#cfu

37,640 posts

Loading...
🎓 Laurea Triennale in Ingegneria Civile indirizzo Ing. Ambientale - ℹ Classe: L-7 | Durata: 3 anni | CFU: 180 - 💲 Retta Annuale: Da € 1.000 - ✅ ISCRIZIONI SEMPRE APERTE - Per maggiori info e iscrizioni: 📧 orientamento@unicesd.it 🏢 presso le nostre sedi d'informazione (ECP) 🌐 www.unicesd.it - #formazione #laurea #degree #university #universita #telematica #unipegaso @unipegaso_it #ingegneria #online #corsi #corsidilaurea #iscrizioniaperte #cfu #unicesd #unicentrostudiolympo #unicesdolympo #unicesdit #laureatriennale #ambiente #ingegneriaambientale #ing #ingegneriacivile #iscrizionisempreaperte
Salam Zuhur semua!❤ Nak tanya sikit ni.. 👉Susah ke nak hilangkan karat-karat di perkakas dapur dengan barang-barang rumah yg lain? . 👉Pinggang sakit akibat duduk dalam toilet berjam-jam hanya memberus kasut anak? . Jangan risau lagi! Cubalah Set Eziclean kami! Dengan set ini, kerja rumah semua makin beres dengan cepat dan senang!😍 . Bersifat alkali dan bebas bahan2 kimia! Haruman yg sangat wangi! Sental-sental je dah bersih! 😉 . #CFU #GetFighterStg #ProjekStg #teamTrulySTG #TeamYaniStg #TheMagicOfPartTime #setEziclean #eziclean #Eziclean3beradik #laundrypowder #dishwash #toiletfloorcleaner #sentalsentalsahaja #sentalsentalputih
IBU PUASHATI GUNA EZICLEAN LAUNDRY, BASUH BAJU BABY PUTIH BERSERI (Credit for Farah Dalilah) Ewahh. Kemain headline kan. Hihi Sharing testimoni dari adik saya sendiri. Guna eziclean laundry, especially untuk basuh kain baju baby girl dia. Alhamdulillah, kain lampin ada tompok hitam, rendam semalaman esok pagi basuh setel. Clean and clear. Macam kain lampin baru. Towel baby kene najis punnn setel. Takde pun tinggal bekas-bekas. Kompem la jadi macam towel baru jugak kan. Ada baju yang dah lama tak pakai, bekas kuning-kuning kat baju pun hilang hanya dengan rendaman sabun magik super best ni tauuu. Katanya memang best guna even letak satu sudu je. Puashati. Uolls nak try cecepat roger Ticer Ann tau 😘 www.wasap.my/601131101243/Eziclean www.wasap.my/601131101243/SetEziclean #ProjekSTG #TheMagicOfPartime #GETfighterSTG #CFU
🌈Еще раз напоминаем для тех, кто в Киеве, кому действительно интересен чирлидинг как направление в спорте и в жизни: 🎉Совсем скоро, 28 октября, при поддержке Федерация Черлидинга Украины CFU, состоится Фестиваль чирлидинга "Від Аматора до Майстра" в г. Киеве (ТРК Проспект, ул. Гната Хоткевича, 1-В, 12-00). Именно команда "Мини" представит клуб Cheer Ladies на этом мероприятии. Специально для новичков, кто хочет посмотреть что это такое, старшие девушки-чирлидеры проведут бесплатный мастер-класс, где каждый желающий сможет выучить несколько несложных танцевальных "связок"!!! Приходите и окунитесь в настоящую атмосферу чирлидинга и танца!!! 🌟 #настроение #гимнастика #чирлидинг #черлидеры #Cheerdance #акробатикакиев #киевтанцы #танцыкиев #танцыдемеевская #спорттанцы #детскиетанцы #танцшкола #фестиваль #CFU #праздник #мастеркласс #Cheerladies_Seniors
We have yoga every Sunday at 8am! Everyone is loving Lori! _____________ $20/month for members $125/10 classes for non members _____________ #yoga #undividedathletics #CFU #crossfitundivided #crossfit #box #gym #bohemia #oakdale #sayville #ny #fitness #community #photooftheday #fitfam #bestoftheday #igers #latergram #fit
Do your homework when selecting the right probiotics for you. Quality matters.
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂دوستای این مدلیت رو تگ کن . . . . . . با ما همراە باشید. دوستای دانشجو معلمتونو تگ کنید. سوژەهای خودتونو واسمون بفرستید. #دانشجو #دانشجو_معلم #فرهنگیان #دانشگاە_فرهنگیان #cfu #cfu_student #طنز #
#CFU #old #town ❤️
▪️ℒℯ𝓉'𝓈 𝒹ℴ 𝓌𝒽𝒶𝓉 𝓌ℯ 𝓁ℴ𝓋ℯ 𝒶𝓃𝒹 𝒹ℴ 𝒶 𝓁ℴ𝓉 ℴ𝒻 𝒾𝓉! 💎 #cfu #lastdays #gn
☀CELGYNIC GOLD ☀ 💗 merawat dan aktifkan sel-sel yang dah hampir mati.. 💗 sangat-sangat membantu bagi penyakit :-- 👉Jantung - dah bypass, kolestrol tersumbat pada saluran jantung..(Kritikal) -👉Darah tinggi -👉Kencing manis -👉Sakit kulit -👉Kebotakan melampau -👉Anti penuaan -👉Anti kanser -👉Masalah tulang -👉Buah Pinggang (Dialysis) -👉Lemah tenaga batin. -👉Dengan amalkan CELGYNIC GOLD, In Shaa Allah pasti sangat-sangat membantu. 🌺 Harga:$52 🌺 Nak order ... 🌺 Pm/wsap 98251475 EDA #Cfu #GetFighterSTG #ProjekSTG #Themagicofparttime #Bizonline #BeMyProtege #CopyPasteEditPost
🌼 Infinence SkinCare 👍👍👍🌼 Kelebihan dan kebaikan infinence skincare👇👇 ✅ kulit lembap sepanjang hari ✅ halus dan lembutkan kulit muka ✅ kulit berseri ✅ anti penuaan ✅ kurangkan bintik hitam ✅ kurangkan kedut ✅ pudarkan parut ✅ tona kulit sekata ✅ kurangkan jeragat ✅ anjalkan kulit Nak cuba, nak jadi agent.. Pm/wsap 98251475 EDA #projectstg #cfu #teamSohana #GetFighterStg #CopyPAsteEditPost ..
Video testimonianza: anche in questa sessione, si studia la prossima. Ora impegniamoci a fare cose a caso! 🙋🏻‍♂️ #vitadacoinquilini #grazie TAGGA IL TUO COINQUILINO! . . . New video firmato @marco_ferro96 @francescospata3 @massimomiria ! #udm #sessione #sessioneestiva #sessioneinvernale #università #vitadauniversitario #esami #ansia #cfu #amiche #amici #professori #professore #assistente #assistenti #maiunagioia #maiunalaurea #laurea #tesi #18
Diventa un social media manager! Sono aperte le iscrizioni al corso di formazione "Comunicazione digitale e social media marketing" attivato da @baicrcultura , 4changing e @unitorvergata. Il corso vale 9 cfu Cosa aspetti? Richiedi subito informazioni ➡ link in bio! . . . . #formazione #formazionemarketing #university #università #torvergata #lettere #socialmedia #socialmediamanager #mediamanager #comunicazione #comunicazionedigitale #web #formazioneprofessionale #corsoprofessionale #cfu #students #studenti #passione #socialmediastrategy #socialnetwork #networkmarketing #corsidiformazione #scienzedellacomunicazione #corsi #corso #agevolazioni
NI SEMUA SALAH BB+GLO & SET INFINENCE‼️‼️😡😡😡 Testimoni Rahaida Misnon Korang jangan salah makan & pakai tau 2 produk ni! Tengok gambar chedot tu... dari kusam terus berseri meri walau tak pakai make up..😅😅😅 Alhamdulillah parut kat pipi pun dah semakin pudar.. seronok beronok2 tau...baru amik beberapa sachet BB+Glo mmg dah nampak kesan.. muka makin berseri.. tambah plak konsisten guna Set Infinence ni.. mmg double la kesannya.. 😍😍😍 Chedot tak minta korang percaya.. chedot suruh korang cuba..😉😉😉 Nak dapatkan produk super awesome ni??? Pm@wa 601140657169 #bizzGayaKorporat #ToNextLevel #CFUxJ50 #TeknikKetagih #ProjekStg #MiniStokisLeaderRM47 #TeamRichFighter #SetiapBulanPoketGemok #NaikPangkatNaikGaji #ProjekRM1000seminggu >BizonlineBerslipGajiModalRM47#GetFighter -Stg#CFU . Biz Online | Malaysia - RM47 | Indonesia - RP150,000 | Brunei - BND20 | Singapura - SGD25
Когда встречаются две творческие личности, всё вокруг цветёт и пахнет😊😍 @u_la_vie #осеньвкрыму #autumncrimea #vscocrimea 💙 #vsco #autumn 🍁 #кфуботаническийсад #кфу #cfu #vernadskycfu
Для всех кто с нами и будет с нами, для тех кто хочет к нам присоединиться! Открываем заказ на новую коллекцию Nike Always Forward Pack! Вопросы в директ! #kazfootball #kazsports #kpfl #russia #russiafootball #ukraine #cfu #nike #vsn #hypervenom #mercurial #phantom #superfly #nikefootball #leaguechampions #uefa #fifa #nikesoccer #footballboots #futbol #fcastana #fckairat #fctobol #fcordabasy #fczhetysu #fcaktobe #fckaysar #soccercleats #cleatstagram #NikeAlwaysForwardPack
_ " ᴳᵉᵗᵗᶦⁿᵍ ʰᵃʳᵈ ᵗᵒ ˢˡᵉᵉᵖ ᵇˡᵒᵒᵈ ᶦˢ ᶦⁿ ᵐʸ ᵈʳᵉᵃᵐˢ ˡᵒᵛᵉ ᶦˢ ᵏᶦˡˡᶦⁿᵍ ᵐᵉ ᵗʳʸᶦⁿᵍ ᵗᵒ ᶠᶦᵍᵘʳᵉ ᶦᵗ ᵒᵘᵗ⋅⋅⋅ " ᴿᵒʸᵃˡ ᴮˡᵒᵒᵈ ••• "ᶠᶦᵍᵘʳᵉ ᴵᵗ ᴼᵘᵗ" #portrait #portraits #portraitphotography #portrait_shots #portrait_vision #portraitpage #vscoportraitbalkan #portrait_ig #selfportrait #lifo #instalifo #lifogreece #igers_greece #instagreece #instamood #insta_greece #vsco #vscocam #vscogreece #vscoportrait #vscolove #vscogood #portraitmood #corfu #cfu #greece #gr #black #red
Tak de diploma . Kerani biasa2 aje . Tapi minat sangat2 MENCARI DUIT LEBIH. Sohana buat parttime ngan #stg tak sampai setahun. Total sudah hampir. $10k 6bulan .. syukur lah kan .. Best tau #stg .. buat betul2 hasil nya ada . Dengan #projekstg bisness nya sangat senang dan mudah . follow system tested proven berjaya . Saya telah ada tabungan setiap bulan lebihan . Saya nak follow mentor2 saya punya income rm350,000 sebulan . Doakan saya . Saya suka wang . Wang suka saya . Saya suka pada angka wang .. Follow pesan besarkan wang saya dengan berbuat baik dan share kepada mereka yang minat !!! ttg bisness anda !!! Hari ni saya mencari 6 orang yang dah ready nak buat tabungan !!! ASK ME HOW?!!! Whsap👇 📲90073440 #ProjekSTG #themagicofparttime #getfighterstg #CFU #SetPKP #ToTheNextlevel #WinWinCollaboration saat ini saya apa pun yang saya inginkan menjadi kenyataan, saya semakin mempunyai banyak wang
💼 Esperto affitti turistici (1° Edizione) - ℹ️ Corso: ALFOUP21 | Durata: 500 ore | CFU: 20 | A.A. 2018/19 ALTA FORMAZIONE - UNIPROFESSIONI - 💲 € 400 anzichè € 650 - ✅ ISCRIZIONI SEMPRE APERTE - Per maggiori info e iscrizioni: 📧 rocco.guerriero@unipegaso.it o orientamento@unicesd.it ☎️ 0917654200 🏢 presso le nostre sedi d'informazione (ECP) 🌐 www.unicesd.it - #corso #affitti #turisti #turismo #affittituristici #unipegaso #altaformazione #uniprofessioni #professioni #formazione #corsi #universita #università #telematica #online #unicesdit #unicentrostudiolympo #uniolympo #universitas #cfu #affitti #affitto #immobiliare
🎓 Laurea Triennale in Scienze Turistiche - ℹ Classe: L-15 | Durata: 3 anni | CFU: 180 - 💲 Retta Annuale: Da € 1.000 - ✅ ISCRIZIONI SEMPRE APERTE - Per maggiori info e iscrizioni: 📧 orientamento@unicesd.it 🏢 presso le nostre sedi d'informazione (ECP) 🌐 www.unicesd.it - #formazione #laurea #degree #university #universita #telematica #unipegaso @unipegaso_it #ingegneria #online #corsi #corsidilaurea #iscrizioniaperte #cfu #unicesd #unicentrostudiolympo #unicesdolympo #unicesdit #laureatriennale #scienzeturistiche #turismo #tourism #scienzedelturismo
Ma quando il relatore ti dà del TU: Ehm... 😰 #studentlife #studenti #tu #relatore #imbarazzo #tesi #cfu #esami #lvtu
KRIM BARA CFU Mahdi Baraqbah Ramai yang belum tahu kelebihannya. Khasiat halia bara & minyak kelapa dara ni. 📍 Melegakan sakit otot & sendi 📍 Cepat susutkan bengkak 📍 Sesuai disapukan di perut selepas bersalin 📍 Membantu hilangkan kesan selulit Nak beli??? Whasapp mai http://wasap.my/60107956442 #krimbaraCfu #minyakanginCfu #produkCfu #CFU
Susah ke nak hilangkan karat-karat di perkakas dapur dengan barang-barang rumah yg lain? Pinggang sakit akibat duduk dalam toilet berjam-jam hanya memberus kasut anak? . Jangan risau lagi! Cubalah Set Eziclean kami! Dengan set ini, kerja rumah semua makin beres dengan cepat dan senang!😍 . Bersifat alkali dan bebas bahan2 kimia! Haruman yg sangat wangi! Sental-sental je dah bersih! 😉 . #CFU #GetFighterStg #ProjekStg #teamTrulySTG #TeamYaniStg #TheMagicOfPartTime #setEziclean #eziclean #Eziclean3beradik #laundrypowder #dishwash #toiletfloorcleaner #sentalsentalsahaja #sentalsentalputih
Pernah rasa gatal-gatal kat faraj ?? Tambah2 lagi time period... Lepas tu ada bintik2 merah plak... Kadang2 punca gatal-gatal tu dari ketidak serasian penggunaan tuala wanita... Kalau dibiarkan lama2 ia akan membahayakan kita kaum wanita... Kita tak sedar sebab ia masaalah dalam kan... Mari cuba pakai bioseleza... Kot-kot serasi dengan diri... Tuala wanita pilihan No 1 wanita tau... Satu2nya tuala wanita dengan Teknologi Bio Velocity daripada Korea. Faedah yang kita dapat memang berbaloi dengan harganya... Nak beli sekotak boleh, nak beli loose pack pun boleh... !!! Belun cuba belum tahu.. Cubalah. Pm/wsap 98251475 EDA #CFU #ProjekSTG #TheMagicOfPartTime #BizOnline #BizBerjemaah
CONCACAF Women's World Cup Qualifiers: Third Place Playoffs.: 🇯🇲 V 🇵🇦 (2-2) full and extra time 🇯🇲(4) - 🇵🇦(2) on Penalties)/ #jamaicaworld876 #reggaegirlz #wcq2018 #france2019 #womensworldcup #soccer #toyotafield #jamaica #reggaegirlz #panama #worldcup #concacaf #cfu #jff #sports #football #qualified #worlcupberth #876 #onelove
It’s national pasta day? Here’s some zucchini and pork/turkey meatballs. Tron don’t play with the gains come dinner time. Thanks @acappp 😘😘 #nationalpastaday #gains #fitness #nutrition #wellness #cfu #Tron #TronieW #meatballs #functionalfood #functionaltraining #crossfitfood #CrossFit
1/2 price PT thru the end of the month with Dr. Jaimie! See our FB Members page for prices and to get your appointment! #cfu #cfunconquered #crossfitunconquered #CrossFit #crossfitfamily #crossfitbaby #cfuKids #cfuYoga
•🌺❤️• __________________________________ #corfugram #corfu #cfu #potd #flowers #bluesky #sky #oldtown
Απο την Βάπτιση του μικρού Αντώνη Γιατί και εμείς είμαστε ερωτευμένοι με αυτό που κάνουμε !! #greece #athens #weddingdress #bride #groom #dance #canon #cfu #kerkira #nafplio #crete #santorini #kallithea #dvd #video #instagram #instapic #instafollow #likeforlike #like4like #photooftheday #smile #gamos #glyfada #palaiofaliro #voula #neasmyrni #gamosalaellinika
shenzhen airlines airbus a330-300 china southern airlines airbus a330-300 hainan airlines boeing 787-8 dreamliner hainan airlines airbus a330-200
А еще Корфу отличное место для споттинга. 🛫📸 Два подхода с разных сторон, практически на саму ВПП. Главное чтоб не сдуло🌬 Boeing 737-8AS ENTER AIR SP-ENO #boeing #102spotting #ufaspotting #spotting #aircraft #planepic #самолет #planespotting #aviation #instagramaviation #enterair #737 #авиация #спотинг #авиафото #GlebRyabov_photographer #ioanniskapodistrias #ioanniskapodistriasairport #cfu #Corfuairport #Greece #Corfu #Korfu #Керкира #IonianIslands #ioniansea #Греция #Керкира #Корфу
"And all at once, summer collapsed into fall" 🍁🌞 - Oscar Wilde . . . . . . . #cfu #stroll #skyporn #damnthatskytho
JOB ASSESSMENT & INTERVIEW // MERCATORUM UNIPAGANI SEMPRE AL TUO FIANCO! Avrai la possibilità di partecipare ad una serie di incontri in cui sperimentare le modalità di #selezione più diffuse nelle #aziende , imparare a dare il meglio di te in fase di #colloquio e selezione. ☎️ Per saperne di più contattaci al 3922577126 … #universitàtelematica #cameradicommercio #studenti #formazione #laurea #corsodilaurea #studiare #università #metododistudio #vitauniversitaria #studygram #esami #cfu #altaformazione #imprese #digital #job #selezionedelpersonale #colloquiodilavoro #interview #jobassessment
Coffee time ☕
next page →