#calla

159,964 posts

Loading...
Consume Calla Beautskin secara konsisten akan menjadikan kulit korang sure-sure lebih PUTIH dan CERAH kurang dari 7 hari ! . Bukan itu je, kulit korang jugak akan kembali pulih dari masalah SUNBURN dan KULIT KERING. Haaa confirm-confirm lah kulit lebih pelolesss dan lembut dari biasa kan?😍 . Selain tu jugak, Calla Beautskin sangat membantu memudarkan parut kat muka atau badan korang tau. Biasalah, manusia mana yang tak ada parut kan? . But don’t worry lah, Calla Beautskin boleh selesaikan masalah korang tu. Korang just kemam-kemam serbuk Calla Beautskin yang rasa dia sebijik macam buah Peach🍑 tu, and then tunggu kesan dalam masa kurang 7 hari ok?💃 . Korang nak Wawa bantu? . Jangan malu jangan segan, Terus whatsapp atau DM Wawa untuk Wawa layan 😘 . #Calla CallaBeautskin #CallaBeauty #TeamEllyyaney
7 HARI JER DAH PUTIH ‼️😱 . Korang nak tahu fungsi-fungsi lain selepas consume calla beautskin ni 👇 . FUNGSI CALLA BEAUTSKIN: . 🍑Melembapkan kulit 🍑Melambatkan proses penuaan 🍑Melindungi kulit dari sinar UV 🍑Melancarkan proses pencernaan 🍑Mencerahkan kulit 🍑Menjadikan kulit glowing secara natural. 🍑Membantu mengatasi masalah kulit kusam 🍑Mencerahkan kulit seluruh badan 🍑Sekatakan tona kulit . Korang mesti jatuh cinta bila consume Calla Beautskin ni, collagen yang superb sedap dan cair dalam mulut uolls, cepat whatsapp atau DM Wawa untuk Wawa bantu masalah kulit korang okay! . #Calla #CallaBeautskin #CallaBeauty #TeamEllyyaney
Selamat malam! Korang nak tahu? . Consume Calla Beautskin secara konsisten akan menjadikan kulit korang sure-sure lebih PUTIH dan CERAH kurang dari 7 hari ! . Bukan itu je, kulit korang jugak akan kembali pulih dari masalah SUNBURN dan KULIT KERING. Haaa confirm-confirm lah kulit lebih pelolesss dan lembut dari biasa kan?😍 . Selain tu jugak, Calla Beautskin sangat membantu memudarkan parut kat muka atau badan korang tau. Biasalah, manusia mana yang tak ada parut kan? . But don’t worry lah, Calla Beautskin boleh selesaikan masalah korang tu. Korang just kemam-kemam serbuk Calla Beautskin yang rasa dia sebijik macam buah Peach🍑 tu, and then tunggu kesan dalam masa kurang 7 hari ok?💃 . Korang nak Wawa bantu? . Jangan malu jangan segan, Terus whatsapp atau DM untuk Wawa layan😘 . #Calla #Callabeautskin #CallaBeauty #TeamEllyyaney
Luv u🧡 . . #love #calla #letter #perfect 🙊
It's a crisp morning here in the Netherlands and our munchkin woke up with a cold 😷😩 We cancelled our day trip plans so he can get some good rest at home 😴 On days like this, slapping on a coat of my favourite lipgloss always helps me feel more put together! 💋⠀ What helps you feel more put together?! ⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #momlife #veganmakeup #arbonneclean #calla #winning
【New year decoration〜凛〜】 * こちらも人気の高いお正月飾りです。 * 優しい白の菊花に赤いダリアを合わせて。水引や朱子玉、タッセルと大変華やかな作品に仕上がっております。 * 2サイズのご用意がございましたがLサイズは完売となりました。Mサイズは若干ではございますが在庫がございます。 * * #newyear #japanese #decoration #artificial #flower #arrangement #redandwhite #しめ縄リース #お正月飾り #calla #callaflowerdesign #creema #販売 @calla.frame_design #stylingboard #photoboard #camera #reversible #board #ordermade
Everyday style choice: unique creations from us to you! . . . . . #Annamariacammilli #CammilliXMas #gift #calla #flowers #whitegold #diamonds #giftforher #Christmas #jewelry
카라해🥰
FUNGSI CALLA BEAUTSKIN: . 🍑Melembapkan kulit 🍑Melambatkan proses penuaan 🍑Melindungi kulit dari sinar UV 🍑Melancarkan proses pencernaan 🍑Mencerahkan kulit 🍑Menjadikan kulit glowing secara natural. 🍑Membantu mengatasi masalah kulit kusam 🍑Mencerahkan kulit seluruh badan 🍑Sekatakan tona kulit 👉Kandungan bahan Calla Beautskin . 🍑peach powder 🍑collagen 🍑silk peptide 🍑L-cystein 🍑ascobic acid 🍑vitamin C 🍑fructose 🍑rosehip extract 🍑tocopherol acetate (vitamin E) . 💯Organic & tidak mempunyai kesan sampingan Bagaimana Calla Beautskin ini dapat membantu anda ? . 🍑Ianya mempunyai kesan perubahan yang sangat singkat 🍑Tidak perlu bancuh, hanya kemam sahaja. 🍑Sangat menjimatkan masa anda. 🍑Rasanya yang sangat sedap. 🍑100% bahan aktif berkualiti tinggi 🍑Tanpa kesan sampingan. 🍑Lulus KKM, Disahkan HALAL. . . 👉🏼Fakta Calla Beautskin . 🍑KELUARAN MUSLIM Diformulasi dan dihasikan oleh kilang orang islam dengan menjaga rapi semua aspek penting. . 🍑100%  BAHAN AKTIF BERKUALITI Calla Beautskin menggunakan 100% bahan aktif berkualiti tinggi termasuk buah Peach yang sangat sukar diperolehi. Buah Peach sememangnya kaya dengan Vit C, Vit A, Vit E dan banyak lagi zat dan khasiatnya ! . 🍑MENGANDUNGI 30 SACHETS •  Mempunyai 30 sachets untuk diambil 1 sachets setiap hari iaitu sebelum tidur atau sebelum sarapan pagi. Setiap sachet mengandungi 4gram. 🍑TANPA KESAN SAMPINGAN •  Pengguna produk ini tidak akan mendapat sebarang kesan sampingan kerana 100% bahan aktif yang kelas A. . 🍑KESAN YANG PANTAS •  Memandangkan ia mengandungi ramuan yang terbaik, maka kesannya boleh dilihat dengan cepat. . . Nak diskaun 4% + free postage + free gift? Whatsapp ke 01137333558 atau shopee/fiffery . #callacollagen #calla #callawhitening #kolagen #whitening #collagen #whiteningcollagen #callabeautskin
Tona kulit sis nie dah sekata 😍😍😍 syantikkkk... sapa nak grab sale 12.12 Calla Beautskin. Sempat lagi keh. Last 12am 13 dec 2018. . 👉🏻FUNGSI CALLA BEAUTSKIN • Menyelesaikan masalah kulit gelap. • Mencerahkan kulit seluruh badan termasuk tangan, kaki dan muka. • Sekatakan tona kulit yang sunburn. • Melembut dan melembapkan kulit yang bermasalah kering dan kasar. • Mengembalikan seri kulit yang kusam. • Menjadikan kulit glowing secara semulajadi. • Melambatkan proses penuaan kulit dan menjadikan kulit tidak tua sebelum usia. • Melindungi kulit dari sinaran UV. Whatsapp 01137333558 atau shopee/fiffery . #callabeauty #callabeautskin #callabeautskincollagen #calla
Tona kulit sis nie dah sekata 😍😍😍 syantikkkk... sapa nak grab sale 12.12 Calla Beautskin. Sempat lagi keh. Last 12am 13 dec 2018. . 👉🏻FUNGSI CALLA BEAUTSKIN • Menyelesaikan masalah kulit gelap. • Mencerahkan kulit seluruh badan termasuk tangan, kaki dan muka. • Sekatakan tona kulit yang sunburn. • Melembut dan melembapkan kulit yang bermasalah kering dan kasar. • Mengembalikan seri kulit yang kusam. • Menjadikan kulit glowing secara semulajadi. • Melambatkan proses penuaan kulit dan menjadikan kulit tidak tua sebelum usia. • Melindungi kulit dari sinaran UV. Whatsapp 01137333558 atau shopee/fiffery . #callabeauty #callabeautskin #callabeautskincollagen #calla
LAST CALL ‼️‼️ 🔥SALE 12.12 🔥 by TEAM CALLA BEAUTY. . Calla Beauty mengadakan sale secara besar-besaran selama *24 JAM* sahaja bermula ; . 🔥Hari ini 12.12.2018 12am sehingga 13.12.2018 12am 🔥 HARI RABU . 🔥TIADA CAJ PENGHANTARAN dikenakan (Semenanjung Malaysia sahaja) 🔥 *DISKAUN SEHINGGA RM100* . Sale yang sangat-sangat special ! Sebab setahun sekali je kami buat🤭 . 🔥SALE 24JAM 🔥DISKAUN LEBIH RM100 🔥PERCUMA CAJ POSTAGE . NAK PUTIH SEBELUM RAYA 2019? WAJIB JOIN SALE 12.12 BY CALLA BEAUTY🧖🏻‍♀ . 📲 01110880922 (Wawa Gojes) 📲 01110880922 (Wawa Gojes) 📲 01110880922 (Wawa Gojes) . #Calla #CallaBeautskin #CallaBeauty #TeamEllyyaney
LAST CALL ‼️‼️ 🔥SALE 12.12 🔥 by TEAM CALLA BEAUTY. . Calla Beauty mengadakan sale secara besar-besaran selama *24 JAM* sahaja bermula ; . 🔥Hari ini 12.12.2018 12am sehingga 13.12.2018 12am 🔥 HARI RABU . 🔥TIADA CAJ PENGHANTARAN dikenakan (Semenanjung Malaysia sahaja) 🔥 *DISKAUN SEHINGGA RM100* . Sale yang sangat-sangat special ! Sebab setahun sekali je kami buat🤭 . 🔥SALE 24JAM 🔥DISKAUN LEBIH RM100 🔥PERCUMA CAJ POSTAGE . NAK PUTIH SEBELUM RAYA 2019? WAJIB JOIN SALE 12.12 BY CALLA BEAUTY🧖🏻‍♀ . 📲 01110880922 (Wawa Gojes) 📲 01110880922 (Wawa Gojes) 📲 01110880922 (Wawa Gojes) . #Calla #CallaBeautskin #CallaBeauty #TeamEllyyaney
LAST CALL ‼️‼️ 🔥SALE 12.12 🔥 by TEAM CALLA BEAUTY. . Calla Beauty mengadakan sale secara besar-besaran selama *24 JAM* sahaja bermula ; . 🔥Hari ini 12.12.2018 12am sehingga 13.12.2018 12am 🔥 HARI RABU . 🔥TIADA CAJ PENGHANTARAN dikenakan (Semenanjung Malaysia sahaja) 🔥 *DISKAUN SEHINGGA RM100* . Sale yang sangat-sangat special ! Sebab setahun sekali je kami buat🤭 . 🔥SALE 24JAM 🔥DISKAUN LEBIH RM100 🔥PERCUMA CAJ POSTAGE . NAK PUTIH SEBELUM RAYA 2019? WAJIB JOIN SALE 12.12 BY CALLA BEAUTY🧖🏻‍♀ . 📲 01110880922 (Wawa Gojes) 📲 01110880922 (Wawa Gojes) 📲 01110880922 (Wawa Gojes) . #Calla #CallaBeautskin #CallaBeauty #TeamEllyyaney
・ まだまだダリア! ・ 明日の営業時間のご案内です。 明日は仕入れのため、 14時からオープンとなります。 ご迷惑をおかけしますが、 よろしくお願い致します。 ・ #anversflower #ダリア #dahlia #カラー #calla #flowershop #flower #flowers #flowerstagram #instaflower #instaflowers #flowerarrangement #bouquet #ブーケ #フラワーアレンジメント #dryflower #ドライフラワー #ギフト #定期装花 #weddingflower #スタンド花 #祝い花 #asakusa #asakusatokyo #花 #花屋 #お花屋さん #浅草 #台東区浅草 #台東区
SALE 12.12 by TEAM CALLA BEAUTY START NOW ! ⏰ . . Calla Beauty mengadakan sale secara besar-besaran selama *24 JAM* sahaja bermula ; . 🔥Hari ini 12.12.2018 12am sehingga 13.12.2018 12am 🔥 HARI RABU . 🔥TIADA CAJ PENGHANTARAN dikenakan (Semenanjung Malaysia sahaja) 🔥 *DISKAUN SEHINGGA RM100* . Sale yang sangat-sangat special ! Sebab setahun sekali je kami buat🤭 . 🔥SALE 24JAM 🔥DISKAUN LEBIH RM100 🔥PERCUMA CAJ POSTAGE . NAK PUTIH SEBELUM RAYA 2019? WAJIB JOIN SALE 12.12 BY CALLA BEAUTY🧖🏻‍♀ . Boleh terus whatsapp Sis Wawa 01110880922 / boleh DM juga 🥰 . #Calla #CallaBeautskin #CallaBeauty #TeamEllyyaney
SALE 12.12 by TEAM CALLA BEAUTY START NOW ! ⏰ . . Calla Beauty mengadakan sale secara besar-besaran selama *24 JAM* sahaja bermula ; . 🔥Hari ini 12.12.2018 12am sehingga 13.12.2018 12am 🔥 HARI RABU . 🔥TIADA CAJ PENGHANTARAN dikenakan (Semenanjung Malaysia sahaja) 🔥 *DISKAUN SEHINGGA RM100* . Sale yang sangat-sangat special ! Sebab setahun sekali je kami buat🤭 . 🔥SALE 24JAM 🔥DISKAUN LEBIH RM100 🔥PERCUMA CAJ POSTAGE . NAK PUTIH SEBELUM RAYA 2019? WAJIB JOIN SALE 12.12 BY CALLA BEAUTY🧖🏻‍♀ . Boleh terus whatsapp Sis Wawa 01110880922 / boleh DM juga 🥰 . #Calla #CallaBeautskin #CallaBeauty #TeamEllyyaney
SALE 12.12 by TEAM CALLA BEAUTY START NOW ! ⏰ . . Calla Beauty mengadakan sale secara besar-besaran selama *24 JAM* sahaja bermula ; . 🔥Hari ini 12.12.2018 12am sehingga 13.12.2018 12am 🔥 HARI RABU . 🔥TIADA CAJ PENGHANTARAN dikenakan (Semenanjung Malaysia sahaja) 🔥 *DISKAUN SEHINGGA RM100* . Sale yang sangat-sangat special ! Sebab setahun sekali je kami buat🤭 . 🔥SALE 24JAM 🔥DISKAUN LEBIH RM100 🔥PERCUMA CAJ POSTAGE . NAK PUTIH SEBELUM RAYA 2019? WAJIB JOIN SALE 12.12 BY CALLA BEAUTY🧖🏻‍♀ . Boleh terus whatsapp Sis Wawa 01110880922 / boleh DM juga 🥰 . #Calla #CallaBeautskin #CallaBeauty #TeamEllyyaney
꾸덕이 또 먹고프다😋
The #pack 😼
. 보니에플라워랩 시그니처 부케 <카라믹스 부케> 입니다. . . 웨딩부케는 신부님과의 충분한 상담을 통해 신부님의 체형,드레스디자인,웨딩베뉴 분위기를 포함한 다양한 조건에 맞게 맞춤제작되오니, 최소 1-2주전 상담.주문 부탁드립니다 ✨ . 새로운 앞날의 시작에 보니에부케가 함께해서 영광이고 , 그 설레고 아름다운 마음을 담아 정성스레 디자인.제작해드릴게요 :) . . . 🍃보니에부케는 최상의 컨디션의 꽃들을 엄선해 제작되오며, 부케 세트는 ( 신부부케. 신랑부토니어. 혼주.사회자.주례자 코사지6개) 세트이며, 고급 부케박스에 담아 배송해드립니다 . ▪️주문은 프로필하단 오픈채팅방을 이용해주세요 ▪️원하시는 상품을 캡쳐 후 최소 3-4일전 예약주문 부탁드립니다. . #김해부케 #김해웨딩부케 #김해꽃집 #보니에부케 #카라부케 #봉리단길 .
A cut flower sheaf Please follow us on Facebook Wwwlornaflorist.co uk #iris #roses #spiderchrysanthermum #gerbrea #calla #,pink#,wjite#blue #0115 #ng7 #notts #nottingham #nottinghamcity
旭川で最もお世話になっている、Co-jackさんのプチ忘年会に行ってきました♬ 味彩ぜんさんは居酒屋なのに本格蕎麦が食べられます。蕎麦はもちろん他のメニューも美味しかった! 大きい苺も🍓食べたし、たらふく飲ませて頂きました🍻ありがとうございました! これからもどうぞよろしくお願いします♡ #旭川 #さんろく #Cojack #味彩ぜん #居酒屋 #蕎麦 #calla #ママさん素敵 #音楽好き #シンガーソングライター #ゆるっと投げ銭ライブ #大変お世話になりました
Midnight calla lilies 50x70 cm “Have no idea why this color is so attractive and beautiful” . . . . . . . . #acrylic #acrylics #acrylicpainting #acrylicart #acryliconcanvas #art #art 🎨 #art for sale #painting #paintingforsale #shamirart #lilies #calla #uae #uaeart #dubai #dubaiart #flowers
Fakta Calla Beautskin. . 🍑KELUARAN MUSLIM Diformulasi dan dihasikan oleh kilang orang islam dengan menjaga rapi semua aspek penting. . 🍑100% BAHAN AKTIF BERKUALITI Calla Beautskin menggunakan 100% bahan aktif berkualiti tinggi termasuk buah Peach yang sangat sukar diperolehi. Buah Peach sememangnya kaya dengan Vit C, Vit A, Vit E dan banyak lagi zat dan khasiatnya!. . 🍑MENGANDUNGI 30 SACHETS • Mempunyai 30 sachets untuk diambil 2 sachets setiap hari iaitu sebelum sarapan dan 1 sachet sebelum tidur. Setiap sachet mengandungi 4gram. . 🍑TANPA KESAN SAMPINGAN • Pengguna produk ini tidak akan mendapat sebarang kesan sampingan kerana 100% bahan aktif yang kelas A. . 🍑KESAN YANG PANTAS • Memandangkan ia mengandungi ramuan yang terbaik, maka kesannya boleh dilihat dengan cepat. In shaa Allah🤗 . Rasa macam mana? Rasa dia sebiji macam buah peach, sedap gilos ! Masam masam manis serious ketagih lepas makan sekali. Serbuk collagen yang sangat halus dan lembut. Tuang je dalam mulut terus hilang tau. Tak sempat menikmati rasa sedap gila tu dah hanyut dibawa air liur🤤. . Kalau korang masih tercari-cari supplement yang dapat selesaikan masalah kulit gelap, kusam, sunburn dan tak berseri, haaaa Calla Beautskin lah jawapannya korang boleh Whatsapp +60182728408 sis eira 😘 . #Calla #CallaBeautskin #CallaBeauty #TeamEllyyaney
Analog portrait series: Elena
좀 놀줄아는 SNS쟁이들 모여! 헬로지기가 당신의 SNS 인싸력을 상승시켜줄 꿀 어플 준비했다! 기본 어플로 찍어도 예쁘게 나오는 아이폰, 필터 끼고 찍으면 을매나 예쁘게유? . . 여러분이 가장 갖고 싶은 어플은 무엇인가요? . . #아이폰카메라어플 #카메라어플추천 #유료어플추천 #아이폰카메라 #카메라 #PICA #CALLA #Pollar #Reica #필름카메라 #인스타그램 #인스타감성
A modern twist on white and green. #Calla #moderndesign
ผิวนุ่มลื่น สดใส ไม่แห้งกร้าน #CALLA -C #BackToBaby #CollagenPlus5Berries #ลองแล ้วจะเด้ง
Bagaimana Calla Beautskin ini dapat membantu anda ? . 🍑Ianya mempunyai kesan perubahan yang sangat singkat 🍑Tidak perlu bancuh, hanya kemam sahaja. 🍑Sangat menjimatkan masa anda. 🍑Rasanya yang sangat sedap. 🍑100% bahan aktif berkualiti tinggi 🍑Tanpa kesan sampingan. 🍑Lulus KKM, Disahkan HALAL. . #Calla #CallaBeautskin #CallaBeauty #TeamEllyyaney
FUNGSI CALLA BEAUTSKIN: . 🍑 Melembapkan kulit 🍑 Melambatkan proses penuaan 🍑 Melindungi kulit dari sinar UV 🍑 Melancarkan proses pencernaan 🍑 Mencerahkan kulit 🍑 Menjadikan kulit glowing secara natural. 🍑 Membantu mengatasi masalah kulit kusam 🍑 Mencerahkan kulit seluruh badan 🍑 Sekatakan tona kulit . Penangan Calla Beautskin macam tak percaya baru consume Calla Beautskin sebelum ni kulit muka kusam lepas consume Calla Beautskin kulit muka dah tak kusam dah, muka pun tak payah pakai makeup. Lepasni nak repeat order Calla Beautskin & Carmela Whitening Soap. . Korang mesti jatuh cinta bila consume Calla Beautskin ni, collagen yang superb sedap dan cair dalam mulut uolls, cepat whatsapp atau DM Wawa untuk Wawa bantu masalah kulit korang okay! . Untuk details, boleh whatsapp atau DM admin ya❤️ . #Calla #CallaBeautskin #CallaBeauty #TeamEllyyaney
FUNGSI CALLA BEAUTSKIN: . 🍑 Melembapkan kulit 🍑 Melambatkan proses penuaan 🍑 Melindungi kulit dari sinar UV 🍑 Melancarkan proses pencernaan 🍑 Mencerahkan kulit 🍑 Menjadikan kulit glowing secara natural. 🍑 Membantu mengatasi masalah kulit kusam 🍑 Mencerahkan kulit seluruh badan 🍑 Sekatakan tona kulit . Penangan Calla Beautskin macam tak percaya baru consume Calla Beautskin sebelum ni kulit muka kusam lepas consume Calla Beautskin kulit muka dah tak kusam dah, muka pun tak payah pakai makeup. Lepasni nak repeat order Calla Beautskin & Carmela Whitening Soap. . Korang mesti jatuh cinta bila consume Calla Beautskin ni, collagen yang superb sedap dan cair dalam mulut uolls, cepat whatsapp atau DM Wawa untuk Wawa bantu masalah kulit korang okay! . Untuk details, boleh whatsapp atau DM admin ya❤️ . #Calla #CallaBeautskin #CallaBeauty #TeamEllyyaney
Fakta Calla Beautskin. . 🍑KELUARAN MUSLIM Diformulasi dan dihasikan oleh kilang orang islam dengan menjaga rapi semua aspek penting. . 🍑100% BAHAN AKTIF BERKUALITI Calla Beautskin menggunakan 100% bahan aktif berkualiti tinggi termasuk buah Peach yang sangat sukar diperolehi. Buah Peach sememangnya kaya dengan Vit C, Vit A, Vit E dan banyak lagi zat dan khasiatnya!. . 🍑MENGANDUNGI 30 SACHETS • Mempunyai 30 sachets untuk diambil 2 sachets setiap hari iaitu sebelum sarapan dan 1 sachet sebelum tidur. Setiap sachet mengandungi 4gram. . 🍑TANPA KESAN SAMPINGAN • Pengguna produk ini tidak akan mendapat sebarang kesan sampingan kerana 100% bahan aktif yang kelas A. . 🍑KESAN YANG PANTAS • Memandangkan ia mengandungi ramuan yang terbaik, maka kesannya boleh dilihat dengan cepat. In shaa Allah🤗 . Rasa macam mana? Rasa dia sebiji macam buah peach, sedap gilos ! Masam masam manis serious ketagih lepas makan sekali. Serbuk collagen yang sangat halus dan lembut. Tuang je dalam mulut terus hilang tau. Tak sempat menikmati rasa sedap gila tu dah hanyut dibawa air liur🤤. . Kalau korang masih tercari-cari supplement yang dapat selesaikan masalah kulit gelap, kusam, sunburn dan tak berseri, haaaa Calla Beautskin lah jawapannya korang boleh Whatsapp 01110880922 & DM Wawa ok 😘 . #Calla #CallaBeautskin #CallaBeauty #TeamEllyyaney
【Lepas consume Calla Beautskin dan guna Carmela Whitening Soap, kulit yang dulu sunburn teruk sekarang dah makin sihat. I love this transformation !】 . . Alhamdulillah dapat review ikhlas dari pengguna Calla Beautskin dan Carmela Whitening Soap. Customer siap bagi gambar lagi, menunjukkan produk kami sangat berkualiti dan berkesan ! Bukan sekadar cakap kosong je tau🤭 . Awak ada masalah kulit gelap, kusam dan tona kulit tak sekata? Nak dibantu? Boleh contact Wawa ya. DM atau Whatsapp ke 01110880922 😘 . #Calla #CallaBeautskin #CallaBeauty #TeamEllyyaney
【Lepas consume Calla Beautskin dan guna Carmela Whitening Soap, kulit yang dulu sunburn teruk sekarang dah makin sihat. I love this transformation !】 . Alhamdulillah dapat review ikhlas dari pengguna Calla Beautskin dan Carmela Whitening Soap. Customer siap bagi gambar lagi, menunjukkan produk kami sangat berkualiti dan berkesan ! Bukan sekadar cakap kosong je tau🤭 . Awak ada masalah kulit gelap, kusam dan tona kulit tak sekata? Nak dibantu? Boleh contact Wawa ya. DM atau Whatsapp ke 01110880922 😘 . #Calla #CallaBeautskin #CallaBeauty #TeamEllyyaney
Sitting in the #Calla garden, waiting for the sun... #chamomile
Fakta Calla Beautskin. . 🍑KELUARAN MUSLIM Diformulasi dan dihasikan oleh kilang orang islam dengan menjaga rapi semua aspek penting. . 🍑100% BAHAN AKTIF BERKUALITI Calla Beautskin menggunakan 100% bahan aktif berkualiti tinggi termasuk buah Peach yang sangat sukar diperolehi. Buah Peach sememangnya kaya dengan Vit C, Vit A, Vit E dan banyak lagi zat dan khasiatnya!. . 🍑MENGANDUNGI 30 SACHETS • Mempunyai 30 sachets untuk diambil 2 sachets setiap hari iaitu sebelum sarapan dan 1 sachet sebelum tidur. Setiap sachet mengandungi 4gram. . 🍑TANPA KESAN SAMPINGAN • Pengguna produk ini tidak akan mendapat sebarang kesan sampingan kerana 100% bahan aktif yang kelas A. . 🍑KESAN YANG PANTAS • Memandangkan ia mengandungi ramuan yang terbaik, maka kesannya boleh dilihat dengan cepat. In shaa Allah🤗 . Rasa macam mana? Rasa dia sebiji macam buah peach, sedap gilos ! Masam masam manis serious ketagih lepas makan sekali. Serbuk collagen yang sangat halus dan lembut. Tuang je dalam mulut terus hilang tau. Tak sempat menikmati rasa sedap gila tu dah hanyut dibawa air liur🤤. . Kalau korang masih tercari-cari supplement yang dapat selesaikan masalah kulit gelap, kusam, sunburn dan tak berseri, haaaa Calla Beautskin lah jawapannya korang boleh Whatsapp 01110880922 & DM Wawa ok 😘 . #Calla #CallaBeautskin #CallaBeauty #TeamEllyyaney
Ramai orang sukakan kulit mereka yang blushing dan berseri-seri termasuk lah wanita mengandung. Ada sesetengah wanita, bila dia mengandung kulit akan jadi kusam dan bermasalah. Namun apa pula punca perubahan kulit selepas bersalin? . Salah satu penyebabnya adalah akibat tekanan, keletihan dan perubahan hormon yang tinggi berlaku di dalam badan. Perubahan pada kulit selepas melahirkan adalah perkara biasa. Ada kemungkinan timbul jerawat secara tiba-tiba atau tekstur keseluruhan kulit menjadi kusam selepas bersalin. . Contohnya macam pengguna sorang ni, selepas bersalin kulit muka memang kusam. Kalau make up pun tetap tak naik seri tu. Alhamdulillah lepas consume Calla Beautskin kulit bertambah serinya. . Haa yang mana mummy mummy yang ada masalah kulit kusam, kulit tak sihat atau tak glowing tu, boleh Whatsapp atau DM Wawa untuk Wawa bantu ya🤗😘 . #Calla #CallaBeautskin #CallaBeauty #TeamEllyyaney
Ramai orang sukakan kulit mereka yang blushing dan berseri-seri termasuk lah wanita mengandung. Ada sesetengah wanita, bila dia mengandung kulit akan jadi kusam dan bermasalah. Namun apa pula punca perubahan kulit selepas bersalin? . Salah satu penyebabnya adalah akibat tekanan, keletihan dan perubahan hormon yang tinggi berlaku di dalam badan. Perubahan pada kulit selepas melahirkan adalah perkara biasa. Ada kemungkinan timbul jerawat secara tiba-tiba atau tekstur keseluruhan kulit menjadi kusam selepas bersalin. . Contohnya macam pengguna sorang ni, selepas bersalin kulit muka memang kusam. Kalau make up pun tetap tak naik seri tu. Alhamdulillah lepas consume Calla Beautskin kulit bertambah serinya. . Haa yang mana mummy mummy yang ada masalah kulit kusam, kulit tak sihat atau tak glowing tu, boleh Whatsapp atau DM Wawa untuk Wawa bantu ya🤗😘 . #Calla #CallaBeautskin #CallaBeauty #TeamEllyyaney
Line : n.viera FB : n viera viera Ig : nvieraviera Tel : 064-0164696 #VieraCollagen #VIERAGROUP #ThayViera #ChaoViera #Vieraท ีมเจ้ปุ๊กสวยและรวยมาก #ว ีร่า #ว ีร่าคอลลาเจน #เว ียร์ศุกลวัฒน์ #เว ียร์เบลล่า #คอลลาเจน #calla #callagen #ส ุขภาพ #ส ุขภาพดี #ส ุขภาพดีจากภายใน #สดใส #น ักศึกษา #คนร ักสุขภาพ #ช ี้เป้าโปรถูก #อาหารเสร ิม #อาหารผ ิว #อาหารผ ิวที่ดาราเลือกใช้ #ดารา #ถ ูกสุดในไอจี #ถ ูกและดีบอกต่อ #wong #wongnai #wongnaibeauty #beauty #beautyandthebeast
FUNGSI CALLA BEAUTSKIN: . 🍑Melembapkan kulit 🍑Melambatkan proses penuaan 🍑Melindungi kulit dari sinar UV 🍑Melancarkan proses pencernaan 🍑Mencerahkan kulit 🍑Menjadikan kulit glowing secara natural. 🍑Membantu mengatasi masalah kulit kusam 🍑Mencerahkan kulit seluruh badan 🍑Sekatakan tona kulit 👉Kandungan bahan Calla Beautskin . 🍑peach powder 🍑collagen 🍑silk peptide 🍑L-cystein 🍑ascobic acid 🍑vitamin C 🍑fructose 🍑rosehip extract 🍑tocopherol acetate (vitamin E) . 💯Organic & tidak mempunyai kesan sampingan Bagaimana Calla Beautskin ini dapat membantu anda ? . 🍑Ianya mempunyai kesan perubahan yang sangat singkat 🍑Tidak perlu bancuh, hanya kemam sahaja. 🍑Sangat menjimatkan masa anda. 🍑Rasanya yang sangat sedap. 🍑100% bahan aktif berkualiti tinggi 🍑Tanpa kesan sampingan. 🍑Lulus KKM, Disahkan HALAL. . . 👉🏼Fakta Calla Beautskin . 🍑KELUARAN MUSLIM Diformulasi dan dihasikan oleh kilang orang islam dengan menjaga rapi semua aspek penting. . 🍑100%  BAHAN AKTIF BERKUALITI Calla Beautskin menggunakan 100% bahan aktif berkualiti tinggi termasuk buah Peach yang sangat sukar diperolehi. Buah Peach sememangnya kaya dengan Vit C, Vit A, Vit E dan banyak lagi zat dan khasiatnya ! . 🍑MENGANDUNGI 30 SACHETS •  Mempunyai 30 sachets untuk diambil 1 sachets setiap hari iaitu sebelum tidur atau sebelum sarapan pagi. Setiap sachet mengandungi 4gram. 🍑TANPA KESAN SAMPINGAN •  Pengguna produk ini tidak akan mendapat sebarang kesan sampingan kerana 100% bahan aktif yang kelas A. . 🍑KESAN YANG PANTAS •  Memandangkan ia mengandungi ramuan yang terbaik, maka kesannya boleh dilihat dengan cepat. . . Nak diskaun 4% + free postage + free gift? Whatsapp ke 01137333558 atau shopee/fiffery . #callacollagen #calla #callawhitening #kolagen #whitening #collagen #whiteningcollagen #callabeautskin
Auch das gehört zum Leben dazu... Trotzallem eine sehr schöne Calla im SAB 2019 Set "Stille Schönheit" . . . . . . . . . #trauer #trauerkarte #danisbastelzauber #hamburgmeineperle #hamburg #bergedorf #selbstgemacht #card #calla #abschied #SAB
♡ 𝓘𝓽’𝓼 𝓷𝓸𝓽 𝓪𝓵𝓵 𝓱𝓲𝓼 𝓯𝓪𝓾𝓵𝓽 𝓽𝓱𝓸𝓾𝓰𝓱. •- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -• I forgot this was in my drafts since October (and no I don’t ship them) . . . . . . . 『 T A G S 』 #lumine #lumineedit #ccpedit #webtoonlumine #webtoon #kody #calla #luminecalla #luminekody #edits #alternativeuniverse
Seminggu consume Calla dah cerah dari sunburn. Siapa ada masalah sunburn meh la cuba Calla Beautskin. Harini ade Sale 12.12 taw! RM200 boleh dapat 2 Calla free postage. . 👉Kandungan bahan Calla Beautskin . 🍑peach powder 🍑collagen 🍑silk peptide 🍑L-cystein 🍑ascobic acid 🍑vitamin C 🍑fructose 🍑rosehip extract 🍑tocopherol acetate (vitamin E) . 💯Organic & tidak mempunyai kesan sampingan . 👉 Calla Beautskin adalah supplement yang diperbuat daripada buah Peach! Rasanya yang sangat sedap, tak ubah seperti buah Peach. Fungsinya utama Calla Beautskin adalah membantu mencantikkan kulit, mencerahkan kulit, memudarkan parut, sekatakan tona kulit dan banyak lain khasiat yang lain untuk kulit. Didatangkan dalam bentuk serbuk. Hanya perlu kemam sahaja dan terus cair dimulut!😍 . 💯DISAHKAN HALAL DAN LULUS KKM . Siapa nak discount 4% + free postage + free gift cepat2 whatsapp ke 01137333558 atau terus ke shopee/fiffery 😎 . #callabeautskin #callacollagen #callabeauty #calla #callabeautskincollagen #collagen
Good coffee with good company || 2.17.18
next page →