#brownrice

802,709 posts

Loading...
Our sesame coriander & spring onion mantou buns. Not quite a baozi nor a bao. Some sort of interesting fusion-thing Eddie came up with! Soft and steamy on the inside, then we grill them so they’re all crispy and golden on the outside. We’ll have these ready for you tomorrow at: Parliament Hill Farmers Market Sat 10-2pm See you there😉 @londonfarmers @bakgweistreet #parliamenthill #hampstead #londonfarmersmarket #bakgwei #londonfoodie #bakgweistreet #hotpot #mantoubuns #dimsum #sauerkraut #asianstreetfood #brownrice #smashedcucumber #sriracha #tamari #aubergine #coriander #cucumber #brownrice #walnut #sesameseeds #chickenstock #lemongrass #tomatoes #streetfood
Lunch yg simple tapi terbaiiikkk. Terima kasih mdm Aben.. Masak sedappp!! Perrgghh, sekaligus dalam 1 pinggan. 😂😅😛😛😳 #manokgoreng 😆 #sambalpetai #kerabunenas #frechbeans #brownrice
こんばんは! いつもSPICE125をご利用頂き、誠に有難う御座います。 今週末の土日の営業ですが、 21日㈰11:30~13:00 となります。 よろしくお願い致します(^^) 店主 http://spice125a.hatenablog.com/entry/2018/10/19/194857?_ga=2.178832103.272710568.1539945946-1178535725.1500300086 #映画 #演劇 #フライヤー #ラムステーキカレー #恵比寿ランチ #グルテンフリー #温活 #パクチー #スパイス #スパイス飯 #カレー部 #カレー女優 #女優カレー #movie #theater #leaflets #lamb #steak #curry #SPICE125 #ebisu #lunch #glutenfree #brownrice #lovespice #lovecurry #curryactress #actresscurry #actress https://www.facebook.com/spice125/
* * シュリの土曜日はパン屋の日。 明日(10/20)12時にオープンします。 ・ 昨日今日とご来店下さった方々、ありがとうございました。先週と打って変わり爽やかな晴天が続いている宮古島です。 ・ 写真は明日販売予定の 「色々きのことポテトのソテー(玄米酒粕酵母)」&「かぼちゃとシナモンの玄米スープ」 ・ 蒸したじゃがいもと色々なきのこ(しめじ、平茸、エリンギ)を醤油とガーリックでソテーしました。上にはシュリ特製ベジマヨネーズがのります。 ・ そして水曜日から販売している玄米スープ。明日はかぼちゃです^ ^ ・ 他には 「ココナッツメロンパン」「きんぴらごぼうのパン」「よもぎパン・よもぎあんぱん」「さつまいもあんパン」「麻炭塩ブレッド」「ココナッツ塩パン」「メープルカンパーニュ」「玄米食パン」「オリーブ」「シナモンシュガーブレッド」等 ・ ベーグルは 「シュリ」「塩」「宮古味噌」「シナモンナッツ」「きなこアーモンド」「いもくりかぼちゃ(明日はかぼちゃ生地)」等 ・ 今日早々に完売した「大きなシナモンロール」も販売します。 ・ どうぞよろしくお願い致します。 ・ shri サハラエリコ ・ #宮古島 #自家製酵母 #無農薬 #玄米 #パン #パン屋 #オーガニック #マクロビオティック #沖縄 #ヴィーガン #ベジタリアン #ヨガ #アレルギー #食パン #ベーグル #麻炭 #miyakojima #macrobiotic #vegan #vegetarian #yoga #instafood #bread #bagle #bakery #organic #okinawa #brownrice #shri #いつもありがとうございます
レストラン GENMAI GENKIDO のお料理のベースとなっているのが、この「玄米ペースト」。 お米の糠層は、ビタミンEやフェルラ酸、ガンマオリザノールなど、栄養成分の宝庫。それらを余すところなく含み、消化吸収が良いのが特徴です。 玄米をそのまま食べるのではなく、サラダのドレッシングや、お肉料理のソースなど、当店の山崎シェフが、様々な料理にアレンジして、手軽に、美味しく「玄米」を取り入れられるようになりました! きっと皆様、その美味しさに驚いていただけると思います(^^) #玄米 #genmaigenkido #玄米玄氣堂 #グルテンフリー #シュガーフリー #gultenfree #sugerfree #shibuya #渋谷 #松濤 #brownrice
Slow cooker massaman curry with fresh chilli! Organising your meals is very important to keeping on track of your busy life #10weekchallenge #nurselife #keepingontrack #slowcooker #brownrice #curry #beef #protein #massamancurry
炊きたての良い香り^^ 赤米入り。 . . . #organic #vege #brownrice #食卓 #日常 #暮らし
Minum petang. Cendawan tiram goreng. . 🌸Bahan²: 🍄Cendawan tiram 🍄Tepung gandum faiza : brown rice cereal nisbah 1:1 🍄Garam 🍄Serbuk bikarbonat . . 🌸Cara²: 🍄Semua bahan selain tiram disatukan, tambah air dan bancuh hingga cair. 🍄Celup cendawan tiram 🍄Goreng Settle! Kalau baby bawah 2 tahun, nda payah masukkan serbuk bikarbonat dan garam. Nyummeh.. Rangup! Makanan baby pon org dewasa kerjakan...😉 . Kredit: Eima Omar #babyfood #babytravelfood #babyfoodbrunei #izliyahkitchenbrunei #izliyahkitchen #brownrice #brownricecereal #resipiizliyahkitchen #bruneifm #brunei
Friday - We eat healthy before we binge Grilled Chicken & Brown Rice Bowl from @healthie_in and Rather surprisingly tasty Charcoal Drink . . . #instafashion #healthyfood #healthyeating #lookgood #instagood #instafood #flatlay #delhiblogger #bloggerdiaries #brownrice #foodgasm #foodphotography #charcoaldrink
. 10月20日土曜日 年に一度のホールフードマーケット、開催致します! . 生産者様のこだわり食材、 ブラウンライス限定メニューなどなど、 お楽しみいただけます! . 体験講座、スタンプラリーもございます。 . 是非お越しください! . 詳しくはホームページまで。 なお、通常メニューはこの日のみお休みとさせていただきます。 ご了承ください。 . #BROWNRICE #omotesando #Tokyo #Japan #restaurant #organic #nealsyardremedies #japanesefood #washoku #tofu #brownrice #brownricecafe #ブラウンライス #ブラウンライスカフェ #表参道 #東京 #ベジタリアン #玄米 #味噌汁 #豆腐 #一汁三菜 #和食
Nasi goreng & fishball soup. #lunch #brownrice #joojkitchen #soup
Brown rice, roasted tomatoes, cucumber, saute mushrooms and boiled chicken breast. To someone who want to lose weight but love to eat rice, brown rice is the perfect choice. And please remember boil the chicken with 65-70 ℃ water for 1 hour to prevent it become dry and hard to chew. This temperature will help you cook the perfect chicken breast. #eatclean #chickenrice #brownrice #tomatoes #mushrooms #chickenbreast #loseweight #day3
Good morning fam😍, remember to eat healthy and stay healthy👍 Health is Wealth . . . . . #eathealthy #healthyfood #localfood #stayhealthy #ofadarice #ofada #ayamase #weightwatchers #africanfood #brownrice #worldwidedelivery #ofadamart
Trained legs this morning at @thebarathletics100 so did some light leg day session tonight with lots of pause reps and negatives. Tried a new finisher with 5reps of stiff leg deadlifts superset squat with 3-5sec 5 pause reps for a total of 100reps each. Always trying something new! Video credit: @ikjxt . . . . . #legdayworkout #training #squats #deadlift #snatch #quadextension #pausereps #negativereps #tired #stillbeasting #instalike #instafollow #bodybuilding #nutrition #lunges #dontskiplegday #model #BEAST #ALPHA #IAMGAUTAM #postworkout #steak #brownrice #broccoli #instasleep #noexcuse #fitforlife #leanbulk #instafamous #bootybuilder
We made these umeboshi and kelp onigiri to take on our weekend trip to Bath! 🍙😃 #onigiri #onigiriaction #riceball #umeboshi #kelp #kombu #brownrice #veganfood #veganlife #vegan #lunch #snack #japanesevegan #japanesefood #japanese #tsukudani
ข้าวกล้องเนื้อกระเทียม ของเพื่อน #ข ้าวเที่ยง #ข ้าวเนื้อกระเทียม #ข ้าวกล้อง #ไข ่ดาว #healthyfood #Thaifood #food #foodaddict #beef #wagyu #garlic #brownrice
今日は朝から段取り悪くて、夜スク行く移動中にインスタ投稿 ここ数日、なんだかんだ所用が立て続き勉強時間が確保できない‥この罪悪感よ(-。-; ・ ・ ・ #japan #japanesefood #lunch #lunchbox #作り置きおかず #まげわっぱ #大館曲げわっぱ #instafood #instadaily #手作り #homemade #cook #daily #love #family #meat #food #foodie #yummy #foodpics #meal #お弁当の記録 #おべんとう #chicken #pork #brownrice #pumpkin #慶應 #通信大学 #スクーリング
久しぶり💛 . 寒くなるから、これからはこんぶ茶だ❤️ . . #玄米おにぎり #こんぶ茶 #あったまる ♥️ #kelpsoup #konbucha #brownrice
Günaydın🕊Ohsawa no.7 diyetinin son gününe gelmiş bulunmaktayım. 2. kere bitirebildiğime seviniyorum. İlk yaptığıma göre daha zorlu geçti bu sefer. Acaba bıraksam mı diye birçok kez düşündüm. Ancak yoganın sekiz dalının 2.si olan insanın kendine olan sorumluluklardaki ÖZDİSİPLİN (tapas) ilkesini yerine getirmem gerektiğini hatırlatarak dayandım. Çok fazla acıkma olmadı sonlara doğru. Yesem de olurdu, yemesem de. Ama bıkkınlık çoktu. Bir şeylere sinirlenme, kendi içimde çözmem gereken şeyler ortaya çıktı. Pazar günü vereceğim yoga dersinin konusu "içe dönüş". Genel resme baktığımda bu konuyu seçip farkında olmadan dersi hazırlamam tesadüf olamazdı. İlerleyen günlerde bakalım beni neler bekliyor. Umarım içimde aradığımı bulabilirim. Bedensel sonuçlara gelecek olursak halihazırda zaten yediklerime dikkat ettiğim ve diyet sürecinde olduğum için 2 kilo anca vermişimdir. Bu süreçte aynı zamanda kısa periodlarda sporumu ve yogamı da yaptım. 🧘‍♀️ Sonuç olarak bittiği için çok mutluyum. Yarın güzel bir kahvaltı beni bekliyor😋 #day38 #günaydın #goodmorning #buenosdias #bonjour #macrobiotics #yoga #yogalover #niyama #tapas #tgif #cmsbhdg #saglikliyasam #sagliklibeslenme #diet #oatmeal #buckwheat #brownrice
とちぎ縁日の『玄米せんべい』 食べていただけましたか?  秋も深まるにつれ、冷えてきましたね。温かいお茶のおともに、おせんべいも♪ パリッと、ザクッと。 特製ならではの歯ごたえと風味をお楽しみください。  \ 種類はプレーン・のり・ごまの全3種類 / ▼こちら▼の7店舗でお買い求めいただけます。 #安心なたべもの屋さん  #縁 #enishi  #大豆乃館  #ロータススリー @lotus3.tofu  #田んぼカフェ龍のらんぷ  #ひと粒台所タノハナ  #三桝屋   オンラインでも購入できるようになりました! ▼トチエンストア▼ https://tochien.thebase.in/  ▼WEBサイト▼では、どんな風に作っているのかを紹介しているので、ぜひチェックしてみてくださいね! https://tochigiennichi.org/recommend/gmsb2018/   #玄米せんべい #昔ながらのおせんべい #brownricecrackers #brownrice #ricecrackers #senbei #オーガニックフード #organicfood #お茶のおとも #日々是好日 #slowfood #japanesefood #日本美食 #好吃 #veganfood #ilovejapan #トチエン #日比谷米菓
DAY26 Lunch 🍴 Tuna fried rice 🍚💕😋 Canned tuna (60kcal) Brown rice 1cup (230kcal) Fried egg ( 90kcal) ใช้ทูน่ากระป๋องค่ะ เป็นเมนูที่ทำง่ายมากกก วิ่งเสร็จหิวไงง 5555 เป็นเมนูที่ง่ายมากค่ะ จับผัดๆกัน จบบ แนะนำเวอร์ 💕 ———————————— #lowfat #lunch #tuna #friedrice #diet #dietfood #cleanfood #cleaneating #dietbybrownrice #brownrice #healty #healtyfood #healtymeal #healtylifestyle #ก ินดี #ก ินนับแคล #ต ้องผอม #ต ้องผอมให้ได้ #มาผอมไปด ้วยกัน
ขอกินของทอดหน่อยวันนี้ 😌 #thai #spicy #fried #tasty #food #herb #brownrice #
When you find a good food spot, be loyal to it! @thekindsage has become my go to spot for a good vegan/vegetarian meal! Be it breakfast, brunch, lunch or dinner, I’ve ALWAYS gotten something good! It’s definitely a spot you HAVE to try!——————————————————————————— 🔸Buffalo Cauliflower Wings🍴 🔸Cauliflower Piccata w/Broccoli🥦 ——————————————————————————— #vegetarianlife #food #foodporn #foodie #plantlife #healthyeating #healthyliving #nomeat #plantbased #forksoverknives #forxstixsNspoonz #brownrice #cauliflower #carrots #ranch #sage #broccoli #capers #wings #buffalo #vegan #lunch #veganfoodie #lemon #vegetarian #organic #dinner #delicious #ilovefood #feedme
Fried #BrownRice with Egg #ข ้าวผัด #GrilledPork #หม ูปิ้ง #Guava . . My happy #Lunch #LunchBox #MittagEssen in #PattyFarm . #Doodle #Drawing . #Food Nutrition #Carbs CarbCounter #Idea Design for #Diabetes #Diabetes1 #ThaiFood #MommyFood #HomeCook MomChef #Veggie #Fruit #Obst #Creative #Inspirations #FoodArt . . FarmPet -🐱-🐶-🐤-🐻-🐷-🐰-🐑 Thank you for your following. Hope you enjoy my meal everyday too!! --😃--😄--😅--😆--😂--😀 #Creativity can beat and win diabetes!! Yey love love - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Pl. This carb information is my estimate carb that I use with my insulin, under control by my diabetes doctor only. For other diabetes patients, please consult with your doctor too.
Bila gemuk je, orang salahkan nasi. Alahai.. Kesiannya nasi yang tak bersalah ni. Fobia masyarakat pada masa kini bahawa nasi itu menggemukkan harus dibuang jauh-sejauhnya. Nasi langsung tidak bersalah dalam hal masalah kegemukan ini. _ Hanya kita saja yang mengambil jumlah nasi yang terlalu banyak dan itulah faktor menyebabkan kegemukan.  _ Nasi sebenarnya tidak bersifat menggemukkan jika Anda mengambilnya dalam jumlah sedikit. Lagipun, nasi mengandungi banyak vitamin dan mineral, jadi Anda tidak perlu sepenuhnya menghindari nasi jika takut gemuk dan jangan ‘takut’ untuk makan nasi. _ #kawalseleramakan #tips #tipskurus #tipskawalseleramakan #nakkurus #kurus #appecutkasipecah #overweight #diet #dietsehat #beautebyfiyy #appecutjb #appecutkl #appecutbyfiyy #tipsbyfiyy #tipsandtricks #appecutbangi #appecutjohor #healthyfood #healthytips #abs #cardio #exercise #likeforlikes #instafood #foodie #beautyinfluencer #rice #brownrice #likelike
サラダをオフィスに持ち帰って独りランチ〜 ロメインレタス、サラダほうれん草、プチトマト、ブロッコリー、カシューナッツ&鶏むね肉。ドレッシングはシンプルにオリーブオイルのみ〜 🐰 #シンガポール人がシンガポールで食べているもの #シンガポール #ポールのシンガ #飯テロ #外食 #お持ち帰り #玄米 #サラダ #鶏むね肉 #singapore #sgfood #foodporn #greencroft #brownrice #chickenbreast #salad
躍動感のある玄米 鳥ごぼうを混ぜたら たまらんのだぞ。😋 #brownrice
#Repost @burpeeue ♥️ Pluao with curd ♥️\n.\nBeing a food blogger is very difficult because we all eat a lot of unhealthy and junk food,which is not good for onces well being so I consulted with @go_diets for a meal plan and I love rice so they suggested me to use Brown rice (whole grain rice) and with curd this is my perfect meal for Lunch ♥️♥️♥️\n.\nFollow @burpeeue \nFollow @burpeeue \nFollow @go_diets \nFor some amazing diet plans 😎\n.\n________________________________\n\n#eatfamous #forkyeah #feastgram #hungry #followme #like4like #comment4comment #yummy #delhigoofblogger #thingstodoindelhi \n#yummy #tasty #healthyfood #eeeeeats #foodgasm #slurp #instafood #foodie #godiets #foodbloggers #healthiswealth #indianfoodbloggers #foodstragam #brownrice #f52grams #feedyoursoul
今朝ごはんは常備菜祭 って… いつものコトですね😂 ライ麦パンに目玉焼き🍳 アボカドチーズ焼き おからミート トマトチキンスープ🍅 おからミートは 鶏肉そぼろにおから煮乗っけて まぜまぜして焼いただけ トマトチキンスープは 重ね煮ミートソースに 塩麹漬け入れて水で薄めて 豆乳を投入…😑スミマセヌ タンパク質と食物繊維の組合せは 痩せやすいカラダ作りに欠かせませんね❣️ #あいなクッキングスタジオ #Ainacookingstudio #料理教室仙台 #cookingclassjapansendai #豊かな食卓 #cooking #yummy #vegetable #healthy #diet #美味しい #発酵調味料 #麹 #塩麹 #甘酒 #醤油麹 #酒粕 #無化学調味料 #化学調味料不使用 #玄米 #brownrice #おうちごはん #おうちカフェ #ダイエット #インナービューティー #重ね煮 #ビューティースウィーツ #フサデリグラム #fusadeliglum #2ヶ月でマイナス5キロの食事法
FREE TESTER FREE TESTER! . Psttttttt kak farah nak bagi free tester yang FOLLOW INSTAGRAM @homemade.baby.food . Boleh tinggalkan komen “NAK” dekat komen nanti kak farah follow up mommy. Thanksss! ❤️❤️ . Ataupon kalau nak cepat boleh whatsapp kak farah sekaranggg di 0193715475 @ tekan link di profile . . #freetester #organicbabynoodle #babynoodle #babyfood #babyfoodmalaysia #makananbaby #makananbayi #serbukbilis #serbukayam #pureebaby #instantpuree #instantwhiterice #instantbrownrice #berasbaby #makananbabymalaysia #organicbabyfood #organicfood #babypuree #brownrice #sayajual #fawwazbabyfood #fawwazthelittlekitchen #biskutbaby #babycereal #homemadebabyfood #toodlerfood #meesayur #malaysiababyfood #buburbaby #kedaibaby
FREE TESTER FREE TESTER! . Psttttttt kak farah nak bagi free tester yang FOLLOW INSTAGRAM @homemade.baby.food . Boleh tinggalkan komen “NAK” dekat komen nanti kak farah follow up mommy. Thanksss! ❤️❤️ . Ataupon kalau nak cepat boleh whatsapp kak farah sekaranggg tulis nak FREE TESTER di 0193715475 . . #freetester #organicbabynoodle #babynoodle #babyfood #babyfoodmalaysia #makananbaby #makananbayi #serbukbilis #serbukayam #pureebaby #instantpuree #instantwhiterice #instantbrownrice #berasbaby #makananbabymalaysia #organicbabyfood #organicfood #babypuree #brownrice #sayajual #fawwazbabyfood #fawwazthelittlekitchen #biskutbaby #babycereal #homemadebabyfood #toodlerfood #meesayur #malaysiababyfood #buburbaby #kedaibaby
By the 7th and 8th go, this starts to get a bit tedious and old... 😮 #chicken #brownrice #broccoli #food #bulkingislife #mustkeepeatingallthetime
. Ada yang dah keluar lunch ke? Ha biarkan diorang. Mana yang lunch lewat tu sebab kerja menimbun confirm dah terbayang2 nasi sepinggan, ayam seketul, sayur campur, tetiba ada pulak side dish lauk2 lain. Banyak betul lauknya. Ye lah sebab lambat lunch kan, confirm level lapar tahap dewa. Ok stop kejap. Baca and hadamkan ye. . Bila lewat makan, kita cenderung untuk makan portion yang banyak sebab masa tu perut tengah kosong dan otak bagi signal perut lapar dan perlu diisi. Tapi sebenarnya tak perlu makan banyak pun, cuma masa tu otak tak mampu proses maklumat sebab terlalu lapar. Ada cara untuk tak makan banyak, salah satunya minum air kosong dulu segelas kemudian makan dengan perlahan. Kunyah lambat-lambat. Otak akan proses perut kita dah kenyang secara automatik bila makanan dah perlahan-lahan masuk dalam perut. Tapi kalau takut tak mampu nak buat cara kat atas tu, bancuh la Slimmax. . Seeloknya bancuh Slimmax Drink setengah jam sebelum makan berat untuk bagi masa Slimmax berkesan. Percayalah masa nk keluar lunch nanti confirm kurang rasa lapar tu. Slimmax Drink merupakan minuman campuran bijirin serat yang dirumus khas untuk membantu proses penurunan berat badan dan salah satu bahan yang terkandung dalam Slimmax Drink ialah beras perang. Beras perang merupakan karbohidrat kompleks. Ia mampu memberi tambahan tenaga dan juga rasa kenyang dengan lebih lama. Sebab tu, beras perang ni selalu diambil oleh mereka yang nak menurunkan berat badan. Slimmax Drink juga boleh diambil bagi pesakit kencing manis ya sebab menggunakan stevia sebagai pemanis semulajadi. . SLIMMAX DRINK RM29.50 (ahli RM28.00). . Untuk keterangan lebih lanjut boleh terus whatsapp shaa di  http://www.wasap.my/60172127531 . Walk in Taman Pelangi Semenyih landmark Tesco Semenyih . BAGI YG SUKA MAKEUP JANGAN KETINGGALAN UTK FOLLOW DAN SUBSCRIB LINK INI 👇👇 . https://shopee.com.my/ashadura91 http://t.me/shasyacosmetic . shaa Consultant Sendayu Tinggi consultant Cosmetics #shaaST #sendayutinggi #slimmaxdrink #brownrice
FREE TESTER FREE TESTER ! . Psttttttt kak farah nak bagi free tester yang FOLLOW INSTAGRAM @homemade.baby.food . Boleh tinggalkan komen “NAK” dekat komen nanti kak farah follow up mommy. Thanksss! ❤️❤️ . Ataupon kalau nak cepat boleh whatsapp kak farah sekaranggg di 0193715475 @ tekan link di profile . . #freetester #organicbabynoodle #babynoodle #babyfood #babyfoodmalaysia #makananbaby #makananbayi #serbukbilis #serbukayam #pureebaby #instantpuree #instantwhiterice #instantbrownrice #berasbaby #makananbabymalaysia #organicbabyfood #organicfood #whiterice #brownrice #sayajual #fawwazbabyfood #fawwazthelittlekitchen #biskutbaby #babycereal #homemadebabyfood #toodlerfood #pastasayur #malaysiababyfood #buburbaby #kedaibaby
♥️ Pluao with curd ♥️ . Being a food blogger is very difficult because we all eat a lot of unhealthy and junk food,which is not good for onces well being so I consulted with @go_diets for a meal plan and I love rice so they suggested me to use Brown rice (whole grain rice) and with curd this is my perfect meal for Lunch ♥️♥️♥️ . Follow @burpeeue Follow @burpeeue Follow @go_diets For some amazing diet plans 😎 . ________________________________ #eatfamous #forkyeah #feastgram #hungry #followme #like4like #comment4comment #yummy #delhigoofblogger #thingstodoindelhi #yummy #tasty #healthyfood #eeeeeats #foodgasm #slurp #instafood #foodie #godiets #foodbloggers #healthiswealth #indianfoodbloggers #foodstragam #brownrice #f52grams #feedyoursoul
空芯菜とロースト玄米 なかなか美味しい! おやつにもいいわこの玄米! 無添加 #空芯菜 #oystersouse #brownrice
"BETUL KE TAK BETUL NI?" ⁉️⁉️⁉️⁉️ . Ramai dah yang tanya sis, betul ke tak berita tu? Sis bukan tak nak deny, tapi dah perkara betul kita tak boleh nak cakap tak kan. Pepatah arab : "BERKATA BENARLAH WALAUPUN PAHIT". . 😥😣😫 Okay la, sis mengaku; MEMANG INSTANT PORRIDGE FAWWAZ SERBA SERBI BAGUS PUN!!!! ."SENANG NAK SEDIAKAN?" ---> BETUL☑️☑️☑️ "TANPA GULA, GARAM DAN PENGAWET?" ---> BETUL☑️☑️☑️ "SEKALI RASA BABY TAK NAK RASA YANG LAIN DAH?" ---> BETUL ☑️☑️☑️ . Ni sis dah admit, jadi mummy semua jangan kecam sis ya.. Sis hanya cakap perkara yang benar je. Kalau ada mummy yang nak sendiri bukti tentang confession sis ni, PM sis. Nanti sis boleh bagi bukti dan mummy sendiri boleh judge. 👮‍♀️👮‍♂️🕵️‍♂️ Whatsap 0137091332 #fawwazthelittekitchen # #fawwazagentjb #babyfood #babyfoodpowder #babyfoodmurah #babyfoodhomemade #sayajualmakananbabyhomemade #homemadebabypure #homemadebabycookies #homemadebabyfoodmalaysia #babyfoodmalaysia #homemadebabyfoodmurah #evoomurah #evoobabymalaysia #chickenpowder #fawwazthelittlekitchen #fawwazagentjb #fawwazjb #instafood #instafoodporndaily #meatpowderfawwaz #cheesepowder #cheese #instantbrownrice #brownrice #oatbarley
[SLIM] MASA LAPAR MESTI KORANG RASA NAK MAKAN NASI SEPINGGAN PENUH KAN DENGAN LAUK YANG SEDAP.. KORANG BOLEH JE AMBIL SLIMMAX DRINK by SENDAYU TINGGI. CONFIRM KURANG RASA LAPAR, DAPAT BANTU TURUNKAN BERAT BADAN DAN BERIKAN TENAGA TAMBAHAN TAU. ORANG YANG ADA KENCING MANIS PUN BOLEH MINUM SEBAB ADA STEVIA. HAA KAN BEST TUE. APA LAGI, JOM GRAB CEPAT2. 😁😁 . . . Slimmax Drink merupakan minuman campuran bijirin serat yang dirumus khas untuk membantu proses penurunan berat badan dan salah satu bahan yang terkandung dalam Slimmax Drink ialah beras perang. Beras perang merupakan karbohidrat kompleks. Ia mampu memberi tambahan tenaga dan juga rasa kenyang dengan lebih lama. Sebab tu, beras perang ni selalu diambil oleh mereka yang nak menurunkan berat badan. Slimmax Drink juga boleh diambil bagi pesakit kencing manis ya sebab menggunakan stevia sebagai pemanis semulajadi. . . . Macam mana nak shopping? . Senang jer korang boleh FOLLOW jer cara2 kat bawah ni : 1. FOLLOW FB & IG AZISTARSTORE (Pelbagai barangan Kecantikan & Kesihatan pon ada) 2. Lepas dah pilih barang yang korang nak, korang pilih cara penghantaran seperti kat bawah ni . SELF PICK UP : Dataran Kemuning Senawang (Landmark : Klinik Kesihatan Senawang) COD : Area SENAWANG PEMBELIAN ONLINE : www.azistar.my BY POS : 018-399 4836 /013-602 1622
"BERITA GEMBIRA, PENGHABISAN STOK NOODLE FAWWAZ" 😇😇😇😇 . Bagi mommy dan daddy yang nak cuba kelainan untuk makanan baby, boleh cuba Organic Noodles Fawwaz. . ❌Tiada gula ❌Tiada garam ❌Tiada pewarna tambahan . 100 PERATUS NATURAL!! . Noodle Fawwaz ada 5 jenis : 🥦 Bayam 🌽 Sweet Corn 🍅 Tomato 🥕 Carrot 🍊 Pumpkin . ✔✔✔PROMOTION!!!!✔✔✔ . Setiap pembelian satu kotak Organic Noodle, dapat DISKAUN 10 percent. Harga asal RM20, lepas diskaun RM18 KALAU BELI DUA MACAMANA?? 😏😏 . Kalau beli 2 kotak, kak farah offer satu lg DISKAUN: Beli 2 kotak dapat RM35 + 1pack Cereal Snack. Cepat-cepat order sekarang. Sementara stock masih ada 😉 . Whataspp 0193715475 @ tekan link di profile . . #promosi #organicbabynoodle #babynoodle #babyfood #babyfoodmalaysia #makananbaby #makananbayi #serbukbilis #serbukayam #pureebaby #instantpuree #instantwhiterice #instantbrownrice #berasbaby #makananbabymalaysia #organicbabyfood #organicfood #babypuree #brownrice #sayajual #fawwazbabyfood #fawwazthelittlekitchen #biskutbaby #babycereal #homemadebabyfood #toodlerfood #meesayur #malaysiababyfood #buburbaby #kedaibaby
✔✔✔PROMOTION!!!!✔✔✔ . Setiap pembelian satu kotak Organic Noodle, dapat DISKAUN 10 percent. Harga asal RM20, lepas diskaun RM18 KALAU BELI DUA MACAM MANA?? 😏😏 . Kalau beli 2 kotak, kak farah offer satu lg DISKAUN: Beli 2 kotak dapat RM35 + 1pack Cereal Snack Harga tidak termasuk kos pos Cepat-cepat order sekarang. Sementara stock masih ada 😉 . Whataspp 0193715475 @ tekan link di profile . . #promosi #organicbabynoodle #babynoodle #babyfood #babyfoodmalaysia #makananbaby #makananbayi #serbukbilis #serbukayam #pureebaby #instantpuree #instantwhiterice #instantbrownrice #berasbaby #makananbabymalaysia #organicbabyfood #organicfood #babypuree #brownrice #sayajual #fawwazbabyfood #fawwazthelittlekitchen #biskutbaby #babycereal #homemadebabyfood #toodlerfood #meesayur #malaysiababyfood #buburbaby #kedaibaby
Post Workout Snack great for the gut, high in protein, building stronger bones. #probiotics #natto #brownrice #tofuscramble #misosoup #vegan #plantbased #veganjapanesefood
"BERITA GEMBIRA, PENGHABISAN STOK NOODLE FAWWAZ" 😇😇😇😇 . Bagi mommy dan daddy yang nak cuba kelainan untuk makanan baby, boleh cuba Organic Noodles Fawwaz. . ❌Tiada gula ❌Tiada garam ❌Tiada pewarna tambahan . 100 PERATUS NATURAL!! . Noodle Fawwaz ada 5 jenis : 🥦 Bayam 🌽 Sweet Corn 🍅 Tomato 🥕 Carrot 🍊 Pumpkin . ✔✔✔PROMOTION!!!!✔✔✔ . Setiap pembelian satu kotak Organic Noodle, dapat DISKAUN 10 percent. Harga asal RM20, lepas diskaun RM18 KALAU BELI DUA MACAMANA?? 😏😏 . Kalau beli 2 kotak, kak farah offer satu lg DISKAUN: Beli 2 kotak dapat RM35 + 1pack Cereal Snack. . Cepat-cepat order sekarang. Sementara stock masih ada 😉 . Whataspp 0193715475 @ tekan link di profile . . #promosi #organicbabynoodle #babynoodle #babyfood #babyfoodmalaysia #makananbaby #makananbayi #serbukbilis #serbukayam #pureebaby #instantpuree #instantwhiterice #instantbrownrice #berasbaby #makananbabymalaysia #organicbabyfood #organicfood #whiterice #brownrice #sayajual #fawwazbabyfood #fawwazthelittlekitchen #biskutbaby #babycereal #homemadebabyfood #toodlerfood #pastasayur #malaysiababyfood #buburbaby #kedaibaby
🌙天秤座の新月メニュー 遅くなりましたが、メインは蓮根の磯辺揚げ◎少し寒くなってきたので少しずつ根菜を取り入れて身体の声を聞いてみる◎ 昨日はUFOみたいな夕日🛸✨ alienもwelcomeなはなあみです◎ ご予約:0859-57-4894 #はなあみ #ufo #welcome alien #今日は朝英語 #米子カフェ #大山 #自然食カフェ #macrobiotic #vegan #japanesefood #brownrice #organic
The beauty of asian food and all its dishes ❤️ Fried water chestnut meatballs, spinach sautéed in garlic, lemon chicken & garlic egg fried brown rice. Bring on the weekend 🤗 #food #homecooking #foodporn #brownrice
ひとみちゃんにもらったサツマイモでサツマイモご飯🍠 いつもの発芽玄米に小豆、昆布を入れて炊いているところにサツマイモさん入れて、すこーしお塩を効かせました😋 肌寒くなってきたので、お味噌汁には少し酒粕をプラス 野菜をギーで炒めてから作るお味噌汁は最高に美味しい😋ちょっと生ウコンと生姜を入れて消化力と肝臓のケア 空芯菜は母の手作り梅干しと生姜と一緒に炒めました ご馳走さまでした🙏 #ひとみちゃんありがとう #和食でアーユルヴェーダ #オーグメンティング #エクストラクティブ #シンプルレシピ #秋の食卓 #さつまいもご飯 #発芽玄米 #小豆玄米 #粕汁 #お味噌汁 #さほ飯 #益子焼 #器 #sahokoshealthykitchen #sahosaricafe #lunch #vegetarian #ghee #yoga #ayurveda #organic #vegetarianfood #お味噌汁のある食卓をつなぐ会 #brownrice
next page →