#bisnesonline

553,696 posts

Loading...
STUDENT !! STUDENT !! STUDENT !! . Ramai Wasap saya cakap tak ckup duit nak join . Skrg ni saya dah buat Promosi ni . Jadi cepat2 la Wasap saya .. Jangan Spam lame2 tau . Bagi yang minat sahaja. Terus Contact 019-9792998 . . . Yuran pendaftaran: Sekarang Ada *promotion* 🔥 Agent biasa▶️RM20 Masterdealer ➡RM50 Sever Vip ➡ RM150 ____________________________ 💙Harga asal 💙 🧡 Kalau agent biasa RM30. 🎗Masterdealer RM100 👑sever VIP RM250 . . #alhamdulillah #rezekiallah #carabuatduit #caramudahbuatduit #senangbuatduit #duitmasyuk #belumcubabelumtahu #agenttopup #ejentopup #studentbuatduit #likeforlike #daftarpercuma #topuppercuma #agenttopup #buatduit #ejentopup #agentopup #jualtopup #belitopup #tiktokmalaysia #mastertopup #dealertopup #bisnesonline #baazarpaknil #topupmurah #topupdiskaun #tokeytopup #kedaitopup #bisnestopup #bisnesjualtopup #topupreload
Ilmu dari Mentor tak pernah habis Seriusnya muka cheq😜 #IGmarketing #CATcoachingKL #ProjekSTG #CATChampions #bisnesOnline #BisnesOnlineSenangLa
Tolllloooonnn😍😍💓💓 Nampak kecik ku di situ😂😂 #IGmarketing #CATcoachingKL #ProjekSTG #CATChampions #bisnesOnline #BisnesOnlineSenangLa
Saya ada menjual follower like dan view Boleh nemainkan follower, sale bisnes, bila follower ramai ofcuz akan datangnya kepercayaan dari customer MUR MUR MUR jer Kalau ade yang mencari income sampingan pon blh join #viral #pinklady #igshop #igshopmalaysia #followers #famous #upfollower #likeforfollow #view #up #chocojar #views #ubatkuat #malaysia #coway #followforfollowback #follow #batak #bisnesonline #igfamous #bigmoney #paidreview #server #world #niaga #kawan #instafamous #instafashion
Saya ada menjual follower like dan view Boleh nemainkan follower, sale bisnes, bila follower ramai ofcuz akan datangnya kepercayaan dari customer MUR MUR MUR jer Kalau ade yang mencari income sampingan pon blh join #viral #pinklady #igshop #igshopmalaysia #followers #famous #upfollower #likeforfollow #view #up #chocojar #views #ubatkuat #malaysia #coway #followforfollowback #follow #batak #bisnesonline #igfamous #bigmoney #paidreview #server #world #niaga #kawan #instafamous #instafashion
Saya ada menjual follower like dan view Boleh nemainkan follower, sale bisnes, bila follower ramai ofcuz akan datangnya kepercayaan dari customer MUR MUR MUR jer Kalau ade yang mencari income sampingan pon blh join #viral #pinklady #igshop #igshopmalaysia #followers #famous #upfollower #likeforfollow #view #up #chocojar #views #ubatkuat #malaysia #coway #followforfollowback #follow #batak #bisnesonline #igfamous #bigmoney #paidreview #server #world #niaga #kawan #instafamous #instafashion
Assalamualaikum semua, promosi RM77 only ZARAA DENIM + BAWAL JASMEEN ! Normal price RM97 LIMIT TODAY SAHAJA . bidang tudung boleh pilih ! . . #sayajual #sayapakai #sayajualbawal #sayajualpalazo #sayajualjubah #trustedseller #support #bisnesonline #teamim #workhard #success #vsco #vscocam #vscofilter #dramasangat #tiktok
. Bersyukurlah... . Kita sering kali lupa, Pada Dia yang memberi gembira, Menutup sedihnya kita. . Kita sering terlupa, Rezeki berbentuk kekayaan, kesenangan, kegembiraan dan kemenangan itu, Semuanya datang dari Dia, . Tapi acapkali juga, Kita lihat usaha kita yang memenangkan, Kita lihat wang berbukit yang menyenangkan, Kita lihat tidur lena yang menenangkan, Kita lihat manusia yang hadir menggembirakan. . Bersyukurlah kepadaNya, Kerana, Sungguh Dialah disebalik semua Yang kita ada hari ini. . @quotephotovideo . . #bazaarpaknil #bazaaronline #instashopmalaysia #bazaarmalaysia #shoppingonline #orangmalaysia #jerawat #glowing #bisnesonline #niqabis #handsock #produkviral #lokalah #tshirtmurah #bawallabuh #igshops #malaysia #plussizemurah #antipenuaan #serum #calitcalitcantik #handbagmurah #sayajual #skincarehalal #sgnurraysa #perfume #kopihijaualana #cerahputihgebu #assalamualaikum #jeragat
#myhoneylips (Beauty and The Bee) by @myhoneylips @emma_maembongofficial 💄Halal , mesra wudhu dan senang dibersihkan. 💄100% bahan organik daripada Madu Kelulut dan Propolis terus dari ladang kami , semulajadi , tiada kimia dan pengawet. 💄Menjaga dan merawat bibir . 💄100% HOMEMADE. 💄4 Kali lebih antioksidan dari madu lebah biasa . 💄Tiada lead , pewangi tiruan dan pewarna sintetik serta paraben . 💄Mencegah , melembab bibir kering dan garis-garis penuaan . 💄Anti Bakteria & Anti Oksidan 💄Mencerahkan bibir yang gelap / hitam (dgn penggunaan yg konsisten) RM32(exc postage) Whatapps +60164910106 😍 #lipbalm #sayajual #visitmyig #madukelulut #madukelulutasli #igshopmalaysia #bisnesonline #igshopping   #baazarpaknil #onlineshopping #dropshipneeded #dropshipwanted   #lipcare #propolisointment #sayajuallipbalm   #bazaaronline #naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia #instaniaga #onlinestore #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm #emmamaembong #agentwanted #agentneeded #onlineshop #bazaar
#myhoneylips (Beauty and The Bee) by @myhoneylips @emma_maembongofficial 💄Halal , mesra wudhu dan senang dibersihkan. 💄100% bahan organik daripada Madu Kelulut dan Propolis terus dari ladang kami , semulajadi , tiada kimia dan pengawet. 💄Menjaga dan merawat bibir . 💄100% HOMEMADE. 💄4 Kali lebih antioksidan dari madu lebah biasa . 💄Tiada lead , pewangi tiruan dan pewarna sintetik serta paraben . 💄Mencegah , melembab bibir kering dan garis-garis penuaan . 💄Anti Bakteria & Anti Oksidan 💄Mencerahkan bibir yang gelap / hitam (dgn penggunaan yg konsisten) RM32(exc postage) Whatapps +60164910106 😍 #lipbalm #sayajual #visitmyig #madukelulut #madukelulutasli #igshopmalaysia #bisnesonline #igshopping   #baazarpaknil #onlineshopping #dropshipneeded #dropshipwanted   #lipcare #propolisointment #sayajuallipbalm   #bazaaronline #naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia #instaniaga #onlinestore #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm #emmamaembong #agentwanted #agentneeded #onlineshop #bazaar
#myhoneylips (Beauty and The Bee) by @myhoneylips @emma_maembongofficial 💄Halal , mesra wudhu dan senang dibersihkan. 💄100% bahan organik daripada Madu Kelulut dan Propolis terus dari ladang kami , semulajadi , tiada kimia dan pengawet. 💄Menjaga dan merawat bibir . 💄100% HOMEMADE. 💄4 Kali lebih antioksidan dari madu lebah biasa . 💄Tiada lead , pewangi tiruan dan pewarna sintetik serta paraben . 💄Mencegah , melembab bibir kering dan garis-garis penuaan . 💄Anti Bakteria & Anti Oksidan 💄Mencerahkan bibir yang gelap / hitam (dgn penggunaan yg konsisten) RM32(exc postage) Whatapps +60164910106 😍 #lipbalm #sayajual #visitmyig #madukelulut #madukelulutasli #igshopmalaysia #bisnesonline #igshopping   #baazarpaknil #onlineshopping #dropshipneeded #dropshipwanted   #lipcare #propolisointment #sayajuallipbalm   #bazaaronline #naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia #instaniaga #onlinestore #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm #emmamaembong #agentwanted #agentneeded #onlineshop #bazaar
#myhoneylips (Beauty and The Bee) by @myhoneylips @emma_maembongofficial 💄Halal , mesra wudhu dan senang dibersihkan. 💄100% bahan organik daripada Madu Kelulut dan Propolis terus dari ladang kami , semulajadi , tiada kimia dan pengawet. 💄Menjaga dan merawat bibir . 💄100% HOMEMADE. 💄4 Kali lebih antioksidan dari madu lebah biasa . 💄Tiada lead , pewangi tiruan dan pewarna sintetik serta paraben . 💄Mencegah , melembab bibir kering dan garis-garis penuaan . 💄Anti Bakteria & Anti Oksidan 💄Mencerahkan bibir yang gelap / hitam (dgn penggunaan yg konsisten) RM32(exc postage) Whatapps +60164910106 😍 #lipbalm #sayajual #visitmyig #madukelulut #madukelulutasli #igshopmalaysia #bisnesonline #igshopping   #baazarpaknil #onlineshopping #dropshipneeded #dropshipwanted   #lipcare #propolisointment #sayajuallipbalm   #bazaaronline #naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia #instaniaga #onlinestore #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm #emmamaembong #agentwanted #agentneeded #onlineshop #bazaar
#myhoneylips (Beauty and The Bee) by @myhoneylips @emma_maembongofficial 💄Halal , mesra wudhu dan senang dibersihkan. 💄100% bahan organik daripada Madu Kelulut dan Propolis terus dari ladang kami , semulajadi , tiada kimia dan pengawet. 💄Menjaga dan merawat bibir . 💄100% HOMEMADE. 💄4 Kali lebih antioksidan dari madu lebah biasa . 💄Tiada lead , pewangi tiruan dan pewarna sintetik serta paraben . 💄Mencegah , melembab bibir kering dan garis-garis penuaan . 💄Anti Bakteria & Anti Oksidan 💄Mencerahkan bibir yang gelap / hitam (dgn penggunaan yg konsisten) RM32(exc postage) Whatapps +60164910106 😍 #lipbalm #sayajual #visitmyig #madukelulut #madukelulutasli #igshopmalaysia #bisnesonline #igshopping   #baazarpaknil #onlineshopping #dropshipneeded #dropshipwanted   #lipcare #propolisointment #sayajuallipbalm   #bazaaronline #naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia #instaniaga #onlinestore #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm #emmamaembong #agentwanted #agentneeded #onlineshop #bazaar
#myhoneylips (Beauty and The Bee) by @myhoneylips @emma_maembongofficial 💄Halal , mesra wudhu dan senang dibersihkan. 💄100% bahan organik daripada Madu Kelulut dan Propolis terus dari ladang kami , semulajadi , tiada kimia dan pengawet. 💄Menjaga dan merawat bibir . 💄100% HOMEMADE. 💄4 Kali lebih antioksidan dari madu lebah biasa . 💄Tiada lead , pewangi tiruan dan pewarna sintetik serta paraben . 💄Mencegah , melembab bibir kering dan garis-garis penuaan . 💄Anti Bakteria & Anti Oksidan 💄Mencerahkan bibir yang gelap / hitam (dgn penggunaan yg konsisten) RM32(exc postage) Whatapps +60164910106 😍 #lipbalm #sayajual #visitmyig #madukelulut #madukelulutasli #igshopmalaysia #bisnesonline #igshopping   #baazarpaknil #onlineshopping #dropshipneeded #dropshipwanted   #lipcare #propolisointment #sayajuallipbalm   #bazaaronline #naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia #instaniaga #onlinestore #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm #emmamaembong #agentwanted #agentneeded #onlineshop #bazaar
#myhoneylips (Beauty and The Bee) by @myhoneylips @emma_maembongofficial 💄Halal , mesra wudhu dan senang dibersihkan. 💄100% bahan organik daripada Madu Kelulut dan Propolis terus dari ladang kami , semulajadi , tiada kimia dan pengawet. 💄Menjaga dan merawat bibir . 💄100% HOMEMADE. 💄4 Kali lebih antioksidan dari madu lebah biasa . 💄Tiada lead , pewangi tiruan dan pewarna sintetik serta paraben . 💄Mencegah , melembab bibir kering dan garis-garis penuaan . 💄Anti Bakteria & Anti Oksidan 💄Mencerahkan bibir yang gelap / hitam (dgn penggunaan yg konsisten) RM32(exc postage) Whatapps +60164910106 😍 #lipbalm #sayajual #visitmyig #madukelulut #madukelulutasli #igshopmalaysia #bisnesonline #igshopping   #baazarpaknil #onlineshopping #dropshipneeded #dropshipwanted   #lipcare #propolisointment #sayajuallipbalm   #bazaaronline #naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia #instaniaga #onlinestore #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm #emmamaembong #agentwanted #agentneeded #onlineshop #bazaar
CATChampions Tour KL 2018 #bisnesonline #bisnesonlinemudah #2gajisebulan
Tahniah shbt2 yang berjaya hadirkan diri disini hari ni Meriah sangat Dapat berjumpa mentor2 hebat Dapat ilmu2 hebat Semoga kita semua kaya berjaya dunia akhirat..Aamiin...Kelas coaching kl #bisnesonline #berbisnesdgnilmulebihmudah
FRAME CANVAS Kategori: KHAT SET G . 💰Price: 2PANEL RM30 . SIZE : 12x12in . Material PVC FRAME ▶️Material 380gsm Tarpaulin ▶️Kayu Frame : Kayu Jelutong 2x1cm ▶️Harga lebih murah, kalis air, glossy . KELEBIHAN : 1️⃣Boleh pilih design 2️⃣Cetakan HP Latex 3️⃣Lipatan bucu yang kemas 4️⃣Pre-Order Postage on 31/10 . CIK AM | +6012-257-0456 . #canvasframe #canvasframemalaysia #canvasframemurah #framemurah #framegambar #framegambarmurah #khatframemurah #framecanvas #framecanvasmurah #framecustome #framecustommurah #khat #kufi #canvasframe #khatkufi #canvasmurah #homedecormalaysia #canvasframemalaysia #canvasframemurah #sayajual #malaysiaigshop #bisnesonline #igshopmalaysia #framekhat #khatcanvas #ikeamalaysia #kaisonmalaysia #promosi #hiasandinding #bingkai
FRAME CANVAS Kategori: KHAT SET G . 💰Price: 2PANEL RM30 . SIZE : 12x12in . Material PVC FRAME ▶️Material 380gsm Tarpaulin ▶️Kayu Frame : Kayu Jelutong 2x1cm ▶️Harga lebih murah, kalis air, glossy . KELEBIHAN : 1️⃣Boleh pilih design 2️⃣Cetakan HP Latex 3️⃣Lipatan bucu yang kemas 4️⃣Pre-Order Postage on 31/10 . CIK AM | +6012-257-0456 . #canvasframe #canvasframemalaysia #canvasframemurah #framemurah #framegambar #framegambarmurah #khatframemurah #framecanvas #framecanvasmurah #framecustome #framecustommurah #khat #kufi #canvasframe #khatkufi #canvasmurah #homedecormalaysia #canvasframemalaysia #canvasframemurah #sayajual #malaysiaigshop #bisnesonline #igshopmalaysia #framekhat #khatcanvas #ikeamalaysia #kaisonmalaysia #promosi #hiasandinding #bingkai
FRAME CANVAS Kategori: KHAT SET G . 💰Price: 2PANEL RM30 . SIZE : 12x12in . Material PVC FRAME ▶️Material 380gsm Tarpaulin ▶️Kayu Frame : Kayu Jelutong 2x1cm ▶️Harga lebih murah, kalis air, glossy . KELEBIHAN : 1️⃣Boleh pilih design 2️⃣Cetakan HP Latex 3️⃣Lipatan bucu yang kemas 4️⃣Pre-Order Postage on 31/10 . CIK AM | +6012-257-0456 . #canvasframe #canvasframemalaysia #canvasframemurah #framemurah #framegambar #framegambarmurah #khatframemurah #framecanvas #framecanvasmurah #framecustome #framecustommurah #khat #kufi #canvasframe #khatkufi #canvasmurah #homedecormalaysia #canvasframemalaysia #canvasframemurah #sayajual #malaysiaigshop #bisnesonline #igshopmalaysia #framekhat #khatcanvas #ikeamalaysia #kaisonmalaysia #promosi #hiasandinding #bingkai
TOUCH SOLAR GRED AA . HARGA RM80.00 SM HARGA RM85.00 SS . BERMINAT?KLIK LINK DI BIO BERMINAT?KLIK LINK DI BIO BERMINAT?KLIK LINK DI BIO . #jamtangan #jammurah #jamdiskaun #jamlelaki #jamperempuan #jamkalisair #jamtahankarat #natpasar #changlun #sintok #msuuniversiti #kptm #kualalumpur #bazarpaknil #bisnesig #bisnesonline #instagram #igers #smartwatch #jampintar
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ😍 Hye semua😁😁Jom cuci2 mata kat ig sis..Harga masih PROMO tau! 😱😱😱RM165 segram ni! Terlajak cunnn kan RT Lipan ni 😉Wasap terus ye 0133888410😘😘Sis akan layan yang wasap je😆😆 #emas916terlajakmurah #emas916murah #emas916 #emasonlinemurah #emastanpagst #emasoriginal #emasupahmurah #emasgelang #emasrantaileher #emasansuran #emasberkualiti #emas916cincin #raya2018 #emasloket #emassubang #emasrantaikaki #emasbudak #emasbebasgst #emas916tulen #emasmurah #emas916baru #bisnesonline #rantaitangan916 #gelang916 #rantai916 #emasonline #cikgucikgi
Siaran Langsung dari kuantan pahang kelas usahawan beauty facial semakin melonjak permintaan lagi💃 #Mobilespa #masterkelasushawanjutawan #teknikmarketing #bisnesonline #Parttime
KUALA LUMPUR bukan biasa-biasa!! Penuh sampai bersila kat depan. Bukan kerusi tak cukup tapi stgian yang datang ramai. EXCITED nau nau nak upgrade ilmu bisnes online mudah bisnes STG. Walaupun meq sue tak dapat join tapi tap energy luar biasa hebat dari mereka.. Bisnes paling senang untuk ubah hidup! #BisnesOnlineSenangLa #Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100RIBU Program #2GAJIsebulan #projekSTG #CATchampions #CATtawanKunMing2019 #takhabis2MelancongFREE #TeknikPetir #bisnesonline #bisnisonline #bisnissampingan #jakarta #buatduit
WOWW!!!!!! KAD KAHWIN BAJET MURAH GILEEE *Promosi Oktober kebabom serendah RM 149 Siap kami bagi FREE lagi 8 item 😍😍😍 Nak tau apa yg free 8 item tu??? WHATSAPP http://www.wasap.my/60134633789 http://www.wasap.my/601110527002 atau boleh follow IG kad_kahwin_4u FB printing-DCS #bantingMurah #streamers #bantingBajet #banner exclusive #kadKahwin #kadkahwinmurah #kadkahwinbajet #kadkahwinborong #kadkahwinexclusive #printdesign #printingmurah #printing #printingbajumurah #bisnesonline #bisnessonline #banner #banting #bizCard #photografer #singboard #outdoorwedding #indoorprinting #sticker #billBook #aznilnawawi #datoaliffsyukri #datoserisitinurhaliza #fattzura #brochure #kadbisnesmurah #kadbirth
WOWW!!!!!! KAD KAHWIN BAJET MURAH GILEEE *Promosi Oktober kebabom serendah RM 149 Siap kami bagi FREE lagi 8 item 😍😍😍 Nak tau apa yg free 8 item tu??? WHATSAPP http://www.wasap.my/60134633789 http://www.wasap.my/601110527002 atau boleh follow IG kad_kahwin_4u FB printing-DCS #bantingMurah #streamers #bantingBajet #banner exclusive #kadKahwin #kadkahwinmurah #kadkahwinbajet #kadkahwinborong #kadkahwinexclusive #printdesign #printingmurah #printing #printingbajumurah #bisnesonline #bisnessonline #banner #banting #bizCard #photografer #singboard #outdoorwedding #indoorprinting #sticker #billBook #aznilnawawi #datoaliffsyukri #datoserisitinurhaliza #fattzura #brochure #kadbisnesmurah #kadbirth
WOWW!!!!!! KAD KAHWIN BAJET MURAH GILEEE *Promosi Oktober kebabom serendah RM 149 Siap kami bagi FREE lagi 8 item 😍😍😍 Nak tau apa yg free 8 item tu??? WHATSAPP http://www.wasap.my/60134633789 http://www.wasap.my/601110527002 atau boleh follow IG kad_kahwin_4u FB printing-DCS #bantingMurah #streamers #bantingBajet #banner exclusive #kadKahwin #kadkahwinmurah #kadkahwinbajet #kadkahwinborong #kadkahwinexclusive #printdesign #printingmurah #printing #printingbajumurah #bisnesonline #bisnessonline #banner #banting #bizCard #photografer #singboard #outdoorwedding #indoorprinting #sticker #billBook #aznilnawawi #datoaliffsyukri #datoserisitinurhaliza #fattzura #brochure #kadbisnesmurah #kadbirth
KUALA LUMPUR bukan biasa-biasa!! Penuh sampai bersila kat depan. EXCITED nau nau nak upgrade ilmu bisnes online mudah bisnes STG. Bisnes paling senang untuk ubah hidup! #BisnesOnlineSenangLa #Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100RIBU Program #2GAJIsebulan #projekSTG #CATchampions #CATtawanKunMing2019 #takhabis2MelancongFREE #TeknikPetir #bisnesonline #bisnisonline #bisnissampingan #buatduit
Tahniah kawan² yg hadir CAT Champions Tour 2018 arini! 👏 Sharing ilmu marketing bisnes oleh mentor hebat income 6 ANGKA SEBULAN..CDM cikgu apit dan CDM cikmun. #bisnesOnline #bisnesmodalRM47 #ilmumarketing #CATChampions #ProjekSTG #GEGARoktober #2GAJIsebulan #bisnesparttime
Sharing tabletalk kecil-kecilan tentang pengalaman peribadi melabur di Grow Asia Capital Malaysia di Dewan Serbaguna Kundasang Guesthouse 👍👍👍 Semua yang hadir dan yang memberi ceramah, baru join melabur paling lama 3 minggu. Harap2 semuanya dipermudahkan, in shaa Allah. . . . . #buatduit #projekbuatduit #bdig #bdigroups #projekgajikedua #gajikedua #melabur #bisnesonline #duit #janawang #janapendapatan #jutawansenyap #malaysia #sabah #invest #semenanjung #durian #musangking #growasiacapital #growasiacapitalmalaysia #sideincomemalaysia #Kundasang #kundasangguesthouse
Alhamdullillah 50 orang dah join dropship Ayenstore. Mulanya saya nak open untuk 50 orang je yang rajin nak tambah pendapatan secara online. Disebabkan ada lagi nak join secara PERCUMA .OK Kali ni saya open lagi 50 slot pengambilan agen dropship . Tapi kali ni saya sertakan sedikit syarat. Syaratnya : 1.Rajin dan boleh berikan komitmen 2.Saya taknak jenis yang suka main2(contoh keluar masuk group) 3.Tidak mudah mengaku kalah Okay itu je syaratnya. Kalau berminat tekan je link kat bio #dropshipwanted #agendropshipdiperlukan #dropshipbagberjenama #dropshipjamtangan #dropshipkasut #dropshipmalaysia #janapendapatan #bisnesonline #follow4follow #dropshipneeded #like4like #malaysia #kerjakosong #kerjakosongonline #hargaborong #jammurah #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #jammurah #jammurahmalaysia
👶MENANTI KEHADIRAN BUAH HATI 👶 Kehamilan adalah salah satu moment yang ditunggu-tunggu oleh pasangan suami istri. Bukankah tujuan mereka menikah salah satunya adalah memperoleh keturunan, jadi kehamilan pun bisa dikatakan kado terindah ketika mereka memutuskan untuk mengarungi biduk rumah tangga. Namun, tak semua orang bisa mendapatkan anugerah indah tersebut dalam waktu yang cepat. Banyak pasangan suami istri yang harus menunggu bertahun-tahun baru mereka bisa dikaruniai seorang anak. Tetap doa, ikhtiar, sabar dan tawakal semoga Allah segera menghadirkan anggota keluarga baru dalam rumah tangga anda bagi bunda/bapak yg sampai hari ini belum punya momongan, Aamiin. Setiap keinginan harus di barengi dengan Doa, NIAT, dan USAHA yang KERAS. 💃Tidak ada usaha yang sia-sia jika kita sudah berusaha semaksimal mungkin... . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ KONSULTASI Follow: @my.pregnant_id @my.pregnant_id @my.pregnant_id @my.pregnant_id @my.pregnant_id @my.pregnant_id 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & kewanitaan ️✔ contact person : 📲WA,,,: 081343217130 . . Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!
Judul: Tun M : Inilah Perjuangan oleh: Sabarudin Hussein Harga: RM30 POS: PERCUMA Format: Paperback Saiz: 6"x9" ISBN-13: 978-967-411-829-7 Tarikh Terbit: 22 Mar 2016 Jumlah Muka Surat: 320 Sinopsis Isi Kandungan Tun M : Inilah Perjuangan adalah catatan peribadi penulis mengenai idea dan pemikiran tokoh dan negarawan terkemuka Malaysia, Tun Dr. Mahathir Mohamad. Pengkisahan ini bermula daripada pertemuan dengan budayawan dan tokoh bahasa Tan Sri Datuk Wira Haji Abdul Aziz Tapa dari Kampung Rim, Jasin, Melaka yang mendorong permulaan usaha menerbitkan sebuah buku mengenai sejarah perjuangan orang Melayu membina negara bangsa Tanah Melayu dan seterusnya Malaysia; berjudul Selagi Hayat Dikandung Badan: Lembaran Perjuangan pada 2006, seterusnya membawa kepada pertemuan penulis dengan YABhg Tun Dr. Mahathir Mohamad. #majuikhlasutaratrading #miut #malaysiamembaca #malaysianreading #hobi #hobby #membacaamalanmulia #ilmupelitahidup #kedaionline #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #youcanduit #eusahawan #surirumah #terapiinstagram #bazarkarat #google #yahoo #bukumurah #murahgila #jualanrakus #terbaik #jualkomikdanswapbuku #bukubest #tunm ===================================== Ingin dapatkan pelbagai barangan terutamanya bahan bacaan seperti komik. Dengan like page. Anda tidak perlu gusar lg terlepas barangan yang di idamkan. ➡💿CD ➡📀vcd ➡💽DVD ➡📚bahan bacaan ➡mainan dengan harga menarik. Jom like page https://www.facebook.com/maju-ikhlas-utara-trading-222427004451064/ ÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷ Boleh follow di Instagram https://www.instagram.com/p/Blete3bhMrB/ Untuk melihat barangan lain. Jemput datang KE NO.18 ARKEB MDKP JALAN SUNGAI KOROK, JITRA, KEDAH.
DONE online purchase ! 4 box #Minkaffe 1 #bodyscrubME Semoga selamat sampai ke Perak & semoga tuan baru dapat manfaat positif dari produk aamiin 💖 tq 😘 #regularcustomer #bisnesonline #orderonline #bisnesdihujungjari #ElitxJ50 #WinWinCollaboratian #Kunming2019HolidayFree
1 tahun lepas J.A ialah member of G.S.P.C (Ghost Scout Paranormal Crew) Jb. Kami pergi buat rakaman untuk hal2 misteri di sekitar Jb. P.E.C ini grup yang kami admire juga... Tak sangka tahun ni dapat bersemuka dan dengar Sesi Talk secara live. Tq to Bnr & Mr Vimal for inviting me. ☺ #pencarientiticrew
Production menepati GMP . Kenapa perlu bersama kami? - 0 modal - 0 risiko - Hq post 100% - Untung RM80 persale . - Produk lulus KKM - Pasti berkesan - Produk viral . Siapa yang patut join? - Student - Surirumah/ibu tunggal - Hutang keliling pinggang - Ada impian bersara awal berminat bole daftar https://orderproduk.com/signup/29094 Lepas daftar PM sy https://wa.me/60148703808 untuk aktifkan akaun. . #PinkLadyEksklusif #pinkladydropshipwanted #pinkladydropship #sftradesnetwork #pinkladyuntungbesar #teampinkladymarcella #janaincometanpamodal #dropshiptanpamodal #dropshipuntungbesar #produkpalinglaris #produkhebatuntukkulitcerah #pilpayudaraanjal #pilmissvketat #bisnesonline #berniagaonline #kotabeludonlineshop #kotakinabaluonlineshop #dropshipsabahsarawak #kitakitajugabaini #sumandaksabah #originalsabahan #pinkladybodyperfection #pinkladybodygoal #pinkladybreast
Jana pendapat bersama Crunchiz . product senang jual sebab barang panas dannn dah virul dah sekarangg! . Komen “DM” kalau nak tahu dengan lebih lanjut pasal crunchiz. . #sitiawanperak #sitiawanfood #setiawanperak #setiawan #crunchizmurah #crunchizperak #kerjakosong #dropship #vacancy #sideincome #bisnesonline #produkviral #cocombee #kerjadarirumah #onlinebusiness #extraincome #peluangbisnes #crunchiz #sekalingaptakcukupsebalang
2 peket pekasam daging original. 1 peket pekasam daging blackpepper. 1 sambal meraung. Alhamdulillah,selamat sampai ke tangan kastemer di BBKP kangkar pulai. Jom sape nak cod,akak on jee.. LagiOriginal_LagiPiaw_LagiNgap. LoveAquada #resepibu #resepiyatiekitchen #resepiOnline #resepipekasam #pekasamblackpaper #pekasamhakakmaneh #pekasamikan #PekasamDaging #makan #makananpedas #bisnesonline #bisnesdarirumah #bisneswomen #bisnesonlinemalaysia #bisnessantai #bisnes #bi
MAKLUMAT HARGA BLOUSE YOORA유라 📌 . . 📌HARGA PROMOSI 20 - 70 oct 2018 . . 📌 SAIZ S - 2XL RM 85 sehelai . . 📌COMBO 3 HELAI =================== RM 240 (Jatuh Rm80 sehelai) . . 📪FREE POSTAGES SELURUH MALAYSIA🇲🇾 . . Add On 👇 1. Naura Palazzo RM39 2. Laura Angelic Shawl RM29 . . #yoorablouse #simpleadorable #MSLOVERS #bawalchiffonmurah #bawalbidang60 #uiamgombak #ivmistmujarab #uitmshahalam #uitmdihatiku #uiakuantan #cspscs #nakkurus #neelofa #nakkuruscepat #meletop #skincarehalal #jamukeputihan #susukambingkurmamadu #sarawak #sabah #ajimaura #terapiinstagram #belajarinstagram #surirumah #bisnesonline #biteallteam #hantukaklimah #munafik2 #blousemuslimahmurah #blousemuslimah
GL ZIP SLINGBAG 👉🏻RM35(include postage) 👉🏻ready stock ✔ 👉🏻material : synthetic leather 👉🏻dimensions : 14cm(L) x 10cm(W) x 18cm(H) 👉🏻white colourful star, brown colourful star, dark khaki, grey white square, dark brown star . 📲dm atau ws 01119822016 untuk order 😊💕 . #totebags #womenbag #begsekolah #backpack #sayajualbeg #begmurah #beglawa #canvasbag #beg #bag #slingbag #begreadystockmalaysia #begtangan #ootd #handbag #kelantan #terengganu #perlis #johor #pahang #kedah #sabah #serawak #kualalumpur #selangor #pulaupinang #perak #supportbisnesanakmuda #bisnesonline
KUALA LUMPUR bukan biasa-biasa!! Penuh sampai bersila kat depan. EXCITED nau nau nak upgrade ilmu bisnes online mudah bisnes STG. Bisnes paling senang untuk ubah hidup! #BisnesOnlineSenangLa #Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100RIBU Program #2GAJIsebulan #projekSTG #CATchampions #CATtawanKunMing2019 #takhabis2MelancongFREE #TeknikPetir #bisnesonline #bisnisonline #bisnissampingan #jakarta #buatduit
TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL.😍 Alhamdulillah.. Happy dgr bila customer wasap bagitau hasil dari kosisten pakai PB sebulan terus pregnant anak ke 4 setelah 16 tahun menanti.. Syukur dan happy sangat katanya.. Bukan setakat dapat body cantik malah dapat bantu dari segi dalaman.. Yeay 💃💃💃 Tahniah akk. Sis tumpang gembira .. Pm/wassup 0142305651 jika berminat.. #CLAvengers #bisnesonline |modalRM50 #korsetabangsayang
Today story Menimba ilmu bersama BP. Belajar tiada penghujung. #bisnesonline #cctkl2018
MENYUMBANG ILMU BUAT USAHAWAN Alhamdulilah terima kasih Technology Park Malaysia kerana sudi menjemput saya sebagai salah seorang Mentor dalam Program Stargazer Mentoring bersama Mentor-Mentor anjuran Technology Park Malaysia (TPM). Perlbagai cabaran dalam perniagaan telah diperbincangkan secara 1-to-1 selama 2 hari bersempena IGEM 2018 @ KLCC bersama Mentor-Mentor Perniagaan yang hebatddalam industri masing. Saya mewakili Industri Peruncitan (Retail) banyak kongsikan pengalaman saya dalam AUM dan juga di Santai Reflexology@KLIA2. Ramai Usahawan menyatakan mereka perlukan bimbingan secara lebih lama dan komprehensif dan secara peribadi saya juga setuju. Usahawan ni perlukan tempat merujuk dan mengadu, jadi, program seperti ini memang dapat membantu bukan sahaja Usahawan tersebut tetapi juga Mentor-Mentor seperti kami sendiri. Tahniah Technology Park Malaysia (TPM) atas usaha yang sangat bermakna ini! 💪 😍 Azharee Wahid Ketua Pegawai Eksekutif Akademi Usahawan Mikro WhatsApp me @ +60124152886 www.go2aum.com @azhareewahid #usahawan #usahawanmuda #usahawanonline #usahawanita #usahawanjutawan #perniagaan #perniagaanonline #drazizanosman #azizanosman #bisnes #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bisnesmalaysia #bisnesdarirumah #bisnesmudah #peluangbisnes #akademiusahawanmikro #AumMengaum #go2aum #azhareewahid #AbangBrooch @technologyparkmalaysia
. ❤LILY LONG TOP❤ . 🌸HARGA -1 helai: RM59 ❤COMBO : 3 HELAI : RM150 . 📮FREE POSTAGE . ✔ FREE TOTE BAG 150 TERAWAL UNTK BELIAN COMBO SAHAJA 🌸 . . #asvengers #teamapplescarf #applescarf #lilytop #muslimah #modern #beautifull #promo #ootd #terbaik #cantik #sopan #mudah #jatuhcinta #temanhijrahanda #student #uitmshahalam #pjj #momonewshop #workingpeople #wanita #perempuan #gurl #kerjaya #bisnesonline #exclusive #alegant #malaysia #shahalam
MENYUMBANG ILMU BUAT USAHAWAN Alhamdulilah terima kasih Technology Park Malaysia kerana sudi menjemput saya sebagai salah seorang Mentor dalam Program Stargazer Mentoring bersama Mentor-Mentor anjuran Technology Park Malaysia (TPM). Perlbagai cabaran dalam perniagaan telah diperbincangkan secara 1-to-1 selama 2 hari bersempena IGEM 2018 @ KLCC bersama Mentor-Mentor Perniagaan yang hebatddalam industri masing. Saya mewakili Industri Peruncitan (Retail) banyak kongsikan pengalaman saya dalam AUM dan juga di Santai Reflexology@KLIA2. Ramai Usahawan menyatakan mereka perlukan bimbingan secara lebih lama dan komprehensif dan secara peribadi saya juga setuju. Usahawan ni perlukan tempat merujuk dan mengadu, jadi, program seperti ini memang dapat membantu bukan sahaja Usahawan tersebut tetapi juga Mentor-Mentor seperti kami sendiri. Tahniah Technology Park Malaysia (TPM) atas usaha yang sangat bermakna ini! 💪 😍 Azharee Wahid Ketua Pegawai Eksekutif Akademi Usahawan Mikro WhatsApp me @ +60124152886 www.go2aum.com @azhareewahid #usahawan #usahawanmuda #usahawanonline #usahawanita #usahawanjutawan #perniagaan #perniagaanonline #drazizanosman #azizanosman #bisnes #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bisnesmalaysia #bisnesdarirumah #bisnesmudah #peluangbisnes #akademiusahawanmikro #AumMengaum #go2aum #azhareewahid #AbangBrooch @technologyparkmalaysia
Tq geng selalu support @chammmbundle 👍🏻👍🏻😘❤️ semoga murah rezeki selalu.. blh usha ada lgi item yg baru masuk tu masih available, blh pm tepi 😘 . . . . #bundles #bundlesdeals #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bisnesanakmuda #bisnesanakmelayu #bundlemurahmalaysia
Siapa nak duit macam Ni pm cepat rahsia dapat duit berkepuk-kepuk tak henti² macam? Takkan nak tengok jer? . 📄Hanya yuran serendah RM20.00 Sahaja. Bergantung pada pakej yang anda minat. (Lagi tinggi pakej, lagi besar potensi awak nak buat duit). . . Jika berminat boleh Terus wasap 019-9702998 . . #likeforlike #likeforfollow #daftarpercuma #topuppercuma #agenttopup #buatduit #ejentopup #agentopup #jualtopup #belitopup #bayarbill #mastertopup #dealertopup #bisnesonline #reviewJJTER #topupmurah #topupdiskaun #tokeytopup #kedaitopup #bisnestopup #bisnesjualtopup #topupreload
next page →