#c2joy

2,420 posts

Loading...
Bismillah. Bahagianya apabila kita dapat membantu menambah nilai hidup orang kearah yang lebih baik. Happykan jika kita tahu dan dapat melihat sendiri seseorang yang 😀 Sakit kencing manis dah semakin ok, dah baik, luka dah baik, bacaan dah stabil, semakin ada tenaga selepas amalkan C2JOY. Darah tinggi juga semakin ok, bacaan semakin stabil lepas amal C2JOY. Yang gastrik dulu tak boleh lewat makan mula la kena serang, tak boleh makan pedas sikit mula la meragam..lepas amal C2JOY lewat makan ke..makan pedas ke tak de sakit dah. Sebelum ni hati tersangat bimbang bila Doktor sahkan ada cyst/fibroid dan selepas amalkan C2JOY Doktor bagitau cyst makin mengecil, cyst dah tiada. Apatah lagi mereka yang sakit kanser. Allah sahaja tahu perasaan mereka dan setelah diperkenalkan C2JOY Alhamdulillah Doktor bagitahu kanser dah tak de...SubhanaAllah happynya. Sebelum ni silap makan je kaki mula la kena serang gout, sakit yang amat..Alhamdulillah sekarang dah tak rasa sakit lagi wpun terkadang tsilap makan setelah amalkan C2JOY. Sebelum ni badan rasa lesu tak bermaya, rasa kurang bertenaga..lepas mengamalkan C2JOY Alhamdulillah rasa semakin segar dan bertenaga. Itulah antara beberapa kisah mereka yang sering berkongsi testimoni setelah amalkan C2JOY. C2Joy: The Milk That Changes Your Life #c2joy #susukolostrum #susukalsium #susuformula #sihat #antibodi #peluangbisnes #agendiperlukan #syukur #syukuralhamdulillah #rezekiallah
Bismillah. Bahagianya apabila kita dapat membantu menambah nilai hidup orang kearah yang lebih baik. 😀 Happykan jika kita tahu dan dapat melihat sendiri seseorang yang....😀 Sakit kencing manis dah semakin ok, dah baik, luka dah baik, bacaan dah stabil, semakin ada tenaga selepas amalkan C2JOY. Darah tinggi juga semakin ok, bacaan semakin stabil lepas amal C2JOY. Yang gastrik dulu tak boleh lewat makan mula la kena serang, tak boleh makan pedas sikit mula la meragam..lepas amal C2JOY lewat makan ke..makan pedas ke tak de sakit dah. Sebelum ni hati tersangat bimbang bila Doktor sahkan ada cyst/fibroid dan selepas amalkan C2JOY Doktor bagitau cyst makin mengecil, cyst dah tiada. Apatah lagi mereka yang sakit kanser. Allah sahaja tahu perasaan mereka dan setelah diperkenalkan C2JOY Alhamdulillah Doktor bagitahu kanser dah tak de...SubhanaAllah happynya. Sebelum ni silap makan je kaki mula la kena serang gout, sakit yang amat..Alhamdulillah sekarang dah tak rasa sakit lagi wpun terkadang tsilap makan setelah amalkan C2JOY. Sebelum ni badan rasa lesu tak bermaya, rasa kurang bertenaga..lepas mengamalkan C2JOY Alhamdulillah rasa semakin segar dan bertenaga. Itulah antara beberapa kisah mereka yang sering berkongsi testimoni setelah amalkan C2JOY. C2Joy: The Milk That Changes Your Life #c2joy #susukolostrum #susukalsium #susuformula #sihat #antibodi #peluangbisnes #agendiperlukan #syukur #syukuralhamdulillah #rezekiallah
Bismillah. Good morning FBian. Mulakan hari anda dgn minum susu yg penuh berkhasiat. Semestinya susu Kolostrum C2Joy. Anda pasti bertenaga & ceria. #c2joy #susukolostrum #susukalsium #susuformula #sihat #antibodi #peluangbisnes #agendiperlukan #syukur #syukuralhamdulillah #rezekiallah
Bismillah. Good morning FBian. Mulakan hari anda dgn minum susu yg penuh berkhasiat. Semestinya susu Kolostrum C2Joy. Anda pasti bertenaga & ceria. #c2joy #susukolostrum #susukalsium #susuformula #sihat #antibodi #peluangbisnes #agendiperlukan #syukur #syukuralhamdulillah #rezekiallah
feedback customer lgi 😊😊😊 #c2joy #susulembu #sususihat #sususihatcantik
Hospital Umum Di Medan Indonesia telah menjadikan #SusuC2joy sebagai minuman tambahan untuk para ibu hamil 😍 Hospital tau bukan calang2 minuman ni. Malaysia baru nak berjinak2 so jgn lepaskan peluang yg ada . Sesiapa yg ada sakit2 tu mehh cepat risik dgn umi. Jgn tunggu lagi , jom sihat bersama c2joy 💕 #fenomenac2joy #susuc2joy #c2joyhebat #c2joymalaysia #kualaLumpur #c2joy #trustedSeller #sabah #sarawak #indonesia #kedah #perlis #perak #johor #melaka #singapore #negeri9 #kelantan #susuterbaik #susutanpagula #susuawallembu #newZealand #susuc2joyhalal #Alhamdulillah
nak beri hadiah pd ibu ayah pun boleh 😊😊😊 #c2joy #susulembu #susucantik #sususihat
lagi testimoni dari customer. 😊😊😊 #c2joy #susulembu #sususihat #sususihatcantik
ibu menyusu pun boleh dapat manfaat nya. anak kenyang. ibu gembira 😊😊😊 #c2joy #susulembu #sususihat #sususihatcantik
ibu hamil pun boleh minum tau awak2 semua 😊😊😊 #c2joy #sususihat #sususihatcantik #susulembu
sakit lutut pun sembuh😊😊😊. kita cuba ikhtiar mana yang terbaik #c2joy #susulembu #sususihat #sususihatcantik
alhamdullilah. mereka da cuba. anda?? 😊😊😊😊 #c2joy #sususihat #sususihatcantik
alhamdullilah. testimoni dari customer 😊😊😊 #c2joy #sususihat #sususihatcantik
Susu Kolostrum C2JOY diperoleh dari ”First Milk” yaitu 0-6 jam setelah sapi melahirkan di Selandia Baru yang memiliki ladang organik yang terbesar di dunia dan bebas polusi. Colostrum First Milk ini mengandungi 20% IgG, merupakan kolostrum yang berkualitas paling tinggi. Komposisi Kalsium di C2Joy bukan kalsium sintetis tapi kalsium natural dan bukan diekstrak dari tulang binatang atau lumput laut tapi langsung diekstrak dari Susu yang alami, bio-technology ini merupakan satu terobosan terbaru di dunia pada tahun 2009 yang dihasilkan oleh Glanbia Nutritional dari Amerika, produsen nutrisi yang terbesar di dunia. Formula ini dinamakan TruCal®, satu komposisi yang 99.9% hampir mirip dengan komposisi tulang kita #c2joy #sususihat
Keistimewaan Susu Kolostrum C2Joy🥛🥛🥛❤️Meningkatkan kesegaran dan kesihatan secara keseluruhan. ❤️Meningkatkan sistem imunisasi badan. ❤️Meningkatkan dan memperbaiki sistem metabolisma badan. ❤️Memperlambatkan proses penuaan (Anti-Aging) / awet muda. ❤️Meningkatkan daya ingatan dan kecerdasan otak. ❤️Mengurangkan lemak di dalam tubuh tanpa perlu diet. ❤️Membentukkan otot tanpa lemak. ❤️Memperbaiki Tisu dan Kulit tubuh badan. ❤️Menurunkan kadar kolestrol dan kadar gula dalam darah. ❤️Memelihara kekuatan tulang (Osteoporosis). ❤️Memelihara fungsi hati, jantung, ginjal, paru-paru dan saluran pernafasan. ❤️Mengatasi penyakit ulser. ❤️Mencegah pertubuhan sel tumor. ❤️Mencegah serangan jantung, strok, dan penyakit Alzheimer. ❤️Melawan virus, kuman,bakteria dan parasit. ❤️Menstabilkan tekanan darah. ❤️Pemulihan sel, DNA dan RNA. ❤️Anti-Alergi, Anti-inflamasi dan Anti-Toksik. 😊😊😊😊 #c2joy #sususihat #susuluarbiasa
introducing susu C2joy🎊🎉😊 Susu C2Joy adalah susu yang mempunyai kombinasi terbaik iaitu Susu Kolostrum dan Susu Kalsium TruCal® . Susu C2Joy adalah susu yang sangat bermanfaat kerana mengandungi IGG diimport dari New Zealand Dan Trucal® diimport dari USA. C2Joy diformulasi dengan dua ramuan utama, TruCal ® (Sumber Kalsium & Mineral yang dimampatkan dari Susu Asli), satu formulasi yang dipatenkan daripada Glanbia PLC (OTCMKTS: GLAPF), dan juga Kolostrum Lembu Asli daripada New Zealand yang diambil seawal 6 jam pertama sebaik Lembu melahirkan anak lembu. Kedua-dua formulasi diimport dan diproses di Kilang C2Joy di Malaysia yang diberikan pengiktirafan pensijilan MeSTI, GMP, HACCP, ISO 22000 dan Halal JAKIM. #c2joy #sususihat #susukalsium
Nak minum susu? minum la c2joy😊😊😊 #c2joy #sususihat #naksihat
KOLOSTRUM adalah cairan pra-susu yang di hasilkan oleh lembu betina hingga 48jam sejak melahirkan anak KOLOSTRUM mengandungi tiga faktor berikut 1. Faktor immunisasi badan (immunization factors) 2. Faktor Pertumbuhan (growth factors) 3. Faktor nutrisi (nutrients factors) yang sangat di perlukan oleh manusia. #c2joy #susukolostrum #ikhtiar #penawar #susu #colostrummilk #kolostrum #c2joysusucolustum #c2joyofficial
KOLOSTRUM adalah cairan pra-susu yang di hasilkan oleh lembu betina hingga 48jam sejak melahirkan anak KOLOSTRUM mengandungi tiga faktor berikut 1. Faktor immunisasi badan (immunization factors) 2. Faktor Pertumbuhan (growth factors) 3. Faktor nutrisi (nutrients factors) yang sangat di perlukan oleh manusia. #c2joy #susukolostrum #ikhtiar #penawar #susu #colostrummilk #kolostrum #c2joysusucolustum #c2joyofficial
*KEHEBATAN SUSU POWER C2Joy -* 1⃣ Baik untuk *SEMUA SEMUA* jenis penyakit seperti stroke, penyakit jantung kencing manis, darah tinggi atau _*sekadar untuk menjaga kesihatan*_. 2⃣ Sesuai untuk *SEMUA SEMUA* peringkat umur 👶 - 👴🏻 3⃣ Mempunyai *20 jenis Antibodi* natural / Imunisasi 4⃣ Sangat baik untuk *tulang* dan *minda* (stress) 5⃣ Membantu *HINDARKAN* kanser terutama kanser usus 6⃣ Mengandungi *Vitamin A, B6, B12, C & E* 7⃣ Baik untuk *awet muda* 8⃣ *HALAL JAKIM*, ada lesen *HACCAP* dan *ISO 22000* 💯 *Original* 💯 *Colostrum* 💯 *Calcium sihat* 👍 *MANFAAT COLOSTRUM c2joy*: ⛱ 1. Meningkatkan rasa secara keseluruhan 2. Meningkatkan kekebalan tubuh 3. Memperbaiki system metabolisme tubuh 4. Memperlambat proses penuaan diri 5. Meningkatkan daya ingat 6. Mengurangkan lemak tubuh tanpa diet 7. Memperbaiki jaringan sel kulit/sel tubuh (luka operasi/habis melahirkan) 8. Menurunkan kadar kolesterol dan kadar gula darah 9. Memelihara kekuatan tulang (osteoporosis dan persendian) 10. Memelihara fungsi hati, jantung, ginjal, paru-paru dan saluran pernafasan 11. Mengatasi maag, ambeien dll 12. Menghambat pertumbuhan sel tumor 13. Membentuk otot tanpa lemak 14. Mencegah serangan jantung, stroke dan alzheimer 15. Melawan virus, bakteri, jamur dan parasit 16. Anti alergi, peradangan dan toksin 17. Menormalkan tekanan darah 18. Memperbaiki dan meningkatkan system DNA & RNA 🔬🔬*Komposisi: Colostrum + Calcium* (C2) 💢♦ ⭕ _*Colostrum*_: Dari susu lembu New Zealand kurang dari *48 jam* selepas lembu melahirkan anak. ⭕ _*Kalcium (TruCal)*_: Diambil dari kalsium susu menggunakan formula TruCal. Komposisi yang *99.9% hampir mirip dengan komposisi tulang manusia*. Bukan kalsium dari tulang / cengkerang. Diproses oleh syarikat nutrisi terbesar Amerika. ❌Tiada bahan kimia ❌Tiada dadah ❌Tiada bahan terlarang Ingin tahu / mencuba, boleh hubungi http://instac2joy.wasap.my #c2joy #susu #jomsihat #sayajual #healthy #healthyfood
KOLOSTRUM adalah cairan pra-susu yang di hasilkan oleh lembu betina hingga 48jam sejak melahirkan anak KOLOSTRUM mengandungi tiga faktor berikut 1. Faktor immunisasi badan (immunization factors) 2. Faktor Pertumbuhan (growth factors) 3. Faktor nutrisi (nutrients factors) yang sangat di perlukan oleh manusia. #c2joy #susukolostrum #ikhtiar #penawar #susu #colostrummilk #kolostrum #c2joysusucolustum #c2joyofficial
KOLOSTRUM adalah cairan pra-susu yang di hasilkan oleh lembu betina hingga 48jam sejak melahirkan anak KOLOSTRUM mengandungi tiga faktor berikut 1. Faktor immunisasi badan (immunization factors) 2. Faktor Pertumbuhan (growth factors) 3. Faktor nutrisi (nutrients factors) yang sangat di perlukan oleh manusia. #c2joy #susukolostrum #ikhtiar #penawar #susu #colostrummilk #kolostrum #c2joysusucolustum #c2joyofficial
#C2Joy semakin dikenali ramai, tapi apa itu susu #C2Joy ? ok ini sedikit fakta tentang susu #C2Joy .👇 Walaupun pasaran susu C2Joy baru di Malaysia, sebenarnya ia telah dikenali lebih 10tahun di Indonesia sehinggakan banyak hospital di sana yg mengesyorkan susu #C2Joy kpd pesakit mereka. Susu Kolostrum #C2Joy mempunyai pelbagai manfaat..modal sekali, untung berkali2..Keluarga SIHAT, pendapatan MENINGKAT! Antara testimoni menarik daripada pengguna #C2Joy 👇 😍 K.Nor, turun 20kg lepas minum selama 2minggu!!! 😍 Pn. Anna Kay, cyst hilang selepas minum 4 sachet susu #C2Joy !!! 😍 Seorang Makcik, mempunyai ketumbuhan yg sudah bertahun2 di dlm perut, selepas minum susu #C2Joy ketumbuhan mengecut, perut pun tak keras seperti biasa..doktor beritahu tak perlu operate!!! 😍 Pesakit kanser payudara, lepas amalkan sekotak susu C2Joy, kanser hilang.. Subhanallah, luar biasa..terus berangkat umrah selepas 3thn berhajat nak ke sana..Alhamdulillah.. 😍 Pesakit kanser otak, selepas amalkan susu #C2Joy , badan bertambah sihat, makan bertambah selera & muntah pun berkurang!!! 😍Nenek umur 84thn, selalu sakit lutut, sekarang dah tak perlu pakai tongkat apabila berjalan!!! 😍 Seorang makcik, dari kencing manis 14 turun kpd 5.8 selepas ambil 6 sachet susu C2Joy!!! 😍 Mak kpd kawan Pn. Yana, mengalami strok dah lama, minum baru 4 sachet susu #C2Joy menggunakan straw..dah blh angkat & genggam tangan..berat juga turun 7kg selepas minum sekotak #C2Joy 😍 Ibu Pn.Akma, alami strok, selepas amalkan sekotak susu #C2Joy dah boleh berjalan tanpa bantuan!!! 😍 Seorang pemuda alami kemalangan menyebabkan remuk peha & tunggu utk operation, hanya minum 3 sachet dah nampak perubahan..luka kemalangan kering 😍 Seorang ibu, menyusukan anak merasakan badan lebih ringan, perut kurang sebu, susu pun lebih pekat..alhamdulillah 😍 Seorang pakcik baru try 1 sachet dah rasa perubahan..sakit2 badan & pinggang hilang..terus order lagi!!! 😍 Seorang pesakit kencing manis, darah tinggi & tiroid, badan sgt cepat letih..letih yang melampau sehinggakan terpaksa bangun seawal 4/5 pagi hanya utk minum Milo+susu & mkn roti..kadang2 bila terlalu letih, akan muntah & hanya mampu makan bubur nasi sahaja..te
Alhamdulilah..ada yg order susu c2joy ada susu c2joy yg dah sampai..hati akak berbunga²..semoga kita sama² sihat ye..sape nk sihat mcm akak dan kawan² akk..dgn izin Nya..meh PM akak cepat²..jgn pikir lama²..kita ikhtiar untuk sihat😀😀 Harga 3 kotak-Rm320 Harga 1 kotak-Rm120 Harga Ahli 3 kotak-Rm215 Harga Ahli 1 kotak-Rm72 So jadilah ahli kalau nak harga murah ye adik kakak.. Berbaloi² sgt PM akak laju² ye⏬ 📲0172985798 #c2joy #fenomenac2joy
Salam Hujung minggu buat semua, Jika Tekad Mahu berjaya Usia bukan menjadi halangan, Duit bukan penghalang, Yang penting kemahuan diri untuk berjaya. Kalau berminat nak tau atau order susu C2 Joy, boleh direct whatapps: http://instac2joy.wasap.my #c2joy #susu #sayajual #jomsihat #healthyfood
SUSU KOLOSTRUM Banyak penyakit sebenarnya berpunca daripada usus (perut), dan penyerapan nutrien yang seimbang adalah penting untuk mengekalkan kesihatan badan dalam keadaan yang optima. 🥛Kolostrum adalah penyelesaian terbaik untuk kesihatan keseluruhan Sistem PENCERNAAN. WASAP www.wasap.my/60162210313 #c2joy #susukolostrum #ikhtiar #penawar #susu #colostrummilk #kolostrum #c2joysusucolustum #c2joyofficial
Didoakan semoga semua sahabat² sihat..yg sakit semoga diberi kesembuhan..yg sihat semoga terus sihat..jika nak tau apa rahsia saya sekrg..jom minum susu c2joy barulah badan bertenaga dan sihat selalu.. #c2joy #colostrum 📲0172985798
Bismillahirrahmanirrahim..Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Happy weekend..Semoga kita semua diberikan usia yg barokah..Aamiin Ya Rabb. #C2Joy #AntibodiKuat #BebasPenyakit #BebasKewangan #SyukurAlhamdulillah
Bismillahirrahmanirrahim..Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Happy weekend..Semoga kita semua diberikan usia yg barokah..Aamiin Ya Rabb. #C2Joy #AntibodiKuat #BebasPenyakit #BebasKewangan #SyukurAlhamdulillah
Bismillah..Assalamualaikum & selamat pagi semua. Nasib dan jln cerita kita adalah berbeza Ada yg kaya ada yg miskin Ada yg berjaya ada pula sebaliknya Namun ada perkara yg lebih penting dari itu Tentang hati Apabila kita kaya Bagaimana hati kita bersikap Apabila kita miskin Bagaimana pula hati kita berperasaan Begitu juga dlm setiap usaha Berjaya atau gagal Bagaimanakah tingkah laku kita Jagalah hati dgn zikrullah Semoga hati setiap insan yg membacanya tetap di jalan Allah. Subhanallah. #C2Joy #AntibodiKuat #BebasPenyakit #BebasKewangan #SyukurAlhamdulillah
Bismillah..Assalamualaikum & selamat pagi semua. Nasib dan jln cerita kita adalah berbeza Ada yg kaya ada yg miskin Ada yg berjaya ada pula sebaliknya Namun ada perkara yg lebih penting dari itu Tentang hati Apabila kita kaya Bagaimana hati kita bersikap Apabila kita miskin Bagaimana pula hati kita berperasaan Begitu juga dlm setiap usaha Berjaya atau gagal Bagaimanakah tingkah laku kita Jagalah hati dgn zikrullah Semoga hati setiap insan yg membacanya tetap di jalan Allah. Subhanallah. #C2Joy #AntibodiKuat #BebasPenyakit #BebasKewangan #SyukurAlhamdulillah
JAUHI DIABETES DENGAN SUSU C2JOY... Menjaga pola makan agar hidup saat ini memang tidak mudah. Makanan enak sedap. Dengan kolesterol tinggi, naiknya kadar gula darah dan berbagai penyakit lain. Kalau tidak dijaga, berbagai penyakit berbahaya seperti jantung koroner, diabetes, stroke, dll tentu tinggal menunggu waktu. Sebetulnya untuk hidup sehat tidak harus berjaga-jaga je. Semua tak boleh makan. Bukan gitu. Langkah sederhana dengan minum susu c2joy 1-2 kali sehari akan membantu kita mengurangi berbagai risiko itu. Susu C2Joy adalah susu awal kolostrum berkualiti tinggi. Kolostrum adalah cairan pra susu berwarna kekuningan yang dihasilkan dalam tempoh 48 jam pertama setelah melahirkan. Kandungan nutrisinya sangat tinggi dan sukar digantikan oleh bahan-bahan lain. Sejak dahulu, secara tradisional kolostrum sudah banyak digunakan di berbagai belahan dunia untuk berbagai masalah kesehatan. Bagi yang sudah pernah menggunakan, tentu tidak akan ragu dengan khasiatnya dalam membantu menstabilkan gula darah, tekanan darah, menurunkan kolesterol, mengatasi maag, asam urat dan lain-lain. Susu C2joy dihasilkan dari kolostrum bermutu tinggi. Bahan baku berasal dari kolostrum yang diambil antara 0-6 jam setelah lembu dewasa melahirkan. Kolostrum sapi dipilih kerana memiliki kandungan yang hampir mirip kolostrum manusia dan memiliki kandungan IgG yang jauh lebih tinggi. Nak tau apa yang best pasal C2JOY? Klik sini www.wasap.my/60183590525 . #C2JOY #fenomenac2joy #jomminumsusu
Bagaimana C2JOY membantu mengatasi masalah penuaan dini? C2JOY mengandungi faktor pertumbuhan yang paling penting untuk memperlambatkan proses penuaan dan merangsang pertumbuhan tulang dan otot juga mengatur metabolisme. C2JOY memberikan kita hormon pertumbuhan, kekebalan tubuh, antibiotik, vitamin, mineral dan antioksidan. Kombinasi ini adalah makanan yang komplit. Setiap faktor pertumbuhan didalam C2JOY membantu merangsang sel dan pertumbuhan jaringan tubuh dengan mengaktifkan pembentukan DNA. Tidak seperti tambahan vitamin lainnya yang hanya menyediakan satu macam faktu pertumbuhan, C2JOY mengkombinasikan paket faktor pertumbuhan yang komplit yang dapat bekerja sama. Kebanyakan efek awek muda dari terapi faktor pertumbuhan adalah menaikan kadar IgF1 dan IgF2. IgF1 dan IgF2 adalah ditemukan dalam kolostrum, dan kolostrum dapat mengatur penggunaan lemak, gula dan protein yang diperoleh dari makanan yang dikonsumsi. Studi telah menunjukkan bahwa mengkonsumsi kolostrum yang berasal dari sapi dapat meningkatkan IgF1 dan IgF2 bagi tubuh kita. . . . . Usah ragu ragu lagi. Cuba lah skrng utk kesihatan yg di jamin. . .😊 #c2joy #c2joymilk #c2joyhealthymilk #c2joycolostrum #healthyfood #healthydrink #healthylife #makanankesihatan #produkmalaysia #makanankesihatandipercayai #ubatsihat #sususihat #merawatpelbagaijenispenyakit #sihatselalu
MANFAAT C2JOY COLOSTRUM : 1.Meningkatkan rasa bugar secara keseluruhan 2.Meningkatkan kekebalan tubuh 3.Memperbaiki system metabolisme tubuh 4.Memperlambat proses penuaan dini 5.Meningkatkan daya ingat 6.Mengurangkan lemak tubuh tanpa diet 7.Memperbaiki jaringan sel kulit/sel tubuh (luka operasi/habis melahirkan) 8.Menurunkan kadar kolesterol dan kadar gula darah 9.Memelihara kekuatan tulang (osteoporosis dan persendian) 10.Memelihara fungsi hati, jantung, ginjal, paru-paru dan saluran pernafasan 11.Mengatasi maag, ambeien dll 12.Menghambat pertumbuhan sel tumor 13.Membentuk otot tanpa lemak 14.Mencegah serangan jantung, stroke dan alzheimer 15.Melawan virus, bakteri, jamur dan parasit 16.Anti alergi, peradangan dan toksin 17.Menormalkan tekanan darah 18.Memperbaiki dan meningkatkan system DNA & RNA . . . . Byk lagi khasiatnye yg tidak dirungkai. Cuba lah untuk merasai nya sendiri. Sesuai utk semua peringkat umur 😘 . . Utk tempahan sila hubungi 0183590525 😜 #c2joy #c2joymilk #c2joyhealthymilk #c2joycolostrum #healthyfood #healthydrink #healthylife #makanankesihatan #produkmalaysia #makanankesihatandipercayai #ubatsihat #sususihat #merawatpelbagaijenispenyakit #sihatselalu #kanser #kanserotak #kencingmanis #darahtinggi #tibi
Doa usaha ikhtiar & tawakal . In sha Allah akn ad hasilnya . Aminnnn 🤲🏻 #c2joy #c2joypower #fenomenac2joy
Anda sudah minum susu c2joy?? Jika belum jangan buang masa kerana manfaat dia kekal di badan anda sepanjang hari 😊 . #c2joysusukl #c2joy #c2joysusucolustrumberkhasiat #susukurus #susuviral #kuruspantas #darahtinggi #kencingmanis #gout #thyroidproblems #kanserpayudara #kanser #ubatkanser #susuberkolustrumtinggi
#C2joy #colostrum #testimoni #kalsium WhatsApp 📲0172985798
C2 Joy Colustrum Stay young & healthy life. Futher infomation, please contact our representative seller: http://instac2joy.wasap.my #c2joy #milk #healthy #healthyfood #businessopportunity
C2 Joy Colustrum Stay young & healthy life. Futher infomation, please contact our representative seller: http://instac2joy.wasap.my #c2joy #milk #healthy #healthyfood #businessopportunity
Selamat pagi Bosskur Jom cuba susu C2 Joy, memberi manfaat luar biasa. Mantap Boss 💪😊👍 http://instac2joy.wasap.my #c2joy #susu #healthy #healthyfood #bisnesonline
Assalamualaikum Testimoni susu C2joy Sel tubuh kita boleh rosak kerana serangan virus dan bakteria yang berada diluar dan masuk kedalam tubuh. Dan apabila sel tubuh kita rosak ia mampu membuatkan kita mudah diserang penyakit. Virus boleh masuk melalui hidung dan akan melekat pada sel badan dan ia mampu menembusi sel badan dan membebaskan toksin. Sel yang telah dijangkiti akan mula berjangkit dengan sel yang lain. Kini ada SOLUSINYA untuk kita melawan virus dan bakteria dalam tubuh kita iaitu dengan Kolostrum. Kolostrum telah digunakan sebagai makanan kesihatan semulajadi sejak turun temurun lagi. Struktur kolostrum dalam membantu meningkatkan sistem imun badan kita. Apa Itu Kolostrum? Sejenis cecair yang dirembeskan oleh kelenjar mamalia pada peringkat terakhir mengandung dan ia akan terus bertambah sebelum siibu melahirkan anak dan berhenti selepas 2/3 hari penyusuan pertama. 3 KEHEBATAN UTAMA SUSU KOLOSTRUM SUSU KOLOSTRUM TERDAPAT 3 FAKTOR. 1- Faktor Kekebalan Tubuh / Antibodi 2- Faktor Pertumbuhan 3- Faktor Nutrisi.. FAKTOR KEKEBALAN TUBUH / ANTIBODI Dalam kolostrum terdapat 5 jenis Immonuglobulin - 1- IgA Antibodi untuk pernafasan dan pencernaan 2- IgM Antibodi untuk menghancurkan bakteria 3- IgD Antivirus yang membantu proses penyerapan kalsium & membuang toksin 4- IgE Antibodi untuk reaksi Alergi 5- IgG Komposisi tertinggi dalam kolostrum, Antibodi kuat melawan bakteria dan penyakit Kualiti Kolostrum sangat ditentukan oleh besarnya IgG didalamnya FAKTOR PERTUMBUHAN # Membangun sel saraf yang rosak # Regenerasi sel dan merangsang pertumbuhan # Membangun otot dan meningkatkan tenaga dan stamina # Membakar lemak menjadi tenaga # Menyeimbangkan kadar gula dalam darah FAKTOR NUTRISI # Protein # Tenaga # Vitamin # Kalsium SELAIN ITU , Susu Kolostrum C2Joy juga telah diperkayakan dengan Calcium Tru Cal D7 yang diformulakan khas untuk membekalkan calcium terbaik dari segi penyerapan untuk kesihatan tulang dan gigi. Kepada mereka yang menghadapi Masalah kesihatan Jom minum susu c2joy , Kita Berusaha /Ikhtiar semoga dengan asbab minum susu dapat Menyambuhkan penyakit yg anda hadapi dengan Izin NYA . #c2joy #susuajaib #colostrum #susu #milk
Dapatkan susu C2 Joy. Memberi manfaat kepada kesihatan anda. Boleh direct hubungi wakil C2Joy http://instac2joy.wasap.my #c2joy #susu #sihat #bisnesonline #sayajual #healthyfood
Assalamualaikum guys. Ni ade satu perkare nak bagitau korang, Doktor pun suggest Susu C2JOY ni tau. Korang rase doktor tu ade mase ke nak sakit kepala?hahaha..(gurauje) Doktor manelah dia nak tipu kite kan, diorang akan buat yang terbaik untuk kita. InshaAllah! Jom sihat!!! #produkkesihatan #susuc2joy #c2joy #sususihatc2joy #c2joysusucolustrumberkhasiat #susuviral #c2joyhealthymilk #susuc2joymalaysia #susuc2joyterengganu #susuc2joyterbaik
Bismillah..Assalamualaikum buat semua umat Rasulullah ﷺ. Ali Radhiyallahu’anhu berkata: Mahukah aku ajarkan kepada kamu beberapa perkataan yang diajarkan oleh Rasulullah ﷺ kepadaku, jika engkau sebutkannya & jika engkau mempunyai hutang sebesar bukit TSABIR maka Allah akan menunaikan hutang tersebut bagi kamu. Katakanlah: اللَّهُمَّ اكْفِنِى بِحَلاَلِكَ عَنْ حَرَامِكَ وَأَغْنِنِى بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ Allahummakfinii bihalaalika'an haromika wa aghninii bifadhlika'amman siwak. Ya Allah, cukupkanlah aku dengan yang halal, tanpa perlu kepada yang haram. Kayakanlah aku dengan kurniaanMu, tanpa aku mengharapkan kepada selainMu. Sunan Tirmizi, Hadis Hasan Gharib Amalkan selepas solat fardhu. InsyaAllah akan membuka pintu-pintu rezeki. Selamat beramal! #C2Joy #SusuKolostrum #SyukurAlhamdulillah
Bismillah..Assalamualaikum buat semua umat Rasulullah ﷺ. Ali Radhiyallahu’anhu berkata: Mahukah aku ajarkan kepada kamu beberapa perkataan yang diajarkan oleh Rasulullah ﷺ kepadaku, jika engkau sebutkannya & jika engkau mempunyai hutang sebesar bukit TSABIR maka Allah akan menunaikan hutang tersebut bagi kamu. Katakanlah: اللَّهُمَّ اكْفِنِى بِحَلاَلِكَ عَنْ حَرَامِكَ وَأَغْنِنِى بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ Allahummakfinii bihalaalika'an haromika wa aghninii bifadhlika'amman siwak. Ya Allah, cukupkanlah aku dengan yang halal, tanpa perlu kepada yang haram. Kayakanlah aku dengan kurniaanMu, tanpa aku mengharapkan kepada selainMu. Sunan Tirmizi, Hadis Hasan Gharib Amalkan selepas solat fardhu. InsyaAllah akan membuka pintu-pintu rezeki. Selamat beramal! #C2Joy #SusuKolostrum #SyukurAlhamdulillah
Sape yg sakit kanser. Jgn bersedih! Kita ikhitiar selagi boleh ikhitiar! Jom amalkan minum susu c2joy. Kita ikhitiar yg menyembuhkan Allah! In Sha Allah. . . Berminat boleh wasap 0183590525 . . Ready Stock . . #susuc2joy #susukolostrummurah #tinggikalsium #c2joy #semuapenyakit #c2joyhalal #gulazero #susukolostrum #susumurah #agentdiperlukan #dropshipdiperlukan #susubagus #jomminumsusu #alhaalfa #herv #famelipstik #serumalha #nrcosmetics #foundationalha #foundationnrc #alhamascara #mentor7 #sle #stroke #darahtinggi #kencingmanis #eczema #gout #sakitlutut #kanser
Baru dapat berita dari Ej. Sebelum ni Ej bertarung nyawa melawan penyakit yg Ej alami. Kalau dulu boleh keluar umah sebagai jurumakeup artis demi sesuap nasi utk mencari rezeki. Bila sakit terpaksa dok umah dan berulang alik ke hospital 😐 Tibi + kanser otak!. Ya. Itulah dugaan yang Allah uji Ej. Tapi, Allah jua yang menyembuhkan penyakit Ej. Alhamdulillah. Umi tumpang gembira. Asbab minum susu c2joy tibi Ej dah disahkan sembuh. Manakala kanser otak Ej dah mengecut. Doktor pun hairan bin ajaib mana perginya kanser Ej tu 🤔 Apa-apa pun. Bila sakit, kita ikhitiar. Ej ikhtiar dengan susu c2joy. Alhamdulillah. Syukur sgt!. Semoga tahun 2019 ada sinar baru utk Ej. Asbab minum susu c2joy Ej semakin sihat untuk meneruskan kehidupan Ej. Aamiin 😘 @hairulejay . Berminat boleh wasap 0183590525 . . Ready Stock . . #susuc2joy #susukolostrummurah #tinggikalsium #c2joy #semuapenyakit #c2joyhalal #gulazero #susukolostrum #susumurah #agentdiperlukan #dropshipdiperlukan #susubagus #jomminumsusu #alhaalfa #herv #famelipstik #serumalha #nrcosmetics #foundationalha #foundationnrc #alhamascara #mentor7 #sle #stroke #darahtinggi #kencingmanis #eczema #gout #sakitlutut #kanser
Kami suka minum susu #C2joy penoh dengan KOLOSTRUM dan TruCal utk kesihatan..WE 💖 C2JOY 4 FAKTOT PENTING 1.#IMMUNE 2.#NUTRIEN 3.#GROWTH 4.#CALCIUM #akupenjualsusu Boleh DM /0136041630
Alhamdulillah khasiat susu kolostrum c2joy...tiada yang mustahil dengan izin Allah. Perlukan info lanjut, hubungi Yatt 0193371434. #susukolostrum #c2joy #imunisasibadankuat
APA KATA DOKTOR.. 👍🏼👍🏼 . JOM BACA.. 👆👆 . #c2joysusucolustrumberkhasiat #c2joyhealthymilk #susuuntuksemua #C2Joy
Selamat pagi sahabat positif ! Sape? Awaklaa 😍 . Dah minum pagi ke? Biasa pagi2 k.oni memang tamak, skaligus 2cwn untuk dia sorang . satu air suam,satu lagi susu untuk bdn kekal sihat ceria bahagia jauh sakit duka lara haaaa hihi aamiinn in shaa Allah.. . www.wasap.my/60148021233 #sayasukasusu #sayasukaminumsusu #sususegar #susuc2joy #tekamresidence #c2joysusucolustrumberkhasiat #codjerantut #susuc2joymalaysia #susuberkhasiat #susu #susuc2joyviral #susuc2joypahang #muadzamshahpahang #jengkapahang #codtekamresidence #susuc2joytemerloh #susuc2joyjengka #susuc2joyjerantut #codjengka #temerlohpahang #mentakab #codbandarjengka #c2joy #susuc2joymuadzamshah #jengka #temerlohpahangdarulmakmur #temerloh
Baru dapat berita dari Ej. Sebelum ni Ej bertarung nyawa melawan penyakit yg Ej alami. Kalau dulu boleh keluar umah sebagai jurumakeup artis demi sesuap nasi utk mencari rezeki. Bila sakit terpaksa dok umah dan berulang alik ke hospital 😐 Tibi + kanser otak!. Ya. Itulah dugaan yang Allah uji Ej. Tapi, Allah jua yang menyembuhkan penyakit Ej. Alhamdulillah. Umi tumpang gembira. Asbab minum susu c2joy tibi Ej dah disahkan sembuh. Manakala kanser otak Ej dah mengecut. Doktor pun hairan bin ajaib mana perginya kanser Ej tu 🤔 Apa-apa pun. Bila sakit, kita ikhitiar. Ej ikhtiar dengan susu c2joy. Alhamdulillah. Syukur sgt!. Semoga tahun 2019 ada sinar baru utk Ej. Asbab minum susu c2joy Ej semakin sihat untuk meneruskan kehidupan Ej. Aamiin 😘 www.wasap.my/601116144863 #fenomenaC2Joy #C2Joy #TDCada #safiuddin_c2joy #asbabc2joy #dinrich95 #sihatkesihatan #sihatkewangan #testimonic2joy #colostrum #calcium #susuuntukpelbagaijenispenyakit #minumsusudapatbonus #duitpoket
Susu C2Joy menjadi pilihan utama para pengguna. Sentiasa hangat dan menjadi rebutan untuk membantu menyelamatkan dari masalah kesihatan dan kebebasan kewangan. Terima kasih para kesayangan C2Joy 😍 Ingat sihat, Ingat C2Joy ! TAK PERCAYA? Subscribe laju-laju untuk lihat Video Recording mengenai Produk dan Testimoni Tulen dari mulut pesakit sendiri. 📱 Telegram Channel Testimoni C2Joy 👇 https://t.me/testimonisusuc2joy 🖥 Website C2Joy 👇 https://c2joy.com.my/testimonic2joy/ 📱Follow ig (testimonies) 👇👇👇 https://www.instagram.com/p/BdtYBeTnpph/ 📱Follow page 👇👇 https://www.facebook.com/susuc2joydinrich95/ Ramuan C2JOY yg special adalah KOLOSTRUM iaitu SUSU AWAL LEMBU yg diambil seawal 0 – 6 jam ibu lembu itu melahirkan anak. Kandungan kolostrum seawal 0-6 jam menjadikan C2JOY sangat efektif meningkatkan tahap imunisasi kepada kita. Jadi apa tunggu lagi? Kepada anda yang ingin mencuba atau ibu bapa, anak anak, saudara mara, sahabat, jiran jiran yang mengalami sakit seperti ini dan ingin mencuba ikhtiar dengan mengamalkan minum susu C2Joy ini boleh klik link dibawah www.wasap.my/601116144863 www.wasap.my/601116144863 www.wasap.my/601116144863 #fenomenaC2Joy #C2Joy #TDCada #safiuddin_c2joy #asbabc2joy #dinrich95 #sihatkesihatan #sihatkewangan #tulang #testimonic2joy #colostrum #calcium #susuuntukpelbagaijenispenyakit
Rasai kebaikan susu kolustrum + kalsium #susuKOLOSTRUM #susuc2joy
next page →