#bazarpaknil

10,213,090 posts

Loading...
"mengapa bayar lebih kalau dah ada satu yang terbaik dan membantu ? " . Jangan whatapps kalau sis taknak cantik sebab apa ? sebab yang whatapps sis semuanya gilakan kecantikkan ๐Ÿ˜ . yang ada masalah wanita tu jangan takut nak mencuba produk ni sebab memang memang membantu anda ๐Ÿ˜ admin cosume pinklady memang betul betul superbb and menjadi berbanding produk lain ! admin tak cari hat lainnn dah oii! ๐Ÿ˜˜ haa sooooo yang ada masalah wanita tu pinklady bantu hilangkan masalah tu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ and . yang takda masalah pinklady cuba mantapkan lagi aset tu tau ๐Ÿ˜˜ . Siapa taknak cantik kan ? semua orang nak cantik admin pun nak cantik lgi kalau boleh hehehehe๐Ÿ™ˆ๐Ÿ’• . jangan risau anak dara mak dara tok dara semua boleh amalkan PINKLADY BODY PERFECTION ni tau !๐Ÿ˜˜ so jom sama sama grab dekat sis sorang sebotol sebab kalau makan sebotol mesti nak grab lagi ๐Ÿ˜ sis taktipu yerrrrr trust me PINKLADY memang superbbbbb !๐Ÿ˜ berminat ? whatapps sis ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ "PL" KE 01161631269 #pinklady #pinkladymurah #pinkladycapsule #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladytestimoni #pinkladybodyperfection #kualalumpur #rayalagi #perlisdarulsunnah #malaysia #bazarpaknil #uum #uitm #cantikcantiksemua #mengancambrooo #mengapabayarlebih #sis #sispakaisisshare #sispakaisisjual
Nak ke taknak kasut terus dari kilang ni?? Kualiti cun baqhanggggg!! Sebijik macam dalam gambaq! ๐Ÿ˜… Nike Air Max 720 โ€ขCopy ori 1:1 โœ” โ€ขDirect dari kilang โœ” โ€ขKualiti tiptop โœ” โ€ขKemas seperti dalam gambar โœ” โ€ขHarga mampu milik โœ” Nak tahu detail ataupun size, boleh direct ws/dm sis yaa.. Sedia membantu anda โ˜บ ----> Wasap.my/60146969786/nike720 <---- Atau tekan link di bio ๐Ÿ˜‰ #nikeairmax720 #nike720 #airmax720 #kasutnikemurah #kasutnike720 #kasutnikeairmax720 #kasutnikeviral #onxon #nakketaknak #trending #trend #viral #tiktok #ootd #ootdfashion #instafemes #insta #kasutraya #kasutnewyear #bazarpaknil
Tudung Nurse Soft Awning dan Hard Awning . ๐ŸŒธ Warna putih nila. Dah lama pakai tapi masih nampak baru ๐Ÿ˜š ๐ŸŒธ Awning mudah bentuk. Soft awning pun senang nak bentuk janji betul cara pakainya ๐Ÿคญ . ๐ŸŒธ Hard awning tak mudah patah dengan syarat tak basuh pakai mesin ๐Ÿ˜‚ ๐ŸŒธ Kita ada saiz M sahaja, jadi jangan request saiz lain pulak. Tak dapat sis nak tolong ๐Ÿ™ ๐ŸŒธLilit muka 23 inci, Labuh dari dagu 16 inci ๐Ÿ˜ƒ . . #tudungsarung #tudungnurse #tudungnursemurah #tudungnursesoftawning #tudungnursehardawning #tudungputih #tudungsarungputih #tudungmisi #nursetobe #jururawat #jururawatmalaysia #kerjayaberseragam #jururawatmasyarakat #penologpegawaiperubatan #jururawatpergigian #pembantudoktor #pegawaifarmasi #jururawatterlatih #jururawatpelatih #nursegigi #pegawaiperubatan #penolongpegawaikesihatan #pegawaikesihatan #kementeriankesihatanmalaysia #ilkkm #sayajualtudung #bazar #bazaronline #bazarpaknil #nurseDuha
CLEARANCE STOCKโ€ผ๏ธ SALE โ€ผ๏ธ โ€ผ๏ธ โ€ผ๏ธ ROSALINDA LACE KURUNG AVAILABLE EMERALD GREEN S DUSTY PINK S BLACK S NAVY BLUE S M HARGA RM90 SM/RM95 SS INC POS wasap.my/60176467406 LABEL S Measurements : Top Shoulder : 15" Bust :34" Armhole : 17" Sleeve length : 23" Length :26" Skirt : Waist : 24-36" (fully getah) Hips : 35" Length : 43" LABEL M Measurements : Top Shoulder : 15" Bust :36" Armhole : 18" Sleeve length : 23" Length :26" Skirt : Waist : 28-38" (fully getah) Hips : 37" Length : 43" - Material moss crepe dan lace . - hidden zip di belakang dan tangan - skirt cutting mermaid full lining #rosalindalacekurung #lacekurung #minikurunglace #minikurungmoden #clearancestock #bajubridesmaid #bajumajlisperkahwinan #bajukendurikahwin #bajukenduri #bajumajlis #bazaronline #kedaionline #sayajualonline #bazarrakyat #bazarpaknilonline #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #shida_nor_collection
READY STOCK! . ๐Ÿ‘—MINI KURUNG BATIK/ KURUNG MODEN โค๏ธMaterial: Cotton Viscose โœ‚๏ธSize: SIZE S, kain pasang belum jahit . To order, whatsapp admin ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/6017-9796220 #batik #bajuminikurung #batikkelantan #batikcotton #batikmurah #sayajualbatik #bajuraya2018 #bajumurah #batikmalaysia #batikcantik #batikborong #brunei #malaysia #icanseeyourvoice #bazarpaknil #kainpasang #tempahbaju #seragambatik #batikcrepe #suteracrepe #batikmodern #batikterengganu #batikkualalumpur #webstagram #likeforfollow #batikbysaarasignature #gegarvaganza2018 #antapermana
"mengapa bayar lebih kalau dah ada satu yang terbaik dan membantu ? " . Jangan whatapps kalau sis taknak cantik sebab apa ? sebab yang whatapps sis semuanya gilakan kecantikkan ๐Ÿ˜ . yang ada masalah wanita tu jangan takut nak mencuba produk ni sebab memang memang membantu anda ๐Ÿ˜ admin cosume pinklady memang betul betul superbb and menjadi berbanding produk lain ! admin tak cari hat lainnn dah oii! ๐Ÿ˜˜ haa sooooo yang ada masalah wanita tu pinklady bantu hilangkan masalah tu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ and . yang takda masalah pinklady cuba mantapkan lagi aset tu tau ๐Ÿ˜˜ . Siapa taknak cantik kan ? semua orang nak cantik admin pun nak cantik lgi kalau boleh hehehehe๐Ÿ™ˆ๐Ÿ’• . jangan risau anak dara mak dara tok dara semua boleh amalkan PINKLADY BODY PERFECTION ni tau !๐Ÿ˜˜ so jom sama sama grab dekat sis sorang sebotol sebab kalau makan sebotol mesti nak grab lagi ๐Ÿ˜ sis taktipu yerrrrr trust me PINKLADY memang superbbbbb !๐Ÿ˜ berminat ? whatapps sis ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ "PL" KE 01161631269 #pinklady #pinkladymurah #pinkladycapsule #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladytestimoni #pinkladybodyperfection #kualalumpur #rayalagi #perlisdarulsunnah #malaysia #bazarpaknil #uum #uitm #cantikcantiksemua #mengancambrooo #mengapabayarlebih #sis #sispakaisisshare #sispakaisisjual
๐ŸŒทLG Geneva watch ๐ŸŒท . Color : black, white, Size : kaca 50sen syiling lama . โœ…KALIS AIR โœ…FREE BATERI JAM (SPARE) . READY STOCK FREE POSTAGE ............................................. ๐ŸŒธ FIRST PAY, FIRST SERVE ๐ŸŒธ . HOW TO ORDER ? Name : Item : Quantity : . SEND TO ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . . . WHATSAPP/TELEGRAM 011.1141.6417 . #efnashop #instashop #kedaionline #instamood #instagramhub #like4like #sayajualmurah #bazarpaknil #ootd #hargaborong #lakukeras #hotselling #trustedseller #jualanmurah #muslimahattiremalaysia #bazarmurah #moodrepublik2018 #ukm #upm #usim #vsco #vscom #kasutmurahmalaysia #vansmalaysia #jamtanganmurah #jamwanitamurah #bosskur #jamtanganmalaysia #gredaa
9019# LAYER DRESS MATERIAL : COMO CREPE SHOULDER : 15.5 " BUST : 39 '' MAX WAIST : 32 "- 36 '' MAX HIP : 44" MAX ARMHOLE: 9 '' SLEEVE : 22'' LENGTH : 140CM Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture. PRICE Rm 70 ( Tidak termasuk belt ) Rm 73 ( termasuk belt) . POSTAGE RM10SM/12SS For oder skrin short & klik wasap.my/601127257541 #bajukurung #blousecantik #fashionmuslimah #simanisayu #igshop #likse4likse #murahmeriah #noryn #songket #terkini #layerdress #peplumexclusive #kurungmoden #baju2018 #blouselabuh #bazarpaknil #sayajual #elegant #pujaanhatikanda #intrendshoptermurah
NAK KULIT CANTIK SIHAT BERSERI? Masker Kunyit Herbal Ajaib sekali pakai jadi ketagih. Berkali pakai, kulit bersih. Beauty on your way. Eh? Eh? MASKER KUNYIT HERBAL AJAIB AMS RM18 jer. ๐Ÿ’ฏ ORGANIC SEMULAJADI. Dari bahan terpilih berkualiti tinggi. โœ… KKM. Tanpa was-was, pilihlah Masker Kunyit Herbal Ajaib AMS. Love love love Masker Kunyit Herbal Ajaib AMS Tak kenal maka tak cinta. Your Trusted Kakak Seller yang Mesra +6010-2331902 / click link at bio #maskerkunyitherbal #maskerherbal #maskerkunyitannahmardhiah #herbal #organic #natural #annahmardiahskincare #teamatennijah #flawless #bazarpaknil #ruangniagahanania #dropshipwantedseluruhmalaysia #dropshipmalaysiawanted #agentneeded #melaka #melakapeople #melakaplace #anakmelaka #palong #negerisembilan #melakadelivery #memikatmatahatisuami
๐ŸŒทLG Geneva watch ๐ŸŒท . Color : black, white, Size : kaca 50sen syiling lama . โœ…KALIS AIR โœ…FREE BATERI JAM (SPARE) . READY STOCK FREE POSTAGE ............................................. ๐ŸŒธ FIRST PAY, FIRST SERVE ๐ŸŒธ . HOW TO ORDER ? Name : Item : Quantity : . SEND TO ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . . . WHATSAPP/TELEGRAM 011.1141.6417 . #efnashop #instashop #kedaionline #instamood #instagramhub #like4like #sayajualmurah #bazarpaknil #ootd #hargaborong #lakukeras #hotselling #trustedseller #jualanmurah #muslimahattiremalaysia #bazarmurah #moodrepublik2018 #ukm #upm #usim #vsco #vscom #kasutmurahmalaysia #vansmalaysia #jamtanganmurah #jamwanitamurah #bosskur #jamtanganmalaysia #gredaa
Jam Gshck Mat Motor Harga - Rm 60 Free pos semenanjung Sabah sarawak tambah Rm 5 Warranty 1 bulan Dm atau Wassap โˆš 01120590453 โˆš 01120590453 โˆš 01120590453 #jammurah #loffatah #sethantaran #copyori #jamlelong #tudungmurah #toasties #nfdp #teammalaysia #sayajual #kakibola #kamiteammalaysia #igreviewmurah #sayajualonline #malaysiapower #sayajualmurah #paidreviewmalaysia #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazarpaknil
Alhamdulillah, customer feedback . Yg masih mencari beg, bleh whtsapp. Pasti puas hati. InsyaAllah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 0126712170 ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 0126712170 ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 0126712170 . #visitmyig #bazarpaknil #instashop #igshop #sayajualbeg #sayajualdeuter #bagdeuter #begcamping #begmurah #deutermalaysia #deutermurah #karrimormurah #kembara #kakitravel #travelbag #brogahills #pelancongan #universiti #hargamurah #hargapromosi #jualanbegmurah #promosimurah #deutervietnam #swapreviewigmalaysia #pouchbag #deutervietnam #backpakersmalaysia
"mengapa bayar lebih kalau dah ada satu yang terbaik dan membantu ? " . Jangan whatapps kalau sis taknak cantik sebab apa ? sebab yang whatapps sis semuanya gilakan kecantikkan ๐Ÿ˜ . yang ada masalah wanita tu jangan takut nak mencuba produk ni sebab memang memang membantu anda ๐Ÿ˜ admin cosume pinklady memang betul betul superbb and menjadi berbanding produk lain ! admin tak cari hat lainnn dah oii! ๐Ÿ˜˜ haa sooooo yang ada masalah wanita tu pinklady bantu hilangkan masalah tu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ and . yang takda masalah pinklady cuba mantapkan lagi aset tu tau ๐Ÿ˜˜ . Siapa taknak cantik kan ? semua orang nak cantik admin pun nak cantik lgi kalau boleh hehehehe๐Ÿ™ˆ๐Ÿ’• . jangan risau anak dara mak dara tok dara semua boleh amalkan PINKLADY BODY PERFECTION ni tau !๐Ÿ˜˜ so jom sama sama grab dekat sis sorang sebotol sebab kalau makan sebotol mesti nak grab lagi ๐Ÿ˜ sis taktipu yerrrrr trust me PINKLADY memang superbbbbb !๐Ÿ˜ berminat ? whatapps sis ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ "PL" KE 01161631269 #pinklady #pinkladymurah #pinkladycapsule #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladytestimoni #pinkladybodyperfection #kualalumpur #rayalagi #perlisdarulsunnah #malaysia #bazarpaknil #uum #uitm #cantikcantiksemua #mengancambrooo #mengapabayarlebih #sis #sispakaisisshare #sispakaisisjual
๐ŸŒทLG Geneva watch ๐ŸŒท . Color : black, white, Size : kaca 50sen syiling lama . โœ…KALIS AIR โœ…FREE BATERI JAM (SPARE) . READY STOCK FREE POSTAGE ............................................. ๐ŸŒธ FIRST PAY, FIRST SERVE ๐ŸŒธ . HOW TO ORDER ? Name : Item : Quantity : . SEND TO ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . . . WHATSAPP/TELEGRAM 011.1141.6417 . #efnashop #instashop #kedaionline #instamood #instagramhub #like4like #sayajualmurah #bazarpaknil #ootd #hargaborong #lakukeras #hotselling #trustedseller #jualanmurah #muslimahattiremalaysia #bazarmurah #moodrepublik2018 #ukm #upm #usim #vsco #vscom #kasutmurahmalaysia #vansmalaysia #jamtanganmurah #jamwanitamurah #bosskur #jamtanganmalaysia #gredaa
Jam Gshck Mat Motor Harga - Rm 60 Free pos semenanjung Sabah sarawak tambah Rm 5 Warranty 1 bulan Dm atau Wassap โˆš 01120590453 โˆš 01120590453 โˆš 01120590453 #jammurah #loffatah #sethantaran #copyori #jamlelong #tudungmurah #toasties #nfdp #teammalaysia #sayajual #kakibola #kamiteammalaysia #igreviewmurah #sayajualonline #malaysiapower #sayajualmurah #paidreviewmalaysia #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazarpaknil
Jam Gshck Mat Motor Harga - Rm 60 Free pos semenanjung Sabah sarawak tambah Rm 5 Warranty 1 bulan Dm atau Wassap โˆš 01120590453 โˆš 01120590453 โˆš 01120590453 #jammurah #loffatah #sethantaran #copyori #jamlelong #tudungmurah #toasties #nfdp #teammalaysia #sayajual #kakibola #kamiteammalaysia #igreviewmurah #sayajualonline #malaysiapower #sayajualmurah #paidreviewmalaysia #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazarpaknil
NAK KULIT CANTIK SIHAT BERSERI? Masker Kunyit Herbal Ajaib sekali pakai jadi ketagih. Berkali pakai, kulit bersih. Beauty on your way. Eh? Eh? MASKER KUNYIT HERBAL AJAIB AMS RM18 jer. ๐Ÿ’ฏ ORGANIC SEMULAJADI. Dari bahan terpilih berkualiti tinggi. โœ… KKM. Tanpa was-was, pilihlah Masker Kunyit Herbal Ajaib AMS. Love love love Masker Kunyit Herbal Ajaib AMS Tak kenal maka tak cinta. Your Trusted Kakak Seller yang Mesra +6010-2331902 / click link at bio #maskerkunyitherbal #maskerherbal #maskerkunyitannahmardhiah #herbal #organic #natural #annahmardiahskincare #teamatennijah #flawless #bazarpaknil #ruangniagahanania #dropshipwantedseluruhmalaysia #dropshipmalaysiawanted #agentneeded #melaka #melakapeople #melakaplace #anakmelaka #palong #negerisembilan #melakadelivery #memikatmatahatisuami
Jam Gshck Mat Motor Harga - Rm 60 Free pos semenanjung Sabah sarawak tambah Rm 5 Warranty 1 bulan Dm atau Wassap โˆš 01120590453 โˆš 01120590453 โˆš 01120590453 #jammurah #loffatah #sethantaran #copyori #jamlelong #tudungmurah #toasties #nfdp #teammalaysia #sayajual #kakibola #kamiteammalaysia #igreviewmurah #sayajualonline #malaysiapower #sayajualmurah #paidreviewmalaysia #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazarpaknil
WHAT OUR CUSTOMER SAY! Thank You for the support. Code | PN 14 Peanut Candy (3 pcs) | RM 3.80 500 pcs & above | RM Quantity discount available - Order | 0109392440 (W'App) - โš ๏ธ | ALL product images belong to us. Stealing or reposting our product images for selling purpose or own banefit are WRONG! - #sayajualmurah #doorgift #doorgiftmurah #sayajualdoorgift #sayajualonline #doorgiftkahwin #doorgiftideas #doorgiftunik #bazarpaknil #wedding #weddingfavor #doorgiftbajet #love #engagement #sgwedding #botolmurah #lokalah #pengantinsg #nikah #tunang #bridetobe #kerjakahwin #malaywedding #cenderahati #feedback #doorgiftjohor #doorgiftselangor #thankyou #doorgiftexclusive #peanutcandy
Jam Gshck Mat Motor Harga - Rm 60 Free pos semenanjung Sabah sarawak tambah Rm 5 Warranty 1 bulan Dm atau Wassap โˆš 01120590453 โˆš 01120590453 โˆš 01120590453 #jammurah #loffatah #sethantaran #copyori #jamlelong #tudungmurah #toasties #nfdp #teammalaysia #sayajual #kakibola #kamiteammalaysia #igreviewmurah #sayajualonline #malaysiapower #sayajualmurah #paidreviewmalaysia #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazarpaknil
Mata dah tak panda ๐Ÿผ๐Ÿผ๐Ÿผ Yeayyyy . Price : RM48.00 (exclude pos) ๐Ÿ“Œ READY STOCK . ๐Ÿš€ COD : Cheras - Balakong - Bandar Tun Hussein Onn - Alam Damai - Taman Maluri- Ampang . ๐ŸŽ POS SELURUH MALAYSIA . Nak order sila pm/dm atau whatsapp ๐Ÿ“ฑ 0126493885 Nak senang tekan je link kt bio ๐Ÿ˜˜ . #codcheras #codbtho #codmaluri #syokmascara #mascarabest #codalamdamai #codampang #codbalakong #codsungailong #bazarpaknil #makeupviral #mascarabarbie
๐Ÿ’„LIP BALM๐Ÿ’„ . Ada yang tanya apa beza tiga - tiga lip balm ni. Ringkasnya, ketiga-tiga lip balm diformulasikan untuk melembapkan bibir di samping memberi kesegaran seolah-olah menanam lavender, Cinnamon(kayu manis) dan Grapefruit di tepi bibir. Ikutlah jenis mana yang dipakai. Bezanya cuma, . ๐Ÿ“ŒCinnamint Lip Balm Terkandung minyak pati tulen Cinnamon Bark dan Peppermint, yang membantu mengelakkan dehidrasi kulit seterusnya membuatkan bibir lembut dan halus. . ๐Ÿ“ŒLavender Lip Balm Dengan gabungan minyak pati Lavender, minyak jojoba yang melembapkan, dan Vitamin E, lip balm ni sangat-sangat recommended bagi melegakan masalah bibir kering yang teruk. . ๐Ÿ“ŒGrapefruit Lip Balm Diformulasikan dengan minyak pati Grapefruit, minyak biji goji (wolfberry seed oil), dan antioksidan. Mampu memberi kesegaran dan kelembapan dan mengelakkan bibir kering. . #younglivingmalaysia #younglivingkualalumpur #younglivingmurah #bazarpaknil #younglivingkl #younglivingbangsar #OhanaOilers . . ๐Ÿ’‹ Yana ๐Ÿƒ YLEO Independent Dist. ๐Ÿ“ฒ 0187764997 ๐Ÿ†”13839803 IG: @yleoby_yana ๐Ÿคhttps://bit.ly/1oq8ksI . ๐Ÿ‘‡๐ŸผFast Respone๐Ÿ‘‡๐Ÿผ www.wasap.my/+60187764997
Siapa nak cantik, ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ Siapa nak seksi depan suami, ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ Siapa nak montok sebelah suami, ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ Siapa nak melentik mungil dengan suami, ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ . Jangan takut โ—โ—โ— . Jangan gusar โ—โ—โ— . PINKLADY punca anda CANTIK, SEKSI, MONTOK, MELENTIK, MUNGIL, BERGETAH ala Mariah Carey ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . Tak payah sapu โŒโŒ . Tak payah koyak sachets โŒโŒ . Tak payah kemam โŒโŒ . Buka mulut, telan 2 biji cukup bagi PERFECT ๐Ÿ’ฏ% dari hujung rambut sampai kaki meletopzzzzz โ—โ—โ— . Tak caya? Hmm tunggu la kat situ tengok je orang lain berjaya dengan Pink Lady๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ . Whatsap Sis Wanna SEKARANG ye www.wasap.my/60175060079/NakPinkladyOriHQ . #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq ย  #asetmantap #bodymantop #fitness #bustup #dropship10K #bazarpaknil #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #mantap #bodygoals ย  #malaysiaboleh
NAK KULIT CANTIK SIHAT BERSERI? Masker Kunyit Herbal Ajaib sekali pakai jadi ketagih. Berkali pakai, kulit bersih. Beauty on your way. Eh? Eh? MASKER KUNYIT HERBAL AJAIB AMS RM18 jer. ๐Ÿ’ฏ ORGANIC SEMULAJADI. Dari bahan terpilih berkualiti tinggi. โœ… KKM. Tanpa was-was, pilihlah Masker Kunyit Herbal Ajaib AMS. Love love love Masker Kunyit Herbal Ajaib AMS Tak kenal maka tak cinta. Your Trusted Kakak Seller yang Mesra +6010-2331902 / click link at bio #maskerkunyitherbal #maskerherbal #maskerkunyitannahmardhiah #herbal #organic #natural #annahmardiahskincare #teamatennijah #flawless #bazarpaknil #ruangniagahanania #dropshipwantedseluruhmalaysia #dropshipmalaysiawanted #agentneeded #melaka #melakapeople #melakaplace #anakmelaka #palong #negerisembilan #melakadelivery #memikatmatahatisuami
Siapa nak cantik, ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ Siapa nak seksi depan suami, ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ Siapa nak montok sebelah suami, ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ Siapa nak melentik mungil dengan suami, ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ . Jangan takut โ—โ—โ— . Jangan gusar โ—โ—โ— . PINKLADY punca anda CANTIK, SEKSI, MONTOK, MELENTIK, MUNGIL, BERGETAH ala Mariah Carey ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . Tak payah sapu โŒโŒ . Tak payah koyak sachets โŒโŒ . Tak payah kemam โŒโŒ . Buka mulut, telan 2 biji cukup bagi PERFECT ๐Ÿ’ฏ% dari hujung rambut sampai kaki meletopzzzzz โ—โ—โ— . Tak caya? Hmm tunggu la kat situ tengok je orang lain berjaya dengan Pink Lady๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ . Whatsap Sis Wanna SEKARANG ye www.wasap.my/60175060079/NakPinkladyOriHQ . #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq ย  #asetmantap #bodymantop #fitness #bustup #dropship10K #bazarpaknil #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #mantap #bodygoals ย  #malaysiaboleh
Siapa nak cantik, ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ Siapa nak seksi depan suami, ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ Siapa nak montok sebelah suami, ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ Siapa nak melentik mungil dengan suami, ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ . Jangan takut โ—โ—โ— . Jangan gusar โ—โ—โ— . PINKLADY punca anda CANTIK, SEKSI, MONTOK, MELENTIK, MUNGIL, BERGETAH ala Mariah Carey ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . Tak payah sapu โŒโŒ . Tak payah koyak sachets โŒโŒ . Tak payah kemam โŒโŒ . Buka mulut, telan 2 biji cukup bagi PERFECT ๐Ÿ’ฏ% dari hujung rambut sampai kaki meletopzzzzz โ—โ—โ— . Tak caya? Hmm tunggu la kat situ tengok je orang lain berjaya dengan Pink Lady๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ . Whatsap Sis Wanna SEKARANG ye www.wasap.my/60175060079/NakPinkladyOriHQ . #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq ย  #asetmantap #bodymantop #fitness #bustup #dropship10K #bazarpaknil #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #mantap #bodygoals ย  #malaysiaboleh
Harga OFFER sampai Tahun ni sahaja 2018 ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ . SYUKUR AL-HAMDULILLAH, SIAP LAGI TEMPAHAN DARI CUSTOMER. CANTIKKAN KALAU ANAK2 PAKAI. LAGI2 X PAYAH RISAU BILA TERPUTUS ATAU HILANG ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ SIAPA YG TERJATUH HATI, NAK BUAT UNTUK DIRI SENDIRI @ SEBAGAI HADIAH ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ JOM PM AKAK YE ๐Ÿ˜˜ . ๐Ÿ“ฎ FREE POSTAGE . ๐ŸŒผ๐ŸŒผCARA SUBMIT ORDER๐ŸŒผ . ๐Ÿ“‘ BACA DETAIL/UKURAN ๐Ÿ“ธ SCREENSHOOT GAMBAR ๐Ÿ“ณ WHATSAPP 01112260716 UTK ORDER (FAST RESPOND) . ๐Ÿ“ ยฐSTOK ADA BAYAR TERUS. NO BOOKING,. SIAPA CEPAT, DIA DAPATยฐโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ . #hadiah #silverukirnama #ukirnamamurah #rantaileherukirnama #rantaisilver #ukirnamasilver925 #ukirnama916 #gelangbolehlaras #aksesorianak #gelangtanganukirnama #cincinukirnama #fashionstylist #ig_malaysia #bazarsale #bazarwanita #bazarlelaki #gelangkakiukirnama #subang #bangle #bazarpaknil #antingukirnama #loketukirnama #rantaiukirnama #rantailehersauh #rantaisauh
Alhamdulillah โœจ Kenapa Senang sangat kurus ni ๐Ÿ˜ญ . Hanya dengan kunyahยฒ OMC sahaja 6 hari dah lost 3 KG, Belum1 bottle lagi ๐Ÿ”ฅ WOW ๐Ÿ˜ . Tanpa diet, tanpa pantang dan tanpa bersenam uollsss boleh kurus, makan la ape sahaja ๐Ÿ˜‹ . ๐Ÿซ 1 Bottle OMC RM75 Tidak Termasuk Postage . Berminat? WhatsApp 0134293813 (Anna) . #Loveliee #LuvBabes #LUVLies #Asyaliee #ProdukViral #HelloPeachPlease #HPP #OhMyChocolate #OMC #HeyBePure #HBP #LovelieeEssentialsSerum #UbatJerawat #lovelieekedah #codkedah #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #produkkecantikan #produkkecantikkan
. ~DAISY 04 & 05~ Method of usage: jahit Harga : RM14.50 (5pcs) Min Order : 5pcs mengikut warna . . Apa tunggu lagi..jom order cepat cepat... Sementara stock masih ada!!! . CARA NAK ORDER: . ๐Ÿ“ฒ~> WHATSAPP http://www.wasap.my/6013-2533160 ๐Ÿ“ฒ~> WHATSAPP http://www.wasap.my/6013-2533160 ๐Ÿ“ฒ~> WHATSAPP http://www.wasap.my/6013-2533160 . #sayajualmanik #sayajualmurah2 #chunkybeadsmurah #chunkybeads #terlajaklaris #sale #beadshop #lacemalaysia #sayajualbeads #lacemurah #manikmurah #manikcantik #fabricglue #sayajualbeadsshawl #jahitmanik #bazarpaknil #muslimah #anggun #uitm #wanita #erezeki #terapiinstagram #bunga3d
Design Tora ๐Ÿ˜macam cntik mcm comel jer kan๐Ÿ˜ฑ . Nak ke nak ??๐Ÿคค๐Ÿ˜ . Design Tora ni memang awesome kan, dah mcm princess pon hado bila pakai nanti ๐Ÿ˜ . Sebelom habis stock,baik korang tekan link dibawah sekarang ๐Ÿ‘‡ ==> www.wasap.my/60196079845 . . #percuma #bawaldiamond #codmelaka #bawaldiamondmurah #bazarpaknil #bawalplain #bawal #bawallovers #bawalsenangbentuk #bawalcotton #scarffco #stokisscarffco #bawalswarovski #melakabutikvendor #codmasjidtanah #readystock #uitmlendu #codmelaka #codklebang #uitmbandar #micostbandarmelaka #utem #bawalmelaka #bawalviralmurah #casualstyle #intaiintaijengukjenguk #hospitalputra #hospitalpantai #carboothklebang #teamwaniies #scarffcowaniies
Serbuk buah dijadikan perasa semulajadi dalam bubur atau finger food anak anak Nak bancuh jd puree pun boleh Senang keje mommy kan๐Ÿ˜‰ #serbukbuah #babyfood #babyfoodpuchong #babyfoodsubang #babyfoodkinrara #babyfoodputraheights #bandarsaujanaputra #babycookies #sayajualbabyfood #bazarpaknil #babyfoodmurah #makananbayi #makanansihat ##foodporn #foodoftheday #foodforbaby
TESTIMONI ROYAL V ๐Ÿ”ป๐Ÿ”ป๐Ÿ”ป๐Ÿ”ป๐Ÿ”ป๐Ÿ”ป๐Ÿ”ป๐Ÿ”ป๐Ÿ”ป Wanita cantik dr Singapore akauntan yg kulitnya merahw jambu..hapy yg x terhingga syukurnya pd Allah asbab RV . Selepas umur saya 39 tahun tanda-tanda menapouse sudah kelihatan ...Haid saya jarang datang dan darahnya mula berkurangan dan warna cair.. . saya risau dan mencuba' Royal V selepas 6 bulan mengamalkan Royal V haid saya menjadi semakin banyak dan warnanya semakin pekat ( darah haid x ada bau..).. . Sangat saya teruja dapat berjumpa Puan Rozita secara live . saya ceritakan kepadanya macam mana muka saya sangat banyak jerawat pori-pori terbuka.. . Saya sangat berterima kasih pada bonda.. muka sy yg kusam berjerawat jadi sangat pinkish..The best produk sangat wuja pinkish dn RV.. . . Nak tau details lgโ“โ“ . Pm /WhatsApp skrg โคต๏ธ ๐Ÿ“ฒ0โƒฃ1โƒฃ1โƒฃ2โƒฃ7โƒฃ1โƒฃ6โƒฃ4โƒฃ3โƒฃ4โƒฃ2โƒฃ ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/601127164342/jrm . . ๐Ÿš˜COD AREA โคต๏ธโคต๏ธ . โญ•SHAH ALAM โญ•KLANG โญ•KOTA KEMUNING . ๐Ÿ“ฆ POSTAGE SETIAP HARI . #JamuRatuMalaya #jrmfeedback #jamuratumalayaonline #igers #jrm .official #igshopmalaysian #igshoponline #igshoppingonline #igs #bazaronline #bazaronlineshop #bazar #bazarpaknil #igermalaysia #sayajual #sayajualonline #sayajualsayapakai #jrm #viralmalaysia #kesihatan #wanitamalaysia #jamuratumalayaonline #jamuratumalaya_klang #sayajual #kurmadhuha #pengedarjrm #trustedseller #kurmadhuhajrm #royalv #royalvjrm #pengedarjamuratumalayaklang
Klubna adalah green coffe yg bgi kita kenyang, kawal selera makan. Minum 1sachet tiap pagi. Laleh pula jus detox yg diminum sblm tido , esok pagi bangun konpom flushh habis ๐Ÿ’ฉ Setiap pembelian 1 set klubna laleh akan dpt ๐Ÿ‘‡ Free shaker Free loket/subang emas viral #klubnalalehutara #klubnalalehtestimoni #kopikurusviral #klubnalalehhq #klubnalaleh #kopiviral #kuruskerengga #kuruscepat #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #ifdiet #omad #dietplan #diet #fattofit #fit #makeup #bazarpaknil #ketodiet #kopiklubna #kopiviral #kurus #detoxjuice #detox #dietdetox #dietcalori #detoxdrink #turunberatbadan
SERUM MURAH KUALITI TIP TOP๐ŸŽ‰๐Ÿ’‹ . โœ” ๏ธDapat hilangkan parut, blackheads โœ”๏ธ Dapat kurangkan jerawat, bintik hitam โœ”๏ธ Dapat kurangkan jeragat โœ”๏ธ Melembutkan kulit sama ada muka atau badan โœ”๏ธ Mengurangkan pigmentasi, whiteheads โœ”๏ธ awet muda dr usia sebenar . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg ) . Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute . #muaPaka #muaPantaiRemis #muaPapar #muaParitBuntar #muaParitRaja #muaPasirGudang #muaPasirMas #muaPekan #muaPekanNenas #muaPendang #muaPengkalanKubor #muaPengkalanKundang #muaPerai #muaPeringat #muaPermatangPauh #bazarpaknil #muaPetalingJaya #muaPokokSena #muaPontianKechil #muaPortDickson #muaPulauSebang #muaPutatan #muaRanau #muaRaub #muaRawang #muaSabak #muaSandakan #muaSarikei #muaSegamat #muaSekinchan
Jam Gshck Mat Motor Harga - Rm 60 Free pos semenanjung Sabah sarawak tambah Rm 5 Warranty 1 bulan Dm atau Wassap โˆš 01120590453 โˆš 01120590453 โˆš 01120590453 #jammurah #loffatah #sethantaran #copyori #jamlelong #tudungmurah #toasties #nfdp #teammalaysia #sayajual #kakibola #kamiteammalaysia #igreviewmurah #sayajualonline #malaysiapower #sayajualmurah #paidreviewmalaysia #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazarpaknil
Harga OFFER sampai Tahun ni sahaja 2018 ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ . SYUKUR AL-HAMDULILLAH, SIAP LAGI TEMPAHAN DARI CUSTOMER. CANTIKKAN KALAU ANAK2 PAKAI. LAGI2 X PAYAH RISAU BILA TERPUTUS ATAU HILANG ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ SIAPA YG TERJATUH HATI, NAK BUAT UNTUK DIRI SENDIRI @ SEBAGAI HADIAH ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ JOM PM AKAK YE ๐Ÿ˜˜ . ๐Ÿ“ฎ FREE POSTAGE . ๐ŸŒผ๐ŸŒผCARA SUBMIT ORDER๐ŸŒผ . ๐Ÿ“‘ BACA DETAIL/UKURAN ๐Ÿ“ธ SCREENSHOOT GAMBAR ๐Ÿ“ณ WHATSAPP 01112260716 UTK ORDER (FAST RESPOND) . ๐Ÿ“ ยฐSTOK ADA BAYAR TERUS. NO BOOKING,. SIAPA CEPAT, DIA DAPATยฐโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
New Design!!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . ๐Ÿ’•KOREAN SILK๐Ÿ’• . ๐Ÿ’ธ Harga (Takde Batu) : RM65 . ๐Ÿ’ธ Harga (Batu) : RM75 . ๐ŸŒนMaterial : Korean Silk . ๐ŸŒนWarna-warna pastel . ๐ŸŒน Bidang 45 (4 mtr sepasang) . ๐ŸŒนReady stock . ๐ŸŒนKain lembut, sejuk & selesa . ๐ŸŒนSangat berkualiti & Cantik sesangat . ๐ŸŒนSenang gosok . ๐Ÿ”–TAKE NOTE : Warna kain mungkin sedikit berbeza disebabkan faktor pengcahayaan @ HP masing-masing. . Jika berminat jgn segan-segan utk DM/Whatsapp Layla yer ๐Ÿ˜‰ . Click biolink to order @jelitascarf_by_layla @jelitascarf_by_layla @jelitascarf_by_layla . #kainpasangmurah #kainpasangcantik #kainpasangterkini #kainpasangraya #kainpasang2019 #kainpasangsongket #kainpasangbatu #kainpasangbatik #bajusekolah #bazarpaknil #seriburindu
CANTIKNYA MINI DHIRA NI!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆMINI DHIRA YANG SANGATย  EXCLUSIVE di Datangkan dengan colour baru !! Kamiย  Tampilkan Kelainan & Warna2 CUN & GOJESS , Confirm Anda Jatuh Hati Dengan Design SIMPLE & ELEGENT . โš ๏ธSTOCK SANGAT2 LIMITED โš ๏ธ . โžฟDesign yang EXCLUSIVE โžฟMaterial Pearl skin Gred AAA +Valentino Jacquard Cotton โžฟJenis Kain Lembut dan Beralun serta SEJUK โžฟWarna Yang Menawan & Memukau โžฟDesign kurung moden โžฟLabuh Menutupi Punggung โžฟCutting moden Berdutt Belakang dan tak ketat โžฟZip belakang baju โžฟJenis Kain Duyung โžฟPinggang Bergetah Kiri & Kanan โžฟZip Kain Sebelah Kiri โžฟSaizย  S M L XL XXL โžฟReady stock . ๐ŸŒน Sangat-sangat EXCLUSIVE LIMITED EDITION๐ŸŒน . โœ… sejuk & selesa dipakai โœ… Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur โœ… Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian โœ… Tampil Anggun & Elegant Dengan Design yang Simple . P/S : ๐Ÿ“CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM SAIZ YANG ANDA MAHU KEHABISAN! ๐Ÿ“ADA SEDIKIT PERBEZAAN 5% HINGGA 10% DARI WARNA ASAL ATAS FAKTOR PERCAHAYAAN.. ๐Ÿ“SILA UKUR DAHULU SEBELUM BUAT PEMBELIAN!!! . ๐Ÿ”ตHARGA๐Ÿ”ต RM120SM RM125SS FREE POSTAGE . ๐Ÿ”บBOOKING WITH FULL PAYMENT ONLY๐Ÿ”บ . whatsapp 0133863371 atau klik link di bio . #bajukurung #bajukurungmurah #kurungmoden #kurungmodenmurah #kurungmodencorak #kurungmodensongket #bajumurah #baju #kurungsongket #kurungsongketmurah #sayajual #bazarpaknil #murah #kurungmodensongketmurah #kurungmodencorakmurah #murahmalaysia #bajukurungcorak #bajukurungcorakmurah #kurungmurah #kurungcorak #kurungcorakmurah #bridesmaid #bajubridesmaid #bajukenduri #koleksi2018 #cikgusekolah . (iman)
Suka dengan combo ini? Get these orange colour #MWGrabbers_minisquare and #appleshapedsaucedish for only RM 35.00 per set. 1 set available only #MWGrabbers_minisquare Maxwell&Williams 4.5 cm height x 9.5 cm diameter Material : First Quality stoneware Colour available : Orange Oven, freezer and microwave safe We ship worldwide #maxwellwilliams #sayajualhomewarescantik #sayajualpinggan #sayajual #gsrn01 #putrajaya #bazarpaknil #stoneware #piring #kitchen #ware #deco #deko #inspo #pinggan #bake #ramekin #passion4interior #dapur #nettbutikk #kelabbloggerbenashaari #dinner
Siapa nak cantik, ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ Siapa nak seksi depan suami, ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ Siapa nak montok sebelah suami, ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ Siapa nak melentik mungil dengan suami, ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ . Jangan takut โ—โ—โ— . Jangan gusar โ—โ—โ— . PINKLADY punca anda CANTIK, SEKSI, MONTOK, MELENTIK, MUNGIL, BERGETAH ala Mariah Carey ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . Tak payah sapu โŒโŒ . Tak payah koyak sachets โŒโŒ . Tak payah kemam โŒโŒ . Buka mulut, telan 2 biji cukup bagi PERFECT ๐Ÿ’ฏ% dari hujung rambut sampai kaki meletopzzzzz โ—โ—โ— . Tak caya? Hmm tunggu la kat situ tengok je orang lain berjaya dengan Pink Lady๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ . Whatsap Sis Wanna SEKARANG ye www.wasap.my/60175060079/NakPinkladyOriHQ . #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq ย  #asetmantap #bodymantop #fitness #bustup #dropship10K #bazarpaknil #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #mantap #bodygoals ย  #malaysiaboleh
๐Ÿฆ‹ BLOUSE MELORA 3.0 ๐Ÿฆ‹ . BLOUSE MELORA yang menggetarkan jiwa kini dilancarkanโคโค . ๐ŸŒธ Material premium crepe, lembut beralun, mudah di gosok, selesa di pakai seharian. . ๐ŸŒธ Nursing dan wudhu friendly dengan zip sorok. . ๐ŸŒธ Poket sorok di kanan baju . ๐ŸŒธ Rekaan kombinasi 2 warna dengan 2 layer, diserikan dengan kemasan butang salut dijahit kemas . ๐ŸŒธ Saiz S hingga 3XL , 8 pilihan warna menawan hati. . ๐ŸŽ€ Harga RM69SM / RM74SS . ๐Ÿ”– untuk order wasap 012-6783955 @ klik link dibio . #geroboksyazahra #muslimahelite #dropshipmuslimahelite #melora #blousemelora #melorablouse #blouse #blouseplain #blousecantik #blousemurah #melora3 #jubah2layer #bazarpaknil #blousecun
๐Ÿฆ‹ BLOUSE MELORA 3.0 ๐Ÿฆ‹ . BLOUSE MELORA yang menggetarkan jiwa kini dilancarkanโคโค . ๐ŸŒธ Material premium crepe, lembut beralun, mudah di gosok, selesa di pakai seharian. . ๐ŸŒธ Nursing dan wudhu friendly dengan zip sorok. . ๐ŸŒธ Poket sorok di kanan baju . ๐ŸŒธ Rekaan kombinasi 2 warna dengan 2 layer, diserikan dengan kemasan butang salut dijahit kemas . ๐ŸŒธ Saiz S hingga 3XL , 8 pilihan warna menawan hati. . ๐ŸŽ€ Harga RM69SM / RM74SS . ๐Ÿ”– untuk order wasap 012-6783955 @ klik link dibio . #geroboksyazahra #muslimahelite #dropshipmuslimahelite #melora #blousemelora #melorablouse #blouse #blouseplain #blousecantik #blousemurah #melora3 #jubah2layer #bazarpaknil #blousecun
๐Ÿฆ‹ BLOUSE MELORA 3.0 ๐Ÿฆ‹ . BLOUSE MELORA yang menggetarkan jiwa kini dilancarkanโคโค . ๐ŸŒธ Material premium crepe, lembut beralun, mudah di gosok, selesa di pakai seharian. . ๐ŸŒธ Nursing dan wudhu friendly dengan zip sorok. . ๐ŸŒธ Poket sorok di kanan baju . ๐ŸŒธ Rekaan kombinasi 2 warna dengan 2 layer, diserikan dengan kemasan butang salut dijahit kemas . ๐ŸŒธ Saiz S hingga 3XL , 8 pilihan warna menawan hati. . ๐ŸŽ€ Harga RM69SM / RM74SS . ๐Ÿ”– untuk order wasap 012-6783955 @ klik link dibio . #geroboksyazahra #muslimahelite #dropshipmuslimahelite #melora #blousemelora #melorablouse #blouse #blouseplain #blousecantik #blousemurah #melora3 #jubah2layer #bazarpaknil #blousecun
Siapa nak cantik, ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ Siapa nak seksi depan suami, ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ Siapa nak montok sebelah suami, ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ Siapa nak melentik mungil dengan suami, ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ . Jangan takut โ—โ—โ— . Jangan gusar โ—โ—โ— . PINKLADY punca anda CANTIK, SEKSI, MONTOK, MELENTIK, MUNGIL, BERGETAH ala Mariah Carey ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . Tak payah sapu โŒโŒ . Tak payah koyak sachets โŒโŒ . Tak payah kemam โŒโŒ . Buka mulut, telan 2 biji cukup bagi PERFECT ๐Ÿ’ฏ% dari hujung rambut sampai kaki meletopzzzzz โ—โ—โ— . Tak caya? Hmm tunggu la kat situ tengok je orang lain berjaya dengan Pink Lady๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ . Whatsap Sis Wanna SEKARANG ye www.wasap.my/60175060079/NakPinkladyOriHQ . #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq ย  #asetmantap #bodymantop #fitness #bustup #dropship10K #bazarpaknil #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #mantap #bodygoals ย  #malaysiaboleh
๐Ÿฆ‹ BLOUSE MELORA 3.0 ๐Ÿฆ‹ . BLOUSE MELORA yang menggetarkan jiwa kini dilancarkanโคโค . ๐ŸŒธ Material premium crepe, lembut beralun, mudah di gosok, selesa di pakai seharian. . ๐ŸŒธ Nursing dan wudhu friendly dengan zip sorok. . ๐ŸŒธ Poket sorok di kanan baju . ๐ŸŒธ Rekaan kombinasi 2 warna dengan 2 layer, diserikan dengan kemasan butang salut dijahit kemas . ๐ŸŒธ Saiz S hingga 3XL , 8 pilihan warna menawan hati. . ๐ŸŽ€ Harga RM69SM / RM74SS . ๐Ÿ”– untuk order wasap 012-6783955 @ klik link dibio . #geroboksyazahra #muslimahelite #dropshipmuslimahelite #melora #blousemelora #melorablouse #blouse #blouseplain #blousecantik #blousemurah #melora3 #jubah2layer #bazarpaknil #blousecun
๐Ÿฆ‹ BLOUSE MELORA 3.0 ๐Ÿฆ‹ . BLOUSE MELORA yang menggetarkan jiwa kini dilancarkanโคโค . ๐ŸŒธ Material premium crepe, lembut beralun, mudah di gosok, selesa di pakai seharian. . ๐ŸŒธ Nursing dan wudhu friendly dengan zip sorok. . ๐ŸŒธ Poket sorok di kanan baju . ๐ŸŒธ Rekaan kombinasi 2 warna dengan 2 layer, diserikan dengan kemasan butang salut dijahit kemas . ๐ŸŒธ Saiz S hingga 3XL , 8 pilihan warna menawan hati. . ๐ŸŽ€ Harga RM69SM / RM74SS . ๐Ÿ”– untuk order wasap 012-6783955 @ klik link dibio . #geroboksyazahra #muslimahelite #dropshipmuslimahelite #melora #blousemelora #melorablouse #blouse #blouseplain #blousecantik #blousemurah #melora3 #jubah2layer #bazarpaknil #blousecun
๐Ÿฆ‹ BLOUSE MELORA 3.0 ๐Ÿฆ‹ . BLOUSE MELORA yang menggetarkan jiwa kini dilancarkanโคโค . ๐ŸŒธ Material premium crepe, lembut beralun, mudah di gosok, selesa di pakai seharian. . ๐ŸŒธ Nursing dan wudhu friendly dengan zip sorok. . ๐ŸŒธ Poket sorok di kanan baju . ๐ŸŒธ Rekaan kombinasi 2 warna dengan 2 layer, diserikan dengan kemasan butang salut dijahit kemas . ๐ŸŒธ Saiz S hingga 3XL , 8 pilihan warna menawan hati. . ๐ŸŽ€ Harga RM69SM / RM74SS . ๐Ÿ”– untuk order wasap 012-6783955 @ klik link dibio . #geroboksyazahra #muslimahelite #dropshipmuslimahelite #melora #blousemelora #melorablouse #blouse #blouseplain #blousecantik #blousemurah #melora3 #jubah2layer #bazarpaknil #blousecun
๐Ÿฆ‹ BLOUSE MELORA 3.0 ๐Ÿฆ‹ . BLOUSE MELORA yang menggetarkan jiwa kini dilancarkanโคโค . ๐ŸŒธ Material premium crepe, lembut beralun, mudah di gosok, selesa di pakai seharian. . ๐ŸŒธ Nursing dan wudhu friendly dengan zip sorok. . ๐ŸŒธ Poket sorok di kanan baju . ๐ŸŒธ Rekaan kombinasi 2 warna dengan 2 layer, diserikan dengan kemasan butang salut dijahit kemas . ๐ŸŒธ Saiz S hingga 3XL , 8 pilihan warna menawan hati. . ๐ŸŽ€ Harga RM69SM / RM74SS . ๐Ÿ”– untuk order wasap 012-6783955 @ klik link dibio . #geroboksyazahra #muslimahelite #dropshipmuslimahelite #melora #blousemelora #melorablouse #blouse #blouseplain #blousecantik #blousemurah #melora3 #jubah2layer #bazarpaknil #blousecun
Siapa nak cantik, ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ Siapa nak seksi depan suami, ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ Siapa nak montok sebelah suami, ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ Siapa nak melentik mungil dengan suami, ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ . Jangan takut โ—โ—โ— . Jangan gusar โ—โ—โ— . PINKLADY punca anda CANTIK, SEKSI, MONTOK, MELENTIK, MUNGIL, BERGETAH ala Mariah Carey ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . Tak payah sapu โŒโŒ . Tak payah koyak sachets โŒโŒ . Tak payah kemam โŒโŒ . Buka mulut, telan 2 biji cukup bagi PERFECT ๐Ÿ’ฏ% dari hujung rambut sampai kaki meletopzzzzz โ—โ—โ— . Tak caya? Hmm tunggu la kat situ tengok je orang lain berjaya dengan Pink Lady๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ . Whatsap Sis Wanna SEKARANG ye www.wasap.my/60175060079/NakPinkladyOriHQ . #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq ย  #asetmantap #bodymantop #fitness #bustup #dropship10K #bazarpaknil #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #mantap #bodygoals ย  #malaysiaboleh
Nak kurus tanpa sengaja? OMC la jawapannya ๐Ÿ˜š . โŒDiet โŒPantang โŒBersenam . โœ”Makan seperti biasa โœ”Hidup seperti biasa โœ”Perubahan Luar Biasa . Result boleh nampak hanya dgn kunyahยฒ 2 tablet OMC je ๐Ÿ˜‹ Make sure kunyahยฒ before heavy meal ye uollsss ๐Ÿ˜‰ Barulah boleh nmpk lemakยฒ cari dalam toilet bowl ๐Ÿ™Š . ๐Ÿซ 1 Bottle OMC RM75 Tidak Termasuk Postage . Berminat? WhatsApp 0134293813 (Anna) . #Loveliee #LuvBabes #LUVLies #Asyaliee #ProdukViral #HelloPeachPlease #HPP #OhMyChocolate #OMC #HeyBePure #HBP #LovelieeEssentialsSerum #UbatJerawat #lovelieekedah #codkedah #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #produkkecantikan #produkkecantikkan
๐ŸฏJUSTOKMAA๐Ÿฏ . . ๐ŸฏFungsi: ๐Ÿ‹Mengawal kolestrol dalam badan ๐Ÿ‹Mengurangkan kolestrol ๐Ÿ‹Membakar lemak-lemak ๐Ÿ‹Mampu melancarkan peredaran darah ๐Ÿ‹Baik pulih saluran tersumbat ๐Ÿ‹Baik pulih tekanan darah ๐Ÿ‹Menurunkan berat badan ๐Ÿ‹Menambahkan tenaga . . Jom cuba amalkan minum #justokmaa . Hanya click link di bio atau whatsapp 01116952941 ๐Ÿ˜„ . . #khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan #tekanlike #tekan #like #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop
Testimoni Royal V ๐Ÿ”ป๐Ÿ”ป๐Ÿ”ป๐Ÿ”ป๐Ÿ”ป๐Ÿ”ป๐Ÿ”ป๐Ÿ”ป๐Ÿ”ป Jangan xpercaya Allah izin kan RV ni ramai yg puji kesannya ya ibu 65 tahun pun segar dn ada yg dtg haid balik lepas makan RV..!! . Kalau wanita menapos kering masa nk canpur suami x payah stress kesakitan tak payah risau pakai gel2 bagai . makan Makan RV dalaman sihat otak tenang , masa campur dgn suami paling selesa xrasa menapos pun ...!!....sbb berair balik..!!..Pyudara pun makin mengeras xkecut sgt macam sebelumnya . Dengar APA PENGUNA SY KONGSIKAN NI ๐Ÿ”ป๐Ÿ”ป๐Ÿ”ป๐Ÿ”ป๐Ÿ”ป๐Ÿ”ป๐Ÿ”ป๐Ÿ”ป๐Ÿ”ป . Sakit dn xnak dgn suami sbb kering sgt..Badan lesu muka pucat..Lepas makan RV woww suami puji terkejut sgt sbb xpernah sekian lama ( dingin sama suami kini hangat disengat2 katanya) . Ada air byk tapi rasa pelik โ€œ sgt kuat cengkamannya duduk diam2 kat bawah rasa macam dia gerak2 grip sendiri..Masa sama suami lagi lah aktif miss V . ( bagus sgt RV ni .. xkan sama dan xda produk lain boleh lawan kesan baik macam ni pd badan wanita..bayangkan org tua pun makan berkesan sgt..kalu org muda lagi lah menjadi..komen penguna sy) . Rv semua menegang balik payudara..perut xlembik dn besar perut..Keputihan keluar banyaknya x tau nak cakap lah...tapi semua ni awal2 je sekarang dh bersih darah haid pun x da bau ..Ajaib betul..haaaaaaa bayangkan bagusnya RV..luar dalam bersih..!! . . Nak tau details lgโ“โ“ . Pm /WhatsApp skrg โคต๏ธ ๐Ÿ“ฒ0โƒฃ1โƒฃ1โƒฃ2โƒฃ7โƒฃ1โƒฃ6โƒฃ4โƒฃ3โƒฃ4โƒฃ2โƒฃ ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/601127164342/jrm . . ๐Ÿš˜COD AREA โคต๏ธโคต๏ธ . โญ•SHAH ALAM โญ•KLANG โญ•KOTA KEMUNING . ๐Ÿ“ฆ POSTAGE SETIAP HARI . #JamuRatuMalaya #jrmfeedback #jamuratumalayaonline #igers #jrm .official #igshopmalaysian #igshoponline #igshoppingonline #igs #bazaronline #bazaronlineshop #bazar #bazarpaknil #igermalaysia #sayajual #sayajualonline #sayajualsayapakai #jrm #viralmalaysia #kesihatan #wanitamalaysia #jamuratumalayaonline #jamuratumalaya_klang #sayajual #kurmadhuha #pengedarjrm #trustedseller #kurmadhuhajrm #royalv #royalvjrm #pengedarjamuratumalayaklang
New Design!!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . ๐Ÿ’•KOREAN SILK๐Ÿ’• . ๐Ÿ’ธ Harga (Takde Batu) : RM65 . ๐Ÿ’ธ Harga (Batu) : RM75 . ๐ŸŒนMaterial : Korean Silk . ๐ŸŒนWarna-warna pastel . ๐ŸŒน Bidang 45 (4 mtr sepasang) . ๐ŸŒนReady stock . ๐ŸŒนKain lembut, sejuk & selesa . ๐ŸŒนSangat berkualiti & Cantik sesangat . ๐ŸŒนSenang gosok . ๐Ÿ”–TAKE NOTE : Warna kain mungkin sedikit berbeza disebabkan faktor pengcahayaan @ HP masing-masing. . Jika berminat jgn segan-segan utk DM/Whatsapp Layla yer ๐Ÿ˜‰ . Click biolink to order @jelitascarf_by_layla @jelitascarf_by_layla @jelitascarf_by_layla . #kainpasangmurah #kainpasangcantik #kainpasangterkini #kainpasangraya #kainpasang2019 #kainpasangsongket #kainpasangbatu #kainpasangbatik #bajusekolah #bazarpaknil #seriburindu
Siapa nak cantik, ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ Siapa nak seksi depan suami, ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ Siapa nak montok sebelah suami, ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ Siapa nak melentik mungil dengan suami, ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ . Jangan takut โ—โ—โ— . Jangan gusar โ—โ—โ— . PINKLADY punca anda CANTIK, SEKSI, MONTOK, MELENTIK, MUNGIL, BERGETAH ala Mariah Carey ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . Tak payah sapu โŒโŒ . Tak payah koyak sachets โŒโŒ . Tak payah kemam โŒโŒ . Buka mulut, telan 2 biji cukup bagi PERFECT ๐Ÿ’ฏ% dari hujung rambut sampai kaki meletopzzzzz โ—โ—โ— . Tak caya? Hmm tunggu la kat situ tengok je orang lain berjaya dengan Pink Lady๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ . Whatsap Sis Wanna SEKARANG ye www.wasap.my/60175060079/NakPinkladyOriHQ . #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq ย  #asetmantap #bodymantop #fitness #bustup #dropship10K #bazarpaknil #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #mantap #bodygoals ย  #malaysiaboleh
Siapa nak cantik, ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ Siapa nak seksi depan suami, ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ Siapa nak montok sebelah suami, ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ Siapa nak melentik mungil dengan suami, ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ . Jangan takut โ—โ—โ— . Jangan gusar โ—โ—โ— . PINKLADY punca anda CANTIK, SEKSI, MONTOK, MELENTIK, MUNGIL, BERGETAH ala Mariah Carey ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . Tak payah sapu โŒโŒ . Tak payah koyak sachets โŒโŒ . Tak payah kemam โŒโŒ . Buka mulut, telan 2 biji cukup bagi PERFECT ๐Ÿ’ฏ% dari hujung rambut sampai kaki meletopzzzzz โ—โ—โ— . Tak caya? Hmm tunggu la kat situ tengok je orang lain berjaya dengan Pink Lady๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ . Whatsap Sis Wanna SEKARANG ye www.wasap.my/60175060079/NakPinkladyOriHQ . #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq ย  #asetmantap #bodymantop #fitness #bustup #dropship10K #bazarpaknil #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #mantap #bodygoals ย  #malaysiaboleh
Harga OFFER sampai Tahun ni sahaja 2018 ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ . SYUKUR AL-HAMDULILLAH, SIAP LAGI TEMPAHAN DARI CUSTOMER. CANTIKKAN KALAU ANAK2 PAKAI. LAGI2 X PAYAH RISAU BILA TERPUTUS ATAU HILANG ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ SIAPA YG TERJATUH HATI, NAK BUAT UNTUK DIRI SENDIRI @ SEBAGAI HADIAH ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ JOM PM AKAK YE ๐Ÿ˜˜ . ๐Ÿ“ฎ FREE POSTAGE . ๐ŸŒผ๐ŸŒผCARA SUBMIT ORDER๐ŸŒผ . ๐Ÿ“‘ BACA DETAIL/UKURAN ๐Ÿ“ธ SCREENSHOOT GAMBAR ๐Ÿ“ณ WHATSAPP 01112260716 UTK ORDER (FAST RESPOND) . ๐Ÿ“ ยฐSTOK ADA BAYAR TERUS. NO BOOKING,. SIAPA CEPAT, DIA DAPATยฐโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
โ€ผ๏ธMEGA SALES REVERIEโ€ผ๏ธ . Itโ€™s the time to shop till you drop, with massive discounts and offers! . Make sure do not miss this chance and grab your free items now! . Promo BUY 2 FREE 1 . Click link in bio to order โ€ผ๏ธ
Mak Aihhh... Adik manis buat hal lagi ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Mana nak cari bawal on point bila pakai.. Haa mana nak cari? Jgn peningยฒ Scarffco kan ada๐Ÿค— . Meh usyaยฒ colour availble dengan admin.. Mana tahu dapat free gift sempena YES ni ๐Ÿ˜˜ . Jangan malu jangan segan admin sedia membantu masalah hakakยฒ semua. Meh tekan link dibawah sekarang ๐Ÿ‘‡ ==> www.wasap.my/60196079845 . . #percuma #bawaldiamond #codmelaka #bawaldiamondmurah #bazarpaknil #bawalplain #bawal #bawallovers #bawalsenangbentuk #bawalcotton #scarffco #stokisscarffco #bawalswarovski #melakabutikvendor #codmasjidtanah #readystock #uitmlendu #codmelaka #codklebang #uitmbandar #micostbandarmelaka #utem #bawalmelaka #bawalviralmurah #casualstyle #intaiintaijengukjenguk #hospitalputra #hospitalpantai #carboothklebang #teamwaniies #scarffcowaniies
Bawal Charm Pearl pun on Year End Sale ? ๐Ÿ˜ . Yes betul tuu ladies, .. Rugi kalau korang tak risik sbb beli 2 helai akn dapat Free postage atau Free tudung sehelai.. Sangat Jimat tau ! Nk bergaya boleh tapi jgn boros.. . Orang yg rugi, selalunya yg bt keputusan lambat... . . #percuma #bawaldiamond #codmelaka #bawaldiamondmurah #bazarpaknil #bawalplain #bawal #bawallovers #bawalsenangbentuk #bawalcotton #scarffco #stokisscarffco #bawalswarovski #melakabutikvendor #codmasjidtanah #readystock #uitmlendu #codmelaka #codklebang #uitmbandar #micostbandarmelaka #utem #bawalmelaka #bawalviralmurah #casualstyle #intaiintaijengukjenguk #hospitalputra #hospitalpantai #carboothklebang #teamwaniies #scarffcowaniies
HERV ESSENCE 120 ML RM65 FREE POS 60ML RM35 . Berminat nak order? Print screen brg yg nak dipesan . Blh dm/whatsapp 0124957203 Malas save no tekan jer link ni www.wasap.my/+60124957203 . #sayajualmurah #kedaionlinemurah #igers #kosmetikmurah #fattahamin #amyrarosli #missfazura #shalicious #bazarpaknil #kedaimurah #trustedseller #sayapakaisayajual #cubremi #dexandra #meeraclegemstonebeauty #dyxy #kosmetikmurahmalaysia #herv #hervessence #hervessencemurah
next page →