#bawalpuccicantik

16,492 posts

Loading...
Patutlah bila pakai dianz mask ada bau lavender. Rupanya lavender pun salah satu bahan dalam dianz mask . . Ni antara sebab kenapa kami memilih untuk menggunakan lavender ❀️❀️ . . Nak cara mudah hilangkan whitehead? Guna je dianz mask. Sekali tarik, habis tercabut whitehead di muka .
Pakai mask pun cantik πŸ˜€Mask pepel yang berbau wangi ni khas untuk cabut whitehead kat muka tu . Paling best guna dianz mask sebab nya ❀️mudah diguna. Tak perlu bancuh ❀️Tak sakit bila ditarik ❀️Berbau lavender ❀️melembapkan kulit ❀️menghaluskan kulit ❀️sekotak didatangkan sekali mask dan moisturiser . Nak order? WHATSAPP 019.445.7179 RM59 je ❀️FREE POS KE SEMENANJUNG ❀️PERCUMA DIANZ POUCH BAG
Betui ke takde bahan larangan dalam Dianz vitamin ni? Cuba tengok bahan-bahan utama dianz vitamin . Rasa-rasa selamat tak nak makan?Nilailah sendiri kan. KKM pun ada, Meditag farmasi pun ada. Nak ragu-ragu apa lagi? . Nak order? WHATSAPP 019.445.7179 1 BOTOL RM50 2 BOTOL RM100 3 botol RM150 (POS RM7 SEM /RM12 SS)
*BAWAL DIAMOND* Harga Rm 5 Postage rm 8sem/rm 10ss Bidang 45 Material crepe (mudah bentuk, senang gosok😊) #bawalcrepe #bawalpuccicantik #bawalpuccimurah #tudungbawal πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
*BAWAL CREPE PLAIN 60* *Harga Rm 10* Postage rm 8sem/rm 10ss Bidang 60 Material crepe (mudah bentuk, senang gosok😊) #bawalcrepe #bawalpuccicantik #bawalpuccimurah #tudungbawal πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
ckgu2 yg fes day skola tu.. peluh2 men kejar2 ngn budak yr1.. abeh caiyaq mekap.. abes fondesen melekat kt shawl mahaalll.. 😭😭😭 mak2 yg teman anak2 mkn laksa, bihunsup kt kantin abes terpercik kt shawl #cakenis #duckscarves #bawalpuccicantik .. 😣😣😣 tayah risau.. mai2 rendam n bilas guna #niqahijabwash niii.. ghejaa senang kak ooii.. rendam n bilaih jaaa.. tayah nk sentai.. nak cuba, nak terai mai klik laju2 kt bio ataih nun naa.. πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯° #niqahijabwash #teamwangi #naelofarhijab #cakenis #bawalcotton #bawalovers #pencucitudungterbaik #pencucitudungviral
SALE SALE SALE . . ❀️ BAWAL TIARA ❀ . Material : Chiffon Georgrette Harga Asal : B60 (57 inci x 57 inci) - RM 40 B50 (50 inci x 50 inci) - RM 37 ( tak termasuk postage ) . Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ— . . - Kos postage utk pembelian 1-2 helai RM7 SM/ RM 11SS. . -Pembelian 3helai ke atas Free postage utk semenanjung. Sabah sarawak diskaun 50% harga postage Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ— . APA YG MENARIKNYA DENGAN BAWAL TIARA ? . 🌸 Senang nak bentuk . Tak perlu pakai starch pun takpe ! inshaAllah akan terbentuk cantik jeh. . 🌸 Flowy , soft dan tak jarang . Inshaa Allah menepati syariat. . 🌸 Di datangkan hampir 25 warna yang di hiasi dengan diamond crystal . Even simple still mampu bagi efect elegant kepada si pemakai. . 🌸 Potongan segi empat tepat. . 🌸 Sesuai digayakan kemanaΒ² sahaja untuk santai-santai mahupun majlis yg kasual . 😊 So , tunggu apa lagi ? Cepat-cepat grab sementara stock masih ada ! To purchase , just click kat bawah ni : http://www.wasap.my/600196248732 . . . WhatsApp faraya :πŸ“² 0196248732 . . WhatsApp cepat tau.. Nanti stok habis. . . @farayaseries_wardrobe . . . . . . . . . #farayaseries #scarfaraya #ajimaura #terapiinstagram #ioi #hijabinsta #bawallace #bawallawa #bawallakukeras #bawallabuhcantik #bawalpremium #bawalpastel #bawalpuccimurah #bawalpucci #bawalpucciborong #bawalprintedmurah #bawalpuccisatin #bawalpuccicantik #bawalprintedlabuh #shawl #felolesscarf #aurainstabatch20 #lhdn #gengcikgu #jubahlovers #usm #unimap #petronas
*BAWAL DIAMOND* Harga Rm 5 Postage rm 8sem/rm 10ss Bidang 45 Material crepe (mudah bentuk, senang gosok😊) #bawalcrepe #bawalpuccicantik #bawalpuccimurah #tudungbawal πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
*BAWAL SAUDIA PROMOSI Giler22 kawwπŸ₯³πŸ₯³πŸ₯³πŸ₯³πŸ₯³* *Tak nak beli ke??* *Takut melepas.Rugi awak πŸ₯ΊπŸ₯ΊπŸ₯Ί* *Clearance Stock nii dari HIJAB MURAH* *Harga RM 6 sehelai!!!!πŸŽ‰πŸŽ‰* *Harga RM 6 sehelai!!!!πŸŽ‰πŸŽ‰* Bidang 45 Material COTTON Postage Rm 8sem, Rm 10ss #bawalpucci #bawalpuccicantik #bawalpuccimurah #tudungbawal πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ BERMINAT BOLE WSP SIS www.wasap.my/60169705351 www.wasap.my/60169705351
SALE SALE SALE . . ❀️ BAWAL TIARA ❀ . Material : Chiffon Georgrette Harga Asal : B60 (57 inci x 57 inci) - RM 40 B50 (50 inci x 50 inci) - RM 37 ( tak termasuk postage ) . Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ— . . - Kos postage utk pembelian 1-2 helai RM7 SM/ RM 11SS. . -Pembelian 3helai ke atas Free postage utk semenanjung. Sabah sarawak diskaun 50% harga postage Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ— . APA YG MENARIKNYA DENGAN BAWAL TIARA ? . 🌸 Senang nak bentuk . Tak perlu pakai starch pun takpe ! inshaAllah akan terbentuk cantik jeh. . 🌸 Flowy , soft dan tak jarang . Inshaa Allah menepati syariat. . 🌸 Di datangkan hampir 25 warna yang di hiasi dengan diamond crystal . Even simple still mampu bagi efect elegant kepada si pemakai. . 🌸 Potongan segi empat tepat. . 🌸 Sesuai digayakan kemanaΒ² sahaja untuk santai-santai mahupun majlis yg kasual . 😊 So , tunggu apa lagi ? Cepat-cepat grab sementara stock masih ada ! To purchase , just click kat bawah ni : http://www.wasap.my/600196248732 . . . WhatsApp faraya :πŸ“² 0196248732 . . WhatsApp cepat tau.. Nanti stok habis. . . @farayaseries_wardrobe . . . . . . . . . #farayaseries #scarfaraya #ajimaura #terapiinstagram #ioi #hijabinsta #bawallace #bawallawa #bawallakukeras #bawallabuhcantik #bawalpremium #bawalpastel #bawalpuccimurah #bawalpucci #bawalpucciborong #bawalprintedmurah #bawalpuccisatin #bawalpuccicantik #bawalprintedlabuh #shawl #felolesscarf #aurainstabatch20 #lhdn #gengcikgu #jubahlovers #usm #unimap #petronas
*BAWAL DIAMOND* *Harga Rm 10 Postage rm 8sem/rm 10ss Bidang 45 Material crepe (mudah bentuk, senang gosok😊) #bawalcrepe #bawalpuccicantik #bawalpuccimurah #tudungbawal πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ Wasap 0193969562
*BAWAL CREPE PLAIN 60* *Harga Rm 12 Postage rm 8sem/rm 10ss Bidang 60 Material crepe (mudah bentuk, senang gosok😊) #bawalcrepe #bawalpuccicantik #bawalpuccimurah #tudungbawal πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ Wasep 0193969562
*BAWAL SAUDIA ANSANIA 45* *Harga Rm 12 Postage rm 8sem/rm 10ss Bidang 45 Material cotton(mudah bentuk) #bawalcrepe #bawalsaudia #bawalpuccicantik #bawalpuccimurah #tudungbawal πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ Wasap 0193969562
*BAWAL SAUDIA PROMOSI Giler22 kawwπŸ₯³πŸ₯³πŸ₯³πŸ₯³πŸ₯³* *Tak nak beli ke??* *Takut melepas.Rugi awak πŸ₯ΊπŸ₯ΊπŸ₯Ί* *Clearance Stock nii * *Harga jatuh RM 8 sehelai!!!!πŸŽ‰πŸŽ‰* *Harga jatuh RM 8 sehelai!!!!πŸŽ‰πŸŽ‰* Bidang 45 Material COTTON Postage Rm 8sem, Rm 10ss #bawalpucci #bawalpuccicantik #bawalpuccimurah #tudungbawal #bawalsaudi πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
*BAWAL SAUDIA PROMOSI Giler22 kawwπŸ₯³πŸ₯³πŸ₯³πŸ₯³πŸ₯³* *Tak nak beli ke??* *Takut melepas.Rugi awak πŸ₯ΊπŸ₯ΊπŸ₯Ί* *Clearance Stock ni* *Harga jatuh RM 8 sehelaiπŸŽ‰πŸŽ‰* Bidang 45 Material COTTON Postage Rm 8sem, Rm 10ss #bawalpucci #bawalpuccicantik #bawalpuccimurah #tudungbawal #bawalsaudiamurah πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
SALE SALE SALE . . ❀️ BAWAL TIARA ❀ . Material : Chiffon Georgrette Harga Asal : B60 (57 inci x 57 inci) - RM 40 B50 (50 inci x 50 inci) - RM 37 ( tak termasuk postage ) . Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ— . . - Kos postage utk pembelian 1-2 helai RM7 SM/ RM 11SS. . -Pembelian 3helai ke atas Free postage utk semenanjung. Sabah sarawak diskaun 50% harga postage Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ— . APA YG MENARIKNYA DENGAN BAWAL TIARA ? . 🌸 Senang nak bentuk . Tak perlu pakai starch pun takpe ! inshaAllah akan terbentuk cantik jeh. . 🌸 Flowy , soft dan tak jarang . Inshaa Allah menepati syariat. . 🌸 Di datangkan hampir 25 warna yang di hiasi dengan diamond crystal . Even simple still mampu bagi efect elegant kepada si pemakai. . 🌸 Potongan segi empat tepat. . 🌸 Sesuai digayakan kemanaΒ² sahaja untuk santai-santai mahupun majlis yg kasual . 😊 So , tunggu apa lagi ? Cepat-cepat grab sementara stock masih ada ! To purchase , just click kat bawah ni : http://www.wasap.my/600196248732 . . . WhatsApp faraya :πŸ“² 0196248732 . . WhatsApp cepat tau.. Nanti stok habis. . . @farayaseries_wardrobe . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . @farayaseries_wardrobe . #bawalsatinborong #bawaldiamondmurah #bawalpuccicantik #bawalneelofa #bawalairispremium #bawaldullsatin #bawalprintedmurah #bawalsakura #bawalberlian #bawalpuccimalaysia #bawalcrown #bawalsatinprinted #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang60 #bawalplainmurah #bawalchiffonbidang45 #bawalturkimurah #bawalorganzamurah #bawalmudahbentuk #bawalshawlmurah #bawalpremium #bawalchiffonbidang50 #bawalglitter #bawalhelwa #bawalkosong #farayaseries #scarfaraya #aurainsta #aurainstabatch20 #ajimaura
SALE SALE SALE . . ❀️ BAWAL TIARA ❀ . Material : Chiffon Georgrette Harga Asal : B60 (57 inci x 57 inci) - RM 40 B50 (50 inci x 50 inci) - RM 37 ( tak termasuk postage ) . Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ— . . - Kos postage utk pembelian 1-2 helai RM7 SM/ RM 11SS. . -Pembelian 3helai ke atas Free postage utk semenanjung. Sabah sarawak diskaun 50% harga postage Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ— . APA YG MENARIKNYA DENGAN BAWAL TIARA ? . 🌸 Senang nak bentuk . Tak perlu pakai starch pun takpe ! inshaAllah akan terbentuk cantik jeh. . 🌸 Flowy , soft dan tak jarang . Inshaa Allah menepati syariat. . 🌸 Di datangkan hampir 25 warna yang di hiasi dengan diamond crystal . Even simple still mampu bagi efect elegant kepada si pemakai. . 🌸 Potongan segi empat tepat. . 🌸 Sesuai digayakan kemanaΒ² sahaja untuk santai-santai mahupun majlis yg kasual . 😊 So , tunggu apa lagi ? Cepat-cepat grab sementara stock masih ada ! To purchase , just click kat bawah ni : http://www.wasap.my/600196248732 . . . WhatsApp faraya :πŸ“² 0196248732 . . WhatsApp cepat tau.. Nanti stok habis. . . @farayaseries_wardrobe . . . . . . . . . #bawalsatinborong #bawaldiamondmurah #bawalpuccicantik #bawalneelofa #bawalairispremium #bawaldullsatin #bawalprintedmurah #bawalsakura #bawalberlian #bawalpuccimalaysia #bawalcrown #bawalsatinprinted #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang60 #bawalplainmurah #bawalchiffonbidang45 #bawalturkimurah #bawalorganzamurah #bawalmudahbentuk #bawalshawlmurah #bawalpremium #bawalchiffonbidang50 #bawalglitter #bawalhelwa #bawalkosong #farayaseries #scarfaraya #aurainsta #aurainstabatch20 #ajimaura
SALE SALE SALE . . ❀️ BAWAL TIARA ❀ . Material : Chiffon Georgrette Harga Asal : B60 (57 inci x 57 inci) - RM 40 B50 (50 inci x 50 inci) - RM 37 ( tak termasuk postage ) . Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ— . . - Kos postage utk pembelian 1-2 helai RM7 SM/ RM 11SS. . -Pembelian 3helai ke atas Free postage utk semenanjung. Sabah sarawak diskaun 50% harga postage Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ— . APA YG MENARIKNYA DENGAN BAWAL TIARA ? . 🌸 Senang nak bentuk . Tak perlu pakai starch pun takpe ! inshaAllah akan terbentuk cantik jeh. . 🌸 Flowy , soft dan tak jarang . Inshaa Allah menepati syariat. . 🌸 Di datangkan hampir 25 warna yang di hiasi dengan diamond crystal . Even simple still mampu bagi efect elegant kepada si pemakai. . 🌸 Potongan segi empat tepat. . 🌸 Sesuai digayakan kemanaΒ² sahaja untuk santai-santai mahupun majlis yg kasual . 😊 So , tunggu apa lagi ? Cepat-cepat grab sementara stock masih ada ! To purchase , just click kat bawah ni : http://www.wasap.my/600196248732 . . . WhatsApp faraya :πŸ“² 0196248732 . . WhatsApp cepat tau.. Nanti stok habis. . . @farayaseries_wardrobe . . . . . . . . #farayaseries #scarfaraya #ajimaura #terapiinstagram #ioi #hijabinsta #bawallace #bawallawa #bawallakukeras #bawallabuhcantik #bawalpremium #bawalpastel #bawalpuccimurah #bawalpucci #bawalpucciborong #bawalinstantchiffon #bawalpuccisatin #bawalpuccicantik #bawalprintedlabuh #shawl #felolesscarf #aurainstabatch20 #lhdn #gengcikgu #jubahlovers #usm #unimap #petronas
Patutlah rasa tenang je bila pakai dianz mask ni. Rupanya ada extrak lavender didalam nya. Kalau rasa stress tu, cuba pakai dianz mask. Rasa ringan sikit kepala tu😍 . . NAK CUBA? WHATSAPP 019.445.7179 RM59 JE KE SEMENANJUNG
Nak tanya, sehari berapa gelas minum air kosong? Kalau air manis tu tak dikira ye πŸ˜† . . Nak kulit sihat dan cantik, kena lah lebihkan air kosong. Minum lah sedikit-sedikit tapi dengan kerap 😁 .
SIS STRESS MUKA BANYAK WHITEHEAD? . . Tak payah nak stress sangat sis. Sekarang kan ada Dianz mask. Cukup mudah nak tarik keluar whitehead dalam kulit tu . . Mask ni sejenis peel off mask. Cuma tunggu kering, dan tarik. Jangan risau tak sakit pun masa nak tarik mask tu . Guna 2x seminggu kat kawasan hidung, pipi, dahi, dagu atau seluruh muka . Lagi bersih kulit kita, lagi susah jerawat nak timbul kan . . NAK ORDER? WHATSAPP 019.445.7179 RM59 JE SEKOTAK TAKDE CAJ POS KE SEMENANJUNG
SALE SALE SALE . . ❀️ BAWAL TIARA ❀ . Material : Chiffon Georgrette Harga Asal : B60 (57 inci x 57 inci) - RM 40 B50 (50 inci x 50 inci) - RM 37 ( tak termasuk postage ) . Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ— . SALE PRICE ( 3 DIS - 15 DIS ) . B60 - RM 35 B50 - RM 32 . - Kos postage utk pembelian 1-2 helai RM7 SM/ RM 11SS. -Pembelian 3helai ke atas Free postage utk semenanjung. Sabah sarawak diskaun 50% harga postage Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ— . APA YG MENARIKNYA DENGAN BAWAL TIARA ? . 🌸 Senang nak bentuk . Tak perlu pakai starch pun takpe ! inshaAllah akan terbentuk cantik jeh. . 🌸 Flowy , soft dan tak jarang . Inshaa Allah menepati syariat. . 🌸 Di datangkan hampir 25 warna yang di hiasi dengan diamond crystal . Even simple still mampu bagi efect elegant kepada si pemakai. . 🌸 Potongan segi empat tepat. . 🌸 Sesuai digayakan kemanaΒ² sahaja untuk santai-santai mahupun majlis yg kasual . 😊 So , tunggu apa lagi ? Cepat-cepat grab sementara stock masih ada ! To purchase , just click kat bawah ni : http://www.wasap.my/600196248732 . . . WhatsApp faraya :πŸ“² 0196248732 . . WhatsApp cepat tau.. Nanti stok habis. . . @farayaseries_wardrobe . . . . . . . . . . #bawalsatinborong #bawaldiamondmurah #bawalpuccicantik #bawalneelofa #bawalairispremium #bawaldullsatin #bawalprintedmurah #bawalsakura #bawalberlian #bawalpuccimalaysia #bawalcrown #bawalsatinprinted #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang60 #bawalplainmurah #bawalchiffonbidang45 #bawalturkimurah #bawalorganzamurah #bawalmudahbentuk #bawalshawlmurah #bawalpremium #bawalchiffonbidang50 #bawalglitter #bawalhelwa #bawalkosong #farayaseries #scarfaraya #aurainsta #aurainstabatch20 #ajimaura
SALE SALE SALE . . ❀️ BAWAL TIARA ❀ . Material : Chiffon Georgrette Harga Asal : B60 (57 inci x 57 inci) - RM 40 B50 (50 inci x 50 inci) - RM 37 ( tak termasuk postage ) . Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ— . SALE PRICE ( 3 DIS - 15 DIS ) . B60 - RM 35 B50 - RM 32 . - Kos postage utk pembelian 1-2 helai RM7 SM/ RM 11SS. -Pembelian 3helai ke atas Free postage utk semenanjung. Sabah sarawak diskaun 50% harga postage Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ— . APA YG MENARIKNYA DENGAN BAWAL TIARA ? . 🌸 Senang nak bentuk . Tak perlu pakai starch pun takpe ! inshaAllah akan terbentuk cantik jeh. . 🌸 Flowy , soft dan tak jarang . Inshaa Allah menepati syariat. . 🌸 Di datangkan hampir 25 warna yang di hiasi dengan diamond crystal . Even simple still mampu bagi efect elegant kepada si pemakai. . 🌸 Potongan segi empat tepat. . 🌸 Sesuai digayakan kemanaΒ² sahaja untuk santai-santai mahupun majlis yg kasual . 😊 So , tunggu apa lagi ? Cepat-cepat grab sementara stock masih ada ! To purchase , just click kat bawah ni : http://www.wasap.my/600196248732 . . . WhatsApp faraya :πŸ“² 0196248732 . . WhatsApp cepat tau.. Nanti stok habis. . . @farayaseries_wardrobe . #bawalsatinborong #bawaldiamondmurah #bawalpuccicantik #bawalneelofa #bawalairispremium #bawaldullsatin #bawalprintedmurah #bawalsakura #bawalberlian #bawalpuccimalaysia #bawalcrown #bawalsatinprinted #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang60 #bawalplainmurah #bawalchiffonbidang45 #bawalturkimurah #bawalorganzamurah #bawalmudahbentuk #bawalshawlmurah #bawalpremium #bawalchiffonbidang50 #bawalglitter #bawalhelwa #bawalkosong #farayaseries #scarfaraya #aurainsta #aurainstabatch20 #ajimaura
SALE SALE SALE . . ❀️ BAWAL TIARA ❀ . Material : Chiffon Georgrette Harga Asal : B60 (57 inci x 57 inci) - RM 40 B50 (50 inci x 50 inci) - RM 37 ( tak termasuk postage ) . Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ— . SALE PRICE ( 3 DIS - 15 DIS ) . B60 - RM 35 B50 - RM 32 . - Kos postage utk pembelian 1-2 helai RM7 SM/ RM 11SS. -Pembelian 3helai ke atas Free postage utk semenanjung. Sabah sarawak diskaun 50% harga postage Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ— . APA YG MENARIKNYA DENGAN BAWAL TIARA ? . 🌸 Senang nak bentuk . Tak perlu pakai starch pun takpe ! inshaAllah akan terbentuk cantik jeh. . 🌸 Flowy , soft dan tak jarang . Inshaa Allah menepati syariat. . 🌸 Di datangkan hampir 25 warna yang di hiasi dengan diamond crystal . Even simple still mampu bagi efect elegant kepada si pemakai. . 🌸 Potongan segi empat tepat. . 🌸 Sesuai digayakan kemanaΒ² sahaja untuk santai-santai mahupun majlis yg kasual . 😊 So , tunggu apa lagi ? Cepat-cepat grab sementara stock masih ada ! To purchase , just click kat bawah ni : http://www.wasap.my/600196248732 . . . WhatsApp faraya :πŸ“² 0196248732 . . WhatsApp cepat tau.. Nanti stok habis. . . @farayaseries_wardrobe . #farayaseries #scarfaraya #ajimaura #terapiinstagram #ioi #hijabinsta #bawallace #bawallawa #bawallakukeras #bawallabuhcantik #bawalpremium #bawalpastel #bawalpuccimurah #bawalpucci #bawalpucciborong #bawalinstantchiffon #bawalpuccisatin #bawalpuccicantik #bawalprintedlabuh #shawl #felolesscarf #aurainstabatch20 #lhdn #gengcikgu #jubahlovers #usm #unimap #petronas
BAWAL CREPE PLAIN 60 Harga Rm 12 Postage rm 8sem/rm 10ss Bidang 60 Material crepe (mudah bentuk, senang gosok😊) #bawalcrepe #bawalpuccicantik #bawalpuccimurah #tudungbawal πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
BAWAL CREPE PLAIN 60 Harga Rm 12 Postage rm 8sem/rm 10ss Bidang 60 Material crepe (mudah bentuk, senang gosok😊) #bawalcrepe #bawalpuccicantik #bawalpuccimurah #tudungbawal πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
🌷BAWAL DIAMOND🌷 Harga Rm 10 Postage rm 8sem/rm 10ss Bidang 45 Material crepe (mudah bentuk, senang gosok😊) #bawalcrepe #bawalpuccicantik #bawalpuccimurah #tudungbawal #dropshipwanted #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropship #dropshiptudung #malaysia πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
Pouch bag dianz ni kita bagi PERCUMA je bila uols beli dianz mask . Ada 2 warna, pepel dan pink. Dedua sangat cantik. Kalau tahun lepas, kita bagi pouch bag yang biasa . Tahun ni kita bagi yang merelippp blink blink. Tak banyak ready stok ni, dah habis bye bye ye πŸ™Š . NAK ORDER? WHATSAPP 019.445.7179
#NEW BIDANG 60 KERAWANG-KERAWANG KINI..... . . Dilancarkan dengan harga PROMOSI YES! . . πŸ•ΆοΈ6 helai RM100 inc pos (sm) + FREE BAUCER RM5πŸ•ΆοΈ . . πŸ•ΆοΈ10 helai RM150 + FREE POS (sm) + FREE KERONGSANG!πŸ•ΆοΈ BAWAL YASMEEN . =========== Ciri2 bawal ini seperti berikut: =========== . ❀ Tudung turki corak timbul . πŸ’š Bidang 60 . πŸ’™ Material Cotton emboss. Sgt2 mudah bentuk. Tebal. Tak jarang langsung. Sejuk, tak panas. . πŸ’œ PROMO RM15 shj ☺ (harga asal RM27) . . Kos pos bgantung pada kuantiti 😍 . . Berminat? Jom WhatsApp faraya : πŸ“² 0196248732 . . WhatsApp cepat tau.. Nanti stok habis. . . @farayaseries_wardrobe . #farayaseries #scarfaraya #ajimaura #terapiinstagram #ioi #hijabinsta #bawallace #bawallawa #bawallakukeras #bawallabuhcantik #bawalpremium #bawalpastel #bawalpuccimurah #bawalpucci #bawalpucciborong #bawalprintedmurah #bawalpuccisatin #bawalpuccicantik #bawalprintedlabuh #shawl #felolesscarf #aurainstabatch20 #lhdn #gengcikgu #jubahlovers #usm #unimap #petronas
Kulit wajah etul-betul terasa segar, bersih dan lembut lepas pakai dianz mask . Dalam dianz mask ada kandungan jojoba oil, avocado extrak dan ektrak delima. Semua nya bagus dan bermanfaat untuk. mencantikkan kulit kita tau . Tak rugi guna dianz mask. Seawal 15 tahun dah boleh pakai mask pepel ni ye ❀️ .
*BAWAL CREPE PLAIN BIDANG 60* . Harga Rm12 Postage rm 8sem/rm 10ss Bidang 60 Material crepe (mudah bentuk, senang gosok😊) . Whatsapp - 017-6478834 . #bawalcrepe #bawalpuccicantik #bawalpuccimurah #tudungbawal #bawalcrepe #bawalcrepebidang45 #bawalcrepebidang60 #tudungmurah #baazarpaknil #baazarpaknilmurah #baazarpaknilmurahmalaysia #baazaronline #baazaronlinemalaysia
*BAWAL CREPE PLAIN BIDANG 60* . Harga Rm12 Postage rm 8sem/rm 10ss Bidang 60 Material crepe (mudah bentuk, senang gosok😊) . Whatsapp - 017-6478834 . #bawalcrepe #bawalpuccicantik #bawalpuccimurah #tudungbawal #bawalcrepe #bawalcrepebidang45 #bawalcrepebidang60 #tudungmurah #baazarpaknil #baazarpaknilmurah #baazarpaknilmurahmalaysia #baazaronline #baazaronlinemalaysia
*BAWAL DIAMOND* . Harga Rm 10 Postage rm 8sem/rm 10ss Bidang 45 Material crepe (mudah bentuk, senang gosok😊) . Whatsapp - 017-6478834 #bawalcrepe #bawalpuccicantik #tudungbawal #bawaldiamond #bawaldiamondmurah #bawaldiamondcrepe #bawalchiffon #bawalmaniktabur #bawalmanik #bawalruffles #baazarpaknil #baazarpaknilmurah #baazarpaknilmurahmalaysia #baazaronline #baazaronlinemalaysia
*BAWAL DIAMOND* . *Harga Rm 10* Postage rm 8sem/rm 10ss Bidang 45 Material crepe (mudah bentuk, senang gosok😊) . Whatsapp - 017-6478834 #bawalcrepe #bawalpuccicantik #tudungbawal #bawaldiamond #bawaldiamondmurah #bawaldiamondcrepe #bawalchiffon #bawalmaniktabur #bawalmanik #bawalruffles #baazarpaknil #baazarpaknilmurah #baazarpaknilmurahmalaysia #baazaronline #baazaronlinemalaysia
Mana satu nak pakai dulu? . Dalam sekotak ada 2 item, mask dan moisturiser. Pertama sekali pakai mask. Tak yah bancuh. Boleh terus sapu kat muka . Bila mask dah kering dan muka di cuci bersih, baru guna moisturiser. Pakai sikit je tau. Moisturiser ni mudah sangat meresap dalam kulit. Rasa sejuk dan wangiii yakmat😍 . Nak order Dianz mask? Whatsapp 019.445.7179
*BAWAL DIAMOND CREPE* *Harga Rm 10* Postage rm 8sem/rm 10ss Bidang 45 Material crepe (mudah bentuk, senang gosok😊) #bawalcrepe #bawalpuccicantik #bawalpuccimurah #tudungbawal πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ www.wasap.my/+601137400103
*BAWAL DIAMOND CREPE* *Harga Rm 10* Postage rm 8sem/rm 10ss Bidang 45 Material crepe (mudah bentuk, senang gosok😊) #bawalcrepe #bawalpuccicantik #bawalpuccimurah #tudungbawal πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ www.wasap.my/+601137400103
*BAWAL DIAMOND CREPE* *Harga Rm 10* Postage rm 8sem/rm 10ss Bidang 45 Material crepe (mudah bentuk, senang gosok😊) #bawalcrepe #bawalpuccicantik #bawalpuccimurah #tudungbawal πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ www.wasap.my/+601137400103
*BAWAL CREPE PLAIN 60* *Harga Rm 12* Postage rm 8sem/rm 10ss Bidang 60 Material crepe (mudah bentuk, senang gosok😊) #bawalcrepe #bawalpuccicantik #bawalpuccimurah #tudungbawal πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ www.wasap.my/+601137400103
*BAWAL CREPE PLAIN 60* *Harga Rm 12* Postage rm 8sem/rm 10ss Bidang 60 Material crepe (mudah bentuk, senang gosok😊) #bawalcrepe #bawalpuccicantik #bawalpuccimurah #tudungbawal πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ www.wasap.my/+601137400103
*BAWAL CREPE PLAIN 60* *Harga Rm 12* Postage rm 8sem/rm 10ss Bidang 60 Material crepe (mudah bentuk, senang gosok😊) #bawalcrepe #bawalpuccicantik #bawalpuccimurah #tudungbawal πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ www.wasap.my/+601137400103
NAK MUKA BEBAS WHITEHEAD? . Jom lah guna dianz mask macam sis kita ni. Nak pakai kat hidung boleh, kat dagu boleh dan kat seluruh muka pun boleh . Seawal 15 tahun dan boleh pakai dianz mask ni. sesuai untuk kulit lelaki dan wanita. Kalau muka berjerawat pun boleh pakai mask ni . Nak order? jom whatsapp ke 0194457179
Dianz mask sesuai untuk lelaki dan wanita 15 tahun ke atas. Jangan ragu-ragu nak guna dianz mask. Memang 100% selamat dan tak merbahahaya untuk kulit . Siapa lagi yang nak kulit bersih tanpa whitehead dan blackhead? Jom guna dianz mask . NAK ORDER? WHATSAPP 019.445.7179
BAWAL LUNAA LAKU KERAS! PASTI MENYESAL KALAU BELI SEHELAI SEBAB 6 HELAI RM100 SAHAJA . . 🌸BAWAL LUNAA🌸 . . =========== Ciri2 bawal ini seperti berikut: =========== . ❀ Tudung turki corak timbul . πŸ’š Bidang 55/60 (ukuran 134-140cm) . πŸ’™ Material Cotton emboss. Mudah bentuk. Tebal. Tak jarang langsung. . ❀ Boleh campur dgn guzel MAYAA . πŸ’œ *PROMO RM15* shj ☺ (harga asal RM27) . . Kos pos bgantung pada kuantiti 😍 . . . . Hot sale : 6 helai RM100 inc postage sm/ss add RM8 . . Berminat? Jom WhatsApp sis faraya :πŸ“² 0196248732 . . WhatsApp cepat tau.. Nanti stok habis. . . @farayaseries_wardrobe . . . . #farayaseries #scarfaraya #ajimaura #terapiinstagram #ioi #hijabinsta #bawallace #bawallawa #bawallakukeras #bawallabuhcantik #bawalpremium #bawalpastel #bawalpuccimurah #bawalpucci #bawalpucciborong #bawalprintedmurah #bawalpuccisatin #bawalpuccicantik #bawalprintedlabuh #shawl #felolesscarf #aurainstabatch20 #lhdn #gengcikgu #jubahlovers #usm #unimap #petronas
BAWAL LUNAA LAKU KERAS! PASTI MENYESAL KALAU BELI SEHELAI SEBAB 6 HELAI RM100 SAHAJA . 🌸BAWAL LUNAA🌸 . =========== Ciri2 bawal ini seperti berikut: =========== ❀ Tudung turki corak timbul . πŸ’š Bidang 55/60 (ukuran 134-140cm) . πŸ’™ Material Cotton emboss. Mudah bentuk. Tebal. Tak jarang langsung. . ❀ Boleh campur dgn guzel MAYAA . πŸ’œ *PROMO RM15* shj ☺ (harga asal RM27) . Kos pos bgantung pada kuantiti 😍 . . Hot sale : 6 helai RM100 inc postage sm/ss add RM8 . Berminat? Jom WhatsApp sis faraya :πŸ“² 0196248732 . . WhatsApp cepat tau.. Nanti stok habis. . . @farayaseries_wardrobe . #farayaseries #scarfaraya #ajimaura #terapiinstagram #ioi #hijabinsta #bawallace #bawallawa #bawallakukeras #bawallabuhcantik #bawalpremium #bawalpastel #bawalpuccimurah #bawalpucci #bawalpucciborong #bawalprintedmurah #bawalpuccisatin #bawalpuccicantik #bawalprintedlabuh #shawl #felolesscarf #aurainstabatch20 #lhdn #gengcikgu #jubahlovers #usm #unimap #petronas
GUZEL DEENA.... LEBIH BERGAYA, LEBIH SOPAN, LEBIH ANGGUN, LEBIH MODERN...HARGANYA TAK SAMPAI RM20 PUN.. . β™₯️ 6 HELAI RM100 INC POS SM β™₯️ . ✨Sehelai RM 15 exc postage ✨ . βœ” Bidang 60 (boleh adjust jadi 55') . βœ” Mudah bentuk . βœ” 200% Tak jarang (jaminan wang dikembalikan!) . βœ” Material beralun lembut . βœ” Tak panas, serap peluh . βœ” Ironless, tak mudah berkedut. Boleh baring jerr atas tudung tu, takda masalah . βœ” 10 warna. Boleh campur dgn design guzel lain (lebih 45 pilihan). Boleh campur dgn bawal dull satin dan bawal hannah . βœ” Boleh campur dgn design hannah, zaraa, warda dan haura utk set 6 helai rm100 inc postage semenanjung. . . Menarik kann? Tak yah tunggu lama-lama.. Terus ajak member borong skali dapat jimat kos postage 😊. . . Nak submit order? . . WhatsApp faraya di πŸ“²0196248732 . . . . . . . . . . . Nak tengok banyak lagi bawal murah dan cantik. Jom singgah @farayaseries_tudungbawallabuh. Confirm jatuh cinta 😘😘 . . @farayaseries_wardrobe . #bawalsatinborong #bawaldiamondmurah #bawalpuccicantik #bawalneelofa #bawalairispremium #bawaldullsatin #bawalprintedmurah #bawalsakura #bawalberlian #bawalpuccimalaysia #bawalcrown #bawalsatinprinted #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang60 #bawalplainmurah #bawalchiffonbidang45 #bawalturkimurah #bawalorganzamurah #bawalmudahbentuk #bawalshawlmurah #bawalpremium #bawalchiffonbidang50 #bawalglitter #bawalhelwa #bawalkosong #farayaseries #scarfaraya #aurainsta #aurainstabatch20 #ajimaura
Happy sangat bila terima feedback sis ni. Bayangkan kalau sebelum ni muka berparut akibat jerawat. Dah lama cari jalan nak pudarkan parut dan nak matikan jerawat yang subur ni . Mujur jumpa dianz vitamin. Memang lesap terus jerawat kat muka tu. Parut pun dah ghaib juga. Ni semua tak pakai ilmu pulau haaaπŸ˜… Cuma amalkan Dianz je tau . NAK ORDER? WHATSAPP 019.445.7179
nak tahu sebab apa whitehead dan blackhead kat muka terjadi? Jom baca info ni πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†
ewwww ni kenapa whitehead dah jadi kuning-kuning? Haaa berapa lama lama tak bersihkan hidung tu kan. Bila tempek dianz mask, bukan main meriah whitehead yang kena tangkapπŸ˜… . Kalau korang tak banyak masa nak picit muka untuk keluarkan whitehead., kena cuba dianz mask tau. Sekali tarik, habis whitehead kat muka tercabut . NAK ORDER? RM59 JE SEKOTAK WHATSAPP 019.445.7179
Ada lagi yang tak tau ke putih-putih ni apa? haaa INILAH whitehead yang ada menyorok dalam kulit kita. banyak tak? . Kalau rasa muka gatal semacam dan kasar-kasar, cuba pakai dianz mask ni. Bersih dan licin kulit tu nanti. Jerawat pun susah nak naik πŸ‘ . NAK ORDER? WHATSAPP 019.445.7179
Patut lah tersenyum je bila pakai dianz mask ni. Bau lavender tu memang buat kita rasa tenang je😍😍 . Lagi best sebab bila nak tarik mask ni tak sakit. Tapi kesannya memang power. Whitehead Yahg menyorok kat liang roma habis tercabut . Nak order? WHATSAPP 019.445.7179 RM59 je ke Semenanjung
Punyalah panjang feedback customer ni kan 😁Mula-mula dia kata bengang, Ingatkan nak kena bambu dahπŸ˜… . Tapi rupanya nak share perubahan positif lepas makan dianz. Haaa cuba baca apa yang customer ni share. Berbaloii makan dianz vitamin kan . Awak bila lagi nak cuba? NAK ORDER? WHATSAPP 019.445.7179 30 BIJI RM50 60 BIJI RM90 POS ADD RM7 SEM /RM12 SS
TUDUNG BAWAL MUDAH BENTUK RM15 SAHAJA . πŸ’žBAWAL IRIS 1.0πŸ’ž . =========== Ciri2 bawal ini seperti berikut: =========== . ❀ Tudung turki corak TIMBUL (zoom in gambar) . πŸ’š BIDANG 50 /60 . πŸ’™ Material Cotton emboss. Sgt2 mudah bentuk. Tebal. Tak jarang langsung. Sejuk, tak panas. . πŸ’œ *PROMO RM15* shj ☺ (harga asal RM27) - bidang 60 sahaja . Kos pos bgantung pada kuantiti 😍 . . Hot sale : 6 helai RM100 inc postage sm/ss add RM8 (bidang 60 sahaja) . . . . Berminat? Jom WhatsApp sis faraya :πŸ“² 0196248732 . . Nak tengok banyak lagi bawal murah dan cantik. Jom singgah @farayaseries_tudungbawallabuh. Confirm jatuh cinta 😘😘 . . @farayaseries_wardrobe . #bawalsatinborong #bawaldiamondmurah #bawalpuccicantik #bawalneelofa #bawalairispremium #bawaldullsatin #bawalprintedmurah #bawalsakura #bawalberlian #bawalpuccimalaysia #bawalcrown #bawalsatinprinted #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang60 #bawalplainmurah #bawalchiffonbidang45 #bawalturkimurah #bawalorganzamurah #bawalmudahbentuk #bawalshawlmurah #bawalpremium #bawalchiffonbidang50 #bawalglitter #bawalhelwa #bawalkosong #farayaseries #scarfaraya #aurainsta #aurainstabatch20 #ajimaura
TUDUNG BAWAL MUDAH BENTUK RM15 SAHAJA . πŸ’žBAWAL IRIS 1.0πŸ’ž . =========== Ciri2 bawal ini seperti berikut: =========== . ❀ Tudung turki corak TIMBUL (zoom in gambar) . πŸ’š BIDANG 50 /60 . πŸ’™ Material Cotton emboss. Sgt2 mudah bentuk. Tebal. Tak jarang langsung. Sejuk, tak panas. . πŸ’œ *PROMO RM15* shj ☺ (harga asal RM27) - bidang 60 sahaja . Kos pos bgantung pada kuantiti 😍 . . Hot sale : 6 helai RM100 inc postage sm/ss add RM8 (bidang 60 sahaja) . . . . Berminat? Jom WhatsApp sis faraya :πŸ“² 0196248732 . . Nak tengok banyak lagi bawal murah dan cantik. Jom singgah @farayaseries_tudungbawallabuh. Confirm jatuh cinta 😘😘 . . @farayaseries_wardrobe . #bawalsatinborong #bawaldiamondmurah #bawalpuccicantik #bawalneelofa #bawalairispremium #bawaldullsatin #bawalprintedmurah #bawalsakura #bawalberlian #bawalpuccimalaysia #bawalcrown #bawalsatinprinted #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang60 #bawalplainmurah #bawalchiffonbidang45 #bawalturkimurah #bawalorganzamurah #bawalmudahbentuk #bawalshawlmurah #bawalpremium #bawalchiffonbidang50 #bawalglitter #bawalhelwa #bawalkosong #farayaseries #scarfaraya #aurainsta #aurainstabatch20 #ajimaura
TUDUNG BAWAL MUDAH BENTUK RM15 SAHAJA . πŸ’žBAWAL IRIS 1.0πŸ’ž . =========== Ciri2 bawal ini seperti berikut: =========== . ❀ Tudung turki corak TIMBUL (zoom in gambar) . πŸ’š BIDANG 50 /60 . πŸ’™ Material Cotton emboss. Sgt2 mudah bentuk. Tebal. Tak jarang langsung. Sejuk, tak panas. . πŸ’œ *PROMO RM15* shj ☺ (harga asal RM27) - bidang 60 sahaja . Kos pos bgantung pada kuantiti 😍 . . Hot sale : 6 helai RM100 inc postage sm/ss add RM8 (bidang 60 sahaja) . . Berminat? Jom WhatsApp sis faraya :πŸ“² 0196248732 . . WhatsApp cepat tau.. Nanti stok habis. . . @farayaseries_wardrobe . #farayaseries #scarfaraya #ajimaura #terapiinstagram #ioi #hijabinsta #bawallace #bawallawa #bawallakukeras #bawallabuhcantik #bawalpremium #bawalpastel #bawalpuccimurah #bawalpucci #bawalpucciborong #bawalprintedmurah #bawalpuccisatin #bawalpuccicantik #bawalprintedlabuh #shawl #felolesscarf #aurainstabatch20 #lhdn #gengcikgu #jubahlovers #usm #unimap #petronas
TUDUNG BAWAL MUDAH BENTUK RM15 SAHAJA . πŸ’žBAWAL IRIS 1.0πŸ’ž . =========== Ciri2 bawal ini seperti berikut: =========== . ❀ Tudung turki corak TIMBUL (zoom in gambar) . πŸ’š BIDANG 50 /60 . πŸ’™ Material Cotton emboss. Sgt2 mudah bentuk. Tebal. Tak jarang langsung. Sejuk, tak panas. . πŸ’œ *PROMO RM15* shj ☺ (harga asal RM27) - bidang 60 sahaja . Kos pos bgantung pada kuantiti 😍 . . Hot sale : 6 helai RM100 inc postage sm/ss add RM8 (bidang 60 sahaja) . . Berminat? Jom WhatsApp sis faraya :πŸ“² 0196248732 . . WhatsApp cepat tau.. Nanti stok habis. . . @farayaseries_wardrobe . #farayaseries #scarfaraya #ajimaura #terapiinstagram #ioi #hijabinsta #bawallace #bawallawa #bawallakukeras #bawallabuhcantik #bawalpremium #bawalpastel #bawalpuccimurah #bawalpucci #bawalpucciborong #bawalprintedmurah #bawalpuccisatin #bawalpuccicantik #bawalprintedlabuh #shawl #felolesscarf #aurainstabatch20 #lhdn #gengcikgu #jubahlovers #usm #unimap #petronas
TUDUNG BAWAL MUDAH BENTUK RM15 SAHAJA . πŸ’žBAWAL IRIS 1.0πŸ’ž . =========== Ciri2 bawal ini seperti berikut: =========== . ❀ Tudung turki corak TIMBUL (zoom in gambar) . πŸ’š BIDANG 50 /60 . πŸ’™ Material Cotton emboss. Sgt2 mudah bentuk. Tebal. Tak jarang langsung. Sejuk, tak panas. . πŸ’œ *PROMO RM15* shj ☺ (harga asal RM27) - bidang 60 sahaja . Kos pos bgantung pada kuantiti 😍 . . Hot sale : 6 helai RM100 inc postage sm/ss add RM8 (bidang 60 sahaja) . . . . Berminat? Jom WhatsApp sis faraya :πŸ“² 0196248732 . . Nak tengok banyak lagi bawal murah dan cantik. Jom singgah @farayaseries_tudungbawallabuh. Confirm jatuh cinta 😘😘 . . @farayaseries_wardrobe . #bawalsatinborong #bawaldiamondmurah #bawalpuccicantik #bawalneelofa #bawalairispremium #bawaldullsatin #bawalprintedmurah #bawalsakura #bawalberlian #bawalpuccimalaysia #bawalcrown #bawalsatinprinted #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang60 #bawalplainmurah #bawalchiffonbidang45 #bawalturkimurah #bawalorganzamurah #bawalmudahbentuk #bawalshawlmurah #bawalpremium #bawalchiffonbidang50 #bawalglitter #bawalhelwa #bawalkosong #farayaseries #scarfaraya #aurainsta #aurainstabatch20 #ajimaura
Dianz Vitamin C + E & Extra Pearl ================ Cara Pengambilan : βœ” 1 biji sehari selepas makan ATAU 2 biji sehari untuk kesan yang lebih cepat βœ” Tablet boleh di hisap atau di telan βœ” Sesuai untuk lelaki dan perempuan 16 TAHUN KE ATAS. βœ” Ibu mengandung dan menyusu boleh ambil _ _ . Fungsi Utama Dianz Vitamin C & E : βœ” Memutihkan seluruh badan βœ” Melembabkan kulit βœ” Mencantikkan kulit βœ” Merawat jerawat βœ” Merawat resdung βœ” mengurangkan jeragat βœ” Mencerahkan kulit βœ” mengurangkan eczema βœ” Menghilangkan sunburn . NAK ORDER? WHATSAPP 019.445.7179 30BIJI RM50 60 Biji RM90 (POS RM7 SEM /RM12 SS)
TUDUNG BAWAL MUDAH BENTUK RM15 SAHAJA . πŸ’žBAWAL IRIS 1.0πŸ’ž . =========== Ciri2 bawal ini seperti berikut: =========== . ❀ Tudung turki corak TIMBUL (zoom in gambar) . πŸ’š BIDANG 50 /60 . πŸ’™ Material Cotton emboss. Sgt2 mudah bentuk. Tebal. Tak jarang langsung. Sejuk, tak panas. . πŸ’œ *PROMO RM15* shj ☺ (harga asal RM27) - bidang 60 sahaja . Kos pos bgantung pada kuantiti 😍 . . Hot sale : 6 helai RM100 inc postage sm/ss add RM8 (bidang 60 sahaja) . . . . Berminat? Jom WhatsApp sis faraya :πŸ“² 0196248732 . . Nak tengok banyak lagi bawal murah dan cantik. Jom singgah @farayaseries_tudungbawallabuh. Confirm jatuh cinta 😘😘 . . @farayaseries_wardrobe . #bawalsatinborong #bawaldiamondmurah #bawalpuccicantik #bawalneelofa #bawalairispremium #bawaldullsatin #bawalprintedmurah #bawalsakura #bawalberlian #bawalpuccimalaysia #bawalcrown #bawalsatinprinted #bawalcrepebidang50 #bawalcrepebidang60 #bawalplainmurah #bawalchiffonbidang45 #bawalturkimurah #bawalorganzamurah #bawalmudahbentuk #bawalshawlmurah #bawalpremium #bawalchiffonbidang50 #bawalglitter #bawalhelwa #bawalkosong #farayaseries #scarfaraya #aurainsta #aurainstabatch20 #ajimaura
TUDUNG BAWAL MUDAH BENTUK RM15 SAHAJA . πŸ’žBAWAL IRIS 1.0πŸ’ž . =========== Ciri2 bawal ini seperti berikut: =========== . ❀ Tudung turki corak TIMBUL (zoom in gambar) . πŸ’š BIDANG 50 /60 . πŸ’™ Material Cotton emboss. Sgt2 mudah bentuk. Tebal. Tak jarang langsung. Sejuk, tak panas. . πŸ’œ *PROMO RM15* shj ☺ (harga asal RM27) - bidang 60 sahaja . Kos pos bgantung pada kuantiti 😍 . . Hot sale : 6 helai RM100 inc postage sm/ss add RM8 (bidang 60 sahaja) . . Berminat? Jom WhatsApp sis faraya :πŸ“² 0196248732 . . WhatsApp cepat tau.. Nanti stok habis. . . @farayaseries_wardrobe . #farayaseries #scarfaraya #ajimaura #terapiinstagram #ioi #hijabinsta #bawallace #bawallawa #bawallakukeras #bawallabuhcantik #bawalpremium #bawalpastel #bawalpuccimurah #bawalpucci #bawalpucciborong #bawalprintedmurah #bawalpuccisatin #bawalpuccicantik #bawalprintedlabuh #shawl #felolesscarf #aurainstabatch20 #lhdn #gengcikgu #jubahlovers #usm #unimap #petronas
next page →