#blouseterkini

134,083 posts

Loading...
DAMIA KURUNG PRICE : RM110SM/115SS FREE POS ๐Ÿ“Ž Fabric Exclusive Royal Moist Silk ๐Ÿ“Ž Material High quality ๐Ÿ’ฏ ๐Ÿ“Ž Material Kain yg lembut dan tidak jarang ๐Ÿ“Ž Corak bunga terkini ๐Ÿ“Ž Design kurung moden ๐Ÿ“Ž Potongan Baju yg labuh melepasi punggung ๐Ÿ“Ž Lose cutting ,tak fit dan terletak Di badan ๐Ÿ“Ž Berdutt di belakang ๐Ÿ“Ž Zip Di belakang Baju ๐Ÿ“Ž Hujung lengan tidak fit ,mudah utk ambil wudhu ๐Ÿ“Ž Kain duyung ๐Ÿ“Ž Skirt zip ditepi ๐Ÿ“Ž Pinggang Bergetah kiri dan kanan . โ‡๏ธ kualiti jahitan kemas oleh tailor kami yg brpengalaman โ‡๏ธ mudah iron โ‡๏ธ warna2 cun melecun โ‡๏ธ 5 warna hot utk direbut ๐Ÿ“ŒSila ukur dahulu sebelum buat pembelian ๐Ÿ“ŒAda perbezaan warna 5% hingga 10% atas faktor pencahayaan ๐ŸŒนReady Stock but stock limited โ›”๏ธNo booking.fast fayment only http://www.wasap.my/60123763281(Cik Mar) #FashionAdamainurafeef #BajuKurungMurah #BajuKurungRaya #KurungModen #BajuMuslimah #MiniKurung #MiniKurungMurah #Raya2017 &2018 #BlouseMurah #BlouseTerkini #BlouseMuslimah
๐ŸŽ‰New Arrival ๐ŸŽ‰ . Wow semua warna cantik2..AMEENA SERIES BLOUSE coming back ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Blouse plain yang sgt simple, menarik dan sesuai digayakan oleh semua peringkat umur.๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ . AMEENA SERIES ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . HARGA : SEHELAI RM39 SAHAJA!! SEHELAI RM39 SAHAJA!! SEHELAI RM39 SAHAJA!! . . SAIZ : XS hingga 4XL . Material : Cotton T-Shirt . . Info : * BFF ( ZIP ) * Real colour may differ from picture due to editing n lighting . Berminat whatsapp laju2 ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ . 0189103789 0189103789 0189103789 . #blousecantikmalaysia #blouse #blousekerja #blousekerjawanita #blouseterbaru2018 #blouseterkini #blouseterkini2018 #blousewanita #blousecantik2 #blousecantik #blousewanitamuslimah #bajuwanitaonline #bajuwanita #bajuwanitaterbaruonline #blousecantik #blousemuslimah #blouse2018 #blouseterkinionline #breastfeeding #blousebreastfeedfriendly #blouseterkini2018 #blousebreastfeedingmalaysia #blousebreastfeedingmurah
๐ŸŽ‰New Arrival ๐ŸŽ‰ . Wow semua warna cantik2..AMEENA SERIES BLOUSE coming back ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Blouse plain yang sgt simple, menarik dan sesuai digayakan oleh semua peringkat umur.๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ . AMEENA SERIES ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . HARGA : SEHELAI RM39 SAHAJA!! SEHELAI RM39 SAHAJA!! SEHELAI RM39 SAHAJA!! . . SAIZ : XS hingga 4XL . Material : Cotton T-Shirt . . Info : * BFF ( ZIP ) * Real colour may differ from picture due to editing n lighting . Berminat whatsapp laju2 ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ . 0189103789 0189103789 0189103789 . #blousecantikmalaysia #blouse #blousekerja #blousekerjawanita #blouseterbaru2018 #blouseterkini #blouseterkini2018 #blousewanita #blousecantik2 #blousecantik #blousewanitamuslimah #bajuwanitaonline #bajuwanita #bajuwanitaterbaruonline #blousecantik #blousemuslimah #blouse2018 #blouseterkinionline #breastfeeding #blousebreastfeedfriendly #blouseterkini2018 #blousebreastfeedingmalaysia #blousebreastfeedingmurah
๐ŸŽ‰New Arrival ๐ŸŽ‰ . Wow semua warna cantik2..AMEENA SERIES BLOUSE coming back ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Blouse plain yang sgt simple, menarik dan sesuai digayakan oleh semua peringkat umur.๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ . AMEENA SERIES ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . HARGA : SEHELAI RM39 SAHAJA!! SEHELAI RM39 SAHAJA!! SEHELAI RM39 SAHAJA!! . . SAIZ : XS hingga 4XL . Material : Cotton T-Shirt . . Info : * BFF ( ZIP ) * Real colour may differ from picture due to editing n lighting . Berminat whatsapp laju2 ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ . 0189103789 0189103789 0189103789 . #blousecantikmalaysia #blouse #blousekerja #blousekerjawanita #blouseterbaru2018 #blouseterkini #blouseterkini2018 #blousewanita #blousecantik2 #blousecantik #blousewanitamuslimah #bajuwanitaonline #bajuwanita #bajuwanitaterbaruonline #blousecantik #blousemuslimah #blouse2018 #blouseterkinionline #breastfeeding #blousebreastfeedfriendly #blouseterkini2018 #blousebreastfeedingmalaysia #blousebreastfeedingmurah
๐ŸŽ‰New Arrival ๐ŸŽ‰ . Wow semua warna cantik2..AMEENA SERIES BLOUSE coming back ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Blouse plain yang sgt simple, menarik dan sesuai digayakan oleh semua peringkat umur.๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ . AMEENA SERIES ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . HARGA : SEHELAI RM39 SAHAJA!! SEHELAI RM39 SAHAJA!! SEHELAI RM39 SAHAJA!! . . SAIZ : XS hingga 4XL . Material : Cotton T-Shirt . . Info : * BFF ( ZIP ) * Real colour may differ from picture due to editing n lighting . Berminat whatsapp laju2 ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ . 0189103789 0189103789 0189103789 . #blousecantikmalaysia #blouse #blousekerja #blousekerjawanita #blouseterbaru2018 #blouseterkini #blouseterkini2018 #blousewanita #blousecantik2 #blousecantik #blousewanitamuslimah #bajuwanitaonline #bajuwanita #bajuwanitaterbaruonline #blousecantik #blousemuslimah #blouse2018 #blouseterkinionline #breastfeeding #blousebreastfeedfriendly #blouseterkini2018 #blousebreastfeedingmalaysia #blousebreastfeedingmurah
๐ŸŽ‰New Arrival ๐ŸŽ‰ . Wow semua warna cantik2..AMEENA SERIES BLOUSE coming back ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Blouse plain yang sgt simple, menarik dan sesuai digayakan oleh semua peringkat umur.๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ . AMEENA SERIES ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . HARGA : SEHELAI RM39 SAHAJA!! SEHELAI RM39 SAHAJA!! SEHELAI RM39 SAHAJA!! . . SAIZ : XS hingga 4XL . Material : Cotton T-Shirt . . Info : * BFF ( ZIP ) * Real colour may differ from picture due to editing n lighting . Berminat whatsapp laju2 ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ . 0189103789 0189103789 0189103789 . #blousecantikmalaysia #blouse #blousekerja #blousekerjawanita #blouseterbaru2018 #blouseterkini #blouseterkini2018 #blousewanita #blousecantik2 #blousecantik #blousewanitamuslimah #bajuwanitaonline #bajuwanita #bajuwanitaterbaruonline #blousecantik #blousemuslimah #blouse2018 #blouseterkinionline #breastfeeding #blousebreastfeedfriendly #blouseterkini2018 #blousebreastfeedingmalaysia #blousebreastfeedingmurah
๐ŸŽ‰New Arrival ๐ŸŽ‰ . Wow semua warna cantik2..AMEENA SERIES BLOUSE coming back ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Blouse plain yang sgt simple, menarik dan sesuai digayakan oleh semua peringkat umur.๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ . AMEENA SERIES ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . HARGA : SEHELAI RM39 SAHAJA!! SEHELAI RM39 SAHAJA!! SEHELAI RM39 SAHAJA!! . . SAIZ : XS hingga 4XL . Material : Cotton T-Shirt . . Info : * BFF ( ZIP ) * Real colour may differ from picture due to editing n lighting . Berminat whatsapp laju2 ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ . 0189103789 0189103789 0189103789 . #blousecantikmalaysia #blouse #blousekerja #blousekerjawanita #blouseterbaru2018 #blouseterkini #blouseterkini2018 #blousewanita #blousecantik2 #blousecantik #blousewanitamuslimah #bajuwanitaonline #bajuwanita #bajuwanitaterbaruonline #blousecantik #blousemuslimah #blouse2018 #blouseterkinionline #breastfeeding #blousebreastfeedfriendly #blouseterkini2018 #blousebreastfeedingmalaysia #blousebreastfeedingmurah
๐ŸŽ‰New Arrival ๐ŸŽ‰ . Wow semua warna cantik2..AMEENA SERIES BLOUSE coming back ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Blouse plain yang sgt simple, menarik dan sesuai digayakan oleh semua peringkat umur.๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ . AMEENA SERIES ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . HARGA : SEHELAI RM39 SAHAJA!! SEHELAI RM39 SAHAJA!! SEHELAI RM39 SAHAJA!! . . SAIZ : XS hingga 4XL . Material : Cotton T-Shirt . . Info : * BFF ( ZIP ) * Real colour may differ from picture due to editing n lighting . Berminat whatsapp laju2 ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ . 0189103789 0189103789 0189103789 . #blousecantikmalaysia #blouse #blousekerja #blousekerjawanita #blouseterbaru2018 #blouseterkini #blouseterkini2018 #blousewanita #blousecantik2 #blousecantik #blousewanitamuslimah #bajuwanitaonline #bajuwanita #bajuwanitaterbaruonline #blousecantik #blousemuslimah #blouse2018 #blouseterkinionline #breastfeeding #blousebreastfeedfriendly #blouseterkini2018 #blousebreastfeedingmalaysia #blousebreastfeedingmurah
Qalisha blouseโคโค Cantik je sis ni pakai. Padankan pulak dengan skirt. Sekarang memang tengah in design ropol-ropol ni๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ . . Kak Lily dah restock tau ada beberapa color baru Jom whatsapp Kak Liky #0125071541 kita sembang lanjut kat whatsapp kโœŒโœŒ . . . . . . #cutedresswardrobecustomerfeedback #blousecomel #blouseterkini #blousemuslimahmurah #blousemuslimah #blouse
. . NISSA by Qamissqa โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” . . CUTTING YANG TERLETAK ๐Ÿ‘‰korg donโ€™t worry.. QAMISSQA mmg pakar โ€œCuttingโ€. Korang sarung je blouse tu, mesti korang akan terpukau lah..! Jatuh hati jatuh cintaa terus.. Serius, x tipu! Cuba dulu, baru korang tahu.. Jeng jeng jeng . . NURSING & WUDHUK FRIENDLY ๐Ÿ‘‰mummy2 yg baru lepas bersalin nak menyusu baby dkt luar dah x perlu risau lagi, sbb NF & WF sgt praktikal utk uol.. Kat mana2 saja, uol boleh bahagiakan baby korang yg cute tu dgn direct BF. . . . WARNA2 PILIHAN PERSONALITI DIRI ๐Ÿ‘‰melalui pemilihan warna yg korang pilih je dah gambarkan personaliti diri korang.. Manis ke, tegas ke, lemah lembut ke.. Ehehe. Rasa best kan bila kita kenal diri sendiri? . . . >> PAKEJ โ€œJATUH CINTAโ€ 3 pcs RM 150 je tau (Free postage) ๐Ÿ˜ฑ . >> PAKEJ โ€œSAYANGโ€ 2 pcs RM RM 120 (Free Postage) . >>> PAKEJ โ€œSUKA SUKAโ€ 1 pcs RM 65 (Free Postage) . . Nak order atau sebarang pertanyaan,, whatsapp ke 0174414913๐Ÿ˜Š . #nissablouse #blousenissa #nissabyqamissqa #blouse #blouses #blousemurah #solehah_collection #blousesopan #blousemuslimah #blousecantik #blouselabuh #blouseviral #muslimahblouse #picoftheday #blouseterkini #blousewanita #blousecantikmurah #freepostage
๐ŸŒธWIDURI PRINTED (IRONLESS & NURSING EXPERT EDITION)๐ŸŒธ . Harga asal : RM109 Harga Retail : RM89 . Untuk pembelian 2pcs : Harga Retail : RM160 . Material : mosscrepe (ironless) . - syariah compliance, blouse longgar labuh paras bawah punggung . - nursing friendly; proses penyusuan lebih mudah kerana hanya perlu selak sahaja, tiada zip . - nursing cover; badan hadapan mempunyai 2layer. Layer luar bertindak sebagai nursing cover . -sedikit perincian gethers (kedutan) di hadapan badan dan di hujung lengan. . Kita Juga Open untuk Borong!
๐ŸŒธWIDURI PRINTED (IRONLESS & NURSING EXPERT EDITION)๐ŸŒธ . Harga asal : RM109 Harga Retail : RM89 . Untuk pembelian 2pcs : Harga Retail : RM160 . Material : mosscrepe (ironless) . - syariah compliance, blouse longgar labuh paras bawah punggung . - nursing friendly; proses penyusuan lebih mudah kerana hanya perlu selak sahaja, tiada zip . - nursing cover; badan hadapan mempunyai 2layer. Layer luar bertindak sebagai nursing cover . -sedikit perincian gethers (kedutan) di hadapan badan dan di hujung lengan. . Kita Juga Open untuk Borong!
๐ŸŒธWIDURI PRINTED (IRONLESS & NURSING EXPERT EDITION)๐ŸŒธ . Harga asal : RM109 Harga Retail : RM89 . Untuk pembelian 2pcs : Harga Retail : RM160 . Material : mosscrepe (ironless) . - syariah compliance, blouse longgar labuh paras bawah punggung . - nursing friendly; proses penyusuan lebih mudah kerana hanya perlu selak sahaja, tiada zip . - nursing cover; badan hadapan mempunyai 2layer. Layer luar bertindak sebagai nursing cover . -sedikit perincian gethers (kedutan) di hadapan badan dan di hujung lengan. . Kita Juga Open untuk Borong!
LONG TOP ALISHA (NEW VERSION) - Material *high quality Como Crepe* - Confirm loose dan patuh syariah gitu. - Poket disisi baju (kanan) - Khas utk mummy yg breastfeeding, nursing friendly. - senang nak amik wuduk. Ada zip di tangan. - Boleh pakai dengan skirt/pallazo/jeans - Design fishtail yang trendy dengan pleated di tangan & dada. . . HARGA ๐Ÿ‘‰ 1 helai : RM 69 ๐Ÿ‘‰ 2 helai : RM 130 . Utk order , terus whatsapp โคต๏ธ . ๐Ÿ“ฒ 0189144582 ๐Ÿ“ฒ 0189144582 Atau klik link di bio profile โฌ† . . #ASagent #blouse #blouseThiraa #blouseironless #blouselabuh #blousecantik #blousecantikmurah #blousemurah #blousewanita #blousemuslimah #blouseplussize #blouseputih #blouseborong #blouseplain #longtop #longtopironless #longtopberkualiti #longtopcantik #longtopmurah #longtopbutton #longtopblouse #blouseterkini #blouseprinted #blousebatikmurah #blousebffriendly #blousenursing #blousemodern
NISSA BY QAMISSQA . . . PRICE :- RM65 Free Postage . . CUTTING YANG TERLETAK, korg donโ€™t worry.. QAMISSQA mmg pakar โ€œCuttingโ€. Korang sarung je blouse tu, mesti korang akan terpukau lah..! Jatuh hati jatuh cintaa terus.. Serius, x tipu! Cuba dulu, baru korang tahu.. Jeng jeng jeng . . NURSING & WUDHUK FRIENDLY, mummy2 yg baru lepas bersalin nak menyusu baby dkt luar dah x perlu risau lagi, sbb NF & WF sgt praktikal utk uol.. Kat mana2 saja, uol boleh bahagiakan baby korang yg cute tu dgn direct BF. . . . 5 WARNA PILIHAN PERSONALITI DIRI, melalui pemilihan warna yg korang pilih je dah gambarkan personaliti diri korang.. Manis ke, tegas ke, lemah lembut ke.. Ehehe. Rasa best kan bila kita kenal diri sendiri? #sayajual #sayajualblouse #sayajualblousmurah #sayajualblausmurah #sayajualblousecantik #blouses #blousdokoh #blousmuslimah #blousmalaysia #blouses #blousmalaysia #blousmurahmalaysia #blousmuslimah #blausmuslimah #blausmalaysia #blausmurah #setblous #blaus #blousecantik #blouslawa #blouslabuhmalaysia #blousmurah2 #blouse #blousemalaysiamurah #blouseterkini #setblousbunga #bloustermurah #blousewanita #blousplussize #blouserendamurah #blouse #blausmoden #bynhazwani
๐Ÿ’“ANURA BLOUSE๐Ÿ’“ . MATERIAL COMO CREPE . โฃCIRI-CIRI COMO CREPE: -Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable -Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai. -Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut -Sesuai untuk kelihatan kurus -Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai . COLOR: 14 COLORS AVAILABLE . SIZE: S, M L, XL, DAN XXL . โฃCIRI-CIRI ISTIMEWA: -Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju -Mempunyai butang di bahagian pergelangan tangan -Direka khas untuk pemakaian kasual dan โ€˜office wearโ€™ -Kombinasi warna menarik -Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak bila disarung -Fabric como crepe exclusive dan classy -Potongan tunic yg selesa dan bergaya santai . . ๐Ÿ€HARGA: RM59 free post . ๐Ÿ€Combo 2 pcs: RM109 free post . ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ KLIK LINK WASSAP DI BIO FOR ORDER . #anurablouse #blousemurah #blouselabuh #blousemuslimah #blousecantik #blousejumbo #blouseterkini #trendyfashion #onlineboutique #onlineshopping #trustedshop #bajumuslimah #blouseborong #bajuuptodate #comocrepe #nursingfriendly #blousepatuhsyariah #syariahcompliance #bazaaronline #bajumurah #tunikanura #anuratunik #tunik #tunikmurah
๐ŸŒธORDER NOW !!! . Nama Barang : Ribbon bell top Harga : 50k Bahan : Twiscone Ukuran : Fit to L. LD 90cm Warna : Pink, maron, white, pink tua, softblue, pinksalem, merah, mustard, lavender. Cara order ๐Ÿ‘‡ Kirim format order Nama : No hp : Alamat : Orderan : Lalu kirim ke WA di BIO Pengiriman dari Jakarta Dikirim pake ekspedisi JNE Pembayaran transfer Bank BCA. NO PHP / HIT N RUN โค๏ธโค๏ธโค๏ธ #baju #bajumurah #bajucewek #bajukekinian #bajuperempuan #bajucewekmurah #blousecantik #blousewanita #blouse #blouseimport #blouseterompet #blousekekinian #blousecewek #blousepolos #blousemurah #blousemuslim #grosirbaju #grosirpakaian #kaos #blouseterkini #bajuwanita #grosirbajujakarta #bajutermurah #ribbonbelltop #kemejacewek #pikoblouse
๐Ÿ’“ANURA BLOUSE๐Ÿ’“ . MATERIAL COMO CREPE . โฃCIRI-CIRI COMO CREPE: -Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable -Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai. -Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut -Sesuai untuk kelihatan kurus -Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai . COLOR: 14 COLORS AVAILABLE . SIZE: S, M L, XL, DAN XXL . โฃCIRI-CIRI ISTIMEWA: -Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju -Mempunyai butang di bahagian pergelangan tangan -Direka khas untuk pemakaian kasual dan โ€˜office wearโ€™ -Kombinasi warna menarik -Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak bila disarung -Fabric como crepe exclusive dan classy -Potongan tunic yg selesa dan bergaya santai . ๐Ÿ€HARGA: RM59 free post . ๐Ÿ€Combo 2 pcs: RM109 free post . ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ KLIK LINK WASSAP DI BIO FOR ORDER . #anurablouse #blousemurah #blouselabuh #blousemuslimah #blousecantik #blousejumbo #blouseterkini #trendyfashion #onlineboutique #onlineshopping #trustedshop #bajumuslimah #blouseborong #bajuuptodate #comocrepe #nursingfriendly #blousepatuhsyariah #syariahcompliance #bazaaronline #bajumurah #tunikanura #anuratunik #tunik #tunikmurah
QALISHA BLOUSE PREORDER !!๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . PROMOSI (16-21 Okt ). . S-XL RM 69 2XL. RM 74. . (Harga asal RM75). . COMBO 3 PCS RM 195 ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . ๐Ÿ“ฆFree post seluruh Malaysia. . Klik link kt bio ๐Ÿ” . . . #blousemurah #blouseterkini #blousemuslimah #blousecantik #tunickasual #tunicmurah #tuniclovers #BlouseLabuh #muslimahfashion #Muslimahwear #muslimahattire #wanita #cantik #gayamuslimah #igshop #bajucantik
QALISHA BLOUSE PREORDER !!๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . PROMOSI (16-21 Okt ). . S-XL RM 69 2XL. RM 74. . (Harga asal RM75). . COMBO 3 PCS RM 195 ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . ๐Ÿ“ฆFree post seluruh Malaysia. . Klik link kt bio ๐Ÿ” . . . #blousemurah #blouseterkini #blousemuslimah #blousecantik #tunickasual #tunicmurah #tuniclovers #BlouseLabuh #muslimahfashion #Muslimahwear #muslimahattire #wanita #cantik #gayamuslimah #igshop #bajucantik
PF-8299 HEM MARIA SALUR TORRY BLACK Bahan katun, fit to L, LD 94, dpn kancing full, tali bisa diikat Harga normal Rp 92.000 Harga diskon Rp 72.000 Reseller welcome ๐Ÿ˜Š Terima dropship juga Order chat melalui Line id : @veyooshop WA : 081237295255 #blousekantor #blousekerja #blousemurah #blousesimple #blousemurahjakarta #blousemurahbanget #blousemurahmeriah #blousemurmer #blousekekinian #blouseterbaru #blouseterkini #blouse #bajukantor #bajukerja #bajumurahjakarta #bajubunga #bajumotifbunga
OFFRR!! SATU SET BLOUSE N PALAZZO PRICE : Rm49. - swipe left ! BLOUSE SAHAJA 4pcs rm100 PALAZZO SAHAJA 4pcs rm100 FREE SIZE STOCK LIMITED Dapatkan segera Online purchase: 01111709095 clink link #barangmurah #blousemurah #pantsmurah #palazzomurah #blousemuslimah #blousecantik #blousewanita #blouselabuh #palazomalaysia #palazopantsmurah #palazolawa #palazoborongmalaysia #style #ootd #blouseterkini #blouseootd
OFFRR!! SATU SET BLOUSE N PALAZZO PRICE : Rm49. - swipe left ! BLOUSE SAHAJA 4pcs rm100 PALAZZO SAHAJA 4pcs rm100 FREE SIZE STOCK LIMITED Dapatkan segera Online purchase: 01111709095 clink link #barangmurah #blousemurah #pantsmurah #palazzomurah #blousemuslimah #blousecantik #blousewanita #blouselabuh #palazomalaysia #palazopantsmurah #palazolawa #palazoborongmalaysia #style #ootd #blouseterkini #blouseootd
OFFRR!! SATU SET BLOUSE N PALAZZO PRICE : Rm49. - swipe left ! BLOUSE SAHAJA 4pcs rm100 PALAZZO SAHAJA 4pcs rm100 FREE SIZE STOCK LIMITED Dapatkan segera Online purchase: 01111709095 clink link #barangmurah #blousemurah #pantsmurah #palazzomurah #blousemuslimah #blousecantik #blousewanita #blouselabuh #palazomalaysia #palazopantsmurah #palazolawa #palazoborongmalaysia #style #ootd #blouseterkini #blouseootd
OFFRR!! SATU SET BLOUSE N PALAZZO PRICE : Rm49. - swipe left ! BLOUSE SAHAJA 4pcs rm100 PALAZZO SAHAJA 4pcs rm100 FREE SIZE STOCK LIMITED Dapatkan segera Online purchase: 01111709095 clink link #barangmurah #blousemurah #pantsmurah #palazzomurah #blousemuslimah #blousecantik #blousewanita #blouselabuh #palazomalaysia #palazopantsmurah #palazolawa #palazoborongmalaysia #style #ootd #blouseterkini #blouseootd
OFFRR!! SATU SET BLOUSE N PALAZZO PRICE : Rm49. - swipe left ! BLOUSE SAHAJA 4pcs rm100 PALAZZO SAHAJA 4pcs rm100 FREE SIZE STOCK LIMITED Dapatkan segera Online purchase: 01111709095 clink link #barangmurah #blousemurah #pantsmurah #palazzomurah #blousemuslimah #blousecantik #blousewanita #blouselabuh #palazomalaysia #palazopantsmurah #palazolawa #palazoborongmalaysia #style #ootd #blouseterkini #blouseootd
OFFRR!! SATU SET BLOUSE N PALAZZO PRICE : Rm49. - swipe left ! BLOUSE SAHAJA 4pcs rm100 PALAZZO SAHAJA 4pcs rm100 FREE SIZE STOCK LIMITED Dapatkan segera Online purchase: 01111709095 clink link #barangmurah #blousemurah #pantsmurah #palazzomurah #blousemuslimah #blousecantik #blousewanita #blouselabuh #palazomalaysia #palazopantsmurah #palazolawa #palazoborongmalaysia #style #ootd #blouseterkini #blouseootd
BLOUSE +PALAZO RM68 POSTAGE (RM10 SM | RM12 SS) MEASUREMENT (TOP) Bahu 15 Dada 40 Ketiak 20 Labuh lengan 19 Labuh baju 25 PALAZO Pinggang 30 Punggung 38 Labuh 40 . . WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ +60176576317 WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ +60176576317 WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ +60176576317 . . #blouse #blouses #blousecantik #blousemurah #blouselabuh #blousewanita #blousemurahmalaysia #blousejumbo #blousemalaysia #blousekerja #blouseraya #blouselabuhmurah #blousecantikmurah #blousemuslim #blousecasual #blousechiffon #blousemuslimah #blouseterkini #blousemodern #pallazo #pallazopants #pallazomurah #pallazomalaysia #pallazocantik #pallazomurahmalaysia #palazzo #palazocrepe #pallazobootcut #setblousepalazo #palazomalaysia
Stock tak banyak dah ye ? . . Siapa yang cepat dia lah dapat . Sis tak booking Sis tak amik cod Tak ada refunยฒ kalau ada saiz . Tq uolls ๐Ÿ˜˜ . Berminat sila ws 018-3224735 Atau tekan link di BIO sahaja ๐Ÿ’œ . #dropshipneed #dropshipwanted #blousemurahmurah #blousecantik #blousetrending #blouseterkini #kasutwanitamurah #kasutwanitamalaysia #kasutwanitatrending #kasutwanitaonline #kasutzara #shoozbyediza #shoozbyedizamurah #shoozbyediza ๐Ÿ‘ 
Daily Series LAYLA BLOUSE ๐ŸŒธ Alhamdulillah blouse yang ditunggu tunggu udah bisa diorder nih dear Buat kamu yang suka look simple dan warna soft manisโœจโœจ blouse ini bener-bener pas dan cocok masuk list daily outfit kamuโฃ jujur qila aja pake dan ini bener-bener favorite banget๐Ÿ˜ . Ada kabar buruknya nih.. stock LAYLA BLOUSE ini limited banget! udah hampir sold dan KURANG DARI 20 pcs๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ jadi harus gercep yaa Pastiin kamu punya seri ini yaa, biar gak baper kalau kehabisan hihihi๐Ÿคซ . READY STOCK โ†ช Code : LAYLA BLOUSE . โ†ช Price : ONLY 149.000 . โ†ช Size: Allsize fit to L (chat for detail) . Material & Detail: ๐Ÿ’•Premium soft cottondan tidak menerawang ๐Ÿ’•Pastinya halus dan lembut ๐Ÿ’•Adem digunakan dan menyerap keringat ๐Ÿ’•Tidak menerawang ๐Ÿ’•Look yang cantik namun tetap simple ๐Ÿ’•Bisa dimix and match dengan bawahan sesukamu ๐Ÿ’•Busui Friendly (kancing depan) ๐Ÿ’•Wudhu friendly dengan kancing di bagian tangan. . RESELLER & DROPSHIP OPEN . Yuk langsung kirim format order ke admin whatsapp qila yaa (link ada di BIO) pastiin kamu ga kehabisan! Karena ini ready stock dan langsung cus kirim ke rumah kamu๐Ÿค— . How to order? Kirim format order (Nama, Alamat, No hp, Kode barang, ukuran) . #blousecewek #blouseimport #blousemuslimah #blousebatik #sareeblouse #blousehijab #blousemalaysia #blousebigsize #blouseterkini #blouseplussize #blousecantik #blousekerja #blousepolos #blousewanita #blousekorea #blousemodern #blousekantor #blouseph #blousemotif #blousebranded
Daily Series LAYLA BLOUSE ๐ŸŒธ Alhamdulillah blouse yang ditunggu tunggu udah bisa diorder nih dear Buat kamu yang suka look simple dan warna soft manisโœจโœจ blouse ini bener-bener pas dan cocok masuk list daily outfit kamuโฃ jujur qila aja pake dan ini bener-bener favorite banget๐Ÿ˜ . Ada kabar buruknya nih.. stock LAYLA BLOUSE ini limited banget! udah hampir sold dan KURANG DARI 20 pcs๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ jadi harus gercep yaa Pastiin kamu punya seri ini yaa, biar gak baper kalau kehabisan hihihi๐Ÿคซ . READY STOCK โ†ช Code : LAYLA BLOUSE . โ†ช Price : ONLY 149.000 . โ†ช Size: Allsize fit to L (chat for detail) . Material & Detail: ๐Ÿ’•Premium soft cottondan tidak menerawang ๐Ÿ’•Pastinya halus dan lembut ๐Ÿ’•Adem digunakan dan menyerap keringat ๐Ÿ’•Tidak menerawang ๐Ÿ’•Look yang cantik namun tetap simple ๐Ÿ’•Bisa dimix and match dengan bawahan sesukamu ๐Ÿ’•Busui Friendly (kancing depan) ๐Ÿ’•Wudhu friendly dengan kancing di bagian tangan. . RESELLER & DROPSHIP OPEN . Yuk langsung kirim format order ke admin whatsapp qila yaa (link ada di BIO) pastiin kamu ga kehabisan! Karena ini ready stock dan langsung cus kirim ke rumah kamu๐Ÿค— . How to order? Kirim format order (Nama, Alamat, No hp, Kode barang, ukuran) . #blousecewek #blouseimport #blousemuslimah #blousebatik #sareeblouse #blousehijab #blousemalaysia #blousebigsize #blouseterkini #blouseplussize #blousecantik #blousekerja #blousepolos #blousewanita #blousekorea #blousemodern #blousekantor #blouseph #blousemotif #blousebranded
Daily Series LAYLA BLOUSE ๐ŸŒธ Alhamdulillah blouse yang ditunggu tunggu udah bisa diorder nih dear Buat kamu yang suka look simple dan warna soft manisโœจโœจ blouse ini bener-bener pas dan cocok masuk list daily outfit kamuโฃ jujur qila aja pake dan ini bener-bener favorite banget๐Ÿ˜ . Ada kabar buruknya nih.. stock LAYLA BLOUSE ini limited banget! udah hampir sold dan KURANG DARI 20 pcs๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ jadi harus gercep yaa Pastiin kamu punya seri ini yaa, biar gak baper kalau kehabisan hihihi๐Ÿคซ . READY STOCK โ†ช Code : LAYLA BLOUSE . โ†ช Price : ONLY 149.000 . โ†ช Size: Allsize fit to L (chat for detail) . Material & Detail: ๐Ÿ’•Premium soft cottondan tidak menerawang ๐Ÿ’•Pastinya halus dan lembut ๐Ÿ’•Adem digunakan dan menyerap keringat ๐Ÿ’•Tidak menerawang ๐Ÿ’•Look yang cantik namun tetap simple ๐Ÿ’•Bisa dimix and match dengan bawahan sesukamu ๐Ÿ’•Busui Friendly (kancing depan) ๐Ÿ’•Wudhu friendly dengan kancing di bagian tangan. . RESELLER & DROPSHIP OPEN . Yuk langsung kirim format order ke admin whatsapp qila yaa (link ada di BIO) pastiin kamu ga kehabisan! Karena ini ready stock dan langsung cus kirim ke rumah kamu๐Ÿค— . How to order? Kirim format order (Nama, Alamat, No hp, Kode barang, ukuran) . #blousecewek #blouseimport #blousemuslimah #blousebatik #sareeblouse #blousehijab #blousemalaysia #blousebigsize #blouseterkini #blouseplussize #blousecantik #blousekerja #blousepolos #blousewanita #blousekorea #blousemodern #blousekantor #blouseph #blousemotif #blousebranded
" RESTOK KALI KE 12! NAURA IRONLESS BLOUSE PALING SEJUK , PALING SELESA KINI DILANCARKAN โค๏ธ" . Normal Price : Rm89 Promo Price : Rm79 ๐Ÿ˜ 2 Helai Rm150 Free Postage Sm & Ss tmbhan Rm5 ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Material : High Quality Korean Moss Crepe Ciri- ciri ๐Ÿ˜ : โœ”๏ธ Material strechable memeri โœ”๏ธ Tidak perlu di gosok . โœ”๏ธ Ad zip menyusu untuk breastfeeding โœ”๏ธ Mudah ambil wuduk โœ”๏ธ Sesuai untuk ibu mengandung โœ”๏ธ Ad poket di kiri dan kanan โœ”๏ธ Cutting loose sesuai untuk yg tinggi mahupun petite . Whatsapp 0135660367 atau klik link di BIO untuk fast respons โค๏ธ . #naurablouse #blousetakperluiron #blousemuslimah #blouselabuh #blousejalan2 #blousenursingfriendly #blouseterkini #blousetravel #blouseselesa #blouseantikedut #sayajual
" RESTOK KALI KE 12! NAURA IRONLESS BLOUSE PALING SEJUK , PALING SELESA KINI DILANCARKAN โค๏ธ" . Normal Price : Rm89 Promo Price : Rm79 ๐Ÿ˜ 2 Helai Rm150 Free Postage Sm & Ss tmbhan Rm5 ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Material : High Quality Korean Moss Crepe Ciri- ciri ๐Ÿ˜ : โœ”๏ธ Material strechable memeri โœ”๏ธ Tidak perlu di gosok . โœ”๏ธ Ad zip menyusu untuk breastfeeding โœ”๏ธ Mudah ambil wuduk โœ”๏ธ Sesuai untuk ibu mengandung โœ”๏ธ Ad poket di kiri dan kanan โœ”๏ธ Cutting loose sesuai untuk yg tinggi mahupun petite . Whatsapp 0135660367 atau klik link di BIO untuk fast respons โค๏ธ . #naurablouse #blousetakperluiron #blousemuslimah #blouselabuh #blousejalan2 #blousenursingfriendly #blouseterkini #blousetravel #blouseselesa #blouseantikedut #sayajual
" RESTOK KALI KE 12! NAURA IRONLESS BLOUSE PALING SEJUK , PALING SELESA KINI DILANCARKAN โค๏ธ" . Normal Price : Rm89 Promo Price : Rm79 ๐Ÿ˜ 2 Helai Rm150 Free Postage Sm & Ss tmbhan Rm5 ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Material : High Quality Korean Moss Crepe Ciri- ciri ๐Ÿ˜ : โœ”๏ธ Material strechable memeri โœ”๏ธ Tidak perlu di gosok . โœ”๏ธ Ad zip menyusu untuk breastfeeding โœ”๏ธ Mudah ambil wuduk โœ”๏ธ Sesuai untuk ibu mengandung โœ”๏ธ Ad poket di kiri dan kanan โœ”๏ธ Cutting loose sesuai untuk yg tinggi mahupun petite . Whatsapp 0135660367 atau klik link di BIO untuk fast respons โค๏ธ . #naurablouse #blousetakperluiron #blousemuslimah #blouselabuh #blousejalan2 #blousenursingfriendly #blouseterkini #blousetravel #blouseselesa #blouseantikedut
DAMIA BLOUSE #damiablousertwbyiftyshop ๐ŸŒธ Saiz S hngga 2XL ๐ŸŒธ Wudhuk friendly ( button hujung tangan ) ๐ŸŒธ Breast feeding ( zip di dada ) ๐ŸŒธ Labuh Menutupi punggung ๐ŸŒธ Material Korean como crepe ๐ŸŒธ Ironless sesuai bawa travel ๐ŸŒธ 5 pilihan warna menarik ๐ŸŒธ Exclusives Line di bahagian tepi baju ๐ŸŒธ Poket Comel Di bahagian Kanan baju HARGA RM59 POS : RM 8 (SM) / RM 10 (SS) Sebarang order atau pertanyaan sila klik link ws di bio ya๐Ÿ˜˜
Blouse Jeans With Flower saiz L XL Bahu 15 15.5 Dada 18.5 19.5 Pinggang 18.5 19.5 Ketiak 17 18 P.lengan 22 22 L.baju 30.5 30.5 #blouse #blousebaru #blousefreesize #blouseplain #blouseterkini #blouseviral #blouseonline #blousemurahmalaysia #blousemurahmurah #blousejeans
Blouse Jeans Berkolar Bahu: 17" Dada: 38" Pinggang: 37" Ketiak: 19" Panjang lengan: 22" Labuh baju: 29" #blouse #blousebaru #blousefreesize #blouseplain #blouseterkini #blouseviral #blouseonline #blousemurahmalaysia #blousemurahmurah #blousejeans #blousejeansmurah
... . ๐ŸŒนBawal Jasmeen๐ŸŒน . Material Heavy Chiffon Geogette ! . โœ”Mudah bentuk ! โœ”Minimal iron ! โœ”Tak perlu pakai starch ! โœ”Warna warna baru yang super awesome ! . ๐Ÿ’ฐ Harga Bidang 45, 50 & 55 : 1 pcs RM 39 with postage 3 pcs RM 110 with postage . . Warna warna yang available untuk New Label ! -Wine -Baby Blue -Black -Dusty Cherry -Fog Grey -Teh Tarik -Dark Turqoise -Dusty Lilac . . ๐Ÿ’ ๏ธ 013-4115987 . . . #bawalbidang45 #bawalbidang50 #bawalmalaysia #bawalchiffon #bawaljasmeen #bawallabuh #bawalbidangbesar #bawalbidang55 #bazaaronline #bazaarpaknil #tudungmurah #tudungbawalmurah #shawl #shawlmurah #iyliamalek #agentIM #teamIM #jeansblouse #blouselabuh #zaradenim #blousebaru #blousecantik #blousemalaysia #blouselabuh #blousemurah #blouseiyliamalek #blousemodern #blouseplain #blouseterkini #blousemurahmalaysia #zaradenim #zaradenimblouse
Nak Cari Baju Bajet Murah + Cantik๐ŸคฉMai tengok Collection Baju2 yang sis jual..Confirm Korang Suka..Kalo Asyik pakai baju Sama Jerrr nak ke opis nak keluar jenjalan bosan jugak kan..Nie sis jual Murah korang boleh beli banyak2 buat stock๐Ÿ˜‚Sebulan Baju lain2 tak gitchuuu๐Ÿคช๐Ÿคช - Terlajak Suka direct Whatsaap sis . ๐Ÿ“ž0133574291 โ–ช๏ธ 0133574291 โ–ช๏ธ @ boleh terus Klik Link di Bio okies๐Ÿ˜ - #bisnesonlinemalaysia #blouselabuh #blousemurahmalaysia #blouseterkini #bazarpaknil #igshopmalaysia #setkurung #blousewanita #lacecantik #tshirtmurah #bisnessonline #bajumurah #bajulabuh #bajuonline
Nak Cari Baju Bajet Murah + Cantik๐ŸคฉMai tengok Collection Baju2 yang sis jual..Confirm Korang Suka..Kalo Asyik pakai baju Sama Jerrr nak ke opis nak keluar jenjalan bosan jugak kan..Nie sis jual Murah korang boleh beli banyak2 buat stock๐Ÿ˜‚Sebulan Baju lain2 tak gitchuuu๐Ÿคช๐Ÿคช - Terlajak Suka direct Whatsaap sis . ๐Ÿ“ž0133574291 โ–ช๏ธ 0133574291 โ–ช๏ธ @ boleh terus Klik Link di Bio okies๐Ÿ˜ - #bisnesonlinemalaysia #blouselabuh #blousemurahmalaysia #blouseterkini #bazarpaknil #igshopmalaysia #setkurung #blousewanita #lacecantik #tshirtmurah #bisnessonline #bajumurah #bajulabuh #bajuonline
Nak Cari Baju Bajet Murah + Cantik๐ŸคฉMai tengok Collection Baju2 yang sis jual..Confirm Korang Suka..Kalo Asyik pakai baju Sama Jerrr nak ke opis nak keluar jenjalan bosan jugak kan..Nie sis jual Murah korang boleh beli banyak2 buat stock๐Ÿ˜‚Sebulan Baju lain2 tak gitchuuu๐Ÿคช๐Ÿคช - Terlajak Suka direct Whatsaap sis . ๐Ÿ“ž0133574291 โ–ช๏ธ 0133574291 โ–ช๏ธ @ boleh terus Klik Link di Bio okies๐Ÿ˜ - #bisnesonlinemalaysia #blouselabuh #blousemurahmalaysia #blouseterkini #bazarpaknil #igshopmalaysia #setkurung #blousewanita #lacecantik #tshirtmurah #bisnessonline #bajumurah #bajulabuh #bajuonline
Done โค . . . Fuh ๐Ÿ’ฆ , berpeluh , penat sis , hahaa Tunggu abg posmen je niy ๐Ÿ˜˜ . . Berminat sila ws 018-3224735 Atau tekan link di BIO sahaja ๐Ÿ’œ . #dropshipneed #dropshipwanted #blousemurahmurah #blousecantik #blousetrending #blouseterkini #kasutwanitamurah #kasutwanitamalaysia #kasutwanitatrending #kasutwanitaonline #kasutzara #shoozbyediza #shoozbyedizamurah #shoozbyediza ๐Ÿ‘ 
next page →