#capalnabi

7,863 posts

Loading...
Assalamualaikum~ 🤗 . Bagi yang berminat, boleh dapatkan produk² @thecapal di @hurunain_collection atau pm saya +60194123917 ❤️ . Ada banyak jenis produk dan pattern yang menarik✨ . Meh order kaihh 😘 lambat habehh ! . #presspin #goldenmawlid #pincapal #capalnabi #thecapal #majlisrasulullah #majlissholawat #majlisilmu #majlisselawat #darulmurtadza #pouchbagcapal #slingbagcapal #lapelpincapal #pouchbagthecapal #refresherthecapal
NEW ARRIVAL ‼️ . POUCH BAG GOLDEN MAWLID . Jom dapatkan sebelum kehabisan stok 😉 . Kegunaan lelaki dan wanita 🤗 . Jangan lupa click link di bio ya untuk order! . #presspin #goldenmawlid #pincapal #capalnabi #thecapal #majlisrasulullah #majlissholawat #majlisilmu #majlisselawat #darulmurtadza #pouchbagcapal #slingbagcapal #lapelpincapal #pouchbagthecapal
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ🌷 #thecapal #thecapallover #thecapalfamily #thecapalxabbasy #jomcapal #capalnabi #capalrasulullah #capal #capalpin #capalbeg #capalrefresher #snapbackcap #Arabesco #pencintanabi #mawlidnabi #qasidah #majlisilmu #sunnah #selawat #jomselawat #dahselawat #roadtoumrah
....Sambungan #Repost @thecapal • • • • • • VIDEO DAH KELUAR!!! 😍😍😍😍⁣ ⁣. Bila bagitahu sunnah itu apa sikit-sikit nak SENTAP. Sikit-sikit nak MERAJUK. Oh, dia tegur orang boleh pula kan? Kita tegur benda betul sakit hati pula. Siapa ada kawan macam ni? Cuba bagi video ni baru sedar sikit dia tu 😒⁣ .⁣ .⁣ 📌CONTEST SHARE VIDEO 🥰 Hadiah Snapback Cap macam dalam video ini. 📌CARA NAK Join CONTEST: 1. Repost Video ini di instagram anda. Guna apps REPOST. 2. Di caption anda letak hashtag #thecapalxabbasy 3. Di caption anda tag kami juga @thecapal . . Okay paling penting jangan private akaun anda kalau tak admin tak nampak post anda untuk pilih sebagai pemenang. 😘 .⁣ .⁣ Insya Allah pada pemenang yang bertuah akan mendapat CAP THE CAPAL EDISI GOLDEN MAWLID 😍😍😍
#Repost @thecapal • • • • • • VIDEO DAH KELUAR!!! 😍😍😍😍⁣ .⁣ >>>> SLIDE KE TEPI UNTUK VIDEO SETERUSNYA >>>.⁣ ⁣ ⁣ Makan pakai tangan tu sunnah tau, bukannya salah dari sisi undang-undang pun. Bila bagitahu sunnah itu apa sikit-sikit nak SENTAP. Sikit-sikit nak MERAJUK. Oh, dia tegur orang boleh pula kan? Kita tegur benda betul sakit hati pula. Siapa ada kawan macam ni? Cuba bagi video ni baru sedar sikit dia tu 😒⁣ .⁣ .⁣ Haaa amacam guys !!! best x video kami ni??? ⁣ .⁣ BEST KAN!!! 😍😍😍😍 Video ni nk menekan kan kita ni supaya sentiasa mengingati Sunnah NABI MUHAMMAD ﷺ dan kalau kita ingat sunnah baginda ﷺ , Confirm la kita ingat Nabi kan 😍😍 ⁣ .⁣ .Itulah Matlamat kami ^_^⁣ .⁣ Jadi tugas korang adalah share2 lah video ini tau and lagi satu Admin ada buat contest Repost video ni dan jgn lupa tag kan pada kami⁣ .⁣ .⁣ Insya Allah pada pemenang yang bertuah akan mendapat CAP THE CAPAL EDISI GOLDEN MAWLID 😍😍😍
Makan guna tangan itu sunnah, Jom hidupkan sunnah nabi😍 اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ🌷 #thecapal #thecapallover #thecapalfamily #thecapalxabbasy #jomcapal #capalnabi #capalrasulullah #capal #capalpin #capalbeg #capalrefresher #snapbackcap #Arabesco #pencintanabi #mawlidnabi #qasidah #majlisilmu #sunnah #selawat #jomselawat #dahselawat #roadtoumrah
POUCHBAG CAPAL 👜 . . ⚡KUALITI MANTAP BOSSKU ⚡MUDAH DIBAWA KEMANA-MANA ⚡SELESA DIPAKAI ⚡ HARGA MAMPU MILIK . . #pouchbagmalaysia #pouchbagcapal #capalNabi #pouchbag #bag #naalmustofa
Nantikan Video MTAS Production ×The Capal اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ🌷 #thecapal #thecapallover #thecapalfamily #jomcapal #capalnabi #capalrasulullah #capal #capalpin #capalbeg #capalrefresher #snapbackcap #Arabesco #pencintanabi #mawlidnabi #qasidah #majlisilmu #sunnah #selawat #jomselawat #dahselawat #roadtoumrah
Jangan lupa set alarm anda untuk menonton video viral dari @thecapal dan @mtasproduction pada malam ini. . COMING SOON . Produk terbaru dari The Capal yang cun lagi stylish . SNAPBACK CAP GOLDEN MAWLID LIMITED EDITION. . Hanya terdapat 1000pcs sahaja. . Selepas habis takkan restock lagi. . PROMO 1st Batch Pre-Order = RM80 (harga asal RM120) . . Klik Link di BIO . . Lihat Capal, Ingat Selawat.
Gigih akak kita ni buat kerja. Semua demi menjayakan video viral The Capal x MTAS Production yang akan dilancarkan pada malam ini . Jangan lupa tonton tau. Share dan mention rakan2 serta ahli keluarga anda yang lain. . . Lihat Capal, Ingat Selawat. Hanya di Dakwah Capal. . . . #TheCapalFamily #TheCapalLover #thecapal #preorder #snapback #totebag #slingbag #pouchbag #drawstringbag #presspin #lapelpin #clippin #majlisilmu #majlisselawat #majlistaklim #sealwatnabi #selawat #maulidnabi #capalnabi #videoviral #muslimfashion #muslimahfashion #islamicfashion #dakwah #donedakwah #dropshipping #peluangberniaga
Mumpung masih Ready...YUK DI ORDER...... MOTIF TERBARU NIH.... READY 👉 KEYCHIN CAPAL KUBAH MAKAM NABI SAW. Bahan kuningan Full Color JUAL GROSIR/BORONG.....👉👉 Buruan merapat,jangan sampai gak kebagian...... Yg minat lgsg ke whatsap +6285741341558 +6282136954782 #terompah #terompahnabi #terompahindonesia #terompahrasul #pinterompah #pinnaal #pincapal #pincapalnabi #naal #capalnabi #capal #ridakcapal #ridaknaal #ridak #ridaksolo #nalayn #nalaynsharif #sekumpulshop #barangsunnah #cincinterompah #cincinterompahnabi #majelisrasulullahsaw #malaysiashop #malaysiangaji #majlisalamin #majlisselawat #pinterompahrosul #capalmalaysia #thecapal #capalrasulullah
Mumpung masih Ready...YUK DI ORDER...... MOTIF TERBARU NIH.... READY 👉 KEYCHIN CAPAL KUBAH MAKAM NABI SAW. Bahan kuningan Full Color JUAL GROSIR/BORONG.....👉👉 Buruan merapat,jangan sampai gak kebagian...... Yg minat lgsg ke whatsap +6285741341558 +6282136954782 #terompah #terompahnabi #terompahindonesia #terompahrasul #pinterompah #pinnaal #pincapal #pincapalnabi #naal #capalnabi #capal #ridakcapal #ridaknaal #ridak #ridaksolo #nalayn #nalaynsharif #sekumpulshop #barangsunnah #cincinterompah #cincinterompahnabi #majelisrasulullahsaw #malaysiashop #malaysiangaji #majlisalamin #majlisselawat #pinterompahrosul #capalmalaysia #thecapal #capalrasulullah
Mumpung masih Ready...YUK DI ORDER...... MOTIF TERBARU NIH.... READY 👉 KEYCHIN CAPAL KUBAH MAKAM NABI SAW. Bahan kuningan Full Color JUAL GROSIR/BORONG.....👉👉 Buruan merapat,jangan sampai gak kebagian...... Yg minat lgsg ke whatsap +6285741341558 +6282136954782 #terompah #terompahnabi #terompahindonesia #terompahrasul #pinterompah #pinnaal #pincapal #pincapalnabi #naal #capalnabi #capal #ridakcapal #ridaknaal #ridak #ridaksolo #nalayn #nalaynsharif #sekumpulshop #barangsunnah #cincinterompah #cincinterompahnabi #majelisrasulullahsaw #malaysiashop #malaysiangaji #majlisalamin #majlisselawat #pinterompahrosul #capalmalaysia #thecapal #capalrasulullah
Mumpung masih Ready...YUK DI ORDER...... MOTIF TERBARU NIH.... READY 👉 KEYCHIN CAPAL KUBAH MAKAM NABI SAW. Bahan kuningan Full Color JUAL GROSIR/BORONG.....👉👉 Buruan merapat,jangan sampai gak kebagian...... Yg minat lgsg ke whatsap +6285741341558 +6282136954782 #terompah #terompahnabi #terompahindonesia #terompahrasul #pinterompah #pinnaal #pincapal #pincapalnabi #naal #capalnabi #capal #ridakcapal #ridaknaal #ridak #ridaksolo #nalayn #nalaynsharif #sekumpulshop #barangsunnah #cincinterompah #cincinterompahnabi #majelisrasulullahsaw #malaysiashop #malaysiangaji #majlisalamin #majlisselawat #pinterompahrosul #capalmalaysia #thecapal #capalrasulullah
Mumpung masih Ready...YUK DI ORDER...... MOTIF TERBARU NIH.... READY 👉 KEYCHIN CAPAL KA'BAH AL MUKARROMAH Bahan kuningan Full Color JUAL GROSIR/BORONG.....👉👉 Buruan merapat,jangan sampai gak kebagian...... Yg minat lgsg ke whatsap +6285741341558 +6282136954782 #terompah #terompahnabi #terompahindonesia #terompahrasul #pinterompah #pinnaal #pincapal #pincapalnabi #naal #capalnabi #capal #ridakcapal #ridaknaal #ridak #ridaksolo #nalayn #nalaynsharif #sekumpulshop #barangsunnah #cincinterompah #cincinterompahnabi #majelisrasulullahsaw #malaysiashop #malaysiangaji #majlisalamin #majlisselawat #pinterompahrosul #capalmalaysia #thecapal #capalrasulullah
Mumpung masih Ready...YUK DI ORDER...... MOTIF TERBARU NIH.... READY 👉 KEYCHIN CAPAL KUBAH MAKAM NABI SAW. Bahan kuningan Full Color JUAL GROSIR/BORONG.....👉👉 Buruan merapat,jangan sampai gak kebagian...... Yg minat lgsg ke whatsap +6285741341558 +6282136954782 #terompah #terompahnabi #terompahindonesia #terompahrasul #pinterompah #pinnaal #pincapal #pincapalnabi #naal #capalnabi #capal #ridakcapal #ridaknaal #ridak #ridaksolo #nalayn #nalaynsharif #sekumpulshop #barangsunnah #cincinterompah #cincinterompahnabi #majelisrasulullahsaw #malaysiashop #malaysiangaji #majlisalamin #majlisselawat #pinterompahrosul #capalmalaysia #thecapal #capalrasulullah
Belanja sikit BTS untuk video viral hasil usahasama The Capal dan MTAS Production. . Nantikan pelancaran video ini dan menangi hadiah yang menarik. . COMING SOON . Produk terbaru dari The Capal yang cun lagi stylish . SNAPBACK CAP GOLDEN MAWLID LIMITED EDITION. . Hanya terdapat 1000pcs sahaja. . Selepas habis takkan restock lagi. . PROMO 1st Batch Pre-Order = RM80 (harga asal RM120) . . Klik Link di BIO . . Lihat Capal, Ingat Selawat.
Coming soon اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ🌷 #thecapal #thecapallover #thecapalfamily #jomcapal #capalnabi #capalrasulullah #capal #capalpin #capalbeg #capalrefresher #snapbackcap #Arabesco #pencintanabi #mawlidnabi #qasidah #majlisilmu #sunnah #selawat #jomselawat #dahselawat
Coming soon😍😍 اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ🌷 #thecapal #thecapallover #thecapalfamily #jomcapal #capalnabi #capalrasulullah #capal #capalpin #capalbeg #capalrefresher #snapbackcap #Arabesco #pencintanabi #mawlidnabi #qasidah #majlisilmu #sunnah #selawat #jomselawat #dahselawat
VIDEO BTS MTS × THE CAPAL PART 1 Nantikan satu video MTS WITH THE CAPAL TAK LAMA LAGI😍 اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ🌷 #thecapal #thecapallover #thecapalfamily #jomcapal #capalnabi #capalrasulullah #capal #capalpin #capalbeg #capalrefresher #snapbackcap #Arabesco #pencintanabi #mawlidnabi #qasidah #majlisilmu #sunnah #selawat #jomselawat #dahselawat
Assalamualaikum wbt. . Dah selawat hari ni? 🤗 . Jom dapatkan refresher thecapal hari ini ‼️ . Ada 5 jenis bauan pilihan refresher. . 1- Lavender 2- Green Apple 3- Vanilla 4- Strawberry 5- Ocean (New) . Jangan lupa click link di bio ya 😘 . #presspin #goldenmawlid #pincapal #capalnabi #thecapal #majlisrasulullah #majlissholawat #majlisilmu #majlisselawat #darulmurtadza #pouchbagcapal #slingbagcapal #lapelpincapal #refresherthecapal
DOUBLE PIN ❇️ . Boleh gayakan di mana sahaja anda suka! Gayakan pada hari raya ini. Cepatt² grab tauuu ✨ . Ada combo set double pin jugak ye! Berminat? Boleh click link di bio saya 😘 . #presspin #goldenmawlid #pincapal #capalnabi #thecapal #majlisrasulullah #majlissholawat #majlisilmu #majlisselawat #darulmurtadza #pouchbagcapal #slingbagcapal #lapelpincapal #doublepincapalnabi
COMING SOON . Produk terbaru dari The Capal yang cun dan stylish. . SNAPBACK CAP GOLDEN MAWLID LIMITED EDITION. . Hanya terdapat 1000pcs sahaja. . Selepas habis takkan restock lagi. . PROMO 1st Batch Pre-Order = RM80 (harga asal RM120) . Klik Link di BIO.
INGIN BERGAYA CARA ISLAMIK? . COMING SOON . Produk terbaru dari The Capal yang cun dan stylish. . SNAPBACK CAP GOLDEN MAWLID LIMITED EDITION. . Hanya terdapat 1000pcs sahaja. . Selepas habis takkan restock lagi. . PROMO 1st Batch Pre-Order = RM80 (harga asal RM120) . Klik Link di BIO.
Teaser Haaa min nk bagi teaser lagi ni Ada yg dah tak sabar nak grab?Sabtu ni kita open pre order okey.. Jangan lupa grab lelaju sbb biasanya produk baru ni akan اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ🌷 #thecapal #thecapallover #thecapalfamily #jomcapal #capalnabi #capalrasulullah #capal #capalpin #capalbeg #capalrefresher #snapbackcap #Arabesco #pencintanabi #mawlidnabi #qasidah #majlisilmu #sunnah #selawat #jomselawat #dahselawat #roadtoumrah #thecapalxabbasy
Wow ada snapback keluaran terbaru dari The Capal 😱😱😱 . Special tau untuk kali ni. Nantikan kemunculannya 24hb nanti 😍 . ⁣#thecapal #thecapalfamily #produkthecapal #openpreorderthecapal #capalnabi #produkcapal #designcapal #capaldesign #sunnah #sunnahnabi #designsunnah #islamicdesign #designislamik #dropshipthecapal #thecapalninja #muslimah #muslim #islam
COMING SOON Produk terbaru dari The Capal yang cun. . SNAPBACK CAP GOLDEN MAWLID LIMITED EDITION. . Hanya terdapat 1000pcs sahaja. . Selepas habis takkan restock lagi. . PROMO 1st Batch Pre-Order = RM80 (harga asal RM120) . Klik Link di BIO.
NEW DETAILING 😍😍😍😍 Waaaaaa ade detailing baru la kat SNAPBACK CAP kali ni 😱 confirm cun melecun la cap kali ni 😍😍😍. Pada korang yang belum dapatkan cap the capal ni atau yang x sempat beli cap masa FIRST BATCH tu. Korang boleh get ready la simpan duit untuk dapatkan cap ni!!!!!! Serius admin cakap, sangat berkualiti dan x rugi korang beli tau.. #thecapal #TheCapalFamily #capalrasullulah #capalnabi #comingsoonsnapbackcap #rezekiduniapahalaakhirat
NEW DETAILING 😍😍😍😍 Waaaaaa ade detailing baru la kat SNAPBACK CAP kali ni 😱 confirm cun melecun la cap kali ni 😍😍😍. Pada korang yang belum dapatkan cap the capal ni atau yang x sempat beli cap masa FIRST BATCH tu. Korang boleh get ready la simpan duit untuk dapatkan cap ni!!!!!! Serius admin cakap, sangat berkualiti dan x rugi korang beli tau.. #thecapal #TheCapalFamily #capalrasullulah #capalnabi #comingsoonsnapbackcap #rezekiduniapahalaakhirat
NEW DETAILING 😍😍😍😍 Waaaaaa ade detailing baru la kat SNAPBACK CAP kali ni 😱 confirm cun melecun la cap kali ni 😍😍😍. Pada korang yang belum dapatkan cap the capal ni atau yang x sempat beli cap masa FIRST BATCH tu. Korang boleh get ready la simpan duit untuk dapatkan cap ni!!!!!! Serius admin cakap, sangat berkualiti dan x rugi korang beli tau.. #thecapal #TheCapalFamily #capalrasullulah #capalnabi #comingsoonsnapbackcap #rezekiduniapahalaakhirat
NEW DETAILING 😍😍😍😍 Waaaaaa ade detailing baru la kat SNAPBACK CAP kali ni 😱 confirm cun melecun la cap kali ni 😍😍😍. Pada korang yang belum dapatkan cap the capal ni atau yang x sempat beli cap masa FIRST BATCH tu. Korang boleh get ready la simpan duit untuk dapatkan cap ni!!!!!! Serius admin cakap, sangat berkualiti dan x rugi korang beli tau.. #thecapal #TheCapalFamily #capalrasullulah #capalnabi #comingsoonsnapbackcap #rezekiduniapahalaakhirat
NEW DETAILING 😍😍😍😍 Waaaaaa ade detailing baru la kat SNAPBACK CAP kali ni 😱 confirm cun melecun la cap kali ni 😍😍😍. Pada korang yang belum dapatkan cap the capal ni atau yang x sempat beli cap masa FIRST BATCH tu. Korang boleh get ready la simpan duit untuk dapatkan cap ni!!!!!! Serius admin cakap, sangat berkualiti dan x rugi korang beli tau.. #thecapal #TheCapalFamily #capalrasullulah #capalnabi #comingsoonsnapbackcap #rezekiduniapahalaakhirat
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيْمِ . اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ . 🔶️THE CAPAL SNAPBACK GOLDEN MAWLID🔶️ . #thecapal #thecapalbn #thecapalbrunei #capal #capalbrunei #capalnabi #brunei #bruneidarussalam #bizbrunei #sunnah #islam #zikir #selawat #generasiberwawasan #mawlid #retro #farasha #blueberry #arabesco #goldenmawlid #TheCapalFamily
Dah selawat hari ini? Alhamdulillah :) . PRESS PIN GOLDEN MAWLID . . . OPEN ORDER ‼️ . Berminat? Click link di bio saya :) . . #presspin #goldenmawlid #pincapal #capalnabi #thecapal #majlisrasulullah #majlissholawat #majlisilmu #majlisselawat #darulmurtadza #pouchbagcapal #slingbagcapal #lapelpincapal
NEW DETAILING 😍😍😍😍 Waaaaaa ade detailing baru la kat SNAPBACK CAP kali ni 😱 confirm cun melecun la cap kali ni 😍😍😍. Pada korang yang belum dapatkan cap the capal ni atau yang x sempat beli cap masa FIRST BATCH tu. Korang boleh get ready la simpan duit untuk dapatkan cap ni!!!!!! Serius admin cakap, sangat berkualiti dan x rugi korang beli tau.. #thecapal #TheCapalFamily #capalrasullulah #capalnabi #comingsoonsnapbackcap #rezekiduniapahalaakhirat
Teaser lagii🙊🙊🙊 اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ🌷 #thecapal #thecapallover #thecapalfamily #jomcapal #capalnabi #capalrasulullah #capal #capalpin #capalbeg #capalrefresher #snapbackcap #Arabesco #pencintanabi #mawlidnabi #qasidah #majlisilmu #sunnah #selawat #jomselawat #dahselawat #roadtoumrah
Muslimat pakai cap? Yeap cap ni pon sesuai dipakai oleh muslimat.. Bergaya dgn cap snapback cap😍😍 اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ🌷 #thecapal #thecapallover #thecapalfamily #jomcapal #capalnabi #capalrasulullah #capal #capalpin #capalbeg #capalrefresher #snapbackcap #Arabesco #pencintanabi #mawlidnabi #qasidah #majlisilmu #sunnah #selawat #jomselawat #dahselawat #roadtoumrah
Teaser lagiii Cap kalini adalah PREMIUM DESIGN sempena keluarnya design GOLDEN MAWLID Tentunya design cap kalini lebih exclusive dan berkualiti😍😍 اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ🌷 #thecapal #thecapallover #thecapalfamily #jomcapal #capalnabi #capalrasulullah #capal #capalpin #capalbeg #capalrefresher #snapbackcap #Arabesco #pencintanabi #mawlidnabi #qasidah #majlisilmu #sunnah #selawat #jomselawat #dahselawat #roadtoumrah
Teaser lagi Kita bagi teaser dulu okey🙊 اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ🌷 #thecapal #thecapallover #thecapalfamily #jomcapal #capalnabi #capalrasulullah #capal #capalpin #capalbeg #capalrefresher #snapbackcap #Arabesco #pencintanabi #mawlidnabi #qasidah #majlisilmu #sunnah #selawat #jomselawat #dahselawat #roadtoumrah
PROMO COMBO 🔥🔥🔥 . . ------------------------ ❤Harga 1 Sling Bag = RM 50 ❤Harga 2 Sling Bag = RM 100 💘Harga 3 Sling Bag =RM130*(Jimat RM20) . . PROMO COMBO jimat RM20🔥 Boleh Pakat Dengan Adik Beradik, Classmate & Officemate 😍Korang boleh juga hadiahkan kepada insan tersayang.*Jimat sgt!* ------------------------- . . Nak Order? Sila Tekan Link Di Bio Kimah 🤗 . . #thecapalfamily #thecapal #pincapalbyhakimah #slingbag #beg #kimteam #pincapal #capalnabi #mawlidnabi #MOCA #trustedagent #pintudung #pintudungtahankarat
Dah Selawat Hari ini? . Lihat Capal, Ingat Selawat.
Alhamdulillahh. Hilang penat lepas tengok cincin2 ni 😍 Batch lepas dah siap. Alhamdulillah. InsyaAllah biiznillah esok ada postage. Moga2 dipermudahkan insyaAllahh. Kalau melting jangan la tengok ja, pm kaihh. . 📲 Order di DM atau whatsapp 0105105535 #cincincapal #cincincopmohor #cincinperak #nalaynrings #capalRasulullah #capalnabi #capalnabisaw #capalnabilovers #cintarasul #nalayn #naal #tahfiz #dakwah #sunnah #habib #habaib #malamcintarasul #qasidah #selawat #jumaat #madrasah #tareem #hadhramaut #darulmusthofa #nalaynshareef #thecapal #TheCapalFamily #blessedsandal #SollualanNabi
PROMO COMBO 🔥🔥🔥 . . ------------------------ ❤Harga 1 Sling Bag = RM 50 ❤Harga 2 Sling Bag = RM 100 💘Harga 3 Sling Bag =RM130*(Jimat RM20) . . PROMO COMBO jimat RM20🔥 Boleh Pakat Dengan Adik Beradik, Classmate & Officemate 😍Korang boleh juga hadiahkan kepada insan tersayang.*Jimat sgt!* ------------------------- . . Nak Order? Sila Tekan Link Di Bio Kimah 🤗 . . #thecapalfamily #thecapal #pincapalbyhakimah #slingbag #beg #kimteam #pincapal #capalnabi #mawlidnabi #MOCA #trustedagent #pintudung #pintudungtahankarat
:: Adab pakai cincin bagi perempuan. Adapun untuk muslimat,ada dua pendapat boleh juga mengikut cara kami ** dan boleh juga tidak mengikut cara kami.Sebab boleh mengikut cara kami sebab tidak ada larangan bagi muslimat mengikut cara sebegini. Tapi ada larangan yang lain yang mengatakan 'La Tasyabbuh',jangan kamu mengikut-ikut cara pemakaian.Sheikh Nuruddin Marbu al Banjari al Makki pernah memberi fatwa muslimat pun pakai sebegini **,kemudian akhirnya beliau fatwakan kembali tidak menggunakan seperti ini **. Jadi al Fadhil Ustaz mengikut pendapat guru beliau yakni muslimat pakailah cincin TIDAK seperti kami,(yakni batu permata cincin biarlah menghadap ke luar).Pakailah cincin macam biasa,jari manis entuna. Lebih elok muslimat pakai cincin terutama yang dah bertunang,pakai cincin.Yang dah kahwin,lagilah kena pakai cincin supaya bila orang tengok ''Ahh.. section closed''Habis. :D Sebab dalam hukum, orang yang sudah bertunang haram untuk ditunangi. p/s: Tanda ** membawa maksud batu/permata cincin menghadap ke tapak tangan. ~Al Fadhil Ustaz Muhadir Haji Joll, ditulis kembali oleh al faqirah khazinatul asrar hidayah. . . 📲 Order di DM atau whatsapp 0105105535 #cincincapal #cincinwanita #nalaynrings #capalRasulullah #capalnabi #capalnabisaw #capalnabilovers #cintarasul #nalayn #naal #tahfiz #dakwah #sunnah #habib #habaib #malamcintarasul #qasidah #selawat #jumaat #madrasah #tareem #hadhramaut #darulmusthofa #nalaynshareef #thecapal #TheCapalFamily #blessedsandal #SollualanNabi '
BEHIND THE SCENE MTAS X THE CAPAL (Part 2). 😍😍😍 Ini adalah gambar2 di sebalik tabir pembuatan video sempena produk baru yang akan kami lancarkan. The Capal bersama @mtasproduction menghasilkan video yang berunsur dakwah yang meningati kita pada junjungan Nabi kita insya Allah. InshaAllah video ini secara rasmi akan diviralkan pada hari *Sabtu (20/04/19).* NANTIKAN VIDEO PENUHNYA YA!!!! 😘 Sama-samalah kita menontonnya tidak lama lagi ya 😍 #thecapal #thecapalfamily #capalnabi #capalrasullulah
🔥Sling Bag The Capal. RAYA EDITION . Design Golden Mawlid . Order laju2. Bag Raya Limited Edition.. BESTnye dpt BERAYA pakai Bag ni. Boleh isi duit Raya..,,😆 . Sling Bag = RM 50. . + Postage : RM10 (sm) RM15 (ss) . Ciri-ciri Sling Bag . 1. Saiz 10 inci x 7.5 inci 2. Jenis kain High Quality 100% Cotton + Polyester. (sama dengan tote bag) 3. Ada tali sling bag yang tahan dan boleh di tanggalkan jika tak perlukannya 4. Zip tahan lasak dan berkualiti 5. Boleh basuh tanpa warna pudar 6. Ditambah kain hitam di bahagian dalam. 7. Berat beg 78 Gram. . Stock Terhad. Limited Edition. Siapa Cepat Dia Dapat🙋 . Berminat tekan link whatsapp di bio IG : @rifaie86 . #thecapalfamily #rosesxclusive #pin #capal #presspin #lapelpin #brooch #capalnabi #thecapal #pincapal #pincapalnabi #hijab #niqab #purdah #ridak #serban #maulid #habib #rasullullah #qasidah #hijabpin #selawat #sunnah #tariqat #totebag #pouchbag #drawstringbag #bag
BEHIND THE SCENE MTAS X THE CAPAL (Part 2). 😍😍😍 Ini adalah gambar2 di sebalik tabir pembuatan video sempena produk baru yang akan kami lancarkan. The Capal bersama @mtasproduction menghasilkan video yang berunsur dakwah yang meningati kita pada junjungan Nabi kita insya Allah. InshaAllah video ini secara rasmi akan diviralkan pada hari *Sabtu (20/04/19).* NANTIKAN VIDEO PENUHNYA YA!!!! 😘 Sama-samalah kita menontonnya tidak lama lagi ya 😍 #thecapal #thecapalfamily #capalnabi #capalrasullulah
BEHIND THE SCENE MTAS X THE CAPAL (Part 2). 😍😍😍 Ini adalah gambar2 di sebalik tabir pembuatan video sempena produk baru yang akan kami lancarkan. The Capal bersama @mtasproduction menghasilkan video yang berunsur dakwah yang meningati kita pada junjungan Nabi kita insya Allah. InshaAllah video ini secara rasmi akan diviralkan pada hari *Sabtu (20/04/19).* NANTIKAN VIDEO PENUHNYA YA!!!! 😘 Sama-samalah kita menontonnya tidak lama lagi ya 😍 #thecapal #thecapalfamily #capalnabi #capalrasullulah
BEHIND THE SCENE MTAS X THE CAPAL (Part 2). 😍😍😍 Ini adalah gambar2 di sebalik tabir pembuatan video sempena produk baru yang akan kami lancarkan. The Capal bersama @mtasproduction menghasilkan video yang berunsur dakwah yang meningati kita pada junjungan Nabi kita insya Allah. InshaAllah video ini secara rasmi akan diviralkan pada hari *Sabtu (20/04/19).* NANTIKAN VIDEO PENUHNYA YA!!!! 😘 Sama-samalah kita menontonnya tidak lama lagi ya 😍 #thecapal #thecapalfamily #capalnabi #capalrasullulah
BEHIND THE SCENE MTAS X THE CAPAL (Part 2). 😍😍😍 Ini adalah gambar2 di sebalik tabir pembuatan video sempena produk baru yang akan kami lancarkan. The Capal bersama @mtasproduction menghasilkan video yang berunsur dakwah yang meningati kita pada junjungan Nabi kita insya Allah. InshaAllah video ini secara rasmi akan diviralkan pada hari *Sabtu (20/04/19).* NANTIKAN VIDEO PENUHNYA YA!!!! 😘 Sama-samalah kita menontonnya tidak lama lagi ya 😍 #thecapal #thecapalfamily #capalnabi #capalrasullulah
BEHIND THE SCENE MTAS X THE CAPAL (Part 2). 😍😍😍 Ini adalah gambar2 di sebalik tabir pembuatan video sempena produk baru yang akan kami lancarkan. The Capal bersama @mtasproduction menghasilkan video yang berunsur dakwah yang meningati kita pada junjungan Nabi kita insya Allah. InshaAllah video ini secara rasmi akan diviralkan pada hari *Sabtu (20/04/19).* NANTIKAN VIDEO PENUHNYA YA!!!! 😘 Sama-samalah kita menontonnya tidak lama lagi ya 😍 #thecapal #thecapalfamily #capalnabi #capalrasullulah
BEHIND THE SCENE MTAS X THE CAPAL (Part 2). 😍😍😍 Ini adalah gambar2 di sebalik tabir pembuatan video sempena produk baru yang akan kami lancarkan. The Capal bersama @mtasproduction menghasilkan video yang berunsur dakwah yang meningati kita pada junjungan Nabi kita insya Allah. InshaAllah video ini secara rasmi akan diviralkan pada hari *Sabtu (20/04/19).* NANTIKAN VIDEO PENUHNYA YA!!!! 😘 Sama-samalah kita menontonnya tidak lama lagi ya 😍 #thecapal #thecapalfamily #capalnabi #capalrasullulah
🔥 🤩 Double Pin Edition🔥🤩 ini sesuai sangat dipakai di Baju Melayu, Jubah mahupun Beg anda, sesuai dipakai dimana2 sahaja untuk kelihatan bergaya😎, jadi apa tunggu lagi, jangan simpan minat tu lama-lama😘 Just tekan link ni pm Aisyah, ➡️ http://www.wasap.my/60137945813 doublepin 😌 In sya allah admin akan layan permintaan korang😉 #thecapal #thecapalfamily #capalnabi
Eh... Siapa tu? Muka macam kenal je? MTAS PRODUCTION X THE CAPAL Dengar cerita mereka akan keluarkan video viral sempena produk terbaru The Capal nanti? Produk apa ye? Nampak tak snapback cap Golden Mawlid yang hensem tu? NANTIKAN KEMUNCULAN VIDEO VIRAL INI.
Satu nikmat yang tak terhingga apabila mendapat hadiah Cincin berbentuk Capal Nabi daripada insan yang saya hormati. Semalam, sebaik sahaja habis bagi penghayatan di setiap artifak. Insan istimewa ini panggil saya "Ustaz, ambil lah. Semoga lebih bersemangat dan motivasi untuk sampaikan penghayatan Rasulullah di masa akan datang" Terima kaseh Allah atas nikmat yang tak disangka-sangka ini. Jom bersama saya di Pameran Artifak Rasulullah Shallallahu Alaihi Wasallam dan Penghayatan Al-Quran di Melaka International Trade Centre sehingga 7 mei ni. -Mutawwif Hazwan- #manhajjmutawwif2019 #manhajjcommunity #futurewayofumrah #mutawwifhazwan #musafircinta #cintarasul #capalnabi
۞اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ۞ . . 💥 COMING 🔜!! 💥 . Nantikan kemunculannya 😎 . . . #thecapal #TheCapal #thecapalfamily #TheCapalFamily #THECAPALFAMILY #capalrasulullah #capalnabi #pincapal #hijabpin #dropship #majlisagama #tausiyyah #majelisrasulullah #majlisilmu #habibalialjufri #habibalialkaff
PROMO COMBO 🔥🔥🔥 . . ------------------------ ❤Harga 1 Sling Bag = RM 50 ❤Harga 2 Sling Bag = RM 100 💘Harga 3 Sling Bag =RM130*(Jimat RM20) . . PROMO COMBO jimat RM20🔥 Boleh Pakat Dengan Adik Beradik, Classmate & Officemate 😍Korang boleh juga hadiahkan kepada insan tersayang.*Jimat sgt!* ------------------------- . . Nak Order? Sila Tekan Link Di Bio Kimah 🤗 . . #thecapalfamily #thecapal #pincapalbyhakimah #kimteam #pincapal #capalnabi #mawlidnabi #MOCA #trustedagent #pintudung #pintudungtahankarat
BEHIND THE SCENE MTAS X THE CAPAL 😍😍😍 . . Ini adalah gambar BTS pembuatan video sempena produk baru yg akn dilancarkan. . . The capal bersama @mtasproduction menghasilkan video yang berunsurkan dakwah yang mengingatkan kita pd Junjungan Nabi kita in sya allaah. . . NANTIKAN VIDEO PENUHNYA YA!! 😘 . . #thecapal #TheCapal #thecapalfamily #TheCapalFamily #THECAPALFAMILY #capalrasulullah #capalnabi #pincapal #hijabpin #dropship #majlisagama #tausiyyah #majelisrasulullah #majlisilmu #habibalialjufri #habibalialkaff
Awak cari hadiah comel? Boleh pakai lelaki dan perempuan Press pin the capal ada pelbagai design untuk dipilih. 😍😍 Memang rambang mata taw. Yang dah cuba, in shaa Allah repeat order lagi Boleh tukar tukar pakai. Boleh buat hadiah. Berminat boleh wasap Aisyah http://www.wassap.my/60137945813/presspincapal #pincapal #thecapal #TheCapalFamily #capalrasullulah #capalnabi
SIAPA KATA MUSLIMAH TIDAK BOLEH BERGAYA DAN KELIHATAN AYU? Lihatlah akak kita ni, sejuk saja mata memandang. Dah la cantik, pakai pula Pin GOLDEN MAWLID daripada The Capal. Terus cair kepada sesiapa memandang. . Akak2 diluar sana taknak ke kelihatan cantik, sopan dan ayu seperti ini? Confirm lepas ni suami puji akak kalau menggayakan produk The Capal. . "BOLEH PM SAYA CARA PEMBELIAN?" . Nanti dulu, saya nak beritahu perkara penting ni. Sempena Bulan Ramadhan dan Hari Raya yang bakal menjelma, saya nak bagi anda diskaun sebanyak 10% kepada mereka yang beli lebih daripada 3 barang (boleh campur) . Pakatlah dengan adik-beradik, kawan2 atau jiran tetangga untuk dapatkan harga istimewa ini malah anda juga dapat mengurangkan kos penghantaran. . . "BAIKLAH, SAYA NAK BELI SEKARANG" . Alhamdullillah, anda boleh tekan link di BIO kami SEKARANG atau whatsappkan ke . 0173557263 0173557263 0173557263 . http://dakwahcapal.wasap.my . . Lihat Capal, Ingat Selawat.
Whatsapp, Instagram, dan Facebook down? Jangan gentar... Marilah kita beralih ke Telegram. Setakat ni tak pernah lagi ada masalah down ke apa2. Functionpun lagi best dan menarik. Jom download Telegram sekarang dan subscribe channel saya dibawah. 👇👇👇 https://t.me/goldenmawlid.
POUCHBAG CAPAL 👜 . . ⚡KUALITI PADU ⚡MUDAH DIBAWA KEMANA-MANA ⚡SELESA DIPAKAI ⚡ HARGA MAMPU MILIK . . #pouchbagmalaysia #pouchbagcapal #capalNabi #pouchbag #bag
Assalamualaikum.. . . Sesiapa yang berminat dengan snapback cap ini..boleh pm saya +60182016982 atau @thecapal_shahalam... . . Warna yang sangat cantik iaitu warna gold keemas emasan.... . . Jangan kepaskan peluang ini.. . . Sudahkah anda berselawat hari ini . . #nabimuhammad #capalnabi #capalrasullulah #rasullulah #masjid #nabi #surau #ramadhan #cantik #capal #capalcantik #bazarramadhan #murah #capalmurah #selawat
🔥Press Pin The Capal. Golden Mawlid . Cantiknye boleh pakai kat baju Raya...Sesuai juga dipakai pada tudung, jubah, baju, kopiah, serban, bag dll.. . Press Pin = RM 15 . + Postage : RM 10 (sm) RM 15 (ss) . Ciri-ciri Press Pin : . 1. Saiz press pin 24mm x 15mm. 2. Diperbuat daripada besi nickel berkualiti. 3. Juga dipanggil pin brooch. 4. Ketebalan pin 1.2mm. 5. Terdapat corak yang unik bagi setiap design. 6. Berat satu pin 5gram. . Stock Terhad. Limited Edition. Siapa Cepat Dia Dapat🙋 . Berminat tekan link whatsapp di bio IG : @rifaie86 . #thecapalfamily #rosesxclusive #pin #capal #presspin #lapelpin #brooch #capalnabi #thecapal #pincapal #pincapalnabi #hijab #niqab #purdah #ridak #serban #maulid #habib #rasullullah #qasidah #hijabpin #selawat #sunnah #tariqat #totebag #pouchbag #drawstringbag #bag
*_Jangan lupa selawat hari ini saudaraku_* ۞ اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ ۞ Nak order barangan Capal Nabi Edisi Khas Raya? . Klik link di BIO . atau . Whatsapp 0173557263 0173557263
*LAST DAY PRE-ORDER* Peluang terakhir untuk anda dapatkan produk The Capal design *Golden Mawlid Edisi Khas Raya.* . Anda sering lupa untuk berselawat? . InsyaAllah produk ini mampu untuk membantu anda ingat untuk berselawat. . Whatsapp *SEKARANG* untuk pre-order. . Tempahan akan di tutup pada jam 12 tengah malam ini.
next page →