#bridaljohor

26,379 posts

Loading...
Alhamdulliah, Terima kasih bagi yang dah grab promosi 5 orang terawal bagi majlis 2019...free busana baju termasuk material songket😊 Bagi sesiapa yang terlepas promosi kami minta maaf banyak2 ye kami tidak open slot banyak😊insyllh next promosi boleh survey & usha lagi kalau berkenan boleh grab ye.. Sebarang pertanyaan : 0177976906 / 0182669909 #bridalbp #bridaljohor #bridaljb #bridalkluang #pelaminmurah #pelamincantik #pelaminbp #pelaminbatupahat #pelaminjohor #pelaminjb #pelaminmuar #malayweddingguide #malayweddingdress #malay #weddingmalaysia #weddingideas #weddingmelayu #weddingplanner #weddingmalay #weddingdress #sewabaju #dresspengantin #attabridal #impianattabridal
Simply white wedding dress! πŸ’žπŸ‘°πŸ» If you ask @prettyphannatiq , your wedding dress is like the main act of the event, so you're definitely going to want to wear something that will steal the show. #prettyphannatiqweddings #prettyphannatiqwardrobe #prettyphannatiqweddingdress #weddingguide #weddingguidejohor #kahwinkahwin #bajukahwin #bridaljohor #weddingplannerjohor #johorbahru #decoratorjohor #pakejkahwin #pelamin #jomkahwin Text us for more inquiry: 0197907800 @prettyphannatiq @prettyphannatiq @prettyphannatiq
Simple, clean and fresh Itu yang boleh digambarkan apabila tengok majlis perkahwinan customer kami kali ini. . . #throwback Pakej Bridal Rumah dan Photographer dari KR Wedding and Event Planner khas untuk Mira dan pasangannya. Tampil segak dan cantik dengan busana yang dibuat khas oleh designer kami mengikut permintaan dan impian pengantin perempuan. . . Anda inginkan impian perkahwinan menjadi kenyataan seperti mereka ? Jom borak-borak dengan kami atau whatsap di 017-6457094. #krweddingevent #weddingplannerbatupahat #pakejbridal #photographerwedding #pakejkahwin #pelaminbatupahat #bajupengantin #bajupengantinbatupahat #pelamincantik #pakejkahwinjohor #pakejkawinlengkap #bridal #bridaljohor #bridalbatupahatjohor #weddingmelayu #pelaminmurah #pelaminsandingcantik #pakejkawinmelaka #pengantin #dekorasipengantin #dekorasipelaminan #dekorasipelaminanminimalis #warnatema #majliskawin #majlissanding
Exclusive Wedding Dais by @rezqyamani Zubairah & Kamarul Sri Medan, Batu Pahat 😍 😍😍😍😍😍😍 . Any enquiries do call/whatsapp http://Www.wasap.my/601158574118/pakej 0107107028 (k.hani) REZQY AMANI No 4, Jln Emas 1, Tmn Emas 1, 83400 Sri Medan, Batu Pahat, Johor . #bridalbatupahat #bridalekslusif #pelamin #minipelaminmurah #minipelamin #pakejperkahwinan #srimedan #batupahat #bride #busanapengantin #pengantinmelayu #bridaljohor #butikpengantin #makeup #lace #songket #dais #weddingseason
COMING SOON ............... !! JAN2019πŸ‘πŸ‘πŸ‘ 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Special appearance by ✨ JOHOR ALL STARZ ✨ 20 January 2019 - Angsana JB Mall. πŸ’Ÿ πŸ’Ÿ πŸ’Ÿ πŸ’Ÿ πŸ’Ÿ πŸ’Ÿ πŸ’Ÿ πŸ’Ÿ πŸ’Ÿ πŸ’Ÿ πŸ’Ÿ πŸ’Ÿ πŸ’Ÿ πŸ’Ÿ JOHOR ALL STARZ adalah gabungan JUARA2 dari Tahun 2000 hingga 2018 Pesona Rias Wajah Cantik @ iaitu Pertandingan Solekan anjuran Juz Zarith Innovation Event-Mgmt. Mereka bukan sahaja sebagai MAKEUP ARTISTS tapi juga FASHION DESIGNER. JOHOR ALL STARZ bakal menampilkan kreativiti dan hasil sentuhan ajaib mereka dalam β€œShowcase” dgn gabungan bersama Gulati's Gulatis Gedung Fabrik terkemuka di M’sia JOHOR ALL STARZ X GULATIS Untuk ketahui apakah kejutan yg bakal mereka tampilkan??? JOMMM temu janji kita pada 20 Jan2019 @ 2.00pm https://www.facebook.com/juzzarithinnovation.eventmgmt β–Ά Song by MoMoLand BoomBoom βœ” β–Ά AllStarz ❀ Momoland Ideas & Director by Gie Ismail βœ” β–Ά Video by Danny CE sidekick project βœ” β–Ά Photoshot by Mohd Khaidir Mohd Din KMD Photographic βœ” β–Ά Anjuran - Juz Zarith Innovation Event-Mgmt βœ” πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’— BLOCK YOUR CALENDAR! For more details - 012-703-3455 Follow + LIKE + Add Friends + Tag Friend + Share FB Juz Zarith Innovation Event-Mgmt FB Like Juz Zarith Innovation & Gala Seri Pesona Pengantin. IG - jzi_event #likeforlikes #pameranpengantin #likeforlikeback #like4likes #likeforfollow #gspp #jzi_event #weddingplanner #weddingsexpo #johorwedding #johordtfc #johorweddingphotographer #johorevent #bridaljohor #allstarz #johorallstarz #makeuptutorial #makeupartist #makeupinspiration #pameranpengantin
Exclusive Dais by @zelawabridal Lokasi | Taman Kota Masai, Pasir Gudang . . Jom servey di butik kami yang terletak di 40-01 , Jalan Cengkerik 5 , Pusat Perdagangan Kempas, Johor Bahru (berdekatan amart kempas) . . . . Sebarang pertanyaan boleh menghubungi (whatsapp only) -0107173425 -0177747153 #bridalmakeup #bridalmalaysia #makeupjb #weddingplannermalaysia #weddingmalaysia #bridalmalaysia #bridalmakeup #bridaljohor #pelaminmurah #pelamintunang #pelaminmini #pelaminkahwin #raikancinta #malaywedding #malayweddingguide #personapengantinmagazine #personapengantin #muajb
WEDDING PLANNER www.wasap.my/60177223878 🏠Bandar Putra Kulai. By APPOINTMENT || Pelamin by ZahraaezettyWeddings || Attire by zahraa ezetty tailor || Makeup by zahraa ezetty tailor Page :: #zahraaezettytailorandweddings ig :: ZahraaezettyWeddings ig :: zahraaezettytailor Klik link for bookings πŸ‘‰πŸΌπŸ‘‰πŸΌ http://www.wasap.my/60177223878/bridal&pelamin πŸ‘‰πŸΌπŸ‘‰πŸΌ http://www.wasap.my/60137098885/makeup Shout out to all bride & groom to be!! πŸ“£πŸ“£πŸ“£ Masih dalam dilemma nak cari pelamin, baju dan MUA yg bersesuaian? Jom survey pakej kami:: πŸ‘‰πŸΌ full pakej wedding planner πŸ‘‰πŸΌ pakej pelamin πŸ‘‰πŸΌ baju pengantin πŸ‘‰πŸΌ make up artist Book Now For Best Price ‼️ For BOOKINGS ❄️ πŸ“±017-7223878πŸ“±013-7098885 http://www.wasap.my/60177223878/pelamin http://www.wasap.my/60137098885/pelamin #photoshoot #makeupartist #pelaminnikah #minipelamin #pelamin #dais #pelaminexclusive #sewabajupengantin #pelaminjohor #pelaminkulai #pelaminjohorbahru #bajunikah #bajukahwin #bajusanding #tempahbajumurah #bridal #bajupengantin #pelamin #bridaljohor #pakejperkahwinan #pakejbusananikah #pakejbajukahwin #tailor #mua #muajohor #muakulai #muanikah #makeuptunang #makeupdinner #pelaminkulai #pelaminjohorbahru #pelaminkulaijaya
Simple, clean and fresh Itu yang boleh digambarkan apabila tengok majlis perkahwinan customer kami kali ini. . . #throwback Pakej Bridal Rumah dan Photographer dari KR Wedding and Event Planner khas untuk Mira dan pasangannya. Tampil segak dan cantik dengan busana yang dibuat khas oleh designer kami mengikut permintaan dan impian pengantin perempuan. . . Anda inginkan impian perkahwinan menjadi kenyataan seperti mereka ? Jom borak-borak dengan kami atau whatsap di 017-6457094. #krweddingevent #weddingplannerbatupahat #pakejbridal #photographerwedding #pakejkahwin #pelaminbatupahat #bajupengantin #bajupengantinbatupahat #pelamincantik #pakejkahwinjohor #pakejkawinlengkap #bridal #bridaljohor #bridalbatupahatjohor #weddingmelayu #pelaminmurah #pelaminsandingcantik #pakejkawinmelaka #pengantin #dekorasipengantin #dekorasipelaminan #dekorasipelaminanminimalis #warnatema #majliskawin #majlissanding
Bride || harith ❀ farah MUA || @azurie_azmi Bridal || @empire__wedding OP photog || Location || Rumah Rakyat Gunung Lambak Date || 7 december 2k18 . Looking for a professional wedding planner? WhatsApp πŸ“² www.wasap.my/+60177177537 www.wasap.my/+601111248856 instagram : @empire__wedding FB : www.facebook.com/wilayahpengantin (empire wedding) #empirewedding #empireweddingplanner #songketsanding #pelaminexclusive #fullweddingpackage #pelaminruangkecil #allwhitedais #ilovemyjob #weddingpackage #pakejpengantin #weddingmalay #weddingjohor #perkahwinanmelayu #bridaljohor #pelaminjohor #pelaminberendoi #pelaminmini #pelaminsanding #pelamintunang #pelaminnikah #weddingdress #bajupengantin #dresspengantinmurah
Y A Y A R N ____________________________________________________ Makeup πŸ’„| sanding Location πŸ“ | ulu dengar Bridal πŸ‘‘ | @farenashahii Click Link on my BIO πŸ‘‡ to Whatsapp & hire me as ur Http://NadyiaShazleenMua.wasap.my . Do travel (Base KLUANG ) #muasegamat #muakluang #muajohor #muaparitraja #muakl #muashahalam #makeupkl #kelasmakeup #bridalkluang #bridaljb #muamuar #makeupjohor #makeupkluang #muapontian #muakotatinggi #muajb #muabp #muakulai #makeupsingapore #bridaljohor #muarenggam #muasimpang #bridalkl #weddingkl #mualayanglayang #makeupjb #muapaloh #barbiedoll #muamersing #muamalaysia MUA kluang
Y A Y A R N ____________________________________________________ Makeup πŸ’„| sanding Location πŸ“ | ulu dengar Bridal πŸ‘‘ | @farenashahii Click Link on my BIO πŸ‘‡ to Whatsapp & hire me as ur Http://NadyiaShazleenMua.wasap.my . Do travel (Base KLUANG ) #muasegamat #muakluang #muajohor #muaparitraja #muakl #muashahalam #makeupkl #kelasmakeup #bridalkluang #bridaljb #muamuar #makeupjohor #makeupkluang #muapontian #muakotatinggi #muajb #muabp #muakulai #makeupsingapore #bridaljohor #muarenggam #muasimpang #bridalkl #weddingkl #mualayanglayang #makeupjb #muapaloh #barbiedoll #muamersing #muamalaysia MUA kluang
Y A Y A R N ____________________________________________________ Makeup πŸ’„| SANDING Location πŸ“ | ULU DENGAR Bridal πŸ‘‘ | @farenashahii Click Link on my BIO πŸ‘‡ to Whatsapp & hire me as ur Http://NadyiaShazleenMua.wasap.my . Do travel (Base KLUANG ) #muasegamat #muakluang #muajohor #muaparitraja #muakl #muashahalam #makeupkl #kelasmakeup #bridalkluang #bridaljb #muamuar #makeupjohor #makeupkluang #muapontian #muakotatinggi #muajb #muabp #muakulai #makeupsingapore #bridaljohor #muarenggam #muasimpang #bridalkl #weddingkl #mualayanglayang #makeupjb #muapaloh #barbiedoll #muamersing #muamalaysia MUA kluang
Alhamdulillah, selesai pelamin minggu ni. Pelamin Khemah Pontian utk ❀️SHAHIRA❀️ www.wasap.my/60177223878 || Pelamin by ZahraaezettyWeddings || Attire by zahraa ezetty tailor || Makeup by zahraa ezetty tailor Page :: #zahraaezettytailorandweddings ig :: ZahraaezettyWeddings ig :: zahraaezettytailor Klik link for bookings πŸ‘‰πŸΌπŸ‘‰πŸΌ http://www.wasap.my/60177223878/bridal&pelamin πŸ‘‰πŸΌπŸ‘‰πŸΌ http://www.wasap.my/60137098885/makeup Shout out to all bride & groom to be!! πŸ“£πŸ“£πŸ“£ Masih dalam dilemma nak cari pelamin, baju dan MUA yg bersesuaian? Jom survey pakej kami:: πŸ‘‰πŸΌ full pakej wedding planner πŸ‘‰πŸΌ pakej pelamin πŸ‘‰πŸΌ baju pengantin πŸ‘‰πŸΌ make up artist Book Now For Best Price ‼️ For BOOKINGS ❄️ πŸ“±017-7223878πŸ“±013-7098885 http://www.wasap.my/60177223878/pelamin http://www.wasap.my/60137098885/pelamin #photoshoot #makeupartist #pelaminnikah #minipelamin #pelamin #dais #pelaminexclusive #sewabajupengantin #pelaminjohor #pelaminkulai #pelaminjohorbahru #bajunikah #bajukahwin #bajusanding #tempahbajumurah #bridal #bajupengantin #pelamin #bridaljohor #pakejperkahwinan #pakejbusananikah #pakejbajukahwin #tailor #mua #muajohor #muakulai #muanikah #makeuptunang #makeupdinner #pelaminkulai #pelaminjohorbahru #pelaminkulaijaya
Alhamdulillah, selesai pelamin minggu ni. Pelamin Khemah Pontian utk ❀️SHAHIRA❀️ www.wasap.my/60177223878 || Pelamin by ZahraaezettyWeddings || Attire by zahraa ezetty tailor || Makeup by zahraa ezetty tailor Page :: #zahraaezettytailorandweddings ig :: ZahraaezettyWeddings ig :: zahraaezettytailor Klik link for bookings πŸ‘‰πŸΌπŸ‘‰πŸΌ http://www.wasap.my/60177223878/bridal&pelamin πŸ‘‰πŸΌπŸ‘‰πŸΌ http://www.wasap.my/60137098885/makeup Shout out to all bride & groom to be!! πŸ“£πŸ“£πŸ“£ Masih dalam dilemma nak cari pelamin, baju dan MUA yg bersesuaian? Jom survey pakej kami:: πŸ‘‰πŸΌ full pakej wedding planner πŸ‘‰πŸΌ pakej pelamin πŸ‘‰πŸΌ baju pengantin πŸ‘‰πŸΌ make up artist Book Now For Best Price ‼️ For BOOKINGS ❄️ πŸ“±017-7223878πŸ“±013-7098885 http://www.wasap.my/60177223878/pelamin http://www.wasap.my/60137098885/pelamin #photoshoot #makeupartist #pelaminnikah #minipelamin #pelamin #dais #pelaminexclusive #sewabajupengantin #pelaminjohor #pelaminkulai #pelaminjohorbahru #bajunikah #bajukahwin #bajusanding #tempahbajumurah #bridal #bajupengantin #pelamin #bridaljohor #pakejperkahwinan #pakejbusananikah #pakejbajukahwin #tailor #mua #muajohor #muakulai #muanikah #makeuptunang #makeupdinner #pelaminkulai #pelaminjohorbahru #pelaminkulaijaya
Alhamdulillah, selesai pelamin minggu ni. Pelamin Khemah Pontian utk ❀️SHAHIRA❀️ www.wasap.my/60177223878 || Pelamin by ZahraaezettyWeddings || Attire by zahraa ezetty tailor || Makeup by zahraa ezetty tailor Page :: #zahraaezettytailorandweddings ig :: ZahraaezettyWeddings ig :: zahraaezettytailor Klik link for bookings πŸ‘‰πŸΌπŸ‘‰πŸΌ http://www.wasap.my/60177223878/bridal&pelamin πŸ‘‰πŸΌπŸ‘‰πŸΌ http://www.wasap.my/60137098885/makeup Shout out to all bride & groom to be!! πŸ“£πŸ“£πŸ“£ Masih dalam dilemma nak cari pelamin, baju dan MUA yg bersesuaian? Jom survey pakej kami:: πŸ‘‰πŸΌ full pakej wedding planner πŸ‘‰πŸΌ pakej pelamin πŸ‘‰πŸΌ baju pengantin πŸ‘‰πŸΌ make up artist Book Now For Best Price ‼️ For BOOKINGS ❄️ πŸ“±017-7223878πŸ“±013-7098885 http://www.wasap.my/60177223878/pelamin http://www.wasap.my/60137098885/pelamin #photoshoot #makeupartist #pelaminnikah #minipelamin #pelamin #dais #pelaminexclusive #sewabajupengantin #pelaminjohor #pelaminkulai #pelaminjohorbahru #bajunikah #bajukahwin #bajusanding #tempahbajumurah #bridal #bajupengantin #pelamin #bridaljohor #pakejperkahwinan #pakejbusananikah #pakejbajukahwin #tailor #mua #muajohor #muakulai #muanikah #makeuptunang #makeupdinner #pelaminkulai #pelaminjohorbahru #pelaminkulaijaya
MAKEUP SANDING BANDAR PUTRA KULAI 8 DEC 2018 MAKEUP BY @mdm_amoy88 PAKEJ BY @senorita_wedding_planner 0127018173 #senoritaweddingplanner #pengantinmelayu #bridaljohor #bridalpontian
S H A H I R A ✨ R E C E P T I O N πŸ“South Key, JB. . Thanks awak sebab sudi book makeup dgn kita daripada Tunang, Nikah and Sanding. Terima Kasih sbb percayakan Raa. Wish nothing but the best and happy newly wedd πŸ’‹ Thanks again for having me 😘 . Whatsapp +601121104364 for any inquiry πŸ’‹ . #makeupjb #makeupjohor #muajb #muajohor #tunangjb #tunangjohor #bridaljb #bridaljohor #makandamjb #makandamjohor #muamalaysia #makeupmalaysia #makeuppontian #makeupkulai #makeupskudai #makeuppasirgudang #makeupbatupahat #makeupsimpangrenggam #pelaminjb #pelaminjohor #makeupulutiram #makeupkotatinggi #makeupsg #sgMUA #muasg #makandamsg #bridalsg #sgbridalmakeup .
Siapa dekat sini yang ada masalah nak blend foundation? Antara masalahnya: - sponge tertinggal - nak basuh sponge - foundation kena blend lama - tak cukup masa - banyak accessories Tahu tak kenapa cushion foundation obsess paling best? Sebab dap dap je dah rata. Puff yang disediakan sangat lembut & anjal. Tak perlu blend lama lama sebab dap je dah cantik. Ha bila lagi korang nak try? Ramai yang dah jimatkan masa tau. Lepas solat dekat office, rnr, mall, rumah saudara mara. Seganlah kalau bersiap lama sangat kan. Dengan obsess ni lepas solat dap dap je uollss. Tak percaya? Cubalah.. Nanti anda nilai sendiri... RM 59.00 inc postage Normal price : RM 79.00 exc postage Get yours now ✨ WHATSAPP 0176454548 Or you can DM me now! . #obsesscosmeticsjb #liquidmattelipstick #sayajualobsesscosmetics #codjb #codkotatinggi #codskudai #codsenai #codkulai #codpasirgudang #fattzura #kekasihpaksarela #Cranberry #jomcantik #pretttgirl #dropshipcbh #makeup #bridaljohor #bridaljb #awekcendol #lafazkankalimahcintamu #tiadaarahjodohkita #pipipink #makeupmalaysia #makeupsales #syafiqkyle #dropshipneededmalaysia
Simple, clean and fresh Itu yang boleh digambarkan apabila tengok majlis perkahwinan customer kami kali ini. . . #throwback Pakej Bridal Rumah dan Photographer dari KR Wedding and Event Planner khas untuk Mira dan pasangannya. Tampil segak dan cantik dengan busana yang dibuat khas oleh designer kami mengikut permintaan dan impian pengantin perempuan. . . Anda inginkan impian perkahwinan menjadi kenyataan seperti mereka ? Jom borak-borak dengan kami atau whatsap di 017-6457094. #krweddingevent #weddingplannerbatupahat #pakejbridal #photographerwedding #pakejkahwin #pelaminbatupahat #bajupengantin #bajupengantinbatupahat #pelamincantik #pakejkahwinjohor #pakejkawinlengkap #bridal #bridaljohor #bridalbatupahatjohor #weddingmelayu #pelaminmurah #pelaminsandingcantik #pakejkawinmelaka #pengantin #dekorasipengantin #dekorasipelaminan #dekorasipelaminanminimalis #warnatema #majliskawin #majlissanding
Pelamin 8K?? 7K?? Kenapa perlu membazir?? Duit lebih boleh buat pergi honeymoon kan.. Tak perlu bersusah2 pergi wedding fair.. Tak perlu servey 2 lagi.. Pm saya Www.Wasap.my/+011-10380307 πŸ’’Pakej andaman lengkap Harga bermula dari rm1800 sahaja.. Make up artis πŸ’― wanitaβœ”οΈ No🚫❌Lgbt❌🚫 πŸ“ΈPakej photography Serendah rm 1200 Cover Nikah /, sanding / outdoor Custom album dan frame 🌟Intan Qaseh Bridal Wedding planner -Perkhidmatan pelamin dan decoration . - Busana pengantin - Make up - Photography - kanopi dan kerusi meja - catering Watsup ke Www.Wasap.my/+011-10380307 011-10380307 Diskaun 20% menanti anda ( pakej andaman shj) Nak lagi best Jemput datang butik kami Di No 147-02 Jalan Adda Height 1/3 Taman Adda Height Johor bahru #bismillahfirst #bismillahdeal #akhiratdidepan #rezekidariAllah #tahutahusampai #pelaminmurah #bridaljb #andamanjb #yazidehsan #bridaljohor #jomkawin #kahwinkahwinjohor #bridaljohorbahru #galeripengantin
H A M I Z A H ✨ R E C E P T I O N πŸ“Kg Majidee Baru, JB. . Tak sempat nak tunggu Mizah siap. Sebab ada makeup kat tempat lain. Nasib baik ade kak Ain (asst yg disediakan bridal @mysarahdraudahbridal ) utk siapkan pantin. Thanks Mizah for having me πŸ’‹ Mizah request nak natural and soft look. . Whatsapp +601121104364 for any inquiry πŸ’‹ . #makeupjb #makeupjohor #muajb #muajohor #tunangjb #tunangjohor #bridaljb #bridaljohor #makandamjb #makandamjohor #muamalaysia #makeupmalaysia #makeuppontian #makeupkulai #makeupskudai #makeuppasirgudang #makeupbatupahat #makeupsimpangrenggam #pelaminjb #pelaminjohor #makeupulutiram #makeupkotatinggi #makeupsg #sgMUA #muasg #makandamsg #bridalsg #sgbridalmakeup .
| SET GOJES OBSESS COSMETICS RM 246 INC POSTAGE | INCLUDE: πŸ’₯ DD CUSHION πŸ’₯ LOOSE POWDER πŸ’₯ CONCEALER πŸ’₯ EYESHADOW πŸ’₯ LIP MATTE ADD ON / CHANGE ITEM: 🦈 MASCARA 🦈 BLUSHER 🦈 LIP CUSHION FREE GIFT: 🎁 BEAUTY BLENDER 🎁 BLUSH BRUSH 🎁 NYX EYESHADOW 🎁 SAMPLE MARY KAY Get yours now ✨ WHATSAPP 0176454548 Or you can DM me now! . #obsesscosmeticsjb #liquidmattelipstick #sayajualobsesscosmetics #codjb #codkotatinggi #codskudai #codsenai #codkulai #codpasirgudang #fattzura #kekasihpaksarela #freegift #jomcantik #dewiremaja #dropshipcbh #makeup #bridaljohor #bridaljb #muajb #seriburindu #pipipink #makeupmalaysia #makeupsales #syafiqkyle #dropshipneededmalaysia
Miaa makeup for Bridesmaids in dewy matte look without lens and lashes Thank you fr having me again and again πŸ™πŸ»βœ¨ Ziss dah open book for 2019 any inquiry can direct dm me πŸ₯° #bollywoodmakeup #mualabis makeupartistjohor #bridaljohor #muajohor #jobmakeup #mua #labismakeup #makeuptutorial #cutcrease #makeupnikah #sanding #muajohor #mua #muasegamat #segamat #labis #labisbutik #mualabissegamat #mualabis #iamtitanazizanosman
Hair do for lovely ladies #indiantraditionalmakeup #salengbridal #saleng #maclovers #johormakeupartist #weddingmakeupartist #bridalmakeup #johor #bridaljohor #sephora CALL OR WHATS UP FOR APPOINTMENT οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½ KALAIVANI 0167433969 PAKAR RAWATAN MUKA & RAMBUT 0167433969 www.wasap.my/60167433969 [whats app directly ] NO 553,JALAN SERUNAI 10, TAMAN SALENG / TAMAN PANCASILA, SENAI 81400 JOHOR SHOP OPERATION HOUR : 10.30AM TILL 8.30PM TUESDAY TILL SUNDAY CLOSED ON EVERY MONDAY @ Her Divine Beauty
personal touch with curly hair do For Ms thanuja #indiantraditionalmakeup #salengbridal #saleng #maclovers #johormakeupartist #weddingmakeupartist #bridalmakeup #johor #bridaljohor #sephora CALL OR WHATS UP FOR APPOINTMENT οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½ KALAIVANI 0167433969 PAKAR RAWATAN MUKA & RAMBUT 0167433969 www.wasap.my/60167433969 [whats app directly ] NO 553,JALAN SERUNAI 10, TAMAN SALENG / TAMAN PANCASILA, SENAI 81400 JOHOR SHOP OPERATION HOUR : 10.30AM TILL 8.30PM TUESDAY TILL SUNDAY CLOSED ON EVERY MONDAY @ Her Divine Beauty
personal touch with curly hair do For Mrs Kaviarasi n fly #indiantraditionalmakeup #salengbridal #saleng #maclovers #johormakeupartist #weddingmakeupartist #bridalmakeup #johor #bridaljohor #sephora CALL OR WHATS UP FOR APPOINTMENT οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½ KALAIVANI 0167433969 PAKAR RAWATAN MUKA & RAMBUT 0167433969 www.wasap.my/60167433969 [whats app directly ] NO 553,JALAN SERUNAI 10, TAMAN SALENG / TAMAN PANCASILA, SENAI 81400 JOHOR SHOP OPERATION HOUR : 10.30AM TILL 8.30PM TUESDAY TILL SUNDAY CLOSED ON EVERY MONDAY @ Her Divine Beauty
personal touch with traditional hair do For Ms Kaviarasi n.fly #indiantraditionalmakeup #salengbridal #saleng #maclovers #johormakeupartist #weddingmakeupartist #bridalmakeup #johor #bridaljohor #sephora CALL OR WHATS UP FOR APPOINTMENT οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½ KALAIVANI 0167433969 PAKAR RAWATAN MUKA & RAMBUT 0167433969 www.wasap.my/60167433969 [whats app directly ] NO 553,JALAN SERUNAI 10, TAMAN SALENG / TAMAN PANCASILA, SENAI 81400 JOHOR SHOP OPERATION HOUR : 10.30AM TILL 8.30PM TUESDAY TILL SUNDAY CLOSED ON EVERY MONDAY @ Her Divine Beauty
personal touch for 2 kutties #salengbridal #saleng #maclovers #johormakeupartist #weddingmakeupartist #bridalmakeup #johor #bridaljohor #sephora CALL OR WHATS UP FOR APPOINTMENT οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½ KALAIVANI 0167433969 PAKAR RAWATAN MUKA & RAMBUT 0167433969 www.wasap.my/60167433969 [whats app directly ] NO 553,JALAN SERUNAI 10, TAMAN SALENG / TAMAN PANCASILA, SENAI 81400 JOHOR SHOP OPERATION HOUR : 10.30AM TILL 8.30PM TUESDAY TILL SUNDAY CLOSED ON EVERY MONDAY @ Her Divine Beauty
personal touch with curly hair do For Mrs indra n.fly #indiantraditionalmakeup #salengbridal #saleng #maclovers #johormakeupartist #weddingmakeupartist #bridalmakeup #johor #bridaljohor #sephora CALL OR WHATS UP FOR APPOINTMENT οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½ KALAIVANI 0167433969 PAKAR RAWATAN MUKA & RAMBUT 0167433969 www.wasap.my/60167433969 [whats app directly ] NO 553,JALAN SERUNAI 10, TAMAN SALENG / TAMAN PANCASILA, SENAI 81400 JOHOR SHOP OPERATION HOUR : 10.30AM TILL 8.30PM TUESDAY TILL SUNDAY CLOSED ON EVERY MONDAY @ Her Divine Beauty
personal touch with curly hair do For Mrs Mari #indiantraditionalmakeup #salengbridal #saleng #maclovers #johormakeupartist #weddingmakeupartist #bridalmakeup #johor #bridaljohor #sephora CALL OR WHATS UP FOR APPOINTMENT οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½ KALAIVANI 0167433969 PAKAR RAWATAN MUKA & RAMBUT 0167433969 www.wasap.my/60167433969 [whats app directly ] NO 553,JALAN SERUNAI 10, TAMAN SALENG / TAMAN PANCASILA, SENAI 81400 JOHOR SHOP OPERATION HOUR : 10.30AM TILL 8.30PM TUESDAY TILL SUNDAY CLOSED ON EVERY MONDAY @ Her Divine Beauty
personal touch with curly hair do For Mrs Mari #indiantraditionalmakeup #salengbridal #saleng #maclovers #johormakeupartist #weddingmakeupartist #bridalmakeup #johor #bridaljohor #sephora CALL OR WHATS UP FOR APPOINTMENT οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½ KALAIVANI 0167433969 PAKAR RAWATAN MUKA & RAMBUT 0167433969 www.wasap.my/60167433969 [whats app directly ] NO 553,JALAN SERUNAI 10, TAMAN SALENG / TAMAN PANCASILA, SENAI 81400 JOHOR SHOP OPERATION HOUR : 10.30AM TILL 8.30PM TUESDAY TILL SUNDAY CLOSED ON EVERY MONDAY @ Her Divine Beauty
personal touch Mrs Rajesh #indiantraditionalmakeup #salengbridal #saleng #maclovers #johormakeupartist #weddingmakeupartist #bridalmakeup #johor #bridaljohor #sephora CALL OR WHATS UP FOR APPOINTMENT οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½ KALAIVANI 0167433969 PAKAR RAWATAN MUKA & RAMBUT 0167433969 www.wasap.my/60167433969 [whats app directly ] NO 553,JALAN SERUNAI 10, TAMAN SALENG / TAMAN PANCASILA, SENAI 81400 JOHOR SHOP OPERATION HOUR : 10.30AM TILL 8.30PM TUESDAY TILL SUNDAY CLOSED ON EVERY MONDAY @ Her Divine Beauty
personal touch with curly hair do For Mrs Vimala #indiantraditionalmakeup #salengbridal #saleng #maclovers #johormakeupartist #weddingmakeupartist #bridalmakeup #johor #bridaljohor #sephora CALL OR WHATS UP FOR APPOINTMENT οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½ KALAIVANI 0167433969 PAKAR RAWATAN MUKA & RAMBUT 0167433969 www.wasap.my/60167433969 [whats app directly ] NO 553,JALAN SERUNAI 10, TAMAN SALENG / TAMAN PANCASILA, SENAI 81400 JOHOR SHOP OPERATION HOUR : 10.30AM TILL 8.30PM TUESDAY TILL SUNDAY CLOSED ON EVERY MONDAY @ Her Divine Beauty
personal touch with curly hair do For Mr Vinotini n.fly #salengbridal #saleng #maclovers #johormakeupartist #weddingmakeupartist #bridalmakeup #johor #bridaljohor #sephora CALL OR WHATS UP FOR APPOINTMENT οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½ KALAIVANI 0167433969 PAKAR RAWATAN MUKA & RAMBUT 0167433969 www.wasap.my/60167433969 [whats app directly ] NO 553,JALAN SERUNAI 10, TAMAN SALENG / TAMAN PANCASILA, SENAI 81400 JOHOR SHOP OPERATION HOUR : 10.30AM TILL 8.30PM TUESDAY TILL SUNDAY CLOSED ON EVERY MONDAY @ Her Divine Beauty
personal touch with French twist hair do #indiantraditionalmakeup #salengbridal #saleng #maclovers #johormakeupartist #weddingmakeupartist #bridalmakeup #johor #bridaljohor #sephora CALL OR WHATS UP FOR APPOINTMENT οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½ KALAIVANI 0167433969 PAKAR RAWATAN MUKA & RAMBUT 0167433969 www.wasap.my/60167433969 [whats app directly ] NO 553,JALAN SERUNAI 10, TAMAN SALENG / TAMAN PANCASILA, SENAI 81400 JOHOR SHOP OPERATION HOUR : 10.30AM TILL 8.30PM TUESDAY TILL SUNDAY CLOSED ON EVERY MONDAY @ Her Divine Beauty
personal touch with grand fresh flower hair do as per customer request #indiantraditionalmakeup #salengbridal #saleng #maclovers #johormakeupartist #weddingmakeupartist #bridalmakeup #johor #bridaljohor #sephora CALL OR WHATS UP FOR APPOINTMENT οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½ KALAIVANI 0167433969 PAKAR RAWATAN MUKA & RAMBUT 0167433969 www.wasap.my/60167433969 [whats app directly ] NO 553,JALAN SERUNAI 10, TAMAN SALENG / TAMAN PANCASILA, SENAI 81400 JOHOR SHOP OPERATION HOUR : 10.30AM TILL 8.30PM TUESDAY TILL SUNDAY CLOSED ON EVERY MONDAY @ Her Divine Beauty
personal touch with curly hair do #indiantraditionalmakeup #salengbridal #saleng #maclovers #johormakeupartist #weddingmakeupartist #bridalmakeup #johor #bridaljohor #sephora CALL OR WHATS UP FOR APPOINTMENT οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½ KALAIVANI 0167433969 PAKAR RAWATAN MUKA & RAMBUT 0167433969 www.wasap.my/60167433969 [whats app directly ] NO 553,JALAN SERUNAI 10, TAMAN SALENG / TAMAN PANCASILA, SENAI 81400 JOHOR SHOP OPERATION HOUR : 10.30AM TILL 8.30PM TUESDAY TILL SUNDAY CLOSED ON EVERY MONDAY @ Her Divine Beauty
personal touch with messy bunhair do #indiantraditionalmakeup #salengbridal #saleng #maclovers #johormakeupartist #weddingmakeupartist #bridalmakeup #johor #bridaljohor #sephora CALL OR WHATS UP FOR APPOINTMENT οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½ KALAIVANI 0167433969 PAKAR RAWATAN MUKA & RAMBUT 0167433969 www.wasap.my/60167433969 [whats app directly ] NO 553,JALAN SERUNAI 10, TAMAN SALENG / TAMAN PANCASILA, SENAI 81400 JOHOR SHOP OPERATION HOUR : 10.30AM TILL 8.30PM TUESDAY TILL SUNDAY CLOSED ON EVERY MONDAY @ Her Divine Beauty
personal touch with curly hair do For Ms shamala #indiantraditionalmakeup #salengbridal #saleng #maclovers #johormakeupartist #weddingmakeupartist #bridalmakeup #johor #bridaljohor #sephora CALL OR WHATS UP FOR APPOINTMENT οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½ KALAIVANI 0167433969 PAKAR RAWATAN MUKA & RAMBUT 0167433969 www.wasap.my/60167433969 [whats app directly ] NO 553,JALAN SERUNAI 10, TAMAN SALENG / TAMAN PANCASILA, SENAI 81400 JOHOR SHOP OPERATION HOUR : 10.30AM TILL 8.30PM TUESDAY TILL SUNDAY CLOSED ON EVERY MONDAY @ Her Divine Beauty
HENNA DONE BY MEπŸ’‹πŸ’‹ . Haiiiiii semuaa Henna Pakej bermula Rm50 tauπŸ˜β€ΌοΈRm50 ‼️Korang booking tarikh cepat ! sebelum fulllllllll ! . Segala Pertanyaan tentang Henna/Threading eyebrow boleh Pm,Dm atau Whatsapp di number 011-61715572 . #Henna #yaiyahhenna #yaiyahsanawing #hennapasirgudang #hennamasai #hennakotamasai #hennajohor #hennajohormurah #hennapermasjaya #hennakahwin #hennajb #hennamasai #hennapengantin #hennakulai #hennatebrau #inaipengantin #mahligaiimpian #pengantin #hennakotamasai #hennascientex #hennadesigns #inaicelup #inaicelupmurah #inaipasirgudang #inaijohor #hennabridesmaid #bajupengantin #songketpengantin #bridalpasirgudang #bridaljohor #bridalhennadesigns
Alhamdulillah, thank you for having me. May Allah bless the marriage of yours ❀️ β€’ Interested? ❀️🧑❀️🧑❀️🧑❀️🧑❀️🧑 πŸ“² Whatsapp 0178839304 πŸ“² Whatsapp 0178839304 πŸ“² Whatsapp 0178839304 β€’ #inaimerah #inaipengantinmurah #inaipengantinjohor #inaipengantin #pengantin #pengantinjohor #inaijohormurah #inai #inaiJohor #inai #pameranpengantin #hennadesign #hennaArtist #InaiArtis #inaitunang #viraljohor #inaitunang #inaicantik #pakejInai #malamberinai #inaijb #hennaartist #bridal #pelamin #bridaljb #bridaljohor #pelaminjohor #pelaminmurah #perkahwinan #pelamin #ukiraninaipengantin #ukiraninaipengantinjb #hennajb #inaiputih
Hai Johoreans! πŸ“£πŸ“£πŸ“£ β€’ Nunahenna menyediakan servis ukiran inai murah khas untuk β€’ 🌹 Pengantin 🌹 Tunang 🌹 Bridesmaid 🌹 Malam Berinai 🌹 Dinner/Event 🌹 Inai suka2 pun boleh! β€’ Interested? ❀️🧑❀️🧑❀️🧑❀️🧑❀️🧑 πŸ“² Whatsapp 0178839304 πŸ“² Whatsapp 0178839304 πŸ“² Whatsapp 0178839304 β€’ #inaimerah #inaipengantinmurah #inaipengantinjohor #inaipengantin #pengantin #pengantinjohor #inaijohormurah #inai #inaiJohor #inai #pameranpengantin #hennadesign #hennaArtist #InaiArtis #inaitunang #viraljohor #inaitunang #inaicantik #pakejInai #malamberinai #inaijb #hennaartist #bridal #pelamin #bridaljb #bridaljohor #pelaminjohor #pelaminmurah #perkahwinan #pelamin #ukiraninaipengantin #ukiraninaipengantinjb #hennajb #inaiputih
H I D A Y A H T A M A N S R I A U S T I N β€’ Interested? ❀️🧑❀️🧑❀️🧑❀️🧑❀️🧑 πŸ“² Whatsapp 0178839304 πŸ“² Whatsapp 0178839304 πŸ“² Whatsapp 0178839304 β€’ #inaimerah #inaipengantinmurah #inaipengantinjohor #inaipengantin #pengantin #pengantinjohor #inaijohormurah #inai #inaiJohor #inai #pameranpengantin #hennadesign #hennaArtist #InaiArtis #inaitunang #viraljohor #inaitunang #inaicantik #pakejInai #malamberinai #inaijb #hennaartist #bridal #pelamin #bridaljb #bridaljohor #pelaminjohor #pelaminmurah #perkahwinan #pelamin #ukiraninaipengantin #ukiraninaipengantinjb #hennajb #inaiputih
A S Y I K I N ✨ S O L E M N I Z A T I O N πŸ“ Bdr Baru Uda, JB. . My beautiful Tan Skin Bride 😭 Kenapa sekarang mcm suka naw naw makeup tanned skin ek. Geramss tgok! Her features, so sweet as sweet as her personality. Thanks Syikin sebab sudi panggil kita for ut big day πŸ’‹ . Whatsapp +601121104364 for any inquiry πŸ’‹ . #makeupjb #makeupjohor #muajb #muajohor #tunangjb #tunangjohor #bridaljb #bridaljohor #makandamjb #makandamjohor #muamalaysia #makeupmalaysia #makeuppontian #makeupkulai #makeupskudai #makeuppasirgudang #makeupbatupahat #makeupsimpangrenggam #pelaminjb #pelaminjohor #makeupulutiram #makeupkotatinggi #makeupsg #sgMUA #muasg #makandamsg #bridalsg #sgbridalmakeup .
next page →