#bestmoment

1,977,181 posts

Loading...
. Good things come to those who believe, better things come to those who are patient and the best things come to those who don't give up. 💓 . 📷:@annasphotoography #believeinyourdreams #nevergiveup #youneverwalkalone #hardtimes #bestmoment #lovemyhorse #bestfriend #stoppelfeld #stoppelfeldzeit #ausreiten #equestrian #rider #nature #forest #younghorse #bestfriend #myhorse #irishhorse #horses
Merci @indochineofficiel @nicolasirkis d'avoir rendue cette année 2018 bien plus belle que la précédente... Hâte de vous retrouver pour la 2ème vague pour continuer le rêve Indochinois 🖤 #indochineofficiel #indochine13 #13tour #indochine #nicolasirkis #olidesat #borisjardel #eliardmarc #ludwigdahlberg #idols #indodreams #indofan #bestmoment #2018 #love
P r z y s z ł o ś ć należy do tych, którzy wierzą w swoje m a r z e n i a. #polishgirl #july #intamoment #beauty #bestmoment #followme #instagirl #photo #summer2k18 #likethis #cytat #me #saturday #curlyhair #sun #goodweather
Saat hujan turun hati mulai merasa damai #loverain #bestmoment
#bestmoment #friendshipisagift #friendshipforever #sundayspecial #worldbestfriend 👉#myfriend #lifeisfullfillwithyou 💪💪#loveable_friends 😍😘 😘😘😘💘💘💘🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Cheers 🍻 #bestmoment #latepost
Al mare la vita è differente. Non si vive di ora in ora ma secondo l’attimo. Viviamo in base alle correnti, ci regoliamo sulle maree e seguiamo il corso del sole. • • • #me #menorca #mallorca #isla #isolebaleari #bestmoment #bestoftheday #beauty #best #bestrong #likeforlikes #likforfollow #likeforfollowers #follwme #nature_good #nature_photo #love #sea #travelblogger #travelphotography #photography
Tq ms Amy...from @myroomaku ... Ingatkan ade beberapa lagi pemenang contest di ig..rupenyer i sorang je 😍😍hehe... Dapat invite lagi 2 orang serta dapat goodies yang menarik.. cantik sgt batik abstrak tu..suke! 😘 Memandangkan last mnt tak de org nak jaga kids, maka terpaksa hangkut haha... Mujur dorg dah selalu join event2 gini... So mood terkawal 🤣🤣🤣 #fashionshow #handicraft #tqPilihSaya #LawabanaLuncheon #contest #bestmoment #friendlystaff
🐳 Un week end que j'attendais tant ❤ Partir à la Baule retrouver mon chéri 😍 accompagnée de mes deux copines d'amour👭 On a la chance d'avoir un ci beau temps 🌞 Ça fait plaisir 😜 Pour nous aujourd'hui ca sera bronzette sur la plage de la Madeleine au Pornichet🐚 et ce soir petit resto ❤ Je suis heureuse🤗, et je compte bien en profiter à fond 👊🙈 Quoi de prévu pour vous ?🌞🌴 Que vous souhaite un bon week end ❤ #picoftheday #sunday #sundaypic #weekend #beach #sea #ocean #oceanatlantique #girl #life #lifestyle #myblog #love #happytime #enjoy #enjoymylife #ootd #landscape #nature #beautiful #beautifulview #labaule #likeforlikes #followme #bestmoment .
J’te fais le signe jul au feu rouge. #hollidays #jetski #sttropez #plage #bestmoment #faislesignejul ☀️🚀❤️
"But there is a friend who sticks closer than a brother." Proverbs 18:24b The most beautiful things in life for me is neither get rich, travel the world, nor even achieve cool things like scholarship. The most beautiful thing in life for me is when we can find a bestfriend who feels like real brother. Like right now in this moment of my life when im unemployed, poor, hopeless, afraid of what will happen in my future, and when there are a lot of people disparaging on my future dreams, all of these almost make me down, but in this moment something just make me be more grateful. God just sent me a real good friend right in the lowest point of my life who can make me keep believing in my dreams and convincing me that everything will be all right. ❤ Just like my brother said "Reich sind nur die, die wahre freunde haben." Nt: cool picture taken by my brother @_joshua17 #bestmoment #brother #friendship #dream #encourage #grateful
6:30am this morning😀 Sydney you didn’t disappoint again💫 amazing view so inspiring💯 a workout doesn’t get much better than this💪🏻, Great start to the day.😊🏋️‍♀️👌💕#sundayworkout #bestmoment #morning #fitnessjourney #inspiredaily #upperbodyworkout #awesomeday #menwholift #greattobealive #awesomegym #stunningview #pumped #goodvibes #greatenergy #keepingfit
Yuni Shara @yunishara36 ‪________________________________________________‬ ‪Live at Yogyakarta - July 20, 2018.‬‬ ‪________________________________________________‬ ‪#eventphotographer #instamusic ‬ ‪#instastage #instastageid ‬ ‪#stageid #stageidbestdaily ‬ ‪#stage #fotostage ‬ ‪#stagephotographer #gig ‬ ‪#gigphotographer #stagephotography ‬ ‪#picoftheday #photooftheday ‬ ‪#livemusic #livestage ‬ ‪#liveconcert #concert ‬ ‪#concertlife #concertphotos #concertphotographer #band ‬ ‪#bestmoment #bestmusicshots ‬ ‪#musician #musicconcert ‬ ‪#music #musicphotographer ‬ ‪#Indonesia #marhendzstages ‬ ‪@jogja_stage @officialstageid
When I enjoy the life 😈
If you liked it, leave it like and comment😄 My friend code:SW-5931-2892-2116 If you like my page,follow me😆😆😊 ➖➖➖➖➖➖ #splatoon #pearl #alga #nori ➖➖➖➖➖➖ #splatoonart #switch #splatfest #inklingboy #inklinggirl #inkling #octoexpansion #bestmoment #bestfriends #splatoon #squidparty ➖➖➖➖➖➖
One year. Thank you to be my man, my best friend and my love. ❤️ ❤️ ❤️ #love #latergram #instalove #oneyear #throwback #french #boyfriend #oneyearoflove #bestmoment #instalove #dailyshot
È solo quando sai quello che vuoi che non prendi tutto quello che passa.💎🌹 #me #italiangirl #bestphoto #bestphotooftheday #bestmoment #capturethemoment #likeforlikes #likeforfollow
What do you think about when you take off? All I have in mind is how I can come back 📸 by;; I'M #takeoffpost #travelphotography #instapic #bestmoment #Countryabovetheclouds #puncaktertinggibahagia
#bestmoment #cousinslove#icecreamluv #paalice 😍 ❤ #bestpplforever 😘❤ #luv # #latepost # #memories # #holidayfun # #templevibes 🙏😇 #tradition # as gud girls n boys proved #konguvarisa # #missingthesedays #😫😅 hope have the same joy again
C'était une folle soirée entre copine 🎂👌 #travel #barcelone #copines #weekend #lifestyle #instamoment #perfectnight #friends #bestmoment
TOYS ⛱ Vous connaissez les tuchs ben c'est un peu nous quand on part à la plage avec Mia on prend tout 😂👶🏽🌊⛱ #toys #playmat #mediterranean . . . . ▪ Tapis l Sac de jeux @new_wax_attitude#Dolls @corolle_officiel ▪ Brumisateur d'eau thermale @uriagefrance je le prends toujours avec moi en plus d'un bibi d'eau 🌞🍼 #viedemaman #summertime
Festival Leggendo Ancora Insieme | Nidi | VII edizione 👉Oristano ✍ 26 luglio, 1 – 4 agosto 2018 📍Giardino del Museo Diocesano Arborense Ingresso libero Svelato il programma della VII edizione❤ L'edizione 2018 propone, il 26 luglio e dal 1 al 4 agosto, presso il giardino del Museo Diocesano Arborense ad Oristano, una serie di incontri dove letteratura, informazione, cinema, storia dellarte e musica, daranno una visione ampia e varia sul ruolo della donna nella contemporaneità. Le serate del Festival avranno inizio alle 21 e saranno articolate in momenti diversi: la prima parte sarà dedicata alle letture ad alta voce, tra cui una selezione di lettere tratte da Mia indissolubile compagna di Salvatore Satta a cura di Alessandro Melis, seguiranno delle presentazioni di libri tra cui Mia indissolubile compagna. Lettere a Laura Boschian 1938-1971 a cura di Angela Guiso (anteprima 26 luglio), La straordinaria storia di Francesca Sanna Sulis. Donna di Sardegna di Anna Lai (I agosto), Figlie del padre di Maria Serena Sapegno (2 agosto), La Quercia e la Rosa. Storia di un amore importante di Grazia Deledda, con lettere autografe di Ludovica De Nava (4 agosto). Ogni sera sono previsti dei Racconti d'arte in pillole a cura di Norma Trogu che racconterà le incredibili vite di cinque donne che hanno segnato la storia dell'arte: Incontreremo Anna Gardu, donna sarda del 2018, artista dolciaria originaria di Oliena che ha reso la tradizione degna di assurgere a dignità darte e Angela Demontis, artista che rielabora la tradizione sarda in chiave contemporanea (I agosto). Non mancherà lo spazio al teatro, al cinema e alla musica. Il I agosto la prima dello spettacolo Ma lì, dove sono nata, vorrei tornare, monologo di Chiara Lutri, regia di Paolo Floris, liberamente tratto dal libro di Giacomo Mameli Come figlie, anzi. Il 26 luglio il concerto di arpa celtica della giovanissima cagliaritana Bianca Maria Nucita, Ritratti di Signora e Altre Storie a cura di Pegasus Ensamble, composto dal trio darchi e dal soprano Maria Ladu (3 agosto); chiuderà la VII edizione del festival il concerto Galanias della compagnia teatrale Actores Alidos. Dettagli sulla pagina Facebook📚
« Quand tu as abusé sur le resto mexicain 🎆 »
next page →