#bawalcrepebidang60

24,609 posts

Loading...
Dulang boy . #feedbackletsjawipurple #kimyra Terlepas join batch ke-3 ? Nak jersey eksklusif yang ni walaupun tak kisah dapat lambat asalkan design ni harus ada dalam almari sebab baju ni cepat kering walaupun jemur depan kipas, sesuai untuk anak saya yang tinggal dekat asrama 😘 . Batch 4 . 🧕🏻ADULT👨🏻 ▪️Muslimah : RM 45 / pcs ▫️Short sleeve : RM 37 / pcs ▪️Long sleeve : RM 40 / pcs ▫️Collar : RM40 / pcs . . 👶🏻KIDS👶🏻 Muslimah: RM43 / pcs Short sleeve: RM35 / pcs Long sleeve: RM38 / pcs Collar: RM38 / pcs . . ➕Plus size (3XL – 8XL) : Tambahan RM10 . 🔆Add-ons : 🔹(nak letak nama dan nombor pun boleh) : RM10 (untuk detail sila whatsApp 0138490872 terus) . . 🔴Tarikh Pre order = 22 Jan hingga 6 Feb 2019 🔵Tarikh Delivery = 8 Feb 2019 . . ❗️CARA ORDER 1)Screenshot baju/tshirt/jersey yang korang nak 2)Pergi dekat bio ig @gallerynuraz dan tekan link wasap tp kalau tak dapat tekan sila whatsApp 0138490872 , admin tunggu dekat whatsApp tau 😉 3)Tekan link biru no telefon disana 😚 WASAP SEKARANG: 😉👌 . . #bajujerseymuslimah #tshirtmuslimahjersey #tshirtjerseymuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #tshirtmuslimahplain #bajumuslimahplain #bajumurahplain #tshirtMurahplain #bajumurah #tshirtmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhmurah #bawalcornskinbidang60 #bawalcottonbidang60 #bawalcrepebidang60 #shawllabuh #bawalbidang60
Purple lovers . #feedbackletsjawipurple #kimyra Terlepas join batch ke-3 ? Nak jersey eksklusif yang ni walaupun tak kisah dapat lambat asalkan design ni harus ada dalam almari sebab baju ni cepat kering walaupun jemur depan kipas, sesuai untuk anak saya yang tinggal dekat asrama 😘 . Batch 4 . 🧕🏻ADULT👨🏻 ▪️Muslimah : RM 45 / pcs ▫️Short sleeve : RM 37 / pcs ▪️Long sleeve : RM 40 / pcs ▫️Collar : RM40 / pcs . . 👶🏻KIDS👶🏻 Muslimah: RM43 / pcs Short sleeve: RM35 / pcs Long sleeve: RM38 / pcs Collar: RM38 / pcs . . ➕Plus size (3XL – 8XL) : Tambahan RM10 . 🔆Add-ons : 🔹(nak letak nama dan nombor pun boleh) : RM10 (untuk detail sila whatsApp 0138490872 terus) . . 🔴Tarikh Pre order = 22 Jan hingga 6 Feb 2019 🔵Tarikh Delivery = 8 Feb 2019 . . ❗️CARA ORDER 1)Screenshot baju/tshirt/jersey yang korang nak 2)Pergi dekat bio ig @gallerynuraz dan tekan link wasap tp kalau tak dapat tekan sila whatsApp 0138490872 , admin tunggu dekat whatsApp tau 😉 3)Tekan link biru no telefon disana 😚 WASAP SEKARANG: 😉👌 . . #bajujerseymuslimah #tshirtmuslimahjersey #tshirtjerseymuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #tshirtmuslimahplain #bajumuslimahplain #bajumurahplain #tshirtMurahplain #bajumurah #tshirtmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhmurah #bawalcornskinbidang60 #bawalcottonbidang60 #bawalcrepebidang60 #shawllabuh #bawalbidang60
Nak dapatkan baju jersey microfiber walaupun tak kisah dapat lambat asalkan design ni harus ada dalam almari sebab baju ni cepat kering walaupun jemur depan kipas, sesuai untuk anak saya yang tinggal dekat asrama 😘 . . . ▪️Muslimah : RM 39 / pcs ▫️Short sleeve : RM 39 /pcs . . ➕Plus size (3XL – 8XL) : Tambahan RM10 . . . 🔴Tarikh Pre order = 22 Jan hingga 6 Feb 2019 🔵Tarikh Delivery = 8 Feb 2019 . . ❗️CARA ORDER 1)Screenshot baju/tshirt/jersey yang korang nak 2)Pergi dekat bio ig @gallerynuraz dan tekan link wasap tp kalau tak dapat tekan sila whatsApp 0138490872 , admin tunggu dekat whatsApp tau 😉 3)Tekan link biru no telefon disana 😚 WASAP SEKARANG: 😉👌 . . #bajujerseymuslimah #tshirtmuslimahjersey #tshirtjerseymuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #tshirtmuslimahplain #bajumuslimahplain #bajumurahplain #tshirtMurahplain #bajumurah #tshirtmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhmurah #bawalcornskinbidang60 #bawalcottonbidang60 #bawalcrepebidang60 #shawllabuh #bawalbidang60
Nak dapatkan baju jersey microfiber walaupun tak kisah dapat lambat asalkan design ni harus ada dalam almari sebab baju ni cepat kering walaupun jemur depan kipas, sesuai untuk anak saya yang tinggal dekat asrama 😘 . . ▪️Muslimah : RM 39 / pcs ▫️Short sleeve : RM 39 /pcs . . ➕Plus size (3XL – 8XL) : Tambahan RM10 . . . 🔴Tarikh Pre order = 22 Jan hingga 6 Feb 2019 🔵Tarikh Delivery = 8 Feb 2019 . . ❗️CARA ORDER 1)Screenshot baju/tshirt/jersey yang korang nak 2)Pergi dekat bio ig @gallerynuraz dan tekan link wasap tp kalau tak dapat tekan sila whatsApp 0138490872 , admin tunggu dekat whatsApp tau 😉 3)Tekan link biru no telefon disana 😚 WASAP SEKARANG: 😉👌 . . #bajujerseymuslimah #tshirtmuslimahjersey #tshirtjerseymuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #tshirtmuslimahplain #bajumuslimahplain #bajumurahplain #tshirtMurahplain #bajumurah #tshirtmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhmurah #bawalcornskinbidang60 #bawalcottonbidang60 #bawalcrepebidang60 #shawllabuh #bawalbidang60
Nak dapatkan baju jersey microfiber walaupun tak kisah dapat lambat asalkan design ni harus ada dalam almari sebab baju ni cepat kering walaupun jemur depan kipas, sesuai untuk anak saya yang tinggal dekat asrama 😘 . . ▪️Muslimah : RM 39 / pcs ▫️Short sleeve : RM 39 /pcs . . ➕Plus size (3XL – 8XL) : Tambahan RM10 . . . 🔴Tarikh Pre order = 22 Jan hingga 6 Feb 2019 🔵Tarikh Delivery = 8 Feb 2019 . . ❗️CARA ORDER 1)Screenshot baju/tshirt/jersey yang korang nak 2)Pergi dekat bio ig @gallerynuraz dan tekan link wasap tp kalau tak dapat tekan sila whatsApp 0138490872 , admin tunggu dekat whatsApp tau 😉 3)Tekan link biru no telefon disana 😚 WASAP SEKARANG: 😉👌 . . #bajujerseymuslimah #tshirtmuslimahjersey #tshirtjerseymuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #tshirtmuslimahplain #bajumuslimahplain #bajumurahplain #tshirtMurahplain #bajumurah #tshirtmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhmurah #bawalcornskinbidang60 #bawalcottonbidang60 #bawalcrepebidang60 #shawllabuh #bawalbidang60
Nak dapatkan baju jersey microfiber walaupun tak kisah dapat lambat asalkan design ni harus ada dalam almari sebab baju ni cepat kering walaupun jemur depan kipas, sesuai untuk anak saya yang tinggal dekat asrama 😘 . . ▪️Muslimah : RM 39 / pcs ▫️Short sleeve : RM 39 /pcs . . ➕Plus size (3XL – 8XL) : Tambahan RM10 . . . 🔴Tarikh Pre order = 22 Jan hingga 6 Feb 2019 🔵Tarikh Delivery = 8 Feb 2019 . . ❗️CARA ORDER 1)Screenshot baju/tshirt/jersey yang korang nak 2)Pergi dekat bio ig @gallerynuraz dan tekan link wasap tp kalau tak dapat tekan sila whatsApp 0138490872 , admin tunggu dekat whatsApp tau 😉 3)Tekan link biru no telefon disana 😚 WASAP SEKARANG: 😉👌 . . #bajujerseymuslimah #tshirtmuslimahjersey #tshirtjerseymuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #tshirtmuslimahplain #bajumuslimahplain #bajumurahplain #tshirtMurahplain #bajumurah #tshirtmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhmurah #bawalcornskinbidang60 #bawalcottonbidang60 #bawalcrepebidang60 #shawllabuh #bawalbidang60
Nak dapatkan baju jersey microfiber walaupun tak kisah dapat lambat asalkan design ni harus ada dalam almari sebab baju ni cepat kering walaupun jemur depan kipas, sesuai untuk anak saya yang tinggal dekat asrama 😘 . . ▪️Muslimah : RM 39 / pcs ▫️Short sleeve : RM 39 /pcs . . ➕Plus size (3XL – 8XL) : Tambahan RM10 . . . 🔴Tarikh Pre order = 22 Jan hingga 6 Feb 2019 🔵Tarikh Delivery = 8 Feb 2019 . . ❗️CARA ORDER 1)Screenshot baju/tshirt/jersey yang korang nak 2)Pergi dekat bio ig @gallerynuraz dan tekan link wasap tp kalau tak dapat tekan sila whatsApp 0138490872 , admin tunggu dekat whatsApp tau 😉 3)Tekan link biru no telefon disana 😚 WASAP SEKARANG: 😉👌 . . #bajujerseymuslimah #tshirtmuslimahjersey #tshirtjerseymuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #tshirtmuslimahplain #bajumuslimahplain #bajumurahplain #tshirtMurahplain #bajumurah #tshirtmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhmurah #bawalcornskinbidang60 #bawalcottonbidang60 #bawalcrepebidang60 #shawllabuh #bawalbidang60
Nak dapatkan baju jersey microfiber walaupun tak kisah dapat lambat asalkan design ni harus ada dalam almari sebab baju ni cepat kering walaupun jemur depan kipas, sesuai untuk anak saya yang tinggal dekat asrama 😘 . . ▪️Muslimah : RM 39 / pcs ▫️Short sleeve : RM 39 /pcs . . ➕Plus size (3XL – 8XL) : Tambahan RM10 . . . 🔴Tarikh Pre order = 22 Jan hingga 6 Feb 2019 🔵Tarikh Delivery = 8 Feb 2019 . . ❗️CARA ORDER 1)Screenshot baju/tshirt/jersey yang korang nak 2)Pergi dekat bio ig @gallerynuraz dan tekan link wasap tp kalau tak dapat tekan sila whatsApp 0138490872 , admin tunggu dekat whatsApp tau 😉 3)Tekan link biru no telefon disana 😚 WASAP SEKARANG: 😉👌 . . #bajujerseymuslimah #tshirtmuslimahjersey #tshirtjerseymuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #tshirtmuslimahplain #bajumuslimahplain #bajumurahplain #tshirtMurahplain #bajumurah #tshirtmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhmurah #bawalcornskinbidang60 #bawalcottonbidang60 #bawalcrepebidang60 #shawllabuh #bawalbidang60
Nak dapatkan baju jersey microfiber walaupun tak kisah dapat lambat asalkan design ni harus ada dalam almari sebab baju ni cepat kering walaupun jemur depan kipas, sesuai untuk anak saya yang tinggal dekat asrama 😘 . . ▪️Muslimah : RM 39 / pcs ▫️Short sleeve : RM 39 /pcs . . ➕Plus size (3XL – 8XL) : Tambahan RM10 . . . 🔴Tarikh Pre order = 22 Jan hingga 6 Feb 2019 🔵Tarikh Delivery = 8 Feb 2019 . . ❗️CARA ORDER 1)Screenshot baju/tshirt/jersey yang korang nak 2)Pergi dekat bio ig @gallerynuraz dan tekan link wasap tp kalau tak dapat tekan sila whatsApp 0138490872 , admin tunggu dekat whatsApp tau 😉 3)Tekan link biru no telefon disana 😚 WASAP SEKARANG: 😉👌 . . #bajujerseymuslimah #tshirtmuslimahjersey #tshirtjerseymuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #tshirtmuslimahplain #bajumuslimahplain #bajumurahplain #tshirtMurahplain #bajumurah #tshirtmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhmurah #bawalcornskinbidang60 #bawalcottonbidang60 #bawalcrepebidang60 #shawllabuh #bawalbidang60
Terlepas join batch ke-3 ? Nak dapatkan jersey eksklusif walaupun tak kisah dapat lambat asalkan design ni harus ada dalam almari sebab baju ni cepat kering walaupun jemur depan kipas, sesuai untuk anak saya yang tinggal dekat asrama 😘 . Batch 4 . 🧕🏻ADULT👨🏻 ▪️Muslimah : RM 45 / pcs ▫️Short sleeve : RM 37 / pcs ▪️Long sleeve : RM 40 / pcs ▫️Collar : RM40 / pcs . . 👶🏻KIDS👶🏻 Muslimah: RM43 / pcs Short sleeve: RM35 / pcs Long sleeve: RM38 / pcs Collar: RM38 / pcs . . ➕Plus size (3XL – 8XL) : Tambahan RM10 . 🔆Add-ons : 🔹(nak letak nama dan nombor pun boleh) : RM10 (untuk detail sila whatsApp 0138490872 terus) . . 🔴Tarikh Pre order = 22 Jan hingga 6 Feb 2019 🔵Tarikh Delivery = 8 Feb 2019 . . ❗️CARA ORDER 1)Screenshot baju/tshirt/jersey yang korang nak 2)Pergi dekat bio ig @gallerynuraz dan tekan link wasap tp kalau tak dapat tekan sila whatsApp 0138490872 , admin tunggu dekat whatsApp tau 😉 3)Tekan link biru no telefon disana 😚 WASAP SEKARANG: 😉👌 . . #bajujerseymuslimah #tshirtmuslimahjersey #tshirtjerseymuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #tshirtmuslimahplain #bajumuslimahplain #bajumurahplain #tshirtMurahplain #bajumurah #tshirtmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhmurah #bawalcornskinbidang60 #bawalcottonbidang60 #bawalcrepebidang60 #shawllabuh #bawalbidang60
Terlepas join batch ke-3 ? Nak dapatkan jersey eksklusif walaupun tak kisah dapat lambat asalkan design ni harus ada dalam almari sebab baju ni cepat kering walaupun jemur depan kipas, sesuai untuk anak saya yang tinggal dekat asrama 😘 . Batch 4 . 🧕🏻ADULT👨🏻 ▪️Muslimah : RM 45 / pcs ▫️Short sleeve : RM 37 / pcs ▪️Long sleeve : RM 40 / pcs ▫️Collar : RM40 / pcs . . 👶🏻KIDS👶🏻 Muslimah: RM43 / pcs Short sleeve: RM35 / pcs Long sleeve: RM38 / pcs Collar: RM38 / pcs . . ➕Plus size (3XL – 8XL) : Tambahan RM10 . 🔆Add-ons : 🔹(nak letak nama dan nombor pun boleh) : RM10 (untuk detail sila whatsApp 0138490872 terus) . . 🔴Tarikh Pre order = 22 Jan hingga 6 Feb 2019 🔵Tarikh Delivery = 8 Feb 2019 . . ❗️CARA ORDER 1)Screenshot baju/tshirt/jersey yang korang nak 2)Pergi dekat bio ig @gallerynuraz dan tekan link wasap tp kalau tak dapat tekan sila whatsApp 0138490872 , admin tunggu dekat whatsApp tau 😉 3)Tekan link biru no telefon disana 😚 WASAP SEKARANG: 😉👌 . . #bajujerseymuslimah #tshirtmuslimahjersey #tshirtjerseymuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #tshirtmuslimahplain #bajumuslimahplain #bajumurahplain #tshirtMurahplain #bajumurah #tshirtmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhmurah #bawalcornskinbidang60 #bawalcottonbidang60 #bawalcrepebidang60 #shawllabuh #bawalbidang60
Terlepas join batch ke-3 ? Nak dapatkan jersey eksklusif walaupun tak kisah dapat lambat asalkan design ni harus ada dalam almari sebab baju ni cepat kering walaupun jemur depan kipas, sesuai untuk anak saya yang tinggal dekat asrama 😘 . Batch 4 . 🧕🏻ADULT👨🏻 ▪️Muslimah : RM 45 / pcs ▫️Short sleeve : RM 37 / pcs ▪️Long sleeve : RM 40 / pcs ▫️Collar : RM40 / pcs . . 👶🏻KIDS👶🏻 Muslimah: RM43 / pcs Short sleeve: RM35 / pcs Long sleeve: RM38 / pcs Collar: RM38 / pcs . . ➕Plus size (3XL – 8XL) : Tambahan RM10 . 🔆Add-ons : 🔹(nak letak nama dan nombor pun boleh) : RM10 (untuk detail sila whatsApp 0138490872 terus) . . 🔴Tarikh Pre order = 22 Jan hingga 6 Feb 2019 🔵Tarikh Delivery = 8 Feb 2019 . . ❗️CARA ORDER 1)Screenshot baju/tshirt/jersey yang korang nak 2)Pergi dekat bio ig @gallerynuraz dan tekan link wasap tp kalau tak dapat tekan sila whatsApp 0138490872 , admin tunggu dekat whatsApp tau 😉 3)Tekan link biru no telefon disana 😚 WASAP SEKARANG: 😉👌 . . #bajujerseymuslimah #tshirtmuslimahjersey #tshirtjerseymuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #tshirtmuslimahplain #bajumuslimahplain #bajumurahplain #tshirtMurahplain #bajumurah #tshirtmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhmurah #bawalcornskinbidang60 #bawalcottonbidang60 #bawalcrepebidang60 #shawllabuh #bawalbidang60
BAJU SESUAI UNTUK HARI SUKAN SEBAB TAK RENYUK DAN CEPAT KERING SESUAI UNTUK SEPANJANG HARI SUKAN, HARINI PAKAI PETANG BASUH DAN MALAM LETAK BAJU DEPAN KIPAS dan esok dah boleh pakai yeay!! 😘 . . ✔️MURAH ✔️SEDAP DIPAKAI SEBAB KAIN RINGAN DAN TAK PANAS ✔️SENANG DIBASUH SEBAB KAIN MUDAH KERING . . . 🔹 ADULTS Roundneck short sleeve : RM42 Roundneck long sleeve : RM47 Collar short sleeve : RM48 Muslimah : RM49 . . Available size: XS-8XL . ➕ RM5 untuk 4XL - 8XL . 💎Material : Jersey . ❌tidak masuk postage❌ . 🔹 Tarikh Pre order = 22 – 27 Jan 2019 🔹 Tarikh Penghantaran = 27 Feb 2019 . . . ❗️CARA ORDER 1)Screenshot baju/tshirt/jersey yang korang nak 2)Pergi dekat bio ig @gallerynuraz dan tekan link wasap tp kalau tak dapat tekan sila whatsApp 0138490872 , admin tunggu dekat whatsApp tau 😉 3)Tekan link biru no telefon disana 😚 WASAP SEKARANG: 😉👌 . . #jerseymuslimah #bajujerseymuslimah #tshirtmuslimahjersey #tshirtjerseymuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #tshirtmuslimahplain #bajumuslimahplain #bajumurahplain #tshirtMurahplain #bajumurah #tshirtmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhmurah #bawalcornskinbidang60 #bawalcottonbidang60 #bawalcrepebidang60 #shawllabuh #bawalbidang60 #tshirtjerseysukan #bajusukansekolah #tshirtsukan #jerseysukan #jerseysukansekolah #sukansekolah
BAJU SESUAI UNTUK HARI SUKAN SEBAB TAK RENYUK DAN CEPAT KERING SESUAI UNTUK SEPANJANG HARI SUKAN, HARINI PAKAI PETANG BASUH DAN MALAM LETAK BAJU DEPAN KIPAS dan esok dah boleh pakai yeay!! 😘 . . ✔️MURAH ✔️SEDAP DIPAKAI SEBAB KAIN RINGAN DAN TAK PANAS ✔️SENANG DIBASUH SEBAB KAIN MUDAH KERING . . . 🔹 ADULTS Roundneck short sleeve : RM42 Roundneck long sleeve : RM47 Collar short sleeve : RM48 Muslimah : RM49 . . Available size: XS-8XL . ➕ RM5 untuk 4XL - 8XL . 💎Material : Jersey . ❌tidak masuk postage❌ . 🔹 Tarikh Pre order = 22 – 27 Jan 2019 🔹 Tarikh Penghantaran = 27 Feb 2019 . . . ❗️CARA ORDER 1)Screenshot baju/tshirt/jersey yang korang nak 2)Pergi dekat bio ig @gallerynuraz dan tekan link wasap tp kalau tak dapat tekan sila whatsApp 0138490872 , admin tunggu dekat whatsApp tau 😉 3)Tekan link biru no telefon disana 😚 WASAP SEKARANG: 😉👌 . . #jerseymuslimah #bajujerseymuslimah #tshirtmuslimahjersey #tshirtjerseymuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #tshirtmuslimahplain #bajumuslimahplain #bajumurahplain #tshirtMurahplain #bajumurah #tshirtmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhmurah #bawalcornskinbidang60 #bawalcottonbidang60 #bawalcrepebidang60 #shawllabuh #bawalbidang60
ok kesayangan srmua..jom usha2 #bawalcrepe ..😘😘😘.. . sila follow 5  ig akk yg berdftar  ini yer kesayangan akk semua.....pastikan kesayangan akk beli yg sah berdftr ngn kami shj yer untuk pastikan kualiti kain dan jahitan  yg anda dpt sgt memuaskan...😉 #beautyfor_usandu #bawalcrepebymariam #marshada_wordrobe #aurat_ku #maira_wadina #mariam_hijab1 . 😊😊😊😊JOM PILIH CEPAT2.. 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Happy shopping semua...🌹🌹🌹🌹🌹😊😊😊😊😊 . . 🌻bawal bidang 45 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm5 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm3.50 per pieces (rm3.50×20 helai=rm70) . 🌸bawal bidang 50 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm8 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm5.50 per pieces (rm5.50×20=rm110) . . 🌼bawal bidang 55 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm9 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm6.50 per pieces (rm6.50×20 helai=rm130) . 🌺bawal bidang 60 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm10 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm7.50 per pieces (rm7.50×20=rm150) . 🚛 Postage isnin,rabu & jumaat . cara-cara order wassup akk 011-15636349: . 🌸listkan no.tudung yg dikehendaki . 🌻bank in duit dan bagi gambar resit  sebagai bukti . 🌼pengeposan akan dibuat pada pagi  Isnin,rabu, & jumaat 💥BOLEH PILIH WARNA SAYAM SEMUA WALAUPUN BORONG...💖💖💖💖💖💖 #bawalcrepemurah #bawalmaniktabur #bawalvoile #bawalcotton #bawalexclusive #bawalcrepeborong #bawalcrepebidang45 #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang55 #bawalcrepebidang60 #bawalcrepemurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalcrepe #sabah #sarawak #brunei #singapura #malaysia #uitm #usim #utm #ipg #bruneishop
ok kesayangan srmua..jom usha2 #bawalcrepe ..😘😘😘.. . sila follow 5  ig akk yg berdftar  ini yer kesayangan akk semua.....pastikan kesayangan akk beli yg sah berdftr ngn kami shj yer untuk pastikan kualiti kain dan jahitan  yg anda dpt sgt memuaskan...😉 #beautyfor_usandu #bawalcrepebymariam #marshada_wordrobe #aurat_ku #maira_wadina #mariam_hijab1 . 😊😊😊😊JOM PILIH CEPAT2.. 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Happy shopping semua...🌹🌹🌹🌹🌹😊😊😊😊😊 . . 🌻bawal bidang 45 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm5 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm3.50 per pieces (rm3.50×20 helai=rm70) . 🌸bawal bidang 50 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm8 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm5.50 per pieces (rm5.50×20=rm110) . . 🌼bawal bidang 55 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm9 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm6.50 per pieces (rm6.50×20 helai=rm130) . 🌺bawal bidang 60 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm10 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm7.50 per pieces (rm7.50×20=rm150) . 🚛 Postage isnin,rabu & jumaat . cara-cara order wassup akk 011-15636349: . 🌸listkan no.tudung yg dikehendaki . 🌻bank in duit dan bagi gambar resit  sebagai bukti . 🌼pengeposan akan dibuat pada pagi  Isnin,rabu, & jumaat 💥BOLEH PILIH WARNA SAYAM SEMUA WALAUPUN BORONG...💖💖💖💖💖💖 #bawalcrepemurah #bawalmaniktabur #bawalvoile #bawalcotton #bawalexclusive #bawalcrepeborong #bawalcrepebidang45 #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang55 #bawalcrepebidang60 #bawalcrepemurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalcrepe #sabah #sarawak #brunei #singapura #malaysia #uitm #usim #utm #ipg #bruneishop
alhamdulillah feedback customer parcel dah sampai...ok kesayangan semua..jom usha2 #bawalcrepe ..😘😘😘.. . sila follow 5  ig akk yg berdftar  ini yer kesayangan akk semua.....pastikan kesayangan akk beli yg sah berdftr ngn kami shj yer untuk pastikan kualiti kain dan jahitan  yg anda dpt sgt memuaskan...😉 #beautyfor_usandu #bawalcrepebymariam #marshada_wordrobe #aurat_ku #maira_wadina #mariam_hijab1 . 😊😊😊😊JOM PILIH CEPAT2.. 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Happy shopping semua...🌹🌹🌹🌹🌹😊😊😊😊😊 . . 🌻bawal bidang 45 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm5 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm3.50 per pieces (rm3.50×20 helai=rm70) . 🌸bawal bidang 50 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm8 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm5.50 per pieces (rm5.50×20=rm110) . . 🌼bawal bidang 55 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm9 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm6.50 per pieces (rm6.50×20 helai=rm130) . 🌺bawal bidang 60 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm10 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm7.50 per pieces (rm7.50×20=rm150) . 🚛 Postage isnin,rabu & jumaat . cara-cara order wassup akk 011-15636349: . 🌸listkan no.tudung yg dikehendaki . 🌻bank in duit dan bagi gambar resit  sebagai bukti . 🌼pengeposan akan dibuat pada pagi  Isnin,rabu, & jumaat 💥BOLEH PILIH WARNA SAYAM SEMUA WALAUPUN BORONG...💖💖💖💖💖💖 #bawalcrepemurah #bawalmaniktabur #bawalvoile #bawalcotton #bawalexclusive #bawalcrepeborong #bawalcrepebidang45 #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang55 #bawalcrepebidang60 #bawalcrepemurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalcrepe #sabah #sarawak #brunei #singapura #malaysia #uitm #usim #utm #ipg #bruneishop
alhamdulillah feedback customer parcel dah sampai...ok kesayangan semua..jom usha2 #bawalcrepe ..😘😘😘.. . sila follow 5  ig akk yg berdftar  ini yer kesayangan akk semua.....pastikan kesayangan akk beli yg sah berdftr ngn kami shj yer untuk pastikan kualiti kain dan jahitan  yg anda dpt sgt memuaskan...😉 #beautyfor_usandu #bawalcrepebymariam #marshada_wordrobe #aurat_ku #maira_wadina #mariam_hijab1 . 😊😊😊😊JOM PILIH CEPAT2.. 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Happy shopping semua...🌹🌹🌹🌹🌹😊😊😊😊😊 . . 🌻bawal bidang 45 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm5 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm3.50 per pieces (rm3.50×20 helai=rm70) . 🌸bawal bidang 50 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm8 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm5.50 per pieces (rm5.50×20=rm110) . . 🌼bawal bidang 55 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm9 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm6.50 per pieces (rm6.50×20 helai=rm130) . 🌺bawal bidang 60 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm10 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm7.50 per pieces (rm7.50×20=rm150) . 🚛 Postage isnin,rabu & jumaat . cara-cara order wassup akk 011-15636349: . 🌸listkan no.tudung yg dikehendaki . 🌻bank in duit dan bagi gambar resit  sebagai bukti . 🌼pengeposan akan dibuat pada pagi  Isnin,rabu, & jumaat 💥BOLEH PILIH WARNA SAYAM SEMUA WALAUPUN BORONG...💖💖💖💖💖💖 #bawalcrepemurah #bawalmaniktabur #bawalvoile #bawalcotton #bawalexclusive #bawalcrepeborong #bawalcrepebidang45 #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang55 #bawalcrepebidang60 #bawalcrepemurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalcrepe #sabah #sarawak #brunei #singapura #malaysia #uitm #usim #utm #ipg #bruneishop
alhamdulillah feedback customer parcel dah sampai...ok kesayangan semua..jom usha2 #bawalcrepe ..😘😘😘.. . sila follow 5  ig akk yg berdftar  ini yer kesayangan akk semua.....pastikan kesayangan akk beli yg sah berdftr ngn kami shj yer untuk pastikan kualiti kain dan jahitan  yg anda dpt sgt memuaskan...😉 #beautyfor_usandu #bawalcrepebymariam #marshada_wordrobe #aurat_ku #maira_wadina #mariam_hijab1 . 😊😊😊😊JOM PILIH CEPAT2.. 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Happy shopping semua...🌹🌹🌹🌹🌹😊😊😊😊😊 . . 🌻bawal bidang 45 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm5 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm3.50 per pieces (rm3.50×20 helai=rm70) . 🌸bawal bidang 50 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm8 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm5.50 per pieces (rm5.50×20=rm110) . . 🌼bawal bidang 55 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm9 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm6.50 per pieces (rm6.50×20 helai=rm130) . 🌺bawal bidang 60 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm10 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm7.50 per pieces (rm7.50×20=rm150) . 🚛 Postage isnin,rabu & jumaat . cara-cara order wassup akk 011-15636349: . 🌸listkan no.tudung yg dikehendaki . 🌻bank in duit dan bagi gambar resit  sebagai bukti . 🌼pengeposan akan dibuat pada pagi  Isnin,rabu, & jumaat 💥BOLEH PILIH WARNA SAYAM SEMUA WALAUPUN BORONG...💖💖💖💖💖💖 #bawalcrepemurah #bawalmaniktabur #bawalvoile #bawalcotton #bawalexclusive #bawalcrepeborong #bawalcrepebidang45 #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang55 #bawalcrepebidang60 #bawalcrepemurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalcrepe #sabah #sarawak #brunei #singapura #malaysia #uitm #usim #utm #ipg #bruneishop
alhamdulillah feedback customer parcel dah sampai...ok kesayangan semua..jom usha2 #bawalcrepe ..😘😘😘.. . sila follow 5  ig akk yg berdftar  ini yer kesayangan akk semua.....pastikan kesayangan akk beli yg sah berdftr ngn kami shj yer untuk pastikan kualiti kain dan jahitan  yg anda dpt sgt memuaskan...😉 #beautyfor_usandu #bawalcrepebymariam #marshada_wordrobe #aurat_ku #maira_wadina #mariam_hijab1 . 😊😊😊😊JOM PILIH CEPAT2.. 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Happy shopping semua...🌹🌹🌹🌹🌹😊😊😊😊😊 . . 🌻bawal bidang 45 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm5 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm3.50 per pieces (rm3.50×20 helai=rm70) . 🌸bawal bidang 50 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm8 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm5.50 per pieces (rm5.50×20=rm110) . . 🌼bawal bidang 55 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm9 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm6.50 per pieces (rm6.50×20 helai=rm130) . 🌺bawal bidang 60 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm10 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm7.50 per pieces (rm7.50×20=rm150) . 🚛 Postage isnin,rabu & jumaat . cara-cara order wassup akk 011-15636349: . 🌸listkan no.tudung yg dikehendaki . 🌻bank in duit dan bagi gambar resit  sebagai bukti . 🌼pengeposan akan dibuat pada pagi  Isnin,rabu, & jumaat 💥BOLEH PILIH WARNA SAYAM SEMUA WALAUPUN BORONG...💖💖💖💖💖💖 #bawalcrepemurah #bawalmaniktabur #bawalvoile #bawalcotton #bawalexclusive #bawalcrepeborong #bawalcrepebidang45 #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang55 #bawalcrepebidang60 #bawalcrepemurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalcrepe #sabah #sarawak #brunei #singapura #malaysia #uitm #usim #utm #ipg #bruneishop
alhamdulillah feedback customer parcel dah sampai...ok kesayangan semua..jom usha2 #bawalcrepe ..😘😘😘.. . sila follow 5  ig akk yg berdftar  ini yer kesayangan akk semua.....pastikan kesayangan akk beli yg sah berdftr ngn kami shj yer untuk pastikan kualiti kain dan jahitan  yg anda dpt sgt memuaskan...😉 #beautyfor_usandu #bawalcrepebymariam #marshada_wordrobe #aurat_ku #maira_wadina #mariam_hijab1 . 😊😊😊😊JOM PILIH CEPAT2.. 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Happy shopping semua...🌹🌹🌹🌹🌹😊😊😊😊😊 . . 🌻bawal bidang 45 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm5 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm3.50 per pieces (rm3.50×20 helai=rm70) . 🌸bawal bidang 50 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm8 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm5.50 per pieces (rm5.50×20=rm110) . . 🌼bawal bidang 55 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm9 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm6.50 per pieces (rm6.50×20 helai=rm130) . 🌺bawal bidang 60 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm10 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm7.50 per pieces (rm7.50×20=rm150) . 🚛 Postage isnin,rabu & jumaat . cara-cara order wassup akk 011-15636349: . 🌸listkan no.tudung yg dikehendaki . 🌻bank in duit dan bagi gambar resit  sebagai bukti . 🌼pengeposan akan dibuat pada pagi  Isnin,rabu, & jumaat 💥BOLEH PILIH WARNA SAYAM SEMUA WALAUPUN BORONG...💖💖💖💖💖💖 #bawalcrepemurah #bawalmaniktabur #bawalvoile #bawalcotton #bawalexclusive #bawalcrepeborong #bawalcrepebidang45 #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang55 #bawalcrepebidang60 #bawalcrepemurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalcrepe #sabah #sarawak #brunei #singapura #malaysia #uitm #usim #utm #ipg #bruneishop
🌹BAWAL CREPE BIDANG 60🌹 RM12 MATERIAL: CREPE SIZE: BIDANG 60 Berminat bole pm sis 😉 http://Www.wasap.my/60194162681 . #by_atinarz #bawalcrepemurah #bawalmurah #bawalcrepebidang60
BAJU SESUAI UNTUK HARI SUKAN SEBAB TAK RENYUK DAN CEPAT KERING SESUAI UNTUK SEPANJANG HARI SUKAN, HARINI PAKAI PETANG BASUH DAN MALAM LETAK BAJU DEPAN KIPAS dan esok dah boleh pakai yeay!! 😘 . Batch 2 . 🧕🏻ADULT👨🏻 ▪️Muslimah : RM 45 / pcs ▫️Short sleeve : RM 37 / pcs ▪️Long sleeve : RM 40 / pcs ▫️Collar : RM40 / pcs . . 👶🏻KIDS👶🏻 Muslimah: RM43 / pcs Short sleeve: RM35 / pcs Long sleeve: RM38 / pcs Collar: RM38 / pcs . . ➕Plus size (3XL – 8XL) : Tambahan RM10 . 🔆Add-ons : 🔹(nak letak nama dan nombor pun boleh) : RM10 (untuk detail sila whatsApp 0138490872 terus) . . 🔴Tarikh Pre order = 14 Jan hingga 20 Jan 2019 🔵Tarikh Delivery = 8 Feb 2019 . . ❗️CARA ORDER 1)Screenshot baju/tshirt/jersey yang korang nak 2)Pergi dekat bio ig @gallerynuraz dan tekan link wasap tp kalau tak dapat tekan sila whatsApp 0138490872 , admin tunggu dekat whatsApp tau 😉 3)Tekan link biru no telefon disana 😚 WASAP SEKARANG: 😉👌 . . #bajujerseymuslimah #tshirtmuslimahjersey #tshirtjerseymuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #tshirtmuslimahplain #bajumuslimahplain #bajumurahplain #tshirtMurahplain #bajumurah #tshirtmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhmurah #bawalcornskinbidang60 #bawalcottonbidang60 #bawalcrepebidang60 #shawllabuh #bawalbidang60
BAJU SESUAI UNTUK HARI SUKAN SEBAB TAK RENYUK DAN CEPAT KERING SESUAI UNTUK SEPANJANG HARI SUKAN, HARINI PAKAI PETANG BASUH DAN MALAM LETAK BAJU DEPAN KIPAS dan esok dah boleh pakai yeay!! 😘 . Batch 2 . 🧕🏻ADULT👨🏻 ▪️Muslimah : RM 45 / pcs ▫️Short sleeve : RM 37 / pcs ▪️Long sleeve : RM 40 / pcs ▫️Collar : RM40 / pcs . . 👶🏻KIDS👶🏻 Muslimah: RM43 / pcs Short sleeve: RM35 / pcs Long sleeve: RM38 / pcs Collar: RM38 / pcs . . ➕Plus size (3XL – 8XL) : Tambahan RM10 . 🔆Add-ons : 🔹(nak letak nama dan nombor pun boleh) : RM10 (untuk detail sila whatsApp 0138490872 terus) . . 🔴Tarikh Pre order = 14 Jan hingga 20 Jan 2019 🔵Tarikh Delivery = 8 Feb 2019 . . ❗️CARA ORDER 1)Screenshot baju/tshirt/jersey yang korang nak 2)Pergi dekat bio ig @gallerynuraz dan tekan link wasap tp kalau tak dapat tekan sila whatsApp 0138490872 , admin tunggu dekat whatsApp tau 😉 3)Tekan link biru no telefon disana 😚 WASAP SEKARANG: 😉👌 . . #bajujerseymuslimah #tshirtmuslimahjersey #tshirtjerseymuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #tshirtmuslimahplain #bajumuslimahplain #bajumurahplain #tshirtMurahplain #bajumurah #tshirtmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhmurah #bawalcornskinbidang60 #bawalcottonbidang60 #bawalcrepebidang60 #shawllabuh #bawalbidang60
BAJU SESUAI UNTUK HARI SUKAN SEBAB TAK RENYUK DAN CEPAT KERING SESUAI UNTUK SEPANJANG HARI SUKAN, HARINI PAKAI PETANG BASUH DAN MALAM LETAK BAJU DEPAN KIPAS dan esok dah boleh pakai yeay!! 😘 . Batch 2 . 🧕🏻ADULT👨🏻 ▪️Muslimah : RM 45 / pcs ▫️Short sleeve : RM 37 / pcs ▪️Long sleeve : RM 40 / pcs ▫️Collar : RM40 / pcs . . 👶🏻KIDS👶🏻 Muslimah: RM43 / pcs Short sleeve: RM35 / pcs Long sleeve: RM38 / pcs Collar: RM38 / pcs . . ➕Plus size (3XL – 8XL) : Tambahan RM10 . 🔆Add-ons : 🔹(nak letak nama dan nombor pun boleh) : RM10 (untuk detail sila whatsApp 0138490872 terus) . . 🔴Tarikh Pre order = 14 Jan hingga 20 Jan 2019 🔵Tarikh Delivery = 8 Feb 2019 . . ❗️CARA ORDER 1)Screenshot baju/tshirt/jersey yang korang nak 2)Pergi dekat bio ig @gallerynuraz dan tekan link wasap tp kalau tak dapat tekan sila whatsApp 0138490872 , admin tunggu dekat whatsApp tau 😉 3)Tekan link biru no telefon disana 😚 WASAP SEKARANG: 😉👌 . . #bajujerseymuslimah #tshirtmuslimahjersey #tshirtjerseymuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #tshirtmuslimahplain #bajumuslimahplain #bajumurahplain #tshirtMurahplain #bajumurah #tshirtmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhmurah #bawalcornskinbidang60 #bawalcottonbidang60 #bawalcrepebidang60 #shawllabuh #bawalbidang60
BAJU SESUAI UNTUK HARI SUKAN SEBAB TAK RENYUK DAN CEPAT KERING SESUAI UNTUK SEPANJANG HARI SUKAN, HARINI PAKAI PETANG BASUH DAN MALAM LETAK BAJU DEPAN KIPAS dan esok dah boleh pakai yeay!! 😘 . Batch 2 . 🧕🏻ADULT👨🏻 ▪️Muslimah : RM 45 / pcs ▫️Short sleeve : RM 37 / pcs ▪️Long sleeve : RM 40 / pcs ▫️Collar : RM40 / pcs . . 👶🏻KIDS👶🏻 Muslimah: RM43 / pcs Short sleeve: RM35 / pcs Long sleeve: RM38 / pcs Collar: RM38 / pcs . . ➕Plus size (3XL – 8XL) : Tambahan RM10 . 🔆Add-ons : 🔹(nak letak nama dan nombor pun boleh) : RM10 (untuk detail sila whatsApp 0138490872 terus) . . 🔴Tarikh Pre order = 14 Jan hingga 20 Jan 2019 🔵Tarikh Delivery = 8 Feb 2019 . . ❗️CARA ORDER 1)Screenshot baju/tshirt/jersey yang korang nak 2)Pergi dekat bio ig @gallerynuraz dan tekan link wasap tp kalau tak dapat tekan sila whatsApp 0138490872 , admin tunggu dekat whatsApp tau 😉 3)Tekan link biru no telefon disana 😚 WASAP SEKARANG: 😉👌 . . #bajujerseymuslimah #tshirtmuslimahjersey #tshirtjerseymuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #tshirtmuslimahplain #bajumuslimahplain #bajumurahplain #tshirtMurahplain #bajumurah #tshirtmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhmurah #bawalcornskinbidang60 #bawalcottonbidang60 #bawalcrepebidang60 #shawllabuh #bawalbidang60
BAJU SESUAI UNTUK HARI SUKAN SEBAB TAK RENYUK DAN CEPAT KERING SESUAI UNTUK SEPANJANG HARI SUKAN, HARINI PAKAI PETANG BASUH DAN MALAM LETAK BAJU DEPAN KIPAS dan esok dah boleh pakai yeay!! 😘 . Batch 2 . 🧕🏻ADULT👨🏻 ▪️Muslimah : RM 45 / pcs ▫️Short sleeve : RM 37 / pcs ▪️Long sleeve : RM 40 / pcs ▫️Collar : RM40 / pcs . . 👶🏻KIDS👶🏻 Muslimah: RM43 / pcs Short sleeve: RM35 / pcs Long sleeve: RM38 / pcs Collar: RM38 / pcs . . ➕Plus size (3XL – 8XL) : Tambahan RM10 . 🔆Add-ons : 🔹(nak letak nama dan nombor pun boleh) : RM10 (untuk detail sila whatsApp 0138490872 terus) . . 🔴Tarikh Pre order = 14 Jan hingga 20 Jan 2019 🔵Tarikh Delivery = 8 Feb 2019 . . ❗️CARA ORDER 1)Screenshot baju/tshirt/jersey yang korang nak 2)Pergi dekat bio ig @gallerynuraz dan tekan link wasap tp kalau tak dapat tekan sila whatsApp 0138490872 , admin tunggu dekat whatsApp tau 😉 3)Tekan link biru no telefon disana 😚 WASAP SEKARANG: 😉👌 . . #bajujerseymuslimah #tshirtmuslimahjersey #tshirtjerseymuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #tshirtmuslimahplain #bajumuslimahplain #bajumurahplain #tshirtMurahplain #bajumurah #tshirtmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhmurah #bawalcornskinbidang60 #bawalcottonbidang60 #bawalcrepebidang60 #shawllabuh #bawalbidang60
BAJU SESUAI UNTUK HARI SUKAN SEBAB TAK RENYUK DAN CEPAT KERING SESUAI UNTUK SEPANJANG HARI SUKAN, HARINI PAKAI PETANG BASUH DAN MALAM LETAK BAJU DEPAN KIPAS dan esok dah boleh pakai yeay!! 😘 . Batch 2 . 🧕🏻ADULT👨🏻 ▪️Muslimah : RM 45 / pcs ▫️Short sleeve : RM 37 / pcs ▪️Long sleeve : RM 40 / pcs ▫️Collar : RM40 / pcs . . 👶🏻KIDS👶🏻 Muslimah: RM43 / pcs Short sleeve: RM35 / pcs Long sleeve: RM38 / pcs Collar: RM38 / pcs . . ➕Plus size (3XL – 8XL) : Tambahan RM10 . 🔆Add-ons : 🔹(nak letak nama dan nombor pun boleh) : RM10 (untuk detail sila whatsApp 0138490872 terus) . . 🔴Tarikh Pre order = 14 Jan hingga 20 Jan 2019 🔵Tarikh Delivery = 8 Feb 2019 . . ❗️CARA ORDER 1)Screenshot baju/tshirt/jersey yang korang nak 2)Pergi dekat bio ig @gallerynuraz dan tekan link wasap tp kalau tak dapat tekan sila whatsApp 0138490872 , admin tunggu dekat whatsApp tau 😉 3)Tekan link biru no telefon disana 😚 WASAP SEKARANG: 😉👌 . . #bajujerseymuslimah #tshirtmuslimahjersey #tshirtjerseymuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #tshirtmuslimahplain #bajumuslimahplain #bajumurahplain #tshirtMurahplain #bajumurah #tshirtmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhmurah #bawalcornskinbidang60 #bawalcottonbidang60 #bawalcrepebidang60 #shawllabuh #bawalbidang60
BAJU SESUAI UNTUK HARI SUKAN SEBAB TAK RENYUK DAN CEPAT KERING SESUAI UNTUK SEPANJANG HARI SUKAN, HARINI PAKAI PETANG BASUH DAN MALAM LETAK BAJU DEPAN KIPAS dan esok dah boleh pakai yeay!! 😘 . Batch 2 . 🧕🏻ADULT👨🏻 ▪️Muslimah : RM 45 / pcs ▫️Short sleeve : RM 37 / pcs ▪️Long sleeve : RM 40 / pcs ▫️Collar : RM40 / pcs . . 👶🏻KIDS👶🏻 Muslimah: RM43 / pcs Short sleeve: RM35 / pcs Long sleeve: RM38 / pcs Collar: RM38 / pcs . . ➕Plus size (3XL – 8XL) : Tambahan RM10 . 🔆Add-ons : 🔹(nak letak nama dan nombor pun boleh) : RM10 (untuk detail sila whatsApp 0138490872 terus) . . 🔴Tarikh Pre order = 14 Jan hingga 20 Jan 2019 🔵Tarikh Delivery = 8 Feb 2019 . . ❗️CARA ORDER 1)Screenshot baju/tshirt/jersey yang korang nak 2)Pergi dekat bio ig @gallerynuraz dan tekan link wasap tp kalau tak dapat tekan sila whatsApp 0138490872 , admin tunggu dekat whatsApp tau 😉 3)Tekan link biru no telefon disana 😚 WASAP SEKARANG: 😉👌 . . #bajujerseymuslimah #tshirtmuslimahjersey #tshirtjerseymuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #tshirtmuslimahplain #bajumuslimahplain #bajumurahplain #tshirtMurahplain #bajumurah #tshirtmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhmurah #bawalcornskinbidang60 #bawalcottonbidang60 #bawalcrepebidang60 #shawllabuh #bawalbidang60
BAJU SESUAI UNTUK HARI SUKAN SEBAB TAK RENYUK DAN CEPAT KERING SESUAI UNTUK SEPANJANG HARI SUKAN, HARINI PAKAI PETANG BASUH DAN MALAM LETAK BAJU DEPAN KIPAS dan esok dah boleh pakai yeay!! 😘 . Batch 2 . 🧕🏻ADULT👨🏻 ▪️Muslimah : RM 45 / pcs ▫️Short sleeve : RM 37 / pcs ▪️Long sleeve : RM 40 / pcs ▫️Collar : RM40 / pcs . . 👶🏻KIDS👶🏻 Muslimah: RM43 / pcs Short sleeve: RM35 / pcs Long sleeve: RM38 / pcs Collar: RM38 / pcs . . ➕Plus size (3XL – 8XL) : Tambahan RM10 . 🔆Add-ons : 🔹(nak letak nama dan nombor pun boleh) : RM10 (untuk detail sila whatsApp 0138490872 terus) . . 🔴Tarikh Pre order = 14 Jan hingga 20 Jan 2019 🔵Tarikh Delivery = 8 Feb 2019 . . ❗️CARA ORDER 1)Screenshot baju/tshirt/jersey yang korang nak 2)Pergi dekat bio ig @gallerynuraz dan tekan link wasap tp kalau tak dapat tekan sila whatsApp 0138490872 , admin tunggu dekat whatsApp tau 😉 3)Tekan link biru no telefon disana 😚 WASAP SEKARANG: 😉👌 . . #bajujerseymuslimah #tshirtmuslimahjersey #tshirtjerseymuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #tshirtmuslimahplain #bajumuslimahplain #bajumurahplain #tshirtMurahplain #bajumurah #tshirtmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhmurah #bawalcornskinbidang60 #bawalcottonbidang60 #bawalcrepebidang60 #shawllabuh #bawalbidang60
BAJU SESUAI UNTUK HARI SUKAN SEBAB TAK RENYUK DAN CEPAT KERING SESUAI UNTUK SEPANJANG HARI SUKAN, HARINI PAKAI PETANG BASUH DAN MALAM LETAK BAJU DEPAN KIPAS dan esok dah boleh pakai yeay!! 😘 . Batch 2 . 🧕🏻ADULT👨🏻 ▪️Muslimah : RM 45 / pcs ▫️Short sleeve : RM 37 / pcs ▪️Long sleeve : RM 40 / pcs ▫️Collar : RM40 / pcs . . 👶🏻KIDS👶🏻 Muslimah: RM43 / pcs Short sleeve: RM35 / pcs Long sleeve: RM38 / pcs Collar: RM38 / pcs . . ➕Plus size (3XL – 8XL) : Tambahan RM10 . 🔆Add-ons : 🔹(nak letak nama dan nombor pun boleh) : RM10 (untuk detail sila whatsApp 0138490872 terus) . . 🔴Tarikh Pre order = 14 Jan hingga 20 Jan 2019 🔵Tarikh Delivery = 8 Feb 2019 . . ❗️CARA ORDER 1)Screenshot baju/tshirt/jersey yang korang nak 2)Pergi dekat bio ig @gallerynuraz dan tekan link wasap tp kalau tak dapat tekan sila whatsApp 0138490872 , admin tunggu dekat whatsApp tau 😉 3)Tekan link biru no telefon disana 😚 WASAP SEKARANG: 😉👌 . . #bajujerseymuslimah #tshirtmuslimahjersey #tshirtjerseymuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #tshirtmuslimahplain #bajumuslimahplain #bajumurahplain #tshirtMurahplain #bajumurah #tshirtmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhmurah #bawalcornskinbidang60 #bawalcottonbidang60 #bawalcrepebidang60 #shawllabuh #bawalbidang60
BAJU SESUAI UNTUK HARI SUKAN SEBAB TAK RENYUK DAN CEPAT KERING SESUAI 3HARI HARI SUKAN, HARINI PAKAI PETANG BASUH DAN MALAM LETAK BAJU DEPAN KIPAS dan esok dah boleh pakai yeay!! 😘 . Batch 2 . 🧕🏻ADULT👨🏻 ▪️Muslimah : RM 45 / pcs ▫️Short sleeve : RM 37 / pcs ▪️Long sleeve : RM 40 / pcs ▫️Collar : RM40 / pcs . . 👶🏻KIDS👶🏻 Muslimah: RM43 / pcs Short sleeve: RM35 / pcs Long sleeve: RM38 / pcs Collar: RM38 / pcs . . ➕Plus size (3XL – 8XL) : Tambahan RM10 . 🔆Add-ons : 🔹(nak letak nama dan nombor pun boleh) : RM10 (untuk detail sila whatsApp 0138490872 terus) . . 🔴Tarikh Pre order = 14 Jan hingga 20 Jan 2019 🔵Tarikh Delivery = 8 Feb 2019 . . ❗️CARA ORDER 1)Screenshot baju/tshirt/jersey yang korang nak 2)Pergi dekat bio ig @gallerynuraz dan tekan link wasap tp kalau tak dapat tekan sila whatsApp 0138490872 , admin tunggu dekat whatsApp tau 😉 3)Tekan link biru no telefon disana 😚 WASAP SEKARANG: 😉👌 . . #bajujerseymuslimah #tshirtmuslimahjersey #tshirtjerseymuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #tshirtmuslimahplain #bajumuslimahplain #bajumurahplain #tshirtMurahplain #bajumurah #tshirtmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhmurah #bawalcornskinbidang60 #bawalcottonbidang60 #bawalcrepebidang60 #shawllabuh #bawalbidang60
BAJU SESUAI UNTUK HARI SUKAN SEBAB TAK RENYUK DAN CEPAT KERING SESUAI 3HARI HARI SUKAN, HARINI PAKAI PETANG BASUH DAN MALAM LETAK BAJU DEPAN KIPAS dan esok dah boleh pakai yeay!! 😘 . Batch 2 . 🧕🏻ADULT👨🏻 ▪️Muslimah : RM 45 / pcs ▫️Short sleeve : RM 37 / pcs ▪️Long sleeve : RM 40 / pcs ▫️Collar : RM40 / pcs . . 👶🏻KIDS👶🏻 Muslimah: RM43 / pcs Short sleeve: RM35 / pcs Long sleeve: RM38 / pcs Collar: RM38 / pcs . . ➕Plus size (3XL – 8XL) : Tambahan RM10 . 🔆Add-ons : 🔹(nak letak nama dan nombor pun boleh) : RM10 (untuk detail sila whatsApp 0138490872 terus) . . 🔴Tarikh Pre order = 14 Jan hingga 20 Jan 2019 🔵Tarikh Delivery = 8 Feb 2019 . . ❗️CARA ORDER 1)Screenshot baju/tshirt/jersey yang korang nak 2)Pergi dekat bio ig @gallerynuraz dan tekan link wasap tp kalau tak dapat tekan sila whatsApp 0138490872 , admin tunggu dekat whatsApp tau 😉 3)Tekan link biru no telefon disana 😚 WASAP SEKARANG: 😉👌 . . #bajujerseymuslimah #tshirtmuslimahjersey #tshirtjerseymuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #tshirtmuslimahplain #bajumuslimahplain #bajumurahplain #tshirtMurahplain #bajumurah #tshirtmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhmurah #bawalcornskinbidang60 #bawalcottonbidang60 #bawalcrepebidang60 #shawllabuh #bawalbidang60
BAJU SESUAI UNTUK HARI SUKAN SEBAB TAK RENYUK DAN CEPAT KERING SESUAI 3HARI HARI SUKAN, HARINI PAKAI PETANG BASUH DAN MALAM LETAK BAJU DEPAN KIPAS dan esok dah boleh pakai yeay!! 😘 . Batch 2 . 🧕🏻ADULT👨🏻 ▪️Muslimah : RM 45 / pcs ▫️Short sleeve : RM 37 / pcs ▪️Long sleeve : RM 40 / pcs ▫️Collar : RM40 / pcs . . 👶🏻KIDS👶🏻 Muslimah: RM43 / pcs Short sleeve: RM35 / pcs Long sleeve: RM38 / pcs Collar: RM38 / pcs . . ➕Plus size (3XL – 8XL) : Tambahan RM10 . 🔆Add-ons : 🔹(nak letak nama dan nombor pun boleh) : RM10 (untuk detail sila whatsApp 0138490872 terus) . . 🔴Tarikh Pre order = 14 Jan hingga 20 Jan 2019 🔵Tarikh Delivery = 8 Feb 2019 . . ❗️CARA ORDER 1)Screenshot baju/tshirt/jersey yang korang nak 2)Pergi dekat bio ig @gallerynuraz dan tekan link wasap tp kalau tak dapat tekan sila whatsApp 0138490872 , admin tunggu dekat whatsApp tau 😉 3)Tekan link biru no telefon disana 😚 WASAP SEKARANG: 😉👌 . . #bajujerseymuslimah #tshirtmuslimahjersey #tshirtjerseymuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #tshirtmuslimahplain #bajumuslimahplain #bajumurahplain #tshirtMurahplain #bajumurah #tshirtmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhmurah #bawalcornskinbidang60 #bawalcottonbidang60 #bawalcrepebidang60 #shawllabuh #bawalbidang60
⚠️Sebab anda wajib memiliki baju ini . ✔️ Cepat kering untuk kegunaan masa hari sukan selama 3hari ✔️ Warna Takkan luntur walaupun dibasuh seribu kali ✔️ Material yang tahan walaupun dipakai bertahun-tahun . . Berminat? Sila whatsApp 0138490872 . . 🔴Tarikh Pre order = 14 Jan hingga 20 Jan 2019 🔵Tarikh Delivery = 8 Feb 2019 . . WASAP SEKARANG: 😉👌 . . #bajujerseymuslimah #tshirtmuslimahjersey #tshirtjerseymuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #tshirtmuslimahplain #bajumuslimahplain #bajumurahplain #tshirtMurahplain #bajumurah #tshirtmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhmurah #bawalcornskinbidang60 #bawalcottonbidang60 #bawalcrepebidang60 #shawllabuh #bawalbidang60
⚠️Sebab anda wajib memiliki baju ini . ✔️ Cepat kering untuk kegunaan masa hari sukan selama 3hari ✔️ Warna Takkan luntur walaupun dibasuh seribu kali ✔️ Material yang tahan walaupun dipakai bertahun-tahun . . Berminat? Sila whatsApp 0138490872 . . 🔴Tarikh Pre order = 14 Jan hingga 20 Jan 2019 🔵Tarikh Delivery = 8 Feb 2019 . . WASAP SEKARANG: 😉👌 . . #bajujerseymuslimah #tshirtmuslimahjersey #tshirtjerseymuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #tshirtmuslimahplain #bajumuslimahplain #bajumurahplain #tshirtMurahplain #bajumurah #tshirtmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhmurah #bawalcornskinbidang60 #bawalcottonbidang60 #bawalcrepebidang60 #shawllabuh #bawalbidang60
⚠️Sebab anda wajib memiliki baju ini . ✔️ Cepat kering untuk kegunaan masa hari sukan selama 3hari ✔️ Warna Takkan luntur walaupun dibasuh seribu kali ✔️ Material yang tahan walaupun dipakai bertahun-tahun . . Berminat? Sila whatsApp 0138490872 . . 🔴Tarikh Pre order = 14 Jan hingga 20 Jan 2019 🔵Tarikh Delivery = 8 Feb 2019 . . WASAP SEKARANG: 😉👌 . . #bajujerseymuslimah #tshirtmuslimahjersey #tshirtjerseymuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #tshirtmuslimahplain #bajumuslimahplain #bajumurahplain #tshirtMurahplain #bajumurah #tshirtmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhmurah #bawalcornskinbidang60 #bawalcottonbidang60 #bawalcrepebidang60 #shawllabuh #bawalbidang60
BAJU SESUAI UNTUK TRAVEL SEBAB TAK RENYUK DAN CEPAT KERING SESUAI UTK SEISI KELUARGA . Batch 2 . 🧕🏻ADULT👨🏻 ▪️Muslimah : RM 45 / pcs ▫️Short sleeve : RM 37 / pcs ▪️Long sleeve : RM 40 / pcs ▫️Collar : RM40 / pcs . . 👶🏻KIDS👶🏻 Muslimah: RM43 / pcs Short sleeve: RM35 / pcs Long sleeve: RM38 / pcs Collar: RM38 / pcs . . ➕Plus size (3XL – 8XL) : Tambahan RM10 . 🔆Add-ons : 🔹(nak letak nama dan nombor pun boleh) : RM10 (untuk detail sila whatsApp 0138490872 terus) . . 🔴Tarikh Pre order = 14 Jan hingga 20 Jan 2019 🔵Tarikh Delivery = 8 Feb 2019 . . ❗️CARA ORDER 1)Screenshot baju/tshirt/jersey yang korang nak 2)Pergi dekat bio ig @gallerynuraz dan tekan link wasap tp kalau tak dapat tekan sila whatsApp 0138490872 , admin tunggu dekat whatsApp tau 😉 3)Tekan link biru no telefon disana 😚 WASAP SEKARANG: 😉👌 . . #bajujerseymuslimah #tshirtmuslimahjersey #tshirtjerseymuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #tshirtmuslimahplain #bajumuslimahplain #bajumurahplain #tshirtMurahplain #bajumurah #tshirtmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhmurah #bawalcornskinbidang60 #bawalcottonbidang60 #bawalcrepebidang60 #shawllabuh #bawalbidang60
BAJU SESUAI UNTUK TRAVEL SEBAB TAK RENYUK DAN CEPAT KERING SESUAI UTK SEISI KELUARGA . Batch 2 . 🧕🏻ADULT👨🏻 ▪️Muslimah : RM 45 / pcs ▫️Short sleeve : RM 37 / pcs ▪️Long sleeve : RM 40 / pcs ▫️Collar : RM40 / pcs . . 👶🏻KIDS👶🏻 Muslimah: RM43 / pcs Short sleeve: RM35 / pcs Long sleeve: RM38 / pcs Collar: RM38 / pcs . . ➕Plus size (3XL – 8XL) : Tambahan RM10 . 🔆Add-ons : 🔹(nak letak nama dan nombor pun boleh) : RM10 (untuk detail sila whatsApp 0138490872 terus) . . 🔴Tarikh Pre order = 14 Jan hingga 20 Jan 2019 🔵Tarikh Delivery = 8 Feb 2019 . . ❗️CARA ORDER 1)Screenshot baju/tshirt/jersey yang korang nak 2)Pergi dekat bio ig @gallerynuraz dan tekan link wasap tp kalau tak dapat tekan sila whatsApp 0138490872 , admin tunggu dekat whatsApp tau 😉 3)Tekan link biru no telefon disana 😚 WASAP SEKARANG: 😉👌 . . #bajujerseymuslimah #tshirtmuslimahjersey #tshirtjerseymuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #tshirtmuslimahplain #bajumuslimahplain #bajumurahplain #tshirtMurahplain #bajumurah #tshirtmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhmurah #bawalcornskinbidang60 #bawalcottonbidang60 #bawalcrepebidang60 #shawllabuh #bawalbidang60
BAJU SESUAI UNTUK TRAVEL SEBAB TAK RENYUK DAN CEPAT KERING SESUAI UTK SEISI KELUARGA . Batch 2 . 🧕🏻ADULT👨🏻 ▪️Muslimah : RM 45 / pcs ▫️Short sleeve : RM 37 / pcs ▪️Long sleeve : RM 40 / pcs ▫️Collar : RM40 / pcs . . 👶🏻KIDS👶🏻 Muslimah: RM43 / pcs Short sleeve: RM35 / pcs Long sleeve: RM38 / pcs Collar: RM38 / pcs . . ➕Plus size (3XL – 8XL) : Tambahan RM10 . 🔆Add-ons : 🔹(nak letak nama dan nombor pun boleh) : RM10 (untuk detail sila whatsApp 0138490872 terus) . . 🔴Tarikh Pre order = 14 Jan hingga 20 Jan 2019 🔵Tarikh Delivery = 8 Feb 2019 . . ❗️CARA ORDER 1)Screenshot baju/tshirt/jersey yang korang nak 2)Pergi dekat bio ig @gallerynuraz dan tekan link wasap tp kalau tak dapat tekan sila whatsApp 0138490872 , admin tunggu dekat whatsApp tau 😉 3)Tekan link biru no telefon disana 😚 WASAP SEKARANG: 😉👌 . . #bajujerseymuslimah #tshirtmuslimahjersey #tshirtjerseymuslimah #bajumuslimah #tshirtmuslimah #tshirtmuslimahplain #bajumuslimahplain #bajumurahplain #tshirtMurahplain #bajumurah #tshirtmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhmurah #bawalcornskinbidang60 #bawalcottonbidang60 #bawalcrepebidang60 #shawllabuh #bawalbidang60
alhamdulillah feedback customer parcel dah sampai...ok kesayangan semua..jom usha2 #bawalcrepe ..😘😘😘.. . sila follow 5  ig akk yg berdftar  ini yer kesayangan akk semua.....pastikan kesayangan akk beli yg sah berdftr ngn kami shj yer untuk pastikan kualiti kain dan jahitan  yg anda dpt sgt memuaskan...😉 #beautyfor_usandu #bawalcrepebymariam #marshada_wordrobe #aurat_ku #maira_wadina #mariam_hijab1 . 😊😊😊😊JOM PILIH CEPAT2.. 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Happy shopping semua...🌹🌹🌹🌹🌹😊😊😊😊😊 . . 🌻bawal bidang 45 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm5 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm3.50 per pieces (rm3.50×20 helai=rm70) . 🌸bawal bidang 50 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm8 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm5.50 per pieces (rm5.50×20=rm110) . . 🌼bawal bidang 55 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm9 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm6.50 per pieces (rm6.50×20 helai=rm130) . 🌺bawal bidang 60 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm10 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm7.50 per pieces (rm7.50×20=rm150) . 🚛 Postage isnin,rabu & jumaat . cara-cara order wassup akk 011-15636349: . 🌸listkan no.tudung yg dikehendaki . 🌻bank in duit dan bagi gambar resit  sebagai bukti . 🌼pengeposan akan dibuat pada pagi  Isnin,rabu, & jumaat 💥BOLEH PILIH WARNA SAYAM SEMUA WALAUPUN BORONG...💖💖💖💖💖💖 #bawalcrepemurah #bawalmaniktabur #bawalvoile #bawalcotton #bawalexclusive #bawalcrepeborong #bawalcrepebidang45 #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang55 #bawalcrepebidang60 #bawalcrepemurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalcrepe #sabah #sarawak #brunei #singapura #malaysia #uitm #usim #utm #ipg #bruneishop
alhamdulillah feedback customer parcel dah sampai...ok kesayangan semua..jom usha2 #bawalcrepe ..😘😘😘.. . sila follow 5  ig akk yg berdftar  ini yer kesayangan akk semua.....pastikan kesayangan akk beli yg sah berdftr ngn kami shj yer untuk pastikan kualiti kain dan jahitan  yg anda dpt sgt memuaskan...😉 #beautyfor_usandu #bawalcrepebymariam #marshada_wordrobe #aurat_ku #maira_wadina #mariam_hijab1 . 😊😊😊😊JOM PILIH CEPAT2.. 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Happy shopping semua...🌹🌹🌹🌹🌹😊😊😊😊😊 . . 🌻bawal bidang 45 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm5 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm3.50 per pieces (rm3.50×20 helai=rm70) . 🌸bawal bidang 50 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm8 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm5.50 per pieces (rm5.50×20=rm110) . . 🌼bawal bidang 55 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm9 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm6.50 per pieces (rm6.50×20 helai=rm130) . 🌺bawal bidang 60 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm10 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm7.50 per pieces (rm7.50×20=rm150) . 🚛 Postage isnin,rabu & jumaat . cara-cara order wassup akk 011-15636349: . 🌸listkan no.tudung yg dikehendaki . 🌻bank in duit dan bagi gambar resit  sebagai bukti . 🌼pengeposan akan dibuat pada pagi  Isnin,rabu, & jumaat 💥BOLEH PILIH WARNA SAYAM SEMUA WALAUPUN BORONG...💖💖💖💖💖💖 #bawalcrepemurah #bawalmaniktabur #bawalvoile #bawalcotton #bawalexclusive #bawalcrepeborong #bawalcrepebidang45 #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang55 #bawalcrepebidang60 #bawalcrepemurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalcrepe #sabah #sarawak #brunei #singapura #malaysia #uitm #usim #utm #ipg #bruneishop
alhamdulillah feedback customer parcel dah sampai...ok kesayangan semua..jom usha2 #bawalcrepe ..😘😘😘.. . sila follow 5  ig akk yg berdftar  ini yer kesayangan akk semua.....pastikan kesayangan akk beli yg sah berdftr ngn kami shj yer untuk pastikan kualiti kain dan jahitan  yg anda dpt sgt memuaskan...😉 #beautyfor_usandu #bawalcrepebymariam #marshada_wordrobe #aurat_ku #maira_wadina #mariam_hijab1 . 😊😊😊😊JOM PILIH CEPAT2.. 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Happy shopping semua...🌹🌹🌹🌹🌹😊😊😊😊😊 . . 🌻bawal bidang 45 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm5 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm3.50 per pieces (rm3.50×20 helai=rm70) . 🌸bawal bidang 50 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm8 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm5.50 per pieces (rm5.50×20=rm110) . . 🌼bawal bidang 55 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm9 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm6.50 per pieces (rm6.50×20 helai=rm130) . 🌺bawal bidang 60 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm10 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm7.50 per pieces (rm7.50×20=rm150) . 🚛 Postage isnin,rabu & jumaat . cara-cara order wassup akk 011-15636349: . 🌸listkan no.tudung yg dikehendaki . 🌻bank in duit dan bagi gambar resit  sebagai bukti . 🌼pengeposan akan dibuat pada pagi  Isnin,rabu, & jumaat 💥BOLEH PILIH WARNA SAYAM SEMUA WALAUPUN BORONG...💖💖💖💖💖💖 #bawalcrepemurah #bawalmaniktabur #bawalvoile #bawalcotton #bawalexclusive #bawalcrepeborong #bawalcrepebidang45 #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang55 #bawalcrepebidang60 #bawalcrepemurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalcrepe #sabah #sarawak #brunei #singapura #malaysia #uitm #usim #utm #ipg #bruneishop
alhamdulillah feedback customer parcel dah sampai...ok kesayangan semua..jom usha2 #bawalcrepe ..😘😘😘.. . sila follow 5  ig akk yg berdftar  ini yer kesayangan akk semua.....pastikan kesayangan akk beli yg sah berdftr ngn kami shj yer untuk pastikan kualiti kain dan jahitan  yg anda dpt sgt memuaskan...😉 #beautyfor_usandu #bawalcrepebymariam #marshada_wordrobe #aurat_ku #maira_wadina #mariam_hijab1 . 😊😊😊😊JOM PILIH CEPAT2.. 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Happy shopping semua...🌹🌹🌹🌹🌹😊😊😊😊😊 . . 🌻bawal bidang 45 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm5 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm3.50 per pieces (rm3.50×20 helai=rm70) . 🌸bawal bidang 50 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm8 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm5.50 per pieces (rm5.50×20=rm110) . . 🌼bawal bidang 55 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm9 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm6.50 per pieces (rm6.50×20 helai=rm130) . 🌺bawal bidang 60 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm10 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm7.50 per pieces (rm7.50×20=rm150) . 🚛 Postage isnin,rabu & jumaat . cara-cara order wassup akk 011-15636349: . 🌸listkan no.tudung yg dikehendaki . 🌻bank in duit dan bagi gambar resit  sebagai bukti . 🌼pengeposan akan dibuat pada pagi  Isnin,rabu, & jumaat 💥BOLEH PILIH WARNA SAYAM SEMUA WALAUPUN BORONG...💖💖💖💖💖💖 #bawalcrepemurah #bawalmaniktabur #bawalvoile #bawalcotton #bawalexclusive #bawalcrepeborong #bawalcrepebidang45 #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang55 #bawalcrepebidang60 #bawalcrepemurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalcrepe #sabah #sarawak #brunei #singapura #malaysia #uitm #usim #utm #ipg #bruneishop
alhamdulillah feedback customer parcel dah sampai...ok kesayangan semua..jom usha2 #bawalcrepe ..😘😘😘.. . sila follow 5  ig akk yg berdftar  ini yer kesayangan akk semua.....pastikan kesayangan akk beli yg sah berdftr ngn kami shj yer untuk pastikan kualiti kain dan jahitan  yg anda dpt sgt memuaskan...😉 #beautyfor_usandu #bawalcrepebymariam #marshada_wordrobe #aurat_ku #maira_wadina #mariam_hijab1 . 😊😊😊😊JOM PILIH CEPAT2.. 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Happy shopping semua...🌹🌹🌹🌹🌹😊😊😊😊😊 . . 🌻bawal bidang 45 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm5 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm3.50 per pieces (rm3.50×20 helai=rm70) . 🌸bawal bidang 50 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm8 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm5.50 per pieces (rm5.50×20=rm110) . . 🌼bawal bidang 55 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm9 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm6.50 per pieces (rm6.50×20 helai=rm130) . 🌺bawal bidang 60 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm10 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm7.50 per pieces (rm7.50×20=rm150) . 🚛 Postage isnin,rabu & jumaat . cara-cara order wassup akk 011-15636349: . 🌸listkan no.tudung yg dikehendaki . 🌻bank in duit dan bagi gambar resit  sebagai bukti . 🌼pengeposan akan dibuat pada pagi  Isnin,rabu, & jumaat 💥BOLEH PILIH WARNA SAYAM SEMUA WALAUPUN BORONG...💖💖💖💖💖💖 #bawalcrepemurah #bawalmaniktabur #bawalvoile #bawalcotton #bawalexclusive #bawalcrepeborong #bawalcrepebidang45 #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang55 #bawalcrepebidang60 #bawalcrepemurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalcrepe #sabah #sarawak #brunei #singapura #malaysia #uitm #usim #utm #ipg #bruneishop
cepat ws sekarang untuk order bawal crepe okay! Semua bidang ada.Nak borong pun boleh😇 . . Yang paling penting kain crepe yang sgt berkualiti ye..Bukan jenis kain yg keras and panas bila pakai. . . Kualiti gred AAA okay bawal crepe yg @syabella_s jual.Kalau kualiti tak okay takkan la ada customer sis yang repeat order berkali-kali😝 . . #bawalcrepe #bawalcrepebidang45 #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang55 #bawalcrepebidang60 #bawalcrepekelantan #bawalcrepebidangbesarmurah #bawalcrepelabuh #bawalcrepeborong #bawalcrepemurah #bawalcrepeplain #bawalcrepebidang50borong #borongmurah #bawalcrepebidang45borong #bawalcrepebidang55borong #bawalcrepebidang60borong #readystock #trustedseller #bawalcrepebidang45murah #bawalcrepebidang45borong
ok kesayangan srmua..jom usha2 #bawalcrepe ..😘😘😘.. . sila follow 5  ig akk yg berdftar  ini yer kesayangan akk semua.....pastikan kesayangan akk beli yg sah berdftr ngn kami shj yer untuk pastikan kualiti kain dan jahitan  yg anda dpt sgt memuaskan...😉 #beautyfor_usandu #bawalcrepebymariam #marshada_wordrobe #aurat_ku #maira_wadina #mariam_hijab1 . 😊😊😊😊JOM PILIH CEPAT2.. 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Happy shopping semua...🌹🌹🌹🌹🌹😊😊😊😊😊 . . 🌻bawal bidang 45 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm5 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm3.50 per pieces (rm3.50×20 helai=rm70) . 🌸bawal bidang 50 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm8 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm5.50 per pieces (rm5.50×20=rm110) . . 🌼bawal bidang 55 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm9 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm6.50 per pieces (rm6.50×20 helai=rm130) . 🌺bawal bidang 60 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm10 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm7.50 per pieces (rm7.50×20=rm150) . 🚛 Postage isnin,rabu & jumaat . cara-cara order wassup akk 011-15636349: . 🌸listkan no.tudung yg dikehendaki . 🌻bank in duit dan bagi gambar resit  sebagai bukti . 🌼pengeposan akan dibuat pada pagi  Isnin,rabu, & jumaat 💥BOLEH PILIH WARNA SAYAM SEMUA WALAUPUN BORONG...💖💖💖💖💖💖 #bawalcrepemurah #bawalmaniktabur #bawalvoile #bawalcotton #bawalexclusive #bawalcrepeborong #bawalcrepebidang45 #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang55 #bawalcrepebidang60 #bawalcrepemurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalcrepe #sabah #sarawak #brunei #singapura #malaysia #uitm #usim #utm #ipg #bruneishop
ok kesayangan srmua..jom usha2 #bawalcrepe ..😘😘😘.. . sila follow 5  ig akk yg berdftar  ini yer kesayangan akk semua.....pastikan kesayangan akk beli yg sah berdftr ngn kami shj yer untuk pastikan kualiti kain dan jahitan  yg anda dpt sgt memuaskan...😉 #beautyfor_usandu #bawalcrepebymariam #marshada_wordrobe #aurat_ku #maira_wadina #mariam_hijab1 . 😊😊😊😊JOM PILIH CEPAT2.. 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Happy shopping semua...🌹🌹🌹🌹🌹😊😊😊😊😊 . . 🌻bawal bidang 45 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm5 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm3.50 per pieces (rm3.50×20 helai=rm70) . 🌸bawal bidang 50 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm8 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm5.50 per pieces (rm5.50×20=rm110) . . 🌼bawal bidang 55 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm9 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm6.50 per pieces (rm6.50×20 helai=rm130) . 🌺bawal bidang 60 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm10 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm7.50 per pieces (rm7.50×20=rm150) . 🚛 Postage isnin,rabu & jumaat . cara-cara order wassup akk 011-15636349: . 🌸listkan no.tudung yg dikehendaki . 🌻bank in duit dan bagi gambar resit  sebagai bukti . 🌼pengeposan akan dibuat pada pagi  Isnin,rabu, & jumaat 💥BOLEH PILIH WARNA SAYAM SEMUA WALAUPUN BORONG...💖💖💖💖💖💖 #bawalcrepemurah #bawalmaniktabur #bawalvoile #bawalcotton #bawalexclusive #bawalcrepeborong #bawalcrepebidang45 #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang55 #bawalcrepebidang60 #bawalcrepemurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalcrepe #sabah #sarawak #brunei #singapura #malaysia #uitm #usim #utm #ipg #bruneishop
ok kesayangan srmua..jom usha2 #bawalcrepe ..😘😘😘.. . sila follow 5  ig akk yg berdftar  ini yer kesayangan akk semua.....pastikan kesayangan akk beli yg sah berdftr ngn kami shj yer untuk pastikan kualiti kain dan jahitan  yg anda dpt sgt memuaskan...😉 #beautyfor_usandu #bawalcrepebymariam #marshada_wordrobe #aurat_ku #maira_wadina #mariam_hijab1 . 😊😊😊😊JOM PILIH CEPAT2.. 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Happy shopping semua...🌹🌹🌹🌹🌹😊😊😊😊😊 . . 🌻bawal bidang 45 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm5 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm3.50 per pieces (rm3.50×20 helai=rm70) . 🌸bawal bidang 50 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm8 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm5.50 per pieces (rm5.50×20=rm110) . . 🌼bawal bidang 55 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm9 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm6.50 per pieces (rm6.50×20 helai=rm130) . 🌺bawal bidang 60 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm10 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm7.50 per pieces (rm7.50×20=rm150) . 🚛 Postage isnin,rabu & jumaat . cara-cara order wassup akk 011-15636349: . 🌸listkan no.tudung yg dikehendaki . 🌻bank in duit dan bagi gambar resit  sebagai bukti . 🌼pengeposan akan dibuat pada pagi  Isnin,rabu, & jumaat 💥BOLEH PILIH WARNA SAYAM SEMUA WALAUPUN BORONG...💖💖💖💖💖💖 #bawalcrepemurah #bawalmaniktabur #bawalvoile #bawalcotton #bawalexclusive #bawalcrepeborong #bawalcrepebidang45 #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang55 #bawalcrepebidang60 #bawalcrepemurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalcrepe #sabah #sarawak #brunei #singapura #malaysia #uitm #usim #utm #ipg #bruneishop
ok kesayangan srmua..jom usha2 #bawalcrepe ..😘😘😘.. . sila follow 5  ig akk yg berdftar  ini yer kesayangan akk semua.....pastikan kesayangan akk beli yg sah berdftr ngn kami shj yer untuk pastikan kualiti kain dan jahitan  yg anda dpt sgt memuaskan...😉 #beautyfor_usandu #bawalcrepebymariam #marshada_wordrobe #aurat_ku #maira_wadina #mariam_hijab1 . 😊😊😊😊JOM PILIH CEPAT2.. 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Happy shopping semua...🌹🌹🌹🌹🌹😊😊😊😊😊 . . 🌻bawal bidang 45 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm5 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm3.50 per pieces (rm3.50×20 helai=rm70) . 🌸bawal bidang 50 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm8 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm5.50 per pieces (rm5.50×20=rm110) . . 🌼bawal bidang 55 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm9 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm6.50 per pieces (rm6.50×20 helai=rm130) . 🌺bawal bidang 60 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm10 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm7.50 per pieces (rm7.50×20=rm150) . 🚛 Postage isnin,rabu & jumaat . cara-cara order wassup akk 011-15636349: . 🌸listkan no.tudung yg dikehendaki . 🌻bank in duit dan bagi gambar resit  sebagai bukti . 🌼pengeposan akan dibuat pada pagi  Isnin,rabu, & jumaat 💥BOLEH PILIH WARNA SAYAM SEMUA WALAUPUN BORONG...💖💖💖💖💖💖 #bawalcrepemurah #bawalmaniktabur #bawalvoile #bawalcotton #bawalexclusive #bawalcrepeborong #bawalcrepebidang45 #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang55 #bawalcrepebidang60 #bawalcrepemurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalcrepe #sabah #sarawak #brunei #singapura #malaysia #uitm #usim #utm #ipg #bruneishop
ok kesayangan srmua..jom usha2 #bawalcrepe ..😘😘😘.. . sila follow 5  ig akk yg berdftar  ini yer kesayangan akk semua.....pastikan kesayangan akk beli yg sah berdftr ngn kami shj yer untuk pastikan kualiti kain dan jahitan  yg anda dpt sgt memuaskan...😉 #beautyfor_usandu #bawalcrepebymariam #marshada_wordrobe #aurat_ku #maira_wadina #mariam_hijab1 . 😊😊😊😊JOM PILIH CEPAT2.. 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Happy shopping semua...🌹🌹🌹🌹🌹😊😊😊😊😊 . . 🌻bawal bidang 45 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm5 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm3.50 per pieces (rm3.50×20 helai=rm70) . 🌸bawal bidang 50 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm8 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm5.50 per pieces (rm5.50×20=rm110) . . 🌼bawal bidang 55 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm9 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm6.50 per pieces (rm6.50×20 helai=rm130) . 🌺bawal bidang 60 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm10 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm7.50 per pieces (rm7.50×20=rm150) . 🚛 Postage isnin,rabu & jumaat . cara-cara order wassup akk 011-15636349: . 🌸listkan no.tudung yg dikehendaki . 🌻bank in duit dan bagi gambar resit  sebagai bukti . 🌼pengeposan akan dibuat pada pagi  Isnin,rabu, & jumaat 💥BOLEH PILIH WARNA SAYAM SEMUA WALAUPUN BORONG...💖💖💖💖💖💖 #bawalcrepemurah #bawalmaniktabur #bawalvoile #bawalcotton #bawalexclusive #bawalcrepeborong #bawalcrepebidang45 #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang55 #bawalcrepebidang60 #bawalcrepemurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalcrepe #sabah #sarawak #brunei #singapura #malaysia #uitm #usim #utm #ipg #bruneishop
Customer beli 20 helai #bawalcrepebidang60 😍 Harga sehelai RM11 je💯 Wassap cepat untuk order😍😉 #tudungmurah #tudungbawal #tudungbawalcrepe #tudungbawalcrepebidang60 #tudungbysyakura
ok kesayangan srmua..jom usha2 #bawalcrepe ..😘😘😘.. . sila follow 5  ig akk yg berdftar  ini yer kesayangan akk semua.....pastikan kesayangan akk beli yg sah berdftr ngn kami shj yer untuk pastikan kualiti kain dan jahitan  yg anda dpt sgt memuaskan...😉 #beautyfor_usandu #bawalcrepebymariam #marshada_wordrobe #aurat_ku #maira_wadina #mariam_hijab1 . 😊😊😊😊JOM PILIH CEPAT2.. 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Happy shopping semua...🌹🌹🌹🌹🌹😊😊😊😊😊 . . 🌻bawal bidang 45 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm5 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm3.50 per pieces (rm3.50×20 helai=rm70) . 🌸bawal bidang 50 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm8 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm5.50 per pieces (rm5.50×20=rm110) . . 🌼bawal bidang 55 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm9 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm6.50 per pieces (rm6.50×20 helai=rm130) . 🌺bawal bidang 60 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm10 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm7.50 per pieces (rm7.50×20=rm150) . 🚛 Postage isnin,rabu & jumaat . cara-cara order wassup akk 011-15636349: . 🌸listkan no.tudung yg dikehendaki . 🌻bank in duit dan bagi gambar resit  sebagai bukti . 🌼pengeposan akan dibuat pada pagi  Isnin,rabu, & jumaat 💥BOLEH PILIH WARNA SAYAM SEMUA WALAUPUN BORONG...💖💖💖💖💖💖 #bawalcrepemurah #bawalmaniktabur #bawalvoile #bawalcotton #bawalexclusive #bawalcrepeborong #bawalcrepebidang45 #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang55 #bawalcrepebidang60 #bawalcrepemurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalcrepe #sabah #sarawak #brunei #singapura #malaysia #uitm #usim #utm #ipg #bruneishop
ok kesayangan srmua..jom usha2 #bawalcrepe ..😘😘😘.. . sila follow 5  ig akk yg berdftar  ini yer kesayangan akk semua.....pastikan kesayangan akk beli yg sah berdftr ngn kami shj yer untuk pastikan kualiti kain dan jahitan  yg anda dpt sgt memuaskan...😉 #beautyfor_usandu #bawalcrepebymariam #marshada_wordrobe #aurat_ku #maira_wadina #mariam_hijab1 . 😊😊😊😊JOM PILIH CEPAT2.. 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Happy shopping semua...🌹🌹🌹🌹🌹😊😊😊😊😊 . . 🌻bawal bidang 45 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm5 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm3.50 per pieces (rm3.50×20 helai=rm70) . 🌸bawal bidang 50 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm8 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm5.50 per pieces (rm5.50×20=rm110) . . 🌼bawal bidang 55 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm9 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm6.50 per pieces (rm6.50×20 helai=rm130) . 🌺bawal bidang 60 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm10 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm7.50 per pieces (rm7.50×20=rm150) . 🚛 Postage isnin,rabu & jumaat . cara-cara order wassup akk 011-15636349: . 🌸listkan no.tudung yg dikehendaki . 🌻bank in duit dan bagi gambar resit  sebagai bukti . 🌼pengeposan akan dibuat pada pagi  Isnin,rabu, & jumaat 💥BOLEH PILIH WARNA SAYAM SEMUA WALAUPUN BORONG...💖💖💖💖💖💖 #bawalcrepemurah #bawalmaniktabur #bawalvoile #bawalcotton #bawalexclusive #bawalcrepeborong #bawalcrepebidang45 #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang55 #bawalcrepebidang60 #bawalcrepemurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalcrepe #sabah #sarawak #brunei #singapura #malaysia #uitm #usim #utm #ipg #bruneishop
ok kesayangan srmua..jom usha2 #bawalcrepe ..😘😘😘.. . sila follow 5  ig akk yg berdftar  ini yer kesayangan akk semua.....pastikan kesayangan akk beli yg sah berdftr ngn kami shj yer untuk pastikan kualiti kain dan jahitan  yg anda dpt sgt memuaskan...😉 #beautyfor_usandu #bawalcrepebymariam #marshada_wordrobe #aurat_ku #maira_wadina #mariam_hijab1 . 😊😊😊😊JOM PILIH CEPAT2.. 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Happy shopping semua...🌹🌹🌹🌹🌹😊😊😊😊😊 . . 🌻bawal bidang 45 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm5 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm3.50 per pieces (rm3.50×20 helai=rm70) . 🌸bawal bidang 50 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm8 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm5.50 per pieces (rm5.50×20=rm110) . . 🌼bawal bidang 55 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm9 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm6.50 per pieces (rm6.50×20 helai=rm130) . 🌺bawal bidang 60 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm10 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm7.50 per pieces (rm7.50×20=rm150) . 🚛 Postage isnin,rabu & jumaat . cara-cara order wassup akk 011-15636349: . 🌸listkan no.tudung yg dikehendaki . 🌻bank in duit dan bagi gambar resit  sebagai bukti . 🌼pengeposan akan dibuat pada pagi  Isnin,rabu, & jumaat 💥BOLEH PILIH WARNA SAYAM SEMUA WALAUPUN BORONG...💖💖💖💖💖💖 #bawalcrepemurah #bawalmaniktabur #bawalvoile #bawalcotton #bawalexclusive #bawalcrepeborong #bawalcrepebidang45 #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang55 #bawalcrepebidang60 #bawalcrepemurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalcrepe #sabah #sarawak #brunei #singapura #malaysia #uitm #usim #utm #ipg #bruneishop
ok kesayangan srmua..jom usha2 #bawalcrepe ..😘😘😘.. . sila follow 5  ig akk yg berdftar  ini yer kesayangan akk semua.....pastikan kesayangan akk beli yg sah berdftr ngn kami shj yer untuk pastikan kualiti kain dan jahitan  yg anda dpt sgt memuaskan...😉 #beautyfor_usandu #bawalcrepebymariam #marshada_wordrobe #aurat_ku #maira_wadina #mariam_hijab1 . 😊😊😊😊JOM PILIH CEPAT2.. 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Happy shopping semua...🌹🌹🌹🌹🌹😊😊😊😊😊 . . 🌻bawal bidang 45 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm5 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm3.50 per pieces (rm3.50×20 helai=rm70) . 🌸bawal bidang 50 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm8 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm5.50 per pieces (rm5.50×20=rm110) . . 🌼bawal bidang 55 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm9 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm6.50 per pieces (rm6.50×20 helai=rm130) . 🌺bawal bidang 60 1.beli biasa (1 helai hingga 19 helai)-rm10 per pieces 2.beli borong(20 helai-ke atas)-rm7.50 per pieces (rm7.50×20=rm150) . 🚛 Postage isnin,rabu & jumaat . cara-cara order wassup akk 011-15636349: . 🌸listkan no.tudung yg dikehendaki . 🌻bank in duit dan bagi gambar resit  sebagai bukti . 🌼pengeposan akan dibuat pada pagi  Isnin,rabu, & jumaat 💥BOLEH PILIH WARNA SAYAM SEMUA WALAUPUN BORONG...💖💖💖💖💖💖 #bawalcrepemurah #bawalmaniktabur #bawalvoile #bawalcotton #bawalexclusive #bawalcrepeborong #bawalcrepebidang45 #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang55 #bawalcrepebidang60 #bawalcrepemurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalcrepe #sabah #sarawak #brunei #singapura #malaysia #uitm #usim #utm #ipg #bruneishop
next page →