#canggucoffee

684 posts

Loading...
Think dirty, eat clean 😏
About the only thing you can rely on on a Monday. 📷 @edenlifecentres
Always spreading joy (and of course, drinking coffee...) ☺️👏🏻 📷 @blonde_seashell ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
All I need in the morning is a little Magic: Double Shot Ristretto Cappuccino ☕️ #goodmorning #imawakenow Thank you @bahasakopi_ for getting me up in the morning, going to miss you, wish I could take you back to Bangkok...
Semmie enjoying a cup of babyccino made with love from @4quarterscafe ❤️ • During your stay at 4Quarters, enjoy your brunch favorites from the classic bacon & eggs🥓🍳 to scrumptious pancakes🥞 Open to the public from 7:30 AM - 3 PM🌞 • We're just as EXCITED as you who have joined this weeks competition. Results will be in NEXT FRIDAY along with the new 'Where's Wally' image so stay tuned and don't miss out😉✨🤙 • 📸: @woodyworldpacker
F R I Y A Y - but first... C O F F E E ☕️👏🏻 📷 @c_reel
Beautiful Barry Bennett surfboard from 1960 hangs on the Canteen wall. A very earl example of a foam and fibreglass board made with 14oz glass wooden fin and parabolic stringer’s a real gem. . . . #vintagesurfboard #canggucoffee #canggucommunity #canggubali #bestcoffeeintown #bali #canggu #canteen #canggucafe
So shiny and beautiful. Now we aren't ones to boast, but, we are going to. The coffee at Debbie Does Salad is amazing. The beans are from the Islands premier roasters EXPAT. Our highly trained and tattooed baristas are slinging out your cuppa from our La Marzocca Linear PB and Mythos1 grinder. For coffee aficionados - that's all we need to say. For those who that meant nothing to - well it tastes really really good Also, it is served with mini Oreos. Who doesn't like mini Oreos?
Any time is time for coffee🕰☕️ • Introduce your tastebuds to the delectable flavours of our house blent, freshly roasted coffee😍❤️ • @4quarterscafe : Open to the public from 7:30 AM to 3 PM🌞
Yess Weekend❤️ start your amazing weekend here @thescoopscanggu ❤️❤️❤️ . . . . . . #coffee #canggucoffee #canggcafe #canggufood #canggulife #canggubreakfast #canggubeach #canggucommunity #cangguguide - #regrann
All you need sometimes is a good Coffee, you won’t be disappointed with a great coffee at Canteen! . . . #coffee #vegetarian #canggucafe #bali #bestcoffeeintown #canggubali #canggucommunity #canggucoffee
@teevella wrapping her @mariacurau_bali mani'd mitts around a damn delicious soy latte ☕☕ psst all of our coconut, soy & almond mylks are made fresh in house 🍶🌈
ice cream lover🍦🍦🍦 P R O M O T O D A Y B U Y 1 G E T 1 🔥🔥🔥🔥🔥🔥 #canggugelato #cangguicecream #canggcafe #canggucoffee #canggufood #canggulife #canggucommunity
We feel so blessed today, on our opening ceremony all rooms sold out🙏🏽🙏🏽🙏🏽 thank you for coming and stay with us “matra co-living & co-working” cafe shop by @satusatucoffeecompany #thank you for all family and friend for the support and best wishes for us🙏🏽 #matrabali #matracoliving #matracoworking #coworkingspace #coworking #cangguroom #canggucoffee
Good Morning monday❤️❤️❤️🌵 start your day with a smile😘 #canggucommunity #canggufood #thescoops #canggu #canggufood #canggulife #canggubali #canggubreakfast #canggucafe #canggucoffee #guguide
#Repost @guguidebali with @get_repost ・・・ #NEWINTHEGU : @thescoopscanggu Small batch, house made gelato.. produced with natural flavourings, all free of additives & preservatives.. we love love L O V E !! 📸 @jessica_casey_ 👤Jump on over to the GU GUIDE BALI Facebook page to read all about it 📍 The Scoops Canggu - Jl Raya Canggu (end of Batu Bolong), next to @doomkitchenandbar #canggucommunity #canggucafe #canggufood #canggugelato #canggurestaurant #canggu #guguidebali #canggucoffee
H A P P Y S U N D A Y ❤️❤️❤️🌵🌵🌵❤️❤️ Get your scoops Now😁🤟 #gelato #canggugelato #baligelato #balifood #canggufood #canggucafe #canggucommunity #cangguguide #canggurestaurant #canggucoffee #canggubreakfast
Canteen House Gado Gado one of our great vegan lunch options . . . #canteen #canteencanggu #canggucoffee #coffee #bali #lunch #vegan #vegetarian #canggucafe
"Sunset Daze" Today!!❤️❤️❤️ Start 05pm - 08pm Dj Set @ratezy_ #canggufood #canggucafe #canggucommunity #canggucoffee #cangguguide #cangguevent #canggulife
Satu satu cafe, the best coffee in canggu will open soon at Matra Co-living & Co-working, come and join our opening ceremony on april 2nd 2018 #matrabali #matrabalisurfcamp #matrabaliguesthouse #matracoliving &coworking #satusatu #bestcoffee #canggucoffee #canggucoworking
good morning sunshine❤️❤️ avocado toast egg🤟❤️ for start you day🔥🔥🔥 #breakfast #healthyfood #cangguhealthy #cangguhealthyfood #canggufood #canggucafe #canggubali #canggubreakfast #canggulife #canggucommunity #cangguguide #canggucoffee
Tomorrow we're open.. get your coffee for start the day❤️❤️❤️ see you tomorrow🌵🔥 #healthyfood #coffee #canggucafe #canggucommunity #canggucoffee #canggubreakfast #guguidebali #canggugelato #canggu
Hari yang indah sob 😳Barista udah siap melayani kawan kawan sampai nanti malam 😝 Street coffee ... ☕ #manualbrew #streetcoffe #coffecanggu #canggucoffestreet #canggucomunity #kopibali #balicoffee #denpasarcoffee #vietnamdrip #ritualcoffee #canggucoffee #coffee #kopi #kopinusantara #coffebean
Semeton. Kita udah buka lagi ya hari ini. 😊 .. Kita buka sampai jam 00:00 . . . Karna ritual ngopi itu sesuatu banget 😳 Jangan lupa coffe break nanti mampir yah sob @warkop_carikawan #manualbrew #streetcoffe #coffecanggu #canggucoffestreet #canggucomunity #kopibali #balicoffee #denpasarcoffee #vietnamdrip #ritualcoffee #canggucoffee #coffee #kopi #kopinusantara #coffebean
Happy Sunday, we hope you had a relaxing Nyepi! We're open until 4 pm today - stop by for freshly baked cinnamon rolls and of course...coffee! ☕️😌
Pastel ceramics giving us all the feels🍦what’s your pick?! 📷@kevalaceramics
Breakie favourite at Canteen, Bacon Egg Avo Bagel w Hash Brown & house salsa. . . . #canggucafe #canggulife #canggucommunity #canggubali #bali #canggu #coffee #canggucoffee #canteencanggu #canteen
Hari yang indah nih Sob buat ngopi ala street.. Hehehe bingung ya nanti sore mau kopdar. Atau lagi galau cieeee galau. Ngga usah galau cari tempat nongkrong.. kami buka dari jam 07:30 - 11:00 , coffe break 16:00 - 00:00 😳 Kalo bingung cari lokasi kami. Kami ada di jalan raya semer depan @hummingbird_wallpaper_bal . . Karna ritual ngopi itu sesuatu banget Jangan lupa coffe break nanti mampir yah sob @warkop_carikawan #manualbrew #streetcoffe #coffecanggu #canggucoffestreet #canggucomunity #kopibali #balicoffee #denpasarcoffee #vietnamdrip #ritualcoffee #canggucoffee #coffee #kopi #kopinusantara #coffebean #canggunow #cangguoftheday #rayasemer #wallpaper #costumwallpaper #pizza #pizzacanggu #drinkcoffee #infodenpasar
How do you like your coffee? Me? Organic, local, black & SUSTAINABLE!⠀ 🌿🍵🌏⠀ Find out more about what AMAZING work @su_re.co are doing with their Indonesian coffee on their page! And you can buy their awesome beans and grinds at our store... 💚💚💚 📸@su_re.co #sustainability #sustainablecoffee#buylocal #supportlocal #indonesiancoffee #Bali #balicoffee #canggucoffee #cangguorganic
🌵🌵🌵🌱 make the best memories only at @thescoopscanggu ❤️❤️❤️❤️❤️🌵💕 #thescoopscanggu #gelato #mood #canggucafe #canggucommunity #canggucoffee #canggurestaurant #guguide #canggu #canggufood
mau ngopi apa tidur 😵... Hayoooo yang bingung mau tempat ngopi ala street yuk dateng ke @warkop_carikawan.. AKu setia nunggu kawan kawan kok yang mau ngopi. . . . Bingung cari lokasi kami. 😳 kami berlokasi di jalan Raya semer Karna ritual ngopi itu sesuatu banget Jangan lupa coffe break nanti mampir yah sob @warkop_carikawan #manualbrew #streetcoffe #coffecanggu #canggucoffestreet #canggucomunity #kopibali #balicoffee #denpasarcoffee #vietnamdrip #ritualcoffee #canggucoffee #coffee #kopi #kopinusantara #coffebean #canggunow #cangguoftheday #rayasemer #wallpaper #costumwallpaper #pizza #pizzacanggu #drinkcoffee
loves monday ❤️ try our Coffee, Gelato and Smoothi Bowl, .. 💕🌵🌵🌵 #thescoopscanggu #canggucoffee #canggucafe #canggu #canggubreakfast #canggusmoothiebowls #canggugelato #guguide
mau ngopi apa tidur 😵 Kalo belum bisa tidur Tentunya ngopi di @warkop_carikawan ya sob 😝 kami buka dari jam 07:30 - 11:00 , coffe break 16:00 - 00:00 . . . Bingung cari lokasi kami. 😳 kami berlokasi di jalan Raya semer @hummingbird_wallpaper_bal Depan alfamart.. Samping @opizzapit.bali. Karna ritual ngopi itu sesuatu banget Jangan lupa coffe break nanti mampir yah sob @warkop_carikawan #manualbrew #streetcoffe #coffecanggu #canggucoffestreet #canggucomunity #kopibali #balicoffee #denpasarcoffee #vietnamdrip #ritualcoffee #canggucoffee #coffee #kopi #kopinusantara #coffebean #canggunow #cangguoftheday #rayasemer #wallpaper #costumwallpaper #pizza #pizzacanggu #drinkcoffee #infodenpasar
Nanti kita open lagi di jam 16:00 sampai drop ya sob 😝 mau ngopi apa tidur.. Tentunya ngopi di @warkop_carikawan ya sob Open 07:30 - 11:00 , coffe break 16:00 - 00:00 . . . Karna ritual ngopi itu sesuatu banget 😳 Jangan lupa coffe break nanti mampir yah sob @warkop_carikawan #manualbrew #streetcoffe #coffecanggu #canggucoffestreet #canggucomunity #kopibali #balicoffee #denpasarcoffee #vietnamdrip #ritualcoffee #canggucoffee #coffee #kopi #kopinusantara #coffebean
Dengan penuh kesabaran. Biarkan dia menetes ya sob 😘 . . . . Karna ritual ngopi itu sesuatu banget 😳 Jangan lupa coffe break nanti mampir yah sob @warkop_carikawan #manualbrew #streetcoffe #coffecanggu #canggucoffestreet #canggucomunity #kopibali #balicoffee #denpasarcoffee #vietnamdrip #ritualcoffee #canggucoffee #coffee #kopi #kopinusantara #coffebean
next page →