#bombshellkl

3,699 posts

Loading...
Feedback dari customer yang dah try Bombshell, duduk rumah tak pakai 👙 pon rasa berat 😛! . . 💰Bombshell - RM 69 💰Glamgirl - RM 89 💰Combo set Bombshell & Glamgirl - RM 149 💰Breast Enlargement Pump - RM 119 . . ❌Price exclude postage/COD . . 📲Whatsapp 014 2344 258 (boleh click no dekat bio or DM) . . 📮Postage everyday (except Sunday & PH) . . #bombshell #bombshellbeaute #bombshellbreastcream #bombshellbreastandbootycream #bombshellkl #bombshellklcc #bombshellcheras #bombshellampang #bombshellmidvalley #bombshellmontkiara #bombshellperak #bombshellperlis #bombshellbrunei #bombshellsarawak #bombshellterengganu #bombshellkedah
BREAST ENLARGEMENT PUMP . Sape yang dah guna je yang tahu best ke xbest breast pump kita nie..best selling taw..hari2 ada orang order.! . Pump nie sangat- sangat membantu wanita2 yang sibuk sebab dia senang pump secara automatic dan wanita yang xtahu macam mana teknik urutan yang terbaik. . #breastenlargement #pumpbreast #sexymontoktegang #payudarabesar #teamkeyla #suamisayang #bombshellselangor #bombshellkelantan #bombshellkl
Dah lama tak payung #TestimoniBombshellBabe yang fresh daripada customer tersayang ♥️🍑 . READYSTOCKS!!! OPEN FOR PRE-ORDER ONLY!!! 🍑 Bombshell cream RM 69 (60g) 🍷 GlamGirl Juice RM 89 (21 peket) 🍑🍷 Sexy Combo RM 149 (jimat RM 9)⠀⠀⠀ . .⠀⠀⠀⠀ 🚗COD Kangar, Kuala Perlis, Arau, Beseri (FREE)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📮Postage everyday except PH & Sunday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #bombshellperlis #bombshellkl #teamleen #bombshellbeaute #bombshelltrending #bombshellbreastcream #bombshellbreastandbootycream #bombshellmalaysia #agentbombshell #produklakukeras #breastcreammurah #breastcreamno1malaysia #breastcreammalaysia #krimtetek #perlis #kangar #arau #padangbesar #kualaperlis #bazarpaknil #hantarantunang #hantarankahwin #pelaminperlis #pematahhati #makcikbawang #produkviral #bombshellkedah
Combo set Bombshell dengan Glamgirl ni memang sesuai untuk orang yang nak complete package, bagus untuk Breast, Booty, kulit, rambut & vagina jugak ! . . Ambil 1 sachet sehari every morning before breakfast and you're set 🍑💥🔥! . . 💰Bombshell - RM 69 💰Glamgirl - RM 89 💰Combo set Bombshell & Glamgirl - RM 149 💰Breast Enlargement Pump - RM 119 . . ❌Price exclude postage/COD . . 📲Whatsapp 014 2344 258 (boleh click no dekat bio or DM) . . 📮Postage everyday (except Sunday & PH) . . #bombshell #bombshellbreastcream #bombshellbreastandbootycream #bombshellkl #bombshellklcc #bombshellcheras #bombshellampang #bombshellmidvalley #bombshellmontkiara #bombshellperak #bombshellperlis #bombshellkedah #bombshellterengganu #bombshellselangor #bombshellshahalam #bombshellklang #agentdiperlukan #krimtetek
@______wna.sf dah share rahsia asset yang makin padu, helok terletak! Yang penting si cantek ni konsistent apply Bombshell, sebab Mak cik bawang pon makin jealous tengok 🤗 . . So, tunggu ape lagi?cepat order sekarang tau sebelum sold out lagi! . . 💰Bombshell - RM 69 💰Glamgirl - RM 89 💰Combo set Bombshell & Glamgirl - RM 149 💰Breast Enlargement Pump - RM 119 . . ❌Price exclude postage / COD . 📲Whatsapp 01111199906 (boleh click no dekat bio or DM . #bombshellkl  #cheras #ampang #hululangat  #btho #sungaibuloh #sepang #cyberjaya #putrajaya #bombshellbeaute #bombshelllbeauty  #bombshellbreastcream #breastcream  #breastcreamno1 #breastenlargement  #krimtetek  #produkviral #produklaris #sexybreast #breastcreammurah #sexyboobs
May the booty get fatter and the tummy get flatter 🤗 . . Kalau dulu pakai dress nampak flat jer, tapi sejak apply Bombshell hambik booty pon makin gebu sampai hubsbaby pon geram jer tengok 😝 . . 💰Bombshell - RM 69 💰Glamgirl - RM 89 💰Combo Bombshell & Glamgirl - RM 149 💰Breast Enlargement Pump - RM 119 . . ❌Price exclude postage/COD . . 📲Whatsapp 014 2344 258 (boleh click no dekat bio or DM) . . 📮Postage everyday (except Sunday & PH) . . #bombshell #bombshellbreastcream #bombshellbreastandbootycream #bombshellklcc #bombshellkl #bombshellcheras #bombshellampang #bombshellmidvalley #bombshellmontkiara #bombshellperak #bombshellperlis #bombshellbrunei #bombshellsarawak #bombshellterengganu #bombshellkedah
Breast semua cantik.. tp yang paling hot yang tak yah pakai pushup double double. Pakai bikini yang nipis pun terletak helok 😍 . . Bombshell - RM 69 Glamgirl - RM 89 Combo Set Bombshell & Glamgirl - RM 149 Breast Enlargement Pump (PRE ORDER) - RM 119 . Exclude postage /cod . 📲Whatsapp 01111199906 (boleh click no dekat bio or DM . #bombshellkl  #cheras #ampang #hululangat  #btho #sungaibuloh #sepang #cyberjaya #putrajaya #bombshellbeaute #bombshelllbeauty  #bombshellbreastcream #breastcream  #breastcreamno1 #breastenlargement  #krimtetek  #produkviral #produklaris #sexybreast #breastcreammurah #sexyboobs
Kakak Bombshell ada COD dekat sini esok, so if uols nak join sekali boleh whatsapp Kakak Bombshell cepat! . 📮Postage everyday (except Sunday & PH) . . Bombshell - RM 69 Glamgirl - RM 89 Combo Set Bombshell & Glamgirl - RM 149 Breast Enlargement Pump (PRE ORDER) - RM 119 . Exclude postage /cod . 📲Whatsapp 01111199906 (boleh click no dekat bio or DM . . #bombshellkl  #cheras #ampang #hululangat  #btho #sungaibuloh #sepang #cyberjaya #putrajaya #bombshellbeaute #bombshelllbeauty  #bombshellbreastcream #breastcream  #breastcreamno1 #breastenlargement  #krimtetek  #produkviral #produklaris #sexybreast #breastcreammurah #sexyboobs
Macam mana ice cream ni cair macam tu lah laki u cair tengok u 🤤♥️ Cepat2 dapatkan Bombshell syg, baru u tau kesan dia mcm mana 😍 . . Bombshell - RM 69 Glamgirl - RM 89 Combo Set Bombshell & Glamgirl - RM 149 Breast Enlargement Pump (PRE ORDER) - RM 119 . Exclude postage /cod . 📲Whatsapp 01111199906 (boleh click no dekat bio or DM . . #bombshellkl  #cheras #ampang #hululangat  #btho #sungaibuloh #sepang #cyberjaya #putrajaya #bombshellbeaute #bombshelllbeauty  #bombshellbreastcream #breastcream  #breastcreamno1 #breastenlargement  #krimtetek  #produkviral #produklaris #sexybreast #breastcreammurah #sexyboobs
🌸 Kalau nak aset montok mulus macam @______wna.sf ni wajib pakai Bombshell Breast&Booty cream. _ Takkan nak tengok je aset orang lain dah padu tapi uols punya sendu je. Nak masuk tahun baru ni kenalah ada azam baru 😉. _ • Loose Item : 💰 Bombshell Cream : RM69 💰 Glamgirl Juice : RM89 💰 Breast Enlargement Pump (Cup A-B only) : RM119 (Price exclude postage/cod charges) _ • Combo Set : 💰 Sexy Combo (Bombshell+Glamgirl) : RM149 💰 Hot Combo (Bombshell+Pump) : RM188 💰 Sexy Hot Combo (Bombshell+Glamgirl+Pump) : RM268 (price exclude postage/cod charges) _ Jom 📲 Ws 011 2362 9282 to order 😘 (click link on bio) _ 📮 POSTAGE EVERYDAY (except Sunday&PH) _ 🚗 COD - All AMPANG area / KLCC / BUKIT BINTANG / KG BARU / SENTUL / KERAMAT / SETIAWANGSA / UKAY PERDANA / TAMAN MELAWATI / PANDAN INDAH / PANDAN MEWAH / PANDAN JAYA. _ #bombshellampang #bombshellkl #bombshellkeramat #bombshellklcc #bombshellkgbaru #bombshellsetiawangsa #bombshellukayperdana #bombshellbeaute #bombshelltamanmelawati #bombshellbukitbintang #breastandbootycream #bombshellviral #krimtetek #krimpayudara #breastcream #rahsiasuamimelekat #rahsiasuamisayang #krimpayudaraviral #krimpayudara #sayapakaisayajual #trustedproduct #produkviral
Nak result yang cepat kena ambik semua ni, sambil tu dapat cantikkan kulit, rambut! Kiranya atas bawah depan belakang dapat benefit dia 😱 . . 💰Bombshell - RM 69 💰Glamgirl - RM 89 💰Bombshell & Glamgirl - RM 149 💰Breast Enlargement Pump - RM 119 💰Bombshell, Glamgirl & Breast Enlargement Pump - RM 268 . . ❌Price exclude postage/COD . . 📲Whatsapp 014 2344 258 (boleh click no dekat bio or DM) . . 📮Postage everyday (except Sunday & PH) . . #bombshell #bombshellbreastcream #bombshellbreastandbootycream #bombshellkl #bombshellklcc #bombshellcheras #bombshellampang #bombshellmidvalley #bombshellmontkiara #bombshellperak #bombshellperlis #bombshellklang #bombshellbrunei #bombshellterengganu #bombshellkedah #bombshellsarawak #agentneeded #agentneededmalaysia #krimtetek
🌸 Morning dolls 😁. Yang mana rasa tak confident dengan diri sebab aset tak berapa menarik, boleh cuba Bombshell cream ni. _ Hasilnya nanti aset uols firm, membulat cantik je tau 🍑. Janji uols konsisten guna dan massage. Kalau pakai pun skip2 mcm mane nak hasil merecikkk 💁🏻‍♀️. _ • Loose Item : 💰 Bombshell Cream : RM69 💰 Glamgirl Juice : RM89 💰 Breast Enlargement Pump (Cup A-B only) : RM119 (Price exclude postage/cod charges) _ • Combo Set : 💰 Sexy Combo (Bombshell+Glamgirl) : RM149 💰 Hot Combo (Bombshell+Pump) : RM188 💰 Sexy Hot Combo (Bombshell+Glamgirl+Pump) : RM268 (price exclude postage/cod charges) _ Jom 📲 Ws 011 2362 9282 to order 😘 (click link on bio) _ 📮 POSTAGE EVERYDAY (except Sunday&PH) _ 🚗 COD - All AMPANG area / KLCC / BUKIT BINTANG / KG BARU / SENTUL / KERAMAT / SETIAWANGSA / UKAY PERDANA / TAMAN MELAWATI / PANDAN INDAH / PANDAN MEWAH / PANDAN JAYA. _ #bombshellampang #bombshellkl #bombshellkeramat #bombshellklcc #bombshellkgbaru #bombshellsetiawangsa #bombshellukayperdana #bombshellbeaute #bombshelltamanmelawati #bombshellbukitbintang #breastandbootycream #bombshellviral #krimtetek #krimpayudara #breastcream #rahsiasuamimelekat #rahsiasuamisayang #krimpayudaraviral #krimpayudara #sayapakaisayajual #trustedproduct #produkviral
Morning uols, dah minum glamgirl? Kata nak cantik atas bawah depan belakang kan? 🍑🍷✨baru results pon 🔥 🔥 . . Bombshell - RM 69 Glamgirl - RM 89 Combo Set Bombshell & Glamgirl - RM 149 Breast Enlargement Pump (PRE ORDER) - RM 119 . Exclude postage /cod . 📲Whatsapp 01111199906 (boleh click no dekat bio or DM . #bombshellkl  #cheras #ampang #hululangat  #btho #sungaibuloh #sepang #cyberjaya #putrajaya #bombshellbeaute #bombshelllbeauty  #bombshellbreastcream #breastcream  #breastcreamno1 #breastenlargement  #krimtetek  #produkviral #produklaris #sexybreast #breastcreammurah #sexyboobs
This could be you if you just start sooner. Anything you can imagine, is real, girls🍑 . . Never too late to invest in yourself 💁🏻 . . 💰Bombshell -RM 69 💰Glamgirl - RM 89 💰Combo set Bombshell & Glamgirl - RM149 💰Breast Enlargement Pump-RM 119 . 📮Postage everyday (except Sunday & PH) . Exclude postage /cod 📲Whatsapp 01111199906 (boleh click no dekat bio or DM . . #bombshellkl  #cheras #ampang #hululangat  #btho #sungaibuloh #sepang #cyberjaya #putrajaya #bombshellbeaute #bombshelllbeauty  #bombshellbreastcream #breastcream  #breastcreamno1 #breastenlargement  #krimtetek  #produkviral #produklaris #sexybreast #breastcreammurah #sexyboobs
Customer Kakak Bombshell dari jadi pengguna tegar terus sign up jadi Dropship, sebab ape? Off course sebab produk berkesan, nampak tak padu depan belakang macam mane terus 🔥 . . 💰Bombshell - RM 69 💰Glamgirl - RM 89 💰Combo set Bombshell & Breast Pump - RM 149 💰Breast Enlargement Pump - RM 119 . . ❌Price exclude postage/COD . . 📲Whatsapp 014 2344 258 (boleh click link at bio or DM) . . 📮Postage everyday except Sunday & PH . . #bombshell #bombshellkl #bombshellbreastcream #bombshellbreastandbootycream #bombshellklcc #bombshellcheras #bombshellampang #bombshellmidvalley #bombshellmontkiara #bombshellperak #bombshellperlis #bombshellsarawak #bombshellselangor #bombshellklang #bombshellshahalam #agentneeded #agentneededmalaysia
GlamGirl berwajah baru & juga ditambah ingredients baru untuk kesan yang lebih baik. Rugi tak try cik oi kalau hangpa memang pengguna tegar Bombshell cream sebab ni geng dia mai dahhhh 😘🔥♥️ . . 🍑 Bombshell cream RM 69 (60g) 🍷 GlamGirl Juice RM 89 (21 peket) 🍑🍷 Sexy Combo RM 149 (jimat RM 9)⠀⠀⠀ . .⠀⠀⠀⠀ 🚗COD Kangar, Kuala Perlis, Arau, Beseri (FREE)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📮Postage everyday except PH & Sunday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #bombshellperlis #bombshellkl #teamleen #bombshellbeaute #bombshelltrending #bombshellbreastcream #bombshellbreastandbootycream #bombshellmalaysia #agentbombshell #produklakukeras #breastcreammurah #breastcreamno1malaysia #breastcreammalaysia #krimtetek #perlis #kangar #arau #padangbesar #kualaperlis #bazarpaknil #hantarantunang #hantarankahwin #pelaminperlis #pematahhati #makcikbawang #produkviral #bombshellkedah
🌸 Kalau uols malas nak sapu cream atau pun tak sempat boleh opt to Glamgirl Juice. Sebab Glamgirl uols boleh kemam je. Agak2 rushing nak pergi kerja tu, ambil 1 sachet masuk dalam handbag. Dalam keta sambil2 nak pergi keja tu boleh makan dan kemam je. Mudah kan 😉 _ • Loose Item : 💰 Bombshell Cream : RM69 💰 Glamgirl Juice : RM89 💰 Breast Enlargement Pump (Cup A-B only) : RM119 (Price exclude postage/cod charges) _ • Combo Set : 💰 Sexy Combo (Bombshell+Glamgirl) : RM149 💰 Hot Combo (Bombshell+Pump) : RM188 💰 Sexy Hot Combo (Bombshell+Glamgirl+Pump) : RM268 (price exclude postage/cod charges) _ Jom 📲 Ws 011 2362 9282 to order 😘 (click link on bio) _ 📮 POSTAGE EVERYDAY (except Sunday&PH) _ 🚗 COD - All AMPANG area / KLCC / BUKIT BINTANG / KG BARU / SENTUL / KERAMAT / SETIAWANGSA / UKAY PERDANA / TAMAN MELAWATI / PANDAN INDAH / PANDAN MEWAH / PANDAN JAYA. _ #bombshellampang #bombshellkl #bombshellkeramat #bombshellklcc #bombshellkgbaru #bombshellsetiawangsa #bombshellukayperdana #bombshellbeaute #bombshelltamanmelawati #bombshellbukitbintang #breastandbootycream #bombshellviral #bestproduct #krimpayudara #bodygoals #rahsiasuamimelekat #rahsiasuamisayang #krimpayudaraviral #krimpayudara #sayapakaisayajual #trustedproduct #produkviral
🌸 Ade yang berazam tahun baru ni nak new look from head to toe? Hah, sis belum terlambat lagi nak ubah sis. Mula dari sekarang. Sapu Bombshell, guna pump dan consume Glamgirl konsisten tanpa gagal confirm hasilnya mereciks 💦!! _ • Loose Item : 💰 Bombshell Cream : RM69 💰 Glamgirl Juice : RM89 💰 Breast Enlargement Pump (Cup A-B only) : RM119 (Price exclude postage/cod charges) _ • Combo Set : 💰 Sexy Combo (Bombshell+Glamgirl) : RM149 💰 Hot Combo (Bombshell+Pump) : RM188 💰 Sexy Hot Combo (Bombshell+Glamgirl+Pump) : RM268 *price exclude postage/cod charges _ Jom 📲 Ws 011 2362 9282 to order 😘 (click link on bio) _ 📮 POSTAGE EVERYDAY (except Sunday&PH) _ 🚗 COD - All AMPANG area / KLCC / BUKIT BINTANG / KG BARU / SENTUL / KERAMAT / SETIAWANGSA / UKAY PERDANA / TAMAN MELAWATI / PANDAN INDAH / PANDAN MEWAH / PANDAN JAYA. _ #bombshellampang #bombshellkl #bombshellkeramat #bombshellklcc #bombshellkgbaru #bombshellsetiawangsa #bombshellukayperdana #bombshellbeaute #bombshelltamanmelawati #bombshellbukitbintang #breastandbootycream #bombshellviral #krimtetek #krimpayudara #breastcream #rahsiasuamimelekat #rahsiasuamisayang #krimpayudaraviral #krimpayudara #sayapakaisayajual #trustedproduct #produkviral
🌸 SEXY COMBO Bombshell cream + Glamgirl Juice. Hasilnya from head to toe, inside to outside 😁. Eh macam mana tu? Haaa jom baca benefit both item ni kat bawah 😉. _ Bombshell benefits : 🍑 Menegang dan menganjalkan payudara yang kendur 🍑 Menambahkan saiz payudara yang kecil 🍑 2in1 krim payudara dan juga punggung 🍑 Melembapkan kulit sekitar payudara dan punggung 🍑 Mengurangkan selulit 🍑 Bau aroma yang seksi . GlamGirl benefits : 🍷 menganjalkan asset 🍷 mencantikkan kulit 🍷 mengecutkan jerawat 🍷 memudarkan kedutan/garis halus 🍷 menguatkan tulang & kuku 🍷 menjadikan rambut sihat dan berkilat _ • Loose Item : 💰 Bombshell Cream : RM69 💰 Glamgirl Juice : RM89 💰 Breast Enlargement Pump (Cup A-B only) : RM119 (Price exclude postage/cod charges) _ • Combo Set : 💰 Sexy Combo (Bombshell+Glamgirl) : RM149 💰 Hot Combo (Bombshell+Pump) : RM188 💰 Sexy Hot Combo (Bombshell+Glamgirl+Pump) : RM268 *price exclude postage/cod charges _ Jom 📲 Ws 011 2362 9282 to order 😘 (click link on bio) _ 📮 POSTAGE EVERYDAY (except Sunday&PH) _ 🚗 COD - All AMPANG area / KLCC / BUKIT BINTANG / KG BARU / SENTUL / KERAMAT / SETIAWANGSA / UKAY PERDANA / TAMAN MELAWATI / PANDAN INDAH / PANDAN MEWAH / PANDAN JAYA. _ #bombshellampang #bombshellkl #bombshellkeramat #bombshellklcc #bombshellkgbaru #bombshellsetiawangsa #bombshellukayperdana #bombshellbeaute #bombshelltamanmelawati #bombshellbukitbintang #breastandbootycream #bombshellviral #krimtetek #krimpayudara #breastcream #rahsiasuamimelekat #rahsiasuamisayang #krimpayudaraviral #krimpayudara #sayapakaisayajual #trustedproduct #produkviral
Semua asyik tanya, apa rahsia founder Bombshell @irahanna_ , ada asset on point! Rahsia dia guna Breast pump dengan Bombshell, pinggang 28 tapi nampak curvy ⌛️sebab asset lebih besar. . . 💰Bombshell-RM 69 💰Glamgirl-RM 89 💰Combo set Bombshell & Glamgirl-RM 149 💰Breast Enlargement Pump-RM 119 . . ❌Price exclude COD/Postage . 📲Whatsapp 01111199906 (boleh click no dekat bio or DM . #bombshellkl  #cheras #ampang #hululangat  #btho #sungaibuloh #sepang #cyberjaya #putrajaya #bombshellbeaute #bombshelllbeauty  #bombshellbreastcream #breastcream  #breastcreamno1 #breastenlargement  #krimtetek  #produkviral #produklaris #sexybreast #breastcreammurah #sexyboobs
The new Glamgirl has arrived. Kenapa baru lagi better? 🤔 . . 💞Semua boleh consume tak kira u kurus or chubby . . 💞Increase pueraria mirifica untuk kesan yang lebih cepat . . 💞Box yang lebih compact so senang uols nak bawak kemana- mana . . 💞Harga still sama RM 89 je sayang-sayang . . 💰Bombshell - RM 69 💰Combo set Bombshell & Glamgirl - RM 149 💰Breast Enlargement Pump - RM 119 . . ❌Price exclude COD/Postage . . 📲Whatsapp 014 2344 258 (boleh click no dekat bio or DM) . . 📮Postage everyday (except Sunday & PH) . . #bombshell #bombshellkl #bombshellbeaute #bombshellbreastcream #bombshellbreastandbootycream #bombshellcheras #bombshellampang #bombshellmidvalley #bombshellmontkiara #bombshellklcc #bombshellperak #bombshellbrunei #bombshellperlis #bombshellterengganu #bombshellkedah #bombshellselangor #bombshellshahalam #bombshellklang #bombshellsarawak #agentneededmalaysia #agentdiperlukan
Esok akak ada Cod area sini ye...anyone nak join Cod.... Cepat2 LA whatsapp ye...tq . . Bombshell - RM 69 Glamgirl - RM 89 Combo Set Bombshell & Glamgirl - RM 149 Breast Enlargement Pump (PRE ORDER) - RM 119 Exclude postage /cod 📲Whatsapp 01111199906 (boleh click no dekat bio or DM . #bombshellkl  #cheras #ampang #hululangat  #btho #sungaibuloh #sepang #cyberjaya #putrajaya #bombshellbeaute #bombshelllbeauty  #bombshellbreastcream #breastcream  #breastcreamno1 #breastenlargement  #krimtetek  #produkviral #produklaris #sexybreast #breastcreammurah #sexyboobs
Kakak Bombshell ada COD dekat sini esok, so if uols nak join sekali boleh DM or whatsapp Kakak Bombshell cepat! . . 📲Whatsapp 014 2344 258 (boleh click no dekat bio or DM) . . 📮Postage everyday (except Sunday & PH) . . #bombshell #bombshellkl #bombshellcheras #bombshellampang #bombshellmidvalley #bombshellmontkiara #bombshellperak #bombshellperlis #bombshellbrunei #bombshellkedah #bombshellterengganu #bombshellselangor #bombshellklang #bombshellshahalam #agentbombshell #agentbombshellbeaute #agentneeded
🌸 Hi dolls 🙋🏻‍♀️. Esok kakak ade cod area sini tau. Nak cod kat tempat keja atau rumah uols pun boleh. Whatsapp je kakak 😉. _ • Loose Item : 💰 Bombshell Cream : RM69 💰 Glamgirl Juice : RM89 💰 Breast Enlargement Pump (Cup A-B only) : RM119 (Price exclude postage/cod charges) _ • Combo Set : 💰 Sexy Combo (Bombshell+Glamgirl) : RM149 💰 Hot Combo (Bombshell+Pump) : RM188 💰 Sexy Hot Combo (Bombshell+Glamgirl+Pump) : RM268 *price exclude postage/cod charges _ Jom 📲 Ws 011 2362 9282 to order 😘 (click link on bio) _ 📮 POSTAGE EVERYDAY (except Sunday&PH) _ 🚗 COD - All AMPANG area / KLCC / BUKIT BINTANG / KG BARU / SENTUL / KERAMAT / SETIAWANGSA / UKAY PERDANA / TAMAN MELAWATI / PANDAN INDAH / PANDAN MEWAH / PANDAN JAYA. _ #bombshellampang #bombshellkl #bombshellkeramat #bombshellklcc #bombshellkgbaru #bombshellsetiawangsa #bombshellukayperdana #bombshellbeaute #bombshelltamanmelawati #bombshellbukitbintang #breastandbootycream #bombshellviral #krimtetek #krimpayudara #breastcream #rahsiasuamimelekat #rahsiasuamisayang #krimpayudaraviral #krimpayudara #sayapakaisayajual #trustedproduct #produkviral
Benefits, Harga dan cara consume details dekat bawah, sila baca yer sayang 👇🏼 . . 💞BOMBSHELL BREAST & BOOTY CREAM 🍑Menaikkan Breast & Booty yang kendur & jatuh 🍑Membesarkan Breast yang leper dari cup A, upgrade ke cup B,C & D 🍑Mengurangkan stretch mark pada Booty & Boobies 🍑Bau wangi & Sexy 🍑Cream tidak melekit & meresap Ke kulit 🍷GLAMGIRL🍷 🌟 Membantu mendapatkan tubuh yg mengiurkan 🌟 Breast & Booty jadi lebih tegang, besar dan padat 🌟 Kulit lebih cerah & glowing 🌟 Jerawat cepat kecut 🌟 Parut cepat pudar 🌟 Rambut semakin sihat, lembut dan lebat 🌟 Anti-Penuaan 🌟 Kurangkan kedutan halus CARA CARA 🌟 Minum satu sachet setiap pagi sebelum breakfast 🌟 Stop minum semasa period, continue balik after habis period TIPS TIPS UNTUK LEBIH BERKESAN 🌟 Pakai Bombshell cream 🌟 Minum susu! 🌟 Kurangkan caffeine HARGA 🌟 Glamgirl -RM 89 🌟Bombshell - RM 69 🌟 Combo Set (Glamgirl & Bombshell)- RM 149 . . * Price exclude postage/ COD . 📮Postage everyday (except Sunday & PH) . 📲Whatsapp 01111199906 (boleh click no dekat bio or DM . #bombshellkl  #cheras #ampang #hululangat  #btho #sungaibuloh #sepang #cyberjaya #putrajaya #bombshellbeaute #bombshelllbeauty  #bombshellbreastcream #breastcream  #breastcreamno1 #breastenlargement  #krimtetek  #produkviral #produklaris #sexybreast #breastcreammurah #sexyboobs
LA..... LA..... LA... Yang di nanti telah tiba...glamgril 2.0... Benefits GLAMGIRL 🍷Mencerahkan dan menggebukan kulit 🍷emontokkan Breast & Booty 🍷Mencantikkan Kuku 🍷Anti aging/ meremajakan kulit 🍷Membantu melebatkan rambut 🍷Meningkatkan tahap collagen 🍷No side effect 🍷Hubby melekat 24/7 . Bombshell - RM 69 Glamgirl - RM 89 Combo Set Bombshell & Glamgirl - RM 149 Breast Enlargement Pump (PRE ORDER) - RM 119 . Exclude postage /cod . . . 📲Whatsapp 01111199906 (boleh click no dekat bio or DM . . #bombshellkl  #cheras #ampang #hululangat  #btho #sungaibuloh #sepang #cyberjaya #putrajaya #bombshellbeaute #bombshelllbeauty  #bombshellbreastcream #breastcream  #breastcreamno1 #breastenlargement  #krimtetek  #produkviral #produklaris #sexybreast #breastcreammurah #sexyboobs
When you skinny but you got boobies, you can achieve your dream asset no matter how skinny or how curvy you are 🙌🏼 . . 💰Bombshell - RM 69 💰Glamgirl - RM 89 💰Combo set Bombshell & Glamgirl - RM 149 💰Breast Enlargement Pump - RM 119 . . ❌Price exclude COD/Postage . . 📲Whatsapp 014 2344 258 (boleh click no dekat bio or DM) . . 📮Postage everyday (except Sunday & PH) . . #bombshellkl #bombshellklcc #bombshellbreastcream #bombshellbreastandbootycream #bombshellcheras #bombshellampang #bombshellmidvalley #bombshellmontkiara #bombshellperak #bombshellperlis #bombshellkedah #bombshellterengganu #bombshellperlis #bombshellselangor #bombshellklang #bombshellshahalam
Pernah bayang kan tak uols tunggu husband pakai sexy macam ni? Jarang yang cakap pernah kan, alasan malu sebab asset tak gebu. . . Rugi sangat la dolls yang asyik redho jer dengan asset flat macam tu, sedangkan nama produk Kakak Bombshell pon BF/Husband uols tau untuk ape 😅 . . Jom la try dulu produk Kakak Bombshell, lepas tu buang tebiat pakai macam ni depan hubby uols 😁 confirm husband suka la 💁🏻 . Bombshell - RM 69 Glamgirl - RM 89 Combo Set Bombshell & Glamgirl - RM 149 Breast Enlargement Pump (PRE ORDER) - RM 119 . Exclude postage /cod . 📮Postage everyday (except Sunday & PH) . 📲Whatsapp 01111199906 (boleh click no dekat bio or DM . . #bombshellkl  #cheras #ampang #hululangat  #btho #sungaibuloh #sepang #cyberjaya #putrajaya #bombshellbeaute #bombshelllbeauty  #bombshellbreastcream #breastcream  #breastcreamno1 #breastenlargement  #krimtetek  #produkviral #produklaris #sexybreast #breastcreammurah #sexyboobs
Plan nak get married next year,semua dah prepare..tapikan diri sendri dah ready ke belum.. kena lah mantapkan mana yang patut juga yeah!!! . . Clingy bakal hubby uols tengok, takda lah asyik melepak bila dah kawin nanti! . . .Bombshell - RM 69 Glamgirl - RM 89 Combo Set Bombshell & Glamgirl - RM 149 Breast Enlargement Pump (PRE ORDER) - RM 119 . Exclude postage /cod . 📮Postage everyday (except Sunday & PH) . 📲Whatsapp 01111199906 (boleh click no dekat bio or DM . #bombshellkl  #cheras #ampang #hululangat  #btho #sungaibuloh #sepang #cyberjaya #putrajaya #bombshellbeaute #bombshelllbeauty  #bombshellbreastcream #breastcream  #breastcreamno1 #breastenlargement  #krimtetek  #produkviral #produklaris #sexybreast #breastcreammurah #sexyboobs
🌸 Belum terlambat lagi nak dapat aset anjal bulat tak pakai bra pun helok je terletak tau. Tahun baru nak dekat dah. Jom lah azam tahun baru ni upgrade diri chuols . _ 💰 Bombshell Cream : RM69 💰 Glamgirl Juice : RM89 💰 Breast Enlargement Pump (PRE-ORDER) : RM119 (Price exclude postage/cod charges) _ Jom 📲 Ws 011 2362 9282 to order 😘 (click link on bio) _ 📮 POSTAGE EVERYDAY (except Sunday&PH) _ 🚗 COD - All AMPANG area / KLCC / BUKIT BINTANG / KG BARU / SENTUL / KERAMAT / SETIAWANGSA / UKAY PERDANA / TAMAN MELAWATI / PANDAN INDAH / PANDAN MEWAH / PANDAN JAYA. _ #bombshellampang #bombshellkl #bombshellkeramat #bombshellklcc #bombshellkgbaru #bombshellsetiawangsa #bombshellukayperdana #bombshellbeaute #bombshelltamanmelawati #bombshellbukitbintang #breastandbootycream #bombshellviral #krimtetek #krimpayudara #breastcream #rahsiasuamimelekat #rahsiasuamisayang #krimpayudaraviral #krimpayudara #sayapakaisayajual #trustedproduct #produkviral
Never regret to have this jar !!. . . 2 in 1 , for Boobs & Butts 😘 . . ✨✨✨👇 . 👉🍑Bombshell : RM69 : 60gram 👉🍷Glam Girl : RM89 : 21 sachet 👉🍑+🍷Sexy Combo : RM149 . . 📲Whatsapp 016 3115451 ( boleh click no dekat bio ) . . 📦 Postage everyday (except Sun & PH) 🚙 COD : Rawang | Serendah | Antara Gapi | Batang Kali | Kuala Kubu Bharu . . #bombshellbeaute #bombshellbeauteselangor #bombshellkl #bombshellkualakububharu #bombshellserendah #bombshellrawang #bombshellrawang #bootycream #breastcream #rawang #batangkali #serendah #rasa #kualakububharu #sexy #gentinghighland #krimtetek #payudara #idamanjejaka
🌸 Good morning ladies 😁 _ Pengguna tegar Bombshell mesti dah standby stok 2-3 jar kan. 1 kat rumah, 1 kat tempat keja and 1 lagi untuk bercuti/travel. _ Mana taknya, Bombshell cream hot selling item kot. Asal restock je habis licin. Nak tunggu restock tu boleh meroyan tau. So uols, kakak advice kalau nk beli tu order at least 2 jar terus tau 😘. _ 🍑 BOMBSHELL Cream 60g : RM69 🍓 GLAMGIRL Juice 21sachet : RM89 🍉 BREAST ENLARGEMENT PUMP : RM119 (price exclude postage/cod charges) _ Jom 📲 Ws 011 2362 9282 to order 😘 (click link on bio) _ 📮 POSTAGE EVERYDAY (except Sunday&PH) _ 🚗 COD - All AMPANG area / KLCC / BUKIT BINTANG / KG BARU / SENTUL / KERAMAT / SETIAWANGSA / UKAY PERDANA / TAMAN MELAWATI / PANDAN INDAH / PANDAN MEWAH / PANDAN JAYA. _ #bombshellampang #bombshellkl #bombshellkeramat #bombshellklcc #bombshellkgbaru #bombshellsetiawangsa #bombshellukayperdana #bombshellbeaute #bombshelltamanmelawati #bombshellbukitbintang #breastandbootycream #bombshellviral #krimtetek #krimpayudara #breastcream #rahsiasuamimelekat #rahsiasuamisayang #krimpayudaraviral #krimpayudara #sayapakaisayajual #trustedproduct #produkviral
10 juta tahun dah tak update IG ni 🤣 sorry hangpa. Tak menang tangan cik oi bila stok Bombshell sampai ni. Hari-hari kena pi Poslaju/COD. Whatsapp Kakak 012 487 3586 to order hangpa punya Bombshell 🍑♥️ . . . . 🍑Bombshell Cream🍑 RM 69⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Firmkan balik asset yang dah kendur bila breastfeed baby.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Menganjalkan dan membesarkan boobies & booty⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Belum kahwin pon boleh guna ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Bau wangi semerbak tau⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Cream senang meresap ke kulit / tak melekit⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Contains pueraria mirifica⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 NO PARABEN⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀ 🚗COD Kangar, Arau, K.Perlis, Beseri (FREE)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📮Postage everyday except PH & Sunday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #bombshellperlis #bombshellkl #teamleen #bombshellbeaute #bombshelltrending #bombshellbreastcream #bombshellbreastandbootycream #bombshellmalaysia #agentbombshell #produklakukeras #breastcreammurah #breastcreamno1malaysia #breastcreammalaysia #krimtetek #perlis #kangar #arau #padangbesar #kualaperlis #bazarpaknil #hantarantunang #hantarankahwin #pelaminperlis #pematahhati #makcikbawang #bombshellkedah
TOP 10 HORMONE BALANCING FOODS . Ramai ke yang ada masalah hormone xstabil? . Boleh try cuba ubah pemakanan korang kepada makanan yang boleh menstabilkan hormon korang 🍽 . Selamat mencuba! . Love Ila #bombshellkeylatips #bombshellbeautehq #bombshellselangor #bombshellperak #bombshellkajang #bombshellshahalam #bombshellterengganu #bombshellkl #bombshellpahang #bombshellkelantan #bombshellsabah #bombshellsarawak #teamkeyla #lotionpayudara #payudaramontok
🌸 Hi dolls 🙋🏻‍♀️. Esok kakak ade cod area sini tau. Nak cod kat tempat keja atau rumah uols pun boleh. Whatsapp je kakak 😉. _ 💰 Bombshell Cream : RM69 💰 Glamgirl Juice : RM89 💰 Breast Enlargement Pump (PRE-ORDER) : RM119 (Price exclude postage/cod charges) _ Jom 📲 Ws 011 2362 9282 to order 😘 (click link on bio) _ 📮 POSTAGE EVERYDAY (except Sunday&PH) _ 🚗 COD - All AMPANG area / KLCC / BUKIT BINTANG / KG BARU / SENTUL / KERAMAT / SETIAWANGSA / UKAY PERDANA / TAMAN MELAWATI / PANDAN INDAH / PANDAN MEWAH / PANDAN JAYA. _ #bombshellampang #bombshellkl #bombshellkeramat #bombshellklcc #bombshellkgbaru #bombshellsetiawangsa #bombshellukayperdana #bombshellbeaute #bombshelltamanmelawati #bombshellbukitbintang #breastandbootycream #bombshellviral #krimtetek #krimpayudara #breastcream #rahsiasuamimelekat #rahsiasuamisayang #krimpayudaraviral #krimpayudara #sayapakaisayajual #trustedproduct #produkviral
🌸 Yang skinny pun boleh dapat aset bulat mcm ni. Bukan besar ye tapi bulat dan firm ! Kalau nak besar buat je surgery terus bombs! _ Pakai Bombshell cream ni dah lah selamat. Jimat pun jimat. Ape lagi yg tak puas 😁. Nak lagi hot combo lah dengan Glamgirl juice. Hasilnya from head to toe tau 🍑💕. _ 💰 Bombshell Cream : RM69 💰 Glamgirl Juice : RM89 💰 Breast Enlargement Pump (PRE-ORDER) : RM119 (Price exclude postage/cod charges) _ Jom 📲 Ws 011 2362 9282 to order 😘 (click link on bio) _ 📮 POSTAGE EVERYDAY (except Sunday&PH) _ 🚗 COD - All AMPANG area / KLCC / BUKIT BINTANG / KG BARU / SENTUL / KERAMAT / SETIAWANGSA / UKAY PERDANA / TAMAN MELAWATI / PANDAN INDAH / PANDAN MEWAH / PANDAN JAYA. _ #bombshellampang #bombshellkl #bombshellkeramat #bombshellklcc #bombshellkgbaru #bombshellsetiawangsa #bombshellukayperdana #bombshellbeaute #bombshelltamanmelawati #bombshellbukitbintang #breastandbootycream #bombshellviral #krimtetek #krimpayudara #breastcream #rahsiasuamimelekat #rahsiasuamisayang #krimpayudaraviral #krimpayudara #sayapakaisayajual #trustedproduct #produkviral
Ramai nak sambar set Bombshell, Glamgirl dengan Breast Pump sekali. Tak sempat Kakak Bombshell nak susun stock bawah katil tapi dah menderu nak submit order! . . Semua nak pakat cantek untuk bakal hubsbaby next year ker 😱 cepat submit order dengan Kakak Bombshell sekarang! . . 💰Bombshell - RM 69 💰Glamgirl - RM 89 💰Combo set Bombshell & Glamgirl - RM 149 💰Breast Enlargement Pump - RM 119 💰Bombshell, Glamgirl & Breast Enlargement Pump - RM 268 . . ❌Price exclude postage & COD . . 📲Whatsapp 014 2344 258 (boleh click no dekat bio or DM) . . 📮Postage everyday (except Sunday & PH) . . #bombshellkl #bombshellklcc #bombshellcheras #bombshellampang #bombshellmidvalley #bombshellmontkiara #bombshellbreastcream #bombshellbreastandbootycream #bombshellperak #bombshellperlis #bombshellsarawak #bombshellterengganu #bombshellkedah #bombshellselangor #bombshellshahalam #bombshellklang #agentneeded
Nak dapat asset padu macam @______wna.sf yang cantek ni, kena apply Bombshell everyday. Kalau tak derhaka mesti dapat asset macam ni jugak 💁🏻 . . 💰Bombshell - RM 69 💰Glamgirl (PRE ORDER) - RM 89 💰Combo set Bombshell & Glamgirl -RM 149 💰Breast Enlargement Pump - RM119 . . ❌Price exclude postage/COD . . 📲Whatsapp 011 11199906 (boleh click no dekat bio or DM) . . 📮Postage everyday (except Sunday & PH) . . #bombshellbreastcream #bombshellbreastandbootycream #bombshellkl #bombshellcheras #bombshellampang #bombshellbtho #bombshellmontkiara #bombshellhululangat #bombshellselangor #bombshellklang #bombshellsepang #bombshellbreastandbootycreamno1 #bombshellsdengkil
Kenapa nak memudaratkan diri sebab nak dapatkan asset 🍑 dengan care 💉! Padahal apply Bombshell pakai breast pump terus asset boleh 🍑! . . 💰Bombshell - RM 69 💰Glamgirl - RM 89 💰Combo set Bombshell & Glamgirl - RM 149 💰Breast Enlargement Pump - RM 119 . . 📲Whatsapp 014 2344 258 (boleh click no dekat bio or DM) . . 📮Postage everyday (except Sunday & PH) . . #bombshell #bombshellbreastandbootycream #bombshellbreastcream #bombshellkl #bombshellcheras #bombshellampang #bombshellmidvalley #bombshellmontkiara #bombshellperak #bombshellperlis #bombshellterengganu #bombshellkedah #bombshellselangor #bombshellshahalam #bombshellklang #bombshellbrunei #bombshellsarawak #krimtetek #krimtetekmalaysia
Dalam hidup nie manusia sering tetapkan azam/ goals . Tahun nie aku nk achieve nie..nk achieve nie . Tapi berapa ramai yang move forword or do something untuk relisasikan goals yang dah dibuat.. . Okey sape azam 2018 nak body letops tapi masih belum tercapai cepat2 order bombshell + breast enlargement pump sebelum 2018 menutup tirai 😂😂😂 . Love Ila #quotesoftheday #bombshellkajang #bombshellbangi #bombshellselangor #bombshellperak #bombshellpenang #bombshellkl #bombshellterengganu #bombshellbeautehq #lotionpayudara #payudaramontok #ubatpayudara #teamkeyla #hotwife
🌸 Glam Juice for GLAMGIRL is coming to you soon dolls! _ GlamGirl benefits : 🍷 menganjalkan asset 🍷 mencantikkan kulit 🍷 mengecutkan jerawat 🍷 memudarkan kedutan/garis halus 🍷 menguatkan tulang & kuku 🍷 rambut sihat dan kilat _ Jom 📲 Ws 011 2362 9282 to order 😘 (click link on bio) _ 💰 RM89 (exclude postage & COD charges) _ 📮 POSTAGE EVERYDAY (except Sunday&PH) _ 🚗 COD - All AMPANG area / KLCC / BUKIT BINTANG / KG BARU / SENTUL / KERAMAT / SETIAWANGSA / UKAY PERDANA / TAMAN MELAWATI / PANDAN INDAH / PANDAN MEWAH / PANDAN JAYA. _ #bombshellampang #bombshellkl #bombshellkeramat #bombshellklcc #bombshellkgbaru #bombshellsetiawangsa #bombshellukayperdana #bombshellbeaute #bombshelltamanmelawati #bombshellbukitbintang #breastandbootycream #bombshellviral #bestproduct #krimpayudara #bodygoals #rahsiasuamimelekat #rahsiasuamisayang #krimpayudaraviral #krimpayudara #sayapakaisayajual #trustedproduct #produkviral
🌸 Esok 6pm - 11pm kakak ade cod area atas ni ya. Siapa nk join cod ws kakak cepat so kakak boleh arrange time utk uols 😘 _ 💰 Bombshell Cream : RM69 💰 Glamgirl Juice : RM89 💰 Breast Enlargement Pump (PRE-ORDER) : RM119 (Price exclude postage/cod charges) _ Jom 📲 Ws 011 2362 9282 to order 😘 (click link on bio) _ 📮 POSTAGE EVERYDAY (except Sunday&PH) _ 🚗 COD - All AMPANG area / KLCC / BUKIT BINTANG / KG BARU / SENTUL / KERAMAT / SETIAWANGSA / UKAY PERDANA / TAMAN MELAWATI / PANDAN INDAH / PANDAN MEWAH / PANDAN JAYA. _ #bombshellampang #bombshellkl #bombshellkeramat #bombshellklcc #bombshellkgbaru #bombshellsetiawangsa #bombshellukayperdana #bombshellbeaute #bombshelltamanmelawati #bombshellbukitbintang #breastandbootycream #bombshellviral #krimtetek #krimpayudara #breastcream #rahsiasuamimelekat #rahsiasuamisayang #krimpayudaraviral #krimpayudara #sayapakaisayajual #trustedproduct #produkviral
Bombshell.. making ladies look good with or without clothes on 👙👙👙 . 📌 Bombshell rm 69 . 📌 Breast enlargement pump ( Cup A/B & Cup C ready stock) Rm119 . 📌 Glamgirl Rm89 . Nak order boleh roger2 kakak bombshell okey...😘😘 kita buat postage setiap hari kecuali ahad & public holiday..yang pasti service laju..barang cepat sampai 💯%% . #breastcream #bombshellkajang #bombshellkedah #bombshellperak #bombshellbeautehq #lotionpayudara #teamkeyla #seksiuntuksuami #girlstuff #payudaramontok #bustup #bombshellselangor #bombshellperlis #bombshellbangi #bombshellkl
Sehari suntuk pakai bra, so time dekat rumah rasa nak free without bra jugak tapi rasa segan sebab asset tak terletak. . . So, solution kenalah try Bombshell! . . 💰Bombshell - RM 69 💰Glamgirl - RM 89 💰Combo set Bombshell & Glamgirl - RM 149 💰Breast Enlargement Pump - RM 119 . . 📲Whatsapp 014 2344 258 (boleh click no dekat bio or DM) . . 📮Postage everyday (except Sunday & PH) . . #bombshell #bombshellbreastcream #bombshellbreastandbootycream #bombshellkl #bombshellcheras #bombshellampang #bombshellmidvalley #bombshellmontkiara #bombshellperak #bombshellselangor #bombshellperlis #bombshellbrunei #bombshellshahalam #bombshellklang #bombshellterengganu
🌸 Tighten your private part 🌸 . Siapa yang ada masalah bahagian intim dah tak ketat macam anak dara dulu boleh try exercise nie.. . Simple yet effective . Assets dah on point..of course la bahagian intim pun kena on point jugak..baru la suami uolss melekat 24 jam.. . Selamat mencuba ! #ilabombshelltips #assetsonpoint #bombshellbeautehq #bombshellkl #bombshellkajang #bombshellselangor #bombshellterengganu #creampayudara #hotwife #teamkeyla #bustup #produkpayudara #payudaramontok
"A Bombshell for your butt and breast?" Some of you scoff, but we know you wanna try 🤗 . . 💰Bombshell-RM 69 💰Glamgirl-RM 89 💰Combo set Bombshell & Glamgirl -RM 149 💰Breast Enlargement Pump-RM 119 . . ❌Price exclude postage/COD . 📲Whatsapp 01111199906 (boleh click no dekat bio or DM . . #bombshellkl  #cheras #ampang #hululangat  #btho #sungaibuloh #sepang #cyberjaya #putrajaya #bombshellbeaute #bombshelllbeauty  #bombshellbreastcream #breastcream  #breastcreamno1 #breastenlargement  #krimtetek  #produkviral #produklaris #sexybreast #breastcreammurah #sexyboobs #bombshellkepong
Shake ! Shake ! Shake ! Goyang !! Goyang !! Hai sexy.. Dah apply BOMBSHELL 🍑 blum?.. . . Eh..ehh.. jangan nak malas tau.. pergi sapu sekarang.. . . Bagi aset2 u'allz goyang2 mcm BOMBSHELL 🍑 kita ni 😉 . . ✨✨✨👇 . 👉🍑Bombshell : RM69 : 60gram 👉🍷Glam Girl : RM89 : 21 sachet 👉🍑+🍷Sexy Combo : RM149 . . 📲Whatsapp 016 3115451 ( boleh click no dekat bio ) . . 📦 Postage everyday (except Sun & PH) 🚙 COD : Rawang | Serendah | Antara Gapi | Batang Kali | Kuala Kubu Bharu . . #bombshellbeaute #bombshellbeauteselangor #bombshellkl #bombshellkualakububharu #bombshellserendah #bombshellrawang #bombshellrawang #bootycream #breastcream #rawang #batangkali #serendah #rasa #kualakububharu #sexy #gentinghighland #krimtetek #payudara #idamanjejaka
Sapa-sapa yang pernah beli Bombshell tapi sapu sekali dua ja, tak konsisten, pastu biaq Bombshell macam tu ja, hasil pun takdak...TAKPA! Kita mula semula. Tanam azam tahun 2019 nak start guna balik Bombshell, nak dapatkan aset atas bawah yang meletop 🔥🍑#Misi2019BombshellPerlis Jom order Bombshell baru fresh dari kilang 😂 . . 🍑 Bombshell cream RM 69 (60g) 🍷 GlamGirl Juice RM 89 (21 peket) 🍑🍷 Sexy Combo RM 149 (jimat RM 9)⠀⠀⠀ . .⠀⠀⠀⠀ 🚗COD Kangar, Kuala Perlis, Arau, Beseri (FREE)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📮Postage everyday except PH & Sunday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #bombshellperlis #bombshellkl #teamleen #bombshellbeaute #bombshelltrending #bombshellbreastcream #bombshellbreastandbootycream #bombshellmalaysia #agentbombshell #produklakukeras #breastcreammurah #breastcreamno1malaysia #breastcreammalaysia #krimtetek #perlis #kangar #arau #padangbesar #kualaperlis #bazarpaknil #hantarantunang #hantarankahwin #pelaminperlis #pematahhati #makcikbawang #produkviral #bombshellkedah
Feel sexy in your own skin 😍 Bombshell breast & booty cream only rm69.00. . . Bombshell - RM 69 Glamgirl - RM 89 Combo Set Bombshell & Glamgirl - RM 149 Breast Enlargement Pump (PRE ORDER) - RM 119 Exclude postage /cod 📲Whatsapp 01111199906 (boleh click no dekat bio or DM . #bombshellkl  #cheras #ampang #hululangat  #btho #sungaibuloh #sepang #cyberjaya #putrajaya #bombshellbeaute #bombshelllbeauty  #bombshellbreastcream #breastcream  #breastcreamno1 #breastenlargement  #krimtetek  #produkviral #produklaris #sexybreast #breastcreammurah #sexyboobs
She is our beautiful gorgeous founder @irahanna_ . . Tergugat tak girls? 🤣 . . Alololo.. mehh order.. meh order cepat . . .✨✨✨👇 . 👉🍑Bombshell : RM69 : 60gram 👉🍷Glam Girl : RM89 : 21 sachet 👉🍑+🍷Sexy Combo : RM149 . . 📲Whatsapp 016 3115451 ( boleh click no dekat bio ) . . 📦 Postage everyday (except Sun & PH) 🚙 COD : Rawang | Serendah | Antara Gapi | Batang Kali | Kuala Kubu Bharu . . #bombshellbeaute #bombshellbeauteselangor #bombshellkl #bombshellkualakububharu #bombshellserendah #bombshellrawang #bombshellrawang #bootycream #breastcream #rawang #batangkali #serendah #rasa #kualakububharu #sexy #gentinghighland #krimtetek #payudara #idamanjejaka #mantap #kauada #bulat #pilihangadis
Haa.. Mana satu korang punya boobs? Which one? Which one? . . Tak nak ke dapat boobs bulat montok tegang macam Founder Bombshell? . . Siapa tu? 🤔 .@irahanna_ laa you all 😍 . . .✨✨✨👇 . 👉🍑Bombshell : RM69 : 60gram 👉🍷Glam Girl : RM89 : 21 sachet 👉🍑+🍷Sexy Combo : RM149 . . 📲Whatsapp 016 3115451 ( boleh click no dekat bio ) . . 📦 Postage everyday (except Sun & PH) 🚙 COD : Rawang | Serendah | Antara Gapi | Batang Kali | Kuala Kubu Bharu . . #bombshellbeaute #bombshellbeauteselangor #bombshellkl #bombshellkualakububharu #bombshellserendah #bombshellrawang #bombshellrawang #bootycream #breastcream #rawang #batangkali #serendah #rasa #kualakububharu #sexy #gentinghighland #krimtetek #payudara #idamanjejaka #mantap #kauada #bulat #pilihangadis
Bombshell making ladies looking good with or without clothes on..only rm69.00 exclude postage /Charge C. O. D . . Bombshell - RM 69 Glamgirl - RM 89 Combo Set Bombshell & Glamgirl - RM 149 Breast Enlargement Pump (PRE ORDER) - RM 119 Exclude postage /cod 📲Whatsapp 01111199906 (boleh click no dekat bio or DM . #bombshellkl  #cheras #ampang #hululangat  #btho #sungaibuloh #sepang #cyberjaya #putrajaya #bombshellbeaute #bombshelllbeauty  #bombshellbreastcream #breastcream  #breastcreamno1 #breastenlargement  #krimtetek  #produkviral #produklaris #sexybreast #breastcreammurah #sexyboobs
Tumpang lalu feedback hot letopss japp!!! . Jom baca apa kata customer ila sorang nie.. . Nak assets montok dengan lebih cepat? Malas nak massage?. Yang mana dh beli bomsbhell tapi jarang buat urutan sebab xde masa?. boleh try guna our best selling breast enlargement pump . Results xyah cakap la..confirm puas hati 💯%💯%💯% . Bombshell Rm69 exclude pos Breast enlargement pump Rm119 exclude pos 📌 Cup A/B ready stock 📌 Cup C ready stock #breastcream #bombshellbeautehq #bombshellkedah #bombshellkl #bombshellselangor #bombshellkajang #bombshellbangi #produkpayudara #bustup #bombshellbeaute #teamkeyla #hotwife
Sekali dh try penangan Bombshell, confirm tak cari produk lain then akan setia jer dengan Bombshell! . . Kalau nak habis stock terus tak keruan sebab tau kadang- kadang Bombshell cepat SOLD OUT 😁 . . 💰Bombshell - RM 69 💰Glamgirl (PRE ORDER) - RM 89 💰Combo set Bombshell & Glamgirl -RM 149 💰Breast Enlargement Pump -RM 119 . . ❌Price exclude postage/COD . . #bombshell #bombshellbreastcream #bombshellbreastandbootycream #bombshellklcc #bombshellkl #bombshellampang #bombshellcheras #bombshellmidvalley #bombshellmontkiara
Siapa cakap papan girl tak mampu ada asset pegi tepok mulut dia. Ha, yang nak asset membiak macam ni belum terlambat lagi nak serbu Kakak Bombshell! . . 💰Bombshell - RM 69 💰Glamgirl - RM 89 💰Combo set Bombshell & Glamgirl - RM 149 💰Breast Enlargement Pump (PRE ORDER)-RM 119 . ❌Price exclude postage & COD . 📮Postage everyday (except Sunday &public holiday) 📲Whatsapp 01111199906 (boleh click no dekat bio or DM . . #bombshellkl  #cheras #ampang #hululangat  #btho #sungaibuloh #sepang #cyberjaya #putrajaya #bombshellbeaute #bombshelllbeauty  #bombshellbreastcream #breastcream  #breastcreamno1 #breastenlargement  #krimtetek  #produkviral #produklaris #sexybreast #breastcreammurah #sexyboobs
Alhamdulillah walaupun stok kakak dah habis licin, tapi ada jugak yang mai book dgn kakak. Bila stok sampai nanti kakak terus roger hangpa untuk cod na! Tq hangpa!!! 🍑👍🏼😘 . . 🍑Bombshell Cream🍑 RM 69⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Firmkan balik asset yang dah kendur bila breastfeed baby.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Menganjalkan dan membesarkan boobies & booty⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Belum kahwin pon boleh guna ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Bau wangi semerbak tau⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Cream senang meresap ke kulit / tak melekit⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 Contains pueraria mirifica⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍑 NO PARABEN⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀ 🚗COD Kangar, Arau, K.Perlis, Beseri (FREE)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📮Postage everyday except PH & Sunday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #bombshellperlis #bombshellkl #teamleen #bombshellbeaute #bombshelltrending #bombshellbreastcream #bombshellbreastandbootycream #bombshellmalaysia #agentbombshell #produklakukeras #breastcreammurah #breastcreamno1malaysia #breastcreammalaysia #krimtetek #perlis #kangar #arau #padangbesar #kualaperlis #bazarpaknil #hantarantunang #hantarankahwin #pelaminperlis #pematahhati #makcikbawang #bombshellkedah
🌸 #testimonibombshell #bombshellfeedback _ Kalau nak aset mantap gebu helok je macam @______wna.sf ni sapu je #BombshellBreastEnhancementCream ni 2x sehari tanpa GAGAL ! _ Nak tahu lebih detail boleh dm/ws kakak cepat sebelum stok licin ye chuols 😘. _ Jom 📲 Ws 011 2362 9282 to order 😘 (click link on bio) _ 💰 RM69 (exclude postage & COD charges) _ 📮 POSTAGE EVERYDAY (except Sunday&PH) _ 🚗 COD - All AMPANG area / KLCC / BUKIT BINTANG / KG BARU / SENTUL / KERAMAT / SETIAWANGSA / UKAY PERDANA / TAMAN MELAWATI / PANDAN INDAH / PANDAN MEWAH / PANDAN JAYA. _ #bombshellampang #bombshellkl #bombshellkeramat #bombshellklcc #bombshellkgbaru #bombshellsetiawangsa #bombshellukayperdana #bombshellbeaute #bombshelltamanmelawati #bombshellbukitbintang #breastandbootycream #bombshellviral #krimtetek #krimpayudara #breastcream #rahsiasuamimelekat #rahsiasuamisayang #krimpayudaraviral #krimpayudara #sayapakaisayajual #trustedproduct #produkviral
🌸 Because Bombshell makes your aset bombs 💕✨. _ Bombshell benefits : 🍑 Menegang dan menganjalkan payudara yang kendur 🍑 Menambahkan saiz payudara yang kecil 🍑 2in1 krim payudara dan juga punggung 🍑 Melembapkan kulit sekitar payudara dan punggung 🍑 Mengurangkan selulit 🍑 Bau aroma yang seksi _ Jom 📲 Ws 011 2362 9282 to order 😘 (click link on bio) _ 💰 RM69 (exclude postage & COD charges) _ 📮 POSTAGE EVERYDAY (except Sunday&PH) _ 🚗 COD - All AMPANG area / KLCC / BUKIT BINTANG / KG BARU / SENTUL / KERAMAT / SETIAWANGSA / UKAY PERDANA / TAMAN MELAWATI / PANDAN INDAH / PANDAN MEWAH / PANDAN JAYA. _ #bombshellampang #bombshellkl #bombshellkeramat #bombshellklcc #bombshellkgbaru #bombshellsetiawangsa #bombshellukayperdana #bombshellbeaute #bombshelltamanmelawati #bombshellbukitbintang #breastandbootycream #bombshellviral #krimtetek #krimpayudara #breastcream #rahsiasuamimelekat #rahsiasuamisayang #krimpayudaraviral #krimpayudara #sayapakaisayajual #trustedproduct #produkviral
🌸 #testimonibombshell #bombshellfeedback _ Penangan guna Bombshell + Breast Enlargement pump 😱!! Yang penting sabar and keep consistent 😊. _ Btw #BreastEnlargementPump dah habis stok ye. Those yang nak kena masuk “Waiting List” kakak dulu. Stok dah sampai nanti kakak update uols 😘. _ Jom 📲 Ws 011 2362 9282 to order 😘 (click link on bio) _ 💰 RM69 (exclude postage & COD charges) _ 📮 POSTAGE EVERYDAY (except Sunday&PH) _ 🚗 COD - All AMPANG area / KLCC / BUKIT BINTANG / KG BARU / SENTUL / KERAMAT / SETIAWANGSA / UKAY PERDANA / TAMAN MELAWATI / PANDAN INDAH / PANDAN MEWAH / PANDAN JAYA. _ #bombshellampang #bombshellkl #bombshellkeramat #bombshellklcc #bombshellkgbaru #bombshellsetiawangsa #bombshellukayperdana #bombshellbeaute #bombshelltamanmelawati #bombshellbukitbintang #breastandbootycream #bombshellviral #krimtetek #krimpayudara #breastcream #rahsiasuamimelekat #rahsiasuamisayang #krimpayudaraviral #krimpayudara #sayapakaisayajual #trustedproduct #produkviral
Nak dapat asset padu macam @______wna.sf yang cantek ni, kena apply Bombshell everyday. Kalau tak derhaka mesti dapat asset macam ni jugak 💁🏻 . . 💰Bombshell - RM 69 💰Glamgirl (PRE ORDER) - RM 89 💰Combo set Bombshell & Glamgirl -RM 149 💰Breast Enlargement Pump - RM119 . . ❌Price exclude postage/COD . . 📲Whatsapp 014 2344 258 (boleh click no dekat bio or DM) . . 📮Postage everyday (except Sunday & PH) . . #bombshellbreastcream #bombshellbreastandbootycream #bombshellkl #bombshellcheras #bombshellampang #bombshellmidvalley #bombshellmontkiara #bombshellklcc #bombshellselangor #bombshellklang #bombshellshahalam #bombshellperak #bombshellperlis
Nak Mantap??? Nak Besar???? Nak Bulat??? . . Idamkan Breast & booty yang mantap dan cantik . Serlahkan diri anda Hanna dengan #bombshellbeautebreastandbootycream . . Bombshell - RM 69 Glamgirl - RM 89 Combo Set Bombshell & Glamgirl - RM 149 Breast Enlargement Pump (PRE ORDER) - RM 119 Exclude postage /cod . . 📲Whatsapp 01111199906 (boleh click no dekat bio or DM . #bombshellkl  #cheras #ampang #hululangat  #btho #sungaibuloh #sepang #cyberjaya #putrajaya #bombshellbeaute #bombshelllbeauty  #bombshellbreastcream #breastcream  #breastcreamno1 #breastenlargement  #krimtetek  #produkviral #produklaris #sexybreast #breastcreammurah #sexyboobs
Assalamualaikum & good morning... Happy weekend... Hari ni akak ada Cod area sini ye...anyone nak join Cod.... Cepat2 LA whatsapp ye...tq . . Bombshell - RM 69 Glamgirl - RM 89 Combo Set Bombshell & Glamgirl - RM 149 Breast Enlargement Pump (PRE ORDER) - RM 119 Exclude postage /cod 📲Whatsapp 01111199906 (boleh click no dekat bio or DM . #bombshellkl  #cheras #ampang #hululangat  #btho #sungaibuloh #sepang #cyberjaya #putrajaya #bombshellbeaute #bombshelllbeauty  #bombshellbreastcream #breastcream  #breastcreamno1 #breastenlargement  #krimtetek  #produkviral #produklaris #sexybreast #breastcreammurah #sexyboobs
🌸 Cantik kan pakai dress macam ni bila aset bomb 💕. Bertambah confident la chuols nk girls day out bagai kan 😁. Confirm bff u asyik tanya je apa rahsia aset meletops 🙊. _ Jom 📲 Ws 011 2362 9282 to order 😘 (click link on bio) _ 💰 RM69 (exclude postage & COD charges) _ 📮 POSTAGE EVERYDAY (except Sunday&PH) _ 🚗 COD - All AMPANG area / KLCC / BUKIT BINTANG / KG BARU / SENTUL / KERAMAT / SETIAWANGSA / UKAY PERDANA / TAMAN MELAWATI / PANDAN INDAH / PANDAN MEWAH / PANDAN JAYA. _ #bombshellampang #bombshellkl #bombshellkeramat #bombshellklcc #bombshellkgbaru #bombshellsetiawangsa #bombshellukayperdana #bombshellbeaute #bombshelltamanmelawati #bombshellbukitbintang #breastandbootycream #bombshellviral #krimtetek #krimpayudara #breastcream #rahsiasuamimelekat #rahsiasuamisayang #krimpayudaraviral #krimpayudara #sayapakaisayajual #trustedproduct #produkviral
Saya NO to caffeine please kalau nak Bombshell & GlamGirl berkesan cepat. Caffeine dalam kopi, teh, minuman bergas akan menyebabkan badan hangpa tak boleh menyerap Bombshell & GlamGirl dgn baik sebab tu hangpa tak nampak kesan . . OPEN FOR PRE-ORDER ONLY!!! 🍑 Bombshell cream RM 69 (60g) 🍷 GlamGirl Juice RM 89 (21 peket) 🍑🍷 Sexy Combo RM 149 (jimat RM 9)⠀⠀⠀ . .⠀⠀⠀⠀ 🚗COD Kangar, Kuala Perlis, Arau, Beseri (FREE)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📮Postage everyday except PH & Sunday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #bombshellperlis #bombshellkl #teamleen #bombshellbeaute #bombshelltrending #bombshellbreastcream #bombshellbreastandbootycream #bombshellmalaysia #agentbombshell #produklakukeras #breastcreammurah #breastcreamno1malaysia #breastcreammalaysia #krimtetek #perlis #kangar #arau #padangbesar #kualaperlis #bazarpaknil #hantarantunang #hantarankahwin #pelaminperlis #pematahhati #makcikbawang #produkviral #bombshellkedah
Hye ! Morning ! . . Dah apply Bombshell belum? . . Tahu cara nak apply ? 😉 . . Mehh kita ajar sikit k 👐 . . ✨✨✨👇 . 👉🍑Bombshell : RM69 : 60gram . . 📲Whatsapp 016 3115451 ( boleh click no dekat bio ) . . 📦 Postage everyday (except Sun & PH) 🚙 COD : Rawang | Serendah | Antara Gapi | Batang Kali | Kuala Kubu Bharu . . #bombshellbeaute #bombshellbeauteselangor #bombshellkl #bombshellkualakububharu #bombshellserendah #bombshellrawang #bombshellrawang #bootycream #breastcream #rawang #batangkali #serendah #rasa #kualakububharu #sexy #gentinghighland #krimtetek #payudara #idamanjejakatampan
Bangun pagi gosok gigi...cuci muka dan mandi 🎶 🎶 🎶.....lepas tu jangan lupa apply bombshell ye...makin mantap asset makin 🔥 🔥... . . Bombshell - RM 69 Glamgirl - RM 89 Combo Set Bombshell & Glamgirl - RM 149 Breast Enlargement Pump (PRE ORDER) - RM 119 . Exclude postage /cod . 📲Whatsapp 01111199906 (boleh click no dekat bio or DM . . #bombshellkl  #cheras #ampang #hululangat  #btho #sungaibuloh #sepang #cyberjaya #putrajaya #bombshellbeaute #bombshelllbeauty  #bombshellbreastcream #breastcream  #breastcreamno1 #breastenlargement  #krimtetek  #produkviral #produklaris #sexybreast #breastcreammurah #sexyboobs
Hubsbaby mana yang tak suka tengok body wife dia cantek macam ni. Bayangkan time wedding anniversary dinner pakai macam ni. Balek jer mesti kena terkam 😱 . . 💰Bombshell - RM 69 💰Glamgirl (PRE ORDER) - RM 89 💰Combo set Bombshell & Glamgirl - RM 149 💰Breast Enlargement Pump - RM 119 . . 📲Whatsapp 014 2344 258 (boleh click no dekat bio or DM) . . 📮Postage everyday (except Sunday & PH) . . #bombshell #bombshellbreastcream #bombshellbreastandbootycream #bombshellkl #bombshellcheras #bombshellampang #bombshellmidvalley #bombshellmontkiara #bombshellperak #bombshellperlis #bombshellbrunei #bombshellterengganu #bombshellkedah #tescoampang
Nak montok depan belakang? kena la pakai #bombshellbeaute cream Kesan seawal 7hari ja tau.. ada yg pakai baru 3hari pun dh nmpk results. 👙🍑👅 .. Apa lg kalo pakai lma2 & konsisten kn 💋 . . Bombshell - RM 69 Glamgirl - RM 89 Combo Set Bombshell & Glamgirl - RM 149 Breast Enlargement Pump (PRE ORDER) - RM 119 . Exclude postage /cod . 📲Whatsapp 01111199906 (boleh click no dekat bio or DM . . #bombshellkl  #cheras #ampang #hululangat  #btho #sungaibuloh #sepang #cyberjaya #putrajaya #bombshellbeaute #bombshelllbeauty  #bombshellbreastcream #breastcream  #breastcreamno1 #breastenlargement  #krimtetek  #produkviral #produklaris #sexybreast #breastcreammurah #sexyboobs
next page →