#bengkungmoden

148,586 posts

Loading...
. Wahhh cantiknya body sis ni. Lentik uolsss 😍dah la selim, perut pun tak terkeluar. . . #demicabengkung boleh tingkatkan confident level uols tau. Kenapa? . . . ❇️mampu mengurangkan pengumpulan lemak pada perut, . ❇️membetulkan posture badan yg bengkok . ❇️bila pakai body akan rasa fit &selesa sangat!😌 . . Nak #bodygoals macam awek Korea? 🔗Whatsapp 0172065991Atau KLIK LINK PADA BIO. . . . . #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #malaysiakini
BEST PAKAI DEMICA BENGKUNG . Alhamdulillah feedback dari customer #DemicaBengkung tak pernah mengecewakan. Sis ni cakap selesa sangat² yang paling best ia mampu lentikkan body tau especially perempuan.😍 . Terima kasih sudi share feedback best ni. Nanti recommend la ye dekat member atau family dapatkan #DemicaBengkung 👍🏻😉. . Nak order #DemicaBengkung ? Klik link pada bio 💙 . . #Bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik
Masalah perut buncit?? Perut menggelebeh?? . Buntu tak tahu macam mana nak kempiskan perut untuk dapatkan bentuk badan yang menawan?? . Ubat dah sapu tapi tetap perut buncit?? Sapu ubat je mana nak membantu dapat bentuk badan fit.. 🤦🏻‍♀️ . Kena pakai #DemicaBengkung baru shape letops uolss..laki perempuan boleh pakai tau, selesa sangat 😃. . Whatsapp www.wasap.my/60184665843 utk order #DemicaBengkung korang ❤️. . . #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik
HOT AND FAST SELLING. Girdle lace ni dapat banyak sangat sambutan. Mana taknya, sarung je terus hilang lemak terbojol kat perut. Rasa kemas je. . . Nak lagi wow, sapu gel annette sebelum pakai girdle lace. Boleh hilang inci 😍😍😍 Sesuai untuk berat bawah 80kg. . . Cepat-cepat dapatkan harga offer sebelum terlambat. 😉 . . Tekan link di bio atau link ni www.wasap.my/60176372213/pm+girdlelace
Hye guys, Biasa kan kita dengar perempuan ni sering risau badan naik,gemuk,montel Bukan tu je,bentuk bdn yang tidak menyenangkan mata memandang pon kdg2 buat mereka stress.Dan paling tak tahan,bf sendiri,atau suami atau adik beradik,kawan2 sekerja pon menjadikan mereka bahan ejekan harian. Hal yang demikian menjadikan mereka merasa sedih dan akhirnya merosakkan mood dalam kehidupan harian mereka tidak kira di tempat kerja,jiran tetangga dan sebagainya.Mereka malu untuk bertemu rakan rakan lama,ye lah..kalau dulu masa muda remaja bukan main badan macam saloma. Tapi bila usia dah makin meningkat,melahirkan anak lagi menjadikan badan mereka kembang sana sini,kendur sana sini,geleber sana sini,plum sana sini. Dah pelbagai cara guna,tapi masih tak berjumpa jalan betul dan tepat untuk slim kembali. Kami di jom slim fit mencadangkan anda memakai bengkung ni yang kami jual dengan harga hanya rm59 shj. Bengkung ni dicipta menggunakan material neoprene,tak kira dress ke,gown ke,bila menggunakan material neoprene mmg automatik memberikan kesan slim secara magic kepada bentuk tubuh anda.Kami guna material ni untuk bengkung pula. Pabila anda pakai dah tak nampak lekuk lekuk badan yang memalukan lagi itu,pakai pon selesa,pinggang pon rasa selesa bila pakai.Wanita yang jenis aktif amat digalakkkan memakainya kerana ia bkn sahaja menjaga brntuk badan dan memberi shape yang diingini malah ia menjaga peranakan. Semua wanita disarankan memakai bengkung tdk kira la anda size s atau 3xl.bengkung bkn untuk wanita berbadan besar sahaja,tapi semua wanita elok la memakainya Utk order anda boleh terus DM kami @jomslimfit_ atau wasap di 0173669907. Kami akan terus melayan msg anda dengan segera. #korsetpelansing #jualkorset #bengkungmoden #bengkungbersalin #letsbengkung #bengkungmalaysia #bengkungmodenmurah #dropshipwanted #viralmalaysia #tb #throwback #tipskurus #tipskuruscepat #paidreview #igreview #igreviewmalaysia #murah #sales #sayajual
Pemakaian FABULOUS BODY Bengkung selama 8jam sehari dapat membentuk PINGGANG & BENTUK BADAN IDEAL tanpa pengambilan bahan2 kimia terlarang dalam masa 30hari, TERBUKTI!!! . Harga Biasa RM59.00 Harga PROMOSI RM42.00 Jika uolls gunakan kod ini "FBFP" dan jangan lupa klik link di BIO untuk maklumat lanjut 😘 . . . . #fabulousbody #kurus #slim #waistrainner #bengkung #ramping #cheta #sexy #beratideal #beyourself #beconfident #yourbodygoals #yourdreams #fabulousbody #bengkung #bengkungsajat #slimdollz #letskurus #berpantang #bengkungmoden #bengkungstrap #kuruscepat #kurus30hari #kurustanparisiko #bengkungfabulousbody #fabforever #tipskurus
TAK PERLU NAK STRESS TANPA DIET KETAT & BERSENAM BERAT, KITA KURUS CARA SEMPOI.... . . Terbukti berkesan dengan #SURETRIM . Penurunan sehingga 5kg seawal 7hari 😱 . . MUDAH sgt 1 biji sehari je sebelum sarapan. CEPAT bertindak membakar lemak degil. SELAMAT & tiada kesan sampingan... . 📲+6013-4930050 . . #ubatkurus #detox #detoxbadan #kempisperut #hilangkanbuncit #pilkurusmalaysia #produkluluskkm #produkkurus #nakkurus #turunkanberatbadan #kolestroltinggi #jomkurus #bakarlemak #korsetmalaysia #korsetplussize #korsetpengecilperut #korsetbodyramping #korsetori #bengkungmurah #bengkungibu #bengkung #bengkungmoden #produkkurusmalaysia #sayanakkurus
Lengan gelebeh boleh ke nak kecikkan Dengan pakai PB? Boleh! Dengan bantuan FIR yang ada pada PB. Tak payah nak balut2 lengan atau bungkus badan sampai ke kaki. Fungsinya bergerak ke seluruh badan. Whatsapp: 6012 412 1041 . . #premiumbeautiful #corset #slimmingcorset #beautycorset #pb #kurus #cantik #sihat #pengantin #ramping #sakitbelakang #slipdisc #migrain #gastrik #senggugut #baby #korset #pbslimmingcorset #concieve #ceaser #keputihan #korsetkurus #korsetsihat #berpantang #korsetpremiumbeautiful #lifetimewarranty #perutbuncit #bengkungmoden #bengkung
Pengantin mesti nak cantik bila jadi raja sehari. Memori akan kekal bertahun tahun. Bangga tengok uols cantik persis puteri raja. ❤ Untuk perkahwinan ❤ Ikhtiar untuk hamil ❤ Berpantang ❤ Kesihatan rahim ❤ Atasi masalah sakit puan seperti senggugut, keputihan, haid tak teratur, rahim jatuh ❤ Badan maintain even dah beranak pinak ❤ Atasi sakit pinggang dan sakit belakang /slip disc terutama yang bekerja duduk kat office for long hours ❤ Masalah angin dan gastrik ❤ Tenaga ❤ Lancarkan aliran darah Direka khas 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Ada lifetime warranty. Kalau rosak atau koyak boleh hantar repair percuma je seumur hidup. Untuk consultation, contact me for appointment & free fitting. Whatsapp iols di +60183664786 nak bagi harga rapat dan free gift gitusss. Saya pakai, saya jual.
Tak kira umur, #bentukbadan , size, bujang atau mak kepada 2 atau 5 org anak. Bila pakai #premiumbeautiful Insyaallah memang boleh dapat #instantshaping . . Makan #ubatkurus berkodi2 pun tak akan dpt #instantresult mcm ni. . Yg bestnya, walau ia instant result, kalau pakai konsisten, bentuk badan memang akan jadi lebih #kemas dan #cantik . #beratbadan pun boleh #turun kerana #premiumbeautifulkorset ni akan membantu mengawal #pengambilan makanan. Ia tak akan menghalang selera makan, tapi membantu mengawal kuantiti makanan. . Roger saya utk #freeconsultation . #thediamondcircle #waistshaper #bengkungmoden #bengkungbersalin #korsetpelangsing #korsetpembakarlemak #korsetpembentukanbadan
- TEMAN BAIK ANDA SEORANG WANITA! . Dah Ramai Wanita Merasai Perubahan Pada Payudara dan Punggung! . Kenapa Sis masih menanti dan tak ingin cuba? . Bahan di formulasi oleh kilang berstatus GMP . Di sahkan selamat dan punyai ujian makmal yang bebas bahan terlarang . Dengan ekstrak tumbuhan yang di rumus sesuai untuk wanita Jom dapatkan sementara Diskaun istimewa untuk Sis . Love Potion by Hush Hush solusi masalah Miss B layu dan tak bermaya agar kembali tegang dan padat . Klik link di Bio utk terus whatsapp.. . #lovepotionbyhushhush #krimpembesarpayudara #sabunpayudara #jubahnursing #tilambaby #kurusselepasbersalin #pakejperkahwinan #wonderbloombyhushhush #asetmantap #pakejhoneymoon #kadkahwinonline #setberpantang #bengkungmoden #raya2018 #stokisdiperlukan #dropshipdiperlukan #cariduit #rumahterbuka #tiberr #baganseraiperak #sitiaafiyahkhalid #yusofalqardhawi #aliffsyukriterlajaklaris #tiktok #tiktokmalaysia
- TEMAN BAIK ANDA SEORANG WANITA! . Dah Ramai Wanita Merasai Perubahan Pada Payudara dan Punggung! . Kenapa Sis masih menanti dan tak ingin cuba? . Bahan di formulasi oleh kilang berstatus GMP . Di sahkan selamat dan punyai ujian makmal yang bebas bahan terlarang . Dengan ekstrak tumbuhan yang di rumus sesuai untuk wanita Jom dapatkan sementara Diskaun istimewa untuk Sis . Love Potion by Hush Hush solusi masalah Miss B layu dan tak bermaya agar kembali tegang dan padat . Klik link di Bio utk terus whatsapp.. . #lovepotionbyhushhush #krimpembesarpayudara #sabunpayudara #jubahnursing #tilambaby #kurusselepasbersalin #pakejperkahwinan #wonderbloombyhushhush #asetmantap #pakejhoneymoon #kadkahwinonline #setberpantang #bengkungmoden #raya2018 #stokisdiperlukan #dropshipdiperlukan #cariduit #rumahterbuka #tiberr #baganseraiperak #sitiaafiyahkhalid #yusofalqardhawi #aliffsyukriterlajaklaris #tiktok #tiktokmalaysia
- TEMAN BAIK ANDA SEORANG WANITA! . Dah Ramai Wanita Merasai Perubahan Pada Payudara dan Punggung! . Kenapa Sis masih menanti dan tak ingin cuba? . Bahan di formulasi oleh kilang berstatus GMP . Di sahkan selamat dan punyai ujian makmal yang bebas bahan terlarang . Dengan ekstrak tumbuhan yang di rumus sesuai untuk wanita Jom dapatkan sementara Diskaun istimewa untuk Sis . Love Potion by Hush Hush solusi masalah Miss B layu dan tak bermaya agar kembali tegang dan padat . Klik link di Bio utk terus whatsapp.. . #lovepotionbyhushhush #krimpembesarpayudara #sabunpayudara #jubahnursing #tilambaby #kurusselepasbersalin #pakejperkahwinan #wonderbloombyhushhush #asetmantap #pakejhoneymoon #kadkahwinonline #setberpantang #bengkungmoden #raya2018 #stokisdiperlukan #dropshipdiperlukan #cariduit #rumahterbuka #tiberr #baganseraiperak #sitiaafiyahkhalid #yusofalqardhawi #aliffsyukriterlajaklaris #tiktok #tiktokmalaysia
PB terbaik untuk IBU LEPAS BERSALIN ✔️ Mengeluarkan angin dlm badan ✔️ Mengecutkan & memperkemaskan rahim yang mengembang semasa mengandung ✔️ Menarik dan merapatkan semua tulang pinggul yang mengembang semasa proses bersalin ✔️ Meningkatkan metabolisme & membantu percepatkan penurunan berat badan ✔️ Wanita bersalin ‘ceasarian’ ( tdk boleh ambik jamu @ ubat sebarangan) -paling digalakkan pemakaian PB utk menyihatkan semula rahim dan mengelakkan perut buncit di bawah perut. ✔️ Melancarkan darah nifas. Nak cantik dapat bonus besar #PremiumBeautifulCorset #PremiumBeautiful #PBCorset #BengkungModen #KorsetPelangsingBadan #KorsetPelangsing #KorsetKurus #KorsetBadan #KorsetPerut #KorsetPeramping #LangsingTanpaDiet #KorsetAjaib #PerampingBadan #Bengkung #BodyShaper #BodyShaping #Kurus #SolusiKurus #KorsetBerpantang #KorsetTulangBelakang #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulTopAgent #ampang #gombak #serikembangan #sgbuloh #kotadamansara
PB terbaik untuk IBU LEPAS BERSALIN ✔️ Mengeluarkan angin dlm badan ✔️ Mengecutkan & memperkemaskan rahim yang mengembang semasa mengandung ✔️ Menarik dan merapatkan semua tulang pinggul yang mengembang semasa proses bersalin ✔️ Meningkatkan metabolisme & membantu percepatkan penurunan berat badan ✔️ Wanita bersalin ‘ceasarian’ ( tdk boleh ambik jamu @ ubat sebarangan) -paling digalakkan pemakaian PB utk menyihatkan semula rahim dan mengelakkan perut buncit di bawah perut. ✔️ Melancarkan darah nifas. Nak cantik dapat bonus besar #PremiumBeautifulCorset #PremiumBeautiful #PBCorset #BengkungModen #KorsetPelangsingBadan #KorsetPelangsing #KorsetKurus #KorsetBadan #KorsetPerut #KorsetPeramping #LangsingTanpaDiet #KorsetAjaib #PerampingBadan #Bengkung #BodyShaper #BodyShaping #Kurus #SolusiKurus #KorsetBerpantang #KorsetTulangBelakang #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulTopAgent
PB terbaik untuk IBU LEPAS BERSALIN ✔️ Mengeluarkan angin dlm badan ✔️ Mengecutkan & memperkemaskan rahim yang mengembang semasa mengandung ✔️ Menarik dan merapatkan semua tulang pinggul yang mengembang semasa proses bersalin ✔️ Meningkatkan metabolisme & membantu percepatkan penurunan berat badan ✔️ Wanita bersalin ‘ceasarian’ ( tdk boleh ambik jamu @ ubat sebarangan) -paling digalakkan pemakaian PB utk menyihatkan semula rahim dan mengelakkan perut buncit di bawah perut. ✔️ Melancarkan darah nifas. Nak cantik dapat bonus besar #PremiumBeautifulCorset #PremiumBeautiful #PBCorset #BengkungModen #KorsetPelangsingBadan #KorsetPelangsing #KorsetKurus #KorsetBadan #KorsetPerut #KorsetPeramping #LangsingTanpaDiet #KorsetAjaib #PerampingBadan #Bengkung #BodyShaper #BodyShaping #Kurus #SolusiKurus #KorsetBerpantang #KorsetTulangBelakang #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulTopAgent
Murah je nak cantik.. Tak perlu pon belanja beribu ribu untuk kurus dan kempiskan perut ❤️. Cuma rm139.90 je dah kempis! 😍 nak kurus cepat? Pakai pula dengan krim panas miss universe confirmmm slimmm terus . . Apa yg special dengan Lets Bengkung Diamond Gold ni?. . 👉🏻Labuh 11 inci. Cover seluruh perut. Corset lain 8inci je. 👉16 Tetulang. 👉16tetulang rasa bagaikan badan anda seperti di peluk dengan selesa. 👉🏻5x ganda lebih cepat berkesan berbanding corset biasa. 👉16tetulang, corset biasa 4@8 je. . 🌪Merampingkan Pinggang. 🌪Mengempiskan perut. 🌪Mengetatkan kulit perut. 🌪Menghilangkan lapisan perut berlapik. 🌪Meratakan lemak di belakang. 🌪bagus untuk tulang belakang. 🌪Bagus untuk ibu dalam pantang, mempercepatkan kecut rahim. 🌪Bagus pakai waktu dalam pantang. 🌪Selesa. 🌪Tak akan berlipat. 🌪Tak sakit menyocok. 🌪Kesan ramping serta merta. . In Stock for BlueBlack N Pink . . 📲0176798265 ffarah #letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse
Assalammualaikum dan Selamat Petang semua 😊 . Jom tengok video tutorial kmi untuk pemakaian bengkung Ibu yg bersalin Czer. . So.. lepas ni ibu yg bersalin czer tak payah risau lagi atau takut nak pakai bengkung sebab bengkung moden perfect kan ade... . Design khas untuk Ibu yg berpantang baik scara czer atau normal...tidak menyakitkan, selesa, dan Senang nak pakai 😊👍😍.. . Jom order sekarang selagi stock ade..Free Postage SM 😘... . Whatsapp laju2... "Bengkung Perfect" ke 017-3260922 atau klik link kat bio 👆 Terima Kasih 🙂 #sayajual #bengkungmoden #bengkungczer #bengkungibu #bengkungnormal #bengkungtradisi #nakkurus #bengkungberkualiti #bengkungibubersalin #maternitywear #slimcorset #slimmingbeauty #bengkungberpantang #bengkungmurah #bengkungselesa #bengkungMalaysia #shopeeMalaysia #bengkungvelcro #guritabersalin #setberpantang #onlineshop #muslimwear #selangor #bengkungperfect #bengkungbangi #bengkungkajang #bengkungkl #momnbaby #bengkungplussize #korset
FEEDBACK FROM MY LOVELY CUSTOMERS 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 YEAY BENGKUNG STRAP SEXYCURVE NI BOLEH PAKAI MASA BOXING JUGA TAU 🥊🥊🥊🥊 MEMANG FLEXIBLE GILER KAN. UOLLS BOLEH PAKAI BENGKUNG NI MASA PERGI KERJA, ZUMBA, GYM, JOGGING, SHOPPING & MASA TIDO PUN BOLEH MATERIAL DIA SGT HIGH QUALITY ✅ UOLLS YG MANA KERJA OVERTIME JAGA ANAK MESTI ADA SAKIT2 BELAKANG KAN?? PAKAI JE BENGKUNG STRAP SEXYCURVE NI CONFIRM BOLEH KURANG RASA SAKIT. AND BOLEH KURANGKAN MASALAH BONGKOK UOLLS TU 🙆🏼 WANITA2 YG BARU LEPAS BERSALIN RASA MCM PERUT DH MAKIN MENGGELEBEH, BENGKUNG SEXYCURVE NI BOLEH RESHAPE & BAGI FIRM BALIK PERUT UOLLS TU 😜 READY STOCK ✅ POSTAGE EVERYDAY ✅ WHATSAPP TO PLACE UR ORDER 📲: 016-2696053 ADA SAIZ DARI XS-5XL ✅ #bengkung #bengkungshahalam #bengkungmoden #bengkunggold #bengkunggolddiamond #bengkungsajat #bengkungsajatselangor #bengkungmoden #bengkungexpress #bengkungviral #bengkungstrap #bengkungstrapmalaysia #beauty #healthy #fitness #sexycurve #shahalam #kualalumpur #uitmshahalam #codshahalam #waisttrainermalaysia #waisttrainerkyliejenner #waisttrainershahalam #letscantik #bengkung3in1modern #malaysiafest2018 #fitnessmotivation #weightloss #teamsexycurvesenorita #letsbengkung #waistshapermalaysia
Frequently Asked Questions: Soalan: Berapa harga Premium Beautiful? Jawapan: Harga Premium Beautiful bergantung kepada saiz dan ukuran bentuk badan. Selain itu, ia juga bergantung kepada version mana yang customer hendak beli (iaitu sama ada version Classic atau version Elegance). Untuk satu set Premium Beautiful (satu set mengandungi Long Bra, Waist Nipper dan Long Girdle), harganya bermula dari RM2,402, dan paling maksimum, harganya mencecah RM3,328 ikut saiz. Lebih 100 saiz Premium Beautiful. Kalau berat lebih dari skala di tetapkan iaitu berat cecah 100KG ke atas saiz Premium Beautiful special made for you. Jadi boleh contact KYanie untuk hendak consult dari segi menentukan saiz Premium Beautiful you all ya. Soalan: Boleh kah saya ingin membeli satu bahagian terlebih dahulu. Seperti contoh, saya ingin membeli Waist Nipper terlebih dahulu, dan bukannya satu set Premium Beautiful. Jawapan: Boleh. Setiap bahagian Premium Beautiful ada saiz dan harganya. Cara untuk menentukan saiz setiap bahagian adalah sama seperti untuk menentukan saiz untuk satu set Premium Beautiful. Boleh contact KYanie untuk hendak consult dari segi menentukan saiz Premium Beautiful you all ya. Untuk lebih details tentang Premium Beautiful boleh je nak risik pintu depan ke belakang okay je. www.noharyani.com #PremiumBeautiful #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulShahAlam #Bizumer #nakkurus #naksihat #nakslim #setberpantang #bengkungmoden
Frequently Asked Questions: Soalan: Berapa harga Premium Beautiful? Jawapan: Harga Premium Beautiful bergantung kepada saiz dan ukuran bentuk badan. Selain itu, ia juga bergantung kepada version mana yang customer hendak beli (iaitu sama ada version Classic atau version Elegance). Untuk satu set Premium Beautiful (satu set mengandungi Long Bra, Waist Nipper dan Long Girdle), harganya bermula dari RM2,402, dan paling maksimum, harganya mencecah RM3,328 ikut saiz. Lebih 100 saiz Premium Beautiful. Kalau berat lebih dari skala di tetapkan iaitu berat cecah 100KG ke atas saiz Premium Beautiful special made for you. Jadi boleh contact KYanie untuk hendak consult dari segi menentukan saiz Premium Beautiful you all ya. Soalan: Boleh kah saya ingin membeli satu bahagian terlebih dahulu. Seperti contoh, saya ingin membeli Waist Nipper terlebih dahulu, dan bukannya satu set Premium Beautiful. Jawapan: Boleh. Setiap bahagian Premium Beautiful ada saiz dan harganya. Cara untuk menentukan saiz setiap bahagian adalah sama seperti untuk menentukan saiz untuk satu set Premium Beautiful. Boleh contact KYanie untuk hendak consult dari segi menentukan saiz Premium Beautiful you all ya. Untuk lebih details tentang Premium Beautiful boleh je nak risik pintu depan ke belakang okay je. www.noharyani.com #PremiumBeautiful #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulShahAlam #Bizumer #nakkurus #naksihat #nakslim #setberpantang #bengkungmoden
Frequently Asked Questions: Soalan: Berapa harga Premium Beautiful? Jawapan: Harga Premium Beautiful bergantung kepada saiz dan ukuran bentuk badan. Selain itu, ia juga bergantung kepada version mana yang customer hendak beli (iaitu sama ada version Classic atau version Elegance). Untuk satu set Premium Beautiful (satu set mengandungi Long Bra, Waist Nipper dan Long Girdle), harganya bermula dari RM2,402, dan paling maksimum, harganya mencecah RM3,328 ikut saiz. Lebih 100 saiz Premium Beautiful. Kalau berat lebih dari skala di tetapkan iaitu berat cecah 100KG ke atas saiz Premium Beautiful special made for you. Jadi boleh contact KYanie untuk hendak consult dari segi menentukan saiz Premium Beautiful you all ya. Soalan: Boleh kah saya ingin membeli satu bahagian terlebih dahulu. Seperti contoh, saya ingin membeli Waist Nipper terlebih dahulu, dan bukannya satu set Premium Beautiful. Jawapan: Boleh. Setiap bahagian Premium Beautiful ada saiz dan harganya. Cara untuk menentukan saiz setiap bahagian adalah sama seperti untuk menentukan saiz untuk satu set Premium Beautiful. Boleh contact KYanie untuk hendak consult dari segi menentukan saiz Premium Beautiful you all ya. Untuk lebih details tentang Premium Beautiful boleh je nak risik pintu depan ke belakang okay je. www.noharyani.com #PremiumBeautiful #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulShahAlam #Bizumer #nakkurus #naksihat #nakslim #setberpantang #bengkungmoden
Frequently Asked Questions: Soalan: Berapa harga Premium Beautiful? Jawapan: Harga Premium Beautiful bergantung kepada saiz dan ukuran bentuk badan. Selain itu, ia juga bergantung kepada version mana yang customer hendak beli (iaitu sama ada version Classic atau version Elegance). Untuk satu set Premium Beautiful (satu set mengandungi Long Bra, Waist Nipper dan Long Girdle), harganya bermula dari RM2,402, dan paling maksimum, harganya mencecah RM3,328 ikut saiz. Lebih 100 saiz Premium Beautiful. Kalau berat lebih dari skala di tetapkan iaitu berat cecah 100KG ke atas saiz Premium Beautiful special made for you. Jadi boleh contact KYanie untuk hendak consult dari segi menentukan saiz Premium Beautiful you all ya. Soalan: Boleh kah saya ingin membeli satu bahagian terlebih dahulu. Seperti contoh, saya ingin membeli Waist Nipper terlebih dahulu, dan bukannya satu set Premium Beautiful. Jawapan: Boleh. Setiap bahagian Premium Beautiful ada saiz dan harganya. Cara untuk menentukan saiz setiap bahagian adalah sama seperti untuk menentukan saiz untuk satu set Premium Beautiful. Boleh contact KYanie untuk hendak consult dari segi menentukan saiz Premium Beautiful you all ya. Untuk lebih details tentang Premium Beautiful boleh je nak risik pintu depan ke belakang okay je. www.noharyani.com #PremiumBeautiful #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulShahAlam #Bizumer #nakkurus #naksihat #nakslim #setberpantang #bengkungmoden
Frequently Asked Questions: Soalan: Berapa harga Premium Beautiful? Jawapan: Harga Premium Beautiful bergantung kepada saiz dan ukuran bentuk badan. Selain itu, ia juga bergantung kepada version mana yang customer hendak beli (iaitu sama ada version Classic atau version Elegance). Untuk satu set Premium Beautiful (satu set mengandungi Long Bra, Waist Nipper dan Long Girdle), harganya bermula dari RM2,402, dan paling maksimum, harganya mencecah RM3,328 ikut saiz. Lebih 100 saiz Premium Beautiful. Kalau berat lebih dari skala di tetapkan iaitu berat cecah 100KG ke atas saiz Premium Beautiful special made for you. Jadi boleh contact KYanie untuk hendak consult dari segi menentukan saiz Premium Beautiful you all ya. Soalan: Boleh kah saya ingin membeli satu bahagian terlebih dahulu. Seperti contoh, saya ingin membeli Waist Nipper terlebih dahulu, dan bukannya satu set Premium Beautiful. Jawapan: Boleh. Setiap bahagian Premium Beautiful ada saiz dan harganya. Cara untuk menentukan saiz setiap bahagian adalah sama seperti untuk menentukan saiz untuk satu set Premium Beautiful. Boleh contact KYanie untuk hendak consult dari segi menentukan saiz Premium Beautiful you all ya. Untuk lebih details tentang Premium Beautiful boleh je nak risik pintu depan ke belakang okay je. www.noharyani.com #PremiumBeautiful #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulShahAlam #Bizumer #nakkurus #naksihat #nakslim #setberpantang #bengkungmoden
Frequently Asked Questions: Soalan: Berapa harga Premium Beautiful? Jawapan: Harga Premium Beautiful bergantung kepada saiz dan ukuran bentuk badan. Selain itu, ia juga bergantung kepada version mana yang customer hendak beli (iaitu sama ada version Classic atau version Elegance). Untuk satu set Premium Beautiful (satu set mengandungi Long Bra, Waist Nipper dan Long Girdle), harganya bermula dari RM2,402, dan paling maksimum, harganya mencecah RM3,328 ikut saiz. Lebih 100 saiz Premium Beautiful. Kalau berat lebih dari skala di tetapkan iaitu berat cecah 100KG ke atas saiz Premium Beautiful special made for you. Jadi boleh contact KYanie untuk hendak consult dari segi menentukan saiz Premium Beautiful you all ya. Soalan: Boleh kah saya ingin membeli satu bahagian terlebih dahulu. Seperti contoh, saya ingin membeli Waist Nipper terlebih dahulu, dan bukannya satu set Premium Beautiful. Jawapan: Boleh. Setiap bahagian Premium Beautiful ada saiz dan harganya. Cara untuk menentukan saiz setiap bahagian adalah sama seperti untuk menentukan saiz untuk satu set Premium Beautiful. Boleh contact KYanie untuk hendak consult dari segi menentukan saiz Premium Beautiful you all ya. Untuk lebih details tentang Premium Beautiful boleh je nak risik pintu depan ke belakang okay je. www.noharyani.com #PremiumBeautiful #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulShahAlam #Bizumer #nakkurus #naksihat #nakslim #setberpantang #bengkungmoden
Wanita yang #berpantang ni memang banyak yang nak dijaga. Nak jaga kesihatan dalaman, luaran pun tak dilupa. Bila becakap tentang kesihatan dalaman wanita yang berpantang ni selalu dikaitkan dengan #bengkung . . Zaman sekarang ni bukan semua wanita beruntung ada mak atau pengasuh yang boleh jaga anak dan ibu sekali gus. Semuanya kena uruskan sendiri. Nak jaga diri sendiri nak jaga baby lagi. Sebabtu ramai yang skip #berbengkung sebab leceh nak guna #bengkungtradisional atau #bengkunglilit . Nak kena mintak tolong suami pulak tu. . Why not uolls mencuba #bengkungmoden yang hanya memerlukan 5minit sahaja untuk pakai. #farinfrared yang ada pada fabrik #bengkungserbaguna ni mampu merawat #lukapembedahan , mengelakkan #bengkaksusu dan membantu menjaga #tulangbelakang supaya berada dalam posture yang betul. Sesuai digunakan oleh wanita yang #bersalinnormal mahupun #bersalinczer . Paling pasti #instantshaping bekesan seawal 5 minit sahaja..
Pemakaian FABULOUS BODY Bengkung selama 8jam sehari dapat membentuk PINGGANG & BENTUK BADAN IDEAL tanpa pengambilan bahan2 kimia terlarang dalam masa 30hari, TERBUKTI!!! . Harga Biasa RM59.00 Harga PROMOSI RM42.00 Jika uolls gunakan kod ini "FBFP" dan jangan lupa klik link di BIO untuk maklumat lanjut 😘 . . . . #fabulousbody #kurus #slim #waistrainner #bengkung #ramping #cheta #sexy #beratideal #beyourself #beconfident #yourbodygoals #yourdreams #fabulousbody #bengkung #bengkungsajat #slimdollz #letskurus #berpantang #bengkungmoden #bengkungstrap #kuruscepat #kurus30hari #kurustanparisiko #bengkungfabulousbody #fabforever #tipskurus #tipsuntukkurus #gemuk #gemukcantik
Alhamdulillah rezeki hari ni😘 . . . Dah cuba macam2 supplement tp xmenjadi? Tak putih? Jom korang tukar kepada injection whitening sbb this way is lg cepat kesan dan very effective utk dapatkan kulit cerah yg diidamkan😍 📲 Whatsapp +60149015082 kalau nak kulit yg PUTIH👱🏼‍♀️GEBUS☁️ dan MULUS☃️ . . . . #mixingwhite #cindella #cindella1200mg #glutax600gs #glutax8000gz #veniscy #vitaminc #dropshipmurah #nexentury29 #japanplatinum #nexenturymalaysia #glutax200gs #nanguang #orientalplatinum #cindellapremium #perlaking #glutax500gs #suntikputih #cindellamurahmalaysia #placentasheep #placentahuman #aurorasxmurah #andainyatakdir2 #dripinjection #bengkungmoden #janganbencicintaku
Wahhh cantiknya body sis ni. Lentik uolsss 😍dah la selim, perut pun tak terkeluar. . #DemicaBengkung boleh tingkatkan confident level uols tau. Kenapa? . ❇️mampu mengurangkan pengumpulan lemak pada perut, ❇️membetulkan posture badan yg bengkok ❇️bila pakai body akan rasa fit &selesa sangat!😌 . Nak #bodygoals macam awek Korea? 🔗KLIK LINK PADA BIO. . #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik
Umur makin tua, banyak sakit yang datang, tambah-tambah sakit belakang, tapi jangan risau REAL BENGKUNG kan ada. . Bila pakai dia support tulang belakang korang, yang mana sakit2 tu terus lega 😂 so uolls wajib dapatkan REAL BENGKUNG + REAL GIRDLE PANT dengan kami untuk: ✅ Boleh membantu mengempiskan perut, memejal & merampingkan pinggang selepas mengembang akibat proses kehamilan. ✅ Selain untuk faktor kecantikan, amalan berbengkung juga membantu menghilangkan sakit belakang yang dialami semasa mengandung. ✅ Membantu mengecutkan rahim bengkak selepas bersalin. ✅ Mengelakkan masalah perut buncit dan menggeleber sebelum & selepas bersalin. ✅ Membantu mengembalikan kedudukan peranakan. ✅ Mempercepatkan pengeluaran darah kotor. ✅ Mengelakkan badan daripada 'masuk angin'. ✅ Menguatkan dan mengembalikan kedudukan tulang belakang. ✅ Menyokong rahim supaya tidak 'jatuh' dari kedudukan asal. ✅ Memudahkan pergerakan ketika berpantang kerana perut terasa kemas diikat selepas bayi sudah keluar. Jika tidak berbengkung ibu akan berasa perut seperti bergerak-gerak. . Whatsapp 0174656236 or click link on bio ☝️ . . #realbengkung #realbengkungviral #sayajualmurah #bengkungmurah #bengkung #bengkungviral #kurus #kurussihat #bengkungmama #sayajual #sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkunglaris #bengkungterbaik #bazaarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #setbersalin #bengkungczer #bengkungmalaysia #bengkung16tulang #titiancinta #bengkungmodern #bengkungczer #realgirdlepant #realgirdlepants #letsbengkung #bengkungsajat #letsbengkunggold
ANAK 3 PAKAI KORSET MCM ANAK DARA UOLS, TGK TESTIMONI KAT BAWAH NIH😍😍😍 . PREMIUM KORSET BY SARA ANNA Adakah anda Memerlukan perubahan di bahagian pinggang dan perut? Don't "waist" any more time . For order whtsapp i di 01111273479 🤗🙏🏻🦋 atau tekan link bawah . www.wasap.my/601111273479. Nenek tunggu di whatsapp tau 😘 . #bengkungmoden #bengkungsaraanna #seluarmagic #saraannahq
#SEXYBENGKUNG . Customer share feedback 🙋🏻 Selesa sgt.. 👍🏻 X bergulung 🙅🏻 X penah lagi pakai bengkung mcm ni 🤗 .
BEST GILA BENGKUNG NI ZAP ZAP JE PAKAI. TAK MENYESAL BELI 👍🏻👍🏻😍😍😍
Adjustable sportbra suitable for plussize ll Material: polyamide/polyester/spandex/cotton. Size M: 34/75 L: 36/80 XL: 38/85 Harga : - RM60.00/ sehelai - RM100.00/ 02 helai Free postage - Malaysia sahaja #trustedseller #girdle #girdlepants #jogging #zumba #bengkungperut #bengkung #panty #plussizepanty #kempiskanperut #nakkurus #nakcantik #panty #seluarplussize #bajuplussize #korset #bengkungmoden #sportsbra #pakaiangym #perkahwinan #pertunangan #majliskahwin #kahwin #tunang #plussizepantymalaysia #pakaianplussize #seluardalam #pakaiandalam #leggings #plussizebra #buttliftpanty
Steel grey olympian legging. Material: polyester/elastane. Size💕 M: Waist 30”-36” Hip 32”-42” Length 33” 💕L: Waist 32”-38” Hip 34”-44” Length 33.5” 💕XL: Waist 34”-42” Hip 36”-48” Length 34”. 💙 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 Harga : RM90.00 / sehelai Harga : RM170.00 / 02 helai Free postage - Malaysia sahaja. #trustedseller #girdle #girdlepants #bengkungperut #bengkung #kempiskanperut #bengkungmodern #korsetplussize #panty #seluarplussize #bajuplussize #korset #bengkungmoden #sportsbra #pakaiangym #perkahwinan #pertunangan #majliskahwin #kahwin #tunang #plussizepanty #kebaya #pakaianplussize #majlisperkahwinan #majlispertunangan #leggings #pakaiangym #buttliftpant
NEW ARRIVALS. Loop the LOOP BRA. Fabrik memeri (fabric stretchable). Material: polyester/spandex Size M: Bust 30”-34” Underbust 28”-34” L: Bust 34”-38” Underbust 32”-38” Harga : Rm70.00 / sehelai Harga : Rm120.00 / 2 helai Free postage (Malaysia only) #trustedseller #girdle #girdlepants #bengkungperut #bengkung #kempiskanperut #bengkungmodern #korsetplussize #panty #seluarplussize #bajuplussize #korset #bengkungmoden #sportsbra #pakaiangym #perkahwinan #pertunangan #majliskahwin #kahwin #tunang #plussizepanty #kebaya #pakaianplussize #majlisperkahwinan #majlispertunangan #leggings #pakaiangym #buttliftpant
Wowwww 😱😱 . Perbezaan sebelum & selepas ketara sangat ni 😍 . Makan ubat kurus ke tu?? . No !! No !! . Customer guna #sexybengkung je 😍😍😍 . . Lelaki pon boleh pakai tau 💁🏻‍♂️
. Korset ultra slim . Diperbuat drpd serbuk protein sutera yg sungguh selesa dan tidak panas atau miang .Magnet djahit d bhgian perut dan belakang korset utk meningkatkan metabolisma yg membakar kalori .Material yg tahan lasak .Harga yg sangat murah dgn material yg sangat cantik .Pemakaian berterusan menjadikan anda lebih langsing dan bentuk badan lebih menarik RM60.00 free postage Dapatkannya sekarang! Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 #kuruskanbadan #kurustanpadiet #korsetmoden #korsetpengantin #kuruscepat #kurusselamat #kempiskanperut #ramping #korsetmurah #bengkung #nakkuruscepat #korsetmoden #pinggangramping #jomkurus #bengkungmoden #dalampantang #herbakurus #korsetperut #bajudalam #shapebadan #bajukurus #korsetramping #bengkungperut #korsetperut #kurussebelumkahwin #korsetramping #bengkung #tehkurus #bajubesarmurah #jualbajuplussize #korsetpengantin #korsetkurus #kurusraya #naksihat
CIRI CIRI #SEXYBENGKUNG . ❤ Material : Polyster Spandex ❤ Pelekat yang sangat grip - Velcro patch ❤ Ada dua tulang belakang untuk extra support . KELEBIHAN MENGGUNAKAN #SEXYBENGKUNG : . 🌶 Perut kempis INSTANT. Cover perut buncit sebaik ja guna bengkung 🌶 Memberi shape yang cantik terutama di bahagian pinggang 🌶 Menyokong tubuh ketika workout 🌶 Membantu membentuk postur tubuh badan yang lebih baik 🌶 Mengurangkan berat badan 🌶 Membentuk pinggang lebih ramping ✔️ Lelaki perempuan boleh pakai
[SET PENGURUSAN URI GRANDMA SECRET] Dahh dah siap beli semua barang, tapi tak teringat pula tentang uri. Jangan risau, kak rina ada sediakan Set Tanam Uri Bahan-bahan : Asam jawa,garam,kain,sarung tangan latex,kotak apron plastik,sabun mini,tuala kecil,topeng mulut. . . Cara-cara penggunaan : 1.Pakai sarung tangan,topeng mulut dan apron plastik bagi langkah kebersihan. 2. Dimulakan mencuci uri menggunakan asam jawa dan garam. Masukkan uri dalam besen, cuci sehingga bersih sehingga hilang darah pada uri. 3. Setelah uri bersih, masukkan uri ke dalam kain putih yang disediakan 4. Balut uri bersama kain putih tadi, masukkan ke dalam kotak 5. Cari lokasi yang bersih untuk menanam uri. 6. Gali lubang dan masukkan kotak yg berisi uri ke dalam lubang yang telah digali. 7. Tutup semula lubang dengan betul supaya tidak digali oleh binatang. 8. TAHNIAH! anda telah berjaya menguruskan uri bayi anda sendiri dengan sangat baik . . . =============================== DI MANA NAK DAPATKAN & HOW TO CONTACT =============================== - Boleh datang terus ke :- MOM'S HOUSE BABYSHOP SG MERAB,PUTRAJAYA : LOT 14211, JALAN AYER ITAM, BANDAR BARU BANGI, SELANGOR (BERDEKATAN MAKTAB PERGURUAN ISLAM & PETRONAS SUNGAI MERAB) Atau boleh beli online di : 📱011 10822363 (wassap dan call ) . #kedaibarangbaby #barutbaby #sabunmanjakani #barangpantang #kedaibayi #bengkungmoden #ibuberpantang #bedungbaby #bengkungmoden #bengkungbersalin #bayi #bayilucu #bandarbarubangi #kajang #putrajaya #serdang #serimamasetbersalin #serimama
#sexybengkung boleh dipakai masa menari zumba, masa joging, masa memasak, masa bekerja serta waktu tidur okay 😍 . harga yg sgt berpatutan bersama krim panas terlajak best! tak cuba tak tahu, dah cuba pasti puas hati! insyaallah semua dgn izin Allah swt 😊 . dapatkan testimoni u olls sendiri... catat berat dan ukur lilit pinggang sebelum penggunaan #sexybengkung dan #krimpanas , kemudian bila dah pakai dalam 24 jam ukur la balik... tengok keajaiban #annette 😍
[BELLA BOOO BABY OIL ❤ ] . . • 50ml • Natural essential oils for a calming effect • Great as a massage oil • Does not irritates baby's skin • Help with colic in babies • No menthol, No chemical ingredients . ======================= DI MANA NAK DAPATKAN & HOW TO CONTACT ======================= . Boleh datang terus ke : MOM'S HOUSE BABYSHOP SG MERAB PUTRAJAYA : LOT 14211, JALAN AYER HITAM SG. MERAB LUAR, 43650 BANDAR BARU BANGI, SELANGOR Open Daily : 10am.to 9pm (BERDEKATAN MAKTAB PERGURUAN ISLAM & PETRONAS SUNGAI MERAB) Klik di bawah untuk direction: https://goo.gl/maps/L4kzAvsb48E2 Facebook : Mom's House Sg. Merab Putrajaya Instagram : https://www.instagram.com/momshouse.sgmerab.putrajaya/ Atau boleh beli online di : 📱011 10822363 (whatsap dan call ) Kami pos ke seluruh Malaysia #kedaibarangbaby #barutbaby #sabunmanjakani #barangpantang #kedaibayi #bengkungmoden #ibuberpantang #bedungbaby #bengkungmoden #bengkungbersalin #bayi #bayilucu #bandarbarubangi #kajang #putrajaya #serdang #serimamasetbersalin #serimama
Time g gym pakai Sexy bengkung mesti best kan 🤔 . Lagi cepat dpt kesan 🤗 boleh shapekan pinggang, kempiskan perut.. Bakar smua lelemak 🔥🔥 . Wajib ❗️❗️ Sebelum pakai bengkung, sapu dlu #ANNETTE SLIM FIRM, lagiiii bestt.. Dua kali ganda proses pecahkan lemak itewww . ⤵️⤵️⤵️ . Ini bukan akak.. tp pengguna "SEXY BENGKUNG BY ANNETTE" 😘😘😘
SEDIKIT JAWAPAN UNTUK PERSOALAN YG SERING DITANYA; . . ⛔️Pakai atleast 5 jam sehari (pemakaian waktu tidur digalakkan). ⛔️Cara basuh; no machine. Guna tangan sahaja. Rendam guna SABUN CECAIR & bilas mcm biasa. Jangan perah & pulas kuat2. ⛔️Bengkung diperbuat dari cotton spandex. ⛔️Bengkung gold ada 16 tulang + extra infrared merah. ⛔️Nak kesan cepat, pakai lotion pembakar lemak. ⛔️Kita tak jual fully corset dari badan hingga kaki🙅🏻 (Bengkung & girdle adalah asing). ⛔️Yes yes yes kita adalah trusted seller mmg original bengkung dari HQ. ⛔️Harga RM110 exclude postage. No nego. No discount even beli banyak. Harga fix from HQ! . . #letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse
DIAMOND BOX BENGKUNG BY NURSAJAT 💃 Nak pinggang kerengga macam @nursajat02 ? ✔️ Memecahkan lemak ✔️ Membentuk pinggang ✔️ Membetulkan posture badan ✔️ Menyokong tulang belakang ✔️ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit) ✔️ Melancarkan peredaran darah ✔️ Mempunyai infrared ✔️ Memberi keselesaan kepada si pemakai ✔️ Tak mudah terlipat/gulung ✔️ Tak panas ✔ ada tmbahan pd bengkung kita yg dapat mengetatkan lg dan mmberi keselesaan pd si pemakai Saiz yg available : XS : 19-25 inci S : 26-32 inci M : 33-40 inci L : 41-50 inci Kaler available; 1. pink 2. blueblack Harga lets bengkung gold diomand : ❤ satu box : RM 139.90 shj ❤ postage rm10 sm/rm15 ss . . 📞 Klik link Whatsapp 018-2723348 . . #letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse
BEST PAKAI DEMICA BENGKUNG . Alhamdulillah feedback dari customer #DemicaBengkung tak pernah mengecewakan. Sis ni cakap selesa sangat² yang paling best ia mampu lentikkan body tau especially perempuan.😍 . Terima kasih sudi share feedback best ni. Nanti recommend la ye dekat member atau family dapatkan #DemicaBengkung 👍🏻😉. . Nak order #DemicaBengkung ? Klik link pada bio 💙. . #Bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #AG0009 #malaysian #malaysia #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #likeforlikes #like4likes
Body cantik kerana memakai lets bengkung diamond gold rm139.90 dan lets girdle tonggek fuhh rm120 sahaj untuk nampak bontot lebih lentik dan mampat!!! Kulit cantik menggunakan sabun pink pink jangan mengata❤️❤️❤️ . . Tekan link pd bio terus tau ❤ . . #letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse
Testimoni #premiumbeautiful Lelaki pun boleh pakai bengkung nah. Lelaki pakai WAIST NIPPER untuk membantu mengurangkan perut buncit, sakit pinggang dan sakit belakang. #waistnipperpremiumbeautiful #bengkungmoden #bengkunglelaki #bengkungperempuan
6 tahun hidup dalam kegemukan! Makin tahun, makin naik. Bila diet, dia turun naik. Bila exercise tak jaga tetap akan naik. Nasib terjumpa Premium Beautiful sebelum berat cecah 100kg. Selepas anak kedua, berat badan tak pernah turun angka 7, maintain 7 ke 8. Uols tambah la 0 dekat sebelah tu. Sedih 😢 Selepas bersalin terus pakai, tak pernah cuti pakai. Tak sangka terjumpa kembali angka 6. Kurus pun dapat, awet muda pun dapat.
BENGKUNG "HANGPA CANTEQ" ✅ 2 Tulang, kiri kanan ✅Mengempiskan perut buncit ✅Memecahkan lemak & selulit ✅Membantu mengawal drpd makan lebih banyak ✅Mencantikkan postur badan - ramping ✅Menguatkan tulang belakang ✅Mengetatkan otot perut yg longgar semasa hamil . 📍1 helai : RM40 📍2 helai : RM60 Free postage 📍whatsapp shj www.wasap.my/60194710614 #bengkung #bengkong #bengkungmurah #bengkongmurah #bengkungmoden #bengkongmoden #corset #corsetmurah #bodycantik #bengkungsajat #bengkungnursajat #girdle #girdlemurah #ubatkurus #kuruscepat #ramping #bajutidurseksi #korset #korsetmurah
Do you know that even guys can also wear Sajat Bengkung? Yes you heard it right! It is for unisex 😊 . . #cintabelleza #cintabellezateam #nursajat02 #nursajatsingapore #bengkungmoden #waisttrainer #bengkung #goldbengkung #diamondbengkung #badankerengga #kuruscepat #kurussihat
Ni haaa ceritanya. Normalkan baby baru lahir kena kuning? So as a mother sure wants to reduce the reading kan? Ni ibu bijak, balutkan je #waistnipper #premiumbeautiful pada baby. Diulang, BALUT JUST ALASKAN KENA SKIN SAHAJA. Bukan dibuat bedung ye sayang2 syantikkk sekalian~ . Alhamdulillah. Berbaloiiii pakai PB ni sebab bukan mak je dapat manfaat, anak pun merasa 😘😘😘 . 2nd pic: Disclaimer ibu2 bijak PB yang dah tanya doc tentang ikhtiar #demamkuning dengan #korsetmalaysia #PremiumBeautiful 💕 Nak tahu lebih, whatsapp je aqma +60102534217 SEKARANG taw!
Dah cuba macam2 supplement tp xmenjadi? Tak putih? Jom korang tukar kepada injection whitening sbb this way is lg cepat kesan dan very effective utk dapatkan kulit cerah yg diidamkan😍 📲 Whatsapp +60149015082 kalau nak kulit yg PUTIH👱🏼‍♀️GEBUS☁️ dan MULUS☃️ . . . . #mixingwhite #cindella #cindella1200mg #glutax600gs #glutax8000gz #veniscy #vitaminc #dropshipmurah #nexentury29 #japanplatinum #nexenturymalaysia #glutax200gs #nanguang #orientalplatinum #cindellapremium #perlaking #glutax500gs #suntikputih #cindellamurahmalaysia #placentasheep #placentahuman #aurorasxmurah #andainyatakdir2 #dripinjection #bengkungmoden #janganbencicintaku
Of course lah ada kaitan dengan our NO.1 ASIA on demand #bodyshaper = #premiumbeautiful ~ . Perkongsian kali ni bukan cerita pasal kurus sepantas 5 minit je tapi nilai yang #bengkung ni boleh bagi untuk yang tersayang. . . Dah pulakkkk. Perbenda lah citenya Aqma? Adaaaa.. Di post seterusnya ➡️
Terserlah kegembiraan Kak Asma yang berusia 40 tahun. Kisah Kak Asma buat Miza sebak. . . Syukur Alhamdulillah, Kak Asma yang dulunya nak solat pun terpaksa duduk atas kerusi. Nak jogging? Dalam mimpi ajer lah. . . Siapa sangka, Kak Asma yang sekarang, bukanlah yang dolu-dolu. Bertambah cantik, bertambah sihat. . . Paling mahal, bila husband asyikk pujii ajer. Thanks Premium Beautiful 💙 . . #g8unity #premiumbeautiful #thediamondcircle #premiumbeautifulexpert #nakslim #bengkungmoden #bengkungviral #ramizahrahmanbusiness #bengkungterbaik #premiumbeautifulportdickson #korsetpengecilperut #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulnilai #korsetpengantin #premiumbeautifulputrajaya #bengkungmama #premiumbeautifulbangi #bengkunginfrared #bengkung #korsetkurus #naklangsing #bengkungibu #masalahrahim #confinementset #pakejpantang #bidankampung #langsingcantik #dietinstan #langsingcepat #solusilangsing
next page →