#bebaskimia

72,314 posts

Loading...
EEIN serum berasaskan 3 bahan utama iaitu sarang burung walit , mutiara asli dan vitamin E, kesan seawal 7 hari boleh nampak hasil dia... yg kulit muka kusam, berjerawat, jeragat dan kering akan kembali anjal, licin dan gebu... serum #eein tidak mengandungi bahan kimia.. 100% bahan semulajadi ... wasap.my/601136252947 wasap.my/601136252947 wasap.my/601136252947 #eeinserum #treatmentserum #bebaskimia #natural #vitamin #birdnest #pearl #calit2pinkish
❤SIMPLE TREATMENT FOR YOUR SKIN❤ 🎈Beauty water (pH5.0-6.0) 🎈Antiseptic (pH2.5) #kangenwaterthebest #bebaskimia #pesonabeauty #eyemaster #cywcyl #lifehealthy
KEISTIMEWAAN KANGEN WATER🎁 ================ ✔ Air pH 7.0 (neutral) air mineral.. boleh terus minum mcm tu jer. ✔ Air pH 8.5 - 9.5 (alkaline) yang tinggi anti-oksida (awet muda), micro cluster & alkaline...bagus untuk detox. ✔ Air pH 11.5 sangat bagus untuk cuci beras, sayur dan buah..keluar habis semua racun dalam tu. ✔ Air pH 6.0 beauty water untuk mencantik dan melembabkan kulit, menyelesaikan masalah kulit, boleh digunakan utk membasuh muka dan mandi... bebas klorin. Anti penuaan. ✔ Air pH 2.5 sangat berkesan sebagai antiseptik bunuh kuman, membantu masalah kulit, eczema, jerawat dan resdung. ✔ Air kangen lengkap dengan mineral, kalsium, magnesium & anti oksida yg sgt tinggi yg diperlukan oleh badan kita. Kangen water boleh menghasilkan 7 jenis pH air, menjadikan satu Mesin pelbagai guna! . 3 sifat utama; ‼️ ANTI OKSIDA ‼️ ALKALI ‼️ MICRO CLUSTERING #kangenwaterthebest #pesonabeauty #cywcyl #bebaskimia #lifehealthy #eyemaster
SIAPA NAK TESTIMONI NI? SPAM EMOJI ❤️❤️❤️❤️❤️ (baca sampai habis) ⠀ ⠀ Masya Allah, adakah ini tandanya Allah masih sayangkan kita hadirkan kawan-kawan yang support kau dan bantu kau? ⠀ Terima kasih @wiwiedarvienda  support kita beli dan makan #kudapkudapteruscantik  dari perut 4 bulan. Mula-mula aku bagi dia rasa 2 kotak Alhamdulillah serasi terus dia beli sampai ke sekarang tengah tunggu masa nak beranak je. Doakan #babyelcahco  selamat dan sihat tau semua ❤️ ⠀ Kalau korang tengok testimoni ni. Mesti ibu mengandung dekat luar sana nak cuba amalkan supplement kak esah juga tau! Sumpah tak tipu! Betul rezeki Allah tak pernah salah walaupun aku tak dapat nak lahirkan baby nak rasa jadi emak tapi Allah hadirkan kawan yang baik untuk jadi testimoni pada produk aku ni. ⠀ BUKTI BERJAYA WEH ✅ (Dalam gambar ni gambar anak pertama tak amalkan elcahco nanti elcah tunjuk anak kedua yang amalkan elcahco) _ CLIK LINK AT BIO FOR MORE DETAILS✨✨ _ #elcahcoteamjha #incredibleteamjha #AGENTKAKESAH #agentkotakinabalu #beaufebeauzkin #cintabukankristal #nsabeautyserum #kudapkudapteruscantik #agentsarawak #agentwanted #kulitcantik #agentkakesahpenang #agentkakesahkualalumpur #kulitcantik #kulitcantik #kulitsihat #nsabeautyserum #worldstar #masalahkulitsensitif #masalahjerawat #bebaskimia #bebasbahanpemutih
Alhamdulillah customer repeat order lagi 😘 Detox mask ni memang sangat power tau untuk merawat kulit berjerawat. Tepek jee detox mask pasti kecut jerawat tu uollss Ad yang nak order tak? Wasap elly 01121520711 nanti elly guide cara nak guna sekali oke! #detoxmasktemyracle #jerawatkecut #rawatkulitbrekaout #kulitbersih #feedbackdetoxmasktemyracle #bebaskimia #bebasjerawat #cantiktanpakimia #maskerjerawat #cerahsekata #flawless #naturalproduk #detoxmasmalaysi #feedbacktemyracle
Jom order set tangas nak 😀 Pada yg bakal bersalin tu boleh dah booking siap2 untuk persiapan masa pantang nanti Dengan amalan bertangas ni sebagai ikhtiar kita berupaya merawat rahim ibu2 agar kembali sihat berseri selepas kelahiran. Tak percaya? Jom test try cuba 🤗 Wasep je ok 😘 👇👇👇 http://wasap.my/+601112360681 http://wasap.my/+601112360681 http://wasap.my/+601112360681 3 unit available #ReadyStock #BestSeller #BestItem #Berpantang #SetTangas #KerusiTangas #HerbaTangas #HerbaTangasMujarab #ProdukAlami #BebasKimia #SeriMerapatAyu
. Setiap hari, Hannah jadi excited sbb nak manja diri dengan scrub-scrub kesayangan sis. . Jangan bimbang tau, walaupun scrub 3kali seminggu je, tapi kita boleh buat masker Coffee. Best juga campur dengan yogurt atau pisang ke...eeemmm bestnya.😍😍😍😍 . Harga: RM29 Postage:RM8sm/RM12ss . ✔️COD available:PUCHONG dan sekitar kawasan yang berdekatan . Jom cantik bersama Temyracle ? Terus direct wassup +6010-9298050 / wasap.my/60109298050/Temyracle 4 info lanjut . #temyraclepuchong #scrub #temyraclesayamesticari #noparaben #scrubhomemade #homemadeproduct #kulitcerah #scrubmurah #bibirgelap #milkricesoap #detoxmask #bodyscrub #lipscrub #peachfacescrub #coffeescrub #comelpipimerah #sayajualonline #scrubmuka #scrubmukadanbadan #facialmuka #facialmukamurah #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #bibirkering #bibirmerekah #scrubmalaysia #kulitkusam #kulitsensitif #mukabreakout #bebaskimia
nasi Ungu. dqri hasil tanam #padi #bebaskimia sintetik. menggunakan sistem #suburplus #sehat #suburplus #vegetarianfood #vegan #natural silahkan joint di group Facebook kami https://m.facebook.com/groups/845283235597403?ref=bookmarks
Korang agree tak? 😊
Musim hujan. Balm pink ni mesti siap sedia untuk anak. Kalau anak dah mula selsema batuk tambah dengan ada kahak, semua benda boleh tak kena. Anak meragam, susah tidur sebabkan tak selesa. Lagi-lagi susah nak bernafas kalau anak hidung tersumbat. Kita yang dewasa ni pun kadang rasa susah nak tidur kalau hidung tersumbat. Inikan pula anak kecik lagi-lagi baby.
Musim hujan. Balm pink ni mesti siap sedia untuk anak. Kalau anak dah mula selsema batuk tambah dengan ada kahak, semua benda boleh tak kena. Anak meragam, susah tidur sebabkan tak selesa. Lagi-lagi susah nak bernafas kalau anak hidung tersumbat. Kita yang dewasa ni pun kadang rasa susah nak tidur kalau hidung tersumbat. Inikan pula anak kecik lagi-lagi baby.
Musim hujan. Balm pink ni mesti siap sedia untuk anak. Kalau anak dah mula selsema batuk tambah dengan ada kahak, semua benda boleh tak kena. Anak meragam, susah tidur sebabkan tak selesa. Lagi-lagi susah nak bernafas kalau anak hidung tersumbat. Kita yang dewasa ni pun kadang rasa susah nak tidur kalau hidung tersumbat. Inikan pula anak kecik lagi-lagi baby.
MENYESAL TAK GUNA DARI DULU !! . . Serasi sangat dengan anak. Harapkan ubat, xmakan je badan panas balik. Nasiblah allah izinkan guna #cfrub ni sembuhvdan serasi dengan anak. #demampanas #kebahdemam #batukselsema #batukberkahak #susahtido #readystok #codbalingsik #codpengkalanhulu
MENYESAL TAK GUNA DARI DULU !! . . Serasi sangat dengan anak. Harapkan ubat, xmakan je badan panas balik. Nasiblah allah izinkan guna #cfrub ni sembuhvdan serasi dengan anak. #demampanas #kebahdemam #batukselsema #batukberkahak #susahtido #readystok #codbalingsik #codpengkalanhulu
MENYESAL TAK GUNA DARI DULU !! . . Serasi sangat dengan anak. Harapkan ubat, xmakan je badan panas balik. Nasiblah allah izinkan guna #cfrub ni sembuhvdan serasi dengan anak. #demampanas #kebahdemam #batukselsema #batukberkahak #susahtido #readystok #codbalingsik #codpengkalanhulu
Nak beli online tapi risau lambat sampai?? Urgent? Bole roger UmmiEL ya.. Area: Kota bharu Kok lanas Machang Pasir puteh Peringat Pasir tumboh Ketereh Tunjung Melor . Siap ad #freegift menarik lagi.. #selsema #batukkahak #meragam #autism #mengamuk #kulitsensitif #ekzema #ruamlampin #ciritbirit #semulajadi #sembelit #bebaskimia #tnagentkelantan #codkotaharu #posseluruhmalaysia #dropshipwanted #balmtasneemnaturel #babycare #barangbabymurah #sayajual #essentialoils
Ni antara FEEDBACK Pengguna #LamisaXPrimeLiptint , dorang Suka Dan berpuas hati sebab . . 💋Ringan di bibir (tak Rasa mcm Pakai lipstick 😆) 💋Nampak natural beauty ( Bole adjust kepekatan masa Pakai😍) 💋Jimat 3 in 1(Lip, Blusher, eyeshadow) 💋 Tahan lama katanya 💋 Pakai terus muka nampak BERSERI-SERI & Cantik uols 😍 . . .
TERBONGKAR !! RAHSIA LELAKI INI MUKA CERAH DAN BEBAS JERAWAT 👆🏻👆🏻😱😱 - - Rahsianya adalah konsisten AURA BEAUTY SPRAY berbelas botol. - - Wow patutlah kulit muka kalah perempuan. - - Lelaki pun kena jaga kulit muka untuk nampak terurus dan tampan tau. - - Nak senang,pakai AURA BEAUTY SPRAY "spray spray jer" - - Nak cuba jugak ??? - - Whatsapp 0142450830 (dira) untuk sebarang pertanyaan dan pembelian. Terima kasih 💓 - - #aurabeautyspraybydieynabeauty #aurabeautyspray #auraglowcream #spraysprayjerawatkecut #spray2jer #cantikberseri #organikproduk #produkorganik #bebaskimia #tanpamerkuri #semulajadibebaskimia #selamatdigunakan #tanpawaswas #sprayviral #produkviral #terlajaklaris #terbaik #aurafoundation #setcombo #auraglowsoap #auraglowcream
IBU MENGANDUNG BERJAYA ✅ ⠀ ⠀ Ini bukan tipu-tipu tau tapi korang tengok sendiri perubahan anak no 1 dan anak no 2 yang mengamalkan #kudapkudapteruscantik  dari perut bermula 4 bulan. ⠀ Ada tak ibu ibu ngandung menjadi followers kak esah? Nak perut cantik? Nak kulit bersih? Tak nak ada alahan? Kulit tak kering? Tak nak selulit? Cepat amalkan #kudapkudapteruscantik ⠀ Kak esah tak menipu! Ini testimoni berjaya dari @wiwiedarvienda  sampai dah tunggu masa nak lahirkan anak pun masih bertenaga dan mood tak pernah swing untuk bersiap cantik cantik tau chuols 😽😽😽 CLIK LINK AT BIO FOR MORE DETAILS✨✨ _ #elcahcoteamjha #incredibleteamjha #AGENTKAKESAH #agentkotakinabalu #beaufebeauzkin #cintabukankristal #nsabeautyserum #kudapkudapteruscantik #agentsarawak #agentwanted #kulitcantik #agentkakesahpenang #agentkakesahkualalumpur #kulitcantik #kulitcantik #kulitsihat #nsabeautyserum #worldstar #masalahkulitsensitif #masalahjerawat #bebaskimia #bebasbahanpemutih
TERBONGKAR !! RAHSIA LELAKI INI MUKA CERAH DAN BEBAS JERAWAT 👆🏻👆🏻😱😱 - - Rahsianya adalah konsisten AURA BEAUTY SPRAY berbelas botol. - - Wow patutlah kulit muka kalah perempuan. - - Lelaki pun kena jaga kulit muka untuk nampak terurus dan tampan tau. - - Nak senang,pakai AURA BEAUTY SPRAY "spray spray jer" - - Nak cuba jugak ??? - - Whatsapp 0142450830 (dira) untuk sebarang pertanyaan dan pembelian. Terima kasih 💓 - - #aurabeautyspraybydieynabeauty #aurabeautyspray #auraglowcream #spraysprayjerawatkecut #spray2jer #cantikberseri #organikproduk #produkorganik #bebaskimia #tanpamerkuri #semulajadibebaskimia #selamatdigunakan #tanpawaswas #sprayviral #produkviral #terlajaklaris #terbaik #aurafoundation #setcombo #auraglowsoap #auraglowcream
TERBONGKAR !! RAHSIA LELAKI INI MUKA CERAH DAN BEBAS JERAWAT 👆🏻👆🏻😱😱 - - Rahsianya adalah konsisten AURA BEAUTY SPRAY berbelas botol. - - Wow patutlah kulit muka kalah perempuan. - - Lelaki pun kena jaga kulit muka untuk nampak terurus dan tampan tau. - - Nak senang,pakai AURA BEAUTY SPRAY "spray spray jer" - - Nak cuba jugak ??? - - Whatsapp 0142450830 (dira) untuk sebarang pertanyaan dan pembelian. Terima kasih 💓 - - #aurabeautyspraybydieynabeauty #aurabeautyspray #auraglowcream #spraysprayjerawatkecut #spray2jer #cantikberseri #organikproduk #produkorganik #bebaskimia #tanpamerkuri #semulajadibebaskimia #selamatdigunakan #tanpawaswas #sprayviral #produkviral #terlajaklaris #terbaik #aurafoundation #setcombo #auraglowsoap #auraglowcream
Jadikan AURA BEAUTY SPRAY sebagai face mist kesukaan anda. - - Spray spray je kulit muka akan kekal glowing,segar,dan cantikk selalu. - - Nak pakai sebelum dan selepas makeup pun boleh.memang fall in love lah ❤❤ - - Whatsapp 0142450830 (dira) untuk sebarang pertanyaan dan pembelian. Terima kasih 💓 - - #aurabeautyspraybydieynabeauty #aurabeautyspray #auraglowcream #spraysprayjerawatkecut #spray2jer #cantikberseri #organikproduk #produkorganik #bebaskimia #tanpamerkuri #semulajadibebaskimia #selamatdigunakan #tanpawaswas #sprayviral #produkviral #terlajaklaris #terbaik #aurafoundation #setcombo #auraglowsoap #auraglowcream
Jadikan AURA BEAUTY SPRAY sebagai face mist kesukaan anda. - - Spray spray je kulit muka akan kekal glowing,segar,dan cantikk selalu. - - Nak pakai sebelum dan selepas makeup pun boleh.memang fall in love lah ❤❤ - - Whatsapp 0142450830 (dira) untuk sebarang pertanyaan dan pembelian. Terima kasih 💓 - - #aurabeautyspraybydieynabeauty #aurabeautyspray #auraglowcream #spraysprayjerawatkecut #spray2jer #cantikberseri #organikproduk #produkorganik #bebaskimia #tanpamerkuri #semulajadibebaskimia #selamatdigunakan #tanpawaswas #sprayviral #produkviral #terlajaklaris #terbaik #aurafoundation #setcombo #auraglowsoap #auraglowcream
Jadikan AURA BEAUTY SPRAY sebagai face mist kesukaan anda. - - Spray spray je kulit muka akan kekal glowing,segar,dan cantikk selalu. - - Nak pakai sebelum dan selepas makeup pun boleh.memang fall in love lah ❤❤ - - Whatsapp 0142450830 (dira) untuk sebarang pertanyaan dan pembelian. Terima kasih 💓 - - #aurabeautyspraybydieynabeauty #aurabeautyspray #auraglowcream #spraysprayjerawatkecut #spray2jer #cantikberseri #organikproduk #produkorganik #bebaskimia #tanpamerkuri #semulajadibebaskimia #selamatdigunakan #tanpawaswas #sprayviral #produkviral #terlajaklaris #terbaik #aurafoundation #setcombo #auraglowsoap #auraglowcream
Siapa mengalami masalah kulit muka breakout teruk macam ni. Hanya menggunakan AURA BEAUTY SPRAY , kulit boleh dirawat. - - Spray sepanjang masa, boleh mematikan kuman dimuka dimuka tau. Sebab tu kulit sekarang dan licin dan lembut sangat 💞 - - Whatsapp 0142450830 (dira) untuk sebarang pertanyaan dan pembelian. Terima kasih 💓 - - #aurabeautyspraybydieynabeauty #aurabeautyspray #auraglowcream #spraysprayjerawatkecut #spray2jer #cantikberseri #organikproduk #produkorganik #bebaskimia #tanpamerkuri #semulajadibebaskimia #selamatdigunakan #tanpawaswas #sprayviral #produkviral #terlajaklaris #terbaik #aurafoundation #setcombo #auraglowsoap #auraglowcream
Siapa mengalami masalah kulit muka breakout teruk macam ni. Hanya menggunakan AURA BEAUTY SPRAY , kulit boleh dirawat. - - Spray sepanjang masa, boleh mematikan kuman dimuka dimuka tau. Sebab tu kulit sekarang dan licin dan lembut sangat 💞 - - Whatsapp 0142450830 (dira) untuk sebarang pertanyaan dan pembelian. Terima kasih 💓 - - #aurabeautyspraybydieynabeauty #aurabeautyspray #auraglowcream #spraysprayjerawatkecut #spray2jer #cantikberseri #organikproduk #produkorganik #bebaskimia #tanpamerkuri #semulajadibebaskimia #selamatdigunakan #tanpawaswas #sprayviral #produkviral #terlajaklaris #terbaik #aurafoundation #setcombo #auraglowsoap #auraglowcream
Siapa mengalami masalah kulit muka breakout teruk macam ni. Hanya menggunakan AURA BEAUTY SPRAY , kulit boleh dirawat. - - Spray sepanjang masa, boleh mematikan kuman dimuka dimuka tau. Sebab tu kulit sekarang dan licin dan lembut sangat 💞 - - Whatsapp 0142450830 (dira) untuk sebarang pertanyaan dan pembelian. Terima kasih 💓 - - #aurabeautyspraybydieynabeauty #aurabeautyspray #auraglowcream #spraysprayjerawatkecut #spray2jer #cantikberseri #organikproduk #produkorganik #bebaskimia #tanpamerkuri #semulajadibebaskimia #selamatdigunakan #tanpawaswas #sprayviral #produkviral #terlajaklaris #terbaik #aurafoundation #setcombo #auraglowsoap #auraglowcream
Korang nak tahu rahsia kulit muka supaya sentiasa kelihatan segar? - - Rahsianya mestilah Aura Beauty Spray . Ia mengekalkan kelembapan dan buat muka nampak fresh 😻 - - Power naw semburan ABS ni. Tak cakap banyak . Terus jatuh cinta 💞 - - Whatsapp 0142450830 (dira) untuk sebarang pertanyaan dan pembelian. Terima kasih 💓 - - #aurabeautyspraybydieynabeauty #aurabeautyspray #auraglowcream #spraysprayjerawatkecut #spray2jer #cantikberseri #organikproduk #produkorganik #bebaskimia #tanpamerkuri #semulajadibebaskimia #selamatdigunakan #tanpawaswas #sprayviral #produkviral #terlajaklaris #terbaik #aurafoundation #setcombo #auraglowsoap #auraglowcream
Korang nak tahu rahsia kulit muka supaya sentiasa kelihatan segar? - - Rahsianya mestilah Aura Beauty Spray . Ia mengekalkan kelembapan dan buat muka nampak fresh 😻 - - Power naw semburan ABS ni. Tak cakap banyak . Terus jatuh cinta 💞 - - Whatsapp 0142450830 (dira) untuk sebarang pertanyaan dan pembelian. Terima kasih 💓 - - #aurabeautyspraybydieynabeauty #aurabeautyspray #auraglowcream #spraysprayjerawatkecut #spray2jer #cantikberseri #organikproduk #produkorganik #bebaskimia #tanpamerkuri #semulajadibebaskimia #selamatdigunakan #tanpawaswas #sprayviral #produkviral #terlajaklaris #terbaik #aurafoundation #setcombo #auraglowsoap #auraglowcream
Korang nak tahu rahsia kulit muka supaya sentiasa kelihatan segar? - - Rahsianya mestilah Aura Beauty Spray . Ia mengekalkan kelembapan dan buat muka nampak fresh 😻 - - Power naw semburan ABS ni. Tak cakap banyak . Terus jatuh cinta 💞 - - Whatsapp 0142450830 (dira) untuk sebarang pertanyaan dan pembelian. Terima kasih 💓 - - #aurabeautyspraybydieynabeauty #aurabeautyspray #auraglowcream #spraysprayjerawatkecut #spray2jer #cantikberseri #organikproduk #produkorganik #bebaskimia #tanpamerkuri #semulajadibebaskimia #selamatdigunakan #tanpawaswas #sprayviral #produkviral #terlajaklaris #terbaik #aurafoundation #setcombo #auraglowsoap #auraglowcream
Korang nak tahu rahsia kulit muka supaya sentiasa kelihatan segar? - - Rahsianya mestilah Aura Beauty Spray . Ia mengekalkan kelembapan dan buat muka nampak fresh 😻 - - Power naw semburan ABS ni. Tak cakap banyak . Terus jatuh cinta 💞 - - Whatsapp 0142450830 (dira) untuk sebarang pertanyaan dan pembelian. Terima kasih 💓 - - #aurabeautyspraybydieynabeauty #aurabeautyspray #auraglowcream #spraysprayjerawatkecut #spray2jer #cantikberseri #organikproduk #produkorganik #bebaskimia #tanpamerkuri #semulajadibebaskimia #selamatdigunakan #tanpawaswas #sprayviral #produkviral #terlajaklaris #terbaik #aurafoundation #setcombo #auraglowsoap #auraglowcream
Korang nak tahu rahsia kulit muka supaya sentiasa kelihatan segar? - - Rahsianya mestilah Aura Beauty Spray . Ia mengekalkan kelembapan dan buat muka nampak fresh 😻 - - Power naw semburan ABS ni. Tak cakap banyak . Terus jatuh cinta 💞 - - Whatsapp 0142450830 (dira) untuk sebarang pertanyaan dan pembelian. Terima kasih 💓 - - #aurabeautyspraybydieynabeauty #aurabeautyspray #auraglowcream #spraysprayjerawatkecut #spray2jer #cantikberseri #organikproduk #produkorganik #bebaskimia #tanpamerkuri #semulajadibebaskimia #selamatdigunakan #tanpawaswas #sprayviral #produkviral #terlajaklaris #terbaik #aurafoundation #setcombo #auraglowsoap #auraglowcream
Korang nak tahu rahsia kulit muka supaya sentiasa kelihatan segar? - - Rahsianya mestilah Aura Beauty Spray . Ia mengekalkan kelembapan dan buat muka nampak fresh 😻 - - Power naw semburan ABS ni. Tak cakap banyak . Terus jatuh cinta 💞 - - Whatsapp 0142450830 (dira) untuk sebarang pertanyaan dan pembelian. Terima kasih 💓 - - #aurabeautyspraybydieynabeauty #aurabeautyspray #auraglowcream #spraysprayjerawatkecut #spray2jer #cantikberseri #organikproduk #produkorganik #bebaskimia #tanpamerkuri #semulajadibebaskimia #selamatdigunakan #tanpawaswas #sprayviral #produkviral #terlajaklaris #terbaik #aurafoundation #setcombo #auraglowsoap #auraglowcream
SHINING MINERAL BLUSHER membuat solekan nampak lebih berseri dan kemas. Sapukan selepas menggunakan GLOWING DD MOIST CAKE & FLAWLESS MINERAL LOOSE POWDER. . Teskturnya yang ringan dan mudah disapu menjadikan solekan lebih tahan lama dan segar. Untuk order boleh wassap saya terus.. . . #ApaSa #nurraysabeauty #Athirah_Rich_Team #PenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia #testimoni #nurraysa #ddmoistcake #jamunurraysa #bebaskimia #syukurselalu #igsokongan #terapiinstagram #murah #sayajual #instagood #viral #like4like #followtofollow #terlajaklaris #instafamous #birthday #onlineshopping #ootd #noradanish #ctdk
SHINING MINERAL BLUSHER membuat solekan nampak lebih berseri dan kemas. Sapukan selepas menggunakan GLOWING DD MOIST CAKE & FLAWLESS MINERAL LOOSE POWDER. . Teskturnya yang ringan dan mudah disapu menjadikan solekan lebih tahan lama dan segar. Untuk order boleh wassap saya terus.. . . #ApaSa #nurraysabeauty #Athirah_Rich_Team #PenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia #testimoni #nurraysa #ddmoistcake #jamunurraysa #bebaskimia #syukurselalu #igsokongan #terapiinstagram #murah #sayajual #instagood #viral #like4like #followtofollow #terlajaklaris #instafamous #birthday #onlineshopping #ootd #noradanish #ctdk
Jangan pandang remeh dengan produk harga rm20 ni tau. - - Produk ni lah yang menyelamatkan beribu2 pengguna mengalami masalah kulit muka/badan. - - Ape tu? Aura Beauty Spray❤ - - Whatsapp 0142450830 (dira) untuk sebarang pertanyaan dan pembelian. Terima kasih 💓 - - #aurabeautyspraybydieynabeauty #aurabeautyspray #auraglowcream #spraysprayjerawatkecut #spray2jer #cantikberseri #organikproduk #produkorganik #bebaskimia #tanpamerkuri #semulajadibebaskimia #selamatdigunakan #tanpawaswas #sprayviral #produkviral #terlajaklaris #terbaik #aurafoundation #setcombo #auraglowsoap #auraglowcream
Jangan pandang remeh dengan produk harga rm20 ni tau. - - Produk ni lah yang menyelamatkan beribu2 pengguna mengalami masalah kulit muka/badan. - - Ape tu? Aura Beauty Spray❤ - - Whatsapp 0142450830 (dira) untuk sebarang pertanyaan dan pembelian. Terima kasih 💓 - - #aurabeautyspraybydieynabeauty #aurabeautyspray #auraglowcream #spraysprayjerawatkecut #spray2jer #cantikberseri #organikproduk #produkorganik #bebaskimia #tanpamerkuri #semulajadibebaskimia #selamatdigunakan #tanpawaswas #sprayviral #produkviral #terlajaklaris #terbaik #aurafoundation #setcombo #auraglowsoap #auraglowcream
Jangan pandang remeh dengan produk harga rm20 ni tau. - - Produk ni lah yang menyelamatkan beribu2 pengguna mengalami masalah kulit muka/badan. - - Ape tu? Aura Beauty Spray❤ - - Whatsapp 0142450830 (dira) untuk sebarang pertanyaan dan pembelian. Terima kasih 💓 - - #aurabeautyspraybydieynabeauty #aurabeautyspray #auraglowcream #spraysprayjerawatkecut #spray2jer #cantikberseri #organikproduk #produkorganik #bebaskimia #tanpamerkuri #semulajadibebaskimia #selamatdigunakan #tanpawaswas #sprayviral #produkviral #terlajaklaris #terbaik #aurafoundation #setcombo #auraglowsoap #auraglowcream
SHINING MINERAL BLUSHER membuat solekan nampak lebih berseri dan kemas. Sapukan selepas menggunakan GLOWING DD MOIST CAKE & FLAWLESS MINERAL LOOSE POWDER. . Teskturnya yang ringan dan mudah disapu menjadikan solekan lebih tahan lama dan segar. Untuk order boleh wassap saya terus.. . . #ApaSa #nurraysabeauty #Athirah_Rich_Team #PenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia #testimoni #nurraysa #ddmoistcake #jamunurraysa #bebaskimia #syukurselalu #igsokongan #terapiinstagram #murah #sayajual #instagood #viral #like4like #followtofollow #terlajaklaris #instafamous #birthday #onlineshopping #ootd #noradanish #ctdk
TREATMENT GEL Mampu mengurangkan rengsaan disebabkan oleh masalah jerawat yang bermaharajalela di wajah anda serta dapat menyejukkan kulit wajah anda. Pastinya produk ini tidak mengeringkan kulit dan pedih kerana Treatment Gel ini mempunyai aloe vera yang mampu melembapkan dan propolis yang akan melindungi kulit daripada jangkitan bakteria. #Mesrawuduk #Bebaskimia #kesegaranyangmemuaskan #sayajualandabeli
#audelaterbaik BERAT BADAN LOSS 3KG ! . Kulit muka licin bebas jerawat dan parut 💟 . . To Order ⤵ www.wasap.my/60169330754/audela . COD 🚗⤵ ✅kota damansara ✅TTDI ✅Damansara Damai ✅KL ✅Jitra ✅Alor Star ✅kelantan ✅tempat lain boleh bincang . To Be Membership Audela⤵ whatsapp "MEMBERSHIP" 📲 0169330754 💰 EXTRA 10% OFF 📮 FREE POSTAGE 🎁 FREE GIFT . . #adoremeanslove #AudelaByNadZainal #testimoniaudela #minumanterpalingmewah #kurusputihserentak #detox #audelalovers #adoreskincare #bebaskimia #pinktroopers #inspirasikeyakinanku #audelakelantan #kelantan
Kulit smooth dan muka berminyak dah takde.. Berat bdan pn berkurang😍 . . Setiap wanita pasti idamkan kecantikkn ni kan ?😉 . To Order ⤵ www.wasap.my/60169330754/audela . COD 🚗⤵ ✅kota damansara ✅TTDI ✅Damansara Damai ✅KL ✅Jitra ✅Alor Star ✅kelantan ✅tempat lain boleh bincang . To Be Membership Audela⤵ whatsapp "MEMBERSHIP" 📲 0169330754 💰 EXTRA 10% OFF 📮 FREE POSTAGE 🎁 FREE GIFT . . #adoremeanslove #AudelaByNadZainal #testimoniaudela #minumanterpalingmewah #kurusputihserentak #detox #audelalovers #adoreskincare #bebaskimia #pinktroopers #inspirasikeyakinanku #audelakelantan #kelantan
Easyfull mengandungi beras perang, acai berri dan oat yang tinggi serat. Membantu mengurangai rasa lapar dan perut sentiasa kenyang. . Selain ia adalah minuman protein yang bagus untuk membina otot. Ia juga membantu menurunkan kolestrol, berat badan dan anti - oksidan. . wasap.my/60143460465 . #SendayuTinggiIpoh #sendayutinggimalaysiaonline #yatiesendayutinggi #sendayuTinggiHq #yatiesendayutinggi #bebaskimia #cantik #mukajerawat #putihgebugebas #ipoh #perak #codipoh #sendayutinggi
BARU PAKAI SETENGAH BOTOL AURA BEAUTY SPRAY KEAJAIBAN BERLAKU - - Jerawat kat muka cepat gilerr kecut. Bintik-bintik hitam dah berkurang. Bukan tu jer, jerawat yang selalu datang time period dah tak muncul 😜🤩 - - Habis segala jerawat disapu dengan Spray ajaib ni😍😍 Memang falling in love with ABS💓💓 - - Korang suka tak dapat kulit licin camni?? - - Whatsapp 0142450830 (dira) untuk sebarang pertanyaan dan pembelian. Terima kasih 💓 - - #aurabeautyspraybydieynabeauty #aurabeautyspray #auraglowcream #spraysprayjerawatkecut #spray2jer #cantikberseri #organikproduk #produkorganik #bebaskimia #tanpamerkuri #semulajadibebaskimia #selamatdigunakan #tanpawaswas #sprayviral #produkviral #terlajaklaris #terbaik #aurafoundation #setcombo #auraglowsoap #auraglowcream
Happy Sunday uols!! Macam biasa laa ke pasar carik ikan kita pagi tadi 😊. And this spray here never fails me to get rid of that not-so-nice fishy smell in my kitchen 😁 semerbak bau harum pandan! . Selain drp menyegarkan, ia juga menghalau lipas, lalat dan semut secara selamat! Memang best! 😍 . #sutramemangbest ☎️ 019-2244544 . Poslaju seluruh Malaysia #sutra #sutraaromatheraphy #stress #sayajualmurah #serangga #sutraessentials #essentialoils #multipurposespray #uitmshahalam #sayajualmurah #uitmpuncakalam #relax #stressfree #nyaman #penyegarudara #wangian #harum #chemicalfree #bebaskimia #naturalproducts #spa #massage
Nyeri saat Haid jgn dibiarkan ya? Info selengkapnya hubungi atu klik kink dibawah ini : WA : 085725282333 Link : http://bit.ly/2Lu5inY #essenzo #minyakatsiri #aromaterapi #essenzoessentialoil #essenzoindonesia #essenzoivan #essentialoils
Spirulina merupakan bentuk dari kehidupan yang tertua di bumi. Mikroalga berwarna hijau kebiruan ini sangat berkontribusi dalam produksi oksigen pada atmosfir bumi sejak jutaan tahun lalu. Selain itu, spirulina juga kerap disebut-sebuut sebagai salah satu sumber makanan dengan nutrisi terkaya dibumi. Adapun hal tersebut tak lepas dari pada berbagai kandungan didalamnya seperti: 55-70% protein (lebih banyak dari daging sapi, ayam dan kedelai). 8 asam amino essensial dan 10 asam amino non-essensial. Tinggi akan gamma-linolenic acid (GLA) yang bermanfaat untuk kesehatan sel. Terdapat juga betakaroten, asam lenoleic, zat besi, kalsium, fosfor, asam nucleic RNA & DNA, klorofil, protein pigmen kompleks dan masih banyak lagi yang lainnya. Selain baik untuk kesehatan tubuh, berbagai kandungan senyawa aktif tersebut juga sangat baik untuk kesehatan tubuh juga sangat baik dalam menutrisi kulit. Sehingga memang sangatlah tepat, jika selain dikonsumsi, spirulina juga sangat baik di gunakan sebagai masker wajah 😃 #maskersurabaya #bahanalami #kulitsehat #skincarealami #aloevera #minyakzaitun #bebaskimia #alami #maskerorganik #maskermurah #perawatanrambut #perawatanwajah #bebasjerawat #komedo #natural #kulitberminyak #kulitsensitif #kulitkering #maskerspirulina #spirulinamask #spirulina
Peluang akhir untuk grab baby balm dengan harga lama. . Start 1hb Okt, semua barangan Ronella akan mengalami perubahan akibat kesan SST yang terpaksa ditanggung oleh Ronella. . Ronella sentiasa memastikan kualiti barangan setanding dengan harga yang dikenakan. . Kepuasan pengguna dan mutu produk adalah keutamaan kami.😊 . Jom grab baby Balm dengan harga lama selagi peluang masih ada. . #babybalm #aromaterapisehat #ronella #ronellaessentialoil #minyakterapi #bebaskimia #instaonline #instashop #instamalaysia #sayajualmurah #naturalremedies #eczemabayi #selsema #batuk #bazaarpaknil #terapialami #essentialoils #essentialoilmurah #barangbaby #penjagaanbayi #tipsbayi #tipsibu #babytips #mommytips #sakitperut #rashes #balmbayi #blend #essentialoilblends #testimonironella
Peluang akhir untuk grab baby balm dengan harga lama. . Start 1hb Okt, semua barangan Ronella akan mengalami perubahan akibat kesan SST yang terpaksa ditanggung oleh Ronella. . Ronella sentiasa memastikan kualiti barangan setanding dengan harga yang dikenakan. . Kepuasan pengguna dan mutu produk adalah keutamaan kami.😊 . Jom grab baby Balm dengan harga lama selagi peluang masih ada. . #babybalm #aromaterapisehat #ronella #ronellaessentialoil #minyakterapi #bebaskimia #instaonline #instashop #instamalaysia #sayajualmurah #naturalremedies #eczemabayi #selsema #batuk #bazaarpaknil #terapialami #essentialoils #essentialoilmurah #barangbaby #penjagaanbayi #tipsbayi #tipsibu #babytips #mommytips #sakitperut #rashes #balmbayi #blend #essentialoilblends #testimonironella
Peluang akhir untuk grab baby balm dengan harga lama. . Start 1hb Okt, semua barangan Ronella akan mengalami perubahan akibat kesan SST yang terpaksa ditanggung oleh Ronella. . Ronella sentiasa memastikan kualiti barangan setanding dengan harga yang dikenakan. . Kepuasan pengguna dan mutu produk adalah keutamaan kami.😊 . Jom grab baby Balm dengan harga lama selagi peluang masih ada. . #babybalm #aromaterapisehat #ronella #ronellaessentialoil #minyakterapi #bebaskimia #instaonline #instashop #instamalaysia #sayajualmurah #naturalremedies #eczemabayi #selsema #batuk #bazaarpaknil #terapialami #essentialoils #essentialoilmurah #barangbaby #penjagaanbayi #tipsbayi #tipsibu #babytips #mommytips #sakitperut #rashes #balmbayi #blend #essentialoilblends #testimonironella
BABY COOL LEPAS PAKAI CALM TIME BALM Suka sangat ngamuk2 kan? Nilah obattnyer. !! #Calmtime #anakbehave #anakmeragam #anaksukamengamuk #menangismengamuk #sukaberkepit #susahtido
BABY COOL LEPAS PAKAI CALM TIME BALM Suka sangat ngamuk2 kan? Nilah obattnyer. !! #Calmtime #anakbehave #anakmeragam #anaksukamengamuk #menangismengamuk #sukaberkepit #susahtido
BABY COOL LEPAS PAKAI CALM TIME BALM Suka sangat ngamuk2 kan? Nilah obattnyer. !! #Calmtime #anakbehave #anakmeragam #anaksukamengamuk #menangismengamuk #sukaberkepit #susahtido
"Tak pernah mengecewakan" Siapa yg dah cuba coffee scrub temyracle ni je tahu macam mana best nya coffee scrub ni.. Sama macam customer ni, dah cuba yang lain tapi tetap akan cari coffee scrub temyracle juga.. Sebab best sangat Alhamdulillah ❤❤ banyak kali repeat order.. Thanks dear, coffee scrub ni RM29 jer wasap elly 01121520711 #feedbackcoffeescrubtemyracle #irissentialtemybold #bebaskimia #scrubhomemade #cantiktanpakimia #kopiscrub #bebasparut #jerawatkecut #cerahberseri #scrubhomemade #glowing #temyracle
Yayyyy !! 😎 Sambil menunggu kita berwab sakan .. syokkkk ooo 🤓 . GENTLE MIST DIFFUSER Bikin jatuh hati 💗 . Nak Beli ? Nak citer pasal yleo ? Jom citer cni ⤵️⤵️ http://www.wasap.my/60123636832/yleoyunmrsmegat . ❤️ to share #yleoyunmrsmegat Young living independent distributor . #oilslifestyle #healtylifestyle #younglivingessentialoils #essentialoil #tanparaguragu #youngliving #minyak #diffuser #naturalremedies #younglivingbanting #minyakwangimurah #bebaskimia #tumbuhansemulajadi
Sebelum tido wajib pakai serum HANA BOOSTER VIT C ni😘😘 Uolls boleh zoom kt gambar.. Cik lin ada tnjuk tekstur serum #hanaboosterserum ni.. Dalam ni ada salicylic acid jugak, memang bagus utk mereka yg bjerawat ada mata tu😅 #effirahq #agentsahhq #bebaskimia #byejeragat #hilangjerawatbatu #ekzemababy #sajat #juseffira #makanansunnah #khasiatmakanansunnah #niagakeranaAllah #hijrah #serumNO1 MALAYSIA #teameisyatyne
Benda wajib settle sebelum tidur❤ Dah makan 1 sudu #beautysecretshalicious malam nie? Haa kalau belum p makan cepat! Dah siap makan,ambil 1 gelas besar air masak okay. Pastu dah boleh tidur🤗 Esok bangun pagi rasa kulit lembut gebu gittew😁 Gudnite semua😴 Fb: Siti Zainab Ig: @shalicious_original #beautysecretoriginal #beautysecretchanglun #beautysecretjitra #beautysecetarau #beautysecretuumsintok #beautysecretshalicious #cod #putihkekal #bebaskimia #shaliciousmurah
Alamdulillah...Masalah Kulit TIADA LAGI..☺️ Yeay...BIBIR Juga Makin SIHAT.. Apa Masalah Yang Anda Hadapi?😉 Jom..Kita Cuba Bantu Anda..Ketepikan Perasaan Malu Segan Demi Utk Kesejahteraan Kehidupan Kita😃 . Produk Sudah Terbukti Keberkesanan Manfaat Bukan Setakat Luaran Tapi Juga Dalaman . Berminat??? WHATSAPP SEGERA 017-9305341 Dgn Kod MMDL WHATSAPP SEGERA 017-9305341 Dgn Kod MMDL WHATSAPP SEGERA 017-9305341 Dgn Kod MMDL . #mamadilhuluselangor #alienaventure #teammamadil #sihat #bibir #kulit #pencuciwanita #segar #bebaskimia #brandterbaik #tested #guarantee #terapiinstagram #teraputik #onlinebisnes #kampung #cod
next page →