#bleachingcream

26,046 posts

Loading...
Bagi kamu yang berjerawat, berikut beberapa tips penting yang harus diketahui: #1 Jangan Pegang dan Pencet Jerawat Sembarangan. Banyak orang tidak tahan dengan kondisi jerawat dan melakukan tindakan seperti memencet jerawat. Hal ini sangat beresiko karena dapat membuat kulit iritasi, meradang, dan memperparah jerawat. Memegang jerawat ketika tangan kotor dan sebagainya juga dapat menyebabkan masalah serupa. #2 Jaga Pola Makan Makanan juga berpengaruh terhadap kulit. Kacang-kacangan, makanan pedas, serta makanan berminyak adalah beberapa makanan yang sebaiknya dihindari krn mampu memperparah jerawat. #3 Jangan Begadang Begadang juga menjadi faktor tumbuh dan berkembangnya jerawat. Sejatinya malam hari adalah waktu yang pas untuk kulit melakukan regenerasi. Tetapi jika begadang, hal ini terhambat. So, kalau gak penting amat, hindari begadang ya guys!. Dan jangan lupa, cuci muka sebelum tidur :) #4 Jangan Stress Stress adalah salah satu penyebab timbulnya jerawat dan kulit tampak kusam. So, tetap happy ya! Kenali jerawatmu dan gunakan aneka perawatan dari @klinikevamulia untuk hasil terbaik. Info dan Pemesanan cek link di bio . . . #KlinikEvaMulia #EvaMulia #NightCream #ObatBersih #ObayBersihEvaMulia #BleachingCream #SunScreen #SunScreenEvaMulia #BleachingCreamEvaMulia #NightCreamEvaMulia #WhiteningBodyLotion #WhiteningBodyLotionEvaMulia #Lotion #Handbody #CaraMengatasiJerawat #CaraKulitBersinar #KulitCantik #SkinCare #WhiteningMask #eyecream #krimmata #eyecreamevamulia #jerawat #tipsjerawat #pencetjerawat
PUTIH SAMPAI NAMPAK URAT HIJAU 😱😱😱 . Penangan ambil Glutax 75gx kapsul uolzzz. Dia punya putih sampai kawan2 pun perasan 😝 Skin pun jadi lebih lembap abd putih gilossss. Bestnyaaa. Siapa nak order lagi meh dm / whatsapp kaknad. Stock sikit dah ni. Lambat melepas !! . . Ready stock. . Whatsapp kaknad cepat2 ya sebab stock limited sangat and laris sangat. πŸ“Œ MURAH MURAH! . WA +60199319531 WA link ➑ http://www.wasap.my/6019-9319531 . #solutionserum #serumjeragat #jeragat #pigmentation #vitcrosehipuk #vitcrosehip #whiteningbooster #boosterwhitening #vitaglow #vitaminviral #niacinamide #vitcrosehip1500mg #glucenta #premiumglucenta #glutathione #rosehip #combowhiteninguk #zsinstantwhite #whitening #bleaching #bleachingcream #takputihtakkoreala #glamglowsecret #glamglow #glutax75gxcapsule #fazura #viral
PUTIH SAMPAI NAMPAK URAT HIJAU 😱😱😱 . Penangan ambil Glutax 75gx kapsul uolzzz. Dia punya putih sampai kawan2 pun perasan 😝 Skin pun jadi lebih lembap abd putih gilossss. Bestnyaaa. Siapa nak order lagi meh dm / whatsapp kaknad. Stock sikit dah ni. Lambat melepas !! . . Ready stock. . Whatsapp kaknad cepat2 ya sebab stock limited sangat and laris sangat. πŸ“Œ MURAH MURAH! . WA +60199319531 WA link ➑ http://www.wasap.my/6019-9319531 . #solutionserum #serumjeragat #jeragat #pigmentation #vitcrosehipuk #vitcrosehip #whiteningbooster #boosterwhitening #vitaglow #vitaminviral #niacinamide #vitcrosehip1500mg #glucenta #premiumglucenta #glutathione #rosehip #combowhiteninguk #zsinstantwhite #whitening #bleaching #bleachingcream #takputihtakkoreala #glamglowsecret #glamglow #glutax75gxcapsule #fazura #viral
Get a flawless glowing face with our amazing face set .... πŸ’― .Face cream,face cleanser,face mask,face soap , face sponge...... .our face cream set clears blackheads,discoloration,redness,sunburn,pimples,wrinkles etc . . . #lotion #handmade #skincare #skinlighteningcream #halfcast # #skingoals #facetoner #skincareroutine #summertimeshine #youtube #pearlorganicskincare #summerglamgoals #skincareroutine #skinfood #beautiful #bleachingcream #healthylifestyle #skinfood #skincareaddict #skintone #skintips #skinwhitening #skincareblogger #skintherapy #skintreatments #spa #supliment #skinsupplement #lightskin #
PUTIH SAMPAI NAMPAK URAT HIJAU 😱😱😱 . Penangan ambil Glutax 75gx kapsul uolzzz. Dia punya putih sampai kawan2 pun perasan 😝 Skin pun jadi lebih lembap abd putih gilossss. Bestnyaaa. Siapa nak order lagi meh dm / whatsapp kaknad. Stock sikit dah ni. Lambat melepas !! . . Ready stock. . Whatsapp kaknad cepat2 ya sebab stock limited sangat and laris sangat. πŸ“Œ MURAH MURAH! . WA +60199319531 WA link ➑ http://www.wasap.my/6019-9319531 . #solutionserum #serumjeragat #jeragat #pigmentation #vitcrosehipuk #vitcrosehip #whiteningbooster #boosterwhitening #vitaglow #vitaminviral #niacinamide #vitcrosehip1500mg #glucenta #premiumglucenta #glutathione #rosehip #combowhiteninguk #zsinstantwhite #whitening #bleaching #bleachingcream #takputihtakkoreala #glamglowsecret #glamglow #glutax75gxcapsule #fazura #viral
MISS J PUN TAKUT NAK TUMBUH πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Skin pun dah start glow glow Yeayy πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽŠ Jom reward diri sikit nak habis 2018 dah ni . 😘😘😍 . . Ready stock. . Whatsapp kaknad cepat2 ya sebab stock limited sangat and laris sangat. πŸ“Œ MURAH MURAH! . WA +60199319531 WA link ➑ http://www.wasap.my/6019-9319531 . #solutionserum #serumjeragat #jeragat #pigmentation #vitcrosehipuk #vitcrosehip #whiteningbooster #boosterwhitening #vitaglow #vitaminviral #niacinamide #vitcrosehip1500mg #glucenta #premiumglucenta #glutathione #rosehip #combowhiteninguk #zsinstantwhite #whitening #bleaching #bleachingcream #takputihtakkoreala #glamglowsecret #glamglow #glutax75gxcapsule #fazura #viral
Get a flawless glowing face with our amazing face set .... πŸ’― .Face cream,face cleanser,face mask,face soap , face sponge...... .our face cream set clears blackheads,discoloration,redness,sunburn,pimples,wrinkles etc . . . #lotion #handmade #skincare #skinlighteningcream #halfcast # #skingoals #facetoner #skincareroutine #summertimeshine #youtube #pearlorganicskincare #summerglamgoals #skincareroutine #skinfood #beautiful #bleachingcream #healthylifestyle #skinfood #skincareaddict #skintone #skintips #skinwhitening #skincareblogger #skintherapy #skintreatments #spa #supliment #skinsupplement #lightskin #
BLEACHING CREAM 🌻 1Botol = 45.000/pc 6Botol = 42.000/pc 12Botol >> 39.000/pc Order? Wa 081545171940 Pontianak _ Kalimantan Barat #ponticantik #bleachingcream #bleachingalami #bleachingpontianak #wanitacantik #wanitaindonesia
Paketan Toner dan Bleaching Cream 🌻 BLEACHING CREAM berfungsi untuk mencerahkan warna kulit dan membersihkan sel sel kulit mati yang sulit terangkat (hanya tangan dan kaki ya) ldan PENYEMPURNAANNYA, setelah di bleaching adalah dengan menggunakan TONER badan, yg fungsinya untuk membantu menyamarkan noda noda dikulit akibat (bekas luka menggunakan celana terlalu sempit hingga berbekas, mencerahkan lipatan leher, selangkangan,ketiak ,lutut,mata kaki dan area2 yg paling sulit dibersihkan ) Cara pakainya mudah dan aman Mau cantik harus rajin dan rutin yaa, walaupun ini cepat, tapi gak akan ada artinya kalau hanya 1x aja.. Price 79.000/ paket (toner dan bleaching cream) Order? WA 081545171940 Pontianak_Indonesia #ponticantik #bleachingbadan #tonerbadan #paketponticantik #pemutihalami #kulitputih #pemutihbadan #bleachingcream #pontianakinformasi #wanitacantik
Monroe Bleaching Cream Before and After #bleachingcream #whiteningcream #skintreatment
MISS J PUN TAKUT NAK TUMBUH πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Skin pun dah start glow glow Yeayy πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽŠ Jom reward diri sikit nak habis 2018 dah ni . 😘😘😍 . . Ready stock. . Whatsapp kaknad cepat2 ya sebab stock limited sangat and laris sangat. πŸ“Œ MURAH MURAH! . WA +60199319531 WA link ➑ http://www.wasap.my/6019-9319531 . #solutionserum #serumjeragat #jeragat #pigmentation #vitcrosehipuk #vitcrosehip #whiteningbooster #boosterwhitening #vitaglow #vitaminviral #niacinamide #vitcrosehip1500mg #glucenta #premiumglucenta #glutathione #rosehip #combowhiteninguk #zsinstantwhite #whitening #bleaching #bleachingcream #takputihtakkoreala #glamglowsecret #glamglow #glutax75gxcapsule #fazura #viral
😱MAKE UP CANTIK AND GLOWING !😱 . . KAK TIMAH : Weiiiii comelnyaaa hang esahhh. Make up dah lawa. Lepas tu glowing pulak. Hang baru keluaq rumah tudia sampai rumah aku dah terpantul cahaya glowing dia tuuu. Hang pakai apa esahh. Cita laaaaaa. πŸ˜† . ESAH : Alah kak timah ni. Ngadalah. Sy order ni Glam glow secret dr ig shop @nurbeautyofficial. Cantik kan glowing dia. Takyah tepek2 glitter dah kak timah. Spray jer. . . KAK TIMAH : esah, hang tolong order untuk aku. Aku nak tunjuk dekat abng bedul hang tu. Baru dia tahu bini dia ni bergotah lagi πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ . ESAH : boleh kak timah. Esah order kan hari ni tahu . Bukan glowing je kak. Cantikkan kulit sekali tahu. Sebab dalam dia ada vitamin c . Syok pakai 😍😍😍😍😘 . . Ready stock. Whatsapp kaknad cepat2 ya sebab stock sangat2 limited. Lambat melepas 😍😘. πŸ“Œ MURAH MURAH! . WA +60199319531 WA link ➑ http://www.wasap.my/6019-9319531 . #solutionserum #serumjeragat #jeragat #pigmentation #vitcrosehipuk #vitcrosehip #whiteningbooster #boosterwhitening #vitaglow #vitaminviral #niacinamide #vitcrosehip1500mg #glucenta #premiumglucenta #glutathione #rosehip #combowhiteninguk #zsinstantwhite #whitening #bleaching #bleachingcream #takputihtakkoreala #glamglowsecret #glamglow #glutax75gxcapsule #viral
πŸ”₯15 MINIT JER DAH PUTIH😱πŸ”₯ . .. "Wowwww macam tak percayalah kaknad, zila pakai zs ni 15 minit jer skin dah putih. In love sangat kaknad dengan zs ni. Zila mesti promote dekat kawan suruh try. Sebab produk terbaik πŸ’― β€β€β€πŸ’‹". (Zila, Shah Alam) . . Hebat kan zs ni. Dah cuba baru tau and menyesal kenapalah tak cuba dari awal 😫.uolz Jangan tak tahu zs boleh dipakai di seluruh badan tau. Hanya BANCUH, SAPU, BILAS anddd taraaaaa hasilnyaaaa .. 1 tona lebih cerah 😍😍 . . Ready stock. Whatsapp kaknad cepat2 ya sebab stock sangat2 limited. Lambat melepas 😍😘. πŸ“Œ MURAH MURAH! . WA +60199319531 WA link ➑ http://www.wasap.my/6019-9319531 . #solutionserum #serumjeragat #jeragat #pigmentation #vitcrosehipuk #vitcrosehip #whiteningbooster #boosterwhitening #vitaglow #vitaminviral #niacinamide #vitcrosehip1500mg #glucenta #premiumglucenta #glutathione #rosehip #combowhiteninguk #zsinstantwhite #whitening #bleaching #bleachingcream #takputihtakkoreala #glamglowsecret #glamglow #glutax75gxcapsule #viral
MISS J PUN TAKUT NAK TUMBUH πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Skin pun dah start glow glow Yeayy πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽŠ Jom reward diri sikit nak habis 2018 dah ni . 😘😘😍 . . Ready stock. . Whatsapp kaknad cepat2 ya sebab stock limited sangat and laris sangat. πŸ“Œ MURAH MURAH! . WA +60199319531 WA link ➑ http://www.wasap.my/6019-9319531 . #solutionserum #serumjeragat #jeragat #pigmentation #vitcrosehipuk #vitcrosehip #whiteningbooster #boosterwhitening #vitaglow #vitaminviral #niacinamide #vitcrosehip1500mg #glucenta #premiumglucenta #glutathione #rosehip #combowhiteninguk #zsinstantwhite #whitening #bleaching #bleachingcream #takputihtakkoreala #glamglowsecret #glamglow #glutax75gxcapsule #fazura #viral
Apa yang uolz dapat bila konsisten sapu serum solution ni⬇ . βœ” Jeragat hilang βœ” Bintik hitam berkurangan βœ” Parut jerawat pudar βœ” Kulit jadi lebih cerah pinkish βœ” Skin lembap2 glowing . . Terbaik betul serum solution. Ops jangan tak tahu dalam ni ada collagen tahu. Patutlah anjal je kulit πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ . Ready stock. . πŸ“Œ MURAH MURAH! . WA +60199319531 WA link ➑ http://www.wasap.my/6019-9319531 . #solutionserum #serumjeragat #jeragat #pigmentation #vitcrosehipuk #vitcrosehip #whiteningbooster #boosterwhitening #vitaglow #vitaminviral #niacinamide #vitcrosehip1500mg #glucenta #premiumglucenta #glutathione #rosehip #comboratumelepak #combowhiteninguk #combojimat #zsinstantwhite #whitening #bleaching #bleachingcream #takputihtakkoreala #glamglowsecret #glamglow #glutax75gxcapsule
⚠️AVAILABLE ON HAND⚠️ 🌸🌸SECRET PREMIUM BLEACH🌸🌸 THE MOST TRENDING & BEST SELLER BLEACH This is the Secret that you'd surely love to share!.. 😍 Kutis artista, balat porcelana, pantay puti at makinis na kutis ba ang gusto mo? ✨Introducing.. All in one bleaching cream for face and body β™‘ SECRET PREMIUM BLEACH CREAM 😍 BENEFITS: βœ”οΈNAKAKAPUTI - Pantay na puti sa mukha, katawan, singit, siko, tuhod at leeg! Pantay na pantay βœ”οΈNAKAKAKINIS - Nakakatanggal ng dead skin cells to reveal a smoother and glowing skin. Shine bright like a diamond ka dito βœ”οΈORGANIC - yes! Organic po ito. Safe sa buntis, sa breastfeeding moms, even sa kids 5years and up βœ”οΈ100% PREMIUM INGREDIENTS - lahat po ng ingredients ay high quality kaya naman pang-kutis artista ang results βœ”οΈHYPOALLERGENIC - dahil sa organic po ito, garantisadong no allergy o any harmful chemical reactions! Siguradong ligtas ang balat mo βœ”οΈPIMPLES/ACNE MARKS - maraming nakasubok na nagdry ang pimples nila. Dahil ito sa ingredients na nakakatulong para maging makinis ang ating balat βœ”οΈPEKLAT AT BAKOKANG - nakakalighten ito ng mga peklat sa katawan o kahit sa mukha. Meron itong small crystals na nagpapakinis muli ng nasirang cells ng balat at tumutulong ito para maregenerate uli. #Secret #SecretPremiumBleach #SecretPremiumBleachPh #SecretPremiumBleachByCosmoLab #CosmoLabEnterprise #SecretBleach #PremiumBleach #BleachingCream #SkinWhitening #LegitOnlineSeller #SoapsforLess #SecretPremiumBleachFeedback #SecretPremiumBleachReview
Golden Triple Action Lightening Serum hydrate and softens the epidermis without attacking it. For dark skins, mixed or black. Adapted to all types of skin, its high-tolerance formulation based on a powerful lightening active works at the heart of the cells to block the stages of pigmentation and promote the disappearance of brown tasks. You will appreciate the feeling of gentle care that integrates perfectly with the epidermis #darkspots #agespots #hyperpigmentation #skinbleaching #skincare #skinwhitening #skinroutine #glutathione #skinlightening #lightskin #blackskincare #bleachingcream #whiteningcream #jamaicangirls #naija #naijaweddings #ghanabraids #whiteningsoap #blackgirlmagic #blackbeauty #skin white #africanfashion #africanqueen #blackbritish #
Face & Body Bleaching Set for Sale β€’ Inclusive of: πŸ”ΉBleaching Soap πŸ”ΉMedicated Astringent πŸ”ΉBleaching Cream 4 in 1 πŸ”ΉSunblock Cream SPF 30 πŸ”ΉExfoliating Scrub πŸ”ΉBleaching Lotion with SFP 15 πŸ”ΉTherapeutic Dry Skin Hand and Body Lotion πŸ”ΉSunblock Lotion w/ SPF70 β€’ For orders & queries: DM | SMS | Viber πŸ‡΅πŸ‡­πŸ“² 0917-816-2903. β€’ #faceandbodybleachingset #facebleachingset #bodybleachingset #bleachingset #BleachingSoap #MedicatedAstringent #BleachingCream4in1 #SunblockCreamSPF30 #ExfoliatingScrub #BleachingLotionWithSPF15 #TherapeuticDrySkinHandandBodyLotion #SunblockLotionWithSPF70 #sunblocklotion #sunblock #whiteningsoap #soap #bleachingcream #bleachingfacecream #facecream #bodybleaching #facebleaching #whiteninglotion #dryskin #beautyzetfaceandbodybleachingset #beautyzet #beautyzetproducts
😱MAKE UP CANTIK AND GLOWING !😱 . . KAK TIMAH : Weiiiii comelnyaaa hang esahhh. Make up dah lawa. Lepas tu glowing pulak. Hang baru keluaq rumah tudia sampai rumah aku dah terpantul cahaya glowing dia tuuu. Hang pakai apa esahh. Cita laaaaaa. πŸ˜† . ESAH : Alah kak timah ni. Ngadalah. Sy order ni Glam glow secret dr ig shop @nurbeautyofficial. Cantik kan glowing dia. Takyah tepek2 glitter dah kak timah. Spray jer. . . KAK TIMAH : esah, hang tolong order untuk aku. Aku nak tunjuk dekat abng bedul hang tu. Baru dia tahu bini dia ni bergotah lagi πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ . ESAH : boleh kak timah. Esah order kan hari ni tahu . Bukan glowing je kak. Cantikkan kulit sekali tahu. Sebab dalam dia ada vitamin c . Syok pakai 😍😍😍😍😘 . . Ready stock. Whatsapp kaknad cepat2 ya sebab stock sangat2 limited. Lambat melepas 😍😘. πŸ“Œ MURAH MURAH! . WA +60199319531 WA link ➑ http://www.wasap.my/6019-9319531 . #solutionserum #serumjeragat #jeragat #pigmentation #vitcrosehipuk #vitcrosehip #whiteningbooster #boosterwhitening #vitaglow #vitaminviral #niacinamide #vitcrosehip1500mg #glucenta #premiumglucenta #glutathione #rosehip #combowhiteninguk #zsinstantwhite #whitening #bleaching #bleachingcream #takputihtakkoreala #glamglowsecret #glamglow #glutax75gxcapsule #viral
MISS J PUN TAKUT NAK TUMBUH πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Skin pun dah start glow glow Yeayy πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽŠ Jom reward diri sikit nak habis 2018 dah ni . 😘😘😍 . . Ready stock. . Whatsapp kaknad cepat2 ya sebab stock limited sangat and laris sangat. πŸ“Œ MURAH MURAH! . WA +60199319531 WA link ➑ http://www.wasap.my/6019-9319531 . #solutionserum #serumjeragat #jeragat #pigmentation #vitcrosehipuk #vitcrosehip #whiteningbooster #boosterwhitening #vitaglow #vitaminviral #niacinamide #vitcrosehip1500mg #glucenta #premiumglucenta #glutathione #rosehip #combowhiteninguk #zsinstantwhite #whitening #bleaching #bleachingcream #takputihtakkoreala #glamglowsecret #glamglow #glutax75gxcapsule #fazura #viral
Glowing dengan glam glow secret uolzz . . Ready stock. . Whatsapp kaknad cepat2 ya sebab stock limited sangat and laris sangat. πŸ“Œ MURAH MURAH! . WA +60199319531 WA link ➑ http://www.wasap.my/6019-9319531 . #solutionserum #serumjeragat #jeragat #pigmentation #vitcrosehipuk #vitcrosehip #whiteningbooster #boosterwhitening #vitaglow #vitaminviral #niacinamide #vitcrosehip1500mg #glucenta #premiumglucenta #glutathione #rosehip #comboratumelepak #combowhiteninguk #combojimat #zsinstantwhite #whitening #bleaching #bleachingcream #takputihtakkoreala #glamglowsecret #glamglow #glutax75gxcapsule
Apa yang uolz dapat bila konsisten sapu serum solution ni⬇ . βœ” Jeragat hilang βœ” Bintik hitam berkurangan βœ” Parut jerawat pudar βœ” Kulit jadi lebih cerah pinkish βœ” Skin lembap2 glowing . . Terbaik betul serum solution. Ops jangan tak tahu dalam ni ada collagen tahu. Patutlah anjal je kulit πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ . Ready stock. . πŸ“Œ MURAH MURAH! . WA +60199319531 WA link ➑ http://www.wasap.my/6019-9319531 . #solutionserum #serumjeragat #jeragat #pigmentation #vitcrosehipuk #vitcrosehip #whiteningbooster #boosterwhitening #vitaglow #vitaminviral #niacinamide #vitcrosehip1500mg #glucenta #premiumglucenta #glutathione #rosehip #comboratumelepak #combowhiteninguk #combojimat #zsinstantwhite #whitening #bleaching #bleachingcream #takputihtakkoreala #glamglowsecret #glamglow #glutax75gxcapsule
πŸ”₯15 MINIT JER DAH PUTIH😱πŸ”₯ . .. "Wowwww macam tak percayalah kaknad, zila pakai zs ni 15 minit jer skin dah putih. In love sangat kaknad dengan zs ni. Zila mesti promote dekat kawan suruh try. Sebab produk terbaik πŸ’― β€β€β€πŸ’‹". (Zila, Shah Alam) . . Hebat kan zs ni. Dah cuba baru tau and menyesal kenapalah tak cuba dari awal 😫.uolz Jangan tak tahu zs boleh dipakai di seluruh badan tau. Hanya BANCUH, SAPU, BILAS anddd taraaaaa hasilnyaaaa .. 1 tona lebih cerah 😍😍 . . Ready stock. Whatsapp kaknad cepat2 ya sebab stock sangat2 limited. Lambat melepas 😍😘. πŸ“Œ MURAH MURAH! . WA +60199319531 WA link ➑ http://www.wasap.my/6019-9319531 . #solutionserum #serumjeragat #jeragat #pigmentation #vitcrosehipuk #vitcrosehip #whiteningbooster #boosterwhitening #vitaglow #vitaminviral #niacinamide #vitcrosehip1500mg #glucenta #premiumglucenta #glutathione #rosehip #combowhiteninguk #zsinstantwhite #whitening #bleaching #bleachingcream #takputihtakkoreala #glamglowsecret #glamglow #glutax75gxcapsule #viral
Thank you for trusting @pearlorganicskincare Halfcast set . πŸ’―Fades stretch marksπŸ’― πŸ’―it whites the skin πŸ’― πŸ’―it blends the skin πŸ’― .our products are made from natural ingredients to help you achieve your desired completion,reduce wrinkles,tighten pores glows the skin,contains organic essential oils fruits and herbs,helps to moisturize the skin,lightens the skin in 7 days . . . . #lotion #handmade #skincare #skinlighteningcream #halfcast # #skingoals #facetoner #skincareroutine #summertimeshine #youtube #pearlorganicskincare #summerglamgoals #skincareroutine #skinfood #beautiful #bleachingcream #healthylifestyle #skinfood #skincareaddict #skintone #skintips #skinwhitening #skincareblogger #skintherapy #skintreatments #spa #supliment #skinsupplement #lightskin #viral #nickiminaj #cardib
πŸ”₯15 MINIT JER DAH PUTIH😱πŸ”₯ . .. "Wowwww macam tak percayalah kaknad, zila pakai zs ni 15 minit jer skin dah putih. In love sangat kaknad dengan zs ni. Zila mesti promote dekat kawan suruh try. Sebab produk terbaik πŸ’― β€β€β€πŸ’‹". (Zila, Shah Alam) . . Hebat kan zs ni. Dah cuba baru tau and menyesal kenapalah tak cuba dari awal 😫.uolz Jangan tak tahu zs boleh dipakai di seluruh badan tau. Hanya BANCUH, SAPU, BILAS anddd taraaaaa hasilnyaaaa .. 1 tona lebih cerah 😍😍 . . Ready stock. Whatsapp kaknad cepat2 ya sebab stock sangat2 limited. Lambat melepas 😍😘. πŸ“Œ MURAH MURAH! . WA +60199319531 WA link ➑ http://www.wasap.my/6019-9319531 . #solutionserum #serumjeragat #jeragat #pigmentation #vitcrosehipuk #vitcrosehip #whiteningbooster #boosterwhitening #vitaglow #vitaminviral #niacinamide #vitcrosehip1500mg #glucenta #premiumglucenta #glutathione #rosehip #combowhiteninguk #zsinstantwhite #whitening #bleaching #bleachingcream #takputihtakkoreala #glamglowsecret #glamglow #glutax75gxcapsule #viral
Jolen feedback . Totally awesome. No more bulu roma atas bibir . 0139523751 . Rm35sm rm40ss .
Mau putih cling tapi males kesalon? Mau bleaching tapi takut mahal? Gausah kuatir sista kamu bisa bleaching kulit sendiri dirumah. Produk best seller body bleaching 😍 TIDAK NGELUPAS! #bleachingcream #bleachingbadan #bodyscrubmurah #bleachingbadansalon #bleachingmurahmeriah #bleachingsuper #bleachingpemutih #bleachingsalon #blaechingcream #freeongkirseluruhindonesia #bleachingbadanmurah
Mau putih cling tapi males kesalon? Mau bleaching tapi takut mahal? Gausah kuatir sista kamu bisa bleaching kulit sendiri dirumah. Produk best seller body bleaching 😍 TIDAK NGELUPAS! #bleachingcream #bleachingbadan #bodyscrubmurah #bleachingbadansalon #bleachingmurahmeriah #bleachingsuper #bleachingpemutih #bleachingsalon #blaechingcream #freeongkirseluruhindonesia #bleachingbadanmurah
πŸ”₯15 MINIT JER DAH PUTIH😱πŸ”₯ . .. "Wowwww macam tak percayalah kaknad, zila pakai zs ni 15 minit jer skin dah putih. In love sangat kaknad dengan zs ni. Zila mesti promote dekat kawan suruh try. Sebab produk terbaik πŸ’― β€β€β€πŸ’‹". (Zila, Shah Alam) . . Hebat kan zs ni. Dah cuba baru tau and menyesal kenapalah tak cuba dari awal 😫.uolz Jangan tak tahu zs boleh dipakai di seluruh badan tau. Hanya BANCUH, SAPU, BILAS anddd taraaaaa hasilnyaaaa .. 1 tona lebih cerah 😍😍 . . Ready stock. Whatsapp kaknad cepat2 ya sebab stock sangat2 limited. Lambat melepas 😍😘. πŸ“Œ MURAH MURAH! . WA +60199319531 WA link ➑ http://www.wasap.my/6019-9319531 . #solutionserum #serumjeragat #jeragat #pigmentation #vitcrosehipuk #vitcrosehip #whiteningbooster #boosterwhitening #vitaglow #vitaminviral #niacinamide #vitcrosehip1500mg #glucenta #premiumglucenta #glutathione #rosehip #combowhiteninguk #zsinstantwhite #whitening #bleaching #bleachingcream #takputihtakkoreala #glamglowsecret #glamglow #glutax75gxcapsule #viral
BIHAKU WONDER BLEACH really works wonders because of its excellent formulation using only 100% active and safe ingredients that will delight the senses and leave your skin softer, younger, and fairer. #bihaku #bihakuwonderbleach #bleachingcream #misumidirectsales
Apa yang uolz dapat bila konsisten sapu serum solution ni⬇ . βœ” Jeragat hilang βœ” Bintik hitam berkurangan βœ” Parut jerawat pudar βœ” Kulit jadi lebih cerah pinkish βœ” Skin lembap2 glowing . . Terbaik betul serum solution. Ops jangan tak tahu dalam ni ada collagen tahu. Patutlah anjal je kulit πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ . Ready stock. . πŸ“Œ MURAH MURAH! . WA +60199319531 WA link ➑ http://www.wasap.my/6019-9319531 . #solutionserum #serumjeragat #jeragat #pigmentation #vitcrosehipuk #vitcrosehip #whiteningbooster #boosterwhitening #vitaglow #vitaminviral #niacinamide #vitcrosehip1500mg #glucenta #premiumglucenta #glutathione #rosehip #comboratumelepak #combowhiteninguk #combojimat #zsinstantwhite #whitening #bleaching #bleachingcream #takputihtakkoreala #glamglowsecret #glamglow #glutax75gxcapsule
NATURALE BLEACHING CREAM . BAGUS BANGET SILAHKAN CEK REVIEW DIYOUTUBE !! . Bermanfaat untuk memutihkan kulit, meningkatkan elastisitas & menjaga kekencangan kulit. Note: aman untuk semua jenis kulit. BPOM : 18140100966 CARA PEMAKAIAN : 1) Tuangkan NATURALE BLEACHING Brightening Cream ke telapak tangan. 2) Gosok ke bagian kulit yang di inginkan. 3) Tunggu 15 menit, lalu bilas dan keringkan. 4) Rasakan perbedaannya. #bleaching #creambleaching #bleachingcream #bleachingbadan #bleachingbadanaman ##bleachingcreamaman #bleachingcreambpom #bleachingbadanamanbpom #naturalebleaching #bleachingnaturale #bleachingsemarang #naturalebleachingsemarang #kosmetikonlinesemarangjawa #jakarta #bandung #surabaya #medan #malang #lampung #padang #jogja #solo #sulawesi #papua #bleachingdemak #olshopdemak
Zs instant white. 15 minit dah putih . . Ready stock. . Whatsapp kaknad cepat2 ya sebab stock limited sangat and laris sangat. πŸ“Œ MURAH MURAH! . WA +60199319531 WA link ➑ http://www.wasap.my/6019-9319531 . #solutionserum #serumjeragat #jeragat #pigmentation #vitcrosehipuk #vitcrosehip #whiteningbooster #boosterwhitening #vitaglow #vitaminviral #niacinamide #vitcrosehip1500mg #glucenta #premiumglucenta #glutathione #rosehip #combowhiteninguk #zsinstantwhite #whitening #bleaching #bleachingcream #takputihtakkoreala #glamglowsecret #glamglow #glutax75gxcapsule #viral
Skin Lightening Luminous Body Lotion With Carrot Oil Unique body lotion which lightens, freshens and softens your skin Fast result for a flawless and fair skin.. available on www.skinancare.com Benefits*: Fast complexion lightening, Stops skin darkening, Limits the overpigmentation process. Decreases the skin discoloration. Corrects Sun Damage Protects the skin #melaninpoppin #melanin #melaninqueen #melaninbeauty #skincare #skincareproducts #blackwoman #blackgirlmagic #blackgirls #blackgirlsrock #blackskincare #skinwhitening #bleachingcream #naija #nigeria #nigerianwomen #congolese #ghana #jamaica #jamaicangirls #blackbritish #ukbased
next page →