#brunei

5,447,937 posts

Loading...
Knock knock, who's there? . • • • • • #Repost @thelifeofmuslims • • • • • "Does he not know that Allah sees?" Surah Al-'Alaq 96:14 . As salaam alaikum warahmatulahi wabarakatuhu my dear brothers and sisters, Whatever action you are going to do, Always remember that Allah سبحانه و تعالى is watching you, He سبحانه و تعالى is knowing every little detail of what you're doing, . So my dear brothers and sisters, I will not say think twice, But think hundreds time before you do anything, All the sins we commit are seen by Allah سبحانه و تعالى, And He سبحانه و تعالى will tell you everything what you used to do one day for which there is no doubt, . So fear Allah سبحانه و تعالى, Before sinning, Think hundreds times that how will you face your Lord that day, He سبحانه و تعالى will tell you every small detail of what you did, So always remember Allah سبحانه و تعالى before anything, This fear of Him (سبحانه و تعالى) will help you abstaining from sin, And also then you'll be able to face your Lord happily. . All praise be to Allah the Lord of worlds, May His blessings be upon Prophet Muhammad ﷺ May Allah سبحانه و تعالى make us those who fear Him (سبحانه و تعالى), make our intentions, actions and deeds pure, and grant us all success and Jannatul Firdaws and ease the situation in Indonesia and every part of the world, Ameen Ya Rabbal 'Alameen . Ps- Please do keep Indonesia in your prayers they are going through a tough time. . . #islamicposts #alhumdulillah #astagfirullah #allahuakbar #allpraisebetoallah #subhanallah #makkah #medina #uk #usa #india #indonesia #brunei #positivevibes #quoteoftheday #picoftheday #photography #rose #beautiful #peace #TheLifeOfMuslims #strangerslegacy
Bertukar skin korea sepantas 15 minit... Ni betul-betul bukan cobaan... . WHOLE BODY MAGIC MASKER WHITENING BOOSTER . 💯Kesan secepat 15 minit 💯Menghilangkan daki 💯Menghilangkan sunburn 💯Mengecutkan jerawat degil 💯Menghilangkan whitehead 💯Menghilangkan blackhead 💯Menghilangkan dark circles 💯Memudarkan kesan parut 💯Memudarkan kesan jerawat 💯Merawat jeragat 💯Merawat 1001 jenis masalah kulit . Whatsapp only (agent zsinstantwhite) 📱+6013 4792013 📱+6013 4792013 . #zsinstantwhite #zsinstantwhitehq #pemutih #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihketiak #trustedsellermalaysia #putih #putihgebu #putihkekal #putihcepat #kualalumpur #singapore #brunei #melaka #johor #moodrepublik #gegariafest #cintafatamorgana #tititancinta #cintafatamorgana #halalkanhatiyangkucuri #azarazmi #sendayutinggi #terbaikdariku #neelofa #naelofa #wishservicebyjannanick #plkn
Bertukar skin korea sepantas 15 minit... Ni betul-betul bukan cobaan... . WHOLE BODY MAGIC MASKER WHITENING BOOSTER . 💯Kesan secepat 15 minit 💯Menghilangkan daki 💯Menghilangkan sunburn 💯Mengecutkan jerawat degil 💯Menghilangkan whitehead 💯Menghilangkan blackhead 💯Menghilangkan dark circles 💯Memudarkan kesan parut 💯Memudarkan kesan jerawat 💯Merawat jeragat 💯Merawat 1001 jenis masalah kulit . Whatsapp only (agent zsinstantwhite) 📱+6013 4792013 📱+6013 4792013 . #zsinstantwhite #zsinstantwhitehq #pemutih #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihketiak #trustedsellermalaysia #putih #putihgebu #putihkekal #putihcepat #kualalumpur #singapore #brunei #melaka #johor #moodrepublik #gegariafest #cintafatamorgana #tititancinta #cintafatamorgana #halalkanhatiyangkucuri #azarazmi #sendayutinggi #terbaikdariku #neelofa #naelofa #wishservicebyjannanick #plkn
Bertukar skin korea sepantas 15 minit... Ni betul-betul bukan cobaan... . WHOLE BODY MAGIC MASKER WHITENING BOOSTER . 💯Kesan secepat 15 minit 💯Menghilangkan daki 💯Menghilangkan sunburn 💯Mengecutkan jerawat degil 💯Menghilangkan whitehead 💯Menghilangkan blackhead 💯Menghilangkan dark circles 💯Memudarkan kesan parut 💯Memudarkan kesan jerawat 💯Merawat jeragat 💯Merawat 1001 jenis masalah kulit . Whatsapp only (agent zsinstantwhite) 📱+6013 4792013 📱+6013 4792013 . #zsinstantwhite #zsinstantwhitehq #pemutih #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihketiak #trustedsellermalaysia #putih #putihgebu #putihkekal #putihcepat #kualalumpur #singapore #brunei #melaka #johor #moodrepublik #gegariafest #cintafatamorgana #tititancinta #cintafatamorgana #halalkanhatiyangkucuri #azarazmi #sendayutinggi #terbaikdariku #neelofa #naelofa #wishservicebyjannanick #plkn
STOKIN TERAPI ini adalah sejenis compression socks. Compression socks digunakan untuk tujuan membantu melancarkan aliran darah. Kaki cramp disebab urat atau darah tak lancar , Kaki bengkak, sembab, sakit kaki, fatigue leg (lenguh kaki), sakit tumit, urat timbul kat betis, yg tu disebab varicose vein atau org panggil urat simpul dan lain2 dapat dibantu menggunakan stokin ini. Siapa yang sesuai untuk gunakan stokin ni? Sesiapa sahaja, ibu mengandung, mereka yang kerap travel/outstation, pekerjaan yang banyak berdiri (seperti cikgu, nurse, doktor, polis trafik dan lain2), orang2 tua dan lain2. Jika anda nak tempah stokin ni. Whatsapp cepat-cepat. Harga sebenar : RM170 Harga promosi : RM80 Beli 2 pasang : RM119 Postage Percuma. Nak tempah Stokin Terapi, Whatsapp Sekarang juga. Pergi ke BIO click http://wasap.my/60176175068/NakPromoStokin Bila Sakit Kaki, Pakai Stokin Terapi Nampak stokin, ingat STOKIN TERAPI Whatsapp sekarang ya Pergi ke BIO click http://wasap.my/60176175068/NakPromoStokin . . #kualalumpur #damansara #puchong #ipoh #penang #kedah #perlis #pahang #kuantan #sabah #sarawak #melaka #brunei #singapore #pahang #johor #kelantan #terengganu #ttdi #petalingjaya #putrajaya #lokalah #bazarpaknil #sayajual #wnaz_
STOKIN TERAPI ini adalah sejenis compression socks. Compression socks digunakan untuk tujuan membantu melancarkan aliran darah. Kaki cramp disebab urat atau darah tak lancar , Kaki bengkak, sembab, sakit kaki, fatigue leg (lenguh kaki), sakit tumit, urat timbul kat betis, yg tu disebab varicose vein atau org panggil urat simpul dan lain2 dapat dibantu menggunakan stokin ini. Siapa yang sesuai untuk gunakan stokin ni? Sesiapa sahaja, ibu mengandung, mereka yang kerap travel/outstation, pekerjaan yang banyak berdiri (seperti cikgu, nurse, doktor, polis trafik dan lain2), orang2 tua dan lain2. Jika anda nak tempah stokin ni. Whatsapp cepat-cepat. Harga sebenar : RM170 Harga promosi : RM80 Beli 2 pasang : RM119 Postage Percuma. Nak tempah Stokin Terapi, Whatsapp Sekarang juga. Pergi ke BIO click http://wasap.my/60176175068/NakPromoStokin Bila Sakit Kaki, Pakai Stokin Terapi Nampak stokin, ingat STOKIN TERAPI Whatsapp sekarang ya Pergi ke BIO click http://wasap.my/60176175068/NakPromoStokin . . #kualalumpur #damansara #puchong #ipoh #penang #kedah #perlis #pahang #kuantan #sabah #sarawak #melaka #brunei #singapore #pahang #johor #kelantan #terengganu #ttdi #petalingjaya #putrajaya #lokalah #bazarpaknil #sayajual #wnaz_
STOKIN TERAPI ini adalah sejenis compression socks. Compression socks digunakan untuk tujuan membantu melancarkan aliran darah. Kaki cramp disebab urat atau darah tak lancar , Kaki bengkak, sembab, sakit kaki, fatigue leg (lenguh kaki), sakit tumit, urat timbul kat betis, yg tu disebab varicose vein atau org panggil urat simpul dan lain2 dapat dibantu menggunakan stokin ini. Siapa yang sesuai untuk gunakan stokin ni? Sesiapa sahaja, ibu mengandung, mereka yang kerap travel/outstation, pekerjaan yang banyak berdiri (seperti cikgu, nurse, doktor, polis trafik dan lain2), orang2 tua dan lain2. Jika anda nak tempah stokin ni. Whatsapp cepat-cepat. Harga sebenar : RM170 Harga promosi : RM80 Beli 2 pasang : RM119 Postage Percuma. Nak tempah Stokin Terapi, Whatsapp Sekarang juga. Pergi ke BIO click http://wasap.my/60176175068/NakPromoStokin Bila Sakit Kaki, Pakai Stokin Terapi Nampak stokin, ingat STOKIN TERAPI Whatsapp sekarang ya Pergi ke BIO click http://wasap.my/60176175068/NakPromoStokin . . #kualalumpur #damansara #puchong #ipoh #penang #kedah #perlis #pahang #kuantan #sabah #sarawak #melaka #brunei #singapore #pahang #johor #kelantan #terengganu #ttdi #petalingjaya #putrajaya #lokalah #bazarpaknil #sayajual #wnaz_
STOKIN TERAPI ini adalah sejenis compression socks. Compression socks digunakan untuk tujuan membantu melancarkan aliran darah. Kaki cramp disebab urat atau darah tak lancar , Kaki bengkak, sembab, sakit kaki, fatigue leg (lenguh kaki), sakit tumit, urat timbul kat betis, yg tu disebab varicose vein atau org panggil urat simpul dan lain2 dapat dibantu menggunakan stokin ini. Siapa yang sesuai untuk gunakan stokin ni? Sesiapa sahaja, ibu mengandung, mereka yang kerap travel/outstation, pekerjaan yang banyak berdiri (seperti cikgu, nurse, doktor, polis trafik dan lain2), orang2 tua dan lain2. Jika anda nak tempah stokin ni. Whatsapp cepat-cepat. Harga sebenar : RM170 Harga promosi : RM80 Beli 2 pasang : RM119 Postage Percuma. Nak tempah Stokin Terapi, Whatsapp Sekarang juga. Pergi ke BIO click http://wasap.my/60176175068/NakPromoStokin Bila Sakit Kaki, Pakai Stokin Terapi Nampak stokin, ingat STOKIN TERAPI Whatsapp sekarang ya Pergi ke BIO click http://wasap.my/60176175068/NakPromoStokin . . #kualalumpur #damansara #puchong #ipoh #penang #kedah #perlis #pahang #kuantan #sabah #sarawak #melaka #brunei #singapore #pahang #johor #kelantan #terengganu #ttdi #petalingjaya #putrajaya #lokalah #bazarpaknil #sayajual #wnaz_
STOKIN TERAPI ini adalah sejenis compression socks. Compression socks digunakan untuk tujuan membantu melancarkan aliran darah. Kaki cramp disebab urat atau darah tak lancar , Kaki bengkak, sembab, sakit kaki, fatigue leg (lenguh kaki), sakit tumit, urat timbul kat betis, yg tu disebab varicose vein atau org panggil urat simpul dan lain2 dapat dibantu menggunakan stokin ini. Siapa yang sesuai untuk gunakan stokin ni? Sesiapa sahaja, ibu mengandung, mereka yang kerap travel/outstation, pekerjaan yang banyak berdiri (seperti cikgu, nurse, doktor, polis trafik dan lain2), orang2 tua dan lain2. Jika anda nak tempah stokin ni. Whatsapp cepat-cepat. Harga sebenar : RM170 Harga promosi : RM80 Beli 2 pasang : RM119 Postage Percuma. Nak tempah Stokin Terapi, Whatsapp Sekarang juga. Pergi ke BIO click http://wasap.my/60176175068/NakPromoStokin Bila Sakit Kaki, Pakai Stokin Terapi Nampak stokin, ingat STOKIN TERAPI Whatsapp sekarang ya Pergi ke BIO click http://wasap.my/60176175068/NakPromoStokin . . #kualalumpur #damansara #puchong #ipoh #penang #kedah #perlis #pahang #kuantan #sabah #sarawak #melaka #brunei #singapore #pahang #johor #kelantan #terengganu #ttdi #petalingjaya #putrajaya #lokalah #bazarpaknil #sayajual #wnaz_
STOKIN TERAPI ini adalah sejenis compression socks. Compression socks digunakan untuk tujuan membantu melancarkan aliran darah. Kaki cramp disebab urat atau darah tak lancar , Kaki bengkak, sembab, sakit kaki, fatigue leg (lenguh kaki), sakit tumit, urat timbul kat betis, yg tu disebab varicose vein atau org panggil urat simpul dan lain2 dapat dibantu menggunakan stokin ini. Siapa yang sesuai untuk gunakan stokin ni? Sesiapa sahaja, ibu mengandung, mereka yang kerap travel/outstation, pekerjaan yang banyak berdiri (seperti cikgu, nurse, doktor, polis trafik dan lain2), orang2 tua dan lain2. Jika anda nak tempah stokin ni. Whatsapp cepat-cepat. Harga sebenar : RM170 Harga promosi : RM80 Beli 2 pasang : RM119 Postage Percuma. Nak tempah Stokin Terapi, Whatsapp Sekarang juga. Pergi ke BIO click http://wasap.my/60176175068/NakPromoStokin Bila Sakit Kaki, Pakai Stokin Terapi Nampak stokin, ingat STOKIN TERAPI Whatsapp sekarang ya Pergi ke BIO click http://wasap.my/60176175068/NakPromoStokin . . #kualalumpur #damansara #puchong #ipoh #penang #kedah #perlis #pahang #kuantan #sabah #sarawak #melaka #brunei #singapore #pahang #johor #kelantan #terengganu #ttdi #petalingjaya #putrajaya #lokalah #bazarpaknil #sayajual #wnaz_
STOKIN TERAPI ini adalah sejenis compression socks. Compression socks digunakan untuk tujuan membantu melancarkan aliran darah. Kaki cramp disebab urat atau darah tak lancar , Kaki bengkak, sembab, sakit kaki, fatigue leg (lenguh kaki), sakit tumit, urat timbul kat betis, yg tu disebab varicose vein atau org panggil urat simpul dan lain2 dapat dibantu menggunakan stokin ini. Siapa yang sesuai untuk gunakan stokin ni? Sesiapa sahaja, ibu mengandung, mereka yang kerap travel/outstation, pekerjaan yang banyak berdiri (seperti cikgu, nurse, doktor, polis trafik dan lain2), orang2 tua dan lain2. Jika anda nak tempah stokin ni. Whatsapp cepat-cepat. Harga sebenar : RM170 Harga promosi : RM80 Beli 2 pasang : RM119 Postage Percuma. Nak tempah Stokin Terapi, Whatsapp Sekarang juga. Pergi ke BIO click http://wasap.my/60176175068/NakPromoStokin Bila Sakit Kaki, Pakai Stokin Terapi Nampak stokin, ingat STOKIN TERAPI Whatsapp sekarang ya Pergi ke BIO click http://wasap.my/60176175068/NakPromoStokin . . #kualalumpur #damansara #puchong #ipoh #penang #kedah #perlis #pahang #kuantan #sabah #sarawak #melaka #brunei #singapore #pahang #johor #kelantan #terengganu #ttdi #petalingjaya #putrajaya #lokalah #bazarpaknil #sayajual #wnaz_
SELEBGRAM & ARTIS aja pake MASKER SPIRULINA 😊 . Biar selalu tampil kece setiap saat, KUY rawat mukamu dengan Masker Spirulina :) . Masker Spirulina Original hanya disini :) (Grade A Quality) . Free consultation chat via WA 0822-1866-2313 . Rahasia Kulit Putih Bebas Jerawat secara Alami. Mau? Lagi PROMO loh---> @face_spirulina WA : 082218662313 . #MALAYSIA #BRUNEI #SELANGOR #NEGERISEMBILAN #PENANG #KUALALUMPUR #ASIA #HONGKONG #AUSTRALIA #PROMOTEURBONE #INTERNASIONAL #OLSHOP #INDONESIA #JAKARTA #MEDAN #PADANG #BALI #SURABAYA #KALIMANTAN #PAPUA #RIAU #BANDUNG #TRUSTED #HERBALSOLUTIONS #HERBALSOLUTIONSGROUP
[16.10.2018] - Yesterday’s Safeguard event in Beijing 👍👏 ▶️▶️▶️FB: http://www.wuchunfb.club IG: https://www.instagram.com/wuchunfb.club/ YT: www.youtube.com/c/ChunWu1010 #photooftheday #theheartofgiving #superstar #brunei #イケメン #ウーズン #wuchun #wuzun #吴尊 #吳尊 #instacool #フェイルンハイ #飛輪海 #FRH #Fahrenheit #舒肤佳safeguard
[16.10.2018] - Yesterday’s Safeguard event in Beijing 👍👏 ▶️▶️▶️FB: http://www.wuchunfb.club IG: https://www.instagram.com/wuchunfb.club/ YT: www.youtube.com/c/ChunWu1010 #photooftheday #theheartofgiving #superstar #brunei #イケメン #ウーズン #wuchun #wuzun #吴尊 #吳尊 #instacool #フェイルンハイ #飛輪海 #FRH #Fahrenheit #舒肤佳safeguard
Going down the river and then walking up the hills to a waterfall, Brunei you’ve been a pleasure🇧🇳 #brunei #waterfall #swansong4KC
Congratulations to our latest graduating class in Singapore! ⠀ 👏🇸🇬 👏⠀ For more information on CompEx training and Inspections, go to https://buff.ly/2wtSRl3⠀ ⠀ #singapore #atecgamechangers #safetyfirst #compex #hazardousareas #training #oilandgas #explosiveatmosphere #safetyseriously #nec500 #inspection #brunei #safety #explosiveatmosphere #compex
MOGA PENGAKHIRAN KITA BAIK2 SAHAJA . . Menjadi manusia bukan sekadar berpijak di atas tanah yang luas terbentang. Kita manusia yang diberi amanah dan tanggungjawab untuk menjaga sesama sendiri agar dunia ini dihiasi keamanan dan kasih sayang. . . Jauh di lubuk hati, renungi semula agar kita kembali mengingati dan menginsafi asal diri ini dari tanah yang tiada kecantikan. . . Bibit-bibit kekayaan dan kehebatan serta kemegahan yang kita ada tiada nilai di sisi Allah melainkan ianya digunakan untuk kebaikan. . . Moga terlahir keinsafan dan terus istiqamah dalam berubah ke arah kebaikan. . . Ayuh, jom dapatkan novel best seller #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar di pasaran sekarang. . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . .
TUHAN (PALSU) TURUN KE BUMI! . . Bayangkan satu imej besar tiba2 muncul di langit dan mendakwa dirinya Tuhan. . . Anda melihat sekeliling anda secara tiba2 mempercayainya seterusnya memberikan ikrar untuk BERIMAN dan patuh kepadanya. . . Agaknya apakah reaksi anda ketika itu? . . TUHAN JELMAAN HOLOGRAM! Jelajahi Agenda Elite Konspirator dalam karya @hadi_fayyadh #infinitywar . . Alhamdulillah.. ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 500 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... ORDER akan ditutup sebaik sahaja 500 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM30.00 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . .
KIAMAT SEMAKIN MENGHAMPIRI! . . Orang-orang miskin dan pekerjaannya mengembala kambing tiba-tiba menjadi para pemimpin manusia banyak. . . Para pengembala yang sama, bermegah-megahan dengan gedung-gedung besar dan tinggi-tinggi. . . Berlumba-lumba membina bangunan tinggi Daripada Abu Hurairah r.a. ia berkata; suatu ketika Rasulullah s.a.w. nampak di tengah-tengah orang ramai. . . Lalu baginda didatangi oleh seseorang yang menanyakan kepadanya: "Wahai Rasulullah s.a.w. bilakah terjadinya kiamat?" Nabi s.a.w. menjawab dengan bersabda: "Tidaklah orang yang ditanya mengenai masalah itu lebih mengetahui daripada yang bertanya. . . Akan tetapi aku akan memberitahukan kepadamu tentang tanda-tandanya. Iaitu, jika seorang ammah (hamba perempuan) melahirkan majikannya, itulah yang termasuk di antara tanda-tandanya. . . Juga apabila orang-orang yang tidak beralas kaki dan tidak berpakaian menjadi pemimpin masyarakat, maka itu juga di antara tanda-tandanya. Demikian pula apabila para pengembala domba berlumba-lumba meninggikan bangunan, . . maka itulah salah satu tandanya di antara tanda-tanda yang lima, yang mana tidak mengetahui yang sesungguhnya selain Allah SWT." Kemudian baginda membacakan ayat berikut ini: . . "Sesungguhnya Allah, hanya pada sisi-Nya sahajalah pengetahuan tentang hari kiamat, dan Dia-lah yang menurunkan hujan, serta mengetahui apa yang ada di dalam rahim";- (Riwayat Ibn Majah). . . Alhamdulillah.. ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 500 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... ORDER akan ditutup sebaik sahaja 500 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM30.00 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . .
L I M I T E D 5000 N A S K A H : K E B A N G K I T A N D A R I M A K A M K E G E L A P A N ...... .... Konspirasi kepercayaan Kuno diteruskan sebagai satu kepercayaan bahawa Firaun dan Namrud akan kembali memerintah bersama Dajjal. Pemujaan dan persiapan kebangkitannya dilakukan dengan sebaiknya mengikut kronologi New World Order. ...... Dajjal akan menjadi peneraju yang maha dahsyat kepada pengakhiran peradaban manusia. Anda pernah menonton X MEN APOKALIPS? Saba el Nur itu siapa? Bagaimana dia dibangkitkan? ..... Mengapa perlu anda tahu semua ini? Supaya anda tidak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa kesemasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. .
KINI.. MENGAWAL CUACA IANYA BUKAN SUATU ANGAN-ANGAN! . . High Frequency Active Auroral Research Program atau disingkat HAARP, merupakan suatu program penyelidikan gabungan yang dilakukan dan dibiayai oleh Tentera Udara AS, Tentera Laut AS, Universiti Alaska dan Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA). Projek penyelidikan HAARP bermula pada tahun 1993. Salah satu stesen bumi HAARP milik Amerika ada di Alaska. . . HAARP "dipecat" gelombang radio frekuensi dari yang sangat rendah hingga yang sangat tinggi keatas atmosfera. Salah satu kesannya akan mempengaruhi ionosfera dan stratosfir menjadi hangat, menciptakan awan dan merubah iklim dunia. . . Jika diubah dengan kekerapan lain, maka gelombang radio frekuensi tersebut dapat terpantul oleh ionosfera dan kembali lagi ke Bumi untuk mencipta gempa bumi atau bahkan boleh mempengaruhi fikiran manusia. Dan masih ada beberapa kemampuan HAARP lain. . . Salah satu stesen HAARP ada di Alaska yangt terdiri dari 360 antena. Masing-masing antena menghasilkan daya pancar minimum sebanyak 10,000 watt. . . INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. .
[ KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA : "MASTER PIECE" NOVEL CETUSAN AKHIR ZAMAN ] Penulisan yang disentuh dengan tinta Al Quran dan Hadis serta pandangan para Ulama' yang digarap secara halus di dalam susur galur penceritaan. . . "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . Jom dapat kan Novel Islamik terbaik #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! .
Brand New In Box 🔥🔥🔥 Adidas Human Race NMD Pharrel Holi Festival (Core Black) UK8 $520bnd Once you place order, item will arrive in 5-7days since its still overseas! #brunei #bruneidarussalam #bruneionlineshop #bruneionlineshopping #brunei_daily #bruneishop #bruneisales #bruneiadvert #bruneiiklan #bruneionlinestore #bruneifashion #bruneipromo #iklanbrunei #bruneidaily #bruneipromote #bruneiadvertisement
@flowersandlaces - Knock knock, who's there? . • • • • • #Repost @thelifeofmuslims • • • • • "Does he not know that Allah sees?" Surah Al-'Alaq 96:14 . As salaam alaikum warahmatulahi wabarakatuhu my dear brothers and sisters, Whatever action you are going to do, Always remember that Allah سبحانه و تعالى is watching you, He سبحانه و تعالى is knowing every little detail of what you're doing, . So my dear brothers and sisters, I will not say think twice, But think hundreds time before you do anything, All the sins we commit are seen by Allah سبحانه و تعالى, And He سبحانه و تعالى will tell you everything what you used to do one day for which there is no doubt, . So fear Allah سبحانه و تعالى, Before sinning, Think hundreds times that how will you face your Lord that day, He سبحانه و تعالى will tell you every small detail of what you did, So always remember Allah سبحانه و تعالى before anything, This fear of Him (سبحانه و تعالى) will help you abstaining from sin, And also then you'll be able to face your Lord happily. . All praise be to Allah the Lord of worlds, May His blessings be upon Prophet Muhammad ﷺ May Allah سبحانه و تعالى make us those who fear Him (سبحانه و تعالى), make our intentions, actions and deeds pure, and grant us all success and Jannatul Firdaws and ease the situation in Indonesia and every part of the world, Ameen Ya Rabbal 'Alameen . Ps- Please do keep Indonesia in your prayers they are going through a tough time. . . #islamicposts #alhumdulillah #astagfirullah #allahuakbar #allpraisebetoallah #subhanallah #makkah #medina #uk #usa #india #indonesia #brunei #positivevibes #quoteoftheday #picoftheday #photography #rose #beautiful #peace #TheLifeOfMuslims #strangerslegacy - #regrann
Jam Swarovski Rm65 Sm / Rm70 Ss www.wasap.my/60149846909 Material : Stainless steel Condition : NEW Gender : Girl Spec Ringkas : 1 Month Warranty mesin Battery watch gred AA Analog function #kedaionlinestoremac #kedaionlinestorecm #kudat #kotamarudu #kotakinabalu #sabah #sarawak #brunei #ampang #setiawangsa #setapak #danaukota #kualalumpur #gombak #selayang #cheras #pitas #tuaran #tamparuli #keramat #wangsamaju #uluklang #tamanmelawati #sentul
Jam Swarovski Rm65 Sm / Rm70 Ss www.wasap.my/60149846909 Material : Stainless steel Condition : NEW Gender : Girl Spec Ringkas : 1 Month Warranty mesin Battery watch gred AA Analog function #kedaionlinestoremac #kedaionlinestorecm #kudat #kotamarudu #kotakinabalu #sabah #sarawak #brunei #ampang #setiawangsa #setapak #danaukota #kualalumpur #gombak #selayang #cheras #pitas #tuaran #tamparuli #keramat #wangsamaju #uluklang #tamanmelawati #sentul
PAPERBAG IN PROGRESS #throwback 😊 ⚡️⚡️⚡️⚡️ ❤️❤️❤️😍😍😍😍❤️❤️ ❤️ #alhamdulillah . Sebarang pertanyaan mengenai paperbag or nak order whatsapp 018-9191058 ye..jomlah usha2 banyak lagi design paperbag menarik di ig kami @paperbag_murah_dan_printing . . Atau boleh click link ni ye https://api.whatsapp.com/send?phone=60189191058&text= . . Kalau korang rasa best ‘like’ lah post ni.. Kalau nak order untuk future event , tekan ‘Save’ . #paperbag #paperbags #paperbagmurah #paper #paperbagcostume #paperbagcustome #paperbagkahwin #paperbagmalaysia #paperbagtanpatali #print #printmaking #prints #printing #murah #paper #kahwinbajet #paperbag #vintage #weddinggift #aqiqahgift #kesyukuran #birthday #selamatharijadi #malaysia #sabah #sarawak #brunei #selangor #assalamualaikum #happyweekend 😘😘
Jam Swarovski Rm65 Sm / Rm70 Ss www.wasap.my/60149846909 Material : Stainless steel Condition : NEW Gender : Girl Spec Ringkas : 1 Month Warranty mesin Battery watch gred AA Analog function #kedaionlinestoremac #kedaionlinestorecm #kudat #kotamarudu #kotakinabalu #sabah #sarawak #brunei #ampang #setiawangsa #setapak #danaukota #kualalumpur #gombak #selayang #cheras #pitas #tuaran #tamparuli #keramat #wangsamaju #uluklang #tamanmelawati #sentul
Jam Swarovski Rm65 Sm / Rm70 Ss www.wasap.my/60149846909 Material : Stainless steel Condition : NEW Gender : Girl Spec Ringkas : 1 Month Warranty mesin Battery watch gred AA Analog function #kedaionlinestoremac #kedaionlinestorecm #kudat #kotamarudu #kotakinabalu #sabah #sarawak #brunei #ampang #setiawangsa #setapak #danaukota #kualalumpur #gombak #selayang #cheras #pitas #tuaran #tamparuli #keramat #wangsamaju #uluklang #tamanmelawati #sentul
Jam Swarovski Rm65 Sm / Rm70 Ss www.wasap.my/60149846909 Material : Stainless steel Condition : NEW Gender : Girl Spec Ringkas : 1 Month Warranty mesin Battery watch gred AA Analog function #kedaionlinestoremac #kedaionlinestorecm #kudat #kotamarudu #kotakinabalu #sabah #sarawak #brunei #ampang #setiawangsa #setapak #danaukota #kualalumpur #gombak #selayang #cheras #pitas #tuaran #tamparuli #keramat #wangsamaju #uluklang #tamanmelawati #sentul
PAPERBAG IN PROGRESS #throwback 😊 ⚡️⚡️⚡️⚡️ ❤️❤️❤️😍😍😍😍❤️❤️ ❤️ #alhamdulillah . Sebarang pertanyaan mengenai paperbag or nak order whatsapp 018-9191058 ye..jomlah usha2 banyak lagi design paperbag menarik di ig kami @paperbag_murah_dan_printing . . Atau boleh click link ni ye https://api.whatsapp.com/send?phone=60189191058&text= . . Kalau korang rasa best ‘like’ lah post ni.. Kalau nak order untuk future event , tekan ‘Save’ . #paperbag #paperbags #paperbagmurah #paper #paperbagcostume #paperbagcustome #paperbagkahwin #paperbagmalaysia #paperbagtanpatali #print #printmaking #prints #printing #murah #paper #kahwinbajet #paperbag #vintage #weddinggift #aqiqahgift #kesyukuran #birthday #selamatharijadi #malaysia #sabah #sarawak #brunei #selangor #assalamualaikum #happyweekend 😘😘
Brand New In Box 🔥🔥🔥 Ultraboost 3.0 Trace Cargo LTD UK8 $230 Once you place order, item will arrive in 5-7days since its still overseas! #brunei #bruneidarussalam #bruneionlineshop #bruneionlineshopping #brunei_daily #bruneishop #bruneisales #bruneiadvert #bruneiiklan #bruneionlinestore #bruneifashion #bruneipromo #iklanbrunei #bruneidaily #bruneipromote #bruneiadvertisement
PAPERBAG IN PROGRESS #throwback 😊 ⚡️⚡️⚡️⚡️ ❤️❤️❤️😍😍😍😍❤️❤️ ❤️ #alhamdulillah . Sebarang pertanyaan mengenai paperbag or nak order whatsapp 018-9191058 ye..jomlah usha2 banyak lagi design paperbag menarik di ig kami @paperbag_murah_dan_printing . . Atau boleh click link ni ye https://api.whatsapp.com/send?phone=60189191058&text= . . Kalau korang rasa best ‘like’ lah post ni.. Kalau nak order untuk future event , tekan ‘Save’ . #paperbag #paperbags #paperbagmurah #paper #paperbagcostume #paperbagcustome #paperbagkahwin #paperbagmalaysia #paperbagtanpatali #print #printmaking #prints #printing #murah #paper #kahwinbajet #paperbag #vintage #weddinggift #aqiqahgift #kesyukuran #birthday #selamatharijadi #malaysia #sabah #sarawak #brunei #selangor #assalamualaikum #happyweekend 😘😘
Brand New In Box 🔥🔥🔥 Nike Sock Dart SE PRM $110bnd US 7/US9/US10/US11 Once you place order, item will arrive in 5-7days since its still overseas! #brunei #bruneidarussalam #bruneionlineshop #bruneionlineshopping #brunei_daily #bruneishop #bruneisales #bruneiadvert #bruneiiklan #bruneionlinestore #bruneifashion #bruneipromo #iklanbrunei #bruneidaily #bruneipromote #bruneiadvertisement
Brand New In Box 🔥🔥🔥 Nike Airmax 1 Retro OG Curry Olive Flak & Tough Red UK9 $170bnd Once you place order, item will arrive in 5-7days since its still overseas! #brunei #bruneidarussalam #bruneionlineshop #bruneionlineshopping #brunei_daily #bruneishop #bruneisales #bruneiadvert #bruneiiklan #bruneionlinestore #bruneifashion #bruneipromo #iklanbrunei #bruneidaily #bruneipromote #bruneiadvertisement
Brand New In Box🔥🔥🔥 Acronym Vapormax Black Volt UK6 $280bnd Once you place order, item will arrive in 5-7days since its still overseas! #brunei #bruneidarussalam #bruneionlineshop #bruneionlineshopping #brunei_daily #bruneishop #bruneisales #bruneiadvert #bruneiiklan #bruneionlinestore #bruneifashion #bruneipromo #iklanbrunei #bruneidaily #bruneipromote #bruneiadvertisement
Are you interested in/Binary/ forex option Trade(trading in binary and bitcion mining has really helped a lot of people reach their financial dreams and has made more people reach their various business aims and goal). Invest with a trusted account manager and earn huge profits in a period 7 days. 1>Get your trading account well managed 100%with the latest trading software 85% to 95% accurate 2> investment is 100% safe 3>payout assured 100% contact me invest $500 earn 10,800 weekly investment of $400 can earn you $5000 in one week so kindly invest and earn good profits everyday $400 gives $5000 in 1 week $500 gives $10,800 in 1 week $1,000 gives $22,500 in 1 week $1,600 gives $27,500 in 1 week $2,000 gives $35,000 in 1 week $3,500 gives $44,000 in 1 week $5,000 gives $75,000 in 1 week You can kindly inbox me if interested.  no risk involved  100% safe Interested message me to get started. #Timezone #Thailand #NorthKorea #Tasmania #Laos #PapuaNewGuinea #HongKong #NewZealand #Vietnam #Mongolia #Singapore #Japan #Macau #prilaga #Malaysia #Philippines #Australia #Fiji #China #Brunei #NewGuinea #Indonesia #Maldives #SouthKorea #Taiwan #Korea #Worl #WesternAustralia #Victoria #Palau
STOKIN TERAPI ini adalah sejenis compression socks. Compression socks digunakan untuk tujuan membantu melancarkan aliran darah. Kaki cramp disebab urat atau darah tak lancar , Kaki bengkak, sembab, sakit kaki, fatigue leg (lenguh kaki), sakit tumit, urat timbul kat betis, yg tu disebab varicose vein atau org panggil urat simpul dan lain2 dapat dibantu menggunakan stokin ini. Siapa yang sesuai untuk gunakan stokin ni? Sesiapa sahaja, ibu mengandung, mereka yang kerap travel/outstation, pekerjaan yang banyak berdiri (seperti cikgu, nurse, doktor, polis trafik dan lain2), orang2 tua dan lain2. Jika anda nak tempah stokin ni. Whatsapp cepat-cepat. Harga sebenar : RM170 Harga promosi : RM80 Beli 2 pasang : RM119 Postage Percuma. Nak tempah Stokin Terapi, Whatsapp Sekarang juga. Pergi ke BIO click http://wasap.my/60176175068/NakPromoStokin Bila Sakit Kaki, Pakai Stokin Terapi Nampak stokin, ingat STOKIN TERAPI Whatsapp sekarang ya Pergi ke BIO click http://wasap.my/60176175068/NakPromoStokin . . #kualalumpur #damansara #puchong #ipoh #penang #kedah #perlis #pahang #kuantan #sabah #sarawak #melaka #brunei #singapore #pahang #johor #kelantan #terengganu #ttdi #petalingjaya #putrajaya #lokalah #bazarpaknil #sayajual #wnaz_
Brand New 🔥🔥🔥 Supreme The Empire State Building M size (Black & White) L size (Slate) 170bnd All in Once you place order, item will arrive in 5-7days since its still overseas! #brunei #bruneidarussalam #bruneionlineshop #bruneionlineshopping #brunei_daily #bruneishop #bruneisales #bruneiadvert #bruneiiklan #bruneionlinestore #bruneifashion #bruneipromo #iklanbrunei #bruneidaily #bruneipromote #bruneiadvertisement
STOKIN TERAPI ini adalah sejenis compression socks. Compression socks digunakan untuk tujuan membantu melancarkan aliran darah. Kaki cramp disebab urat atau darah tak lancar , Kaki bengkak, sembab, sakit kaki, fatigue leg (lenguh kaki), sakit tumit, urat timbul kat betis, yg tu disebab varicose vein atau org panggil urat simpul dan lain2 dapat dibantu menggunakan stokin ini. Siapa yang sesuai untuk gunakan stokin ni? Sesiapa sahaja, ibu mengandung, mereka yang kerap travel/outstation, pekerjaan yang banyak berdiri (seperti cikgu, nurse, doktor, polis trafik dan lain2), orang2 tua dan lain2. Jika anda nak tempah stokin ni. Whatsapp cepat-cepat. Harga sebenar : RM170 Harga promosi : RM80 Beli 2 pasang : RM119 Postage Percuma. Nak tempah Stokin Terapi, Whatsapp Sekarang juga. Pergi ke BIO click http://wasap.my/60176175068/NakPromoStokin Bila Sakit Kaki, Pakai Stokin Terapi Nampak stokin, ingat STOKIN TERAPI Whatsapp sekarang ya Pergi ke BIO click http://wasap.my/60176175068/NakPromoStokin . . #kualalumpur #damansara #puchong #ipoh #penang #kedah #perlis #pahang #kuantan #sabah #sarawak #melaka #brunei #singapore #pahang #johor #kelantan #terengganu #ttdi #petalingjaya #putrajaya #lokalah #bazarpaknil #sayajual #wnaz_
STOKIN TERAPI ini adalah sejenis compression socks. Compression socks digunakan untuk tujuan membantu melancarkan aliran darah. Kaki cramp disebab urat atau darah tak lancar , Kaki bengkak, sembab, sakit kaki, fatigue leg (lenguh kaki), sakit tumit, urat timbul kat betis, yg tu disebab varicose vein atau org panggil urat simpul dan lain2 dapat dibantu menggunakan stokin ini. Siapa yang sesuai untuk gunakan stokin ni? Sesiapa sahaja, ibu mengandung, mereka yang kerap travel/outstation, pekerjaan yang banyak berdiri (seperti cikgu, nurse, doktor, polis trafik dan lain2), orang2 tua dan lain2. Jika anda nak tempah stokin ni. Whatsapp cepat-cepat. Harga sebenar : RM170 Harga promosi : RM80 Beli 2 pasang : RM119 Postage Percuma. Nak tempah Stokin Terapi, Whatsapp Sekarang juga. Pergi ke BIO click http://wasap.my/60176175068/NakPromoStokin Bila Sakit Kaki, Pakai Stokin Terapi Nampak stokin, ingat STOKIN TERAPI Whatsapp sekarang ya Pergi ke BIO click http://wasap.my/60176175068/NakPromoStokin . . #kualalumpur #damansara #puchong #ipoh #penang #kedah #perlis #pahang #kuantan #sabah #sarawak #melaka #brunei #singapore #pahang #johor #kelantan #terengganu #ttdi #petalingjaya #putrajaya #lokalah #bazarpaknil #sayajual #wnaz_
Brand New 🔥🔥🔥 Supreme MLK White Tee M size $120bnd Once you place order, item will arrive in 5-7days since its still overseas! #brunei #bruneidarussalam #bruneionlineshop #bruneionlineshopping #brunei_daily #bruneishop #bruneisales #bruneiadvert #bruneiiklan #bruneionlinestore #bruneifashion #bruneipromo #iklanbrunei #bruneidaily #bruneipromote #bruneiadvertisement
Handsome young boy with a pair of handsome baby shark 🦈 . Have you purchased yours? . To purchase: 🖥 click link on our profile 💻 www.bebebundo.com ➡️ tap “baby” ✉️ DM us here 📲 WA 0183623407 . #kasutbabymalaysia #kasutbaby #kasutbudak #kasutbayi #kasut #kasutmalaysia #madeinmalaysia #craftedinmalaysia #craftedshoes #kasutkulit #sharkshoes #babyshoesmalaysia #babyshark #babyfashion #kidsfashion #kidsfashionmalaysia #kasutraya #babysharksong #babyfashionmalaysia #babystyle #childrensshoes #bebebundo #crafted #leather #shoes #buatantangan #buatanmalaysia #malaysia #singapore #brunei
. Pre order Brand : Coach Price : $43.00 . (a) . No Rush Order Order : 6737126256 (WA) . Follow #CoachDkb #bruneifm #bruneionlineshop #supportlocal #bruneishop #iklanbrunei #brunei #supportlocal #vendorbrunei #bruneionlineshop #brunei_ig #bruneisales #jualbeli #ootdbrunei
. Pre order Brand : Coach Price : $43.00 . (a) . No Rush Order Order : 6737126256 (WA) . Follow #CoachDkb #bruneifm #bruneionlineshop #supportlocal #bruneishop #iklanbrunei #brunei #supportlocal #vendorbrunei #bruneionlineshop #brunei_ig #bruneisales #jualbeli #ootdbrunei
. Pre order Brand : Coach Price : $42.00 . (a) . No Rush Order Order : 6737126256 (WA) . Follow #CoachDkb #bruneifm #bruneionlineshop #supportlocal #bruneishop #iklanbrunei #brunei #supportlocal #vendorbrunei #bruneionlineshop #brunei_ig #bruneisales #jualbeli #ootdbrunei
. Pre order Brand : Coach Price : $42.00 . (a) . No Rush Order Order : 6737126256 (WA) . Follow #CoachDkb #bruneifm #bruneionlineshop #supportlocal #bruneishop #iklanbrunei #brunei #supportlocal #vendorbrunei #bruneionlineshop #brunei_ig #bruneisales #jualbeli #ootdbrunei
. Pre order Brand : Coach Price : $42.00 . (a) . No Rush Order Order : 6737126256 (WA) . Follow #CoachDkb #bruneifm #bruneionlineshop #supportlocal #bruneishop #iklanbrunei #brunei #supportlocal #vendorbrunei #bruneionlineshop #brunei_ig #bruneisales #jualbeli #ootdbrunei
. Pre order Brand : Coach Price : $42.00 . (a) . No Rush Order Order : 6737126256 (WA) . Follow #CoachDkb #bruneifm #bruneionlineshop #supportlocal #bruneishop #iklanbrunei #brunei #supportlocal #vendorbrunei #bruneionlineshop #brunei_ig #bruneisales #jualbeli #ootdbrunei
. Pre order Brand : Coach Price : $42.00 . (a) . No Rush Order Order : 6737126256 (WA) . Follow #CoachDkb #bruneifm #bruneionlineshop #supportlocal #bruneishop #iklanbrunei #brunei #supportlocal #vendorbrunei #bruneionlineshop #brunei_ig #bruneisales #jualbeli #ootdbrunei
. Pre order Brand : Lacoste Price : $59.00 . (a) . No Rush Order Order : 6737126256 (WA) . Follow #LacosteDkb #bruneifm #bruneionlineshop #supportlocal #bruneishop #iklanbrunei #brunei #supportlocal #vendorbrunei #bruneionlineshop #brunei_ig #bruneisales #jualbeli #ootdbrunei
. Pre order Brand : Lacoste Price : $59.00 . (a) . No Rush Order Order : 6737126256 (WA) . Follow #LacosteDkb #bruneifm #bruneionlineshop #supportlocal #bruneishop #iklanbrunei #brunei #supportlocal #vendorbrunei #bruneionlineshop #brunei_ig #bruneisales #jualbeli #ootdbrunei
. Pre order Brand : Lacoste Price : $59.00 . (a) . No Rush Order Order : 6737126256 (WA) . Follow #LacosteDkb #bruneifm #bruneionlineshop #supportlocal #bruneishop #iklanbrunei #brunei #supportlocal #vendorbrunei #bruneionlineshop #brunei_ig #bruneisales #jualbeli #ootdbrunei
. Pre order Brand : Lacoste Price : $59.00 . (a) . No Rush Order Order : 6737126256 (WA) . Follow #LacosteDkb #bruneifm #bruneionlineshop #supportlocal #bruneishop #iklanbrunei #brunei #supportlocal #vendorbrunei #bruneionlineshop #brunei_ig #bruneisales #jualbeli #ootdbrunei
. Pre order Brand : Lacoste Price : $59.00 . (a) . No Rush Order Order : 6737126256 (WA) . Follow #LacosteDkb #bruneifm #bruneionlineshop #supportlocal #bruneishop #iklanbrunei #brunei #supportlocal #vendorbrunei #bruneionlineshop #brunei_ig #bruneisales #jualbeli #ootdbrunei
next page →