#bazaar

2,563,953 posts

Loading...
Selling Timewise Miracle Set for RM528. Chat with me on Carousell to get it! Download the free app now by tapping the link on @carousell_my have fun! #carousell #carousellMY #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand
Selling F10 for RM38,000. Chat with me on Carousell to get it! Download the free app now by tapping the link on @carousell_my have fun! #carousell #carousellMY #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand
Jauh perjalanan lemang periuk kera nie ..dr kl ke jb.. Puasati akak makan ...berulang2 makan macam terasa2 suasana raya pulak ..hihii . . Lemang periuk kera nie sesuai sangat dihidangkan untuk kenduri..atau apa2 keraian..mmg sesuai sangat . . . Ada pack kecik dan besar..ikut kesesuaian family kita. Kalau nak oder boleh ke ig @warisanperiukkera @warisanperiukkera whatsapp 012 - 358 0287 012 - 358 0287 Delivery - Kuala Lumpur /Shah Alam . . #paidreview #review #igreview #lemang #lemangperiukkera #bazaar #tradisionalfood #sedap #bizonline #foodporn #foodie
Your wait is about to end in a few days! To explore the world of #fashion , accessories, and more we are bringing you a wonderful #bazaar in #Gaya . Coming Soon- #Bombay #Bazaar !!!
INFO TAMBAHAN : QM Queen Of Mutiara adalah 100% menggunakan MUTIARA asli sebab tu kesan yg cepat. TIADA CAMPURAN BAHAN CHEMICAL & Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita 1 botol QM Queen Of Mutiara ini mengandungi 10 kapsul... Hahh sikitnya... Berbaloi ke?? Ye sikit tapi hanya 10 kapsul je cukup utk uolls nampak kesan!! Kalau produk lain berbotol-botol makan tapi tak nmpak kesan, QM seawal 1 botol (10 kapsul) je dpt hasil sbb kita guna 100% Mutiara Asli dari JAPAN. Bahan Queen of Mutiara berkualiti tinggi tak pakai langsung bahan2 low gred sebab tu kuasa pemutihan cepat. Kita sangat pentingkan KUALITI produk ye uolls, bukan kuantiti. Biar nampak sikit tapi berkesan, dpd uolls habis produk lain 1 botol 50 biji, kesan apa pun tak nampak. Haaa... Mana nak? #TrustedSeller #OriginalProductFromHQ Siapa lagi nak rawat masalah DALAMAN & LUARAN ? Boley whatsapp tyrah sekarang ❤️0197155644❤️ 😉 Tyrah akan bantu syg2 selesaikan, inshaAllah😊 . #sayajual #suplement #putih #gebugebas #jomjadicantik #jomjadibijak #peloles #menghilangkanjerawat #menghilangkanjeragat #memutih #onlineshop #shopping #bazaar #bazarpaknilmurah #like4like #likeforfollow #queenofmutiara #kkm #qmoriginal #queenmutiaraoriginal #queenmutiarahq #queenmutiaraofficial #qmttoriginal #qmkapsulmutiara #produkterlajaklaris #assalamualaikum #qmserum #queenserum
Bismillahhirrahmannirrahim .. Dah namanya rezeki akak kan..memang x salah alamat..😉😉 . . Suka sangat bila dapat buat review lemang periuk kera nie..dah lama akak teringin..akhirnya dapat jugak merasa..thnk u dik😍😍 . . Lemang periuk kera x sama dengan lemang buluh tue..yg buluh tu lebih padat sikit ..yang nie lembut..sedap . . Kalau nak oder boleh ke ig @warisanperiukkera @warisanperiukkera whatsapp 012 - 358 0287 012 - 358 0287 Delivery - Kuala Lumpur /Shah Alam . . #paidreview #review #igreview #lemang #lemangperiukkera #bazaar #tradisionalfood #sedap #bizonline #foodporn #foodie
✨ HANY BLOUSE ✨ . Rm39 🚚 Postage Rm8sm/Rm11ss . 👚 Design terkini dan manis 👚 Material high quality crepe 👚 Quality Tip Top 👍 . 📐 Free saiz (fit to XL) Bahu : 16" inci Dada : 21" inci Lengan : 7.0" inci Labuh tangan : 22.5" inci Labuh baju : 30" inci . Sebarang pertanyaan atau order boleh Whatsapp kepada kami MC Top . .📲 0124570957  0124570957 .📲 0125540025  0125540025 . #palazzo #palazomurah #mctopmurah #bajumurah #blouse #blousemurah #blousealorsetar #blousekedah #kedah #aor #alorsetar #jitra #sungaipetani #pendang #bajucantik #bajulawa #bajuviral #bazaar #bazarpaknil #muslimah #bajumuslimah #blousewanita #uptownmenaraalorsetar #menaraalorsetar #blousemuslimah #pendudukalorsetar #pendudukkedah
Harper's Bazaar Photo> Ming Shih Chiang Styling> @quentilu Hair> me Makeup> @shintsaimakeup #hairstyles #hair #fashion #bazaar #hairstyle #hairstylist #editorial #magazine
RM33 RM33 RM33 RM33 RM33 RM33 RM33 RM33 ☠ Columbia men's jeans denim seluar panjang ☠ Tag: made in combodia ☠ Size: 34 (as per tag) ☠ Manual measurements:- lenght: 46.5 inches waiste: 36 inches For other measurements, please refer to photos ☠ Condition: Preloved (3.5/5 stars) YKK zip Straight cut ☠ Bag no.006 ☠ Cheap bundle Price: RM33 ☠ Postage: +RM7 (Peninsula semenanjung) +RM12 (Sabah/Sarawak/Labuan) ☠ Whatsapp / sms 0139607390 ☠ Tag: Jacket wool Hawaii pregnant pregy preggy bump kiko baby sorong pureen baby coat cot carseta aldo rocker bouncer buggy maclaren swing cot craddle buai dodoi chai playpen walker rompers mitten booties barut bedung napkin pin diapers changing mat nappy liners wet tissues ikea tommee tippee fiffy first years anakku mydear adidas Originals Asics Calvin Klein Casio Converse Dr Martens Edwin Emporio Armani Esprit Fossil Fred Perry Hugo Boss Kappa Lacoste Le Coq Sportif Lee Levi's New Balance Nike North Face Obey Paul Smith Polo Ralph Lauren Puma Quiksilver Ralph Lauren Ray-Ban RED WING Reebok Speedo Spitfire Standard Issue Stussy Superdry Supra Ted Baker Timberland Tommy Hilfiger United Colors Of Benetton Vans Vintage Wrangler Dolce & Gabbana Hilfiger Denim Mango Polo Ralph Lauren Rare Replay Timberland onitsuka tiger sesame streets mickey mouse snoopy skechers remax beats by dr dre Honda apple Samsung iphone pineng sony Harley Davidson star wars bmw Jansport sweater greenish ☠ #uniqlomalaysia #bajuuniqlo #vintageMalaysia #malaysia #cherofaitha #pakaianberkualiti2u #gadgetmurahterkini2u #bundlemalaysia #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #jualanku #sayajualbaju #festival #sayajualonline #streetfashion #carousellMY #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand #sayajualsweater #sayajualbajubudak #igshopmalaysia #hoodiesmalaysia #hoodiemalaysia #prelovedmalaysia #Crftav
RM36 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . MINYAK HERBA ASMA MUJARAB . Cara penggunaan Minyak Herba Asma Mujarab adalah seperti berikut : - Batuk dan lelah : Sapu di tapak kaki,labu,betis,bawah pelipat,dada depan belakang menyeluruh,leher dan tengkuk serta bawah dagu. - Selsema : Sapu sedikit di dalam hidung,atas hidung hingga ke ubun ubun - Demam : Sapu seperti batuk tetapi turut sapu di dahi - Sakit gigi : Sapu pada gigi yang sakit dan juga pipi - Kembung perut dan sembelit : Sapu di perut,pinggang serta tapak kaki dan labu betis - Luka pembedahan : Lap.kering bahagian luka dan sapu minyak di atasnya. - Sengatan berbisa,benjol,lebam dan sakit urat : Sapu di tempat sepatutnya... - Migrain: : Sapu keliling dahi, tengkuk dan  leher. - Bisul : Sapu pada tempat bisul - Sakit pinggang dan lenguh lenguh : Sapu ditempat yang lenguh dan sakit.. - Cirit birit : Sapu di bahagian bawah perut. - Senggugut : Sapu ketika datang haid dan ketika sakit di bahagian bawah perut. #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #carousellMY #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand #minyakherbaasma #minyakherbaasmamujarab #minyakherbaasmamujarabmurah #minyakherbaasmamujaraboriginal #ubatasma #minyakherbaasmamujarab #minyakasmamurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
SOLD OUT yaaa siiis, jangan ditanyakan lagi, Siap siap jadwal berikutnya... . .🔊INFO BAZAAR Calling All Tenant !! Hallo sahabat Jakarta, Podjok Production kembali menyelenggarakan acara bazaar loh. Catat tanggal dan tempatnya yaa 😁 BAZAAR MULTIPRODUCT DAN KULINER 3 OKT - 5 OKT 2018 (3 HARI) 🏢 Setia Budi Atrium Jl. HR. Rasuna Said No. C62 Booking Stand : 📲 0858 9166 9585 📲 0812 8253 3867 Salam, Podjok Production #jadwalbazaar #bazaar #bazaronline #jadwalbazaarjkt #jakarta #jakarta_daily #infobazaarjakarta #infobazaar_jkt #infobazaarjkt #sewastandingjalan #sewalapak #jualandibazaar #bazaarperkantoran #bazaarperkantoranjakarta #bazaarmall #bazaarkuliner #bazaarkulinerjakarta #kuliner #kulinerindonesia #boothkuliner #standkuliner #sewastandmurah #bekasi #tanggerang #jakarta #kulinerhits #kulinerjamannow
No es lo mismo mirar que observar. El que mira , dirige la vista ; el que observa la detiene. Foto dedicada a mi amiga @lamochiladesara . Enhorabuena bonita!!! 😘😘Mi foto no es tan buena como la tuya pero creo que casi todos tenemos una foto ahí. De echo , yo tengo otra diferente de la otra vez que estuve 😂. #marrakesh #morocco #medina #zouk #bazaar #moroccovacations #moroccotrave #wander #travelwoman #ilovetravel #ig_marruecos
About #bazzaricons for #NYFW #ss19 Thanks @harpersbazaarus for having me ✨🙏🏽 Photo by @dimitrioskphoto 📸 Thank you so much 😉—————————————————————————— #PaoloAHinestrosa #SiempreNois #model #modellife #me #boy #girl #party #fashionblogger #followers #nyc #lovemylife #shoot #Fashion #week #nyc #bazaar #suit #Italian #dolceandgabbana #friends #night #party #tbt #beautiful #blessed
BabyNest Square Pre Order =========== Rm170.00 (tilam+bantal crown+bantal karipap) 👉💯✔️ kekabu asli 👉mempunyai divider bagi menghalang bayi dari tergolek keluar tilam 👉mempunyai button untuk menaikan atau menurunkan divider 👉mempunyai zip untuk membuka sarung tilam 👉kain japanese cotton.. lembut dan tak panasss.... wasap +60126394838 Pre order... www.wasap.my/+60126394838 https://www.facebook.com/pn.finie/ #babynestkekabu #babynestpetak #babynestsquare #babynestmalaysia #babynestmurah #tilambayimurah #tilambaby #tilamkekabu #setnewborn #settilambayi #mengandung #mennyusu #berpantang #listbarangbaby #maternity #barangbabymurah #shoppingonline #tilamcantik #tilamcomel #shafiniecollection #bazaar
Футболка у меня классная) 😎 Now. With my lovely 👩‍👧‍👦 ________________________________ #live #livestream #love #venice #street #streetstyle #tbt #hot #harpesbazaar #bazaar #fashion #girls #girl #magazine #vlog #model #fitmom #sportgirl #photoart #fotosession #instagood #instafashion #hard #photo #fitphoto #photographer #city #black #water #woman
BabyNest Square Pre Order =========== Rm170.00 (tilam+bantal crown+bantal karipap) 👉💯✔️ kekabu asli 👉mempunyai divider bagi menghalang bayi dari tergolek keluar tilam 👉mempunyai button untuk menaikan atau menurunkan divider 👉mempunyai zip untuk membuka sarung tilam 👉kain japanese cotton.. lembut dan tak panasss.... wasap +60126394838 Pre order... www.wasap.my/+60126394838 https://www.facebook.com/pn.finie/ #babynestkekabu #babynestpetak #babynestsquare #babynestmalaysia #babynestmurah #tilambayimurah #tilambaby #tilamkekabu #setnewborn #settilambayi #mengandung #mennyusu #berpantang #listbarangbaby #maternity #barangbabymurah #shoppingonline #tilamcantik #tilamcomel #shafiniecollection #bazaar
Yang mana berminat nak dapatkan produk pencicah @homemadechicah kami , boleh singgah di " Gerai Buah-Buahan Sham " di JALAN UTAMA KAMPUNG AMAN KE TAMAN ASSAMARA . dah alang-alang beli buah dekat situ , boleh beli pencicah kami jugak . Terima kasih . #homemadechicah #homemade #pencicah #buahbuahan #buahsegar #halalfood #bazaar #fruit #alathai #cicah #paritbuntar #manjunghalalfoods #taipingbandarwarisan #makanandiet #malaysiafood #vectorillustration #graphicdesign #lokalfood #healthyfood #kuahrojakmurah #viral #kuahrojak #thaifood #jualbelionline #bazaaronline
Dah ready untuk BB+GLO? Keistimewaan BB+GLO: 1. Membantu mengekalkan rangkaian kolagen yang padat & padu. 2. Mengekalkan kulit yang tegang & lembap. 3. Mencegah pembentukan garis halus, kedutan & lekuk. 4. Antioksida kuat yang membantu melambatkan penuaan. 5. Pencerahan kulit. 6. Meningkatkan kesihatan otot, sendi & tulang. Sekotak ada 20 sachet. . #uzmakosmetik #bbplusglo #jerawat #jeragat #masalahjeragat #masalahjerawat #kulitkusam #kulitkering #tonakulittaksekata #koreaglassskin #projekstg #greatdaimondexcellence #nyxmalaysia #diormalaysia #lvmalaysia #chanelmalaysia #bazaar #bazaarpaknil #malaysia #singapore #brunei #indonesia #minumankolagen #ipoh #dherbs #sendayutinggi #mamadil
SUKA MASAK, TURUN 6KG & SHAPELOSS! . Baru turun 6kg, tapi shapeloss banyak sangat dah boleh pakai baju raya 3 tahun lepas! 😍 Ni lah dia, coachee yang enjoy ikut mealplan, tapi makan-makan selain dalam mealplan pun enjoy jugak, lagi-lagi time balik kampung & jalan-jalan cari makan 😆 . Suka masak Tak sempat exercise Enjoy ikut mealplan sebab mealplan SENANG nak ikut. Time jalan-jalan pun makan jugak. . Nampak macam senang kan? Memang senang pun, you all boleh kurus tanpa stress dengan SuriKurus coaching ni. JOIN US! 📲Coach Fatin 0193709753 #herbalifemalaysia #coachperempuan #onlinecoaching #teamsurikurus
☝🏻 PRODUK 100% ORIGINAL . TATI SKINCARE . 🍒 Menghilangkan jeragat dan pigmentasi 🍒 Menghapuskan jerawat dan parut 🍒 Mencegah whitehead / blackhead 🍒 Mensekata dan mencerahkan tona kulit 🍒 Membuang sel2 kulit mati dan mengatasi kulit berminyak 🍒 Mencerahkan warna kulit, menjadikannya gebu dan mulus 🍒 Melembab, menghalus dan mengecilkan liang pori 🍒 Menghilangkan kedutan halus dan menganjalkan kulit 🍒 Membuatkan kulit muka nampak bercahaya dan awet muda 🍒 Kulit lebih berseri dan glowing semulajadi 🍒 Tanpa penggelupasan 🍒 Tanpa hyroquinon 🍒 Perubahan kulit muka boleh dilihat dalam masa 7 hari sahaja. . . 😊 WHATSAPP: 0199429061 😊 HARGA TERMASUK POS . . #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #carousellMY #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #tabitaexclusive #tatiskincare #tatiskincaremurah #tatiskincareoriginal #tati
Selling Baby Sleepsuit 9M for RM5. Chat with me on Carousell to get it! Download the free app now by tapping the link on @carousell_my have fun! #carousell #carousellMY #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand
buying souvenirs at taipa village #macau #souvenirs #cunha #bazaar #taipa #sodapanda
☝🏻 PRODUK 100% ORIGINAL . SYAMPU SANTAN HOMELAB . 🥥 Mengatasi kegatalan kulit kepala 🥥 Rambut menjadi lembut & sihat 🥥 Membantu menguatkan rambut 🥥 Mencegah keguguran rambut 🥥 Mencegah dari kelemumur 🥥 Bau oren yang menyegarkan . ‼ BEBAS: Silicon, Paraben & Sodium Louryl Sulfate (SLS) ✅ NATURAL 100% . . 😊 WHATSAPP: 0199429061 😊 HARGA TERMASUK POS . . #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #carousellMY #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #homelabsyampoosantan #syampusantan #syampusantanhomelab #syampu #homelabsyampusantan
Tampil fashionable yang gak ribet? niih cocok bangett dipake, cuz order aja di Pands Online Store. Rp 126.500,- kd.01404151 Bahan : Katun Size : All Size Format Order : - Nama : - Alamat lengkap : - No HP : - Orderan (warna dan jumlah) : . . . . . . -> weekend tidak ada pengiriman dan order -> Resi diminta setelah 3 hari pengiriman . . . #fashionable #busanaatasan #batik #blusbatik #batikmurah #jualbatik #fashionwanita #tunik #tunikunik #tunikasyik #blusmuslim #bazaar #bazaarsemarang #eventsemarang #busanamuslim #bazarsemarang #pandsmds #pandscollection #pandssemarang #hijabers #instafashion #instalook #instagood #hijabers #semarang
NAK TANYA NI, KORANG ADA KENAL SAPE-SAPE YANG ADA MASALAH KEPUTIHAN YANG TERUK DAN GATAL-GATAL?⠀ .⠀ .⠀ .⠀ ⠀ Saya nak share dengan korang feedback akak sorang ni yang dah pun berjaya kurangkan masalah keputihan yang beliau alami.⠀ .⠀ .⠀ ⠀ “Selama saya pakai pantiliner yang saya beli tu, banyak keputihan keluar. Selesa sangat pakai.⠀ Sekarang ni keputihan dah kurang sikit, gatal-gatal pun takde lagi”⠀ .⠀ .⠀ .⠀ ⠀ Bio Seleza ini fungsi untuk bantu perbaiki kebersihan feminin serta menggalakkan perlindungan kesihatan yang optima sepanjang hari. Dengan Bio-Activated Energy, Nano Silver dan Ion Negatif yang ada pada pad/pantiliner membantu membunuh bakteria secara berkesan. (insyaAllah)⠀ .⠀ .⠀ .⠀ ⠀ Jadi, kalau korang tahu ada kawan-kawan atau sedara mara ke yang ada masalah keputihan yang teruk jangan lupa SHARE kan info ni.⠀ .⠀ .⠀ .⠀ ⠀ Dapat jugak bantu dorang atasi masalah dorang tu kan.⠀ .⠀ ⠀ Untuk yang nak dapatkan bio seleza set bole terus DM saya ok.⠀ ⠀ ⠀ #projekstg #koleksiuzma #senggugut #masalahsenggugut #keputihan #masalahkeputihan #masalahperiod #periodpain #cyst #jamu #bazaar #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #malaysia #singapore #brunei #indonesia #periodtakteratur #periodproblems #pantiliner #bioseleza
Dulu jatuh.... sekarang dah up 😘 . . Best nya 😊😊 sape tak suka bila payuda yang dulu nya kendur, dah jadi tegang lepas gosok #PuddingMontox ? . Cik somi pun perasaan perubahan pada payuda & amat suka akan perubahan nya 😉 . . 📱 Berminat? sila klik link dibawah 😊 → bit.ly/cikshapudding . . #teamDiana #puddingmontoxsoap #puddingmontoxoriginal #masker #maskerpayudara #payudarakencang #payudara #payudaramontok #payudarasexy #payudarakecil #payudarategang #tegang #mantap #sabunpayudara #butt #hotbutt #hot #hotsexy #sayajual #trustedseller #bazaar #bazaar #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazar #igshop #igshopmalaysia #shop #shoping #onlineshopping
Ingin tampil fashionable ala korea yang? niih kak cocok bingitt lhoo, cuz order aja di Pands Online Store. Rp 147.500,- kd.01404124 Bahan : Kaos Size : All Size Format Order : - Nama : - Alamat lengkap : - No HP : - Orderan (warna dan jumlah) : . . . . . . -> weekend tidak ada pengiriman dan order -> Resi diminta setelah 3 hari pengiriman . . . #fashionable #busanaatasan #batik #blusbatik #batikmurah #jualbatik #fashionwanita #tunik #tunikunik #tunikasyik #blusmuslim #bazaar #bazaarsemarang #eventsemarang #busanamuslim #bazarsemarang #pandsmds #pandscollection #pandssemarang #hijabers #instafashion #instalook #instagood #hijabers #semarang
• SHOP WITH LIZ • : Due to high demands, I will be selling some of my favorite products back! : : More items coming soon, do browse through my “Sales” highlight above to check it out ❤️ : Self-pick up (free of charge) - Pekan KM, Royal Plaza Putatan, Plaza 333 Penampang : COD to other areas requires additional ++delivery charge : Postage are as followed: Sabah - RM7 Sarawak - RM9 SM - RM11 : DM/WA👇🏻 📲0143555463 (Liz Rose) : #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #carousellMY #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand #sayajualpreloved #sayajualprelovedmurah #preloveditemmalaysia #sayajualmurah #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #carousellMY #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand #sayajualpreloved #sayajualprelovedmurah #preloveditemmalaysia #makeupmurah #sayajualmurah
malu DAN KURANG KEYAKINAN DIRI AKIBAT KURUS? kurang SELERA MAKAN DAN BERAT BADAN CEPAT SUSUT. masalah anda akan selesai dgn VIT SELERA MAKAN❤️❤️ fungsi vit ini OREN: TMBAH SELERA MAKAN BIRU; KURANGKAN METABOLISMA DALAM BADAN kelebihan vit ini -kesan awal seawal 3-5HARI -sesuai untk lelaki dan perempuan[Smart] -fungi sama seperti SUPLIMENT GYM so dapt kan segera kerana product ini permintaan di SANGAT LARIS[Yeah!][Yeah!] pm or wasap me dengan KADAR SEGERA 01139048814 INGAT usaha TANGGA KEJAAYAN X SALAH MENCUBA *DROPSHIP DIPERLUKAN *MAMPU MENJANA PENDAPATAN RM10-RM100 SEHARI  modal saya pos pon saya yg anda perlukan hanyalah USAHA www.wasap.my/601139048814/ellievsm⠀ @vit_selera_makan ⠀ ⠀ #carousell #carousellMY #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand #ubatgemuk #ubatgemukmurahsangat#ubatgemukmurah#ubatgemukmalaysia
malu DAN KURANG KEYAKINAN DIRI AKIBAT KURUS? kurang SELERA MAKAN DAN BERAT BADAN CEPAT SUSUT. masalah anda akan selesai dgn VIT SELERA MAKAN❤️❤️ fungsi vit ini OREN: TMBAH SELERA MAKAN BIRU; KURANGKAN METABOLISMA DALAM BADAN kelebihan vit ini -kesan awal seawal 3-5HARI -sesuai untk lelaki dan perempuan[Smart] -fungi sama seperti SUPLIMENT GYM so dapt kan segera kerana product ini permintaan di SANGAT LARIS[Yeah!][Yeah!] pm or wasap me dengan KADAR SEGERA 01139048814 INGAT usaha TANGGA KEJAAYAN X SALAH MENCUBA *DROPSHIP DIPERLUKAN *MAMPU MENJANA PENDAPATAN RM10-RM100 SEHARI  modal saya pos pon saya yg anda perlukan hanyalah USAHA www.wasap.my/601139048814/ellievsm⠀ @vit_selera_makan ⠀ ⠀ #carousell #carousellMY #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand #ubatgemuk #ubatgemukmurahsangat#ubatgemukmurah#ubatgemukmalaysia
Walaupun pakai #DianzMask sejemput je kat hidung, result nya berjemput jemput 😄😄 . . Tarik sampai ke dasar. terutamanya whitehead yang degil nak keluar tu. geram ke tak geram korang tengok? nampak tak? . . 📱 Berminat? sila klik link dibawah 😊 → bit.ly/cikshaDianz . . #teamAmal #maskerjerawat #whiteheadsremover #blackhead #dianzmask #dianzmaskpurple #dianzmoist #maskerpurple #cantik #lawa #sayajual #original #trustedseller #bazar #bazarpaknil #bazaar #bazaaronline #bazaarpaknil #pasirputih #bazaarmalaysia #igshop #igshopmalaysia #igshopping #onlineshopping #shop #shoppingonline #shoping
Assalamualaikum.. (PROMO FOUNDATION CHARMS HARGA MAUT!)!!!! . Makin lama makin cantik.. Makin berpeluh makin glowing.. Langsung xbercapuk.. Mesra Solat lagi.. Awet muda gitteww.. MERAWAT JERAGAT DEGIL & JERAWAT.. Yang penting 100% bahan2 semulajadi.. HALAL JAKIM. . RM49 SHJ!! RM49SHJ!!! RM49 SHJ!! (NORMAL PRICE : RM59) . www.wasap.my/60187716261 . #solekdanrawat #charmskemaman #charmskualaterengganu #codcharmsTerengganu #CODcharms #roseirastore #izzievendors #charmscosmeticskincare #foundationviral #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaar #mekapmurah #bestfoundation #naturalproduct #jerawat #jeragat #SETNONAMANIS #setkulitkusam #setpudarjeragat #setneutralkankulit #setputihgebu #setprimadonacharms #setjampi #setjejaka #alamatnyacinta
READY STOCK! 🎨😍 . Khimar segi empat hitam( bolak-balik) Harga Rp.75.000 Uk. 110cm x 110 cm Bahan Double Hycon. Gamis Guzzel Terry Basic Grey Harga Rp. 275. 000 Bahan Gamis Baby Tetry Bahan Outer Hycon Bukaan depan resleting , Busui friendly Tangan Karet, Wudhu friendly Ada kantong samping kanan dan kiri . Yukk #LovalilaBandung merapat! Kami tunggu yaaa di BTC Fashion Mall Ground Floor (GF) Blok D01-03 Dua kios disamping D'Cost, 8 meter dari mushola muslimah Jl. Dr. Djundjunan No. 143-149 Pasteur, Bandung See you #Lovalila 😉 . Toko buka setiap hari pukul 11.00 s/d 20.00 WIB. . Untuk order ONLINE, ada Promo FREE ONGKIR dengan min pembelian tertentu khusus Jabodetabek dan Bandung lhooo 😍 . #HijabAlila #HijabAlilaBandung #Bandung #HijabSyari #Hijab #Khimar #Bazaar
#Testimoni . . Ini antara testimoni2 yang sudah memiliki SET 3 QUL yang cantik ni! Alhamdulillah..harga mampu milik, memang ohsem tau!! Letak di mana2 saja ruang rumah pun cantik👍🏼👍🏼 . . Set frame 3 QUL masih available dengan harga RM90 sales 🇲🇾🇲🇾ready stock ya! . . Klu uols nak tau lebih lanjut boleh Whatsapp saya terus 📲012 2255002 . . Jangan lupa usha page saya ni tau sebab banyakkk sgt offer!! rugi klu uols tengok jerr.. hihi 🎉🎉 . . . #kufimurah #kufi #promosi #sapotlokal #moodrepublic #bazaar #uniten #uniselian #politeknik #uitm #utm #unitar #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #bazaarpaknil #paknil #paknilreviewpercuma #igreview #ajimaura #terapiinstagram #igmalaysia #igshop #igshopmalaysia #instareview #instafamous #terlajaklaris #sayajual #sayajualonline #trustedseller
💖SONGKET TABUR ZEHRA💖 ⚠️STOCK SANGAT2 LIMITED ⚠️ Ciri-ciri Kurung :- 🌸Design yang EXCLUSIVE 🌸Material Heavy Como Crepe 🌸High Quality From Korea 🌸Warna2 Yang Menawan & Memukau 🌸Design Kurung Modern 🌸Cutting Loose Berdutt Belakang 🌸Jenis Kain Duyung Loose Cut 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan 🌸Zip Kain Sebelah Kiri 🌸Saiz S M L XL XXL 🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE LIMITED EDITION🌹 🌸 ❌ jarang 🌸 ❌ berbulu lepas basuh 🌸 ❌ renyuk 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur 🌸 ✅ Sesuai Untuk Kerja & Semua Majlis Keramaian 🌸 ✅ Tampil Anggun & Elegant Dengan Design yang Simple, Simple itu Menawan • SAIZ S M L XL XXL, Cutting pon x fit sangat,Cutting Loose..Selesa untuk dipakai . OFFER PRICE : 🔴RM 120.00 FREE POSTAGE🔴 SS ADD RM 5 XXL ADD RM 10 Jom WhatsApp 01111307977 🕹PROCEED ORDER 3-4 DAYS 📍Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note . 📍Ada Sedikit perbezaan Warna 5-10 % faktor Cahaya Kamera . 📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔️SEMUA SAIZ AVAILABLE,BOLEH TERUS SUBMIT ORDER TANPA CHECK STOCK . #kaincantik #kainpasang #dullsatin #koreancrepe #comocrepe #heavydullsatin #japandullsatin #jubahmuslimah #palazzo #bajukurung #kainmurah #inspiredsatin #dncinspired #kurungpeplum #bajuraya2018 #bajuraya #babylotus #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bridesmaid #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungcotton #bajukebaya
💖SONGKET TABUR ZEHRA💖 ⚠️STOCK SANGAT2 LIMITED ⚠️ Ciri-ciri Kurung :- 🌸Design yang EXCLUSIVE 🌸Material Heavy Como Crepe 🌸High Quality From Korea 🌸Warna2 Yang Menawan & Memukau 🌸Design Kurung Modern 🌸Cutting Loose Berdutt Belakang 🌸Jenis Kain Duyung Loose Cut 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan 🌸Zip Kain Sebelah Kiri 🌸Saiz S M L XL XXL 🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE LIMITED EDITION🌹 🌸 ❌ jarang 🌸 ❌ berbulu lepas basuh 🌸 ❌ renyuk 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur 🌸 ✅ Sesuai Untuk Kerja & Semua Majlis Keramaian 🌸 ✅ Tampil Anggun & Elegant Dengan Design yang Simple, Simple itu Menawan • SAIZ S M L XL XXL, Cutting pon x fit sangat,Cutting Loose..Selesa untuk dipakai . OFFER PRICE : 🔴RM 120.00 FREE POSTAGE🔴 SS ADD RM 5 XXL ADD RM 10 Jom WhatsApp 01111307977 🕹PROCEED ORDER 3-4 DAYS 📍Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note . 📍Ada Sedikit perbezaan Warna 5-10 % faktor Cahaya Kamera . 📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔️SEMUA SAIZ AVAILABLE,BOLEH TERUS SUBMIT ORDER TANPA CHECK STOCK . #kaincantik #kainpasang #dullsatin #koreancrepe #comocrepe #heavydullsatin #japandullsatin #jubahmuslimah #palazzo #bajukurung #kainmurah #inspiredsatin #dncinspired #kurungpeplum #bajuraya2018 #bajuraya #babylotus #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bridesmaid #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungcotton #bajukebaya
💖SONGKET TABUR ZEHRA💖 ⚠️STOCK SANGAT2 LIMITED ⚠️ Ciri-ciri Kurung :- 🌸Design yang EXCLUSIVE 🌸Material Heavy Como Crepe 🌸High Quality From Korea 🌸Warna2 Yang Menawan & Memukau 🌸Design Kurung Modern 🌸Cutting Loose Berdutt Belakang 🌸Jenis Kain Duyung Loose Cut 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan 🌸Zip Kain Sebelah Kiri 🌸Saiz S M L XL XXL 🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE LIMITED EDITION🌹 🌸 ❌ jarang 🌸 ❌ berbulu lepas basuh 🌸 ❌ renyuk 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur 🌸 ✅ Sesuai Untuk Kerja & Semua Majlis Keramaian 🌸 ✅ Tampil Anggun & Elegant Dengan Design yang Simple, Simple itu Menawan • SAIZ S M L XL XXL, Cutting pon x fit sangat,Cutting Loose..Selesa untuk dipakai . OFFER PRICE : 🔴RM 120.00 FREE POSTAGE🔴 SS ADD RM 5 XXL ADD RM 10 Jom WhatsApp 01111307977 🕹PROCEED ORDER 3-4 DAYS 📍Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note . 📍Ada Sedikit perbezaan Warna 5-10 % faktor Cahaya Kamera . 📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔️SEMUA SAIZ AVAILABLE,BOLEH TERUS SUBMIT ORDER TANPA CHECK STOCK . #kaincantik #kainpasang #dullsatin #koreancrepe #comocrepe #heavydullsatin #japandullsatin #jubahmuslimah #palazzo #bajukurung #kainmurah #inspiredsatin #dncinspired #kurungpeplum #bajuraya2018 #bajuraya #babylotus #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bridesmaid #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungcotton #bajukebaya
💖SONGKET TABUR ZEHRA💖 ⚠️STOCK SANGAT2 LIMITED ⚠️ Ciri-ciri Kurung :- 🌸Design yang EXCLUSIVE 🌸Material Heavy Como Crepe 🌸High Quality From Korea 🌸Warna2 Yang Menawan & Memukau 🌸Design Kurung Modern 🌸Cutting Loose Berdutt Belakang 🌸Jenis Kain Duyung Loose Cut 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan 🌸Zip Kain Sebelah Kiri 🌸Saiz S M L XL XXL 🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE LIMITED EDITION🌹 🌸 ❌ jarang 🌸 ❌ berbulu lepas basuh 🌸 ❌ renyuk 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur 🌸 ✅ Sesuai Untuk Kerja & Semua Majlis Keramaian 🌸 ✅ Tampil Anggun & Elegant Dengan Design yang Simple, Simple itu Menawan • SAIZ S M L XL XXL, Cutting pon x fit sangat,Cutting Loose..Selesa untuk dipakai . OFFER PRICE : 🔴RM 120.00 FREE POSTAGE🔴 SS ADD RM 5 XXL ADD RM 10 Jom WhatsApp 01111307977 🕹PROCEED ORDER 3-4 DAYS 📍Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note . 📍Ada Sedikit perbezaan Warna 5-10 % faktor Cahaya Kamera . 📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔️SEMUA SAIZ AVAILABLE,BOLEH TERUS SUBMIT ORDER TANPA CHECK STOCK . #kaincantik #kainpasang #dullsatin #koreancrepe #comocrepe #heavydullsatin #japandullsatin #jubahmuslimah #palazzo #bajukurung #kainmurah #inspiredsatin #dncinspired #kurungpeplum #bajuraya2018 #bajuraya #babylotus #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bridesmaid #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungcotton #bajukebaya
💖SONGKET TABUR ZEHRA💖 ⚠️STOCK SANGAT2 LIMITED ⚠️ Ciri-ciri Kurung :- 🌸Design yang EXCLUSIVE 🌸Material Heavy Como Crepe 🌸High Quality From Korea 🌸Warna2 Yang Menawan & Memukau 🌸Design Kurung Modern 🌸Cutting Loose Berdutt Belakang 🌸Jenis Kain Duyung Loose Cut 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan 🌸Zip Kain Sebelah Kiri 🌸Saiz S M L XL XXL 🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE LIMITED EDITION🌹 🌸 ❌ jarang 🌸 ❌ berbulu lepas basuh 🌸 ❌ renyuk 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur 🌸 ✅ Sesuai Untuk Kerja & Semua Majlis Keramaian 🌸 ✅ Tampil Anggun & Elegant Dengan Design yang Simple, Simple itu Menawan • SAIZ S M L XL XXL, Cutting pon x fit sangat,Cutting Loose..Selesa untuk dipakai . OFFER PRICE : 🔴RM 120.00 FREE POSTAGE🔴 SS ADD RM 5 XXL ADD RM 10 Jom WhatsApp 01111307977 🕹PROCEED ORDER 3-4 DAYS 📍Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note . 📍Ada Sedikit perbezaan Warna 5-10 % faktor Cahaya Kamera . 📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔️SEMUA SAIZ AVAILABLE,BOLEH TERUS SUBMIT ORDER TANPA CHECK STOCK . #kaincantik #kainpasang #dullsatin #koreancrepe #comocrepe #heavydullsatin #japandullsatin #jubahmuslimah #palazzo #bajukurung #kainmurah #inspiredsatin #dncinspired #kurungpeplum #bajuraya2018 #bajuraya #babylotus #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bridesmaid #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungcotton #bajukebaya
Tenant Alert ‼️🔔 - Moms dan teman-teman Moms yang sedang menjalankan Bisnis di bidang Ibu dan Anak, seputar mainan, pakaian, makanan... yuk! Ikuti serunya Halloween Bazaar yang akan di adakan tepat di hari kemerdekaan 4 hari mulai 25-28 Oktober di Miniapolis Plaza Indonesia. - Di Bazaar kali ini, akan diisi juga dengan Event Halloween di Miniapolis lho Moms, daftar sekarang dan dapatkan disc untuk Booth 10% 🐰 - Info dan reservasi booth: 0857 7721 0002 - #miniapolis #miniapolisplayground #miniapolisplazaindonesia #bazaar #callingtenantjakarta #callingtenant #bazaaranak #miniapolisihalloweenbazaar #ilovebazaarjkt #infobazaarjkt
. 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖 💙STYLISH SHOULDERBAG💙 💙RM50 ONLY💙 💙READY STOCK💙 💙FREE POSTAGE💙 💙3 WARNA BLACK,PINK,PURPLE💙 💙🤙01133360383 UTK DETAILS💙 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖 . #begtangan #begmurah #slingbag #sales #sarawak #sabah #jualanmurah #jualan #trendy #trending #ootd #office #school #students #shopping #onlineshop #onlineshopping #shoppingonline #bazarpaknil #bazaar #students #igshopmurah #igshop #meletop #tiktok #viral #alamatnyacinta #cintatiadaganti #fattzura #instafamous
Alhamdullillah....sejak join #teamsurikurus ni ada je kawan-kawan bertanya tentang progress sepanjang hari,menu ape hari ni,masak ape...yang paling penting kawan kawan sentiasa support each other... Walaupun diet aktiviti harian tetap berjalan seperti biasa... ✔️Turun 4-7kg ✔️Mealplan yang mudah dan enjoy ✔️Anda boleh kurus dari rumah ✔️Coaching group yang sangat membantu ✔️Head coach yang sangat berpengalaman ✔️100% online coaching ‼️‼️DAFTAR SEKARANG 🍀🍀 Jr COACH DAUZ 📞 www.wasap.my/60192527131 #CoachLELAKI #CoachKURUSlelaki #TEAMSURIKURUS #HERBALIFEMALAYSIA
next page →