#bawalpuccicantik

16,873 posts

Loading...
Dianz mask sesuai untuk lelaki dan wanita 15 tahun ke atas. Jangan ragu-ragu nak guna dianz mask. Memang 100% selamat dan tak merbahahaya untuk kulit . Siapa lagi yang nak kulit bersih tanpa whitehead dan blackhead? Jom guna dianz mask . NAK ORDER? WHATSAPP 019.445.7179
Kesian nya😱Muka terkena minyak panas ni, habis melecur kulit. Dapat bayangkan rasa sakit nya tu 😭 . Tapi lepas makan dianz vitamin, kesan melecur dan semakin kurang. Dah takde kesan kemerahan kat muka tu. Luka-luka pun cepat sembuh. . Dalam dianz vitamin bukan je ada Vitamin C malah ada Vitamin E juga. Elok untuk penghasilan sel kulit baru dan mempercepatkan penyembuhan luka dan parut . Nak order? WHATSAPP 019.445.7179
BAWAL LUNAA LAKU KERAS! PASTI MENYESAL KALAU BELI SEHELAI SEBAB 6 HELAI RM100 SAHAJA . . 🌸BAWAL LUNAA🌸 . . =========== Ciri2 bawal ini seperti berikut: =========== . ❤ Tudung turki corak timbul . 💚 Bidang 55/60 (ukuran 134-140cm) . 💙 Material Cotton emboss. Mudah bentuk. Tebal. Tak jarang langsung. . ❤ Boleh campur dgn guzel MAYAA . 💜 *PROMO RM15* shj ☺ (harga asal RM27) . . Kos pos bgantung pada kuantiti 😍 . . . . Hot sale : 6 helai RM100 inc postage sm/ss add RM8 . . Berminat? Jom WhatsApp sis faraya :📲 0196248732 . . WhatsApp cepat tau.. Nanti stok habis. . . @farayaseries_wardrobe . . . . #farayaseries #scarfaraya #ajimaura #terapiinstagram #ioi #hijabinsta #bawallace #bawallawa #bawallakukeras #bawallabuhcantik #bawalpremium #bawalpastel #bawalpuccimurah #bawalpucci #bawalpucciborong #bawalprintedmurah #bawalpuccisatin #bawalpuccicantik #bawalprintedlabuh #shawl #felolesscarf #aurainstabatch20 #lhdn #gengcikgu #jubahlovers #usm #unimap #petronas
BAWAL LUNAA LAKU KERAS! PASTI MENYESAL KALAU BELI SEHELAI SEBAB 6 HELAI RM100 SAHAJA . 🌸BAWAL LUNAA🌸 . =========== Ciri2 bawal ini seperti berikut: =========== ❤ Tudung turki corak timbul . 💚 Bidang 55/60 (ukuran 134-140cm) . 💙 Material Cotton emboss. Mudah bentuk. Tebal. Tak jarang langsung. . ❤ Boleh campur dgn guzel MAYAA . 💜 *PROMO RM15* shj ☺ (harga asal RM27) . Kos pos bgantung pada kuantiti 😍 . . Hot sale : 6 helai RM100 inc postage sm/ss add RM8 . Berminat? Jom WhatsApp sis faraya :📲 0196248732 . . WhatsApp cepat tau.. Nanti stok habis. . . @farayaseries_wardrobe . #farayaseries #scarfaraya #ajimaura #terapiinstagram #ioi #hijabinsta #bawallace #bawallawa #bawallakukeras #bawallabuhcantik #bawalpremium #bawalpastel #bawalpuccimurah #bawalpucci #bawalpucciborong #bawalprintedmurah #bawalpuccisatin #bawalpuccicantik #bawalprintedlabuh #shawl #felolesscarf #aurainstabatch20 #lhdn #gengcikgu #jubahlovers #usm #unimap #petronas
GUZEL DEENA.... LEBIH BERGAYA, LEBIH SOPAN, LEBIH ANGGUN, LEBIH MODERN...HARGANYA TAK SAMPAI RM20 PUN.. . ♥️ 6 HELAI RM100 INC POS SM ♥️ . ✨Sehelai RM 15 exc postage ✨ . ✔ Bidang 60 (boleh adjust jadi 55') . ✔ Mudah bentuk . ✔ 200% Tak jarang (jaminan wang dikembalikan!) . ✔ Material beralun lembut . ✔ Tak panas, serap peluh . ✔ Ironless, tak mudah berkedut. Boleh baring jerr atas tudung tu, takda masalah . ✔ 10 warna. Boleh campur dgn design guzel lain (lebih 45 pilihan). Boleh campur dgn bawal dull satin dan bawal hannah . ✔ Boleh campur dgn design hannah, zaraa, warda dan haura utk set 6 helai rm100 inc postage semenanjung. . . Menarik kann? Tak yah tunggu lama-lama.. Terus ajak member borong skali dapat jimat kos postage 😊. . . Nak submit order? . . WhatsApp faraya di 📲0196248732 . . . . . . . . . . . Nak tengok banyak lagi bawal murah dan cantik. Jom singgah @farayaseries_tudungbawallabuh. Confirm jatuh cinta 😘😘 . . @farayaseries_wardrobe . #bawalsatinborong #bawaldiamondmurah #bawalpuccicantik #bawalneelofa #bawalairispremium #bawaldullsatin #bawalprintedmurah #bawalsakura #bawalberlian #bawalpuccimalaysia #bawalcrown #bawalsatinprinted #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang60 #bawalplainmurah #bawalchiffonbidang45 #bawalturkimurah #bawalorganzamurah #bawalmudahbentuk #bawalshawlmurah #bawalpremium #bawalchiffonbidang50 #bawalglitter #bawalhelwa #bawalkosong #farayaseries #scarfaraya #aurainsta #aurainstabatch20 #ajimaura
Happy sangat bila terima feedback sis ni. Bayangkan kalau sebelum ni muka berparut akibat jerawat. Dah lama cari jalan nak pudarkan parut dan nak matikan jerawat yang subur ni . Mujur jumpa dianz vitamin. Memang lesap terus jerawat kat muka tu. Parut pun dah ghaib juga. Ni semua tak pakai ilmu pulau haaa😅 Cuma amalkan Dianz je tau . NAK ORDER? WHATSAPP 019.445.7179
nak tahu sebab apa whitehead dan blackhead kat muka terjadi? Jom baca info ni 👆👆👆
Berbaloi setia dengan dianz vitamin. Tengok la kulit sebelum ni macam mana. Jerawat bertompok-tompok kat muka tu. Gerammm aje😭😭 . Tapi lepas dah makan 5 botol dianz, bertambah cantik kulit. Jerawat besar dah takde. Parut jerawat pun cuma tinggal sedikit.Puas hati dapat kulit idaman😍 . JOM CUBA DIANZ VITAMIN WHATSAPP 019.445.7179
ewwww ni kenapa whitehead dah jadi kuning-kuning? Haaa berapa lama lama tak bersihkan hidung tu kan. Bila tempek dianz mask, bukan main meriah whitehead yang kena tangkap😅 . Kalau korang tak banyak masa nak picit muka untuk keluarkan whitehead., kena cuba dianz mask tau. Sekali tarik, habis whitehead kat muka tercabut . NAK ORDER? RM59 JE SEKOTAK WHATSAPP 019.445.7179
Ada lagi yang tak tau ke putih-putih ni apa? haaa INILAH whitehead yang ada menyorok dalam kulit kita. banyak tak? . Kalau rasa muka gatal semacam dan kasar-kasar, cuba pakai dianz mask ni. Bersih dan licin kulit tu nanti. Jerawat pun susah nak naik 👍 . NAK ORDER? WHATSAPP 019.445.7179
Patut lah tersenyum je bila pakai dianz mask ni. Bau lavender tu memang buat kita rasa tenang je😍😍 . Lagi best sebab bila nak tarik mask ni tak sakit. Tapi kesannya memang power. Whitehead Yahg menyorok kat liang roma habis tercabut . Nak order? WHATSAPP 019.445.7179 RM59 je ke Semenanjung
Punyalah panjang feedback customer ni kan 😁Mula-mula dia kata bengang, Ingatkan nak kena bambu dah😅 . Tapi rupanya nak share perubahan positif lepas makan dianz. Haaa cuba baca apa yang customer ni share. Berbaloii makan dianz vitamin kan . Awak bila lagi nak cuba? NAK ORDER? WHATSAPP 019.445.7179 30 BIJI RM50 60 BIJI RM90 POS ADD RM7 SEM /RM12 SS
TUDUNG BAWAL MUDAH BENTUK RM15 SAHAJA . 💞BAWAL IRIS 1.0💞 . =========== Ciri2 bawal ini seperti berikut: =========== . ❤ Tudung turki corak TIMBUL (zoom in gambar) . 💚 BIDANG 50 /60 . 💙 Material Cotton emboss. Sgt2 mudah bentuk. Tebal. Tak jarang langsung. Sejuk, tak panas. . 💜 *PROMO RM15* shj ☺ (harga asal RM27) - bidang 60 sahaja . Kos pos bgantung pada kuantiti 😍 . . Hot sale : 6 helai RM100 inc postage sm/ss add RM8 (bidang 60 sahaja) . . . . Berminat? Jom WhatsApp sis faraya :📲 0196248732 . . Nak tengok banyak lagi bawal murah dan cantik. Jom singgah @farayaseries_tudungbawallabuh. Confirm jatuh cinta 😘😘 . . @farayaseries_wardrobe . #bawalsatinborong #bawaldiamondmurah #bawalpuccicantik #bawalneelofa #bawalairispremium #bawaldullsatin #bawalprintedmurah #bawalsakura #bawalberlian #bawalpuccimalaysia #bawalcrown #bawalsatinprinted #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang60 #bawalplainmurah #bawalchiffonbidang45 #bawalturkimurah #bawalorganzamurah #bawalmudahbentuk #bawalshawlmurah #bawalpremium #bawalchiffonbidang50 #bawalglitter #bawalhelwa #bawalkosong #farayaseries #scarfaraya #aurainsta #aurainstabatch20 #ajimaura
TUDUNG BAWAL MUDAH BENTUK RM15 SAHAJA . 💞BAWAL IRIS 1.0💞 . =========== Ciri2 bawal ini seperti berikut: =========== . ❤ Tudung turki corak TIMBUL (zoom in gambar) . 💚 BIDANG 50 /60 . 💙 Material Cotton emboss. Sgt2 mudah bentuk. Tebal. Tak jarang langsung. Sejuk, tak panas. . 💜 *PROMO RM15* shj ☺ (harga asal RM27) - bidang 60 sahaja . Kos pos bgantung pada kuantiti 😍 . . Hot sale : 6 helai RM100 inc postage sm/ss add RM8 (bidang 60 sahaja) . . . . Berminat? Jom WhatsApp sis faraya :📲 0196248732 . . Nak tengok banyak lagi bawal murah dan cantik. Jom singgah @farayaseries_tudungbawallabuh. Confirm jatuh cinta 😘😘 . . @farayaseries_wardrobe . #bawalsatinborong #bawaldiamondmurah #bawalpuccicantik #bawalneelofa #bawalairispremium #bawaldullsatin #bawalprintedmurah #bawalsakura #bawalberlian #bawalpuccimalaysia #bawalcrown #bawalsatinprinted #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang60 #bawalplainmurah #bawalchiffonbidang45 #bawalturkimurah #bawalorganzamurah #bawalmudahbentuk #bawalshawlmurah #bawalpremium #bawalchiffonbidang50 #bawalglitter #bawalhelwa #bawalkosong #farayaseries #scarfaraya #aurainsta #aurainstabatch20 #ajimaura
TUDUNG BAWAL MUDAH BENTUK RM15 SAHAJA . 💞BAWAL IRIS 1.0💞 . =========== Ciri2 bawal ini seperti berikut: =========== . ❤ Tudung turki corak TIMBUL (zoom in gambar) . 💚 BIDANG 50 /60 . 💙 Material Cotton emboss. Sgt2 mudah bentuk. Tebal. Tak jarang langsung. Sejuk, tak panas. . 💜 *PROMO RM15* shj ☺ (harga asal RM27) - bidang 60 sahaja . Kos pos bgantung pada kuantiti 😍 . . Hot sale : 6 helai RM100 inc postage sm/ss add RM8 (bidang 60 sahaja) . . Berminat? Jom WhatsApp sis faraya :📲 0196248732 . . WhatsApp cepat tau.. Nanti stok habis. . . @farayaseries_wardrobe . #farayaseries #scarfaraya #ajimaura #terapiinstagram #ioi #hijabinsta #bawallace #bawallawa #bawallakukeras #bawallabuhcantik #bawalpremium #bawalpastel #bawalpuccimurah #bawalpucci #bawalpucciborong #bawalprintedmurah #bawalpuccisatin #bawalpuccicantik #bawalprintedlabuh #shawl #felolesscarf #aurainstabatch20 #lhdn #gengcikgu #jubahlovers #usm #unimap #petronas
TUDUNG BAWAL MUDAH BENTUK RM15 SAHAJA . 💞BAWAL IRIS 1.0💞 . =========== Ciri2 bawal ini seperti berikut: =========== . ❤ Tudung turki corak TIMBUL (zoom in gambar) . 💚 BIDANG 50 /60 . 💙 Material Cotton emboss. Sgt2 mudah bentuk. Tebal. Tak jarang langsung. Sejuk, tak panas. . 💜 *PROMO RM15* shj ☺ (harga asal RM27) - bidang 60 sahaja . Kos pos bgantung pada kuantiti 😍 . . Hot sale : 6 helai RM100 inc postage sm/ss add RM8 (bidang 60 sahaja) . . Berminat? Jom WhatsApp sis faraya :📲 0196248732 . . WhatsApp cepat tau.. Nanti stok habis. . . @farayaseries_wardrobe . #farayaseries #scarfaraya #ajimaura #terapiinstagram #ioi #hijabinsta #bawallace #bawallawa #bawallakukeras #bawallabuhcantik #bawalpremium #bawalpastel #bawalpuccimurah #bawalpucci #bawalpucciborong #bawalprintedmurah #bawalpuccisatin #bawalpuccicantik #bawalprintedlabuh #shawl #felolesscarf #aurainstabatch20 #lhdn #gengcikgu #jubahlovers #usm #unimap #petronas
TUDUNG BAWAL MUDAH BENTUK RM15 SAHAJA . 💞BAWAL IRIS 1.0💞 . =========== Ciri2 bawal ini seperti berikut: =========== . ❤ Tudung turki corak TIMBUL (zoom in gambar) . 💚 BIDANG 50 /60 . 💙 Material Cotton emboss. Sgt2 mudah bentuk. Tebal. Tak jarang langsung. Sejuk, tak panas. . 💜 *PROMO RM15* shj ☺ (harga asal RM27) - bidang 60 sahaja . Kos pos bgantung pada kuantiti 😍 . . Hot sale : 6 helai RM100 inc postage sm/ss add RM8 (bidang 60 sahaja) . . . . Berminat? Jom WhatsApp sis faraya :📲 0196248732 . . Nak tengok banyak lagi bawal murah dan cantik. Jom singgah @farayaseries_tudungbawallabuh. Confirm jatuh cinta 😘😘 . . @farayaseries_wardrobe . #bawalsatinborong #bawaldiamondmurah #bawalpuccicantik #bawalneelofa #bawalairispremium #bawaldullsatin #bawalprintedmurah #bawalsakura #bawalberlian #bawalpuccimalaysia #bawalcrown #bawalsatinprinted #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang60 #bawalplainmurah #bawalchiffonbidang45 #bawalturkimurah #bawalorganzamurah #bawalmudahbentuk #bawalshawlmurah #bawalpremium #bawalchiffonbidang50 #bawalglitter #bawalhelwa #bawalkosong #farayaseries #scarfaraya #aurainsta #aurainstabatch20 #ajimaura
Dianz Vitamin C + E & Extra Pearl ================ Cara Pengambilan : ✔ 1 biji sehari selepas makan ATAU 2 biji sehari untuk kesan yang lebih cepat ✔ Tablet boleh di hisap atau di telan ✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan 16 TAHUN KE ATAS. ✔ Ibu mengandung dan menyusu boleh ambil _ _ . Fungsi Utama Dianz Vitamin C & E : ✔ Memutihkan seluruh badan ✔ Melembabkan kulit ✔ Mencantikkan kulit ✔ Merawat jerawat ✔ Merawat resdung ✔ mengurangkan jeragat ✔ Mencerahkan kulit ✔ mengurangkan eczema ✔ Menghilangkan sunburn . NAK ORDER? WHATSAPP 019.445.7179 30BIJI RM50 60 Biji RM90 (POS RM7 SEM /RM12 SS)
TUDUNG BAWAL MUDAH BENTUK RM15 SAHAJA . 💞BAWAL IRIS 1.0💞 . =========== Ciri2 bawal ini seperti berikut: =========== . ❤ Tudung turki corak TIMBUL (zoom in gambar) . 💚 BIDANG 50 /60 . 💙 Material Cotton emboss. Sgt2 mudah bentuk. Tebal. Tak jarang langsung. Sejuk, tak panas. . 💜 *PROMO RM15* shj ☺ (harga asal RM27) - bidang 60 sahaja . Kos pos bgantung pada kuantiti 😍 . . Hot sale : 6 helai RM100 inc postage sm/ss add RM8 (bidang 60 sahaja) . . . . Berminat? Jom WhatsApp sis faraya :📲 0196248732 . . Nak tengok banyak lagi bawal murah dan cantik. Jom singgah @farayaseries_tudungbawallabuh. Confirm jatuh cinta 😘😘 . . @farayaseries_wardrobe . #bawalsatinborong #bawaldiamondmurah #bawalpuccicantik #bawalneelofa #bawalairispremium #bawaldullsatin #bawalprintedmurah #bawalsakura #bawalberlian #bawalpuccimalaysia #bawalcrown #bawalsatinprinted #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang60 #bawalplainmurah #bawalchiffonbidang45 #bawalturkimurah #bawalorganzamurah #bawalmudahbentuk #bawalshawlmurah #bawalpremium #bawalchiffonbidang50 #bawalglitter #bawalhelwa #bawalkosong #farayaseries #scarfaraya #aurainsta #aurainstabatch20 #ajimaura
TUDUNG BAWAL MUDAH BENTUK RM15 SAHAJA . 💞BAWAL IRIS 1.0💞 . =========== Ciri2 bawal ini seperti berikut: =========== . ❤ Tudung turki corak TIMBUL (zoom in gambar) . 💚 BIDANG 50 /60 . 💙 Material Cotton emboss. Sgt2 mudah bentuk. Tebal. Tak jarang langsung. Sejuk, tak panas. . 💜 *PROMO RM15* shj ☺ (harga asal RM27) - bidang 60 sahaja . Kos pos bgantung pada kuantiti 😍 . . Hot sale : 6 helai RM100 inc postage sm/ss add RM8 (bidang 60 sahaja) . . Berminat? Jom WhatsApp sis faraya :📲 0196248732 . . WhatsApp cepat tau.. Nanti stok habis. . . @farayaseries_wardrobe . #farayaseries #scarfaraya #ajimaura #terapiinstagram #ioi #hijabinsta #bawallace #bawallawa #bawallakukeras #bawallabuhcantik #bawalpremium #bawalpastel #bawalpuccimurah #bawalpucci #bawalpucciborong #bawalprintedmurah #bawalpuccisatin #bawalpuccicantik #bawalprintedlabuh #shawl #felolesscarf #aurainstabatch20 #lhdn #gengcikgu #jubahlovers #usm #unimap #petronas
Makin kita berusia, makin kurang lah penghasilan kolagen dalam badan. Rupanya dianz mask pun boleh bantu pembentukan kolagen😁 . Lepas ni pakai dianz mask rasa kulit makin sihat dan anjal je. Senang kann. Dalam sebotol dianz mask ni ada macam2. Tapi jangan risau sebab mask ni ada kelulusan KKM. Tak merbahahaya digunakan tau uols .
Yakin 100% je kulit kita ni bersih walaupun cuci setiap hari? Macam mana nak cuci sampai ke liang roma kalau cuma guna cleanser sahaja? . Nahhh walau pun tak banyak namun tetap ada kan. Dianz mask berupaya tarik whitehead sampai ke liang roma . Jom bersihkan muka dari whitehead NAK ORDER? RM59 je ke Semenanjung klik je link whatsapp di bio @dianzmasker
Fungsi Utama dianz mask selain dari cabut whitehead dan blackhead kat muka, adalah untuk melembutkan kulit . Dalam dianz mask ni ada vitamin C juga tau. Jadi memang bagus untuk kulit 😍 . JOM CUBA DIANZ MASK WHATSAPP 019.445.7179
Antara feedback yang kami terima bila customer pakai dianz mask . ➡️Tak sakit pun bila cabut dianz masker. Ingat muka bersih sebab hari-hari cuci muka. Tapi sekali pakai, mak oiii banyak nya whitehead keluar . ➡️Mask ni wangi. Rasa relax je bila pakai. Moist tu pun best. Rasa sejuk je bila sapu kat muka. Happy sebab tak sakit la nak hilangkan whitehead kat muka . ➡️Sebelum ni pakai jenama lain, sakit nya bila nak tarik mask tu. Tapi bila pakai mask dianz, tarik perlahan-lahan pun whitehead tetap terpacak keluar. Bestlah liang pori tak tersumbat dah . NAK BERSIHKAN MUKA DARI WHITEHEAD? Jom cuba dianz masker sekarang WHATSAPP 019.445.7179
Sampai bila nak biar whitehead bertapa kat muka? . Tak rimas ke bila usap-usap pipi atau hidung tu rasa kasar semacam? Mungkin whitehead dah penuh kat muka. Lebih lama dibiarkan lebih teruk kesan nya tau . Muka mudah berminyak. Dah jerawat pun senang nak naik. Jom cabut whitehead dengan dianz mask. Guna dalam 10 ke 15 minit dah boleh nampak kesan nya. Tercabut whitehead sampai ke akar tunjang . . NAK ORDER? WHATSAPP 019.445.7179 RM59 NETT ke sem
Bila habis whitehead kena sedut dengan dianz mask , memang terasa licin lah kulit tu. Tak kasar macam kertas pasir dah👏👏 . Pakai konsisten 2x seminggu, muka tu bebas dari jajahan whitehead. Dah tak perlu picit2 muka lagi. MUDAHH SESANGAT bila ada dianz mask ni . NAK ORDER? WHATSAPP 019.445.7179 RM59 je ke Semenanjung Takde caj pos
SOLD OUT . Faraya dah bgtau.. Bawal Mayaa memang laku sangat2. Sebab gabungan misscolor kannnn.. . Grey Blue dah SOLD OUT . Ada 7 warna lagi available.. Cepat pm faraya laju2. Stok memang terhad. Kami memang tak restock dah item yang sold out... 😭😭 . Jom dapatkan Bawal Mayaa offer 3 helai : RM 52 termasuk postage. . WhatsApp faraya sekarang!! . 0196248732 . Tekan link di bio utk fast respon 😉😉😉😉😉 . . . . . . . . . . #bawalsatinborong #bawaldiamondmurah #bawalpuccicantik #bawalneelofa #bawalairispremium #bawaldullsatin #bawalprintedmurah #bawalsakura #bawalberlian #bawalpuccimalaysia #bawalcrown #bawalsatinprinted #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang60 #bawalplainmurah #bawalchiffonbidang45 #bawalturkimurah #bawalorganzamurah #bawalmudahbentuk #bawalshawlmurah #bawalpremium #bawalchiffonbidang50 #bawalglitter #bawalhelwa #bawalkosong #farayaseries #scarfaraya #aurainsta #aurainstabatch20 #ajimaura
NAK CUBA DIANZ VITAMIN TAPI TAK TAHU SESUAI ATAU TAK? . Dianz vitamin sesuai untuk ✔️lelaki dan wanita 16tahun ke atas ✔️Wanita hamil ✔️ibu menyusu . Ni pula kandungan dan fungsi dianz vitamin . ✔️vitamin c berasaskan oren untuk merawat .👑PARUT .👑JERAWAT .👑JERAGAT . ✔️Vitamin berasaskan maquiberry untuk .👑MELEMBAPKAN KULIT . ✔️Kolagen asli berasaskan ikan talapia utk .👑KULIT LEMBUT .👑KULIT GEBU . ✔️ gluthathione untuk .👑ANTIOKSIDA .👑MENGGANDAKAN KESAN PENCERAHAN . ✔️extra asid ascorbic untuk .👑MEMBERI LEBIH KUASA SERAPAN VITAMIN DLM TUBUH . . BERMINAT NAK ORDER? Klil link whatsapp di bio 1 botol RM50 2 botol RM100 3 botol RM150 {pos add RM8 SEM /RM12 SS}
Salam semua, saya ada promosi baek untuk peminat pucci semua! 3 helai for rm20 ! Boleh campur2! Mana nak dapat harga macam ni? Takde! Hanya di @scarvesbyshaa sahaja. Nanti saya update gambar and harga sehelai/3 helai okeyh. Stay tuned! #promosi #promosiraya #puccicantik #puccilailahq #puccimurahmalaysia #puccimurah #puccimurahoriginal #puccimalaysiamurah #puccimalaysia #puccioncotton #bazarpaknilonline #bazarpaknilmurahmeriah #bazarpaknilofficial #bawalmurahmurah #bawalpucciborong #bawalpuccicantik #bawalpuccimalaysia #bawalpuccimurahmalaysia #bawalpucci
Salam semua, saya ada promosi baek untuk peminat pucci semua! 3 helai for rm20 ! Boleh campur2! Mana nak dapat harga macam ni? Takde! Hanya di @scarvesbyshaa sahaja. Nanti saya update gambar and harga sehelai/3 helai okeyh. Stay tuned! #promosi #promosiraya #puccicantik #puccilailahq #puccimurahmalaysia #puccimurah #puccimurahoriginal #puccimalaysiamurah #puccimalaysia #puccioncotton #bazarpaknilonline #bazarpaknilmurahmeriah #bazarpaknilofficial #bawalmurahmurah #bawalpucciborong #bawalpuccicantik #bawalpuccimalaysia #bawalpuccimurahmalaysia #bawalpucci
Salam semua, saya ada promosi baek untuk peminat pucci semua! 3 helai for rm20 ! Boleh campur2! Mana nak dapat harga macam ni? Takde! Hanya di @scarvesbyshaa sahaja. Nanti saya update gambar and harga sehelai/3 helai okeyh. Stay tuned! #promosi #promosiraya #puccicantik #puccilailahq #puccimurahmalaysia #puccimurah #puccimurahoriginal #puccimalaysiamurah #puccimalaysia #puccioncotton #bazarpaknilonline #bazarpaknilmurahmeriah #bazarpaknilofficial #bawalmurahmurah #bawalpucciborong #bawalpuccicantik #bawalpuccimalaysia #bawalpuccimurahmalaysia #bawalpucci
Nak tahu apa fungsi Dianz Mask & moist? Ni nak share 👆👆👆 . Memang best pakai masker ni. Rasa sejuk, rasa tenang dan kulit pun jadi makin bersih bila liang pori tak lagi tersumbat
have a nice Sunday ❤️❤️❤️
- INSTANT ELENA - . =========== Ciri2 tudung ini seperti berikut: =========== . ❤ Tudung plain jenis instant. Awak sarung jerr dah cantik 😘 . 💚 Saiz L dan XL . ✅L : Depan 70 cm, belakang 77cm . ✅XL : Depan 77CM, Belakang 84cm . (ukuran bermula dari atas dahi) . ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ . 💙 Material Heavy Chiffon 💫Lembut dan beralun 💫Mudah bentuk 💫Sejuk 💫Tak jarang sgt 💫Sangat best 💫Flowly jerr. 😘 . ❤ Sesuai utk yg ada anak kecik sbb takyah pin kiri kanan/suka simple tapi cun sgt😍 . 💛 boleh campur dgn tudung NAYLA . . 💜 PROMOSI KOMBO 💜 . . 🖤3 HELAI RM 110 FREE POS SM/SS ADD RM8. . 🖤5 HELAI RM 170 FREE POS SM/SS ADD RM10 . 🖤10 HELAI RM 300 FREE POS SM/SS ADD RM20 . . 🎁🎁🎁Semua set kombo ada FREE GIFT PAPER BAG & BROOCH🎁🎁🎁 . ⭐1 helai RM39 exc pos . . . !! STOK SANGAT TERHAD !! . Berminat? Jom WhatsApp faraya : . 📲 0196248732 📲 0196248732 . (whatsapp shja untuk fast reply - no urgent order) . . . . . . . #bawalsatinborong #bawaldiamondmurah #bawalpuccicantik #bawalneelofa #bawalairispremium #bawaldullsatin #bawalprintedmurah #bawalsakura #bawalberlian #bawalpuccimalaysia #bawalcrown #bawalsatinprinted #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang60 #bawalplainmurah #bawalchiffonbidang45 #bawalturkimurah #bawalorganzamurah #bawalmudahbentuk #bawalshawlmurah #bawalpremium #bawalchiffonbidang50 #bawalglitter #bawalhelwa #bawalkosong #farayaseries #scarfaraya #aurainsta #aurainstabatch20 #ajimaura
- INSTANT ELENA - . =========== Ciri2 tudung ini seperti berikut: =========== . ❤ Tudung plain jenis instant. Awak sarung jerr dah cantik 😘 . 💚 Saiz L dan XL . ✅L : Depan 70 cm, belakang 77cm . ✅XL : Depan 77CM, Belakang 84cm . (ukuran bermula dari atas dahi) . ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ . 💙 Material Heavy Chiffon 💫Lembut dan beralun 💫Mudah bentuk 💫Sejuk 💫Tak jarang sgt 💫Sangat best 💫Flowly jerr. 😘 . ❤ Sesuai utk yg ada anak kecik sbb takyah pin kiri kanan/suka simple tapi cun sgt😍 . 💛 boleh campur dgn tudung NAYLA . . 💜 PROMOSI KOMBO 💜 . 🖤3 HELAI RM 110 FREE POS SM/SS ADD RM8. . 🖤5 HELAI RM 170 FREE POS SM/SS ADD RM10 . 🖤10 HELAI RM 300 FREE POS SM/SS ADD RM20 . . 🎁🎁🎁Semua set kombo ada FREE GIFT PAPER BAG & BROOCH🎁🎁🎁 . ⭐1 helai RM39 exc pos . . . !! STOK SANGAT TERHAD !! . Berminat? Jom WhatsApp faraya : . 📲 0196248732 📲 0196248732 . (whatsapp shja untuk fast reply - no urgent order) . . . . . . . . . . . . #bawalsatinborong #bawaldiamondmurah #bawalpuccicantik #bawalneelofa #bawalairispremium #bawaldullsatin #bawalprintedmurah #bawalsakura #bawalberlian #bawalpuccimalaysia #bawalcrown #bawalsatinprinted #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang60 #bawalplainmurah #bawalchiffonbidang45 #bawalturkimurah #bawalorganzamurah #bawalmudahbentuk #bawalshawlmurah #bawalpremium #bawalchiffonbidang50 #bawalglitter #bawalhelwa #bawalkosong #farayaseries #scarfaraya #aurainsta #aurainstabatch20 #ajimaura
- INSTANT ELENA - . =========== Ciri2 tudung ini seperti berikut: =========== . ❤ Tudung plain jenis instant. Awak sarung jerr dah cantik 😘 . 💚 Saiz L dan XL . ✅L : Depan 70 cm, belakang 77cm . ✅XL : Depan 77CM, Belakang 84cm . (ukuran bermula dari atas dahi) . ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ . 💙 Material Heavy Chiffon 💫Lembut dan beralun 💫Mudah bentuk 💫Sejuk 💫Tak jarang sgt 💫Sangat best 💫Flowly jerr. 😘 . ❤ Sesuai utk yg ada anak kecik sbb takyah pin kiri kanan/suka simple tapi cun sgt😍 . 💛 boleh campur dgn tudung NAYLA . . 💜 PROMOSI KOMBO 💜 . 🖤3 HELAI RM 110 FREE POS SM/SS ADD RM8. . 🖤5 HELAI RM 170 FREE POS SM/SS ADD RM10 . 🖤10 HELAI RM 300 FREE POS SM/SS ADD RM20 . . 🎁🎁🎁Semua set kombo ada FREE GIFT PAPER BAG & BROOCH🎁🎁🎁 . ⭐1 helai RM39 exc pos . . . !! STOK SANGAT TERHAD !! . Berminat? Jom WhatsApp faraya : . 📲 0196248732 📲 0196248732 . (whatsapp shja untuk fast reply - no urgent order) . . . . . . #farayaseries #scarfaraya #ajimaura #terapiinstagram #ioi #hijabinsta #bawalinstantmurah #bawalchiffon #bawallawa #bawallakukeras #bawallabuhcantik #bawalpremium #bawalpastel #bawalpuccimurah #bawalpucci #bawalpucciborong #bawalinstantchiffon #bawalpuccisatin #bawalpuccicantik #bawalprintedlabuh #shawl #felolesscarf #aurainstabatch20 #lhdn #gengcikgu #jubahlovers #usm #unimap #petronas
- INSTANT ELENA - . =========== Ciri2 tudung ini seperti berikut: =========== . ❤ Tudung plain jenis instant. Awak sarung jerr dah cantik 😘 . 💚 Saiz L dan XL . ✅L : Depan 70 cm, belakang 77cm . ✅XL : Depan 77CM, Belakang 84cm . (ukuran bermula dari atas dahi) . ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ . 💙 Material Heavy Chiffon 💫Lembut dan beralun 💫Mudah bentuk 💫Sejuk 💫Tak jarang sgt 💫Sangat best 💫Flowly jerr. 😘 . ❤ Sesuai utk yg ada anak kecik sbb takyah pin kiri kanan/suka simple tapi cun sgt😍 . 💛 boleh campur dgn tudung NAYLA . . 💜 PROMOSI KOMBO 💜 . 🖤3 HELAI RM 110 FREE POS SM/SS ADD RM8. . 🖤5 HELAI RM 170 FREE POS SM/SS ADD RM10 . 🖤10 HELAI RM 300 FREE POS SM/SS ADD RM20 . . 🎁🎁🎁Semua set kombo ada FREE GIFT PAPER BAG & BROOCH🎁🎁🎁 . ⭐1 helai RM39 exc pos . . . !! STOK SANGAT TERHAD !! . Berminat? Jom WhatsApp faraya : . 📲 0196248732 📲 0196248732 . (whatsapp shja untuk fast reply - no urgent order) . . . . . . . #bawalsatinborong #bawaldiamondmurah #bawalpuccicantik #bawalneelofa #bawalairispremium #bawaldullsatin #bawalprintedmurah #bawalsakura #bawalberlian #bawalpuccimalaysia #bawalcrown #bawalsatinprinted #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang60 #bawalplainmurah #bawalchiffonbidang45 #bawalturkimurah #bawalorganzamurah #bawalmudahbentuk #bawalshawlmurah #bawalpremium #bawalchiffonbidang50 #bawalglitter #bawalhelwa #bawalkosong #farayaseries #scarfaraya #aurainsta #aurainstabatch20 #ajimaura
- INSTANT ELENA - . =========== Ciri2 tudung ini seperti berikut: =========== . ❤ Tudung plain jenis instant. Awak sarung jerr dah cantik 😘 . 💚 Saiz L dan XL . ✅L : Depan 70 cm, belakang 77cm . ✅XL : Depan 77CM, Belakang 84cm . (ukuran bermula dari atas dahi) . ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ . 💙 Material Heavy Chiffon 💫Lembut dan beralun 💫Mudah bentuk 💫Sejuk 💫Tak jarang sgt 💫Sangat best 💫Flowly jerr. 😘 . ❤ Sesuai utk yg ada anak kecik sbb takyah pin kiri kanan/suka simple tapi cun sgt😍 . 💛 boleh campur dgn tudung NAYLA . . 💜 PROMOSI KOMBO 💜 . . 🖤3 HELAI RM 110 FREE POS SM/SS ADD RM8. . 🖤5 HELAI RM 170 FREE POS SM/SS ADD RM10 . 🖤10 HELAI RM 300 FREE POS SM/SS ADD RM20 . . 🎁🎁🎁Semua set kombo ada FREE GIFT PAPER BAG & BROOCH🎁🎁🎁 . ⭐1 helai RM39 exc pos . . . !! STOK SANGAT TERHAD !! . Berminat? Jom WhatsApp faraya : . 📲 0196248732 📲 0196248732 . (whatsapp shja untuk fast reply - no urgent order) . . . . . . . #bawalsatinborong #bawaldiamondmurah #bawalpuccicantik #bawalneelofa #bawalairispremium #bawaldullsatin #bawalprintedmurah #bawalsakura #bawalberlian #bawalpuccimalaysia #bawalcrown #bawalsatinprinted #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang60 #bawalplainmurah #bawalchiffonbidang45 #bawalturkimurah #bawalorganzamurah #bawalmudahbentuk #bawalshawlmurah #bawalpremium #bawalchiffonbidang50 #bawalglitter #bawalhelwa #bawalkosong #farayaseries #scarfaraya #aurainsta #aurainstabatch20 #ajimaura
KORANGGGG.. TUDUNG NAYLA SUPER CANTIK AYU DAH RELEASE NI. CEPAT BELI 3 HELAI TERUS... . 🎀🎀DAPAT FREE postage & FREE GIFT PAPERBAG EXCLUSIVE FelolesScarf & FREE Brooch❤️❤️❤️ . . °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° ✨✨Tudung NAYLA✨✨ ................................................... . . Details tudung NAYLA: . ❤ Tudung plain jenis instant. Awak sarung jerr dah cantik 😘 . 💚 Saiz L dan XL . 💙 Material Heavy Chiffon . ✔️Lembut dan beralun . ✔️Mudah bentuk . ✔️Sejuk . ✔️Tak jarang sgt . ✔️Sangat best . ✔️Flowly jerr. 😘 . . ❤ Sesuai utk yg ada anak kecik sbb takyah pin kiri kanan/suka simple tapi cun sgt😍 . . 💛 boleh campur dgn tudung NAYLA/ELENA . . . 💘💘💘 PROMOSI KOMBO 3 HELAI RM110 FREE POS SM/SS ADD RM8💘💘💘 . 🎁🎁🎁🎁🎁Belian COMBO (3 helai // 5 helai // 10 helai) akan dapat 🆓 postage // 🆓 paperbag exclusive FELOLES SCARF // 🆓 brooch🎁🎁🎁🎁🎁 . . 💕Harga 1 helai : RM39 exc pos . . . Nak BORONG 10 helai pon boleh tau akak akak..😱😍 Harga? pm tepi faraya bagi special untuk akak akak.. Ajak famili kawan sepejabat Borong sekali tauuuuuu.....😋😘😘 . . . . Berminat? Jom WhatsApp sis faraya :📲 0196248732 . . WhatsApp cepat tau.. Nanti stok habis. . . @farayaseries_tudungbawallabuh . #farayaseries #scarfaraya #ajimaura #terapiinstagram #ioi #hijabinsta #bawallace #bawallawa #bawallakukeras #bawallabuhcantik #bawalpremium #bawalpastel #bawalpuccimurah #bawalpucci #bawalpucciborong #bawalinstantchiffon #bawalpuccisatin #bawalpuccicantik #bawalprintedlabuh #shawl #felolesscarf #aurainstabatch20 #lhdn #gengcikgu #jubahlovers #usm #unimap #petronas
Selamat Berhujung Minggu... . - INSTANT ELENA - . =========== Ciri2 tudung ini seperti berikut: =========== . ❤ Tudung plain jenis instant. Awak sarung jerr dah cantik 😘 . 💚 Saiz L dan XL . ✅L : Depan 70 cm, belakang 77cm . ✅XL : Depan 77CM, Belakang 84cm . (ukuran bermula dari atas dahi) . ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ . 💙 Material Heavy Chiffon 💫Lembut dan beralun 💫Mudah bentuk 💫Sejuk 💫Tak jarang sgt 💫Sangat best 💫Flowly jerr. 😘 . ❤ Sesuai utk yg ada anak kecik sbb takyah pin kiri kanan/suka simple tapi cun sgt😍 . 💛 boleh campur dgn tudung NAYLA . . 💜 PROMOSI KOMBO 💜 . . 🖤3 HELAI RM 110 FREE POS SM/SS ADD RM8. . 🖤5 HELAI RM 170 FREE POS SM/SS ADD RM10 . 🖤10 HELAI RM 300 FREE POS SM/SS ADD RM20 . . 🎁🎁🎁Semua set kombo ada FREE GIFT PAPER BAG & BROOCH🎁🎁🎁 . ⭐1 helai RM39 exc pos . . . !! STOK SANGAT TERHAD !! . Berminat? Jom WhatsApp faraya : . 📲 0196248732 📲 0196248732 . (whatsapp shja untuk fast reply - no urgent order) . . . . . . . #bawalsatinborong #bawaldiamondmurah #bawalpuccicantik #bawalneelofa #bawalairispremium #bawaldullsatin #bawalprintedmurah #bawalsakura #bawalberlian #bawalpuccimalaysia #bawalcrown #bawalsatinprinted #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang60 #bawalplainmurah #bawalchiffonbidang45 #bawalturkimurah #bawalorganzamurah #bawalmudahbentuk #bawalshawlmurah #bawalpremium #bawalchiffonbidang50 #bawalglitter #bawalhelwa #bawalkosong #farayaseries #scarfaraya #aurainsta #aurainstabatch20 #ajimaura
Salam Jumaat Barakah.... . - INSTANT ELENA - . =========== Ciri2 tudung ini seperti berikut: =========== . ❤ Tudung plain jenis instant. Awak sarung jerr dah cantik 😘 . 💚 Saiz L dan XL . ✅L : Depan 70 cm, belakang 77cm . ✅XL : Depan 77CM, Belakang 84cm . (ukuran bermula dari atas dahi) . ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ . 💙 Material Heavy Chiffon 💫Lembut dan beralun 💫Mudah bentuk 💫Sejuk 💫Tak jarang sgt 💫Sangat best 💫Flowly jerr. 😘 . ❤ Sesuai utk yg ada anak kecik sbb takyah pin kiri kanan/suka simple tapi cun sgt😍 . 💛 boleh campur dgn tudung NAYLA . . 💜 PROMOSI KOMBO 💜 . . 🖤3 HELAI RM110 FREE POS SM/SS ADD RM8. . 🖤5 HELAI RM170 FREE POS SM/SS ADD RM10 . 🖤10 HELAI RM300 FREE POS SM/SS ADD RM20 . . 🎁🎁🎁Semua set kombo ada FREE GIFT PAPER BAG & BROOCH🎁🎁🎁 . . ⭐1 helai RM39 exc pos . . @farayaseries_wardrobe . #farayaseries #scarfaraya #ajimaura #terapiinstagram #ioi #hijabinsta #bawallace #bawallawa #bawallakukeras #bawallabuhcantik #bawalpremium #bawalpastel #bawalpuccimurah #bawalpucci #bawalpucciborong #bawalinstantchiffon #bawalpuccisatin #bawalpuccicantik #bawalprintedlabuh #shawl #felolesscarf #aurainstabatch20 #lhdn #gengcikgu #jubahlovers #usm #unimap #petronas
Coming soon to you this August. Sesuatu yang bakal buatkan masa berasa lebih segar dan bersih. Nak tau? Tungguuu
Jangan tanya ke mana jerawat menghilangkan diri lepas makan dianz . Jangan terkejut kulit kusam bertukar cerah lepas setia dengan dianz . Jangan ketagih nak tengok cermin bila parut dan cela kat muka dah lenyap. Ini semua kerja dianz vitamin . Yang nak cuba dianz vitamin terus whatsapp ke 0194457179
KORANGGGG.. TUDUNG NAYLA SUPER CANTIK AYU DAH RELEASE NI. CEPAT BELI 3 HELAI TERUS DAN DAPAT FREE POSTAGE DAN FREE GIFT PAPERBAG EXCLUSIVE FelolesScarf ❤️❤️❤️ . . °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° ✨✨Tudung NAYLA✨✨ ................................................... . . Details tudung NAYLA: . ❤ Tudung plain jenis instant. Awak sarung jerr dah cantik 😘 . 💚 Saiz L dan XL . 💙 Material Heavy Chiffon . ✔️Lembut dan beralun . ✔️Mudah bentuk . ✔️Sejuk . ✔️Tak jarang sgt . ✔️Sangat best . ✔️Flowly jerr. 😘 . . ❤ Sesuai utk yg ada anak kecik sbb takyah pin kiri kanan/suka simple tapi cun sgt😍 . . 💛 boleh campur dgn tudung NAYLA/ELENA . . . 💘💘💘 PROMOSI KOMBO 3 HELAI RM110 FREE POS SM/SS ADD RM8💘💘💘 . . Harga 1 helai : RM39 exc pos . Haaaaa... Nak JIMAT beli 3 helai.. Boleh pakai HARI RAYA AIDILADHA nanti..👍😉 . . Nak BORONG 10 helai pon boleh tau akak akak..😱😍 Harga? pm tepi faraya bagi special untuk akak akak.. Ajak famili kawan sepejabat Borong sekali tauuuuuu.....😋😘😘 . . . . Berminat? Jom WhatsApp sis faraya :📲 0196248732 . . WhatsApp cepat tau.. Nanti stok habis. . . @farayaseries_wardrobe . . . . . . #bawalsatinborong #bawaldiamondmurah #bawalpuccicantik #bawalneelofa #bawalairispremium #bawaldullsatin #bawalprintedmurah #bawalsakura #tudungmudahbentuk #bawalpuccimalaysia #bawalcrown #bawalsatinprinted #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang60 #bawalplainmurah #bawalchiffonvoile #bawalturkimurah #heavychiffon #tudungheavychiffon #bawalshawlmurah #bawalpremium #bawalchiffonbidang50 #bawalheavychiffon #bawalhelwa #bawalkosong #farayaseries #scarfaraya #aurainsta #aurainstabatch20 #ajimaura
Selamat ke kalau makan dianz ni? Kenapa pula tak selamat. Bahan utama menggunakan buahan oren dan maquiberry. Takde campuran bahan kimia merbahahaya pun . Lagipun rasa nya sedap. Makan 1 biji rasa tak cukup je. Tapi takpe. Awak konsisten makan, insha allah ada kesan positif . Nak cuba? 30 biji RM50 60 Biji RM90 (POS RM7 SEM /RM12 SS)
KORANGGGG.. TUDUNG NAYLA SUPER CANTIK AYU DAH RELEASE NI. CEPAT BELI 3 HELAI TERUS DAN DAPAT FREE POSTAGE DAN FREE GIFT PAPERBAG EXCLUSIVE FelolesScarf ❤️❤️❤️ . . °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° ✨✨Tudung NAYLA✨✨ ................................................... . . Details tudung NAYLA: . ❤ Tudung plain jenis instant. Awak sarung jerr dah cantik 😘 . 💚 Saiz L dan XL . 💙 Material Heavy Chiffon . ✔️Lembut dan beralun . ✔️Mudah bentuk . ✔️Sejuk . ✔️Tak jarang sgt . ✔️Sangat best . ✔️Flowly jerr. 😘 . . ❤ Sesuai utk yg ada anak kecik sbb takyah pin kiri kanan/suka simple tapi cun sgt😍 . . 💛 boleh campur dgn tudung NAYLA/ELENA . . . 💘💘💘 PROMOSI KOMBO 3 HELAI RM110 FREE POS SM/SS ADD RM8💘💘💘 . . Harga 1 helai : RM39 exc pos . Haaaaa... Nak JIMAT beli 3 helai.. Boleh pakai HARI RAYA AIDILADHA nanti..👍😉 . . Nak BORONG 10 helai pon boleh tau akak akak..😱😍 Harga? pm tepi faraya bagi special untuk akak akak.. Ajak famili kawan sepejabat Borong sekali tauuuuuu.....😋😘😘 . . . . Berminat? Jom WhatsApp sis faraya :📲 0196248732 . . WhatsApp cepat tau.. Nanti stok habis. . . @farayaseries_wardrobe . #bawalsatinborong #bawaldiamondmurah #bawalpuccicantik #bawalneelofa #bawalairispremium #bawaldullsatin #bawalprintedmurah #bawalsakura #bawalberlian #bawalpuccimalaysia #bawalcrown #bawalsatinprinted #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang60 #bawalplainmurah #bawalchiffonbidang45 #bawalturkimurah #bawalorganzamurah #bawalmudahbentuk #bawalshawlmurah #bawalpremium #bawalchiffonbidang50 #bawalglitter #bawalhelwa #bawalkosong #farayaseries #scarfaraya #aurainsta #aurainstabatch20 #ajimaura
KORANGGGG.. TUDUNG NAYLA SUPER CANTIK AYU DAH RELEASE NI. CEPAT BELI 3 HELAI TERUS DAN DAPAT FREE POSTAGE DAN FREE GIFT PAPERBAG EXCLUSIVE FelolesScarf ❤️❤️❤️ . . °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° ✨✨Tudung NAYLA✨✨ ................................................... . . Details tudung NAYLA: . ❤ Tudung plain jenis instant. Awak sarung jerr dah cantik 😘 . 💚 Saiz L dan XL . 💙 Material Heavy Chiffon . ✔️Lembut dan beralun . ✔️Mudah bentuk . ✔️Sejuk . ✔️Tak jarang sgt . ✔️Sangat best . ✔️Flowly jerr. 😘 . . ❤ Sesuai utk yg ada anak kecik sbb takyah pin kiri kanan/suka simple tapi cun sgt😍 . . 💛 boleh campur dgn tudung NAYLA/ELENA . . . 💘💘💘 PROMOSI KOMBO 3 HELAI RM110 FREE POS SM/SS ADD RM8💘💘💘 . . Harga 1 helai : RM39 exc pos . Haaaaa... Nak JIMAT beli 3 helai.. Boleh pakai HARI RAYA AIDILADHA nanti..👍😉 . . Nak BORONG 10 helai pon boleh tau akak akak..😱😍 Harga? pm tepi faraya bagi special untuk akak akak.. Ajak famili kawan sepejabat Borong sekali tauuuuuu.....😋😘😘 . . . . Berminat? Jom WhatsApp sis faraya :📲 0196248732 . . WhatsApp cepat tau.. Nanti stok habis. . . @farayaseries_wardrobe . #farayaseries #scarfaraya #ajimaura #terapiinstagram #ioi #hijabinsta #bawallace #bawallawa #bawallakukeras #bawallabuhcantik #bawalpremium #bawalpastel #bawalpuccimurah #bawalpucci #bawalpucciborong #bawalinstantchiffon #bawalpuccisatin #bawalpuccicantik #bawalprintedlabuh #shawl #felolesscarf #aurainstabatch20 #lhdn #gengcikgu #jubahlovers #usm #unimap #petronas
Best ke makan Dianz vitamin ni? Best lah uols. Sebab apa? Sebab tu 👆👆👆 . Haa dalam satu botol kesan nya dari rambut sampai ke hujung kaki. Untuk kuku pun elok tau. Kuku tak mudah patah nanti NAK ORDER? WHATSAPP 019.445.7179
BAWAL DULL SATIN PALING LARIS . . ~BAWAL ZARAA~ . =========== Ciri2 bawal ini seperti berikut: =========== . ❤ Tudung dull satin . 💚 Bidang 55/60 (ukuran 134-140cm) . 💙 Material Dull satin . ❌Tak licin . ❌Tak pekakkan telinga . ✅Mudah bentuk . ✅Tebal . ❌Tak jarang langsung . . ❤ Boleh campur dgn WARDA/ ZARAA . . 💜 *PROMO RM17* shj ☺ (harga asal RM30) . 📍Harga tak termasuk postage . . Nak submit order? . WhatsApp faraya di 📲0196248732 . Klik link wasap di bio . . . @farayaseries_wardrobe . #bawalsatinborong #bawaldiamondmurah #bawalpuccicantik #bawalneelofa #bawalairispremium #bawaldullsatin #bawalprintedmurah #bawalsakura #bawalberlian #bawalpuccimalaysia #bawalcrown #bawalsatinprinted #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang60 #bawalplainmurah #bawalchiffonbidang45 #bawalturkimurah #bawalorganzamurah #bawalmudahbentuk #bawalshawlmurah #bawalpremium #bawalchiffonbidang50 #bawalglitter #bawalhelwa #bawalkosong #farayaseries #scarfaraya #aurainsta #aurainstabatch20 #ajimaura
Salam Zuhur semua 😊😊 . Jom dapatkan . HOT ITEM - - BAWAL MAYAA 🌸 =========== Ciri2 bawal ini seperti berikut: =========== ❤ Tudung turki corak timbul . 💚 Bidang 55/60 (ukuran 134-140cm) . 💙 Material Cotton emboss. Mudah bentuk. Tebal. Tak jarang langsung. . ❤ Boleh campur dgn guzel MAYAA/ LUNAA / DAHLIA/ LILY . 💜 *PROMO RM15* shj ☺ (harga asal RM27) . Kos pos bgantung pada kuantiti 😍 . . Ehhhh...jap jap! Ada satu lagi SPECIAL untuk akak2! . ➡️Hot sale : Belian 6 helai - RM100 inc postage sm/ss add RM8 🎉🎉 . Menarik kann? Tak yah tunggu lama-lama.. Boleh ajak member borong skali jimat kos postage 😊. . . Nak submit order? . WhatsApp faraya di 📲0196248732 @farayaseries_wardrobe . #farayaseries #scarfaraya #aurainsta #aurainstabatch20 #terapiinstagram #bazaarpaknil #baazarmalaysia #bawalsatinborong #bawaldiamondmurah #bawalpuccicantik #bawalneelofa #bawalairispremium #bawaldullsatin #bawalprintedmurah #bawalsakura #bawalberlian #bawalpuccimalaysia #bawalcrown #bawalsatinprinted #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang60 #bawalplainmurah #bawalturkimurah #bawalorganzamurah #bawalmudahbentuk #bawalshawlmurah #bawalpremium #bawalchiffonbidang50 #bawalhelwa
-- BAWAL DEENA -- . [ DURRA- MAYAA- LUNAA- AINAA - DEENA ] . =========== Ciri2 bawal ini seperti berikut: =========== . ❤ Tudung turki corak timbul . 💚 Bidang 55/60 (ukuran 134-140cm) . 💙 Material Cotton emboss. Sgt2 mudah bentuk. Tebal. Tak jarang langsung. Sejuk, tak panas. . ❤ Boleh campur dgn guzel MAYAA/ LUNAA / DEENA/ AINAA/DURRA/HANNAH/AURA . 💜 *PROMO RM15* shj ☺ (harga asal RM27) . Kos pos bgantung pada kuantiti 😍 . . Hot sale : 6 helai RM100 inc postage sm/ss add RM8 . ✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️ . . Menarik kann? Tak yah tunggu lama-lama.. Terus ajak member borong skali dapat jimat kos postage 😊. . . Nak submit order? . . WhatsApp faraya di 📲0196248732 . #farayaseries #scarfaraya #aurainsta #aurainstabatch20 #terapiinstagram #bazaarpaknil #baazarmalaysia #bawalsatinborong #bawaldiamondmurah #bawalpuccicantik #bawalneelofa #bawalairispremium #bawaldullsatin #bawalprintedmurah #bawalsakura #bawalberlian #bawalpuccimalaysia #bawalcrown #bawalsatinprinted #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang60 #bawalplainmurah #bawalturkimurah #bawalorganzamurah #bawalmudahbentuk #bawalshawlmurah #bawalpremium #bawalchiffonbidang50 #bawalhelwa
Assalamualaikum.. 🌸TUDUNG PRINTED CUSTOMADE🌸 . 📍Material Heavy Chiffon Premium yg berkualiti 📍Boleh plh tudung bawal/ shawl 📍Boleh pilih warna tudung dr code yg kami sediakan 📍Pelbagai pilihan design yg menarik dr kami 📍Anda juga boleh custom design anda sendi 📍Juga boleh custom gambar potret/gmbr perkahwinan dll.. HARGA SERENDAH RM30.. . #bawalruffle #tialovers #bawalcorak #bawalpuccicantik #bawallover #bawalcantik #bawalborong #kekaboo #kekaboolovers #kekaboolover #kekabooraya #tudungkekaboo #tudungkekaboomurah #KekabooXMirabelle #kekaboo #mirabellebawal #mirabelle #mirabellas #songket #blacksongket #navysongket #kekaboorayaexclusive #kekaboobawal #tudungsale #tudungsales #prkekaboo #officialdropshipkekaboo #kekaboopr #bawalkekaboo
TERBARU!! BAWAL DULL SATIN ANTI-PEKAK. TERDAPAT 20 PILIHAN WARNA MELETOP. . BAWAL HAURA . Mudah sangat bentuk. Sis zoom in gambar yer. Awning tegak, tak gelembung 😘 . Harga tak sampai RM20! Bidang 55 . KOMBO 6 helai RM 100 FREE postage semenanjung . 🌸 Material Dull satin . 💜 Tak licin, Tak berkilat . 💜 Mudah bentuk, awning tegak . 💜 Ironless. Iron lalu sambil jalan2 jerr . 💜 Tak jarang, takyah inner . ✨Tak mahal pun.. . . Berminat? Jom WhatsApp sis faraya :📲 0196248732 . . Nak tengok banyak lagi bawal murah dan cantik. Jom singgah @farayaseries_galery. Confirm jatuh cinta 😘😘 . . @farayaseries_wardrobe . #bawalsatinborong #bawaldiamondmurah #bawalpuccicantik #bawalneelofa #bawalairispremium #bawaldullsatin #bawalprintedmurah #bawalsakura #bawalberlian #bawalpuccimalaysia #bawalcrown #bawalsatinprinted #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang60 #bawalplainmurah #bawalchiffonbidang45 #bawalturkimurah #bawalorganzamurah #bawalmudahbentuk #bawalshawlmurah #bawalpremium #bawalchiffonbidang50 #bawalglitter #bawalhelwa #bawalkosong #farayaseries #scarfaraya #aurainsta #aurainstabatch20 #ajimaura
Terbaru!! BAWAL DULL SATIN ANTI-PEKAK. TERDAPAT 20 PILIHAN WARNA MELETOP. . BAWAL HAURA . Mudah sangat bentuk. Sis zoom in gambar yer. Awning tegak, tak gelembung 😘 . Harga tak sampai RM20! Bidang 55 . KOMBO 6 helai RM 100 FREE postage semenanjung . 🌸 Material Dull satin . 💜 Tak licin, Tak berkilat . 💜 Mudah bentuk, awning tegak . 💜 Ironless. Iron lalu sambil jalan2 jerr . 💜 Tak jarang, takyah inner . ✨Tak mahal pun.. . . Berminat? Jom WhatsApp sis faraya :📲 0196248732 . . WhatsApp cepat tau.. Nanti stok habis. . . @farayaseries_wardrobe . #farayaseries #scarfaraya #ajimaura #terapiinstagram #ioi #hijabinsta #bawallace #bawallawa #bawallakukeras #bawallabuhcantik #bawalpremium #bawalpastel #bawalpuccimurah #bawalpucci #bawalpucciborong #bawalprintedmurah #bawalpuccisatin #bawalpuccicantik #bawalprintedlabuh #shawl #felolesscarf #aurainstabatch20 #lhdn #gengcikgu #jubahlovers #usm #unimap #petronas
Beli mana2 produk dianz ni, percuma KEYCHAIN bas dianz yang super cute ni. Suka ke suka sangat? . Ready stok ✔️dianz vitamin 30biji RM50 ✔️Dianz Vitamin 60biji RM90 ✔️Vitamilk milkbooster RM65 ✔️Krim nano RM40 (POS RM7 SEM /RM12 SS) . Nak order? WHATSAPP 019.445.7179
[ BAWAL LOFA ] . Famous la akak2 pakai BAWAL LOFA ni.. Murah je tau sebab sekarang tengah PROMO RM15. . =========== Ciri2 bawal ini seperti berikut: =========== ❤ Tudung turki corak english style . 💚 Bidang 50 sahaja . 💙 Material Cotton emboss. Mudah bentuk. Tebal. Tak jarang langsung. . ❤ Boleh campur dgn guzel SARAA/LOFA . . 💜 PROMO RM15 shj ☺ (harga asal RM30) . . Kos pos bergantung pada kuantiti 😍 . . Berminat? Jom WhatsApp sis faraya :📲 0196248732 . . WhatsApp cepat tau.. Nanti stok habis. . . @farayaseries_wardrobe . . #farayaseries #scarfaraya #ajimaura #terapiinstagram #ioi #hijabinsta #bawallace #bawallawa #bawallakukeras #bawallabuhcantik #bawalpremium #bawalpastel #bawalpuccimurah #bawalpucci #bawalpucciborong #bawalprintedmurah #bawalpuccisatin #bawalpuccicantik #bawalprintedlabuh #shawl #felolesscarf #aurainstabatch20 #lhdn #gengcikgu #jubahlovers #usm #unimap #petronas
[ BAWAL LOFA ] . Famous la akak2 pakai BAWAL LOFA no.. Murah je tau sebab sekarang tengah PROMO RM15. . =========== Ciri2 bawal ini seperti berikut: =========== ❤ Tudung turki corak english style . 💚 Bidang 50 sahaja . 💙 Material Cotton emboss. Mudah bentuk. Tebal. Tak jarang langsung. . ❤ Boleh campur dgn guzel SARAA/LOFA . . 💜 PROMO RM15 shj ☺ (harga asal RM30) . . Kos pos bgantung pada kuantiti 😍 . . Berminat? Jom WhatsApp sis faraya :📲 0196248732 . . WhatsApp cepat tau.. Nanti stok habis. . . @farayaseries_wardrobe . #farayaseries #scarfaraya #ajimaura #terapiinstagram #ioi #hijabinsta #bawallace #bawallawa #bawallakukeras #bawallabuhcantik #bawalpremium #bawalpastel #bawalpuccimurah #bawalpucci #bawalpucciborong #bawalprintedmurah #bawalpuccisatin #bawalpuccicantik #bawalprintedlabuh #shawl #felolesscarf #aurainstabatch20 #lhdn #gengcikgu #jubahlovers #usm #unimap #petronas
[ BAWAL DURRA ] . =========== Ciri2 bawal ini seperti berikut: =========== . ❤ Tudung turki corak timbul . 💚 Bidang 55/60 (ukuran 134-140cm) . 💙 Material Cotton emboss. Mudah bentuk. Tebal. Tak jarang langsung. . ❤ Boleh campur dgn guzel MAYAA/ LUNAA / DAHLIA/ LILY . 💜 *PROMO RM15* shj ☺ (harga asal RM27) . Kos pos bgantung pada kuantiti 😍 . . Hot sale : 6 helai RM100 inc postage sm/ss add RM8 . . Berminat? Jom WhatsApp sis faraya : 0196248732 . WhatsApp cepat tau.. Nanti stok habis. . . #farayaseries #scarfaraya #ajimaura #terapiinstagram #ioi #hijabinsta #bawallace #bawallawa #bawallakukeras #bawallabuhcantik #bawalpremium #bawalpastel #bawalpuccimurah #bawalpucci #bawalpucciborong #bawalprintedmurah #bawalpuccisatin #bawalpuccicantik #bawalprintedlabuh #shawl #felolesscarf #aurainstabatch20 #lhdn #gengcikgu #jubahlovers #usm #unimap #petronas
next page →