#bengkungmoden

132,395 posts

Loading...
Tengok highlight kalau nak cari agent untuk area awak yaa Bagi yang nak buat duit lebih dengan Real Bengkung boleh terus tekan link dekat bio ❤
Walaupun material Real Bengkung ni lebih tebal, tapi bila awak pakai memang tak kan rasa rimas dan panas ❤
FREE POSTAGE DI KEDAI SHOPEE KAMI! Nak berbengkung tapi tak nak tanggung postage? Klik link di bio dan pilih Shopee. Buat bayaran di sana, sehari dua parcel akan sampai depan rumah awak 😎
Orang Bahau dan kawasan yang berdekatan kalau nak COD boleh terus tekan link dekat bio yaaa Kak cun akan hantar sampai depan rumah awak ❤
🔥PAKAI BENGKUNG SEMASA KERJA RASA SELESA🔥 . Alhamdulillah feedback #DemicaBengkung tak pernah mengecewakan sis. Tengok adik ni pakai bengkung pergi kerja, takde rasa takleh bernafas pun sebab material yg kami gunakan sangatlah selesa & lembut. . Nak kuruskan perut dengan #DemicaBengkung ? . Klik link pada bio SEKARANG!❤️ . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkung #demicabengkung #kurusdenganselamat #kurusdalam2minggu
PEMBENTUKAN badan sangat subjektif bagi individu. Ada yang suka berotot, ada yang suka so skinny, ada yang suka chubby tak kurang jugak yang suka bentuk badan sedap-sedap kena peluk. Orang kata ideal body atau hour glass shape lah. . IDEAL Shape boleh dicapai dengan cara pantas hanya melalui; 1/Bersenam yang berfokus kepada setiap part yang bermasalah 2/Pembedahan sedut lemak 3/Pemakaian corset . Diet and supplement juga boleh membantu mendapatkan ideal shape namun dalam tempoh yang cukup lama. . #TipsAwetMuda #TipsLangsing #KempisPerut #KurusSihat #KurusSemulajadi #TheBeautyCorset #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulTrustedAgent #PremiumBeautifulxFazura #PremiumBeautifulxNoraDanish #PremiumBeautifulTradeInG8Program #CorsetPembentukanBadan #CorsetBerpantang #CorsetPengantin #CorsetPilihanSelebriti #CorsetTulangBelakang #BengkungModen #WaistNipper
Ramai yang dah cuba bengkung semut ni. Depa puas hati sangat. Siap boleh pakai seharian p keja tau. . Dia memang fit. Terletak di badan kita. Ada 4 tulang. Kalau pakai sedia2 kena gaya boleh fit badan ooo. Kalau rajin bertungku lg cepat perut tu kempis. . HARGA RM40 FREE POS SM . Mummy Jenny . #bengkung #bengkungmoden #slimming #kurus #ramping #kempis #bersalin #beranak #ceaser #czer #bra #pushupbra #bodyshaper #fitness #bengkungsajat #bengkung4tulang #bengkung16tulang #kurus #bengkungibu #bengkungbersalin #corset #kuruscantik #bengkungmurah #pushupbramurah #bramurah #nursingbra #maternitybra #bramenyusu
🔥PAKAI BENGKUNG SEMASA KERJA RASA SELESA🔥 . Alhamdulillah feedback #DemicaBengkung tak pernah mengecewakan sis. Tengok adik ni pakai bengkung pergi kerja, takde rasa takleh bernafas pun sebab material yg kami gunakan sangatlah selesa & lembut. . Nak kuruskan perut dengan #DemicaBengkung ? . Klik link pada bio SEKARANG!❤️ . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkung #demicabengkung #kurusdenganselamat #kurusdalam2minggu
Ribuan feedback PINKLADY kami original HQ ternyata luar biasa kesannya 😍😍 bermodal rm320 sahaja tapi ❗❗❗ kami nak bagi special price utk anda grab PINKLADY sebotol tahan sebulan lebih pada harga rm2xx.xx sahaja 😱 free hadiah berbaloi². . #ndigreviews #neelofa #bconfident #luvmymom #alfatihah #mothersday #pecintaduaroda #pasanganhalal #awetmuda #kuruspantas #korsetbamboo #nakslim #nakkurus #bajudalam #diet #bajukurus #korset #wanitamelayu #bentukbadan #jelita #turunberatbadan #bengkungmoden #baju #senam #anakdara #kurus #senaman #sayang #ramping
Sape yang kurus tapi perut tak kurus aka buncit 😅🙋🏻‍♀️ . Haaa jangan risau, korang boleh sarung baju dengan selamat tanpa risaukan perut yang kedepan mengalahkan orang pregnant 🤣😝 . Yang best bengkung ni ada 16tulang, memang body uolls akan melentik macam anak dara 16 tahun 😝. . Nak cuba #DemicaBengkung ? Whatsapp 📲017-3210533. . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkung #demicabengkung #kurusdenganselamat #kurusdalam2minggu
Puan Rohana bongkar rahsia bagaimana #PremiumBeautiful membantu dirinya hilang 50kg secara konsisten dalam masa 8bulan sahaja. . Ramai yang tak percaya tetapi konsisten memakai #TheBeautyCorset dengan tips; 1/Konsisten 8jam sehari with all part #LongBra #WaistNipper #LongGirdle 2/Air Masak 2-3L sehari 3/Pakai with the right size. Tak boleh ketat, akan menyebabkan bentuk badan seperti bina badan dan kelihatan makin berisi. Tak boleh longgar sebab akan membuatkan kita makan dalam kuantiti yang banyak tanpa sedar . #Bizumer #TestimoniPB #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulTrustedAgent #PremiumBeautifulxFazura #PremiumBeautifulxNoraDanish #CorsetPembentukanBadan #CorsetBerpantang #CorsetPilihanSelebriti #CorsetPengantin #CorsetTulangBelakang #BengkungModen #KurusSebelumRaya #KurusSemulajadi #KurusSihat
Jom shape dan curvekan badan dengan SENANG & SELESA 😉 . Sangat2 sesuai utk berPANTANG, hari penting spt majlis bertunang ,kahwin dan NAK KURUS SENTIASA !! . ✅MERAMPINGKAN PINGGANG ✅MEMANTAPKAN PAYUDARA ✅MENAIKKAN PUNGGUNG ✅MMBETULKAN POSTURE BADAN . Saizz sehingga 6XL !! . Semua item 💯% ORIGINAL !! Kain yg selesa, tak sakit dan stretchable mesti puas hati 😊 . FREE POSTAGE + FREE GIFT ! . Wasap 013-5850392utk consult dapatkan saiz yg sesuai 😘 . . #korset #korsetperut #bengkung #bengkungmoden #bengkungibu #bengkungmurah #bengkungsajat #igersmalaya #igersmalaysia #ootd #ootdmalaysia #ootdbrunei #kurus #jomkurus #produkkurus #slimming #diet #tipsdiet #tipskurus #kurusmudah #putrajaya #klcctower #kelantan #naelofarhijab #jamu
Senaman untuk menghilangkan perut yg buncit/menggelebir. Untuk kesan yang cepat, anda boleh melakukan senaman ini bersama THE KIM K WAIST TRAINER kerana ianya berfungsi sebagai FAT BURNING 🔥 . BENEFITS 🔥Increased Thermal Activity 🔥Ideal for exercising 🔥Lose inches instantly, and more over time 🔥Stimulates perspiration for burning fat 🔥Supports Posture and helps with back pain 🔥Flexiboning support 🔥Cotton lined interior 🔥3 rows of hook closures for sizing flexibility . . #sayajual #sayajualmurah #bengkungmoden #bodyshapemalaysia #superslim #jomkurus #bengkung #bengkungmurah #sayajualbengkung #bodyshape #superslimbengkung #bengkungperut #bengkungberpantang #waisttrainermurah #waisttrainermalaysia #sayajualwaisttrainer #bengkungmoden #bengkungmudah #bodyfitness #fitnessmalaysia #lokalah #fitness #bazaarpaknil #plussizebengkung #plussizemalaysia #malaysia #malaysiaonlinebusiness #produkkurus #sayajualprodukkurus #kimkwaisttrainer
RAMAI DAH GRAB REAL BENGKUNG & REAL GIRDLE ‼️❤️ . Alhamdulillah nak raya ni ramai beli bengkung dari kami tau ‼️ yang penting bengkung kami selesa & sedap pakai ‼️ serious tak rugi beli tau ‼️ . Cepat jom order sekarang ‼️ whatsapp 0174656236 . . . #realbengkung #realbengkungviral #bajuraya2018 #bengkungmurah #bengkung #bengkungviral #teamkebaya #kurussihat #sayajual #sayajualbengkung #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkunglaris #bengkungterbaik #bazaarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #setbersalin #bengkungmoden #bengkungmalaysia #bengkung16tulang #sungaipetani #bengkungmurah #bengkung #realgirdlepants #realbengkungpenang #bengkungpenang #ootdraya
Ada yang tegur “mesti buncit perut sebab makan banyak” . Eh hello ada nampak perut Iolls buncit ke? Mmg la banyak makan tapi lemak lemak jahat tu sis sorok di sebalik #DemicaBengkung . Dan yang bestnya berat tak naik sebab Mimi konsisten consume #Demica ❤️ . Nak dapatkan #Demica & #DemicaBengkung ?? Cepat whatsapp 📲019-9711321 . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkung #demicabengkung #kurusdenganselamat #kurusdalam2minggu
Ada yang tegur “mesti buncit perut sebab makan banyak” . Eh hello ada nampak perut Iolls buncit ke? Mmg la banyak makan tapi lemak lemak jahat tu sis sorok di sebalik #DemicaBengkung . Dan yang bestnya berat tak naik sebab Mimi konsisten consume #Demica ❤️ . Nak dapatkan #Demica & #DemicaBengkung ?? Cepat whatsapp 📲019-9711321 . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkung #demicabengkung #kurusdenganselamat #kurusdalam2minggu
Lepas bersalin Rayyan (anak1st) memang terfikir gak kenapa ada mak2 lain yang dah bersalin banyak kali, prut maintain slim. Tak buncit, flat je.. Lagi2 bila kena tiup angin, tak nampak langsung menggelembung kat bahagian perut tu. . Then sejak pakai PB, baru tahu rahsia di sebalik korset mewah PB. Bukan sahaja instant shaping, malah pemakaian dengan konsisten memang akan nampak kesan yg memang puas hati gila lah! So, sekarang mmg tak jeles dah dengan orang lain sebab cita2 nak dapatkan body shape time anak dara jadi kenyataan! 💃🏻💃🏻💃🏻 #missionaccomplished ✔️ #premiumbeautifulcorset #pantangmoden #bengkungmoden #pantang44hari #korsetpembakarlemak #korsetkurus #premiumbeautifulexpert
❤PREMIUM BEAUTIFUL ready-to-wear❤ Kelebihan #premiumbeautiful 🚫 free lifetime warranty (seumur hidup) 🚫 superbrand corset (22tahun dipasaran) 🚫 langsing cepat jimat dan selamat 🚫 fabrik berkualiti tinggi 🚫 service dari top #premiumbeautifulexpert 🚫 set berpantang terbaik 🚫 70% kecantikan 30% kecantikan 100% keyakinan 🚫 alternative termurah utk sihat + cantik Visit www.hafizakamil.blogspot.my For SPECIAL OFFER PM 0179450407 #0179450407 #premiumbeautifulexpert #premiumbeautiful #setberpantang #setbersalin #sayanakkurus #sayajual #pakejperkahwinan #bengkungmoden #instamalaysia #mua #PremiumBeautifulSubangJaya #PremiumBeautifulShahAlam #PremiumBeautifulPutrajaya #PremiumBeautifulPahang #PremiumBeautifulPutraHeight #PremiumBeautifulPuchong #PremiumBeautifulCyberjaya #malayweddingdress #berpantangmoden #PremiumBeautifulAnsuran #PremiumBeautifulOriginal #jomkurus #missfazura #fattzura #infinencexfazura #fattzuralovers #noradanish
❤PREMIUM BEAUTIFUL ready-to-wear❤ Kelebihan #premiumbeautiful 🚫 free lifetime warranty (seumur hidup) 🚫 superbrand corset (22tahun dipasaran) 🚫 langsing cepat jimat dan selamat 🚫 fabrik berkualiti tinggi 🚫 service dari top #premiumbeautifulexpert 🚫 set berpantang terbaik 🚫 70% kecantikan 30% kecantikan 100% keyakinan 🚫 alternative termurah utk sihat + cantik Visit www.hafizakamil.blogspot.my For SPECIAL OFFER PM 0179450407 #0179450407 #premiumbeautifulexpert #premiumbeautiful #setberpantang #setbersalin #sayanakkurus #sayajual #pakejperkahwinan #bengkungmoden #instamalaysia #mua #PremiumBeautifulSubangJaya #PremiumBeautifulShahAlam #PremiumBeautifulPutrajaya #PremiumBeautifulPahang #PremiumBeautifulPutraHeight #PremiumBeautifulPuchong #PremiumBeautifulCyberjaya #malayweddingdress #berpantangmoden #PremiumBeautifulAnsuran #PremiumBeautifulOriginal #jomkurus #missfazura #fattzura #infinencexfazura #fattzuralovers #noradanish
❤PREMIUM BEAUTIFUL ready-to-wear❤ Kelebihan #premiumbeautiful 🚫 free lifetime warranty (seumur hidup) 🚫 superbrand corset (22tahun dipasaran) 🚫 langsing cepat jimat dan selamat 🚫 fabrik berkualiti tinggi 🚫 service dari top #premiumbeautifulexpert 🚫 set berpantang terbaik 🚫 70% kecantikan 30% kecantikan 100% keyakinan 🚫 alternative termurah utk sihat + cantik Visit www.hafizakamil.blogspot.my For SPECIAL OFFER PM 0179450407 #0179450407 #premiumbeautifulexpert #premiumbeautiful #setberpantang #setbersalin #sayanakkurus #sayajual #pakejperkahwinan #bengkungmoden #instamalaysia #mua #PremiumBeautifulSubangJaya #PremiumBeautifulShahAlam #PremiumBeautifulPutrajaya #PremiumBeautifulPahang #PremiumBeautifulPutraHeight #PremiumBeautifulPuchong #PremiumBeautifulCyberjaya #malayweddingdress #berpantangmoden #PremiumBeautifulAnsuran #PremiumBeautifulOriginal #jomkurus #missfazura #fattzura #infinencexfazura #fattzuralovers #noradanish
❤PREMIUM BEAUTIFUL ready-to-wear❤ Kelebihan #premiumbeautiful 🚫 free lifetime warranty (seumur hidup) 🚫 superbrand corset (22tahun dipasaran) 🚫 langsing cepat jimat dan selamat 🚫 fabrik berkualiti tinggi 🚫 service dari top #premiumbeautifulexpert 🚫 set berpantang terbaik 🚫 70% kecantikan 30% kecantikan 100% keyakinan 🚫 alternative termurah utk sihat + cantik Visit www.hafizakamil.blogspot.my For SPECIAL OFFER PM 0179450407 #0179450407 #premiumbeautifulexpert #premiumbeautiful #setberpantang #setbersalin #sayanakkurus #sayajual #pakejperkahwinan #bengkungmoden #instamalaysia #mua #PremiumBeautifulSubangJaya #PremiumBeautifulShahAlam #PremiumBeautifulPutrajaya #PremiumBeautifulPahang #PremiumBeautifulPutraHeight #PremiumBeautifulPuchong #PremiumBeautifulCyberjaya #malayweddingdress #berpantangmoden #PremiumBeautifulAnsuran #PremiumBeautifulOriginal #jomkurus #missfazura #fattzura #infinencexfazura #fattzuralovers #noradanish
❤PREMIUM BEAUTIFUL ready-to-wear❤ Kelebihan #premiumbeautiful 🚫 free lifetime warranty (seumur hidup) 🚫 superbrand corset (22tahun dipasaran) 🚫 langsing cepat jimat dan selamat 🚫 fabrik berkualiti tinggi 🚫 service dari top #premiumbeautifulexpert 🚫 set berpantang terbaik 🚫 70% kecantikan 30% kecantikan 100% keyakinan 🚫 alternative termurah utk sihat + cantik Visit www.hafizakamil.blogspot.my For SPECIAL OFFER PM 0179450407 #0179450407 #premiumbeautifulexpert #premiumbeautiful #setberpantang #setbersalin #sayanakkurus #sayajual #pakejperkahwinan #bengkungmoden #instamalaysia #mua #PremiumBeautifulSubangJaya #PremiumBeautifulShahAlam #PremiumBeautifulPutrajaya #PremiumBeautifulPahang #PremiumBeautifulPutraHeight #PremiumBeautifulPuchong #PremiumBeautifulCyberjaya #malayweddingdress #berpantangmoden #PremiumBeautifulAnsuran #PremiumBeautifulOriginal #jomkurus #missfazura #fattzura #infinencexfazura #fattzuralovers #noradanish
❤PREMIUM BEAUTIFUL ready-to-wear❤ Kelebihan #premiumbeautiful 🚫 free lifetime warranty (seumur hidup) 🚫 superbrand corset (22tahun dipasaran) 🚫 langsing cepat jimat dan selamat 🚫 fabrik berkualiti tinggi 🚫 service dari top #premiumbeautifulexpert 🚫 set berpantang terbaik 🚫 70% kecantikan 30% kecantikan 100% keyakinan 🚫 alternative termurah utk sihat + cantik Visit www.hafizakamil.blogspot.my For SPECIAL OFFER PM 0179450407 #0179450407 #premiumbeautifulexpert #premiumbeautiful #setberpantang #setbersalin #sayanakkurus #sayajual #pakejperkahwinan #bengkungmoden #instamalaysia #mua #PremiumBeautifulSubangJaya #PremiumBeautifulShahAlam #PremiumBeautifulPutrajaya #PremiumBeautifulPahang #PremiumBeautifulPutraHeight #PremiumBeautifulPuchong #PremiumBeautifulCyberjaya #malayweddingdress #berpantangmoden #PremiumBeautifulAnsuran #PremiumBeautifulOriginal #jomkurus #missfazura #fattzura #infinencexfazura #fattzuralovers #noradanish
💗PAKAI BENGKUNG SEMASA KERJA RASA SELESA🦄💎 . Alhamdulillah feedback #DemicaBengkung tak pernah mengecewakan sis. 😇Tengok adik ni pakai bengkung pergi kerja, takde rasa takleh bernafas pun sebab material yg kami gunakan sangatlah selesa & lembut.💗 . Nak kuruskan perut dengan #DemicaBengkung ? . Klik link pada bio SEKARANG!💗 . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkung #demicabengkung #kurusdenganselamat #kurusdalam2minggu
apaaaaa ni???? 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 . haaa ini lah dia 👇👇👇👇👇 BENGKUNG MODEN INSTANT 1MINIT . mommy2 yg buncit/gelebeh selepas bersalin,WAJIB CUBA dulu baru tau kesannya mcm mana👍😉 . ❗READY STOCK❗ . ✔ mudah sepantas 1minit . ✔ sarung shj . ✔ tidak bergulung . ✔ material tebal . ✔ tidak panas . ✔ tahan lama . ✔ langsing express . ✔ kesan pantas bila pkai bersama lotion panas . ✔ selesa dipakai . . RM35.00 SHJ EXC POSTAGE . OPPPSSSSSS❗️❗️❗️❗️ . sis nk bg harga OFFER selagi masih ada stock❗️❗️ . ❗️❗️❗️❗️RM30 exc postage❗️❗️❗️❗️ . ❗️❗️❗️❗️RM30 exc postage❗️❗️❗️❗️ . ❗️❗️❗️❗️RM30 exc postage❗️❗️❗️❗️ . . AVAILABLE SIZE : M/L : 50-60KG XL/XXL : 60-80KG 3XL : 75-85KG . haaaaaa mcm mana nak order??? . 💆💆💆💆💆💆💆💆💆💆💆💆 . jangan pening2 mommy..meh laaa pm sis skrg!! . WHATSAPP NOW +60136092011 (whatsapp direct link ada di BIO IG KAMI) . haa mudah kan?? jom la apa tunggu lagiii😍😍😍😍😍😍 . #pakai berterusan kot2 kalah che ta uolsss 🙈🙈🙈 . *sis jual sis pakai* . #bengkungmoden #bengkunginstant #bengkungmurah #bengkungbersalin #bengkungberpantang #bengkungmudah #murahmurah #bengkung #bengkungibubersalin #bengkungsarung
SELAMAT DATANG KE LITTLE KHAYSHA COLLECTION . mommy yg preggy tuuuu,masih tercari2 item baby yg belum lengkap?? . tiada masa untuk walkin shopping brg baby?? . JANGAN RISAU ✋✋ kami ada menjual beberapa jenis keperluan baby newborn tau👍👍 . kami tiada kedai tau,just base online sahaja😊😊 . jommm cekidouttt item baby yg kami jual👇 . ✔ BARUT BABY ✔ BEDUNG BABY ✔ TUNGKU BABY ✔ STROLLER BABY ✔ BABY SEAT ✔ AMAPAIAN BAJU 3LAYER ✔ STOKIN BERPANTANG ✔ BENGKUNG MODEN MOMMY ✔ BABY COT . haaa cukup ke tak?? . or mommy ada permintaan?? . jangan susah2,whatsapp je direct dgn weolsss okey😍😍👇👇 . WHATSAPP NOW +60136092011 (whatsapp direct link ada di BIO IG KAMI) . #barutbaby #baruttali #barutvelcro #barutbabymurah #babycotmurah #barangbabymurah #bedungbaby #bedungbabymurah #bedungmuslin #muslinswaddle #muslinswaddlemurah #barangbabymurah #strollerbaby #ampaianbajubaby #tungkubaby #tungkubabymurah #stokinberpantang #stokinmommy #confinementsocks #bengkungmoden #bengkungsarung #bengkungmurah #babycotmurah #babycot
apaaaaa ni???? 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 . haaa ini lah dia 👇👇👇👇👇 BENGKUNG MODEN INSTANT 1MINIT . mommy2 yg buncit/gelebeh selepas bersalin,WAJIB CUBA dulu baru tau kesannya mcm mana👍😉 . ❗READY STOCK❗ . ✔ mudah sepantas 1minit . ✔ sarung shj . ✔ tidak bergulung . ✔ material tebal . ✔ tidak panas . ✔ tahan lama . ✔ langsing express . ✔ kesan pantas bila pkai bersama lotion panas . ✔ selesa dipakai . . RM35.00 SHJ EXC POSTAGE . OPPPSSSSSS❗️❗️❗️❗️ . sis nk bg harga OFFER selagi masih ada stock❗️❗️ . ❗️❗️❗️❗️RM30 exc postage❗️❗️❗️❗️ . ❗️❗️❗️❗️RM30 exc postage❗️❗️❗️❗️ . ❗️❗️❗️❗️RM30 exc postage❗️❗️❗️❗️ . . AVAILABLE SIZE : M/L : 50-60KG XL/XXL : 60-80KG 3XL : 75-85KG . haaaaaa mcm mana nak order??? . 💆💆💆💆💆💆💆💆💆💆💆💆 . jangan pening2 mommy..meh laaa pm sis skrg!! . WHATSAPP NOW +60136092011 (whatsapp direct link ada di BIO IG KAMI) . haa mudah kan?? jom la apa tunggu lagiii😍😍😍😍😍😍 . #pakai berterusan kot2 kalah che ta uolsss 🙈🙈🙈 . *sis jual sis pakai* . #bengkungmoden #bengkunginstant #bengkungmurah #bengkungbersalin #bengkungberpantang #bengkungmudah #murahmurah #bengkung #bengkungibubersalin #bengkungsarung
Happy sangat bila dapat serve customer PB corset ni. Happy dapat bantu orang perempuan untuk jadi sihat dan cantik. 7 tahun dekat 8 tahun dah dengan PB corset ni. Memang tak pernah putus demand. Malah makin menjadi2.. Sebabnya ramai perempuan kat luar sana faham kenapa perlukan pb dan tahu bestnya pakai PB 😍 #premiumbeautifulexpert #premiumbeautiful #Pbexpert #cikcida #bengkungmoden #sayajual
🔥PAKAI BENGKUNG SEMASA KERJA RASA SELESA🔥 . Alhamdulillah feedback #DemicaBengkung tak pernah mengecewakan sis. Tengok adik ni pakai bengkung pergi kerja, takde rasa takleh bernafas pun sebab material yg kami gunakan sangatlah selesa & lembut. . Nak kuruskan perut dengan #DemicaBengkung ? . Klik link pada bio SEKARANG!❤️ . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkung #demicabengkung #kurusdenganselamat #kurusdalam2minggu
🌞🌞🌞Panazzz Panazz Panazzz 🌞🌞🌞 " Terkejut ukur lilit pinggang semakin mengecil setelah amalkan pakai bengkung, bukan tu je, sangat membantu mengurangkan sakit pinggang " - puan ida. Nak tahu kenapa puan ida terkejut??? Keistimewaan #bengkung16tulang 💟 cover dari atas bahagian ari-ari hingga ke bawah dada, dapat menyembunyikan lemak dengan kemas. 💟 Didatangkan dengan cangkuk boleh laras 💟 SESUAI UTK WANITA LEPAS BERSALIN DAN DATANG BULAN 💟 Menaikkan punggung dan payudara 💟 Membentuk dan menjaga badan agar kekal langsing, mengemaskan otot perut. 💟 Menyokong bahagian pinggang & tulang belakang. 💟 Material kain cotton spandex, mempunyai jaringan yg sempurna agar pemakaian yg selesa (lebih 12jam) ☀☀️☀️☀️☀️️ harga kasih sayang RM70 ☀️☀️☀️☀️☀️ 📱60105411027 #bengkung16tulang #bengkungmoden #bengkungcangkuk #bengkungmurah #bengkungmurahmalaysia #malaysiaigers #igers #kualalumpur #selangor
Boleh dikatakan tiap2 hari dpt positive feedback untuk #testimoniluslimlabeb 💃 . Kalau korang scroll ig sis Lily ni pun, setiap feedback tu takda yg berulang tau🙅 . Sis Lily taknak tiba2 claim ada ribuan testimoni, tapi alih2 dok ulang2 je rupanyaaa😅 . No! Sis Lily taknak buat mcm tu dkt korang. Untuk #luslimlabeb sis Lily mmg pastikan semua testimoni ialah 100% real dari consumer LUSLIMLABEB sendiri😘 . Tak beribu, mungkin bakal beribu, tapi semuanya betul-betul belaka. Alhamdulillah! . Tengok mcm adik ni ha, consume 20 hari dh turun 4kg tauuu! Mmg lah tak boleh lawan org yg lg laju tuu.. tapi 4kg dlm 20 hari pun banyak tau!😱 . Siapa yg suka kalau dia dpt turun 4kg? Meh sini whatsapp sis Lily +60194987926 or 📲KLIK LINK WHATSAPP DI BIO⬆️ ♥️😘 . . . . . . . . . #slimmingcoffee #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkungmalaysia #bengkungbersalin #bengkungberpantang #bengkungberzip #perutbuncit #perutkempis #perutkenyang #pelangsingperut #pengecilperut #kecilpeha #kecilkanpeha #kecilkanlengan #pehabesar #pehakecik #pinggangramping #buangtoksin #buangtoksindalambadan #buangtoksik #atasimasalahgemuk #kembungperut #kakicantiqtea #kakicantiq #kakicantik #kakikurus
Ramai yg dh beli 1 try pakai..mesti nk repeat.. Tq..tq mana yg sudi repeat tu..😍😍😍 Dapatkan REAL GIRDLE dan REAL BENGKUNG ! #realbengkung #realbengkungviral #sayajualmurah #bengkungmurah #bengkungviral #kuruscantik #kurussihat #bengkungsajat #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkung16tulang #realgirdlepant #realgirdle
🔥PAKAI BENGKUNG SEMASA KERJA RASA SELESA🔥 . Alhamdulillah feedback #DemicaBengkung tak pernah mengecewakan sis. Tengok adik ni pakai bengkung pergi kerja, takde rasa takleh bernafas pun sebab material yg kami gunakan sangatlah selesa & lembut. . Nak kuruskan perut dengan #DemicaBengkung ? . Klik link pada bio SEKARANG!❤️ . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkung #demicabengkung #kurusdenganselamat #kurusdalam2minggu
Sape yang kurus tapi perut tak kurus aka buncit 😅🙋🏻‍♀️ . Haaa jangan risau, korang boleh sarung baju dengan selamat tanpa risaukan perut yang kedepan mengalahkan orang pregnant 🤣😝 . Yang best bengkung ni ada 16tulang, memang body uolls akan melentik macam anak dara 16 tahun 😝. . Nak cuba #DemicaBengkung ? Whatsapp 📲017-4971863. . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkung #demicabengkung #kurusdenganselamat #kurusdalam2minggu
❤️RM 299 inc postage SM/+ RM7 SS, PRE ORDER ETA 4-6 WEEKS❤️SPANX SIGNATURE BOOT CUT JEANS❤️SIZE 25-32❤️Retail price masa mula launch dulu RM 800 tau😱😱Ada panel kat tummy for compression, memang selesa & material sedap. Bila pakai kaki terus jadi tirus panjang 😍😘!! Kalau pakai ni xyah nak pakai shaper tau😍. #spanxmalaysia #spanxmurah #bajuraya2018 #bengkungmurah #bengkungmodern #bengkungmoden #shaper #shapermurah
TAK PERNAH PAKAI PB TAPI MINAT NAK PAKAI? DAH PERNAH ADA TAPI TAK SELESA & TERUS SIMPAN DALAM ALMARI BERTAHUN2? . . SAMPAI BILA NAK SIMPAN HASRAT & TENUNG JERR PB TU. . . Korang ada kenal sesiapa yang macam ni. Yang asyik2 tertanya-tanya ok tak PB ni sebab diaorang macam nak pakai, tapi tiada siapa boleh kasi info yang betul. Kebanyakan cerita ikut pengalaman kawan yang mereka dengar ataupun kes kawan sendiri yang pakai tapi komplen tak selesa, pakai on off, tak tahu nak tanya siapa sebab orang/kawan yang jual dah tak tahu ke mana perginya. Anda kenalkah mereka yang hadapi kes macam ni? . . Jika ya jawapan anda, jom sama-sama 'countdown' untuk sesuatu yang ditunggu-tunggu bakal berlaku JUMAAT ini, 20 July 2018, 12 tengahari. Nantikan pengumuman secara meluas Jumaat ini. Pastikan anda juga tidak ketinggalan. . . . Psst..mungkin inilah penyelesaian yang anda cari.
TAK PERNAH PAKAI PB TAPI MINAT NAK PAKAI? DAH PERNAH ADA TAPI TAK SELESA & TERUS SIMPAN DALAM ALMARI BERTAHUN2? . . SAMPAI BILA NAK SIMPAN HASRAT & TENUNG JERR PB TU. . . Korang ada kenal sesiapa yang macam ni. Yang asyik2 tertanya-tanya ok tak PB ni sebab diaorang macam nak pakai, tapi tiada siapa boleh kasi info yang betul. Kebanyakan cerita ikut pengalaman kawan yang mereka dengar ataupun kes kawan sendiri yang pakai tapi komplen tak selesa, pakai on off, tak tahu nak tanya siapa sebab orang/kawan yang jual dah tak tahu ke mana perginya. Anda kenalkah mereka yang hadapi kes macam ni? . . Jika ya jawapan anda, jom sama-sama 'countdown' untuk sesuatu yang ditunggu-tunggu bakal berlaku JUMAAT ini, 20 July 2018, 12 tengahari. Nantikan pengumuman secara meluas Jumaat ini. Pastikan anda juga tidak ketinggalan. . . . Psst..mungkin inilah penyelesaian yang anda cari.
TAK PERNAH PAKAI PB TAPI MINAT NAK PAKAI? DAH PERNAH ADA TAPI TAK SELESA & TERUS SIMPAN DALAM ALMARI BERTAHUN2? . . SAMPAI BILA NAK SIMPAN HASRAT & TENUNG JERR PB TU. . . Korang ada kenal sesiapa yang macam ni. Yang asyik2 tertanya-tanya ok tak PB ni sebab diaorang macam nak pakai, tapi tiada siapa boleh kasi info yang betul. Kebanyakan cerita ikut pengalaman kawan yang mereka dengar ataupun kes kawan sendiri yang pakai tapi komplen tak selesa, pakai on off, tak tahu nak tanya siapa sebab orang/kawan yang jual dah tak tahu ke mana perginya. Anda kenalkah mereka yang hadapi kes macam ni? . . Jika ya jawapan anda, jom sama-sama 'countdown' untuk sesuatu yang ditunggu-tunggu bakal berlaku JUMAAT ini, 20 July 2018, 12 tengahari. Nantikan pengumuman secara meluas Jumaat ini. Pastikan anda juga tidak ketinggalan. . . . Psst..mungkin inilah penyelesaian yang anda cari.
< PRODUK TERHANGAT DI PASARAN SAMBIL MENJANA PENDAPATAN> Today share la sikit produk apa yang sesuai dipakai masa berpantang iaitu Premium Beautiful. BENGKUNG PB BUKAN HANYA PAKAI TIME BERPANTANG SAHAJA..!! TAPI YANG BOLEH PAKAI BERTERUSAN WALAUPUN DAH HABIS PANTANG!! ✅sehari bersamaan dgn 5X sesi bertungku ✅bengkung yang ada infrared membakar lemak 900 kalori. ✅ membantu mengurangkan strechmark & support peranakan kita. Sangat menjimatkan masa berbengkung dan amat memudahkan bagi ibu-ibu moden masa kini. Nak berpantang secara 1st Class??? Cepat² Contact/Whatsapp sis 📲 018-5711521 Mesti ada yang cemburu.. Sambil2 tu kita boleh terus business untuk tambah pendapatan bila dah ada perubahan lepas bersalin #setberpantang #bengkungmoden #momtobe #perempuan #ibu #pakarPB #Sizebadan #sihatluardalam #slim #kurusdansihat #thediamondcircle #PremiumBeautifulexpert #premiumbeautifuluser #shahalam #setiaalam #meru #bengkungbersalinmoden
Assalammualaikum Korang! Alaaaa ramai nau Whtsapp kita nak sales 😂 . . Okay Nah! Kita buat 🔥PAY DAY SALES hanya LIMITED SAMPAI 31 JULY 2018 ni je okay 🔥 . . ANTARA ITEMS YANG INCLUDING DALAM SALES ADA 4 ITEMS SAHAJA ⤵️ . ✅ KORSET FULL COVER . ✅ WAIST TRAINER . ✅ SPENDA GIRDLE . ✅ BOXER GIRDLE . ____________________ . Boleh jalan jalan dulu kat timeline mira & Click Link Kat Bio untuk terusss whatsapp mira ye! 0186691413 . #sales #korsetfullbody #korsetmurah #korsetultraslim #waisttrainer #bengkungmoden #spendahighwaist #sependagirdle #girdlepanties #boxerpanties
PANAS 🔥 PANAS 🔥. . Perhatian semua korang nak kelihatan ohsem. . Bengkung Selim Mereciks dah sampai panas 🔥 panas 🔥. . Sapa yang dah booking dah tunggu lama tu, akhirnya penantian korang berbaloi baloi. Meh pakat order 1 tak rugi sebab Bengkung Selim Mereciks ni banyak kebaikannya ⤵ . Pakai sedap Tak senak perut Senang nak cuci Tidak bergulung/berlipat Harga mampu milik RM99 Free postage Apa tunggu lagi mai pakat WhatsApp sekarang +6014-2662506. . Ko Pakai Ko Selim #SelimMereciks #Kurus #BengkungSelimMereciks #Selim #Bengkung #BengkungSajat #BengkungModen #KurusCepat #BengkungBersalin #Kuruscantik #FDjuice #AnnieAngel
PANAS 🔥 PANAS 🔥. . Perhatian semua korang nak kelihatan ohsem. . Bengkung Selim Mereciks dah sampai panas 🔥 panas 🔥. . Sapa yang dah booking dah tunggu lama tu, akhirnya penantian korang berbaloi baloi. Meh pakat order 1 tak rugi sebab Bengkung Selim Mereciks ni banyak kebaikannya ⤵ . Pakai sedap Tak senak perut Senang nak cuci Tidak bergulung/berlipat Harga mampu milik RM99 Free postage Apa tunggu lagi mai pakat WhatsApp sekarang +6014-2662506. . Ko Pakai Ko Selim #SelimMereciks #Kurus #BengkungSelimMereciks #Selim #Bengkung #BengkungSajat #BengkungModen #KurusCepat #BengkungBersalin #Kuruscantik #FDjuice #AnnieAngel
Apa macam? Merecik tak tengok pinggang kerengga gini? Hasil konsisten pakai Real Bengkung ni nak kasi tau 😎 . Ada duk pertikai apa relevan bengkung dengan kuruih? Ceit tak tau ke kalau pakai ni, nak makan pun memalu. Mana tak nya, 16 tulang kasi perisai. Awak ghase? . Scroll-scroll juga, tapi jangan lupa teruih save ni 📲 #01132085869 . Senang nak roger nanti 💃🏻
Adakah anda mengalami salah satu atau kesemua perkara yang tidak menyenangkan seperti berikut; 1. Tak puas hati dengan bentuk badan 2. Menyampah tengok bentuk badan sendiri dihadapan cermin 3. Malu apabila berjalan disebelah pasangan 4. Lemak bersepah-sepah 5. Terpaksa beli baju saiz besar setiap bulan 6. Sakit belakang/sakit lutut/tumit 7. Payudara kendur/mengecik/lembik/tiada lurah 8. Pinggang membesar 9. Paha asyik melecet kerana sentiasa berlaga sesama sendiri 10. Punggung mengeleber, perut buncit TANPA ALASAN MUNASABAH Jangan risau!!! Semua masalah anda ini boleh diatasi dengan memakai korset Elken DX lingerie Apa yg best sangat korset Elken DX Lingerie??? 1. Bertaraf ISO 2. Berpengalaman lebih dari 40 Tahun 3. Berinovasi bersama Universiti Terkemuka di Jepun 4. Jenama yg boleh dipercayai kerana jualan kelebihan RM10 Juta sebulan. 5. Paling ergonomic, mengikut titik perincian Acupuncture badan wanita 6. Paling selesa walaupun dipakai lebih 12 Jam kerana ianya ANTI PELUH, ANTI BAKTERIA, ANTI BAU 7. Menerima pelbagai Anugerah di peringkat Antarabangsa Nak Bentuk badan cantik? Free Fitting dgn mira: SMS/Whatsapp: www.wasap.my/60179687468 . #korset #korsetmalaysia #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkungczer #bengkungbersalin #bengkung #bengkungpengantin #perutkempisselepasberanak #perutkempis #pinggangramping #pinggangkerengga #badanlangsing #kurussihat #kuruscepat #jb #pasirgudang
❤️SPANX IN POWER LINE SUPER HIGHER POWER 916❤️RM 179 inc postage SM❤️PRE ORDER ETA 4-6 weeks❤️Size A-G❤️Color nude & black. ❤️ Tame your tummy and create an hourglass silhouette with Super Higher Power, the new comfortable yet powerful high-waisted hosiery shaper from In-Power™ Line. Now, you've got the power! Amped-up, high-waisted tummy-taming panel. Super sleek, cling-free finish. Mega compression zones target tummy, thighs and rear Unique new design gives rear a lift. Cotton double gusset for ease when nature calls. Panty lines be gone! Wear as underwear. Legband-free design prevents bulges on thighs. LOVE that: Streamline your silhouette in waist-cinching skirts and dresses. Slimming Level: Super. Fit Tips:Hits middle of thigh.Rises to just below the bra line. Style: 916. 85% nylon, 15% Lycra®. Hand wash cold, line dry. #spanxmalaysia #spanxmurah #bajuraya2018 #bengkungmurah #bengkungmodern #bengkungmoden #shaper #shapermurah
@yaa.mercy99 eayyyy!!! Bengkung 16 tulanggg dah Sampaii!!🎉🎉🎉 . 💖Diperbuat daripada kain Nylon Spandex yang sejuk, selesa, tidak gatal, dan stretchable. 💖Didatangkan dgn 4 Tetulang Berkembar pada setiap 4 bahagian (16 tetulang) untuk pbentukan badan yang lebih cepat dan membetulkan postur tubuh badan anda. Kesan Pemakaian: ❤️Mengawal Selera makan. ❤️Membantu mendapatkan bentuk badan idaman. ❤️Mengecilkan pinggang dan mengempiskan perut. ❤️Membantu proses mengurangkan berat badan. ❤️Memecahkan Lemak. ❤️Mengelakkan Rahim jatuh dan masuk angin. ❤️Menggalakkan postur badan yang baik ❤️Menghilangkan sakit belakang. ❤️Mempercepat pengeluaran darah kotor serta mengecutkan rahim bagi ibu bersalin. ❤️Menyelesaikan masalah perut berlapis. ❤️Membantu mendapatkan kesan ramping dan susuk S. . Size measurement: . S - 21-26 inch M - 27-30 L - 31-34 XL - 35-39 XXL - 40-44. . Ramai betul tau yang tanya apa beza 8 tulang, 10 tulang dan 16 tulang?? Mana yang beri effect yg paling bagus?. . Jawapannyaaa, Opkoslah 16 tulang yang paling power! Effect dia memang perghhh! Kesan lebih ramping, lebih rata, Susuk badan S pun lebih menonjol! Sebab tulah kalau nak tahu, Brand Sa*** pun skrg dah kluarkan yg 16 tulang dan permintaan pun 16x lebihhhh💪🏻💪🏻💪🏻. . Promooo Promoooo Promoooo Promooo Harga Pengenalannn!! . RM129.90!!! 👎👎 . Kiniiii CUMAAAA RM79 SAHAJAAAA!!! . CEPAT CEPATTTT! JOM KURUS?? . Nak cuba? Boley whatsapp kakak sekarang. Tekan je link ni terusssss whatsapp akak http://www.wasap.my/+60122151185 . #corsetpengantin #slimming #korsetmudah #bengkung #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkungberpantang #kuruscepat #kuruskanbadan #kurusselamat #kurusdenganselamat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpaubat #carolinacorset #adoragirdle #kuruscantik #nakkuruscepat #nakkurus #nakkuruskanbadan #kurusdalam2minggu #carakurus #tipskurus #girdle #bodyshaper #bengkung16tulang #bengkungsajat
BENGKUNG EXCLUSIVE 16 TULANG . . Haa siapa di sini yang nak kurus? Nak ramping? Nak pinggang macam kerengga? Tapi takde masa nak senaman? . Jangan risau jangan takut jangan khawatir!!! HANYA DGN AMALKAN MEMAKAI BENGKUNG EXCLUSIVE 16 TULANG SAHAJA, SEMUA IMPIAN ANDA AKAN TERCAPAI! . Nak tau sebab ape? Meh baca kelebihan bengkung 16 tulang dulu. . Kesan Pemakaian: ❤️Mengawal Selera makan. ❤️Membantu mendapatkan bentuk badan idaman. ❤️Mengecilkan pinggang dan mengempiskan perut. ❤️Membantu proses mengurangkan berat badan. ❤️Memecahkan Lemak. ❤️Mengelakkan Rahim jatuh dan masuk angin. ❤️Menggalakkan postur badan yang baik ❤️Menghilangkan sakit belakang. ❤️Mempercepat pengeluaran darah kotor serta mengecutkan rahim bagi ibu bersalin. ❤️Menyelesaikan masalah perut berlapis. ❤️Membantu mendapatkan kesan ramping dan susuk S. . . Tergoda tak??? Kalau tergoda jom wasep skrg, sis nak bagi harga special nie! . 012-2151185 . . #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkung16tulang #bengkungsajat #corset #corsetmurah #corsetmurahmalaysia #bengkungbersalin #bengkungmoden #bengkungibu #bengkungmurah #corsetmalaysia #bengkungborongmurah #bengkungbodycare #sajat #corsetmurah #corsetpengantin #slimming #korsetmudah #bengkung #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkungberpantang #kuruscepat #bengkungmalaysia #kurusselamat #kurusdenganselamat #kurussihat #girdle #bodyshaper #bengkung16tulangsuperb #bengkungsajatmurah
🔥PAKAI BENGKUNG SEMASA KERJA RASA SELESA🔥 . Alhamdulillah feedback #DemicaBengkung tak pernah mengecewakan sis. Tengok adik ni pakai bengkung pergi kerja, takde rasa takleh bernafas pun sebab material yg kami gunakan sangatlah selesa & lembut. . Nak kuruskan perut dengan #DemicaBengkung ? . Klik link pada bio SEKARANG!❤️ . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkung #demicabengkung #kurusdenganselamat #kurusdalam2minggu
🔥PAKAI BENGKUNG SEMASA KERJA RASA SELESA🔥 . Alhamdulillah feedback #DemicaBengkung tak pernah mengecewakan sis. Tengok adik ni pakai bengkung pergi kerja, takde rasa takleh bernafas pun sebab material yg kami gunakan sangatlah selesa & lembut. . Nak kuruskan perut dengan #DemicaBengkung ? . Klik link pada bio SEKARANG!❤️ . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkung #demicabengkung #kurusdenganselamat #kurusdalam2minggu
🔥PAKAI BENGKUNG SEMASA KERJA RASA SELESA🔥 . Alhamdulillah feedback #DemicaBengkung tak pernah mengecewakan sis. Tengok adik ni pakai bengkung pergi kerja, takde rasa takleh bernafas pun sebab material yg kami gunakan sangatlah selesa & lembut. . Nak kuruskan perut dengan #DemicaBengkung ? . Klik link pada bio SEKARANG!❤️ . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkung #demicabengkung #kurusdenganselamat #kurusdalam2minggu
next page →