#cadarqueen

82,465 posts

Loading...
SET CADAR FITTED PATCHWORK 6IN1 . . Saiz queen & king . . RM 150 Include postage SM Add RM 15ss . . 1 cadar fitted 4 sarung bantal 1 sarung bantal peluk 1 comforter tebal . . . 📲 0139930318 📲 0139930318 📲 0139930318 Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon ________________________ #cadar #cadarmurah #cadarviral #cadarfitted #cadarpatchwork #cadarcotton #cadarkartun #cadarcartoon #cadarropol #cadarhotel #cadarborong #cadargebu #cadarpatchworkmurah #cadarcottoncantik #cadarviral #cadarkartun #cadarcartoon #bedsheetkanakkanak #cadarmalaysia #cadarcomforter #beddingset #gegarvaganza #lelakikirimantuhan #cadarsingle #sayajualcadar #cadarfamily #cadarqueen #cadarking #trustedseller
SET CADAR FITTED PATCHWORK 6IN1 . . Saiz queen & king . . RM 150 Include postage SM Add RM 15ss . . 1 cadar fitted 4 sarung bantal 1 sarung bantal peluk 1 comforter tebal . . . 📲 0139930318 📲 0139930318 📲 0139930318 Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon ________________________ #cadar #cadarmurah #cadarviral #cadarfitted #cadarpatchwork #cadarcotton #cadarkartun #cadarcartoon #cadarropol #cadarhotel #cadarborong #cadargebu #cadarpatchworkmurah #cadarcottoncantik #cadarviral #cadarkartun #cadarcartoon #bedsheetkanakkanak #cadarmalaysia #cadarcomforter #beddingset #gegarvaganza #lelakikirimantuhan #cadarsingle #sayajualcadar #cadarfamily #cadarqueen #cadarking #trustedseller
SET CADAR FITTED PATCHWORK 6IN1 . . Saiz queen & king . . RM 150 Include postage SM Add RM 15ss . . 1 cadar fitted 4 sarung bantal 1 sarung bantal peluk 1 comforter tebal . . . 📲 0139930318 📲 0139930318 📲 0139930318 Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon ________________________ #cadar #cadarmurah #cadarviral #cadarfitted #cadarpatchwork #cadarcotton #cadarkartun #cadarcartoon #cadarropol #cadarhotel #cadarborong #cadargebu #cadarpatchworkmurah #cadarcottoncantik #cadarviral #cadarkartun #cadarcartoon #bedsheetkanakkanak #cadarmalaysia #cadarcomforter #beddingset #gegarvaganza #lelakikirimantuhan #cadarsingle #sayajualcadar #cadarfamily #cadarqueen #cadarking #trustedseller
SET CADAR FITTED PATCHWORK 6IN1 . . Saiz queen & king . . RM 150 Include postage SM Add RM 15ss . . 1 cadar fitted 4 sarung bantal 1 sarung bantal peluk 1 comforter tebal . . . 📲 0139930318 📲 0139930318 📲 0139930318 Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon ________________________ #cadar #cadarmurah #cadarviral #cadarfitted #cadarpatchwork #cadarcotton #cadarkartun #cadarcartoon #cadarropol #cadarhotel #cadarborong #cadargebu #cadarpatchworkmurah #cadarcottoncantik #cadarviral #cadarkartun #cadarcartoon #bedsheetkanakkanak #cadarmalaysia #cadarcomforter #beddingset #gegarvaganza #lelakikirimantuhan #cadarsingle #sayajualcadar #cadarfamily #cadarqueen #cadarking #trustedseller
SET CADAR FITTED PATCHWORK 6IN1 . . Saiz queen & king . . RM 150 Include postage SM Add RM 15ss . . 1 cadar fitted 4 sarung bantal 1 sarung bantal peluk 1 comforter tebal . . . 📲 0139930318 📲 0139930318 📲 0139930318 Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon ________________________ #cadar #cadarmurah #cadarviral #cadarfitted #cadarpatchwork #cadarcotton #cadarkartun #cadarcartoon #cadarropol #cadarhotel #cadarborong #cadargebu #cadarpatchworkmurah #cadarcottoncantik #cadarviral #cadarkartun #cadarcartoon #bedsheetkanakkanak #cadarmalaysia #cadarcomforter #beddingset #gegarvaganza #lelakikirimantuhan #cadarsingle #sayajualcadar #cadarfamily #cadarqueen #cadarking #trustedseller
SET CADAR FITTED PATCHWORK 6IN1 . . Saiz queen & king . . RM 150 Include postage SM Add RM 15ss . . 1 cadar fitted 4 sarung bantal 1 sarung bantal peluk 1 comforter tebal . . . 📲 0139930318 📲 0139930318 📲 0139930318 Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon ________________________ #cadar #cadarmurah #cadarviral #cadarfitted #cadarpatchwork #cadarcotton #cadarkartun #cadarcartoon #cadarropol #cadarhotel #cadarborong #cadargebu #cadarpatchworkmurah #cadarcottoncantik #cadarviral #cadarkartun #cadarcartoon #bedsheetkanakkanak #cadarmalaysia #cadarcomforter #beddingset #gegarvaganza #lelakikirimantuhan #cadarsingle #sayajualcadar #cadarfamily #cadarqueen #cadarking #trustedseller
SET CADAR FITTED PATCHWORK 6IN1 . . Saiz queen & king . . RM 150 Include postage SM Add RM 15ss . . 1 cadar fitted 4 sarung bantal 1 sarung bantal peluk 1 comforter tebal . . . 📲 0139930318 📲 0139930318 📲 0139930318 Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon ________________________ #cadar #cadarmurah #cadarviral #cadarfitted #cadarpatchwork #cadarcotton #cadarkartun #cadarcartoon #cadarropol #cadarhotel #cadarborong #cadargebu #cadarpatchworkmurah #cadarcottoncantik #cadarviral #cadarkartun #cadarcartoon #bedsheetkanakkanak #cadarmalaysia #cadarcomforter #beddingset #gegarvaganza #lelakikirimantuhan #cadarsingle #sayajualcadar #cadarfamily #cadarqueen #cadarking #trustedseller
SET CADAR FITTED PATCHWORK 6IN1 . . Saiz queen & king . . RM 150 Include postage SM Add RM 15ss . . 1 cadar fitted 4 sarung bantal 1 sarung bantal peluk 1 comforter tebal . . . 📲 0139930318 📲 0139930318 📲 0139930318 Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon ________________________ #cadar #cadarmurah #cadarviral #cadarfitted #cadarpatchwork #cadarcotton #cadarkartun #cadarcartoon #cadarropol #cadarhotel #cadarborong #cadargebu #cadarpatchworkmurah #cadarcottoncantik #cadarviral #cadarkartun #cadarcartoon #bedsheetkanakkanak #cadarmalaysia #cadarcomforter #beddingset #gegarvaganza #lelakikirimantuhan #cadarsingle #sayajualcadar #cadarfamily #cadarqueen #cadarking #trustedseller
SET CADAR FITTED PATCHWORK 6IN1 . . Saiz queen & king . . RM 150 Include postage SM Add RM 15ss . . 1 cadar fitted 4 sarung bantal 1 sarung bantal peluk 1 comforter tebal . . . 📲 0139930318 📲 0139930318 📲 0139930318 Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon ________________________ #cadar #cadarmurah #cadarviral #cadarfitted #cadarpatchwork #cadarcotton #cadarkartun #cadarcartoon #cadarropol #cadarhotel #cadarborong #cadargebu #cadarpatchworkmurah #cadarcottoncantik #cadarviral #cadarkartun #cadarcartoon #bedsheetkanakkanak #cadarmalaysia #cadarcomforter #beddingset #gegarvaganza #lelakikirimantuhan #cadarsingle #sayajualcadar #cadarfamily #cadarqueen #cadarking #trustedseller
SET 6 IN 1 AIZHOU . RM95 inc pos sm +RM10 pos ss . SET 6in1 ✔cadar fitted ✔comforter ✔2 sarung bantal tidur ✔2 Sarung ng bantal peluk . BEST FIT QUEEN TO KING . ❤Material 💯 cotton ❤Tidak luntur warna andai dibasuh banyak kali ❤Tidak renyut jika basuh guna mesin basuh ❤Tidak berbulu ❤cadar fitted ( ada getah disetiap hujung cadar) . #setcadar #setcomforter #cadarqueen #cadarking #cadarmurah #setcadarmurah #cadarviral #cadaraizhou #beddings #cadarsingle #cadarcotton #viral #murah
SET 6 IN 1 AIZHOU . RM95 inc pos sm +RM10 pos ss . SET 6in1 ✔cadar fitted ✔comforter ✔2 sarung bantal tidur ✔2 Sarung ng bantal peluk . BEST FIT QUEEN TO KING . ❤Material 💯 cotton ❤Tidak luntur warna andai dibasuh banyak kali ❤Tidak renyut jika basuh guna mesin basuh ❤Tidak berbulu ❤cadar fitted ( ada getah disetiap hujung cadar) . #setcadar #setcomforter #cadarqueen #cadarking #cadarmurah #setcadarmurah #cadarviral #cadaraizhou #beddings #cadarsingle #cadarcotton #viral #murah
SET 6 IN 1 AIZHOU . RM95 inc pos sm +RM10 pos ss . SET 6in1 ✔cadar fitted ✔comforter ✔2 sarung bantal tidur ✔2 Sarung ng bantal peluk . BEST FIT QUEEN TO KING . ❤Material 💯 cotton ❤Tidak luntur warna andai dibasuh banyak kali ❤Tidak renyut jika basuh guna mesin basuh ❤Tidak berbulu ❤cadar fitted ( ada getah disetiap hujung cadar) . #setcadar #setcomforter #cadarqueen #cadarking #cadarmurah #setcadarmurah #cadarviral #cadaraizhou #beddings #cadarsingle #cadarcotton #viral #murah
Cadar Bajet : Code 501 😪 If korang nak selimut nampak gebu gebas macam dalam gambar, korang boleh add on quilt super comfy. Barulah nampak gebu selimut tu ☺ - Ramai orang confuse quilt cover ni selimut tebal tu ke? Quilt cover ni adalah sarung kepada quilt. Quilt tu pulak mcm toto/comforter bahasa mudah untuk korang faham. Add on quilt, letak dalam quilt cover tadi tu then zip !!! Nahh gebu mcm dalam gambar ❤️😍 . HARGA & MORE DETAILS DI HIGHLIGHT 🌸 . Utk order, SCREENSHOT gambar ni berserta CODE & hantar ke WHATSAPP LINK DI BIO (0179379186 -Ana) 👌🛍 . #cadarmurah  #cadarmalaysiamurah #cadarhotel #cadarsingle  #cadarqueen #cadarking #cadarmampumilik #cadarcottonmurah  #cadarviralmalaysia #mencariqiblat #terbaikdariku #dramasangat #bintangmingguini #dian #cekelathoney #seriburindu #megadrama #artismalaysia #mentor7 #instaseleb #lelakikirimanTuhan #isteribukanuntukdisewa #maharajalawakmega #majalahremaja #dewiremaja #dewi1819 #tiktokmalaysia #kakishare #padubeb #siscuba
Thank you Love ♥️ #feedbackcadarlovers . 🎀 SET CADAR SINGLE 4 IN 1🎀 Price : RM95sm / RM105 ss (including postage) . ♥️Warna tidak luntur ♥️100% cotton ♥️Tidak panas & lembut . Isi kandungan 4 in 1 : ( SINGLE ) 💜 1 Sarung Bantal Petak 💜 1 Sarung Bantal Peluk Panjang 💜 1 Cadar Fitted 💜 1 Comforter tebal . 💌Whatsapp for order 011-10932528 . #cadarsingle #cadaraizhuo #setcadar #setcadarviral #setcadarmurah #setcadarcomforter #setcadar6in1 #cadarcomforter #cadar6in1 #cadarset #cadarviral #cadarplain #cadarkartun #cadarmickeymouse #cadarmurah #cadarbest #cadarmurahmalaysia #cadarcotton #cadarking #cadarqueen #cadarborong #cadarcantik #cadarhotel #comfortertebal #baazarpaknil #kosmetikmurah #onlineshopping #fattzura #borongcadar
Thank you Love ♥️ #feedbackcadarlovers . 🎀 SET CADAR 6 IN 1 🎀 🔥Price 1set RM110 sm / RM120 ss 🔥Promo price 2set rm200 sm / rm220 ss (including postage) . ♥️Warna tidak luntur ♥️💯 Soft cotton ♥️Tidak panas & lembut . Isi kandungan 6 in 1 : (KING/QUEEN) 💜 2 Sarung Bantal Petak 💜 2 Sarung Bantal Peluk Panjang 💜 1 Cadar Fitted (Queen / king Size) 💜 1 Comforter tebal . 💌Whatsapp for order 011-10932528 . #cadar #cadaraizhuo #setcadar #setcadarviral #setcadarmurah #setcadarcomforter #setcadar6in1 #cadarcomforter #cadar6in1 #cadarset #cadarviral #cadarplain #cadarkartun #cadarmickeymouse #cadarmurah #cadarbest #cadarmurahmalaysia #cadarcotton #cadarking #cadarqueen #cadarborong #cadarcantik #cadarhotel #comfortertebal #baazarpaknil #bedsheetmurah #onlineshopping #borongmurah #borongcadar
Thank you Love ♥️ #feedbackcadarlovers . 🎀 SET CADAR 6 IN 1 🎀 🔥Price 1set RM110 sm / RM120 ss 🔥Promo price 2set rm200 sm / rm220 ss (including postage) . ♥️Warna tidak luntur ♥️💯 Soft cotton ♥️Tidak panas & lembut . Isi kandungan 6 in 1 : (KING/QUEEN) 💜 2 Sarung Bantal Petak 💜 2 Sarung Bantal Peluk Panjang 💜 1 Cadar Fitted (Queen / king Size) 💜 1 Comforter tebal . 💌Whatsapp for order 011-10932528 . #cadar #cadaraizhuo #setcadar #setcadarviral #setcadarmurah #setcadarcomforter #setcadar6in1 #cadarcomforter #cadar6in1 #cadarset #cadarviral #cadarplain #cadarkartun #cadarmickeymouse #cadarmurah #cadarbest #cadarmurahmalaysia #cadarcotton #cadarking #cadarqueen #cadarborong #cadarcantik #cadarhotel #comfortertebal #baazarpaknil #bedsheetmurah #onlineshopping #borongmurah #borongcadar
1 set RM 99 each 2 set RM 90 each MURAH ! MURAH ! MURAH ! Kami juga terima bayaran ansuran 3 bulan dan 6 bulan Cadar cotton n comforter 6in1 Cadar murah2 shj kita jual Sure puas hati Serius x rugi beli Kami sendri jual Kami sendiri pakai Jaminan kualiti terbaik Harga mampu milik semua Harga luar cecah rm 150 tau 😱😱😱 Material.cotton high kualiti Kain x panas Kain sejuk n lembut Comforter tebal n gebu Warna x luntur bila basuh Set cadar comforter 6 in 1 design terbaru 👉Barang mahal tak semestinya berkualiti, barang berkualiti tak semestinya mahal 😉 👉Material kain cotton gebu lembut 👉1320 thread count 👉order sekarang sementara stok masih ada 1 cadar super queen/king muat (200cm x 180cm... Tebal 26cm) 1 comforter 2 bantal 2 bantal peluk Bayaran ansuran 3 bulan x rm40 6 bulan x rm 25 Pos exclude Harga mampu milik dan berpatutan sgt 👇Whatsapp sy dengan hanya klik link dibawah👇 http://www.wasap.my/60134422246/CADAR http://www.wasap.my/60134422246/CADAR http://www.wasap.my/60134422246/CADAR http://www.wasap.my/60134422246/CADAR #setcadar #cadarmurah #cadarborong #cadar #cadarcottonmurah #cadarmalaysia #cadarkartun #cadarraya #comfortersetmurah #totosetmurah #cadarntoto #cadarcotton #sayajualmurah #cadarqueen #cadarking #cadar6in1 #cadargebu #cadarviral #cadarhotel #cadarpengantin #cadarviral #cadarcomforter #cadarmurahmalaysia #sayajualcadar
1 set RM 99 each 2 set RM 90 each MURAH ! MURAH ! MURAH ! Kami juga terima bayaran ansuran 3 bulan dan 6 bulan Cadar cotton n comforter 6in1 Cadar murah2 shj kita jual Sure puas hati Serius x rugi beli Kami sendri jual Kami sendiri pakai Jaminan kualiti terbaik Harga mampu milik semua Harga luar cecah rm 150 tau 😱😱😱 Material.cotton high kualiti Kain x panas Kain sejuk n lembut Comforter tebal n gebu Warna x luntur bila basuh Set cadar comforter 6 in 1 design terbaru 👉Barang mahal tak semestinya berkualiti, barang berkualiti tak semestinya mahal 😉 👉Material kain cotton gebu lembut 👉1320 thread count 👉order sekarang sementara stok masih ada 1 cadar super queen/king muat (200cm x 180cm... Tebal 26cm) 1 comforter 2 bantal 2 bantal peluk Bayaran ansuran 3 bulan x rm40 6 bulan x rm 25 Pos exclude Harga mampu milik dan berpatutan sgt 👇Whatsapp sy dengan hanya klik link dibawah👇 http://www.wasap.my/60134422246/CADAR http://www.wasap.my/60134422246/CADAR http://www.wasap.my/60134422246/CADAR http://www.wasap.my/60134422246/CADAR #setcadar #cadarmurah #cadarborong #cadar #cadarcottonmurah #cadarmalaysia #cadarkartun #cadarraya #comfortersetmurah #totosetmurah #cadarntoto #cadarcotton #sayajualmurah #cadarqueen #cadarking #cadar6in1 #cadargebu #cadarviral #cadarhotel #cadarpengantin #cadarviral #cadarcomforter #cadarmurahmalaysia #sayajualcadar
1 set RM 99 each 2 set RM 90 each MURAH ! MURAH ! MURAH ! Kami juga terima bayaran ansuran 3 bulan dan 6 bulan Cadar cotton n comforter 6in1 Cadar murah2 shj kita jual Sure puas hati Serius x rugi beli Kami sendri jual Kami sendiri pakai Jaminan kualiti terbaik Harga mampu milik semua Harga luar cecah rm 150 tau 😱😱😱 Material.cotton high kualiti Kain x panas Kain sejuk n lembut Comforter tebal n gebu Warna x luntur bila basuh Set cadar comforter 6 in 1 design terbaru 👉Barang mahal tak semestinya berkualiti, barang berkualiti tak semestinya mahal 😉 👉Material kain cotton gebu lembut 👉1320 thread count 👉order sekarang sementara stok masih ada 1 cadar super queen/king muat (200cm x 180cm... Tebal 26cm) 1 comforter 2 bantal 2 bantal peluk Bayaran ansuran 3 bulan x rm40 6 bulan x rm 25 Pos exclude Harga mampu milik dan berpatutan sgt 👇Whatsapp sy dengan hanya klik link dibawah👇 http://www.wasap.my/60134422246/CADAR http://www.wasap.my/60134422246/CADAR http://www.wasap.my/60134422246/CADAR http://www.wasap.my/60134422246/CADAR #setcadar #cadarmurah #cadarborong #cadar #cadarcottonmurah #cadarmalaysia #cadarkartun #cadarraya #comfortersetmurah #totosetmurah #cadarntoto #cadarcotton #sayajualmurah #cadarqueen #cadarking #cadar6in1 #cadargebu #cadarviral #cadarhotel #cadarpengantin #cadarviral #cadarcomforter #cadarmurahmalaysia #sayajualcadar
1 set RM 99 each 2 set RM 90 each MURAH ! MURAH ! MURAH ! Kami juga terima bayaran ansuran 3 bulan dan 6 bulan Cadar cotton n comforter 6in1 Cadar murah2 shj kita jual Sure puas hati Serius x rugi beli Kami sendri jual Kami sendiri pakai Jaminan kualiti terbaik Harga mampu milik semua Harga luar cecah rm 150 tau 😱😱😱 Material.cotton high kualiti Kain x panas Kain sejuk n lembut Comforter tebal n gebu Warna x luntur bila basuh Set cadar comforter 6 in 1 design terbaru 👉Barang mahal tak semestinya berkualiti, barang berkualiti tak semestinya mahal 😉 👉Material kain cotton gebu lembut 👉1320 thread count 👉order sekarang sementara stok masih ada 1 cadar super queen/king muat (200cm x 180cm... Tebal 26cm) 1 comforter 2 bantal 2 bantal peluk Bayaran ansuran 3 bulan x rm40 6 bulan x rm 25 Pos exclude Harga mampu milik dan berpatutan sgt 👇Whatsapp sy dengan hanya klik link dibawah👇 http://www.wasap.my/60134422246/CADAR http://www.wasap.my/60134422246/CADAR http://www.wasap.my/60134422246/CADAR http://www.wasap.my/60134422246/CADAR #setcadar #cadarmurah #cadarborong #cadar #cadarcottonmurah #cadarmalaysia #cadarkartun #cadarraya #comfortersetmurah #totosetmurah #cadarntoto #cadarcotton #sayajualmurah #cadarqueen #cadarking #cadar6in1 #cadargebu #cadarviral #cadarhotel #cadarpengantin #cadarviral #cadarcomforter #cadarmurahmalaysia #sayajualcadar
1 set RM 99 each 2 set RM 90 each MURAH ! MURAH ! MURAH ! Kami juga terima bayaran ansuran 3 bulan dan 6 bulan Cadar cotton n comforter 6in1 Cadar murah2 shj kita jual Sure puas hati Serius x rugi beli Kami sendri jual Kami sendiri pakai Jaminan kualiti terbaik Harga mampu milik semua Harga luar cecah rm 150 tau 😱😱😱 Material.cotton high kualiti Kain x panas Kain sejuk n lembut Comforter tebal n gebu Warna x luntur bila basuh Set cadar comforter 6 in 1 design terbaru 👉Barang mahal tak semestinya berkualiti, barang berkualiti tak semestinya mahal 😉 👉Material kain cotton gebu lembut 👉1320 thread count 👉order sekarang sementara stok masih ada 1 cadar super queen/king muat (200cm x 180cm... Tebal 26cm) 1 comforter 2 bantal 2 bantal peluk Bayaran ansuran 3 bulan x rm40 6 bulan x rm 25 Pos exclude Harga mampu milik dan berpatutan sgt 👇Whatsapp sy dengan hanya klik link dibawah👇 http://www.wasap.my/60134422246/CADAR http://www.wasap.my/60134422246/CADAR http://www.wasap.my/60134422246/CADAR http://www.wasap.my/60134422246/CADAR #setcadar #cadarmurah #cadarborong #cadar #cadarcottonmurah #cadarmalaysia #cadarkartun #cadarraya #comfortersetmurah #totosetmurah #cadarntoto #cadarcotton #sayajualmurah #cadarqueen #cadarking #cadar6in1 #cadargebu #cadarviral #cadarhotel #cadarpengantin #cadarviral #cadarcomforter #cadarmurahmalaysia #sayajualcadar
1 set RM 99 each 2 set RM 90 each MURAH ! MURAH ! MURAH ! Kami juga terima bayaran ansuran 3 bulan dan 6 bulan Cadar cotton n comforter 6in1 Cadar murah2 shj kita jual Sure puas hati Serius x rugi beli Kami sendri jual Kami sendiri pakai Jaminan kualiti terbaik Harga mampu milik semua Harga luar cecah rm 150 tau 😱😱😱 Material.cotton high kualiti Kain x panas Kain sejuk n lembut Comforter tebal n gebu Warna x luntur bila basuh Set cadar comforter 6 in 1 design terbaru 👉Barang mahal tak semestinya berkualiti, barang berkualiti tak semestinya mahal 😉 👉Material kain cotton gebu lembut 👉1320 thread count 👉order sekarang sementara stok masih ada 1 cadar super queen/king muat (200cm x 180cm... Tebal 26cm) 1 comforter 2 bantal 2 bantal peluk Bayaran ansuran 3 bulan x rm40 6 bulan x rm 25 Pos exclude Harga mampu milik dan berpatutan sgt 👇Whatsapp sy dengan hanya klik link dibawah👇 http://www.wasap.my/60134422246/CADAR http://www.wasap.my/60134422246/CADAR http://www.wasap.my/60134422246/CADAR http://www.wasap.my/60134422246/CADAR #setcadar #cadarmurah #cadarborong #cadar #cadarcottonmurah #cadarmalaysia #cadarkartun #cadarraya #comfortersetmurah #totosetmurah #cadarntoto #cadarcotton #sayajualmurah #cadarqueen #cadarking #cadar6in1 #cadargebu #cadarviral #cadarhotel #cadarpengantin #cadarviral #cadarcomforter #cadarmurahmalaysia #sayajualcadar
1 set RM 99 each 2 set RM 90 each MURAH ! MURAH ! MURAH ! Kami juga terima bayaran ansuran 3 bulan dan 6 bulan Cadar cotton n comforter 6in1 Cadar murah2 shj kita jual Sure puas hati Serius x rugi beli Kami sendri jual Kami sendiri pakai Jaminan kualiti terbaik Harga mampu milik semua Harga luar cecah rm 150 tau 😱😱😱 Material.cotton high kualiti Kain x panas Kain sejuk n lembut Comforter tebal n gebu Warna x luntur bila basuh Set cadar comforter 6 in 1 design terbaru 👉Barang mahal tak semestinya berkualiti, barang berkualiti tak semestinya mahal 😉 👉Material kain cotton gebu lembut 👉1320 thread count 👉order sekarang sementara stok masih ada 1 cadar super queen/king muat (200cm x 180cm... Tebal 26cm) 1 comforter 2 bantal 2 bantal peluk Bayaran ansuran 3 bulan x rm40 6 bulan x rm 25 Pos exclude Harga mampu milik dan berpatutan sgt 👇Whatsapp sy dengan hanya klik link dibawah👇 http://www.wasap.my/60134422246/CADAR http://www.wasap.my/60134422246/CADAR http://www.wasap.my/60134422246/CADAR http://www.wasap.my/60134422246/CADAR #setcadar #cadarmurah #cadarborong #cadar #cadarcottonmurah #cadarmalaysia #cadarkartun #cadarraya #comfortersetmurah #totosetmurah #cadarntoto #cadarcotton #sayajualmurah #cadarqueen #cadarking #cadar6in1 #cadargebu #cadarviral #cadarhotel #cadarpengantin #cadarviral #cadarcomforter #cadarmurahmalaysia #sayajualcadar
1 set RM 99 each 2 set RM 90 each MURAH ! MURAH ! MURAH ! Kami juga terima bayaran ansuran 3 bulan dan 6 bulan Cadar cotton n comforter 6in1 Cadar murah2 shj kita jual Sure puas hati Serius x rugi beli Kami sendri jual Kami sendiri pakai Jaminan kualiti terbaik Harga mampu milik semua Harga luar cecah rm 150 tau 😱😱😱 Material.cotton high kualiti Kain x panas Kain sejuk n lembut Comforter tebal n gebu Warna x luntur bila basuh Set cadar comforter 6 in 1 design terbaru 👉Barang mahal tak semestinya berkualiti, barang berkualiti tak semestinya mahal 😉 👉Material kain cotton gebu lembut 👉1320 thread count 👉order sekarang sementara stok masih ada 1 cadar super queen/king muat (200cm x 180cm... Tebal 26cm) 1 comforter 2 bantal 2 bantal peluk Bayaran ansuran 3 bulan x rm40 6 bulan x rm 25 Pos exclude Harga mampu milik dan berpatutan sgt 👇Whatsapp sy dengan hanya klik link dibawah👇 http://www.wasap.my/60134422246/CADAR http://www.wasap.my/60134422246/CADAR http://www.wasap.my/60134422246/CADAR http://www.wasap.my/60134422246/CADAR #setcadar #cadarmurah #cadarborong #cadar #cadarcottonmurah #cadarmalaysia #cadarkartun #cadarraya #comfortersetmurah #totosetmurah #cadarntoto #cadarcotton #sayajualmurah #cadarqueen #cadarking #cadar6in1 #cadargebu #cadarviral #cadarhotel #cadarpengantin #cadarviral #cadarcomforter #cadarmurahmalaysia #sayajualcadar
🌹SUPER QUEEN PREMIUM EMBROIDERY 6IN1🌹 .. ✅Cadar Tebal ✅4 Sarung Bantal ✅1 Sarung Bantal Peluk ✅Saiz : Super Queen ✅Ukuran : 230cm x 250cm ✅Sesuai untuk Katil Queen dan King .. SPECIAL PRICR : RM200 .. RM15 POS SEMENANJUNG RM26.50 POS SABAH SARAWAK .. WHATSAPP 0132629155 .. Join LPH eShoppe https://t.me/lpheshoppe To order whatsapp http://lph.wasap.my/ .. #SyaQist #TeamSyaQist #TestimoniSyaQist #PremiumPatchwork #cadarpatchwork #CadarEmbroidery #CadarPengantin #CadarHotel #cadarqueen #cadarking #sepang #cadarpremium #cadar #cadarcantik #sayajualcadar #nilai #premiumembroidery #patchworkmalaysia #ajimaura #terapiinstagram #putrajaya #shahalam #penang
📌TESTIMONI 📌 . . Toto dah sampai, suka la adik dapat baring di ruang tamu 😊 (TOTO PATCHWORK) . Terima kasih customer, kami jual ye 😊 . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye 👆 👆 👆 . . Cantik, berkualiti dan murah ❤ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
📌TESTIMONI 📌 . . Bukan cadar kosong sahaja sesuai untuk waktu bertunang, cadar bercorak juga sesuai, nampak eksklusif 💖💖💖 (CADAR REAL PATCHWORK) . Terima kasih customer, kami jual ye 😊 . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye 👆 👆 👆 . . Cantik, berkualiti dan murah ❤ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
Jualan Hujung Tahun✨ Harga kasih sayang RM88 sahaja termasuk postage Dalam set ada : 💟2 sarung bantal 💟2 sarung bantal peluk 💟1 cadar fitted 💟1 comforter tebal Size:Queen /King . 💟Harga RM 88 sahaja termasuk postage 💟Harga RM98 untuk SS Material lembut , tak panas tak berbulu.Confirm puas hati😀 Wasap: www.wasap.my/60106581101 #bedsheet #setcadarmurah #murah #comforter #homedeco #decoration #pillow #bantal #cadarhotel #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #carpet #bed #bedsheetsingle #bedsheetqueen #bedsheetking #yearendsale #homestaymalaysia #ikeamalaysia #ikea #kaison
Jualan Hujung Tahun✨ Harga kasih sayang RM88 sahaja termasuk postage Dalam set ada : 💟2 sarung bantal 💟2 sarung bantal peluk 💟1 cadar fitted 💟1 comforter tebal Size:Queen /King . 💟Harga RM 88 sahaja termasuk postage 💟Harga RM98 untuk SS Material lembut , tak panas tak berbulu.Confirm puas hati😀 Wasap: www.wasap.my/60106581101 #bedsheet #setcadarmurah #murah #comforter #homedeco #decoration #pillow #bantal #cadarhotel #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #carpet #bed #bedsheetsingle #bedsheetqueen #bedsheetking #yearendsale #homestaymalaysia #ikeamalaysia #ikea #kaison
Jualan Hujung Tahun✨ Harga kasih sayang RM88 sahaja termasuk postage Dalam set ada : 💟2 sarung bantal 💟2 sarung bantal peluk 💟1 cadar fitted 💟1 comforter tebal Size:Queen /King . 💟Harga RM 88 sahaja termasuk postage 💟Harga RM98 untuk SS Material lembut , tak panas tak berbulu.Confirm puas hati😀 Wasap: www.wasap.my/60106581101 #bedsheet #setcadarmurah #murah #comforter #homedeco #decoration #pillow #bantal #cadarhotel #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #carpet #bed #bedsheetsingle #bedsheetqueen #bedsheetking #yearendsale #homestaymalaysia #ikeamalaysia #ikea #kaison
. . 🍀CADAR FARGHALY🍀 =================== . . 🎀 SET SUPERQUEEN RM219 🎀 ▪Saiz 240cm x 240cm ▪2 pillowcase ▪1 bolster case ▪1 quilted bedspread *Blanket dijual berasingan . . 🎀 SET SUPERKING RM289 🎀 ▪Saiz 1)250cm x 280cm ▪Saiz 2)250cm x 300cm ▪4 pillowcase ▪1 bolstercase ▪1 quilted bedspread *Blanket dijual berasingan . . 🎀 SET SINGLE RM139 🎀 ▪Saiz 180cm x 240cm ▪1 pillowcase ▪1 bolstercase ▪1 quilted bedspread *Blanket dijual berasingan . . 🎀 CARPET RM160 🎀 ▪Carpet XL*(180cm x 220cm) . . . 🌻KELEBIHAN CADAR FARGHALY🌻 . . 🌷Senang untuk dikemas 🌷Jalinan benang yang tebal dan padat 🌷Kain lembut, gebu dan sejuk 🌷Warna kekal berseri dan tidak luntur walau dibasuh berulang kali 🌷Kain tidak mengecut walau selepas dibasuh 🌷Kapas tidak berdebu atau pecah walau beberapa kali dibasuh. 🌷Sangat lembut kepada kulit bayi dan sesuai utk pesakit asma . . . 📲Untuk order whatsapp 013-985 2827😊 . . #PengedarCadarFarghaly #CadarFarghaly #CadarCotton #CadarPatchwork
✨Printed bedsheet set 7 in 1✨ 💐🌷💐🌷💐🌷💐🌷💐🌷💐🌷💐🌷💐🌷 Set include ✨ fitted bedsheet ✨ bolster ✨ 4 pillowcase ✨ comforter tebal 💐🌷💐🌷💐🌷💐🌷💐🌷💐🌷💐🌷💐🌷 ✨ come in one size ✨ fit queen size up to 30cm ✨ fit king size up to 25cm ✨ not available for single size ✨ size 180cm x 200cm x 25cm 💐🌷💐🌷💐🌷💐🌷💐🌷💐🌷💐🌷💐🌷 RM110 incl postage SM RM120 incl postage SS #bedsheet #setcadarmurah #murah #comforter #homedeco #decoration #pillow #bantal #cadarhotel #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #carpet #bed #bedsheetsingle #bedsheetqueen #bedsheetking
💚💚DESIGN CORAK GRED A💚💚 💎EXCLUSIVE DESIGN💎 . ✔KUALITI TERBAIK ✔KAIN JENIS SEJUK/LEMBUT ✔COTTON 100% ✔WARNA TIDAK LUNTUR ✔TAHAN LASAK ✔TIDAK BERBULU ✔MELEBIHI 983 TESTIMONI FEEDBACK DR CUSTOMER ✔READY STOK. ✔PENGHANTARAN AKAN MENGAMBIL MASA 1-2HARI PARCEL AKN SAMPAI ✔️THREAT COUNT 1230TC *KANDUNGAN SET 6in1* 💠1 COMFORTER(SELIMUT TEBAL) 💠2 SARUNG BANTAL TIDUR 💠2 SARUNG BANTAL PELOK 💠1 CADAR FITTED UTK QUEEN DAN KING .# Whatsapp 0174848837 ( kak KB ) #CadarCantikGebu #CadarMurah #Cadar #CadarKualitiTinggi #CadarFittedQueenKing #CadarKing #CadarQueen #CadarSet6in1 #CadarSejuk #CadarLembut #CadarCotton #CadarTahanLasak #CadarTakBerbulu #PostageSahaja #BazarKarat #BazarPakNil #BazarMurah
✨Printed bedsheet set 7 in 1✨ 💐🌷💐🌷💐🌷💐🌷💐🌷💐🌷💐🌷💐🌷 Set include ✨ fitted bedsheet ✨ bolster ✨ 4 pillowcase ✨ comforter tebal 💐🌷💐🌷💐🌷💐🌷💐🌷💐🌷💐🌷💐🌷 ✨ come in one size ✨ fit queen size up to 30cm ✨ fit king size up to 25cm ✨ not available for single size ✨ size 180cm x 200cm x 25cm 💐🌷💐🌷💐🌷💐🌷💐🌷💐🌷💐🌷💐🌷 RM110 incl postage SM RM120 incl postage SS #bedsheet #setcadarmurah #murah #comforter #homedeco #decoration #pillow #bantal #cadarhotel #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #carpet #bed #bedsheetsingle #bedsheetqueen #bedsheetking
💚💚DESIGN CORAK GRED A💚💚 💎EXCLUSIVE DESIGN💎 . ✔KUALITI TERBAIK ✔KAIN JENIS SEJUK/LEMBUT ✔COTTON 100% ✔WARNA TIDAK LUNTUR ✔TAHAN LASAK ✔TIDAK BERBULU ✔MELEBIHI 983 TESTIMONI FEEDBACK DR CUSTOMER ✔READY STOK. ✔PENGHANTARAN AKAN MENGAMBIL MASA 1-2HARI PARCEL AKN SAMPAI ✔️THREAT COUNT 1230TC *KANDUNGAN SET 6in1* 💠1 COMFORTER(SELIMUT TEBAL) 💠2 SARUNG BANTAL TIDUR 💠2 SARUNG BANTAL PELOK 💠1 CADAR FITTED UTK QUEEN DAN KING .# Whatsapp 0174848837 ( kak KB ) #CadarCantikGebu #CadarMurah #Cadar #CadarKualitiTinggi #CadarFittedQueenKing #CadarKing #CadarQueen #CadarSet6in1 #CadarSejuk #CadarLembut #CadarCotton #CadarTahanLasak #CadarTakBerbulu #PostageSahaja #BazarKarat #BazarPakNil #BazarMurah
💚💚DESIGN CORAK GRED A💚💚 💎EXCLUSIVE DESIGN💎 . ✔KUALITI TERBAIK ✔KAIN JENIS SEJUK/LEMBUT ✔COTTON 100% ✔WARNA TIDAK LUNTUR ✔TAHAN LASAK ✔TIDAK BERBULU ✔MELEBIHI 983 TESTIMONI FEEDBACK DR CUSTOMER ✔READY STOK. ✔PENGHANTARAN AKAN MENGAMBIL MASA 1-2HARI PARCEL AKN SAMPAI ✔️THREAT COUNT 1230TC *KANDUNGAN SET 6in1* 💠1 COMFORTER(SELIMUT TEBAL) 💠2 SARUNG BANTAL TIDUR 💠2 SARUNG BANTAL PELOK 💠1 CADAR FITTED UTK QUEEN DAN KING .# Whatsapp 0174848837 ( kak KB ) #CadarCantikGebu #CadarMurah #Cadar #CadarKualitiTinggi #CadarFittedQueenKing #CadarKing #CadarQueen #CadarSet6in1 #CadarSejuk #CadarLembut #CadarCotton #CadarTahanLasak #CadarTakBerbulu #PostageSahaja #BazarKarat #BazarPakNil #BazarMurah
💚💚DESIGN CORAK GRED A💚💚 💎EXCLUSIVE DESIGN💎 . ✔KUALITI TERBAIK ✔KAIN JENIS SEJUK/LEMBUT ✔COTTON 100% ✔WARNA TIDAK LUNTUR ✔TAHAN LASAK ✔TIDAK BERBULU ✔MELEBIHI 983 TESTIMONI FEEDBACK DR CUSTOMER ✔READY STOK. ✔PENGHANTARAN AKAN MENGAMBIL MASA 1-2HARI PARCEL AKN SAMPAI ✔️THREAT COUNT 1230TC *KANDUNGAN SET 6in1* 💠1 COMFORTER(SELIMUT TEBAL) 💠2 SARUNG BANTAL TIDUR 💠2 SARUNG BANTAL PELOK 💠1 CADAR FITTED UTK QUEEN DAN KING .# Whatsapp 0174848837 ( kak KB ) #CadarCantikGebu #CadarMurah #Cadar #CadarKualitiTinggi #CadarFittedQueenKing #CadarKing #CadarQueen #CadarSet6in1 #CadarSejuk #CadarLembut #CadarCotton #CadarTahanLasak #CadarTakBerbulu #PostageSahaja #BazarKarat #BazarPakNil #BazarMurah
💚💚DESIGN CORAK GRED A💚💚 💎EXCLUSIVE DESIGN💎 . ✔KUALITI TERBAIK ✔KAIN JENIS SEJUK/LEMBUT ✔COTTON 100% ✔WARNA TIDAK LUNTUR ✔TAHAN LASAK ✔TIDAK BERBULU ✔MELEBIHI 983 TESTIMONI FEEDBACK DR CUSTOMER ✔READY STOK. ✔PENGHANTARAN AKAN MENGAMBIL MASA 1-2HARI PARCEL AKN SAMPAI ✔️THREAT COUNT 1230TC *KANDUNGAN SET 6in1* 💠1 COMFORTER(SELIMUT TEBAL) 💠2 SARUNG BANTAL TIDUR 💠2 SARUNG BANTAL PELOK 💠1 CADAR FITTED UTK QUEEN DAN KING .# Whatsapp 0174848837 ( kak KB ) #CadarCantikGebu #CadarMurah #Cadar #CadarKualitiTinggi #CadarFittedQueenKing #CadarKing #CadarQueen #CadarSet6in1 #CadarSejuk #CadarLembut #CadarCotton #CadarTahanLasak #CadarTakBerbulu #PostageSahaja #BazarKarat #BazarPakNil #BazarMurah
💚💚DESIGN CORAK GRED A💚💚 💎EXCLUSIVE DESIGN💎 . ✔KUALITI TERBAIK ✔KAIN JENIS SEJUK/LEMBUT ✔COTTON 100% ✔WARNA TIDAK LUNTUR ✔TAHAN LASAK ✔TIDAK BERBULU ✔MELEBIHI 983 TESTIMONI FEEDBACK DR CUSTOMER ✔READY STOK. ✔PENGHANTARAN AKAN MENGAMBIL MASA 1-2HARI PARCEL AKN SAMPAI ✔️THREAT COUNT 1230TC *KANDUNGAN SET 6in1* 💠1 COMFORTER(SELIMUT TEBAL) 💠2 SARUNG BANTAL TIDUR 💠2 SARUNG BANTAL PELOK 💠1 CADAR FITTED UTK QUEEN DAN KING .# Whatsapp 0174848837 ( kak KB ) #CadarCantikGebu #CadarMurah #Cadar #CadarKualitiTinggi #CadarFittedQueenKing #CadarKing #CadarQueen #CadarSet6in1 #CadarSejuk #CadarLembut #CadarCotton #CadarTahanLasak #CadarTakBerbulu #PostageSahaja #BazarKarat #BazarPakNil #BazarMurah
💚💚DESIGN CORAK GRED A💚💚 💎EXCLUSIVE DESIGN💎 . ✔KUALITI TERBAIK ✔KAIN JENIS SEJUK/LEMBUT ✔COTTON 100% ✔WARNA TIDAK LUNTUR ✔TAHAN LASAK ✔TIDAK BERBULU ✔MELEBIHI 983 TESTIMONI FEEDBACK DR CUSTOMER ✔READY STOK. ✔PENGHANTARAN AKAN MENGAMBIL MASA 1-2HARI PARCEL AKN SAMPAI ✔️THREAT COUNT 1230TC *KANDUNGAN SET 6in1* 💠1 COMFORTER(SELIMUT TEBAL) 💠2 SARUNG BANTAL TIDUR 💠2 SARUNG BANTAL PELOK 💠1 CADAR FITTED UTK QUEEN DAN KING .# Whatsapp 0174848837 ( kak KB ) #CadarCantikGebu #CadarMurah #Cadar #CadarKualitiTinggi #CadarFittedQueenKing #CadarKing #CadarQueen #CadarSet6in1 #CadarSejuk #CadarLembut #CadarCotton #CadarTahanLasak #CadarTakBerbulu #PostageSahaja #BazarKarat #BazarPakNil #BazarMurah
💚💚DESIGN CORAK GRED A💚💚 💎EXCLUSIVE DESIGN💎 . ✔KUALITI TERBAIK ✔KAIN JENIS SEJUK/LEMBUT ✔COTTON 100% ✔WARNA TIDAK LUNTUR ✔TAHAN LASAK ✔TIDAK BERBULU ✔MELEBIHI 983 TESTIMONI FEEDBACK DR CUSTOMER ✔READY STOK. ✔PENGHANTARAN AKAN MENGAMBIL MASA 1-2HARI PARCEL AKN SAMPAI ✔️THREAT COUNT 1230TC *KANDUNGAN SET 6in1* 💠1 COMFORTER(SELIMUT TEBAL) 💠2 SARUNG BANTAL TIDUR 💠2 SARUNG BANTAL PELOK 💠1 CADAR FITTED UTK QUEEN DAN KING .# Whatsapp 0174848837 ( kak KB ) #CadarCantikGebu #CadarMurah #Cadar #CadarKualitiTinggi #CadarFittedQueenKing #CadarKing #CadarQueen #CadarSet6in1 #CadarSejuk #CadarLembut #CadarCotton #CadarTahanLasak #CadarTakBerbulu #PostageSahaja #BazarKarat #BazarPakNil #BazarMurah
💚💚DESIGN CORAK GRED A💚💚 💎EXCLUSIVE DESIGN💎 . ✔KUALITI TERBAIK ✔KAIN JENIS SEJUK/LEMBUT ✔COTTON 100% ✔WARNA TIDAK LUNTUR ✔TAHAN LASAK ✔TIDAK BERBULU ✔MELEBIHI 983 TESTIMONI FEEDBACK DR CUSTOMER ✔READY STOK. ✔PENGHANTARAN AKAN MENGAMBIL MASA 1-2HARI PARCEL AKN SAMPAI ✔️THREAT COUNT 1230TC *KANDUNGAN SET 6in1* 💠1 COMFORTER(SELIMUT TEBAL) 💠2 SARUNG BANTAL TIDUR 💠2 SARUNG BANTAL PELOK 💠1 CADAR FITTED UTK QUEEN DAN KING .# Whatsapp 0174848837 ( kak KB ) #CadarCantikGebu #CadarMurah #Cadar #CadarKualitiTinggi #CadarFittedQueenKing #CadarKing #CadarQueen #CadarSet6in1 #CadarSejuk #CadarLembut #CadarCotton #CadarTahanLasak #CadarTakBerbulu #PostageSahaja #BazarKarat #BazarPakNil #BazarMurah
💚💚DESIGN CORAK GRED A💚💚 💎EXCLUSIVE DESIGN💎 . ✔KUALITI TERBAIK ✔KAIN JENIS SEJUK/LEMBUT ✔COTTON 100% ✔WARNA TIDAK LUNTUR ✔TAHAN LASAK ✔TIDAK BERBULU ✔MELEBIHI 983 TESTIMONI FEEDBACK DR CUSTOMER ✔READY STOK. ✔PENGHANTARAN AKAN MENGAMBIL MASA 1-2HARI PARCEL AKN SAMPAI ✔️THREAT COUNT 1230TC *KANDUNGAN SET 6in1* 💠1 COMFORTER(SELIMUT TEBAL) 💠2 SARUNG BANTAL TIDUR 💠2 SARUNG BANTAL PELOK 💠1 CADAR FITTED UTK QUEEN DAN KING .# Whatsapp 0174848837 ( kak KB ) #CadarCantikGebu #CadarMurah #Cadar #CadarKualitiTinggi #CadarFittedQueenKing #CadarKing #CadarQueen #CadarSet6in1 #CadarSejuk #CadarLembut #CadarCotton #CadarTahanLasak #CadarTakBerbulu #PostageSahaja #BazarKarat #BazarPakNil #BazarMurah
💚💚DESIGN CORAK GRED A💚💚 💎EXCLUSIVE DESIGN💎 . ✔KUALITI TERBAIK ✔KAIN JENIS SEJUK/LEMBUT ✔COTTON 100% ✔WARNA TIDAK LUNTUR ✔TAHAN LASAK ✔TIDAK BERBULU ✔MELEBIHI 983 TESTIMONI FEEDBACK DR CUSTOMER ✔READY STOK. ✔PENGHANTARAN AKAN MENGAMBIL MASA 1-2HARI PARCEL AKN SAMPAI ✔️THREAT COUNT 1230TC *KANDUNGAN SET 6in1* 💠1 COMFORTER(SELIMUT TEBAL) 💠2 SARUNG BANTAL TIDUR 💠2 SARUNG BANTAL PELOK 💠1 CADAR FITTED UTK QUEEN DAN KING .# Whatsapp 0174848837 ( kak KB ) #CadarCantikGebu #CadarMurah #Cadar #CadarKualitiTinggi #CadarFittedQueenKing #CadarKing #CadarQueen #CadarSet6in1 #CadarSejuk #CadarLembut #CadarCotton #CadarTahanLasak #CadarTakBerbulu #PostageSahaja #BazarKarat #BazarPakNil #BazarMurah
💚💚DESIGN CORAK GRED A💚💚 💎EXCLUSIVE DESIGN💎 . ✔KUALITI TERBAIK ✔KAIN JENIS SEJUK/LEMBUT ✔COTTON 100% ✔WARNA TIDAK LUNTUR ✔TAHAN LASAK ✔TIDAK BERBULU ✔MELEBIHI 983 TESTIMONI FEEDBACK DR CUSTOMER ✔READY STOK. ✔PENGHANTARAN AKAN MENGAMBIL MASA 1-2HARI PARCEL AKN SAMPAI ✔️THREAT COUNT 1230TC *KANDUNGAN SET 6in1* 💠1 COMFORTER(SELIMUT TEBAL) 💠2 SARUNG BANTAL TIDUR 💠2 SARUNG BANTAL PELOK 💠1 CADAR FITTED UTK QUEEN DAN KING .# Whatsapp 0174848837 ( kak KB ) #CadarCantikGebu #CadarMurah #Cadar #CadarKualitiTinggi #CadarFittedQueenKing #CadarKing #CadarQueen #CadarSet6in1 #CadarSejuk #CadarLembut #CadarCotton #CadarTahanLasak #CadarTakBerbulu #PostageSahaja #BazarKarat #BazarPakNil #BazarMurah
💚💚DESIGN CORAK GRED A💚💚 💎EXCLUSIVE DESIGN💎 . ✔KUALITI TERBAIK ✔KAIN JENIS SEJUK/LEMBUT ✔COTTON 100% ✔WARNA TIDAK LUNTUR ✔TAHAN LASAK ✔TIDAK BERBULU ✔MELEBIHI 983 TESTIMONI FEEDBACK DR CUSTOMER ✔READY STOK. ✔PENGHANTARAN AKAN MENGAMBIL MASA 1-2HARI PARCEL AKN SAMPAI ✔️THREAT COUNT 1230TC *KANDUNGAN SET 6in1* 💠1 COMFORTER(SELIMUT TEBAL) 💠2 SARUNG BANTAL TIDUR 💠2 SARUNG BANTAL PELOK 💠1 CADAR FITTED UTK QUEEN DAN KING .# Whatsapp 0174848837 ( kak KB ) #CadarCantikGebu #CadarMurah #Cadar #CadarKualitiTinggi #CadarFittedQueenKing #CadarKing #CadarQueen #CadarSet6in1 #CadarSejuk #CadarLembut #CadarCotton #CadarTahanLasak #CadarTakBerbulu #PostageSahaja #BazarKarat #BazarPakNil #BazarMurah
💚💚DESIGN CORAK GRED A💚💚 💎EXCLUSIVE DESIGN💎 . ✔KUALITI TERBAIK ✔KAIN JENIS SEJUK/LEMBUT ✔COTTON 100% ✔WARNA TIDAK LUNTUR ✔TAHAN LASAK ✔TIDAK BERBULU ✔MELEBIHI 983 TESTIMONI FEEDBACK DR CUSTOMER ✔READY STOK. ✔PENGHANTARAN AKAN MENGAMBIL MASA 1-2HARI PARCEL AKN SAMPAI ✔️THREAT COUNT 1230TC *KANDUNGAN SET 6in1* 💠1 COMFORTER(SELIMUT TEBAL) 💠2 SARUNG BANTAL TIDUR 💠2 SARUNG BANTAL PELOK 💠1 CADAR FITTED UTK QUEEN DAN KING .# Whatsapp 0174848837 ( kak KB ) #CadarCantikGebu #CadarMurah #Cadar #CadarKualitiTinggi #CadarFittedQueenKing #CadarKing #CadarQueen #CadarSet6in1 #CadarSejuk #CadarLembut #CadarCotton #CadarTahanLasak #CadarTakBerbulu #PostageSahaja #BazarKarat #BazarPakNil #BazarMurah
💚💚DESIGN CORAK GRED A💚💚 💎EXCLUSIVE DESIGN💎 . ✔KUALITI TERBAIK ✔KAIN JENIS SEJUK/LEMBUT ✔COTTON 100% ✔WARNA TIDAK LUNTUR ✔TAHAN LASAK ✔TIDAK BERBULU ✔MELEBIHI 983 TESTIMONI FEEDBACK DR CUSTOMER ✔READY STOK. ✔PENGHANTARAN AKAN MENGAMBIL MASA 1-2HARI PARCEL AKN SAMPAI ✔️THREAT COUNT 1230TC *KANDUNGAN SET 6in1* 💠1 COMFORTER(SELIMUT TEBAL) 💠2 SARUNG BANTAL TIDUR 💠2 SARUNG BANTAL PELOK 💠1 CADAR FITTED UTK QUEEN DAN KING .# Whatsapp 0174848837 ( kak KB ) #CadarCantikGebu #CadarMurah #Cadar #CadarKualitiTinggi #CadarFittedQueenKing #CadarKing #CadarQueen #CadarSet6in1 #CadarSejuk #CadarLembut #CadarCotton #CadarTahanLasak #CadarTakBerbulu #PostageSahaja #BazarKarat #BazarPakNil #BazarMurah
💚💚DESIGN CORAK GRED A💚💚 💎EXCLUSIVE DESIGN💎 . ✔KUALITI TERBAIK ✔KAIN JENIS SEJUK/LEMBUT ✔COTTON 100% ✔WARNA TIDAK LUNTUR ✔TAHAN LASAK ✔TIDAK BERBULU ✔MELEBIHI 983 TESTIMONI FEEDBACK DR CUSTOMER ✔READY STOK. ✔PENGHANTARAN AKAN MENGAMBIL MASA 1-2HARI PARCEL AKN SAMPAI ✔️THREAT COUNT 1230TC *KANDUNGAN SET 6in1* 💠1 COMFORTER(SELIMUT TEBAL) 💠2 SARUNG BANTAL TIDUR 💠2 SARUNG BANTAL PELOK 💠1 CADAR FITTED UTK QUEEN DAN KING .# Whatsapp 0174848837 ( kak KB ) #CadarCantikGebu #CadarMurah #Cadar #CadarKualitiTinggi #CadarFittedQueenKing #CadarKing #CadarQueen #CadarSet6in1 #CadarSejuk #CadarLembut #CadarCotton #CadarTahanLasak #CadarTakBerbulu #PostageSahaja #BazarKarat #BazarPakNil #BazarMurah
💚💚DESIGN CORAK GRED A💚💚 💎EXCLUSIVE DESIGN💎 . ✔KUALITI TERBAIK ✔KAIN JENIS SEJUK/LEMBUT ✔COTTON 100% ✔WARNA TIDAK LUNTUR ✔TAHAN LASAK ✔TIDAK BERBULU ✔MELEBIHI 983 TESTIMONI FEEDBACK DR CUSTOMER ✔READY STOK. ✔PENGHANTARAN AKAN MENGAMBIL MASA 1-2HARI PARCEL AKN SAMPAI ✔️THREAT COUNT 1230TC *KANDUNGAN SET 6in1* 💠1 COMFORTER(SELIMUT TEBAL) 💠2 SARUNG BANTAL TIDUR 💠2 SARUNG BANTAL PELOK 💠1 CADAR FITTED UTK QUEEN DAN KING .# Whatsapp 0174848837 ( kak KB ) #CadarCantikGebu #CadarMurah #Cadar #CadarKualitiTinggi #CadarFittedQueenKing #CadarKing #CadarQueen #CadarSet6in1 #CadarSejuk #CadarLembut #CadarCotton #CadarTahanLasak #CadarTakBerbulu #PostageSahaja #BazarKarat #BazarPakNil #BazarMurah
💚💚DESIGN CORAK GRED A💚💚 💎EXCLUSIVE DESIGN💎 . ✔KUALITI TERBAIK ✔KAIN JENIS SEJUK/LEMBUT ✔COTTON 100% ✔WARNA TIDAK LUNTUR ✔TAHAN LASAK ✔TIDAK BERBULU ✔MELEBIHI 983 TESTIMONI FEEDBACK DR CUSTOMER ✔READY STOK. ✔PENGHANTARAN AKAN MENGAMBIL MASA 1-2HARI PARCEL AKN SAMPAI ✔️THREAT COUNT 1230TC *KANDUNGAN SET 6in1* 💠1 COMFORTER(SELIMUT TEBAL) 💠2 SARUNG BANTAL TIDUR 💠2 SARUNG BANTAL PELOK 💠1 CADAR FITTED UTK QUEEN DAN KING .# Whatsapp 0174848837 ( kak KB ) #CadarCantikGebu #CadarMurah #Cadar #CadarKualitiTinggi #CadarFittedQueenKing #CadarKing #CadarQueen #CadarSet6in1 #CadarSejuk #CadarLembut #CadarCotton #CadarTahanLasak #CadarTakBerbulu #PostageSahaja #BazarKarat #BazarPakNil #BazarMurah
💚💚DESIGN CORAK GRED A💚💚 💎EXCLUSIVE DESIGN💎 . ✔KUALITI TERBAIK ✔KAIN JENIS SEJUK/LEMBUT ✔COTTON 100% ✔WARNA TIDAK LUNTUR ✔TAHAN LASAK ✔TIDAK BERBULU ✔MELEBIHI 983 TESTIMONI FEEDBACK DR CUSTOMER ✔READY STOK. ✔PENGHANTARAN AKAN MENGAMBIL MASA 1-2HARI PARCEL AKN SAMPAI ✔️THREAT COUNT 1230TC *KANDUNGAN SET 6in1* 💠1 COMFORTER(SELIMUT TEBAL) 💠2 SARUNG BANTAL TIDUR 💠2 SARUNG BANTAL PELOK 💠1 CADAR FITTED UTK QUEEN DAN KING .# Whatsapp 0174848837 ( kak KB ) #CadarCantikGebu #CadarMurah #Cadar #CadarKualitiTinggi #CadarFittedQueenKing #CadarKing #CadarQueen #CadarSet6in1 #CadarSejuk #CadarLembut #CadarCotton #CadarTahanLasak #CadarTakBerbulu #PostageSahaja #BazarKarat #BazarPakNil #BazarMurah
💚💚DESIGN CORAK GRED A💚💚 💎EXCLUSIVE DESIGN💎 . ✔KUALITI TERBAIK ✔KAIN JENIS SEJUK/LEMBUT ✔COTTON 100% ✔WARNA TIDAK LUNTUR ✔TAHAN LASAK ✔TIDAK BERBULU ✔MELEBIHI 983 TESTIMONI FEEDBACK DR CUSTOMER ✔READY STOK. ✔PENGHANTARAN AKAN MENGAMBIL MASA 1-2HARI PARCEL AKN SAMPAI ✔️THREAT COUNT 1230TC *KANDUNGAN SET 6in1* 💠1 COMFORTER(SELIMUT TEBAL) 💠2 SARUNG BANTAL TIDUR 💠2 SARUNG BANTAL PELOK 💠1 CADAR FITTED UTK QUEEN DAN KING .# Whatsapp 0174848837 ( kak KB ) #CadarCantikGebu #CadarMurah #Cadar #CadarKualitiTinggi #CadarFittedQueenKing #CadarKing #CadarQueen #CadarSet6in1 #CadarSejuk #CadarLembut #CadarCotton #CadarTahanLasak #CadarTakBerbulu #PostageSahaja #BazarKarat #BazarPakNil #BazarMurah
💚💚DESIGN CORAK GRED A💚💚 💎EXCLUSIVE DESIGN💎 . ✔KUALITI TERBAIK ✔KAIN JENIS SEJUK/LEMBUT ✔COTTON 100% ✔WARNA TIDAK LUNTUR ✔TAHAN LASAK ✔TIDAK BERBULU ✔MELEBIHI 983 TESTIMONI FEEDBACK DR CUSTOMER ✔READY STOK. ✔PENGHANTARAN AKAN MENGAMBIL MASA 1-2HARI PARCEL AKN SAMPAI ✔️THREAT COUNT 1230TC *KANDUNGAN SET 6in1* 💠1 COMFORTER(SELIMUT TEBAL) 💠2 SARUNG BANTAL TIDUR 💠2 SARUNG BANTAL PELOK 💠1 CADAR FITTED UTK QUEEN DAN KING .# Whatsapp 0174848837 ( kak KB ) #CadarCantikGebu #CadarMurah #Cadar #CadarKualitiTinggi #CadarFittedQueenKing #CadarKing #CadarQueen #CadarSet6in1 #CadarSejuk #CadarLembut #CadarCotton #CadarTahanLasak #CadarTakBerbulu #PostageSahaja #BazarKarat #BazarPakNil #BazarMurah
💚💚DESIGN CORAK GRED A💚💚 💎EXCLUSIVE DESIGN💎 . ✔KUALITI TERBAIK ✔KAIN JENIS SEJUK/LEMBUT ✔COTTON 100% ✔WARNA TIDAK LUNTUR ✔TAHAN LASAK ✔TIDAK BERBULU ✔MELEBIHI 983 TESTIMONI FEEDBACK DR CUSTOMER ✔READY STOK. ✔PENGHANTARAN AKAN MENGAMBIL MASA 1-2HARI PARCEL AKN SAMPAI ✔️THREAT COUNT 1230TC *KANDUNGAN SET 6in1* 💠1 COMFORTER(SELIMUT TEBAL) 💠2 SARUNG BANTAL TIDUR 💠2 SARUNG BANTAL PELOK 💠1 CADAR FITTED UTK QUEEN DAN KING .# Whatsapp 0174848837 ( kak KB ) #CadarCantikGebu #CadarMurah #Cadar #CadarKualitiTinggi #CadarFittedQueenKing #CadarKing #CadarQueen #CadarSet6in1 #CadarSejuk #CadarLembut #CadarCotton #CadarTahanLasak #CadarTakBerbulu #PostageSahaja #BazarKarat #BazarPakNil #BazarMurah
💚💚DESIGN CORAK GRED A💚💚 💎EXCLUSIVE DESIGN💎 . ✔KUALITI TERBAIK ✔KAIN JENIS SEJUK/LEMBUT ✔COTTON 100% ✔WARNA TIDAK LUNTUR ✔TAHAN LASAK ✔TIDAK BERBULU ✔MELEBIHI 983 TESTIMONI FEEDBACK DR CUSTOMER ✔READY STOK. ✔PENGHANTARAN AKAN MENGAMBIL MASA 1-2HARI PARCEL AKN SAMPAI ✔️THREAT COUNT 1230TC *KANDUNGAN SET 6in1* 💠1 COMFORTER(SELIMUT TEBAL) 💠2 SARUNG BANTAL TIDUR 💠2 SARUNG BANTAL PELOK 💠1 CADAR FITTED UTK QUEEN DAN KING .# Whatsapp 0174848837 ( kak KB ) #CadarCantikGebu #CadarMurah #Cadar #CadarKualitiTinggi #CadarFittedQueenKing #CadarKing #CadarQueen #CadarSet6in1 #CadarSejuk #CadarLembut #CadarCotton #CadarTahanLasak #CadarTakBerbulu #PostageSahaja #BazarKarat #BazarPakNil #BazarMurah
💚💚DESIGN CORAK GRED A💚💚 💎EXCLUSIVE DESIGN💎 . ✔KUALITI TERBAIK ✔KAIN JENIS SEJUK/LEMBUT ✔COTTON 100% ✔WARNA TIDAK LUNTUR ✔TAHAN LASAK ✔TIDAK BERBULU ✔MELEBIHI 983 TESTIMONI FEEDBACK DR CUSTOMER ✔READY STOK. ✔PENGHANTARAN AKAN MENGAMBIL MASA 1-2HARI PARCEL AKN SAMPAI ✔️THREAT COUNT 1230TC *KANDUNGAN SET 6in1* 💠1 COMFORTER(SELIMUT TEBAL) 💠2 SARUNG BANTAL TIDUR 💠2 SARUNG BANTAL PELOK 💠1 CADAR FITTED UTK QUEEN DAN KING .# Whatsapp 0174848837 ( kak KB ) #CadarCantikGebu #CadarMurah #Cadar #CadarKualitiTinggi #CadarFittedQueenKing #CadarKing #CadarQueen #CadarSet6in1 #CadarSejuk #CadarLembut #CadarCotton #CadarTahanLasak #CadarTakBerbulu #PostageSahaja #BazarKarat #BazarPakNil #bazarmurahperindo
Jualan Hujung Tahun✨ Harga kasih sayang RM88 sahaja termasuk postage Dalam set ada : 💟2 sarung bantal 💟2 sarung bantal peluk 💟1 cadar fitted 💟1 comforter tebal Size:Queen /King . 💟Harga RM 88 sahaja termasuk postage 💟Harga RM98 untuk SS Material lembut , tak panas tak berbulu.Confirm puas hati😀 Wasap: www.wasap.my/60106581101 #bedsheet #setcadarmurah #murah #comforter #homedeco #decoration #pillow #bantal #cadarhotel #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #carpet #bed #bedsheetsingle #bedsheetqueen #bedsheetking #yearendsale #homestaymalaysia #ikeamalaysia #ikea #kaison
💚💚DESIGN CORAK GRED A💚💚 💎EXCLUSIVE DESIGN💎 . ✔KUALITI TERBAIK ✔KAIN JENIS SEJUK/LEMBUT ✔COTTON 100% ✔WARNA TIDAK LUNTUR ✔TAHAN LASAK ✔TIDAK BERBULU ✔MELEBIHI 983 TESTIMONI FEEDBACK DR CUSTOMER ✔READY STOK. ✔PENGHANTARAN AKAN MENGAMBIL MASA 1-2HARI PARCEL AKN SAMPAI ✔️THREAT COUNT 1230TC *KANDUNGAN SET 6in1* 💠1 COMFORTER(SELIMUT TEBAL) 💠2 SARUNG BANTAL TIDUR 💠2 SARUNG BANTAL PELOK 💠1 CADAR FITTED UTK QUEEN DAN KING .# Whatsapp 0174848837 ( kak KB ) #CadarCantikGebu #CadarMurah #Cadar #CadarKualitiTinggi #CadarFittedQueenKing #CadarKing #CadarQueen #CadarSet6in1 #CadarSejuk #CadarLembut #CadarCotton #CadarTahanLasak #CadarTakBerbulu #PostageSahaja #BazarKarat #BazarPakNil #BazarMurah
💚💚DESIGN CORAK GRED A💚💚 💎EXCLUSIVE DESIGN💎 . ✔KUALITI TERBAIK ✔KAIN JENIS SEJUK/LEMBUT ✔COTTON 100% ✔WARNA TIDAK LUNTUR ✔TAHAN LASAK ✔TIDAK BERBULU ✔MELEBIHI 983 TESTIMONI FEEDBACK DR CUSTOMER ✔READY STOK. ✔PENGHANTARAN AKAN MENGAMBIL MASA 1-2HARI PARCEL AKN SAMPAI ✔️THREAT COUNT 1230TC *KANDUNGAN SET 6in1* 💠1 COMFORTER(SELIMUT TEBAL) 💠2 SARUNG BANTAL TIDUR 💠2 SARUNG BANTAL PELOK 💠1 CADAR FITTED UTK QUEEN DAN KING .# Whatsapp 0174848837 ( kak KB ) #CadarCantikGebu #CadarMurah #Cadar #CadarKualitiTinggi #CadarFittedQueenKing #CadarKing #CadarQueen #CadarSet6in1 #CadarSejuk #CadarLembut #CadarCotton #CadarTahanLasak #CadarTakBerbulu #PostageSahaja #BazarKarat #BazarPakNil #BazarMurah
💚💚DESIGN CORAK GRED A💚💚 💎EXCLUSIVE DESIGN💎 . ✔KUALITI TERBAIK ✔KAIN JENIS SEJUK/LEMBUT ✔COTTON 100% ✔WARNA TIDAK LUNTUR ✔TAHAN LASAK ✔TIDAK BERBULU ✔MELEBIHI 983 TESTIMONI FEEDBACK DR CUSTOMER ✔READY STOK. ✔PENGHANTARAN AKAN MENGAMBIL MASA 1-2HARI PARCEL AKN SAMPAI ✔️THREAT COUNT 1230TC *KANDUNGAN SET 6in1* 💠1 COMFORTER(SELIMUT TEBAL) 💠2 SARUNG BANTAL TIDUR 💠2 SARUNG BANTAL PELOK 💠1 CADAR FITTED UTK QUEEN DAN KING .# Whatsapp 0174848837 ( kak KB ) #CadarCantikGebu #CadarMurah #Cadar #CadarKualitiTinggi #CadarFittedQueenKing #CadarKing #CadarQueen #CadarSet6in1 #CadarSejuk #CadarLembut #CadarCotton #CadarTahanLasak #CadarTakBerbulu #PostageSahaja #BazarKarat #BazarPakNil #BazarMurah
Jualan Hujung Tahun✨ Harga kasih sayang RM88 sahaja termasuk postage Dalam set ada : 💟2 sarung bantal 💟2 sarung bantal peluk 💟1 cadar fitted 💟1 comforter tebal Size:Queen /King . 💟Harga RM 88 sahaja termasuk postage 💟Harga RM98 untuk SS Material lembut , tak panas tak berbulu.Confirm puas hati😀 Wasap: www.wasap.my/60106581101 #bedsheet #setcadarmurah #murah #comforter #homedeco #decoration #pillow #bantal #cadarhotel #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #carpet #bed #bedsheetsingle #bedsheetqueen #bedsheetking #yearendsale #homestaymalaysia #ikeamalaysia #ikea #kaison
💚💚DESIGN CORAK GRED A💚💚 💎EXCLUSIVE DESIGN💎 . ✔KUALITI TERBAIK ✔KAIN JENIS SEJUK/LEMBUT ✔COTTON 100% ✔WARNA TIDAK LUNTUR ✔TAHAN LASAK ✔TIDAK BERBULU ✔MELEBIHI 983 TESTIMONI FEEDBACK DR CUSTOMER ✔READY STOK. ✔PENGHANTARAN AKAN MENGAMBIL MASA 1-2HARI PARCEL AKN SAMPAI ✔️THREAT COUNT 1230TC *KANDUNGAN SET 6in1* 💠1 COMFORTER(SELIMUT TEBAL) 💠2 SARUNG BANTAL TIDUR 💠2 SARUNG BANTAL PELOK 💠1 CADAR FITTED UTK QUEEN DAN KING .# Whatsapp 0174848837 ( kak KB ) #CadarCantikGebu #CadarMurah #Cadar #CadarKualitiTinggi #CadarFittedQueenKing #CadarKing #CadarQueen #CadarSet6in1 #CadarSejuk #CadarLembut #CadarCotton #CadarTahanLasak #CadarTakBerbulu #PostageSahaja #BazarKarat #BazarPakNil #BazarMurah
💚💚DESIGN CORAK GRED A💚💚 💎EXCLUSIVE DESIGN💎 . ✔KUALITI TERBAIK ✔KAIN JENIS SEJUK/LEMBUT ✔COTTON 100% ✔WARNA TIDAK LUNTUR ✔TAHAN LASAK ✔TIDAK BERBULU ✔MELEBIHI 983 TESTIMONI FEEDBACK DR CUSTOMER ✔READY STOK. ✔PENGHANTARAN AKAN MENGAMBIL MASA 1-2HARI PARCEL AKN SAMPAI ✔️THREAT COUNT 1230TC *KANDUNGAN SET 6in1* 💠1 COMFORTER(SELIMUT TEBAL) 💠2 SARUNG BANTAL TIDUR 💠2 SARUNG BANTAL PELOK 💠1 CADAR FITTED UTK QUEEN DAN KING .# Whatsapp 0174848837 ( kak KB ) #CadarCantikGebu #CadarMurah #Cadar #CadarKualitiTinggi #CadarFittedQueenKing #CadarKing #CadarQueen #CadarSet6in1 #CadarSejuk #CadarLembut #CadarCotton #CadarTahanLasak #CadarTakBerbulu #PostageSahaja #BazarKarat #BazarPakNil #BazarMurah
💚💚DESIGN CORAK GRED A💚💚 💎EXCLUSIVE DESIGN💎 . ✔KUALITI TERBAIK ✔KAIN JENIS SEJUK/LEMBUT ✔COTTON 100% ✔WARNA TIDAK LUNTUR ✔TAHAN LASAK ✔TIDAK BERBULU ✔MELEBIHI 983 TESTIMONI FEEDBACK DR CUSTOMER ✔READY STOK. ✔PENGHANTARAN AKAN MENGAMBIL MASA 1-2HARI PARCEL AKN SAMPAI ✔️THREAT COUNT 1230TC *KANDUNGAN SET 6in1* 💠1 COMFORTER(SELIMUT TEBAL) 💠2 SARUNG BANTAL TIDUR 💠2 SARUNG BANTAL PELOK 💠1 CADAR FITTED UTK QUEEN DAN KING .# Whatsapp 0174848837 ( kak KB ) #CadarCantikGebu #CadarMurah #Cadar #CadarKualitiTinggi #CadarFittedQueenKing #CadarKing #CadarQueen #CadarSet6in1 #CadarSejuk #CadarLembut #CadarCotton #CadarTahanLasak #CadarTakBerbulu #PostageSahaja #BazarKarat #BazarPakNil #BazarMurah
Jualan Hujung Tahun✨ Harga kasih sayang RM88 sahaja termasuk postage Dalam set ada : 💟2 sarung bantal 💟2 sarung bantal peluk 💟1 cadar fitted 💟1 comforter tebal Size:Queen /King . 💟Harga RM 88 sahaja termasuk postage 💟Harga RM98 untuk SS Material lembut , tak panas tak berbulu.Confirm puas hati😀 Wasap: www.wasap.my/60106581101 #bedsheet #setcadarmurah #murah #comforter #homedeco #decoration #pillow #bantal #cadarhotel #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #carpet #bed #bedsheetsingle #bedsheetqueen #bedsheetking #yearendsale #homestaymalaysia #ikeamalaysia #ikea #kaison
Jualan Hujung Tahun✨ Harga kasih sayang RM88 sahaja termasuk postage Dalam set ada : 💟2 sarung bantal 💟2 sarung bantal peluk 💟1 cadar fitted 💟1 comforter tebal Size:Queen /King . 💟Harga RM 88 sahaja termasuk postage 💟Harga RM98 untuk SS Material lembut , tak panas tak berbulu.Confirm puas hati😀 Wasap: www.wasap.my/60106581101 #bedsheet #setcadarmurah #murah #comforter #homedeco #decoration #pillow #bantal #cadarhotel #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #carpet #bed #bedsheetsingle #bedsheetqueen #bedsheetking #yearendsale #homestaymalaysia #ikeamalaysia #ikea #kaison
💚💚DESIGN CORAK GRED A💚💚 💎EXCLUSIVE DESIGN💎 . ✔KUALITI TERBAIK ✔KAIN JENIS SEJUK/LEMBUT ✔COTTON 100% ✔WARNA TIDAK LUNTUR ✔TAHAN LASAK ✔TIDAK BERBULU ✔MELEBIHI 983 TESTIMONI FEEDBACK DR CUSTOMER ✔READY STOK. ✔PENGHANTARAN AKAN MENGAMBIL MASA 1-2HARI PARCEL AKN SAMPAI ✔️THREAT COUNT 1230TC *KANDUNGAN SET 6in1* 💠1 COMFORTER(SELIMUT TEBAL) 💠2 SARUNG BANTAL TIDUR 💠2 SARUNG BANTAL PELOK 💠1 CADAR FITTED UTK QUEEN DAN KING .# Whatsapp 017-4848837 ( Kak KB ) #CadarCantikGebu #CadarMurah #Cadar #CadarKualitiTinggi #CadarFittedQueenKing #CadarKing #CadarQueen #CadarSet6in1 #CadarSejuk #CadarLembut #CadarCotton #CadarTahanLasak #CadarTakBerbulu #PostageSahaja #BazarKarat #BazarPakNil #BazarMurah
Jualan Hujung Tahun✨ Harga kasih sayang RM88 sahaja termasuk postage Dalam set ada : 💟2 sarung bantal 💟2 sarung bantal peluk 💟1 cadar fitted 💟1 comforter tebal Size:Queen /King . 💟Harga RM 88 sahaja termasuk postage 💟Harga RM98 untuk SS Material lembut , tak panas tak berbulu.Confirm puas hati😀 Wasap: www.wasap.my/60106581101 #bedsheet #setcadarmurah #murah #comforter #homedeco #decoration #pillow #bantal #cadarhotel #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #carpet #bed #bedsheetsingle #bedsheetqueen #bedsheetking #yearendsale #homestaymalaysia #ikeamalaysia #ikea #kaison
Jualan Hujung Tahun✨ Harga kasih sayang RM88 sahaja termasuk postage Dalam set ada : 💟2 sarung bantal 💟2 sarung bantal peluk 💟1 cadar fitted 💟1 comforter tebal Size:Queen /King . 💟Harga RM 88 sahaja termasuk postage 💟Harga RM98 untuk SS Material lembut , tak panas tak berbulu.Confirm puas hati😀 Wasap: www.wasap.my/60106581101 #bedsheet #setcadarmurah #murah #comforter #homedeco #decoration #pillow #bantal #cadarhotel #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #carpet #bed #bedsheetsingle #bedsheetqueen #bedsheetking #yearendsale #homestaymalaysia #ikeamalaysia #ikea #kaison #christmas #christmasgift
Jualan Hujung Tahun✨ Harga kasih sayang RM88 sahaja termasuk postage Dalam set ada : 💟2 sarung bantal 💟2 sarung bantal peluk 💟1 cadar fitted 💟1 comforter tebal Size:Queen /King . 💟Harga RM 88 sahaja termasuk postage 💟Harga RM98 untuk SS Material lembut , tak panas tak berbulu.Confirm puas hati😀 Wasap: www.wasap.my/60106581101 #bedsheet #setcadarmurah #murah #comforter #homedeco #decoration #pillow #bantal #cadarhotel #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #carpet #bed #bedsheetsingle #bedsheetqueen #bedsheetking #yearendsale #homestaymalaysia #ikeamalaysia #ikea #kaison
next page →