#buncit

190,451 posts

Loading...
Sapa yang nak kurus dalam masa 21 hari? Makan 5 ke 6 kali sehari dan nak turun 3 ke 10kg sebulan cepat-cepat whatsapps kami. Jangan tunggu lagi. Biar coach tolong anda. . . Jom kurus sebelum 2019 ! Klik link di Bio ig . Coach Mala 0125061718 . #fitcouple_amirmala #jk1m #jubahbesar #plusssizemalaysia #kurusdarirumah #kurussebelumkahwin #kuruslepaskahwin #perutkempis #jomkurus #malaysiabaru #buanglemak #hebatkannegaraku #snacking #buncit #senamankuruskanbadan #turunberat5kgsebulan #bersalin #tipskurus #tipsdiet   #gemokisawesome #diet #eatclean #dietkalori #kuruscepat #nakkurus
Sapa yang nak kurus dalam masa 21 hari? Makan 5 ke 6 kali sehari dan nak turun 3 ke 10kg sebulan cepat-cepat whatsapps kami. Jangan tunggu lagi. Biar coach tolong anda. . . Jom kurus sebelum 2019 ! Klik link di Bio ig Coach Amir 0125181005 Coach Mala 0125061718 . #fitcouple_amirmala #jk1m #jubahbesar #plusssizemalaysia #kurusdarirumah #kurussebelumkahwin #kuruslepaskahwin #perutkempis #jomkurus #malaysiabaru #buanglemak #hebatkannegaraku #snacking #buncit #senamankuruskanbadan #turunberat5kgsebulan #bersalin #tipskurus #tipsdiet   #gemokisawesome #diet #eatclean #dietkalori #kuruscepat #nakkurus
OPEN ORDER ! Ready stock supplement : ⏩ Peninggi badan ⏩ Alat pembesar payudara ⏩ Masker wajah ⏩ Pelangsing ⏩ Penggemuk ⏩ Pemutih seluruh tubuh ⏩ Pengecil perut ⏩ Menghilangkan jerawat ⏩ Mata minus ⏩ Insomnia ⏩ Asam urat ⏩ Kolestrol ⏩ Diabetes ⏩ Stroke ⏩ Pembalut Aura & energy stone Atau ada keluhan lain? Konsultasi dengan kami yg siap melayani anda :) Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI Yuk order mumpung lagi diskon?? 😍 konsultasi gratis ! Free Ongkir Seluruh Indonesia 🚚 Pengiriman : ke seluruh wilayah  contact us now !! .. 📞 line : tiensmall.id 📞 Wa : +6282311852490 #gadis #gadisindonesia #gadisalami #vsco #remajaindonesia #hits #gadispadang #gadiskalimantan #gadissulawesi #gadisjamannow #gadishits #gadishot #gadispapua #gadisbengkulu #gadispalembang #gadislampung #gadismedan #gadisaceh #gadislokal #anaksekolahan #dewasa #janda #buncit #perutbuncit #pelangsingherbal #langsing
JOM KITA IKUTI KISAH COACH ADILAH . . Hai Assalamualaikum amazing people😍😍 nama saya Adilah boleh panggil Coach Ala 😘 . Long story short-- Sy turun berat 8kg dlm masa 4minggu pd pertama kali sy join program dulu dan maintain selama 4 tahun lebih...kemudian naik berat sebab kagetttt (culture shock😝)dgn lifestyle pemakanan tak sihat dan seimbang sebagai *pelajar Degree*. . Tapi no problem Okay sbb past is past😘💯 . Alhamdulillah MasyaAllah tabarakallah!! skrg sy sudah pun lost 7kg dan otw jadi Fit and reshapezz!! 😋😋 . Saya akan amalkan lifestyle sihat ni sampai bila2!!! Nak jd sihat memang mencabar tapi jadi sakit lagi merana!! so Jomm Jommmm Sama2 kita jadi fit dan sihat sampai bila2 😍😍😁🔥🔥🔥🔥🔥 . INTAKE OCTOBER DAH DIBUKA . 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 . Jom kurus sebelum 2019 ! Klik link di Bio ig . Coach Mala 0125061718 Coach Amir 0125181005 . #fitcouple_amirmala #jk1m #jubahbesar #plusssizemalaysia #kurusdarirumah #kurussebelumkahwin #kuruslepaskahwin #perutkempis #jomkurus #malaysiabaru #buanglemak #hebatkannegaraku #snacking #buncit #senamankuruskanbadan #turunberat5kgsebulan #bersalin #tipskurus #tipsdiet   #gemokisawesome #diet #eatclean #dietkalori #kuruscepat #nakkurus
JOM KITA IKUTI KISAH COACH ADILAH . . Hai Assalamualaikum amazing people😍😍 nama saya Adilah boleh panggil Coach Ala 😘 . Long story short-- Sy turun berat 8kg dlm masa 4minggu pd pertama kali sy join program dulu dan maintain selama 4 tahun lebih...kemudian naik berat sebab kagetttt (culture shock😝)dgn lifestyle pemakanan tak sihat dan seimbang sebagai *pelajar Degree*. . Tapi no problem Okay sbb past is past😘💯 . Alhamdulillah MasyaAllah tabarakallah!! skrg sy sudah pun lost 7kg dan otw jadi Fit and reshapezz!! 😋😋 . Saya akan amalkan lifestyle sihat ni sampai bila2!!! Nak jd sihat memang mencabar tapi jadi sakit lagi merana!! so Jomm Jommmm Sama2 kita jadi fit dan sihat sampai bila2 😍😍😁🔥🔥🔥🔥🔥 . INTAKE OCTOBER DAH DIBUKA . 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 . Jom kurus sebelum 2019 ! Klik link di Bio ig . Coach Mala 0125061718 . #fitcouple_amirmala #jk1m #jubahbesar #plusssizemalaysia #kurusdarirumah #kurussebelumkahwin #kuruslepaskahwin #perutkempis #jomkurus #malaysiabaru #buanglemak #hebatkannegaraku #snacking #buncit #senamankuruskanbadan #turunberat5kgsebulan #bersalin #tipskurus #tipsdiet   #gemokisawesome #diet #eatclean #dietkalori #kuruscepat #nakkurus
Program Revolusioner Detoxsifikasi sebagai solusi Kesehatan Modern untuk Mendapatkan Tubuh SEHAT & IDEAL... Yg mau hidup sehat dan Berat Badan turun 7-15 Kg hubungi aku ya kak... Konsultasi dan pemesanan via Whatsapp : 087886601080 atau Klik Website: jualsmartdetox.net #melangsingkantubuh #melangsingkanbadan #melangsingkan #melangsingkancepat #buncit #buncithilang #perutbuncit #perutbuncithilang #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat #kuruslangsing #kurus2minggu #obatkurus #smartdetox #lfl
Leg Workout day. Training the upper body (Glutes, Quadriceps, Hamstring). Never neglect the Lower body muscles. Still long way to go, to achieve the bodybuilder's physique. Bro cuba. Masih kurus dan tiada nilai aestetik. Become the bigger, better, stronger version of yourself. #LegDay #Glutes #booty 🍑 #curve #fitness #BroCuba #Malaysia #BodyBuilding #kemut #asian #menphysique #TahanNafas #buncit #thick #single #legworkout #MrOlympia
Berpantang dengan premium beautiful sangat sangat membantu kaum ibu mendapat bentuk badan ideal. . . Tau tak waktu berpantang adalah waktu paling mudah nak turun berat badan. Bila sarung premium beautiful, badan jadi cergas, pergerakan pun jadi mudah .
Berpantang dengan premium beautiful sangat sangat membantu kaum ibu mendapat bentuk badan ideal. . . Tau tak waktu berpantang adalah waktu paling mudah nak turun berat badan. Bila sarung premium beautiful, badan jadi cergas, pergerakan pun jadi mudah .
With lanceuk......#v60 #coffee #buncit #wkwkwkwk #creamer
Sharing dari Mahes tentang keterujaan beliau pakai set premium beautiful corset ❤️ . Family nampak perubahan pada diri beliau selepas 2 minggu konsisten pakai corset. . Best corset nie sebab ia tak ✔️terasa macam pakai pun. ✔️ Direka mengikut bentuk badan ✔️LIFETIME WARRANTY . Jom nak rasai sendiri kelebihan corset Istimewa kita akan ukur kan dan ajar cara yang betul untuk pakai corset. . WhatsApp ke 013-4911908 ☎️ . #corset #corsetmalaysia #corsetlove #corsetperut #premiumbeautifulcorset #corsetmurahmalaysia #corsetoriginal #pbcorset #ramping #perutbuncit #perutbuncithilang #selulit #selulithilang #selülit #buncit #buncithilang #pinggangramping #pinggangkerengga #pinggang #sakitpinggang #sakitbelakang #sakitbelakanghilang #slipdisc #bengkung #bengkungpantang #berpantang #setbersalin #shahalamresident #denaialam
Makan enak siapa takut.. Diet tdk menyiksa..diet asyik Diet aman, diet enak, diet pintar, diet cerdas, diet oke.. Menurunkan berat bada itu tidak mudah. Kadang, kamu merasa sudah melakukan diet ketat dan juga olahraga sekuat tenaga. Namun, sudah satu bulan melakukan segala cara, berat badan tetap atau bahkan malah naik. Kamu pasti gemas dengan timbangan badan yang masih saja menunjukkan angka yang besar. Mungkin, alasannya karena kamu memilih pola makan diet yang tak cocok dengan tubuhmu. Tips ✅jaga pola tidur, tidur yg cukup ✅olahraga teratur🚴🏾‍♀🤽‍♀🏊‍♂🧗‍♂🤸‍♀ ✅jaga pola makan🍽 ✅minum air putih yg cukup🥛 ✅berpikir positif🤗 ✅tujuan yg jelas dan kemauan yg kuat ✅disiplin 🤹‍♀Join with DNA diet Nyemeal Asyik🤹‍♂ ✅program dimulai setiap awal bulan ✅21 day🗓 ✅target turun 4-10 kg ✅makan 5x📋 ✅Daftar belanja perminggu📝 ✅menu lunch bervariasi setiap hari🥗 ✅tips diet ✅full support coaching 💻 ✅daftar cemilan🍅🍌 ✅garansi 💯uang kembali ✅syarat dan ketentuan berlaku Coach Desi 📞WA 0819 1036 5918 #dietalami #dietabad21 #bosangemuk #gemuk #ideal #kuruscepat #dietbandung #bandung #kulinerbandung #tips #sarapansehat #buncit #perutbuncit #turunberatbadan #beratbadan #body #turuncepat #canggih #alam #mealplans #dietonline #lemakperut #dietyuk #kegemukan #ikuti #jelajahi
Konsumsi makanan berlemak setiap hari? Diet ga pernah berhasil padahal pengen banget punya perut rata? 😅👼 Beauty is pain udah ga jaman atuhh. Yuk order sekarang di @BOSANGENDUT dan temukan jawaban atas semua pertanyaanmu sekarang! 🎉 Mau turun secara perlahan-lahan? Bisa! Mau turun cepat dalam 7 hari? Bisa! 100% HERBAL, AMAN, DAN HALAL. Promil, Busui dan Bumil BISA konsumsi! 😍 Tunggu apa lagi?? 👇 LINE: @fyn9133y WA: 0818792599 Salam seksi, @bosangendut 🍑 #dietsehat #dietinstan #dietalami #healthydiet #pengenkurus #langsingcepat #perutrata #optrimax #plumoptrimax #plumdiet #resellerplum #diethalal #dietgampang #kurus #buncit #bab #susahbab
Konsumsi makanan berlemak setiap hari? Diet ga pernah berhasil padahal pengen banget punya perut rata? 😅👼 Beauty is pain udah ga jaman atuhh. Yuk order sekarang di @BOSANGENDUT dan temukan jawaban atas semua pertanyaanmu sekarang! 🎉 Mau turun secara perlahan-lahan? Bisa! Mau turun cepat dalam 7 hari? Bisa! 100% HERBAL, AMAN, DAN HALAL. Promil, Busui dan Bumil BISA konsumsi! 😍 Tunggu apa lagi?? 👇 LINE: @fyn9133y WA: 0818792599 Salam seksi, @bosangendut 🍑 #dietsehat #dietinstan #dietalami #healthydiet #pengenkurus #langsingcepat #perutrata #optrimax #plumoptrimax #plumdiet #resellerplum #diethalal #dietgampang #kurus #buncit #bab #susahbab
Konsumsi makanan berlemak setiap hari? Diet ga pernah berhasil padahal pengen banget punya perut rata? 😅👼 Beauty is pain udah ga jaman atuhh. Yuk order sekarang di @BOSANGENDUT dan temukan jawaban atas semua pertanyaanmu sekarang! 🎉 Mau turun secara perlahan-lahan? Bisa! Mau turun cepat dalam 7 hari? Bisa! 100% HERBAL, AMAN, DAN HALAL. Promil, Busui dan Bumil BISA konsumsi! 😍 Tunggu apa lagi?? 👇 LINE: @fyn9133y WA: 0818792599 Salam seksi, @bosangendut 🍑 #dietsehat #dietinstan #dietalami #healthydiet #pengenkurus #langsingcepat #perutrata #optrimax #plumoptrimax #plumdiet #resellerplum #diethalal #dietgampang #kurus #buncit #bab #susahbab
Program Revolusioner Detoxsifikasi sebagai solusi Kesehatan Modern untuk Mendapatkan Tubuh SEHAT & IDEAL... Yg mau hidup sehat dan Berat Badan turun 7-15 Kg hubungi aku ya kak... Konsultasi dan pemesanan via Whatsapp : 087886601080 atau Klik Website: jualsmartdetox.net #melangsingkantubuh #melangsingkanbadan #melangsingkan #melangsingkancepat #buncit #buncithilang #perutbuncit #perutbuncithilang #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat #kuruslangsing #kurus2minggu #obatkurus #smartdetox #lfl
Coach pergi bercuti makan puas2, tak pernah diet. time ni lah korang nk diet, sebelum2 ni tak nak pulak diet. habis kenapa pegi holiday kan rugi. . . Kalau naik pun sikit je lepas tu boleh maintain balik, kalau tahu caranya mudah je. siapa nk tahu rahsianya ? . . Whatsapp coach laju2 ! menu sihat , cara masak dan resepi tanpa berlapar, workout berkesan dan juga step by step bantuan dari coach ! . KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG UNTUK INFO PROGRAM . Coach_ani 0175704641 Team Powerssfitipoh #onlinecoachingdarirumah . #teampowerssfitipoh #dietseimbang #FitMom #fitissunnah #jk1m #jubahbesar #plusssizemalaysia #kurusdarirumah #kurussebelumkahwin #kuruslepaskahwin #jomkawin #jomkurus #malaysiabaru #malaysiawedding #hebatkannegaraku #lepakmamak #buncit #senamankuruskanbadan #turunberat5kgsebulan #onlinecoaches #tipskurus #tipsdiet #bellammara #gemokisawesome #diettelur #eatclean #dietkalori
*6 SEBAB MENGAPA ANDA SELALU LETIH* . Mesti korang pernah rasa letih lesu, sedangkan tak buat apa pun kan ? Pelik tak ? Rupanya ada sebab kenapa kita macam tu. Haa nak tahu ? . . 📌Tak cukup tidur Point ni semua tahu tapi still buat kan. Cuba tukar habit supaya bangun lebih bertenaga . . 📌Tak cukup makan Pilih makanan yang bagi tenaga kat kita . . 📌Tak cukup minum Air 0 kalori ni patut diambil banyak supaya sentiasa hydrated . . 📌Tak cukup "fun" Fun ni lebih kepada enjoy dengan apa yg korang buat. Contoh kerja dalam office, so hari2 kerja pun seronok . . 📌Tak cukup aktif Bila korang fun korang akan ada energy untuk kekal aktif sepanjang waktu kerja . . 📌Terlebih exercise Jangan terlalu nak exercise, penatkan diri. Create lifestyle yg korang enjoy okay . . Simple je kan ? So bolehlah try 😉✨
Bukan hp nya yg salah, bukan kamera nya yg jahad, bukan salah posisi letak kamera. Kamu mau foto closed up, dari atas, ngumpet dibelakang temen2, miring ke kiri, pipi dibikin tirus, tetep aja lemak gak bisa disembunyikan 😂 Jadi yang slah itu lemak kamu terlalu banyak. Yuk join di KBOP, program 21 hari ganti size body. Garansai 100% uang kembali kalau tidak ada hasil. More info, kamu bisa DM, atau klik link di bio aku #mudahlangsing #mudahlangsingideal #mealplankbop #tipsdiet #dietalami #dietmayo #kulinerjakarta #bosangemuk #buncit #jakartapusat #greenpramukasquare #makanenak #dietketo #like4like #like4follow #lfl
Bukan hp nya yg salah, bukan kamera nya yg jahad, bukan salah posisi letak kamera. Kamu mau foto closed up, dari atas, ngumpet dibelakang temen2, miring ke kiri, pipi dibikin tirus, tetep aja lemak gak bisa disembunyikan 😂 Jadi yang slah itu lemak kamu terlalu banyak. Yuk join di KBOP, program 21 hari ganti size body. Garansai 100% uang kembali kalau tidak ada hasil. More info, kamu bisa DM, atau klik link di bio aku #mudahlangsing #mudahlangsingideal #mealplankbop #tipsdiet #dietalami #dietmayo #kulinerjakarta #bosangemuk #buncit #jakartapusat #greenpramukasquare #makanenak #dietketo #like4like #like4follow #lfl
percayalah!!! kalian tidak akan mengerti betapa sengsaranya saya hanya untuk satu foto ini. #buncit
💕HANYA DENGAN# DXFITZ# SEBIJI💊akak abg Akan dapat ap yang di idam sebelum ni tengokkkk ⤵ . ✅ Turun Berat Badan ✅ Kempis ✅ Buncit ✅ Diet . Kawan-kawan pun #hairan sekarang pakai #sizeS . Mana taknya, sebelum ni mesti cari baju besar sebab size besar masa Tu !! . Setelah makan #UbatKurus Sudah dapat #berat Yang ideal & menarik. #buncit Di perut pun dah #kempis . . Kite pun selesa x de dah susah nak bangun ke nk buat keje pun selesa kan........Jom dapatkan DxFITZ sekarang!!!!!! . ♻ Dijamin Selamat 💯% Bahan Semulajadi ✅. HALAL Http://www.wasap.my/60109020935/Dxfitz
Si penganti comel @scha.nwr ni memang buat ramai jejaka patah hati minggu ni. Kecik molek je orangnya, lembut suaranya. Si kakak sebelah tu pun ramai juga peminatnya walaupun sebenarnya dah satu anak. Dua-dua adik cantik ni sebenarnya pengguna Premium Beautiful tau. Rahsia badan cantik. Yang nak tau rahsia PB ni? Pm sis ye. #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulkorset #premiumbeautifulsepang #premiumbeautifulselangor #premiumbeautifuljakarta #waistshaper #bodyshaper #buncit #korsetpelangsing #badancantik #bakarlemak #badanlangsing #pinggangramping #punggungmontok #instantshaping #setperampingbadan #setcelana #setpengecilperut #setberpantang #lumbarspine #sakittulangbelakang #slipdisc #scoliosis #bengkungmoden #ibumil #kurustanpadiet #kuruslepasbersalin #solusikurus
Seorang lagi peserta Premium Coaching Online kami lost 10kg 🔥😍👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼😘 . Pn Wahida join program ni beberapa bulan lepas. Sebagai penjawat awam dan ibu yg bekerja tak menjadi alasan pn Wahida utk kurus dan sihat . Mudahnya kurus dengan online coaching 💪🏽😍 . Apa yang anda akan dapat jika join program Kurus Online kami? =========================================== . . ✔Mealplan zig zag Lengkap 25 hari beserta resepi . ✔Makan 5x sehari . ✔Boleh makan nasi . ✔Topik Diet Harian . ✔Support Group Coaching . ✔Menang Hadiah Misteri . . ✔Combo Exercise Workout . ✔Program Nutrition 25 Hari . ✔Grocery List . ✔Tak perlu datang class . ✔100% Coaching & Mentoring Online . Anda hanya perlu ada penimbang digital & tali pengukur sahaja Program ini berbayar . Klik link di profile ig untuk daftar 20 orang yang terawal sahaja Whatsapp coach laju2 . Coach Syarifah 0176866979 . #onlinecoachingdarirumah #resepisihat #healthyfood #teampowerssfitipoh #dietkalori #onlinecoachingdarirumah #teampowerssfitipoh #dietseimbang #FitMom #fitissunnah #jk1m #jubahbesar #plusssizemalaysia #kurusdarirumah #kurussebelumkahwin #kuruslepaskahwin #jomkawin #jomkurus #malaysiabaru #malaysiawedding #hebatkannegaraku #lepakmamak #buncit #senamankuruskanbadan #turunberat5kgsebulan #onlinecoaches #tipskurus #tipsdiet #bellammara #gemokisawesome #diettelur #eatclean
Program Revolusioner Detoxsifikasi sebagai solusi Kesehatan Modern untuk Mendapatkan Tubuh SEHAT & IDEAL... Yg mau hidup sehat dan Berat Badan turun 7-15 Kg hubungi aku ya kak... Konsultasi dan pemesanan via Whatsapp : 087886601080 atau Klik Website: jualsmartdetox.net #melangsingkantubuh #melangsingkanbadan #melangsingkan #melangsingkancepat #buncit #buncithilang #perutbuncit #perutbuncithilang #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat #kuruslangsing #kurus2minggu #obatkurus #smartdetox #lfl
Butterfly.. Sebelum jadi indah mereka jijik dlu bentuk nya 🦋🦋 #me #bogor #travel #adventure #ootd #instagood #instadaily #instastyle #boy #kekinian #buncit
Anda Menghadapi msalah .....🙈🙈🙈 #kurus tp buncit....? #Boroi #Obes ...? #Sembelit ...? #LemakTepu .....? Susah nk #menurunkn kn Berat Badan...? #Clean8 Clean8 Digunakan secara tradisional untuk membantu mengurangkan berat badan, mencegah perut #boroi , menyingkir #toksin , melegakan #sembelit dan melancarkan pergerakan #usus . Ia juga membantu anda untuk mendapatkan #kulit yang halus mulus lagi gebu. CLEAN8 sangat handal dan membantu anda mengatasi masalah perut #buncit , #kerak usus, sembelit supaya anda tampil #langsing dan berjaya menurunkan berat badan anda sehingga ke tahap ideal!! APA KEBAIKAN CLEAN8? - Menghilangkan #toksik dalam badan - Membersihkan #kerak -kerak usus - #Melawaskan buang air besar Selepas menggunakan Clean8 secara konsisten anda akan: - badan menjadi segar dan sihat - mengelakkan dari sembelit serius - mengelakkan dari penyakit berbahaya (kanser usus) - kulit menjadi gebu & mulus - membantu mengurangkan berat badan - perut dah tak kedepan (boroi) Jika lemak agak tebal dan tepu.. Cadangan terbaik 2 hingga 3 botol.. 1 botol mengandungi 60 kapsul... Utk 1 bulan supply.. WHATSAPP 📱http://www.wasap.my/60134166812/Clean8
Atasi semua permasalahan keputihan, gatal-gatal dan bau tidak sedap di AREA ORGAN INTIM kamu dengan RATUS V-CELUP dari RoroMendut. Praktis! Bisa kamu pakai dimana saja dan kapan saja. TERBUKTI 100% ALAMI dan SUPER AMPUH bikin miss V bersih, kesat, dan rapat 😍 👌 . ✨Biarkan hasil perkembangan kulitmu yang bicara dan testimoni pelanggan tercinta yang membuktikan kualitas ampuhnya SKINCARE RORO MENDUT yang paling dicari-cari dan super best seller💋 . . Yuk beralih ke Skincare Roro Mendut dan konsultasikan semua problem kulitmu ke Beauty Advisor kami ya! . Kenapa musti banget pilih Skincare Roro Mendut untuk perawatan rutin dan jangka panjangmu ??? ✅ NATURAL FORMULA ✅ WATER BASED ✅ PARABEN FREE ✅ NANO INFUSION SYSTEM ✅ SOFT, LIGHT & GENTLE ✅ NON COMEDOGENIC ✅ NON ANIMAL TESTING ✅ CGMP ✅ BPOM ✅ HALAL MUI . FAST RESPON pastikan invite dan chat ke BEAUTY ADVISOR kita di BBM/LINE/WA yaa kak 😊 _____________________ 👇👇👇👇👇👇👇👇 KONSULTASI & PEMESANAN : . 🎉 WA : 082243020775 . _____________________ #RoroMendutSkincare #ROROMENDUT #jualaloeveragel #jualcukaapel #jualsunblock #jualskincarekorea #tehpelangsing #gendut #tembem #buncit #celfit #senamaerobik #jualbajusenam #bajusenam #laripagi #gymindonesia #goldgymindonesia #20fit #fitnessfirstindonesia
Atasi semua permasalahan keputihan, gatal-gatal dan bau tidak sedap di AREA ORGAN INTIM kamu dengan RATUS V-CELUP dari RoroMendut. Praktis! Bisa kamu pakai dimana saja dan kapan saja. TERBUKTI 100% ALAMI dan SUPER AMPUH bikin miss V bersih, kesat, dan rapat 😍 👌 . ✨Biarkan hasil perkembangan kulitmu yang bicara dan testimoni pelanggan tercinta yang membuktikan kualitas ampuhnya SKINCARE RORO MENDUT yang paling dicari-cari dan super best seller💋 . . Yuk beralih ke Skincare Roro Mendut dan konsultasikan semua problem kulitmu ke Beauty Advisor kami ya! . Kenapa musti banget pilih Skincare Roro Mendut untuk perawatan rutin dan jangka panjangmu ??? ✅ NATURAL FORMULA ✅ WATER BASED ✅ PARABEN FREE ✅ NANO INFUSION SYSTEM ✅ SOFT, LIGHT & GENTLE ✅ NON COMEDOGENIC ✅ NON ANIMAL TESTING ✅ CGMP ✅ BPOM ✅ HALAL MUI . FAST RESPON pastikan invite dan chat ke BEAUTY ADVISOR kita di BBM/LINE/WA yaa kak 😊 _____________________ 👇👇👇👇👇👇👇👇 KONSULTASI & PEMESANAN : . 🎉 WA : 082243020775 . _____________________ #RoroMendutSkincare #ROROMENDUT #jualaloeveragel #jualcukaapel #jualsunblock #jualskincarekorea #tehpelangsing #gendut #tembem #buncit #celfit #senamaerobik #jualbajusenam #bajusenam #laripagi #gymindonesia #goldgymindonesia #20fit #fitnessfirstindonesia
Atasi semua permasalahan keputihan, gatal-gatal dan bau tidak sedap di AREA ORGAN INTIM kamu dengan RATUS V-CELUP dari RoroMendut. Praktis! Bisa kamu pakai dimana saja dan kapan saja. TERBUKTI 100% ALAMI dan SUPER AMPUH bikin miss V bersih, kesat, dan rapat 😍 👌 . ✨Biarkan hasil perkembangan kulitmu yang bicara dan testimoni pelanggan tercinta yang membuktikan kualitas ampuhnya SKINCARE RORO MENDUT yang paling dicari-cari dan super best seller💋 . . Yuk beralih ke Skincare Roro Mendut dan konsultasikan semua problem kulitmu ke Beauty Advisor kami ya! . Kenapa musti banget pilih Skincare Roro Mendut untuk perawatan rutin dan jangka panjangmu ??? ✅ NATURAL FORMULA ✅ WATER BASED ✅ PARABEN FREE ✅ NANO INFUSION SYSTEM ✅ SOFT, LIGHT & GENTLE ✅ NON COMEDOGENIC ✅ NON ANIMAL TESTING ✅ CGMP ✅ BPOM ✅ HALAL MUI . FAST RESPON pastikan invite dan chat ke BEAUTY ADVISOR kita di BBM/LINE/WA yaa kak 😊 _____________________ 👇👇👇👇👇👇👇👇 KONSULTASI & PEMESANAN : . 🎉 WA : 082243020775 . _____________________ #RoroMendutSkincare #ROROMENDUT #jualaloeveragel #jualcukaapel #jualsunblock #jualskincarekorea #tehpelangsing #gendut #tembem #buncit #celfit #senamaerobik #jualbajusenam #bajusenam #laripagi #gymindonesia #goldgymindonesia #20fit #fitnessfirstindonesia
. Baru seminggu oles sdh hampir rata😍 . Ini yg juga jd favoritku. SLIMMING CREAM, Produk Moment yg khusus dibuat untuk mengurangi kelebihan lemak pada bagian tubuh tertentu. . Memang sangat efektif kinerjanya. Praktis cara pakenya ,tinggal oles2 di bagian tubuh yg berlemak banyak. Tidak perlu diet terlalu ketat juga. . Slimming cream, i love it 😘 . . More info • order • free konsultasi Satriani Sany 📲 WA : 082252000053 . . #perut #perutbuncit #buncit #lemak #lemakperut #dietmudah #dietgampang #dietsehat #langsingcepat #cepatlangsing #lemakperuthilang #pelangsingtubuh #obatpelangsing #krimpelangsing #badanideal
Weeww.. turun 22kg membuat kadar kegantengan mas halim naik 100% 😜 .. Beliau ini kerjaannya memasok makanan ke restoran dan otomatis sblm diantar semua makanan harus dicicipi, alhasil tubuh yg menjadi efek gemuknya .. Bersyukur bertemu dgn program pola makan sehat, kini beliau bisa memangkas 22kg lemaknya, perut yg dulu maju dan lebar kemana2 skrg sudah singset kaya cwe 😝 .. Cwo aja malu punya perut buncit apalagi cwe Mau perutmu kaya mas halim ratanya?? Belajar pola makan sehat yuk 📲081251318037 #Polamakan #perutbuncit #buncit #makanansehat #herbalifebanjarmasin #dietherbalife #dietbanjarmasin #makananviral #dietketo #debm
PERNAH TAK KORANG KENE TINGGAL MACAM TU JE BILA JUMPA LELAKI.. PALING SEDIH SI LELAKI TU BUAT2 TAK KENAL BILA TAHU RUPA KITA YANG SEBENAR.. 😳 . sedih sangat kan. Kecewa menikam2 dalam hati ni.. bayang kan korang dapat badan idaman 50kg. Mesti ramai yg nak kenal dengan korangkan. . Nak tak saya bantu korang cuci lemak2 tepu dan bakar kalori dngan mudah. Nak badan idaman kene ikhtiar baru dalam result. . Wasap je no kawan saya ni untk dapatkan tips2 diet dan rahsia bakar kalori. Die akan bimbing korang sampai jadi. . WASAP KE 0127710398 WASAP KE 0127710398 . #instakurus #instafamous #jomdiet #menudiet #buncit #gemuk #kempisperut #wanitagemuk #rahsiakurus #viral
Atasi semua permasalahan keputihan, gatal-gatal dan bau tidak sedap di AREA ORGAN INTIM kamu dengan RATUS V-CELUP dari RoroMendut. Praktis! Bisa kamu pakai dimana saja dan kapan saja. TERBUKTI 100% ALAMI dan SUPER AMPUH bikin miss V bersih, kesat, dan rapat 😍 👌 . ✨Biarkan hasil perkembangan kulitmu yang bicara dan testimoni pelanggan tercinta yang membuktikan kualitas ampuhnya SKINCARE RORO MENDUT yang paling dicari-cari dan super best seller💋 . . Yuk beralih ke Skincare Roro Mendut dan konsultasikan semua problem kulitmu ke Beauty Advisor kami ya! . Kenapa musti banget pilih Skincare Roro Mendut untuk perawatan rutin dan jangka panjangmu ??? ✅ NATURAL FORMULA ✅ WATER BASED ✅ PARABEN FREE ✅ NANO INFUSION SYSTEM ✅ SOFT, LIGHT & GENTLE ✅ NON COMEDOGENIC ✅ NON ANIMAL TESTING ✅ CGMP ✅ BPOM ✅ HALAL MUI . FAST RESPON pastikan invite dan chat ke BEAUTY ADVISOR kita di LINE/WA yaa kak 😊 _____________________ 👇👇👇👇👇👇👇👇 KONSULTASI & PEMESANAN : . 🎉 WA /SMS : 082216584487 . 🙆 [LINE] : sitielih . _____________________ #RoroMendutSkincare #ROROMENDUT #jualaloeveragel #jualcukaapel #jualsunblock #jualskincarekorea #tehpelangsing #gendut #tembem #buncit #celfit #senamaerobik #jualbajusenam #bajusenam #laripagi #gymindonesia #goldgymindonesia #20fit #fitnessfirstindonesia #indobeautygram
Atasi semua permasalahan keputihan, gatal-gatal dan bau tidak sedap di AREA ORGAN INTIM kamu dengan RATUS V-CELUP dari RoroMendut. Praktis! Bisa kamu pakai dimana saja dan kapan saja. TERBUKTI 100% ALAMI dan SUPER AMPUH bikin miss V bersih, kesat, dan rapat 😍 👌 . ✨Biarkan hasil perkembangan kulitmu yang bicara dan testimoni pelanggan tercinta yang membuktikan kualitas ampuhnya SKINCARE RORO MENDUT yang paling dicari-cari dan super best seller💋 . . Yuk beralih ke Skincare Roro Mendut dan konsultasikan semua problem kulitmu ke Beauty Advisor kami ya! . Kenapa musti banget pilih Skincare Roro Mendut untuk perawatan rutin dan jangka panjangmu ??? ✅ NATURAL FORMULA ✅ WATER BASED ✅ PARABEN FREE ✅ NANO INFUSION SYSTEM ✅ SOFT, LIGHT & GENTLE ✅ NON COMEDOGENIC ✅ NON ANIMAL TESTING ✅ CGMP ✅ BPOM ✅ HALAL MUI . FAST RESPON pastikan invite dan chat ke BEAUTY ADVISOR kita di LINE/WA yaa kak 😊 _____________________ 👇👇👇👇👇👇👇👇 KONSULTASI & PEMESANAN : . 🎉 WA /SMS : 082216584487 . 🙆 [LINE] : sitielih . _____________________ #RoroMendutSkincare #ROROMENDUT #jualaloeveragel #jualcukaapel #jualsunblock #jualskincarekorea #tehpelangsing #gendut #tembem #buncit #celfit #senamaerobik #jualbajusenam #bajusenam #laripagi #gymindonesia #goldgymindonesia #20fit #fitnessfirstindonesia #indobeautygram
Atasi semua permasalahan keputihan, gatal-gatal dan bau tidak sedap di AREA ORGAN INTIM kamu dengan RATUS V-CELUP dari RoroMendut. Praktis! Bisa kamu pakai dimana saja dan kapan saja. TERBUKTI 100% ALAMI dan SUPER AMPUH bikin miss V bersih, kesat, dan rapat 😍 👌 . ✨Biarkan hasil perkembangan kulitmu yang bicara dan testimoni pelanggan tercinta yang membuktikan kualitas ampuhnya SKINCARE RORO MENDUT yang paling dicari-cari dan super best seller💋 . . Yuk beralih ke Skincare Roro Mendut dan konsultasikan semua problem kulitmu ke Beauty Advisor kami ya! . Kenapa musti banget pilih Skincare Roro Mendut untuk perawatan rutin dan jangka panjangmu ??? ✅ NATURAL FORMULA ✅ WATER BASED ✅ PARABEN FREE ✅ NANO INFUSION SYSTEM ✅ SOFT, LIGHT & GENTLE ✅ NON COMEDOGENIC ✅ NON ANIMAL TESTING ✅ CGMP ✅ BPOM ✅ HALAL MUI . FAST RESPON pastikan invite dan chat ke BEAUTY ADVISOR kita di LINE/WA yaa kak 😊 _____________________ 👇👇👇👇👇👇👇👇 KONSULTASI & PEMESANAN : . 🎉 WA /SMS : 082216584487 . 🙆 [LINE] : sitielih . _____________________ #RoroMendutSkincare #ROROMENDUT #jualaloeveragel #jualcukaapel #jualsunblock #jualskincarekorea #tehpelangsing #gendut #tembem #buncit #celfit #senamaerobik #jualbajusenam #bajusenam #laripagi #gymindonesia #goldgymindonesia #20fit #fitnessfirstindonesia #indobeautygram
Kerabu Maggie pedas. . Mmg menusuk kalbu rasanya. Juadah tghari sabtu. . Syukur Alhamdulillah 😎 . Dah makan ke? . . . B-Jaga x360 adalah lain daripada yang lain! . [+] Tambah Tenaga [+] Tambah Tenaga Batin [+] Menahan Lapar [+] MEMBAKAR Lemak [+] KEMPISKAN Perut [+] Badan Ringan & Cergas . Cergas Terjaga! 💪💪💪 . #bjagapower #bjaga #berryjaga #ubijagapower #ubijaga #kurus #sado #perutkempis #mantap #kurus #cantik #greencoftea #berryjagapower #tambahtenaga #cleansprayz #kempiskanperut #kurussihat #diet #kuruscantik #kurusmantap #kurusdalam2minggu #workout #buncit . P/s: Dapatkan B-Jaga x360 Dengan Harga PROMOSI 😘
Yesss... Kebiasaan lama, dan gaya hidup yang lama, hanya akan menghasilkan hasil yg sama seperti dulu, dan akan memungkinkan membuka pintu kegagalan. Kebiasaan baik,pola hidup yang baik akan memberikan hasil yang baru, dan inilah kunci kesuksesan. #mudahlangsing #mudahlangsingideal #mealplankbop #tipsdiet #dietalami #dietmayo #kulinerjakarta #bosangemuk #buncit #jakartapusat #greenpramukasquare #makanenak #dietketo #like4like #like4follow #lfl
Yesss... Kebiasaan lama, dan gaya hidup yang lama, hanya akan menghasilkan hasil yg sama seperti dulu, dan akan memungkinkan membuka pintu kegagalan. Kebiasaan baik,pola hidup yang baik akan memberikan hasil yang baru, dan inilah kunci kesuksesan. #mudahlangsing #mudahlangsingideal #mealplankbop #tipsdiet #dietalami #dietmayo #kulinerjakarta #bosangemuk #buncit #jakartapusat #greenpramukasquare #makanenak #dietketo #like4like #like4follow #lfl
Walaupun ramai yg santai di posisi TV time tgahari cuti ni, runner kami terus bekerja keras. . Panas terik dilawan, mata mengantuk tghari rembang digagahi jugak demi sesuap nasi. . Anda gembira kami bahagia. Kami sampaikan kebahagiaan kpd anda 😋 . Terima kasih wahai tuan 😍😘 . Berryjaga adalah lain daripada yang lain! 💪💪💪 . . . Ini adalah khasiat Berryjaga: . Biasanya ramai pelanggan Berryjaga akan dapat: . [1] Tahan lama [2] Banyakkan air mani [3] Zakar lebih tegang [4] Zakar tak kendur semasa bersama . Berryjaga ialah gula-gula. Isap 1 jam sebelum beraksi. . 100% selamat dan halal . Cergas Terjaga! 💪💪💪 . #bjagapower #bjaga #ubijagapower #ubijaga #kurus #sado #perutkempis #mantap #kurus #cantik #tambahtenaga #kempiskanperut #kurussihat #diet #kuruscantik #berryjaga #kurusmantap #berryjagapower #kurusdalam2minggu #workout #buncit . P/s: Dapatkan Berryjaga Dengan Harga PROMOSI 😘
Rasakan perubahan sejak pertama kali pakai dengan RoroMendut “LULUR REMPAH HITAM WHITENING” Mampu mengangkat sel kulit mati dan kotoran penyebab kulit kusam 3 x lebih optimal, menjadikan kulit lebih halus. mulus & kenyal. . Buruan yang kemarin belum kebagian dan kehabisan stok segera order aja yaaa.. Yuk beralih ke Skincare Roro Mendut dan konsultasikan semua problem kulitmu ke Beauty Advisor kami ya! . FAST RESPON pastikan invite dan chat ke BEAUTY ADVISOR kita di BBM/LINE/WA yaa kak 😊 _____________________ 👇👇👇👇👇👇👇👇 KONSULTASI & PEMESANAN : . 🎉 WA /SMS : 0813 1402 6167 . 🙆 [LINE] roromendutmedan . _____________________ #RoroMendutSkincare #ROROMENDUT #jualaloeveragel #jualcukaapel #jualsunblock #jualskincarekorea #tehpelangsing #gendut #tembem #buncit #celfit #senamaerobik #jualbajusenam #bajusenam #laripagi #gymindonesia #goldgymindonesia #20fit #fitnessfirstindonesia
Rasakan perubahan sejak pertama kali pakai dengan RoroMendut “LULUR REMPAH HITAM WHITENING” Mampu mengangkat sel kulit mati dan kotoran penyebab kulit kusam 3 x lebih optimal, menjadikan kulit lebih halus. mulus & kenyal. . Buruan yang kemarin belum kebagian dan kehabisan stok segera order aja yaaa.. Yuk beralih ke Skincare Roro Mendut dan konsultasikan semua problem kulitmu ke Beauty Advisor kami ya! . FAST RESPON pastikan invite dan chat ke BEAUTY ADVISOR kita di BBM/LINE/WA yaa kak 😊 _____________________ 👇👇👇👇👇👇👇👇 KONSULTASI & PEMESANAN : . 🎉 WA /SMS : 0813 1402 6167 . 🙆 [LINE] roromendutmedan . _____________________ #RoroMendutSkincare #ROROMENDUT #jualaloeveragel #jualcukaapel #jualsunblock #jualskincarekorea #tehpelangsing #gendut #tembem #buncit #celfit #senamaerobik #jualbajusenam #bajusenam #laripagi #gymindonesia #goldgymindonesia #20fit #fitnessfirstindonesia
Rasakan perubahan sejak pertama kali pakai dengan RoroMendut “LULUR REMPAH HITAM WHITENING” Mampu mengangkat sel kulit mati dan kotoran penyebab kulit kusam 3 x lebih optimal, menjadikan kulit lebih halus. mulus & kenyal. . Buruan yang kemarin belum kebagian dan kehabisan stok segera order aja yaaa.. Yuk beralih ke Skincare Roro Mendut dan konsultasikan semua problem kulitmu ke Beauty Advisor kami ya! . FAST RESPON pastikan invite dan chat ke BEAUTY ADVISOR kita di BBM/LINE/WA yaa kak 😊 _____________________ 👇👇👇👇👇👇👇👇 KONSULTASI & PEMESANAN : . 🎉 WA /SMS : 0813 1402 6167 . 🙆 [LINE] roromendutmedan . _____________________ #RoroMendutSkincare #ROROMENDUT #jualaloeveragel #jualcukaapel #jualsunblock #jualskincarekorea #tehpelangsing #gendut #tembem #buncit #celfit #senamaerobik #jualbajusenam #bajusenam #laripagi #gymindonesia #goldgymindonesia #20fit #fitnessfirstindonesia
Bening sempurna semenjak pemakaian pertama Dengan RoroMendut “MASKER REMPAH HITAM WHITENING” Mampu menutrisi dan meregenasi sel kulit. Sensasi rileknya bikin ketagihan. . Buruan yang kemarin belum kebagian dan kehabisan stok segera order aja yaaa.. Yuk beralih ke Skincare Roro Mendut dan konsultasikan semua problem kulitmu ke Beauty Advisor kami ya! . FAST RESPON pastikan invite dan chat ke BEAUTY ADVISOR kita di BBM/LINE/WA yaa kak 😊 _____________________ 👇👇👇👇👇👇👇👇 KONSULTASI & PEMESANAN : . 🎉 WA /SMS : 0813 1402 6167 . 🙆 [LINE] roromendutmedan . _____________________ #RoroMendutSkincare #ROROMENDUT #jualaloeveragel #jualcukaapel #jualsunblock #jualskincarekorea #tehpelangsing #gendut #tembem #buncit #celfit #senamaerobik #jualbajusenam #bajusenam #laripagi #gymindonesia #goldgymindonesia #20fit #fitnessfirstindonesia
Bening sempurna semenjak pemakaian pertama Dengan RoroMendut “MASKER REMPAH HITAM WHITENING” Mampu menutrisi dan meregenasi sel kulit. Sensasi rileknya bikin ketagihan. . Buruan yang kemarin belum kebagian dan kehabisan stok segera order aja yaaa.. Yuk beralih ke Skincare Roro Mendut dan konsultasikan semua problem kulitmu ke Beauty Advisor kami ya! . FAST RESPON pastikan invite dan chat ke BEAUTY ADVISOR kita di BBM/LINE/WA yaa kak 😊 _____________________ 👇👇👇👇👇👇👇👇 KONSULTASI & PEMESANAN : . 🎉 WA /SMS : 0813 1402 6167 . 🙆 [LINE] roromendutmedan . _____________________ #RoroMendutSkincare #ROROMENDUT #jualaloeveragel #jualcukaapel #jualsunblock #jualskincarekorea #tehpelangsing #gendut #tembem #buncit #celfit #senamaerobik #jualbajusenam #bajusenam #laripagi #gymindonesia #goldgymindonesia #20fit #fitnessfirstindonesia
Bening sempurna semenjak pemakaian pertama Dengan RoroMendut “MASKER REMPAH HITAM WHITENING” Mampu menutrisi dan meregenasi sel kulit. Sensasi rileknya bikin ketagihan. . Buruan yang kemarin belum kebagian dan kehabisan stok segera order aja yaaa.. Yuk beralih ke Skincare Roro Mendut dan konsultasikan semua problem kulitmu ke Beauty Advisor kami ya! . FAST RESPON pastikan invite dan chat ke BEAUTY ADVISOR kita di BBM/LINE/WA yaa kak 😊 _____________________ 👇👇👇👇👇👇👇👇 KONSULTASI & PEMESANAN : . 🎉 WA /SMS : 0813 1402 6167 . 🙆 [LINE] roromendutmedan . _____________________ #RoroMendutSkincare #ROROMENDUT #jualaloeveragel #jualcukaapel #jualsunblock #jualskincarekorea #tehpelangsing #gendut #tembem #buncit #celfit #senamaerobik #jualbajusenam #bajusenam #laripagi #gymindonesia #goldgymindonesia #20fit #fitnessfirstindonesia
Sedikit cerita menakutkan dan lucu d tempat ini ketemu bule crazy mabuttt d toilet yangg mungkin lagi marahin temannya yang terkapar d toilet entahh dia ngomong apaa seperti berbicara padaku ~~karena tidak ngerti dan keburu ketakutan saya hanya memberi senyum dan cepat cepat keluar dari toilet ~~ 😂😂😂🛀💃🌺🏊🏊 #holyday #liburan #bali #mrssippy #sunset #senja #buncit #jalanjalan #jokkajokka #dance #joget #music #swimming
Program Revolusioner Detoxsifikasi sebagai solusi Kesehatan Modern untuk Mendapatkan Tubuh SEHAT & IDEAL... Yg mau hidup sehat dan Berat Badan turun 7-15 Kg hubungi aku ya kak... Konsultasi dan pemesanan via Whatsapp : 087886601080 atau Klik Website: jualsmartdetox.net #melangsingkantubuh #melangsingkanbadan #melangsingkan #melangsingkancepat #buncit #buncithilang #perutbuncit #perutbuncithilang #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat #kuruslangsing #kurus2minggu #obatkurus #smartdetox #lfl
next page →