#bawalmudahbentuk

47,643 posts

Loading...
Masih ada design ni. Warna lembut je. . ๐ŸŒผMIRABELLE BAWAL๐ŸŒผ . โœ” senang bentuk โœ” less iron โœ” kain sejuk dan lembut โœ” kain tak jarang . Tag : Gold Exclusive . Ukuran : Bidang 45 plus.boleh adjust labuh . ๐Ÿ’ฒ rm25 sehelai . postage 1-5 helai rm8/5-10 helai rm10 semenanjung . postage 1-5 helai rm10/5-10 helai rm13 sabah dan sarawak . ๐Ÿ“ฒ013-4412040 #mirabellebawal #tudungbawal #bawalcorak #bawalcantik #mirabellebawalllenggong #kekaboo #tudungkekaboo #kekaboocantik #mirabellelovers #kekaboolovers #bawallabuhcorak #bawalmudahbentuk #tudungmirabelle #bawallabuh #bawalcantik #bawalcorakmurah #printedbawal #bawalmurah #tudungviral #tudungcoraklabuh #tudungbawalcotton #bawalcotton
Harga Terendahโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ Harga Terendahโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ . Bawal Heavy Shiffon . ๐ŸŒธSenang bentuk ๐ŸŒธPastel & Bold Colors ๐ŸŒธBidang 45 ๐ŸŒธSquare scarf . โœ…1pc - RM12/pc . Beli banyak dapat lagi murah๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . ๐Ÿ’„exclude postage . =================== . To purchase Whatsapp 0139957087 . 0r just click link on the bio๐Ÿ˜‰ . ==================== . #bawalchiffon #heavychiffon #bawalplainmurah #bawalchiffonplain #bawalmudahbentuk #bawalplainlabuh #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #terlajaklaris #tudungmurah #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #terapiinstagram #instafamous #tudungonline #tudungcantik #tudungplain #tudungmurahmalaysia #syukurselalu #tudungmuslimah #tudungbawalmurah #tudungbawalplain #sayajual #bawalbidang45 #bawalshiffonmurah #bawalchiffon #tudungbawalshiffon #opendropship #byzettyscarf
BAWAL CHIFFON VOILE ๐ŸŒท . โค RM 17 ll RM 18 ll RM 20 โค Bidang 50 ' 55' 60' โค Material Chiffon voile โค borong available ๐Ÿ‘‰colours may different due lighting . . . Kelebihan bawal chiffon voile :: ๐ŸŒทkain lembut ๐ŸŒทtak jarang ๐ŸŒท Senang Bentuk ๐ŸŒท selesa & sejuk . . For order click the link bio at above ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† DM or wassap me ๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒ0195187781 . . . . #bawalchiffonlopa #bawalvoile #chiffonvoileborong #chiffonborong #bawalborong #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffon45 #bawalchiffonplain #bawalvoile #chiffonvoile #bawalchiffonvoile #bawalchiffonborong #bawalmurah #bawalmurah #bawalchiffonvoile #bawallopa #bawalcotton #cottoncandy #bawalviral #bawalmurah #bawalbidangbesar #bawalmudahbentuk .
BAWAL CHIFFON VOILE ๐ŸŒท . โค RM 17 ll RM 18 ll RM 20 โค Bidang 50 ' 55' 60' โค Material Chiffon voile โค borong available ๐Ÿ‘‰colours may different due lighting . . . Kelebihan bawal chiffon voile :: ๐ŸŒทkain lembut ๐ŸŒทtak jarang ๐ŸŒท Senang Bentuk ๐ŸŒท selesa & sejuk . . For order click the link bio at above ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† DM or wassap me ๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒ0195187781 . . . . #bawalchiffonlopa #bawalvoile #chiffonvoileborong #chiffonborong #bawalborong #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffon45 #bawalchiffonplain #bawalvoile #chiffonvoile #bawalchiffonvoile #bawalchiffonborong #bawalmurah #bawalmurah #bawalchiffonvoile #bawallopa #bawalcotton #cottoncandy #bawalviral #bawalmurah #bawalbidangbesar #bawalmudahbentuk .
BAWAL CHIFFON VOILE ๐ŸŒท . โค RM 17 ll RM 18 ll RM 20 โค Bidang 50 ' 55' 60' โค Material Chiffon voile โค borong available ๐Ÿ‘‰colours may different due lighting . . . Kelebihan bawal chiffon voile :: ๐ŸŒทkain lembut ๐ŸŒทtak jarang ๐ŸŒท Senang Bentuk ๐ŸŒท selesa & sejuk . . For order click the link bio at above ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† DM or wassap me ๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒ0195187781 . . . . #bawalchiffonlopa #bawalvoile #chiffonvoileborong #chiffonborong #bawalborong #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffon45 #bawalchiffonplain #bawalvoile #chiffonvoile #bawalchiffonvoile #bawalchiffonborong #bawalmurah #bawalmurah #bawalchiffonvoile #bawallopa #bawalcotton #cottoncandy #bawalviral #bawalmurah #bawalbidangbesar #bawalmudahbentuk .
#BAWALSEMIINSTANT Kalau Yang jenis malas nak bersiap lepas tu nak nampak cantik, cun melecun sentiasa, apa lagi, "Bawal Semi Instant" lah jawabnya sis rasa yang paling senang sebab tak payah nak gosok dah.. Sesuai sangat untuk dibawa travel tawโค . . Kelebihan? . ๐ŸŽˆ Tak perlu iron ๐ŸŽˆ Terus pakai . ๐ŸŽˆ Bawal sekali inner . ๐ŸŽˆ Sejuk, Selesa, Mudah pakai . ๐ŸŽˆ Sesuai dibawa travel . . . #bawalsemanislady #bawalcottonturki #bawalbucubulat #hidayahscarves #bawalmurah #pencintabawal #bawalmudahbentuk #bawalmudahiron #bawalraya #bawalcantik #bawalborong #bawalonline #sayapakai #sayajual #materialsangatbagus #sayasukabawal
BAWAL BY HIJAB EXCLUSIVE material kain ๐Ÿ“bawal asli platinum ๐Ÿ“fabric 100% cotton voile japanies ๐Ÿ“mudah bentuk ๐Ÿ“kain jenis sejuk dan lembut ๐Ÿ“exclusive dan berkualiti dapatkan bawal hijab exclusive dengan harga mampu milik.terdapat pelbagai pilihan warna batu. bawal premium plain,bawal tabur diamond,bawal tabur jet diamond. www.wasap.my/60138308725/bawal www.wasap.my/60134736203/bawal #bawalasli #bawalmampumilik #hijabexclusive #bawalpremium #bawalmudahbentuk #anblossomempire
BAWAL BY HIJAB EXCLUSIVE material kain ๐Ÿ“Bawal CornSkin Diamond ๐Ÿ“fabric 100% viscose ๐Ÿ“mudah bentuk ๐Ÿ“kain jenis sejuk dan lembut ๐Ÿ“exclusive dan berkualiti dapatkan bawal hijab exclusive dengan harga mampu milik. www.wasap.my/60138308725/bawal www.wasap.my/60134736203/bawal #bawalasli #bawalmampumilik #hijabexclusive #bawalpremium #bawalmudahbentuk #anblossomempire
[SPECIAL EDITION] Tudung Ellergik Dengan Iron . Edisi Wajib Grab.. Tudung Degil Anti Kedut, Bawal Chiffon Bubble Printed.. Senang cite tak payah iron.. simpan jer iron tu dlm almari.. . Korang kat luar sana tu xperlu risau, lps jemur jer boleh pakai terus dgn bergaya sekali xpyah pikir nk iron bagai.. masa iron tudung korg tu boleh buat kerja lain. . Sesuai sgt kpd korang yg berkerjaya tapi xdea masa utk bersiap.. tetapi cantik bergaya . . Jom grab Tudung Bawal Chiffon Bubble Printed Special Edition Skrg.. . Rm25 je guysss Dm me now!! #bawalplain #bawallabuh #bawalantikedut #bawalmudahbentuk #bawalpremium #bawallovers #bawalmurah
Fuhhh tengok la awning diaa. Terletak helokk je haa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Korang yang nak dapatkan tudung yang mudah sangat bentuk ni boleh join sale kita 23 NOVEMBER ni โ€ผ๏ธ Harga terlajak murah wei. Nak tahu, turn on notification ๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ . . . #tudungchiffon #tudungbawal #bawalchiffon #bubblesatin #tudungmurah #bawal #bawalchiffonmurah #bawalmurah #bawalovers #bawalmudahbentuk #sayajualtudung #bawalsatin
Shawl ke? Satin ke? Bawal ke? Tak de masalah..Settle dengan semburan ajaib mrs.iron. Jom grab sebelum kehabisan stok Meh wasap ciktie 019-9806993
Pelbagai gaya boleh digayakan hanya dengan sehelai tudung nak tahu macam mana? wasap kak chah 0139325016
Dengan mrs iron pakai tudung jenis apapun tetap confident!
Wah! kena hujan pun tudung still maintain terbentuk...nak tahu sebab apa? wasap kak chah 0139325016
Cornskin bawal for bawal lovers! Confirm jatuh cinta sebab tak jarang, easy to shape and murah! Grab yours now! โค๏ธ Whatsapp to purchase ๐Ÿ“ฒ 0192878553 or click link on bio #bawalmudahbentuk #bawalviral #bawalcornskin #bawallovers #nonuhascarf
Bak kata orang dulu, " TAK KENAL MAKA TAK CINTA "' Meh sini sis kenalkan ciri ciri BAWAL EXPRESS : โœ” SENANG BENTUL โœ”BIDANG 48 โœ” JAHITAN KEMAS Ciriยฒ ni semua la yang membuatkan #yarralovers tak senang duduk nak submit order. Cantikkan ๐Ÿ˜ #yarrascarf #yarralovers #bawalexpress #bawalovers #bawalcantik #bawalbidang48 #bawalcorak #bawalchiffon #bawalmudahbentuk #bawalborong #sayajualtudung #sayajualtudungmurahbawalmurah #jahitankemas
Mareena ada lagi taw ๐Ÿ˜ . ๐ŸŒผMIRABELLE BAWAL๐ŸŒผ . โœ” senang bentuk โœ” less iron โœ” kain sejuk dan lembut โœ” kain tak jarang . Tag : Gold Exclusive . Ukuran : Bidang 45 plus.boleh adjust labuh . ๐Ÿ’ฒ rm25 sehelai . postage 1-5 helai rm8/5-10 helai rm10 semenanjung . postage 1-5 helai rm10/5-10 helai rm13 sabah dan sarawak . ๐Ÿ“ฒ013-4412040 #mirabellebawal #tudungbawal #bawalcorak #bawalcantik #mirabellebawalllenggong #kekaboo #tudungkekaboo #kekaboocantik #mirabellelovers #kekaboolovers #bawallabuhcorak #bawalmudahbentuk #tudungmirabelle #bawallabuh #bawalcantik #bawalcorakmurah #printedbawal #bawalmurah #tudungviral #tudungcoraklabuh #tudungbawalcotton #bawalcotton
Bawal Cotton Raisya bidang 55/60 in the house๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’ . . RM18 ONLY ๐Ÿ˜ RM18 ONLY ๐Ÿ˜ RM18 ONLY ๐Ÿ˜ . . . . โœ”๏ธMaterial cotton Raisya. โœ” Bidang: 55/60 NOTE : Untuk beberapa warna mungkin ada sedikit perbezaan dengan warna asal akibat faktor cahaya โ™ฅ Postage RM 8 SM // RM 12 SS (utk pembelian 1-3 helai) Berminat? Can ws me on 0135373635 or just click the link on bio ๐Ÿ˜‰ #tudungbawalmurah #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalbidang60 #bawalmuslimah #bazaarpaknil #sayajualbawal #bawalheavychiffon #bawalmudahbentuk #bawalchiffonmurah #bawalcantik #tudungturkey #tudungturkeymurah #sayajualtudung #teamhananscarves #bawalcottonraisya #bawalcotton #cottonraisya
Cecilia warna tanahnya midnight blue. . ๐ŸŒผMIRABELLE BAWAL๐ŸŒผ . โœ” senang bentuk โœ” less iron โœ” kain sejuk dan lembut โœ” kain tak jarang . Tag : Gold Exclusive . Ukuran : Bidang 45 plus.boleh adjust labuh . ๐Ÿ’ฒ rm25 sehelai . postage 1-5 helai rm8/5-10 helai rm10 semenanjung . postage 1-5 helai rm10/5-10 helai rm13 sabah dan sarawak . ๐Ÿ“ฒ013-4412040 #mirabellebawal #tudungbawal #bawalcorak #bawalcantik #mirabellebawalllenggong #kekaboo #tudungkekaboo #kekaboocantik #mirabellelovers #kekaboolovers #bawallabuhcorak #bawalmudahbentuk #tudungmirabelle #bawallabuh #bawalcantik #bawalcorakmurah #printedbawal #bawalmurah #tudungviral #tudungcoraklabuh #tudungbawalcotton #bawalcotton
Mix & match Bawal Hermanas code Maya Sofia dengan kurung kedah mustard. ๐Ÿ˜˜ . #bawalhermanas #HERMANASMaya #hermanaslovers #hermanasjohor #bawalmudahbentuk #tudungbawalprinted #tudungbawal #bawalcottonvoile
Bawal Cotton Raisya bidang 55/60 in the house๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’ . . RM18 ONLY ๐Ÿ˜ RM18 ONLY ๐Ÿ˜ RM18 ONLY ๐Ÿ˜ . . . . โœ”๏ธMaterial cotton Raisya. โœ” Bidang: 55/60 NOTE : Untuk beberapa warna mungkin ada sedikit perbezaan dengan warna asal akibat faktor cahaya โ™ฅ Postage RM 8 SM // RM 12 SS (utk pembelian 1-3 helai) Berminat? Can ws me on 0135373635 or just click the link on bio ๐Ÿ˜‰ #tudungbawalmurah #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalbidang60 #bawalmuslimah #bazaarpaknil #sayajualbawal #bawalheavychiffon #bawalmudahbentuk #bawalchiffonmurah #bawalcantik #tudungturkey #tudungturkeymurah #sayajualtudung #teamhananscarves #bawalcottonraisya #bawalcotton #cottonraisya
Bawal Cotton Raisya bidang 55/60 in the house๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’ . . RM17 ONLY ๐Ÿ˜ RM17 ONLY ๐Ÿ˜ RM17 ONLY ๐Ÿ˜ . . . . โœ”๏ธMaterial cotton Raisya. โœ” Bidang: 55/60 NOTE : Untuk beberapa warna mungkin ada sedikit perbezaan dengan warna asal akibat faktor cahaya โ™ฅ Postage RM 8 SM // RM 12 SS (utk pembelian 1-3 helai) Berminat? Can ws me on 0135373635 or just click the link on bio ๐Ÿ˜‰ #tudungbawalmurah #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalbidang60 #bawalmuslimah #bazaarpaknil #sayajualbawal #bawalheavychiffon #bawalmudahbentuk #bawalchiffonmurah #bawalcantik #tudungturkey #tudungturkeymurah #sayajualtudung #teamhananscarves #bawalcottonraisya #bawalcotton #cottonraisya
Design lama yang masih available lagi. . . โœ” senang bentuk โœ” less iron โœ” kain sejuk dan lembut โœ” kain tak jarang . Tag : Gold Exclusive . Ukuran : Bidang 45 plus.boleh adjust labuh . ๐Ÿ’ฒ rm25 sehelai . postage 1-5 helai rm8/5-10 helai rm10 semenanjung . postage 1-5 helai rm10/5-10 helai rm13 sabah dan sarawak . ๐Ÿ“ฒ013-4412040 #mirabellebawal #tudungbawal #bawalcorak #bawalcantik #mirabellebawalllenggong #kekaboo #tudungkekaboo #kekaboocantik #mirabellelovers #kekaboolovers #bawallabuhcorak #bawalmudahbentuk #tudungmirabelle #bawallabuh #bawalcantik #bawalcorakmurah #printedbawal #bawalmurah #tudungviral #tudungcoraklabuh #tudungbawalcotton #bawalcotton
Nah kita reveal sikit warna yang paling banyak sambutan dalam koleksi #bawalmasyarabia ni.. antaranya warna BLACK, FOSSIL GREY & CADBURY ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Haaa amek warna hot ni cukup untuk dapat harga sale kita tau iaitu 3 HELAI RM100 ๐Ÿ”ฅ . Bestkann ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ jom dapatkan sekarang bawal-bawal ni sebelum semua warna hot ni habis ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ . Order thru whatsapp only. Tekan je link whatsapp di bio kay ๐Ÿ˜‰ . . . #tudungbawal #bawalmurah #bawalmudahbentuk #bawallover #bawalbidang50 #bawalbidang55 #tudungnikah #tudungtunang #masyarabia #masyarabiaconsultant #masyarabiadropship #dropshipmasyarabia #masyarabiaagent
Tadaaa. Nah nak tepek satu testimoni cik adik kita pakai bawalshawl atyrascarf. Cantik betul.๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ . Feedback bawalshawl super comfy dari AtyraScarf. ๐Ÿ’ž . Feedback; #testimoniatyrascarf โœจ . Berkenan boleh pm sis for details. Ada lebih 40 kaler tauuu bawalshawl ni. Tekan saja link ws pada bio profile, takperlu save number.โค . . #TrustedSeller #Bawalshawl #Shawl #Bawalsatindubai #Tudungcantik #bawal #BawalChiffon #TudungMurah #BawalCantik #AtyraScarfLover #AtyraScarf #BawalMudahBentuk #BawalSatin #LubukTudungMurah #BaazarPaknil #Fattzura #Neelofa #TudungBerkualiti #BawalExclusive #BawalMurah #BawalCrown #CrownCantik #TutorialBawalshawl #chiffonplain #chiffonprinted #Chiffonmurah #tudungborong #tudungbridemaids #Shawlbridemaids
โœจBawalshawl kami sesuai untuk pelbagai majlis. Majlis kahwin, tunang, convocation, bridesmaids, ke kolej/ universiti dan macam2 lagi. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Bawalshawl kami ada lebih dari 40 kaler tau, boleh whatsapp untuk tengok kaler2 available yang lain.๐Ÿ‘ . Jangan risau, bawalshawl ni senang bentuk dan boleh adjust nak labuh mahupun singkat. Boleh pakai ikut keselesaan dan pelbagai gaya. Dah ada beribu2 testimoni. Jom grab selai dua. ๐Ÿ’ฏ . Jangan lupa whatsapp sis utk details ataupun order. Tekan saja link pada bio.๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜˜ . ๐ŸŽ€awning material bawal cotton, senang bentuk. ๐ŸŽ€shawl chiffon material high quality chiffon ๐ŸŽ€panjang shawl 1.8 meter , lebar 0.7 meter ๐ŸŽ€warna mungkin sedikit berbeza, effect lighting camera. . ๐Ÿ’„ Rm30/pcs. . #TrustedSeller #Bawalshawl #Shawl #Tudungcantik #BawalChiffon #TudungMurah #BawalCantik #shawl #AtyraScarfLover #AtyraScarf #BawalMudahBentuk #BawalSatin #LubukTudungMurah #BaazarPaknil #Fattzura #Neelofa #TudungBerkualiti #BawalExclusive #BawalMurah #BawalCrown #TutorialBawalshawl #chiffonplain #chiffonprinted #Chiffonmurah #tudungborong #tudungbridemaids #tudungkonvo #tudungnikah #tudungtunang #Shawlbridemaids
โœจBawalshawl kami sesuai untuk pelbagai majlis. Majlis kahwin, tunang, convocation, bridesmaids, ke kolej/ universiti dan macam2 lagi. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Bawalshawl kami ada lebih dari 40 kaler tau, boleh whatsapp untuk tengok kaler2 available yang lain.๐Ÿ‘ . Jangan risau, bawalshawl ni senang bentuk dan boleh adjust nak labuh mahupun singkat. Boleh pakai ikut keselesaan dan pelbagai gaya. Dah ada beribu2 testimoni. Jom grab selai dua. ๐Ÿ’ฏ . Jangan lupa whatsapp sis utk details ataupun order. Tekan saja link pada bio.๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜˜ . ๐ŸŽ€awning material bawal cotton, senang bentuk. ๐ŸŽ€shawl chiffon material high quality chiffon ๐ŸŽ€panjang shawl 1.8 meter , lebar 0.7 meter ๐ŸŽ€warna mungkin sedikit berbeza, effect lighting camera. . ๐Ÿ’„ Rm30/pcs. . #TrustedSeller #Bawalshawl #Shawl #Tudungcantik #BawalChiffon #TudungMurah #BawalCantik #shawl #AtyraScarfLover #AtyraScarf #BawalMudahBentuk #BawalSatin #LubukTudungMurah #BaazarPaknil #Fattzura #Neelofa #TudungBerkualiti #BawalExclusive #BawalMurah #BawalCrown #TutorialBawalshawl #chiffonplain #chiffonprinted #Chiffonmurah #tudungborong #tudungbridemaids #tudungkonvo #tudungnikah #tudungtunang #Shawlbridemaids
BAWAL SETHIA 3.0 Baca dulu sampai habis ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ - Ciri-ciri : โœ”๏ธ Corak bunga kecil memikat hati, susah nak jumpa taw corak2 comel macam ni, selalu jumpa corak abstrak je. โœ”๏ธ Tak perlu iron senang bawak travel โœ”๏ธ 2 bucu bulat & dua bucu petak, boleh pakai ikut mood korang. โœ”๏ธ Ada label tag gold lebih exclusive gitu kalau dipakai. โœ”๏ธ Terdapat dalam dua saiz, bidang 50 & 60. - Material: High Quality Chiffon Soft Aritachi. - - ๐Ÿ’ฐHarga biasa: 50" = 1 pcs RM40 exc pos 60" = 1 pcs RM45 exc pos . DM atau WS 010-6258816 (link bio) . #bawalmudahbentuk #bawalbidang50 #bawalbidang60 #tudungsarung #bawalasquircle #bawalaritachi #bawallabuh #shawlcurve #basicshawl #tudungbawalaritachi #tudungbawal #tudungbawallabuh #materialaritachi #tudungaritachi #bawalbidang55 #bawal #tudung #tudungempatsegi #tudungsquare #tudungsatin #satin #cottonvoile #tudungchiffon #bawalcornskin #bidang45 #bawalbidang45
Bawal Cotton Raisya bidang 55/60 in the house๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’ . . RM18 ONLY ๐Ÿ˜ RM18 ONLY ๐Ÿ˜ RM18 ONLY ๐Ÿ˜ . . . . โœ”๏ธMaterial cotton Raisya. โœ” Bidang: 55/60 NOTE : Untuk beberapa warna mungkin ada sedikit perbezaan dengan warna asal akibat faktor cahaya โ™ฅ Postage RM 8 SM // RM 12 SS (utk pembelian 1-3 helai) Berminat? Can ws me on 0135373635 or just click the link on bio ๐Ÿ˜‰ #tudungbawalmurah #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalbidang60 #bawalmuslimah #bazaarpaknil #sayajualbawal #bawalheavychiffon #bawalmudahbentuk #bawalchiffonmurah #bawalcantik #tudungturkey #tudungturkeymurah #sayajualtudung #teamhananscarves #bawalcottonraisya #bawalcotton #cottonraisya
Bawal Cotton Raisya bidang 55/60 in the house๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’ . . RM18 ONLY ๐Ÿ˜ RM18 ONLY ๐Ÿ˜ RM18 ONLY ๐Ÿ˜ . . . . โœ”๏ธMaterial cotton Raisya. โœ” Bidang: 55/60 NOTE : Untuk beberapa warna mungkin ada sedikit perbezaan dengan warna asal akibat faktor cahaya โ™ฅ Postage RM 8 SM // RM 12 SS (utk pembelian 1-3 helai) Berminat? Can ws me on 0135373635 or just click the link on bio ๐Ÿ˜‰ #tudungbawalmurah #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalbidang60 #bawalmuslimah #bazaarpaknil #sayajualbawal #bawalheavychiffon #bawalmudahbentuk #bawalchiffonmurah #bawalcantik #tudungturkey #tudungturkeymurah #sayajualtudung #teamhananscarves #bawalcottonraisya #bawalcotton #cottonraisya
Happy nau nau. Bila tudung cun melecun.๐Ÿ˜˜ Guna apa? Guna mrs.iron lah. Jom cuba. Wasap 0177351519 #mrsironkakikin
Bawal Cotton Raisya bidang 55/60 in the house๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’ . . RM18 ONLY ๐Ÿ˜ RM18 ONLY ๐Ÿ˜ RM18 ONLY ๐Ÿ˜ . . . . โœ”๏ธMaterial cotton Raisya. โœ” Bidang: 55/60 NOTE : Untuk beberapa warna mungkin ada sedikit perbezaan dengan warna asal akibat faktor cahaya โ™ฅ Postage RM 8 SM // RM 12 SS (utk pembelian 1-3 helai) Berminat? Can ws me on 0135373635 or just click the link on bio ๐Ÿ˜‰ #tudungbawalmurah #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalbidang60 #bawalmuslimah #bazaarpaknil #sayajualbawal #bawalheavychiffon #bawalmudahbentuk #bawalchiffonmurah #bawalcantik #tudungturkey #tudungturkeymurah #sayajualtudung #teamhananscarves #bawalcottonraisya #bawalcotton #cottonraisya
โ—๏ธTUDUNG BAWAL CORNSKIN. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Material : Cornskin. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Bidang : 45โ€™ tapi boleh adjust labuh. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Price : RM 20 exc post. ๐Ÿ“ข PROMO : RM 18 sehelai exc post . ๐Ÿ“ข PROMO : RM 50 / 3 helai exc post . . KELEBIHAN ๐Ÿ’• โœจ Mudah dibentuk. โœจ Tidak perlu iron sepenuhnya. โœจ Sesuai dibawa travel. โœจ Harga mampu milik. โœจ Susah kedut. FOR ORDER TEKAN LINK DI BIO AND WS 0183108633 โค๏ธ . . #bawalmalaysia #tudungbawalmurah #bawalcantik #bawalovers #tudungbawalviral #bawalcornskin #bawalmudahbentuk #bawalcomel #bawalshawl #bawalmalas #bujibuscarf #bujibuchampel #tudungbawalmeletop #bawalcunscarf
โ—๏ธTUDUNG BAWAL CORNSKIN. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Material : Cornskin. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Bidang : 45โ€™ tapi boleh adjust labuh. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Price : RM 20 exc post. ๐Ÿ“ข PROMO : RM 18 sehelai exc post . ๐Ÿ“ข PROMO : RM 50 / 3 helai exc post . . KELEBIHAN ๐Ÿ’• โœจ Mudah dibentuk. โœจ Tidak perlu iron sepenuhnya. โœจ Sesuai dibawa travel. โœจ Harga mampu milik. โœจ Susah kedut. FOR ORDER TEKAN LINK DI BIO AND WS 0183108633 โค๏ธ . . #bawalmalaysia #tudungbawalmurah #bawalcantik #bawalovers #tudungbawalviral #bawalcornskin #bawalmudahbentuk #bawalcomel #bawalshawl #bawalmalas #bujibuscarf #bujibuchampel #tudungbawalmeletop #bawalcunscarf
โ—๏ธTUDUNG BAWAL CORNSKIN. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Material : Cornskin. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Bidang : 45โ€™ tapi boleh adjust labuh. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Price : RM 20 exc post. ๐Ÿ“ข PROMO : RM 18 sehelai exc post . ๐Ÿ“ข PROMO : RM 50 / 3 helai exc post . . KELEBIHAN ๐Ÿ’• โœจ Mudah dibentuk. โœจ Tidak perlu iron sepenuhnya. โœจ Sesuai dibawa travel. โœจ Harga mampu milik. โœจ Susah kedut. FOR ORDER TEKAN LINK DI BIO AND WS 0183108633 โค๏ธ . . #bawalmalaysia #tudungbawalmurah #bawalcantik #bawalovers #tudungbawalviral #bawalcornskin #bawalmudahbentuk #bawalcomel #bawalshawl #bawalmalas #bujibuscarf #bujibuchampel #tudungbawalmeletop #bawalcunscarf
#bawalplainveitnam #bawalmudahbentuk #bawalbest #takpanas #takjarang ๐Ÿ˜ #sangatselesa ๐Ÿ˜ƒ untuk warga #pantairemisperak jemput dtg ke #melboutique ๐Ÿ˜€ pelbagai koleksi #bawal ada di #melboutique dan yg paling #best mel nk bagi .... #freepostage dgn setiap pembelian 2 helai dan ke atas ๐Ÿ˜™ untuk #followersmel ๐Ÿ˜— #specialnovember #AndaSentiasaMudaDgnBawal #bawallovers โค๏ธ we love u! ๐Ÿ˜˜ muahahah
Kalau dapat pakai sedondon dengan kawan kawan mesti best kan. Kalau pakai bawal shawl cik shaf ni lagi best tau. Sebab memang mudah jadi. Xrugi lansung. . . . #bawalmudahbentuk #takpayahstarch #bawalcantik #bawaltakderhaka #bawalshawl
#bawalbatuveitnam #bawalmudahbentuk #bawalbest #takpanas #takjarang ๐Ÿ˜ #sangatselesa ๐Ÿ˜ƒ untuk warga #pantairemisperak jemput dtg ke #melboutique ๐Ÿ˜€ pelbagai koleksi #bawal ada di #melboutique dan yg paling #best mel nk bagi .... #freepostage dgn setiap pembelian 2 helai dan ke atas ๐Ÿ˜™ untuk #followersmel ๐Ÿ˜— #specialnovember #AndaSentiasaMudaDgnBawal #bawallovers โค๏ธ we love u! ๐Ÿ˜˜
Assalamualaikum ๐Ÿ’ž . Bawal Printed Bubble for November โ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ . 28 Designs โ—๏ธ Material : Buble Chiffon Price : RM25 /Combo 4 HELAI RM100 FREE POS โ—๏ธ Size : Bidang 45' READY STOCK โ—๏ธโ—๏ธ . Pm sis skrang โ—๏ธ stock mmang lakuโ—๏ธ cpat hbis uolls ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60134233024/fitiyascarves #fitiyascarveslovers #fitiyascarves #teamwonderfs #fslovers #bawalpolkadot #bawalluxedot #Bawalsparkledot #bawalcantik #bawalmurah #tudungcantik #bawalgeorgette #bawalmaryam #bawalironless #bawalmudahbentuk #muslimahbawal #bawalprinted #bawalantikedut #bawalpolkadotcantik #bawallovers #idgdaily #photooftheday #bawalekslusif #uitmperlis #uitmpenang #uitmpuncakalam #tutorialhijab
Assalamualaikum ๐Ÿ’ž . Bawal Printed Bubble for November โ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ . 28 Designs โ—๏ธ Material : Buble Chiffon Price : RM25 /Combo 4 HELAI RM100 FREE POS โ—๏ธ Size : Bidang 45' READY STOCK โ—๏ธโ—๏ธ . Pm sis skrang โ—๏ธ stock mmang lakuโ—๏ธ cpat hbis uolls ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60134233024/fitiyascarves #fitiyascarveslovers #fitiyascarves #teamwonderfs #fslovers #bawalpolkadot #bawalluxedot #Bawalsparkledot #bawalcantik #bawalmurah #tudungcantik #bawalgeorgette #bawalmaryam #bawalironless #bawalmudahbentuk #muslimahbawal #bawalprinted #bawalantikedut #bawalpolkadotcantik #bawallovers #idgdaily #photooftheday #bawalekslusif #uitmperlis #uitmpenang #uitmpuncakalam #tutorialhijab
"BAWAL JASMEEN 4PCS CUMA RM 100 ๐Ÿ˜" . Yesss hampa jimat kaw kaw kali ni, dah la senang bentukk colour cantik cantik pulak tuu. Bakal #bridesmaid nak grab pun bolehh tauuu๐Ÿ™ˆ // boleh campur dari bidang 45 | 50 | 55 fuhh BEST kan hampa? . So cecepat whatsap pika sebelum terlambat ! Stock LIMITED. WHATSAPP +60175124095 Or click link whatsapp di BIO profile #alhamdulillah #sale #bawalbidang45 #bawalbidang50 #bawalchiffon #bawalmalaysia #tudungbawaliyliamalek #tudungbawal #bawalmudahbentuk #bawalmurah #IyliaMalek #salammaulidurrasul #bawalbidangbesar #bawallabuh #bawalcotton #teamIM #bawalmurahmalaysia #tudungbawalborongmurah
Assalamualaikum ๐Ÿ’ž . Bawal Printed Bubble for November โ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ . 28 Designs โ—๏ธ Material : Buble Chiffon Price : RM25 /Combo 4 HELAI RM100 FREE POS โ—๏ธ Size : Bidang 45' READY STOCK โ—๏ธโ—๏ธ . Pm sis skrang โ—๏ธ stock mmang lakuโ—๏ธ cpat hbis uolls ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60134233024/fitiyascarves #fitiyascarveslovers #fitiyascarves #teamwonderfs #fslovers #bawalpolkadot #bawalluxedot #Bawalsparkledot #bawalcantik #bawalmurah #tudungcantik #bawalgeorgette #bawalmaryam #bawalironless #bawalmudahbentuk #muslimahbawal #bawalprinted #bawalantikedut #bawalpolkadotcantik #bawallovers #idgdaily #photooftheday #bawalekslusif #uitmperlis #uitmpenang #uitmpuncakalam #tutorialhijab
Assalamualaikum ๐Ÿ’ž . Bawal Printed Bubble for November โ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ . 28 Designs โ—๏ธ Material : Buble Chiffon Price : RM25 /Combo 4 HELAI RM100 FREE POS โ—๏ธ Size : Bidang 45' READY STOCK โ—๏ธโ—๏ธ . Pm sis skrang โ—๏ธ stock mmang lakuโ—๏ธ cpat hbis uolls ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60134233024/fitiyascarves #fitiyascarveslovers #fitiyascarves #teamwonderfs #fslovers #bawalpolkadot #bawalluxedot #Bawalsparkledot #bawalcantik #bawalmurah #tudungcantik #bawalgeorgette #bawalmaryam #bawalironless #bawalmudahbentuk #muslimahbawal #bawalprinted #bawalantikedut #bawalpolkadotcantik #bawallovers #idgdaily #photooftheday #bawalekslusif #uitmperlis #uitmpenang #uitmpuncakalam #tutorialhijab
Assalamualaikum ๐Ÿ’ž . Bawal Printed Bubble for November โ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ . 28 Designs โ—๏ธ Material : Buble Chiffon Price : RM25 /Combo 4 HELAI RM100 FREE POS โ—๏ธ Size : Bidang 45' READY STOCK โ—๏ธโ—๏ธ . Pm sis skrang โ—๏ธ stock mmang lakuโ—๏ธ cpat hbis uolls ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60134233024/fitiyascarves #fitiyascarveslovers #fitiyascarves #teamwonderfs #fslovers #bawalpolkadot #bawalluxedot #Bawalsparkledot #bawalcantik #bawalmurah #tudungcantik #bawalgeorgette #bawalmaryam #bawalironless #bawalmudahbentuk #muslimahbawal #bawalprinted #bawalantikedut #bawalpolkadotcantik #bawallovers #idgdaily #photooftheday #bawalekslusif #uitmperlis #uitmpenang #uitmpuncakalam #tutorialhijab
Assalamualaikum ๐Ÿ’ž . Bawal Printed Bubble for November โ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ . 28 Designs โ—๏ธ Material : Buble Chiffon Price : RM25 /Combo 4 HELAI RM100 FREE POS โ—๏ธ Size : Bidang 45' READY STOCK โ—๏ธโ—๏ธ . Pm sis skrang โ—๏ธ stock mmang lakuโ—๏ธ cpat hbis uolls ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60134233024/fitiyascarves #fitiyascarveslovers #fitiyascarves #teamwonderfs #fslovers #bawalpolkadot #bawalluxedot #Bawalsparkledot #bawalcantik #bawalmurah #tudungcantik #bawalgeorgette #bawalmaryam #bawalironless #bawalmudahbentuk #muslimahbawal #bawalprinted #bawalantikedut #bawalpolkadotcantik #bawallovers #idgdaily #photooftheday #bawalekslusif #uitmperlis #uitmpenang #uitmpuncakalam #tutorialhijab
Assalamualaikum ๐Ÿ’ž . Bawal Printed Bubble for November โ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ . 28 Designs โ—๏ธ Material : Buble Chiffon Price : RM25 /Combo 4 HELAI RM100 FREE POS โ—๏ธ Size : Bidang 45' READY STOCK โ—๏ธโ—๏ธ . Pm sis skrang โ—๏ธ stock mmang lakuโ—๏ธ cpat hbis uolls ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60134233024/fitiyascarves #fitiyascarveslovers #fitiyascarves #teamwonderfs #fslovers #bawalpolkadot #bawalluxedot #Bawalsparkledot #bawalcantik #bawalmurah #tudungcantik #bawalgeorgette #bawalmaryam #bawalironless #bawalmudahbentuk #muslimahbawal #bawalprinted #bawalantikedut #bawalpolkadotcantik #bawallovers #idgdaily #photooftheday #bawalekslusif #uitmperlis #uitmpenang #uitmpuncakalam #tutorialhijab
Assalamualaikum ๐Ÿ’ž . Bawal Printed Bubble for November โ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ . 28 Designs โ—๏ธ Material : Buble Chiffon Price : RM25 /Combo 4 HELAI RM100 FREE POS โ—๏ธ Size : Bidang 45' READY STOCK โ—๏ธโ—๏ธ . Pm sis skrang โ—๏ธ stock mmang lakuโ—๏ธ cpat hbis uolls ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60134233024/fitiyascarves #fitiyascarveslovers #fitiyascarves #teamwonderfs #fslovers #bawalpolkadot #bawalluxedot #Bawalsparkledot #bawalcantik #bawalmurah #tudungcantik #bawalgeorgette #bawalmaryam #bawalironless #bawalmudahbentuk #muslimahbawal #bawalprinted #bawalantikedut #bawalpolkadotcantik #bawallovers #idgdaily #photooftheday #bawalekslusif #uitmperlis #uitmpenang #uitmpuncakalam #tutorialhijab
Assalamualaikum ๐Ÿ’ž . Bawal Printed Bubble for November โ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ . 28 Designs โ—๏ธ Material : Buble Chiffon Price : RM25 /Combo 4 HELAI RM100 FREE POS โ—๏ธ Size : Bidang 45' READY STOCK โ—๏ธโ—๏ธ . Pm sis skrang โ—๏ธ stock mmang lakuโ—๏ธ cpat hbis uolls ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60134233024/fitiyascarves #fitiyascarveslovers #fitiyascarves #teamwonderfs #fslovers #bawalpolkadot #bawalluxedot #Bawalsparkledot #bawalcantik #bawalmurah #tudungcantik #bawalgeorgette #bawalmaryam #bawalironless #bawalmudahbentuk #muslimahbawal #bawalprinted #bawalantikedut #bawalpolkadotcantik #bawallovers #idgdaily #photooftheday #bawalekslusif #uitmperlis #uitmpenang #uitmpuncakalam #tutorialhijab
Assalamualaikum ๐Ÿ’ž . Bawal Printed Bubble for November โ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ . 28 Designs โ—๏ธ Material : Buble Chiffon Price : RM25 /Combo 4 HELAI RM100 FREE POS โ—๏ธ Size : Bidang 45' READY STOCK โ—๏ธโ—๏ธ . Pm sis skrang โ—๏ธ stock mmang lakuโ—๏ธ cpat hbis uolls ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60134233024/fitiyascarves #fitiyascarveslovers #fitiyascarves #teamwonderfs #fslovers #bawalpolkadot #bawalluxedot #Bawalsparkledot #bawalcantik #bawalmurah #tudungcantik #bawalgeorgette #bawalmaryam #bawalironless #bawalmudahbentuk #muslimahbawal #bawalprinted #bawalantikedut #bawalpolkadotcantik #bawallovers #idgdaily #photooftheday #bawalekslusif #uitmperlis #uitmpenang #uitmpuncakalam #tutorialhijab
Tinggal 2 HARI SAHAJA LAGI!! So korang boleh tengok katalog and pilih colour yang korang nak siap2! Nanti 22/11/2018 (6pm) dah boleh start order & buat payment. FIRST COME FIRST SERVE ONLY! So sediakan siap2 OPTION COLOUR in case sold out!
#TEAMGEETA GEETA CLEARANCE SALE! 23/11/2018 - 30/11/2018 Start order: 22/11/2018 (6pm) โœ”SILA BACA CAPTION โœ”INSTANT TRANSFER ONLY โœ”FLATRATE POSTAGE โœ”FIRST COME FIRST SERVE โœ”HANTAR DETAILS DENGAN BETUL Scroll ig post untuk lihat katalog & available colours. (โŒ means SOLD OUT)
#TEAMGEETA GEETA CLEARANCE SALE! 23/11/2018 - 30/11/2018 Start order: 22/11/2018 FLATRATE POSTAGE SM - RM 8 SS - RM 12 (BELI 1 HELAI ATAU LEBIH POSTAGE TETAP SAMA) Scroll ig post untuk lihat katalog & available colours. (โŒ means SOLD OUT)
#TEAMGEETA GEETA CLEARANCE SALE! 23/11/2018 - 30/11/2018 Start order: 22/11/2018 (6pm) BAWAL GEE COTTON CROCHET BIDANG 45 CODE G RM 15 ONLY! Scroll ig post untuk lihat katalog & available colours. (โŒ means SOLD OUT)
#TEAMGEETA GEETA CLEARANCE SALE! 23/11/2018 - 30/11/2018 Start order: 22/11/2018 (6pm) BAWAL CHIFFON DIAMOND BIDANG 55 CODE F RM 25 ONLY! Scroll ig post untuk lihat katalog & available colours. (โŒ means SOLD OUT)
Siapa nak cantik?๐Ÿ˜ Kepada cikgu,kakak,dan adik yang nak nampak cantik.๐ŸŒน . Wajib cubaโ€ผ๏ธ . Hampir puluhan wanita berubah dan makin comey lotey lepas guna tudung kita yang awning paduzzz๐Ÿ”ฅ . Suprise untuk anda semua๐ŸŽŠ๐Ÿ˜ Ayu nak buat offerโ€ผ๏ธhanya untuk bawal creepe bidang 60 sahaja . Harga asal RM 18 sehelai tapi bbermula malam ni khas untuk anda semua ayu cuma bagi RM 16 dan ayu hanya OPEN UNTUK 15 ORANG TERAWALโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ . DM /WHASTAPP(0175533080) . #bazar #online #tudung #bawalcreepe #bawal #bawalcreepemurah #jual #murah #bidang60 #takpanas #bawalmudahbentuk #shawl #murah #murah #murahrezeki #toturialtudung
#TEAMGEETA GEETA CLEARANCE SALE! 23/11/2018 - 30/11/2018 Start order: 22/11/2018 (6pm) BAWAL CHIFFON DIAMOND BIDANG 50 CODE E RM 20 ONLY!! Scroll ig post untuk lihat katalog & available colours. (โŒ means SOLD OUT)
#TEAMGEETA GEETA CLEARANCE SALE! 23/11/2018 - 30/11/2018 Start order: 22/11/2018 (6pm) BAWAL CHIFFON DIAMOND BIDANG 45 CODE D RM 15 ONLY!! Scroll ig post untuk lihat katalog & available colours. (โŒ means SOLD OUT)
#TEAMGEETA GEETA CLEARANCE SALE! 23/11/2018 - 30/11/2018 Start order: 22/11/2018 (6pm) BAWAL CHIFFON PLAIN BIDANG 55 CODE C RM 20 ONLY!! Scroll ig post untuk lihat katalog & available colours. (โŒ means SOLD OUT)
#TEAMGEETA GEETA CLEARANCE SALE! 23/11/2018 - 30/11/2018 Start order: 22/11/2018 (6pm) BAWAL CHIFFON PLAIN BIDANG 50 CODE B RM 15 ONLY!! Scroll ig post untuk lihat katalog & available colours. (โŒ means SOLD OUT)
#TEAMGEETA GEETA CLEARANCE SALE! 23/11/2018 - 30/11/2018 Start order: 22/11/2018 (6pm) BAWAL CHIFFON PLAIN BIDANG 45 CODE A RM 10 ONLY!! Scroll ig post untuk lihat katalog & available colours. (โŒ means SOLD OUT)
Waaaah cantik tak model SNRTW pakai bawal code NUDE PASTEL ๐Ÿ˜ Dahlah mudah terbentuk, tak gosok lagi dah terbentuk tauuu uols! Memandangkan ramai wanite wanite suka warna pastel kaksu keluar kan 5 warna pastel yang cantik2! YOU GAISSS JUST STAY TUNEDDD OK ๐Ÿ˜˜ . #SNRTW #bawalcotton #bawalmurah #bawalmudahbentuk #warnapastel #bawalmurahmalaysia
next page →