#chocolatebuns

3,576 posts

Loading...
It’s been a baking day today chocolate buns with buttons and marshmallows #bakingwiththekids #chocolatebuns #marshmallows #chocolatebuttons
Nothing like fresh warm chocolate buns with vanilla ice cream on a chilly Friday night! #goodshabbos #yum #chocolate #chocolatebuns #kosherbaking #shabbatshalom #shabbos
@her_dark_materials made @theboywhobakes ' chocolate and salted pistachio babka buns...who wants one? Check out the full recipe at olivemagazine.com . . . #olivemagrecipes #olivemagazine #instafood #foodmagazine #foodstagram #foodporn #regram #babka #theboywhobakes #babkabuns #chocolatebuns #sweetbuns #breadbuns #sweetdough
Der er rigtig MANGE, som har læst min opskrift på fluffy chokoladeboller de seneste dage😊 Og hvem kunne ikke trænge til chokoladeboller med (tand)smør i januar? 😋😋 . . Du finder som altid opskriften på bloggen via linket i profilen↖️ . . Ha’ en dejlig tirsdag☺️ . . #bagvrk #chokoladeboller #chocolatebuns #bagværk #bagværkbagtmednærvær #fynskeinfluencers #foodphotography #breadporn #instabread #bageglæde #foodblogger #madblogger #vscofood #foodstyling #bakefromscratch #artisanbaker #feedfeed #f52grams #hautecuisines #gloobyfood #huffposttaste #eattheworld #foodfluffer #brød #bröd #bread #artisanbread #bakerlife
Greazy chokoladeboller med ekstra chokolade 🙈 Der er vidst ikke vejr til andet i dag ☔️ #chocolatebuns #winther #sunday
These chocolate orange buns will be loved by kids and adults alike. They are quick, easy and look impressive.⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Here's the recipe link: http://bit.ly/2LEo1Je⠀ .⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #chocolatebuns #chocolateorange #baking #bakingwithkids #onceuponafoodblog #foodgawker #foodbloggernation #simplyrecipes #huffposttaste #wprecipemaker #sharetheexceptional #recipeoftheweek #cookblogshare
The baking season has started with a variety of breads and buns added to our menu - Bajra bread, Jowar bread, Spinach bread, Cheese filled buns and Chocolate filled ragi buns. Buy online @bigbasket OR call us on 8888014500 to place your order. #letsbake #cookies #cakes #breads #artisanbreads #wholewheat #breadsandbuns #bajrabread #jowarbread #spinachbread #cheesebuns #chocolatebuns #delicious #smiles #yummy #healthybakes #lovebaking #instabake #cookieczar
How about some tasty chocolate buns for the weekend?😋 ⠀ They are prepared super fast and they are high in protein. For the preparation you need 230g spelt flour, 250g quark, 5g olive oil, 1TL baking powder, 1 egg / 1EL chia seeds and 70g dark chocolate. Chop the chocolate coarsely. Mix all other ingredients, add chocolate pieces and form small rolls. Bake at 180 degrees circulating air for 15-20 minutes. ⠀ Enjoy it! Have a wonderful start in the weekend 😘 ____________________________________ #chocolatebuns #buns #chocolates #weekend #weekendgoals #runningforfood #tastyfood #highprotein #foodinspiration #foodlover #runninggirl #laufen #laufliebe #marathontraining
What do you think about... homemade chocolate bun with peanut butter and 🍒 cherries? It was so yummy 😍 thank you my dear Doris 😘 @mrsflury for the recipe 🙏 (Werbung da Verlinkung) . Good morning ☺️ . .... messy bun getting stuff done 😄.... . Let’s start the day ❤️ . Have fun . H O M E M A D E ❤️ • #plantbasedfood #plantbased #vegansofinstagram #bestofvegan #whatveganseat #veganfoodshare #highcarbvegan #veganwerdenwaslosdigga #govegan #nourishyourbody #sweetcuisines #intuitiveeating #vegancommunity #vegandeutschland #vegangermany #instagoodfood #veganshare #veganbreakfast #veganlove #instavegan #alphafoodie #cherries #veganbakery #free_style #whatveganseat #chocolatebuns
A new must try is coming to our menu...chocolate & cinnamon wreaths. We guarantee one of these healthy buns will satisfy your sweet tooth without the addition of sugar or white flour...stay tuned for our menu tomorrow morning. . . . #healthybaking #chocolate #chocolatebuns #cinnamonrolls #cinnabon #almonds #wreath
Chocolate hot cross buns Assalamualaikum.. Rabu itu roti #posbadakemba .. Saya bikin roti Sobek coklat pake glaze gula.. Wenakk empuuk banget.. Maafken foto kurang siiip, klo pocan lari "jepret berkali-kali.. Alhasil glaze kering 😅 kurang kinclong.. . . ROTI COKLAT CHIPS . . Chocolate hot cross buns By @niladriana . . Bahan roti 300 gr tepung pro tinggi (cakra) 60 gr gula pasir 10 gr susu bubuk 20 gr coklat bubuk 6 gr ragi instan 1/4 sdt pasta vanilla 2 kuning telur +susu cair dingin timbang sp 220 gr 25 gr room butter 1/4 sdt garam 100 gr coklat chip Cara Campur tepung, coklat bubuk, gula, ragi, kutel, susu dan vanilla (saya mikser 15 menit) Tambahkan butter dan garam, mikser kembali 15 menit sp kalis elastis Pindahkan ke meja kerja, tambahkan chocolate chip uleni Dgn tangan, sampai tercampur rata Bulatkan adonan, Istirahatkan tutup dgn kain selama kurleb 45 menit Kempiskan adonan, bagi menjadi 9,bulatkan Letakkan pada loyang ukuran 20x20 yg sudah dioles margarine Tutup dgn kain, Istirahatkan kembali 45 menit Beri atasnya dgn topping cross Oven dgn suhu 180 °C kurleb 20 menit (Panaskan oven terlebih dahulu minimal 10 menit) Angkat, tunggu sampai hangat Olesi dgn glaze Bahan cross 2 sdm tepung self raisin 1 sdm air dingin, aduk masukan ke piping bag Bahan glaze 2 sdm gula 2 sdm air panas, aduk sampai gula larut dan kental . . #chocolatebuns #hotcrossbuns #rotisobek #sweetbread #roticoklat #yummy #homebaking #yummy #cakedankue #doyanbaking #foodaddict #foodstyling #foodhunter #foodgasm #tagforlikesapp #like4likeback #likeforlikes #resepjajananjadul #doyanbaking #doyanmasak #doyanmakan #berbagiresep #resepenak #resep #shareresep #resepnusantara #resepmakanan #resepmudah #resepkeluarga #resepdapur #reseprumahan #berbagiresep
Chocolate hot cross buns Assalamualaikum.. Rabu itu roti #posbadakemba .. Saya bikin roti Sobek coklat pake glaze gula.. Wenakk empuuk banget.. Maafken foto kurang siiip, klo pocan lari "jepret berkali-kali.. Alhasil glaze kering 😅 kurang kinclong.. Chocolate hot cross buns By @niladriana Bahan roti 300 gr tepung pro tinggi (cakra) 60 gr gula pasir 10 gr susu bubuk 20 gr coklat bubuk 6 gr ragi instan 1/4 sdt pasta vanilla 2 kuning telur +susu cair dingin timbang sp 220 gr 25 gr room butter 1/4 sdt garam 100 gr coklat chip Cara Campur tepung, coklat bubuk, gula, ragi, kutel, susu dan vanilla (saya mikser 15 menit) Tambahkan butter dan garam, mikser kembali 15 menit sp kalis elastis Pindahkan ke meja kerja, tambahkan chocolate chip uleni Dgn tangan, sampai tercampur rata Bulatkan adonan, Istirahatkan tutup dgn kain selama kurleb 45 menit Kempiskan adonan, bagi menjadi 9,bulatkan Letakkan pada loyang ukuran 20x20 yg sudah dioles margarine Tutup dgn kain, Istirahatkan kembali 45 menit Beri atasnya dgn topping cross Oven dgn suhu 180 °C kurleb 20 menit (Panaskan oven terlebih dahulu minimal 10 menit) Angkat, tunggu sampai hangat Olesi dgn glaze Bahan cross 2 sdm tepung self raisin 1 sdm air dingin, aduk masukan ke piping bag Bahan glaze 2 sdm gula 2 sdm air panas, aduk sampai gula larut dan kental #chocolatebuns #hotcrossbuns #rotisobek #sweetbread #yummy #homebaking #yummy
Isabelle Copernic et Tiffany, french breakfast 😋🥖🇫🇷🥐😋💛 Do you know the good smell of real french bread when it is hot, and hot croissants, and hot chocolate buns ? 🤪🤪🤪 — WELCOME IN « ISABELLE ET COPERNIC » ‘S WORLD, LOVE 😊 — #isabelleetcopernic #tiffany #isacopettif #breakfast #frenchbreakfast #bread #frenchbread #baguette #pain #croissant #painauchocolat #chocolatine #chocolatebuns #butter #breadandbutter #nutella #fruit #frenchspeciality #frenchie #petitdejeuner #borddemer #plushie #plushieslovetoeat #foodstagram #instafood #viennoiserie #foodlover #instafoodlover #pastry #frenchdoitbetter
Chocolate with bourbon biscuits and peanut butter with generous spread of butter.. Totally mouth watering! . . . . . . . . #foodlover #loveforfood #chocolatebuns #chocolatesandwitch #peanutbuttersandwitch #foodistbeing
homemade pull apart chocolate buns a k a roti sobek resepnya pertama kali bikin dan nyoba resep ci @liliana.wijaya68 enak dan lembut bgt rotinya. thank you for sharing ci. 🙇 . . . . . . . . . . #homemade #homecooking #homebaked #homebaking #bake #baking #baker #chef #cheflife #personalchef #pastrychef #onthetable #onmytable #roti #roticokelat #roticoklat #bread #chocolatebread #chocolatebuns #doyanbaking #doyanmasak #happybaking #hobibaking #doyanmakan #rotisobek
homemade pull apart chocolate buns a k a roti sobek! di kasih nama roti blepet krn makan ini pasti blepetan coklat kmn2 😅😂😅😂 . . . . . . . . . . #homemade #homecooking #homebaked #homebaking #bake #baking #baker #chef #cheflife #personalchef #pastrychef #hobby #chocolatebread #chocolatebuns #doyanbaking #doyanmasak #happybaking #hobibaking #roti #roticokelat #roticoklat #rotisobek
hari ini pertama kali baking di taun 2019... ada stock chocolate chips yg bln dpn udh expired jd di pake utk bikin roti sobek manis... yg pada akhirnya roti ini di beri nama ROTI BLEPET 😅 . . . . . . . . #homemade #homecooking #homebaked #homebaking #bake #baking #baker #chef #cheflife #personalchef #pastrychef #onthetable #onmytable #roti #roticokelat #roticoklat #rotisobek #rotimanis #chocolatebread #chocolatebuns #doyanbaking #doyanmasak #cakepremium #happybaking #cakedankue
And then we have your choice of #ChocolateBuns with #Cinnamon , #BrownSugar , and Walnuts; or #CinnamonBuns with Walnuts, BrownSugar and #GoldenRaisons , topped with #CreamCheeseFrosting and more raisins. Made from our #Brioche #dough and basted with more butter before #baking . They’re #beyondwords . #Food #Foodie #Pastry #PastryArts #PastryEats #PastryChef #TrueCooks #ChefsOfInstagram #eeeeeats
Can I have another chocolate bun please? I have these in the freezer but Im trying to be good so they’ll have to stay there for a while. . . . . #newyear #newyearnewme #newyearsresolution #chocolate #chocolatebuns #buns #fromscratch #myfood #foodphotography #feedfeed #baking #veganbaking #govegan #veganuary #breakfast #breakfastideas #veganbreakfast #dairyfree #freefrom #eggfree #plantbased #poweredbyplants #plantpower
Today Vigga and I will bake these amazing big soft chocolate buns🍫🤩. If you want to do the same you find the recipe in bio👆🏻
Chocolate buns ✨🍫coconut milk dough w/ vanilla bean mascarpone glaze. (Not pictured) #dessertporn #chocolatemakeseverythingbetter
Alles gute im neuen Jahr 2019 🎇🎇🎇 Schokobrötchen 14 Stück 180ml Kokosmilch 50g Zucker 30g Hefe auflösen. 15min stehen lassen Ca.550g Dinkelmehl Typ 630 80g Kokosfett 2El Honig 1 Tl Salz 2 Eier Zu einen weichen Teig kneten und 30min ruhen lassen. Teig in 70g Kugeln teilen und längs ausrollen. Schokotreifen auf beide enden legen und aufrollen zur Mitte. 1std min abgedeckt am warmen Ort ruhen lassen. Mit Eigelb bestreichen und bei 180°= goldbraun backen 20-25min. #schokobrötchen #dinkelbrötchen #chocolatebuns # Schoko #Rezept #süssebrötchen
#チョコクリームパン #chocolatebuns 2018.12.27 今日のおやつは、子どもウケ間違いない、チョコパン🍫 この形なのに、チョコクリームたっぷりでチョココロネを食べたかのよう(笑) 年末のパン焼き、ことごとく 理想の焼き上がりとは かけ離れた出来に。。 バシッと満足なパンを 焼き上げて締めくくりたいところですが、毎日パン焼き課題が増えて💦、、 来年も楽しみ🙆 ぁ、掃除もコツコツしてますよ😀 ' ' ' ' #自家製酵母 #パン作り #白神こだま酵母 #国産小麦 #菓子パン #おやつ #チョコクリーム #パンのある暮らし #暮らし #homebaking #baking #bread #pastry #chocolate #levain #naturallyleavened #coffeetime #sweets
Rien de mieux que débuter les lendemains de fêtes avec une bonne brioche moelleuse et gourmande à souhait. Voici mes petites briochettes chocolat 🍫 . Passez une belle journée . . . . . . . #brioche #briochechocolat #nutellaaddict #chocolatebun #pateabrioche #briochette
A must try in our healthy bakeries is the whole wheat buns with chocolate chips and raisins and drizzled with a touch of pure honey... just yummy ❌no sugar added ❌no white flour مخبوزات الشيكولاتة والزبيب بدقيق القمح الكامل واحدة من الحاجات اللي لازم تجربوها في المنيو بتاعتنا، خفيفة ومشبعة ، كل منتجاتنا خالية تمام من السكر والدقيق الابيض . . . #chocolatechips #raisins #wholewheat #healthyistasty #chocolatebuns
It's the most wonderful time of the year 🎤 when you have Peppermint Hot Cocoa Buns on repeat 😋 I don't celebrate Xmas but I'm totally on board with the all the joyful feels 😍 What do you love most about the season? #lensesandlentils . . . . . . . #hotcocoa #peppermint #chocolatebuns #bakedfromscratch #bakersgonnabake #itsthemostwonderfultimeoftheyear #happinessishomemade #abmlifeissweet #feedfeed @thefeedfeed #f52grams @food52 #feedyoursoull #dessertrecipe #foodblogfeed #kosherfoodie #fitfoodie #allfoodsfit #wholefoods #damnthatsdelish #eattherainbow #eeeeeats #bakersofinstagram #peppermintchocolate
#tilleyradiator #tilleylamp #lamps #antiques #antiquesforsale #cornwall #chocolate #chocolatebuns Do I choose these fantastic ‘Tilley Radiators’ or the chocolate buns. Decisions decisions have a wonderful Christmas from everyone at Cougar Antiques 🎄🎁🎄
Milk chocolate buns #chocolatebuns #homemadebuns #baking
La felicità è cedere a lui, il signor chocolate cinnamon roll...sono passati mesi di sguardi intriganti e resistenze sofferte tra me e te, ma alla fine ho ceduto! Conquistata! Battuta!!! #temptetion #foodporn #cinnamonrolls #chocolate #chocolatebuns #cinnamonroll #honeytruffle #loveit #happiness #felicità #voglioviverecosi @honeytrufflekitchen
Sourdough double chocolate bun. No dairy and oil in the dough. Only egg. Dairy (butter) used for greasing baking dish. No improver. Alhamdulillah, today is the 3rd day since bake day, it still soft. Yang bagi jadi lembut, naik dengan elok, tetap Dia. Dia yang Maha Menjadikan. Maha Kuasa Dia. Alhamdulillah, anak2 makan dengan gembira dan habis. Tu penting. Moga kawan-kawan yang order dan beli roti @theummsproject berpuas hati. Sehabis daya kami cuba buat yang terbaik. Untuk roti sourdough dan gluten free cookies kami. Kami cuba sehabis tadbir, insyaAllah moga Allah kurniakan sebaik takdir. #theummsproject #sourdoughbuns #chocolatebuns #nodairy #sourdoughbread
One of my favorite Swedish things is #kanelbullar aka #cinnamonbuns ! In my opinion, They are way superior to the American ones. Sorry American cinnamon buns !! They are a must have in my freezer at all times. My monkeys love them and take them to school everyday for snack, unless I’ve made #chocolatebuns , them they trump cinnamon buns any day 😂 I wish I had my monkeys metabolism and could eat at least one a day. I have to settle for one each time I bake them !!! Sometimes 2 !! To die for !! #hembakat #bullar #swedishcinamonbuns #cinamonrolls #cinnamonrolls #tasteofhome #swedishheritage 😋😋😋❤️❤️👌🏼👌🏼
Chocolate orange Cinnamon buns. If you want to make these for a Christmas brunch check out the blog for the recipe! 🌲 #chocolatebuns #orangechocolate #hazelnuts #lactosefree #milkfree #ninjastable
Rudolph chocolate cupcakes 🦌
ROTI COKLAT POPPY SEEDS (POPPY SEEDS CHOCOLATE BUNS) in Christmas Tree Shape. . ini Resep dari mommy cantik @fen.z yang SHOKUPAN (Japanese Milk Bread) yang setengahnya dibikin Roti Tawar dan setengahnya dibikin jadi Roti isi Coklat. Ijin tulis ulang resepnya ya Ci @fen.z BAHAN: 500 gr Terigu pro Tinggi (saya pake tepung Hime) 50 gr Gula Pasir 20 gr Susu Bubuk 350 gr Susu Cair (saya campur dengan whip cream cair Anchor setengahnya) 5 gr Garam 45 gr Mentega 6 gr Ragi instan . CARA: 1. Campur semua bahan kecuali mentega dan garam, uleni sampai setengah kalis. Tambahkan mentega dan garam, uleni sampai kalis. 2. Bulatkan adonan. Olesi baskom dengan sedikit minyak, masukkan adonan yang sudah dibulatkan. Tutup dengan kain basah. Diamkan untuk proses Fermentasi -/+ 1 jam atau hingga mengembang 2x lipat. 3. Kempiskan adonan, ulen sebentar. Bagi 3 adonan @200 -220 gr utk roti tawar (loyang uk. 20x10x10 atau sesuaikan loyang masing2). Sisanya bisa dibuat roti lainnya. 4. Bulatkan adonan, istirahatkan 10 menit. Gilas memanjang, lipat dan gulung. Susun di loyang Roti tawar, biarkan mengembang 30-45 menit. 5. Panggang suhu 180° selama 30 menit atau sesuaikan dengan oven masing2. Roti ini lembuut, empuuk dan wangi banget. Recommended. Eggless lagi. Thanks yah ci @fen.z uda share resep roti yg enaak.. 😀 . #roti #rotitawar #breadloaf #christmasbread #christmasbuns #chocolatebread #chocolatebuns #poppyseeds #poppyseedbread #homemade #homemadefood #homebakers #homebaked #homebaking #homebaker #shokupan #japanesemilkbread #foodpics #foodlover #foodieindonesia #foodstagram #reseprotitawar #reseproticoklat #shareresep #bakingcookingpemula #foodie #happinessishomemade
Ngeroti lagii .... hari ini requestnya bapake minta dibuatin roti coklat kata nya buat besok pagi sarapan ... laaaaaaah piyeeee masih sore aja roti nya tinggal sikiiiit gmana mo nyampe bsk pagii ya mak ... 😅😅seneng deeh klo bebikinan slalu aja laris maniis di rumah ... 😍😍 . .#chocolatebuns #roticoklat #homemade #lovebaking #lovemyfamily
Bon🌞🌞🌞🌞 Venimos de días de fiesta que han cundido haciendo lo que más me ♥️♥️♥️ Y ayer preparé estos bollitos de 🍫con la receta de @leiregamboa .....para el desayuno.....quedaron Exquisitos...... #Ibiza #ibiza2018 #sanantonideportmany #beautifulcuisines #foodstyleguide #foodfoodfood #fooddies #fooddie #fooddiegram #foodpic #foodphotography #lovetobake #lovebaking #cookingwithlove #cookinglover #cuinaambamor #huffposttaste #food52 #f52grams #thebakefeed #homebaker #homebaked #desayuno #desayunotime #top_food_of_instagram #breakfasttime #breakfast #petitdejeuner #chocolatebuns ♥️🍫♥️🍫♥️🍫
. Terima kasiih banyak buat semua Teman-teman ku, Kakak2 ku dan Adik2ku yang tidak bisa Saya upload semuanya, terima kasih banyak telah berkenan mengorder dan menikmati #rotihandmade ku. . . Doa ku buat semua nya Pelanggan-pelangganku Sehat2, panjang umur selalu, Berlimpah Kesuksessan dan Rezeki yaa.. Ammiiin. . #breadlife #bread #breads #bun #chocolatebuns #handmadebun #handmadebread #breadcheese #medanfoodblog #sweetbread #sweetbuns
next page →