#cintakokocoklat

18,367 posts

Loading...
You all tahu tak tekstur Meeracle Facial Serum ni ada glitter pink? Sebab itu lah ia sangat istimewa berbanding serum lain sebab bila disapu pada kulit, kulit automatik nampak glowing secara natural. Kalau tak percaya kena la cuba. . 📲 www.wasap.my/60162120876/setmeeracle . #meeracleGemstoneSerum #meeracleGemstoneCleanser #meeraclegemstonebeauty #meeracleneverletyoudown #meeracle #serummeeracle #cleansermeeracle #skincarepermatadiasia #meeracleserumn9 #Meeraclen9 #codn9area #allnewmeeracle #formulagemstone #menjadidenganmeeracle #meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula #agentwanted #dropshipwanted #jgnbencicintaku #cintatiadaganti #villaghazara #cintakokocoklat
Antara kelebihan Meeracle Facial Cleanser adalah membersihkan kotoran dan yang paling penting ia tidak mengeringkan kulit. . Ia merupakan pencuci muka yang sesuai untuk semua jenis kulit. Cleanser yang terbaik ialah yang membersih segala kotoran di wajah tetapi masih mengekalkan kelembapan kulit. . 📲 www.wasap.my/60162120876/setmeeracle . #meeracleGemstoneSerum #meeracleGemstoneCleanser #meeraclegemstonebeauty #meeracleneverletyoudown #meeracle #serummeeracle #cleansermeeracle #skincarepermatadiasia #meeracleserumn9 #Meeraclen9 #codn9area #allnewmeeracle #formulagemstone #menjadidenganmeeracle #meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula #agentwanted #dropshipwanted #jgnbencicintaku #cintatiadaganti #villaghazara #cintakokocoklat
Antara kelebihan Meeracle Facial Cleanser adalah membersihkan kotoran dan yang paling penting ia tidak mengeringkan kulit. . Ia merupakan pencuci muka yang sesuai untuk semua jenis kulit. Cleanser yang terbaik ialah yang membersih segala kotoran di wajah tetapi masih mengekalkan kelembapan kulit. . 📲 www.wasap.my/60162120876/setmeeracle . #meeracleGemstoneSerum #meeracleGemstoneCleanser #meeraclegemstonebeauty #meeracleneverletyoudown #meeracle #serummeeracle #cleansermeeracle #skincarepermatadiasia #meeracleserumn9 #Meeraclen9 #codn9area #allnewmeeracle #formulagemstone #menjadidenganmeeracle #meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula #agentwanted #dropshipwanted #jgnbencicintaku #cintatiadaganti #villaghazara #cintakokocoklat
Antara kelebihan Meeracle Facial Cleanser adalah membersihkan kotoran dan yang paling penting ia tidak mengeringkan kulit. . Ia merupakan pencuci muka yang sesuai untuk semua jenis kulit. Cleanser yang terbaik ialah yang membersih segala kotoran di wajah tetapi masih mengekalkan kelembapan kulit. . 📲 www.wasap.my/60162120876/setmeeracle . #meeracleGemstoneSerum #meeracleGemstoneCleanser #meeraclegemstonebeauty #meeracleneverletyoudown #meeracle #serummeeracle #cleansermeeracle #skincarepermatadiasia #meeracleserumn9 #Meeraclen9 #codn9area #allnewmeeracle #formulagemstone #menjadidenganmeeracle #meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula #agentwanted #dropshipwanted #jgnbencicintaku #cintatiadaganti #villaghazara #cintakokocoklat
KENAPA SERUM PENTING UNTUK WAJAH? . Banyak serum wajah dijual di pasaran kini Untuk apa sebenarnya serum ini? Serum wajah berupaya melembapkan dan membantu melambatkan proses penuaan. . Serum mempunyai kelembapan yang tinggi berbanding pelembap (moisturizer) yang biasa. Struktur serum yang cair berupaya untuk meresap dengan cepat pada kulit dan meningkatkan kolagen wajah anda. . Bagi wanita yang mengenakan mekap di wajah, serum sangat penting membantu kulit wajah anda kelihatan segar dan kekal setelah menggunakan mekap. . Serum juga dipakai pada waktu pagi sebelum menyapu pelembap dan sebelum tidur. Pemakaian serum secara konsisten akan membuat wajah anda kelihatan lagi muda daripada usia sebenar. . Nak nampak muda sentiasa dari usia sebenar takk! Ajomm cari saya sekarang. . 📲 www.wasap.my/60162120876/setmeeracle . #meeracleGemstoneSerum #meeracleGemstoneCleanser #meeraclegemstonebeauty #meeracleneverletyoudown #meeracle #serummeeracle #cleansermeeracle #skincarepermatadiasia #meeracleserumn9 #Meeraclen9 #codn9area #allnewmeeracle #formulagemstone #menjadidenganmeeracle #meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula #agentwanted #dropshipwanted #jgnbencicintaku #cintatiadaganti #villaghazara #cintakokocoklat
"Saya lebih berkeyakinan lepas menggunakan MEERACLE" - Anis. . Kalau muka dh licin mmang automatik jd berkeyakinan.. Nk kluar tnpa makeup pn xde masalah.. Jom la cuba MEERACLE kalau nk tmbah keyakinan diri.. . 📲 www.wasap.my/60162120876/setmeeracle . #meeracleGemstoneSerum #meeracleGemstoneCleanser #meeraclegemstonebeauty #meeracleneverletyoudown #meeracle #serummeeracle #cleansermeeracle #skincarepermatadiasia #meeracleserumn9 #Meeraclen9 #codn9area #allnewmeeracle #formulagemstone #menjadidenganmeeracle #meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula #agentwanted #dropshipwanted #jgnbencicintaku #cintatiadaganti #villaghazara #cintakokocoklat
Warna warni Elmina ❤
Ramai yang tanya produk MEERACLE ni boleh campur dengan produk lain ke? Jawapannya yes boleh. . Maklumlah perempuan ni banyak step dalam rutin kecantikan tu so mestilah risau kalau-kalau boleh menyebabkan iritasi bila campur dengan produk lain, tetapi jangan risau sebab Meeracle Facial Serum ni selamat sebab ia tidak mengandungi bahan-bahan yang merbahaya. . Tapi ia bergantung pada jenis kulit jugak, ada yang cepat menunjukkan kesan, ada pulak yang lambat. Yang penting anda cuma perlu konsisten dalam penggunaan untuk hasil yang terbaik. . 📲 www.wasap.my/60162120876/setmeeracle . #meeracleGemstoneSerum #meeracleGemstoneCleanser #meeraclegemstonebeauty #meeracleneverletyoudown #meeracle #serummeeracle #cleansermeeracle #skincarepermatadiasia #meeracleserumn9 #Meeraclen9 #codn9area #allnewmeeracle #formulagemstone #menjadidenganmeeracle #meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula #agentwanted #dropshipwanted #jgnbencicintaku #cintatiadaganti #villaghazara #cintakokocoklat
. Few things about me:- . . Iman Zulkarnain 27 years old 179cm tall A #man A #capricorn A #friend A #lover An #artist in the making An #actor A #model A #moviefreak A #mobilelegends lover An #animallover A #lion lover Forever a #student A #human A #sinner who wants to go to #heaven . . #akudiadanpinkypromise as Shah Asnan #cintakokocoklat as Rizal #cintabukankristal as Iman #cintayangkurasa as Azhar/Art #notabuatcempaka as Haikal #kadrayakampungsepakat as Iskandar #merpatiputihtakpernahingkarjanji as Norman Bayang as Naim #lagendabudakmalang as Rayyan #surisuryhati3mrjejaka as Iman #suamikubukandayus as Adam #myputerakopi as Lan Todi #nafascinta #gadispanca2018 #teambuathal #imanzulkarnain .
Ramai yang tanya produk MEERACLE ni boleh campur dengan produk lain ke? Jawapannya yes boleh. . Maklumlah perempuan ni banyak step dalam rutin kecantikan tu so mestilah risau kalau-kalau boleh menyebabkan iritasi bila campur dengan produk lain, tetapi jangan risau sebab Meeracle Facial Serum ni selamat sebab ia tidak mengandungi bahan-bahan yang merbahaya. . Tapi ia bergantung pada jenis kulit jugak, ada yang cepat menunjukkan kesan, ada pulak yang lambat. Yang penting anda cuma perlu konsisten dalam penggunaan untuk hasil yang terbaik. . 📲 www.wasap.my/60162120876/setmeeracle . #meeracleGemstoneSerum #meeracleGemstoneCleanser #meeraclegemstonebeauty #meeracleneverletyoudown #meeracle #serummeeracle #cleansermeeracle #skincarepermatadiasia #meeracleserumn9 #Meeraclen9 #codn9area #allnewmeeracle #formulagemstone #menjadidenganmeeracle #meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula #agentwanted #dropshipwanted #jgnbencicintaku #cintatiadaganti #villaghazara #cintakokocoklat
Ramai yang tanya produk MEERACLE ni boleh campur dengan produk lain ke? Jawapannya yes boleh. . Maklumlah perempuan ni banyak step dalam rutin kecantikan tu so mestilah risau kalau-kalau boleh menyebabkan iritasi bila campur dengan produk lain, tetapi jangan risau sebab Meeracle Facial Serum ni selamat sebab ia tidak mengandungi bahan-bahan yang merbahaya. . Tapi ia bergantung pada jenis kulit jugak, ada yang cepat menunjukkan kesan, ada pulak yang lambat. Yang penting anda cuma perlu konsisten dalam penggunaan untuk hasil yang terbaik. . 📲 www.wasap.my/60162120876/setmeeracle . #meeracleGemstoneSerum #meeracleGemstoneCleanser #meeraclegemstonebeauty #meeracleneverletyoudown #meeracle #serummeeracle #cleansermeeracle #skincarepermatadiasia #meeracleserumn9 #Meeraclen9 #codn9area #allnewmeeracle #formulagemstone #menjadidenganmeeracle #meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula #agentwanted #dropshipwanted #jgnbencicintaku #cintatiadaganti #villaghazara #cintakokocoklat
MENJANA PENDAPATAN DENGAN MEERACLE . anda akan dapat keuntungan dari setiap set penjualan jangan risau marketing meeracle sangat hebat. . Sbb... . ➡Produk Terbaik (Permintaan tinggi disebabkan hasilnya yg superb, repeat order pun tinggi) ➡Company stabil (Brand semakin kukuh dari semasa ke semasa) ➡Untung besar (Margin untung yg besar...kalau nak buat iklan berbayar pun apa ada hal) ➡Harga dijaga dgn rapi (X timbul isu main harga. Kalau produk yg kuat main harga, company akan semakin lemah. Lama2 akan bungkus. Masa tu uolls akan krik2 je la) ➡Marketing berterusan (TV, majalah, Billboard di sepanjang Highway, duta artis) ➡contest lucky draw kepada customer dengan hadiah lumayan . Ok, uolls dah bersedia nak jd agent Meeracle Eila? . Kalau serious nak jana i.n.c.o.m.e. bermula dari skrg, jom bertindak segera! SEKARANG! . Klik link wasap ni utk urusan nak join👇 . www.wasap.my/60162120876/agentmeeracle . #meeracleGemstoneSerum #meeracleGemstoneCleanser #meeraclegemstonebeauty #meeracleneverletyoudown #meeracle #serummeeracle #cleansermeeracle #skincarepermatadiasia #meeracleserumn9 #Meeraclen9 #codn9area #allnewmeeracle #formulagemstone #menjadidenganmeeracle #meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula #agentwanted #dropshipwanted #jgnbencicintaku #cintatiadaganti #villaghazara #cintakokocoklat
MENJANA PENDAPATAN DENGAN MEERACLE . anda akan dapat keuntungan dari setiap set penjualan jangan risau marketing meeracle sangat hebat. . Sbb... . ➡Produk Terbaik (Permintaan tinggi disebabkan hasilnya yg superb, repeat order pun tinggi) ➡Company stabil (Brand semakin kukuh dari semasa ke semasa) ➡Untung besar (Margin untung yg besar...kalau nak buat iklan berbayar pun apa ada hal) ➡Harga dijaga dgn rapi (X timbul isu main harga. Kalau produk yg kuat main harga, company akan semakin lemah. Lama2 akan bungkus. Masa tu uolls akan krik2 je la) ➡Marketing berterusan (TV, majalah, Billboard di sepanjang Highway, duta artis) ➡contest lucky draw kepada customer dengan hadiah lumayan . Ok, uolls dah bersedia nak jd agent Meeracle Eila? . Kalau serious nak jana i.n.c.o.m.e. bermula dari skrg, jom bertindak segera! SEKARANG! . Klik link wasap ni utk urusan nak join👇 . www.wasap.my/60162120876/agentmeeracle . #meeracleGemstoneSerum #meeracleGemstoneCleanser #meeraclegemstonebeauty #meeracleneverletyoudown #meeracle #serummeeracle #cleansermeeracle #skincarepermatadiasia #meeracleserumn9 #Meeraclen9 #codn9area #allnewmeeracle #formulagemstone #menjadidenganmeeracle #meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula #agentwanted #dropshipwanted #jgnbencicintaku #cintatiadaganti #villaghazara #cintakokocoklat
🌹Skirt Raudhah🌹 - - 👉Material : crepe 👉Tak jarang kecuali hitam better pakai inner 👉Ironless 👉Cutting Kembang 👉Bahagian pinggang fully getah - - Free size, muat dari S hingga XXL - - Ukuran (inci) Pinggang- 23 (memeri 45) Punggung- 49 Labuh- 40 Bukaan bawah skirt- 61 - - 🎊PROMOSI BELI 3HELAI FREE POSTAGE🎊 - - Klik bio untuk order Atau wasap 01126858607 - - #palazomurah #palazzokulitlaici #palazoplain #palazzokembang #palazolycra #palazzoprincess #palazocorak #palazzomuslimah #palazzoviral #sayajualpalazzo #sayajualmurah #skirtlycra #skirtplain #skirtcorak #skirtmuslimah #skirtacut #skirtibumengandung #skirt3panel #skirtkulitlaici #skirtneelofa #skirtplainmalaysia #skirtplaincantik #skirtplainplussize #skirtmairakembang #bazarpaknil #cintakokocoklat #cintatiadaganti #zahirtakterucap #taukejamu
🌹Skirt Raudhah🌹 - - 👉Material : crepe 👉Tak jarang kecuali hitam better pakai inner 👉Ironless 👉Cutting Kembang 👉Bahagian pinggang fully getah - - Free size, muat dari S hingga XXL - - Ukuran (inci) Pinggang- 23 (memeri 45) Punggung- 49 Labuh- 40 Bukaan bawah skirt- 61 - - 🎊PROMOSI BELI 3HELAI FREE POSTAGE🎊 - - Klik bio untuk order Atau wasap 01126858607 - - #palazomurah #palazzokulitlaici #palazoplain #palazzokembang #palazolycra #palazzoprincess #palazocorak #palazzomuslimah #palazzoviral #sayajualpalazzo #sayajualmurah #skirtlycra #skirtplain #skirtcorak #skirtmuslimah #skirtacut #skirtibumengandung #skirt3panel #skirtkulitlaici #skirtneelofa #skirtplainmalaysia #skirtplaincantik #skirtplainplussize #skirtmairakembang #bazarpaknil #cintakokocoklat #cintatiadaganti #zahirtakterucap #taukejamu
🌹Skirt Raudhah🌹 - - 👉Material : crepe 👉Tak jarang kecuali hitam better pakai inner 👉Ironless 👉Cutting Kembang 👉Bahagian pinggang fully getah - - Free size, muat dari S hingga XXL - - Ukuran (inci) Pinggang- 23 (memeri 45) Punggung- 49 Labuh- 40 Bukaan bawah skirt- 61 - - 🎊PROMOSI BELI 3HELAI FREE POSTAGE🎊 - - Klik bio untuk order Atau wasap 01126858607 - - #palazomurah #palazzokulitlaici #palazoplain #palazzokembang #palazolycra #palazzoprincess #palazocorak #palazzomuslimah #palazzoviral #sayajualpalazzo #sayajualmur #skirtlycra #skirtplain #skirtcorak #skirtmuslimah #skirtacut #skirtibumengandung #skirt3panel #skirtkulitlaici #skirtneelofa #skirtplainmalaysia #skirtplaincantik #skirtplainplussize #skirtmairakembang #bazarpaknil #cintakokocoklat #cintatiadaganti #zahirtakterucap #taukejamu
🌹Skirt Raudhah🌹 - - 👉Material : crepe 👉Tak jarang kecuali hitam better pakai inner 👉Ironless 👉Cutting Kembang 👉Bahagian pinggang fully getah - - Free size, muat dari S hingga XXL - - Ukuran (inci) Pinggang- 23 (memeri 45) Punggung- 49 Labuh- 40 Bukaan bawah skirt- 61 - - 🎊PROMOSI BELI 3HELAI FREE POSTAGE🎊 - - Klik bio untuk order Atau wasap 01126858607 - - #palazomurah #palazzokulitlaici #palazoplain #palazzokembang #palazolycra #palazzoprincess #palazocorak #palazzomuslimah #palazzoviral #sayajualpalazzo #sayajualmurah #skirtlycra #skirtplain #skirtcorak #skirtmuslimah #skirtacut #skirtibumengandung #skirt3panel #skirtkulitlaici #skirtneelofa #skirtplainmalaysia #skirtplaincantik #skirtplainplussize #skirtmairakembang #bazarpaknil #cintakokocoklat #cintatiadaganti #zahirtakterucap #taukejamu
🌹Skirt Raudhah🌹 - - 👉Material : crepe 👉Tak jarang kecuali hitam better pakai inner 👉Ironless 👉Cutting Kembang 👉Bahagian pinggang fully getah - - Free size, muat dari S hingga XXL - - Ukuran (inci) Pinggang- 23 (memeri 45) Punggung- 49 Labuh- 40 Bukaan bawah skirt- 61 - - 🎊PROMOSI BELI 3HELAI FREE POSTAGE🎊 - - Klik bio untuk order Atau wasap 01126858607 - - #palazomurah #palazzokulitlaici #palazoplain #palazzokembang #palazolycra #palazzoprincess #palazocorak #palazzomuslimah #palazzoviral #sayajualpalazzo #sayajualmurah #skirtlycra #skirtplain #skirtcorak #skirtmuslimah #skirtacut #skirtibumengandung #skirt3panel #skirtkulitlaici #skirtneelofa #skirtplainmalaysia #skirtplaincantik #skirtplainplussize #skirtmairakembang #bazarpaknil #cintakokocoklat #cintatiadaganti #zahirtakterucap #taukejamu
🌹Skirt Raudhah🌹 - - 👉Material : crepe 👉Tak jarang kecuali hitam better pakai inner 👉Ironless 👉Cutting Kembang 👉Bahagian pinggang fully getah - - Free size, muat dari S hingga XXL - - Ukuran (inci) Pinggang- 23 (memeri 45) Punggung- 49 Labuh- 40 Bukaan bawah skirt- 61 - - 🎊PROMOSI BELI 3HELAI FREE POSTAGE🎊 - - Klik bio untuk order Atau wasap 01126858607 - - #palazomurah #palazzokulitlaici #palazoplain #palazzokembang #palazolycra #palazzoprincess #palazocorak #palazzomuslimah #palazzoviral #sayajualpalazzo #sayajualmurah #skirtlycra #skirtplain #skirtcorak #skirtmuslimah #skirtacut #skirtibumengandung #skirt3panel #skirtkulitlaici #skirtneelofa #skirtplainmalaysia #skirtplaincantik #skirtplainplussize #skirtmairakembang #bazarpaknil #cintakokocoklat #cintatiadaganti #zahirtakterucap #taukejamu
🌹Skirt Raudhah🌹 - - 👉Material : crepe 👉Tak jarang kecuali hitam better pakai inner 👉Ironless 👉Cutting Kembang 👉Bahagian pinggang fully getah - - Free size, muat dari S hingga XXL - - Ukuran (inci) Pinggang- 23 (memeri 45) Punggung- 49 Labuh- 40 Bukaan bawah skirt- 61 - - 🎊PROMOSI BELI 3HELAI FREE POSTAGE🎊 - - Klik bio untuk order Atau wasap 01126858607 - - #palazomurah #palazzokulitlaici #palazoplain #palazzokembang #palazolycra #palazzoprincess #palazocorak #palazzomuslimah #palazzoviral #sayajualpalazzo #sayajualmurah #skirtlycra #skirtplain #skirtcorak #skirtmuslimah #skirtacut #skirtibumengandung #skirt3panel #skirtkulitlaici #skirtneelofa #skirtplainmalaysia #skirtplaincantik #skirtplainplussize #skirtmairakembang #bazarpaknil #cintakokocoklat #cintatiadaganti #zahirtakterucap #taukejamu
🌹Skirt Raudhah🌹 - - 👉Material : crepe 👉Tak jarang kecuali hitam better pakai inner 👉Ironless 👉Cutting Kembang 👉Bahagian pinggang fully getah - - Free size, muat dari S hingga XXL - - Ukuran (inci) Pinggang- 23 (memeri 45) Punggung- 49 Labuh- 40 Bukaan bawah skirt- 61 - - 🎊PROMOSI BELI 3HELAI FREE POSTAGE🎊 - - Klik bio untuk order Atau wasap 01126858607 - - #palazomurah #palazzokulitlaici #palazoplain #palazzokembang #palazolycra #palazzoprincess #palazocorak #palazzomuslimah #palazzoviral #sayajualpalazzo #sayajualmurah #skirtlycra #skirtplain #skirtcorak #skirtmuslimah #skirtacut #skirtibumengandung #skirt3panel #skirtkulitlaici #skirtneelofa #skirtplainmalaysia #skirtplaincantik #skirtplainplussize #skirtmairakembang #bazarpaknil #cintakokocoklat #cintatiadaganti #zahirtakterucap #taukejamu
🌹Skirt Raudhah🌹 - - 👉Material : crepe 👉Tak jarang kecuali hitam better pakai inner 👉Ironless 👉Cutting Kembang 👉Bahagian pinggang fully getah - - Free size, muat dari S hingga XXL - - Ukuran (inci) Pinggang- 23 (memeri 45) Punggung- 49 Labuh- 40 Bukaan bawah skirt- 61 - - 🎊PROMOSI BELI 3HELAI FREE POSTAGE🎊 - - Klik bio untuk order Atau wasap 01126858607 - - #palazomurah #palazzokulitlaici #palazoplain #palazolycra #palazzoprincess #palazocorak #palazzomuslimah #palazzoviral #sayajualpalazzo #sayajualmurah #skirtkembang #skirtlycra #skirtplain #skirtcorak #skirtmuslimah #skirtacut #skirtibumengandung #skirt3panel #skirtkulitlaici #skirtneelofa #skirtplainmalaysia #skirtplaincantik #skirtplainplussize #skirtmairakembang #bazarpaknil #cintakokocoklat #cintatiadaganti #zahirtakterucap #taukejamu
Memang agak tragis ayat2 ni. Tapi inilah kenyataan. Kalau korang perasan bila ambil sarapan nasi lemak, roti canai, minum teh tarik dan sebagainya, mmg performance korang mmg tak kan best sepanjang haritu. . Lagi2 mereka yang kerja office banyak ngadap komputer dan banyak duduk. Lain lah org kerja berat banting tulang boleh bakar semula kan kalori yang dimakan tu . So tips untuk turun berat, amalkan sarapan yang sihat iaitu sarapan tinggi protein, tinggi serat, rendah lemak dan karbo . Pendaftaran program #kurusonlinecoaching bagi sesi 41 edisi Januari 2019 dibuka, jom mulakan azam Tahun Baru 2019 untuk kurus, fit dan sihat . Klik link pada profile IG untuk lebih details . Coach Atiqah 📲 +60194190607 . #rahsiahatiperempuan #lestarytv3 #andainyatakdir2 #dramamrgey #pengantinmusimsalju #terlajaklaris #ruhainies #mfmirafilzah #cintalemonmadu #shawlmurah #cintakokocoklat #aydajebat #cintabukankristal #remyishak #tipscantik #fattzura #pulang #dramasangat #cintatiadaganti #jomkurus1malaysia #ciksempurna #lelakikirimantuhan #pencuricintakelassatu #cikreenencikngokngek #shawlmurah #shawllabuh #shawlkeknis #plussize #bawalexclusive #blousemurahmalaysia
As salam & Good Morninggggg🌈🌈🌻🌻🌻 . . Jom!!! Siapa nak coach bantu untuk turun berat badan sebelum tahun baru🙋🙋🙋 Mudahnya kurus sekiranya ada . . 🎀Coach 🎀Ilmu 🎀Group Support . . 🌹PENGAMBILAN PESERTA UNTUK BULAN JANUARI KINI DIBUKA💪💪🔥🔥👏👏 . . KURUS & Fit - Eat Right Stay Fit with Program Advance Coaching Transformasi Kurus Online T.E.A.M Power❤Fit Malaysia . TURUN BERAT BADAN SECARA ONLINE Coaching - Turun 3-11 kg Keputusan adalah tidak tipikal , hasil individu berbeza beza . Serius dan berminat? 👇👇👇 0178772460 JrcoachAyumarlina . . #teampowerfitcoachayumarlina #geng3000  #eatclean #healthymealplan  #teamworkout #kurusdanfit  #bahagiabukanbidaan   #villaghazara  #alamatnyacinta #cintakokocoklat  #dramabest  #bigstage #GegarVaganza  #cikreenencikngokngek #cintabukankristal #cintakokocoklat #vespa #diettelur #astraawani #ntv7 #malaysiaboleh #wangsawalk #uumisthebest #diettelur #mudahnyakurus #cepatkurus #senangnyakurus
Antara meal plate yang disediakan oleh peserta dalam grup coaching . Menu yang disediakan ialah telur bersama 20 Trees Bowl Salad. Hidangan ala2 master chef dan eksklusif, malah mudah disediakan . Siapa kata nak diet kena masak susah2 dan guna bahan mahal kan. Bahan yang digunakan pun mudah dicari dan harga berpatutan . Pendaftaran program #kurusonlinecoaching bagi sesi 41 edisi Januari 2019 dibuka, jom mulakan azam Tahun Baru 2019 untuk kurus, fit dan sihat . Klik link pada profile IG untuk lebih details . Coach Atiqah 📲 +60194190607 . #rahsiahatiperempuan #lestarytv3 #raisha #terbaikdariku #pengantinmusimsalju #terlajaklaris #ruhainies #mfmirafilzah #raisha2 #shawlmurah #cintakokocoklat #aydajebat #cintabukankristal #remyishak #tipscantik #fattzura #pulang #dramasangat #cintatiadaganti #jomkurus1malaysia #ciksempurna #lelakikirimantuhan #pencuricintakelassatu #cikreenencikngokngek #shawlmurah #shawllabuh #shawlkeknis #plussize #bawalexclusive #blousemurahmalaysia
Edamame sejenis kacang yang bagus dan sesuai utk diambil time snacking... . Tinggi protien,zat besi,vitamin c dan banyak lagi vitamin vitamin lain..edamame jugak sangat rendah dengan kalori.. . Selain tu edamame bagus untuk:- ❤meningkatkan ketahanan badan ❤mampu mencegah hipertensi ❤mencegah panyakit jantung ❤mencegah osteoporosis dan penyakit alzheimer ❤bagus untuk sistem penghadaman . Sangat bagus untuk diambil bagi mereka yang sedang berdiet...sebab mengandungi karbohidrat kompleks so akan buat kita rasa puas dan rasa kenyang lebih lama...boleh rebus ataupun stim segengam edamame simple kan... . #rahsiahatiperempuan #lestarytv3 #andainyatakdir2 #dramamrgey #pengantinmusimsalju #terlajaklaris #ruhainies #mfmirafilzah #cintalemonmadu #shawlmurah #cintakokocoklat #aydajebat #cintabukankristal #remyishak #tipscantik #fattzura #pulang #dramasangat #cintatiadaganti #jomkurus1malaysia #ciksempurna #lelakikirimantuhan #pencuricintakelassatu #cikreenencikngokngek #shawlmurah #shawllabuh #shawlkeknis #plussize #bawalexclusive #blousemurahmalaysia
Disebabkan material yang ter sangat best, kita keluarkan pelbagai design yang cantik 😘
Antara warna terbaru Elliza Blouse Material tak perlu iron
Kita tayang warna baru untuk Elliza Blouse pula 🙈
JUSTIN BLAZE POLARIZED . HARGA : RM150 With FREE postage seluruh Malaysia . Warna Justin Blaze ni berubah2 ikut cahaya, kepanasan dan angle. So gambar post sebelum ni dan gambar ni adalah shades yg sama tau . INILAH Justin Blaze (POLARIZED) Di Terbangkan Dengan 3 Warna Baharu Yang Mampu Menceriakan Hari Anda . Nampak tak Lens dia Flat/Rata . Design yg mmg Nampak trendy dan up to date! Bawa pergi Holiday pkai Blaze ni baru Wowww! . Spek ni mmg Tgh Viral, Ramai beli pkai pergi kerja tgh2 Panas terik. Mmg best sbb ringan dan Lens Polarized . Bentuk petak buatkan muka panjang dan bujur. Design Terbaru Untuk 2018, lebih stylo dan Modern . Ianya Ringan sangat selesa nak pkai . Sesuai Untuk Lelaki dan Wanita . Lens Polarized With UV400 sangat membantu masalah Silau teruk . WhatsApp Kak Fazz untuk details ok. DIJAMIN PUAS HATI 500%!! Link di bio 💗 . PRODUCT PACKAGE : Box,Booklet,Hard Case, Cleaning Cloth , Test Card . #cintakokocoklat #cintatiadaganti
ZM . . Kpop vibes 😻😻😻 *Mesti cute kalau Ira buat gwiyomi*😂 . Psssst. kalau Ira berlakon Kdrama, I nak Lee Min Ho, Park Seo Joon atau Lee Jong Suk jadi hero dengan Ira hahahahahahhahahahah #citacitatinggi lol . 📷 : @zahirahmacwilson . . #ZahirahMacWilson #JanganBenciCintaKu #CuriCuriCinta #TakAdaCintaSepertiMu #DudaPujaanDara #CucuTaukeBeras #CintaKokoCoklat #BulandanPriaterhebat #ZMmakeup
Untuk lebih berkeyakinan dan percaya kemampuan diri sila follow ig n wasap: . UNTUK PERTANYAAN DAN PROGRAM ADVANCE COACHING ONLINE TPFM Coach Zalina ➡012695 7840 (perempuan shj klik link di bio profile @zalina.sabu direct ke wasap. . . Intake terbaru dibuka sekarang. Hanya 10 slot je. . . Saya sendiri walau berumur 51 tahun telah berjaya turun berat badan 13kg++ dan mantain dah 2 tahun dengan permakanan sihat. Tiada yg mustahil kan.. . . 🥑 menu sihat, cara masak dan respi disediakan, berdiet tanpa berlapar; 🏋‍♀workout online dgn personal trainer; dan 💁‍♀coach bantu step by step bersama team support yg awesome. . . 🎗Intake terbaru di buka utk tranformasi 30 hari secara online hanya duduk di rumah bole kurus. ( limited slot kerana kami pentingk an keputusan terbaik) KURUS & Fit -Eat Right Stay Fit with Advance Class TPFM. . 📱📱📱📱📱📱📱 http://joinonlinecoaching.wasap.my #makansecarasihat #teampowerfitcoachzalina #umur50an #teampowerfitmalaysia #geng3500 #sayacoach #powerfitmalaysia #TPFM #membantujadisihat #advancecoaching #onlinecoaching #eatclean #healthymealplan #teamworkout #kurusdanfit #menusihatku #ciksempurna #cintakokocoklat #cintabukankristal #cintatiadaganti #cintabukanbidaan #villaghazara #alamatnyacinta #cintakokocoklat #dramabest #bigstage #GegarVaganza #cikreenencikngokngek #jomkurus1malaysia
LUNCH TPFM. . Menu peserta yg sangat awesome marvelous ...Tak perlu berlapar nak kurus beb..Klu makan macam ni korg tak nak ke diet. . Makan macam ni bole kurus tau tak perlu la skip skip makan. klu skip kurus tu kurus tapi tak bermaya dan klu terlebih mkn naik balik kan.. . kena faham konsep lose weight 7700 defisit kalori akan turun 1 kg .. Jadi tak perlu berlapar nak kurus.. . UNTUK PERTANYAAN DAN PROGRAN ADVANCE COACHING ONLINE TPFM Coach Zalina ➡012695 7840 (perempuan shj klik link di profile direct ke wasap. . . Intake Disember dibuka sekarang. Hanya 10 slot je. . . Saya sendiri walau berumur 51 tahun telah berjaya turun berat badan 13kg++ dan mantain dah 2 tahun dengan permakanan sihat. Tiada yg mustahil kan.. . . 🥑 menu sihat, cara masak dan respi disediakan, berdiet tanpa berlapar bole je mkn nasi; 🏋‍♀workout online dgn personal trainer terus bersiaran dirumah; dan 💁‍♀coach bantu step by step bersama team support yg awesome. . . 🎗Intake terbaru di buka utk tranformasi 30 hari secara online hanya duduk di rumah bole kurus. ( limited slot kerana kami pentingk an keputusan terbaik) KURUS & Fit -Eat Right Stay Fit with Advance Class TPFM. . 📱📱📱📱📱📱📱 http://joinonlinecoaching.wasap.my #makansecarasihat #teampowerfitcoachzalina #umur50an #teampowerfitmalaysia #geng3000 #sayacoach #powerfitmalaysia #TPFM #membantujadisihat #advancecoaching #onlinecoaching #eatclean #healthymealplan #teamworkout #kurusdanfit #menusihatku #ciksempurna #cintakokocoklat #cintabukankristal #cintatiadaganti #cintabukanbidaan #villaghazara #alamatnyacinta #cintakokocoklat #dramabest #bigstage #GegarVaganza #cikreenencikngokngek .
Anda bila lagi....jangan berfikir lebih lakukan je pasti ada result. . UNTUK PERTANYAAN DAN PROGRAM ADVANCE COACHING ONLINE TPFM Coach Zalina ➡012695 7840 (perempuan shj klik link di bio profile @zalina.sabu direct ke wasap. . . Intake terbaru dibuka sekarang. Hanya 10 slot je. . . Saya sendiri walau berumur 51 tahun telah berjaya turun berat badan 13kg++ dan mantain dah 2 tahun dengan permakanan sihat. Tiada yg mustahil kan.. . . 🥑 menu sihat, cara masak dan respi disediakan, berdiet tanpa berlapar; 🏋‍♀workout online dgn personal trainer; dan 💁‍♀coach bantu step by step bersama team support yg awesome. . . 🎗Intake terbaru di buka utk tranformasi 30 hari secara online hanya duduk di rumah bole kurus. ( limited slot kerana kami pentingk an keputusan terbaik) KURUS & Fit -Eat Right Stay Fit with Advance Class TPFM. . 📱📱📱📱📱📱📱 http://joinonlinecoaching.wasap.my #makansecarasihat #teampowerfitcoachzalina #umur50an #teampowerfitmalaysia #geng3500 #sayacoach #powerfitmalaysia #TPFM #membantujadisihat #advancecoaching #onlinecoaching #eatclean #healthymealplan #teamworkout #kurusdanfit #menusihatku #ciksempurna #cintakokocoklat #cintabukankristal #cintatiadaganti #cintabukanbidaan #villaghazara #alamatnyacinta #cintakokocoklat #dramabest #bigstage #GegarVaganza #cikreenencikngokngek #jomkurus1malaysia
Pada yg dah pernah diet macam2 google ke atau ubat diet ke tapi masih tak berjaya jom sis bantu, betul serius n konsisten 5-11kg pasti. . UNTUK PERTANYAAN DAN PROGRAM ADVANCE COACHING ONLINE TPFM Coach Zalina ➡012695 7840 (perempuan shj klik link di bio profile @zalina.sabu direct ke wasap. . . Intake terbaru dibuka sekarang. Hanya 10 slot je. . . Saya sendiri walau berumur 51 tahun telah berjaya turun berat badan 13kg++ dan mantain dah 2 tahun dengan permakanan sihat. Tiada yg mustahil kan.. . . 🥑 menu sihat, cara masak dan respi disediakan, berdiet tanpa berlapar; 🏋‍♀workout online dgn personal trainer; dan 💁‍♀coach bantu step by step bersama team support yg awesome. . . 🎗Intake terbaru di buka utk tranformasi 30 hari secara online hanya duduk di rumah bole kurus. ( limited slot kerana kami pentingk an keputusan terbaik) KURUS & Fit -Eat Right Stay Fit with Advance Class TPFM. . 📱📱📱📱📱📱📱 http://joinonlinecoaching.wasap.my #makansecarasihat #teampowerfitcoachzalina #umur50an #teampowerfitmalaysia #geng3500 #sayacoach #powerfitmalaysia #TPFM #membantujadisihat #advancecoaching #onlinecoaching #eatclean #healthymealplan #teamworkout #kurusdanfit #menusihatku #ciksempurna #cintakokocoklat #cintabukankristal #cintatiadaganti #cintabukanbidaan #villaghazara #alamatnyacinta #cintakokocoklat #dramabest #bigstage #GegarVaganza #cikreenencikngokngek #jomkurus1malaysia
Satu-satunya Serum yang diformulasi dengan kebaikan batu permata. Di dalam Meeracle Facial Serum terdapat tiga jenis batu permata yang masing-masing mempunyai kelebihan sendiri iaitu berlian, batu delima dan mutiara. . Berlian membantu untuk menyucikan dan memulihkan keadaan kulit anda. Ia juga menggalakkan pertumbuhan sel dan membantu mencegah tanda-tanda awal penuaan. . Ruby pula membantu melancarkan pengaliran darah dan menguatkan lapisan kulit dan ia juga dapat meningkatkan keserian kulit wajah. . Manakala mutiara pula digunakan untuk memberi kesan keserian serta merta kepada kulit, dan membantu merawat masalah kulit. . 📲 www.wasap.my/60162120876/setmeeracle . #meeracleGemstoneSerum #meeracleGemstoneCleanser #meeraclegemstonebeauty #meeracleneverletyoudown #meeracle #serummeeracle #cleansermeeracle #skincarepermatadiasia #meeracleserumn9 #Meeraclen9 #codn9area #allnewmeeracle #formulagemstone #menjadidenganmeeracle #meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula #agentwanted #dropshipwanted #jgnbencicintaku #cintatiadaganti #villaghazara #cintakokocoklat
AURAWHITE 24K GOLD SERUM . . Aurawhite 24K Gold Serum adalah serum pati emas tulen yang diperkaya dengan hyaluronic yg dapat menegangkan kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit tau. So pada yang pakai Aurawhite Gold Skincare boleh tambah pakai SERUM AJAIB ni. Antara kebaikan 24K GOLD SERUM : ✔menegangkan kulit ✔mencerahkan serta melembapkan kulit ✔mengurangkan kedutan dan garis halus ✔membaiki struktur kulit dengan bio peptide ✔mengurangkan jeragat dan kulit kusam ✔memberi penyerapan sempurna Cara penggunaan : 2x sehari selepas mencuci muka atau selepas toner. Sapukan pada seluruh wajah, tepuk tepuk manja. Disusuli cc creme or dd creme untuk siang dan disusuli night cream pada waktu malam. . . Untuk sebarang order dan pertanyaan boleh whatsapp +6016-6866709 #sayajual #sayajualmurah #aurawhitegoldserum #goldserum #aurawhitemurah #instaniaga #instajualan #igbiz #hotselling #bazarpaknil #bazaarmurah #sayajualprodukkecantikan #bysiszeea #dzeea_beauty #likes4likes #like4like #likesforlikes #serum #isell #cintakokocoklat #cintatiadaganti #alamatnyacinta #cintabukankristal #hantukaklimah
AURAWHITE 24K GOLD SERUM . . Aurawhite 24K Gold Serum adalah serum pati emas tulen yang diperkaya dengan hyaluronic yg dapat menegangkan kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit tau. So pada yang pakai Aurawhite Gold Skincare boleh tambah pakai SERUM AJAIB ni. Antara kebaikan 24K GOLD SERUM : ✔menegangkan kulit ✔mencerahkan serta melembapkan kulit ✔mengurangkan kedutan dan garis halus ✔membaiki struktur kulit dengan bio peptide ✔mengurangkan jeragat dan kulit kusam ✔memberi penyerapan sempurna Cara penggunaan : 2x sehari selepas mencuci muka atau selepas toner. Sapukan pada seluruh wajah, tepuk tepuk manja. Disusuli cc creme or dd creme untuk siang dan disusuli night cream pada waktu malam. . . Untuk sebarang order dan pertanyaan boleh whatsapp +6016-6866709 #sayajual #sayajualmurah #aurawhitegoldserum #goldserum #aurawhitemurah #instaniaga #instajualan #igbiz #hotselling #bazarpaknil #bazaarmurah #sayajualprodukkecantikan #bysiszeea #dzeea_beauty #likes4likes #like4like #likesforlikes #serum #isell #cintakokocoklat #cintatiadaganti #alamatnyacinta #cintabukankristal #hantukaklimah
Satu-satunya Serum yang diformulasi dengan kebaikan batu permata. Di dalam Meeracle Facial Serum terdapat tiga jenis batu permata yang masing-masing mempunyai kelebihan sendiri iaitu berlian, batu delima dan mutiara. . Berlian membantu untuk menyucikan dan memulihkan keadaan kulit anda. Ia juga menggalakkan pertumbuhan sel dan membantu mencegah tanda-tanda awal penuaan. . Ruby pula membantu melancarkan pengaliran darah dan menguatkan lapisan kulit dan ia juga dapat meningkatkan keserian kulit wajah. . Manakala mutiara pula digunakan untuk memberi kesan keserian serta merta kepada kulit, dan membantu merawat masalah kulit. . 📲 www.wasap.my/60162120876/setmeeracle . #meeracleGemstoneSerum #meeracleGemstoneCleanser #meeraclegemstonebeauty #meeracleneverletyoudown #meeracle #serummeeracle #cleansermeeracle #skincarepermatadiasia #meeracleserumn9 #Meeraclen9 #codn9area #allnewmeeracle #formulagemstone #menjadidenganmeeracle #meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula #agentwanted #dropshipwanted #jgnbencicintaku #cintatiadaganti #villaghazara #cintakokocoklat
Satu-satunya Serum yang diformulasi dengan kebaikan batu permata. Di dalam Meeracle Facial Serum terdapat tiga jenis batu permata yang masing-masing mempunyai kelebihan sendiri iaitu berlian, batu delima dan mutiara. . Berlian membantu untuk menyucikan dan memulihkan keadaan kulit anda. Ia juga menggalakkan pertumbuhan sel dan membantu mencegah tanda-tanda awal penuaan. . Ruby pula membantu melancarkan pengaliran darah dan menguatkan lapisan kulit dan ia juga dapat meningkatkan keserian kulit wajah. . Manakala mutiara pula digunakan untuk memberi kesan keserian serta merta kepada kulit, dan membantu merawat masalah kulit. . 📲 www.wasap.my/60162120876/setmeeracle . #meeracleGemstoneSerum #meeracleGemstoneCleanser #meeraclegemstonebeauty #meeracleneverletyoudown #meeracle #serummeeracle #cleansermeeracle #skincarepermatadiasia #meeracleserumn9 #Meeraclen9 #codn9area #allnewmeeracle #formulagemstone #menjadidenganmeeracle #meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula #agentwanted #dropshipwanted #jgnbencicintaku #cintatiadaganti #villaghazara #cintakokocoklat
Layan kan laa kejap tengok kesayangan min @missmimilana ni sebab rindu sesangat 😍😍😍💕💕 . Dapat edit sikit2 pon jadi laa kannn 😌😌 . Hopefully malam ni dapat laa tengok shafiqa @missmimilana on screen..jommm tengok #Dian and tweet sesama..dah episode 10 dah malam ni.. 🤓🤓 . #mimilana #mimilicious #mimilana_fans #themimilanafans #cintakokocoklat #mims #mimilanalover #missmimilana #drama #dramafever
Jom dapatkan cara kurus berilmu tak perlu dok google je unt tips, sekadar tahu je tak lakukan tetap tak berubah. . UNTUK PERTANYAAN DAN PROGRAM ADVANCE COACHING ONLINE TPFM Coach Zalina ➡012695 7840 (perempuan shj klik link di bio profile @zalina.sabu direct ke wasap. . . Intake terbaru dibuka sekarang. Hanya 10 slot je. . . Saya sendiri walau berumur 51 tahun telah berjaya turun berat badan 13kg++ dan mantain dah 2 tahun dengan permakanan sihat. Tiada yg mustahil kan.. . . 🥑 menu sihat, cara masak dan respi disediakan, berdiet tanpa berlapar; 🏋‍♀workout online dgn personal trainer; dan 💁‍♀coach bantu step by step bersama team support yg awesome. . . 🎗Intake terbaru di buka utk tranformasi 30 hari secara online hanya duduk di rumah bole kurus. ( limited slot kerana kami pentingk an keputusan terbaik) KURUS & Fit -Eat Right Stay Fit with Advance Class TPFM. . 📱📱📱📱📱📱📱 http://joinonlinecoaching.wasap.my #makansecarasihat #teampowerfitcoachzalina #umur50an #teampowerfitmalaysia #geng3500 #sayacoach #powerfitmalaysia #TPFM #membantujadisihat #advancecoaching #onlinecoaching #eatclean #healthymealplan #teamworkout #kurusdanfit #menusihatku #ciksempurna #cintakokocoklat #cintabukankristal #cintatiadaganti #cintabukanbidaan #villaghazara #alamatnyacinta #cintakokocoklat #dramabest #bigstage #GegarVaganza #cikreenencikngokngek #jomkurus1malaysia
Chuolss kalau pakai serum berlian ni. Kulit terasa anjal toinkk toink siap pakej lembut sutera pipi gebus uols tau. . Dengar berlian mesti ingat mahai kan. Tapi idok ler, harga mampu milik lah uolss. Harga dia padan sangat dengan kelebihan dan ingredients dia 😍 . 📲 www.wasap.my/60162120876/setmeeracle . #meeracleGemstoneSerum #meeracleGemstoneCleanser #meeraclegemstonebeauty #meeracleneverletyoudown #meeracle #serummeeracle #cleansermeeracle #skincarepermatadiasia #meeracleserumn9 #Meeraclen9 #codn9area #allnewmeeracle #formulagemstone #menjadidenganmeeracle #meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula #agentwanted #dropshipwanted #jgnbencicintaku #cintatiadaganti #villaghazara #cintakokocoklat
💕PROMOSI💕 Sah 10/12-31/12/18 - - PALAZO LAICI TERLAJAK MURAH - - Jimat Rm5 😱3helai Rm70 😱3helai Rm70 - - Palazo yang boleh anda nampak bergaya dan lebih yakin pada diri😍 - - 📌Keistimewaan⬇ ✔️warna yang menarik ✔️tidak perlu iron ✔️ tidak mudah renyuk ✔️ready stok ✔️material tebal ✔️fabrik selesa dan sejuk - - Cecepat dapatkan sekarang wasap ke 0198412859 #palazotulanglaici #palazoborongmurah #skirtmurah #skirtlaici #skirtacut #bazaarpaknil #skirtlaici #palazzochubby #seluarbesar #peggypants #palazoplussize #chubbypalazomurah #palazomalaysimurah #cintakokocoklat
💕PROMOSI💕 Sah 10/12-31/12/18 - - PALAZO LAICI TERLAJAK MURAH - - Jimat Rm5 😱3helai Rm70 😱3helai Rm70 - - Palazo yang boleh anda nampak bergaya dan lebih yakin pada diri😍 - - 📌Keistimewaan⬇ ✔️warna yang menarik ✔️tidak perlu iron ✔️ tidak mudah renyuk ✔️ready stok ✔️material tebal ✔️fabrik selesa dan sejuk - - Cecepat dapatkan sekarang wasap ke 0198412859 #palazotulanglaici #palazoborongmurah #skirtmurah #skirtlaici #skirtacut #bazaarpaknil #skirtlaici #palazzochubby #seluarbesar #peggypants #palazoplussize #chubbypalazomurah #palazomalaysimurah #cintakokocoklat
💕PROMOSI💕 Sah 10/12-31/12/18 - - PALAZO LAICI TERLAJAK MURAH - - Jimat Rm5 😱3helai Rm70 😱3helai Rm70 - - Palazo yang boleh anda nampak bergaya dan lebih yakin pada diri😍 - - 📌Keistimewaan⬇ ✔️warna yang menarik ✔️tidak perlu iron ✔️ tidak mudah renyuk ✔️ready stok ✔️material tebal ✔️fabrik selesa dan sejuk - - Cecepat dapatkan sekarang wasap ke 0198412859 #palazotulanglaici #palazoborongmurah #skirtmurah #skirtlaici #skirtacut #bazaarpaknil #skirtlaici #palazzochubby #seluarbesar #peggypants #palazoplussize #chubbypalazomurah #palazomalaysimurah #cintakokocoklat
next page →