#businessway

1,483 posts

Loading...
‎تأكد جيداً: عملاؤك لايقارنونك بمنافسيك في السوق بل يقارنونك بمن يقدم خدمة عملاء جيدة.👌 #BusinessWay
"Saya dijaga oleh kakak @pestgone99. Comel tak saya. Kami 3beradik☺ 🐱 . Diganggu banyak lalat? atau haiwan peliharaan anda gatal dan gugur bulu? Boleh cuba penjagaan #pestgone99 😉 . Call je kat number yg tertera. Dapatkan bersama sahabat yg lain pun boleh, untuk serata kawasan terdekat anda💃⚡🐜🐛🐞🐾 . Pok Leh Ton Tito , Kg.Tok Jembal Kuala Terengganu 0148243372 Batrisya Stable, Abg Sham Melaka Ayer Keroh: 0197563341 Yasier Yahya, Cowboy Stable, berdekatan Noor Arfa Craft Complex, Terengganu: 011-33506974 JHJ Arabian Empire, Wakaf Bharu, Kelantan: ➡ 09-7198184 ➡ 014-8136184 (Mie) ➡ 019-9355262 (Faris) R&r Pengkalan Hulu, Grik, Kedai Makan Kak Zai: 019-4597424 Kak Wa (Grik): 05-7917118 Norsuhaida Halim (Kuala Ketil,Kedah): 011-40720673 Rahizza (Pendang): 019-5553486 Perlis: Amir Aminuddin 019-2582036 (Dr.Alma) Equine NZ(MAL) Sdn Bhd, Plaza Ampang City: 012-2102990 Joel Harun (Gombak) : 011-23866300 En. Firdaus Bahar (Cheras/Kajang/MAEPS) 011-10374872 Gombak@GHRC Stable: Sharil Danial 012-2705674 Batang Kali/Rawang/Hulu Selangor : @mashana79 /Masnun Halim 017-3247642 Saudara Marlis, Cholo-cholo Resort, Hulu Tamu, Hulu Selangor : 019-4597230 Pasaraya Ligamas Maju, Batang Kali, Hulu Selangor: 010-2130780 Saudara Sulan, IKSIM, Ulu Tamu, Batang Kali, Hulu Selangor: 013-2838548 Kelantan: Mohd Faaizzuddeen Mohd Yusoff @ FS Desa Niaga (019-9438799) #nasnasu #NASNASUBranding #pestgone99 #puasake7 #ramadhan2018 #kitaok #multipurpose #product #career #business #businessway #dollar #usahawan #usahawanmuda #jutawanmuda #viral #malaysian #produktempatan #hardcorebusinesswomen #hardcorebusiness #buildupownempayar #businesswomen #malaysia #international #harianmetro
‎تأكد بأنك إذا قدمت الخدمة بأكمل وجه والزبون رجعلك مرة ثانية فإنك في طريق النجاح.👍 shep hyken #BusinessWay
Mai la wak...kat R&R Kroh, Perak. Kite main jual-jual bulan puasa kat sini😉 . ➡Ayam percik . ➡Nasi kerabu ayam bakar . ➡Nasi kerabu ikan goreng . ➡Laksam . ➡Nasi berlauk Ikan tongkol masak lemak . ➡Nasi berlauk Pucuk ubi masak lemak . Pastinya di "Gerai Kak Za" mama & ayah kite lah wak🙊 . #nasnasu #NASNASUBranding #puasake6 #bulanramadhan #geraikakza #kitaok #kampunggirl #kedaimakanmama #NS #nasnasuruncit #NSPerfume #NSArena #NASNASUStyle #NASNASUFesyen #usahawan #empayarusahawan #produk #branding #career #business #businessway #dolar #usahawanmuda #jutawanmuda #viral #malaysian #hardcorebusinesswomen #buildupownempayar #harianmetro
أثبتت الدراسات أن 75% من العملاء يرغبون في التفاعل أكثر مع العنصر البشري مستقبلا. ✅ #BusinessWay
تذكر جيدا: عند ثباتك على جودة خدمة جيدة تقدمها للعميل في كل مرة لا يعني عدم وجود أخطاء لديك. 👍 shep hyken #BusinessWay
‎قال صلى الله عليه وسلم: «إنّ من خياركم أحسنكم أخلاقا» رواه مسلم. ‎#جمعة_مباركة 🕌 #BusinessWay
Yeah I can fly 😉😀😀 . . #sky #jet #businessway
رمضان مبارك وكل عام وانتم بخير #BusinessWay
أقوال مأثورة :أهم شيء في التواصل مع الناس هو القدرة على سماع كل ما لا يقولونه....👍 Peter Drucker #BusinessWay
حاول أن تفهم العميل قبل أن تبادر بالتعامل معه، حيث يساعد ذلك في التشخيص الصحيح لنوعية العميل ومن ثم مداخل التعامل معه. ✅ #BusinessWay
It’s not a straight line, things take time but you’ll get there! Enjoy where you are now. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
‎تذكر جيدا: أنجح طريقة لإتمام الصفقات هي إتقان كيفية البدء في المحادثات مع العملاء وطرح الأسئلة المناسبة لهم.👍 #BusinessWay
Selamat pagi! Dah subuh ke tu? . . Ha, jommmmm @nasnasu_official 🚶 💃 🚗 🍴 🍚 ☕😋 . . Selamat bekerja na dan selamat bersekolah jugak!🙊 Kite pun nak masuk sekolah jugak ni🙈 🏫 . . #nasnasu #kitaok #monday #NASNASUBranding #kampunggirl #kedaimakan #NS #nasnasuruncit #NSPerfume #NSArena #NASNASUStyle #NASNASUFesyen #usahawan #empayarusahawan #produk #branding #career #business #businessway #dolar #usahawanmuda #jutawanmuda #viral #malaysian #hardcorebusinesswomen #buildupownempayar #harianmetro
هل تعلم: أن 88% من العملاء يتأثرون بشهادة عملاء آخرين... قوة word of mouth 😊 #BusinessWay
تشير الدراسات أن 50% من العملاء يمنحون الشركة أسبوعا لحل مشكلاتهم قبل أن يقومون بالتوقف عنها نهائيا.👍 #BusinessWay
‎قال صلى الله عليه وسلم: " إنكم لن تسعوا الناس بأموالكم، ولكن يسعهم منكم بسط الوجه وحسن الخلق " #جمعة_مباركة #BusinessWay
ارسم خريطة رحلة العميل معك وتأكد بأن الرحلة تسير بكل كفاءة وسلامة.👌 #BusinessWay
تشير الدراسات أن 78% من العملاء يلغون تعاملاتهم مع الشركة بسبب خدمة العملاء السيئة بينما 59% يتوجهون إلى شركة جديدة تقدم خدمة أفضل. ✅ #BusinessWay
Alhamdulillah, re-stock #pestgone99 spray, oder kali ke-dua bersama #PokLeh Ton Tito, dah pun diterima baru je tadi sekitar jam 4ptg. Penghantaran melalui #GDEx perkhidmatan ke Jalan Kubang Badak, Kg Tok Jembal 21300 Kuala Terengganu! 😍👏👏👏 Terima kasih GDEX, terima kasih #PokLeh ! Sambutan hebat dipasaran bersama golongan ini! Teman-teman yg ada kuda di sekitar Terengganu, boleh dapatkan Pestgone99 bersama PokLeh Ton Tito kembali ya! Untuk kegunaan di kedai-kedai, warung-warung, rumah dan persekitaran seangkatan selain penjagaan haiwan, pun turut boleh diguna pakai dalam 1botol yg sama. Isi kandungan sama jeeee😉😉😉 selamat pun selamat tau!!!👍👍👍 Untuk lain-lain kawasan, meh beli dan dapatkan bersama sahabat yg hebat yg ada semua pestgone99 di talian sini meh! Pok Leh Ton Tito , Kg.Tok Jembal Kuala Terengganu 0148243372 Batrisya Stable, Abg Sham Melaka Ayer Keroh: 0197563341 Yasier Yahya, Cowboy Stable, berdekatan Noor Arfa Craft Complex, Terengganu: 011-33506974 JHJ Arabian Empire, Wakaf Bharu, Kelantan: ➡ 09-7198184 ➡ 014-8136184 (Mie) ➡ 019-9355262 (Faris) R&r Pengkalan Hulu, Grik, Kedai Makan Kak Zai: 019-4597424 Kak Wa (Grik): 05-7917118 Norsuhaida Halim (Kuala Ketil,Kedah): 011-40720673 Rahizza (Pendang): 019-5553486 Perlis: Amir Aminuddin 019-2582036 (Dr.Alma) Equine NZ(MAL) Sdn Bhd, Plaza Ampang City: 012-2102990 Joel Harun (Gombak) : 011-23866300 En. Firdaus Bahar (Cheras/Kajang/MAEPS) 011-10374872 Gombak@GHRC Stable: Sharil Danial 012-2705674 Batang Kali/Rawang/Hulu Selangor : @mashana79 /Masnun Halim 017-3247642 Saudara Marlis, Cholo-cholo Resort, Hulu Tamu, Hulu Selangor : 019-4597230 Pasaraya Ligamas Maju, Batang Kali, Hulu Selangor: 010-2130780 Saudara Sulan, IKSIM, Ulu Tamu, Batang Kali, Hulu Selangor: 013-2838548 Kelantan: Mohd Faaizzuddeen Mohd Yusoff @ FS Desa Niaga (019-9438799) #nasnasu #NASNASUBranding #pestgone99 #kitaok #multipurpose #product #career #business #businessway #dollar #usahawan #usahawanmuda #jutawanmuda #viral #batangkali #huluselangor #malaysian #produktempatan #hardcorebusinesswomen #hardcorebusiness #buildupownempayar #businesswomen #malaysia #international #harianmetro
رضا العميل هو ذلك الإنطباع الايجابي أو السلبي الذي يشعر به عميل ما تجاه تجربة شراء أو إستهلاك وهو ناتج عن مقارنة توقعاته اتجاه منتج ما وأداءه المدرك...philip kotler✅ #BusinessWay
To all my Client ,friends,associate ,partners and distributors.....please be careful and know who you chat with or talk to business wise, as related to the bills company or The Name. "Dr bills" fraudsters are now using the brand to defraud unsuspected innocent victim of there hard earn Money.. #drbills #happynewweek #itmonday #businessway #billsbrand #pleasebecareful #dontbeafraid #maketherightchoice #contactustoday #checkbioforinfo
أقوال مأثورة: نحن لا نعمل جميلاً عندما نخدم العميل، بل هو الذي يصنع الجميل عندما يتيح لنا فرصة خدمته. 😊 #BusinessWay
من الضروري جدا أن تجد وسائل للإطلاع على ردود أفعال العملاء، بدلا من أن يتحدث العميل عنها للآخرين سلبا. 👌 #BusinessWay
تذكر جيدا: لو تعلمت كيفية التعامل مع الآخرين فإنك تكون بذلك قد قطعت 85% من طريقك نحو النجاح، و99% من طريقك نحو السعادة الشخصية.👌 #BusinessWay
‎قال صلى الله عليه وسلم «ليس شيء أثقل في ميزان العبد يوم القيامة من خلقٍ حسن وإن الله يكره الفحش والتفحّش» رواه الترمذي. ‎#جمعة_مباركة #BusinessWay
هل تعلم : أن 95% من الزّبائن مستعدّون لإعطائك فرصةً ثانية ولكن فقط إذا تمّ حلّ مشكلتهم من الاتّصال الأوّل. ✅ #BusinessWay
Sebelum @nasnasu_official masuk tido, dan layan #fastfivemovie #tv2 malam ni, dengan tuala pun jadilah!😂 . Seperti biasa, sebelum tidur, dah sampai rumah, baru lepas memasak untuk makan dan sebagainya. Ending, sampah di dapur jangan lupa dibuang. Pastinya, last skali di-spray-kan dengan aroma serai wangi @pestgone99 untuk elak didatangi tikus, cencorot, cicak dan lain2 serangga seangkatan dengannya. Dengan aroma serai wangi di rumah dan bahagian dapur, dapat hindarkan dari disinggah tetamu serangga liar diwaktu malam hari. . Jadi, macamana nak dapatkan #pestgone99 ? Call saja bersama sahabat-sahabat hebat di-number yang tertera ini😉 . Batrisya Stable, Abg Sham Melaka Ayer Keroh: 0197563341 . Yasier Yahya, Cowboy Stable, berdekatan Noor Arfa Craft Complex, Terengganu: 011-33506974 JHJ Arabian Empire, Wakaf Bharu, Kelantan: . ➡ 09-7198184 ➡ 014-8136184 (Mie) ➡ 019-9355262 (Faris) R&r Pengkalan Hulu, Grik, Kedai Makan Kak Zai: 019-4597424 . Kak Wa (Grik): 05-7917118 . Norsuhaida Halim (Kuala Ketil,Kedah): 011-40720673 . Rahizza (Pendang): 019-5553486 . Perlis: Amir Aminuddin 019-2582036 . (Dr.Alma) Equine NZ(MAL) Sdn Bhd, Plaza Ampang City: 012-2102990 . Joel Harun (Gombak) : 011-23866300 . En. Firdaus Bahar (Cheras/Kajang/MAEPS) 011-10374872 . Gombak@GHRC Stable: Sharil Danial 012-2705674 . Batang Kali/Rawang/Hulu Selangor : @mashana79 /Masnun Halim 017-3247642 . Saudara Marlis, Cholo-cholo Resort, Hulu Tamu, Hulu Selangor : 019-4597230 . Pasaraya Ligamas Maju, Batang Kali, Hulu Selangor: 010-2130780 . Saudara Sulan, IKSIM, Ulu Tamu, Batang Kali, Hulu Selangor: 013-2838548 . Kelantan: Mohd Faaizzuddeen Mohd Yusoff @ FS Desa Niaga (019-9438799) . #nasnasu #NASNASUBranding #pestgone99 #kitaok #multipurpose #product #career #business #businessway #dollar #usahawan #usahawanmuda #jutawanmuda #viral #batangkali #huluselangor #malaysian #produktempatan #hardcorebusinesswomen #hardcorebusiness #buildupownempayar #businesswomen #malaysia #international #harianmetro
Turn all my emotions to dollars 💰❤️ #BusinessWay ❤️ #DRIPWAY 💧
Mall Bali Galeria Love Monday, Shopping Day - - Tuesday Holiday Wednesday Walking Day Thursday Free Day Friday Focus Day Saturday Weekend Sunday Family Day - - Working nya kapan ya? Hmm ternyata working di sela2 shopping, holiday dan free day.. Woow this is my business - - - - #impru #onevisionbali #bisnispru #pruveit #prubusiness #alwaysholiday #achievestrong #growandmultiplynow #greatertogether #millenialsbusiness #prumillenials #businessway #entrepreneur #be_an_entrepreneur #businessmanlife #prupeople #mallbaligalleria #mbg #baligalleria #balimall #asyikngemallharisenin #thanksgod
كم سعر هذي القطعة....هذي مجانا حنا ماناخذ شيء على المنتجات إلي أقل من ريال ........واااو روعة عجبتني طريقتكم في التعامل أجل كم سعر هذا العطر بشتريه الفكرة: إهدي الأشياء الصغيرة والعميل بيشتري الأشياء الكبيرة 👍 #BusinessWay
تواصل مع عملائك بشكل يومي فإذا تحدثو معك فعندئذ لن يتحدثو مع منافسيك....Jack Welch #BusinessWay
هل تعلم أن 96% من العملاء غير الراضيين عن خدمتك لا يتقدمون باعتراضات ولكن 90% منهم لايعودون لطلب الخدمة منك مرة أخرى👍 #BusinessWay
‎تذكر جيدا: امنح العملاء منتجا ممتازا واجعلهم يشعرون بأنهم هم الرابحون✅ #BusinessWay
Berkat menabung @nasnasu_official selama ni, dapat jugak la re-fill tong gas yg kehabisan. Dah la tengah2 bulan ni😅 . Sedap-sedap kepalang memasak buat ayam goreng Kentucky malam tadi, dapur tetiba padam! Untong ade 'tabung azimat' nih😪 Gas sekarang, nak re-fill utk buat memasak, memang da RM28😩 . Siapa yg kaki or suka masak sendiri, kita geng! Dan, memang tau dan dapat budget sendiri lah coasting barang kat dapur yg semakin hari semakin naik. Ini yg buat nak menanam kebun sendiri plak nih!😡 . Moh, petang ni kak @mashana79 kita pakat p cari benih plak! P tanam sendiri kat tanah sanun!💪 Petang ni, membajak plak kitak jom😆💃 . #nasnasu #NASNASUBranding #NS #nasnasutabung #nasnasuruncit #kitaOK #NSperfumed #NSArena #NASNASUMuslimahStyle #NASNASUFesyen #usahawan #empayarusahawan #produk #branding #career #business #businessway #dolar #usahawanmuda #jutawanmuda #viral #masnunhalim #nasnasumasnun #malaysian #hardcorebusinesswomen #buildupownempayar #harianmetro
Soon, soon and soon 🔜 . Peringkat awalan ever, cc: @nasnasu_official @mashana79 . Semua dalam perancangan . Insya-Allah dipermudahkan segalanya🙏💪 ______________________________________________ Come and visit us at Page NASNASU Branding for your services needed! . 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 . N A S N A S U B r a n d i n g (002742625-T) Ada apa dengan NASNASU Branding?👀 ➡Perkhidmatan? ➡Pakar Perunding? ➡Khidmat Nasihat? (AR308/9001:2008) ➡Pengiklanan Produk Anda? ➡Pengurusan Pejabat? ➡Personal Assistant (PA) anda? ➡Perhiasan dan Aksesori? ➡Produk Penjagaan Haiwan Kesayangan Anda? ➡Pembimbing Percutian Anda? ➡Pengurusan Acara? ➡Pengacara/DJ? dan banyak lagi! Boleh hubungi d talian📞☎:👇👇👇👇👇👇👇👇👇 011-28192817 @ 017-6937802 Menepati kehendak anda, adalah keutamaan kami. #WeCareQuality . #nasnasu #NASNASUBranding #NS #kitaOK #NSperfumed #NSArena #NASNASUMuslimahStyle #NASNASUFesyen #usahawan #empayarusahawan #produk #branding #career #business #businessway #dolar #usahawanmuda #jutawanmuda #viral #masnunhalim #nasnasumasnun #malaysian #hardcorebusinesswomen #buildupownempayar #harianmetro
next page →