#cakepops

2,750,704 posts

Loading...
Повторение моего тортика, только в 2 раза меньше😊🖤. . Внутри шоколад-банан-карамель 🍫🍌🍯. 2,5 кг👌🏻. . Вчера в сториз я выложила опрос : стоит ли мне поменять фон для моих тортов? Пользователи разделились почти поровну🤷🏻‍♀️. . Я наверное куплю на кухню белые шторы🙈, желтизна мне надоела😩 .
Panasnya hari niiiiii...bahang sungguh la hari ni kan... Bahang Chinese New Year kot... Apa yg special Mama nk bagi raya cina ni ye???? Of cozzzz la sayang²... Promosi terhebatttttt di abad ini.. Memang sesuai sgt tau kalau korang yg nak buat majlis ke, jamuan utk cikgu² or staff chinese sempena CNY ni Nakkkk tauu ape dia???? Tgk la kat pic ni tauuuu.. Promosi ni bermula 25/1 sehingga 8/2 😚 Jommm order dgn ija.. Klik sini tau sayang².. Kita delivery sampaiiiiiii ke pintu hati korang tau.. www.wasap my/60132106578/promosicny . . . #sabrinabakery #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #cake #gulacakery #cakes #cakemash #scrumptioussugar #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecepi #cakedecorating #cakejelantiung #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #chocolatecake #tempahankek
連投です😅 ケーキポップス作りました😊 見た目は可愛く出来たのだけど、 お味は激甘で。 これはリベンジ確定 #ケーキポップス #お菓子作り #手作りスイーツ #お菓子作り好きな人と繋がりたい #お菓子作り記録 #激甘 #sweets #cakepops #homemade #instagood #20190123
Panasnya hari niiiiii...bahang sungguh la hari ni kan... Bahang Chinese New Year kot... Apa yg special Mama nk bagi raya cina ni ye???? Of cozzzz la sayang²... Promosi terhebatttttt di abad ini.. Memang sesuai sgt tau kalau korang yg nak buat majlis ke, jamuan utk cikgu² or staff chinese sempena CNY ni Nakkkk tauu ape dia???? Tgk la kat pic ni tauuuu.. Promosi ni bermula 25/1 sehingga 8/2 😚 Jommm order dgn ija.. Klik sini tau sayang².. Kita delivery sampaiiiiiii ke pintu hati korang tau.. www.wasap my/60132106578/promosicny . . . #sabrinabakery #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #cake #gulacakery #cakes #cakemash #scrumptioussugar #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecepi #cakedecorating #cakejelantiung #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #chocolatecake #tempahankek
Für den ersten Versuch gar nicht so schlecht 🤩#backen #ersterversuch #cakepops #montagabendbeschäftigung #buntestreusel #ichliebees
this #waybackWednesday to last summer when I was busy baking for so many wedding orders! . these chocolate cake pops were were coated in bright colours for Mehndi night and finished with handpiped henna details! 💗✋🏼 Swipe LEFT 👈 to see the finished cake pops. . these ones were a bridesmaid's gift to the bride on her mehndi day. Taking sweets with a new flair - so incredibly cute! 💛 . . . . . . . #mehendi #henna #mehndi #weddings #indianwedding #desi #desiwedding #desistyle #cakepops #baking #baker #homebaker #weddingfavours #favours #bridalshower #desserts #dessertlover #food #foodlover #foodpost #foodgram #dessertporn #foodphoto #foodphotography #workstation #whippedtoronto #pastels #colours #love
Don’t be fooled; this isn’t what it seems to be. Cake pops, anyone? #icecreamlookalike #cakepops #sweettreats #sugarytreats #ohsosweet
Amboi. Siap cantik cantik gebu nak p mana tu... hihi banyak pulak tersusun rapi 😍 . Dah tak sabar bertemu pemilik hati ke ??? . Klik link >>> Wasap.my/60133500863/KekDFCC #tempahankek #sabrinabakery #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #dropshipsabrinabakery #cakes #cheese #cheesecake #gulacakery #cakepops #cakeboss #cakelove #cakeshop #cakedelivery #birthdaycake #chocolatecake #tart #cheesetart #chocolatetart #pavlova #secretrecipe #cutecakes #cookies #biskutraya
🖤Усім привіт🖤Починаю приймати замовлення на день усіх закоханих🖤 Для своєї другої половинки Ви зможете замовити . ▪️Міні тортики(вагою до 1,5 кг) . ▪️Коробочки капкейків (6 або 12 шт) . ▪️Набори макаронс (6,9 або 12 шт) . 🖤Для замовлення звертайтеся у Direct.Здивуйте свої коханих солодким та особливим подарунком🖤 . #аняспекла #торт #тортназаказ #тортназамовлення #тортхмельницкий #тортхмельницький #кендибар #капкейки #homemade #cake #chocolate #berries #caramel #creamcheese #strawberry #mylife #mylove #mycake #cakedecorating #cakeart #saltedcaramel #macarons #cakepops #cakesofinstagram #cakedesign #cakestagram #cakestyle
ммм... сейчас бы кейк-попсиков !!! . #детали #кендибар . 🔹Кенди бар на любое торжество 🔸Фотозона 🔹Украшение шарами 🔸Объемные цифры и буквы и многое другое ____________________________________________ По всем вопросам обращаться в Директ или по тел. . +7 903 495 33 45 ▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️ #кендибар #кендибаркбр #кендибарнальчик #фотозонанальчик #деньрождения #свадьба #кбр #нальчик #нарткала #candybar #party #кейкпопсы #меренги #cakepops #макаронс
Panasnya hari niiiiii...bahang sungguh la hari ni kan... Bahang Chinese New Year kot... Apa yg special Mama nk bagi raya cina ni ye???? Of cozzzz la sayang²... Promosi terhebatttttt di abad ini.. Memang sesuai sgt tau kalau korang yg nak buat majlis ke, jamuan utk cikgu² or staff chinese sempena CNY ni Nakkkk tauu ape dia???? Tgk la kat pic ni tauuuu.. Promosi ni bermula 25/1 sehingga 8/2 😚 Jommm order dgn ija.. Klik sini tau sayang².. Kita delivery sampaiiiiiii ke pintu hati korang tau.. www.wasap my/60132106578/promosicny . . . #sabrinabakery #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #cake #gulacakery #cakes #cakemash #scrumptioussugar #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecepi #cakedecorating #cakejelantiung #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #chocolatecake #tempahankek
Panasnya hari niiiiii...bahang sungguh la hari ni kan... Bahang Chinese New Year kot... Apa yg special Mama nk bagi raya cina ni ye???? Of cozzzz la sayang²... Promosi terhebatttttt di abad ini.. Memang sesuai sgt tau kalau korang yg nak buat majlis ke, jamuan utk cikgu² or staff chinese sempena CNY ni Nakkkk tauu ape dia???? Tgk la kat pic ni tauuuu.. Promosi ni bermula 25/1 sehingga 8/2 😚 Jommm order dgn ija.. Klik sini tau sayang².. Kita delivery sampaiiiiiii ke pintu hati korang tau.. www.wasap my/60132106578/promosicny . . . #sabrinabakery #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #cake #gulacakery #cakes #cakemash #scrumptioussugar #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecepi #cakedecorating #cakejelantiung #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #chocolatecake #tempahankek
PERCAYA ATAU TIDAK, Setiap hari team hebat sabrina bakery selalu buat slice untuk kek Spartak Russian Choc Cake untuk syg2 yang nak walk in ke mana2 outlet ataupun nak delivery 🚗 Tengoklahh tu, berderet kek team sempat snap gambar. Yang lain semua dah masuk chiller untuk disejukkan n untuk ready syg2 yang tetiberrr rasa mengidam kan 😜 Walaupun tak mengandung tetap tetiberr mengidam kan. hahaha Whatsapp cik aloya 01131793911 Klik di bio @dessert_aloya Mana yg nak delivery boleh DM cik aloya terus untuk cik bantu syg dapatkan kek terus ke tempat syg2 . #cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe #cakedecorating #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #sabrinabakery #lubukkekno1malaysia #mamasabwarrior #thebestfnbbusiness2018 . INFO photo may slightly different from actual
Panasnya hari niiiiii...bahang sungguh la hari ni kan... Bahang Chinese New Year kot... Apa yg special Mama nk bagi raya cina ni ye???? Of cozzzz la sayang²... Promosi terhebatttttt di abad ini.. Memang sesuai sgt tau kalau korang yg nak buat majlis ke, jamuan utk cikgu² or staff chinese sempena CNY ni Nakkkk tauu ape dia???? Tgk la kat pic ni tauuuu.. Promosi ni bermula 25/1 sehingga 8/2 😚 Jommm order dgn ija.. Klik sini tau sayang².. Kita delivery sampaiiiiiii ke pintu hati korang tau.. www.wasap my/60132106578/promosicny . . . #sabrinabakery #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #cake #gulacakery #cakes #cakemash #scrumptioussugar #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecepi #cakedecorating #cakejelantiung #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #chocolatecake #tempahankek
Gong Xi Fa Cai 🌹🌹🌹 . Mama nak buat 3 promosi sepanjang Chinese New year 🥳🥳🥳🥳 . Sayang2 beli 3 kek percuma 1 kek lagi hanya RM120 RM120 RM120 ☺️☺️ . . Promosi ni bermula 25/1 sehingga 8/2 😚 . Whatsapp cepat2 untuk order ⤵️ http://www.wasap.my/+60173112984 http://www.facebook.com/sabrinabakerydelivery . #sabrinabakery #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #cake #gulacakery #cakes #cakemash #scrumptioussugar #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecepi #cakedecorating #cakejelantiung #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #chocolatecake #tempahankek
Excited about Playoff⚽️💃☺️ #soccer #soccercake #beautifullife #dessert #sweetstuff #torontobakery #macaronslove #yum #inlove #baking #cakepops #frenchmacarons #passion #art #frashcakes #Torontocity #imakecakes #sugarart #dreambig I know all cake decorators have problems with soccer balls😁It is not easy😁I know😁😁😁6 corners😁5 corners😁You know.... All cake pops are hand painted 🙈I survived 😁
İsmail Tuna’nın Doğum günü partisi ve şirinler pastamız🎉🎁🎂
Nutella cheese tart is done ❗❗❗❗ . Nutella cheese tart mempunyai gambungan cheese yang memenuhi tart 😘😘😘 . Lepastu didrizzle dengan nutella yang tebal 😋😋 sayang2 Rasa?? . . . 6" RM35 7" RM50 9" RM90 . Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh Whatsapp 01133402558 http://www.wasap.my/601133402558 🌸Delivery sekitar selangor - kuala lumpur ( DAILY ) 🌸Delivery sekitar kuantan ( DAILY ) 🌸Delivery sekitar pekan - maran - jengka - temerloh ( Seminggu sekali ) 🌸Delivery Seluruh malaysia ( Roadtour by time to time ). . Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2 . #sabrinabakery #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #cake #gulacakery #cakes #cakemash #scrumptioussugar #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecepi #cakedecorating #cakejelantiung #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #chocolatecake #tempahankek
Textbanking for #medicareforall and ADEM elections while enjoying some #berniesanders #cakepops 😁 CA residents, visit www.adems.vote to read about the candidates and get info about where/when to #vote
Twinkle Twinkle Little Star ⭐️ #linacakespage Offers #CustomizedCakes ,#Cookies , #Minicakes , #Cakepops and #Cupcakes #cairoEgypt
Handmade #OreoTruffles #CupCakes #CakePops & a BiG BOX of #ChocolateCoveredStrawberries . All different boxes, size's & prices ✨ A variety of plush to add on as well. This is a preview of my #ValentinesDay gifts 💕 Stay tuned! Pre-Order ( while supplies last ) . . . More to come, But all orders are custom. You choose from the cake or frosting or flavor or size or ( depending ) shape. Comment below for questions and suggestions etc.
Schokomacarons sind der Klassiker schlecht hin! Perfekt geformt, hübsch und lecker: so müssen sie sein. Dazu ein Naked- oder Seminakedcake und schon hat man den idealen Sweettable #cakestylingoriginal #cakestyling #cakestylingunikat #cupcakes #cake #party #cupcake #birthday #cakes #chocolate #like #sweets #cookies #food #dessert #baking #delicious #bakery #birthdaycake #yummy #foodporn #cakepops #cakestagram #follow #fondant #desserts #cakedecorating #instafood #instagood #sweet
Ini rupanya DFCC no cheese dari dekat tau! memang takde cheese, sape yg suka 100% chocolate, confirm suka giler dengan DFCC NO CHEESE ni tau 😋 . . Saiz 7" RM35 Saiz 10" RM65 Saiz12" RM80 . Kami boleh hantar sampai depan pintu dengan cas yang berpatutan! Setiap hari delivery siang/mlm 💖Selangor dan Kuala Lumpur . Special Delivery 💞Negeri Sembilan 💞Melaka 💞Johor 💞Perak 💞Penang 💞Kedah 💞Kelantan 💞Terengganu 💞Pahang . Psst..nak order berapa? Tekan aje link kat bio yea. . #dfcc #devilfoodchocolatecake #dfccnocheese #sabrinabakery #mamasabbakery #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #cake #pavlova #cake #cheese #secretrecepi #cakedecorating #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #chocolatecake #tempahankek
🔥💥МОРДАШКИ В НАЛИЧИИ💥🔥 Мягкие, тягучие, нежные, милые, весёлые... Всё это про маршмеллоу "Мордашки"🐛🐙🐻 Сегодня Вы сможете испытать все радости поедания таких чудесных чудиков. 😍Весёлая коробочка уже ждёт Вас всего за 200₽😍 По всем вопросам и для оформления заказа обращайтесь: ✉Личные сообщения: https://vk.com/o_logvinova ☎WhatsApp: +79217205696 📷Instagram: Direct #candybar #candybar_kor #candybarkoryazhma #koryazhma #cakepops #cakepopskoryazhma #кендибар #кендибаркоряжма #кейкпопс #кейкпопсы #кейкпопскоряжма #кейкпопсыкоряжма #капкейккоряжма #капкейкикоряжма #меренгакоряжма #безекоряжма #меренганапалочкекоряжма #безенапалочкекоряжма #леденцыкоряжма #макаронскоряжма #торткоряжма #коряжма
🔥💥МОРДАШКИ В НАЛИЧИИ💥🔥 Мягкие, тягучие, нежные, милые, весёлые... Всё это про маршмеллоу "Мордашки"🐛🐙🐻 Сегодня Вы сможете испытать все радости поедания таких чудесных чудиков. 😍Весёлая коробочка уже ждёт Вас всего за 200₽😍 По всем вопросам и для оформления заказа обращайтесь: ✉Личные сообщения: https://vk.com/o_logvinova ☎WhatsApp: +79217205696 📷Instagram: Direct #candybar #candybar_kor #candybarkoryazhma #koryazhma #cakepops #cakepopskoryazhma #кендибар #кендибаркоряжма #кейкпопс #кейкпопсы #кейкпопскоряжма #кейкпопсыкоряжма #капкейккоряжма #капкейкикоряжма #меренгакоряжма #безекоряжма #меренганапалочкекоряжма #безенапалочкекоряжма #леденцыкоряжма #макаронскоряжма #торткоряжма #коряжма
Will it be a boy or a girl? Gender reveal cake pops are so much fun with coloured cake inside 💙💕💙💕💙💕 • We are now booked out for Australia Day 🐨orders for tomorrow. Last day for Australia Day 🐨orders will be pick up / delivery on Friday. Our bakery will be closed on Saturday unless arranged prior. 🥰
Ini rupanya DFCC no cheese dari dekat tau! memang takde cheese, sape yg suka 100% chocolate, confirm suka giler dengan DFCC NO CHEESE ni tau 😋 . . Saiz 7" RM35 Saiz 10" RM65 Saiz12" RM80 . Kami boleh hantar sampai depan pintu dengan cas yang berpatutan! Setiap hari delivery siang/mlm 💖Selangor dan Kuala Lumpur . Special Delivery 💞Negeri Sembilan 💞Melaka 💞Johor 💞Perak 💞Penang 💞Kedah 💞Kelantan 💞Terengganu 💞Pahang . Psst..nak order berapa? Tekan aje link kat bio yea. . #dfcc #devilfoodchocolatecake #dfccnocheese #sabrinabakery #mamasabbakery #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #cake #pavlova #cake #cheese #secretrecepi #cakedecorating #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #chocolatecake #tempahankek
We recently celebrated Shinys 8 moth birthday with just some core family members you can't see the Dad because he is clicking the photos and we were overjoyed to have this bunny cake by @daffodils.creations as it looked amazing and tasted like heaven. . . . The best part of the cake is that they specialise in theme based 3d cakes that are NOT COVERED IN FONDANT .... As fondant makes the cakes too sweet n is always left uneaten by the guests redulting in wastage of an expensive cake. The outside of the cake is made by white chocolate and and their cakes are completely eggless ...100% vegetarian. . . . #8monthsold #birthdayfun #loveit #cakes #cake #cakedecorating #lovecakes #cakesmash #cakesofinstagram #babies #babiesofinstagram #oureverydaymoments #cakelove #cakepops #parent #parentsofinstagram #babiesofinstagram
Cake pops from @starbucks are so 😍 I can't get enough of them! Grabbed a V-Day and a Cookie Dough one yesterday for a quick desert after lunch.. Gave the Valentine's Day one to mg sister 😊 #CakePops #ValentinesDay #Honda #Starbucks #CookieDough #Booooomb 💣 #PicturePerfect #BeautifullyIntact
Aduhhhhh terpengsan sis ni tengok Spartak Russian Choc Cake yang dah dipotong2 ❤️😱😍 Whatsapp cik aloya 01131793911 Klik di bio @dessert_aloya Mana yg nak delivery boleh DM cik aloya terus untuk cik bantu syg dapatkan kek terus ke tempat syg2 . #cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe #cakedecorating #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #sabrinabakery #lubukkekno1malaysia #mamasabwarrior #thebestfnbbusiness2018 . INFO photo may slightly different from actual
Happy 1st birthday to the little ANGEL👼🏻🌸 Candy dessert cart ; made with love by US🌷 For orders please contact us 0799919920📞 #leyascreationsevents #eventstylist #themes #cakes #candybar #candycart #bubblyballoons #goldpink #cupcakes #macroons #cakepops #cookies
CANDY BAR или СЛАДКИЙ СТОЛ - это уже обычный атрибут праздника🥳. Сладости в одном стиле уместны как на детском Дне Рождении, так и на взрослых мероприятиях. ⠀ Заказов на такие десерты много, и я часто сталкиваюсь с тем, что заказчики не могут рассчитать количество сладостей или теряются с выбором🤷🏻‍♀️. ⠀ Нужен ли пост как правильно рассчитать сладости на определенное количество гостей на празднике?🤔 ⠀ #pm_кейкпопсы
Ini rupanya DFCC no cheese dari dekat tau! memang takde cheese, sape yg suka 100% chocolate, confirm suka giler dengan DFCC NO CHEESE ni tau 😋 . . Saiz 7" RM35 Saiz 10" RM65 Saiz12" RM80 . Kami boleh hantar sampai depan pintu dengan cas yang berpatutan! Setiap hari delivery siang/mlm 💖Selangor dan Kuala Lumpur . Special Delivery 💞Negeri Sembilan 💞Melaka 💞Johor 💞Perak 💞Penang 💞Kedah 💞Kelantan 💞Terengganu 💞Pahang . Psst..nak order berapa? Tekan aje link kat bio yea. . #dfcc #devilfoodchocolatecake #dfccnocheese #sabrinabakery #mamasabbakery #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #cake #pavlova #cake #cheese #secretrecepi #cakedecorating #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #chocolatecake #tempahankek
Birthday donuts 🦁🏀✈️
Wsh uh vry 😘 vry Hpy bday 😜 meri 😛😝 jaan 😜 tu jiye 10000000 saal 😍😍😍😍 or saal ke din ho 200 crore 😁😁😁😁😄😆 #cake #cakes #cakepops #toptags #gato #cakedesigner #pastrydelights #instacakes #bolo #cakedesign #cakeboss #pastry #patisserie #cakestagram #baking #cakesofinstagram #delicious #torte #torta #instafood #bake #sweet #dessert #beautifulcakes #cakestagram
next page →