#brunei

5,666,363 posts

Loading...
DISANA SINI ADA OFFER MENGGILA!! TAK LUPA JUGA UNTUK SUGAR GOLD!! WAJIB LA ADA!! Perghhhhh. Harga menjunam habis uols. Komfem menangis kalau tak beli sekarang. Tapi demi merealisikan impian uols nak skin makin sihat, skin glowing, mekap tahan lama, blend foundation bersama situlur wajib laaaa beli sekarang! Dan sale ini sah bermula jam 12 malam ni dan berakhir 12 malam esok. Cepat hampa! Jangan tunggu lama. πŸ˜‰ Klik link ini untuk pembelian secara mudah www.wasap.my/60109718212 #tudungbylayea #sayajualonline #sayajual #sayajualmakeup #sayajualcosmetic #sayajualkosmetik #bazaar #bazaarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #cantik #wanita #scrub #makeupmalaysia #brunei #sayajualbarangmakeup #barangmakeup #makeupborong #borong #borongmurah #borongmakeup #lipscrub #foundation #primer #bibiaq #beautyblender #nakputih #putihgebu #mascara #muautara
DISANA SINI ADA OFFER MENGGILA!! TAK LUPA JUGA UNTUK SUGAR GOLD!! WAJIB LA ADA!! Perghhhhh. Harga menjunam habis uols. Komfem menangis kalau tak beli sekarang. Tapi demi merealisikan impian uols nak skin makin sihat, skin glowing, mekap tahan lama, blend foundation bersama situlur wajib laaaa beli sekarang! Dan sale ini sah bermula jam 12 malam ni dan berakhir 12 malam esok. Cepat hampa! Jangan tunggu lama. πŸ˜‰ Klik link ini untuk pembelian secara mudah www.wasap.my/60109718212 #tudungbylayea #sayajualonline #sayajual #sayajualmakeup #sayajualcosmetic #sayajualkosmetik #bazaar #bazaarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #cantik #wanita #scrub #makeupmalaysia #brunei #sayajualbarangmakeup #barangmakeup #makeupborong #borong #borongmurah #borongmakeup #lipscrub #foundation #primer #bibiaq #beautyblender #nakputih #putihgebu #mascara #muautara
🌟LETS GET GLOWING🌟 Thank you so much Dear @natashajuan , amazing Radio DJ from @hitzsarawak for trusting @borneomedispa - The Best Facial in Town! . Struggling with acne, pigmentation, dullskin, aging skin or black/whiteheads? Our team @borneomedispa is here to help you. 😊🌸 . At Borneo Medispa we provide Personalized, Premium Quality Facials performed by our Expert Facial Therapists. πŸ‘πŸ» Limited slots daily so hurry DM or Whatsapp is to book your slot now! . πŸ“² KUCHING : +6010 366 2181 πŸ“² MIRI : +6010 566 2181 πŸ•™ 10am - 8pm (Everyday) πŸ“ KUCHING @ Tun Jugah Mall, Ground Floor πŸ“ MIRI @ Meritz Hotel, 8th Floor . #bestfacialintown #fireandicefacial #glowingskin #skincare #isclinical #hollywoodfacial #flawless #facial #tunjugah #borneomedispa #fightacne #kuching #miri #brunei #meritzhotel #borneobeauty #beauty #love #clearskin #acnefree #couple #beautifulskin #kuching #sarawak #borneo #medispa #facespa #medispakuching #natashajuan #hitzsarawak
Hai orang Melaka , esok2 kalau ada yang nak cari ikan boleh singgah . Ada dumbo , Giant , Solid , HM , Fccp , hellboy , veiltail , candy HM , Red Dragon , CT , Guppy . Barang2 ikan laga juga ada . Www.wasap.my/60104118801/bettapishhh #arifbetta #bettafish #bettamelaka #koifancy #koibetta #fancyplakat #halfmoon #Malaysia #Thailand #singapore #vietnam #brunei #china #japan #korea #petshop #giantfighter #crowntail #bettaMalaysia #bettacommunity #cupanghias #bettafarm #bettatank #ikanhiasan #ownbreed #bettalover #aquascape #onlineshopping #wutoh #pumpbreed
DISANA SINI ADA OFFER MENGGILA!! TAK LUPA JUGA UNTUK SUGAR GOLD!! WAJIB LA ADA!! Perghhhhh. Harga menjunam habis uols. Komfem menangis kalau tak beli sekarang. Tapi demi merealisikan impian uols nak skin makin sihat, skin glowing, mekap tahan lama, blend foundation bersama situlur wajib laaaa beli sekarang! Dan sale ini sah bermula jam 12 malam ni dan berakhir 12 malam esok. Cepat hampa! Jangan tunggu lama. πŸ˜‰ Klik link ini untuk pembelian secara mudah www.wasap.my/60109718212 #tudungbylayea #sayajualonline #sayajual #sayajualmakeup #sayajualcosmetic #sayajualkosmetik #bazaar #bazaarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #cantik #wanita #scrub #makeupmalaysia #brunei #sayajualbarangmakeup #barangmakeup #makeupborong #borong #borongmurah #borongmakeup #lipscrub #foundation #primer #bibiaq #beautyblender #nakputih #putihgebu #mascara #muautara
Peminat Korean Silk jangan pening.. Koleksi terbaru masuk lagi..grab satu atau lebih untuk Tahun Baru atau Hari Raya 2019!! 😍😍 Jgn lambat..seperti selalu..stok terhad..😱😱 Beli 1 - $26/sehelai Beli 2 - $25/sehelai Beli 3 ke atas $24/sehelai Kain 4 meter Bidang 45 β˜€οΈCara tempahan : 1. Screenshot kain 2. Hantar ke WA8279488 untuk pertanyaan dan tempahan atau klik ni http://HasLimEnterprise.wasap.my Mudah jer... Pembayaran hendaklah dibuat dalam tempoh satu jam selepas kain confirmed dari supplier. Kain akan dipos setiap bulan pada 15hb dan 30hb.. Kain akan sampai dalam masa 1 - 2 minggu. Kami akan buat MP di βœ… Giant Rimba βœ… Hua Ho Tutong βœ… KB Wisma Yakin Untuk koleksi kain yang terkini http://m.facebook.com/HasLimEnterprise/ Atau IG Has eshop 😊😍 #brunei #tutong #belait #seria #temburong #bandarseribegawan #bruneidarussalam #negarabruneidarussalam #kainbrunei #royalsilkbrunei #dubaisilkbrunei #kainpasangbrunei #kaincorakbrunei #italiansilkbrunei
Are you having a low milk supply to your baby❓ Don't worry, we are here to help you❗ To order, pm us @ m.me/motherlovebrunei or call @ 831 2420❗ 60 capsules @ B$50 120 capsules @ B$90 Motherlove's best-selling more milk plus 100% vegetarian herbal capsules designed to support breast milk supply for breastfeeding mothers. We blended well known herbs that have been used for generations by breastfeeding women. 🀱 ❀️ Certified Organic Ingredients 🌱 **Not for use during pregnancy. Ingredients: fenugreek seed*, blessed thistle herb*, nettle leaf*, fennel seed*, non-GMO soy lecithin, modified vegetable cellulose, medium chain triglycerides This product does NOT contain any milk, dairy, egg, fish, shellfish, peanuts, wheat, or gluten. Take 1 capsule 4 times per day. Women over 175 lbs take 2 capsules 3 times per day. May be taken with 1-2 oz. of liquid. Avoid additional liquids 15 minutes before and after each use. #motherlovebrunei #brunei Β #bruneidarussalam #gadong Β #kualabelait Β #muara #sengkurong Β #bengkurong #tutong Β #berakas Β #bandar #instabru Β #brunika #lovefoodhatewaste Β #ohmycard #ohmyfood Β #ifhw Β #kiulap #bruneifoodies #airportmallbrunei Β #bruneifm #brunei_daily Β #bruneishop #brunei_ig Β #insta_brunei #iklanbrunei Β #instabrunei #bruneibulletin
Peminat Korean Silk jangan pening.. Koleksi terbaru masuk lagi..grab satu atau lebih untuk Tahun Baru atau Hari Raya 2019!! 😍😍 Jgn lambat..seperti selalu..stok terhad..😱😱 Beli 1 - $26/sehelai Beli 2 - $25/sehelai Beli 3 ke atas $24/sehelai Kain 4 meter Bidang 45 β˜€οΈCara tempahan : 1. Screenshot kain 2. Hantar ke WA8279488 untuk pertanyaan dan tempahan atau klik ni http://HasLimEnterprise.wasap.my Mudah jer... Pembayaran hendaklah dibuat dalam tempoh satu jam selepas kain confirmed dari supplier. Kain akan dipos setiap bulan pada 15hb dan 30hb.. Kain akan sampai dalam masa 1 - 2 minggu. Kami akan buat MP di βœ… Giant Rimba βœ… Hua Ho Tutong βœ… KB Wisma Yakin Untuk koleksi kain yang terkini http://m.facebook.com/HasLimEnterprise/ Atau IG Has eshop 😊😍 #brunei #tutong #belait #seria #temburong #bandarseribegawan #bruneidarussalam #negarabruneidarussalam #kainbrunei #royalsilkbrunei #dubaisilkbrunei #kainpasangbrunei #kaincorakbrunei #italiansilkbrunei
Mau tahu enggak bagaimana caranya bisa positif hamil dalam waktu 1-3 bulan ? Mau tahu enggak gimana caranya menghilangkan KISTA, MIOM dan Penyumbatan Tuba tanpa harus di Operasi berkali kali dg biaya tinggi ? Mau tahu enggak gimana caranya melancarkan Siklus Haid, menghilangkan Keputihan, PCOS, Toxo, Rubella dengan cara mudah ? Mau tahu enggak gimana cara mengobati suami yang kena masalah Azoospermia (sperma kosong/mandul), Oligospermia (sperma encer), Asthenozospermia (sperma kurang gesit), Teratospermia (sperma bentuknya tak lazim), Varikokel, Ejakulasi Dini, Lemah Syahwat dll dengan cara cepat, sehat dan Tepat ? Mau tahu enggak bagaimana caranya menurunkan Berat Badan 5-10 kg dalam 2 minggu tapi badan tetap sehat dan bugar ? Wa 087869136965 kami https://wa.me/6287869136965 Free konsultasi #pramugari #dokter #polisi #pramugariindonesia #jualpeninggi #lhokseumawe #polwan #obatgemuk #azariajawatengah #bidan #azariapalembang #jualpenggemuk #4jovem #obattinggi #wisata #sarimbit #azaria #mahasiswa #obatlangsing #jualpelangsing #azariajakarta #promosionlineshop #jualpemutih #dressbatik #myazaria #bisnisonline #jawa #pemutihbadan #brunei
Peminat Korean Silk jangan pening.. Koleksi terbaru masuk lagi..grab satu atau lebih untuk Tahun Baru atau Hari Raya 2019!! 😍😍 Jgn lambat..seperti selalu..stok terhad..😱😱 Beli 1 - $26/sehelai Beli 2 - $25/sehelai Beli 3 ke atas $24/sehelai Kain 4 meter Bidang 45 β˜€οΈCara tempahan : 1. Screenshot kain 2. Hantar ke WA8279488 untuk pertanyaan dan tempahan atau klik ni http://HasLimEnterprise.wasap.my Mudah jer... Pembayaran hendaklah dibuat dalam tempoh satu jam selepas kain confirmed dari supplier. Kain akan dipos setiap bulan pada 15hb dan 30hb.. Kain akan sampai dalam masa 1 - 2 minggu. Kami akan buat MP di βœ… Giant Rimba βœ… Hua Ho Tutong βœ… KB Wisma Yakin Untuk koleksi kain yang terkini http://m.facebook.com/HasLimEnterprise/ Atau IG Has eshop 😊😍 #brunei #tutong #belait #seria #temburong #bandarseribegawan #bruneidarussalam #negarabruneidarussalam #kainbrunei #royalsilkbrunei #dubaisilkbrunei #kainpasangbrunei #kaincorakbrunei #italiansilkbrunei
YEAR END SALE 10/12 - 12/12 - 4HELAI RM100 FREE POSTAGE ! (JIMAT RM10) ✨ Tiada pembelian sehelai. - - Material : Moss Crepe Shoulder : 16" Bust : 40" Armhole : 19" Sleeve : 22" Length : 25.5" . To Purchase : Whatsapp : 0142543324. . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualborong #sayajualbaju #bajumurah #bajusale #blousemurah #blousesaloma #blousechiffon #dressmurah #jubahdress #jubahmurah #skirtmurah #palazzobootcut #palazzomalaysia #palazzomurah #jonijeans #jeansmurah #jeansmalaysia #jualborong #borongbaju #onlineshopping #promo #sale #4rm100 #dropshipper #brunei #blousebrunei #wholesale #borong
Have a look at all the mayo and chicken in this chicken sandwich from Express Fast Food! β€’ β€’ β€’ WHAT: #chicken #mayo #sandwich #bread WHERE: #expressfastfood #royalbruneicatering #rbc #kiulap #Brunei #bruneirestaurant WHY: #feelinghungry #convenient THOUGHTS: Soft chewy bread with added flavour from the many sesame seeds. Generous amount of tender chicken and creamy mayo. Yummy and filling πŸ‘πŸΌ . β€’ β€’ β€’ #jojo #eatsbrunei #bruneieats #instafood #instagood #foodgasm #foodstagram #foodlover #fooddiary #foodpics #jeb_expressfastfood
Gi mi a peace u gat a peace Gi mi a sh** U gat a sh** Gi mi a piece a sh**, hell na u gone way too far, Ima bring yo house down for real. πŸšΆπŸΏβ€β™‚οΈ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #Peace and #love #positivevibes #goodlife #genfity2k #genfit #jayclassicfitness #9ja #brunei #fitness #fitnesslifestyle #igdaily #instafit #igblog #instablog #travel #traveltour #happylife #loveyourself #liveyourlife
YEAR END SALE 10/12 - 12/12 - 4HELAI RM100 FREE POSTAGE ! (JIMAT RM10) ✨ Tiada pembelian sehelai. - - Material : Moss Crepe Shoulder : 15" Bust : 38" Armhole : 18" Sleeve : 22" Length : 25.5" . To Purchase : Whatsapp : 0142543324. . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualborong #sayajualbaju #bajumurah #bajusale #blousemurah #blousesaloma #blousechiffon #dressmurah #jubahdress #jubahmurah #skirtmurah #palazzobootcut #palazzomalaysia #palazzomurah #jonijeans #jeansmurah #jeansmalaysia #jualborong #borongbaju #onlineshopping #promo #sale #4rm100 #dropshipper #brunei #blousebrunei #wholesale #borong
Peminat Korean Silk jangan pening.. Koleksi terbaru masuk lagi..grab satu atau lebih untuk Tahun Baru atau Hari Raya 2019!! 😍😍 Jgn lambat..seperti selalu..stok terhad..😱😱 Beli 1 - $26/sehelai Beli 2 - $25/sehelai Beli 3 ke atas $24/sehelai Kain 4 meter Bidang 45 β˜€οΈCara tempahan : 1. Screenshot kain 2. Hantar ke WA8279488 untuk pertanyaan dan tempahan atau klik ni http://HasLimEnterprise.wasap.my Mudah jer... Pembayaran hendaklah dibuat dalam tempoh satu jam selepas kain confirmed dari supplier. Kain akan dipos setiap bulan pada 15hb dan 30hb.. Kain akan sampai dalam masa 1 - 2 minggu. Kami akan buat MP di βœ… Giant Rimba βœ… Hua Ho Tutong βœ… KB Wisma Yakin Untuk koleksi kain yang terkini http://m.facebook.com/HasLimEnterprise/ Atau IG Has eshop 😊😍 #brunei #tutong #belait #seria #temburong #bandarseribegawan #bruneidarussalam #negarabruneidarussalam #kainbrunei #royalsilkbrunei #dubaisilkbrunei #kainpasangbrunei #kaincorakbrunei #italiansilkbrunei
Drop by to our store at Unit C40, Ground Floor, Block C, Gadong Central Menglait Building, Kg Menglait. Opening Hours Daily Monday - Thursday & Saturday: 10.30AM-8.30PM Friday: 10.30AM-11.30AM 2.30PM-8.30PM Sunday: 10.30AM-7.30PM Whatsapp: οΌ‹6738667433 (NO CALLS) Come visit our store or follow @nzuraah for more details! #brunei #bruneionlineshopping #bruneientrepreneur #melonycubeshop #melonycube
Lapar? Jom lepak mamak.. Jgn lupa order nasi lemak. "TAG KAWAN KORG SURUH LANJA NASI LEMAK KAT KEDAI MAMAK" Tapi anda rasa anda bosan? Tak tau nak buat apa? Tahniah.. Anda di tempat yg Tepat.. Sangat tepat sekali.. Jom pakat >> FOLLOW IG @madlipz_brunei << bnyk video yg boleh buat anda gelak.. Dan jangan lupa "SHARE " and "TAG" kawan korang kat komen Tak salah kan jika kita berbagi tawa 😘 β€’ Nak share video? Pm tepi https://wa.me/6738999443 β€’ √Follow @Madlipz_Brunei √Follow @Madlipz_Brunei √Follow @Madlipz_Brunei β€’ β€’ Happy together is better. πŸ˜„πŸ˜˜ #madlipz #madlipzbrunei #madlipzmelayu #malaysia #singapore #indonesia #brunei #video #videolawak #funnies #vine #vines #lagisyantik #tiktok #viral #tiktokindo #lucu #lawak #indomuskgram #indovidgram #tiktokmalaysia
Year end sales 2018. Short bra terbaik za pakai selama ini. Rasa berbaloi beli 2 set. Rosak boleh repair Dan ada life warranty seumur hidup pulak tu. Memang bestlah pakai short bra ni. Rasa confident sepanjang hari. #shortbra #shortbrakotabharu #premiumbeautifulkuching #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifulmalaysia #premiumbeautifulpasirmas #premiumbeautifulkubangkerian #skuadpremiumbeautiful #premiumbeautifulmurah #shortbramurah #sakitpinggang #bodyshaper #nakkurus #nakdetox #kotabharu #kelantan #besut #brunei
*SUPER SALE 12.12.2018*❗❗ ⏱️PROMOSI HANYA UNTUK 24 JAM SAHAJA. 🌺BERMULA 12.01 PAGI HINGGA 11.59 MALAM, 12/12/2018🌺 Kami nak bagi harga super kaw kaw jimatt untuk HARI INI (12/12/2018) sahaja. Kami tak pernah lagi buat harga semurah 1 BOTOL RM35.. Ni memang kaw kaw jimat weh‼️ Jangan tunggu lama2. Takot nanti stok kami habis . Sebab sekarang whatsaapp yang masuk punn banyak sangat.. Sori sangat2 jika sis lambat reply whatsapp. . Klik link ini untuk pembelian secara mudah www.wasap.my/60109718212 #tudungbylayea #sayajualonline #sayajual #sayajualmakeup #sayajualcosmetic #sayajualkosmetik #bazaar #bazaarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #cantik #wanita #scrub #makeupmalaysia #brunei #sayajualbarangmakeup #barangmakeup #makeupborong #borong #borongmurah #borongmakeup #lipscrub #foundation #primer #bibiaq #beautyblender #nakputih #putihgebu #mascara #muautara
makan, tido, jalan, angel white, repeat πŸ₯° demi awet muda πŸ˜… β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”- eat, sleep, travels, skincare n repeat.... for my glowing face πŸ₯° #skincare #skincarecommunity #skincareblogger #skincarethread #naturalskincare #skincareroutine #beautyaddict #instabeauty #crueltyfree #instapic #instagrammer #drirmaskincare #drirmatestimonial #drirmaangelwhite #malaysia #indonesia #singapore #brunei #makeuptutorial #muakl #muajb #muaklangvalley #muamalaysia #luluskkm #lulusbpom #mesrasolat
Bila SugarGoldOil mula beraksi, habis geng jerawat ditumpaskan. Para parut mula terbenam ke dasar laut. Skin pun makin lama makin elok. Nak berubah jadi nelopa tu tidak ler. Tapi lebih glowing, lebih sihat gitew! Depa dah, hampa bila lagi? Klik link ini untuk pembelian secara mudah www.wasap.my/60109718212 #tudungbylayea #sayajualonline #sayajual #sayajualmakeup #sayajualcosmetic #sayajualkosmetik #bazaar #bazaarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #cantik #wanita #scrub #makeupmalaysia #brunei #sayajualbarangmakeup #barangmakeup #makeupborong #borong #borongmurah #borongmakeup #lipscrub #foundation #primer #bibiaq #beautyblender #nakputih #putihgebu #mascara #muautara
Free konsultasi YuK add addmin kami aja ka untuk tau info lebih lanjut : ---------------------------------- More info silahkan chat dan cek bio kita ya kak Line : herbalarrahman WA : 082121500539 BBM : HERBALARRAHMAN ---------------------------------- #jakarta #surabaya #medan #makassar #balikpapan #banjarmasin #bandung #jogja #papua #bali #lombok #semarang #palembang #riau #batam #padang #singapore #malaysia #brunei #hongkong #herbal #sehat #makan #minum #halal #aman #garansi #jaminan #murah #grosir
β€œSEMESTINYA SELESA DGN WARNA YG MENAWAN, JUBAH KAMEELAπŸ˜β€ . Alhamdulillah ternyata Pun Azizah sendiri puas hati & inda menyasal mendptkn our Jubah Kameela!😍 Thank you so much Puan Azizah for sharing ur ootd! Happy rasanya meliat Puan Azizah senyum manis while wearing our jubah kameela in Dark Purple. πŸ’ž . Yg balum ampit our Kameela tu apalagi???Lakas sebelum Kameela kami SOLD OUT!😌 . #qafahaus #modestboldbeautiful #brunei #bruneifashion #fashion #qhcustomers #qhfeedback #jubahkameela #qhjubahkameela
Lama dah tak pos.. a bit busy sekarang.. but still @fgwalet masih berjalan seperti biasa for both melaka, sarawak, sabah & brunei. Another bulk orders on the way to our agent.. lets continue spread the goodness!! Have healthy drinks to live a healthy life! . . Nak order whatsap je . 012-2023476 012-2023476 012-2023476 . #fgwalet #fgwaletmelaka #fgwaletsarawak #fgwaletsabah #fgwaletbrunei #melaka #sarawak #sabah #brunei #oneborneo #kamekdisitok #cod #codmelaka #codkuching #codsabah #codbrunei #fooddeliverymelaka
*SUPER SALE 12.12.2018*❗❗ ⏱️PROMOSI HANYA UNTUK 24 JAM SAHAJA. 🌺BERMULA 12.01 PAGI HINGGA 11.59 MALAM, 12/12/2018🌺 Kami nak bagi harga super kaw kaw jimatt untuk HARI INI (12/12/2018) sahaja. Kami tak pernah lagi buat harga semurah 1 BOTOL RM35.. Ni memang kaw kaw jimat weh‼️ Jangan tunggu lama2. Takot nanti stok kami habis . Sebab sekarang whatsaapp yang masuk punn banyak sangat.. Sori sangat2 jika sis lambat reply whatsapp. . Klik link ini untuk pembelian secara mudah www.wasap.my/60109718212 #tudungbylayea #sayajualonline #sayajual #sayajualmakeup #sayajualcosmetic #sayajualkosmetik #bazaar #bazaarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #cantik #wanita #scrub #makeupmalaysia #brunei #sayajualbarangmakeup #barangmakeup #makeupborong #borong #borongmurah #borongmakeup #lipscrub #foundation #primer #bibiaq #beautyblender #nakputih #putihgebu #mascara #muautara
Hatha Yoga with Instructor Sha 🧘🧘 & Boot Camp with Coach Tia of the day πŸ’ͺπŸ’ͺ #yoga #yogastudiokb #yogafitnesskb #studiokb #fitnessbrunei #hathayoga #kualabelait #brunei #bootcampkb #bootcampbrunei #getfitbootcamp #getfitbootcamp #fitness #fitnesskb #fitnessstudio
🏡YEAR END SALE @creacionbysitinurhaliza 🌹🌹.. CEPAT GRAB SEBELUM SOLD OUT ‼️‼️‼️; . πŸ”ΉLETICIA KURUNG RM80 SHJπŸ’; (NP: RM229🚨🚨🚨🚨); WASSAP FOR AVAILABLE SIZE βœ”οΈ; . Nak order πŸ‘‰πŸ‘‰πŸ‘‰πŸ‘‰; . πŸ“²πŸ“²πŸ“²+6017-3547616; πŸ“²πŸ“²πŸ“²+6017-3547616; πŸ“²πŸ“²πŸ“²+6017-3547616; . πŸ’‘Nak order? Screenshot dan tanda βœ”οΈkan item yg sis nak.. mudah sgt . (All items dr butik CREACION BY SITI NURHALIZA .Only ORIGINAL ITEMS SOLD.πŸ’―) . πŸ’‘Order valid only with payment. Postage strictly on MONDAY, WEDNESDAY & FRIDAY ( unless stated) . πŸ’‘NO FUSSY BUYER. NO BACK OUT BUYER. NO JOY BUYER. Atau yg sewaktu dgn nya 😁 . πŸ’‘NO EXCHANGE & NO REFUND. . πŸ’―% @creacionbysitinurhaliza πŸ’‹; . #psariani #psarianirtw #pscreacion #surihatimrpilot #psarianivogue #creacionootd #follow4follow #like4like #arianibrunei #creacionbysitinurhaliza #arianirtw #arianiootd #creacionraya2018 #creacionrayacollection #creacionblossomraya2018 #kemenangansyawal #ctdk #kualalumpur #singapore #brunei #indonesia #blousemuslimah #blouselabuh #blousecantik
Maestro Tiziano Lanza.Molti associano le arti marziali ai film degli anni '80 come Karate Kid.‡️ Altri pensano che siano una teoria-pratica orientale.‡️ Ma con arte marziale si intende un insieme di pratiche fisiche, mentali e spirituali legate al combattimento.‡️ Originariamente erano un LAVORO a tempo pieno e da esse dipendevano le possibilitΓ  di VITTORIA πŸ‘ŠπŸ‘Š del guerriero in battaglia,‡️ OGGI SONO una forma di percorso di MIGLIORAMENTO INDIVIDUALE e di attivitΓ  fisica e mentale completa oltre che difesa personale. www.blitzsystemmartialarts.it #pugilatorelegionario #centroaddeastramentoautodifesa #blitzsystem #tizianolanza #seregnocitta #wingchun #kravmaga #difesapersonalefemminile #difesapersonaleuomo #armi #escrima #silat #kali #nifedefense #kunfu #armiantiche #stikdefense #military #specialforce #dubai #brunei #qatar
READY STOCK !!!.πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’ . ⭐Picture 100% taken from real item. . ⭐Premium quality / 99.9% similar to authentic. . ⭐WHATSAPP 019-7148573 us for any details, enquiries and order. . ⭐100 % secure, no scam βœ…. . ⭐Malaysia.Brunei.Singapore. . #brandedbag #brandedhandbag #premiumboutique #malaysia #brunei #singapore
For this night! Lynscosmetics nak buat contest untuk korang. Berapa yang korang akan bayar kalau Malaysia menang harini? Ciklyn akan tepati janj, siapa yang terawal pm ciklyn kalau Malaysia menang dia boleh bayar brp shj utk mana-mana produk lynscosmetics. Rare tak rare? . . Support Malaysia! Malaysia boleh! Korang bet menang brp harini? HihiπŸ‡²πŸ‡Ύ . . #bola #ffa #malaysia #malaysiavsvietnam #stadium #stadiumbukitjalil #tipsmakeup #tipsjerawat #tipskecantikan #produkkecantikan #lynscosmetics #kulitberjerawat #hilangkanjerawat ##produkkecantikan #makeuptoturial #gadismalaysia #trendingmalaysia #foundation #mac #sephora #beauty #malaysia #singapore #brunei #muaindonesia #makeuptutorial #lynscosmetics #lynscosmeticsfeedback #postagelynscosmetics #betbola
Bila SugarGoldOil mula beraksi, habis geng jerawat ditumpaskan. Para parut mula terbenam ke dasar laut. Skin pun makin lama makin elok. Nak berubah jadi nelopa tu tidak ler. Tapi lebih glowing, lebih sihat gitew! Depa dah, hampa bila lagi? Klik link ini untuk pembelian secara mudah www.wasap.my/60109718212 #tudungbylayea #sayajualonline #sayajual #sayajualmakeup #sayajualcosmetic #sayajualkosmetik #bazaar #bazaarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #cantik #wanita #scrub #makeupmalaysia #brunei #sayajualbarangmakeup #barangmakeup #makeupborong #borong #borongmurah #borongmakeup #lipscrub #foundation #primer #bibiaq #beautyblender #nakputih #putihgebu #mascara #muautara
Bila SugarGoldOil mula beraksi, habis geng jerawat ditumpaskan. Para parut mula terbenam ke dasar laut. Skin pun makin lama makin elok. Nak berubah jadi nelopa tu tidak ler. Tapi lebih glowing, lebih sihat gitew! Depa dah, hampa bila lagi? Klik link ini untuk pembelian secara mudah www.wasap.my/60109718212 #tudungbylayea #sayajualonline #sayajual #sayajualmakeup #sayajualcosmetic #sayajualkosmetik #bazaar #bazaarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #cantik #wanita #scrub #makeupmalaysia #brunei #sayajualbarangmakeup #barangmakeup #makeupborong #borong #borongmurah #borongmakeup #lipscrub #foundation #primer #bibiaq #beautyblender #nakputih #putihgebu #mascara #muautara
Bila SugarGoldOil mula beraksi, habis geng jerawat ditumpaskan. Para parut mula terbenam ke dasar laut. Skin pun makin lama makin elok. Nak berubah jadi nelopa tu tidak ler. Tapi lebih glowing, lebih sihat gitew! Depa dah, hampa bila lagi? Klik link ini untuk pembelian secara mudah www.wasap.my/60109718212 #tudungbylayea #sayajualonline #sayajual #sayajualmakeup #sayajualcosmetic #sayajualkosmetik #bazaar #bazaarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #cantik #wanita #scrub #makeupmalaysia #brunei #sayajualbarangmakeup #barangmakeup #makeupborong #borong #borongmurah #borongmakeup #lipscrub #foundation #primer #bibiaq #beautyblender #nakputih #putihgebu #mascara #muautara
Congrats Muis Ahmad! πŸ‡§πŸ‡³ #finahangzhou2018 #finaworldchampionships . #Repost @brusportsnews with @get_repost ・・・ Congrats to @muismad for setting a new national open short course record in the men's 100m breaststroke event at the FINA World Championships in Hangzhou, China this morning. He finished second in his heat with a time of 1:04.45 breaking his previous record by 0.41s set at the same competition two years ago in Windsor Canada. #Swimming #BruneiSwimming #Brunei #BruneiNews #brusports
πŸ™‹πŸ™‹ Haiii kak , ingin memiliki TUBUH IDEAL CANTIK PUTIH TINGGI dan LANGSING ?? 😍😘 ready stock Produk Herbal : ➑ Peninggi Badan (best seller) ➑ Pelangsing (best seller) ➑ Penggemuk (best seller) ➑ Pemutih (best seller) ➑ Masker Wajah (best seller) ➑ Obat Mata minus ➑ Obat Kolesterol ➑ Penghilang jerawat/Bekas Luka ➑ Penambah Daya Ingat ➑ Solusi Kemandulan ➑ Asam Urat ➑ Obat Penyakit Jantung ➑ PEMBESAR PAYUDARA (best seller) ➑ PEMUTIH GIGI Mau mengatasi segala macam penyakit ?? Kapan lg mau merawat diri :) ? ~> Dijamin dalam Pemakaian rutin seminggu-sebulan sudah terlihat hasilnya dan dijamin memuaskan tanpa efek samping😘😘 . Alasan memilih produk kita βœ”οΈ-BPOM βœ”οΈ-Penghargaan internasional βœ”οΈ-Aman karna herbal βœ”οΈ-Tidak ketergantungan βœ”οΈ-HALAL MUI .TERBUKTI TERJAMIN AKAN HASILNYA dan kualitasnya !! . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : πŸ“±LINE:zaitunnisa πŸ“±WA:+62895600604731 #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #worldwide #peninggi #pelangsing #penggemuk #breastcare #breasttool #medan #murah
Congratulations on your graduation! They are officially graduated from Kolej Universiti Perguruan Ugama Seri begawan. Yayyyy!πŸŽ“ . . For any inquiries, contact us at πŸ“ž +673 861 3994 #love #bruneiphotography #bwnphotography #brunei #photography #bruneicanon #potraitpage #photobysufilee #memories #quietthechaos #ig_mood #bleachmyfilm #discoverportrait #makeportraits #postthepeople #profile_vision #makeportrait #graduationshoot #graduationportraits #bruneigraduation #bruneigraduates #ubdconvocation #kupusb #unnisa #utb #poli #politeknik
"JUAL SUPLEMEN HERBAL TERBAIK DI DUNIA" . . Ready Stock Suplemen : ☞Paket Peninggi 3-15 cm/bulan ☞Paket pelangsing 5-20 kg/bulan ☞Paket penggemuk 2-15 kg/bulan ☞Paket pemutih alami seluruh tubuh ☞Alat Pembesar/Pengencang Payudara ☞Vitamin Mata Minus ☞ Alat Penirus wajah/selulit _______________________ Promo "DAHSYAT-2017" hanya di sini !!! 1. Diskon Gede!! 2. Free Ongkir/postage Seluruh Asia 3. Free Ongkir Seluruh Indonesia 4. Promo Event ●Dapatkan berbagai penawaran menarik yg berbeda" untuk setiap event / hari" besar #Termurah #Terbukti #Terpercaya . Contact [ OWNER ]: πŸ“±LINE :zaitunnisa πŸ“±WA:+62895600604731 . POST--) Indonesia-#Malaysiai -#Singapore -#Brunei -#Qatar -#Jepang -#Taiwan -#arabsaudi , All Asia . Deal PAY : BRI>BNI>BCA>Mandiri. . Konsultasi & Order lebih jelasnya langsung aja ke kontak Ownernya di atas.
Dr Ninaβœ–οΈTaufik . . Full SONGKET EXCLUSIVE . . . πŸ“Έ @karmaxproduction . . . Let's make your dreams comes true together. We are reachable at : @farrarahim_atelier . . . Nak SEWA baju NIKAH & RESEPSI πŸ‘‡πŸ» Call and whatsapp : farra -0187626977 . . . . #fashion #designer #wedding #weddingday #kl #singapore #jb #elegance #lotsoflove #malaywedding #weddingdress #brunei #likeforlike #sg #girls #bridetobe #bespoke #pesonapengantin #demicouture #princess #malayweddingguide #malayweddingdress #nikah #weddingreceptiondress #songket
#readystockshoppelista MSGM slide Full payment rm420 3x payment rm450 (dep rm50-100 to reserve) Eu39,40 Exclude poslaju WA 0132300532 Or DM us for faster response Installments applicable Credit card payment acceptable #msgm #sayajual #jombeli #authenticbags #givenchy #trustedseller #trustedpersonalshopper #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #subangjaya #shahalam #kualalumpur #brunei #kenzo #supremeasia #supreme #klkix #coolkix #kicks #lokalah #kedaikasut #msgmmalaysia #michaelkors #kipling #fossil #bagaholic #indonesia
Brunei nαΊ―ng Δ‘αΊΉp πŸ•ŒπŸŒ€ #brunei #mosque #sunny #sunnyday #travel #peace #gentle
Sambal King Sedap terangkat Pedas menangis Sambal King or well known as "Sambal πŸ” Penyet" Satu combo 2 botol Hanya RM29.90 Sis Min http://www.wasap.my/+60179562722 #malaysia #malaysian #sambalking #rasapop #sambalkingoriginal #kualalumpur #shahalam #putrajaya #melaka #johor #singapore #brunei #sabah #sarawak #penang #pahang #kelantan #terengganu #negerisembilan #perlis #kedah #perak #kotakinabalu #langkawi #kuantan #khairulaming #selangor #fattzura #neelofa #ctdk
next page →