#bawalsakura

22,351 posts

Loading...
NAK KULIT SIHAT & CANTIK MACAM ZAHIRA ? . Klik link untuk lihat imej penuh ⬇⬇ @meeracle.skincare.malaysia @meeracle.skincare.malaysia @meeracle.skincare.malaysia .
NAK KULIT SIHAT & CANTIK MACAM ZAHIRA ? . Klik link untuk lihat imej penuh ⬇⬇ @meeracle.skincare.malaysia @meeracle.skincare.malaysia @meeracle.skincare.malaysia .
. ✨Dua Bucu Curve & Dua Bucu Tajam. 😍 ✨Mudah dibentuk🙆 ✨Senang diurus ✨Size : Bidang 50,55, & 60😃 ✨Material : High quality chiffon😇 ✨Jahitan tepi : Baby seam😉 . Bidang 50 RM27 Bidang 55 RM28 Bidang 60 RM29 . BUY 4 RM100 FREE POS & FREE GIFT . Note : Colour slightly may be differ due to the editing. Each colours are very limited. So first come, first serve! 💖 . Tekan link di bio ig untuk beli 0133805332 . #chiffonsakura #chiffonsakuramurah #sakurachiffon #bawalchiffonsakura #bawalsakura #bawalsakuramurah #bawalchiffonsakuramurah
Cantiknya bakal menantu mak awak ❤️ bawal sakura in action. ✔️ Labuh ✖️ Jarang ✔️ Awning on point! Morning darling! . #bawalsakura #bawaldilarascarf #bawalberhantu #bawallabuh #bydilarascarf #bawalcantik #unisza #ump #unimap #upm #utmkl #utmskudai
Ayu jer sis ni pakai bawal sakura,material ni paling hot weyh sebab bila pakai terletak elok --- Bawal ni wajib tau ada dalam koleksi hampa --- #bawalsakura #bawalaritachi #bawalmurah #bawallabuh
Manjang asik shades pink ja kita bagi teaser heheh. Sekali ni kita belanja shades soft blue pulak😍. . Lusa taw kita bakal release di @hasragalleries ! Get ready and prepare siap siap pi turn noti and save number whatsap cik hasra ...... #bawallabuh #teamilala1848 #milalatire #aarabasic50 #aarabasic60 #aarabasic #bawalmurah #bawalonline #trustedseller #onlinebussines #lebaran2018 #rayacollection #tudungmuslimah #bawalexclusive #aarapremium #bawalviral #bawal #tudungraya2018 #palazzo #shawl #basicwideshawl #shawlinstant #bawalsakura #bawalchiffonaritachi #bawalchiffonmurah #bawalchiffon #tudunglabuh #tudung #shawlabuh
NAK KULIT SIHAT & CANTIK MACAM IRA ? . Klik link untuk lihat imej penuh ⬇⬇ @meeracle.gemstones.viral @meeracle.gemstones.viral @meeracle.gemstones.viral . .
NAK KULIT SIHAT & CANTIK MACAM IRA ? . Klik link untuk lihat imej penuh ⬇⬇ @meeracle.gemstones.viral @meeracle.gemstones.viral @meeracle.gemstones.viral . .
Segakknya😍😍😍. Pakai pulak dengan Sakura Bawal lagi bertambah segak.. Ehhh segak tu kan utk lelaki, tapi kedah peneng panggil segak tu cantik😊😊
[ KULIT IDAMAN ] Kulit yang cantik berseri memerlukan kesabaran dan komitmen dalam penjagaan kulit. . Meeracle Facial Serum membantu anda mendapatkan kulit wajah yang diidamkan. . . Info lanjut WhatsApp ke: 📲016-2170046
Seronoknya bila buka almari ade tudung corak macam ni semua. RAMBANG MATA! Setiap kali lepas Nurul reply msg awak yang tanya pasal Nura, mesti masing2 pening kepala nak pilih corak . . Semua punnn cantik2 tau. Corak Floral ada, Abstract pun ada. Nurul siap kasi suggestion corak ikut taste awak tauuu . Full catalog --> ☎️01127182779 . . Material : Chiffon Voile Sakura Size : Bidang 45 Harga : RM 35 COMBO 3 helai RM 90 (Jimat RM 15) Postage : RM 7 ke sem atau RM 10 ke ss . . #zalora #thBasic #thBawalAisyah #hijjbAisyahScarf #thAisyahscarf #bawalsakura #thehijjbteam #tudungbawalglitter #bawalglitterlabuh #bawalcrepeshimmering #bawalshimmerlabuh #bawalglitter #sayajualtudungglitter #tudungglitterlabuh #tudungglitterbesar #tudungglitterbidang60 #tudungglitterbidang50 #cspscs
Bawal Chiffon Aritachi🌸 . . Material: Chiffon Aritachi Size: Bidang 45 . . Kenapa anda perlu dapatkan Bawal Chiffon Aritachi🌸?? . . ✨ Material kain chiffon yang superrrrr senang bentuk. Tiup angin pun steady ja tau ✨ Terbentuk elok dekat muka ✨ Kainnya lembut, sejuk ✨ 99% cust yang beli always repeat order . . . Bawal Chiffon Aritachi🌸 yang sis jual material chiffon dia tak sama dengan chiffon lain, sis guna Chiffon Aritachi. Sangat high quality. . . Takpayah membazir nak tambah starch atau lilin dan sangat senang bentuk. Bawal on point sangat sangat 😘❤️💕 . . . Click link di bio untuk order😍 📞 Whatsapp +6017 - 6367167 🚗COD area berdekatan . . . #bawalchiffonaritachi #bawalsenangbentuk #bawalchiffon #bawalsakura #bawalonpoint #awningonpoint #murahmurah #bidang45 #bidang55 #cantiksangat #peminatbawal #naelofar #fazura #farahfakhirah #thebeautyhacks #pinkboxcereal
Bawal Sakura warna MIDNIGHT BLUE ni betul2 memikat hati lh... Kaler ni buat kulit nampak cerah berseri jerr... Tak cayaa ke🤔.. Tak caya kena try dulu sehelai 🤓 . . YEAR END SALE!!! 🎉🎉🎉🎊✨ Hanya RM25 exclude postage... 👌 . . Berminat boleh WhatsApp k lin 0196460526 atau klik shj link whatsapp kat . . #tudungbidang60 #tudungbidang50 #konvokesyen2018 #tudunglabuh #tudungbawalsquare #tudungsakura #muslimah #muslimahwear #tudungbawal #tudungsquaremurah #tudungbawalsenangbentuk #bawalsakura
Bawal mayya . ✨Dua Bucu Curve & Dua Bucu Tajam. 😍 ✨Mudah dibentuk🙆 ✨Senang diurus ✨Size : Bidang 50,55, & 60😃 ✨Material : High quality chiffon😇 ✨Jahitan tepi : Baby seam😉 . Bidang 50 RM27 Bidang 55 RM28 Bidang 60 RM29 . BUY 4 RM100 FREE POS & FREE GIFT . Note : Colour slightly may be differ due to the editing. Each colours are very limited. So first come, first serve! 💖 . Tekan link di bio ig untuk beli 0133805332 . #chiffonsakura #chiffonsakuramurah #sakurachiffon #bawalchiffonsakura #bawalsakura #bawalsakuramurah #bawalchiffonsakuramurah
FEEDBACK TUDUNG BAWAL SAKURA 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . . Trend tahun nie, ramai yang gemar pakai bawal chiffon. Nampak kurus dan awet muda gitu. Tampil cantik dan solehah bila pakai tudung bawal labuh tutup aurat ;) . . Koleksi tudung bawal yang BS bawakan untuk #Aidilfitri2018 adalah dari material chiffon sakura. . Ringan, tetapi tebal dan tidak jarang. Senang digosok dan mudah diurus :) . . 🌺 Ada 53 pilihan warna semuanya. 🌷 3 saiz iaitu bidang 50, 55 dan 60. 🌼 Tepi tudung dijahit babyseam . . ✔️ 1 helai: RM35 ✔️ 3 helai: RM100 (HARGA BELUM TERMASUK POSTAGE) . . Nak order? 😊 📱 Whatsapp : +6012-9698436 . #BSLovers #bawalsakura #bidadarisolehah #anggun_muslimah_closet
Klong belanja salah 1 design Bawal Felora yg bakal release soon.. hurmmm... tak sabarnya nak tunggu bawal yg tak payah iron ni release... . Biasanya warna tanah hitam ni yg habis dulu tau... ☺☺ . #bawalawningsenangbentuk #bawalsakura #bawallovers #bawallover #Bawalantikedut
Alyssa 1.0 masih berbaki lagi gais! Ramai tanya apa beza antara Alyssa dengan Alyssa 2.0 ? Material sahaja yg berbeza dear🤗. . Material Alyssa ialah como crepe, Alyssa 2.0 plak Premium Como Crepe. So dah tahu kan? Heheh boleh terus order dengan klik sahaja link di bio 🥳 ...... #bawallabuh #teamilala1848 #milalatire #aarabasic50 #aarabasic60 #aarabasic #bawalmurah #bawalonline #trustedseller #onlinebussines #lebaran2018 #rayacollection #tudungmuslimah #bawalexclusive #aarapremium #bawalviral #bawal #tudungraya2018 #palazzo #shawl #basicwideshawl #shawlinstant #bawalsakura #bawalchiffonaritachi #bawalchiffonmurah #bawalchiffon #tudunglabuh #tudung #shawlabuh
📣BAWAL HIJREEYAH📣 . Hanya RM35 bagi bidang 50 dan RM39 bagi bidang 60 (tidak termasuk postage).😍 . Bawal Hijreeyah berkualiti kerana ia diperbuat daripada HIGH QUALITY SAKURA CHIFFON.😎 . Whatsapp 01163878020 segera atau klik link di bio! . #bawalbidang60 #bawalbidang50 #bawalchiffon #bawalsakura #bawalbidangbesar #sistoday #tudungtoday
#BMSAPULICIN ✔️✔️✔️ boleh mix item untuk dapat harga combo. . BANYAK WARNA AVAILABLE, wasap untuk lebih details. . #teamBM #BYMIRASYA #BYMIRASYAHOTD #BMDARLINGS #bawallabuh #bawalbidang50 #bawalbidang60 #ajimaura #terapiinstagram #yes2018 #madinabymirasya #bawalsakura
Yang ni best, barulah di panggil sahabat sejati dunia akhirat😊. Sama-sama pakai tudung Sakura Bawal. Pilihan yang bijak, 3 helai Rm105 free postage, barulah jimat beganda-ganda😊😊
Serum yg berasaskan Batu Permata adalah serum wajah yg dapat membuatkan mimpi menjadi kenyataan! . KENAPA BATU PERMATA? . 💎 Berlian 💎. Berlian sangat sesuai untuk proses pencerahan kulit wajah. Jika Anda memiliki kulit yang sensitif, maka berlian adalah batu permata yang sesuai untuk Anda. Berlian boleh digunakan untuk memperbaiki warna kulit yang tidak sekata, kulit kering, atau bintik-bintik hitam.. . . Serum yang menggunakan berlian juga boleh menghilangkan kedutan-kedutan di wajah Anda. . 1. Membersihkan, menghaluskan, dan mencerahkan kulit wajah. 2. Mengurangi timbulnya jerawat dan membantu memperkecil pori kulit. 3. Menghilangkan noda hitam dan vlek-vlek pada wajah. 4. Mengatasi masalah kulit kusam dan risiko pigmentasi. 5. Menghilangkan lapisan kulit mati dan merangsang pertumbuhan sel kulit yang baru. 6. Memperbaiki bekas jerawat dan cacar. 7. Memperlambat proses penuaan dini, sehingga wajah tampak awet muda. 8. Membantu pembentukan kolagen baru dalam lapisan kulit. . 💎 Ruby 💎. Cahaya merah yang diberikan oleh permata berwarna merah ini akan meremajakan kulit wajah, merawat kulit yang terinfeksi, dan melancarkan aliran darah. Ruby juga merupakan pelembab kulit yang baik dan kaya dengan vitamin A. Batu permata ini sangat sesuai untuk mencegah penuaan. . 💎 PEARL 💎 . . Membantu dlm menyuburkan kulit dan menjadikan kulit lebih licin halus dan anjal secara semula jadi serta mencerah dan memutihkan kulit. . ⚠ Ini dia beberapa manfaat mutiara bagi kulit: 1. Membantu menstimulasi kolagen sehingga kulit tetap lembap, halus, dan kenyal. 2. Melindungi kulit dari radikal bebas. 3. Membantu menghilangkan noda hitam pada kulit wajah, meningkatkan proses regenerasi sel kulit, dan membuat kulit tampak cerah. 4. Memperhalus tekstur kulit yang cenderung kusam dan kasar. 5. Kandungan amino acid dan protein dalam mutiara mampu bersinergi membantu proses revitalisasi kulit . Dah paham kan? So sebab tu lah MEERACLE GEMSTONE SERUM ni special! . . Nak info lebih klik link di bio sekarang 😊 . @meeracle.gemstones.viral #teamMeeracleZZ . #meeracle . .
FEEDBACK TUDUNG BAWAL SAKURA 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . . Trend tahun nie, ramai yang gemar pakai bawal chiffon. Nampak kurus dan awet muda gitu. Tampil cantik dan solehah bila pakai tudung bawal labuh tutup aurat ;) . . Koleksi tudung bawal yang BS bawakan untuk #Aidilfitri2018 adalah dari material chiffon sakura. . Ringan, tetapi tebal dan tidak jarang. Senang digosok dan mudah diurus :) . . 🌺 Ada 53 pilihan warna semuanya. 🌷 3 saiz iaitu bidang 50, 55 dan 60. 🌼 Tepi tudung dijahit babyseam . . ✔️ 1 helai: RM35 ✔️ 3 helai: RM100 (HARGA BELUM TERMASUK POSTAGE) . . Nak order? 😊 📱 Whatsapp : +6012-9698436 . #BSLovers #bawalsakura #bidadarisolehah #anggun_muslimah_closet
"Terima kasih sis sebab perkenalkan saya dengan produk ni.. Akhirnya jumpa jugak waktu subur .. Dulu susah sangat nak jumpa waktu subur " Kan dah cakap #JSPGold ni bukan "gula2" biasa tau 😘 Sangat berkesan untuk meningkatkan kesihatan & kesuburan wanita 👍 Alhamdulillah..sis rasa happy sangat sebab dapat bantu awak dear.. Mudah2an lepas ni #berjaya_hamil Insyaa Allah, AAMIIN3 😍❤️ . . klik ⤵️⤵️⤵️ untuk ODER nak mudah gi jer links kat Bio profile atas tu jer sayangggg2 😊👌 kat: @jspgold.official @jspgold.official @jspgold.official
Korang faham tak perasaan happy gile kalau sarung bawal, awning jadik! tak buat hal! rase macam nak tegur sumorang! confident pon laen macam!?!? . Ya Allahh terasa macam fakulti ni aku yang punya! Office ni aku yg punya! 😛 . Nak cantik? confident bile pakai bawal? kemas? rapi? Try Bawal Rubu Classic masa SALE ni ler! . BRC CODE: ARMY BIDANG: 50 STATUS: AVAILABLE . SALE PRICE: 4 pcs RM100 with post sahaja + Free Gift ! . Beli 5 Helai & keatas NO ADDED POSTAGE! 😍 . Nak order? Whatsapp cepat! 0199516857. tekan je link ws di bio! . #BawalSakura #BawalAritachi #Bawalbidang50 #Bawalbidang55 #bawalbidang60 #bawalheavychiffon #bawalthickchiffon #bawalsenangbentuk #BawalLabuh #BawalAntiStarch #BawalAntiGelembung #Bawalmurah #ootd #BawalLover #Muslimah #upsi #usim #upm #uiam #uitm #kuis #kisas #bidang45 #bawalmudahbentuk #bawalmudahiron #myliaclosetfeedback
Sapa kat sini nak sihat luar dalam serta menaikkan seri wajah ? . Ramai wanita yang sukakan kecantikkan. Betul kan ? Dah cantik luaran mesti nak dalaman sekali sempurna untuk tambat hati kekasih hati iaitu suami. Memperkenalkan satu supplement yang khas untuk wanita yang nak sihat dan cantik diluar sana 😚 ala-ala jamu githuw, rasa sedap dan senangnya nak amalkan. yang bestnya formula terbaru ni berbentuk serbuk. Tak yah bancuh, koyak sachet tuang terus ke dalam mulut lepas tuh kemam2. ❤️ rasa apa jsp ni ? jsp ni rasa strawberry, memang lebih rasa kepada buah-buahan. So sesiapa yang susah sangat nak makan jamu, disarankan mencuba jspgold ni tau. Siapa lagi yang boleh cuba jsp ni ? Opcosss : ❤️ Anak dara ❤️ Wanita selepas berpantang ❤️ Wanita yang ikhtiar hamil ❤️ Wanita yang nak kekal awet muda dan sihat dalaman Siapa yang DILARANG makan jsp ni ? 👉🏻 Wanita hamil 👉🏻 Pesakit kanser, buah pinggang dan juga jantung 100% berasaskan bahan semula jadi, Haruslah ada KKM & HALAL 😍 . . Info lanjut klik links Bio profile atas jer yer sayangggg2 😊👌: @jspgold.official @jspgold.official @jspgold.official . . #jspgold #kemamkemamsubur
Penangan Cleanser dan Serum viral batu permata KENAPA ANDA PERLU MEMILIH MEERACLE GEMSTONE SERUM ? . 1 ✅Menghalang pembentukan jerawat dan mengecutkan jerawat. 2✅Tiada bahan terlarang (merkuri) tidak menggelupas. 3✅Menggunakan bahan-bahan semula jadi. 4✅Kadar keberkesanan seawal 24 jam selepas pemakaian 5✅Serum wajah pertama di dunia yang diperbuat daripada Gemstone (Dimond,Ruby,Pearl) 6✅Mencerahkan dan memutihkan wajah dengan pantas. 7✅Tona kulit sekata,tidak berminyak. 8✅Tekstur yang sangat lembut dan cepat kering. 9✅Kulit lebih anjal dan bermaya,mengecutkan liang pori. 10✅Menyelesaikan masalah jeragat,membentuk muka kepada bentuk V. . Milikinya SEKARANG ! Lagi cepat pakai, Lagi cepat CANTIK 😘 . 👍 sesuai untuk lelaki juga tau! . . . Info lanjut WhatsApp ke:📲016-2170046
#Assalamualaikum for all my follower dan terima kasih memilih pink #GulaSuburStrawberi tetap di hati uolls😊👌 . . JSPGOLD pilihan ramai wanita! TERUTAMANYA GOLONGAN: 💚Anak Dara . 💚Bakal pengantin 💚Isteri . 💚Wanita berkerjaya 💚Ibu menyusu/berpantang 💚Warga Emas .. Kenapa memilih JSPGOLD? Must Try firts okkey nanti akk shared input output nya guide Uolls 😊👍⤵⤵⤵ @jspgold.official @jspgold.official @jspgold.official .. DM/Wassap kak Niza 📱+6016-2170046
Terima kasih kak Nabihah😊👍, alhamdulilah selesai Postage ke Selangor. KENAPA ANDA PERLU MEMILIH MEERACLE GEMSTONE SERUM ? . 1 ✅Menghalang pembentukan jerawat dan mengecutkan jerawat. 2✅Tiada bahan terlarang (merkuri) tidak menggelupas. 3✅Menggunakan bahan-bahan semula jadi. 4✅Kadar keberkesanan seawal 24 jam selepas pemakaian 5✅Serum wajah pertama di dunia yang diperbuat daripada Gemstone (Dimond,Ruby,Pearl) 6✅Mencerahkan dan memutihkan wajah dengan pantas. 7✅Tona kulit sekata,tidak berminyak. 8✅Tekstur yang sangat lembut dan cepat kering. 9✅Kulit lebih anjal dan bermaya,mengecutkan liang pori. 10✅Menyelesaikan masalah jeragat,membentuk muka kepada bentuk V. . Milikinya SEKARANG ! Lagi cepat pakai, Lagi cepat CANTIK 😘 . 👍 sesuai untuk lelaki juga tau! . . Info lanjut WhatsApp ke: 📲016-2170046 . . #meeracle #menjadidenganmeeracle #teamMeeracleZZ .
FEEDBACK TUDUNG BAWAL SAKURA 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . . Trend tahun nie, ramai yang gemar pakai bawal chiffon. Nampak kurus dan awet muda gitu. Tampil cantik dan solehah bila pakai tudung bawal labuh tutup aurat ;) . . Koleksi tudung bawal yang BS bawakan untuk #Aidilfitri2018 adalah dari material chiffon sakura. . Ringan, tetapi tebal dan tidak jarang. Senang digosok dan mudah diurus :) . . 🌺 Ada 53 pilihan warna semuanya. 🌷 3 saiz iaitu bidang 50, 55 dan 60. 🌼 Tepi tudung dijahit babyseam . . ✔️ 1 helai: RM35 ✔️ 3 helai: RM100 (HARGA BELUM TERMASUK POSTAGE) . . Nak order? 😊 📱 Whatsapp : +6012-9698436 . #BSLovers #bawalsakura #bidadarisolehah #anggun_muslimah_closet
FEEDBACK TUDUNG BAWAL SAKURA 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . . Trend tahun nie, ramai yang gemar pakai bawal chiffon. Nampak kurus dan awet muda gitu. Tampil cantik dan solehah bila pakai tudung bawal labuh tutup aurat ;) . . Koleksi tudung bawal yang BS bawakan untuk #Aidilfitri2018 adalah dari material chiffon sakura. . Ringan, tetapi tebal dan tidak jarang. Senang digosok dan mudah diurus :) . . 🌺 Ada 53 pilihan warna semuanya. 🌷 3 saiz iaitu bidang 50, 55 dan 60. 🌼 Tepi tudung dijahit babyseam . . ✔️ 1 helai: RM35 ✔️ 3 helai: RM100 (HARGA BELUM TERMASUK POSTAGE) . . Nak order? 😊 📱 Whatsapp : +6012-9698436 . #BSLovers #bawalsakura #bidadarisolehah #anggun_muslimah_closet
Inilah masa yang semua gegadis nanti-nantikan! Year End Sale Bawal Rubu Classic!! . Time ni lah ugais nak ber Shopping gais! Stocks are limited! First pay first serve!! 😘 All colours available! . SALE PRICE: 4 pcs RM100 with post sahaja + Free Gift ! . Beli 5 Helai & keatas NO ADDED POSTAGE! 😍 . Nak order? Whatsapp cepat! 0199516857. tekan je link ws di bio! . #BawalSakura #BawalAritachi #Bawalbidang50 #Bawalbidang55 #bawalbidang60 #bawalheavychiffon #bawalthickchiffon #bawalsenangbentuk #BawalLabuh #BawalAntiStarch #BawalAntiGelembung #Bawalmurah #ootd #BawalLover #Muslimah #upsi #usim #upm #uiam #uitm #kuis #kisas #bidang45 #bawalmudahbentuk #bawalmudahiron
Siapa peminat colour bold kat sini!? Angkat tangan sikit!!! Sape cakap Awning Bawal Rubu Classic tak power? haaa zoom sampai pecah 😍😁 . Bawal Rubu Classic Code: Wine Restock Soon! . #BawalSakura #BawalAritachi #Bawalbidang50 #Bawalbidang55 #bawalbidang60 #bawalheavychiffon #bawalthickchiffon #bawalsenangbentuk #BawalLabuh #BawalAntiStarch #BawalAntiGelembung #Bawalmurah #ootd #BawalLover #Muslimah #upsi #usim #upm #uiam #uitm #kuis #kisas #bidang45 #bawalmudahbentuk #bawalmudahiron #myliaclosetfeedback
BORONG KASI LICIN ! Material : Bawal Cotton Voile Opacity : 7/10 *agak jarang berbanding Bawal Cotton Tebal Bidang : 45 Availability : Bawal Cotton Voile Kosong ✔ Bawal Cotton Voile Diamond ✔ *BERLABEL LH *BERPLASTIK LH Y.E.S PRICE : RM8 (kosong), RM10 (diamond) Y.E.S POSTAGE : RM5 / RM10 Kak Cha nak habiskan terus stock sementara masih ada ni. Sale murah2. Ws je Kak Cha papehal k. Edited : FLH 2 OUT OF STOCK #bawalmurah #bawalovers #bawalcotton #bawalchiffon #bawalsakura #bawalmalaysia #bawalLH #bawalkita #bawalcantik #bawalbidang45 #bawalbidang60 #bawalbidang48 #bazarpaknil
Apa yang best Marissa Plain ni? 🌷: . Korean moss crepe Sarung sahaja (one loop) Flare / kepak dibahagian tepi Material tak melekap dibadan Kelabuhan bolej dilaraskan Tak perlu Iron (EASY CARE) Awning jahitan tulang 10 fresh bold and fresh ✨ . #MarissaPlainHH #MarissaPrintedHH @hafyahijab.catalogue . #tudungsarung #tudungsarunglabuh #tudunginstant #jimmyscarves #lovejimmy #instantshawlsoftawninglembut #bawalsakura #dyxybcccreamfoundationmalaysia #tudungsoftawning #instantduamuka #instantshawldoubleloop #instantawning #tudungsarung #dyxyfacemist #jimmyscarf #victoriasecretmalaysia #heejabscarf #hawwapremium
Jangan cakap Kak Cha tak payung. LIMITED STOCK (YANG MASIH AVAILABLE) Material : Bawal Cotton Voile Opacity : 7/10 *agak jarang berbanding Bawal Cotton Tebal Bidang : 45 Availability : Bawal Cotton Voile Kosong ✔ Bawal Cotton Voile Diamond ✔ *BERLABEL LH *BERPLASTIK LH Y.E.S PRICE : RM8 (kosong), RM10 (diamond) Y.E.S POSTAGE : RM5 / RM10 #bawalcotton #bawalmurah #bawalmurah #bawalovers #bawalcotton #bawalchiffon #bawalsakura #bawalmalaysia #bawalLH #bawalkita #bawalcantik #bawalbidang45 #bawalbidang60 #bawalbidang48 #bazarpaknil
TUDUNG BAWAL SAKURA 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . . Trend tahun nie, ramai yang gemar pakai bawal chiffon. Nampak kurus dan awet muda gitu. Tampil cantik dan solehah bila pakai tudung bawal labuh tutup aurat ;) . . Koleksi tudung bawal yang BS bawakan untuk #Aidilfitri2018 adalah dari material chiffon sakura. . Ringan, tetapi tebal dan tidak jarang. Senang digosok dan mudah diurus :) . . 🌺 Ada 53 pilihan warna semuanya. 🌷 3 saiz iaitu bidang 50, 55 dan 60. 🌼 Tepi tudung dijahit babyseam . . ✔️ 1 helai: RM35 ✔️ 3 helai: RM100 (HARGA BELUM TERMASUK POSTAGE) . . Nak order? 😊 📱 Whatsapp : +6012-9698436 . #BSLovers #bawalsakura #bidadarisolehah #anggun_muslimah_closet
[ JENGJENG! PEMINAT TEGAR BACK TO BASIC SQUARE PLAIN ] . . Ada yang rindu tak dengan bawal hotss selling ni? Material chiffon sakura 😊 . InsyaAllah 10 malam ini kakmin akan OPEN PRE-ORDER untuk Basic Square Plain ❤. Dan paling best dengan harga SALE RM 25 sahaja. Available bidang 50 & 60 . Stay tuned #triplelovers . #tudung #tudungbawal #tudunglabuh #tudungmurah #tudungbawalmurah #tudunglabuhmurah #tudungbawallabuh #tudungbidang50 #tudungbidang60 #tudungbawalchiffon #tudungpastel #bawallabuh #bawallovers #Bawalmurah #bawalchiffonvoile #bawalplain #BawalSakura
Terima kasih Pun Nura 😊👍, alhamdulilah selesai cod Taman Bukit Indah JB. KENAPA ANDA PERLU MEMILIH MEERACLE GEMSTONE SERUM ? . 1 ✅Menghalang pembentukan jerawat dan mengecutkan jerawat. 2✅Tiada bahan terlarang (merkuri) tidak menggelupas. 3✅Menggunakan bahan-bahan semula jadi. 4✅Kadar keberkesanan seawal 24 jam selepas pemakaian 5✅Serum wajah pertama di dunia yang diperbuat daripada Gemstone (Dimond,Ruby,Pearl) 6✅Mencerahkan dan memutihkan wajah dengan pantas. 7✅Tona kulit sekata,tidak berminyak. 8✅Tekstur yang sangat lembut dan cepat kering. 9✅Kulit lebih anjal dan bermaya,mengecutkan liang pori. 10✅Menyelesaikan masalah jeragat,membentuk muka kepada bentuk V. . Milikinya SEKARANG ! Lagi cepat pakai, Lagi cepat CANTIK 😘 . 👍 sesuai untuk lelaki juga tau! . . Info lanjut WhatsApp ke: 📲016-2170046 (foc gift special gift Uolls 😊) . . #meeracle #menjadidenganmeeracle #teamMeeracleZZ .
Bidang 50' boleh adjust labuh tudung. Mana2 yg biasa pakai sedikit pendek, boleh adjust mcm ni. WhatsApp di link bio untuk order #bawalbidang50 #bawalovers #bawalsakura #bawalchrochet
TUDUNG BAWAL SAKURA 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . . Trend tahun nie, ramai yang gemar pakai bawal chiffon. Nampak kurus dan awet muda gitu. Tampil cantik dan solehah bila pakai tudung bawal labuh tutup aurat ;) . . Koleksi tudung bawal yang BS bawakan untuk #Aidilfitri2018 adalah dari material chiffon sakura. . Ringan, tetapi tebal dan tidak jarang. Senang digosok dan mudah diurus :) . . 🌺 Ada 53 pilihan warna semuanya. 🌷 3 saiz iaitu bidang 50, 55 dan 60. 🌼 Tepi tudung dijahit babyseam . . ✔️ 1 helai: RM35 ✔️ 3 helai: RM100 (HARGA BELUM TERMASUK POSTAGE) . . Nak order? 😊 📱 Whatsapp : +6012-9698436 . #BSLovers #bawalsakura #bidadarisolehah #anggun_muslimah_closet
TUDUNG BAWAL SAKURA 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . . Trend tahun nie, ramai yang gemar pakai bawal chiffon. Nampak kurus dan awet muda gitu. Tampil cantik dan solehah bila pakai tudung bawal labuh tutup aurat ;) . . Koleksi tudung bawal yang BS bawakan untuk #Aidilfitri2018 adalah dari material chiffon sakura. . Ringan, tetapi tebal dan tidak jarang. Senang digosok dan mudah diurus :) . . 🌺 Ada 53 pilihan warna semuanya. 🌷 3 saiz iaitu bidang 50, 55 dan 60. 🌼 Tepi tudung dijahit babyseam . . ✔️ 1 helai: RM35 ✔️ 3 helai: RM100 (HARGA BELUM TERMASUK POSTAGE) . . Nak order? 😊 📱 Whatsapp : +6012-9698436 . #BSLovers #bawalsakura #bidadarisolehah #anggun_muslimah_closet
Sakura Basic? Ehh material apa nie? Mehh kak Da explain material yang digunapakai utk sakura Basic ni😊😊 . Sakura premium Aritahci ni sebenarnya dari material sakura gred A yang lebih ke arah cotton fabriknya. Kelebihan fabrik ni: 👉fabrik yang ringan dan tak berat 👉Texture yang halus dan tak berpasir 👉Tak lembik macam chiffon 👉Serap peluh dan sejuk🤗 👉Tersangat mudah bentuk . Awak patut cuba tau, siyess awak takkan nyesal tau😊😊. Teringin dah? Cecepat wasap kak Da +6018 396 1656 atau tekan link kat Bio😊
TUDUNG BAWAL SAKURA 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . . Trend tahun nie, ramai yang gemar pakai bawal chiffon. Nampak kurus dan awet muda gitu. Tampil cantik dan solehah bila pakai tudung bawal labuh tutup aurat ;) . . Koleksi tudung bawal yang BS bawakan untuk #Aidilfitri2018 adalah dari material chiffon sakura. . Ringan, tetapi tebal dan tidak jarang. Senang digosok dan mudah diurus :) . . 🌺 Ada 53 pilihan warna semuanya. 🌷 3 saiz iaitu bidang 50, 55 dan 60. 🌼 Tepi tudung dijahit babyseam . . ✔️ 1 helai: RM35 ✔️ 3 helai: RM100 (HARGA BELUM TERMASUK POSTAGE) . . Nak order? 😊 📱 Whatsapp : +6012-9698436 . #BSLovers #bawalsakura #bidadarisolehah #anggun_muslimah_closet
Alhamdulillah syukur ya Robb 😊 selamat sampai ke Penang.Terima Kasih Pn Zira😊👍. . . Follow TESTIMONI dari: @jspgold.official @jspgold.official @jspgold.official . . . . Ada lagi ke nk grab #GulaSuburStrawberi jimat berbaloi dari promosi kini ada Postage seperti biasa hari ini yer info lanjut WhatsApp kak Niza ke: 📱016-2170046 📱016-2170046 📱016-2170046
"PINK LOVERS HERE ?! 💖". . Dah nama pun gurl gurl annn, warna pink nihh mestii ada punyaaa lahhh dalam koleksiii. Nampak manihhh jaa kalau pakai warna Pastel Pink nihh, lembutt dan penuhh keayuaan. Hiks! 😍. . Still available tauu warna both Pink nihh. Klik jerr link di bio. 😘
🎀Pengiraan waktu subur & penggunaan OPK🎀 Masih ramai tak tau rupanya kepentingan waktu subur utk merancang kehamilan.. Ramai jugak yang masih belum tahu macam mana nak kira waktu subur. Boleh check pakai ovulation test tapi kena tau jugak waktu bila nak test. Ok meh sis share cara pengiraan waktu subur😘 1) Pertama sekali, anda perlu tentukan kitaran haid anda iaitu bilangan hari dari hari pertama period sehingga hari pertama period yang seterusnya. 2) Sila rujuk carta di bawah bagi menentukan bilakah hari yang sesuai untuk mula gunakan opk berdasarkan kitaran haid anda. Cth: jika kitaran haid anda 28 hari, maka boleh mula menggunakan test pada hari ke 11 dari hari pertama period. Bandingkan kitaran haid anda dengan jadual di bawah: Tempoh kitaran haid / Mula gunakan strip pada 21 hari-Hari ke 6 22 hari-Hari ke 6 23 hari-Hari ke 7 24 hari-Hari ke 7 25 hari-Hari ke 8 26 hari-Hari ke 9 27 hari-Hari ke 10 28 hari-Hari ke 11 29 hari-Hari ke 12 30 hari-Hari ke 13 31 hari-Hari ke 14 32 hari-Hari ke 15 33 hari-Hari ke 16 34 hari-Hari ke 17 35 hari-Hari ke 18 36 hari-Hari ke 19 37 hari-Hari ke 20 38 hari-Hari ke 21 39 hari-Hari ke 22 40 hari-Hari ke 23 41 hari-Hari ke 24 42 hari-Hari ke 25 3) Jika kitaran haid anda 28 hari, bagi yang merancang untuk dapat anak, anda boleh start test pada hari ke 11 dari hari pertama period sehingga hari dimana anda dapat double line yg sgt terang dan jelas bukan kabur2 (jika jelas =positif). jika dapat result positif (double line) yg jelas dan terang bermakna anda tengah subur dan anda bolehlah bersama dengan pasangan dalam tempoh 24 jam – 48 jam dari waktu anda dapat positif opk yg pertama tetapi tidak melebihi 48 jam. 4) jika result harini negatif (kabur2 atau samar2), sila ulangi test setiap hari pada waktu yang sama sehingga dapat double line yg sangat jelas dan terang. Jika hari ini anda test pada jam 5 ptg, maka pada keesokannya anda perlu test pada jam 5 ptg juga. (Jika line ovulation test kabur, test dianggap negatif)-tak sama dengan pregnancy test walau kabur dianggap positif . . www.wasap.my/60162170046/NakHamil Sambung next info kat komen ⤵⤵⤵
MEERACLE MEMANG WIN ! Customer kongsi feedback katanya Meeracle memang win n the best product yg dia pernah pakai tauu☺️ Alhamdullilah dah ramai customer yg mengalami masalah kulit percaya dgn product Meeracle ni.. . . Sebelum pakai Meeracle kulit kusam n jerawat..now lihatlah keajaiban nya baru konsisten guna Meeracle dlm sebulan lebih tauu 😱😱 💎Bekas jerawat pudar 💎Jerawat makin kurang 💎Kulit tak menggelupas 💎Minyak makin berkurangan . Serius nak skin sihat dan bersinar bak permata ? Jom miliki MEERACLE sekarang 💕 . . Info lanjut WhatsApp ke: 📲016-2170046 . . #meeracle #teamMeeracleZZ #menjadidenganmeeracle
Bawal Sakura warna Lilac tinggal bidang 50 jer . . Harga tengah SALE ni.. Hanya RM25 exclude postage . . Jom whatsapp k lin 0196460526 kalau BETUL2 BERMINAT🤗 . . #tudungbidang60 #tudungbidang50 #tudungbawalsenangbentuk #bawalsakura #muslimah #dakwahmudah #dakwahmuslimah #coveraurat #abraYES2018 #yes2018 #yearendsale #tudunglabuh #tudungbawalsquare
SUIT PALING SELESA DAN STYLISH BAKAL RESTOCK MALAM NI WITH NEW COLOUR AND NEW MATERIAL😍!. . BELI 3 SET SUIT BOLEH JIMAT RM 43😍⁉️. . Yes betul awak! Cik hasra tak memain taw😋 BELI BANYAK , BANYAK BOLEH JIMAT💰. . Full catalogue malam ni di @hasragalleries okayh😘 ........ #bawallabuh #teamilala1848 #milalatire #aarabasic50 #aarabasic60 #aarabasic #bawalmurah #bawalonline #trustedseller #onlinebussines #lebaran2018 #rayacollection #tudungmuslimah #bawalexclusive #aarapremium #bawalviral #bawal #tudungraya2018 #palazzo #shawl #basicwideshawl #shawlinstant #bawalsakura #bawalchiffonaritachi #bawalchiffonmurah #bawalchiffon #tudunglabuh #tudung #shawlabuh
FEEDBACK TUDUNG BAWAL SAKURA 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . . Trend tahun nie, ramai yang gemar pakai bawal chiffon. Nampak kurus dan awet muda gitu. Tampil cantik dan solehah bila pakai tudung bawal labuh tutup aurat ;) . . Koleksi tudung bawal yang BS bawakan untuk #Aidilfitri2018 adalah dari material chiffon sakura. . Ringan, tetapi tebal dan tidak jarang. Senang digosok dan mudah diurus :) . . 🌺 Ada 53 pilihan warna semuanya. 🌷 3 saiz iaitu bidang 50, 55 dan 60. 🌼 Tepi tudung dijahit babyseam . . ✔️ 1 helai: RM35 ✔️ 3 helai: RM100 (HARGA BELUM TERMASUK POSTAGE) . . Nak order? 😊 📱 Whatsapp : +6012-9698436 . #BSLovers #bawalsakura #bidadarisolehah #anggun_muslimah_closet
KHAS UNTUK ANDA YG INGINKAN KULIT BERSIH CERAH DAN BERSERI 💕 . . Serum yg berasaskan Batu Permata adalah serum wajah yg dapat membuatkan mimpi menjadi kenyataan! . KENAPA BATU PERMATA? . 💎 Berlian 💎. Berlian sangat sesuai untuk proses pencerahan kulit wajah. Jika Anda memiliki kulit yang sensitif, maka berlian adalah batu permata yang sesuai untuk Anda. Berlian boleh digunakan untuk memperbaiki warna kulit yang tidak sekata, kulit kering, atau bintik-bintik hitam.. . . Serum yang menggunakan berlian juga boleh menghilangkan kedutan-kedutan di wajah Anda. . 1. Membersihkan, menghaluskan, dan mencerahkan kulit wajah. 2. Mengurangi timbulnya jerawat dan membantu memperkecil pori kulit. 3. Menghilangkan noda hitam dan vlek-vlek pada wajah. 4. Mengatasi masalah kulit kusam dan risiko pigmentasi. 5. Menghilangkan lapisan kulit mati dan merangsang pertumbuhan sel kulit yang baru. 6. Memperbaiki bekas jerawat dan cacar. 7. Memperlambat proses penuaan dini, sehingga wajah tampak awet muda. 8. Membantu pembentukan kolagen baru dalam lapisan kulit. . 💎 Ruby 💎. Cahaya merah yang diberikan oleh permata berwarna merah ini akan meremajakan kulit wajah, merawat kulit yang terinfeksi, dan melancarkan aliran darah. Ruby juga merupakan pelembab kulit yang baik dan kaya dengan vitamin A. Batu permata ini sangat sesuai untuk mencegah penuaan. . 💎 PEARL 💎 . . Membantu dlm menyuburkan kulit dan menjadikan kulit lebih licin halus dan anjal secara semula jadi serta mencerah dan memutihkan kulit. . ⚠ Ini dia beberapa manfaat mutiara bagi kulit: 1. Membantu menstimulasi kolagen sehingga kulit tetap lembap, halus, dan kenyal. 2. Melindungi kulit dari radikal bebas. 3. Membantu menghilangkan noda hitam pada kulit wajah, meningkatkan proses regenerasi sel kulit, dan membuat kulit tampak cerah. 4. Memperhalus tekstur kulit yang cenderung kusam dan kasar. 5. Kandungan amino acid dan protein dalam mutiara mampu bersinergi membantu proses revitalisasi kulit . Dah paham kan? So sebab tu lah MEERACLE GEMSTONE SERUM ni special! . . Nak info lebih klik link di bio sekarang 😊 . @meeracle.skincare.malaysia #teamMeeracleZZ . . .
Nak pergi kenduri kahwin pon cantik tau bawal mayya ni. . ✨Dua Bucu Curve & Dua Bucu Tajam. 😍 ✨Mudah dibentuk🙆 ✨Senang diurus ✨Size : Bidang 50,55, & 60😃 ✨Material : High quality chiffon😇 ✨Jahitan tepi : Baby seam😉 . Bidang 50 RM27 Bidang 55 RM28 Bidang 60 RM29 . BUY 4 RM100 FREE POS & FREE GIFT . Note : Colour slightly may be differ due to the editing. Each colours are very limited. So first come, first serve! 💖 . Tekan link di bio ig untuk beli 0133805332 . #chiffonsakura #chiffonsakuramurah #sakurachiffon #bawalchiffonsakura #bawalsakura #bawalsakuramurah #bawalchiffonsakuramurah
next page →