#borneo

1,979,421 posts

Loading...
🌟 Start your journey to Great Skin at @BorneoMedispa 💖 Thank you so much Dear @rozziemila , 1st Runner Up of Mrs Sarawak 2018 for choosing @borneomedispa - The Best Facial in Town! ⭐️ So many have tried our amazing facials, you should too! 😉👍🏻 - Struggling with acne, pigmentation, dullskin, aging skin or black/whiteheads? Don’t wait until your face is spoilt, our team @borneomedispa is here to help you. 😊🌸 - At Borneo Medispa we provide Personalized, Premium Quality Facials performed by our Expert Facial Therapists. 💝 Take advantage of our December Promos! Limited slots daily so hurry DM or Whatsapp 010 366 2181 to book your slot now! - 📲 KUCHING : +6010 366 2181 📲 MIRI : +6010 566 2181 🕙 10am - 8pm (Everyday) 📍 KUCHING @ Tun Jugah Mall, Ground Floor 📍 MIRI @ Meritz Hotel, 8th Floor - #sunprotection #sunblock #heliocare #bestfacialinkuching #bestfacialinmiri #borneomedispa #bestfacialintown #glowingskin #facial #kuching #sarawak #borneo #facialspa #miri #brunei #medispa #flawlessskin #muakuching #muasarawak #skincare #heliocare #heliocare360 #facialkuching #spakuching #heliocaremalaysia #heliocare #sunblock #medispamiri #medispakuching #facialkuching
Nice view and good wine. Perfect! ❤️ #borneo
Teringat zaman dulu2 selalu lepak di sini dgn member2, Semua gigih kayuh basikal semata2 nak lepak2 sambil menikmati matahari terbenam,sambil2 makan2 pisang goreng cecah sambal..hehehehehe😌 Apa2 pun... inilah kehidupan...segalanya akan berubah dari masa ke semasa..Life must move on guys..Life must be strong 💪 #instalike #mylife #mylifestyle #kampungboy #sabahan #borneo #abamtakmampu #abamtaksado #style #malaysiastyle #kampungstyle #melayustyle #abamtaksempurna #igermalaya #igmalaysia #suterdaymorning #suterdaymood
BIAYA HIDUP Menurut pian kayapa biaya hidup di Kalsel ni? Termasuk murah atau larang kah dibandingkan daerah lain? Beberapa komentar akan diterbitkan di Banjarmasin Post edisi cetak @banjarmasinpost #biayahidup #kalsel #palui #sipalui #sekilasinfokalimantan #kalsel #kalimantan #borneo #infolaka #infobanua #infowarga #informasinew #sekilasinfo #instakalsel #kaltim #kalbar #banjarmasin #samarinda #like #infotabrakan #infodulu #infoterkini #sekilasinfo #wargabanua
Bornean Mountain Ground Squirrel. It can easily be spotted at Kinabalu Park especially from Timpohon gate all the way to Layang-layang Shelter. This little one is really cute, and move really swiftly. . . . 📸: @ancaimages . . . #amazingborneo #unveilwonders #squirrel #wildmanofborneo #wildlife #borneo #sabah #malaysia #sabahtourism #mountkinabalu
✨ GANESHA BAG ✨ Nuestro modelo GANESHA, está hecha 100% a mano en Borneo que es la tercera isla más grande del mundo, su territorio se divide de forma desigual entre los países de Malasia, Indonesia y Brunei. #borneobag #rattanbag #handmadebag #handmade #ganesha #ata #natural #bohobags #bali #borneo #ecofrendly #ecolove
The weather just so relaxing. #borneo
BANJARMASINPOST.CO.ID, TANJUNG - Warga yang tinggal di Desa Sei Buluh, Kecamatan Kelua, Kabupaten Tabalong geger dengan kabar adanya orang yang diduga tenggelam di sungai, Minggu (16/12/2018). Saat ini lokasi yang diduga menjadi tempat tenggelamnya korban sudah mulai ramai didatangi warga dan relawan. Para relawan termasuk dari Unit Penanggulangan Bencana Swadaya (UPBS) berdatangan untuk memberikan bantuan dalam upaya pencarian. "Iya ada informasi orang tenggelam di Sei Buluh RT.3," kata Ketua UPBS Antek, Kecamatan Kelua, Mahmudin Noor yang dihubungi banjarmasinpost.co.id. Dari informasi yang beredar korban yang diduga tenggelam adalah seorang bocah laki-laki berusia sekitar dua tahun. #sekilasinfokalimantan #kalsel #kalimantan #borneo #infolaka #infobanua #infowarga #informasinew #sekilasinfo #instakalsel #kaltim #kalbar #banjarmasin #samarinda #like #infotabrakan #infodulu #infoterkini #sekilasinfo #wargabanua
belajar lah tersenyum kepada orang yang menyakitimu, buatlah dia terkagum agar dia tau arti kesabaran. . . . . . . . . #borneo #kalimantan #alam #llf #lfl
We apparently came to Borneo in the off season, so nature is not with us in helping us see loads of wildlife, but with the help of an amazing guide, we saw some really cool animals and got a beach (and the guide) all to ourselves! #bako #borneo #amazingholiday #exploreborneo
Believing is crucial. It is the essence of your dreams & hopes. As every dream starts with “I believe...”. . . #petalstheory #onlinefloristmalaysia #kuchingflorist #floristmalaysia #kuching #floristkuching #borneo #tptxbridalbouquet #ptbb0052
🇲🇾 マンタナニ島はびっくりするくらいキレイ✨ 出発は、マングローブの土でにごった茶色い川?だった! そこからスピードボートでビューンっと出発して、だんだん日本の海みたいになって、島が見えてきたと思ったらこの海の色❤️ 感動でしかない😍🌴 * #マレーシア #Malaysia #ボルネオ島 #Borneo #サバ州 #コタキナバル #kotakinabalu #マンタナニ島 #mantananiisland #ダイビング 🐠#daibing #海好き女子 #girlstravel #女子旅 💕#旅ガール #旅女 #6カ国目 🌏#Travelingalone #overseastrip #海外旅行 ✈️#カメラ好き女子 #cameragirls #カコソラ #空好き女子 #タビジョ #bluesky #エメラルドグリーンの海
Koke y Manuel son dos de nuestros últimos aventureros en las selvas de Borneo. Nos encantó compartir esta experiencia con vosotros. Os mandamos un abrazo y esperamos veros de nuevo por aquí. No dejes pasar tu ocasión y únete a nuestras expediciones en Indonesia. Toda lo que necesitas saber y más en info@come2indonesia.com #orangutan #campleakey #respectTheOrangutan #come2indonesia #flores #borneo #jawa #jalanjalan #klotok #indonesia #dailytrip #trip #backpacker #love #travel #traveling #travelgram #traveler #travelphotography #traveller #travels #traveltheworld #touris #tourist #tourism #pesonaindonesia #wonderfulindonesia #saveorangutan
📣📣📣📣📣📣📣 Yes people!! #frutojuicebar will also be at the Pillars of Sabah Christmas Market 🎄🍭🎁 This market aims to raise awereness on the issue of single-used plastic, enforcing a #zeroplasticbag and #zeroplasticstraw policy. So, please bring your own eco friendly bag to do your shopping and make it a habit! 🛍 . . . . . #Repost @pillarsofsabah • • • • • 🎄CHRISTMAS AT THE PILLARS🎄 . OFFICIAL LAUNCH Fri 21 Dec 6pm . MARKET Fri 21 Dec - Sun 23 Dec 5pm - 9pm . #christmasatthepillars is a non-profit, community art and craft market aimed at providing a platform for the less-established artists and artisans to showcase their original works. . The market also aims to raise awareness on the issue of single-use plastics, enforcing a zero plastic bag and zero plastic straw policy. . . #market #christmasmarket #festiveseason #hohoho #pillarsofsabah #xmas #tistheseason #lastminutegifts #art #artist #artcommunity #streetart #kk #kotakinabalu #sabah #borneo #malaysia #visitsabah #sabahtourism
Sometimes body languages expresses more emotions than words #hands
"Go outside… • amidst the simple beauty of nature…and know that as long as places like this exist, there will be comfort for every sorrow, whatever the circumstances may be" • [Anne Frank] • • • • • • • • #adventure #travel #nature #explore #photography #wanderlust #landscape #love #beautiful #photooftheday #instagood #hiking #travelphotography #travelgram #wildernesd #friends #picoftheday #outdoors #wanderlust #naturephotography #borneo #malaysia #rainforest #jungle #traveling #instatravel #amazing #traveler #happy #bhfyp
Selamat sore guys !!! . . . Laper setelah seharian beraktivitas ??? Kuy buruan ke @dutarasasmd Disini kalian bisa nikmati SOTO BANJAR Soto dengan kuah kental panas yang berisikan sohun,, suwiran ayam kampung,, telur bebek,, serta tak ketinggalan taburan bawang goreng dan emping melinjo yang bakal bikin tambah nikmat Dapatkan menu ini di depot @sotobanjarnyamanbujur . . . Kuy cobain enak nya hanya di @dutarasasmd @bigmall_smd Lantai Lower Ground Kita tunggu kedatangan nya yaa 😊 #dutarasasmd #dutarasabjm #samarinda #borneo #kalimantantimur #foodcourt #bigmall #dutamall #dutamallbjm #foodies #foodlover #foodgasm #foodporn #tempatmakan #makanansamarinda #wisatakuliner #kulinernusantara #makanansehat #instafeed #instamarinda #bubuhansamarinda #bubuhansmd
Ready Kain Tenun Balnket Ukuran 120*240 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Kain Tenun Troso ini dibuat dengan Alat Tenun Bukan Mesin (ATBM) dengan kualitas terjamin tradisional dengan harga yang kompetitif ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Cek Katalog 👇 @ethnic_tenuntroso More Info : 📥 DM 📲 081325081235 (whatsapp) #ametenuntroso #tenunikat #prambanan #pendakicantik #tenunnusantara #pendaki #exploresumenep #kopengtreetopadventurepark #tenunindonesia #tenunblangket #exploreklaten #explorebekasi #olshopbekasi #borneo #exploremadura #komodonationalpark #exploretasikmalaya #explorepurwokerto #persibbandung #exploresemarang #exploretangerang #butikbandung #exploretegal #merapipark #merapi #exploremalang #bandunghits #pulaukomodo #explorecianjur #labuanbajo
Ready Kain Tenun Balnket Ukuran 120*240 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Kain Tenun Troso ini dibuat dengan Alat Tenun Bukan Mesin (ATBM) dengan kualitas terjamin tradisional dengan harga yang kompetitif ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Cek Katalog 👇 @ethnic_tenuntroso More Info : 📥 DM 📲 081325081235 (whatsapp) #ametenuntroso #tenunikat #prambanan #pendakicantik #tenunnusantara #pendaki #exploresumenep #kopengtreetopadventurepark #tenunindonesia #tenunblangket #exploreklaten #explorebekasi #olshopbekasi #borneo #exploremadura #komodonationalpark #exploretasikmalaya #explorepurwokerto #persibbandung #exploresemarang #exploretangerang #butikbandung #exploretegal #merapipark #merapi #exploremalang #bandunghits #pulaukomodo #explorecianjur #labuanbajo
Menu jahat tapi enak. Chicken skin aka kulit ayam goreng crispy dan nasi Geprak kapok ready banyak hari ini stocknya. insyaAllah bakal ready setiap hari, jangan khawatir kehabisan 😁 Dicocol saus sambal + saus keju, hmmm rasain aja sendiri. Selamat KEPEDASAN 🌶️🌶️🌶️ Jadwal pedas Geprak Geprek: Outlet Ruko Hasan Basri 12.00 - 21.00 Wifi: Free Banyak tersedia colokan listrik. #geprakgeprek #ayamgeprek #semuabisadigeprek #chili #eat #pic #picoftheday #photooftheday #photo #day #likeforlike #like4like #igers #happy #samarinda #borneo #indonesia #gofoodsamarinda #promo #instamarinda #foodgram #kuliner #samarinda #smrfoodies #kulinersamarinda #samarindakuliner #saltedegg #geprakpromo #chickenskin #geprakpromo #volcanowings
Imitation is the sincerest form of flattery that mediocrity can pay to greatness. - Oscar Wilde. Fear not of being copied but fear stooping low to mediocrity. Everyone has strengths and weaknesses. Everyone has perspectives. Learn to work together instead of working against one another. Collectors should respect and celebrate the success of other collectors instead of putting ego ahead of the love of this hobby. It is counter productive and only reflects a disturbed soul. Reflect and may the new year bring more success to everyone. #TKC #thekeriscollector #thekeriscollectors #keris #keriscollectors #keriscollector #keriscollection #thekerisclub #kerisclub #malay #melayu #singapore #singapura #malaysia #indonesia #thailand #patani #brunei #sarawak #borneo #nusantara #jofe #pakjofe #khairijohari
Ready Kain Tenun Balnket Ukuran 120*240 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Kain Tenun Troso ini dibuat dengan Alat Tenun Bukan Mesin (ATBM) dengan kualitas terjamin tradisional dengan harga yang kompetitif ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Cek Katalog 👇 @ethnic_tenuntroso More Info : 📥 DM 📲 081325081235 (whatsapp) #ametenuntroso #tenunikat #prambanan #pendakicantik #tenunnusantara #pendaki #exploresumenep #kopengtreetopadventurepark #tenunindonesia #tenunblangket #exploreklaten #explorebekasi #olshopbekasi #borneo #exploremadura #komodonationalpark #exploretasikmalaya #explorepurwokerto #persibbandung #exploresemarang #exploretangerang #butikbandung #exploretegal #merapipark #merapi #exploremalang #bandunghits #pulaukomodo #explorecianjur #labuanbajo
Spectacular View From "Rosa 3" Dream World Resort !!! Ray of Sun over the peaceful town !!! After Rain #sunrays #nature #landscape #scenic #spectacularview #enchanted #travelphotography #travelogue #travelgram #kundasang #sabah #borneo
Birthday shout-out to @_itstwenty_ , my old facilitator turned friend from LKW Borneo. and Till this day I remembered him calling me "Bali" during orientation. Haha May your future endeavours be fruitful my guy. Live long and Prosper. #nishikan9000 #nishikan8000 #filmphotography #filmisnotdead #malaysia #borneo #sarawak #wigglegram
HUNTING CHASIS BUS NEW HINO R 260 di Jakarta untuk penambahan armada terbaru PO. Agung Mulia Travel & Cargo. SEGERA HADIR ARMADA TERBARU NEW SUPER HIGH DECKER JET BUS 3 ++ ADIPUTRO KAROSERI PO.AGUNG MULIA TRAVEL & CARGO. DENGAN FASILITAS TERBARU. Palangkaraya: Jl. Cristopel Mihing No. 10A. 0536-4261884 / 081255698456 082150859803. Sampit Terminal Patih Rumbih 08115211270. Pangkalan Bun Terminal Natai Suka 0532-6612271 / 081320065279. Buntok Jl. Panglima Batur No. 20, RT 14 RW 02, Buntok Kota 082150859804. Ampah Jl. R.Sosilo No. 1 RT 38 RW XI sebelah Kantor KORAMIL Ampah Kota 082150859805. Tamiang Layang Jl. A Yani Rt 2 depan kantor PU kelurahan Tamiang layang 082150859805. #bus #agungmulia #travel #kargo #palangkaraya #sampit #banjarmasin #pangkalanbun #sukamara #lamandau #kualakapuas #kasongan #pulangpisau #kalteng #kalsel #kalimantan #barsel #buntok #ampah #tamianglayang #muarateweh #purukcahu #bartim #borneo #travel #bismania #eatsleepbus #jetbusshd #hino #jetbus3 ++
Black and Yellow Broadbills, one of my favorite birds of Borneo. May your holidays sparkle with joy and laughter. A magical time for all ❄️ Merry Christmas!☃️ #merrychristmas #birdsofborneo #birding #naturelovers #nature #live #love #life #lifeisgood #borneo #painting #YeeTingWong #art #artist #artofinstagram #bird #wildlifeart #birdart #illustration
Telah terjadi kecelakan tunggal di📍Ds. Bekatung, Kec. Pelaihari. Tdk ada korban jiwa. 15:30 wita 19/12/2018 Sumber: @zairullah_ar376 Follow: @Habargawian & @Banjarfood #Wargabanua #instakalsel
Sepatu futsal calci Titan id Varian : l.orange/blue . Harga Retail : 319.800 -------------------------------------------------- ORDER : Whatsapp : 081331425537 Order via shope : shope.co.id/multisport -------------------------------------------------- PRODUK TERSEDIA DI : . Multi Sport Jl.Ahmad dahlan No.17 ( depan SD normal islam) Follow Us : @multisport.smd . Multi Sport SCP Jl. Irian no 1 Mall Samarinda Central Plaza lantai 2 Follow Us : @multisportscp . Multi Sport Factory Outlet Jl. Ks Tubun no 7 Samarinda Follow Us : @multisportfo . Multi Sport Balikpapan Jl.Jendral sudirman No.481 Balikpapan (sebelah toko bonting) Follow Us : @multisport.bpp . Multi Niaga Tenggarong Jl.Jalan danau aji Rt.11 no.41 Follow Us : @multiniaga.tgr . #sepatufutsalcalci #calcititanid #sepatumurah #sepatukaltim #termurah #sepatuori #original #sepatukualitas #sepatukeren #tokotrusted #olshop #banjarmasin #samarinda #balikpapan #tenggarong #bontang #palangkaraya #pontianak #manado #borneo #sangata #muarabadak #jakarta #makasar#multisports #busamsamarinda
We don’t give much thought to our eyes as often as we should, until something goes wrong and our vision is affected. Optometry is a rewarding career centered on patient care. Optometrists are the first port of call for people who suffer from vision problems and have an increasingly important role in eyecare.⠀ ⠀ #ukeas #ukeasmy #kotakinabalu #kkcity #sabah #borneo #malaysia #education #learning #study #studyabroad #university #unilife #college #collegelife #campus #educationconsultant #uk #news #ielts #eyes #optometry #ophthamology #optician #eyecare #health
Bajau people spend all their life in the sea coming to shore just to trade the fish they capture and fix their boats, often feeling land sickness. They have no recognized nationality. #borneo #bajau #seagypsies #sibuan #sipadan #malaysia #philippines #semporna
Jungle encounter 3 - Vines play an important yet controversial part in jungle vegetation. They use other trees to support themselves, sometimes suffocating life underneath. At the same time they physically connect tree to tree providing access to arboreal animals and controlling tree regeneration . #malaysia #borneo #junglelife #volunteeringabroad #kinabatanganriver #exploringtheworld #worldtrip #earthpix #nakedplanet #beautifuldestination #discoverearth #stayandwonder #travelmore #feedyouradventure #optoutside #beboundless #gooutside #livinglifetothefullest With @63_maui
Terimakasih yang sebesar besar nya buat @noviaryanda semoga di lapangkan rezekinya,lancar rezekinya,dan jodoh nya lancar juga😅😊 . . . #pesonakalimantan #explorekalimantan #kalimantan #borneo #kaltara #kalsel #kalteng #kalbar #kaltim #samarinda #banjarmasin #palangkaraya #pontianak #nunukan #indonesia #nusantara #jakarta #arabsaudi #mekkah #madinah
#Repost @ummyherbal • • • #borneocoffee #borneocoffeegrapher #kopiborneo #jualkopiborneo #borneo #borneokopi #borneokopitiam #kopiborneopremium #kopipremium #jualkopiborneo Kopi Borneo Premium Blend Coffee Diproduksi Oleh : PT. Anugrah Ori Bionature Indonesia Distribusikan Oleh : CV. Sukses Berkat Herbal Indonesia BPOM RI MD 867009057323 Berat isi 100g (5sachet @20g ) BORNEO Premium Blend Coffee terbuat dari kopi robusta ditambah ekstrak Pasak-Bumi Kalimantan, Purwaceng, Ginseng Korea dan Krimer Nabati sehingga menghasilkan minuman kopi dengan citarasa yang mewah untuk Anda. Komposisi : Krimer Nabati, Gula, Kopi Bubuk, Akar Ginseng C.A Meyer Bubuk (Korea), Pasak-Bumi, Purwaceng. Saran penyajian : - Tuangkan satu sachet BORNEO Premium Blend Coffee ke dalam cangkir. - Seduh dengan air panas 150cc-200cc. - Aduk hingga larut. - Segera minum sampai habis selagi minuman masih hangat. - JANGAN TUNGGU DINGIN. PERINGATAN : Tidak dianjurkan untuk penderita jantung, Tekanan darah tinggi dan wanita hamil.
Happy Holiday Readystock Tas Maron Material : Goni kombinasi Nabati Leather (kulit sapi) Panjang : 38 cm Lebar: 27 cm Diameter alas: lebar 13 cm IDR. 195.000 / 20 USD #bag #tas #travelling #travelikit #shooping #gogreen #recycle #noplastic #sustainablefashion #rotan #globalwarming #jelitaid #girl #women #perempuan #visitindonesia #leather #tribe #motif #borneo
Dari pada kamu ngabisin kuota buat buka yg ngak jelas mending buat datangin uang 😊 Lumayan bisa buat beli kuota lagi. Bahkan kamu bisa beli barang impianmu 😊 Kamu bingung cara kerjanya? Takut ngak bisa? Takut gagal? Kamu tenang aja, kamu join saya bimbing dari awal sampai kamu benar" paham dan sukses 😊 bukan "hoax" tapi kenyataan. Bisnis DropnShop ini 100% halal Dan yang join juga sudah banyak lo! Full bimbingan Kamu akan saya gabungkan di group dropnshop dan group bimbingan saya jadi tidak perlu kwatir 😊 Bisnis dropnshop ini sangat membantu untuk masa depan kamu. Karna apa? Karna dengan join 350k kamu bisa jalanin bisnis sampai kapanpun kamu mau 😊 Yuk langsung aja! Nih kontak admin Wa : 089652449965 Line : Wodjoclan25 Salam sukses 💪 #kalimantanbarat #kalimantantimur #kalimantanselatan #kalimantanutara #kalimantantengah #sumatrabarat #sumaterautara #sumateraselatan #bandaaceh #jakartabarat #jakartaselatan #jakartatimur #jakartautara #jakartapusat #medan #borneo #kalimantan #sumatera #aceh #lampung #salatiga #bandung #malang #semarang #Surabaya #Yogyakarta #bali #lombok #nusatenggaratimur #nusatenggarabarat
Terimakasih tak terhingga atas Keramahannya & meluangkan waktu utk kami berkunjung ke rumah kemasan palangkaraya . . @rumahkemasankalteng @rumahkemasanbanjar . #18122018 #salamrumahkemasan #salampersahabatan #rumahkemasankalteng #kalteng #borneo
Happy Holiday Readystock Tas Maron Material : Goni kombinasi Nabati Leather (kulit sapi) Panjang : 38 cm Lebar: 27 cm Diameter alas: lebar 13 cm IDR. 195.000 / 20 USD #bag #tas #travelling #travelikit #shooping #gogreen #recycle #noplastic #sustainablefashion #rotan #globalwarming #jelitaid #girl #women #perempuan #visitindonesia #leather #tribe #motif #borneo
6set ready stock.19/12/2018 BATIK+COTTON EMBOS RM 42 (1SET) batik shaja rm 20.. ... Batik shja rm 20..20 pcs keatas RM 18(boleh mix dgn mana2 batik pastel).WHATAPP 0178732811 untuk pembelian(LINK WHATAPP ADA DKT Bio Ats tu..hiksss...WHATAPP YANG BELOM REPLY BOLEH SPAM SEMULA)kebaya#kebayasulam #tradisional #songket #batikcetak #batiklover #kebaya #kahwin #bridesmaid #malamberinai #borneo #brunei #noradanish #singapore #makeup #ootd #modern #kurungkedah #noradanish #flowergirl #kurungbatik #neelofa #borong #lace #embroidery #ootd #borong #batik #malaysia #flowergirl #seragam #batikcouple #seremban #kebayamodern #111bel
Ada yang pengen menenangkan diri sambil berwisata ke sini? . 🇮🇩🇮🇩 Borneo Rainforest... . . 🌎 Canopy Bridge, Bukit Bengkirai, Kutai Kartanegara, East Kalimantan, Indonesia. . . . 📸 Video @drone_ulun #canopybridge #bukitbengkirai #kutai #kutaikartanegara #forest #rainforest #amazingtour #amazingborneoid #amazingborneo #amazingborneoindonesia #borneotourism #borneo #wisataborneo #wisatakalimantan #indonesialawar
How y'all doin? If fine, thats better - - - #goodvibe #filter #photo #pic #mirrorselfie #sixteen #worldstar #december #sabahan #borneo
Preorder Price: RM60 Size: Freesize White, black, blue only 📦 Postage RM8(SS) RM10(SM) 🚗 COD: KK-1B-PENAMPANG (RM5) 🏠 Self Collect: Angkasa Apartment 📱 Bookings: 0146752604 💰 Payment: COD/VIA ONLINE BANKING #lolleepopland #lolleepoplandlovers #onlineshopping #kkonlineshop #sabahig #sayajual #malaysia #borneo NEW ITEM✅
next page →