#carrotpasta

1,468 posts

Loading...
Vegan ✅
Day 8: I have decided to make some changes to round 2. (Insert wine joke here 😂🍷) Using what I learned during my first 30 day challenge I will spend the remainder of this challenge implementing the dietary changes that I found to be the most beneficial during round 1. Sometimes, moderation can be harder than completely cutting out certain things. I don’t like to tell my clients to never eat something that they enjoy, instead to just decide when it’s worth it and when it isn’t. I am consistently striving to discover satisfying alternatives to unhealthy options because 90% of the time those alternatives will be enough. The other 10% of the time, #treatyoself . . . Cabernet Turkey & Carrot Pasta . #culinaryconfidante #letscooktogether #carrotnoodles
Sunday brunch with low carb shrimp carrot "pasta" 🍝🥗🍽😊🥕🥕🥕 ### Veggie: carrot, tomato, asparagus Protein: shrimp Carb: ÷ Fat: butter Other: salt, pepper, garlic, coriander, kumquat #scandisense #scandisensediet #healthymeal #healthyfood #healthylife #brunch #inspiration #getslim #eatclean #cleaneating #foodpics #foodstagram #foodart #nocarbs #lowcarb #carrotpasta #shrimp #asparagus #kumquat #sundayvibes #fresh #keepitup 💪 #day41
Senengnyaaa...nemu produk sehat lagi, nambah lagi referensi bahan-bahan makanan sehat. Gak perlu lagi kuatir klo mau bikin makanan kesukaan anak. Pasta ini diolah dengan bahan-bahan alami sebagai pewarna dan tanpa msg. happy cooking 😄😗 #pasta #naturalpasta #naturalcolor #bit #chaisim #carrotpasta #pumpkinpasta #bungatelang
Tried the carrot pasta out 🥕🍝 I liked it. And I'll be using it frequently from now on. But if you are hanging for that carb pasta hit, then just do pasta haha Diced beef Homemade marinara sauce Carrott A dash of basil #keto #ketogenicdiet #ketogenics #ketodinner #ketoforbeginners #beef #winterwarmers #carrotpasta #easydinner #healthymeals #fiveminutemeal
••Riso venere su crema di burrata con pomodorini confit ••
🍝"Vegan tortellini with pesto verde, carrot pasta and baby spinach"🍝 by @clean_body_
Kiddo spent the day at the pool and wanted pasta salad to nosh on while there... 3 different kinds of gluten free veggie pastas (can't see them but the orange with extra carrots sweet potatoes flour, the green spinach and quinoa pasta, and then a plain quinoa pasta) , black olive, green olives, chick peas, broccoli, carrots, tomatoes, feta, uncured nitrate free turkey salami, toss in fresh spinach, fresh basil and green and red onions just before serving and a yummy homemade garlic and apple cider vinegar Italian dressing. It's enough to last a week and I don't have to worry about her eating it! Now if I made this for me it would have much more culinary flair and adult flavors lol But this is how she likes her pasta salad and will eat all the veggies so I don't mess with it! Lol #pastasalad #moreveggies #carrots #broccoli #greenolives #blackolives #feta #spinach #basil #greenonions #redonions #spinachpasta #carrotpasta #quinoapasta #grapetomatoes #turkeysalami #garlic #applecidervinegar #chickpeas #fondoflife #foodintelligence #summerfood #kidfriendly #eatyourveggies #organic #glutenfree #kiddosfood
I'm a big fan of zucchini pasta, I always prepare it at home when I am craving for pasta, but today we tried rutabaga and carrot pasta instead and it was surprisingly delicious, the bolognesa sauce and parmesan on top were yummy..😋😋 #smartchoicesforus #healthpasta #glutenfreepasta #carrotpasta #rutabagapasta
#gnocchettisardi #biankonigliasdiet • (Purple carrot + tumeric) pasta Zucchini flowers Sunflower seeds Pistachio granella What else? 😜
Has been a while.. I was sick so had no energies left for social media/cooking/training. But I am feeling way better thanks to this #nutricious pasta, made with all kinds of #veggies 🥦
Pasta de ayote y zanahoria 🥕 Esta es una excelente opción en lugar de la pasta tradicional. 🍝 De base ayote y zanahoria salteado con un poco de ghee (no se debe cocinar, lo ideal es que quede crudito) + carne molida sazonada con especias naturales + salsa de tomate natural. . . . . . #healthylifestyle #healthyfood #carrotpasta #pumpkinpasta #food #foodporn #foodie #instafood #yummy #nutrition #inspiringhealthyliving
Here's a healthy and delicious option for dinner🤤🥕🥕🥕🥕 Carrot pasta with creamy pumpkin cashew sauce 🍝 #Repost @cribchef #carrotpasta #letseat #healthyfood #paperfood Plant based food lovers, vegans, and vegetarians join ➡ www.cribchef.com
• Hi all, Would like to note you our order cut off for Eatalian Express vege pasta are on: 🗓Monday 🗓Wednesday 🗓Friday Before 6pm • Anyone who interested can add the number 0134166840 and whatsapp/sms, thankyou😚 Lets make vege pasta as the best routine! Xoxo #eatalian #eatalianexpress #eatvege #vegepasta #vegefortoddler #eatclean #pastafortoddler #vegemacaroni #vegefusilli #vegestar #vegespagetti #mixedvege #carrotpasta #homemadepasta #freshpasta #naturalpasta #pumpkinpasta #spinachpasta #tomatopasta #brocollipasta #beetrootpasta #purplecarrotpasta #cauliflowerpasta #redspinachpasta #sweetpotatopasta #healthyfood #veggies #toddler #ramadhan #raya
• Salam Selasa🍿 You alls mari kita tengok perbandingan antara saiz pada bentuk-bentuk Eatalian Express vege pasta yang ada. 🍿Fusilli 🍿Star 🍿Macaroni 🍿Shell So, nanti mommies tak perlu pening-pening nak kasi saiz apa yg sesuai untuk anak. So far saiz yang paling kecik cute adalah Star. • So, jom order? 0134133840 Esok Rabu cut off before 6pm Basic mix vege: 🍿Petite Pack 100g = rm9 🍿Regular Pack 250g = rm17.90 🍿Value Pack 600g = rm35.90 *exc postage Pasta kurma: 🍿250gram = RM 19.90 🍿600gram = RM 39.90 *exc postage #eatalian #eatalianexpress #eatvege #vegepasta #vegefortoddler #eatclean #pastafortoddler #vegemacaroni #vegefusilli #vegestar #vegespagetti #mixedvege #carrotpasta #homemadepasta #freshpasta #naturalpasta #pumpkinpasta #spinachpasta #tomatopasta #brocollipasta #beetrootpasta #purplecarrotpasta #cauliflowerpasta #redspinachpasta #sweetpotatopasta #healthyfood #veggies #toddler #kidsmenu Xoxo
Arjen pikapastaa illalliseksi linja jatkuu. Kesäkelit mahdollistaa illalliset kotiterassilla #pasta #carrotpasta #asparagus #grassonion #parmesan #evoo #blackpepper
• Salam isnin. Contoh Eatalian Express Mixed Vege Pasta - Macaroni. Cantik-cantik colourful seindah di jiwa menikam kalbu. • Colourful tu bukan pewarna yang macam gula-gula tu ye adik-adik. Colourful yang ni datang dari pure colour 10 jenis sayur-sayuran ha. Pasta ni takda pewarna tiruan, perisa tiruan, pengawet tiruan, segala jenis tiruan takda. • Hanya homemade, 100%, halal, dan healthy lagi muah muah. Nak order boleh whatsapp 0134133840 kay. Xoxo eatalian #eatalianexpress #eatvege #vegepasta #vegefortoddler #eatclean #pastafortoddler #vegemacaroni #vegefusilli #vegestar #vegespagetti #mixedvege #carrotpasta #homemadepasta #freshpasta #naturalpasta #pumpkinpasta #spinachpasta #tomatopasta #brocollipasta #beetrootpasta #purplecarrotpasta #cauliflowerpasta #redspinachpasta #sweetpotatopasta #healthyfood #veggies #toddler #kidsmenu
Teemalla mitä löytyy pihalta syötävää, se maustakoon pastan #carrot #pasta #carrotpasta #asparagus #leafparsley #grassonion
I got to sample some goodies today... excited to see where this goes @lucianos_italian_restaurant #freshpasta #locallymade #beetpasta #carrotpasta #spinachpasta
. STAR Mixed Vege Pasta . Salam Jumaat ☂ Jom kita tengok2 shapes yang ada untuk Eatalian Express mixed vege pasta ni. . ☝Ni shape Star nama dia. Atau nak panggil bunga? 😂 Boleh lah! . Sesapa yang nak order boleh whatsapp 0134133840. Hari ni cut off ye kawan-kawan. Jumaat nan mulia memang hari cut off. So sesapa nak , boleh contact kita and buat payment before 6pm kay. After 6pm nanti kita nak submit order you all muah muah ☂ . Jom tengok senarai harga pasta mengikut size pack: Ni utk basic mix vege: ☂Petite Pack 100g = rm9 ☂Regular Pack 250g = rm17.90 ☂Value Pack 600g = rm35.90 *exc postage Ni pula utk pasta kurma: ☂250gram = RM 19.90 ☂600gram = RM 39.90 *exc postage . So, jom kita ber-pasta? Xoxo #eatalian #eatalianexpress #eatvege #vegepasta #vegefortoddler #eatclean #pastafortoddler #vegemacaroni #raya #2018 #vegespagetti #mixedvege #carrotpasta #homemadepasta #freshpasta #naturalpasta #pumpkinpasta #spinachpasta #tomatopasta #brocollipasta #beetrootpasta #purplecarrotpasta #cauliflowerpasta #redspinachpasta #sweetpotatopasta #healthyfood #veggies #toddler #ramadhan
. FUSILLI Mixed Vege Pasta . Salam Jumaat ☂ Jom kita tengok2 shapes yang ada untuk Eatalian Express mixed vege pasta ni. . ☝Ni shape Fusilli nama dia. Atau spiral. . Sesapa yang nak order boleh whatsapp 0134133840. Hari ni cut off ye kawan-kawan. Jumaat nan mulia memang hari cut off. So sesapa nak , boleh contact kita and buat payment before 6pm kay. After 6pm nanti kita nak submit order you all muah muah ☂ . Jom tengok senarai harga pasta mengikut size pack: Ni utk basic mix vege: ☂Petite Pack 100g = rm9 ☂Regular Pack 250g = rm17.90 ☂Value Pack 600g = rm35.90 *exc postage Ni pula utk pasta kurma: ☂250gram = RM 19.90 ☂600gram = RM 39.90 *exc postage . So, jom kita ber-pasta? Xoxo #eatalian #eatalianexpress #eatvege #vegepasta #vegefortoddler #eatclean #pastafortoddler #vegemacaroni #raya #2018 #vegespagetti #mixedvege #carrotpasta #homemadepasta #freshpasta #naturalpasta #pumpkinpasta #spinachpasta #tomatopasta #brocollipasta #beetrootpasta #purplecarrotpasta #cauliflowerpasta #redspinachpasta #sweetpotatopasta #healthyfood #veggies #toddler #ramadhan
. SHELL Mixed Vege Pasta . Salam Jumaat ☂ Jom kita tengok2 shapes yang ada untuk Eatalian Express mixed vege pasta ni. . ☝Ni shape Shell nama dia. Atau cengkerang pun boleh. Atau kulit siput pun boleh. . Sesapa yang nak order boleh whatsapp 0134133840. Hari ni cut off ye kawan-kawan. Jumaat nan mulia memang hari cut off. So sesapa nak , boleh contact kita and buat payment before 6pm kay. After 6pm nanti kita nak submit order you all muah muah ☂ . Jom tengok senarai harga pasta mengikut size pack: Ni utk basic mix vege: ☂Petite Pack 100g = rm9 ☂Regular Pack 250g = rm17.90 ☂Value Pack 600g = rm35.90 *exc postage Ni pula utk pasta kurma: ☂250gram = RM 19.90 ☂600gram = RM 39.90 *exc postage . So, jom kita ber-pasta? Xoxo #eatalian #eatalianexpress #eatvege #vegepasta #vegefortoddler #eatclean #pastafortoddler #vegemacaroni #raya #2018 #vegespagetti #mixedvege #carrotpasta #homemadepasta #freshpasta #naturalpasta #pumpkinpasta #spinachpasta #tomatopasta #brocollipasta #beetrootpasta #purplecarrotpasta #cauliflowerpasta #redspinachpasta #sweetpotatopasta #healthyfood #veggies #toddler #ramadhan
. MACARONI Mixed Vege Pasta . Salam Jumaat ☂ Jom kita tengok2 shapes yang ada untuk Eatalian Express mixed vege pasta ni. . ☝Ni shape macaroni. . Sesapa yang nak order boleh whatsapp 0134133840. Hari ni cut off ye kawan-kawan. Jumaat nan mulia memang hari cut off. So sesapa nak , boleh contact kita and buat payment before 6pm kay. After 6pm nanti kita nak submit order you all muah muah ☂ . Jom tengok senarai harga pasta mengikut size pack: Ni utk basic mix vege: ☂Petite Pack 100g = rm9 ☂Regular Pack 250g = rm17.90 ☂Value Pack 600g = rm35.90 *exc postage Ni pula utk pasta kurma: ☂250gram = RM 19.90 ☂600gram = RM 39.90 *exc postage . So, jom kita ber-pasta? Xoxo #eatalian #eatalianexpress #eatvege #vegepasta #vegefortoddler #eatclean #pastafortoddler #vegemacaroni #raya #2018 #vegespagetti #mixedvege #carrotpasta #homemadepasta #freshpasta #naturalpasta #pumpkinpasta #spinachpasta #tomatopasta #brocollipasta #beetrootpasta #purplecarrotpasta #cauliflowerpasta #redspinachpasta #sweetpotatopasta #healthyfood #veggies #toddler #ramadhan
. Happy Ramadhan you alls 🕋 . Okay hari ni hari Khamis 17 May '18. Hari pertama puasa. Semoga anda semua dalam keadaan baik dan sejahtera sentosa cun melecun 🕋 . Now Eatalian Express Pasta ada buat raya promo cun melecun sentosa jelita juga: Raya On The Go!! . You alls akan dapat: 🌳4packs of mixed vege pasta 100g/each (shape: star, fusilli, shell, macaroni) 🌳1pack of kurma/milkflow pasta 100g (shape: shell only) 🌳Free EE travel beg! Harga: 🌳Rm48 + postage Rm8 Note: 🕋Milkflow pasta 100g hanya available dalam set Raya On The Go ini sahaja. Kalau tanpa set, pasta ni hanya available 250g dan 600g jer. 🕋Set ini sangat limited. So siapa cepat dia dapat. 🕋Shape pasta tak boleh pilih-pilih atau tukar, dah tetapkan dah seperti tertera. . So mommies, jom ber-pasta? Xoxo muah ~ #eatalian #eatalianexpress #eatvege #vegepasta #vegefortoddler #eatclean #pastafortoddler #vegemacaroni #vegefusilli #vegestar #malaysia #ramadhan #carrotpasta #homemadepasta #freshpasta #naturalpasta #pumpkinpasta #spinachpasta #tomatopasta #brocollipasta #beetrootpasta #purplecarrotpasta #cauliflowerpasta #redspinachpasta #sweetpotatopasta #healthyfood #veggies #toddler #raya
‼️G I V E A W A Y‼️ This is the new seasonal carrot pasta dish which will be served at @heirloomstpaul this spring! Their “modern farmhouse” dishes are made with sustainable and seasonal ingredients. I have partnered up with @heirloomstpaul to giveaway a $25 gift card to one lucky winner! ✨ To enter: 1️⃣ Follow @mindylish & @heirloomstpaul 2️⃣ Like this post ❤️ 3️⃣ Tag a friend who you would bring to dinner! ✨ Bonus: Extra entry for each additional friend you tag in a separate comment. 👯‍♀️👯‍♂️ ••• I will choose and announce the winner Sunday. 🎊🎉
🥕🍅🥕Carrot pasta with chilli tofu and tomato sauce/mrkvové cestoviny s chilli tofu a paradajkovou omáčkou Mrkvu narežeme škrabkou, pridáme chilli tofu, paradajkovú omáčku (Panzani Napoletana), zaváranú červenú repu a bylinky. Dobrú chuť #health #healthyfood #fitnesslife #glutenfree #lovecooking #vegetables #panzani #napoletana #tomatosauce #carrotpasta #fastrecipe #easyrecipe #fitfood #lowcarb #dnesjem
. Raya On The Go set people!! 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚 . Hijau menawan menusuk kalbu menikam jiwa sanubari seindah Ramadhan nan mulia syahdu terindah cakerawala. . For now Eatalian Express ada RayaOnTheGo set ni yang didatangi sekali dengan travel bag percumaaaa!! 😂 The bag is very limited 💚 . Harga? Item? Shape? Size?: 👇 1 - Mixed Vege Pasta (100g) x 4 packs (macaroni, fusilli, star, shell) 2 - Kurma Pasta (100g) 1 pack (shell only) Free limited edition Eatalian Express travel bag 💚 muah muah cumi cumi.. . RM48 + POSTAGE RM8 . While stock last! While stock last! While stock last! While stock last! While stock last! . Ha sapa nak boleh whatsapp 0134133840 💚💚. . Xoxo #eatalian #eatalianexpress #eatvege #vegepasta #vegefortoddler #eatclean #pastafortoddler #vegemacaroni #ramadhan #2018 #vegespagetti #mixedvege #carrotpasta #homemadepasta #freshpasta #naturalpasta #pumpkinpasta #spinachpasta #tomatopasta #brocollipasta #beetrootpasta #purplecarrotpasta #cauliflowerpasta #redspinachpasta #sweetpotatopasta #healthyfood #veggies #toddler #raya
. Ramadhan al mubarak🌙 . Selamat berpuasa diucapkan kepada semua muslimin dan muslimat seluruh Malaysia khususnya para mommies yang berlari berkejaran seindah bunga di taman di kota di desa di gunung dan laut menjalani rutin hidup setiap hari. Women's power 💪 . Semoga ibadah puasa tahun ni lebih diberkati dan dirahmati. Yang belum settle fidyah tu jangan lupa bayar 🌙 . So, jom order pasta? 0134133840 Xoxo #eatalian #eatalianexpress #eatvege #vegepasta #vegefortoddler #eatclean #pastafortoddler #vegemacaroni #2018 #vegestar #vegespagetti #mixedvege #carrotpasta #homemadepasta #freshpasta #naturalpasta #pumpkinpasta #spinachpasta #tomatopasta #brocollipasta #beetrootpasta #purplecarrotpasta #cauliflowerpasta #ramadhan #sweetpotatopasta #healthyfood #veggies #toddler #kidsmenu
. Salam Selasa 🕊 . So tinggal 1 hari lagi sebelum umat Islam menyambut bulan Ramadhan nan mulia? . Bulan puasa ke..bulan tak puasa ke.. We alls tetap open order seperti biasa 🕊 So sempena menjalani Ramadhan nan mulia syahdu terindah cakerawala nanti, para mommies boleh try pasta kurma Ajwa, kurma Ajwa antara jenis kurma yang terbaik, boleh makan masa sahur, boleh makan masa buka puasa, boleh makan lepas solat Terawih, anytime boleh okay muah muah 🕊 . Nak campur dengan bubur pun boleh. Bubur jagung, bubur kacang, bubur segala bubur 🕊 . Harga? 🕊250gram = RM 19.90 🕊600gram = RM 39.90 Exc postage Jom whatsapp 0134133840 anytime jerrr Xoxo #eatalian #eatalianexpress #eatvege #vegepasta #vegefortoddler #eatclean #pastafortoddler #vegemacaroni #vegefusilli #vegestar #vegespagetti #mixedvege #carrotpasta #homemadepasta #freshpasta #naturalpasta #pumpkinpasta #spinachpasta #tomatopasta #brocollipasta #beetrootpasta #purplecarrotpasta #cauliflowerpasta #redspinachpasta #sweetpotatopasta #healthyfood #veggies #toddler #kidsmenu
. Hi mommies 🌳 Pre Ramadhan Combo dah berakhir semalam 14May. Thankyou pada yang dah order. . So pada sesiapa yang nak order milkflow pasta (pasta kurma Ajwa), harga dah seperti biasa. . 🌳250gram = RM 19.90 🌳600gram = RM 39.90 Exc postage Milkflow pasta tak available untuk 100gram ye tuan2 dan puan2. . So, lets order? Xoxo #eatalian #eatalianexpress #eatvege #vegepasta #vegefortoddler #eatclean #pastafortoddler #vegemacaroni #vegefusilli #vegestar #vegespagetti #mixedvege #carrotpasta #homemadepasta #freshpasta #naturalpasta #pumpkinpasta #spinachpasta #tomatopasta #brocollipasta #beetrootpasta #purplecarrotpasta #cauliflowerpasta #redspinachpasta #sweetpotatopasta #healthyfood #veggies #toddler #kidsmenu
Good Monday people 🐝 . Today is 14May, hari last untuk order Pre Ramadhan Combo pasta. Sesapa yang nak order boleh whatsapp 0134133840 before 6pm kay. Nak dm kat instagram ni pun boleh. Nak inbox kat facebook pun boleh (EmmaMalosa). Nak wechat and telegram pun boleh 🐝 (add number kat atas 😝). . Pre Ramadhan Combo: 🐝 2packs Regular size 250g of mixed vege pasta (any shape) 🐝 1pack Regular size 250g of milkflow pasta/pasta kurma (any shape) Price: 🐝 13% off for milkflow pasta 🐝 RM48.90 exclude postage 🐝 RM8 postage . Khamis ni inshaAllah kita semua umat Islam kalau jadi puasa, sempat lagi mommies nak order 🐝 So jom order? Xoxo #eatalian #eatalianexpress #eatvege #vegepasta #vegefortoddler #eatclean #pastafortoddler #vegemacaroni #vegefusilli #vegestar #vegespagetti #mixedvege #carrotpasta #homemadepasta #freshpasta #naturalpasta #pumpkinpasta #spinachpasta #tomatopasta #brocollipasta #beetrootpasta #purplecarrotpasta #cauliflowerpasta #redspinachpasta #sweetpotatopasta #healthyfood #veggies #toddler #kidsmenu #ramadhan
Good Monday people 🐝 . Today is 14May, hari last untuk order Pre Ramadhan Combo pasta. Sesapa yang nak order boleh whatsapp 0134133840 before 6pm kay. Nak dm kat instagram ni pun boleh. Nak inbox kat facebook pun boleh (EmmaMalosa). Nak wechat and telegram pun boleh 🐝 (add number kat atas 😝). . Pre Ramadhan Combo: 🐝 2packs Regular size 250g of mixed vege pasta (any shape) 🐝 1pack Regular size 250g of milkflow pasta/pasta kurma (any shape) Price: 🐝 13% off for milkflow pasta 🐝 RM48.90 exclude postage 🐝 RM8 postage . Khamis ni inshaAllah kita semua umat Islam kalau jadi puasa, sempat lagi mommies nak order 🐝 So jom order? Xoxo #eatalian #eatalianexpress #eatvege #vegepasta #vegefortoddler #eatclean #pastafortoddler #vegemacaroni #vegefusilli #vegestar #vegespagetti #mixedvege #carrotpasta #homemadepasta #freshpasta #naturalpasta #pumpkinpasta #spinachpasta #tomatopasta #brocollipasta #beetrootpasta #purplecarrotpasta #cauliflowerpasta #redspinachpasta #sweetpotatopasta #healthyfood #veggies #toddler #kidsmenu #ramadhan
🥕Carrot Pasta🥕 . Made my #vegankids some #carrotpasta using @gardein “Beefless Grounds”, Broccoli, @traderjoes “Carrot Pasta” and @violifeamerica “Mozzarella Cheese”! 🌱🥕🌱🥕🌱🥕🌱🥕🌱🥕 #vegan #vegansofig #vegansofinstagram #plantbased #carrotpasta #gf #glutenfree #whatveganseat #cleaneats #ditchdairy #govegan #tiuvegan #instavegan #veganfood #violife #violifeamerica #traderjoes #gardein
Happy Saturday all 🇲🇾 - Pre Ramadhan Combo kita dah lanjutkan ke date 14May2018, so anyone yang nak order boleh contact me at 0134133840 before 6pm, so after 6pm i'll close order kay people 🇲🇾 - In this combo you'll get 2 packs mixed vege pasta (250g/each) and 1 pack milkflow pasta (250g), 35% off for that milkflow. Total is RM48.90 excluding postage (250g milkflow pasta is RM13.10, nettprice is RM19.90) 🇲🇾 - So ada masa lagi mommies before 14May muah muah .. Selepas ni Ramadhan Combo dah tak valid and milkflow pasta akan dikira dengan harga biasa. So lets order people! Happy New Malaysia! 🇲🇾 . Xoxo. #eatalian #eatalianexpress #eatvege #vegepasta #vegefortoddler #eatclean #pastafortoddler #vegemacaroni #vegefusilli #vegestar #vegespagetti #mixedvege #carrotpasta #homemadepasta #freshpasta #naturalpasta #pumpkinpasta #spinachpasta #tomatopasta #brocollipasta #beetrootpasta #purplecarrotpasta #cauliflowerpasta #redspinachpasta #sweetpotatopasta #healthyfood #veggies #toddler #kidsmenu
Super delicious and healthy carrot-pasta with cashew basil pesto 😍❤️ It’s gluten free and vegan, super healthy and delicious 💪🏻 Great for weightloss because it’s very filling🍝 #healthypasta #healthy #healthyfood #healthylifestyle #healthylunch #lunch #dinner #food #essen #delicious #vegan #vegetarian #vegetarisch #eat #featuremeinstagood #featureme #pasta #avocado #carrotpasta #lecker #gesund #weightloss #glutenfree #glutenfrei #lifestyle #healthylifestyle
Welcoming a new day, with just few days left for Ramadhan, why don't't we just sit back, relax and ponder. Isn't our life has been so much beautiful since the beginning? Why not we add more colours to it? ♡ ♡ ♡ #vegepasta #babyfoodrecipes #babyfood #pasta #vegepastaforkids #kids #kidsfood #feedfeed #vegan #feedfeed #carrotpasta #fussili #macaroni #spaghetti #spaghettiandmeatballs #cookwithlove #cookwithpassion #vegetarian #vegetables #newday #newmalaysia #foodie #malaysia #trulyasia
Salam semua 🍖 . Walaupun esok adalah hari #mengundi , tapi pasta order tetap berjalan seperti biasa. Nak tau senarai harga Eatalian Express pasta: Basic mix vege: 🍆Petite Pack 100g = rm 9 🍆Regular Pack 250g = rm 17.90 🍆Value Pack 600g = rm 35.90 *exc postage Pasta kurma: 🌰250gram = RM 19.90 🌰600gram = RM 39.90 *exc postage So lepas balik #mengundi jom order pasta! Xoxo 🍖 #eatalian #eatalianexpress #eatvege #vegepasta #vegefortoddler #eatclean #pastafortoddler #vegemacaroni #vegefusilli #vegestar #vegespagetti #mixedvege #carrotpasta #homemadepasta #freshpasta #naturalpasta #pumpkinpasta #spinachpasta #tomatopasta #brocollipasta #beetrootpasta #purplecarrotpasta #cauliflowerpasta #redspinachpasta #sweetpotatopasta #healthyfood #veggies #toddler #kidsmenu
Carrot and zucchini pasta with avocado cucumber sauce. Recipe from @downshiftology 😍I did add cayenne pepper and black beans but oh my goodness- it’s a keeper. Just ask if you want the link to the recipe. #meatlessmonday #Snappysofmysnackies #zucchininoodles #carrotpasta #dinnersogood #yellowzucchini #healthyeats #momhealthyjourney
. Mari kawan-kawan kita pakat2 selit order today. Sesiapa nak order vege pasta seperti dalam gambar atas tu boleh whatsapp me 0134133840 and boleh buat payment before 6pm petang ni kay. Add number tu, nak wechat pun boleh 😝! - Kat atas tu bentuk Shell ye tuan2 puan2. Atau nama lain dia siput. Atau nama lain lagi cengkerang. Pun boleh. - Xoxo🍎 #eatalian #eatalianexpress #eatvege #vegepasta #vegefortoddler #eatclean #pastafortoddler #vegemacaroni #vegefusilli #vegestar #vegespagetti #mixedvege #carrotpasta #homemadepasta #freshpasta #naturalpasta #pumpkinpasta #spinachpasta #tomatopasta #brocollipasta #beetrootpasta #purplecarrotpasta #cauliflowerpasta #redspinachpasta #sweetpotatopasta #healthyfood #veggies #toddler #kidsmenu
. Siapa nak order vege pasta macam biasa boleh whatsapp kita 0134133840 🐝 muah muah cumi cumi 😝. - Esok cut off, before 6pm. So after 6pm kita akan submit to HQ kay. - Kepada yang dah order thankyouverymuchmuahmuah and the pasta akan ambik masa untuk process around 5-7 working days gitu. - 👆Yang dalam picture kat atas tu, tu adalah pasta dalam bentuk Fusilli. Atau nama lainnya spiral. Jom order! Xoxo 🐝 #eatalian #eatalianexpress #mixedvege #pasta #vegepasta #fusilli #eatalian #eatalianexpress #eatvege #vegepasta #vegefortoddler #eatclean #pastafortoddler #vegemacaroni #vegefusilli #vegestar #vegespagetti #mixedvege #carrotpasta #homemadepasta #freshpasta #naturalpasta #pumpkinpasta #spinachpasta #tomatopasta #brocollipasta #beetrootpasta #purplecarrotpasta #cauliflowerpasta #redspinachpasta #sweetpotatopasta #healthyfood #veggies #toddler
. Yuhuu selamat pagi Ahad! 🍏 As mentioned earlier i prefer making a clear soup for Nola as for her 'kinda-best' meal. Kenapa clear soup? Sebab ia nya very very senangg bangat bangat. If last time suka buat soup dengan menumis cindai cindai nirmala dulu segala bahan yang digunakan. Tapi as a working mom who always facing tough time every morning gigihnya alahai sangat ya ampun nak menumis, sangat memakan masa. 🍏 Jadi i do weekly mealprep. Bahan2 soup semua difrozenkan - garlic, onion, tomato cherry, celery and spice 4 sekawan. Dulu suka letak minced meat, dah malas dan daging mahal, kita letak meat powder jerr, guna setengah sudu jer pun. Minced chicken Nola tak berapa suka. Lagipun dah ganti dengan chicken bone broth yang lagi healthy. Buat sendiri heh! 💪 🍏 Segala bahan ni letak dalam tupperware kurus2 kecik2 hudoh2 indah2 (basuh la dulu dan potong 😑). Now i've used candy plastic yang selalu orang buat as doorgift tu 😆, yang ada seal, senang dan jimat space freezer! Buat untuk stok seminggu. Boleh juga buat macam ni untuk hidangan curry ke..goreng ke...tak semestinya soup. Kalau curry ikan frozen siap2 bahannya - ikan, santan, paste etc. Paste boleh beli yang dah siap atau homemade. 🍏 Bangun pagi, rebus pasta, buang air rebusan, ganti ngan air Coway 😝, campak bahan frozen soup 👆, drizzle olive oil, add meat powder, pepper and cbb. No salt. Pergi mandi. Lepas mandi soup pun dah siap for Nola's breakkie. 😋🍜🍎♥ - #eatalian #eatalianexpress #eatvege #vegepasta #vegefortoddler #eatclean #pastafortoddler #vegemacaroni #vegefusilli #vegestar #vegespagetti #mixedvege #carrotpasta #homemadepasta #freshpasta #naturalpasta #pumpkinpasta #spinachpasta #tomatopasta #brocollipasta #beetrootpasta #purplecarrotpasta #cauliflowerpasta #redspinachpasta #sweetpotatopasta #healthyfood #veggies #toddler #kidsmenu
Kiki Conversations: Kiki: Mama, promise not to cancel my birthday party because I will tell you something you won’t like... Me: what did you do kiki?? Kiki: Mama, it’s not what I did, it’s what you did - this dinner tonight is not your best... I prefer pasta and not fake carrot pasta... Me: the party is cancelled!!!! Kiki: nooooo... it looked pretty, but tastes blahhhh 🥕🍝🥕🍝🥕🍝🥕🍝🥕🍝🥕 I guess I have some improving to do with the spiral carrot pasta... please recommend some tasty recipes! 🍝🥕🍝🥕🍝🍝🥕🍝🥕 #carrotpasta #feedingmyfamily #dinnertime 🍴 #lifewithkiki
Większość osób wie, ze nie przepadam za warzywami, a danie bez mięsa dla mnie nie istnieje 🤷🏽‍♀️ tymczasem... dzisiaj mając dzien wolny, postanowiłam pobawić się w kuchni. Pomysł na warzywne spaghetti miałam w głowie odkąd przeglądając allieexpress natknęłam się na temperówkę do warzyw. Akcesoria zakupione, i co dalej? Oto przepis!🥫🍝🥕 ________________________________ 🔸Marchewki- w zależności od tego ile porcji potrzebujecie, ok 5-7 sztuk średniej wielkości 🔸3 duże żabki czosnku 🔸przecier pomidorowy 🔸odrobine ketchupu 🔸przyprawy według uznania(u mnie gałka muszkatołowa, sól,pieprz, pieprz ziołowy, zioła prowansalskie) 🔸parmezan Przygotowanie: Czosnek podsmażamy na odrobinie tłuszczu, dodajemy makaron z marchewki (jeśli nie macie temperówki, spokojnie możecie go zrobić za pomocą obieraczki, otrzymacie wtedy tiagiatelle) I podsmażamy do uzyskania odpowiedniej miękkości, przyprawiamy według uznania ;) Kiedy nasz makaron będzie gotowy, ściągamy go z patelni i porcjujemy na talerz. Na ta sama patelnie wylewamy przecier pomidorowy, dodajemy świeży czosnek, odrobine ketchupu, zioła prowansalskie, sol, pieprz, i gałkę muszkatołowa. Kiedy sos będzie gotowy, nakładamy go na makaron i posypujemy parmezanem. Danie jest przepyszne, i mega szybkie w przygotowaniu. Wierzcie mi jeśli osoba mięsożerna, mówi ze smakuje jej makaron z marchewki (dalej nie wierze ze to pisze 🙈) to musi być pyszne! Dajcie znać czy robicie jakieś dania na bazie warzywnych makaronow! ❤️🍝🥕🥕 #spaghetti #vegetarian #vegatables #carrotpasta #glutenfree #dinner #food #brodnickagotuje
next page →