#cheeseleleh

41,140 posts

Loading...
Biasa kalau customer baru die akan pilih 4 flavour terus. .next order baru die pilih ikut perisa yg die suke. .tp custo customer ni tiap kali repeat mesti ambil 4 flavour terus. .x tau nak pilih yg mna kot. . 😄 #cheesekek #cheesecakelovers #cheeseleleh #cheeselelehcake #kekpandancheeseleleh #moistchocolatecake #chocolatecheesecake #redvelvetcake #redvelvetcheeseleleh #kekmurah #keksedap #cheesebanyak #gombak #cheesecakegombak #cheesecakesetapak #cheeselelehsedap #setapak
Alhamdulillah..minggu dpn kakzu buat lagi..sape nak selit order wsp ye..nak jadi agen sgt dialu2kan #santan #pandan #pandancheese #pandancheeseleleh #pandancake #cheeseleleh #kajang #bangi #putrajaya
ATTENTION!! PROMOTION AVAILABLE!!👇👇👇 Any purchases of our tray of 10x10 Brownies Ownielicious- RM48 will get FREE 4 pieces of Cheezy Cheesetarts- Only chosen flavours for cheesetart!! It's blueberry&strawberry Ws us now to order😋😋😋 #cheesetart #cheesetartmurah #cheesetarmurahipoh #cheesetartgebu #cheesetartipoh #cheesetartcheezy #makananmurah #meyaboystalle #brownies #browniesmurah #browniessedap #browniesipoh #browniesmurahipoh #brownieskedut #cheeseleleh #cokelatcheese #chocolatecheese #syedsaddiq #apompolkadot #cheeselelehipoh #cokelatcheeselelehipoh #apomipoh #apompolkadotipoh #makananipoh #bazaarpaknil #Fattzura #Haqiemrusli #qiemilio #khaibahar #iloveyou
Cheese powder VIRAL ✨✨ . Hanya tambah air panas je dah siap cheese leleh anda 😉 . Boleh cicah kentang goreng, nugget dan sebagainya . Berminat boleh ws no die bawah 👇 Wasap.my/60133183976/cheese . #cheese #cheesepowderhalal #cheeseleleh #sekalirasanaklagi
Fruit pastry cake size 8". Thank you dear customer😚 . Anggaran berat 900g+. Harga rm45 . Utk tempahan whatsapp 0169528363. . Cod ulu kelang dan kwsn sekitar #creampuffmontok #eclairs #cheesecake #cheeseleleh #portugeeseeggtart #florentinecookies #florentine #browniesedap #browniesdipndip #wangsawalk #happydiwali #melawati #creampuffsedap #desert #desertevent #desertmajlis #desertmajliskahwin
Warigh meh dongar apo kato bro ni. Siapo yang tak tahu apo dio MCB ni, ado apo dalam eh, macam mano makan eh, raso apo bagai haaa ni deh. Dongar botul2 pengalaman abg ni. Terbaik warigh! . . Waktu operasi: 5.30ptg- 1.00pg Hari operasi: buka setiap hari Lokasi: taman exora kundur (stall di kedai makan syurabil, sebelah sekolah kebangsaan kundur) . . 🚗COD: REMBAU, LINGGI, SENAWANG, SEREMBAN & berdekatan . #mcb #mcbrembau #mixedcheesybites #uitmrembau #uitmdihatiku #cheeseleleh #kentangberkeju #sekaliterghasoteringatsentiaso
ANTARA PANDUAN ATASI GEMOK AIR🔥🔥🔥🔥🔥🔥 . . Wowww...ni paling besstt sbb ramai sangat slh pham bila da gemok air je ha...jgn mnm air😰😰 . Jom check it out list kt bawah ni utk atasi masalah gemok air tu:- . 🔥KURANGKAN PENGAMBILAN GARAM Ini la paling PENTING...sbb makan byk kite mkn yg lebih garam..mkn byk jugak air yg diserap bersame garam tu dlm badan kita!😰 . 🔥TINGKATKAN PENGAMBILAN AIR KOSONG IKUT KEPERLUAN BADAN Yang ni nmpk mcm mudah tp plg susah org nk buat...mnm 8 gelas sehari padahal berat badan mcm awk tu perlukan 4Liter hingga 5Liter sehari🙈 . 🔥MAKAN KARBO IKUT PORTION SEPENUMBUK TANGAN MASING2 Nak tau x...sebenarnye dlm setiap gram karbo yg kita mkn tu..akan turut membawa 2-3gram air...Jadi makan karbohidrat tu jgn berlebihan..cukup ikut keperluan badan je💪🏻👍🏻 . 🔥PERBANYAKKAN PENGAMBILAN SAYUR DAN BUAH- BUAHAN DALAM MENU HARIAN KITA Kita perlu mkn buah-buahan dan sayuran dlm setiap meal plan kita...bukan mkn byk2...tp perbanyakkan menu berasakan sayur dan buah..makan still ikut keperluan badan je🤪 . 🔥AMALKAN BERSENAM Bangun!!jgn asyik duduk dan baring je...perbanyakkan gerakkan anda setiap hari...baru la kalori dlm bdn dpt digunakan dan baru la boleh banyakkan air yg trkumpul dlm badan utk keluar💪🏻 . . Cukup la stakat ni pengkongsian Coach.. Cube buat dulu list ni or boleh dapatkan khidmat bantuan dr Coach just KLIK laju2 link kt Bio coach utk pendaftaran November ni‼️..Jangan lepaskan peluang anda... . 😘fitstyle_fida 017-6655832 Online Personal and Group Coaching . #cabarankurus30hari #kurussihatcantik #rahsiaawetmuda #tipsdiet #menudiet #petuakurus #alifsyukriterlajaklaris #hijabstyle #gold #nursajat #jomsihat #dimond #cheeseleleh #plussize #plussizefashion #setberpantang #bajubaby
Terimo kasih warigh 💕.Yang lain mano tak datang laie memang ekau rugi😎 yang jauh jangan nak gisau2. Roger je nanti runner datang ekau pickup yo . . Waktu operasi: 5.30ptg- 1.00pg Hari operasi: buka setiap hari Lokasi: taman exora kundur (stall di kedai makan syurabil, sebelah sekolah kebangsaan kundur) . . 🚗COD: REMBAU, LINGGI, SENAWANG, SEREMBAN & berdekatan . #mcb #mcbrembau #mixedcheesybites #uitmrembau #uitmdihatiku #cheeseleleh #kentangberkeju #sekaliterghasoteringatsentiaso
Terimo kasih warigh 💕.Yang lain mano tak datang laie memang ekau rugi😎 yang jauh jangan nak gisau2. Roger je nanti runner datang ekau pickup yo . . Waktu operasi: 5.30ptg- 1.00pg Hari operasi: buka setiap hari Lokasi: taman exora kundur (stall di kedai makan syurabil, sebelah sekolah kebangsaan kundur) . . 🚗COD: REMBAU, LINGGI, SENAWANG, SEREMBAN & berdekatan . #mcb #mcbrembau #mixedcheesybites #uitmrembau #uitmdihatiku #cheeseleleh #kentangberkeju #sekaliterghasoteringatsentiaso
Haaa sapo konal adik maneh ni? Sapo suko tengok ceria popstar konal la adik ni.. da bosar da deh.. terimo kasih adik putri xputuih2 support MCB. Tigo kali repeat tu. Bukan biaso2. Ekau bilo laie jang@daro ? . . Waktu operasi: 5.30ptg- 1.00pg Hari operasi: buka setiap hari Lokasi: taman exora kundur (stall di kedai makan syurabil, sebelah sekolah kebangsaan kundur) . . 🚗COD: REMBAU, LINGGI, SENAWANG, SEREMBAN & berdekatan . #mcb #mcbrembau #mixedcheesybites #uitmrembau #uitmdihatiku #cheeseleleh #kentangberkeju #sekaliterghasoteringatsentiaso
Tu deh sokali bungkuih berlambak. Order sekali dengan kawan2 eh. Sambil lepak main game pokono MCB baru lah on! Roger je nanti runner datang ekau pickup yo . . Waktu operasi: 5.30ptg- 1.00pg Hari operasi: buka setiap hari Lokasi: taman exora kundur (stall di kedai makan syurabil, sebelah sekolah kebangsaan kundur) . . 🚗COD: REMBAU, LINGGI, SENAWANG, SEREMBAN & berdekatan . #mcb #mcbrembau #mixedcheesybites #uitmrembau #uitmdihatiku #cheeseleleh #kentangberkeju #sekaliterghasoteringatsentiaso
Ini baru betul kek keju melelehhh 👍😋 Cukup rasa,penuh betul dgn keju tapi tak muak . . KEK KEJU MELELEH CHEF SANIF . HARGA : RM20 . PERISA : STRAWBERY/COKLAT CHEESE/LEMON/RED VELVET/KJK/VANILA/PANDAN/PANDAN PEPE/TIRAMISU/BELGIAN INDULGE/COKLAT TRIO/OREO. . . www.wasap.my/60148021233 . TEMERLOH/MENTAKAB/KERATONG/MUADZAM SHAH/JERANTUT/JENGKA/KUANTAN/MARAN/BERA . #stokishebat #kekkejumelelehteamtemerloh #kekkejumelelehchefsanif #kekkejumeleleh #kekleleh #viralohviral #kekmeleleh #meletop #temerlohpahang #mycybersale #cheesecakes #kekkeju #kekaiskrim #cheeseleleh #cheesecake #kkmchefsanif #bazarpaknilkek #temerloh #bazarpaknilcake #instaniaga #kekkejusedap #temerlohkek #temerlohjaya #mentakabpahang #stokiskekkejumeleleh #stokiskek #stokiskekkejumelelehchefsanif #kekkejuleleh #cbstemerloh
🌻KEK COKLAT CHEESE LELEH🌻 ⬅️PART 1➡️ RESEPI 1 cwn - minyak masak 1 cwn - tepung gandum 1 cwn - susu cair 1 cwn - koko powder 1 cwn -gula castor 2 biji - telur 1 sudu besar - esen vanilla 1 sudu besar - banking powder 1 cwn - susu pekat CARA MASAK 1) minyak, tepung, koko powder kacau sebati 2) masukkan baking powder kacau rata 3) masukkan esen vanila, susu cair & susu pekat...kacau rata 4)masukkan telor & gula castor...kacau sampai sebati 5) masuk dlm bekas...kukus selama 30 minit...tutup tudung periuk kukus dgn kain...supaya air tak menitis jatuh dlm kek #191018 #sayamasak #kekcheeseleleh #videomasak #cheeseleleh #padubeb #kek #baking #dapurcikmatahari #masakanku #sayasukamasak #sedap #sedapgiler #padubeb #malaysianfood #foodpornmalaysia #foodvideo #syukur #alhamdulilahforeverything #salamjumaat
Oreo Vanilla Cheese Cake tabur oreo sikit bagi nampak menarik sikit.. suka hati je kan.. hahaha #cheeseleleh #vanillacheesecake #spongecake #vanillacheeseleleh #potluck #TM #MenaraTM
Selamat pagi. . . Pastikan perut anda kosong dulu na sebelum datang ke @cheesebanjir sbb makanan di sini semuanya berasaskan cheese dan kami limpahkan sehingga anda merasa kenyang sekenyangnya hehehe. . . . #cheesebanjir #jjcmtv3 #foodreview #foodoftheday #cheeseleleh #cheesebanjirrestaurant #halalfood #restoranhipster #foodhunter #foodaddict
Pastikan perut anda kosong dulu na sebelum datang ke @cheesebanjir sbb makanan di sini semuanya berasaskan cheese dan kami limpahkan sehingga anda merasa kenyang sekenyangnya hehehe. . . . #cheesebanjir #jjcmtv3 #foodreview #foodoftheday #cheeseleleh #cheesebanjirrestaurant #halalfood
Pastikan perut anda kosong dulu na sebelum datang ke @cheesebanjir sbb makanan di sini semuanya berasaskan cheese dan kami limpahkan sehingga anda merasa kenyang sekenyangnya hehehe. . . . #cheesebanjir #jjcmtv3 #foodreview #foodoftheday #cheeseleleh #cheesebanjirrestaurant #halalfood
Pastikan perut anda kosong dulu na sebelum datang ke @cheesebanjir sbb makanan di sini semuanya berasaskan cheese dan kami limpahkan sehingga anda merasa kenyang sekenyangnya hehehe. . . . #cheesebanjir #jjcmtv3 #foodreview #foodoftheday #cheeseleleh #cheesebanjirrestaurant #halalfood
Pastikan perut anda kosong dulu na sebelum datang ke @cheesebanjir sbb makanan di sini semuanya berasaskan cheese dan kami limpahkan sehingga anda merasa kenyang sekenyangnya hehehe. . . . #cheesebanjir #jjcmtv3 #foodreview #foodoftheday #cheeseleleh #cheesebanjirrestaurant #halalfood
Pastikan perut anda kosong dulu na sebelum datang ke @cheesebanjir sbb makanan di sini semuanya berasaskan cheese dan kami limpahkan sehingga anda merasa kenyang sekenyangnya hehehe. . . . #cheesebanjir #jjcmtv3 #foodreview #foodoftheday #cheeseleleh #cheesebanjirrestaurant #halalfood
Pastikan perut anda kosong dulu na sebelum datang ke @cheesebanjir sbb makanan di sini semuanya berasaskan cheese dan kami limpahkan sehingga anda merasa kenyang sekenyangnya hehehe. . . . #cheesebanjir #jjcmtv3 #foodreview #foodoftheday #cheeseleleh #cheesebanjirrestaurant #halalfood
BILA NAK BERDIET AJAK SUAMI JOIN SKALI😍😍🔥🔥 . . Amboi, dah kurus xpeluk wife dah 😝. . . xdelah, mestila nak posing, dlu masa mok2 nak srok badan blakang wife, hehe. alhamdulillah, kadang2 bila berpasangan ni, kita nak yg terbaik untk masing2. . . kalau masa anak dara and bujang boleh slim melim aum, knp dah kahwin masing2 bambam smpai jalan2 dlm rumah pun terlanggar2 hehehe. . . alhmdulillah, Program KFOC yg coach sediakan, beri peluang untk sesiapa saja yg nak ubah diri mnjadi leeebih baik, lagi2 dri segi pemakanan sihat 💕. . . 😘 fitstyle_fida 017-6655832 Online Personal Coach & Group Coaching . #fitstyle_fida #menusihat #ubatkurus #jomkurus #kurusdarirumah #sizexxl #tipsdiet #makansunnah #hijabista #makeupreview #MeleTop #hijabstyle #jomkurus1malaysia #hotfm #turunberatbadanonline #healthydiet #muslimahfashion #zalora #sihatdancantik #sayanakkurus #kurussebelumkahwin #kurusselepasbersalin #dietatkins #dietseimbang #pavilionkl #celebrityfitness #saizbesar #hijabstyle #gold #nursajat #cheeseleleh
Mari mari, hujan hujan ni pekena cheese leleh ni mmg paduu !! Lokasi : Taman Cempaka Ipoh . Stall berhadapan 99speedmart .. #BurgerStation #cheeseleleh
Nk try Brownies?? Kami menyediakan pelbagai jenis brownies yg sgt sedapp,dengan pelbagai jenis topping dan ,super berbaloiii Alhamdulillah.. Ramai yang sudah berpuas hati. Korang bila lagi.? 😉 Meh mana yang berminat nak ORDER whatsapp SYA 🙋💁 www.wasap.my/+60136290019/sabrinabakery . Delivery direct to your dear 💘💘💘 . #agentsya #sabrinabakery #brownies #browniessedap #browniesviral #cakes #dessert #cookies #snack #sentul #batucaves #nilai #seremban #kuantan #delivery1KLdanSELANGOR #kekviral #cheeseleleh #keksedap #kekmewah #surprisebirthday #bazarpaknil #fattzura #weddingcakes #cikreenencikngokngek
T.kasih athirah orde cheese leleh coklat moist Siapa nak orde wasap 0175106232 #cheeseleleh #coklatchesee
ABANG, MALAM MINGGU NI KITA MAKAN LUAR YER.. AYANG MALAS LA NAK MASAK.. JOMM..😋😋 . Tny hubby nak makan mana, hubby tak kesah.. tny anak2 kompom jawab kepci or mekdi.. padahal mommy tu tengah diet, dlm hati “takpela SEKALI SEKALA” . Set fast food almost 900kcal.. 😱😱 Esok pagi ahad jgn lupa tau jogging 3 jam setengah utk bakar balik kalori fastfood ni..hahaha..😬😬 . kalau rasa jauh n takut tak larat sbb salu jogging 20min je.. kuatkan semangat.. before jogging tu ckp dlm hati, ala SEKALI SEKALA jer jogging 3jam setengah..😝😝😝 . TAG KAWAN2 UOLLS YG SUKA MAKAN PASTU KATA NAK BAKAR BALIK KALORI MELALUI SENAMAN.. 😁😁 . 😘fitstyle_fida 017-6655832 Personal Coach and Group Coaching . #cabarankurus30hari #kurussihatcantik #alifsyukriterlajaklaris #hijabstyle #gold #nursajat #jomsihat #pamsusuibu #cheeseleleh #chocmoist #plussize #plussizefashion #tipsdiet #petuakurus #rahsiaawetmuda #menudiet #jomkurus
Hola...home delivery #chickentower burger waffle ayam 4 tingkat disalut dengan #cheeseleleh memang #terangkat
Review from @edamanothman Thankyou ! Location dekat bawah 👇🏻 . . . We’re at :- 📍Wangsa Maju (HotSpot Cafe) 📍Nilai (MMA Santai Corner) . 📍Shah Alam sec7 (Prinze Corner) . . . . (Operation hour 5:30pm-1:30am) . . #ChiliCheeseFries #FriesLover #MeltedCheese #LoadedFries #BaconCheeseFries #CheddarCheeseFries #CheesyWedges #FoodHunter #FoodPorn #MakanBest #CheeseOnFire #ChiliFries #Fries #LoadedFries #jalanjalancarimakan #MakanMurah #wangsamaju #tempatmakanmurah #tempatmakanbest #wangsawalk #setapak #srirampai #Gombak #Tempatmakanviral #cheeseleleh
💋 CHEESE POWDER 200GM 💋 . 💸 RM15! RM15! RM15! ONLY ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . 🍟 Bancuh dgn air panas je.. Siapp!! 👌 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ☎ +6011-32149608 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📮 Postage 👉 RM8(sm) ~ RM14(ss) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #cheesepowder #cheesebomb #cheesebanjir #cheesepowdermurah #cheesepowdermalaysia #serbukcheese #crispychicken #homemade #kfc #kfcmalaysia #cheesyfries #videomasakan #cheesywedges #resepimudah #cheezywedges #wondercheese #videomasak #cheese #cheesefries #vitdaily #asmr #food #cheese #cheeselover #jjcm #cheezy #cheeseleleh #cheesy #popiacheese #cheeseburger #cheesecake
💋 CHEESE POWDER 200GM 💋 . 💸 RM15! RM15! RM15! ONLY ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . 🍟 Bancuh dgn air panas je.. Siapp!! 👌 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ☎ +6011-32149608 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📮 Postage 👉 RM8(sm) ~ RM14(ss) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #cheesepowder #cheesebomb #cheesebanjir #cheesepowdermurah #cheesepowdermalaysia #serbukcheese #crispychicken #homemade #kfc #kfcmalaysia #cheesyfries #videomasakan #cheesywedges #resepimudah #cheezywedges #wondercheese #videomasak #cheese #cheesefries #vitdaily #asmr #food #cheese #cheeselover #jjcm #cheezy #cheeseleleh #cheesy #popiacheese #cheeseburger #cheesecake
💋 CHEESE POWDER 200GM 💋 . 💸 RM15! RM15! RM15! ONLY ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . 🍟 Bancuh dgn air panas je.. Siapp!! 👌 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ☎ +6011-32149608 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📮 Postage 👉 RM8(sm) ~ RM14(ss) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #cheesepowder #cheesebomb #cheesebanjir #cheesepowdermurah #cheesepowdermalaysia #serbukcheese #crispychicken #homemade #kfc #kfcmalaysia #cheesyfries #videomasakan #cheesywedges #resepimudah #cheezywedges #wondercheese #videomasak #cheese #cheesefries #vitdaily #asmr #food #cheese #cheeselover #jjcm #cheezy #cheeseleleh #cheesy #popiacheese #cheeseburger #cheesecake
Open Now !! Korang yang belum cuba tu tunggu apa lagi ! Jom malam ni lepak dekat @famfrieskitchen ! Location dekat bawah 👇🏻 . . . We’re at :- 📍Wangsa Maju (HotSpot Cafe) 📍Nilai (MMA Santai Corner) . 📍Shah Alam sec7 (Prinze Corner) *closed wednesday* . . . . Nak No Delivery ? Link Di Bio ! (Operation hour 5:30pm-1:30am) . . #ChiliCheeseFries #FriesLover #MeltedCheese #LoadedFries #BaconCheeseFries #CheddarCheeseFries #CheesyWedges #FoodHunter #FoodPorn #MakanBest #CheeseOnFire #ChiliFries #Fries #LoadedFries #jalanjalancarimakan #MakanMurah #wangsamaju #tempatmakanmurah #tempatmakanbest #wangsawalk #setapak #srirampai #Gombak #Tempatmakanviral #cheeseleleh
We’re open as usual ! Jomm guys lepak kat @famfrieskitchen @famfries_nilai Malam niii !!!! We will wait for you guys to come by ! Location dekat bawah 👇🏻 . . . We’re at :- 📍Wangsa Maju (HotSpot Cafe) 📍Nilai (MMA Santai Corner) . 📍Shah Alam sec7 (Prinze Corner) . . . . (Operation hour 5:30pm-1:30am) . . #ChiliCheeseFries #FriesLover #MeltedCheese #LoadedFries #BaconCheeseFries #CheddarCheeseFries #CheesyWedges #FoodHunter #FoodPorn #MakanBest #CheeseOnFire #ChiliFries #Fries #LoadedFries #jalanjalancarimakan #MakanMurah #wangsamaju #tempatmakanmurah #tempatmakanbest #wangsawalk #setapak #srirampai #Gombak #Tempatmakanviral #cheeseleleh
Thank you customers ❤. Hari2 dapat good feedback dari depa yang beli. Adik2 kolej komuniti repeat lagi wei😍😍😍. Ada yang beli 4 bekas sorang dan hari2 dia makan sebab coklat dia memang ketagih. #cakebymaksu #pastijatuhcinta #kekmoistcoklat #kekcheese #cheesekutsedap #cheeseleleh
Feedback kek cheese leleh #kakfizzdessert #cheeseleleh #cheesecake
Ok,sis dah buka utk tempahan. Size 5 inchi. Rm23 je.. Puas makan. Boleh yg nak bajet2 untuk kek birhday ,on je. Ini special.sikit.. Jauh sekali bukan pandan ye. Korang..asal hijo je..pandan. hijo je pandan. But rase dia.. Hmm....melting dalam mulut. Nak tahu,rasa apa..kene cuba. Pasti tak yesal. Sedap pun sedap..👍😬 Moss green velvet melted cheese. Untuk tempahan 4 hari awal yer. https://www.wasap.my/601111625713 #rawangdelivery #rawang #codrawang #selangor #keksedap #mossgreenvelvet #sayajualkek #arearawang #cheeseleleh
CRUNCHIZ 🧀🧀🧀 kerepek kegemaran ramai!!! ❌ MSG ❌ Pewarna Tiruan 🧀 Rasa snek berkeju ✨ Dengan rasa sedikit kepedasan 💯 Halal 💯 Produk Bumiputera ✅ RM20 / 300gram 📱 0189854403 . http://www.wasap.my/60189854403/crunchiz #sayajual #kerepek #kudapan #kerepeksedap #makanansedap #ajaib #kerepektrending trending #bazaronline #kerepekcheese #cheese #cheeseleleh #cheeselover #umt #unisza #pemborongkerepek #crunchiz #borongkerepek #kerjaparttime #kerepekcheese #saudagarcoverup #crunchiz #crunchizterengganu #viral #teambackupam
APA TU GEMUK AIR??🤔 . . Sebelum tu Coach nak tanya, pernah tak awk rasa macam "mengembang" dan "membengkak" je kat ☑ Pipi ☑ Jari ☑ Kaki Kalau pipi tu lagi rasa cam pipi pau kembang semangkuk 😫 . Kalau ada, besar kemungkinan awk ada masalah gemuk air! . Ha gemuk air tu apa coach 😱😱😱 ? . . GEMUK AIR tu istilah untuk gambarkan masalah pengembangan kat bahagian yang tadi tu lah. . Bila picit2 je rasa macam penuh air. . Kalau nak tahu gemuk air tu bukan sebab banyak minum air. . Tapi sebab banyak makan makanan tinggi garam 😱 . Contohnya fast food sebab ada kandungan sodium, msg. Itu sebenarnya adalah sepupu sepapat kepada garam ya... . Selain untuk tambah perisa lagi sedap, tujuan nya untuk awet makanan. . So apa akibat bila makan? . Air berkumpul dalam badan dan susah nak keluar. Sebab garam sifatnya menyerap air. . Tu yang kalau kerap makan fast food badan cepat naik macam dipam-pam~ . Ok, dah tahu lepas ni boleh kurangkan makan fast food dan lain-lain yang tinggi garam ya. . P/s: Tag kawan/bf/gf korang yg suka makan fast food tu. . . 😘fitstyle_fida 017-6655832 Personal Coach and Group Coaching . #programcoachingkurus #coachkurus #alifsyukriterlajaklaris #kuihkubaguling #bajurayaxxl #burgernasilemakmcd #hijabstyle #gold #nursajat #jomsihat #cabarankurus30hari #kurussihatcantik #pamsusuibu #plussize #plussizefashion #cheeseleleh #chocmoist #menudiet #tipsdiet #petuakurus #rahsiaawetmuda #awetmuda #rahsiakurus #detox
CRUNCHIZ 🧀🧀🧀 kerepek kegemaran ramai!!! ❌ MSG ❌ Pewarna Tiruan 🧀 Rasa snek berkeju ✨ Dengan rasa sedikit kepedasan 💯 Halal 💯 Produk Bumiputera ✅ RM20 / 300gram 📱 0189854403 . http://www.wasap.my/60189854403/crunchiz #sayajual #kerepek #kudapan #kerepeksedap #makanansedap #ajaib #kerepektrending trending #bazaronline #kerepekcheese #cheese #cheeseleleh #cheeselover #umt #unisza #pemborongkerepek #crunchiz #borongkerepek #kerjaparttime #kerepekcheese #saudagarcoverup #crunchiz #crunchizterengganu #viral #teambackupam
CRUNCHIZ 🧀🧀🧀 kerepek kegemaran ramai!!! ❌ MSG ❌ Pewarna Tiruan 🧀 Rasa snek berkeju ✨ Dengan rasa sedikit kepedasan 💯 Halal 💯 Produk Bumiputera ✅ RM20 / 300gram 📱 0189854403 . http://www.wasap.my/60189854403/crunchiz #sayajual #kerepek #kudapan #kerepeksedap #makanansedap #ajaib #kerepektrending trending #bazaronline #kerepekcheese #cheese #cheeseleleh #cheeselover #umt #unisza #pemborongkerepek #crunchiz #borongkerepek #kerjaparttime #kerepekcheese #saudagarcoverup #crunchiz #crunchizterengganu #viral #teambackupam
Aduhh padu sedapnye sebijik mcm aiskrim cokelet ! Makan sejuk2 ,nyaman sampai ke anak tekak 😂 COKLAT TRIO by chef sanif . . . www.wasap.my/60148021233 . TEMERLOH/MENTAKAB/KERATONG/MUADZAM SHAH/JERANTUT/JENGKA/KUANTAN/MARAN/BERA . . . . KEK KEJU MELELEH CHEF SANIF . HARGA : RM20 . PERISA : STRAWBERY/COKLAT CHEESE/LEMON/RED VELVET/KJK/VANILA/PANDAN/PANDAN PEPE/TIRAMISU/BELGIAN INDULGE/COKLAT TRIO/OREO. . . . . #stokishebat #kekkejumelelehteamtemerloh #kekkejumelelehchefsanif #kekkejumeleleh #kekleleh #viralohviral #kekmeleleh #meletop #temerlohpahang #kekcoklattrio #cheesecakes #kekkeju #kekaiskrim #cheeseleleh #cheesecake #kkmchefsanif #bazarpaknilkek #temerloh #bazarpaknilcake #instaniaga #kekkejusedap #temerlohkek #temerlohjaya #mentakabpahang #stokiskekkejumeleleh #stokiskek #stokiskekkejumelelehchefsanif #kekkejuleleh #cbstemerloh
Kek Cheese Leleh. RM10/bekas . 🍰 Pandan 🍰 Coklat 🍰 Red Velvet 🍰 Strawberry 🍰 Blueberry #zatieskitchen #kekcheeseleleh #cheesecake #cheeseleleh #pandancheeseleleh #kekpandan #coklatcheeseleleh #kekcoklat #redvelvetcake #redvelvet
Assalamualaikum...cpt guys submit order...mana yg nk rasa cheese leleh,topping melimpah cpt2 wasap 0175998750 . . #cheesekut #yummylicious #nestumoreomilo #cheeseleleh #halalfood #homemade #uitmpmtgpauh #seberangjaya #juru #bukitminyak #bukitmertajam #alma #penanti #kubangsemang #guarperahu #tasekgelugor #bertam #kulimkedah #tasty
Open order untuk minggu ni. Starting pick up @ delivery jumaat 19 October Walk in di studio pon boleh. Haritu ramai yang terlepas order cheese leleh cake bestseller kakpara kan? Minggu ni kakpara open order semula, harapnya jangan lepaskan peluang lagi okay🤭 Hanya RM10. 00 sebekas Flavour yang available 🍫Chocolate *best seller* 🍫Chocolate Oreo *best seller* 🌿Pandan *best seller* 🌼Vanilla 🍓 Strawberry 🍇 Blueberry 🍰 Red Velvet *best seller* Untuk tempahan boleh tekan link di bawah www.wasap.my/60136727517 #parahomemade #cheeseleleh
Open order untuk minggu ni. Starting pick up @ delivery jumaat 19 October Walk in di studio pon boleh. Haritu ramai yang terlepas order cheese leleh cake bestseller kakpara kan? Minggu ni kakpara open order semula, harapnya jangan lepaskan peluang lagi okay🤭 Hanya RM10. 00 sebekas Flavour yang available 🍫Chocolate *best seller* 🍫Chocolate Oreo *best seller* 🌿Pandan *best seller* 🌼Vanilla 🍓 Strawberry 🍇 Blueberry 🍰 Red Velvet *best seller* Untuk tempahan boleh tekan link di bawah www.wasap.my/60136727517 #parahomemade #cheeseleleh
next page →