#cleanser

738,227 posts

Loading...
Aku sih gak galau lagi klo punya Masalah ketombe yg bandel, rambut lepek dan rambut bercabang karna aku punya solusi yg tepat buat masalah rambut ku yaitu *SHAMPO AND CONDITIONER BOTANICAL EXPERTISE HAIR CARE* , yg dpt memberikan nutrisi rambut cantik mu, rambut adalah mahkota kita .. Info order chat me Wa 089609119219 #skincare #serum #jafraskincare #royaljelly #royaljellyjafra #herbalalami #mudmask #jafrabandung #madu #jafraskincare #foundation #bedak #bedaktabur #color #perawatan #kecantikan #cleanser #daycream #parfum #sunblok #lipstik #bodylotion #jaframattifaying #sampo #sampojafra #sampoketombe #ketombe
Aku sih gak galau lagi klo punya Masalah ketombe yg bandel, rambut lepek dan rambut bercabang karna aku punya solusi yg tepat buat masalah rambut ku yaitu *SHAMPO AND CONDITIONER BOTANICAL EXPERTISE HAIR CARE* , yg dpt memberikan nutrisi rambut cantik mu, rambut adalah mahkota kita .. Info order chat me Wa 089609119219 #skincare #serum #jafraskincare #royaljelly #royaljellyjafra #herbalalami #mudmask #jafrabandung #madu #jafraskincare #foundation #bedak #bedaktabur #color #perawatan #kecantikan #cleanser #daycream #parfum #sunblok #lipstik #bodylotion #jaframattifaying #sampo #sampojafra #sampoketombe #ketombe
Selenite to cleanse, clear & calm you🖱🔮 #crystals #positivevibes #cleanser #selenite #roses
สะดวกมากๆ AMBITIOUS 2 in 1 😱 เป็นทั้งคลีนซิ่งและโฟมในขวดเดียว ไม่ต้องพกหลายสิ่งให้รุงรัง ยิ่งผิวอ่อนแอ แพ้ง่าย ยิ่งต้องใช้ 👍 . เพราะแอมบิเชียสจะรบกวนผิวน้อยที่สุด 🌀 ลดปัญหาผิว 🌀 ลดการเกิดสิวใหม่ได้จริง 🌀 กระชับรูขุมขน 🌀 พร้อมลดรอยดำรอยแดง เราจัดให้ได้ครบหมด! . . สนใจสั่งซื้อ สอบถามเพิ่มเติม ทักมาได้เลยจ้า! 👇 Add : iamaorly (มี@) ข้างหน้าค่ะ #reviewambitious #ambitiousdeepcleansingoil #likeforlikes #cleanser #ลดส ิว #หน ้าใส #ถ ูกและดี
Whitehead di dagu. Tepi hidung yang kering. . Dua masalah ni ticernana sendiri alami. Stress tau. Tepi hidung sampai luka sebab kering. Whitehead di dagu sampai perlukan tweezer untuk cabut sebab kering dan keras. . Jumpa Youth skincare. Baru rasa lebih yakin, lebih bersemangat dan lebih gembira bila tengok muka sendiri. Dapat bonus pulak tu bila beli skincare ni. Masyuk. 😍 . #skincare #kering #dry #kulitkering #dryskin #muka #facial #spa #young #beauty #cleanser #youth #youthskincare #income #sideincome #passiveincome #janaincome #kerjadarirumah
Is your Skin Care Routine taking FOREVER to show results? Here's a quickie on how long each product is estimated to take. Swipe Left 👌. Is it working for you or not ?🤔. If not its time to chuck it and find a PLAN B ! Information found off of @stylecaster_official website . . . . . . . #LUXLIFE #luxuryskincare #beautyproducts #beautyblogger #chic #cosmetics #dressyourface #cleanse #facewash #facial #facialcare #letsfaceit #toner #cleanser #SkinCare #GlowingSkinIsAlwaysIn #BeautyCare #foodforskin #skinessentials #kindtoskin #beautycare #beautytip #beautycommunity #skincareroutine #skincarejunkie #crueltyfree #howyouglow #cleanskincare #shoponline
Göz altı pedi Türkiye'nin 1 numara İpek kirpik malzeme satış uzmanı ✅ 100% müşteri memnuniyeti ✅ çeşitli hediyeler ✅uygun fiyat ✅hızlı kargo Takipte kalın 🌸 #ipekkirpikcim
Jom dapatkan harga 20% products dari Nafura sah sehingga 31 DISEMBER 2018. Penjimatan berganda-ganda korang akan dapat. . 1. SERUM (Np RM105) 🐝After Less RM84 2. SCRUB (Np RM60) 🐝After Less RM48 3. CLEANSING (Np RM60) 🐝After Less RM48 4. FIXING MIST (Np RM60) 🐝After Less RM48 5. MOISTURIZER (Np RM80) 🐝After Less RM64 6. SHEET MASK (Np RM15) 🐝After Less RM12 7. MUD PORE MASK (Np RM60) 🐝After Less RM48 8. UV SUN PROTECTOR (Np RM70) 🐝After Less RM56 9. HYDROGEL EYE MASK (Np RM85) 🐝After Less RM68 . Whatsapp 013-9743937 . #nafura #nafuraskincare #skincare #cleanser #serum #moisturizer #facemistnafura #honeybeemoisturizer #honeybeekuantan #nafurakuantan #skincarehilangjerawat #tipscantik #honeybeefacescrub #alaska #trueisland #alaskatrueisland #alaskacream #skincareroutine #alaskamoisyurizer #alaskakuantan #makeup #kuantan #mua #nafuramask #mudmask #herv #oilcleanser
Glucola Gel MCI adalah Cleanser dan Filler dengan kandungan Glutathione dan Colagen. Glucola Gel MCI mengandung bahan natural dan alami yg efektif mencerahkan kulit. Gluthatione membuat kulit lebih cerah dan diperkaya dgn Nano Collagen yaitu Collagen yg telah dipecahkan dgn Teknologi Nano hingga 500 dalton sehingga mudah diserap lapisan kulit. Manfaat Glucola Gel MCI: ✅ Memutihkan kulit ✅ Mencerahkan kulit dlm hitungan 10-15 menit ✅ Mengenyalkan kulit ✅ Menyamarkan kerutan ✅ Mengecilkan pori" dan memudarkan flek hitam, bekas jerawat, kantung mata ✅ Memutihkan ketiak/selangkangan ✅ Memutihkan lutut, siku, kaki Cara menggunakan Glucola Gel MCI : 1. Pastikan wajah/ kulit anda dlm keadaan bersih (stelah cuci muka) 2.Keluarkan glucola gel dr tube ambil seperlunya aply ke wajah sambil dipijat. 3. Lakukan pijatan sampai 10-15menit. 4. Kalau sdh keluar seperti daki rontok (kulit mati) itu artinya gluthathione dan collagen sudah menyerap ke kulit kita. 5.Terakhir bilas wajah dengan air. Tersedia dalam 2 kemasan 100 gr dan 15 gr 😊 order chat ya Anna mci Distributor MCI WA. 0812-6515-9229 #glucolagel #filler #cleanser #glutathione #collagen
@nature.to.skin has launched its first product - Marigold Makeup Remover - which not only acts as a makeup remover but also a cleanser, leaving your skin baby soft. It is super affordable in Rs. 270 only. Head over to their profile to read the details. #naturetoskin . #FHZchronicles #bloggerhoon #marigold #makeupremover #cleanser
______ 精华油 真的是觉得配的上“万能”两字 它可以单独使用🐑 也可以和“乳”“霜”“粉底”等调和!! 你可以抹在身体的任何一个部位! 每一种调和都是一次奇妙的探索!#pearlosophy #真珠美学 #quinnmate #oxygen #super #cleanser #serum #bb #cream #eye #revice #cream #essence #emulsion #made #korean #france #face #beauty #love #natural #fruity #drinks #sakura #pretty #make #up
Hye... Uolls tahu tak apa yang best tentang Suri & Tiffany Pure Radiant Anti Aging Serum ni?? Haaa meh Suri explain... Selain dari anti penuaan, #serum ni 🌼 Kaya dengan #antioksidan terbaik iaitu #silanol & #brownalgae . 🌼 Silanol kaya dengan fungsi #hydroxyle sebagai penghubung tisu dan melambatkan proses penuaan kulit. 🌼 Brown Algae menggalakkan pertumbuhan dan penghasilan sel kolagen baru dan #elastin kerana kandungan #omega -6 dan #omega -3 asid lemak yang tinggi berupaya menegangkan kulit secara menyeluruh. 🌼 Membuang sel-sel kulit mati, memperbaiki kulit yang rosak, menyerikan kulit kusam, menghaluskan kulit dan memulihkan keseimbangan kelembapan semulajadi kulit. 🌼 #flavonoids yang sangat penting untuk #detoksifikasi dan meneutralisasikan kulit wajah yang sering terdedah dengan radikal bebas bahaya. 🌼 #cicatrizant merupakan bahan aktif yang sangat baik untuk penyembuhan secara selamat, natural dan alami bagi kulit. 🌼 Serum ini tidak berminyak dan tidak melekit. Ianya mudah meresap jauh ke dalam kulit 😘 Jom cuba dulu baru tahu hasilnya kan... Wassap je suri di 019-6464329. Suri sedia membantu anda 24/7 😘🤗 #suritiffany #skincare #naturalskincare #natural #brownalgea #arbutin #glycerin #mct #bergamot #flawless #cleanser #serum #toner #daycream #moisturising #nightcream #antiaging
Hye... Uolls tahu tak apa yang best tentang Suri & Tiffany Pure Radiant Anti Aging Serum ni?? Haaa meh Suri explain... Selain dari anti penuaan, #serum ni 🌼 Kaya dengan #antioksidan terbaik iaitu #silanol & #brownalgae . 🌼 Silanol kaya dengan fungsi #hydroxyle sebagai penghubung tisu dan melambatkan proses penuaan kulit. 🌼 Brown Algae menggalakkan pertumbuhan dan penghasilan sel kolagen baru dan #elastin kerana kandungan #omega -6 dan #omega -3 asid lemak yang tinggi berupaya menegangkan kulit secara menyeluruh. 🌼 Membuang sel-sel kulit mati, memperbaiki kulit yang rosak, menyerikan kulit kusam, menghaluskan kulit dan memulihkan keseimbangan kelembapan semulajadi kulit. 🌼 #flavonoids yang sangat penting untuk #detoksifikasi dan meneutralisasikan kulit wajah yang sering terdedah dengan radikal bebas bahaya. 🌼 #cicatrizant merupakan bahan aktif yang sangat baik untuk penyembuhan secara selamat, natural dan alami bagi kulit. 🌼 Serum ini tidak berminyak dan tidak melekit. Ianya mudah meresap jauh ke dalam kulit 😘 Jom cuba dulu baru tahu hasilnya kan... Wassap je suri di 019-6464329. Suri sedia membantu anda 24/7 😘🤗 #suritiffany #skincare #naturalskincare #natural #brownalgea #arbutin #glycerin #mct #bergamot #flawless #cleanser #serum #toner #daycream #moisturising #nightcream #antiaging
20% SALE‼️ CEPAT‼️ LIMITED STOCK‼️ LIMITED TIME ONLY‼️ . . ⭐️COD area: . ✅ KL | SOGO | JLN RAJA LAUT ✅ PETALING JAYA | UM | PPUM ✅ BANGSAR | PANTAI DALAM | KERINCHI ✅ DESA PETALING ✅ ANGKASAPURI ✅ JLN KLANG LAMA ✅ KL SENTRAL ✅ BUKIT DAMANSARA ✅ HARTAMAS ✅ UPM ✅ BDR BARU BANGI | UKM ✅ BUKIT MAHKOTA | BDR SERI PUTRA ✅ NILAI Atau sekitar . Self pickup 🚶🏻‍♀️ ✅ TM ANNEXE | MENARA TM | PULLMAN HOTEL BANGSAR . 🎁 Free gift . #HoneyBeeVenom #HoneyBeeSerum #HoneyBeeMultiSolution #HoneyBeeMoisturizer #HoneyBeeMist #HoneybeeGommageScrub #GommageSmoothingGel #HoneyBeeMask #Scrub #MadeInKorea #Skincare #Cleanser #Serum #Alaska #AlaskaToner #AlaskaMoisturizer #TeamKakDKayaKayaKaya #SkincareHilangKanJerawat #NafuraAgent #MUA #HoneyBeeVenomKL #HoneyBeeVenomNilai #NafuraKL #NafuraNilai #igmashup #igmashup5 #aurainsta #AuraInstaBatch12
👧 Mbak,Nu Amoorea sepaket brapa? 👦 Paling murah 3.665.000 👧 😲😲😲 👦 😂😂😂😂 Lagian kamu nya nanya Nu Amoorea sepaket berapa..? Ga perlu pakai sepaket..Nu Amoorea nya aja cukup..walau bentuknya sabun..tp Nu Amoorea itu bukan sabun..Nu Amoorea adalah NUTRISI KULIT yg sudah bisa mengatasi semua permasalahan kulitmu.. Tapi kalau kamu merasa pingin lebih lengkap..ada produk pendamping seperti : #Cleanser #Toner #Moist #SolarGuard #Exfoliant #Serum C Ga harus semua dipakai..karena fungsi Nu Amoorea udah bisa mewakili semua produk pendampingnya... Produk pendamping hanya dipakak sesuai keluhan/kebutuhan.. So, yakin masih mau tanya Nu Amoorea sepaket berapa?😁 #NuAmooreaSeries #Dermalabs #McKennaLabsUSA #produkberkualitas #PTDEP #Wa0857 9999 5313
There are so much emphasis on choosing a cleanser with the right pH and are gentle for our skin but we forgot about toothpaste. Well I did anyway lol it never cross my mind 🙈 . A few weeks ago I posted on my IG stories that my chin areas kept breaking out and I haven't had a pimple for so long. I don't know about you but when I get breakouts on the chin my thought immediately went to my hormones. With all the marketing and naturopath these days we are condition to think something must be wrong with our internal health. . I'm asking you to stop and think first, try to trouble shoot your skin from the small things like which kind of products before internalize it and thinking something is wrong with you or your health. . As for me I know I haven't switch up my skincare products. My stress level is average, my cycles are regular. It really boggle my mind 😪 Just by chance I glanced at the ingredients of my toothpaste. I was trying out a new brand that people saying is great for whitening. I went through almost 2 tubes before reading the ingredients 🙄. The toothpaste contains Sodium Lauryl Sulfate. I have sensitive skin and I avoid this ingredient. I don't even use it for bodywashes because it's a skin irritant. If I don't use this for the body why would I use this for my teeth. I'm suprpise that companies are still using SLS these days. There are so many gentle and effective surfactants out there with new technologies. cocamidopropyl betaine is an alternative and many companies using this instead of SLS. I check my regular toothpaste and they do use cocamidopropyl betaine, no wonder I didn't have any problems until I started testing the new toothpaste. I'm posting this so you are aware if you're breaking out on the chin area check your toothpaste before you start taking pills to correct your hormone when nothing is actually wrong with you! . . . . #skincaretips #hormonalacne #acne #clearskin #youskincare #commonsense #readingredients #cleanproducts #cleanser #facecleanser #toothpaste #skincarethatworks #science #skincareritual #skincarefavorites #smallbatchskincare #discoverunder5k #skincarereview #skincarereviews #skincareregime
STAY AREA BANDAR BARU BANGI, NAK SERUM BOUGAS BEAUTY CEPAT SAMPAI KE RUMAH / OFFICE / UNIVERSITI ? . JOM JOIN COD 🚘🚘🚘👇👇 🌸 SEKSYEN 1, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 15 🌹 IUKL 🌸 UNITEN BANGI 🌹 UKM BANGI 🌸 EVO BANGI 🌹 MCD BANDAR BARU BANGI 🌸 PKNS, KIPMALL 🌹 ALL BANDAR BARU BANGI Atau area berdekatan (kajang) pun boleh @bougasbeauty.my cod kan untuk awak 😉 its the right time to get healthy & beauty skin with high quality product, BOUGAS BEAUTY SERUM. Place your order now. Click link at bio or dm syira ✨ #bougasbeauty #advancedserum #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyselangor #bougasbeautybangi #bougasbeautyshahalam #bougasbeautyputrajaya #codbougasserum #bougasbeautyserumklang #serumwaterbased #serumno1malaysia #muamalaysia #serumjerawat #freecodserum #bougaslover #testimoniserumbougas #bbsfeedback #bougasempire #dropshipneeded #agentneeded #serumkecantikan #serumno1malaysia #malaykacak #tipsmakeup #tipskecantikan #tipskulitcantik #cleanser #serumviral #skincare #neelofa #elfira
PURIFYING. MOISTURISING. REVITALISING. It doesn't get smoother than this silky oil cleanser.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✓ Contains moringa extract - the next-generation natural antioxidant⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✓ Melts seamlessly into skin after transforming into a milky emulsion⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✓ Vitamin E fueled hydration and protection⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✓ Vegan friendly with no parabens or phthalates⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Have you tried our Lipid-Balance Cleansing Oil™ yet?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #Medik8 #cleanser #vitamine #oilcleanser #cosmeceutical #moringaextract
コスメプロデューサーの 潤子ララビュールです💕 ご紹介いただきました❗ ホワイトCエッセンスローション 本日発売の Sweet1月号 もっちりみずみずしい潤いと ハリを与えるララビュウの大人気のアイテム❤ 最先端のビタミンCをはじめとする 厳選した美容成分が肌力の底上げを してくれます🎵 ショップチャンネルにて 12/14(金)~17(月)まで特別価格でご紹介😆🎶 もちろんララビュウ一番の人気アイテム ホワイトCクレンジングミルクEX ほか ホワイトCリンクルセラムEX エクセレントHQナノクリームも 驚きの価格でお買い求めいただけます❗ 是非お見のがしなく〰️❤ 🎄ショップチャンネル🎄 http://www.shopch.jp/sp/JscTop.do 🎄潤子ララビュールホームページ🎄 http://www.larrabure.co.jp #sweet #1月号 #モデル #スキンケア #ローション #乾燥 #保湿 #ハリ #くすみ #最安値 #ギフト #しみ #しわ #美容家 #skincare #japan #newtechnology #junkolarrabure #lotion #cleanser #beauty #health
Di adiós a tus poros negros y dale la bienvenida a Supreme Brightening And Pore Clarifying Cleansing Foam para limpiar en profundidad tu cutis. También te ayudará a tratar las manchas y mantener tu piel hidratada y brillante. . . 📷 @blackboxsg
FEEDBACK positive CUSTOMER #Ainaaserum . . Alhamdulillah, customer ni happy sebab dapat kulit yang sihat dan bersih😍 . Ramai yang tanya Ainaa Serum ni sesuai ke untuk lelaki guna? Iya❗ Lelaki & perempuan boleh guna Ainaa Serum ni. Plus, Ainaa Serum ni sesuai digunakan untuk yang berumur 13 tahun ke atas. So don't worry sebab semua peringkat umur boleh pakai❗ . Jomlah abang-abang dekat luar sana try Ainaa Serum ni❗Biar kulit korang gebu dan bersih je dari girlfriend korang🙈 . DM @nsabeauty_anys whatsapp 011 3682 3791 or click link kt bio kay 💛 #nsabeautyofficial #nsabeauty #teambeautybabes #flawless #nsabeautyserum #serum #nsabeautyagents #syafiqahaina #hafizmahamad #ainacleanser #cleanser #ainaserum
💚What’s in your nightly skincare routine? There’s really nothing like that clean-skin feeling at the end of the day. . ✨PS. Our 30% off Holiday Celebration continues this week. Use code Holiday2018 during checkout. See the link in our bio for details. . . . . #cleanser #facialcleanser #nighttimeroutine #skincareroutine #organicskincare #naturalskincare #organicbeauty #naturalproducts #nontoxicbeauty #greenbeauty #skincare #kindtoskin #skinessentials #foodforskin #greenskincare #greenbeautyproducts #greenbeautycommunity #beautycare #beautytip #ecoskincare #beautycommunity #skincarejunkie #crueltyfree #veganbeauty #howyouglow #botanicalbeauty #botanics #botanicalskincare #plantbasedskincare #cleanskincare
Inga!inga! Harap di ingat ! Bikin busa amoorea itu harus seperti ini. Lembut seperti foam. Baru di aplikasi ke wajah. Agar dpt hasil yg maksimal. #amooreasabun #promosabunamoorea #promoamoorea #promo #sabunamoorea #sabunherbal #amooreabandung #nuamooreabeautybar #beautybarplus #amooreasteemcellapple #steemcell #nuamooreabeautybarplus #exfoliant #cleanser #toner #nuamooreabandung #beautybar #sabunjerawat #pembersihmuka #sabunalami #serumamoorea #sabunnuamoorea #sabunnuamooreabandung #sabunsteemcell #solarguard #sunblock #amoorea #gishop For order n info WA klik --> http://bit.ly/HaiGishop Atau 087825787830 😘
Some items I finished up on my last trip (home to Australia). I had to go and buy the hand mask because my hands were SO dry. The lip mask is great for after flying; no matter how much balm I use, my lips are always dry and cracked after a flight. I don’t want to have ‘stock’ of these in the future but I’d like to have one of each for when I need them. The Nuxe body wash was not a scent that I love so I wouldn’t repurchase, I prefer something lighter and fresher in the shower. The Clinique Take The Day Off is a love and a staple (I’ve emptied the full size several times, if you want a proper review). The Dr Jart packets were great for travelling. I used them on the plane and then for a couple of days after. They’re toner, serum and moisturiser and they come as a set. The Fresh rose floral toner was the first product from the brand that I have bought and don’t actually love. It wasn’t hydrating enough for me, I prefer others. #sephora #drjart #fresh #clinique #nuxe #handmadk #mask #lipmask #toner #serum #ceramidin #cleanser #cleansingbalm #bodywash #showergel #skincare #skincareempties #beautyempties #productempties #empties #emptiesmakemehappy #projectempties #projectuseitup #useitup #shopmystash #shopyourstash #projectpan #projectpanner #panningcommunity #skincareobsessed
Aku sih gak galau lagi klo punya Masalah ketombe yg bandel, rambut lepek dan rambut bercabang karna aku punya solusi yg tepat buat masalah rambut ku yaitu *SHAMPO AND CONDITIONER BOTANICAL EXPERTISE HAIR CARE* , yg dpt memberikan nutrisi rambut cantik mu, rambut adalah mahkota kita .. Info order chat me Wa 082312302665 #skincare #serum #jafraskincare #royaljelly #royaljellyjafra #herbalalami #mudmask #jafrabcilangkap #madu #jafraskincare #foundation #bedak #bedaktabur #color #perawatan #kecantikan #cleanser #daycream #parfum #sunblok #lipstik #bodylotion #jaframattifaying #sampo #sampojafra #sampoketombe #ketombe
Akhirnya bisa ngisi feed lagi setelah melewati minggu2 super sibuk, adaaa aja kerjaan ngga kelar2, boro2 ngisi feed buka hp aja suka ngga sempat 😅 . Kali ini mau share #amroutine aku yg teramat sangat simple 😂 . 🍁 Fresh Herb Origin Toner dari #nacific 🍁 UV Moisture Gel dari #skinaqua 🍁 Intensive Care Sugar Lip Serum dari #mineralbotanica . Kalo pagi hari udah setahunan ini aku ngga pernah pake #cleanser apapun, entah itu first cleanser atau second cleanser. Ngga ada maksud lain cuma minimal skincare aja, pagi cukup basuh muka pake air, dan ternyata itu bekerja baik di muka aku, muka tetep lembab tanpa minyak berlebih dan aku ngerasanya ringan aja di muka kalo minimal skincare gini. Kecuali kalo pagi2 aku olahraga aku bersihin dulu pake first cleanser tapi tetep tanpa second cleanser. Buat #toner biasanya aku pake minimal 3 layer, karena layer pertama tuh biasanya kapasnya masih kotor sisa2 skincare semalem . Simple banget #amroutine aku tuh, soalnya aku emang ngga begitu suka pake banyak produk di pagi hari. Adakah disini yg #amroutine nya minimalist aku? #skincarereview #skincareenthusiast #skincare #skincareroutine #skincarecommunity #morningskincare
One of my favorite items I sell is the 3 in 1 cleanser! I seriously can’t live without it! It changed my skin so much! There is the cleanser, toner, and exfoliation ALL IN ONE!! I mean, who doesn’t love saving time AND money right??? PLUS... this bottle lasts me 8 months! . It all starts with great skin! Make up can only look so good if you don’t take good care of your skin first! . We have a cleanser for all types of skin! Unsure of what skin type you are? Swipe to find a guide to help you or message me! . . . . . #cleanser #toner #exfloiate #glowingskin #startnow #nevertoolate #wakeupandmakeup #skincare
🌙 PM skincare routine Wed 6 Dec ♠ Pre cleanse #utena cold cream ♠ Cleanse #rosette cleansing paste ♠ Tone #pyungkangyul essence toner ♠ Treat #koseclearturn sheet mask ♠ Treat #pyungkangyul moisture serum ♠ Treat #purito pure vitamin c serum ♠ Moisturize #rire brillar camu camu moisture cream Been trying out different routine to see which is better for my skin. With the newest addition of the pure vitamin c serum, my skin seems to be a little dryer. I have only used this for 4 days so far and I did not notice any difference it made to my skin. It is sticky 😒 but luckily the scent is light. #skincareroutine #asianskincare #asianbeauty #koreanskincare #kbeauty #skincarejunkie #skincare #butterflymsia #beautyblogger #bblogger #malaysianblogger #cleanser #toner #sheetmask #moisturizer #serum #allisonskincarediary
Glucola Gel MCI mengandung bahan natural dan alami yang efektif untuk mencerahkan kulit. . Manfaat Glucola Gel MCI: 💎 Mencerahkan kulit dalam hitungan 10-15 menit. 💎 Mengenyalkan kulit. 💎 Menyamarkan kerutan. 💎 Mengecilkan pori-pori dan memudarkan flek hitam, bekas jerawat, kantung mata. 💎 Mencerahkan ketiak atau selangkangan. 💎 Mencerahkan lutut, siku, kaki. 💎 Mengelupas sel kulit mati dan daki dari permukaan kulit secara lembut (tanpa iritasi atau merah2). 💎 Mangurangi penampakan garis senyum (Smile Lines), kantung mata, dan memberi tampilan kulit yang lebih kencang serta Awet Muda. . Cara menggunakan Glucola Gel MCI: 1. Pastikan wajah atau kulit Anda dalam keadaan bersih (setelah cuci muka). 2.Keluarkan Glucola Gel dari tube, ambil seperlunya apply ke wajah sambil dipijat lembut atau di massage. 3. Lakukan pijatan sampai 10-15 menit. Kalau gel sudah kering jangan digosok atau pijat ya jadi kerjakan per bagian wajah. Misalnya pipi kiri dulu, baru pipi kanan, dahi, dll. 4. Kalau sudah keluar butiran2 (butiran tersebut adalah kulit mati dan daki sudah rontok) itu artinya Gluthathione + Collagen sudah meresap ke kulit kita. 5.Terakhir bersihkan wajah, bilas dengan air bersih. . . . Net. 100G=650k #beautywithmci #betterlifewithmci #mci #glucola #glucolagel #glucolagelmci #filler #cleanser #kolagen #collagen #glutathione #produkmci #doktersurabaya #dokterkecantikan #salonkecantikan #skincare #perawatanwajah #suntikputih #suplemenkulit #vitaminkulit #suplemenpemutih #suntikvitc #antiaging #pemutihwajah . . . Aish nazilah Wa 0851 0198 3003
We were performing free 'Eye Spa' using KEJORA LID CLEANSER to the public during World Sight Day in Paradigm Mall. It leaves a fresh and cool sensation after application. For more enquiries: kejora.my@gmail.com +60137877011 - - #kejora #cleanser #lidcleanser #eyes #mata #optometry #optometrist #eyespecialist #professional #authentic #hygiene #eyehygiene #eyehealth #wsd2018malaysia #worldsightday2018 #wsd2018 #worldsightday #paradigmmall
Glucola Gel MCI mengandung bahan natural dan alami yang efektif untuk mencerahkan kulit. . Manfaat Glucola Gel MCI: 💎 Mencerahkan kulit dalam hitungan 10-15 menit. 💎 Mengenyalkan kulit. 💎 Menyamarkan kerutan. 💎 Mengecilkan pori-pori dan memudarkan flek hitam, bekas jerawat, kantung mata. 💎 Mencerahkan ketiak atau selangkangan. 💎 Mencerahkan lutut, siku, kaki. 💎 Mengelupas sel kulit mati dan daki dari permukaan kulit secara lembut (tanpa iritasi atau merah2). 💎 Mangurangi penampakan garis senyum (Smile Lines), kantung mata, dan memberi tampilan kulit yang lebih kencang serta Awet Muda. . Cara menggunakan Glucola Gel MCI: 1. Pastikan wajah atau kulit Anda dalam keadaan bersih (setelah cuci muka). 2.Keluarkan Glucola Gel dari tube, ambil seperlunya apply ke wajah sambil dipijat lembut atau di massage. 3. Lakukan pijatan sampai 10-15 menit. Kalau gel sudah kering jangan digosok atau pijat ya jadi kerjakan per bagian wajah. Misalnya pipi kiri dulu, baru pipi kanan, dahi, dll. 4. Kalau sudah keluar butiran2 (butiran tersebut adalah kulit mati dan daki sudah rontok) itu artinya Gluthathione + Collagen sudah meresap ke kulit kita. 5.Terakhir bersihkan wajah, bilas dengan air bersih. . . . Net. 15G=125k #beautywithmci #betterlifewithmci #mci #glucola #glucolagel #glucolagelmci #filler #cleanser #kolagen #collagen #glutathione #produkmci #doktersurabaya #dokterkecantikan #salonkecantikan #skincare #perawatanwajah #suntikputih #suplemenkulit #vitaminkulit #suplemenpemutih #suntikvitc #antiaging #pemutihwajah . . . Aish nazilah Wa 0851 0198 3003
我腿上的皮肤一冷一热时就干裂 给你们看看精华油➕面霜单次效果! 精华油里其中一项成分➭霍霍巴籽油 可以迅速渗透吸收 软化肌肤角质 建议宝宝们混着lotion一起用哦✔️ #pearlosophy #真珠美学 #quinnmate #oxygen #super #cleanser #serum #bb #cream #eye #revice #cream #essence #emulsion #made #korean #france #face #beauty #love #natural #fruity #drinks #sakura #pretty #make #up
WAWA OXY BUBBLE FOAM. . Wawa oxy bubble foam ni 2in1. .cleanser + make up remover. .ia bukan sahaja boleh dijadikn cleanser tapi boleh jgk untuk remove mekap yg tebal..nak tanggalkn lipmatte pn sgt2 lh mudah.. Ia bersifat buih dan bila apply dimuka rasa segar. .no more 🙅wet tissue just picit2 je then apply dekat muka pastu gosok2 sahaja dan muka rasa lembut n fresh je😍 .. haa mudah kan😄 Harga pn memang sgt2 worth it. .sbotol ada 50ml 👉Rm49 per one 👉buy 2 less Rm5 #teamaida #wawacosmeticsteamaida #oxybubblefoam #cleanser #makeupremover #2in1 #cosmeticsviral #wawacosmetics_kelantan Berminat boleh dm or terus tekan link whtsapp dekat bio untuk oder😄
TESTIMONI PENCUCI MUKA MARY KAY Bestnye bila ada customer sis berpuas hati dengan pencuci muka anti aging mary kay. . Tak semestinya semua pencuci muka tu sama. Ada pencuci muka akan membuatkan kulit kita mengering dan mungkin ada kesan yang lain jika tak sesuai. . Tapi pencuci muka timewise 3D ni memang best bagi sis. Muka jadi fresh, kulit jadi lembut dan bersih. Cust sis pun merasai benda yang sama . Yang lagi best pencuci muka ni dia ada anti aging sekali. Sambil membersihkan sambil memudakan kulit muka kita . Antara kelebihan cleanser Timewise 3D . 🌹Mencerahkan 🌹Membersihkan permukaan kulit muka 🌹Buang kulit mati yang kusam Meh sis nak share testimoni cust sis dengan uoll. Kalau berminat bolehlah wasap2 sis ye Love❤️ Ieja Mary kay beauty consultant 0182294573 www.wasap.my/60182294573/marykayfb #marykaylover #marykaylipstick #cosmeticmalaysia #marykayskincare #timewise3d #cleanser #antiagingskincare
WAWA OXY BUBBLE FOAM. . Wawa oxy bubble foam ni 2in1. .cleanser + make up remover. .ia bukan sahaja boleh dijadikn cleanser tapi boleh jgk untuk remove mekap yg tebal..nak tanggalkn lipmatte pn sgt2 lh mudah.. Ia bersifat buih dan bila apply dimuka rasa segar. .no more 🙅wet tissue just picit2 je then apply dekat muka pastu gosok2 sahaja dan muka rasa lembut n fresh je😍 .. haa mudah kan😄 Harga pn memang sgt2 worth it. .sbotol ada 50ml 👉Rm49 per one 👉buy 2 less Rm5 #teamaida #wawacosmeticsteamaida #oxybubblefoam #cleanser #makeupremover #2in1 #cosmeticsviral #wawacosmetics_kelantan Berminat boleh dm or terus tekan link whtsapp dekat bio untuk oder😄
Ever experienced this? A painful condition caused by clogging of the sebaceous glands at the lid margin. To avoid this, use Kejora Eyelid Cleanser to clean your eyeline and lashes everyday! For further enquiries: kejora.my@gmail.com +60137877011 - - #kejora #cleanser #lidcleanser #eyes #mata #optometry #optometrist #eyespecialist #professional #authentic #hygiene #eyehygiene #eyehealth
วันนี้จะมาแนะนำสาวๆให้รู้จักกับ Cleanser บับเบิ้ลคลีนเซอร์จากน้ำผลไม้เข้มข้น 15 ชนิด เพื่อให้ผิวสะอาดเรียบเนียน กระจ่างใส และลดความมัน. . Super Vegitoks Cleanser มีส่วนประกอบจากน้ำผลไม้สีเขียว 15 ชนิด ทำให้ผิวบริสุทธิ์ ช่วยชะล้างฝุ่นละอองที่เกาะผิว สิ่งสกปรกในรูขุมขน พร้อมให้ความชุ่มชื้น ช่วยการไหลเวียนของเลือด ช่วยปรับความสว่าง ความกระจ่าง และโทนสีผิวบนใบหน้า ช่วยปรับความเรียบเนียนของผิว ลดขนาดรูขุมขนอีกด้วย. . วิธีใช้ : เกลี่ยคลีนเซอร์ให้ทั่วใบหน้าในปริมาณพอดี ทิ้งไว้สักพักเพื่อรอให้คลีนเซอร์เกิดฟอง จากนั้นให้ค่อย ๆ นวดฟองเบา ๆ นวดไปเรื่อย ๆ จนกลายเป็นฟองเนื้อละเอียด ทิ้งไว้อีก 2-3 นาที แล้วค่อยล้างออกด้วยน้ำสะอาด. . [preorder] ราคา 890.- line : avary.co #Wonderbath #cleanser #facialcleanser #คล ีนเซอร์ #บ ับเบิ้ลคลีนเซอร์ #bubblecleanser #preorder
@nivea_uk #nivea I have used this #moisturizer all my life .. it’s under £1 and it is the best by far I’ve tried #dior #simple #clarins #champneys and I’m telling you this is all you need ,,, #faceroutine cleanse with #cleanser then use a face scrub wash off with hot water,, dry skin then #toner allow to dry and #moisturize #perfect ,, #maturewoman #reallife #singleparent #singleparentlife #singleparentdiaries #singlemom #skincare #skincareroutine ❤️🙏🏻
MK Men ☘️ . Simple Skincare Regime untuk lelaki! . 1) Daily Facial Wash (Cleanser ) RM65 . - Dirumus khas untuk kulit lelaki. Membersih liang pori, mengawal minyak di kulit muka. . 2) Facial Advance Hydrator Sunscreen Spf 30 (moisturizer + spf) RM106 . - Melembapkan kulit sehingga 10 jam . - Melindung kulit drpd sinar uv . - Mengurangkan kedutan di muka . 3) Advance Eye Cream RM80 . - Melembapkan kawasan mata . - Mengurangkan garis halus & kedutan bawah mata . - Mengurangkan Lingkaran hitam bawah mata . As simple as 1 2 3! Lelaki pun perlu menjaga penampilan tau. Ada 3 item je untuk basic skincare dalam MK Men Set ni tau. Mudah! . . And yes, satu set ni tahan lebih drpd 7 bulan. Jimat kan? . Sarah 0132471325 . #marykay #testimoni #skincare #makeup #cccream #beautyconsultantkl #consultant #beauty #beautyconsultantgombak #parttimejob #fulltimejob #promo #bodywash #lotion #kerjakosong2018 #gombak #cleanser #moisturizer #toner #flawless #flawlessskin #jomcantik #facialbrush #berusmuka #antiaging #antiagingskincare #kolagen #skincareroutine #flawlessskin #jeragat #antipigmentation
#feedbackElysianbeauty . Hasil selepas penggunaan konsisten set basic, chicken pox dan parut dah hilang.. . Alhamdulillah chicken pox kecut dan parut hilang semuanya selepas guna best seller set ni, yg penting kulit skrg licin gilerr & glowing!! . Yg ada apa2 masalah kulit tu meh whatsapp sis. Sis akan guide sampai uols dpt kulit yg diidamkan! . 📲Whatsapp +601137574850 untuk further info. 📫 postage everyday 🚗COD available Jertih . #setbasic #bestSELLER #promo #12 .12.18 #yearendsale #skincare #serum #cleanser
Introducing KEJORA LID CLEANSER! Try it today -To cleanse debris and dandruff from the roots of the eyelashes -Strongly recommended for contact lens wearers - To enhance tear secretion and - To keep your beautiful eyes stay moist and sparkling. For enquiries, contact +6013-7877011 - - ✨ #kejora #cleanser #lidcleanser #eyes #mata #optometry #optometrist #eyespecialist #professional #authentic #hygiene #eyehygiene #eyehealth
Pixy Milk Cleanser Brightening IDR 17.000 Pembersih wajah dengan AHA dan Aloevera Extract, mengangkat debu ,kotoran dan make up. Membuat kulit bersih dan terasa lebih lembut Pixy Fresh Toner Brightening IDR 17.000 Mengandung AHA, Extrak Aloe vera, extrak chamomile dan derivat vit C.Membuat kulit tampak lebih cerah. #pixycosmetics #pixycleansingexpress #pixymakeitglow #cleanser #tonerwajah #cleansingmilk #pixycosmetics #kosmetikmurah #kosmetikoriginal #griya_kosmetik .id
Jour 12- Crème Douce Désincrustante . Pourquoi ne pas offrir la Crème Douce Désincrustante dans le bas de Noël d'un proche? Il ou elle en redemandera!
Yang baru nak cuba Elysian Skincare ni. Try set basic dulu. Set basic ni hebat dan antara set yang paling laku keras! . Kelebihan set basic: . ✔️Membantu menghilangkan masalah kulit burn. ✔️Mengatasi masalah kulit kusam dan berusia. ✔️Mengecutkan jerawat. ✔️Membantu menegangkan dan menganjalkan kulit wajah. ✔️Mencerahkan kulit. ✔️Memudarkan jeragat. ✔️Menghilangkan garis garis halus di bawah mata dan pada wajah. . Set basic ni ada Booster Serum dan Deep Gel Cleanser yang memang sekali dah guna takkan cari lain dah. Set paling laris sekali tau. . Cleanser100ml (tahan 4 bulan ) Serum 15ml (tahan 2-3 bulan ) . Sekarang ada #PROMO tau, jom dapatkan segera. . 📲WHATSAPP +601137574850 . #skincare #setbasic #cleanser #serum #elysianbeauty #naturalproduct #yearendsale #12 .12.18
WAWA OXY BUBBLE FOAM. . Wawa oxy bubble foam ni 2in1. .cleanser + make up remover. .ia bukan sahaja boleh dijadikn cleanser tapi boleh jgk untuk remove mekap yg tebal..nak tanggalkn lipmatte pn sgt2 lh mudah.. Ia bersifat buih dan bila apply dimuka rasa segar. .no more 🙅wet tissue just picit2 je then apply dekat muka pastu gosok2 sahaja dan muka rasa lembut n fresh je😍 .. haa mudah kan😄 Harga pn memang sgt2 worth it. .sbotol ada 50ml 👉Rm49 per one 👉buy 2 less Rm5 #teamaida #wawacosmeticsteamaida #oxybubblefoam #cleanser #makeup remover #2in1 #cosmeticsviral #wawacosmetics_kelantan
What's your flavour 🍇🍓
Discover the benefits of Origani Gods’ Nectar, naturally enriched with #CertifiedOrganic ingredients. Offering dry skin a lavish boost to hydration levels, a plumper, more radiant, fresh appearance and a beautifully soothing level of comfort; to moisturise and replenish your #skin . Superior recovery for thirsty skin affected by #sun , stress and #pollution .
STAY AREA SHAH ALAM, NAK SERUM BOUGAS BEAUTY CEPAT SAMPAI KE RUMAH / OFFICE / UNIVERSITI ? . JOM JOIN FREE COD 🚘🚘🚘👇👇 🌸 PADANG JAWA 🌹 BUKIT BADAK 🌸 BUKIT RAJA 🌹 SEKSYEN 7 🌸 SEKSYEN 9 🌹 SEKSYEN 11 🌸 SEKSYEN 15 🌹 SEKSYEN 18 Atau area berdekatan pun boleh @bougasbeauty.my cod kan untuk awak 😉 its the right time to get healthy & beauty skin with high quality product, BOUGAS BEAUTY ADVANCED SERUM. Place your order now. Click link at bio or dm syira ✨ #bougasbeauty #advancedserum #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyselangor #bougasbeautybangi #bougasbeautyshahalam #bougasbeautyputrajaya #codbougasserum #bougasbeautyserumklang #serumwaterbased #serumno1malaysia #muamalaysia #serumjerawat #freecodserum #bougaslover #testimoniserumbougas #bbsfeedback #bougasempire #dropshipneeded #agentneeded #serumkecantikan #serumno1malaysia #malaykacak #tipsmakeup #tipskecantikan #tipskulitcantik #cleanser #serumviral #skincare #neelofa #elfira
MK Men ☘️ . Simple Skincare Regime untuk lelaki! . 1) Daily Facial Wash (Cleanser ) RM65 . - Dirumus khas untuk kulit lelaki. Membersih liang pori, mengawal minyak di kulit muka. . 2) Facial Advance Hydrator Sunscreen Spf 30 (moisturizer + spf) RM106 . - Melembapkan kulit sehingga 10 jam . - Melindung kulit drpd sinar uv . - Mengurangkan kedutan di muka . 3) Advance Eye Cream RM80 . - Melembapkan kawasan mata . - Mengurangkan garis halus & kedutan bawah mata . - Mengurangkan Lingkaran hitam bawah mata . As simple as 1 2 3! Lelaki pun perlu menjaga penampilan tau. Ada 3 item je untuk basic skincare dalam MK Men Set ni tau. Mudah! . . And yes, satu set ni tahan lebih drpd 7 bulan. Jimat kan? . Sarah 0132471325 . #marykay #testimoni #skincare #makeup #cccream #beautyconsultantkl #consultant #beauty #beautyconsultantgombak #parttimejob #fulltimejob #promo #bodywash #lotion #kerjakosong2018 #gombak #cleanser #moisturizer #toner #flawless #flawlessskin #jomcantik #facialbrush #berusmuka #antiaging #antiagingskincare #kolagen #skincareroutine #flawlessskin #jeragat #antipigmentation
next page →