#beautifulgirls

3,698,807 posts

Loading...
Disponible ❤ Talla (36 B o C) 🎀 #lencería #sexy #instaundies #sexybras #beautifulgirls #nice
Tak kisah lah makeup look apa pun kita pakai, heavy or natural makeup sekali pun, base makeup kena flawless. Baru makeup kita nampak cantik❗ . PRETTY CAKED FOUNDATION memang akan buat makeup uols flawless and glowing tau! Jerawat⁉️ Parut jerawat⁉️ takde hal lah❗ semua boleh cover❗😲 Dah lah high coverage tapi foundation ni very lightweight and breathable bila pakai! Rasa macam pakai bb cream je kat muka . Bukan tu je, foundation ni memang tahan lama. Untuk yang ada masalah muka berminyak tu, haa foundation ni memang sangattt sesuai untuk uols lah! Sebab foundation ni matte finish! So muka korang akan sentiasa matte through out the day! . Jangan lupa juga pakai DELIPCIOUS FROSTY CREAM utk menaikkan lagi seri muka uolls 😍 . Macam mana nak order, whatsapp sis 📲011-1127 8865 or simply click link on bio. . #prettycakedteamfaiezah #PCroadtoflawlessskin #prettycakedfoundation #delipsciousfrostycream #prettycakedskincare #prettycakedserum #prettycakedlipstick #prettycakedsquad #foundationroutine #foundationmakeup #beautycosmetic #produkkecantikan #makeuptutorial #makeupbeginner #makeupmalaysia #makeupmurah #makeup #makeupartist #makeover #beautyblender #lipstick #lipstickviral #beautifulgirls #followforfollowback #paidreview #paidreviewmurah #muabella #muabellaz #prettycakedmalaysia
Always dress to make heads turn. Otherwise wear a onesie cause that is the life. 😹 what is your fashion style?! Comment below! ⬇⬇ _ _ _ _ 🔹🔹🔹 ➡Visit our Website: Www.KittyAndCelina.com - Join our mailing list and receive a FREE SONG! 🔹🔹🔹 ➡Listen to our Music: Www.YouTube.com/KittyAndCelina - Search "Kitty And Celina" on your Spotify, iTunes, iHeartRadio, Youtube App and add the song onto your favorite Playlist! 🔹🔹🔹 ➡ Friend us on Facebook: Www.Facebook.com/KittyAndCelina 🔹🔹🔹 ➡ IG/Twitter: @TheNguyenTwinz Personal accounts: @KittyAntix @asianvonteese 🔹🔹🔹 _ _ #twins #singer #singers #pinupgirl #pinup #vintage #photooftheday #fashionblogger #dress #fashion #arianagrande #musician #musicproducer #music #fashionstyle #beautifulgirls #fitness #fit #ladygaga #Beyonce #pinupmodel #f4f #follow #followback #followforfollow #Followme #pinuphair #twins #hair #beauty
Teamwork makes the Dreamwork 🖤💔
Si tu crees y sientes que eres hermosa 💕, nadie podrá decir lo contrario. Feliz Noche 😊. . . . #facial_express_#feliznoche#plazacentral#beautifulgirls
!!Nadie dijo que por ser distintos en el mundo, tuviéramos que ser enemigos!! ▪ ▪ ▪ #layeguada 🌲#calobre #silampa #tbt #life4life #Summer #Friends #Smile #nature #style #instalike #instagood #goodmoments #beautifulgirls #instadaily #sivisitasnoensucies #recogetubasura ♻️
• E se ti tocco come stranger things mi sento sottosopra • #sottosopra #strangerthings #sbagliato #lowlow #bestmoments #beautifulgirls #lovely #updown #💟#italiangirl #beautifull #f
she is so cute I loveeeeeee #girl #beautifulgirls
Here is another bright one from sammytoons Grab yours today for affordable prices #artworks #cartooning #creativityfoundyou #creativearts #makeover #beautifulgirls
Hair •Beauty•Soul ▪Gorgeous hair is the best revenge▪ #hairbeautysoul #balyage #teasedhair #beautifulgirls #beautifulhairstyle #volumehair Book your appointment with us 💕 hairbeautysoul.booksy.com
When them lights hit they run but I SHINE 💋
Love love love when clients mention me in stories 🖤
Goodnight🌟. #totalblack
Танцевальный зал - то самое любимое место😍где я обретаю гармонию с собой и спокойствие в душе🤗🧚‍♀️💓 костюм от #govyadina_sport 💜
next page →