#bawalcotton

308,158 posts

Loading...
SHAWL SHIFFON POLKA DOT 💕 10PCS RM120 sm / RM135 ss 20PCS RM200 sm / RM220 ss Fast Respond 📲 Whatsapp +60163422572 LINK 👇🏻 http://www.wasap.my/+60163422572/sopia.my Follow our ig @sopia.my #shawlmurah #shawlpolkadot #shawldot #shawlmurahmalaysia #shawlmurahsangat #shawlshiffon #shawlshifon #shawlshiffonmurah #shawlkeknis #bawalcornskin #bawalcotton #bawalshiffon #shawl
Nak guna shawl/bawal sendiri? Boleh... Minimum 20 dan keatas... 😉 Jom dapatkan segera. +60172966106 - #shawl #bawal #bawalovers #bawalcorak #bawalcotton #bawalchiffon #bawalbidangbesar #bawalbidang45 #bawalbidang60 #shawllooks #shawlloves #shawlcorak
Premium Bawal semi instant tali cotton 😘 . . Premium bawal instant lebih comfy 💕 material cotton tiptop super sejuk 💕 bila pakai tak pening 💕 tak perlu lagi iron 💕 warna warna premium bawal instant cantik cantik & mudah matchy dengan banyak warna baju 💕 . . Harga mampu milik hanya RM18 sahaja ‼️ . . #bawalsemiinstant #bawalcotton #bawalinstantmurah #bawalinstant #bawalombre #bawalmalas #bawalhaydascarf
Premium Bawal semi instant tali cotton 😘 . . Premium bawal instant lebih comfy 💕 material cotton tiptop super sejuk 💕 bila pakai tak pening 💕 tak perlu lagi iron 💕 warna warna premium bawal instant cantik cantik & mudah matchy dengan banyak warna baju 💕 . . Harga mampu milik hanya RM18 sahaja ‼️ . . #bawalsemiinstant #bawalcotton #bawalinstantmurah #bawalinstant #bawalombre #bawalmalas #bawalhaydascarf
Premium Bawal semi instant tali cotton 😘 . . Premium bawal instant lebih comfy 💕 material cotton tiptop super sejuk 💕 bila pakai tak pening 💕 tak perlu lagi iron 💕 warna warna premium bawal instant cantik cantik & mudah matchy dengan banyak warna baju 💕 . . Harga mampu milik hanya RM18 sahaja ‼️ . . #bawalsemiinstant #bawalcotton #bawalinstantmurah #bawalinstant #bawalombre #bawalmalas #bawalhaydascarf
Bawal chiffon eyelash . 😍 Price: 20pcs : RM 210 10pcs : RM 120 5pcs : RM 54 . Pos : 5pcs : RM8 SM / RM12 SS 6-20pcs : RM15 SM / RM20 SS . To order : whatsapp . #tudungborong #tudungborongmurah #borongtudung #tudungbawalborong #bawalborong #borongtudungmurah #tudungbawalmurah #tudungbawal #bawalbidang45 #bawalcotton #bawalchiffon #bawalchiffoneyelash #bawaleyelash
Bawal Tegak Plain . 🌿Mudah dibentuk 🌿Tidak mudah kedut . . . 1 pcs : Rm 9 each . . Postage 1-5 pcs : Rm 8 (sm) 1-5 pcs : Rm 11 ( ss) . . . Klik link di bio untuk order / pertanyaan 🌿 #bawalcotton #bawalcottonmurah #bawalcottonrm9 #bawalcottonplain #bawalcottondiamond #bawalcottonplainmurah #bawalcottondiamondmurah #tudungmurah #bawaltabur #bawalbatutabur #bawalovers #bawalmanik #bawalbidang45 #bawalsenangbentuk
Bawal Tegak Plain . 🌿Mudah dibentuk 🌿Tidak mudah kedut . . . 1 pcs : Rm 9 each . . Postage 1-5 pcs : Rm 8 (sm) 1-5 pcs : Rm 11 ( ss) . . . Klik link di bio untuk order / pertanyaan 🌿 #bawalcotton #bawalcottonmurah #bawalcottonrm9 #bawalcottonplain #bawalcottondiamond #bawalcottonplainmurah #bawalcottondiamondmurah #tudungmurah #bawaltabur #bawalbatutabur #bawalovers #bawalmanik #bawalbidang45 #bawalsenangbentuk
Bawal Tegak Plain . 🌿Mudah dibentuk 🌿Tidak mudah kedut . . . 1 pcs : Rm 9 each . . Postage 1-5 pcs : Rm 8 (sm) 1-5 pcs : Rm 11 ( ss) . . . Klik link di bio untuk order / pertanyaan 🌿 #bawalcotton #bawalcottonmurah #bawalcottonrm9 #bawalcottonplain #bawalcottondiamond #bawalcottonplainmurah #bawalcottondiamondmurah #tudungmurah #bawaltabur #bawalbatutabur #bawalovers #bawalmanik #bawalbidang45 #bawalsenangbentuk
Bawal Tegak Plain . 🌿Mudah dibentuk 🌿Tidak mudah kedut . . . 1 pcs : Rm 9 each . . Postage 1-5 pcs : Rm 8 (sm) 1-5 pcs : Rm 11 ( ss) . . . Klik link di bio untuk order / pertanyaan 🌿 #bawalcotton #bawalcottonmurah #bawalcottonrm9 #bawalcottonplain #bawalcottondiamond #bawalcottonplainmurah #bawalcottondiamondmurah #tudungmurah #bawaltabur #bawalbatutabur #bawalovers #bawalmanik #bawalbidang45 #bawalsenangbentuk
Bawal Tegak Plain . 🌿Mudah dibentuk 🌿Tidak mudah kedut . . . 1 pcs : Rm 9 each . . Postage 1-5 pcs : Rm 8 (sm) 1-5 pcs : Rm 11 ( ss) . . . Klik link di bio untuk order / pertanyaan 🌿 #bawalcotton #bawalcottonmurah #bawalcottonrm9 #bawalcottonplain #bawalcottondiamond #bawalcottonplainmurah #bawalcottondiamondmurah #tudungmurah #bawaltabur #bawalbatutabur #bawalovers #bawalmanik #bawalbidang45 #bawalsenangbentuk
Bawal Tegak Plain . 🌿Mudah dibentuk 🌿Tidak mudah kedut . . . 1 pcs : Rm 9 each . . Postage 1-5 pcs : Rm 8 (sm) 1-5 pcs : Rm 11 ( ss) . . . Klik link di bio untuk order / pertanyaan 🌿 #bawalcotton #bawalcottonmurah #bawalcottonrm9 #bawalcottonplain #bawalcottondiamond #bawalcottonplainmurah #bawalcottondiamondmurah #tudungmurah #bawaltabur #bawalbatutabur #bawalovers #bawalmanik #bawalbidang45 #bawalsenangbentuk
BAWAL COTTON CROCHET Measurement : 105cm x 105cm (Bidang 45) _ Price : RM20(exclude postage) _ Material : Cotton voile Colours: G25 - ivory G26 - greyish purple G27 - dark grey G28 - black . Buy 5 pcs and above free postage. SS add RM5 . Postage: SM-RM8, SS-RM12 Whatsapp: 013-6458 369 (Ayu) . No need to screenshot. To order, send us; Name: Address: Code: H/P num: . COLOURS MAY SLIGHTLY BE DIFFERENCE DUE TO LIGHTING . #tudung #tudungmurah #tudungbawal #bawalchiffon #bawaldiamond #bawalcotton #chiffonscarf
BAWAL COTTON CROCHET Measurement : 105cm x 105cm (Bidang 45) _ Price : RM20(exclude postage) _ Material : Cotton voile Colours: G21 - burlywood G22 - milo powder G23 - cocoa G24 - dark chocolate . Buy 5 pcs and above free postage. SS add RM5 . Postage: SM-RM8, SS-RM12 Whatsapp: 013-6458 369 (Ayu) . No need to screenshot. To order, send us; Name: Address: Code: H/P num: . COLOURS MAY SLIGHTLY BE DIFFERENCE DUE TO LIGHTING . #tudung #tudungmurah #tudungbawal #bawalchiffon #bawaldiamond #bawalcotton #chiffonscarf
BAWAL COTTON CROCHET Measurement : 105cm x 105cm (Bidang 45) _ Price : RM20(exclude postage) _ Material : Cotton voile Colours: G17 - dusty green G18 - pale olive G19 - dusty mint G20 - emerald green . Buy 5 pcs and above free postage. SS add RM5 . Postage: SM-RM8, SS-RM12 Whatsapp: 013-6458 369 (Ayu) . No need to screenshot. To order, send us; Name: Address: Code: H/P num: . COLOURS MAY SLIGHTLY BE DIFFERENCE DUE TO LIGHTING . #tudung #tudungmurah #tudungbawal #bawalchiffon #bawaldiamond #bawalcotton #chiffonscarf
BAWAL COTTON CROCHET Measurement : 105cm x 105cm (Bidang 45) _ Price : RM20(exclude postage) _ Material : Cotton voile Colours: G13 - icy violet G14 - thistle G15 - baby blue G16 - bright navy . Buy 5 pcs and above free postage. SS add RM5 . Postage: SM-RM8, SS-RM12 Whatsapp: 013-6458 369 (Ayu) . No need to screenshot. To order, send us; Name: Address: Code: H/P num: . COLOURS MAY SLIGHTLY BE DIFFERENCE DUE TO LIGHTING . #tudung #tudungmurah #tudungbawal #bawalchiffon #bawaldiamond #bawalcotton #chiffonscarf
BAWAL COTTON CROCHET Measurement : 105cm x 105cm (Bidang 45) _ Price : RM20(exclude postage) _ Material : Cotton voile Colours: G09 - maroon G10 - boysenberry G11 - mauve G12 - jeans . Buy 5 pcs and above free postage. SS add RM5 . Postage: SM-RM8, SS-RM12 Whatsapp: 013-6458 369 (Ayu) . No need to screenshot. To order, send us; Name: Address: Code: H/P num: . COLOURS MAY SLIGHTLY BE DIFFERENCE DUE TO LIGHTING . #tudung #tudungmurah #tudungbawal #bawalchiffon #bawaldiamond #bawalcotton #chiffonscarf
BAWAL COTTON CROCHET Measurement : 105cm x 105cm (Bidang 45) _ Price : RM20(exclude postage) _ Material : Cotton voile Colours: G05 - misty rose G06 - dusty appricot G07 - nude pink G08 - lollipop . Buy 5 pcs and above free postage. SS add RM5 . Postage: SM-RM8, SS-RM12 Whatsapp: 013-6458 369 (Ayu) . No need to screenshot. To order, send us; Name: Address: Code: H/P num: . COLOURS MAY SLIGHTLY BE DIFFERENCE DUE TO LIGHTING . #tudung #tudungmurah #tudungbawal #bawalchiffon #bawaldiamond #bawalcotton #chiffonscarf
BAWAL COTTON CROCHET Measurement : 105cm x 105cm (Bidang 45) _ Price : RM20(exclude postage) _ Material : Cotton voile Colours: G01 - light camel G02 - golden G03 - coffee G04 - chestnut . Buy 5 pcs and above free postage. SS add RM5 . Postage: SM-RM8, SS-RM12 Whatsapp: 013-6458 369 (Ayu) . No need to screenshot. To order, send us; Name: Address: Code: H/P num: . COLOURS MAY SLIGHTLY BE DIFFERENCE DUE TO LIGHTING . #tudung #tudungmurah #tudungbawal #bawalchiffon #bawaldiamond #bawalcotton #chiffonscarf
Seronok bila dapat tudung dengan corak pilihan hati, kan? Jom dapatkan segera. +60172966106 - #shawl #bawal #bawalovers #bawalcorak #bawalcotton #bawalchiffon #bawalbidangbesar #bawalbidang45 #bawalbidang60 #shawllooks #shawlloves #shawlcorak
INSTANT BAWAL COTTON aka BAWAL MALAS . HANYA PILIHAN WARNA TERLARIS. . TAK PERLU PIN ✔ TAK PERLU GOSOK ✔ MATERIAL SEJUK ✔ . BORONG SAHAJA. 10PCS RM140 20PCS RM250 . untuk free postage boleh belian melalui shopee.com.my/ku.amna atau klik link shopee di bio. . . #bawalmalas #bawalplain #instantbawal #instantshawl #bawalpleated #bawalcornskin #bawalbatuhitam #tudung #tudungbawal #tudungbawalcornskin #bawalchiffon #bawalcotton #tudungplain #tudungchiffon #bawalturki #bawalkulitjagung #tudungborong #suppliertudung #innersilang #innersnowcaps #innercotton #shawlcornskin #shawlcotton #bawalbidang50 #tudungbidang50 #tudungbidang60
Selamat malam semua🤗 Cantik kan ladyboss FR pakai Bawal Madeline ni😍 terletak helok je awning dia. Material dia sumpah best tau awak. Awak nak bidang berapa? 45 ? 50 ? 55 pun kita ada tau😍 . . To order, whatsapp 016 957 0975 or click link on bio for fast response 💕 . . #fifarasoltrustedagent . #bawalchiffon #bawalchiffonmanik #bawalmanikmurah #bawalchiffonmurah #bawalchiffonmalaysia #bawalmanik #tudungbawal #bawalcotton #tudungbawalcotton #bawalcottonvoile #bawalpremiumvoile #tudungbawalpremiumvoile #tudungbawalmurah #bawalmurahmalaysia #tudungbawalmurahmalaysia #mycybersale2018 #giftforgirlfriend #hadiahuntukwanita #hadiahuntukperempuan #tudungconvo #convounisza #bajuconvo
Cantik kan bila lihat dalam video, tapi lagi cantik tau real. Dan bertambah cantik bila awak beli dan pakai 😘 Nak order, wasap je 0132226105
Bawal Satin Bidang 45 Measurement: 45’ Material: Satin Price: RM10 Add postage: RM9 SM/RM12 SS WHATSAPP TO PURCHASE 📱 019 411 1362 ATAU TEKAN LINK DI BIO PROFILE 🌸 UNTUK LIHAT KOLEKSI BAWAL, CLICK 👉 #bawalbysyaka #bawalmurah #bawalcotton #bawalsatin #bawalovers #bawalmalaysia #bawalexclusive #bawaldiamond #bawalcantik #bawallabuh #bawalbidang45murah #bawalbidang45 #bawalsatinbidang45 #bawalsatinmurah
Wow! Cantik kan design penuh. Tergoda? Tertawan? Jom order, mudah je wasap 0132226105
🌼Bawal Kekaboo 🌼Oktober Collection 🌼Bidang 45 Extra 🌼RM26 (Tidak termasuk postage) 🌼Postage : RM8sm / RM12ss 🌼Material : Customized Cotton Paris Viole . ✅Mudah dibentuk ✅Boleh dilabuhkan ✅Boleh digayakan pelbagai gaya ✅Tidak licin . . #bawalmirabelle #mirabellelovers #bawalplain #bawalprinted #bawalmanik #bawalsatin #bawallabuh #bawalbidangbesar #bawallovers #mirabellebawal #bawalviole #hijabfashion #tudungbawal #scarflover #tudungonline #tudungbawalonline #printedbawal #bawalcotton #stokismirabelle #stokismirabelleperak #muslimahfashion #ajlovers #kekaboolovers #juliascarfs #vidascarfs #victoriassecret #stokismirabellebaganserai #kekaboolovers #duckscarf #oyascarves
Special promo October 2 helai rm30 1 helai rm18 sahaja Harga tak termasuk postage Postage add rm8 sm/ rm11 ss 💐Bidang 45 💐Material cotton 💐Tak panas tak jarang 💐Senang bentuk Cara order 👇👇 http://www.wasap.my/60145241223 📲 ❤ Sah sehingga penghujung bulan oktober sahaja(31/10/18) #bawal #bawalairis #bawalairismurah #bawalmanik #bawalmaniktabur #innerstudung #bawalcrownmurah #bawalmurah #bawalborong #bawalbidang45 #innersilang #bawalcotton #bawalcottonvoile #bawalkosong #bawalsatin #bawalmalaysia #bawalmurah #bawalbees #bawaltaburborong #pemborongbawal #bawaltaburmurahbangi #pemborongbawaltabur #bawalmurahbangi #tudungsarung #bawalmuslimah #bawalmanikputih #bawalmanikhitam #bawalrm10
Special promo October 2 helai rm30 1 helai rm18 sahaja Harga tak termasuk postage Postage add rm8 sm/ rm11 ss 💐Bidang 45 💐Material cotton 💐Tak panas tak jarang 💐Senang bentuk Cara order 👇👇 http://www.wasap.my/60145241223 📲 ❤ Sah sehingga penghujung bulan oktober sahaja(31/10/18) #bawal #bawalairis #bawalairismurah #bawalmanik #bawalmaniktabur #innerstudung #bawalcrownmurah #bawalmurah #bawalborong #bawalbidang45 #innersilang #bawalcotton #bawalcottonvoile #bawalkosong #bawalsatin #bawalmalaysia #bawalmurah #bawalbees #bawaltaburborong #pemborongbawal #bawaltaburmurahbangi #pemborongbawaltabur #bawalmurahbangi #tudungsarung #bawalmuslimah #bawalmanikputih #bawalmanikhitam #bawalrm10
Special promo October 2 helai rm30 1 helai rm18 sahaja Harga tak termasuk postage Postage add rm8 sm/ rm11 ss 💐Bidang 45 💐Material cotton 💐Tak panas tak jarang 💐Senang bentuk Cara order 👇👇 http://www.wasap.my/60145241223 📲 ❤ Sah sehingga penghujung bulan oktober sahaja(31/10/18) #bawal #bawalairis #bawalairismurah #bawalmanik #bawalmaniktabur #innerstudung #bawalcrownmurah #bawalmurah #bawalborong #bawalbidang45 #innersilang #bawalcotton #bawalcottonvoile #bawalkosong #bawalsatin #bawalmalaysia #bawalmurah #bawalbees #bawaltaburborong #pemborongbawal #bawaltaburmurahbangi #pemborongbawaltabur #bawalmurahbangi #tudungsarung #bawalmuslimah #bawalmanikputih #bawalmanikhitam #bawalrm10
Jemput cuci mata bawal terbaru kami #shanasweetheart 🙈💖 . Bawal Autumn diberi nama Eh cantiknya awak ni bila tengok lama-lama😆❣ . Menjadi tak pantun dua kerat sis😂 Ada bran?Balaslah pantun kite😚 #bawalautumn #bawalbidang48 #bawalsenangbentuk #bawalcotton #psrayyanhaya
OFFER!!! TUDUNG BAWAL PLAIN COTTON TANPA COP /NO LABEL BIDANG 45" 20PCS RM110. FREE POS SM RM120 SS Borong tudung bawal tanpa cop untuk jual atau letak label sendiri atau nak kongsi dgn kawan2 borong pun boleh.. Jimat!!! .. ! Pilihan warna random color cantik cantik contoh seperti dalam gambar. Stok tak banyak ok, borong cepat tau sementara stok masih ada lg!! #bawalcotton #bawalcottonnolabel #bawalcottontanpacop #bawalcottonvoile #bawalkosongmurah #bawalmurahonline #bawalkosongborong #bawalborongbanyakbanyak #bawalonlinelaris #bawalkosong20kaler #bawalkosongrania #bawalkosongkanggaroo #bawalkosongbidang45
Special promo October 2 helai rm30 1 helai rm18 sahaja Harga tak termasuk postage Postage add rm8 sm/ rm11 ss 💐Bidang 45 💐Material cotton 💐Tak panas tak jarang 💐Senang bentuk Cara order 👇👇 http://www.wasap.my/60145241223 📲 ❤ Sah sehingga penghujung bulan oktober sahaja(31/10/18) #bawal #bawalairis #bawalairismurah #bawalmanik #bawalmaniktabur #innerstudung #bawalcrownmurah #bawalmurah #bawalborong #bawalbidang45 #innersilang #bawalcotton #bawalcottonvoile #bawalkosong #bawalsatin #bawalmalaysia #bawalmurah #bawalbees #bawaltaburborong #pemborongbawal #bawaltaburmurahbangi #pemborongbawaltabur #bawalmurahbangi #tudungsarung #bawalmuslimah #bawalmanikputih #bawalmanikhitam #bawalrm10
Special promo October 2 helai rm30 1 helai rm18 sahaja Harga tak termasuk postage Postage add rm8 sm/ rm11 ss 💐Bidang 45 💐Material cotton 💐Tak panas tak jarang 💐Senang bentuk Cara order 👇👇 http://www.wasap.my/60145241223 📲 ❤ Sah sehingga penghujung bulan oktober sahaja(31/10/18) #bawal #bawalairis #bawalairismurah #bawalmanik #bawalmaniktabur #innerstudung #bawalcrownmurah #bawalmurah #bawalborong #bawalbidang45 #innersilang #bawalcotton #bawalcottonvoile #bawalkosong #bawalsatin #bawalmalaysia #bawalmurah #bawalbees #bawaltaburborong #pemborongbawal #bawaltaburmurahbangi #pemborongbawaltabur #bawalmurahbangi #tudungsarung #bawalmuslimah #bawalmanikputih #bawalmanikhitam #bawalrm10
Special promo October 2 helai rm30 1 helai rm18 sahaja Harga tak termasuk postage Postage add rm8 sm/ rm11 ss 💐Bidang 45 💐Material cotton 💐Tak panas tak jarang 💐Senang bentuk Cara order 👇👇 http://www.wasap.my/60145241223 📲 ❤ Sah sehingga penghujung bulan oktober sahaja(31/10/18) #bawal #bawalairis #bawalairismurah #bawalmanik #bawalmaniktabur #innerstudung #bawalcrownmurah #bawalmurah #bawalborong #bawalbidang45 #innersilang #bawalcotton #bawalcottonvoile #bawalkosong #bawalsatin #bawalmalaysia #bawalmurah #bawalbees #bawaltaburborong #pemborongbawal #bawaltaburmurahbangi #pemborongbawaltabur #bawalmurahbangi #tudungsarung #bawalmuslimah #bawalmanikputih #bawalmanikhitam #bawalrm10
Habis rongak railing BAWAL COTTON 🙊 Dasyaaattt gileeeww WARGA #uthm shopping ‼️ - Thanks dear shopping with us 😘 . #basicshawl #bawalcottonsheqin #sheqinscarf #bawalcotton #shawl #shawlmurah #uthmjohor #konvokesyen #uthmkonvo
Kejelitaan adalah hak milik setiap insan💜 Omg love love 🌈 . . . BAWAL ORGANZA PREMIUM SILK 👰 . 1pcs + FreePostage + FREE Innerlace RM29 (sm) RM35 (ss) . . 2pcs + FreePostage + FREE Innerlace RM55 (sm) RM59 (ss) . . 3pcs + FreePostage + FREE Innerlace RM85 (sm) RM89 (ss) . 4 pcs FreePostage + FREE Innerlace RM100 (sm) RM105 (ss) . . . ⏺UNTUK HARGA BIDANG 50' Boleh wassup saya 😊 0164990109 . . . 🌸Bidang 45 ☘ Kelebihan bawal organza premium silk ✔Bawal organza tengah trend yg diviralkan org ramai.MELETOP !! ✔Mudah dibentuk ✔Tidak jarang ✔Tidak panas dan anti peluh ✔Jahitan kemas ✔Ringan ✔Selesa bila dipakai ✔Bila pakai automatic akan terbentuk ✔bulat&terletak elok . . . #sabah #sarawak #bawaltabur #bawalairispremium #bawalairis #bawal #bawalmurah #bawalcotton #bawaltaburmurah #bawaltaburchiffon #bawalmalaysia #bawaloriginal #bawaldiamond #bawalplain #bawalplainmurah #bawalbatu #bawalorganza #bawalorganzamurah #bawalorganzapremium #bawalorganzasilk #bawalbatumurah #bawalovers #bawalsatin #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalinstant #bawalorganzaoriginal #bawalorgandi #bawalorganzaviral #bawalorganzamalaysia . . . ✔️Material Organza terbaik ✔️Material kain yg tidak keras ✔️Material kain yg sgt lembut ✔️Mudah dibentuk ✔️Gojes
next page →