#chasingsunsets

282,841 posts

Loading...
Winnipeg, you looked good tonight.
Chasing sunsets after workπŸ™ŒπŸ» The views this city has to offer are absolutely stunning. #vancity #vancouver #sunset #chasingsunsets #views #colours #ocean #fortunatetolivehere #wow #stanleypark #seawall
If the sky looks like this just before dusk, you know to get to your favorite viewing spot and wait. The Colorado color show isn’t far behind. #sunsetsigns #preview #thecolorsarecoming #colorfulcolorado #neighborhoodviews #chasingsunsets #denvercolorado #nofilter
I really do find the most peace in the way the sun sets and rises. Thank goodness the occurrence of these two phenomena won't stop in my lifetime β˜€οΈ β€’ β€’ β€’ #chasingsunsets #wintersun #naturalmagic #naturalphenomena #findingpeace #sunshineandhappiness #yogainnature #southafricanyogi #faunaandflora #natureloversgallery #naturalsurroundings
πŸŒ… chasing sunsets πŸŒ…
I was watching this sunset while thinking about how we only get this one life. βœ¨πŸ¦„πŸ’« #sunsets #washington #photography #chasingsunsets #explore #instagood #newpost
How did you spend your Friday evening? We spent it catching a nice sunset and talked about boys. #RealTalk #Unfiltered #Uncensored #Raw #FuckIt #KeepItReal #Therapy #RealFriendship #ShesMyBoo #SheGetsMe #StayMotivated #KeepOnKeepingOn
Sunset from the other side of the tracks. #downtownroseville #chasingsunsets
Sunset seat πŸŒ…πŸ€™ #summersunsets #longisland
Never met a sunset I didn’t like πŸŒ„; πŸ“Έ by my one and only @dcpotter_ β™₯️
I'm sitting down by the highway...... #chasingsunsets #lifeisgoodtome #blessed #loveypu #angels .
New video from our adventure on this beautiful beach. Neskowin Ghost Forest. Check it out! Link is in the bio. . . . . #ghostforest #exploremore #adventureawaits #getoutside #pnwonderland #beautifulview #chasingsunsets #travel #enjoylife
The most beautiful sunsets I’ve seen with good company. What else do you need ? Last day at Gili Air, now off to #komodoisland ⛡️ #neverwannaleave #happytime #goodvibes #goodlife #giliair #indonesia #travelislife #lombok #explorelombok #islandslife #beautifulplaces #chasingsunsets
Hi my name is Sunset Adam. I chase sunsets. #sunsetadam
πŸ‘ Peachy sky of a sunset tonight πŸ‘πŸ™βœ¨
Burst of colours at 11pm. 😍 #lahtibynight
The time I was forced to model #cubansunset #chasingsunsets #videographyskills
A sunset as dramatic as this cannot go unphotographed! #berlin #allsettotakeoff #sunset #HDR #colors #sky_captures #beauty #chasingsunsets
Another gorgeous sunset in sunny San Diego! #sunset #chasingsunsets #sanmarcos #sandiego #summerdaze
Chasing Sunsets Seaside 😍
Sunset, July 26th 2017. Tanggal 19 Juli kemarin, sempet chatting sama @shintacm , trus dia bilang, "Mbak liat matahari deh, keren". Langsung berasa sedih deh gue (lebay, I know), karena di kantor gue yg sekarang, susah nonton proses matahari terbenam kayak waktu kerja di VP. Di kantor yg sekarang jendelanya pakai kaca film yg bikin kacanya kebiruan dan sering keliatan mendung, trus tertutup tirai, setiap saat. Udah gitu, gue kerja di lantai 1 (setelah lantai dasar), jendela area kerja gue menghadap selatan, di sebelah barat ada gedung yg sebelahan sama gedung gue dan tingginya sama kayak gedung gue, jadilah gue sama sekali ga punya akses buat liat sunset di kantor ini. Dari pertama kali kerja di sini udah begini kondisinya. Baru bisa liat sunset kalo pulangnya sebelum jam 6, liatnya pun di jalanan atau dalam bis πŸ˜‚ Buat gue yg SUKA BANGET nonton sunset dan pernah punya kenangan buat nontonnya hampir setiap hari pas kerja di VP, yg jendelanya terpampang luas menghadap sunset, berasa banget sedihnya ga bisa menikmati momen-momen itu di kantor sekarang. Setelah resign dari kantor ini, sekian tahun lalu, pernah sih nikmatin sunset di kantor lain, tapi ya itu, ga ada yg menghadap langsung ke barat dengan jendela kayak di VP. . Dari dulu gue menyadari gue suka banget nontonin proses matahari terbenam (pas jaman-jaman kuliah, trus hunting foto deh), pernah terpikir 'gue mau deh punya suami yg mau nemenin gue nontonin sunset, sampe bener2 gelap, paling ga dari teras rumah, every weekend' ❀ . Buat yg bakal nanya kapan punya suaminya? Gue jawab aja dari sekarang yee, biarlah itu menjadi rahasia dan ketentuan Allah SWT. Doain aja, daripada nanya dan nyuruh buruan nikah mulu 😝 Yg nyuruh-nyuruh, ntar gue tagihin uang souvenir sama kateringnya lho πŸ˜πŸ˜„
What’s better than a Cotton Candy Sky from the water to kick off the weekend!?! If not this, how would you prefer to spend your #FavoriteFridays ? . . . . . #WelcometoPalmBeach #iloveWPB #WhytheLocalsLoveit #PalmBeach #WestPalmBeach #Sunset #CottonCandySky #Boating #SaltLife #BeachesandBlessings #PalmBeachisHome #iLovePB #SouthFlorida #SunshineState #PureFlorida #ChasingSunsets
Don’t be pushed by your problems, be led by your dreams. #sunset #sunsetphotography #skylover #chasingsunsets
She was born to be a lover, to make other people's lives better, & to chase sunsets.β € -S. Mc Nutt, @sylvestermcnutt β € .β € .β € .β € .β € .β € . β € #author #sunset #goldenhour #woodbench #wooden #shadow #nike #takeiteasy #happyweekend #quotes #chasingsunsets #erynsign #lover #letterboard #letterboardquotes #sylvestermcnutt #enjoylife #relax #quotestoliveby #happiness #woodenfloor #downtown
Watch more sunsets then Netflix πŸŒ…πŸŒ΄#sarasota #chasingsunsets
β€œIt’s almost impossible to watch a sunset and not dream” - Bern Williams Model: @autumnhempstock
my kidney may be killing me but I couldn’t pass up a night at the beach 🧑
those cream soda skies πŸ’•
hotel views πŸ˜β€οΈπŸŒ‡
Sunset is one of my favorite moments of the day, but most days I take it for granted. Last night, I headed out west to go to the Far East and chased the continuous sunsets along the way. Eventually dusk took over, and a new day began. A reminder that no matter what happens, a day can end beautifully, with the promise of a new dawn. #chasingsunsets #newyorksunsets #newday #certainty
next page →