#bebaskimia

76,513 posts

Loading...
KopiQo Scrub nie tekstur dia tak kasar dan x halus sgt tau, bau coffee yg sgt2 menenangkan . Sgt2 bagus utk menanggalkan sel2 kulit mati & kotoran kat wajah, memudarkan parut, apa kebaikkanya? . ☕️ mengurangkan jerawat ☕️ memudarkan parut ☕️ membersihkan kulit muka ☕️ kulit dah tak kusam ☕️ mencerahkan kulit ☕️ menanggalkan selalu kulit mati ☕️ kulit jadi lembut . membersihkan kulit muka sahaja x cukup kalau x scrub kan muka. baru segala kotoran kat muka tanggal dan muka akan nmpk lebih berseri licin & bersih. . Get yours now! Www.wasap.my/60145373931 #KopiQoScrub #EeqarichBeauty #CoffeeScrub #NaturalProduct #HomeMadeProduct #BebasKimia #CoffeeScrubPremium #SayaPakaiSayaJual #NakCantikKenaRajin
Tahu tak? Biji emas ni (Radiance c + e) best sangat tau. Jom kita tengok apa yang best👇 KELEBIHAN RADIANCE C + E : . . ✔ Pudarkan/hilangkan jeragat ✔ Gebukan kulit ✔ Tegangkan kulit ✔ Cerahkan kulit ✔ Kurangkan garis halus, kedutan ✔ Licinkan tekstur kulit ✔ Sekata kan tona kulit . Radiance C+E ni 💯%natural , 💯% daripada tumbuhan & tanpa bahan pengawet! Jangan tengok saja order sekarang, Ac bagi free postage. Nak cod pun boleh😉 Asiah 019.9815260 Asiah 019.9815260
. Ready utk cod esok & pos utk lusa! Siapa lagi nak join cod Norah esok boleh whatsapp ya 🤗 . Stok Norah COLD wax dah makin susut. Lepas ni dah tak restok yang cold tau. 🙂 . . #norahMELAKA #norahBATUBERENDAM #norahMITC #norahAYERKEROH #norahBUKITBARU #norahBUKITBERUANG #norahTAMANMERDEKA #norahKRUBONG #norahDURIANTUNGGAL #norahhairremovalmelaka #organichairremoval #coldwax #hotwax #buangbulu #hairremoval #threading #plucking #shaving #waxing #travel #homespa #buangbuluroma #bebaskimia #bahanorganik
Pad leexee memang best..! ➡️Nipis tapi kadar serapan sehingga 27X ➡️Ada ION NEGATIVE yang memberi tenaga ➡️Ianya ACTIVE OKSIGEN membuat kita sentiasa kering n selesa ➡️COLLAGEN dari lapisan ke 4 pad yang berfungsi mengunci cecair & nyah bau ➡️Bahan 100% dari KAPAS ➡️Pastinya bebas DIOKSIN ➡️Ada EXPIRED DATE ➡️Free VAGINA TEST KIT ➡️Harga berbaloi dengan KUALITI terbaik ➡️Satu-satunya belian tuala wanita yang dapat pulangan 💰DUET jika kita bina networking Jangan malu jangan segan.. Jangan kedekut untuk aset yang tiada ganti😊 Cepat..cepat kita piyem tepi.. 0182105131 #lexee #tualawanitasihat #bebaskimia #padselesa #dayapenyerapanbagus #jimatdanselamat #empires818 #janapendapatan #projekbuatWang
Puas dapat tarik bebulus sampai ke akor. 😍😍😍 . . Dah tak payah sesusah nak shaver selalu. Sebulan sekali je u alls buang bulu. lagi lagi area private dan ketiak tu. Korang tau tak. Kalau bulu tu korang bela panjang panjang bau hamis melekat weiii,bukan takat bau hamis ada binate hidup liorrr tau..😣😣😣 . . Nak dapatkan wawawax Contact 📱 ERNI: 012-7903374 atau DM terus @produkcabutbulu_organic View ig feedback customers @testimoni.produkcabutbulu . . #reviewhairremoval #candyhotwax #wawacoldwax #masalahbululebat #brazillianwax #kulitlicintanpabulu #tiadalagikulitgelap #bridetobe2018 #codkualalumpur #codklcc #codklcc #cod1malaysia #codampang #muabellaz #muakajang #muakualalumpur #muaampang #lawaktahapdewa #homespa #berkeyakinantinggi #jaminberkesan #fallinlovewithyou #kitaok #lakukerasss ‼️ #jutawanmuda #bebaskimia #organichairremoval
Feedback customer yg membeli kerusi tangas dan sekilo herba tangas mujarab #borong #Testimoni #KerusiTangas #HerbaTangas #HerbaTangasMujara #SetTangas #ProdukAlami #BebasKimia #TakSyelek #SeriMerapatayu
Flavor #WhiteningBodyScrubTemyracle yang paling berantoo. Mixed Fruit. Si pepel gojes neh la. Baru jurr restok harituh flava ni. Tinggai seketul lagi je ha. Rakyat Malaysia ni semua manis-manis orangnya. Sebab tu la sukeeer sangat dengan flava Mixed Fruit neh kan. Sebab dia bau manis gitooh. Semanis senyumanmu. Ceewahh. Meh la sape nak grab yang lagi seketul ni. Duaploh hengget jurr maharnya. Whatsapp 019-946.3605 atau klik link whatsapp di bio. #temyracle #temyraclekotabharu #temyraclekedaimulong #kubangkerian #nilampuri #pasirtumboh #peringat #melor #ketereh #wakafcheyeh #sayamesticari #kulitkusam #parutpudar #kulithalus #jerawat #organik #bebaskimia #homemade #homemadescrub
Serious ni tak tipu, minum 2 minggu je dah cantik 😱😱😱 . Product apa ni? . Semestinya Elmairno blanc la 💞. Product yang dah lama viral dan menjadi gilaan. Tak percaya? Follow la @elmarinoxampang , dah banyak testimoni meletup dari customer kita. . Lets cantik before next year 😘 #elmarinoblanc #elmarinoampang #elmarino #beautycartel #ayuzbeautycartel #awetmuda #kulitkusam #kulitkering #bebaskimia #elmarinotestimoni #feedback #feedbackmeletup #jeragat #jerawat #kulitberminyak #dropshipwanted #agentwanted
TIADA LAGI BAU BADAN WALAU TAK PAKAI DEODORANT ! . . Jangan biarkan masalah badan berbau membataskan aktiviti dan mengehadkan masa anda dengan kawan2 & orang tersayang! . Bertindak sekarang! . Free postage . 📲 016 9377097 . Ada masalah bau badan? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Kami akan bantu! . Nak jana pendapatan bersama @magicblue.deodorant ? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Komisyen lumayan dan team kami akan bersama guide anda! . . Kenapa MagicBlue Mampu Hilangkan Bau Busuk Masam Peluh Tanpa Campuran Kimia? . . TAWAS, Bahan Mewah Yang Terkandung Mampu Membasmi Bakteria Punca Bau Badan. Jika Konsisten, Peluh Makin Berkurangan. . . AIR MAWAR, Bertindak Menghaluskan Kulit Bawah Lengan Sekaligus Memutihkan Kulit Kusam Dan Gelap. . . HERBA2 yang terpilih, Menjadikan Sekali Semburan Mampu Menahan Bau Badan sehingga 3 hari . ==================== KELEBIHAN MAGICBLUE ==================== . ♡ bukan hanya hilang bau 1 hari TAPI 3 HARI!! ♡ mencegah pelbagai bau badan dan peluh. ♡ mewah dengan bahan semulajadi asli seperti air mawar, tawas dan herba. ♡ selamat dan berkesan. ♡ halal 100%. ♡ tidak melekit. ♡ tidak menutup liang2 roma. ♡ tidak meninggalkan kesan kuning pada baju. ♡ produk keperluan bukan kemahuan. ♡ produk keluaran bumiputera muslim. ♡ seisi keluarga boleh guna. ♡ sesuai untuk semua peringkat usia. ♡ sesuai untuk lelaki dan perempuan. ♡ mampu menawan bakteria jahat. ♡ anti penuaan kulit dan mencerahkan kulit. ♡ menghilangkan ketiak hitam & berkerak secara semulajadi. ♡ menanggalkan daki dan sel kulit mati ♡ jimat masa & wang ringgit ♡ kekal yakin & segar sepanjang hari ♡ gunakan tanpa was-was, suci & mesra solat. ♡ boleh disembur di ketiak, leher, badan, celah kelengkang juga di kaki. . #magicbluedeodorant #deodorant #deodorantspray #deodorantsemulajadi #naturaldeodorant #tawas #bebaskimia #baupeluh #baubadan #bauketiak #baukaki #badanberbau #kakibusuk #ketiakhitam #ketiakberdaki #ketiakbusuk #ketiakberbau #ketiakputih #hilangkandaki #hilangkanbaubadan #hilangbaubadan #hilangbaubusuk #hilangbaukaki #hilangbauketiak #penghilangbauketiak #agentdiperlukan #agentwanted #leherhitam #magicblueKangar #magicbluePerlis
TIPS KECANTIKAN DARI DAPUR Rimass kann kadang bintik pigmentasi ni suka nyibuk kat muka kita kann. . Jomm kasi zasss guna 3 bahan alamai dari dapur Lemon, green tea dan tepung beras. . Bukan susahh, jadikan ia pess dan gunakan sebagai masker. Amalkan setiap 3hari skali untuk hasil memuaskan. Kalau tak nak buat, mehh guna skincare suri tiffany jer, tepek2 pigmentasi makin pudar. . Boleh wasapp 013-2527622 #tips #kecantikan #diy #suritifany #skincareroutine #skincaretips #merawatmasalahkulit #skincarejerawat #kkmapproved #bebaskimia #bebaskimiabahaya
Detox Mask in the making! 😍 . Masukkan pula Manuka Honey 😆 🍯 MANUKA HONEY - Manuka honey adalah bahan utama yang terdapat dalam detox mask. Madu manuka dihasilkan dari lebah dari bunga manuka yang hanya tumbuh di Australia dan kandungannya adalah empat kali ganda lebih berbanding madu biasa. Harganya juga mahal berbanding madu biasa. - Madu manuka memiliki kandungan UMF (Unique Manuka Factor) yang tinggi yang dapat memperbaiki sel-sel kulit rosak dan meregenerasi jaringan kulit baru. 1. Menghilangkan Jerawat - madu manuka memiliki kandungan anti bakteria methylglyoxal yang efektif dalam mengurangkan jerawat. 2. Merawat hiperpigmentasi - madu manuka sangat istimewa kerana ia mempunyai antimicrobial effect yang jauh lebih tinggu berbanding madu biasa. Madu manuka dapat mempercepatkan proses regenerasi kulit dan memperbaiki kerosakan sel secara lebih efektif. So, manuka honey boleh membantu merawat masalah hiperpigmentasi kulit anda. 3. Menjaga kelembapan kulit - madu manuka dapat mengembalikan dan menjaga kelembapan kulit. Penggunaan yang teratur dapat membantu meremajakan kulit dan memperlambatkan timbulnya kerutan pada wajah. 4. Anti Penuaan Semulajadi - kandungan antioksidan dalam madu manuka dapat membantu melawan efek negatif daripada radikal bebas seperti kerosakan sel dan tanda penuaan. Madu manuka kaya dengan asid amino yang diperlukan oleh kulit untuk membentuk kolagen, memperkuatkan jaringan kulit dan meningkatkan kadar elastik kulit. #temyracle #temyraclesayamesticari #freshlymadeforyou #whi #teamemilya #temyraclewhi #teamkina #temytemybold #irissentialtemybold #scrub #aurainsta #handmade #homemade #scrubhomemade #bebaskimia #natural #detoxmasktemyracle #peachfacescrubtemyracle #lipscrubtemyracle #coffeescrubtemyracle #bodyscrubtemyracle
Ratu Kemiri Baby Hair Growth. . Terbuat dari 100% kemiri pilihan tanpa adanya campuran bahan lainnya dan tanpa bahan kimia berbahaya. . Bermanfaat untuk menebalkan hingga menumbuhkan rambut bayi dan anak Anda yang tipis dan botak. Ratu Kemiri ini aman digunakan untuk segala usia. Lengkapi perawatan rambut buah hati dengan varian lain dari Ratu Kemiri. - shampoo bayi dan anak - vitamin rambut - hair tonic . . . . Ukuran Botol : 250 ml Harga : 160k per botol . Mau melakukan konsutasi dan pemesanan? Silakan chat via Whatsapp 0878 2338 1610 atau KLIK LINK yang ada di BIO @ratu.kemiri yaa... . . #ratukemiri #penumbuhrambutbayi #penumbuhrambutanak #penebalrambutbayi #penebalrambutanak #obatrambutbayi #solusirambutanak #solusirambutbayi #minyakkemiribayi #minyakkemiriori #minyakkemiriaman #minyakkemiriasli #minyakkemiribakar #minyakkemiridewasa #minyakkemirianak #minyakkemirialami #minyakkemiriherbal #minyakkemirimurni #minyakkemirihalal #cantikalami #cantiktanpakimia #bebaskimia #tanpaSLS #tanpapengawet #tanpakimia #herbalkecantikan #lembab #sehatluardalam #cantikdansehat #vitaminrambut
Step into Monday effortlessly and stylishly! If you always dreaded Monday, perhaps it's time for you to look for another job? OR, maybe not! Did you know that a scent can actually calms you and makes you more positive? Take a sniff on your favorite scent and you'll be alright 🤗 wearing a perfume can actually promotes positivity to the wearer and also to those around you. What's more, our BAU perfume is an eco-friendly scent which promotes green environment. So that's like helping the environment as well right?? 😉 Only 2 days left (promo until 21 Nov) when you purchase any of our BAU perfume (excluding the combo box set), you'll receive FREE ADANIA Natural Creamy Body Bar. A natural & organic soap bar for the body. - #regrann #adaniaawin #eusahawan #adaniatrustedagent #agenkotadamansara #menaraTM #kerinchi #produkorganik #adaniaskincare #adania #nichieperfume #organik #semulajadi #vegan #bebaskimia #malaysia   #bahansemulajadi #mistyfjords #perfumebyadania #lostinthedesert #wangianesklusif #lawralovers #mondaymotivation #teamadaniablossom #bazaaronline #bazarmalaysia #meletops #selamatdigunakan #youthpower
✅ Fungsi Natural Deodorant : . 💦 Hapuskan bau badan 💦 Hapuskan bau kaki 💦 Mencerahkan kulit bawah lengan 💦 Hilangkan daki seluruh badan . ✅ Kelebihan Natural Deodorant : . 😍 Hilangkan bau selama 3 HARI 😍 Tidak melekit 😍 Tidak meninggalkan kesan kuning pada pakaian 😍 Sesuai digunakan seisi keluarga . RM29 (S) RM36 (SS) . Dapatkan segera di @magicblue_hanani atau tekan link di bio untuk order 📞📲 . #magicblue #naturaldeodorant #deodorantspray #tawas #bebaskimia #baubadan #bauketiak #baukaki #ketiakhitam #hilangkandaki #hilangbaubadan #naturalbodycare #showergel #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #hantarankahwin #baranghantaranmurah #productphotography #travel #backpackersmalaysia #testimoni #video #freepostage #freegift #photography #igersmalaysia #igshopmalaysia #codmelaka #agentwanted
Sebotol RM15 sahaja tau . ❤QUNYIT MASKER❤ Antara kebaikkan didalam QUNYIT MASKER ➡ merawat masalah jerawat (peranan utama) ➡ mengurangkan jeragat ➡ mengecilkan pori ➡ mencerahkan kulit ➡ mengurangkan sunburn ➡ anti penuaan ➡ memudarkan parut ➡ merawat masalah kulit sensitif ➡ mengawal lebihan minyak pada kulit Dan banyak lagi kebaikkannya yg sis akan kongsi lagi lepas ni....😍 HARGA? Harga sudah semestinya mampu milik.... Murah dan berbaloi2..... RM15 SAHAJA UNTUK 100GRAM BOLEH WHATSAPP UNTUK INFO LANJUT 📲010-422 1975 📲010-422 1975 . #qunyitmasker #qunyitmaskercodkuang #qunyitmaskercodkundang #qunyitmaskercodsungaibuloh #qunyitmaskercoddamansara #qunyitmaskercodcyberjaya #qunyitmaskercodputrajaya #maskkunyit #collagen #masker #scrub #organic #organik #bebaskimia #resultsguaranteed #organicscrub #naturalproduct #organicproduct
Dah ramai tau yang berjaya jana pendapatan sampingan dengan Qunyit Masker ni... . . Sememangnya produk organik yang sangat berkualiti dan selamat. Ada KKM, jangan risau ye. . . Produk sangat senang dijual, yang penting jangan malas2 nak promote 😉. . . . . Yang berminat nak cuba bolehlah terus whatsapp Kakak Citah ye di talian 016-684 2601 😉 . Sebotol hanyalah RM15 sahaja, agent dialu2 kan. . . . . . #qunyitmasker #qunyitmaskercodkuang #qunyitmaskercodkundang #qunyitmaskercodsungaibuloh #qunyitmaskercoddamansara #qunyitmaskercodcyberjaya #qunyitmaskercodputrajaya #maskkunyit #collagen #masker #scrub #organic #organik #bebaskimia #resultsguaranteed #organicscrub #naturalproduct #organicproduct #coffeescrub #ricescrub #scrubkopi #scruborganik
Dah ramai tau yang berjaya jana pendapatan sampingan dengan Qunyit Masker ni... . . Sememangnya produk organik yang sangat berkualiti dan selamat. Ada KKM, jangan risau ye. . . Produk sangat senang dijual, yang penting jangan malas2 nak promote 😉. . . . . Yang berminat nak cuba bolehlah terus whatsapp Kakak Citah ye di talian 016-684 2601 😉 . Sebotol hanyalah RM15 sahaja, agent dialu2 kan. . . . . . #qunyitmasker #qunyitmaskercodkuang #qunyitmaskercodkundang #qunyitmaskercodsungaibuloh #qunyitmaskercoddamansara #qunyitmaskercodcyberjaya #qunyitmaskercodputrajaya #maskkunyit #collagen #masker #scrub #organic #organik #bebaskimia #resultsguaranteed #organicscrub #naturalproduct #organicproduct #coffeescrub #ricescrub #scrubkopi #scruborganik
Dah ramai tau yang berjaya jana pendapatan sampingan dengan Qunyit Masker ni... . . Sememangnya produk organik yang sangat berkualiti dan selamat. Ada KKM, jangan risau ye. . . Produk sangat senang dijual, yang penting jangan malas2 nak promote 😉. . . . . Yang berminat nak cuba bolehlah terus whatsapp Kakak Citah ye di talian 016-684 2601 😉 . Sebotol hanyalah RM15 sahaja, agent dialu2 kan. . . . . . #qunyitmasker #qunyitmaskercodkuang #qunyitmaskercodkundang #qunyitmaskercodsungaibuloh #qunyitmaskercoddamansara #qunyitmaskercodcyberjaya #qunyitmaskercodputrajaya #maskkunyit #collagen #masker #scrub #organic #organik #bebaskimia #resultsguaranteed #organicscrub #naturalproduct #organicproduct #coffeescrub #ricescrub #scrubkopi #scruborganik
Dah ramai tau yang berjaya jana pendapatan sampingan dengan Qunyit Masker ni... . . Sememangnya produk organik yang sangat berkualiti dan selamat. Ada KKM, jangan risau ye. . . Produk sangat senang dijual, yang penting jangan malas2 nak promote 😉. . . . . Yang berminat nak cuba bolehlah terus whatsapp Kakak Citah ye di talian 016-684 2601 😉 . Sebotol hanyalah RM15 sahaja, agent dialu2 kan. . . . . . #qunyitmasker #qunyitmaskercodkuang #qunyitmaskercodkundang #qunyitmaskercodsungaibuloh #qunyitmaskercoddamansara #qunyitmaskercodcyberjaya #qunyitmaskercodputrajaya #maskkunyit #collagen #masker #scrub #organic #organik #bebaskimia #resultsguaranteed #organicscrub #naturalproduct #organicproduct #coffeescrub #ricescrub #scrubkopi #scruborganik
Dah ramai tau yang berjaya jana pendapatan sampingan dengan Qunyit Masker ni... . . Sememangnya produk organik yang sangat berkualiti dan selamat. Ada KKM, jangan risau ye. . . Produk sangat senang dijual, yang penting jangan malas2 nak promote 😉. . . . . Yang berminat nak cuba bolehlah terus whatsapp Kakak Citah ye di talian 016-684 2601 😉 . Sebotol hanyalah RM15 sahaja, agent dialu2 kan. . . . . . #qunyitmasker #qunyitmaskercodkuang #qunyitmaskercodkundang #qunyitmaskercodsungaibuloh #qunyitmaskercoddamansara #qunyitmaskercodcyberjaya #qunyitmaskercodputrajaya #maskkunyit #collagen #masker #scrub #organic #organik #bebaskimia #resultsguaranteed #organicscrub #naturalproduct #organicproduct #coffeescrub #ricescrub #scrubkopi #scruborganik
Dah ramai tau yang berjaya jana pendapatan sampingan dengan Qunyit Masker ni... . . Sememangnya produk organik yang sangat berkualiti dan selamat. Ada KKM, jangan risau ye. . . Produk sangat senang dijual, yang penting jangan malas2 nak promote 😉. . . . . Yang berminat nak cuba bolehlah terus whatsapp Kakak Citah ye di talian 016-684 2601 😉 . Sebotol hanyalah RM15 sahaja, agent dialu2 kan. . . . . . #qunyitmasker #qunyitmaskercodkuang #qunyitmaskercodkundang #qunyitmaskercodsungaibuloh #qunyitmaskercoddamansara #qunyitmaskercodcyberjaya #qunyitmaskercodputrajaya #maskkunyit #collagen #masker #scrub #organic #organik #bebaskimia #resultsguaranteed #organicscrub #naturalproduct #organicproduct #coffeescrub #ricescrub #scrubkopi #scruborganik
Dah ramai tau yang berjaya jana pendapatan sampingan dengan Qunyit Masker ni... . . Sememangnya produk organik yang sangat berkualiti dan selamat. Ada KKM, jangan risau ye. . . Produk sangat senang dijual, yang penting jangan malas2 nak promote 😉. . . . . Yang berminat nak cuba bolehlah terus whatsapp Kakak Citah ye di talian 016-684 2601 😉 . Sebotol hanyalah RM15 sahaja, agent dialu2 kan. . . . . . #qunyitmasker #qunyitmaskercodkuang #qunyitmaskercodkundang #qunyitmaskercodsungaibuloh #qunyitmaskercoddamansara #qunyitmaskercodcyberjaya #qunyitmaskercodputrajaya #maskkunyit #collagen #masker #scrub #organic #organik #bebaskimia #resultsguaranteed #organicscrub #naturalproduct #organicproduct #coffeescrub #ricescrub #scrubkopi #scruborganik
Dah ramai tau yang berjaya jana pendapatan sampingan dengan Qunyit Masker ni... . . Sememangnya produk organik yang sangat berkualiti dan selamat. Ada KKM, jangan risau ye. . . Produk sangat senang dijual, yang penting jangan malas2 nak promote 😉. . . . . Yang berminat nak cuba bolehlah terus whatsapp Kakak Citah ye di talian 016-684 2601 😉 . Sebotol hanyalah RM15 sahaja, agent dialu2 kan. . . . . . #qunyitmasker #qunyitmaskercodkuang #qunyitmaskercodkundang #qunyitmaskercodsungaibuloh #qunyitmaskercoddamansara #qunyitmaskercodcyberjaya #qunyitmaskercodputrajaya #maskkunyit #collagen #masker #scrub #organic #organik #bebaskimia #resultsguaranteed #organicscrub #naturalproduct #organicproduct #coffeescrub #ricescrub #scrubkopi #scruborganik
Uolls kalau makan #boosterwhitening makin keluar jerawat atau bintik-bintik putih jangan stop ye. Terus kan habiskan satu botol tu dan minum air masak banyak yeee. Jangan takut kalau dia keluar jerawat ke atau bintik putih di muka ye, itu tindak balas dia okay??? Faham? Hehe . 💙Ada org mkn 1, 2 biji dah putih . 💜Ada org mkn 3 biji muka dan tangan semua dh keluar urat hijau . 💙Ada org mkn 1, 2 biji jerawat semua kecut . 💜Ada mkn 3 biji parut-parut hitam dah pudar . 💙Ada org mkn 3 biji jerawat makin besar tapi jgn stop ye terus kan je minum air putih lebih insyallah belum habis stu boleh jerawat dah kecut . . ✅Minum air putih lebih ✅Dan elak minuman berkafein. . WHATSAPP UNTUK HARGA MELETOP SPECIAL. TEKAN JE LINK DI BIO OK! 😘 017-5451126 . #produkkecantikkan #boosterwhiteningmurah #boosterwhitening #produkputih #whitening #letscantik #muabellaz #perlashine #malaysia #tiktokmalaysia #malaysia #feeltabeauty #datoserivida #janganmengata #produkviral #kosmetikmalaysia #tiadabahanterlarang #bebaskimia #dianzvitamin #fairlady #shalicious #elcahco #kdollbeauty #loveliee #symabeauty #mylaraskincare #prettyfaceskincare #sofieyabeauty #sendayutinggi #okayamalaysia #eskinol
Uolls kalau makan #boosterwhitening makin keluar jerawat atau bintik-bintik putih jangan stop ye. Terus kan habiskan satu botol tu dan minum air masak banyak yeee. Jangan takut kalau dia keluar jerawat ke atau bintik putih di muka ye, itu tindak balas dia okay??? Faham? Hehe . 💙Ada org mkn 1, 2 biji dah putih . 💜Ada org mkn 3 biji muka dan tangan semua dh keluar urat hijau . 💙Ada org mkn 1, 2 biji jerawat semua kecut . 💜Ada mkn 3 biji parut-parut hitam dah pudar . 💙Ada org mkn 3 biji jerawat makin besar tapi jgn stop ye terus kan je minum air putih lebih insyallah belum habis stu boleh jerawat dah kecut . . ✅Minum air putih lebih ✅Dan elak minuman berkafein. . WHATSAPP UNTUK HARGA MELETOP SPECIAL. TEKAN JE LINK DI BIO OK! 😘 017-5451126 . #produkkecantikkan #boosterwhiteningmurah #boosterwhitening #produkputih #whitening #letscantik #muabellaz #perlashine #malaysia #tiktokmalaysia #malaysia #feeltabeauty #datoserivida #janganmengata #produkviral #kosmetikmalaysia #tiadabahanterlarang #bebaskimia #dianzvitamin #fairlady #shalicious #elcahco #kdollbeauty #loveliee #symabeauty #mylaraskincare #prettyfaceskincare #sofieyabeauty #sendayutinggi #okayamalaysia #eskinol
Uolls kalau makan #boosterwhitening makin keluar jerawat atau bintik-bintik putih jangan stop ye. Terus kan habiskan satu botol tu dan minum air masak banyak yeee. Jangan takut kalau dia keluar jerawat ke atau bintik putih di muka ye, itu tindak balas dia okay??? Faham? Hehe . 💙Ada org mkn 1, 2 biji dah putih . 💜Ada org mkn 3 biji muka dan tangan semua dh keluar urat hijau . 💙Ada org mkn 1, 2 biji jerawat semua kecut . 💜Ada mkn 3 biji parut-parut hitam dah pudar . 💙Ada org mkn 3 biji jerawat makin besar tapi jgn stop ye terus kan je minum air putih lebih insyallah belum habis stu boleh jerawat dah kecut . . ✅Minum air putih lebih ✅Dan elak minuman berkafein. . WHATSAPP UNTUK HARGA MELETOP SPECIAL. TEKAN JE LINK DI BIO OK! 😘 017-5451126 . #produkkecantikkan #boosterwhiteningmurah #boosterwhitening #produkputih #whitening #letscantik #muabellaz #perlashine #malaysia #tiktokmalaysia #malaysia #feeltabeauty #datoserivida #janganmengata #produkviral #kosmetikmalaysia #tiadabahanterlarang #bebaskimia #dianzvitamin #fairlady #shalicious #elcahco #kdollbeauty #loveliee #symabeauty #mylaraskincare #prettyfaceskincare #sofieyabeauty #sendayutinggi #okayamalaysia #eskinol
Harga mesin air alkali 25 - 65 juta (muahale rek 😐😐😐) Harga air alkali kemasan 25rb per botol ,setaon habis Rp 9.125.000 (itu juga kalo sehari cuma minum 1 botol) Harga Dr+Water 1.980.000 bisa untuk selamanya Hemat mana?? DR WATER KAANNNN😍😍😍 Info order tanya2 silakan lgsung japri : WA : 085779992454 #botolkesehatan #drwaterasli #airalkali #antidiabetes #antikanker #antikolesterol #drwaterkorea #drwater #sehattanpaobat #bebaskimia #airhidrogen #airterapi #air #sehat #kesehatan
Seperti yang kita semua tau lemon mmg banyak khasiatnya termasuk kulitnya sekali. . . Tapi kalau kita beli buah lemon, kita minum air perahan lemon je kan. Kulit kita buang. So, kat situ kita dah rugi khasiat yang ada kat kulit lemon tu. . . Haa, kalau guna Young Living Lemon Essential Oil ni semua khasiat lemon sampai ke kulit lemon pon kita dapat tau. Sbb ianya dihasilkan melalui cold pressed. Maknanya minyak yang terhasil dari kulit lemon tu pon kita boleh rasa khasiat dia tu. . . Dalam 15ml lemon ni ada 75biji buah lemon tauuu. Kalau kita beli sebiji lemon pon dh mahal kan tp tak guna kulit lemon ponn..rugi tauuu. So, nak sihat? Nak jimat? Buatlah pilihan yang bijak. 😉😉
Bakal pengantin jari berbulu lebat? Tak cantik lah sarung cincin 😨😨. . . Jom bersihkan bebulus tu dengan #wawawaxorganic . Jangan p cukur pulak u alls 🙅 cukur buat bulu makin tebal. . . Wawawax mudah guna dan dia adalah 💯 dari bahan semulajadi alam. Tak perlu risau semua jenis kulit boleh guna. . LIMITED UNTUK 50 UNIT . Contact 📱 NADIA 0164257346 atau DM terus #reviewhairremoval #candyhotwax #wawacoldwax #masalahbululebat #brazillianwax #kulitlicintanpabulu #tiadalagikulitgelap #bridetobe2018 #codkelanglama #codkulim #codlunas #cod1malaysia #codpadangserai #muabellaz #muakajang #muakualalumpur #muaampang #lawaktahapdewa #homespa #berkeyakinantinggi #jaminberkesan #fallinlovewithyou #kitaok #lakukerasss ‼️ #jutawanmuda #bebaskimia #organichairremoval
Perasan tak bila berpeluh kawasan bibir foundation selalu nampak bercapuk. Sebab bulu kumis tebal foundation tak melekat ke kulit. . . now wawawax sangat di sukai mua mua malaysia. diorang buang bulu kumis untuk nampak makeup lebih cantik. . . RM 43 SEKALI POSS LIMITED UNTUK 50 UNIT . Contact 📱 NADIA 0164257346 DM terus organic_wawawax #reviewhairremoval #candyhotwax #wawacoldwax #masalahbululebat #brazillianwax #kulitlicintanpabulu #tiadalagikulitgelap #bridetobe2018 #codkelanglama #codlunas #codkulim #cod1malaysia #codpadangserai #muabellaz #muakajang #muakualalumpur #muaampang #lawaktahapdewa #homespa #berkeyakinantinggi #jaminberkesan #fallinlovewithyou #kitaok #lakukerasss ‼️ #jutawanmuda #bebaskimia #organichairremoval - #regrann
Anak buah umur 13 pun Kak Citah bantai jadikan agent... Hahahaha... . Hallo2, budak sekolah pun boleh meniaga tau... Kecik2 da ade duit sendiri... Cuba bayangkan kalau kekecik dah macam ni... 10 tahun lagi silap2 dah jadi jutawan 😍😍😍 . . #qunyitmasker #qunyitmaskercodkuang #qunyitmaskercodkundang #qunyitmaskercodsungaibuloh #qunyitmaskercoddamansara #qunyitmaskercodcyberjaya #qunyitmaskercodputrajaya #maskkunyit #collagen #masker #scrub #organic #organik #bebaskimia #resultsguaranteed #organicscrub #naturalproduct #organicproduct #coffeescrub #ricescrub #scrubkopi #scruborganik #SweetCoffeeRiceScrub #agentwanted
Anak buah umur 13 pun Kak Citah bantai jadikan agent... Hahahaha... . Hallo2, budak sekolah pun boleh meniaga tau... Kecik2 da ade duit sendiri... Cuba bayangkan kalau kekecik dah macam ni... 10 tahun lagi silap2 dah jadi jutawan 😍😍😍 . . #qunyitmasker #qunyitmaskercodkuang #qunyitmaskercodkundang #qunyitmaskercodsungaibuloh #qunyitmaskercoddamansara #qunyitmaskercodcyberjaya #qunyitmaskercodputrajaya #maskkunyit #collagen #masker #scrub #organic #organik #bebaskimia #resultsguaranteed #organicscrub #naturalproduct #organicproduct #coffeescrub #ricescrub #scrubkopi #scruborganik #SweetCoffeeRiceScrub #agentwanted
Anak buah umur 13 pun Kak Citah bantai jadikan agent... Hahahaha... . Hallo2, budak sekolah pun boleh meniaga tau... Kecik2 da ade duit sendiri... Cuba bayangkan kalau kekecik dah macam ni... 10 tahun lagi silap2 dah jadi jutawan 😍😍😍 . . #qunyitmasker #qunyitmaskercodkuang #qunyitmaskercodkundang #qunyitmaskercodsungaibuloh #qunyitmaskercoddamansara #qunyitmaskercodcyberjaya #qunyitmaskercodputrajaya #maskkunyit #collagen #masker #scrub #organic #organik #bebaskimia #resultsguaranteed #organicscrub #naturalproduct #organicproduct #coffeescrub #ricescrub #scrubkopi #scruborganik #SweetCoffeeRiceScrub #agentwanted
Anak buah umur 13 pun Kak Citah bantai jadikan agent... Hahahaha... . Hallo2, budak sekolah pun boleh meniaga tau... Kecik2 da ade duit sendiri... Cuba bayangkan kalau kekecik dah macam ni... 10 tahun lagi silap2 dah jadi jutawan 😍😍😍 . . #qunyitmasker #qunyitmaskercodkuang #qunyitmaskercodkundang #qunyitmaskercodsungaibuloh #qunyitmaskercoddamansara #qunyitmaskercodcyberjaya #qunyitmaskercodputrajaya #maskkunyit #collagen #masker #scrub #organic #organik #bebaskimia #resultsguaranteed #organicscrub #naturalproduct #organicproduct #coffeescrub #ricescrub #scrubkopi #scruborganik #SweetCoffeeRiceScrub #agentwanted
MAGICBLUE...AJAIB Dulu saya tak suka sangat pakai deodarant sebab rasa melekit. Macam2 deodarant saya guna still hadapi masalah yang sama. Kalau tak pakai deodarant kang keti** berbau pula terutama bila keluar dari pagi sampai petang... . Tapi semua tu hilang bila saya gunakan natural deodarant,magic blue... Memang Magic sebab tak de rasa melekit bila pakai. Tiada bau keti** walaupun spray sebelum keluar rumah waktu pagi.... . Walaupun pada mulanya saya kata mahalnya Magic Blue ni,botol kecik rm 29...Tp bila dah guna berbaloi keluarkan duit rm 29 tu... Sebab nya tak perlu spray hari2 just spray 3 hari sekali...sebotol kecik tu boleh tahan hampir 1 bulan..... . Meehh laa cubaa #magicbluee niee ;) . #bebasbau #bebaskimia #mesrasolat #halalselamanya #agentwanted . Pm / WhatsApp 013 9727347
Perasan tak bila berpeluh kawasan bibir foundation selalu nampak bercapuk. Sebab bulu kumis tebal foundation tak melekat ke kulit. . . now wawawax sangat di sukai mua mua malaysia. diorang buang bulu kumis untuk nampak makeup lebih cantik. . . HARI NI LAST PROMO RM45.90 TAUUUUU. ✔FREE POSTAGE ✔FREE 7 GIFT LIMITED UNTUK 50 UNIT . Contact 📱 ERNI: 012-7903374 atau DM terus @produkcabutbulu_organic View ig feedback customers @testimoni.produkcabutbulu . . #reviewhairremoval #candyhotwax #wawacoldwax #masalahbululebat #brazillianwax #kulitlicintanpabulu #tiadalagikulitgelap #bridetobe2018 #codkualalumpur #codklcc #codklcc #cod1malaysia #codampang #muabellaz #muakajang #muakualalumpur #muaampang #lawaktahapdewa #homespa #berkeyakinantinggi #jaminberkesan #fallinlovewithyou #kitaok #lakukerasss ‼️ #jutawanmuda #bebaskimia #organichairremoval
Yes yes! Dia repeat order lagi 😊😊 . 💯Natural 🔬Lab test & Selamat 👯‍♀️Turun 3-5kg seminggu 🏋️‍♀️Membantu bakar lemak bagi yang tiada masa bersenam . 🛍️Slimmy RM25|Skinny RM15 *dinasihatkan untuk membeli combo 📲012-3626292,link on bio 📮RM8 (s.m), RM12 (s.s) . #fatburner #tehkurus #jomkurus #nakkurus #tehherba #diet #sayajual #trending #darytea #kurus #kuruscantik #nakcantik #malaysia #bebaskimia #produkterbaik #bakarlemak #slimbody #tehherbasihat #darytea
Tahniah kak! . Dia berjaya turunkan 15kg. Jom kita sesama minum dary tea . 💯Natural 🔬Lab test & Selamat 👯‍♀️Turun 3-5kg seminggu 🏋️‍♀️Membantu bakar lemak bagi yang tiada masa bersenam . 🛍️Slimmy RM25|Skinny RM15 *dinasihatkan untuk membeli combo 📲012-3626292,link on bio 📮RM8 (s.m), RM12 (s.s) . #fatburner #tehkurus #jomkurus #nakkurus #tehherba #diet #sayajual #trending #darytea #kurus #kuruscantik #nakcantik #malaysia #bebaskimia #produkterbaik #bakarlemak #slimbody #tehherbasihat #daryteatox
Our number 1 BEST SELLING SERUM. Luminous serum sesuai untuk semua jenis kulit muka dan mampu untuk menyelesaikan hampir semua masalah kulit muka. . Luminous serum paling jadi rebutan sebab mampu menghilangkan seeds di muka atau bahagian mata. . 🔘 KKM approved 🔘 Water based serum 🔘 Smooth texture dan tidak melekit 🔘 Cepat dan mudah menyerap 🔘 Kesan seawal 1 minggu 🔘 Tahan sehingga 4-8 minggu mengikut kadar penggunaan . Harga : Cleanser (50ml) RM60 Serum (15ml) RM79 Foundation (20ml) RM79 (NP RM90) (harga tak termasuk postage) . . Whatsapp ⤵️ http://RemedySerumForYou.wasap.my/ Shopee ⤵️ https://shopee.com.my/zt_beauteeshop . Nak DM pun boleh! 😍
Harga mesin air alkali 25 - 65 juta (muahale rek 😐😐😐) Harga air alkali kemasan 25rb per botol ,setaon habis Rp 9.125.000 (itu juga kalo sehari cuma minum 1 botol) Harga Dr+Water 1.980.000 bisa untuk selamanya Hemat mana?? DR WATER KAANNNN😍😍😍 Info order tanya2 silakan lgsung japri : WA : 085779992454 #botolkesehatan #drwaterasli #airalkali #antidiabetes #antikanker #antikolesterol #drwaterkorea #drwater #sehattanpaobat #bebaskimia #airhidrogen #airterapi #air #sehat #kesehatan
Soalan famous yang saya terima. Tak sayang... Hanya melancarkan uuk uuk aje . 💯Natural 🔬Lab test & Selamat 👯‍♀️Turun 3-5kg seminggu 🏋️‍♀️Membantu bakar lemak bagi yang tiada masa bersenam . 🛍️Slimmy RM25|Skinny RM15 *dinasihatkan untuk membeli combo 📲012-3626292,link on bio 📮RM8 (s.m), RM12 (s.s) . #fatburner #tehkurus #jomkurus #nakkurus #tehherba #diet #sayajual #trending #darytea #kurus #kuruscantik #nakcantik #malaysia #bebaskimia #produkterbaik #bakarlemak #slimbody #tehherbasihat #darytea
Harga mesin air alkali 25 - 65 juta (muahale rek 😐😐😐) Harga air alkali kemasan 25rb per botol ,setaon habis Rp 9.125.000 (itu juga kalo sehari cuma minum 1 botol) Harga Dr+Water 1.980.000 bisa untuk selamanya Hemat mana?? DR WATER KAANNNN😍😍😍 Info order tanya2 silakan lgsung japri : WA : 085779992454 #botolkesehatan #drwaterasli #airalkali #antidiabetes #antikanker #antikolesterol #drwaterkorea #drwater #sehattanpaobat #bebaskimia #airhidrogen #airterapi #air #sehat #kesehatan
. Jom pakat try set sweet dream ni. . Bila serasi dengan set ni, jangan complain korang bosan sebab anak tidur lama tau. . . #bendabaikkitakongsi
. Jom pakat try set sweet dream ni. . Bila serasi dengan set ni, jangan complain korang bosan sebab anak tidur lama tau. . . #bendabaikkitakongsi
. Jom pakat try set sweet dream ni. . Bila serasi dengan set ni, jangan complain korang bosan sebab anak tidur lama tau. . . #bendabaikkitakongsi
SEMUA MISS J HILANG 😱 . 🔥TEROKAI KULIT YANG JELAS LEBIH MUDA DAN LEBIH CERAH DALAM 7 HARI 🔥 . Minumlah segelas El Marino Blanc setiap pagi dan malam dan alamilah sendiri kulit yang tenyata lebih menawan😍😍 . Jadikannya rutin harian anda dan ia nescaya menjadi satu kebiasaan kelak. . Kombinasi ROC®️ + Aktif VIQUA®️ dengan Sistem Penghantaran Nano ADS®️ + Collactive™️ mengaktifkan dan mengekalkan sistem semula jadi kulit anda untuk melindunginya daripada unsur-unsur luaran. Dengan menembus secara mendalam hingga ke sumber janakuasa sel kulit anda, El Marino Blanc dapat: . TINDAKAN1⤵️ Melindungi sel kulit daripada sinaran UV . TINDAKAN2⤵️ Menyekat tirosinase daripada menghasilkan lebih banyak melanin yang menggelapkan kulit . TINDAKAN3⤵️ Menyekat aktiviti kolagenase dan elastase yang menguraikan elastin dan kolagen . TINDAKAN4⤵️ Mempercepat penghasilan kolagen dan elastin baharu dalam kulit kita . TINDAKAN5⤵️ Menggantikan semula kolagen dan elastin dalam kulit kita . Dengan El Marino Blanc, kulit anda akan kekal cerah, muda dan sempurna. . *Berdasarkan penilaian kendiri oleh 64 wanita dan lelaki berusia antara 25 hingga 50 tahun dalam 4 minggu. #elmarinoblanc #elmarinoampang #elmarino #beautycartel #ayuzbeautycartel #awetmuda #kulitkusam #kulitkering #bebaskimia #elmarinotestimoni #feedback #feedbackmeletup #jeragat #jerawat #kulitberminyak #dropshipwanted #agentwanted
Sering lupa minum air putih sebelum tidur sis? Sayaaang banget karena ternyata minum air putih sebelum tidur bisa menjaga kulit dari kekusaman loh 😯 Konsumsi segelas Air putih sebelum tidur dapat membantu menetralkan garam dan bahan-bahan tak sehat dalam makanan yang dikonsumsi, sehingga kulit terjaga dari kekusaman 🌸 Yuks biasakan minum air putih dulu sebelum tidur yaaa sis 😉 #tips #tipskecantikan #tipskesehatan #infokecantikan #infokesehatan #beautytips #beautyinfo #tipsmasker #tipskulitsehatalami #tipskulit #kulitberminyak #kulitcantiksehat #sabunmukaalami #carmelawhiteningsoap #bebaskimia #tipsawetmuda #jerawatpudar #hilangjeragat #produkskincare #sabunnasa #kulitkering #jerawatpasir #kulitberjerawat #kulitnormal #jerawatbadan #kulitbersih #kulitcerah #poriterbuka #jerawathilang #tipkulitputih
Pendaftaran ahli secara PERCUMA. Kekal sebagai pelanggan setia kami dengan nikmati diskaun untuk setiap pembelian* . Dan boleh terus membuat pembelian di sistem tanpa melalui TnRangers. . *Tertakluk kepada terma dan syarat. . & . Pendaftaran sebagai TnRangers akan dinaikkan harga kepada RM400 bermula 1 Disember ini. . TnRangers bermodalkan rm400 bersama 10 balm, flyers dan booklet Tasneem Naturel. . . .
Pendaftaran ahli secara PERCUMA. Kekal sebagai pelanggan setia kami dengan nikmati diskaun untuk setiap pembelian* . Dan boleh terus membuat pembelian di sistem tanpa melalui TnRangers. . *Tertakluk kepada terma dan syarat. . & . Pendaftaran sebagai TnRangers akan dinaikkan harga kepada RM400 bermula 1 Disember ini. . TnRangers bermodalkan rm400 bersama 10 balm, flyers dan booklet Tasneem Naturel. . . .
Pendaftaran ahli secara PERCUMA. Kekal sebagai pelanggan setia kami dengan nikmati diskaun untuk setiap pembelian* . Dan boleh terus membuat pembelian di sistem tanpa melalui TnRangers. . *Tertakluk kepada terma dan syarat. . & . Pendaftaran sebagai TnRangers akan dinaikkan harga kepada RM400 bermula 1 Disember ini. . TnRangers bermodalkan rm400 bersama 10 balm, flyers dan booklet Tasneem Naturel. . . .
bahagia itu dari diri kita. . . hargai diri kita. . . . #motivasibonda
bahagia itu dari diri kita. . . hargai diri kita. . . . #motivasibonda
bahagia itu dari diri kita. . . hargai diri kita. . . . #motivasibonda
next page →