#bebaskimia

66,675 posts

Loading...
Hello lovelies!!! . . Jom cantik dan sihat dengan cara mudah dan selamat.. . Dengan hanya minum Beauty Roses Seri7malam dua kali sehari setiap hari.. Senangkan? . Beauty Roses hanya dari bahan semulajadi bebas bahan kimia berbahaya dan bebas bahan pemanis.. . Jom dapatkan segera dengan whatsapp ke 0133747363 😘😘 . #cantikluarcantikdalam #bungaros #minumankesihatan #makanankesihatan #healthybody #rosebud #biskutraya #cookiesraya #rawatanspa #segarbugar #rosebuddrinks #sihattubuhbadan #bebaskimia #kulitanjal #faceglowing #fattzura #pelaminmurah #bebaspemanis #glowandshine #kulitgebu #bebaskimia #kiki #keke #tiktokseleb
Fedback berbentuk karangan😂😂😂 . Jerawat kecut. Parut jerawat makin memudar. Muka makin berseri. Sukanya dy! . Kan da cakap rugi tak cuba Cleo ni. Dah cuba baru tau sabun magic ni apa kelebihannya. Yang pasti selamat digunakan😊 . Berminat nak join agent? Boleeeh. Modal rendah pulangan lumayan. Whatsapp Wani sekarang tau. . Whatsapp 📲019-4422493 📲019-4422493 📲019-4422493 . Join chanel telegram 👉t.me/cleosabunpemutih . #sabunpemutih #whiteningbooster #kulitcerah #buangdaki #cleopahang #stokiscleo #agentdiperlukan #jerawat #jeragat #kesan3hari #terapiinstagram #ajimaura #jerantut #maran #temerloh #uitm #ukm #uum #usm #kerjakerajaan #agentwanted #dropshipwated #cleosecretbeauty #sabuncleo #cleojerantut #cleobandarjengka #cleotemerloh #sabunpencerahbadan #kkm #bebaskimia
Nu amoorea series dari PT. DEP punya 9 produk unggulan ❤ Produk Utama ❤ sabun Nu amoorea : 1. Beauty Bar (Reguler) 50gr isi 2 bar masing-masing 25gr 2. Beauty Plus Bar (stemcell) 40gr isi 1 bar 3. Beauty Plus bar (stemcell) 45gr isi 3 bar masing-masing 15gr ❤ Produk Pendukung ❤ 4. Active moist : pelembab (28gr) 5. Solar guard: tabir surya spf 20 (28gr) ❤ Produk pelengkap ❤ 6. Exfoliant : krim pencerah, anti pigmentasi atasi FLEK 7. Serum C : bentuk cair untuk anti aging dan pencerah ❤ Produk Pembersih ❤ 8. Cleanser : bentuk cair gel, aplikasi seperti sabun muka fungsinya untuk mepercepat purging. Dan membantu membersihkan make up 9. Toner : bentuk cair, aplikasi dengan kapas ditepuk-tepuk diwajah, fungsi meringkaskan pori, mengeringkan jerawat meradang ❤ Produk kesehatan tubuh ❤ 10. Joyfull plum: bentuk buah plum kering fungsi detox usus dan melangsingkan 💜 Sapa saya dengan cepat di bit.ly/teramoorea 💜💜💜 #agenkosmetik #pusatkosmetik #pusatnyakosmetik #kosmetikjakarta #kosmetikindonesia #grosirkosmetikjakarta
Postage hari ini. Alhamdulillah. Semakin ramai mempercayai CLEO. . Dah jumpa produk memutih dan hilangkan daki satu badan yang murah murah dan selamat? Jom cuba Cleo. Mesti puas hati😘 . Nak join agent? Pulangan sangat lumayan! . Whatsapp 📲019-4422493 📲019-4422493 📲019-4422493 . Join chanel telegram 👉t.me/cleosabunpemutih . #sabunpemutih #whiteningbooster #kulitcerah #buangdaki #cleopahang #stokiscleo #agentdiperlukan #jerawat #jeragat #kesan3hari #terapiinstagram #ajimaura #jerantut #maran #temerloh #uitm #ukm #uum #usm #kerjakerajaan #agentwanted #dropshipwated #cleosecretbeauty #sabuncleo #cleojerantut #cleobandarjengka #cleotemerloh #sabunpencerahbadan #kkm #bebaskimia
Sis belanje testimoni plak ye... . Meh cuci mata n hadam. . Esok ada postage ye sblm kol 4. So spe yg da book blh la wat full payment. Sape yg nk bank in n nk account no.. Dm or wasep sis ok! . #hsfshampoo #organic #aloevera #bebaskimia #serum #jojobahairserum #rambut #rambutnipis #rambutgugur #kelemumur #rambutsihat #hair #hairgrow #terbaik #berkesan #cegah #rawatrambut #INSHAALLAH #USAHA #DM
Setiap kali orang tanya macam mana nak kekalkan kesihatan kulit? Jerawat kecil2 gedik2 yang sesuka hati nak naik pun terus terbantu tak jadi naik.. . . Jawapan dia senang.. Hanya minum Beauty Roses dua kali sehari setiap hari.. Tak perlu guna banyak2 produk.. 😉😉 . . Beauty Roses dari bahan semulajadi bebas bahan kimia dan bahan pemanis.. Whatsapp ke 0133747363 for more info #dheajual #beautyroses #kulitgebu #minumankesihatan #makanankesihatan #healthybody #biskutraya #cookiesraya #rawatanspa #segarbugar #rosebuddrinks #sihattubuhbadan #bebaskimia #kulitanjal #faceglowing #fattzura #pelaminmurah #bebaspemanis #glowandshine #bungatangan #jomkahwin #flowerbouquet #tiktokmalaysia #kekechallenge #coach
To Order ⤵ www.wasap.my/60169330754/audela . COD 🚗⤵ ✅kota damansara ✅TTDI ✅Damansara Damai ✅KL ✅Jitra ✅Alor Star ✅tempat lain boleh bincang . To Be Membership Audela⤵ whatsapp "MEMBERSHIP" 📲 0169330754 💰 EXTRA 10% OFF 📮 FREE POSTAGE 🎁 FREE GIFT . . #adoremeanslove #AudelaByNadZainal #testimoniaudela #minumanterpalingmewah #kurusputihserentak #detox #audelalovers #adoreskincare #bebaskimia #pinktroopers #inspirasikeyakinanku #audelakelantan
[CANTIK & YAKIN DENGAN AUDELA] Semua wanita inginkan tubuh langsing, kulit putih serta tubuh badan yang sihat 💪 . . Nak tahu rahsia nanad macamana boleh langsing selepas bersalin 😄😄? . . Rahsianya AUDELA laaaa 😉😉 Sis cuba minum baru sis rasa kehebatan minum audela 😍 . Kini dengan Harga Mampu milik !😘 . . To Order ⤵ www.wasap.my/60169330754/audela . COD 🚗⤵ ✅kota damansara ✅TTDI ✅Damansara Damai ✅KL ✅Jitra ✅Alor Star ✅tempat lain boleh bincang . To Be Membership Audela⤵ whatsapp "MEMBERSHIP" 📲 0169330754 💰 EXTRA 10% OFF 📮 FREE POSTAGE 🎁 FREE GIFT . . #adoremeanslove #AudelaByNadZainal #testimoniaudela #minumanterpalingmewah #kurusputihserentak #detox #audelalovers #adoreskincare #bebaskimia #pinktroopers #inspirasikeyakinanku #audelakelantan
BODY KITA PUN KENA ADA SKINCARE JUGAK. . Sekarang ni ramai yg fokus dekat skincare muka kan? Muka dh lawa, takkan badan nk ada daki, jerawat dan parut? Jadi, KULIT BADAN PUN KENA SCRUB tau.. Nak lagi best, scrub badan daripada Temyracle lah😉 Ada 3 flavour; MIXED FRUIT, YOGHURT, TOMATO. . RM20 exc postage . Whatsapp +60189130151 atau click link kat bio tasya 😘 #temyraclesayamesticari #temyraclenegerisembilan #temyraclenilai #temyraclekelantan #temyraclekotabharu #teamnabilaa #bodyscrubtemyracle #whiteningbodyscrub #bebaskimia #glowingskin #temyracleukm #temyraclemanipal #temyracleusim #temyracleupm
Seorang profesor dermatologi di University of Colorado Hospital di Denver iaitu Barbara R. Reed, MD memberitahu kulit bertindak balas perlahan-lahan untuk rawatan. Walaupun jerawat datang dengan pantas, ia masih memerlukan masa untuk sembuh biasanya antara 6 dan 12 minggu. Jom rawat kulit dengan produk Miba. 100% mineral & ekstrak botani. #drmiba #drmibamineralbio #mibasabah #breakout #kulitrosak #kulitkusam #kulitjerawat #kulitsehat #skincaremineral #skincareorganic #skincarekorea #skincareselamat #rawatkulit #jerawat #jeragat #penjagaankulit #penjagaanwajah #bazaarprodukkecantikanpaknil #bazaarpaknil #bebaskimia #peodukbebaskimia #fattzura #dfkl2018 #dramasangat #cumicumi #trendingmalaysia #terapiinstagram #igmashup #comelpipimerah #belofa
TIADA LAGI BAU BADAN WALAU TAK PAKAI DEODORANT ! . . Jangan biarkan masalah badan berbau membataskan aktiviti dan mengehadkan masa anda dengan kawan2 & orang tersayang! . Bertindak sekarang! . Free postage . 📲 016 9377097 . Ada masalah bau badan? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Kami akan bantu! . Nak jana pendapatan bersama @magicblue.deodorant ? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Komisyen lumayan dan team kami akan bersama guide anda! . . Kenapa MagicBlue Mampu Hilangkan Bau Busuk Masam Peluh Tanpa Campuran Kimia? . . TAWAS, Bahan Mewah Yang Terkandung Mampu Membasmi Bakteria Punca Bau Badan. Jika Konsisten, Peluh Makin Berkurangan. . . AIR MAWAR, Bertindak Menghaluskan Kulit Bawah Lengan Sekaligus Memutihkan Kulit Kusam Dan Gelap. . . HERBA2 yang terpilih, Menjadikan Sekali Semburan Mampu Menahan Bau Badan sehingga 3 hari . ==================== KELEBIHAN MAGICBLUE ==================== . ♡ bukan hanya hilang bau 1 hari TAPI 3 HARI!! ♡ mencegah pelbagai bau badan dan peluh. ♡ mewah dengan bahan semulajadi asli seperti air mawar, tawas dan herba. ♡ selamat dan berkesan. ♡ halal 100%. ♡ tidak melekit. ♡ tidak menutup liang2 roma. ♡ tidak meninggalkan kesan kuning pada baju. ♡ produk keperluan bukan kemahuan. ♡ produk keluaran bumiputera muslim. ♡ seisi keluarga boleh guna. ♡ sesuai untuk semua peringkat usia. ♡ sesuai untuk lelaki dan perempuan. ♡ mampu menawan bakteria jahat. ♡ anti penuaan kulit dan mencerahkan kulit. ♡ menghilangkan ketiak hitam & berkerak secara semulajadi. ♡ menanggalkan daki dan sel kulit mati ♡ jimat masa & wang ringgit ♡ kekal yakin & segar sepanjang hari ♡ gunakan tanpa was-was, suci & mesra solat. ♡ boleh disembur di ketiak, leher, badan, celah kelengkang juga di kaki. . #magicbluedeodorant #magicbluekelantan #deodorant #deodorantspray #deodorantsemulajadi #naturaldeodorant #tawas #bebaskimia #baupeluh #baubadan #bauketiak #baukaki #badanberbau #kakibusuk #ketiakhitam #ketiakberdaki #ketiakbusuk #ketiakberbau #ketiakputih #hilangbaubadandankaki #hilangkandaki #hilangkanbaubadan #hilangbaubadan #hilangbaubusuk #hilangbaukaki #hilangbauketiak #penghilangbauketiak #dropshipdiperlukan
YOUTH TESTIMONIAL! . . . Kenapa korang patot pilih YOUTH SKINCARE ! . ✅ 100% natural - bebas dari bahan kimia berbahaya ✅ 100 vegan - diesktrak daripada tumbuhan semula jadi ✅ Tidak menyebabkan allergic reaction ✅ Tidak menyumbatkan liang pori ✅ Tidak diuji ke atas haiwan - cruelty free ✅ Tidak memedihkan mata ✅ Terbukti berkesan dan sesuai untuk SEMUA jenis kulit ✅ Sesuai untuk lelaki dan perempuan ✅ Terbukti mampu menjadikan kulit kelihatan lebih muda dari usia sebenar - a decade younger! ✅ Kesan seawal 7 hari ✅ Bebas Gluten . .Saintis mengambil masa 8tahun untul hasilkan YOUTH! . . Jangan ragu-ragu lagi. Jom dapatkan sekarang. . 014 5161371 014 5161371 . #youthshaklee #skincareshaklee #shakleekelantan #shakleekotabharu #shakleemurah #shakleeberkesan #awetmuda #produkorganik #bebaskimia #ajimaura #terapiinstagram #igshop #fattzura #mua #organicskincare #chemicalfree #awetmuda #flawlessskin #jeragatpudar #penghilangjerawat
T-RUB membantu redakan masalah berkaitan perut anak anda. Untuk anak anak yang sembelit, perut kembung. Anak anda sukar membuang? Whatsapp 0195586040 atau klik link kat profile. . . . . . .. #balm #balmbayi #balmbaby #balmtasneem #babybalm #babyoil #babyproduct #babyfair #babycare #babyhealth #natural #naturalbalm #naturalproduct #tasneemnaturel #baranganbaby #barangbaby #bebaskimia #aurainsta #igmashup
#feebackperfumecandytint . Haa tgk sendiri cust pakai liptint 💋nampak syantikk je.. Natural lgi♥Best je tgk cust dapat melawa dgn hanya scroll² liptint dibibir terus nampak syantik 😘 . Alhamdulillah & terima kasih berminat dengan #perfumecandytint by @thefetty_ . . #perfumecandytint #candytint #liptintmurah #natural #bebaskimia #makeupmurah #codkajang #selangor #viralmalaysia #tint
SUNBURN DAH HILANG . Cuba uollss tengok gambar yang customer kita ni kongsi nampak tak perubahannya.. Tangan yang sunburn dah makin cerah selepas menggunakan Whitening Body Scrub Temyracle ❤❤ . Uollss nak cuba tak? RM20 sahaja.. Esok ad postage tau, nak join boleh submit order wasap elly 01121520711 #feedbackwhiteningbodyscrubtemyracle #hilangsunburn #bebaskimia #sceubhomemade #putihgebu #cerahsekata #jerawatbadan #scrubdaki #pilihanramai #naturalproduk #feedbacktemyracle #temyraclesayamesticari
Mary Kay Botanical Effects EVO🌷🌷 Untuk remaja 100% dari ekstrak buah naga dan aloe vera yang memang kaya dengan anti oksida Ada 5 item dalam regimen ini 1. Botanical Effects Cleansing Gel membersih secara mendalam berfungsi mengurangkan lebihan minyak 2. Botanical Effects Invigorating Scrub mengelupas secara lembut dan membuang sel kulit mati penyebab kulit kusam 3. Botanical Effects Refreshing Toner mengecilkan pori2 semasa selain mengurangkan lebihan minyak 4. Botanical Effects Moisterizing Lotion SPF 30 memberi perlindungan matahari spektrum luas dengan pelembapan yang mencukupi 5. Botanical Effects Moisterizing Gel Gel ringan yang tidak rasa berminyak pada kulit serta tidak meninggalkan sisa pada wajah, ia menawarkan kelembapan untuk kulit sepanjang 12jam. . Nak FREE postage? FREE sample? FREE skin consultation? Jom wassap mast jom.. . with luv 💕 🌸 Mastura Jafri 🌿Beauty Consultant Mary Kay 📲http://www.wasap.my/60132704265 . #Marykayrawang #marykay #nakcantik #kulitsihat #bebaskimia #beautyconsultant #kulitsihat #skincare #marykaykl #amyrarosli #minaz #instafamous #jeragat #careergoal #jomcantik #bebaskimia #bahanselamat #marykayselayang #marykaybatucaves #marykaymalaysia #marykaykualalumpur #MaryKaySelangor #MaryKayRawang #samtilla #mawarashid #rozitachewan1
Kulat air / biji air / mengelupas ada marine essence garam buluh membantu . Testimoni : Pn. Fatin . After 20 hari baru boleh cerita sikit masalah berlaku dekat jari tin ni. Asalnya nk cerita lepas baik , tapi tin cerita gaklah kot ada yang bermasalah mcm tin ni & sedang cari ubatnya . Entah sakit apa , nampak mcm biji air tapi biji air tu tak timbul , dia duk dalam . Kalau picit memang pecah keluar air plus gatal2 . Pergi farmasi budak tu kata sabun cuci pinggan tak sesuai . Tin cakap dia takkan 1 jari je sabun tak sesuai , dia pulak tanya tin air dlm tangan tu datang dari mana. Aduu duuu , dia sendiri pon tak tahu masalah apa , ada juga tengok mcm kulat air. Jadi beli cream sapu econizine ke mcm mana tah ejaan dia. . Mula guna tu okay , lepastu dia jadi balik mengelupas , gatal2 mcm ni ha . Memang pedihlah walaupun satu jari . Duk ada air lagi dalam dia , mengelupas lagi . Lepastu rasa cream tu tak berfungsi dah terus tukar pakai ME Bodywash . Cuci and gosok sampai sabun tu kering , pedih giler memula pakai nak tunggu dia kering . #BolehNangisAku . . After sehari pakai , tengok ada perubahan . Kulit yang merah merah tu start beransur normal . Jadi tin teruskan pakai sampai harini , hasilnya semakin baik . Nampak tompok biji air dalam jari tu dah hilang walaupun kulit tu ambik masa nk pulih , gatal2 pon dh kurang . Moga jadi normal balik jari ni . Sekian saja nak story , thank u membaca . . Sharing is caring IG : @marineessence_bamboosalt FBPAGE :marineessence_bamboosalt FB : farha farhazmi azfar Testimonials #marineessencecatalogue #wassap0197240795 #membershipRM50 #marineessencecatalogue #syjual #sabun #bodywash #ekzema #sabungarambuluh #sabunpemutih #jerawat #kulit #jeragat #ruam #kudis #kutil #panau #bebaskimia #bayi #chickenpox #demamcampak #marineessencemurah #marineessenceoriginal #farhafarhazmiazfar #ProjekSTG #2GAJIsebulan #CATchampions
ATOMY BB CREAM . . Kegunaan Membantu mencegah terbakar matahari. Melindungi kulit dari terbakar matahari. SPF yang tinggi membantu untuk melindungi kulit dari terbakar matahari. . . Cara penggunaan Aplikasikan setelah melakukan skincare seperti biasa. Oleskan ke seluruh muka dengan jumlah yang cukup, mengikuti tekstur muka. Aplikasikan kembali (re-apply) kalau diperlukan. . . Saiz : 40ml . . #atomymalaysia #malaysia #bbcream #skincare #makeup #barangmurah #mua #skincareroutine #produkkesihatan #produkkecantikan #atomy #tutorialmakeup #bebaskimia #natural #jubahmurah #sejutarasabuatadelia #janganbencicintaku #pengantin100hari #bawalmurah #meletop
BESTSELLER 👍👍👍 . . ATOMY BB CREAM merupakan BB Cream yang berfungsi untuk mencerahkan kulit yang kusam dan bernoda sekaligus berfungsi sebagai alas bedak. . . Sangat aman digunakan secara seharian kerana texturenya ringan seperti tidak memakai apa-apa. . . kelebihan Atomy BB Cream: - Secara Instant dapat mancerahkan kulit sekaligus merawat kulit sehingga menjadi lebih putih bersih dan halus - . . . SPF 30 ++ melindungi kulit dari paparan sinar matahari sehingga kulit tidak kembali menjadi hitam . . - Membuat kulit putih bersih cerah merona tidak seperti putih pakai topeng . . - Warnanya mampu menyesuaikan dengan warna kulit kita . . - Memiliki coverage yang sangat bagus mampu menutup segala macam bekas jerawat . . - tidak menyumbat pori2 dan tidak menyebabkan kulit berkomedo . . - Memiliki Oil control yang sangat bagus. Wajah bebas minyak seharian! . . - Formulanya ringan seperti tidak memakai apa-apa . . - Memberikan efek kulit lembut dan kenyal persis seperti kulit wanita korea - . . Atomy BB Cream memberikan fungsi ganda pada kulit wajahmu. Memutihkan sekaligus melindungi kulit langsung dari paparan matahari dan efek buruk lingkungan. Membuat kulit wajah bersih, halus putih . . #produkorganic #produkhalal #halal #atomy #kecantikan #atomyproducts #ipoh #mua #skincareroutine #bebaskimia #skincarekorea #produkkorea #skincare #produkkecantikan #meletop #janganbencicintaku #pengantin100hari #jubahmurah #bbcream #sunblock #sunscreen
Kenapa saya pilih rangkaian produk Elysian? . ✔️Ada kelulusan KKM ✔️Ada sijil pengiktirafan dari RAHN Switzerland ✔️Cleanser jenis gel jenis kurang berbuih, senang bilas dan buat kulit muka rasa bersih, lembab dan lembut sangat..dan paling penting tak buat kulit muka rasa kering ok. ✔️Elysian Booster Serum pun gel jugak jadi memang mudah serap, rasa sejuk dan nyaman , buat kulit anjal dan paling penting tak berminyakk. ✔️Day cream pun jenis tak berminyak dan tak melekit, sapu terus serap dan paling penting ada spf 35 yang melindungi kulit saya dari sinaran UV yang berbahaya. ✔️Night cream pun jenis tak berminyak dan melekit..sapu terus serap..merawat kulit waktu kita sedang tidur.Bangun pagi jangan lupa tengok cermin ok.
. FULL SET KEHAMILAN SHAKLEE 💕 . ✔ VITA-LEA IRON FORMULA -Membantu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. Kesan kekurangan zat besi boleh menyebabkan ibu hamil mudah pitam, lesu, kurang fokus dan lemah ingatan. . ✔ SUSTAINED RELEASE VITA-C -Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik. -Membantu penyerapan iron(zat besi), kekurangan vitamin c menyebabkan iron tidak dapat diserap dengan sempurna di dalam tubuh badan. . ✔ B-COMPLEX -Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan. Membantu tubuh badan lebih bertenaga, lebih fokus, menstabilkan emosi serta menyerikan lagi wajah ketika hamil. . ✔ ESP -Memberikan tenaga yang berkekalan sehingga berjam-jam lamanya dan menjadikan kulit lebih licin, gebu dan anjal. Ewah 😉 . ✔ OSTEMATRIX - Hampir 90% kalsium ibu diserap oleh bayi, maka ibu perlu menggantikan semula kalsium tersebut untuk mengelakkan berlakunya osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas kaki, mudah letih, lesu dan nampak lebih tua dari usia. . ✔ OMEGAGUARD - Lengkap dengan DHA dan EPA, penting untuk perkembangan otak bayi yang sihat dan bijak. . Jom nikmati perjalanan kehamilan yang indah dengan set hamil Shaklee 😍 #sethamil #sethamilshaklee #organic #natural #bebaskimia #shakleekedah #shakleesungaipetani #shakleeutara #setbajethamil
JERAWAT KECUT DAN KULIT BERSIH ✨ . Sebab apa? Sebab guna Detox mask temyracle ni la uolllss.. Dapat membersihkan kotoran sehingga ke liang pori lagi tau.. Wahhh best kan kalau macam ni, bila kulit bersih jerawat dah tak naik, whitehead makin kurang, pori tak terbukak dan tak berminyak 😍 . Jerawat yang ad tu pun boleh kecut lagi tau.. Kandungan yang ada dalam detox mask ni semua natural.. Ada manuka honey, granium essential oil dan pure turmeric.. Bahan yang bermutu tinggi tau, rugi kalau uollss tak guna . RM42 sahaja, sangat berbaloi untuk dapatkan kulit yang sihat dan licin flawless ❤❤ Nak order wasap elly 01121520711 #detoxmasktemyracle #bebaskimia #jerawatkecut #parutpudar #ubatresdung #sunburnhilang #naturalproduk #cantiktanpakimia #homemade #maskerjerawat #bebasparut #rawatkulitbreakout #kulitbersih #cerahsekata #flawless #temyraclekualakrai #temyraclemachang #temyracletanahmerah #temyraclekoklanas
rutin harian sesuai untuk yg berumur 16 -26 tahun...soap bar ni tiada anti-aging..umtuk yg muda remaja sesuai untuk guna hari2... #adaniafacemist bole membantu untuk mengecilkan face pores...dapat mengelakkan jerawat naik di wajah.. #adanialuxuriousorganicfaceoil bertindak sebagai sunblock...mmg kena pakai hari2.. FREE SKIN CONSULTATION & TO PURCHASE👇👇 DM / whatsapp_awin0123179387 #adaniaawin #eusahawan #adaniatrustedagent #kotadamansara #kerinchi #mdec #produkorganik #adaniaskincare #adania #penjagaanwajahsemulajadi #organik #semulajadi #vegan #bebaskimia #malaysia   #bahansemulajadi #toneexcel #lawralovers #marykay #vitaminE #vitaminc #adaniaapprentice #teamadaniablossom #bazaaronline #bazarmalaysia #meletops
Youth July Promo . . STARTER SET RENEW SET INTENSIVE AND REPAIR SET . Best skincare ever!! .. . Interested?? Text me to know more about it😙 wasap.my/60197739484 . #teaminstamf #youtheffect #shakleeeffect #jerawat #skinsolution #organicskincare #muscadinegrape #bebaskimia #youthpromo
Kena serang lagi!!!! . Laju2 wassp oder shampoo je semua ni 😱👏🏻 Oke ikut turn yaaaa sabar semua nya 😘 . Mane payment dlu kite pos dulu 😇 Stock dh surut ni kena serang 😫 . Sabar ye awak yg nk rambut cantik dan sehat ❤ Stock baru hampir mendarat 🔥 . Shampoo hsf punya viral dh makin meluas 😌 . Ok bg intan setel oder customer 😗 . Tq chuolsssss 🌹 . #hsfshampoo #organic #aloevera #bebaskimia #serum #jojobahairserum #rambut #rambutnipis #rambutgugur #kelemumur #rambutsihat #hair #hairgrow #terbaik #berkesan #cegah #rawatrambut #INSHAALLAH #USAHA #DM
❤QUNYIT MASKER❤ Antara kebaikkan didalam QUNYIT MASKER ➡ merawat masalah jerawat (peranan utama) ➡ mengurangkan jeragat ➡ mengecilkan pori ➡ mencerahkan kulit ➡ mengurangkan sunburn ➡ anti penuaan ➡ memudarkan parut ➡ merawat masalah kulit sensitif ➡ mengawal lebihan minyak pada kulit Dan banyak lagi kebaikkannya yg sis akan kongsi lagi lepas ni....😍 HARGA? Harga sudah semestinya mampu milik.... Murah dan berbaloi2..... RM15 SAHAJA UNTUK 100GRAM BOLEH WHATSAPP UNTUK INFO LANJUT 📲016-684 2601 📲016-684 2601 . #qunyitmasker #qunyitmaskercodkuang #qunyitmaskercodkundang #qunyitmaskercodsungaibuloh #qunyitmaskercoddamansara #qunyitmaskercodcyberjaya #qunyitmaskercodputrajaya #maskkunyit #collagen #masker #scrub #organic #organik #bebaskimia #resultsguaranteed #organicscrub #naturalproduct #organicproduct
❤QUNYIT MASKER❤ Antara kebaikkan didalam QUNYIT MASKER ➡ merawat masalah jerawat (peranan utama) ➡ mengurangkan jeragat ➡ mengecilkan pori ➡ mencerahkan kulit ➡ mengurangkan sunburn ➡ anti penuaan ➡ memudarkan parut ➡ merawat masalah kulit sensitif ➡ mengawal lebihan minyak pada kulit Dan banyak lagi kebaikkannya yg sis akan kongsi lagi lepas ni....😍 HARGA? Harga sudah semestinya mampu milik.... Murah dan berbaloi2..... RM15 SAHAJA UNTUK 100GRAM BOLEH WHATSAPP UNTUK INFO LANJUT 📲016-684 2601 📲016-684 2601 . #qunyitmasker #qunyitmaskercodkuang #qunyitmaskercodkundang #qunyitmaskercodsungaibuloh #qunyitmaskercoddamansara #qunyitmaskercodcyberjaya #qunyitmaskercodputrajaya #maskkunyit #collagen #masker #scrub #organic #organik #bebaskimia #resultsguaranteed #organicscrub #naturalproduct #organicproduct
Pada minggu lepas #cheYaya ...cerita psl 'face oil' kan...jadi, hari ni sama jugak sbb td kita dah tunjukkn kelebihan dan manfaat minyak lavender ni kan, cuma setiap kita semua berbeza-beza kulit disebbkan itu kita perlulah pilih 'face oil' atau 'essential oil' yang bersesuai dengan kulit kita supaya dapat miliki kulit yang kita ingini dan impikan. Yukk!! Cheyaya 'explain' yer..😀 🌼sesuai tuk org yg kulit mudah kering 🌼pelindung uv semulajdi sapa yang muka sng 'sunburn' sgt2 disyorkan. 🌼bgus tuk lingkaran gelap bawah mata. Mata panda insyaAllah hilang! 🌼tanda gelap, parut, garis halus dan kulit cpat terhidrat tu. Sesuai dan bagus bagi yang mengalami mslh nihh. 🌼lindungi dan merawat kulit anda 🌼kurangkan kedutan dan pori2 besar. Waa sapa byk pori tuu..wajib cuba tau!! Okkk..dan mcm2 lgi. Lau rajin baca yer😃😁....jumpa lgi. Assalamualaikum🙋 #CheYayaTomei #JoehayaGlobalTrading #TeamiSeller #TeamiNatural #TeamiLover #Faceoil #MaskAbcd #ProdukNatural #HandmadeSoapNatural #ScrubNatural #VitaminC #VitCRosehip #TeamiHq #TeaBunga #TeaBuah #TeaNatural #BebasKimia #BebasPengawit #BebasPewarna #TrustedSeller Whatsapp +6014 3440109
Haiii!!! SALAM ZOHOR SEMUA.... Ni haa nk cite..che yaya asyik cite sal bunga je kan..mesti bosan kan, hihi. Ok..#TeamiHq wat promo lgi kali nii!! Siap ada combo lgi mmg jimat Harga asal face oil cuma rm40 Manakala sabun cuma rm25 Total semua rm65 tp #ComboSales jd RM60. Wahhhh jimat rm5. Postage rate biasa rm7sm rm9ss So pe tggu lgi cepat rebut sebelum promo tamat😆. #CheYayaTomei #JoehayaGlobalTrading #TeamiSeller #TeamiNatural #TeamiLover #Faceoil #MaskAbcd #ProdukNatural #HandmadeSoapNatural #ScrubNatural #VitaminC #VitCRosehip #TeamiHq #TeaBunga #TeaBuah #TeaNatural #BebasKimia #BebasPengawit #BebasPewarna #TrustedSeller Whatsapp +6014 3440109
@magicblue.deodorant TIADA LAGI BAU BADAN WALAU TAK PAKAI DEODORANT ! . . Jangan biarkan masalah badan berbau membataskan aktiviti dan mengehadkan masa anda dengan kawan2 & orang tersayang! . Bertindak sekarang! . Free postage . 📲 016 9377097 . Ada masalah bau badan? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Kami akan bantu! . Nak jana pendapatan bersama @magicblue.deodorant ? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Komisyen lumayan dan team kami akan bersama guide anda! . . Kenapa MagicBlue Mampu Hilangkan Bau Busuk Masam Peluh Tanpa Campuran Kimia? . . TAWAS, Bahan Mewah Yang Terkandung Mampu Membasmi Bakteria Punca Bau Badan. Jika Konsisten, Peluh Makin Berkurangan. . . AIR MAWAR, Bertindak Menghaluskan Kulit Bawah Lengan Sekaligus Memutihkan Kulit Kusam Dan Gelap. . . HERBA2 yang terpilih, Menjadikan Sekali Semburan Mampu Menahan Bau Badan sehingga 3 hari . ==================== KELEBIHAN MAGICBLUE ==================== . ♡ bukan hanya hilang bau 1 hari TAPI 3 HARI!! ♡ mencegah pelbagai bau badan dan peluh. ♡ mewah dengan bahan semulajadi asli seperti air mawar, tawas dan herba. ♡ selamat dan berkesan. ♡ halal 100%. ♡ tidak melekit. ♡ tidak menutup liang2 roma. ♡ tidak meninggalkan kesan kuning pada baju. ♡ produk keperluan bukan kemahuan. ♡ produk keluaran bumiputera muslim. ♡ seisi keluarga boleh guna. ♡ sesuai untuk semua peringkat usia. ♡ sesuai untuk lelaki dan perempuan. ♡ mampu menawan bakteria jahat. ♡ anti penuaan kulit dan mencerahkan kulit. ♡ menghilangkan ketiak hitam & berkerak secara semulajadi. ♡ menanggalkan daki dan sel kulit mati ♡ jimat masa & wang ringgit ♡ kekal yakin & segar sepanjang hari ♡ gunakan tanpa was-was, suci & mesra solat. ♡ boleh disembur di ketiak, leher, badan, celah kelengkang juga di kaki. . #magicbluedeodorant #magicbluekelantan #deodorant #deodorantspray #deodorantsemulajadi #naturaldeodorant #tawas #bebaskimia #baupeluh #baubadan #bauketiak #baukaki #badanberbau #kakibusuk #ketiakhitam #ketiakberdaki #ketiakbusuk #ketiakberbau #ketiakputih #hilangbaubadandankaki #hilangkandaki #hilangkanbaubadan #hilangbaubadan #hilangbaubusuk #hilangbaukaki #hilangbauketiak #penghilangbauketiak #dropshipdiperlukan . . #RevByTaliHati #TaliHati
@magicblue.deodorant TIADA LAGI BAU BADAN WALAU TAK PAKAI DEODORANT ! . . Jangan biarkan masalah badan berbau membataskan aktiviti dan mengehadkan masa anda dengan kawan2 & orang tersayang! . Bertindak sekarang! . Free postage . 📲 016 9377097 . Ada masalah bau badan? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Kami akan bantu! . Nak jana pendapatan bersama @magicblue.deodorant ? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Komisyen lumayan dan team kami akan bersama guide anda! . . Kenapa MagicBlue Mampu Hilangkan Bau Busuk Masam Peluh Tanpa Campuran Kimia? . . TAWAS, Bahan Mewah Yang Terkandung Mampu Membasmi Bakteria Punca Bau Badan. Jika Konsisten, Peluh Makin Berkurangan. . . AIR MAWAR, Bertindak Menghaluskan Kulit Bawah Lengan Sekaligus Memutihkan Kulit Kusam Dan Gelap. . . HERBA2 yang terpilih, Menjadikan Sekali Semburan Mampu Menahan Bau Badan sehingga 3 hari . ==================== KELEBIHAN MAGICBLUE ==================== . ♡ bukan hanya hilang bau 1 hari TAPI 3 HARI!! ♡ mencegah pelbagai bau badan dan peluh. ♡ mewah dengan bahan semulajadi asli seperti air mawar, tawas dan herba. ♡ selamat dan berkesan. ♡ halal 100%. ♡ tidak melekit. ♡ tidak menutup liang2 roma. ♡ tidak meninggalkan kesan kuning pada baju. ♡ produk keperluan bukan kemahuan. ♡ produk keluaran bumiputera muslim. ♡ seisi keluarga boleh guna. ♡ sesuai untuk semua peringkat usia. ♡ sesuai untuk lelaki dan perempuan. ♡ mampu menawan bakteria jahat. ♡ anti penuaan kulit dan mencerahkan kulit. ♡ menghilangkan ketiak hitam & berkerak secara semulajadi. ♡ menanggalkan daki dan sel kulit mati ♡ jimat masa & wang ringgit ♡ kekal yakin & segar sepanjang hari ♡ gunakan tanpa was-was, suci & mesra solat. ♡ boleh disembur di ketiak, leher, badan, celah kelengkang juga di kaki. . #magicbluedeodorant #magicbluekelantan #deodorant #deodorantspray #deodorantsemulajadi #naturaldeodorant #tawas #bebaskimia #baupeluh #baubadan #bauketiak #baukaki #badanberbau #kakibusuk #ketiakhitam #ketiakberdaki #ketiakbusuk #ketiakberbau #ketiakputih #hilangbaubadandankaki #hilangkandaki #hilangkanbaubadan #hilangbaubadan #hilangbaubusuk #hilangbaukaki #hilangbauketiak #penghilangbauketiak #dropshipdiperlukan . . #RevByTaliHati #TaliHati
Selamat tengah hari 🌞 Okay untuk sesiapa yg masih samar2 tentang kebaikan dan fungsi Detox Mask, meh tasya nk bagitahu. . Sape yg PATUT pakai detox mask? - Berjerawat sebab kunyit boleh kecutkn jerawat - Ada dark circle - Berjeragat - Pori2 tersumbat . RM42 exc postage . Whatsapp +60189130151 atau click link kat bio😘 #temyraclesayamesticari #teamnabila #temyraclenegerisembilan #temyraclenilai #temyracleukm #temyracleunisza #temyraclekelantan #temyracleusim #temyraclekotabharu #detoxmasktemyracle #bebaskimia
Aduhai manis manis manis sekali ardel guna Compact Powder Elysian Cosmetic. Yuols yang dah cuba tu amacam? Okay ke okay sangat?
Syukur untuk rezeki malam ni... Niat saya untuk menyebarkan manfaat bukan mudhorat. #elysiantheglorious #kelantan #pasirmaskelantan
Produk produk kecantikan memang banyak pilihan.. tapi ini lah membezakan Elysian dengan produk lain dipasaran. Elysian mendapat pengiktirafan dari institusi Rahn di Switzerland😍 Semestinya, produk berkualiti formulasi dari Switzerland. #ELYSIANBEAUTYMALAYSIA
next page →