosok
Malam ni last tau saleee 😁🛒 cepattt grabb haha terkejar admin nak reply order uolls. Thank you sesiapa yg sabar tunggu admin reply chat tu 😊 . RM60 FREE POS sahaja sempena sale 11.11. Valid sampai malam ni je ok 😁 . Material : High Quality Import Moss Crepe. Serap peluh, ironless, tak mudah kedut, SELESA sgt pakai! . ✔ Zip dihadapan baju. Nursing friendly. ✔ Poket (Sebelah Kanan) ✔ Cutting baju longgar. Tak ketat. Patuh syariah. ✔ Ada shoulder pad bahagian bahu. . 📲 Whatsapp 011-32500244 😃 Mention item, warna dan saiz. . #sayajual #blouse #blouseborong #blouselabuh #blousemurah #sale #sale1111 #blousemuslimah #nursingfriendlyblouse #blouseemeraldgreen #blousebreastfeedfriendly #basictee #basicteemurah #basicteeameena #blouseapplescarf #ironlessblouse #plainblouse #blouseplain #like4like #likeforlike #fashion #hijab #likeforfollow #terapiinstagram #ajimaura
LAST DAY offer sale Blouse Tak Payah Gosok dgn harga RM60 FREE POS. Whatsapp 0182244246
🔥LAST DAY SALE 11.11🔥SEMUA HARGA KASI KAW KAW PUNYA ‼️ . KASI SAMBAR SAMPAI LICIN STOCK 😆 . Last sampai jam 11.59pm malam nie k 😉 . 🛍MARKDOWN PRICE + FREE POSTAGE 🛍LIMITED PCS SIZES AND COLOURS . Untuk order klik link whatsapp di bio sekarang! . #sale1111 #applescarf #asvengers #asagent #kurungbasicasiah #longtopthiraa #basicteeameena #basicteemedina #kurungwarda #longtopasiah #longtopalisha #raudahjubah #kurungsufii #kurungaafiyah #kurungkhadeeja #kurungadelia #kurungmoden #kurungmurah #jubahmurah #applescarfrtw #muslimahwear #muslimahmoden
🔥SALE 11.11🔥SEMUA HARGA KASI KAW KAW PUNYA ‼️ . KASI SAMBAR SAMPAI LICIN STOCK 😆 . Last sampai esok sahaja😍 . 🛍MARKDOWN PRICE + FREE POSTAGE 🛍LIMITED PCS SIZES AND COLOURS . Untuk order klik link whatsapp di bio sekarang! . #sale1111 #applescarf #asvengers #asagent #kurungbasicasiah #longtopthiraa #basicteeameena #basicteemedina #kurungwarda #longtopasiah #longtopalisha #raudahjubah #kurungsufii #kurungaafiyah #kurungkhadeeja #kurungadelia #kurungmoden #kurungmurah #jubahmurah #applescarfrtw #muslimahwear #muslimahmoden
BASIC TEE RUFFLE MEDINA. . Kualiti terbaik, kepuasan terjamin! Yg suka travel , mummy2 yg nk tampil selesa lg up to date , yg suka JIMAT MASA patut grab koleksi nie! Takde lg masalah nak cari handsock yg asyik hilang sebelah tu~opss! . . . ✔️ High Quality Import Moss Crepe. . ✔️ Jimat elektrik tak payah iron 😋. #sarungjerteruscantik . . . HARGA: 👉SEHELAI RM60 👉SEHELAI RM60 (freee postage) . . Utk order , terus whatsapp sis okay😘 . #basicteeameena #basictee #bajuironless #comingsoon #sarungteruscantik #bajukilat #bazarpaknil #titiancinta #diatv3 #lafazkankhalimahcintamu #uia #uitm #sayajual #sayajualbaju #teamapplescarf #hadiahharilahir #hantarankahwin #kualalumpur #bangi #tudungbawalmurah #sayajualbaju #bawallabuh #bawalbidangbesar #bawalbidang50 #bawalbidang60 #positivevibes #syukurselalualhamdulillah #basicteemedina
BASIC TEE RUFFLE MEDINA. . Kualiti terbaik, kepuasan terjamin! Yg suka travel , mummy2 yg nk tampil selesa lg up to date , yg suka JIMAT MASA patut grab koleksi nie! Takde lg masalah nak cari handsock yg asyik hilang sebelah tu~opss! . . . ✔️ High Quality Import Moss Crepe. . ✔️ Jimat elektrik tak payah iron 😋. #sarungjerteruscantik . . . HARGA: 👉SEHELAI RM60 👉SEHELAI RM60 (freee postage) . . Utk order , terus whatsapp sis okay😘 . #basicteeameena #basictee #bajuironless #comingsoon #sarungteruscantik #bajukilat #bazarpaknil #titiancinta #diatv3 #lafazkankhalimahcintamu #uia #uitm #sayajual #sayajualbaju #teamapplescarf #hadiahharilahir #hantarankahwin #kualalumpur #bangi #tudungbawalmurah #sayajualbaju #bawallabuh #bawalbidangbesar #bawalbidang50 #bawalbidang60 #positivevibes #syukurselalualhamdulillah #basicteemedina
Warna maroon ni tinggal size 2XL sahaja!! Jom grabbbb. Ramainya peminat warna maroon ni. Dari jauh dah nampak cantik menyerlah 😍 . RM60 FREE POS sahaja sempena sale 11.11. Valid sampai esok je ok 😁 . Material : High Quality Import Moss Crepe. Serap peluh, ironless, tak mudah kedut, SELESA sgt pakai! . ✔ Zip dihadapan baju. Nursing friendly. ✔ Poket (Sebelah Kanan) ✔ Cutting baju longgar. Tak ketat. Patuh syariah. ✔ Ada shoulder pad bahagian bahu. . 📲 Whatsapp 011-32500244 😃 Mention item, warna dan saiz. . #sayajual #blouse #blouseborong #blouselabuh #blousemurah #sale #sale1111 #blousemuslimah #nursingfriendlyblouse #blousemaroon #blousenursingfriendly #basictee #basicteemurah #basicteeameena #blouseapplescarf #ironlessblouse #plainblouse #blouseplain
next page →